Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Entrevista amb l'escriptor Jorge Edwards. També parlarem amb Eugeni Rodríguez, portaveu Front Alliberament Gai, dels dos homosexuals catalans detinguts a Gàmbia. A la secció de la denúncia coneixerem Conrad Font, AMPA col.legi Joanot Alisanta de Sabadell Rafael MERINO, per parlar de la insolidaritat entre pares d'una escola. Parlarem amb Luís López, aficionat al futbol, que l'han multat amb 4.000 euros per insultar en un camp de futbol. I, finalment, anirem a sofàs amb en Jordi Llavina i recomanarem "El fundamentalista reticente".

13:15 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Nous regadius: menys aigua, més aliments
14:30 Telenotícies migdia
15:34 Toc de Llum - Cap. 31 Informació per a espectadors exigents
tancar

Cap. 31 Informació per a espectadors exigents

Poques vegades l'ésser humà sent tanta curiositat com durant la infantesa. Nens i joves són exigents a l'hora de mirar informatius i no es conformen amb poca cosa, els seus dubtes de vegades no són fàcils d'encaixar. Un periodista que s'ha dedicat durant anys a la informació infantil, en Manel Alias, i un científic, l'astronauta Pedro Duque, parlen de la difícil tasca de satisfer la curiositat juvenil

15:46 El cor de la ciutat - Cap. 1597
tancar

Cap. 1597

En Rudy, ara sí, ha descobert la manera d'estovar la Roser. L'Eli i l'Ivan no poden continuar evitant-se.L'assistenta d'en Paco, diguem que li alegra la vista. En Max lliga caps: la pista de la Chus agafa força. La vida d'en Paco Benjumea no serà fàcil.

16:28 El club - + info
tancar

+ info

La cantant mexicana Julieta Venegas passa per "El Club" per presentar-nos el seu primer "unplugged". Aquest porta per títol "Julieta Venegas: MTV unplugged", en què l'artista ofereix una selecció dels millors temes de la seva carrera i quatre noves cançons. La parella que ens comentarà l'actualitat del dia, la formaran els periodistes Carlos Pérez de Rozas i Sílvia Tarragona. I també parlarem de capricis milionaris amb gent que té molts diners per gastar-se'ls en determinats productes. I a la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran.

18:26 Cine de cine - Els fabulosos Baker Boys
tancar

Els fabulosos Baker Boys

Els germans Baker, Jack i Frank, formen un duet de pianistes, "Els fabulosos Baker Boys". Les seves actuacions havien tingut força èxit, però ara tenen dificultats per aconseguir que els contractin. Per sortir-se'n, contracten una cantant, Susie Diamond, amb la qual aconsegueixen triomfar. Jack, que aspira a ser un músic de veritat, se sent captivat per Susie, fins que es fan amants. Entre tots dos germans es crearà una tensió que anirà en augment i posarà en perill el futur dels Baker Boys.

20:23 Bocamoll - Cap. 125
21:00 Telenotícies vespre
21:43 Els 25 - Cap. 1
23:02 APM? Extra - Cap. 33 25 Anys
tancar

Cap. 33 25 Anys

Després del nou concurs "Els 25", TV3 presenta el programa d'humor "APM? Extra" amb els millors moments televisius de TV3 d'aquesta temporada. A més a més, el programa navegarà pel bloc de la presentadora d'"Els 25", la Judit Mascó, i parodiarà alguns del programes més coneguts de la casa com "No em ratllis", "Afers exteriors" i "Els diaris de Pascal". D'altra banda, comprovarà si els habitants de les Borges Blanques saben explicar acudits amb gràcia a "Un país d'acudit", i mostrarà el tràiler de "La tormenta perfecta".

23:57 La nit al dia - + info
tancar

+ info

a La Nit al Dia - Núria Ribó, periodista i autora de "Hillary Clinton. El retorno a la Casa Blanca"

01:18 Nip/Tuck - En Sal Perri
tancar

En Sal Perri

Un jet que viatja de Miami a Nova York s'estavella i la mare de Julia, Erica (interpretada per l'estrella convidada Vanessa Redgrave), podria ser a bord. Christian, Sean, Liz i Julia lluiten per salvar les vides dels passatgers supervivents, i Sean ha d'amputar els braços d'una de les víctimes de l'accident.

02:02 Pel·lícula - Entre les cordes
tancar

Entre les cordes

La pel·lícula, basada en fets reals, explica la història de dos boxejadors, Joe Louis i Max Schmeling. Joe, nord-americà, i Max, alemany, van mantenir una llarga relació d'amistat malgrat ser rivals al ring, on es van conèixer l'any 1936.

03:47 Riviera - + info
tancar

+ info

Christophe torna a Vil·la Olympia a descansar. Daniel, accidentalment, descobreix el secret de Ghislaine i li proposa el matrimoni. Stefan escolta per casualitat la confessió de Laurent a Beatrice.

04:12 TVist
04:41 El club - + info
tancar

+ info

La cantant mexicana Julieta Venegas passa per "El Club" per presentar-nos el seu primer "unplugged". Aquest porta per títol "Julieta Venegas: MTV unplugged", en què l'artista ofereix una selecció dels millors temes de la seva carrera i quatre noves cançons. La parella que ens comentarà l'actualitat del dia, la formaran els periodistes Carlos Pérez de Rozas i Sílvia Tarragona. I també parlarem de capricis milionaris amb gent que té molts diners per gastar-se'ls en determinats productes. I a la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran.

06:00 Notícies 3/24
06:12 Videoclips catalans - JOAN MIQUEL OLIVER:Hansel i Gretel
06:18 Videoclips catalans - MADEE:Transference #2
06:22 Videoclips catalans - LOQUILLO:Cruzando el paraíso
06:26 Videoclips catalans - MANU GUIX:A cavall del vent
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 El toro amic - El toro amic
tancar

El toro amic

El toro de lluita és l'espècie que representa més tòpicament la identitat espanyola. Però a vegades s'oblida que, abans de convertir-se en el protagonista de la fiesta nacional, aquest animal s'ha criat en un ric entorn natural del qual forma part. El documental mostra tota la complexitat ecològica que envolta la vida d'un toro en totes les seves etapes per entendre el seu paper en el paisatge on s'integra, des de la seva gestació i naixement fins que fa els quatre anys en llibertat i és traslladat a la plaça.

07:58 Món animal - El rossinyol de Verona
08:28 Conquistadors - La batalla dels déus (Conquistadors)
tancar

La batalla dels déus (Conquistadors)

Fa poc més de cinc segles, cinc-cents aventurers espanyols van ser els primers europeus que van envair el continent americà, capitanejats per l'implacable Hernán Cortés, acompanyat de la seva jove amant maia, Malinali. Els desitjos d'or i de glòria van xocar contra antigues creences i sacrificis humans. Alhora, es van haver d'enfrontar amb el poble més ferotge del Nou Món: els asteques.

09:20 Hi havia una vegada... - Tevira, l'home que parla als taurons
09:25 Hi havia una vegada... - Els cavallers de l'ivori
09:33 Mons insòlits - Una acalorada batalla per la glòria. Ashbourne, Anglaterra, les arrels del futbol
10:27 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - Un trosset de vida
tancar

Un trosset de vida

Àmbit de les Matemàtiques, la Ciència i la Tecnologia

10:52 Els fills de les balenes
11:46 Remeis naturals - Secrets de dones
12:11 (S)avis - Cap. 11 Vicente Aranda
tancar

Cap. 11 Vicente Aranda

Als seus 81 anys, Vicente Aranda continua en plena forma, amb el seu ritme de producció d'una pel·lícula cada dos anys. El director català expressa obertament en aquesta entrevista què en pensa del cinema actual, de les actrius que han treballat en les seves pel·lícules, dels festivals de cine, de l'anomenada Escola de Barcelona, de les desavinences amb els productors de les seves pel·lícules així com amb els escriptors que ha portat a la gran pantalla. Aranda confessa que no li agrada gens fer-se gran i que li agradaria viure 200 o 300 anys més per continuar fent pel·lícules, tot i que la seva vocació inicial va ser la d'escriptor.

13:17 City folk (versió curta) - Nuremberg-3
13:27 In situ - In Situ Redux IU FORN "Tren"
13:32 Forat 18 - Forat 18
14:00 Túrmix clàssics - Cap. 32
14:27 Túrmix clàssics - Cap. 6
15:00 Els diaris del caçador de cocodrils - Al·ligàtors que no estan de gaita
15:49 Mosaic: Una mirada al món - La Baixa Califòrnia: El golf de Califòrnia
15:59 Sessió de preguntes al President de la G
16:39 Món animal - Kinabatangan: El riu dels elefants petits
17:08 Món animal - El gripau corredor
17:15 Thalassa - Cap. 262
tancar

Cap. 262

Hierro, l'illa protegida Hierro, la més occidental de les Canàries, és una illa que lluita per ser sostenible. L'any 2000 l'illa de Hierro va ser declarada per la UNESCO Reserva de la Biosfera. Recentment s'ha aprovat el Pla insular d'ordenació turística, que limita el seu futur creixement. La meva illa particular A les Seychelles visitarem un paradís privat: l'illa particular d'en Brendon Grimshaw, un excèntric milionari de 78 anys que es diverteix jugant a Robinson Crusoe i a buscadors de tresors a la seva illa. Una història de les Seychelles A la història de les Seychelles s'entrecreuen tres cultures: la criolla, l'anglesa i la francesa. Com si aquest país no tingués prou història per concedir-se el luxe de renegar d'un sol record del passat.

18:02 Els apalatxians - Els apalatxians
tancar

Els apalatxians

Se centra en els primers pobladors dels Apalatxes, fonamentalment els indis cherokees. Els europeus arriben a la zona a començaments del s. XVIII i comencen a colonitzar-la.

18:56 Remeis naturals - Secrets de dones
19:20 Artistes - JESUS MARULL
19:30 Cànon Mites - Pere Tarrés
tancar

Pere Tarrés

Pere Tarrés, sacerdot i metge (1905-1950) és un dels exponents del fejocisme. Va practicar la medicina al front de guerra de l'exèrcit republicà. Incomprès pels responsables republicans, va patir després la repressió religiosa dels primers anys del franquisme. La seva espiritualitat va influir en tota una generació de joves catalans. El 2004 va ser beatificat per Joan Pau II. Aquest documental incideix en els tres àmbits principals de la vida del protagonista: l'home, el metge i el sacerdot. Es tracta de traslladar avui la figura de Pere Tarrés, els moments finals de la desfeta republicana a la guerra, les dificultats del catolicisme militant a la pre-guerra així com l'escombrada de l'església catalana els primers anys del franquisme.

20:24 Conquistadors - L'imperi del sol
tancar

L'imperi del sol

Buscant fortuna, el conquistador espanyol Francisco Pizarro va anar fins al cor de l'Amèrica del Sud. Allà es va enfrontar amb una de les civilitzacions més grans de la Terra, l'inca. Aquesta topada va confirmar els rumors sobre un ric imperi, la mítica ciutat d'Eldorado.

21:16 Mons petits
21:24 Mons petits
21:33 quèquicom - Tintín
tancar

Tintín

Tintín i l'aventura de la ciència En el centenari del naixement del dibuixant Hergé, Quèquicom repassa la ciència que hi ha al darrere de les aventures de l'intrèpid reporter Tintín. Quan l'home va trepitjar la lluna,Tintín ja feia 15 anys que hi havia anat. El reporter Miquel Piris entrevista Andreu Ripoll,que va treballar a la NASA com a enginyer en el programa Apol·lo, per veure si, efectivament, Hergé va anticipar correctament el viatge a la lluna. Per experimentar la ingravidesa, com fa Tintín, Piris se submergeix entre morenes i taurons en un aquari.

22:01 Loto 6/49
22:07 (S)avis - Cap. 11 Vicente Aranda
tancar

Cap. 11 Vicente Aranda

Als seus 81 anys, Vicente Aranda continua en plena forma, amb el seu ritme de producció d'una pel·lícula cada dos anys. El director català expressa obertament en aquesta entrevista què en pensa del cinema actual, de les actrius que han treballat en les seves pel·lícules, dels festivals de cine, de l'anomenada Escola de Barcelona, de les desavinences amb els productors de les seves pel·lícules així com amb els escriptors que ha portat a la gran pantalla. Aranda confessa que no li agrada gens fer-se gran i que li agradaria viure 200 o 300 anys més per continuar fent pel·lícules, tot i que la seva vocació inicial va ser la d'escriptor.

23:16 Silenci? - + info
tancar

+ info

"Silenci?" analitza la nova fornada de joves realitzadors catalans. Saber mirar també és un ofici. I en aquesta agraïda i també complicada tasca hi ha realitzadors de casa nostra que tenen moltes coses a dir, professionals que s'estan fent un nom amb treballs on l'enginy pot substituir els pressupostos més ajustats. Darrere les imatges d'alguns destacats videoclips i espots actuals hi ha la firma d'alguns joves realitzadors catalans que, amb mirades diferents, formen un nodrit planter de narradors audiovisuals. Com sempre, els dits poden assenyalar molts noms, però aquest reportatge de "Silenci?" ofereix una selecció d'alguns dels més representatius.

23:46 Loops! - Cap. 132
00:14 Loops! Concert - RESUM PRIMAVERA SOUND 08
00:57 Cànon Mites - Pere Tarrés
tancar

Pere Tarrés

Pere Tarrés, sacerdot i metge (1905-1950) és un dels exponents del fejocisme. Va practicar la medicina al front de guerra de l'exèrcit republicà. Incomprès pels responsables republicans, va patir després la repressió religiosa dels primers anys del franquisme. La seva espiritualitat va influir en tota una generació de joves catalans. El 2004 va ser beatificat per Joan Pau II. Aquest documental incideix en els tres àmbits principals de la vida del protagonista: l'home, el metge i el sacerdot. Es tracta de traslladar avui la figura de Pere Tarrés, els moments finals de la desfeta republicana a la guerra, les dificultats del catolicisme militant a la pre-guerra així com l'escombrada de l'església catalana els primers anys del franquisme.

01:54 Arquitectures - El museu Guggenheim de Bilbao
tancar

El museu Guggenheim de Bilbao

Museu Guggenheim de Bilbao de Frank O'Gehry Presentat per Benedetta Tagliabue El 1997, la Fundació Guggenheim va inaugurar un nou museu construït per Frank O'Gehry. Ja conegut per les seves formes estranyes i deconstruides, va concebre a Bilbao un edifici a escala de les seves ambicions: una escultura monumental, en aparença caòtica i abstracta.

02:19 quèquicom - Tintín
tancar

Tintín

Tintín i l'aventura de la ciència En el centenari del naixement del dibuixant Hergé, Quèquicom repassa la ciència que hi ha al darrere de les aventures de l'intrèpid reporter Tintín. Quan l'home va trepitjar la lluna,Tintín ja feia 15 anys que hi havia anat. El reporter Miquel Piris entrevista Andreu Ripoll,que va treballar a la NASA com a enginyer en el programa Apol·lo, per veure si, efectivament, Hergé va anticipar correctament el viatge a la lluna. Per experimentar la ingravidesa, com fa Tintín, Piris se submergeix entre morenes i taurons en un aquari.

02:45 (S)avis - Cap. 11 Vicente Aranda
tancar

Cap. 11 Vicente Aranda

Als seus 81 anys, Vicente Aranda continua en plena forma, amb el seu ritme de producció d'una pel·lícula cada dos anys. El director català expressa obertament en aquesta entrevista què en pensa del cinema actual, de les actrius que han treballat en les seves pel·lícules, dels festivals de cine, de l'anomenada Escola de Barcelona, de les desavinences amb els productors de les seves pel·lícules així com amb els escriptors que ha portat a la gran pantalla. Aranda confessa que no li agrada gens fer-se gran i que li agradaria viure 200 o 300 anys més per continuar fent pel·lícules, tot i que la seva vocació inicial va ser la d'escriptor.

03:49 Silenci? - + info
tancar

+ info

"Silenci?" analitza la nova fornada de joves realitzadors catalans. Saber mirar també és un ofici. I en aquesta agraïda i també complicada tasca hi ha realitzadors de casa nostra que tenen moltes coses a dir, professionals que s'estan fent un nom amb treballs on l'enginy pot substituir els pressupostos més ajustats. Darrere les imatges d'alguns destacats videoclips i espots actuals hi ha la firma d'alguns joves realitzadors catalans que, amb mirades diferents, formen un nodrit planter de narradors audiovisuals. Com sempre, els dits poden assenyalar molts noms, però aquest reportatge de "Silenci?" ofereix una selecció d'alguns dels més representatius.

04:15 Loops! - Cap. 132
04:42 Loops! Concert - RESUM PRIMAVERA SOUND 08
05:25 Túrmix clàssics - Cap. 32
05:53 Túrmix clàssics - Cap. 6
06:22 El medi ambient - Sri Lanka, canvi climàtic en directe
06:26 Els defensors de la natura - El guardià de Nariva
tancar

El guardià de Nariva

A la reserva de Nariva, a la costa oriental de Trinidad, hi ha una gran reserva d'aigua dolça. En Sham n'és el vigilant. La seva missió és la de protegir el medi i evitar les incursions dels caçadors furtius. La seva feina de cada dia consisteix a fer una visita als caimans, als micos udoladors i als manatins.

06:52 Els diaris del caçador de cocodrils - Al·ligàtors que no estan de gaita
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - Senyoreta Zoo
07:32 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - L'ocell cavall que viu dins el piano
08:03 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La mama que és a la pissarra
08:36 Codi: Lyoko - Aelita
09:03 Els pirates robacalçotets - Els calçotets robòtics
09:07 mic 3
09:07 La vaca Connie - El porquet poruc
tancar

El porquet poruc

En Paddy, el porquet, passeja pel bosc tot buscant una pilota que ha perdut. Al final, la veu a sota d'un roure i comença a menjar glans. De sobte, una ombra l'espanta i surt corrents. En Patch i la Connie intentaran ajudar-lo a no tenir més por, i a descobrir qui hi ha darrere de l'ombra.

09:14 La vaca Connie - Buscant menjar
tancar

Buscant menjar

La Connie surt a jugar al bosc amb en Patch i, de sobte, sent un sorollet molt divertit. És la seva panxa, que fa rum-rum! És clar, avui s'ha descuidat d'esmorzar i s'ha passat tot el matí menjant fruites del bosc. Quin mal de panxa! Sort de l'àvia Clara, que coneix un munt de remeis...

09:21 Les tres bessones bebès - A la perruqueria
09:26 La Lua i el món - Qui és l'ota?
tancar

Qui és l'ota?

Les joguines que hi ha al mercat cada vegada són més sofisticades, i la publicitat que en fan és cada cop més enganyosa. Hauríem d'ensenyar als petits a entretenir-se també amb joquines que ens facin utilitzar la imaginació.

09:30 Bumba
09:35 Pepa, la porqueta - Cap. 87
tancar

Cap. 87

Avui la Pepa, en Jordi i els pares se'n van a patinar sobre gel. A la pista hi ha la Susanna, la Rebeca, en Daniel, la Sònia, la Carina, l'Emília i en Pere. Tots els amics de la Pepa en saben molt, de patinar. La Pepa, en canvi, no ho ha fet mai i el mare n'hi ensenyarà. Al final, fins i tot en podrà ensenyar a en Jordi, que ens deixarà a tots amb un pam de nas!

09:40 Bob, el manetes - Bob, el pagès
09:51 Beverly Hills - I want to reach right out and grab...
10:33 Beverly Hills - Local hero
11:17 Hora Tòquio
11:17 Els dotze regnes - El vent llunyà, el cel a l'alba. Capítol 15
tancar

El vent llunyà, el cel a l'alba. Capítol 15

Els rebels, dirigits per en Kosho i la Yoko, envaeixen el castell d'en Shoko i el detenen. La Yoko decideix perdonar-li la vida a en Shoko si confessa quins alts càrrecs del govern s'han deixat portar per la corrupció. Tot i així, aviat el castell es veu rodejat pels soldats d'en Shoko. A més a més, l'exèrcit de l'estat no ha de trigar gens a arribar. La Suzu envia l'Asano a demanar ajut a en Kantai, a Meikaku, però a mig camí l'aturen. A l'alba, els rebels miren de sortir del castell, però la cavalleria de l'estat els ataca ferotgement. Tot d'una, arriben els homes d'en Kantai per ajudar-los. Resulta que en Kantai té un pla millor que el de detenir en Shoko.

11:40 Els dotze regnes - El vent llunyà, el cel a l'alba. Capítol 16
tancar

El vent llunyà, el cel a l'alba. Capítol 16

Al final resulta que l'exchosai Seikyo tenia en Gaho i en Shoko controlats. En Seikyo envia l'exèrcit reial perquè lluiti contra els rebels a Takuho, sense saber que la Kei-o, la Yoko, és amb ells. La Suzu, la Shokei i la Yoko veuen identificada la seva manera de ser en els nois de Takuho, que no s'afegeixen a la rebel·lió perquè troben més fàcil fer les víctimes en comptes d'armar-se de valor per lluitar contra aquells que els tracten injustament. En Kosho i en Sekki es qüestionen si haurien d'ajudar la gent del poble que rep l'atac de l'enemic, perquè encara tindrien més problemes. La Yoko, la Suzu i la Shokei no saben si salvar un nen a qui estan a punt de matar, perquè saben que n'hi ha molts d'altres a punt de morir en altres llocs. Finalment decideixen que s'esforçaran al màxim per viure segons els seus principis. La Yoko pensa que la millor manera de procedir consisteix a dissuadir l'enemic sense matar-lo, precisament per això havia decidit detenir en Shoko en comptes de fer-lo matar. La Yoko revela la seva identitat de Kei-o a la Suzu i a la Shokei, mentre que la Suzu i la Shokei expliquen qui són elles realment a la gent del poble, que dóna la culpa als rebels d'haver començat tot l'enrenou.

12:04 La federació de lluita dactilar - En Huck del Barri contra l'Escorpí
12:13 Club Super3
12:13 Lucky Luke - La cursa cap a oklahoma
12:41 La màgica Do-Re-Mi - Comença el semestre per l'huracà Do-re-mi
tancar

Comença el semestre per l'huracà Do-re-mi

Avui la Do-Re-Mi, la Hazuki, l'Aiko i l'Onpu comencen cinquè de primària. A la Do-Re-Mi, però, li ha tocat anar a una classe diferent. Això sí, tornaran a ser aprenentes de bruixa, per petició expressa de la Reina de les Bruixes!

13:08 Rantaro - El dringar de les monedes / Pedra, paper o tisores / Ninges a l'aigua!
13:33 Domo - + info
tancar

+ info

L'ós i la guineu tenen ganes de fer una mala passada a en Domo i al senyor Usaji fent petjades d'un monstre terrible. Primer faran la del monstre fill, i en Domo i l'Usaji s'ho empassaran. Després, la de la mare. I també s'ho beuran. I al final, la del monstre pare. Aquesta vegada, però, en Domo i l'Usaji els tenen una sorpresa preparada... Te la imagines?

13:44 3xl.cat
13:44 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de les fotografies d'exclusives
14:13 Inuyasha - La visita dels dos nòvios
tancar

La visita dels dos nòvios

La Kagome torna a casa amb un constipat terrible, i les seves amigues de l'escola la vénen a veure. A part de les amigues, també hi va en Hojo, de la mateixa manera que el seu "competidor", l'Inuyasha.

14:37 Edgemont - Ballem?
tancar

Ballem?

La Jennifer decideix anar sola al ball de l'institut, i passa una de les pitjors nits de la seva vida. La situació entre en Mark i la Laurel continua tensa perquè ell ha esbrinat que ella va estar sortint amb un noi de vint anys. L'Anika mira de donar una imatge més amable. La Shannon i en Craig tot d'una s'adonen que s'agraden. I en Gil s'adona que realment és una mala persona.

15:01 One piece - L'última esperança
tancar

L'última esperança

La Nami decideix unir-se al seu poble per lluitar contra l'Arlong, i té una confiança absoluta que l'Arlong serà derrotat. En Ruffy surt del fons del mar i es prepara per a la lluita.

15:26 Doctor Who - Cap. 28 El codi Shakespeare
tancar

Cap. 28 El codi Shakespeare

El primer viatge de Martha en el Tardis la durà enrere en el temps, fins a l'Anglaterra elisabetiana. Allà, ella i el Doctor troben William Shakespeare (Dean Lennox Kelly) atrapat per unes criatures mortals amb aspecte de bruixes contra les quals hauran de lluitar des del naixement de l'univers per evitar que la història quedi modificada per sempre.

16:13 3xl.cat
16:13 Tots cinc - Àlbum de família (making of)
tancar

Àlbum de família (making of)

Julia fa les paus amb Perry i surt amb Josh, però s'adona que potser valdria més que de moment no sortís amb ningú i passés una temporada sola. Sarah té una crisi d'identitat perquè només té dinou anys i ja està fent pràcticament d'esposa i de mare. Bailey creu que un anell de compromís la podria ajudar. Daphne torna a San Francisco i assegura que no pretén recuperar Charlie però sí Diana.

16:56 Explica'm un conte - El petit pirata molt, molt i molt modern
17:02 Una mà de contes - En Salvador i l'oca de nadal
tancar

En Salvador i l'oca de nadal

Aquesta història transcorre a Fuà, ciutat famosa per les oques. Allà hi vivia en Salvador, un nen que estava fart de menjar sempre la mateixa sopa, perquè a casa seva no tenien diners per a res més. Per Nadal era l'única ocasió que canviaven l'àpat. Un Nadal, però, en Salvador va tenir una idea genial...

17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 Pepa, la porqueta - Cap. 88
tancar

Cap. 88

El pare fa temps que no talla la gespa del jardí i s'ha fet molt alta. Tant, que la Pepa i en Jordi hi han perdut la pilota! Sort que l'avi té un tallagespa que va de primera i segur que estarà molt content d'anar-los a donar un cop de mà. La Pepa i en Jordi també l'hi ajudaran, però, de moment, la pilota no surt enlloc! On deu ser?!

17:29 Bob, el manetes - La fira d'hivern del senyor Bonvent
17:46 Club Super3
17:46 Zoe Kezako - Cap. 12 La millor
tancar

Cap. 12 La millor

Demà, a primera hora del matí, se celebra la Cursa Alegre al parc, la cursa de patins més emocionant de tot l'any! Precisament aquesta nit la Melina es quedarà a dormir a casa de la Zoe i, com que ja saps que sempre se les tenen, acabaran fent una competició per veure quina aguanta més sense dormir! Se'ls farà més llarga, demà, la cursa!

18:04 Sakura, la caçadora de cartes - Una primera cita emocionant
18:39 Espies de veritat - Espies no tan de veritat (2a part)
19:03 Keroro - El dia de la cultura i els fenòmens paranormals! A formar! / Romeu i Julieta? A
tancar

El dia de la cultura i els fenòmens paranormals! A formar! / Romeu i Julieta? A

L'institut Kissho ha organitzat unes jornades culturals, durant les quals el Club dels Fenòmens Paranormals farà una presentació de les últimes investigacions que han dut a terme. Compte, però, que uns vells coneguts els podrien fer la guitza! Més tard, la classe de la Natsumi representaran una obra de teatre... plena de baixes, i de sorpreses!

19:30 Info k
19:41 Transfer - Cap. 23 El primer vehicle
19:49 3xl.cat
19:49 One piece - L'atac sota l'aigua
tancar

L'atac sota l'aigua

En Ruffy comença a lluitar amb l'Arlong sense saber que és un home peix amb superpoders sobrenaturals. La lluita serà a mort.

20:15 Somnis d'estiu
20:40 Samantha ups! - Samantha del tot al carrer
tancar

Samantha del tot al carrer

Un lladre vol atracar la Samantha al carrer, però no se'n sortirà.

20:46 Doctor Who - Cap. 32 L'experiment Lazarus
tancar

Cap. 32 L'experiment Lazarus

Martha torna a casa. Podria ser el final dels seus viatges amb el Doctor? Ara bé, quan Martha descobreix que la seva família ha caigut en la trampa del professor Lazarus (Mark Gatiss) i el seu aparell de manipulació genètica, comença una batalla per la supervivència, ja que l'ADN humà està començant a adoptar una forma monstruosa.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1597
tancar

Cap. 1597

En Rudy, ara sí, ha descobert la manera d'estovar la Roser. L'Eli i l'Ivan no poden continuar evitant-se.L'assistenta d'en Paco, diguem que li alegra la vista. En Max lliga caps: la pista de la Chus agafa força. La vida d'en Paco Benjumea no serà fàcil.

22:01 Pel·lícula catalana - Estocolm
tancar

Estocolm

Un grup d'amics se serveix de l'èxtasi per posar a prova els seus límits, deixant enrere tota mena de convencionalismes. Creuen haver descobert el secret de la felicitat, però ressorgeixen els sentiments d'una dolorosa experiència en comú i tenen una aventura amb el tràfic de drogues. Han d'obrir els ulls i enfrontar-se a la realitat, això sí, tots plegats.

23:40 Pel·lícula - Cavalcant en solitari
tancar

Cavalcant en solitari

Ben Brigade havia estat xèrif i decideix capturar el bandit Billy John per obligar el seu germà Frank, un assassí, a presentar-se a rescatar-lo. En aquesta jugada, Brigade compta amb la col·laboració d'un altre bandit, Sam Boone, que vol reformar-se i establir-se en algun lloc, i de Carrie, una viuda jove i atractiva.

00:50 Beverly Hills - I want to reach right out and grab...
01:33 Beverly Hills - Local hero
02:16 Dallas - La fúria de l'infern
tancar

La fúria de l'infern

El món rosat de Cally s'enfonsa quan veu JR amb una dona que coneix. Disgustada per aquesta aparent infidelitat, Cally es llança en braços d'Alex. James, seguint les tàctiques seductores del seu pare, atrau Michelle cap a la seva banda.

03:01 Dallas - La Cally sobre la taulada de zenc
tancar

La Cally sobre la taulada de zenc

La Cally retreu a Michelle i JR la seva suposada relació i acaba confessant, en canvi, que va pasar una nit amb Alex. JR s'indigna de mala manera i ella va a buscar el consol en la persona menys adequada: James. La bona relació entre Bobby i Kay molesta April.

03:47 Pel·lícula - Cavalcant en solitari
tancar

Cavalcant en solitari

Ben Brigade havia estat xèrif i decideix capturar el bandit Billy John per obligar el seu germà Frank, un assassí, a presentar-se a rescatar-lo. En aquesta jugada, Brigade compta amb la col·laboració d'un altre bandit, Sam Boone, que vol reformar-se i establir-se en algun lloc, i de Carrie, una viuda jove i atractiva.

04:57 Dallas - Estimat pare
tancar

Estimat pare

Michelle, jugant amb els uns i amb els altres, se'n va a viure amb Cliff mentre que James fa el que pot per atraure-la cap a la seva banda. John Ross i Cally estan gelosos del poder que James té sobre JR. April proporciona a Bobby l'antídot perfecte per als seus maldecaps.

05:42 Dallas - La fúria de l'infern
tancar

La fúria de l'infern

El món rosat de Cally s'enfonsa quan veu JR amb una dona que coneix. Disgustada per aquesta aparent infidelitat, Cally es llança en braços d'Alex. James, seguint les tàctiques seductores del seu pare, atrau Michelle cap a la seva banda.

06:28 El cor de la ciutat - Cap. 1597
tancar

Cap. 1597

En Rudy, ara sí, ha descobert la manera d'estovar la Roser. L'Eli i l'Ivan no poden continuar evitant-se.L'assistenta d'en Paco, diguem que li alegra la vista. En Max lliga caps: la pista de la Chus agafa força. La vida d'en Paco Benjumea no serà fàcil.