Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Josep Piqué, president Cercle d'economia. La Rosa Gil es fa la pregunta de si el Raval s'està denigrant. En el temps de denúncia la Magdalena Oliver en sporta el cas d'un túnel molt perillós per accedir a Bellvitge des de la parada de l'autobús. El Jordi Sanuy ens parla del Barça, que ja està a la final de Wembley. La Ruth Coso ens explica l'impacte econòmic dels robatoris de coure.

13:15 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Formant veterinaris a la Ribagorça
tancar

Formant veterinaris a la Ribagorça

Dos grups d'estudiants d'últim any de veterinària de la Universitat de Saragossa han participat en estades organitzades per l'Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica per coneixe'n la gestió ramadera i realitzar pràctiques clíniques amb el bestiar.

14:30 Telenotícies migdia
15:45 Cuines - Bacallà a l'"ajoarriero"
15:51 La Riera - Cap. 280 La fe de la Núria
tancar

Cap. 280 La fe de la Núria

L'Albert, mossèn Bernat i mossèn Esteve sotmeten la Núria a un "tercer grau" per veure si li retorna la fe. Mentrestant, la pressió va en augment a la cuina, però en Sergi treu un as de la màniga. La bona sintonia de la Mercè amb en Domènec fa que en Toni es piqui una mica. I, mentre l'Ona s'acomiada de tothom, menys del seu pare, la Maribel decideix acceptar una feina... diferent.

16:46 Divendres - + info
tancar

+ info

Repassarem l'actualitat amb Tatiana Sisquella, Xavier Sardà, Ernest Folch i la presència aquesta setmana de Jordi Évole. Reunirem les il·lustradores Pilarín Bayés i Roser Capdevila, i parlarem de com ha de ser l'entreteniment infantil. I des de Vilassar de Mar, l'àvia Remei ens parlarà del menjar de pobre: receptes senzilles i molt gustoses.

18:21 Julie Lescaut - Una nova vida
20:00 Telenotícies vespre
20:23 Zona Champions - (4.5.11)
20:37 Futbol : Champions League - Manchester United - Schalke 04
21:44 Zona Champions - (4.5.11)
21:47 Futbol : Champions League - Manchester United - Schalke 04
22:48 Zona Champions - El vestidor (4.5.11)
23:19 Sense ficció - Ciutadà Escarré
tancar

Ciutadà Escarré

Recorregut per la trajectòria vital del qui va ser Abat de Montserrat, Aureli Maria Escarré i Jané amb voluntat de recordatori del seu llegat i d'explicació als més joves d'un personatge que els és força desconegut i d'homenatge a una figura de dimensions internacionals a partir de la difusió de la repressió franquista.

00:28 Julie Lescaut - Una nova vida
01:54 Jazz a l'estudi - Horacio Fumero
02:54 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
03:53 Divendres - + info
tancar

+ info

Repassarem l'actualitat amb Tatiana Sisquella, Xavier Sardà, Ernest Folch i la presència aquesta setmana de Jordi Évole. Reunirem les il·lustradores Pilarín Bayés i Roser Capdevila, i parlarem de com ha de ser l'entreteniment infantil. I des de Vilassar de Mar, l'àvia Remei ens parlarà del menjar de pobre: receptes senzilles i molt gustoses.

05:16 Videoclips catalans - ELS CONVIDATS. Començar de nou
05:20 Videoclips catalans - DANI FLACO. Fuerzas de flaqueza
05:24 Videoclips catalans - CRIS JUANICO I ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MÚSICS. Tot de mi.
05:27 Videoclips catalans - GOSSOS: Condemnats
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:04 Animals extraordinaris
07:28 Tendències - + info
tancar

+ info

La roba d'època no és exclusiva de bohemis i fanàtics de la moda. Avui en dia, els inversors més espavilats s'afanyen a adquirir peces de costura clàssica amb l'esperança no només de fer patxoca, sinó també d'obtenir-ne un bon rendiment. La clau és saber quines peces de roba quedaran i estaran bé tota la vida.

07:54 Trobades llunyanes - La tuentú, la filla del foc
08:47 Extremadura des de l'aire - El paisatge humanitzat
tancar

El paisatge humanitzat

09:15 Catalunya, natura viva - Resum
09:41 Les illes del litoral francès - L'illa de Molène
10:00 Segle XX - Eva Braun i la vida íntima de Hitler
tancar

Eva Braun i la vida íntima de Hitler

El nazisme com a doctrina i el Tercer Reich com a sistema de poder van ser fenomens essencialment masculins i masclistes, on les dones tenien un paper ínfim, subordinat i instrumental. Aquesta regla tenia molt poques excepcions: Magda Goebbels que, essent el Führer solter, exercia en els actes socials com la primera dama oficiosa del règim; Winifred Wagner, la nora del compositor i reina del Festival de Bayreuth.

11:15 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

Hakan Fidanciogullari - Algú que sap com lluitar per la vida En Hakan és un home jove i fort que va veure com una vida d'alegria es convertia en una vida de combat i de drama. És un autèntic fan de les motos, i aquesta afició li va provocar la pèrdua del canell dret en un accident fa uns quants anys: ara hi porta implantada una pròtesi. A causa de l'accident, va haver de deixar la feina de policia i ara treballa de funcionari de la defensa civil. En Hakan, però, té una altra addicció: els esports. Abans de l'accident jugava molt al billar i ara, tot i haver perdut el canell dret, hi continua jugant. Com s'ho fa? Doncs amb un mecanisme especial que ha dissenyat ell mateix. Amb aquest mecanisme pot jugar al billar i fins i tot participar en competicions. Igualment li interessa el tir al blanc i cada vespre en fa pràctiques a casa seva. També participa en competicions d'aquest esport i somia que algun dia arribarà a ser-ne tot un campió.

11:24 Rodasons - + info
tancar

+ info

La ciutat de Manresa va viure entre el 4 i el 7 de novembre del 2010 la tretzena edició de la Fira Mediterrània d'Espectacles d'Arrel. L'esdeveniment va comptar amb 108 espectacles amb 149 representacions, a càrrec de 143 companyies diferents. En el primer dels dos programes que el Rodasons dedica a la Fira, ens detindrem particularment en el taller de danses que Cesc Gelabert i Lydia Azzopardi van realitzar a la capital del Bages.

11:52 Tot un món - Malalts de modernitat
tancar

Malalts de modernitat

Walter Riso, escriptor i psicòleg argentí, d'origen italià, ha escrit llibres que considera útils per millorar la qualitat de vida enfront de les presses de la modernitat que ens envolta. La seva agent és l'Anna Soler-Pont, especialista en llengua i cultura àrabs i directora de l'agència literària Pontas. Tots dos parlen de les malalties de la modernitat com l'addició a la tecnologia o l'estrès, i del manual per no morir d'amor, el títol del seu últim llibre.

11:59 Què en sabem del menjar? - Les saltsitxes
12:29 La meva cuina grega
12:54 Món natural - La màquina del temps de l'ambre
tancar

La màquina del temps de l'ambre

L'ambre guarda els secrets de la selva tropical de fa 25 milions d'anys. David Attenborough, un col·leccionista d'ambre de tota la vida, ens convida a fer un viatge de descoberta examinant i identificant els continguts d'aquest material únic.

13:47 Els 60 animals més perillosos del món - Assassins
14:17 La vida dels dofins
14:41 Batecs de natura - Primavera als aiguamolls de l'Empordà
14:56 Ciència bàsica - Quina calor!
15:27 ExperiMental - + info
tancar

+ info

No podeu resistir la temptació de fer un mos a mitja nit? Us demostrarem per què és tan important el que mengem com quan ho fem. També farem esclatar el globus d'aigua més sorollós del món. Té alguna cosa a veure el fet d'agafar un refredat amb passar fred? Sembla que les mares sí que tenien raó¿ Teniu set? Hem trobat la manera de buidar ràpid una ampolla.

15:55 El meu brillant cervell - El geni per accident
tancar

El geni per accident

"My Brilliant Brain" és una sèrie fascinant de tres hores que examina tres grups de genis per donar resposta a molts interrogants de la intel·ligència humana. Les diferències de sexe, la mida del cervell i el domini de l'hemisferi cerebral poden fer que un individu superi amb escreix els seus iguals? O bé són l'educació i l'entorn els que alimenten la intel·ligència i fan possible que qualsevol esdevingui un prodigi, sempre que se'n presenti l'ocasió?

16:44 Enciclopèdia breu - Diògenes de Sínope
16:55 60 minuts - Un viatge a través de l'infern
17:45 Retalls de món - La cuina dels insectes
17:58 Valor afegit - Produir en 3D, la gran revolució? / "Pensat per": La Botifarreria
tancar

Produir en 3D, la gran revolució? / "Pensat per": La Botifarreria

Produir en 3D, la gran revolució?: Les cadenes de producció i distribució tradicionals podrien passar a la història si s'acaba imposant la fabricació en tres dimensions. "Pensat per": La Botifarreria: Una xarcuteria del barri del Born de Barcelona figura a les guies més prestigioses per gourmands de França gràcies a la idea d'embotir plats tradicionals catalans amb carn de porc.

18:26 Latituds - + info
tancar

+ info

Diverses Plataformes pacifistes obren, des de fa anys, vies alternatives per construir la pau definitiva a Euskadi. Alternatives que molt sovint han rebut forts atacs dels sectors més polaritzats que han negat les seves propostes.

18:51 Signes del temps reportatges - Tariq Ali
19:01 Salut ! - Prevenir l'obesitat
tancar

Prevenir l'obesitat

L'obesitat és l'epidèmia del segle XXI als països desenvolupats. Més de la meitat dels catalans pesen més del que seria aconsellable. Per prevenir-ho cal educar en els bons hàbits alimentaris, començant pels més petits però sense oblidar els adults i la gent gran.

19:26 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

L'Umar Kemiläinen té 24 anys i és el campió dels pesos pesants de boxa de l'any 2006. Després de guanyar el títol, es va fer professional d'aquest esport, i ara treballa per obrir-se camí en el campionat europeu. Però aquest camí no li ha estat gens fàcil. L'Umar va tenir una adolescència molt difícil i va passar per problemes molt seriosos relacionats amb el consum d'alcohol. Aviat es va adonar que havia de canviar de vida si volia arribar a algun lloc i llavors, un bon dia, va conèixer un boxejador marroquí i va trobar la resposta als seus problemes a l'Islam. Arran d'aquella trobada, va canviar el seu nom original, Veli-Matti, pel d'Umar. El seu entrenador està molt content amb els canvis que ha introduït en la seva vida. "La seva formació musulmana és perfecta per un bon boxejador", diu.

19:37 Catalunya des del mar - Catalunya des del mar
tancar

Catalunya des del mar

Desè dia de navegació: des de Torredembarra fins a Vila-Fortuny. Recorregut per la façana marítima de la Costa Daurada.

20:05 Què en sabem del menjar? - Les saltsitxes
20:35 La meva cuina grega
21:00 La Riera - Cap. 280 La fe de la Núria
tancar

Cap. 280 La fe de la Núria

L'Albert, mossèn Bernat i mossèn Esteve sotmeten la Núria a un "tercer grau" per veure si li retorna la fe. Mentrestant, la pressió va en augment a la cuina, però en Sergi treu un as de la màniga. La bona sintonia de la Mercè amb en Domènec fa que en Toni es piqui una mica. I, mentre l'Ona s'acomiada de tothom, menys del seu pare, la Maribel decideix acceptar una feina... diferent.

21:44 Loto 6/49
21:49 quèquicom - Energia solar
tancar

Energia solar

"Quèquicom" dedica el programa a explicar el funcionament de l'energia solar tèrmica i fotovoltaica. El programa de divulgació científica del 33 visita la Solar Decathlon, la competició més prestigiosa del món de cases solars i descobreix com les cuines solars redueixen la desforestació a l'Àfrica. "Quèquicom" també col·labora amb 130 nens d'un escola de Valls en una rèplica d'una central termosolar.

22:22 Generació Digital - Òscar Dalmau
22:49 Pop Ràpid - + info
tancar

+ info

El Fede i l'Albert incorporen a la banda una vella estrella de la Nova Cançó. La Gina es fa d'una secta i intenta captar adeptes entre els clients del bar.

23:21 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Trobar un bon pis a un preu raonable és una de les grans gestes dels nostres dies. Ni Kafka convertit en escarabat va conèixer els patiments de submergir-se en la secció immobiliària de qualsevol diari. Avui busquem pis per a l'actor catalanoalemany Daniel Brühl. El Daniel no sap que hem demanat ajuda a algunes bèsties de la ciutat: el director de cinema Kike Maíllo; Marc Rodríguez, actor de teatre.

23:51 Taller - Pa sense sostre
tancar

Pa sense sostre

A causa de la crisi econòmica produïda a principis del 2009, ha augmentat el nombre de ciutadans que es veuen en la situació de viure al carrer i han d'acudir a centres socials per poder subsistir en la societat. Això no seria possible sense l'ajuda desinteressada d'una sèrie de persones que es preocupen per combatre aquesta situació. Alguns d'aquests centres es converteixen en veritables refugis on trobar menjar, roba i una dutxa.

00:18 De prop - Dept
tancar

Dept

Formats el 1999, DEPT és un grup que va debutar discogràficament el 2001 en un moment clau del rock català dels 90, era just quan aquell moviment desapareixia per donar pas a una nova generació de joves músics que, lluny dels plantejaments d'aquell moviment, buscava un lloc propi en la nova escena musical catalana.

01:19 Trobades llunyanes - La tuentú, la filla del foc
02:10 Extremadura des de l'aire - El paisatge humanitzat
tancar

El paisatge humanitzat

02:36 quèquicom - Energia solar
tancar

Energia solar

"Quèquicom" dedica el programa a explicar el funcionament de l'energia solar tèrmica i fotovoltaica. El programa de divulgació científica del 33 visita la Solar Decathlon, la competició més prestigiosa del món de cases solars i descobreix com les cuines solars redueixen la desforestació a l'Àfrica. "Quèquicom" també col·labora amb 130 nens d'un escola de Valls en una rèplica d'una central termosolar.

03:04 Generació Digital - Òscar Dalmau
03:30 Pop Ràpid - + info
tancar

+ info

El Fede i l'Albert incorporen a la banda una vella estrella de la Nova Cançó. La Gina es fa d'una secta i intenta captar adeptes entre els clients del bar.

03:57 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Trobar un bon pis a un preu raonable és una de les grans gestes dels nostres dies. Ni Kafka convertit en escarabat va conèixer els patiments de submergir-se en la secció immobiliària de qualsevol diari. Avui busquem pis per a l'actor catalanoalemany Daniel Brühl. El Daniel no sap que hem demanat ajuda a algunes bèsties de la ciutat: el director de cinema Kike Maíllo; Marc Rodríguez, actor de teatre.

04:26 Taller - Pa sense sostre
tancar

Pa sense sostre

A causa de la crisi econòmica produïda a principis del 2009, ha augmentat el nombre de ciutadans que es veuen en la situació de viure al carrer i han d'acudir a centres socials per poder subsistir en la societat. Això no seria possible sense l'ajuda desinteressada d'una sèrie de persones que es preocupen per combatre aquesta situació. Alguns d'aquests centres es converteixen en veritables refugis on trobar menjar, roba i una dutxa.

04:52 De prop - Dept
tancar

Dept

Formats el 1999, DEPT és un grup que va debutar discogràficament el 2001 en un moment clau del rock català dels 90, era just quan aquell moviment desapareixia per donar pas a una nova generació de joves músics que, lluny dels plantejaments d'aquell moviment, buscava un lloc propi en la nova escena musical catalana.

05:52 RITMES
05:52 Ritmes.clips - CASUAL Il·luminacions
05:56 Ritmes.clips - SÓLO RE. Lejos de tí
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - JORDI TORRENT: Llunes roges
06:03 Ritmes.clips - PASTORA: Me tienes contenta
06:09 Exploradors d'avui - La dona de la selva
06:36 Exploradors d'avui - Els sexes i els sacerdots
Progrmació BD ....
07:00 Els barrufets - La seducció de l'esfera
07:23 El xai Shaun - La caseta del gos
tancar

La caseta del gos

En Bitzer està convençut que, ara que s'ha quedat sense caseta per culpa d'un accident, el granger n'hi comprarà una altra d'últim model. Però s'equivoca... I quan veu la caseta tan atrotinada que li ha construït el seu amo, decideix fer la maleta i anar-se'n de casa. Et sembla que hi pot fer alguna cosa, en Shaun, perquè s'hi repensi?!

07:30 El xai Shaun - La barca
07:37 El xai Shaun - Què passa, gos?
07:49 Doraemon - El mirall intercanviador d'imatges / el meu...
08:12 Doraemon - L'espai recuperador d'objectes perduts / el ...
08:42 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

En Timmy està tip de passar inadvertit a l'escola i ha decidir fer-se popular a base de tenir un munt de coses. El que no sap és que quan demanes més desitjos del compte, pots acabar al Jutjat de les Fades! I per si això fos poc, et pots quedar sense els teus amics de tota la vida! Avui en Timmy s'adonarà que l'important no és el que tens, sinó el que ets.

08:56 mic 3
08:56 Els cap de drap - L'Olga cuinera i la Mumu golafre
09:08 Pepa, la porqueta - L'armari de les joguines
09:15 Bob, el manetes - La collita extraordinària del Carbassot
09:25 Bob, el manetes - El comboi del Bolquet
09:37 Bob, el manetes - En Bob treballa i en Robert s'esplaia
09:47 Bob, el manetes - Les tres feines d'en Bob
09:57 Pingu - La broma d'en Pingu
10:02 Pingu - En Pingu i la gavina
10:07 Pingu - En Pingu es discuteix amb la mare
10:13 L'hora del Timmy - El Timmy no sap ballar
10:23 L'hora del Timmy - El Timmy demana perdó
10:33 L'hora del Timmy - El Timmy surt a la funció
10:47 Els Teletubbies - El trencaclosques del conill
11:09 Els Teletubbies - El meu violí
11:30 Pat i Stan - Cap. 111 Torcebraç
11:34 El xai Shaun - La gran persecució
11:41 El xai Shaun - Operació Pidsley
11:48 El xai Shaun - Coses de la Shirley
11:59 Tom i Jerry - El magnifico
12:06 Tom i Jerry - Tom el forçut
12:12 Tom i Jerry - El ratolí napolità
12:19 Tom i Jerry - La nit de Nadal
12:27 El xou de Tom i Jerry - Problemes greus / Els toreros / Mascota de creuer
12:54 Bugs Bunny - El conill emmascarat
13:02 Bugs Bunny - Rapsodia conillera
13:10 Bugs Bunny - Esquirols esquerps
13:16 Bugs Bunny - Un conill de 14 quirats
13:23 Bugs Bunny - Un conill al casino
13:34 Els pingüins de Madagascar - Un invent perillós / El cotxet viatger
tancar

Un invent perillós / El cotxet viatger

El Capità ha ordenat a en Kowalski que pari de jugar a fer el científic boig. Els seus invents posen en perill tot el zoo... i tot Manhattan! Però en Kowalski no pot parar, i avui s'inventarà el raig d'invisibilitat... sense que el vegi ningú, esclar! Més tard, els pingüins hauran de perseguir un cotxet per tota la ciutat per tornar-lo al zoo. Els hi acompanyes?!

13:59 Els pingüins de Madagascar - Sense ritme / La llei de la selva
tancar

Sense ritme / La llei de la selva

El rei Julien ja no sap què fer per recuperar l'atenció del públic. I és que els babuïns estan enlluernant tothom amb els seus moviments! Avui toca sabotatge! Més tard, una apagada al zoo farà que el rei Julien convenci tothom el zoo s'ha convertit en una selva. I qui és el rei de la selva?! El mateix que el rei de zoo, és clar! Que comenci el caos!

14:25 Els Dalton - Fugida somnàmbula
14:32 Els Dalton - Els Dalton fan mala farina
14:39 Els Dalton - En Joe, magnètic
14:46 Els Dalton - Els Dalton s'electrifiquen
14:56 Un drama total d'illa - Tortura extrema
tancar

Tortura extrema

Avui els participants s'hauran de sotmetre a tres proves en un repte d'esports extrems: para-sofà-llit extrem, rodeo extrem amb ant i esquí aquàtic extrem... sense aigua! Per cert, avui una nota d'un admirador secret posarà la Gwen i la Bridgette en peu de guerra. Vols saber qui són els deu campistes que han arribat vius a mig concurs?! No t'ho perdis!

15:17 Un drama total d'illa - L'esmorzar fastigós
tancar

L'esmorzar fastigós

Avui les Perques i el Gòfers hauran de superar un repte basat en la "guerra de sexes". S'avisa que els resultats poden ser una mica vomitius. Més que res perquè el menú són testicles bovins, pizza de cuques vives i suc d'escarabat. Qui guanyarà el cap de setmana al luxós S.S. Vida Regalada? Els nois? O les noies? Aviat ho sabrem!

15:41 Doraemon - La llanterna de la metamorfosi / L'adobador
16:03 Doraemon - El llibre que prediu el futur / Els superguants
16:25 Pat i Stan - Cap. 112 Més bromes amb plàtans
16:29 Els barrufets - El món segons els barrufins
16:52 Els barrufets - La rosa de la barrufeta / Barrufant la nostra...
17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El Carbassot s'atabala
17:27 Chiro
17:36 La Lua i el món - El rastre llefiscós
tancar

El rastre llefiscós

Han desaparegut unes quantes llaminadures del pot especial de llaminadures de la Lua. Qui ha sigut?! L'Avijoan? El pare? La mare? O cap?

17:39 La Lua i el món - La sopa de cols
tancar

La sopa de cols

A la Lua, la sopa de verdures no li agrada gens ni mica... però les conseqüències de no menjar-ne encara li agraden menys.

17:46 mic 3
17:46 L'hora del Timmy - La sorpresa primaveral del Timmy
18:02 Una mà de contes - El Patufet
tancar

El Patufet

El protagonista d'aquest conte és molt i molt petit. Tant, que un dia que plovia molt es va refugiar a sota d'una col. En Patufet va tenir la mala sort que un bou se la va menjar i, per tant, ell també va anar a parar a l'estómac de l'animal! Fer que en sortís no va ser gens fàcil...

18:14 La Betty atòmica - Franken-Cervell / L'ídol malvat
tancar

Franken-Cervell / L'ídol malvat

El doctor Cerebral ha infectat amb un virus tots els robots que estaven de vacances al Paradís dels Robots. En vol fer una mena de Frankenstein amb el seu propi cervell! I l'X-5 és un dels afectats! Per cert, ho saps que en Màximus ha organitzat un concurs de dolents que competeixen pel títol d'Ídol Malvat destruint la Betty Atòmica?! Avui hi seran tots!

18:42 Marsupilami - El Marsupilami va a l'escola
tancar

El Marsupilami va a l'escola

En Rico i la Lisa, dos alumnes de l'escola Catapampa, han convençut el Marsupilami perquè vagi a l'escola com a mascota. Precisament avui, que ve de visita la Reina Cata! El director avisa en Puntdemira perquè se'n desfaci i el campus es converteix en un camp de batalla. Fins que arriba la Reina.

19:05 Marsupilami - El Marsupilami va de safari
tancar

El Marsupilami va de safari

En Sam Bola intenta fer diners fàcils organitzant "Safaris Marsupilamis". En realitat, el que fotografien els turistes és la seva sòcia, la Felícia, que va disfressada de marsupilami. El nostre amic, a més, comença a estar tip de tanta gent i haurà de prendre mesures dràstiques...

19:30 Info k
19:46 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

En Shaggy i l'Scooby-Doo encara no se'n saben avenir! Els han nominat pel Premi Millors Investigadors de Misteris del Mil·lenni! Aquest vespre estaran envoltats dels millors detectius de tota la història que, sorprenentment, començaran a desaparèixer! Això sí que és un misteri! Però, pot ser que l'amfitrió de la cerimònia sigui el doctor Phibes?!

20:14 Els pingüins de Madagascar - L'orcocell / Anellats
tancar

L'orcocell / Anellats

El Recluta, mentre feia guàrdia, ha vist una orca gegantina que volava pel cel. Evidentment, no s'ho ha empassat ningú que pugui existir un animal d'aquestes característiques. Això vol dir que el Recluta s'haurà d'enfrontar tot sol al terrorífic orcocell! Més tard, els pingüins s'hauran de refiar dels lèmurs si volen salvar el zoo. No t'ho perdis!

20:40 Tom i Jerry - Alerta amb el xarampió
20:47 Tom i Jerry - El gat pistoler
20:54 Tom i Jerry - Història d'un cadell
21:00 Tom i Jerry - L'spike i en tyke van al camp
21:07 El xou de Tom i Jerry - La caixa forta / El gòfer aprofitat / El rei de les bitlles
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - Llums fora
06:13 Megaminimals - Piquem l'ullet
06:19 Tork - A passar-s'ho bé
06:26 Tork - La capsa
06:34 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

Els superherois encara no se'n saben avenir. El Llampec, fundador i una de les peces clau de la Legió, ha decidit canviar d'equip. L'Avantguarda de la Llum només és per professionals, no és cap joc de nens. Fins i tot cobren per ajudar la gent! El Llampec no té clar si acabar de donar el pas... i aviat començarà a veure coses estranyes. Qui són, en realitat, aquesta gent?!

Progrmació BD ....
21:30 One piece - El banquet dels pirates i el pla per escapar-se d'Alabasta
21:56 Els informàtics - Fum i miralls
tancar

Fum i miralls

Els sostenidors li fan la guitza i Jen no es pot concentrar en una reunió de l'equip directiu. Per sort, Moss supera el seu pànic a la roba interior femenina i inventa uns sostenidors que mai, mai, aniran malament. Podria ser que això els costés la sortida de Reynholm Industries?

22:25 Waterloo Road - Cap. 36
23:23 Porca misèria - Trucades perdudes
tancar

Trucades perdudes

El Pere i la Laia intenten mantenir la seva relació malgrat la distància, però la comunicació no sempre és fàcil. La Natàlia no està disposada a acceptar el seu acomiadament d'Ambrospeed i pensa lluitar. L'Àlex ha d'aconseguir diners per comprar-se el veler.

00:27 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" intentarà ser líder d'audiència malgrat coincidir amb l'últim clàssic. Per fer-ho estrenarà la pel·lícula "BrockPepMountain", un film on Mourinho i Guardiola són més amics del que sembla. A més de la bomba cinematogràfica de l'any, el programa oferirà: l'entrevista de Sergio Sauca a Jordi Pujol; un Enric Calpena especial a "Cronos"; una nova edició d'"El deformatiu"; un "Cinquè mil·lenni" força inquietant.

01:07 Traveler - Cap. 3 New Haven
tancar

Cap. 3 New Haven

Tyler i Jay s'arrisquen a ser enxampats quan tornen a New Haven a recollir objectes que els podrien exculpar de l'atemptat terrorista i que implicarien Will en tot l'afer. Paral·lelament, Carlton compareix en conferència de premsa per justificar la seva implicació en l'ocultació del seu fill. La vida quotidiana de Kim comença a trontollar mentre busca proves de l'existència de l'evasiu Will.

01:47 One piece - El banquet dels pirates i el pla per escapar-se d'Alabasta
02:12 Eureka seven (v.o.s.)
02:36 Eureka seven (v.o.s.)
03:05 Els informàtics - Fum i miralls
tancar

Fum i miralls

Els sostenidors li fan la guitza i Jen no es pot concentrar en una reunió de l'equip directiu. Per sort, Moss supera el seu pànic a la roba interior femenina i inventa uns sostenidors que mai, mai, aniran malament. Podria ser que això els costés la sortida de Reynholm Industries?

03:35 Waterloo Road - Cap. 36
04:29 Porca misèria - Trucades perdudes
tancar

Trucades perdudes

El Pere i la Laia intenten mantenir la seva relació malgrat la distància, però la comunicació no sempre és fàcil. La Natàlia no està disposada a acceptar el seu acomiadament d'Ambrospeed i pensa lluitar. L'Àlex ha d'aconseguir diners per comprar-se el veler.

05:32 Imp - Creació Animal
05:33 Imp - Rock
05:36 One piece - El banquet dels pirates i el pla per escapar-se d'Alabasta