Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Champions Magazin - Champions Magazín
09:23 PLAN
09:23 En Paul Merton a la Xina
10:10 Escenaris de la cultura universal - El nord de síria, els vestigis de l'antiguitat
tancar

El nord de síria, els vestigis de l'antiguitat

El nord de Síria ofereix una sorprenent abundància de riqueses culturals. A les excavacions corresponents a l'era pre-cristiana, com les d'Ain Dara que s'han fet a l'àrea d'Alep, hi ha vestigis romans i restes d'esglésies de la primera època del cristianisme.

11:12 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

Dels grans felins de l'Àfrica, el lleopard és el menys conegut. Fins ara, el lleopard, un animal de nit, ha sigut molt difícil d'observar. Fent servir l'equipament tècnic més actual, per fi se n'ha pogut filmar la vida nocturna. Aquest documental segueix la vida de dos lleopards a la vall de Luangwa, a Zàmbia, i revela els secrets del seu hàbitat i el seu comportament.

12:06 Travelogue of masterpieces
12:15 Chuck - Cap. 9 En Chuck contra el salami d'importació
tancar

Cap. 9 En Chuck contra el salami d'importació

Quan en Chuck comença a sortir amb la Lou, una experta en sandvitxos .La cosa sembla que va bé però apareix la Sarah amb una gelosia com d'exxicota, ja que ha descobert que els seus sentiments van més enllà del rol secret que representen. La situació encara es complica més quan se sap que la Lou és membre d'una xarxa de contrabandistes. La seva relació és una altra estafa o va de debò? Mentrestant, en Morgan coneix una noia ben peculiar.

13:08 La salut al cistell - + info
tancar

+ info

L'Abel, el Jordi de "Ventdelplà", anirà a comprar al mercat del Poblenou de Barcelona. Dels productes del cistell en destacaran les clementines de les Terres de l'Ebre i els peus de porc. El programa visita una granja per mostrar que, a Catalunya, del porc s'aprofita tot. Des de Tortosa, explicaran que la clementina que més conreen és dolça i no té pinyol. El cuiner Àngel Pascual explicarà diversos trucs o formes senzilles de cuinar el verat i ensenyarà una recepta pas a pas. A la secció de salut, el doctor Santiago Dexeus i August Corominas, el doctor del programa, parlaran de l'alimentació que han de seguir les dones durant l'embaràs.

13:55 Zona zàping
14:16 Tot un món - Mosquit, mosquit, mosquit!
tancar

Mosquit, mosquit, mosquit!

El mosquit que transmet la malària és una realitat quotidiana al Senegal i a altres països de l'oest d'Àfrica. Cada 30 segons provoca la mort d'un nadó o d'una dona embarassada. Aquesta és la tesi principal de l'últim documental del director Moussa Touré, que cada any ve a Barcelona convidat per la Mostra de Cinema Africà. Touré és també l'artífex de la col·laboració cinematogràfica entre alumnes de la seva escola de Dakar i alumnes de l'escola ESCAC de Terrassa.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Tarda de cine - Allò que el vent s'endugué
tancar

Allò que el vent s'endugué

Scarlet O'Hara, una hereva capritxosa d'una rica família sudista, està enamorada del seu veí, Ashley Wilkes, però ell prefereix a la seva cosina, Melania Hamilton. Per despit, Scarlet es casa amb un jove de família benestant que mor poc després, durant la guerra de successió. Mentre el sud s'esfondra, Scarlet flirteja amb el cínic Rhett Butler, que la salva de l'incendi d'Atlanta. Scarlet torna a Tara, la que havia estat l'opulent finca familiar, i n'agafa la responsabilitat. Quan la guerra s'acaba, Scarlet, que ha tornat a quedar viuda, es casa amb Rhett, però el seu caràcter rebel, l'amor que encara sent per Ashley i la pèrdua dels seus fills, posa el matrimoni en una situació límit.

19:22 Just for laughs
19:36 El disc de la Marató - + info
tancar

+ info

TV3 emet "Hi havia una vegada el disc de La Marató", un making of del disc que es distribuirà únicament el diumenge 6 de desembre, amb La Vanguardia, El Punt, El Periódico de Catalunya, Regió 7, Diari de Girona, Diari de Tarragona, El Segre, La Mañana, Mundo Deportivo i Sport al preu de 9 ¿ a benefici de "La Marató" de TV3. . "Hi havia una vegada el disc de La Marató" és un making of diferent. S'hi veurà com treballen artistes i productors i com les cançons exemplifiquen els valors propis de La Marató, però també servirà per conèixer millor alguns dels intèrprets, que parlen dels familiars i amics que tenen una malaltia minoritària, com és el cas de José Mercé, Lorena, OBK, Bikimel... També es veurà com aprenen a cantar en català, per primer cop, artistes reconeguts com Luis Eduardo Aute, Paul Carrack i José Mercé. Aquest any, el making of compta amb una novetat per a tots els públics. Un conte fantàstic inventat per periodistes de TV3 que és el fil conductor del programa i posa de relleu com, a través d'una història, també es pot entendre què vol dir el patiment, el dolor, la solidaritat, l'ajuda...

20:22 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:51 El partit - Deportivo - F. C. Barcelona
23:58 El vestidor - El vestidor
00:36 Pel·lícula - Un pont massa llunyà
tancar

Un pont massa llunyà

Les tropes aliades tenen un pla per acabar la Segona Guerra Mundial a finals de 1944. Es tracta de fer un llançament massiu de paracaigudistes americans i britànics a l'est d'Holanda i tallar els sis principals ponts que comuniquen el cor d'Alemanya. Una força especial britànica s'hi combinaria per destruir les zones industrials crucials. El pla és arriscat, però sembla factible sobre el paper. A l'hora de posar-lo en pràctica, els inconvenients s'acumulen: tensions personals, adversitats meteorològiques i també la mala sort.

03:22 El partit - Deportivo - F. C. Barcelona
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:31 Ritmes poprock
08:02 Ritmes col·leccions
08:33 Ritmes col·leccions - Ritmes Col.leccions
tancar

Ritmes Col.leccions

Conèixer el passat és una manera de conèixer el present i fins i tot una part del futur. El passat de la nostra música dóna forma a la música que es fa avui dia, música que mai acaba d'oblidar que havia existit abans. RITMES COL·LECCIONS parteix d'aquest punt de vista per oferir als espectadors actuacions musicals a plató dels anys 60 i 70, així com clips dels anys 70 i 80 per capbussar-se en una època en què la música pop començava a prendre la forma que a grans trets ha mantingut fins als nostres dies. En el capítol d'avui veurem: NAZARETH; THE DOORS; THE WHO; GERRY AND THE PACEMAKERS; THE MOODY BLUES; CAPTAIN BEEFHEART; MANASSAS; JOHN MAYALL.

08:42 Ritmes cat
09:11 Dies de ball - Dies de ball
tancar

Dies de ball

"Dies de ball" proposa un recorregut per la història de la música i el ball a Catalunya, des dels anys posteriors a la fi de la Guerra civil espanyola fins a l'actualitat, de la festa major a la revetlla electrònica i de 'envelat al macrofestival. Amb entrevistes i material d'arxiu explica com a Catalunya el ball s'obre camí malgrat ales imposicions culturals i les influències dels poders polítics.

10:08 Tons - SALVAT PAPASSEIT 2ª PART
tancar

SALVAT PAPASSEIT 2ª PART

Joan Salvat-Papasseit (2a part): Jofre Borràs (El Cor de la Ciutat), Miquel Àngel Pascual (ex-La Trinca), Joan Manuel Serrat

10:32 Sputnik - + info
tancar

+ info

La història de la música popular contemporània és plena de cançons que s'assemblen. Algunes són versions, altres són homenatges i moltes són còpies de cançons originals. Però què és una cançó pop original? Qui és en realitat l'autor d'una cançó? Què vol dir ser autor en el món del pop? Hi ha cançons realment noves o totes són derivacions de les que ja existeixen?

11:26 RITMES
11:26 Ritmes.cat - Hit parade
11:52 TR3S C
12:02 L'home dels lleons
12:26 quèquicom - Correbous, toros i toreros
tancar

Correbous, toros i toreros

Coincidint amb la discussió a la Mesa del Parlament de Catalunya de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per prohibir les curses de braus, Quèquicom s'apropa al món dels toros des d'una perspectiva científica. ¿Es pot afirmar, per exemple, que els braus no pateixen perquè segreguen endorfines? ¿Quins òrgans queden afectats per les banderilles i altres eines de matar? ¿Cal distingir entre les corrides i festes populars com els correbous?¿És veritat que el color vermell els provoca?

12:52 Karakia - Un niu al continent-1
tancar

Un niu al continent-1

És indubtable que la cultura anglosaxona ha acabat influenciant mig món. L'idioma, les modes o la música que s'hi generen omplen el dia dia. Però cada vegada són més, els britànics interessats en la cultura mediterrània. Molts anglesos que s'instal·len a Catalunya vénen buscant un clima amable, sol i paisatges nous. En Martin, que és periodista, i la seva família, tenien a més un motiu afegit: criar els seus fills amb més temps per disfrutar-los.

13:29 Valor afegit
13:54 L'Ànima del 33 - REPORTATGE FOTOPRESS
13:59 Futbol Cat. - Futbol Cat.
14:31 Temps de neu - + info
tancar

+ info

"Temps de neu" començarà la 24a temporada amb la vista posada en els Jocs Olímpics d'hivern de Vancouver, que se celebraran el mes de febrer del 2010 i que comptaran amb la presència de diversos atletes catalans, com per exemple la fondista Laura Orgué o la surfista Queralt Castellet. Al primer programa, que s'emetrà el meteoròleg Francesc Mauri explicarà en detall l'estat de totes les estacions d'esquí catalanes, dos dies abans que comenci el Pont de la Puríssima. I veurem també les primeres baixades de la temporada dels esquiadors més impacients. A més dels espais habituals, "Temps de neu" estrena aquesta temporada una nova secció dedicada a la gastronomia. Cada setmana, el programa mostrarà als telespectadors els racons amb més encant de les zones properes a les estacions d'esquí. Mitjançant aquests "Racons de neu", els esquiadors i snowboarders descobriran els restaurants, bars, pastisseries... amb més caliu i més pintorescos dels Pirineus. El programa reforçarà també la interactivitat amb els aficionats, mitjançant la pàgina web del programa i el nou espai "Zàping de neu", que setmanalment emetrà els millors vídeos enviats per telespectadors i usuaris de la web. A més, "Temps de neu" seguirà comptant també amb la col·laboració de la cantant Beth Rodergas, que viatjarà per les estacions del Pirineu en companyia de populars personatges del món de l'esport, del cinema, de la música.

15:03 World sport - World Sport
15:30 Trial Indoor - Trial Indoor de Girona
15:59 Esport Club - Cap. 26 Esport Club
16:14 Hoquei patins
16:55 Esport Club - Cap. 26 Esport Club
17:02 Hoquei patins
17:45 Esport Club - Cap. 26 Esport Club
17:57 Futbol - Girona - Celta
18:53 Esport Club - Cap. 26 Esport Club
19:03 Futbol - Girona - Celta
19:53 Esport Club - Cap. 26 Esport Club
20:33 Parlament
20:56 Tot un món - + info
tancar

+ info

En fer-se gran, el Mustafà Chaib ha començat a plantejar-se on vol passar els últims anys de la seva vida, i això l'ha fet reflexionar sobre el que significa i com es viu la vellesa aquí i al Marroc, el seu país d'origen. Com que té una invalidesa parcial, passa molt de temps parlant amb persones més grans que ell, que es troba tant a la mesquita, on va cada dia, com als parcs i casals que freqüenta. Quan compara la vellesa al Marroc i aquí, opina que el tipus de vida que es porta a Europa descuida, menysté i, a vegades, abandona la gent gran, i això, al Marroc, no passa. Per això pensa passar els últims anys al seu pais d'orígen.

21:01 Tot un món - + info
tancar

+ info

La Festa de la Lluna és una de les celebracions més destacades del taoisme. El mestre Cheng Yang Tian va ser pioner a ensenyar aquesta doctrina mil·lenària a Catalunya. Durant la celebració s'utilitzen els cinc elements: l'aigua, que simbolitza la puresa del cor; el foc, per connectar amb l'energia de la natura; el metall i la fusta, en forma d'instruments musicals, i la terra, que representa les ofrenes materials al Tao.

21:07 Nydia - + info
tancar

+ info

Eduard Iniesta és un músic amb una llarga trajectòria musical que avança de bracet amb la música mediterrània i en especial amb la música grega. Ara presenta "To taksidis tis elenis" (El viatge d'Helena), amb la seva banda i les veus del Cor Vivaldi dirigit per Òscar Boada. La Unió de Colles Sardanistes ha celebrat la final del Campionat de Catalunya de punts lliures, una modalitat en què les colles sardanistes demostren les seves fantasies coreogràfiques. Us expliquem la jornada de competició i coneixem els guanyadors de l'edició d'enguany. Notícies, novetats discogràfiques i l'agenda d'actes que no et pots perdre.

21:33 Loto 6/49
21:39 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a Cinema 3: "Spanish movie", entrevistes i reportatge de l'estrena de la setmana, una paròdia al cinema espanyol. "Planet 51" i "Pluja de mandonguilles", les pel·lícules infantils del Nadal aterren a la cartellera. Àlex Brendemühl es posa en la pell d'Andrés Rabadán, l'home que va matar amb una ballesta el seu pare. Yuki i Nina, reportatge sobre la pel·lícula més fascinant de la cartellera. I dos documentals que no passaran desapercebuts: "Garbo, el espía" i "Vivir de pie".

22:15 Sala 33 - Els nens de Rússia
tancar

Els nens de Rússia

A la primavera de 1937, en plena Guerra Civil espanyola, el País Basc, Santander i Astúries havien quedat isolades de la resta de la República. L'exèrcit de Franco atacava amb duresa i s'intuïa que la resistència seria impossible. Les autoritats republicanes, davant la violència dels bombardejos i les difícils condicions de vida de la població assetjada, decideixen organitzar un sistema d'evacuació per allunyar els nens del perill. Desenes de milers de nens, orfes de guerra, fills de combatents al front i molts altres nens en situacions similars van ser acollits en centres d'assistència depenents de la República. Però, a mesura que la guerra avança, mantenir aquests centres es va fent cada vegada més difícil i les autoritats decideixen enviar els nens a països estrangers. Governs i institucions de Bèlgica, Anglaterra, Dinamarca, Suïssa, Mèxic i l'URSS s'ofereixen per acollir aquests nens. Durant dos anys sortiran d'Espanya 34.000 nens, d'entre cinc i quinze anys d'edat. La majoria tornaran abans que s'acabi la guerra; d'altres trigaran més: els evacuats a la Unió Soviètica no podran fer-ho fins al 1956.

00:15 Filmoteca 33. Cicle Jean-Luc Godard - Je vous salue, Marie (v.o.s.)
tancar

Je vous salue, Marie (v.o.s.)

Marie ajuda el seu pare a la benzinera, però el que més li agrada és jugar al bàsquet. Marie surt amb Joseph, un taxista que no entén res quan la noia li diu que està embarassada tot i que no ha tingut mai relacions sexuals, ni amb ell ni amb ningú.

02:00 Clàssica. El concert del mes - L'Orquestra de Cadaqués a Girona (2a.part Ainhoa)
tancar

L'Orquestra de Cadaqués a Girona (2a.part Ainhoa)

L'Orquestra de Cadaqués va néixer l'any 1988 en el marc del Festival de Cadaqués. Formada per una selecció de músics de tot Europa, es reuneix periòdicament per oferir en els principals cicles i festivals uns programes que es caracteritzen per l'afany d'harmonitzar les obres més conegudes del repertori simfònic amb altres d'innovadores, recuperar obres importants del patrimoni musical històric i estrenar peces de creadors contemporanis.

02:53 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ MARC DURANDEAU-TOT EL K VEUS
02:57 Nydia - + info
tancar

+ info

Eduard Iniesta és un músic amb una llarga trajectòria musical que avança de bracet amb la música mediterrània i en especial amb la música grega. Ara presenta "To taksidis tis elenis" (El viatge d'Helena), amb la seva banda i les veus del Cor Vivaldi dirigit per Òscar Boada. La Unió de Colles Sardanistes ha celebrat la final del Campionat de Catalunya de punts lliures, una modalitat en què les colles sardanistes demostren les seves fantasies coreogràfiques. Us expliquem la jornada de competició i coneixem els guanyadors de l'edició d'enguany. Notícies, novetats discogràfiques i l'agenda d'actes que no et pots perdre.

03:23 Rodasons - + info
tancar

+ info

Felpeyu és un dels grups més representatius del folk asturià. Format el 1991 a Salamanca, on estudiaven els seus membres fundacionals, el grup ha actuat per tota la geografia espanyola i a festivals de músiques d'arrels celebrats arreu del món. A l'estiu del 2006, Felpeyu va patir un greu accident quan es dirigien a participar en el Festival de Calaf. Dos dels seus components, Igor Medio i Carlos Redondo, hi van morir. La formació va estar un any inactiva, però va tornar als escenaris a l'estiu del 2007, amb noves incorporacions. El 3 d'abril del 2009, Felpeyu va actuar al CAT, a la sessió de cloenda del XXII Festival Tradicionàrius de Barcelona, on va presentar el seu últim disc, "Canteros". Una unitat mòbil del programa Rodasons va enregistrar l'actuació, de la que avui us en oferim la primera part.

03:47 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ MARC DURANDEAU-TOT EL K VEUS
03:51 Viure Catalunya - Àger (Noguera)
04:00 El món perdut de la Gran Bretanya
04:23 Els nous paradisos - Mèxic
05:06 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ HANNE HUCKELBERG
05:10 RITMES
05:10 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Lax¿n¿Busto, Xavier Baró, D¿Estranquis, Refree, França Masu, Feliu Ventura, La puerta de los sueños, The Gruixut's, Cris Juanico, Original jazz orquestra raller de músics, Ramon Saulo, Inma Serrano, Quimi Portet, El petit de cal eril.

06:01 RITMES
06:01 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: Manu Chao, Fundación Tony Manero, Lax'n Busto, Àlex Ortiz, Bullitt, Guillamino, The Fray, Leona Lewis, Cobra Starship, El canto del loco, Andrés Calamaro, La bien querida, Ester Andujar,

06:52 Ritmes concert - RITMES CONCERT "MAGNOLIA ELECTRIC CO"
tancar

RITMES CONCERT "MAGNOLIA ELECTRIC CO"

Jason Molina és un músic que es va donar a conèixer amb el nom de Songs Ohia, el grup que va fundar a mitjans dels 90 i que li va donar una gran reputació i el va situar en l'òrbita dels grups pròxims a Will Oldham i els Palace Brothers. Nét de republicans espanyols exiliats als EUA, Jason Molina va deixar, amb el nom de Songs Ohia, una desena de discos, fins que el 2003 va recollir el títol de l'últim per donar nom al seu nou projecte: Magnolia Electric Co. Des de llavors, amb aquesta nova denominació, ha enregistrat tres nous discos que el mantenen en un lloc tan respectat com alternatiu dins l'escena que als EUA ha acabat per denominar-se genèricament "Americana". Com comprovareu tot seguit, moltes coses han canviat des d'aquesta gravació a la Plaça del Rei, dins el BAM del 98 a aquest concert de mitja tarda en què el sol primaveral de Barcelona no va ser cap impediment perquè Molina seduís un públic fidel i profundament respectuós amb la seva proposta musical.

Progrmació BD ....
07:28 Zoe Kezako - Cap. 23 Sóc com tu
tancar

Cap. 23 Sóc com tu

Avui, la Zoe, l'última persona que s'esperava veure entrant a casa seva era en Noe! Més per res perquè fa temps que li escriu cartes explicant-li que és la nena més guai de tot el poble, que cau bé a tothom i coses d'aquestes. Ara ha arribat el moment de demostrar-l'hi! I amb una rival com la Dallonses, ho té complicat. El millor, potser, és imitar-la! O no...?!

07:39 Zoe Kezako - Cap. 24 Qui és, aquesta?
tancar

Cap. 24 Qui és, aquesta?

Fins ara, sense cap mena de dubte, la Zoe sempre ha sigut la nena més atrevida i la que fa les acrobàcies més espectaculars de tots la classe. Amb l'arribada de la Noni Moglioni, la nova alumna, els dies de glòria se li han acabat, a la nostra heroïna. Quins salts que fa! I quines peripècies! Sembla ben bé sortida d'un circ, aquesta Noni!

07:53 mic 3
07:53 La Franny i les sabates màgiques - El misteri del museu
tancar

El misteri del museu

Avui els peus de la Franny la portaran a un museu ple de coses molt i molt antigues. Allà hi coneixerà en Llampec, un gat que li explicarà que és el guardià extraoficial del museu i que està una mica amoïnat, perquè últimament li estan desapareixent tot de tresors egipcis. Potser la Franny hi pot fer alguna cosa per ajudar-lo a trobar els lladres... I el guardià oficial, què hi diu?

08:08 Figures - La guineu i el tigre
tancar

La guineu i el tigre

Hi havia una vegada una guineu molt simpàtica que estava d'allò més contenta. No gaire lluny, però, també hi havia un tigre famolenc, a l'aguait entre els arbustos. Per salvar-se, la guineu va intentar convèncer que ell era el rei d'aquella selva. En sentir com reia el tigre, a la guineu se li va acudir un pla brillant: demostrar-li que realment era el rei de la selva!

08:17 Claude, l'entremaliat - Cap. 13 Els ocells
tancar

Cap. 13 Els ocells

Una de les coses que s'ha adonat el Claude de la seva nova llar és la quantitat d'ocells diferents que hi ha. N'hi ha als parc, a les teulades, fins i tot als fils de telèfon! De fet, el Claude s'ha fet molt amic d'un pit-roig que el ve a veure cada dia, però ara resulta que la Doris li ha demanat que l'ajudi a fer un espanta-ocells. I el pit-roig, vols dir que no s'espantarà?!

08:34 La ciutat dels poppets - El bany de la Suki
tancar

El bany de la Suki

Els Poppets construeixen una banyera per a la Suki, però es queden sorpresos en veure com l'aigua desapareix contínuament. Aprendran què és l'evaporació i trobaran una manera de tenir sempre ple el bany de la Suki.

08:57 LMN'S
09:21 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Arrel de la misteriosa desaparició de tot d'aparells d'alta tecnologia a Singletown, els nostres amics han decidit entrar en acció. Aviat descobriran que el responsable dels robatoris és un veloci-mòrfic, un àlien tan ràpid que és invisible a l'ull humà. L'única manera d'aturar-lo és amb el torpedimòbil del senyor Smith. I ho han de fer abans que la ciutat acabi sent un caos!

09:43 Al país del Pare Noel
09:53 Caçadors de dracs - Un digestiu molt fort
tancar

Un digestiu molt fort

En Gwizdo ha descobert una illa on tots els habitants són molt rics. Per desgràcia, no hi ha dracs i ningú no demanarà mai els seus serveis. Un bon pla seria portar-hi l'Hèctor amb una poció d'en Kao que el converteixi, a estones, en un drac malèfic. A estones...? Malèfic...?!

10:27 Els guerrers Shaolin - El lladre d'ombres
10:59 El detectiu Conan - El xoc entre el vermel i el negre. En coma. Cinquena part
11:33 El detectiu Conan - El xoc entre el vermel i el negre. La invasió. Sisena part
12:04 Inuyasha - Vull tornar al lloc on ens vam conèixer
tancar

Vull tornar al lloc on ens vam conèixer

Kagome convençuda de que no pot competir contra Kykio per l'amor d'Inuyasha, decideix tornar al present. Inuyasha anirà darrera d'ella.

12:26 Inuyasha - La memòria perduda d'en Kohaku
tancar

La memòria perduda d'en Kohaku

Un grup de dimonis volen prendre a un Kohaku totalment amnèsic el fragment de l'esfera que el manté viu, el grup decideix ajudar-lo.

12:46 Inuyasha - La seva cara no se me'n va del cap
tancar

La seva cara no se me'n va del cap

Seguint ordres de Naraku, Kohaku es disposa a eliminar a Kagome. Sango s'enfrontarà al seu germà i es veurà obligada a prendre una difícil decisió.

13:10 15 love - L'hora de la veritat
tancar

L'hora de la veritat

Avui se celebra la Copa Cascadia, que tothom sap que és molt més que un torneig, però el que realment trasbalsarà els alumnes de l'Acadèmia serà l'arribada d'en Justin Powers, l'estrella d'hoquei dels Montreal Canadians. L'Adena, d'altra banda, també tindrà un canvi de comportament amb la presència del seu pare... Estàs preparat pel gran torneig?!

13:33 15 love - Tristesa
tancar

Tristesa

Amb la intenció de distreure's una mica de la pressió del torneig, els alumnes de Cascadia han decidit alliberar la tensió explicant històries del Memphré, el monstre del Llac Ness del Quebec, el llac que hi ha a la vora de l'Acadèmia. Diuen que només surt els dies de lluna plena,... com avui! La Cody i l'Squib no s'ho pensen perdre, encara que els pugui costar l'expulsió...

14:04 Creature comforts - Imitacions
tancar

Imitacions

Com s'ho fa un hàmster per copiar el soroll d'un areng? Un mussol canta, quan està sol? Un llimac pot arribar a imitar una gallina? Els animals posen a prova les seves cordes vocals.

14:17 Els Podcats - Cap. 16 El ping i el lag
tancar

Cap. 16 El ping i el lag

La Bella i la Gala, tot comprant per la xarxa, s'hi han quedat atrapades. En Mimo, que està en ple atac del planeta Imperial, els ha dit que no passava res, que ja els enviava un ping per comprovar la xarxa, per veure si es penja. Les noies no ho acaben de veure gaire clar, però el que està clar és que avui la cosa acabarà amb Alta Tensió!

14:26 Els Podcats - Cap. 17 GPS
tancar

Cap. 17 GPS

En Senzo i en Mimo li han demanat el cotxe a la Bella, equipat amb un GPS d'última generació, evidentment. Això sí, és un taxi de color rosa, i els farà una mica de vergonya si els veuen. Per cert, s'hi pot jugar amb un GPS? En Mimo està decidit a comprovar-ho, posant-hi el cartutx d'un dels seus jocs! Comença la cursa! Aparteu les criatures!

14:35 Quin cap, en Fred! - Cap. 7 Terror rosegador
tancar

Cap. 7 Terror rosegador

En Fred està fent les mil i una per evitar la cerimònia d'iniciació de l'equip esportiu de l'institut. Bàsicament, en vol evitar els danys col·laterals. I és que això d'haver-se d'afaitar tot el cos no li fa cap gràcia! L'atac d'un exèrcit d'esquirols assassins potser l'ajudarà, però potser també farà que s'ho repensi. Avui ho té complicat, en Fred!

15:03 La casa de la Dani - Cap. 7 Una serp terrorífica
tancar

Cap. 7 Una serp terrorífica

La tieta Sheila està dormint a l'habitació de la Dani i no se la pot despertar de cap manera. En Toby, d'altra banda, que l'han despatxat de la perruqueria per la patilla, ha trobat feina a la Brigada de Reconeixement i Observació de Mascotes Animals... i resulta que ha perdut una serp a casa de la Dani! Amb la fòbia que té a les serps! Ai, si es desperta la tieta!

15:36 Noies enamorades - Cap. 7 Un ocellet al niu
tancar

Cap. 7 Un ocellet al niu

L'Ellie ha decidit agafar-se bé les coses i dedicar-se a cuidar l'Anna, que està embarassada. La Magda té clar que l'Ellie necessita alguna cosa per estar ocupada fins que no neixi la criatura, com ara... un altre nòvio?! De fet, ja el té clissat i tot: el noi que ha entrat a treballar a la botiga d'animals. Ai, que encara se n'enamoraran totes!

16:00 Al país del Pare Noel
16:08 Doraemon - 1ª Hist.: La bruixa Shizuka. 2ª Hist.: El secret més ben guardat de la Shizuka.
16:38 Doraemon - 1ª Hist.: En Supergegant, el defensor de la justícia!. 2ª Hist.: En Superbunyol, el justicier!
17:04 mic 3
17:04 Zoomix - + info
tancar

+ info

La Nina és una papallona blava preciosa que viu en un camp ple de flors. Vola d'una flor a una altra buscant el nèctar que li agrada. Uns sensors molt menuts que té a les potes li diuen quines són les flors que tenen el nèctar més bo. Ah! I també li agrada molt prendre el sol! Si en vols saber més coses, en Zoomix te les explica! A tots ens agraden, les papallones!

17:08 Pepa, la porqueta - Els números
17:12 Pepa, la porqueta - Les obres de la carretera
17:19 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles sap fer màgia! La Laia ho té claríssim, perquè li sap fer aparèixer monedes de darrere de l'orella. Té un joc nou de màgia i fins i tot sap fer desaparèixer un conillet blanc! A la Laia també li agradaria saber fer màgia, però per molt que ho intenta, no hi ha manera. Aviat, però, li passarà una cosa màgica de debò! No te la perdis!

17:43 Una mà de contes - Els ulls de Taüll
tancar

Els ulls de Taüll

Conte basat en les pintures de Sant Climent de Taüll, cap a l'any 1123.

17:51 Petites faules
17:56 Al país del Pare Noel
18:01 Bali - Cap. 35 Oh, mira!
tancar

Cap. 35 Oh, mira!

La senyoreta Lina ha preparat unes càmeres de fotos per un treball que hauran de fer els nens en parelles durant el cap de setmana. Es tracta de fer fotos de tots els animals que trobin. En Bali farà el treball amb la Tamara, però són incapaços de trobar cap animal! En Bali, en somnis, descobrirà que ha d'aprendre a buscar més bé. Els vols ajudar?!

18:23 La llei de Ueki - La llei de la veritat i de la mentida
tancar

La llei de la veritat i de la mentida

En Ueki, després de molt temps, se'n va a casa uns quants dies, al món dels humans, amb la seva germana i el seu padrastre. Per casualitat, quan torna al món celestial, es troba amb el seu pare biològic, en Pagu, que es mostra confós davant del seu fill. Quin és més important, el pare de veritat, o el pare adoptiu? Avui el nostre heroi es farà un tip de rumiar...

18:50 La llei de Ueki - La llei de l'equip d'en Barrow
tancar

La llei de l'equip d'en Barrow

Comença l'últim combat de la tercera fase! Els membres del misteriós equip d'en Barrow són tots celestials, com en Robert i en Ueki. La Rinko és incapaç d'esquivar cap dels atacs amb les armes divines d'en Van. Quin deu ser el secret? En Ueki aviat descobrirà, molt enfadat, la relació entre l'equip d'en Barrow, l'Anon i en Robert...

19:16 One piece - El cop mortal, final de la batalla
tancar

El cop mortal, final de la batalla

En Don Krieg, tot i utilitzar totes les seves poderoses armes, és derrotat per la perseverança i la fe d'en Ruffy. Serà una lluita fàcil o en Ruffy haurà d'utilitzar tots els seus recursos?

19:39 One piece - L'hora dels adéus! En Sanji se'n va amb el Ruffy
tancar

L'hora dels adéus! En Sanji se'n va amb el Ruffy

En Ruffy, després de vèncer en Don Krieg, insisteix a en Sanji perquè vingui amb ell. En Sanji, però, està molt unit al capità Zeff i al restaurant, i decideix realitzar el seu somni.

20:09 Club Super3
20:09 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El guru
tancar

El guru

Ara l'Aang sap del cert que hi ha un guru al Temple de l'Aire de l'Est que li pot ensenyar a controlar l'estat d'Avatar o, com a mínim, a fer el pròxim pas per acostar-s'hi. A més, avui la Sokka es trobarà amb el seu pare, que fa més de dos anys que no es veuen. L'oncle i en Zuko obriran una teteria i l'Azula donarà forma al seu pla diabòlic.

20:36 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Les disjuntives del destí
tancar

Les disjuntives del destí

L'Azula continua convençut que la situació és ideal per organitzar un cop i derrocar el Rei de la Terra... i la clau per fer-ho són els Dai Lis. Mentre tothom remou cel i terra per aturar el pla diabòlic de l'Azula, el destí de l'Aang penja d'un fil... però el d'en Zuko també! L'Oncle ja li ha comunicat que ha arribat l'hora de prendre la decisió.

06:01 Zoomix - + info
tancar

+ info

La Nina és una papallona blava preciosa que viu en un camp ple de flors. Vola d'una flor a una altra buscant el nèctar que li agrada. Uns sensors molt menuts que té a les potes li diuen quines són les flors que tenen el nèctar més bo. Ah! I també li agrada molt prendre el sol! Si en vols saber més coses, en Zoomix te les explica! A tots ens agraden, les papallones!

06:04 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles sap fer màgia! La Laia ho té claríssim, perquè li sap fer aparèixer monedes de darrere de l'orella. Té un joc nou de màgia i fins i tot sap fer desaparèixer un conillet blanc! A la Laia també li agradaria saber fer màgia, però per molt que ho intenta, no hi ha manera. Aviat, però, li passarà una cosa màgica de debò! No te la perdis!

06:16 Pepa, la porqueta - Els números
06:21 Pepa, la porqueta - Les obres de la carretera
06:29 Els Fruittis - El card bromista
tancar

El card bromista

Cansats, els Fruittis, de les constants bromes d'en Card, decideixen escarmentar-lo tot fent que en Card sigui víctima de les seves pròpies bromes.

06:58 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Vampirs a l'internat - Sense parella
tancar

Sense parella

Gelós de l'atracció que Essie i Karl senten l'un per l'altre, Marty embruixa Essie, però amb un encanteri que li pot posar la vida en perill a ell mateix. Mentrestant, Merrill li deixa un llibre sobre els vampirs i l'amor a Drew, però l'únic que Drew hi veu són proves històriques que els vampirs i els humans es poden enamorar els uns dels altres.

21:25 Jet lag - Reencarnacions
tancar

Reencarnacions

"Suposem que han passat més de cinquanta anys... L'Esther i l'Andreu s'han fet okupes? Tenen cinc fills més? O s'han dedicat a la venda de cotxes il·legals? La Mariona i el Mario encara tenen el bar? Han muntat una botiga de calces i sostenidors? O viuen de la Bruna en una casa a Miami Beach? El Toni segueix sent el rei per la peixera? S'ha fet nòvio del Willy? O viu en una font de la Plaça Catalunya? La Sílvia aconsegueix tenir més mala llet? Pilota avionetes per a dones a Marbella? O viu retirada cuidant bonsais en silenci a Tarragona? La Carla ha sucumbit al matrimoni amb un músic de la Rambla? S'ha tallat els cabells al zero? O té un harem a l'Aràbia Saudita? La Diana s'ha fet empresària? Viu al mateix pis de la Rambla? O s'ha fet hacker? I, el més important, s'acabarà tot? O durarà per sempre?"

22:00 L'un per l'altre - Ajuntem-nos una mica
tancar

Ajuntem-nos una mica

El Toni i la Maria decideixen casar-se. El que per ells, i sobretot pel Toni, ha de ser el dia més feliç de la seva vida, es va convertint en un malson. Sobretot gràcies a la Rosa i el Poppins, els pares del Toni, que no veuen amb gaire bons ulls que el seu fill faci una cosa tan retrògrada, des del seu punt de vista, com casar-se. I pensen fer servir totes les seves armes perquè el seu fill no es casi.

22:25 Extres Coproduccions - La mosquitera
tancar

La mosquitera

Lluís (Franz) viu la seva adolescència entre les discussions dels seus pares: Alícia (Suárez) i Miquel (Fernández), un matrimoni en crisi. El film mostra com els personatges imposen barreres als seus sentiments fins que l'aparició del conflicte és inevitable.

22:30 Dinamita
22:53 Dinamita - + info
tancar

+ info

Als capítols de "Dinamita" hi apareixen, de manera episòdica, el taxista, el quiosquer, la reportera Adriana Purtí, l'entrevistadora de televisió i l'home del temps. El Dr. Perquè, interpretat per l'actor Lluís Marco, es manté també com l'encarregat de tancar cada capítol amb la seva particular reflexió per a tots aquells teleespectadors que han perdut el temps davant la pantalla del televisor mirant els gags.

23:15 De professio: API - No es or tot el que lluu
23:45 Carme i david - Cada fill porta un llonguet a
tancar

Cada fill porta un llonguet a

Un drama potencial. David vol ser pare, però Carme considera que un fill destorbaria considerablement la seva feina i la seva vida en comú. El papa, la mama i la portera assisteixen al dramàtic enfrontament de la parella. Per il·lustrar la seva teoria, David explica com viurien a les velleses amb un fill bo i perfecte. Carme explica al contrari: tots dos vellets, i un fill que és un mesquí miserable...

00:15 Quart segona - Un pare es un pare
tancar

Un pare es un pare

Quan un fill ha suspès els exàmens i triga a tornar a casa, a un pare no li queda altre remei que prendre mesures. El pare de l¿Albert viatja de Palau-saverdera a Barcelona per tal de rescatar el seu fill de les urpes de la gran ciutat.

00:40 Jet lag - Reencarnacions
tancar

Reencarnacions

"Suposem que han passat més de cinquanta anys... L'Esther i l'Andreu s'han fet okupes? Tenen cinc fills més? O s'han dedicat a la venda de cotxes il·legals? La Mariona i el Mario encara tenen el bar? Han muntat una botiga de calces i sostenidors? O viuen de la Bruna en una casa a Miami Beach? El Toni segueix sent el rei per la peixera? S'ha fet nòvio del Willy? O viu en una font de la Plaça Catalunya? La Sílvia aconsegueix tenir més mala llet? Pilota avionetes per a dones a Marbella? O viu retirada cuidant bonsais en silenci a Tarragona? La Carla ha sucumbit al matrimoni amb un músic de la Rambla? S'ha tallat els cabells al zero? O té un harem a l'Aràbia Saudita? La Diana s'ha fet empresària? Viu al mateix pis de la Rambla? O s'ha fet hacker? I, el més important, s'acabarà tot? O durarà per sempre?"

01:10 Lobster comedies
01:30 Clàssics del cinema - Adéu a les armes
tancar

Adéu a les armes

La Primera Guerra Mundial converteix en grans amics Rinaldi, comandant de Sanitat de l'exèrcit italià, i Frederick Henry, tinent del cos nord-americà d'Ambulàncies Militars. Una esquadrilla austríaca bombardeja la població on hi ha tots dos amics. El tinent Henry es resguarda al mateix lloc on es troba Catherine, una de les infermeres angleses que acaben d'arribar al campament. Més tard, Henry és ferit greument i l'envien a un hospital de Milà, on, gràcies a les influències de Rinaldi, és destinada Catherine. Henry haurà de tornar al front, mentre que Catherine buscarà a Suïssa un lloc per esperar el naixement del seu fill.

02:50 Clàssics del cinema - L'home del braç d'or
tancar

L'home del braç d'or

Frankie Machine torna a casa, als suburbis de Chicago, després d'haver estat una temporada a la presó. No vol recaure en l'addicció a l'heroïna i desitja convertir-se en un gran bateria. La seva dona, Zosch, amb qui es va casar després de l'accident en què va quedar paralitzada, cada cop és més neuròtica. El seu antic cap, Schwiefka, necessita el "braç d'or" de Frankie per a la seva casa de joc i Louie, venedor de droga, també li va darrere. Malgrat el suport moral de la seva amant, Molly, i del seu amic Sparrow, Frankie torna al joc i a la droga. Després d'una esgotadora partida de pòquer, Frankie assalta Louie per aconseguir heroïna. Més tard, Louie descobreix que Zosch ha estat fingint la paràlisi, i ella el vol matar per evitar que la delati.

04:50 Clàssics del cinema - Barbablava
tancar

Barbablava

A París, a finals del segle passat, apareixen flotant pel Sena els cadàvers d'unes dones. Els crims han estat obra d'un pintor que, quan acaba el retrat d'una dona, es veu impulsat a estrangular-la. Per aquest motiu deixa de pintar i va a treballar en un teatre de titelles on representa una adaptació de "Faust". En aquell marc apareix un empresari sense escrúpols, un diabòlic marxant de quadres i una modista decoradora que s'enamora de l'assassí. Hi intervindrà també un inspector de policia i la seva amiga.