Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins d'estiu" entrevistem a Joaquim Llena, conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. Al tema del dia parlarem de com Barcelona es troba aïllada per les obres. A més: el tret de sortida pel rally de mini-coopers, carta al director amb Empar Moliner i el Barcelona Summer Week, el festival de la música dance.

12:09 Quin país - Cap. 12
12:40 Majoria absoluta - Crac
tancar

Crac

L'Eduard s'ha arruïnat jugant a la borsa i, de sobte, s'adona que ha de mantenir nou boques i només disposa d'un sou: el seu. Els grans hauran de deixar el niu i buscar-se la vida. Per acabar-ho d'arreglar, la Marta s'ha de passar un mes a Rússia per tramitar l'adopció d'un nen. Però a la feina no li donen el permís: si se'n va, la despatxen.

13:28 Joking around
13:51 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Observar el territori en avions no tripulats
tancar

Observar el territori en avions no tripulats

"El medi ambient" ens mostrarà les imatges dels avions teledirigits, de gran servei per al control mediambiental. Es tracta d'unes aeronaus petites que es poden comandar des de quilòmetres de distància per fer les missions que els encomani qualsevol empresa, entitat o particular. Tot plegat des d'una reduïda cabina de control. Aquests models els va començar a desenvolupar la indústria militar nord-americana fa 20 anys i ara ja estan disponibles per a usos civils a Catalunya, on els fabrica, a més, l'empresa d'aquí CAT-UAV. Permeten obtenir imatges seixanta vegades més precises que les dels satèl·lits i no provoquen molèsties a les persones ni alteren el medi.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Les germanes McLeod - Cap. 12 La capsa de Pandora
tancar

Cap. 12 La capsa de Pandora

Tess aprèn la regla bàsica del camp sobre què es pot dir i què no es pot dir després que un comentari innocent ha reobert una ferida entre els germans Ryan.

16:38 Històries del cor - Cap. 12
tancar

Cap. 12

ELS PERIS (TEMPORADA 6) Relació insostenible David/Alícia Mort d'Alícia Acusen al David d'assassinat.

17:56 Tarda de western - Pacte d'honor
tancar

Pacte d'honor

Dos blancs sense escrúpols, Todd i Chivington, descobreixen que una tribu sioux té amagat un filó d'or i intenten trobar-lo fent servir tots els mitjans, inclòs l'assassinat, i provoquen una guerra.

19:36 Joking around
19:49 Joking around
20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:47 Estrena't - capítol 3
tancar

capítol 3

A Barcelona acaba el càsting per triar els sis personatges per al musical "Què". Els aspirants que han arribat a l'últim dia tenen avui l'última oportunitat per demostrar, davant els responsables del musical, que són els millors candidats. A la Sala Tallers del TNC s'estrena l'obra que dirigeix l'Antonio. "Un fill, un llibre, un arbre" és una comèdia sobre la mania dels humans de decidir què necessitem per sentir-nos realitzats. Aquesta obra representa per a l'Antonio el seu debut com a director al TNC. L'Ateneu Popular de Nou Barris s'ha omplert aquesta nit per veure el 35è combinat de circ que s'hi farà. La Mònica és trapezista i debuta en aquest espectacle de circ amb un número de cabaret sobre trapezi. Han tingut només 5 dies d'intensos assajos i a l'estrena es veuran els resultats.

22:19 Estrena't - capítol 4
tancar

capítol 4

L'Edgard és mag i treballa a la companyia Mag Lari. S'ha dedicat fins ara a la màgia de prop, però ara prepara un espectacle de màgia que presentarà a la Mostra de Teatre Familiar d'Igualada. L'espectacle encara s'ha de dissenyar. Tenen dos mesos i mig per fer-ho. Al teatre de la Faràndula de Sabadell s'hi fan les proves de selecció per accedir a un curs de professionalització d'òpera. Els guanyadors del concurs ingressaran a l'escola d'òpera de Sabadell per participar en un curs de professionalització que acaba amb la interpretació d'una òpera. Aquest any, una de les obres que es representarà és el "Gianni Schicchi", de Puccini.

22:55 Sit
23:27 Sit - Sit
tancar

Sit

La cadira ha estat i és un objecte indispensable en el recorregut de l'èsser humà. Des del seu descobriment suposem que en una època prehistòrica plena de fenòmens naturals i animals avui en extinció, ha acompanyat l'home en la majoria de les activitats que fa. Espectadora de privilegi en tractats de pau equitatius, àpats suculents, xerrades agradables, espectacles divertidíssims, dures sentències, llargues esperes i amors apassionats. Sit o els increïbles homes cadira és una ficció sobre la història de la cadira, dels seus usos i les seves situacions quotidianes en què és present, desde que es va inventar fins els nostres dies explicades per uns personatges inventats anomenats els Chairwood que a la vegada pertànyen a la saga dels primers homínids que van fer servir la cadira no solament per seure i descansar sinó també per a les seves primeres relacions socials com per exemple el teatre.

00:41 Fiscal Chase - Viva o morta
tancar

Viva o morta

L'Annabeth ha de convèncer una mare que testifiqui contra el seu fill en un cas d'assassinat.

01:22 Fiscal Chase - Dubtes raonables
tancar

Dubtes raonables

L'Annabeth processa un home acusat de matar la seva sogra mentre la defensa intenta acusar la seva esposa.

02:02 Fiscal Chase - La fuga
tancar

La fuga

Un home és arrestat després de robar en una joieria i l'oficina del Fiscal del Districte descobreix que és un criminal que l'Annabeth havia enviat a la presó anteriorment. El lladre es va escapar de la presó fa un any i en la fugida va matar un guàrdia i va segrestar una dona. Des d'aleshores l'ha tingut retinguda. Durant la investigació, la Fiscal Chase descobreix errors en la declaració de la víctima i un secret inconfessable. Tot això la porta a pensar qui és realment el culpable de la fugida de la presó i del robatori.

02:45 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins d'estiu" entrevistem a Joaquim Llena, conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. Al tema del dia parlarem de com Barcelona es troba aïllada per les obres. A més: el tret de sortida pel rally de mini-coopers, carta al director amb Empar Moliner i el Barcelona Summer Week, el festival de la música dance.

04:23 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Món natural - El Mississipi, històries de l'última rata de riu
tancar

El Mississipi, històries de l'última rata de riu

El Mississipí és el gran riu de Nord-amèrica. Esculpit per hiverns crus i estius abrasadors, alberga una gran quantitat de flora i fauna i també una estranya gent coneguda com els River Rats, una raça en extinció que posseeix un coneixement únic de les vies d'aquest gran riu i la seva extraordinària vida natural. Els River Rats pertanyen a una fraternitat d'homes provincians les vides dels quals han estat sempre intrínsecament unides al flux i el reflux d'aquest sistema fluvial. A través de la visió d'un dels últims River Rats, Kenny Salwey, aquest documental explora el riu, les seves aigües estancades, la regió muntanyosa adjacent i tota l'abundant flora i fauna que conté.

07:52 Mediterrània submarina - Míkonos
08:20 Viure Catalunya - Palafolls (Maresme)
08:31 El nou món salvatge - Mamuts a Manhattan
09:22 Tot un món - Fora de joc
tancar

Fora de joc

Fora de joc Les dones de l'Associació per Dret Propi del Garraf no van poder votar a les eleccions generals perquè són ciutadanes de nacionalitat estrangera. Des de l'associació i des del seu programa de ràdio a Cubelles, "Barreja't amb mi", aquestes dones participen activament en la vida del municipi, però alhora no tenen reconeguts els principals drets polítics, com ara el dret de vot. Les cinc dones que avui ens acompanyen expliquen com han viscut les últimes eleccions generals celebrades a Espanya i parlen de l'exclusió que suposa no poder decidir el futur del país on viuen i treballen.

09:27 Tinc un dubte
09:30 Horitzons
09:30 Fora del mapa - Terra de Baffin
09:56 Cròniques mediterrànies - València: un mar de sueños
10:22 Exploradors d'avui
10:50 A la recerca de l'or - L'or dels faraons
tancar

L'or dels faraons

11:42 Van ser feliços i van menjar...
12:05 Músiques del món - Tibet
tancar

Tibet

El Tibet actualment és una regió autònoma de la Xina, envoltada per les serralades més altes del planeta. El cantant Lama Gyourme és un monjo budista exiliat a França que interpreta cançons del compositor francès Jean-Philippe Rykel, que reivindiquen l'espiritualitat. Discografia: "Soubaits pour l'Eveil" (1994) i "The Lama's Chant" (1996).

12:10 El món fantàstic d'Albert Khan - + info
tancar

+ info

Aquest episodi ens parla de la fortalesa i l'heroisme de trenta-nou milions de francesos normals i corrents, homes i dones, als pobles i les ciutats del front durant la guerra.

13:02 City Folk - + info
tancar

+ info

"City Folk" té com a objectiu reflectir la diversitat de la societat europea contemporània. Cada episodi retrata la vida de tres personatges en una capital diferent. "City Folk" es produeix en el marc del Grup de Diversitat i Interculturalitat d'Eurovisió. Istanbul Ali Aquesta història explica la vida de l'Ali Topçuo?lu, que es guanya la vida venent mandonguilles de carn de xai pel carrer. L'Ali té 72 anys. Durant el dia ven les seves mandonguilles recorrent el Gran Basar i de nit les ven al carrer més popular d'Istanbul, al carrer Istiklal. L' Ali Topçuo?lu havia estat un dels empresaris més pròspers de Mara?, però quan els seus negocis van fer fallida, la seva vida es va girar com un mitjó. La història ens explica com ha hagut de lluitar per sobreviure a Istanbul amb el suport de la seva dona i els seus fills. Justament, l'Ali es va traslladar a Istanbul per amagar la seva fallida i per tornar a començar des de zero. L' Ali Topçuo?lu va morir poc després que es filmessin aquestes imatges, el 30 d'abril del 2009. Direcció: Özlem Ögüt Càmera: Ferhat Parlak So: Kamil Satir - Tolga Dural Muntatge: Kartal Uzun Producció: Özlem Ögüt Recerca i entrevistes: Özlem Ögüt Ankine L'Ankine Ugur és una artista de canto. El canto és un espectacle de ball i de cant que normalment oferien les actrius abans de les representacions teatrals. Durant un cert període, el canto va ser molt popular a Istanbul, però ara ha perdut la importància que havia tingut. Aquesta història expressa la passió de l'Ankine pel canto. Quan era jove, l'Ankine Ugur no parava de fer espectacles, però ara viu amb molta tristesa que la pervivència del canto hagi estat tan breu perquè, en la societat moderna, el concepte de l'espectacle ha canviat moltíssim en poc temps. L'Ankine també ens parla de les coses que va haver d'apartar de la seva vida a causa de la passió pel canto. Direcció: Özlem Ögüt Càmera: Ferhat Parlak So: Kamil Satir - Tolga Dural Muntatge: Kartal Uzun Producció: Özlem Ögüt Recerca i entrevistes: Özlem Ögüt Yuri En Yuri Ryadchenko és un músic ucraïnès que viu a Istanbul des de fa 16 anys. En aquesta història coneixem les dificultats que ha tingut[??] en la seva vida amorosa pel fet de ser estranger. En Yuri ens parla de la lluita que ha hagut de mantenir per poder estar amb la seva parella, una noia turca que té setze anys menys que ell. Direcció: Özlem Ögüt Càmera: Ferhat Parlak So: Kamil Satir - Tolga Dural Muntatge: Kartal Uzun Producció: Özlem Ögüt Recerca i entrevistes: Özlem Ögüt Editor: Semra Güzel Korver Copy right: TRT 2009 Responsable: Réné Gast City Folk és una coproducció de: BTRC, Czech TV, HRT, NPS, RTP, RTS, RTV Slovenija, SVT, TRT, TVC, i de la Secció de Programes Interculturals de la UER. Productor executiu: Erik Hogenboom

13:28 Temps d'aventura - Atletes d'ultradistància
tancar

Atletes d'ultradistància

A "Temps d'aventura", us presentarem una raça d'esportistes que semblen vinguts d'un altre planeta. La seva raó de ser: posar el cos al límit. Són els atletes d'ultradistància, gent capaç de córrer 300 quilòmetres per la neu a Alaska, de participar en una cursa d'una setmana al desert de Namíbia, de completar en dues setmanes deu "ironmans" o de fer 200 quilòmetres "non stop" pel Sàhara, corrent nit i dia... Són algunes de les "bogeries" dels protagonistes d'avui.

13:54 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

El Shankar és un empresari hindú que va arribar a Barcelona fa 23 anys. Casat i amb 3 fills, és propietari d'un hostal i d'una botiga de ganivets al carrer Ferran. És un immigrant "pròsper". El Shankar és un home d'intuïcions, un gran venedor i està convençut que la sort el busca. Quan veu una oportunitat de negoci no pot aturar-se. Ha transmès el seu esperit de negociant a la dona i els fills, i la vida de tots gira a l'entorn dels projectes empresarials de la família. Ara ha llogat una de les sales de cinema més emblemàtiques del centre de Barcelona per convertir-la en una sala Bollywood. No en sap gaire, del negoci, però espera que la sort l'ajudi una altra vegada per aconseguir fer del cinema una empresa rendible.

14:04 Ritmes Fusió - Orquestra Àrab de Barcelona
tancar

Orquestra Àrab de Barcelona

Tard o d'hora havia de passar i per fi ha arribat el moment de presentar un grup nascut entre nosaltres integrat per músics del Magreb i del Mediterrani. Son l'Orquestra Àrab de Barcelona, el grup que en Mohamed Soulimane (Ex-membre del grup de Chab Samir, col·laborador de Miquel Gil...) ha posat en peu amb les aportacions de quatre músics del Magreb, un de grec i dos catalans. El resultat ha superat les expectatives, l'OAB sona real, gens artificial; canta en àrab i català sonoritats que el Mediterrani ha format al llarg de segles i les mostra amb una universalitat tan rotunda com emocionant.

15:00 Planeta Terra
15:53 Australàsia salvatge - Nous mons
tancar

Nous mons

Austràlia és coneguda per la poca evolució de la vida salvatge, ja que no va patir influències externes durant 50 milions d'anys. Però des que hi van arribar els homes ja no estan tan sols. Ara hi ha cangurs als camps de golf, coales a les estacions de tren, diables cridaners a les granges i els llangardaixos xuclen l'aigua dels compressors d'aire condicionat.

16:44 Camps de batalla animals - Les costes
17:08 Psicopatologia digital - Web party
17:15 Mares - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, a "Mares", coneixerem la Yasmin i en Tariq, dos pakistanesos que viuen a Barcelona. La Yasmin acaba d'arribar per reagrupament familiar i està esperant el segon fill. Seguirem l'evolució del seu embaràs i quines dificultats tindrà ara que es troba en un entorn completament diferent. També trobarem l'Àngels, una mare primerenca de 33 anys. L'Àngels s'acaba de quedar embarassada i està plena de dubtes i d'inseguretats. De moment, l'Àngels ha de fer dieta des del segon mes de gestació en comprovar que s'ha engreixat nou quilos, els que podia guanyar en tot l'embaràs. Viurem al seu costat algunes situacions còmiques en la seva baralla particular amb la balança. L'Esther és una altra de les protagonistes del capítol. És cega i està esperant el segon fill. Coneixerem l'Esther i la seva família i ens explicarà el seu dia a dia per reivindicar la normalitat de la seva maternitat. I coneixerem la resolució del cas de la Gema i el seu embaràs de bessons.

17:50 Veterinaris - + info
tancar

+ info

ZOO DE BARCELONA En Jesús, veterinari del zoo, demana ajuda a un pediatre a fer el seguiment de les dues goril·letes que tenen a la "nursery". El pediatre vacuna les goril·letes. En Jesús col·loca un anticonceptiu a una lleona amb l'ajuda del seu equip. ARS VETERINÀRIA, CLÍNICA DE PETITS ANIMALS Després de ser operada d'una fractura a les cervicals, la gossa "Aris" té problemes de coordinació i dificultats per menjar i beure sola. Quan la gossa es val, en Christian, propietari de l'"Aris", i el seu pare la passen a recollir. Al cap de cinc dies, el doctor Mascort li dóna l'alta. La Sra. María Luisa porta el gos de la família, el "Juk", perquè li han detectat un bony a l'abdomen. En Josep Maria, veterinari d'Ars, opera l'animal. Després de diverses proves, l'equip d'Ars detecta que el gos té un tumor. CLÍNICA D'ANIMALS EXÒTICS En Xavier, veterinari d'animals exòtics, visita un hàmster femella que té una infecció a la matriu. En Xavier li recepta un antibiòtic i, al cap d'uns dies, l'animal està millor.

18:23 Un món en perill: Trilogia de Kenya - El carnaval dels animals
19:15 Van ser feliços i van menjar...
19:37 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Martin Scorsese: l'emoció per la música A Nova York, Martin Scorsese parla de la música en els seus llargmetratges i de la influència de grans compositors com Bernard Herrmann o Bernstein. Des de "Mean streets" fins a "L'aviador", el programa repassa la filmografia d'aquest director posant èmfasi en les bandes sonores.

20:32 Jardineria del segle XXI - El mon verd de Fernando Caruncho
20:58 Jardineria del segle XXI - Els jardins i places de West
21:24 Psicopatologia digital - Web party
21:30 Karakia - L'arbre torna a florir - 1, comunitat jueva
tancar

L'arbre torna a florir - 1, comunitat jueva

A poc a poc, des que fa un segle van començar a tornar algunes de les famílies descendents de l'antiga Sefarad, la comunitat jueva de Catalunya s'ha anat consolidant. Les seves tradicions mil·lenàries, que la història sovint ha obligat a mantenir d'una forma callada i íntima, han tornat a formar part de la seva vida quotidiana. Malgrat que la seva incorporació a la vida social i cultural del país ha recuperat en els últims anys part de la normalitat que existia segles enrere, la cultura, la gastronomia i els costums del poble jueu continuen sent prou desconeguts. Farem un recorregut històric pel call de Barcelona i coneixerem l'aventura personal d'en Miguel Iaffa, que l'ha portat a recuperar l'antiga sinagoga major.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - El cigró espacial
tancar

El cigró espacial

Una nit, la Kumba i els seus amics els Fruittis fan una batuda pel bosc per trobar un OVNI que hi ha caigut. En Gaspatxo trobarà la nau i el seu tripulant, que resulta que és un Fruitti de l'espai. Junts passaran aventures molt divertides.

07:30 Els Fruittis - Viatge a l'himàlaia
tancar

Viatge a l'himàlaia

L'inesperat segrest del professor Nap i la seva posterior persecució per part dels Fruittis el portarà a viure una emocionant aventura per les meravelloses muntanyes de l'Himàlaia.

07:52 mic 3
07:52 El teatre de l'Isop - El lleó i el senglar
tancar

El lleó i el senglar

Avui l'Isop ha comunicat a tota la companyia que farà un càsting per triar qui representarà els personatges principals de l'obra d'avui: "El lleó i el senglar". En Goddard i en Bogart gairebé arribaran a les mans i potser es quedaran sense paper cap dels dos. No saben que la satisfacció d'una victòria dura ben poc. Una bona amistat, en canvi, pot durar tota la vida.

08:05 Les tres bessones bebès - El regal de l'àvia
08:11 La Franny i les sabates màgiques - Ovelles meravelloses
tancar

Ovelles meravelloses

Avui els peus de la Franny la portaran fins a una granja d'ovelles, on hi coneixerà en Walter, un xaiet menut que està molt trist perquè no té tanta llana com els altres. A més, avui toca esquilar! La nostra amiga mirarà de fer-li veure que hi ha altres feines a la granja que no siguin donar llana. Ja veuràs que al final acabarà sent un dia frantabulós!

08:27 Una mà de contes - La pilota salvadora
08:37 Club Super3
08:37 Zoe Kezako - Cap. 30 Reina per un dia
tancar

Cap. 30 Reina per un dia

La Zoe té claríssim que serà la guanyadora del superconcurs de ball i que representarà l'escola al Ball de la Sirena d'aquest estiu. La seva rival és la Jenny, que segons en Tony Dingo, no té res a fer-hi. Quan surt a la pista sembla un hipopòtam! Ara, que si la Melina, li fa d'entrenadora, la cosa canvia... Ella va guanyar el concurs de l'any passat!

08:53 Els barrufets - L'ombra del barrufet bromista / Barrufeu tota la veritat
tancar

L'ombra del barrufet bromista / Barrufeu tota la veritat

Hi ha accidents que són imprevisibles, com el d'en Bromista, que resulta que ara, la seva ombra, té vida pròpia! I quina ombra! És més bromista que en Bromista! En Gargamel vol capturar la Barrufeta per donar-li la poció de la veritat, perquè li expliqui tots els secrets del Gran Barrufet. Però, i si s'equivoca i li dóna la poció de les mentides?!

09:22 Doraemon - El rellotge de sorra / La càmera oportuna
tancar

El rellotge de sorra / La càmera oportuna

El rellotge de sorra - La càmera oportuna

09:47 Doraemon - La pomada que mostra força interior/ La llanterna de la metamorfosi
tancar

La pomada que mostra força interior/ La llanterna de la metamorfosi

La llanterna de la metamorfosi - La pomada que mostra la força interior

10:14 Espies de veritat - Enxampades de veritat (1a part)
10:42 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

El doctor Nòdul, el fan més gran d'en Zorglub, li ha fet un regal que li permetrà dominar els que s'oposen a ell i a tots els seus projectes. El que no s'esperava en Zorglub és que en Nòdul acabés segrestant en Zero i la Zaoki! Avui, l'Spirou i en Fantàstic tenen una missió molt complicada: donar un cop de mà al seu arxienemic! No t'ho perdis!

11:08 Hattori el ninja - Els pastissos
11:31 En Matt i els monstres
11:43 Els increïbles germans Adrenalini - Els trampolins de la mort
tancar

Els trampolins de la mort

Els Adrenalini estan a punt de presenciar l'últim salt, en el trampolí més alt del món, del millor esquiador de tots els temps, en Lars Alè Pudent, que després de vint anys de victòries, es retira imbatut. Coneixent-los són capaços de fer que el guanyi una cabra! D'això, i de molt més! Pobre Lars, estava a punt de culminar una carrera impecable...

11:50 Els increïbles germans Adrenalini - Les capes de la majestat
tancar

Les capes de la majestat

L'actuació de Londres dels germans Adrenalini no ha començat amb bon peu. I és que a en Xan li han robat la seva estimada capa vermella! Disposats a qualsevol cosa per recuperar-la, són capaços de regirar el Buckinham Palace de dalt a baix! No et perdis el combat amb espases entre Sir Xan i la Reina d'Anglaterra!

11:58 Els pirates robacalçotets - Els calçotets robòtics
12:02 Angus i Cheryl - Una tarda al parc
tancar

Una tarda al parc

Una tranquil·la tarda al parc. De cop i volta, a la Cheryl se li estripa la faldilla i l'Angus ha de buscar una alternativa perquè es tapi i, com a mínim, pugui tornar a casa.

12:04 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

El nou invent de la senyora Mandarina, el variador de rotació terrestre, s'ha tornat boig. Combinant la massa, l'energia i el quadrat de la velocitat ha aconseguit retardar la rotació per fer els dies més llargs i les nits més curtes. El problema és que n'ha perdut el control i la Terra s'ha aturat! Ara han de sortir tots a córrer per tornar-la a engegar! Els ajudes?!

12:15 Club Super3
12:15 Rantaro - La desaparició del patí de pedals en forma d'ànec / Tothom a recuperar el patí! / La barbeta de l'Hipo Hieta!
12:40 Angus i Cheryl - L'estenedor
tancar

L'estenedor

A l'hora d'estendre la roba, és igual que sigui la roba interior d'ell o la d'ella: simplement, és millor concentrar-se en tot el que al final ha de quedar sec, o no?

12:47 Valérian i Laureline - Altres temps, altres costums
tancar

Altres temps, altres costums

Any 2416. Els nostres herois s'han vist obligats a fer un aterratge forçós al planeta Atek. Allà hi descobriran una civilització que viu sense tecnologia, però el pitjor de tot és que els seus aparells electrònics tampoc no funcionen a Atek! El primer pas és descobrir la màquina que neutralitza les ones electromagnètiques del planeta. El segon és força més complicat...

13:17 3xl.cat
13:17 Bo-Bobo - La reaparició d'un enemic terrible: en Dengakuman! Vull tenir amics!
tancar

La reaparició d'un enemic terrible: en Dengakuman! Vull tenir amics!

L'últim adversari de la divisió Z no és ni més ni menys que el seu capità: Dengaku-Man, el personatge a qui tothom estima (però que no té cap amic). Aconseguiran derrotar-lo o seran víctimes dels seus encants?

13:42 Angus i Cheryl - Vòlei platja
tancar

Vòlei platja

Un dia de platja. Un partit de vòlei per parelles. Un petó d'agraïment de l'Amanda a l'Angus i comença la guerra de la gelosia.

13:44 Angus i Cheryl - A martellades
tancar

A martellades

L'Angus clava uns quants quadres i pòsters a la seva habitació. La Cheryl ho fa a la seva. Com era d'esperar, tot es complica i la paret comença a tremolar.

13:49 El detectiu Conan - L'home que va matar quatre vegades
14:12 El detectiu Conan - El cas del camió encastat a la cafeteria
14:37 One piece - El Sunny té problemes! Que rugeixi el mecanisme secret de superpropulsió!
15:00 One piece - El somni que s'enfonsa al Nou Món! El pirata Puzzle perd l'esperança
15:20 Angus i Cheryl - Mirallet, mirallet...
tancar

Mirallet, mirallet...

La fira ha arribat a la ciutat, i l'Angus i la Cheryl van a la Casa dels Miralls. Allà es burlen dels reflexos esbojarrats, però un dels reflexos sembla rebel·lar-se contra el seu amo.

15:23 Get Backers - Recuperar els vincles trencats
15:48 Somnis d'estiu
16:21 Club Super3
16:21 Equip Galaxy - Les aeromotos
tancar

Les aeromotos

En Josh, la Yoko i en Bred investiguen les misterioses desaparicions de tot d'alienígenes bons. L'única connexió que han trobat entre els desapareguts és que tots són joves i esportistes de l'espai. És evident qui poden fer servir d'esquer: en Josh! Aviat el segrestaran i es convertirà en la gran estrella de les Aeromotos! Però, de què va aquest esport?!

16:46 La màgica Do-Re-Mi - Qui serà la protagonista de l'obra del festival?
tancar

Qui serà la protagonista de l'obra del festival?

Per fi ha arribat el dia que tothom esperava! Avui se celebra el festival de l'escola! Les més grans estan molt contentes, perquè tocaran amb la banda de música. Les de primer seran les encarregades de fer una obra de teatre. Veurem, una vegada més, la rivalitat que hi ha entre la Popi i l'Erika.

17:09 Lucy: quina mandra! - Imagina-t'ho!
tancar

Imagina-t'ho!

S'acosta el carnaval de l'escola i la Jasmine s'ha fet una disfressa preciosa. La Lucy també se'n vol fer una, però si ha de tallar tanta roba per fer-se un vestit que només es posarà una vegada, es cansarà moltíssim. Segur que hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho. De què es disfressarà, per això? De Caputxeta Vermella? O d'Abominable Ieti dels Boscos...?!

17:16 mic 3
17:16 Zoomix - + info
tancar

+ info

Al bosc no hi ha ningú que s'orienti com el Jabus. No ho sabies que els senglars eren tan intel·ligents?! A més, tenen molta força i els seus ullals fan molta por! Són uns experts a l'hora de buscar menjar entre les fulles mortes. Els encanten les castanyes, les glans, els bolets, els insectes i els cereals. Si en vols saber més coses, escolta't en Zoomix, que te les explica!

17:19 Zoomix - + info
tancar

+ info

Amant dels turons i de les muntanyes altres, el Corbi és un corb molt llest que fa un niu gegant. De fet, cada any el fa més gran. Pot arribar a ser com una tenda de campanya! Al niu hi cuida els pollets i amb la seva companya van i vénen per portar-los menjar. No se separen mai, viuen junts tota la vida! Si en vols saber més coses, en Zoomix te les explica!

17:24 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat un forat a la platja on hi ha enterrats tres ous de tortuga. Per allà a la vora també hi volta un ocell amb cara d'afamat, i si no fan alguna cosa, se'ls acabarà cruspint! Els podrien enterrar, però la sorra està massa calenta i els podrien escaldar. La sorra humida està més fresqueta, però és difícil de trobar... Els hi vols ajudar?!

17:35 Bob, el manetes - Carbassot, el mosqueter
tancar

Carbassot, el mosqueter

Mentre la Wendy decora la plaça del poble amb flors i en Bob arregla una tanca del senyor Rasclet, el Carbassot es troba la senyoreta Cartipas penjant uns cartells de l'obra de l'escola: Els Tres Mosqueters. L'hi veus, el Carbassot, fent de mosqueter?

17:50 Una mà de contes - El vell llop
tancar

El vell llop

Conte basat en l'obra del MNAC "Parella amorosa desigual", any 1517. Autor: Lucas Cranach "El Vell"

17:56 Mila - En Simó i les quatre estacions
tancar

En Simó i les quatre estacions

Ho sabies que abans les estacions venien i se n'anaven quan volien? Avui la Mila ens explicarà la història d'en Simó, un pagès que estava tip de plantar arbres i veure que se li morien per culpa del desordre de les estacions. Tot va canviar el dia que se'n va anar a parlar amb el pare de les estacions. Vols saber com s'ho va fer anar?! No t'ho perdis!

18:08 Club Super3
18:08 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo està convençut que a Sírius, l'estrella més gran de la constel·lació Ca Major, hi ha d'haver gossos pertot arreu, gossos siriunites, és clar. El seu somni seria anar-hi a coneixe'ls, i en Basili està a punt de fer-lo realitat. Transformarà el galliner de la Cunegunda en un coet i cap a l'espai! En Loopdidoo ho veu claríssim! Comença la missió Ca Major! No t'ho perdis!

18:15 Tinc un coet - Cuida't papa
tancar

Cuida't papa

Encara que sembli increïble, l'últim invent del Professor Q, les galetes antienvelliment, l'han acabat convertint en un bebè. Ara en Vinnie i el Coet hauran de fer de mainadera del seu propi pare! Vols dir que no és massa responsabilitat per aquest parell?! A més, el pitjor encara ha d'arribar! I és que aviat tots els seus amics també es convertiran en bebès!

18:33 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un remei pels cors trencats!
19:02 Animàlia
19:33 En Matt i els monstres
19:46 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La visita de la cosina de la Vaca, la Heidi, ha trasbalsat tota la família. La Heidi és suïssa i només parla de calés i de llacs, però és que, a més, vol enredar tothom perquè inverteixin en el seu banc! Fins i tot els animals del zoo! De fet, ara tothom està convençut de posar els seus estalvis al banc Heidi... i la Heidi se la sap molt llarga! No t'ho perdis!

19:53 3xl.cat
19:53 Angus i Cheryl - Una tarda al parc
tancar

Una tarda al parc

Una tranquil·la tarda al parc. De cop i volta, a la Cheryl se li estripa la faldilla i l'Angus ha de buscar una alternativa perquè es tapi i, com a mínim, pugui tornar a casa.

19:56 Angus i Cheryl - L'estenedor
tancar

L'estenedor

A l'hora d'estendre la roba, és igual que sigui la roba interior d'ell o la d'ella: simplement, és millor concentrar-se en tot el que al final ha de quedar sec, o no?

20:00 One piece - El somni que s'enfonsa al Nou Món! El pirata Puzzle perd l'esperança
20:23 One piece - Els assassins ataquen! Comença la gran batalla sobre gel!
20:43 Angus i Cheryl - Mirallet, mirallet...
tancar

Mirallet, mirallet...

La fira ha arribat a la ciutat, i l'Angus i la Cheryl van a la Casa dels Miralls. Allà es burlen dels reflexos esbojarrats, però un dels reflexos sembla rebel·lar-se contra el seu amo.

20:45 Dawson's creek - Amics clarividents
tancar

Amics clarividents

Dawson demana l'opinió a un professor sobre una de les seves pel·lícules i Joey vol quedar amb algú que de fet està més interessat en Jack.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 12
tancar

Cap. 12

ELS PERIS (TEMPORADA 6) Relació insostenible David/Alícia Mort d'Alícia Acusen al David d'assassinat.

22:30 Quan es fa fosc - Darrere la pantalla de fum
tancar

Darrere la pantalla de fum

La vida d'un menor estranger il·legal en el país corre perill quan es troba entre dos focs. Un amo despietat que tracta amb drogues i l'amic i company del Jutge Marshall; un jutge que és víctima d'un xantatge. Dependrà dels "vigilants de la nit" salvar el noi de la banda de l'amo de la droga i descobrir la connexió amb el cercle de la droga i l'amic d'en Nick.

23:16 Quan es fa fosc - La llei de marshall
tancar

La llei de marshall

Nick tasta el gust de la seva pròpia justícia després d'ésser abatut per la bala d'un assaltant venjatiu. Durant el temps que passa inconscient i subseqüent millora, Nick somia que és jutjat per les seves activitats vigilants, amb ell com a jutge, i els seus "guardiants de la nit" com a membres del jurat. El seu propi veredicte determinarà si viu o mort.

00:05 Extres Coproduccions - Arròs covat
tancar

Arròs covat

Sèrie d'animació per adults

00:10 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

Botella i alba segueixen fent deduccions. Alfred descobreix coses del passat de Cèlia. Reaparició de la doctora Monjo. El Guillem, fart de la situació en què viu amb Gemma.

00:39 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

Les mentides d'Esteve surten a la llum, però... Alba darrera de la pista de l'assassí. Sembla que s'hi acosta. Alfred, enamorat. El comissari Aguiló deixa clar el seu interès per Raquel.

01:10 Beverly Hills - La gimcana
01:51 Beverly Hills - L'arbre genealògic
02:35 Riviera - + info
tancar

+ info

Diego es converteix en el còmplice del pla de Sam. El retorn d'Edward a Villa Olympia provoca diverses reaccions en la família Courcey. L'amic alemany d'Edward se sent atret per Gabriella.

03:00 Riviera - + info
tancar

+ info

Christophe adverteix tothom que hi haurà sorpreses a l'hora del dinar. Beatrice vol saber per què Sam Layton ha estat invitat.

03:25 Quan es fa fosc - Darrere la pantalla de fum
tancar

Darrere la pantalla de fum

La vida d'un menor estranger il·legal en el país corre perill quan es troba entre dos focs. Un amo despietat que tracta amb drogues i l'amic i company del Jutge Marshall; un jutge que és víctima d'un xantatge. Dependrà dels "vigilants de la nit" salvar el noi de la banda de l'amo de la droga i descobrir la connexió amb el cercle de la droga i l'amic d'en Nick.

04:11 Quan es fa fosc - La llei de marshall
tancar

La llei de marshall

Nick tasta el gust de la seva pròpia justícia després d'ésser abatut per la bala d'un assaltant venjatiu. Durant el temps que passa inconscient i subseqüent millora, Nick somia que és jutjat per les seves activitats vigilants, amb ell com a jutge, i els seus "guardiants de la nit" com a membres del jurat. El seu propi veredicte determinarà si viu o mort.

05:00 Extres Coproduccions
05:05 Cròniques de la veritat oculta
05:35 Beverly Hills - La gimcana
06:16 Beverly Hills - L'arbre genealògic