Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Jaume Bartumeu, cap de govern d'Andorra. L'actriu Rosa Novell ens presenta "La dona justa", que es representa al teatre Borràs de Barcelona. i Sílvia Soler ens parlarà de "La dona justa", un "best-seller" de Sándor Márai. L'extorero Raúl Felices presenta un llibre sobre la història de la tauromàquia a Catalunya. Pol Marsà es troba a Balaguer on el riu Segre està a punt de desbordar-se.

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Les mascotes i el canvi climàtic
tancar

Les mascotes i el canvi climàtic

Els animals domèstics també poden ser víctimes del canvi climàtic. L'augment de temperatures pot fer que algunes malalties infeccioses s'estenguin per llocs on abans no existien. A més, cal prendre mesures contra els cops de calor i a l'hora de fer viatges.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Espatlletes de conill amb cebes, alls tendres i múrgules
15:57 La Riera - Cap. 77
tancar

Cap. 77

L'Ariadna explica coses a l'Ernest i ell no és capaç de passar pàgina amb la Sònia. En Claudi torna a utilitzar en Daniel. Torna la gelosia a la cuina. La Maribel i en Sergi treballen junts. La Nora necessita ajuda, però la Valeria no està disposada a perdre el temps.

16:47 Divendres - + info
tancar

+ info

Amb la Tatiana Sisquella, analitzarem si és cert que els homes triguen més a madurar que les dones. Amb la Maria Rosales analitzarem els Premis Max de teatre, atorgats la nit anterior. A Tàrrega recrearem la coneguda Fira de Teatre al Carrer.

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 187 La Grace al límit
tancar

Cap. 187 La Grace al límit

Durant l'enfrontament amb el nou veí la Grace es convenç a ella mateixa que la malastrugança de Drover's Run és cosa seva quan unes plagues estranyes envaeixen la granja. Mentrestant, amb l'Alex i l'Stevie de lluna de mel, l'Ashleigh causa estralls tot sabotejant l'autoritat d'en Marcus a Killarney i seduint el Patrick, cosa que fa posar gelosa la Tayler. En Phil especula amb preus més elevats del petroli i l'amor de la Moira es posa a prova.

19:18 Rex - Cap. 11 Ossets mortals
20:17 Esport Club
20:32 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dimarts s'inaugura l'exposició "Agua, ríos y pueblos" al Museu Marítim de Barcelona. Aquesta exposició vol ser un homenatge als qui lluiten per defensar els rius i la seva gent. Paral·lelament se celebraran diferents debats al llarg del mes de juny, sobre les estratègies de l'aigua per al segle XXI. Salvador Sala ens en parlarà en directe des del Museu Marítim.

21:00 Telenotícies vespre
21:58 Esport Club
22:34 Casal Rock - + info
tancar

+ info

Després del càsting, els vint avis i àvies escollits comencen el curs de ¿Casal Rock¿ i ho fan amb molta intensitat. Els avis de la primera promoció fan una visita als nous per cedir-los el relleu i donar-los uns quants consells. Les dues edicions juntes sumen més de 3.000 anys! A més, el Marc s¿emporta els avis d¿aquesta nova edició a fer unes convivències dos dies fora perquè es coneguin i comencin a treballar les primeres cançons del repertori.

23:23 Entre línies - Lluís Bassat, fora de context / Guerra en silenci
tancar

Lluís Bassat, fora de context / Guerra en silenci

Lluís Bassat, fora de context: Lluís Bassat fa poc més d'un any que s'ha jubilat, però als 68 anys continua actiu com sempre, amb projectes propis i assessorant empreses i fundacions que li demanen consell. Guerra en silenci: viatgem a la frontera entre Tailàndia i Birmània, el focus d'una crisi de refugiats ètnics que ja fa més de dues dècades que dura. Entre els que van fugir dels seus pobles bombardejats o cremats, la Zoya Phan torna al que va ser el seu primer camp de refugiats.

00:06 The nine. Després de la por - El còmplice
tancar

El còmplice

Després de què Egan faci una declaració sorprenent en la televisió nacional, les vides dels nou entren en una gran confusió. Kathryn ha de considerar ara les implicacions polítiques de la seva relació amb els altres, i Nick prova d'utilitzar el coneixement que només ell posseeix per satisfer una sospita que el corroeix. Mentrestant, Lizzie s'afronta al fet de que Jeremy i Franny han estat sortint.

00:52 Pel·lícula - L'inventor alemany
tancar

L'inventor alemany

La pel·lícula, basada en fets reals, explica la història d'un científic alemany que va viure en una illa d'Escòcia. Tots els habitants de l'illa van seguir amb interès els intents del jove per connectar-los amb el món exterior a través de la construcció d'un coet que serviria com a servei postal. Però, quan tot estava preparat, va esclatar la Segona Guerra Mundial i el científic va rebre pressions per prendre-hi part. S'hi va negar, però el govern alemany va segrestar la seva família per obligar-lo.

02:37 Divendres - + info
tancar

+ info

Amb la Tatiana Sisquella, analitzarem si és cert que els homes triguen més a madurar que les dones. Amb la Maria Rosales analitzarem els Premis Max de teatre, atorgats la nit anterior. A Tàrrega recrearem la coneguda Fira de Teatre al Carrer.

03:55 Videoclips catalans
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Identitats - Esther Boix i Ricard Creus
08:00 Planeta Terra
08:00 L'indomable Okavango - L'indomable Okavango
tancar

L'indomable Okavango

Seguint la guia Di Tilden Davies, veurem de molt a prop els lleons i els hipopòtams del delta de l'Okavango, a Botswana. Observarem una cacera filmada des de dins d'una gàbia de protecció i sortirem a caçar amb una manada de lleons en plena nit. També descobrirem el món subaquàtic amagat dels hipopòtams i veurem la força amb què aquests animals són capaços d'atacar quan estan ferits.

08:49 Secrets de la natura - Un faig per a totes les estacions
09:16 Viure Catalunya - Guimerà
09:25 El medi ambient - Retezat, llegendes i paisatge a Romania
tancar

Retezat, llegendes i paisatge a Romania

Un espectacular escenari de contorns rocosos i precipicis, als Carpats de Transsilvània, formen una part del Parc Nacional de Retezat, a Romania. Els Carpats són terres plenes de llegendes i relats de fades i Retezat no n'és cap excepció.

09:30 Horitzons
09:30 Paisatges bavaresos - L'Isar. De les fonts fins a Munic
10:15 Secrets de cuina de la Ciutat Prohibida - Secrets de cuina de la Ciutat Prohibida
tancar

Secrets de cuina de la Ciutat Prohibida

La feina de Liu consisteix a alimentar dignataris xinesos i convidats d'honor en un dels palaus del govern. Ja fa més de quaranta anys que hi treballa, i ja havia servit Mao i la seva esposa durant les millors èpoques de la República Popular. A la seva taula s'hi han assegut caps d'estat de tot el món. Durant els últims anys, i amb l'aprovació del Partit, Liu s'ha dedicat a estudiar receptes de la cuina imperial als arxius de la Ciutat Prohibida.

11:08 Quaderns de viatge - Islande
11:34 L'Ànima del 33 - Martirio
11:43 Horitzons
11:43 Tendències - + info
tancar

+ info

A qualsevol cultura, contraure matrimoni és un moment molt especial en la vida d'una persona, malgrat que també pot resultar molt car. Als Estats Units es calcula que el cost mitjà és d'uns 22.000 dòlars. Fins ara Europa anava al darrere, però últimament estan sorgint nous hàbits de casament que fan que el gran dia requereixi un pressupost encara més elevat.

12:09 Clàssica - Mambo!: Gustavo Dudamel live from Caracas
tancar

Mambo!: Gustavo Dudamel live from Caracas

Amb el suggestiu títol de "Mambo!", l'orquestra simfònica Simón Bolívar, dirigida per Gustavo Dudamel, interpreta diverses peces d'autors llatinoamericans. L'orquestra simfònica Simón Bolívar és una de les més importants de Veneçuela i l'Amèrica Llatina. Creada el 12 de febrer del 1975 pel mestre José Antonio Abreu (premi Príncep d'Astúries de les Arts 2008), forma part de l'anomenat Sistema d'Orquestres Juvenils de Veneçuela.

12:59 Ànima - + info
tancar

+ info

L'actriu Rosa Novell i l'escriptor Eduardo Mendoza compartiran el sofà d'"ÀNIMA". Parlaran de teatre i de literatura. Novell protagonitza l'espectacle "La dona justa", l'adaptació que firma Mendoza de la novel·la de l'hongarès Sándor Márai. La nit que s'entreguen a Madrid els premis MAX d'arts escèniques "Ànima" també s'ocuparà d'una altra estrena teatral destacada: la versió que La Fura dels Baus ha fet del "Titus Andrònic", de Shakespeare.

13:51 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana al Cinema 3 repasem als guanyadors del Festival de Màlaga amb destacada participació de pel·lícules catalanes, farem un ampli reportatge d'Ingrid, l'última pel·lícula d'Eduard Cortés, Iron man 2, l'estrena més comercial de la setmana, una història d'una adolescent enfrontada en tot el que l'envolta "Fish tank", premi especial del jurat a Canes 2009 i la guerra dels Balcans en mans del director serbi, Goran Pascaljevik.

14:19 L'Ànima del 33 - E-Book
14:28 Planeta Terra
14:28 Euskal Herria: la mirada màgica - Ciutats
tancar

Ciutats

En aquest capítol, "La Mirada Màgica" sobrevola les zones més densament poblades del territori basc, com la zona del Gran Bilbao, la zona del Baix Deba, Sant Sebastià, Iparralde, Pamplona i Vitòria. Alguns dels indrets que coneixerem són: Vera de Ansio, Baracaldo, el nucli antic de Bilbao, Ibaizabal, la plaça de Moyua, Ensanche Zabalburu, San Ignacio, Dusto, Otxarkoaga, Txurdinaga, Begoña, Basauri, Hospital de Cruces, Sestao, Portugalete i Santurce.

14:54 Animals sentinella - Alerta! Sòl contaminat
15:48 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

L'àguila és en si tot un compendi de disseny aeronàutic de la natura. És la mestressa del cel i domina extenses àrees on troba les preses. Quan n'ha detectat una, pot baixar en picat sobre ella guanyant velocitat i potència i atacar-la amb gran força. Aquesta tècnica li permet caçar preses més grans que ella mateixa. Cap altre predador pot caçar criatures tan variades com les àguiles.

16:42 Secrets de la natura - Els peixos arpa daurats: Els refugiats de l'escull
17:08 L'Ànima del 33 - Qüestionari Vacabou
17:17 Segle XX - La presa del poder
tancar

La presa del poder

El naixement del feixisme és inseparable de la traumàtica experiència dels italians durant la Gran Guerra, de 1915 a 1918, de la frustració que va deixar en el país el magre botí de la victòria, i també de la forta personalitat d'un líder, Benito Mussolini, que procedia de l'extrema esquerra.

18:08 Horitzons
18:08 Els Alps de Messner - De l'Eiger al Cerví
18:52 Les costes d'Europa des del cel
19:02 Cànon
19:02 Cànon Sons
19:47 L'Ànima del 33 - Reportatge Makoki
19:53 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Ravenna, el final de l'antiguitat. Itàlia
20:08 Blog Europa
20:25 Motor a fons
21:00 La Riera - Cap. 77
tancar

Cap. 77

L'Ariadna explica coses a l'Ernest i ell no és capaç de passar pàgina amb la Sònia. En Claudi torna a utilitzar en Daniel. Torna la gelosia a la cuina. La Maribel i en Sergi treballen junts. La Nora necessita ajuda, però la Valeria no està disposada a perdre el temps.

21:44 Karakia - Comunitat xilena
tancar

Comunitat xilena

La gent s'adapta al lloc on viu. Aprèn altres idiomes si cal o acomoda el seu a la parla local. També els xilens s'han amarat aquí de paraules noves, costums i paisatges. En canvi, s'esforcen a reproduir amb fidelitat els seus plats, una suculenta barreja entre els productes d'origen espanyol i els americans, maputxes en aquest cas. De la seva llengua, del mapudungün, és el títol del doble capítol que hem dedicat a la llarga terra xilena.

22:21 Karakia - Arrels de la terra llarga-2
tancar

Arrels de la terra llarga-2

Aquest segon capítol, dedicat a la cultura i a la gastronomia xilenes, també el començarem amb l'Andrés, lingüista i representant a Catalunya del koyaktu, el parlament del poble maputxe. Els maputxes no tan sols van sobreviure a la pressió dels espanyols, sinó que, la seva cuina, per exemple, es va estendre per tot Xile, amb plats com el charquicán i productes tan curiosos com el cochayuyo, una nutritiva alga del Pacífic.

22:59 Latituds - + info
tancar

+ info

Des que als anys 40 del segle passat van ser expulsats de les seves terres, milions de palestins viuen com a refugiats, acollits per Nacions Unides. Però el que havia de ser una ajuda provisional s'ha perllongat generació rere generació i encara avui milers de refugiats palestins sobreviuen gràcies a l'ajuda internacional, sovint en condicions molt precàries.

23:28 60 minuts - La guerra del sushi
00:18 Dins de l'úter: animals insòlits - Extreme 2
01:08 Blog Europa
01:26 Cànon
01:26 Cànon Sons
02:11 Motor a fons
02:44 Karakia - Comunitat xilena
tancar

Comunitat xilena

La gent s'adapta al lloc on viu. Aprèn altres idiomes si cal o acomoda el seu a la parla local. També els xilens s'han amarat aquí de paraules noves, costums i paisatges. En canvi, s'esforcen a reproduir amb fidelitat els seus plats, una suculenta barreja entre els productes d'origen espanyol i els americans, maputxes en aquest cas. De la seva llengua, del mapudungün, és el títol del doble capítol que hem dedicat a la llarga terra xilena.

03:19 Karakia - Arrels de la terra llarga-2
tancar

Arrels de la terra llarga-2

Aquest segon capítol, dedicat a la cultura i a la gastronomia xilenes, també el començarem amb l'Andrés, lingüista i representant a Catalunya del koyaktu, el parlament del poble maputxe. Els maputxes no tan sols van sobreviure a la pressió dels espanyols, sinó que, la seva cuina, per exemple, es va estendre per tot Xile, amb plats com el charquicán i productes tan curiosos com el cochayuyo, una nutritiva alga del Pacífic.

03:55 Latituds - + info
tancar

+ info

Des que als anys 40 del segle passat van ser expulsats de les seves terres, milions de palestins viuen com a refugiats, acollits per Nacions Unides. Però el que havia de ser una ajuda provisional s'ha perllongat generació rere generació i encara avui milers de refugiats palestins sobreviuen gràcies a l'ajuda internacional, sovint en condicions molt precàries.

05:12 Remeis naturals - Les dones ocres
05:35 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Paestum i Velia. Tot és immòbil. Itàlia
05:50 City folk (versió curta)
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - S'ALBAIDA: Fandango de les mil flors
06:04 L'Ànima del 33 - MENÚ CULTURAL JULIETTE LEWIS
06:08 L'Ànima del 33 - Microcosmos Teatre
06:11 Travelogue of masterpieces
06:16 Travelogue of masterpieces
06:22 RITMES
06:22 Ritmes concert - Joan Miquel Oliver
tancar

Joan Miquel Oliver

Avui us oferim la segona part del concert que el mallorquí Joan Miquel Oliver, alma mater dels Antònia Font i músic i compositor absolutament singular, va oferir al Palau de la Música Catalana al gener del 2010, dins la programació del Festival del Mil·lenni. Un dels aspectes que segur que descobrireu és la capacitat comunicativa d'aquest artista, d'aparença tímida, però que no amaga una gran profunditat en les seves lletres i observacions.

Progrmació BD ....
07:08 Daniel, el trapella - Daniel el geni
07:35 El xai Shaun - Quan la calor és insuportable
tancar

Quan la calor és insuportable

Avui és un dia d'aquells que no hi ha manera que s'acabi. Fa una calor que no s'aguanta i en Shaun i companyia ja no saben què fer per refrescar-se. De fet, sí que saben què fer. Es podrien anar a remullar a l'estany, però resulta que el granger hi està prenent el sol i el té tot per ell. Com s'ho poden fer? Segur que en Shaun ja en té alguna de pensada...

07:42 El xai Shaun - A netejar!
tancar

A netejar!

El camp on pasturen les ovelles està fet un desastre. Hi ha porqueria per tot arreu i el granger li ha manat a en Bitzer que el netegi de punta a punta. Quina feinada! No ho pot pas fer tot sol... I si diu a en Shaun i companyia que li donin un cop de pota? Potser li estalviaran feina... O potser n'hi donaran molta més de la que es pensava... Que no li passi res!

07:49 El xai Shaun - El visitant
tancar

El visitant

Avui a la granja ha passat una cosa d'aquelles que si no la veus, no te la creus. S'hi ha estavellat un plat volador... amb un extraterrestre a dins! És un alienígena menudet de color verd. A en Shaun i companyia els ha caigut bé de seguida i l'ajudaran a tornar a casa. Però primer han de reparar la nau... I això no és gaire fàcil. Sort que en Shaun té solucions per tot!

08:00 Doraemon - Tarzan, l'astronauta (I) i (II), La màquina de l'ànima
08:27 Doraemon - Viatge a l'interior del cos / El canal dels somnis / L'aparell d'avançar i retrocedir
08:50 Lou! - Mal de mare
tancar

Mal de mare

La Lou faria qualsevol cosa per anar a un concert de hip-hop amb la Mina, però la mare li ha deixat ben clar que encara és massa petita per sortir tota sola de nit. La Lou, en canvi, té clar que hi anirà de totes maneres, sense que ho sàpiga la mare, és clar. Però la mare avui ha quedat per sortir amb en Richard, i també aniran de concert... Al mateix concert!

09:05 mic 3
09:05 Bob, el manetes - Que ve el Bolquet
09:17 Louie - Louie, dibuixa'm uns cavallets
tancar

Louie, dibuixa'm uns cavallets

Avui la Yoko s'ha inventat un joc nou: dóna voltes molt de pressa i s'ho passa d'allò més bé! A la Sophie també li ha semblat molt divertit, però després d'intentar-ho, gairebé ha caigut a terra. Com s'ho poden fer per donar voltes sense fer-se mal? En Louie té la solució! Dibuixarà uns cavallets! És tan divertit que ara tothom hi vol pujar!

09:26 Les coses de casa - Les espelmes i el canelobre
tancar

Les espelmes i el canelobre

En un mateix canelobre, hi vivien dues espelmes, sempre es donaven l'esquena i és ben cert, no s'avenien. Una espelma, enrabiada, va fer un doble salt mortal, la de sota, disgustada, amb el ble la va punxar. El canelobre, tip de tantes ximpleries, va voler que es fessin amigues. Vés a saber si se'n va sortir!

09:37 La Supermots - La Violeta, superheroïna
09:49 La Supermots
09:49 La Supermots - Grans negocis
10:01 La Supermots
10:01 La Supermots
10:04 Info k
10:16 SamSam - En Marxel és massa amable
tancar

En Marxel és massa amable

En SamSam ha decidit convèncer en Marxel I que sigui més amable amb els habitants del seu planeta. I, per estrany que et sembli, se n'ha sortit! El que sorprèn més, però, és que ara, els marxians, sense tenir ningú que els mani, han decidit anar-se'n tots cap al planeta dels Monstres. En Marxel ha de tornar a aprendre a ser autoritari! I qui n'hi ensenyarà?!

10:26 Martin Mystery - L'esperit del llop
tancar

L'esperit del llop

La desaparició d'uns treballadors que havien destrossat un cementiri indi ha posat en alerta els nostres herois. Els nadius han fet servir la "medicina" dels seus avantpassats per convertir-se en homes llop. En Martin, la Diana i en Java intenten aturar-los, però acaben apareixent al món dels esperits.

10:48 Martin Mystery - L'atac de l'Home Sorra
tancar

L'atac de l'Home Sorra

En Martin, la Diana i en Java investiguen un fenòmen ben estrany en una universitat de Sidney, Austràlia. Els alumnes es queden adormits i no hi ha manera de despertar-los. Tot plegat és cosa de l'Home de Sorra. Per aturar-lo els nostres herois s'hauran d'endinsar en el món dels somnis i afrontar les seves pròpies pors.

11:15 Sakura, la caçadora de cartes - El rival de la Sakura
11:38 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i l'agulla misteriosa
12:05 Capità Fracasse - El presoner de la bastilla
12:32 L'abella Maia - Cap. 44 El grill cadell que no tenia amics
tancar

Cap. 44 El grill cadell que no tenia amics

Avui la Maia i en Willi han conegut un grill que viu sota terra i que es troba molt sol. Els nostres amics li han promès que l'endemà l'aniran a veure. El que no saben és que per dues abelletes com elles, això no és gens ni mica fàcil.

13:01 Martin Mystery - L'esperit del llop
tancar

L'esperit del llop

La desaparició d'uns treballadors que havien destrossat un cementiri indi ha posat en alerta els nostres herois. Els nadius han fet servir la "medicina" dels seus avantpassats per convertir-se en homes llop. En Martin, la Diana i en Java intenten aturar-los, però acaben apareixent al món dels esperits.

13:23 Martin Mystery - L'atac de l'Home Sorra
tancar

L'atac de l'Home Sorra

En Martin, la Diana i en Java investiguen un fenòmen ben estrany en una universitat de Sidney, Austràlia. Els alumnes es queden adormits i no hi ha manera de despertar-los. Tot plegat és cosa de l'Home de Sorra. Per aturar-lo els nostres herois s'hauran d'endinsar en el món dels somnis i afrontar les seves pròpies pors.

13:47 Tags
14:08 Sakura, la caçadora de cartes - El rival de la Sakura
14:34 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i l'agulla misteriosa
14:59 Els Podcats - Cap. 21 Error
tancar

Cap. 21 Error

Avui en Senzo ha trobat el guardaespatlles ideal per a la Bella, per evitar errors, és clar! Per cert, saps que d'un error informàtic en anglès en diuen "bug"? Vol dir "insecte", perquè a l'època en què els ordinadors pesaven unes quantes tones, expliquen que una papallona es va ficar dins d'un aparell i hi va provocar un curtcircuit. En vols saber més coses?!

15:09 Doraemon - Tarzan, l'astronauta (I) i (II), La màquina de l'ànima
15:29 Doraemon - Viatge a l'interior del cos / El canal dels somnis / L'aparell d'avançar i retrocedir
15:52 Espies de veritat - Que continuï l'espectacle, perquè si no...
tancar

Que continuï l'espectacle, perquè si no...

Després d'una actuació penosa de la Clover en una classe de teatre, l'estrany comportament d'en Virgil cridarà l'atenció de les Espies. A més d'anar vestit de cowboy, parla amb un accent desconegut! I no és pas l'únic! La Mandy es presentarà a classe vestida d'astronauta, i la Mindy, de minyona! A més, sembla que estiguin hipnotitzats! Tot un misteri!

16:13 Espies de veritat - De pobre noi a heroi
tancar

De pobre noi a heroi

En Virgil, després de veure les noies arribar a la universitat vestides d'espies, ha descobert que l'Alex no és una noia qualsevol. Ara té més clar que mai que la manera d'impressionar-la és convertint-se en un superheroi: l'Home Megamusculat! Com s'ho farà? Fent servir una poció increïble, però amb uns efectes secundaris desastrosos!

16:38 Keroro - En Kururu i en Saburo: enfrontats a pinzellades
tancar

En Kururu i en Saburo: enfrontats a pinzellades

Avui la tropa Keroro posarà a prova un dels seus invents més revolucionaris per intentar envair la Terra. D'entrada, però, es veuran obligats a fer un viatge pels records d'en Kururu. Entre altres coses, hauran de rememorar el dia que en Kururu va conèixer en Saburo. Però en Kururu té moltes altres coses amgades! No t'ho perdis!

17:06 Els petits fantasmes - Superfantasma
tancar

Superfantasma

Després d'haver estat escoltant el seu programa de ràdio preferit, en Jordi s'ha convertit en el Superfantasma. El problema és que al castell no hi ha cap missió per ell i l'Enric, la Lucy i en Jordi ja comencen a estar una mica desesperats. La solució és anar de visita al castell d'en McGregor, on el perill té forma d'eixam d'abelles! Que no els passi res!

17:16 mic 3
17:16 Pingu - L'aventura a la lluna d'en Pingu
tancar

L'aventura a la lluna d'en Pingu

A en Pingu li faria tanta il lusió poder anar a la Lluna! I més després de totes les coses que li ha explicat l'avi! Ja està decidit! Construiran un coet amb la Pinga i se n'aniran tots dos cap a la Lluna. De sobte, però, quan ja estan convençuts que hi han arribat, els apareix un extraterrestre... Qui deu ser?!

17:23 Els cap de drap - Les fotos divertides d'en Milo
17:33 L'hora del Timmy - El tren Timmy
17:46 Una mà de contes - Hermenegild i Top
17:55 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Quina és la millor manera de passar una estona ben divertida i sense córrer cap mena de perill? Fent una cursa de cargols, és clar! El que passa és que si els omples de pintura, els dónes una amanida superpropulsora i acaben convertint-se en uns mostres destrossa-cases, més que una cursa, això potser acabarà semblant un malson d'en Loopdidoo!

18:07 La Supermots - La Violeta, superheroïna
18:19 La Supermots
18:19 La Supermots - Grans negocis
18:31 La Supermots
18:31 La Supermots
18:40 Animalades al corral - Seguim la Bessy! / El Freddy és llest
19:04 Animalades al corral - Halloween al corral
19:30 Info k
19:46 Espies de veritat - Que continuï l'espectacle, perquè si no...
tancar

Que continuï l'espectacle, perquè si no...

Després d'una actuació penosa de la Clover en una classe de teatre, l'estrany comportament d'en Virgil cridarà l'atenció de les Espies. A més d'anar vestit de cowboy, parla amb un accent desconegut! I no és pas l'únic! La Mandy es presentarà a classe vestida d'astronauta, i la Mindy, de minyona! A més, sembla que estiguin hipnotitzats! Tot un misteri!

20:09 Espies de veritat - De pobre noi a heroi
tancar

De pobre noi a heroi

En Virgil, després de veure les noies arribar a la universitat vestides d'espies, ha descobert que l'Alex no és una noia qualsevol. Ara té més clar que mai que la manera d'impressionar-la és convertint-se en un superheroi: l'Home Megamusculat! Com s'ho farà? Fent servir una poció increïble, però amb uns efectes secundaris desastrosos!

20:34 Tom i Jerry - L'àngel de la guarda
20:44 Els Tom i Jerry petits - En Jerry Hood i els seus ratolinets / En Droopy l'Eradicador / En Tyke va d'excursió
21:08 Tags
21:25 Sincopats - La mani
21:27 Pat i Stan - Cap. 26 Cols de Brussel.les
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:06 Tork - La poció màgica
tancar

La poció màgica

Perquè els arbres donin bons fruits, l'Iris prepara una poció màgica. En Tork i en Batt l'ajudaran a trobar els ingredients secrets. En veuran de tots colors per aconseguir-los i acabaran fent trampes. Quins resultats tindrà el canvi d'un dels aliments?

06:13 La Lua i el món - La caca de la Lulú
tancar

La caca de la Lulú

Qui no ha trepitjat mai una caca de gos al carrer? Els amos som els responsables de mantenir netes de voreres per evitar que els carrers estiguin tan bruts, que hagis d'anar mirant sempre on poses els peus.

06:16 La Lua i el món - Fulls i fulles
tancar

Fulls i fulles

Sovint agafem un full de paper i només en fem servir una cara, o de vegades encara menys. Aquests fulls cal guardar-los i reutilitzar-los per fer proves, dibuixos o esborranys. La natura ens ho agrairà.

06:19 La Lua i el món - Una nau molt especial
tancar

Una nau molt especial

Les joguines que hi ha al mercat cada vegada són més sofisticades, i la publicitat que en fan és cada cop més enganyosa. Hauríem d'ensenyar als petits a entretenir-se també amb joquines que ens facin utilitzar la imaginació.

06:23 SamSam - En Marxel és massa amable
tancar

En Marxel és massa amable

En SamSam ha decidit convèncer en Marxel I que sigui més amable amb els habitants del seu planeta. I, per estrany que et sembli, se n'ha sortit! El que sorprèn més, però, és que ara, els marxians, sense tenir ningú que els mani, han decidit anar-se'n tots cap al planeta dels Monstres. En Marxel ha de tornar a aprendre a ser autoritari! I qui n'hi ensenyarà?!

06:29 SamSam - Els ulls quadrats
tancar

Els ulls quadrats

Tip de veure que en SamSam està més per la televisió que no pas per ell, en SamOsset ha decidit anar-se'n de casa. Fins i tot ha decidit canviar de planeta! I ha triat un planeta ple de monstres que se'l volen rifar! Sort que aviat el nostre superheroi còsmic s'adonarà que el seu estimat SamOsset ha desaparegut! Això sí, l'ha de buscar per tota la galàxia!

06:40 Capità Fracasse - El presoner de la bastilla
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - L'equitació
21:36 Samantha ups! - L'arribada del Simon
21:40 Freqüència 04
22:05 Temps de silenci - Exiliats
tancar

Exiliats

La Constitució democràtica. El retorn dels exiliats i les noves aliances. La lenta recuperació dels drets dels catalans, el retorn de Tarradellas, els primers atemptats terroristes no silenciats... L'Avelina es troba enmig d'uns fets que sembla que la sobrepassen i que li poden canviar la vida. Mentrestant, la família es reorganitza: en Francesc Xavier entrarà a treballar a can Comes. La relació amb en Jaume no serà gens agradable...

22:58 Temps de silenci - Temptant la sort
tancar

Temptant la sort

Secrets de veritat i secrets de mentida. Mentre que hi ha coses que no semblen més que petites anècdotes, hi ha descobriments que fan mal. Algunes veritats val més aclarir-les. D'altres, en canvi, val més fugir-ne... A en Jaume li ha arribat l'hora de saber la veritat. I qui ha estat acostumat a manar, no s'hi pot desacostumar fàcilment, com en Xavier. Però més amunt, també passen coses: la filla de Franco és detinguda a l'aeroport.

23:50 Extres Coproduccions
23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Magnòlia descobreix qui és, en realitat, el Carles. La Ció sabrà com va agafar el Ximo la malaltia. El David i l'Aurora afronten "una part" de la realitat. El Recasens s'ha guanyat definitivament l'Òscar. Seguint el pla previst, la Raquel entra al pis de la Carla...

00:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Enfrontament Carla-Raquel. Ho sabrà el Salvador? Enfrontament Magnòlia-Carles. La Carla intenta impedir que el Salvador destrueixi l'informe de l'Iñaki. La Marina coneix els plans del Carles... L'Aurora sembla no poder amagar els seus sentiments més temps...

01:05 Invasió - L'elixir
tancar

L'elixir

Cade llegeix un article sobre una noia de vint anys que va envellir sobtadament fins a morir en qüestió de minuts i decideix fer-se passar pel seu nebot per investigar el cas.

01:49 Invasió - El salvador
tancar

El salvador

Cade s'infiltra en una secta per descobrir els plans secrets del seu líder.

02:35 Temps de silenci - Exiliats
tancar

Exiliats

La Constitució democràtica. El retorn dels exiliats i les noves aliances. La lenta recuperació dels drets dels catalans, el retorn de Tarradellas, els primers atemptats terroristes no silenciats... L'Avelina es troba enmig d'uns fets que sembla que la sobrepassen i que li poden canviar la vida. Mentrestant, la família es reorganitza: en Francesc Xavier entrarà a treballar a can Comes. La relació amb en Jaume no serà gens agradable...

03:28 Temps de silenci - Temptant la sort
tancar

Temptant la sort

Secrets de veritat i secrets de mentida. Mentre que hi ha coses que no semblen més que petites anècdotes, hi ha descobriments que fan mal. Algunes veritats val més aclarir-les. D'altres, en canvi, val més fugir-ne... A en Jaume li ha arribat l'hora de saber la veritat. I qui ha estat acostumat a manar, no s'hi pot desacostumar fàcilment, com en Xavier. Però més amunt, també passen coses: la filla de Franco és detinguda a l'aeroport.

04:25 Extres Coproduccions
04:30 Invasió - L'elixir
tancar

L'elixir

Cade llegeix un article sobre una noia de vint anys que va envellir sobtadament fins a morir en qüestió de minuts i decideix fer-se passar pel seu nebot per investigar el cas.

05:14 Invasió - El salvador
tancar

El salvador

Cade s'infiltra en una secta per descobrir els plans secrets del seu líder.