Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a José Antonio Alonso, portaveu del PSOE al Congrés. Debatrem sobre les vacances escolars amb diversos experts i convidats. A la secció de la denúncia parlarem de la falta de donants de plasma. També tractarem temes com els 70 anys de la retirada dels republicans, es controla l'ablació al països d'origen i entrevista amb Michael Connelly, premi Carvalho d'aquest any.

13:25 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Reciclatge d'olis industrials
14:30 Telenotícies migdia
15:36 Cuines - Filet de bou amb terrina de cansalada ibèrica i crema de patates
15:52 El cor de la ciutat - Cap. 1722
tancar

Cap. 1722

En Juli es troba entre la pressió d'en Jofre i la de la Lluna. I l'Alba vol que la seva amiga perdoni l'Àlex. La Marga descobreix el forat de la paret, però les provocacions i manipulacions d'en Joel fan perdre els estreps a en Sergi. La relació Patrícia-Orpinell s'espatlla cada dia més. Gràcies a en Gerard. Les classes de banghra són un èxit i en Marcel es proposa fer un reportatge que acabarà reunint un "vell" equip. En Beni ja té la cançó, però la seva veu no agrada.

16:26 El club - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui ens visiten dos dels atletes catalans de l'expedició de discapacitats que han aconseguit arribar al Pol Sud. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Màrius Carol i Ernest Folch. El professor de Comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Els dijous són "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d' El Club, aquesta setmana coneixerem mascotes que no són ni gats ni gossos. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

18:26 Tarda de cine - Bonjour tristesse
tancar

Bonjour tristesse

Cecile i el seu pare, Raymond, que és vidu, estan de vacances en una casa de la Riviera francesa. També hi ha Elsa, l'última amiga de Raymond. Anne, la padrina de Cecile, apareix inesperadament a la casa i ocupa el lloc d'Elsa. Cecile viu una història d'amor amb Philippe, però a Anne no li sembla bé i l'hi diu. Cecile, per defensar-se, li diu que ella fa el mateix. Anne es justifica dient que ella i Raymond es casaran. Cecile vol que les coses tornin a ser com eren abans que aparegués Anne i fa tot el possible per aconseguir-ho.

20:03 Just for laughs
20:19 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:38 13 anys... i un dia - Cap. 18
tancar

Cap. 18

El Ricard té una visió que li fa pensar que ha de fer testament per si mai li passa alguna cosa. El Roger i la resta volen saber si és que té diners per deixar-los-els en testament. La cosa es complica quan la Margot rep una oferta molt bona en què ha de rodar unes seqüències d'una orgia. Tots es veuen obligats a ajudar-la a assajar. Però la situació és complicada. La Margot és la tieta del Roger i fer una orgia simulada no és fàcil.

22:15 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, la tensió dins del PP puja per moments. Rajoy i Esperanza Aguirre es troben immersos en una batalla de dossiers, l'un contra l'altre. Gallardón s'hi afegeix. És la guerra. Però hi ha algú que, de lluny, disfruta amb tant de marro. En Mas, l'Oriol Pujol i en Duran canten una cançó ben bonica dedicada a Ramon Tremosa, el nou candidat de CiU a Europa. Però la trobada coral no amaga divergències profundes. En Carod i l'intempestiu diputat Tardà arriben a Nova York per fundar-hi una nova ambaixada de Catalunya. Però al control de l'aeroport les coses es compliquen d'una manera desmesurada. Preocupat per conèixer amb temps la previsió de futures grans ventades, nevades i pluges, el president Montilla pretén ocupar el lloc de feina que tan dignament exerceix en Tomàs Molina.

22:36 Huff - Cap. 5 Bombatxos
tancar

Cap. 5 Bombatxos

En Huff rep una visita sorpresa del seu pare, que li demana que faci d'intermediari amb l'Izzy. La Beth s'assabenta que la seva mare s'ha trobat un bony al pit. En Russell intenta rescatar un client, una estrella de la televisió, addicte a les drogues i l'alcohol. A la feina, la Melody demana a en Huff que li faci una sessió de transició entre ell i el nou terapeuta. La Doris, la mare del noi mort, visita en Huff perquè vol saber més coses del seu fill.

23:28 HORA Q - + info
tancar

+ info

El programa repassarà els moments més destacats del partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei, Barça-Mallorca, amb declaracions dels protagonistes, els comentaris de Lluís Canut i un convidat especial, el periodista Antoni Bassas. El reporter David Bassa ens portarà l'actualitat política i pel nostre plató hi passarà la guionista i directora de cine X, Sandra Uve. Amb aquesta guionista i dibuixant de còmic parlarem de la crisi que afecta el sector de la indústria pornogràfica.

00:43 Pel·lícula - Only you
tancar

Only you

Arriben les vacances de Nadal i Clifford, un dissenyador de cases de nines, té els bitllets per anar-se'n a una illa tropical amb la "dona perfecta" que s'ha de casar amb ell. Però el dia abans, la noia el planta i Clifford s'enfonsa. Es troba Amanda, que està desesperada pel mateix motiu, i decideixen aprofitar la reserva per anar-hi tots dos. A l'illa centre-americana, Amanda va de les ganes de recuperar el seu amor d'abans a l'afició de flirtejar amb el primer que es troba. Clifford, abandonat contínuament, coneix Clare, una fotògrafa amb qui comença una relació que l'omplirà de dubtes.

02:07 Pel·lícula - Els nois d'Essex
tancar

Els nois d'Essex

Jason Locke és un criminal que, després de 5 anys de condemna, surt de la presó amb l'objectiu de recuperar el control de la distribució de drogues a Essex. Jason contracta com a xofer Billy, un taxista que a poc a poc es veurà implicat en els delictes que cometen Jason i la seva banda.

03:44 El club - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui ens visiten dos dels atletes catalans de l'expedició de discapacitats que han aconseguit arribar al Pol Sud. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Màrius Carol i Ernest Folch. El professor de Comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Els dijous són "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d' El Club, aquesta setmana coneixerem mascotes que no són ni gats ni gossos. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 L'atac de les abelles assassines - L'atac de les abelles assassines
tancar

L'atac de les abelles assassines

Crien cinc vegades més de pressa que les abelles natives. En un sol eixam hi pot haver 50.000 defensors. Poden perseguir predadors durant molta estona i poden abatre animals de la mida d'un cavall. I el seu sistema de vol ja els ha permès ocupar dos continents. Les abelles assassines ja no són una simple notícia a la tele. Ara s'han fet fortes en nou estats del sud dels Estats Units i segueixen avançant. En aquest documental veurem els moviments dels eixams i els esforços que fan per aturar-los científics, exterminadors i criadors d'abelles professionals.

07:51 Paranys de la natura - Gegants suspitosos
08:13 A cals suricates - La padrina
08:37 Les tribus - La tribu Dassanech
tancar

La tribu Dassanech

En el lloc de naixement del riu Omo, el Llac Turkana, la vida és una lluita per la supervivència. Bruce Parry arriba aquí, a la plana deserta d'Etiòpia, per passar un temps amb els Dassanech o els Delta. Moltes de les tribus depenen de les vaques o les cabres per sobreviure, però algunes obtenen aliment del llac, pescant o capturant cocodrils. Bruce s'afegeix als pescadors, les habilitats dels quals han beneït el delta durant mil·lennis. Això significa viatjar en una petita canoa i estar molt a prop de la boca dels cocodrils si l'atac inicial amb l'arpó fallés.

09:30 Entre el cel i la terra - Sobrevolant la terra dels Vendes
10:24 La conquista del Brasil - El Far-West modern
10:51 Els secrets del mur d'Adrià - Els secrets del mur d'Adrià
tancar

Els secrets del mur d'Adrià

És una obra única en el món romà, una barrera de pedra espectacular que fa més de cent quilòmetres de llargada i sis metres d'alçada. Durant tres-cents anys, el Mur d'Adrià va ser la frontera més sòlida de l'Imperi Romà i una de les meravelles desconegudes del món antic. Però la finalitat del mur segueix sent un misteri. Per què el van construir? Per impedir moviments d'entrada o de sortida? Com era la vida al mur? Quan l'emperador Adrià va ordenar-ne la construcció, l'any 122 de la nostra era, ho va fer per marcar el límit de l'expansió romana a Europa. Semblava que la finalitat era defensar l'imperi dels guerrers bàrbars. Però els historiadors argumenten que es va construir en una època de pau, per poder controlar les mercaderies. Aquest documental ens acosta no només al mur i a les persones que el van construir i defensar, sinó també a la societat romana, que va dominar Europa durant cinc-cents anys.

11:42 Què va passar ? - VAQUERIES
11:47 Recreacions de l'Eden - L'empresari de jardineria. Tim Smit
12:11 Cinema tres - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui: Meryl Streep i Philip Seymour Hoffman, candidats a l'Oscar, parlen de "La duda". També veurem l'entrevista a Bryan Singer, director de "Valkiria", i declaracions de Tom Cruise i un reportatge sobre "El juego del ahorcado", amb el candidat revelació al Goya Alvaro Cervantes, el director Manuel Gómez Pereira i l'actriu Clara Lago.

12:39 En clau de vi - El vi català.Jordi Pujol
13:36 Motor a fons
14:06 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

LUCRECIA --- DOS GARDENIAS SONEROS DE VERDAD --- A BUENA VISTA AI AI AI --- SOTA LA PALMERA BIG MAMA --- AFRICA NORAH JONES, DOLLY PARTON --- CREEPIN¿ IN JAUME SISA --- TOTES ESTIMADES JOI --- ASIAN VIBES ORQUESTRA ARAB DE BARCELONA --- BELL TURBANT OFRA HAZA --- IM NIN¿ ALU MANU DIBANGO --- BOLINGO CITY KEVIN JOHANSEN --- LIVING IN A STORY FELIU VENTURA --- ALES CURTES ROGER MAS --- PASSIO DE SON

14:56 Músiques del món - Bolívia
tancar

Bolívia

Bolívia es caracteritza pel fort contrast entre la zona andina i les terres baixes. Més de la meitat de la població la componen indis natius. El grup K'ala Marka el formen dos músics que interpreten, amb un ritme modern, cançons inspirades en els antics indis dels Andes. Discografia: "Aguas claras" (1992) i "Por la igualdad de razas y derechos" (2001).

15:00 L'aventura de Jeff Corwin - L'Índia: viatge amb el Cobra Express
15:46 Bala, l'amic dels ximpanzés - Bala, l'amic dels ximpanzés
tancar

Bala, l'amic dels ximpanzés

Aquest documental explica la història de Bala Amarasekaran, director de la reserva de ximpanzés Tacugama, situada al peu de les muntanyes de Freetown, a Sierra Leone. Bala és un enamorat d'aquests animals i ha dedicat la seva vida a protegir-los.

16:39 Paranys de la natura - Grimpaors de pel.lícula
17:01 Bèsties clip - el teixo
17:06 Curiositats del món animal - Taurons especials
17:10 Curiositats del món animal - Els supersentits dels taurons
17:16 Thalassa - Cap Verd, un arxipèlag per als turistes. Els nous pescadors.
tancar

Cap Verd, un arxipèlag per als turistes. Els nous pescadors.

Cap verd, un arxipèlag per als turistes: Imatge de targeta postal: mar turquesa, platges de sorra fina, el turisme balneari és avui la principal riquesa de Cap Verd. I tot just ha començat! L'estat espera atreure en cinc anys més turistes que no pas habitants té ara. Les perspectives són impressionants. Els nous pescadors: A Catalunya hi ha més de mil barques de pesca professional repartides entre les 32 confraries del país. Entre pescadors d'arts menors, de palangre, d'encerclament i d'arrossegament, hi ha una part important de la població catalana que viu del mar.

18:00 Destins clàssics: una guia de butaca per la música clàssica
18:26 Thelon: l'indret on va començar Déu - Thelon: l'indret on va començar Déu
tancar

Thelon: l'indret on va començar Déu

Thelon, una reserva d'animals salvatges situada al Canadà, centenars de quilòmetres al nord de la línia d'arbres, és un oasi boreal que sembla impossible que existeixi. En cap altre lloc del cercle polar àrtic es pot trobar la quantitat de fauna salvatge que viu en aquesta reserva. És per això que les llegendes dels natius parlen d'aquest paratge com del lloc on Déu va iniciar la Creació.

19:14 Recreacions de l'Eden - L'empresari de jardineria. Tim Smit
19:40 Bàsquet - Regal F. C. Barcelona - Maccabi Electra
21:30 El Sàhara amb Michael Palin - Cap. 4 Estretors
22:30 Temps de neu
23:03 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

L'escriptor Gilles Leroy, guanyador del premi Goncourt, és el convidat del programa d'avui. Amb motiu de la publicació de l'edició en català d'"Alabama song", la novel·la amb què va guanyar el prestigiós guardó literari francès, Leroy en comentarà. a partir de les 23.10, els continguts amb Emili Manzano, director i presentador del programa. El protagonista del reportatge serà l'escriptor gironí Narcís Comadira, que conversarà amb Marina Espasa i Enric Juste. A més, Mita Casacuberta parlarà de la recent traducció al català d'"Il·lusions perdudes" l'obra d'Honoré de Balzac, i Víctor Amela repassarà novetats literàries. El programa finalitzarà amb l'actuació de Tornasol.

00:04 Sputnik - Documental covers
tancar

Documental covers

La història de la música popular contemporània és plena de cançons que s'assemblen. Algunes són versions, altres són homenatges i moltes són còpies de cançons originals. Però què és una cançó pop original? Qui és en realitat l'autor d'una cançó? Què vol dir ser autor en el món del pop? Hi ha cançons realment noves o totes són derivacions de les que ja existeixen? "Covers, còpies, tributs i versions" respon totes aquestes preguntes i repassa les millors còpies, versions i homenatges de la història de la música popular contemporània.

00:57 Cànon Art - El cens a Betlem
01:46 Paletes - Monet: El color de l'instant
02:18 Temps de neu
02:48 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

L'escriptor Gilles Leroy, guanyador del premi Goncourt, és el convidat del programa d'avui. Amb motiu de la publicació de l'edició en català d'"Alabama song", la novel·la amb què va guanyar el prestigiós guardó literari francès, Leroy en comentarà. a partir de les 23.10, els continguts amb Emili Manzano, director i presentador del programa. El protagonista del reportatge serà l'escriptor gironí Narcís Comadira, que conversarà amb Marina Espasa i Enric Juste. A més, Mita Casacuberta parlarà de la recent traducció al català d'"Il·lusions perdudes" l'obra d'Honoré de Balzac, i Víctor Amela repassarà novetats literàries. El programa finalitzarà amb l'actuació de Tornasol.

03:46 Sputnik - Documental covers
tancar

Documental covers

La història de la música popular contemporània és plena de cançons que s'assemblen. Algunes són versions, altres són homenatges i moltes són còpies de cançons originals. Però què és una cançó pop original? Qui és en realitat l'autor d'una cançó? Què vol dir ser autor en el món del pop? Hi ha cançons realment noves o totes són derivacions de les que ja existeixen? "Covers, còpies, tributs i versions" respon totes aquestes preguntes i repassa les millors còpies, versions i homenatges de la història de la música popular contemporània.

04:39 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

LUCRECIA --- DOS GARDENIAS SONEROS DE VERDAD --- A BUENA VISTA AI AI AI --- SOTA LA PALMERA BIG MAMA --- AFRICA NORAH JONES, DOLLY PARTON --- CREEPIN¿ IN JAUME SISA --- TOTES ESTIMADES JOI --- ASIAN VIBES ORQUESTRA ARAB DE BARCELONA --- BELL TURBANT OFRA HAZA --- IM NIN¿ ALU MANU DIBANGO --- BOLINGO CITY KEVIN JOHANSEN --- LIVING IN A STORY FELIU VENTURA --- ALES CURTES ROGER MAS --- PASSIO DE SON

05:28 De la terra - De la terra
05:38 L'aventura de Jeff Corwin - Trobades insòlites
06:20 Destins clàssics: una guia de butaca per la música clàssica
06:46 Els draps bruts de l'atmosfera - Els draps bruts de l'atmosfera
tancar

Els draps bruts de l'atmosfera

És perillós respirar l'aire de les ciutats? La ciència que estudia la contaminació ambiental de partícules petites, avisa d'un perill de salut pública. Una tempesta de pols tòxica i gasos verinosos s'escampa pels carrers i suburbis de les nostres ciutats. No es tracta d'un accident aïllat sinó d'un verí invisible que s'escampa a través dels tubs d'escapament dels nostres cotxes. Les partícules tòxiques són tan petites que poden penetrar dins del flux sanguini a través de les parets dels pulmons.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Kong - La maledicció del drac
tancar

La maledicció del drac

En Jason i la Lua acaben de rebre una invitació per anar a una exhibició de karate a la ciutat de Xi An, a la Xina. Tot plegat, és una trampa d'en De La Porta que, només arribar segrestarà els nostres herois. Enterrat prop de la tomba del primer emperador de la Xina, hi ha un pergamí que conté el secret de les Pedres de la Vida i de la Mort. Qui hi entrarà? En Jason!!!

07:32 Els barrufets - L'as dels barrufets / Un bon veí
tancar

L'as dels barrufets / Un bon veí

Un experiment ha fet que en Pocatraça ara tingui una memòria d'elefant. En Gargamel el capturarà perquè li digui la fórmula per fer-se invisible. L'hi dirà, en Pocatraça...? La casa d'en Savi s'ha cremat i ell s'ha quedat al carrer. Ara li tocarà anar a viure amb algun dels seus companys. Però, quin? Sempre es fica on no el demanen i ningú no el vol a casa...

08:00 Doraemon - Màquina per repetir somnis/el gas per flotar
tancar

Màquina per repetir somnis/el gas per flotar

El gas per flotar - La màquina per fer repetir els somnis

08:27 Doraemon - Caixa dibuixos animats / El fermall per canviar d'idea
tancar

Caixa dibuixos animats / El fermall per canviar d'idea

La caixa de dibuixos animats - El fermail per canviar d'idea

08:54 mic 3
08:54 Ja arriba en Noddy! - La Dina, cap de bombers
tancar

La Dina, cap de bombers

La nina Dinah ha estat nomenada Cap del Cos de Bombers del País de les Joguines. Té un repte molt important: formar un equip de bombers molt ben entrenats i disposats a qualsevol cosa per protegir tots els seus amics. Però sobretot, ha de fer-ho abans que hi hagi cap incendi! Vols dir que hi serà a temps...?

09:09 Elias, el vaixell remolcador - La missió del LLamp
tancar

La missió del LLamp

El Goliat encara no ha reparat l'Elias i el Gran Pampalluc necessita les provisions urgentment. La Gruassa, una mica a contracor, al final ha decidit enviar-hi el Llamp, que no se li ha acudit altra cosa que anar-hi per l'Estret de la Por. El Iot serà l'encarregat d'anar a donar-li un cop de mà, però ja saps que d'aquest no te'n pots refiar mai. Vols dir que se'n sortirà avui el Llamp?!

09:20 Capelito - Capelito Pastor
tancar

Capelito Pastor

Una companyia d'artistes ambulants està assajant l'òpera "La Flauta Màgica" al bosc. El dia de l'estrena, l'actor principal es queda afònic i no pot actuar. En Capelito accepta de substituir-lo, però és clar, ell només canta bé sota la dutxa...

09:32 Club Super3
09:32 Rovelló - Fugitius
tancar

Fugitius

Un dia, tot jugant, el Rovelló posa el cap dins d'una galleda on hi ha roba en remull i la boca se li omple d'escuma. Ben aviat, la gent el veu com un perillós gos rabiós. Paral·lelament, el Llisot, a recollir el botí d'un atracador que fuig, es converteix, a ulls dels ciutadans de Navell, en l'atracador. En un moment, amo i gos s'han convertit en fugitius...

10:00 La brigada dels fossers - Autopista a l'infern
tancar

Autopista a l'infern

Una autopista ha de passar pel cementiri. Els tres fossers, davant la impossibilitat de treure'n partit, decideixen boicotejar-ne la construcció molestant en Paco, l'amargat paleta que es fa càrrec de les obres.

10:14 Info k
10:25 Un forat a la butxaca - Els llibres
10:34 Club Super3
10:34 La màgica Do-Re-Mi - Alerta amb els objectes màgics de la Majòrica
tancar

Alerta amb els objectes màgics de la Majòrica

La Majòruca fa servir els seus cabells per fer més efectius els objectes màgics, i esclar, a la botiga en venen més que mai. Però, de cop i volta, tots els que els han fet servir es comencen a trobar malament.

11:02 Espies de veritat - Creus en la màgia?
tancar

Creus en la màgia?

Les espies busquen un lladre d'obres d'art i, després d'analitzar un seguit de pistes, s'adonen que el sospitós és un mag que suposadament era mort.

11:24 La tata - La tata (ii)
11:46 La tata - The nanny (iii)(49-72)
12:14 Club Super3
12:14 Enigma - Pastís de crim
tancar

Pastís de crim

En Tartor té els habitants de Summerfield aterrits. En un sol dia ha fet un munt d'atracaments: a bancs, supermercats i joieries. L'arma que fa servir, per estrany que et sembli, són els pastissos que ell mateix elabora.

12:37 El xou de la granota - Cap. 40 Abra-granota
tancar

Cap. 40 Abra-granota

Una vegada, a l'infame regne de Bruixadònia, hi havia una bruixa lletja que només tenia un desig: ser la bruixa més lletja del ball de les bruixes i els bruixots . Per aconseguir-ho volia fer servir una poció a base de trossets d'ungla de peu d'home mort, suc de medusa i granota. Pel regne també hi voltava una fura que se la sabia molt llarga... Vols saber com continua?

12:48 Megaman, el ciberguerrer - L'home de Sharo
13:11 Hattori el ninja - Estel ninja / Yumeku ets maravellosa / Robot de joguin
13:30 Hattori el ninja - Retrat robot / Tècnica ninja per ajudar altres / Estrany n
13:48 3xl.cat
13:48 El detectiu Conan - El misteriós escarabat de la primavera
tancar

El misteriós escarabat de la primavera

En Genta convida en Conan, l'Ayumi i en Mitsihiko a visitar una botiga d'animals, però quan hi fan cap, la troben tancada. Un client que arriba en aquell moment, diu que ahir va trucar l'amo i li va prometre que avui hi seria. Quan obren la persiana troben l'amo, en Shirai, mort a dins de l'establiment. De seguida descobreixen que han d'anar al museu d'insectes de Gunam perquè en Shirai hi havia estat el dia abans. Un cop allà, hi coneixen un empleat, en Yutaka Araki, un investigador dels escarabats, en Saburo Hamana i un periodista d'una revista d'insectes, en Takashi Ishida. Tots ells tenen coartada, però la temperatura del cos de Shirai és excessivament baixa. Hi podria tenir a veure el vehicle refrigerat amb què es transporten els escarabats del museu? A qui beneficia que l'hora de la mort sembli anterior a la de debò?

14:12 El detectiu Conan - La història de fantasmes de l'Institut Teitan. 1ª part
tancar

La història de fantasmes de l'Institut Teitan. 1ª part

A l'institut de Teitan, on va la Ran, tothom està espantat perquè diuen que hi ha un fantasma. Asseguren que és l'esperit de l'Hosaka, un noi que fa uns dos anys va caure per les escales i es va matar. I és cert que passen coses estranyes: un dia troben el pupitre de l'Hosaka al gimnàs, un altre dia els llibres que havia demanat a la biblioteca apareixen fora dels prestatges i, per acabar-ho d'adobar, el pupitre torna a aparèixer a fora de l'Institut amb un paper que diu: "el meu rancor encara no ha desaparegut". Tot i que el terra és ple de fang a causa de la pluja, al voltant del pupitre no hi ha cap petjada sospitosa. Potser sí, que es tracta un fantasma, al capdavall. Però en Conan té una idea per enxampar el possible responsable del muntatge...

14:36 Viewtiful Joe - El superrobot Gran Chalk!
tancar

El superrobot Gran Chalk!

Els tres lloctinents de Jadow creen un monstre mecànic terrible que combina els poders dels tres: un autèntic tres en un! Aconsegueixen atreure en Joe amb un engany i comença una batalla molt cruel. Podran els nostres herois derrotar el robot?

15:01 Kimagure Orange Road - La Hikaru ha mort i els altres se'n van tots
15:27 One piece - Picaparet al penya-segat
tancar

Picaparet al penya-segat

En Foxy, que ha guanyat la primera prova, pot triar un membre de la tripulació adversària i tria la Nico Robin. La segona prova és una mena de joc de picaparet, i els pirates del barret de palla se'n surten prou bé. Però un dels pirates de l'equip Foxy, el monstre Hamburg, per una casualitat absolutament casual acaba tocant l'objectiu abans que els altres, que ja el tenien a tocar dels dits. L'equip Foxy ha tornat a guanyar...

15:52 Freqüència 04
16:16 Samantha ups! - Benvinguda a la casa rural
16:22 Babylon 5 - Estrella en ascens
17:04 Curiositats del món animal - Camuflatge i engany
17:10 Món salvatge - La tortuga d'estany
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:23 La Franny i les sabates màgiques - Una mà de pintura
tancar

Una mà de pintura

Avui les sabates d'un artista portaran la Franny a l'estudi d'un pintor que té una filla que es diu Penny. Està molt contenta, perquè el pare canviarà el quadre que està pintant per una bicicleta. El que no s'espera la Penny és que la bicicleta sigui de segona mà... Sort que la Franny sap que les coses velles, amb un retoc ben original, poden quedar millor que noves!

17:37 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Mentre en Carles i en Marcel són a la piscina, la Laia ha aprofitat per jugar a "Veig, veig" amb el seu amic imaginari. És força divertit, perquè des de la finestra veuen que a la casa del costat s'hi estan instal·lant uns veïns nous. Però, pot ser que siguin una família d'ogres?! O és una família de llops afamats?! Qui ho anirà a investigar?! En Carles, és clar!

17:52 Una mà de contes - adéu rodetes
18:04 Club Super3
18:04 Els petits fantasmes - Fantasma del desert
tancar

Fantasma del desert

Avui els Petits Fantasmes hauran de dur a terme una missió molt perillosa. I és que al castell els ha arribat un paquet per un tiet seu que viu al Desert de l'Oblit. Només arribar-hi, La Lucy, l'Eduard i l'Enric perdran la memòria per culpa d'una tempesta de sorra. Ara tot depèn d'en Jordi! Per cert, com és que no ha perdut la memòria, ell?! I el tiet, on deu ser?!

18:15 Mila - Crapouillette, la Grenouille
tancar

Crapouillette, la Grenouille

Avui la Mila t'explicarà la història de la Rauqueta, una granota molt presumida que estava decidida a guanyar el primer premi del concurs de bellesa del bosc. Resulta que cada any el premi se l'enduia en Janeudes, el bou, només perquè era molt gros. Vols saber com s'ho va fer la Rauqueta per engreixar-se... i per convertir-se una heroïna?!

18:24 Els petits fantasmes - Les navalles de l'atracció
tancar

Les navalles de l'atracció

En Xan no podia començar pitjor la seva carrera cinematogràfica a Bollywood. Un director l'havia agafat per fer de dolent en una pel·lícula, però després de quedar-se sense bigoti, també s'ha quedat sense paper. L'Adi, en canvi, ha tingut molta més sort. També sense bigoti, sembla que té tots els números perquè li donin el paper d'heroi!

18:36 Doraemon - 1ª Hist.: El megàfon de la motivació. 2ª Hist.: L'adhesiu de l'exclusivitat
tancar

1ª Hist.: El megàfon de la motivació. 2ª Hist.: L'adhesiu de l'exclusivitat

En Nobita ha tret un 52 sobre 100 en l'últim examen. És molt bona nota! De fet, és la millor de la classe! Però, com és que la mare no en fa ni cas? Això no pot pas quedar així! Més tard, en Nobita, tip de veure en Suneo fent-se el xulo amb els seus còmics i joguines exclusives, decideix fer-li la competència. Amb què? Amb un trist adhesiu...?!

19:05 Equip Galaxy - L'emperador Brett
tancar

L'emperador Brett

L'Spysat de l'institut Galaxy ha detectat un senyal de socors enviat des del planeta RTS 811. Els encarregats de trobar la balissa d'emergència i ajudar a qui l'hagi activat seran en Josh, la Yoko i en Brett. El que d'entrada sembla un planeta deshabitat, aviat es convertirà en un malson, sobretot per en Brett, que una raça d'alienígenes el confondran pel seu emperador!

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 One piece - El combat final! La lluita entre els dos capitans
tancar

El combat final! La lluita entre els dos capitans

Com que en Foxy també ha guanyat la segona prova, tria en Chopper perquè passi al seu equip. Ara només queda una prova, i això vol dir que en Ruffy només podrà recuperar en Chopper o la Nico Robin... i això si guanya. Perquè si guanya en Foxy... tots els membres de la tripulació del barret de palla acabaran unint-se als pirates Foxy. I quina és, aquesta prova definitiva? Doncs una lluita cos a cos entre els dos capitans.

20:05 Get Backers - El retrobament de l'equip de recuperació
20:31 Samantha ups! - La instal.lació
20:37 Joves fora de serie - Recuperant l'estany de Sils
tancar

Recuperant l'estany de Sils

L'Eva sempre havia volgut fer alguna activitat fora de la feina que li permetés treballar directament amb la natura. Quan va descobrir el projecte que Acció Natura està desenvolupant a la comarca de la Selva per recuperar l'estany de Sils, no va dubtar a col·laborar-hi. Fa 200 anys l'estany de Sils era més gran que el de Banyoles, i es va deixar dessecar per guanyar terres de conreu. On abans hi havia l'original, ara s'ha fet un estany artificial per recuperar la biodiversitat de la zona. Tot el procés s'ha fet de cara al públic perquè tothom hi pugui anar a conèixer l'entorn i a gaudir-ne.

20:43 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:06 La tata - The nanny (iii)(49-72)
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1722
tancar

Cap. 1722

En Juli es troba entre la pressió d'en Jofre i la de la Lluna. I l'Alba vol que la seva amiga perdoni l'Àlex. La Marga descobreix el forat de la paret, però les provocacions i manipulacions d'en Joel fan perdre els estreps a en Sergi. La relació Patrícia-Orpinell s'espatlla cada dia més. Gràcies a en Gerard. Les classes de banghra són un èxit i en Marcel es proposa fer un reportatge que acabarà reunint un "vell" equip. En Beni ja té la cançó, però la seva veu no agrada.

21:59 Estació d'enllaç - Ajudes que maten
tancar

Ajudes que maten

Afers sentimentals i conflictes familiars porten la Glòria i la Teresa a una situació personal límit que pot capgirar les seves vides.

22:42 Estació d'enllaç - Privat
tancar

Privat

L'esclariment d'un assassinat provoca unes hores d'angoixa en l'ambient de l'estació.

23:38 Kingdom Hospital - Petó de comiat
tancar

Petó de comiat

Després de veure una nena i trobar un nina al forat de l'ascensor, en Hook decideix ajudar la senyora Druse perquè pugui quedar-se a l'hospital i buscar l'origen dels successos paranormals. Mentrestant, un assassí convicte, Rolf Pedersen, arriba a l'hospital en un primer pas del seu pla de fuga. L'Stegman és acusat de negligència per una jove pacient i en Peter Rickman rep mentalment la visita de la bèstia que apareix als seus quadres, l'Antubis, i aconsegueix contactar amb la Mary.

00:22 Mar de fons - LA MEVA FAMÍLIA
tancar

LA MEVA FAMÍLIA

La Judit creu que tots els Revert són iguals, malgrat els esforços del Pol perquè pensi el contrari. La Jana no perd la il·lusió en el seu projecte de muntar una discogràfica. La Montserrat segueix vigilant la seva salut després dels últims consells de la Susanna. El Carles tracta el Plàcid, que, tot i haver salvat la vida, no ha aconseguit resoldre els seus problemes. La Susanna i l'Amèlia ajuden la Sílvia a fer un arbre genealògic de la família. La competència continua collant el Tomàs per treure-li informació. El Ramon vol contactar amb el seu fill Ferran.

01:13 Beverly Hills - Aloha Beverly Hills (segona part)
02:00 Beverly Hills - Perdona i oblida
02:44 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent explota en el dinar. Christophe paga el preu per haver enganyat el seu pare. Sybella revela un sorprenent secret en el dinar.

03:09 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam troba Gabriella plorant després del dinar. Edward s'alegra quan Sybella revela el seu secret. Christophe invita Elizabeth al Saló Privat.

03:35 Kingdom Hospital - Petó de comiat
tancar

Petó de comiat

Després de veure una nena i trobar un nina al forat de l'ascensor, en Hook decideix ajudar la senyora Druse perquè pugui quedar-se a l'hospital i buscar l'origen dels successos paranormals. Mentrestant, un assassí convicte, Rolf Pedersen, arriba a l'hospital en un primer pas del seu pla de fuga. L'Stegman és acusat de negligència per una jove pacient i en Peter Rickman rep mentalment la visita de la bèstia que apareix als seus quadres, l'Antubis, i aconsegueix contactar amb la Mary.

04:19 Mar de fons - LA MEVA FAMÍLIA
tancar

LA MEVA FAMÍLIA

La Judit creu que tots els Revert són iguals, malgrat els esforços del Pol perquè pensi el contrari. La Jana no perd la il·lusió en el seu projecte de muntar una discogràfica. La Montserrat segueix vigilant la seva salut després dels últims consells de la Susanna. El Carles tracta el Plàcid, que, tot i haver salvat la vida, no ha aconseguit resoldre els seus problemes. La Susanna i l'Amèlia ajuden la Sílvia a fer un arbre genealògic de la família. La competència continua collant el Tomàs per treure-li informació. El Ramon vol contactar amb el seu fill Ferran.

05:11 Just for laughs
05:30 Beverly Hills - Aloha Beverly Hills (segona part)
06:17 Beverly Hills - Perdona i oblida