Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Jaume Bartomeu, president d'Andorra. Continuarem amb el seguiment dels candidats a les europees. A més, tindrem el cara a cara entre Imma Colom, alcaldessa de Tossa de Mar, i Oriol Sanchez, portaveu de CAJEI amb motiu de la prohibició de fer sexe a la platja. També parlarem d'alcaldes contra l'ampliació dels Aiguamolls de l'Empordà i l'ajuda a indigents.

13:06 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - Pagesos i ocells: afavorir la convivència
14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Coca de sardines
15:57 El cor de la ciutat - Cap. 1800
tancar

Cap. 1800

Reunió de veïns per decidir què fan amb els diners dels calendaris: la Quima contra la Trini i en Francisco al mig. La Trini fa una fugida endavant. El que ha descobert en Beni fa que en Iago s'hagi de replantejar les coses. A Lluna i l'Alba han de fer de cangur d'en Ventura. Hi haurà problemes i conseqüències en forma de decisions. El senyor Felip està acollit a casa de les germanes Balaguer, però no ho sabíem pas tot, encara...

16:37 El club - + info
tancar

+ info

Els directors de cine José Corbacho i Juan Cruz passen per "El Club" per parlar-nos del curtmetratge que codirigeixen, "La Wikipeli de Mahou". La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Màrius Carol i l'actor Carles Flavià. El professor de comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Els dijous són "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana farem un consultori de gossos.

18:24 Rex - Cap. 57 Un encàrrec perillós
19:16 Rex - Cap. 58 Un capellà en perill
20:12 Bocamoll
20:51 Espai Terra - + info
tancar

+ info

A l'"On anem?" d'aquesta setmana anirem al Pallars Sobirà i seguirem el camí del descens de l'aigua per creuar la comarca des del Port de la Bonaigua fins a Sort. En aquest recorregut contemplarem els cavalls bretons que passaran tot l'estiu als prats i l'avetosa més important del Pirineu, la Mata de València. Seguidament arribarem als nuclis habitats de Son, Esterri d'Àneu i Llavorsí, i acabarem a Sort, on els esports d'aigües braves han agafat un gran protagonisme.

21:00 Telenotícies vespre
21:47 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, el president Montilla revisa la seva política d'aliances. Vol trobar el millor company possible per compartir el seu llit. Per aconseguir-ho, prova cadascun dels aspirants intentant que els altres no se n'enterin... El candidat europeu del PP surt per primera vegada al programa. Aleix Vidal-Quadras ve al programa acompanyat per la seva pesada herència familiar. La ministra de Defensa celebra el primer aniversari del seu fill en un parc de jocs infantil. I ho fa acompanyada per la Junta de Caps d'Estat Major de l'Exèrcit. I l'elenc d'amics del meteoròleg de TV3 no para de créixer. En aquest programa se li suma un altre clon, cada vegada més menut: el Micromolina.

22:24 Infidels - + info
tancar

+ info

En Toni s'instal·la uns dies a casa de la Lídia per acabar de recuperar-se. El noi va a visitar la seva àvia i s'adona que algú més, a part d'el,l la visita. La Cruz somia angoixada perquè no sap si el fill que espera és o no de l'Eduard. En Robert vol veure els moviments del compte de l''Abadal i la Cruz, per despistar-lo, li diu que està embarassada. L'Eduard menteix a en Jesús sobre la procedència de l'ingrés providencial que va salvar la immobiliària. La Paula i en Marc han d'anul·lar els seus plans de viatge, perquè ella es troba malament. En Dani i l'Arlet parlen de què faran a l'estiu, però de seguida s'adonen que són massa diferents. L'Arlet no té cap ganes d'anar a casa seva.

23:39 Huff - Cap. 21 Un camp de blat de moro a Los Angeles
tancar

Cap. 21 Un camp de blat de moro a Los Angeles

En Huff i la Beth s'emboliquen en una baralla molt forta a la consulta del terapeuta. La relació d'en Teddy i l'Alyssa es comença a escalfar i en Russell decideix anar a veure la Kelly.

00:50 Pel·lícula - El meu cor
tancar

El meu cor

Londres, dècada de 1930. Dinah és una dona rebel i extravagant que pertany a una família molt tradicional. Entre Dinah i el seu cunyat Rickie sorgeix un amor apassionat que desencadenarà molts problemes familiars.

02:19 El club - + info
tancar

+ info

Els directors de cine José Corbacho i Juan Cruz passen per "El Club" per parlar-nos del curtmetratge que codirigeixen, "La Wikipeli de Mahou". La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Màrius Carol i l'actor Carles Flavià. El professor de comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Els dijous són "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana farem un consultori de gossos.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Pandamónium - Mei Sheng's tale
07:51 Plantes i bolets - Plantes i bolets
tancar

Plantes i bolets

Menorca, territori insular de 700 km2 situat al centre de la Mediterrània occidental. Des del seu cim més alt, el Toro, amb una alçada de 350 metres sobre el nivell del mar, es pot contemplar gairebé tota l'illa. El seu clima és típicament mediterrani; la tramuntana sacseja freqüentment l'illa durant l'hivern. La sal que arrossega afecta el creixement de les plantes i modela la vegetació que li cedeix el pas. Malgrat ser de dimensions reduïdes, Menorca presenta una gran varietat d'ecosistemes afavorits per l'explotació respectuosa del medi ambient, que ha fet possible una gran biodiversitat de plantes, amb més de 1.200 espècies catalogades.

08:20 Viure Catalunya - La Juncosa de Montmell (Baix Penedès)
08:30 La història de la Terra - Un equilibri fecund
tancar

Un equilibri fecund

En el segon episodi, sentirem com els paisatges ens expliquen les seves històries, i anirem des de la forja d'un ferrer etíop fins als camps de cotó dels Estats Units, els oliverars de Grècia o els camps d'arròs del Nepal.

09:24 Tot un món - Viure. Paloma, 9
tancar

Viure. Paloma, 9

Al número 9 del carrer Paloma del Barri de Sant Antoni de Barcelona hi viuen famílies de més de 10 nacionalitats diferents. L'Amjad Hussain, la Sheila Bisarra i la Gladys Riveros expliquen com és la convivència a l'escala i parlen dels principals conflictes. Trencant tòpics, els problemes més comuns són els de qualsevol altra escala: el soroll, la neteja o la conservació dels elements comuns.

09:32 Joies de l'art islàmic - Glories of Islamic art
tancar

Glories of Islamic art

Tracta de l'última gran dinastia islàmica, els otomans, i la seva gran capital, Istanbul.

10:13 Palaus d'Europa - Chambord, l'enigma de Francesc I
11:07 Chiloé - Síria, Damasc, gresol de cultures
tancar

Síria, Damasc, gresol de cultures

El punt de partida d'aquest viatge és el soc de Damasc, la capital de Síria, un país de deserts i rius bíblics on es va crear el primer alfabet de la història i la primera nota musical.

11:35 Art al carrer - Nova York
12:02 Músiques del món - Marroc
tancar

Marroc

Per la seva posició estratègica, el Regne del Marroc ha estat un punt de trobada entre les cultures africanes i les del sud d'Europa. El grup Nass Marrakech interpreta el gnaoua,un estil que fusiona els cants espirituals àrabs amb els ritmes de l'Àfrica negra. Discografia: "Sabil'a'salaam" (1997).

12:06 Músiques del món - Irlanda
tancar

Irlanda

Irlanda té el sobrenom de "l'illa verda", per la magnitud dels seus paratges. La música irlandesa s'ha convertit en el màxim exponent de la música celta. El grup Dervish reuneix les característiques de la música tradicional i contemporània irlandesa: una veu dolça, acompanyada per una genuïna execució instrumental. Discografia: "Midsummer's Night" (1999) i "Spirit" (2003).

12:11 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Tim Biskup, artista del moviment pop surrealista, i actuació de la cantant Lydia Lunch. Connexió amb Toni Puntí, des de la Biennal de Venècia.

12:41 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano entrevista Joan Solà, filòleg, catedràtic de Llengua catalana a la Universitat de Barcelona i membre de l'Institut d'Estudis Catalans, amb motiu de la publicació del seu assaig "Plantem cara. Defensa de la llengua, defensa de la terra". A més, Marina Espasa i Enric Juste entrevisten Jillian i Mariko Tamaki, autores del còmic "Skim", recentment presentat a Barcelona en el marc del Saló del Còmic. Mita Casacuberta i Víctor Amela comenten novetats literàries. El programa acabarà amb l'actuació de Tornasol.

13:44 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Andorra acaba de constituir el primer govern progressista de la seva història enmig d'un context de pressió internacional perquè deixi de ser considerada un paradís fiscal. "Valor afegit" fa una radiografia del país dels Pirineus i parla amb el nou cap de Govern sobre la necessària reconversió de sectors puntals de l'economia andorrana com la banca, la construcció o el comerç.

14:11 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

RACHID TAHA, FAUDEL, KHALED --- VOILA VOILA ANGELIQUE KIDJO --- AGOLO SALIF KEITA --- TEKERE BIDINTE --- QUINTA DI MORES GREGORY ISAACS --- I¿M IN A SAD NIGHT TONIGHT LA KINKY BEAT --- KINKY JUNGLE KEVIN JOHANSEN --- SUR O NO SUR FUFÜ-AI --- CHA CHA XAVIER BARO --- LA CAIGUDA DE LLEIDA RANDY NEWMAN --- MY OLD KENTUCKY HOME L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

14:56 Músiques del món - Mongòlia
tancar

Mongòlia

Mongòlia, punt de trobada de l'antiga i coneguda "Ruta de la Seda". El més significatiu de la música tradicional d'aquest poble es troba en la veu. Els sons guturals són la característica més important del seu folklore, que permet fer dues notes alhora. El grup Börte mostra per igual el so gutural de la veu i la rica interpretació. Discografia: "Börte I" (2000) i "Börte 2 (2002).

15:57 Diari d'un elefant
16:49 Vigileu amb l'ós polar - Vigileu amb l'ós polar
tancar

Vigileu amb l'ós polar

La imatge esplèndida d'un ós polar adult saltant enlaire per llançar-se de cap al gel més sòlid és per quedar-se de pedra. Una vegada i una altra, aquesta animal esplèndid intenta trencar una capa de fins a dos metres de gel. Passen les hores i l'ós continua, implacable, obrint-se camí poc a poc per assolir les aigües gèlides que hi ha a sota. Finalment ho aconsegueix i es capbussa a gran profunditat per tornar a sortir amb la presa, una foca. Són imatges impactants, captades ben endins del cercle polar àrtic després de setmanes de seguiment pacient. Aquestes enormes bèsties de gran bellesa viuen entre glaceres i icebergs d'un blau sensacional.

17:17 Memòria de Catalunya - Créixer sota la crisi
tancar

Créixer sota la crisi

El segle XIV és una centúria vigorosa, amb el desenvolupament del gòtic civil i religiós prou testimoniat en importants monuments de Catalunya. Tanmateix, és un moment de crisi galopant: epidèmies, males collites, terratrèmols, minva econòmica... La mort de Martí l'Humà sense descendència, el 1410, marca, encara, una nova etapa política.

17:44 Memòria de Catalunya - De Casp a Nàpols
tancar

De Casp a Nàpols

A partir de 1412 regna la dinastia Trastàmara, gràcies a l'anomenada sentència de Casp. Alfons el Magnànim el 1452 conquereix Nàpols i s'hi instal·la fins a la seva mort el 1458, i accentua, així, l'obertura de Catalunya a la Mediterrània i a l'Humanisme.

18:12 La bola de foc de Tutankamon - La bola de foc de Tutankamon
tancar

La bola de foc de Tutankamon

Aquesta és la història d'una joia misteriosa pertanyent a un dels collarets de Tutankamon que va portar al descobriment d'una amenaça còsmica. L'arqueòleg i geòleg italià Vincenzo de Michele passejava pel Museu Egipci del Caire quan es va fixar en una pedra verdosa, no identificada, muntada en una joia provinent de la tomba de Tutankamon. Va poder analitzar la pedra i va veure que es tractava d'un tipus de cristall que venia d'una remota zona del Sàhara egipci.

19:03 Art al carrer - Nova York
19:31 Cànon Art - Diego Rivera
tancar

Diego Rivera

Diego Rivera va néixer a Guanajuato, Mèxic, l'any 1886. Considerat un dels pintors mexicans més grans del s. XX, Diego Rivera va tenir una gran influència en el món de l'art internacional. Se li atribueix la introducció del fresc en l'art modern i en l'arquitectura. El seu posicionament polític radical i el seu idil·li tempestuós amb la pintora Frida Khalo continuen intrigant.

20:16 Territori Curts - Bitter Kas
20:28 La història de la Terra - + info
tancar

+ info

En el tercer episodi veurem com al darrere de cada paisatge hi ha un somni d'una vida millor. Farem un recorregut pels somnis dels pagesos noruecs, els recol·lectors de suro espanyols o els cultivadors de tulipes holandesos.

21:27 NBA.CAT - + info
tancar

+ info

El programa "NBA.cat" seguirà tot el que doni de si aquesta competició, que podria representar el primer campionat per a un jugador català, Pau Gasol. A banda d'això, però seguint el fil dels play-offs, "NBA.cat" oferirà un reportatge extens amb els setens partits de les sèries entre el Boston i l'Orlando i entre Los Angeles Lakers i el Houston, amb un èmfasi especial en el xoc entre Luis Alberto Scola i Pau Gasol. També tindrà un tractament específic el primer duel, fonamental, entre els Lakers i els Nuggets.

21:54 Animals extraordinaris - La gossa matemàtica
22:22 Temps d'aventura - Extreme Running
tancar

Extreme Running

AI programa parlarem de la primera cursa d'ultra distància per etapes del nostre país. Una cursa que, a més a més, ens servirà per conèixer l'origen i la història dels camins de ronda, un patrimoni exclusiu del litoral gironí. Dijous, a "Temps d'aventura", una forma diferent de descobrir la Costa Brava.

22:49 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui a l'entrevista tenim a Joan González, director de "El documental del mes", a més de l'actuació de la Companyia Teatropello.

23:24 L'entrevista: europees 2009
23:52 Millennium
23:52 Millennium - Vides exòtiques
tancar

Vides exòtiques

Aquest dijous al ¿Millennium¿, viatjarem a través del temps i l¿espai per reviure personatges i destins exòtics d¿arreu del món. Ramon Colom entrevistarà Patricia Almarcegui, professora de literatura i autora del llibre Ali Bey y los viajeros europeos a Oriente, i Maha Aktar, la néta de l¿Anita Delgado. A la taula de debat, els escriptors Mauricio Wiesenthal i Gabi Martínez parlaran dels seus viatges reals i ficticis. I per acabar, Sergio Viladomiu, director d¿una agència de viatges, ens descobrirà els destins més exòtics a l¿abast dels catalans.

01:20 Cànon Art - Diego Rivera
tancar

Diego Rivera

Diego Rivera va néixer a Guanajuato, Mèxic, l'any 1886. Considerat un dels pintors mexicans més grans del s. XX, Diego Rivera va tenir una gran influència en el món de l'art internacional. Se li atribueix la introducció del fresc en l'art modern i en l'arquitectura. El seu posicionament polític radical i el seu idil·li tempestuós amb la pintora Frida Khalo continuen intrigant.

02:05 Cada quadre, una història - "La Mona Lisa" de Leonardo Da Vinci
02:28 NBA.CAT - + info
tancar

+ info

El programa "NBA.cat" seguirà tot el que doni de si aquesta competició, que podria representar el primer campionat per a un jugador català, Pau Gasol. A banda d'això, però seguint el fil dels play-offs, "NBA.cat" oferirà un reportatge extens amb els setens partits de les sèries entre el Boston i l'Orlando i entre Los Angeles Lakers i el Houston, amb un èmfasi especial en el xoc entre Luis Alberto Scola i Pau Gasol. També tindrà un tractament específic el primer duel, fonamental, entre els Lakers i els Nuggets.

02:54 Animals extraordinaris - La gossa matemàtica
03:17 Temps d'aventura - Extreme Running
tancar

Extreme Running

AI programa parlarem de la primera cursa d'ultra distància per etapes del nostre país. Una cursa que, a més a més, ens servirà per conèixer l'origen i la història dels camins de ronda, un patrimoni exclusiu del litoral gironí. Dijous, a "Temps d'aventura", una forma diferent de descobrir la Costa Brava.

03:42 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui a l'entrevista tenim a Joan González, director de "El documental del mes", a més de l'actuació de la Companyia Teatropello.

04:12 Millennium
04:12 Millennium - Vides exòtiques
tancar

Vides exòtiques

Aquest dijous al ¿Millennium¿, viatjarem a través del temps i l¿espai per reviure personatges i destins exòtics d¿arreu del món. Ramon Colom entrevistarà Patricia Almarcegui, professora de literatura i autora del llibre Ali Bey y los viajeros europeos a Oriente, i Maha Aktar, la néta de l¿Anita Delgado. A la taula de debat, els escriptors Mauricio Wiesenthal i Gabi Martínez parlaran dels seus viatges reals i ficticis. I per acabar, Sergio Viladomiu, director d¿una agència de viatges, ens descobrirà els destins més exòtics a l¿abast dels catalans.

05:39 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

RACHID TAHA, FAUDEL, KHALED --- VOILA VOILA ANGELIQUE KIDJO --- AGOLO SALIF KEITA --- TEKERE BIDINTE --- QUINTA DI MORES GREGORY ISAACS --- I¿M IN A SAD NIGHT TONIGHT LA KINKY BEAT --- KINKY JUNGLE KEVIN JOHANSEN --- SUR O NO SUR FUFÜ-AI --- CHA CHA XAVIER BARO --- LA CAIGUDA DE LLEIDA RANDY NEWMAN --- MY OLD KENTUCKY HOME L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

06:24 Expedients de l'espai - El Sol
06:34 Expedients de l'espai - Pel carrer interior
06:44 Expedients de l'espai - Venus
06:54 El medi ambient - Controlar gavians a Girona
06:57 El medi ambient - La davallada dels estocs d'anxova
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Surfistes del cel - Perill a l'espai
tancar

Perill a l'espai

Amb la intenció de treure tot d'armes d'alta tecnologia de Rússia, en Cíber les ha enviat a l'espai en un coet rus robat. El Surfista U ha d'evitar que el carregament d'aquestes armes tan perilloses arribi a mans dels seus compradors, però abans s'haurà de posar en òrbita per viure una batalla espacial sense precedents. Te la perdràs?!

07:31 Els barrufets - El barrufet mecànic
tancar

El barrufet mecànic

L'Inventor ha creat un barrufet mecànic perquè els ajudi a fer la feina. El Savi l'ha reprogramat perquè se'n vagi del poble. Serà un viatge ple d'emocions, fins a un castell on coneixerà un príncep i el convencerà que l'acompanyi al poble dels barrufets perquè l'ajudin a recuperar el seu regne. S'hi engrescaran els nostres amics...?

07:57 Doraemon - La màquina per estalviar/La impressora omnipotent
tancar

La màquina per estalviar/La impressora omnipotent

La màquina per estalviar - La impressora omnipotent

08:24 Doraemon - El megaton per augmentar la força/El marcador de penes i alegries
tancar

El megaton per augmentar la força/El marcador de penes i alegries

El megàton per augmentar la força - El marcador de penes i alegries

08:51 mic 3
08:51 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles ha plantat una tomaquera i la Laia no vol ser menys. Ella també vol tenir una planta! I la mare li ha donat una llavor! La Laia ja s'imagina com serà la seva planta: una planta de galetes, de papallones, o potser una planta que canta?! En Carles ja li ha explicat que primer ha d'aprendre a cuidar-la, però la Laia està massa emocionada. Què deu ser?!

09:04 La vaca Connie - Jugant amb les pedres
tancar

Jugant amb les pedres

En Patch rellisca amb una pedra i diu que les pedres són inútils, però la Belinda li demostrarà que està equivocat. Els seus amics fan servir les pedres per a moltes coses. El cau del conill Sam és molt resistent, perquè està fet de pedres; l'esquirol Nibble les fa servir per obrir la gla, i a l'osset Timmy li agrada gratar-se l'esquena amb pedres. Les pedres resulten encara més necessàries quan la formiga Tom queda atrapada a l'estanc.

09:10 La vaca Connie - La formiga aventurera
tancar

La formiga aventurera

La formiga Tom passa el temps treballant i jugant amb els seus amics del niu. Però un dia decideix sortir i jugar amb altres amics per canviar. Anant tota sola, coneix la Connie i van a llocs que en Tom no ha vist mai. Però en Tom s'adona que hi ha moltes coses, com travessar rius o escalar muntanyes, que és molt més dur fer-les sense els amics del niu.

09:20 Tork - El misteri dels nius trencats
tancar

El misteri dels nius trencats

Al bosc passen fets misteriosos. Apareixen nius fets malbé i no sembla obra de cap animal. Però l'Iris, en Tork i en Batt no pararan fins que trobin la solució al misteri.

09:32 Club Super3
09:32 Rovelló - Intimitat
tancar

Intimitat

En Rovelló ja n'està tip, d'haver d'estar sempre davant de les càmeres. Per això ha decidit fugir, per buscar una mica d'intimitat. Ara que no hi ha el gos protagonista, les càmeres han decidit fixar-se més en en Llisot i l'Oriana. Tanta tensió, però, de vegades no els fa cap bé, a les parelles.

10:00 Lola & Virginia - Cor gelat
tancar

Cor gelat

A Sant Llorenç han obert una geladeria amb un racó especial pels enamorats. Quan un noi i una noia s'asseuen al "racó de l'amor", demostren públicament que són parella. El somni de la Lola seria seure-hi amb en Charly. I avui, precisament, després de l'examen de matemàtiques, en tindrà l'oportunitat! Si no l'hi esguerra la Virgínia, és clar¿!

10:14 Info k
10:26 Méteo K - Cap. 47
10:32 Club Super3
10:32 La màgica Do-Re-Mi - L'última revisió: protegim la Flor
tancar

L'última revisió: protegim la Flor

L'Akatsuki està totalment decidit a emportar-se la Flor. La Do-Re-Mi és l'única que el pot aturar. L'Oyajide i l'Ojijide, però, no són tan fàcils d'aturar i tenen intenció de segrestar-la.

10:58 Espies de veritat - Espies i futbol
11:20 Un forat a la butxaca - El gas a casa
11:25 La tata - The nanny (iii)(49-72)
11:47 La tata - The nanny (iii)(49-72)
12:15 Club Super3
12:15 Rantaro - No estic refredat / La missió d'en Rikichi / Una campana estranya
12:43 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Goril.la, delegat de classe per un dia
13:12 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El mestre de'n Sokka
tancar

El mestre de'n Sokka

En Sokka té la impressió que no col·labora prou amb el grup. Tots els seus companys dominen algun element, menys ell. Els altres són capaços d'apagar focs, de volar pel cel, d'aixecar coses enormes. Ell, en canvi, no sap fer res. Avui, però, podrien canviar les coses. I és que en Sokka coneixerà en Piandao, el gran mestre de l'espasa de vent!

13:39 Tags
13:56 3xl.cat
13:56 Sweesters -virtual room- - Els diners de l'Olívia
tancar

Els diners de l'Olívia

L'Olívia imagina tot el que podria fer amb 500 euros.

13:58 Sweesters -virtual room- - Cita amb en Timmy Wong
tancar

Cita amb en Timmy Wong

Què hi ha radere de la cita de la Laia amb el Timmy Wong?

14:04 El detectiu Conan - El record del primer amor (1)
14:29 El detectiu Conan - El record del primer amor (2)
14:53 Hattori el ninja - Prou d'alcohol / Loteria / Llevaneu ninja
15:02 3xl.cat
15:02 Fushigi Yugi: el joc misteriós - L'ombra de la intriga
tancar

L'ombra de la intriga

Els set de Suzaku estan finalment junts i ha arribat el moment d'invocar Suzaku. Però Nakago, evidentment, té altres plans. Miaka i Tamahome s'han reconciliat i Miaka està gairebé del tot preparada per comunicar els seus desitjos a Suzaku. Quan sembla que Yui ho té tot perdut, Nakago revela que, si Suzaku té els seus set guerrers celestials, ells també tenen els set de Seiryu i, per desgràcia pels set de Suzaku, potser faran acte de presència abans del que tothom es pensa.

15:26 One piece - La força dels tres sabres d'en Zoro contra la banada Baroque
tancar

La força dels tres sabres d'en Zoro contra la banada Baroque

En Zoro descobreix la banda de caçapirates d'en Baroque i lluita contra ells perquè no puguin atrapar en Ruffy i els seus.

15:51 Somnis d'estiu
16:15 Samantha ups! - La Samantha de vacances a Marràqueix 7
16:21 Invasió - Escac i mat
17:06 Curiositats del món animal - Elefants marins
17:10 Món salvatge - L'ànec de plomall
17:17 mic 3
17:17 Bumba
17:24 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Has jugat mai al joc de "Llum vermell, llum verd"? Doncs avui n'aprendràs amb l'Ava, en Riko i en Teo! Quan diuen "llum vermell" t'has de quedar quiet com una estàtua, però què passa si t'agafa el singlot?! L'Ava ja no sap què fer perquè l'hi passi... Sort que en Riko i en Teo saben uns quants remei que, segons ells, són infalibles! No te'ls perdis!

17:35 Bob, el manetes - El Bolquet dorm fora de casa
tancar

El Bolquet dorm fora de casa

El senyor Rasclet deixa que el Bolquet es quedi a dormir amb el Trac mentre en Bob acaba una feina de nit al túnel. El Carbassot fa tot de sorolls que espanten el Bolquet, que surt corrents de la granja i acaba perdent-se pel bosc.

17:50 Una mà de contes - El somni d'en Pau
tancar

El somni d'en Pau

Conte basat en l'obra del MNAC "Exposició pública d'un quadre", cap a l'any 1888,. Autor: Joan Ferrer Miró.

18:01 Club Super3
18:01 Mila - El príncep Gabó
tancar

El príncep Gabó

Vols saber com s'ho va fer el príncep Gabó per trobar una esposa que se l'estimés de veritat? La Mila avui t'explicarà una història d'amor, de sorpreses i també de decepcions. Conscient que totes les noies només s'hi volien casar perquè era el príncep, en Gabó va decidir fer-se passar per pastor. Així sabia que la noia que se n'enamorés, ho faria de veritat...

18:08 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Zazimut ha destrossat el quadre tan bonic que la Petúnia li estava fent a en Loopdidoo. Per això han decidit que ha arribat l'hora que en Zazimut aprengui a volar. En Loopdidoo té unes quantes idees de les seves, però en Basili té un aparell ideal per fer-lo pujar ben amunt, que precisament és el que no vol en Zazimut. I és que té vertigen!

18:17 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

Després de comprovar que tothom s'estima els superherois, en Nou s'ha adonat que ha arribat l'hora d'afrontar el seu destí: el de convertir-se en el Fantàstic Capità Ratpenat! Convençut que és el millor que li ha passat a Vila-rara des que es va inventar el frànkfurt, en Nou no necessita ni ajudant! Ja se sap, però, que un superheroi sense ajudant no és res...

18:34 Doraemon - 1ª Hist.: En Suneo té superpoders. 2ª Hist.: En Suneo és el germà ideal
19:03 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El senyor Smith ha encomanat una missió molt delicada al Club dels Caçamonstres: fer-se càrrec de la pedra de l'oblit, que esborra tots els records de les persones que la toquen. Resulta que el Glor Glanamour, el perillós lladre alienígena, ha jurat robar-la per esborrar els records de tot el món, perquè oblidin tots els seus crims. Seran capaços d'aturar-lo, sense patir cap amnèsia?!

19:30 Info k
19:43 3xl.cat
19:43 One piece - El duel inesperat entre el Ruffy i en Zoro
tancar

El duel inesperat entre el Ruffy i en Zoro

En Nami fa xantatge a en Zoro i aquest comença a defensar la reina Nefertari Vivi... Apareix en Ruffy molt enutjat i desafia a un duel a mort en Zoro, sense esperar que es justifiqui.

20:08 Sweesters -virtual room- - Els diners de l'Olívia
tancar

Els diners de l'Olívia

L'Olívia imagina tot el que podria fer amb 500 euros.

20:10 Tags
20:26 3xl.cat
20:26 Sweesters -virtual room- - Cita amb en Timmy Wong
tancar

Cita amb en Timmy Wong

Què hi ha radere de la cita de la Laia amb el Timmy Wong?

20:29 Minúscul - Cap. 18 Una ràfega de vent
tancar

Cap. 18 Una ràfega de vent

El vent no para de bufar per les planes. Cada cop és més intens. Els insectes miren d'evitar els objectes que els vénen al damunt. La situació és desesperant! Una mosca molt menuda i una aranya fan tot el que poden perquè no se'ls endugui la ventada. Quan pararà aquest vent tan empipador?! Ves que no pari de cop, que més d'un s'endurà un bon ensurt!

20:34 Minúscul - Cap. 20 Un hivern molt dur
tancar

Cap. 20 Un hivern molt dur

Les primeres glaçades de l'hivern han fet que una mosca s'hagi refugiat dins d'una casa. Qualsevol es queda a fora, amb el fred que fa! Ara només ha de buscar un lloc ben calentó. El radiador estaria molt bé... Llàstima qui hi hagi una aranya instal·lada que ja ha començat a fer saliva només de veure la mosca. Encara farà un bon tec, avui... O no?!

20:39 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:01 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:23 Minúscul - Cap. 29 L'aventura nocturna d'una abella
tancar

Cap. 29 L'aventura nocturna d'una abella

Una abella molt menuda s'ha allunyat del rusc, s'ha perdut i ara haurà de passar la nit fora de casa. És una nit molt fosca i hi ha perills per tot arreu. Ella està acostumada a volar de dia i acompanyada de tot el seu eixam. Arriba un moment que ja no sap què fer... De fet, només té una cosa al cap: trobar la seva família!

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1800
tancar

Cap. 1800

Reunió de veïns per decidir què fan amb els diners dels calendaris: la Quima contra la Trini i en Francisco al mig. La Trini fa una fugida endavant. El que ha descobert en Beni fa que en Iago s'hagi de replantejar les coses. A Lluna i l'Alba han de fer de cangur d'en Ventura. Hi haurà problemes i conseqüències en forma de decisions. El senyor Felip està acollit a casa de les germanes Balaguer, però no ho sabíem pas tot, encara...

22:01 Extres Coproduccions - La balada de l'estret
tancar

La balada de l'estret

El director madrileny, Jaime Botella, està rodant un telefilm en què explica una història de perdedors i de frontera. Interpretada en els papers principals per Oriol Tarrasón, Candela Fernández, Sergi Calleja, Eduard Velasco, Jaume Garcia Arija, Ana Vayón, Fermí Reixach i Josep M. Domènech, La balada de l'estret és una coproducció de Fausto Producciones, Canal Sur, Andalucine amb Televisió de Catalunya. La fotografia és de Núria Roldós, i el rodatge es farà Sevilla, Tarifa i Tànger. Sinopsi Samuel torna a la seva ciutat després de molts anys d'haver-ne fugit. Va deixar enrere la seva dona i una filla, i ara torna per fer-se càrrec de l'hotel d'en Leo, un amic que ha mort. Però en Leo tenia tractes amb l'André, un traficant de droga que ara demana comptes a en Samuel, que no està al corrent de res.

22:07 Pel·lícula catalana - Gàbies d'or
tancar

Gàbies d'or

Als 50 anys, el Ramon es queda sense feina i li sembla impossible trobar-ne una de nova. El Fran, biòleg i nòvio de la Laura, la filla de Ramon, li proposa un negoci al seu sogre. L'empresa per la qual treballa busca una persona de confiança que munti una granja de pollastres. El Ramon demana un crèdit i munta la granja. Passat un temps, la companyia de què depèn l'obliga a realitzar manipulacions genètiques.

23:39 Porca misèria - Batalla de reines
tancar

Batalla de reines

L'Aurora Segura és l'actriu convidada a un episodi de la sitcom. La Laia ha de parlar amb el Lluís per temes de feina i sospita que encara n'està d'ella. L'Àlex aconsegueix una feina a la Casa Encantada. La Sònia torna a treballar i demana al Roger que passi més hores amb el Biel.

00:33 16 dobles - Queda't amb mi
tancar

Queda't amb mi

Arribem al darrer capítol. Se n'anirà la Lídia amb en Pascal? Acceptarà la Montserrat el suborn de la Cristina per sortir de la vida d'en Lluís? Què acabarà passant amb la Cati, en Pau i l'Óscar? Li queda algun as a la màniga a la Cristina? I a en Marc, li queda algun recurs? Avui, en Lluís, fastiguejat, desapareixerà i farà que tothom acabi entenent les coses. O potser no tots.

01:24 Beverly Hills - Judgment day
02:07 Beverly Hills - Gift wrapped
02:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Les notícies de Jennifer sobre la caiguda de vendes de Perfums Courcey fa que Diego projecti per un pròxim gran negoci.

03:15 Riviera - + info
tancar

+ info

Beatrice es tranquil·litza quan Klaus li explica com ha defraudat Gabriella, ja que creia que estava enamorada d'ell.

03:40 16 dobles - Queda't amb mi
tancar

Queda't amb mi

Arribem al darrer capítol. Se n'anirà la Lídia amb en Pascal? Acceptarà la Montserrat el suborn de la Cristina per sortir de la vida d'en Lluís? Què acabarà passant amb la Cati, en Pau i l'Óscar? Li queda algun as a la màniga a la Cristina? I a en Marc, li queda algun recurs? Avui, en Lluís, fastiguejat, desapareixerà i farà que tothom acabi entenent les coses. O potser no tots.

04:32 El cor de la ciutat - Cap. 1800
tancar

Cap. 1800

Reunió de veïns per decidir què fan amb els diners dels calendaris: la Quima contra la Trini i en Francisco al mig. La Trini fa una fugida endavant. El que ha descobert en Beni fa que en Iago s'hagi de replantejar les coses. A Lluna i l'Alba han de fer de cangur d'en Ventura. Hi haurà problemes i conseqüències en forma de decisions. El senyor Felip està acollit a casa de les germanes Balaguer, però no ho sabíem pas tot, encara...

05:04 Joking around
05:10 Cròniques de la veritat oculta - Assaig general
tancar

Assaig general

ASSAIG GENERAL S'anuncia la fi del món. Tots s'afanyen a fer realitat el seus desitjos inconfessables. L'Amadeu, a punt de casar-se, somia a posseir la seva futura esposa, l'Elisenda, abans que tot s'acabi. L'únic que necessita és el consentiment del seu futur sogre, que accepta abstret. Tot sembla correcte fins que es troba amb la seva pròpia nòvia, que li confessa que ja té plans i que ara és un altre el que la tindrà. La notícia de la fi del món és falsa, però ja res no serà igual. L'Amadeu haurà d'aprendre a viure amb la crua realitat. Guió i direcció: Domènec Font (1996) Música: Eduardo Arbide Direcció fotografia: Josep M. Civit a.e.c. Producció executiva: Fèlix Riera i Arturo Duque Producció delegada TVC: M. Lluïsa Farré Intèrprets: Pep Anton Muñoz (Amadeu), Anna Azcona (Elisenda), Jaume Mallofré (encarregat), Francesc Jarque (pare Elisenda), Jordi Corominas (borratxo), Eduard Soler (cec), M. José Morales (dependenta 1), Mariona Bosc (dependenta 2), Hernando Enero (cambrer) Amb la col·laboració especial de Carles Francino i l'equip tècnic del Telenotícies Vespre

05:35 Beverly Hills - Judgment day
06:18 Beverly Hills - Gift wrapped