Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:05 Club Super3
08:05 Els barrufets - El barrufet-llop de les ulleres / El putxinel·li de...
tancar

El barrufet-llop de les ulleres / El putxinel·li de...

Tard o d'hora li havia de passar, això, a l'Ulleres. Avui li ha vingut una necessitat enorme de sentir-se... diferent! La pega és que ha triat una manera una mica terrorífica de fer-ho... i força perillosa! En Bromista ja en té una altra a punt! Avui es dedicarà a espantar els barrufets amb un putxinel·li en forma de drac. Però ves amb la poció màgica del Gran Barrufet! Els drac de veritat no fan gaire gràcia!

08:33 Els quatre fantàstics - Fils
tancar

Fils

El Titellaire, un personatge ben sinistre, ha aconseguit, des de l'interior de la presó i amb poders telepàtics, que tota la ciutat i l'opinió pública es posin en contra dels 4 Fantàstics. Ara els nostres herois tenen dues feines: netejar la seva reputació i evitar que el Titellaire dugui a terme el seu pla final: controlar la ment de tots els habitants del planeta!

09:01 Hattori el ninja - Hattori contra les gran/el secret de la sub/la mar
09:26 Doraemon - El realitzador d'expressions / l'intercanviador d'
tancar

El realitzador d'expressions / l'intercanviador d'

El realitzador d'expressions - L'intercanviador d'habitacions

09:54 Doraemon - El retolador de fer gargots
tancar

El retolador de fer gargots

El retolador de fer gargots

10:06 Doraemon - El retallador de paisatges / l'avió missatger
tancar

El retallador de paisatges / l'avió missatger

El retallador de paisatges - L'avió missatger

10:24 Codi: Lyoko
10:57 Codi 3xl
10:57 Turc per principiants - On faig una relliscada
tancar

On faig una relliscada

Ara que finalment la Lena i la Yagmur es comencen a acostar, han buscat alguna activitat per fer juntes. La Yagmur voldria jugar a escacs, però la Lena se la vol emportar a una discoteca. I al final la convenç, però la sortida acaba en desastre i la Doris i en Metin s'han de plantejar quanta llibertat haurien de donar als joves de la casa. És una decisió que cadascú haurà de prendre per separat amb els seus fills?

11:29 Turc per principiants - On no trobo amics
tancar

On no trobo amics

En Metin no vol que a casa celebrin el Ramadà, però la Yagmur es nega a menjar fins que es pongui el sol. Mentrestant, la Lena es nega a anar a la seva nova escola i la Doris, que per alguna cosa és psicòloga, s'adona immediatament del que passa. Li diu a la Lena que en realitat li fa por no poder fer amics, i la noia s'indigna i immediatament se n'inventa una dotzena. Però podrà mantenir la mentida gaire temps?

11:55 Samantha ups!
12:07 L'aventura de Jeff Corwin - L'Amazones: plàtans a dojo
13:00 La tata - La tata (i)(1-24)
13:24 La tata - La tata (i)(1-24)
13:53 Salut ! - Prevenir les al·lèrgies respiratòries
tancar

Prevenir les al·lèrgies respiratòries

"Salut!" mostrarà com prevenir les al·lèrgies respiratòries, amb el cinquè capítol d'aquest programa de TV3, una producció de l'Àrea de Documentals, Educatius i Nous Formats de Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i que vol fomentar els hàbits de vida saludables i ajudar a prevenir les malalties més comunes. Amb la primavera i la tardor s'incrementen les al·lèrgies respiratòries. Llagrimeig, picor d'ulls, esternuts i tos són els símptomes més habituals. Al principi, hi ha qui pensa que es tracta d'un refredat a causa del canvi de temperatures, típic d'aquestes èpoques. Però si s'allarga, és probable que es tracti d'un procés al·lèrgic. De fet, una quarta part de la població catalana en pateix. Entre els al·lèrgens més freqüents trobem els àcars de la pols, el pèl d'animals domèstics i el pol·len d'algunes plantes com ara les gramínies i la parietària. Les afeccions que més es diagnostiquen a causa de les reaccions al·lèrgiques són la rinitis i l'asma bronquial. En aquest capítol, la doctora Montserrat Baré, el doctor Jordi Schlaghecke i la infermera Magda Tarrés visitaran Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Terrassa, Fornells de la Selva i Sarrià de Ter. Els tres professionals sanitaris de "Salut!" sortiran de la consulta per descobrir-nos què podem fer per prevenir les al·lèrgies respiratòries i evitar que es converteixin en una malaltia crònica.

14:18 Tot un món - Univers Otman
tancar

Univers Otman

En el seu llibre "L'alquimista", Paolo Coelho diu: "Quan algú desitja realment un somni, tot l'univers conspira perquè el pugui realitzar." El d'Otman Chentouf era tenir una botiga on vendre la seva roba que fos, al mateix temps, una teteria. Tot i que els inicis van ser molt complicats, finalment, l'Otman ha fet realitat la seva il·lusió: avui té una botiga amb teteria al barri del Born de Barcelona. La seva companya sentimental, la Marta, diu que a l'Otman l'acompanya una estrella. L'Otman diu que la seva estrella és la Marta

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Tarda de cine - El nom de la rosa
17:58 Polònia - + info
tancar

+ info

El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus continguts la visita del president del govern a Bellvitge per observar les obres de l'AVE. Zapatero (Queco Novell) es desplaça fins als llocs dels fets acompanyat pel president Montilla (Sergi Mas). Una trobada amb un desenllaç imprevisible tot i que Zapatero n'intenta minimitzar les conseqüències. De fet, el debat i les crítiques per les infraestructures a Catalunya condicionen molt el programa, fins al punt que la ministra de Foment, Magdalena Álvarez (Mireia Portes), ha de comparèixer al plató i el mateix Toni Soler arriba tard a presentar el programa perquè està immobilitzat en un embús. En clau conservadora, en aquest nou programa també té un cert protagonisme el cosí de Mariano Rajoy i una declaració pública d'Ángel Acebes (Bruno Oro) negant la teoria de la conspiració de l'11-M. D'altra banda Lluís Llach (Manel Lucas) presenta una nova cançó de denúncia, El meu pis és tan petit, i el rei Joan Carles (Toni Albà) i Federico Jiménez Losantos (Queco Novell) tenen més que una discussió.

18:39 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"Alguna Pregunta Més?" Extra de diumenge es desplaça a Mollet del Vallès per veure quins acudits expliquen els veïns. També navegarà pel blog de Susanna Griso en "El blog de...", la Laia Inés ho explicarà tot sobre els remeis casolans, mostrarà el tràiler de la pel·lícula "Salir pitando", parodiarà "Escenas de matrimonio", la sèrie "Urgencias" i "No em ratllis!". Tot això i molt més en un programa de 35 minuts de durada amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més".

19:14 Just for laughs
19:39 Supernanny - La família Mcafee
tancar

La família Mcafee

Brian McAfee, pare de quatre fills, s'acaba de divorciar i només fa que lamentar la ruptura, per la qual cosa ha deixat de banda fills i amics. La casa és un desastre i no hi ha disciplina enlloc. Encara pitjor: Brian ja no sap què fa moure els seus fills... Se sent incòmode jugant a coses de nenes amb les seves filles i està completament desconcertat per les dificultats que té el seu fill amb els deures. Pel seu bé i pel del futur dels nens, Jo l'haurà de fer sortir del pou i de la casa, i retornar-lo altre cop al món...

20:30 Gol a gol
21:00 Telenotícies vespre
21:52 30 minuts - El museu enfonsat
tancar

El museu enfonsat

"30 Minuts", diumenge 4 de novembre del 2007 El museu enfonsat A les 11 del matí del 16 d'octubre passat, una patrullera de la Guàrdia Civil va capturar en aigües d'Algesires l'"Odyssey Explorer", un vaixell propietat de l'empresa de caçatresors nord-americana Odyssey. Havia sortit pocs minuts abans del moll militar de Gibraltar, on havia estat refugiat durant sis mesos sota protecció britànica des que, a mitjans d'abril, va treure el tresor submergit més gran de la història d'una misteriosa nau protegida per un nom en clau: Black Swan (Cigne Negre). Cinc-centes mil monedes de plata i or valorades en 400 milions d'euros van volar aleshores de Gibraltar a Tampa, a Florida (EUA), en un vol xàrter contractat per Odyssey, i es va obrir un complex contenciós jurídic entre la companyia i el govern espanyol, que reclama el tresor com a seu. Però la història havia començat molt temps enrere. Odyssey havia estat operant en aigües espanyoles, amb els seus dos vaixells i un sofisticat robot submarí, durant els últims nou anys. En moltes ocasions sense permisos per a prospecció o extracció arqueològica. Tret d'algunes actuacions puntuals, les autoritats espanyoles han tolerat la seva activitat. Encara més, el Ministeri d'Afers Exteriors els ha proporcionat diverses autoritzacions genèriques, que, si bé no eren efectives sense el permís de la Junta d'Andalusia, els han permès en ocasions eludir les forces de l'ordre i han fomentat la confusió. El resultat ha sigut l'exportació de Gibraltar als Estats Units d'aquestes 17 tones de monedes de plata i or, procedents d'un naufragi en què tot és un misteri excepte el seu nom en clau, Black Swan. Ara que el tresor ha volat als Estats Units, el govern espanyol trenca amb Odyssey i emprèn accions legals. Arrenca una complexa batalla política i legal a quatre bandes amb una empresa americana, el govern britànic, que ha donat cobertura logística als caçatresors, i les autoritats de Gibraltar, en el territori de les quals es refugien. Però, més enllà del tresor d'Odyssey, el Cigne Negre ha obert a Espanya un nou debat sobre la propietat i la utilitat dels tresors amagats al fons del mar. S'haurien de deixar dormir sota l'aigua, com defensen els arqueòlegs, o s'haurien d'extreure sistemàticament per destinar una part dels beneficis a recerca? Un reportatge de Pedro Barbadillo Realització i edició: Nofre Moyá Investigació i guió: Montse Pablo

22:20 Porca misèria - EL PUNT FEBLE
tancar

EL PUNT FEBLE

El Pere està convençut que la Dolors i el Domènec tenen un rotllo. La Gala presenta el Günther a la Natàlia i el tio se la intenta lligar. L'Ester convenç el Grimau perquè s'ocupi de les tasques administratives i així permetre que la Laia es pugui dedicar a la investigació. El Quim i el Cefa comparteixen habitació d'hospital i munten un pollastre.

23:33 Boqueria 357 - + info
tancar

+ info

Aquest diumenge a "Boqueria 357" parlem de la depressió que ens agafa a casa l'ultim dia de la setmana pensant en el final del cap de setmana i de com ens posem ja de mal humor anticipant-nos al dilluns fatídic. El programa preten alegrar aquestes últimes hores de descans i ajudar-nos a encara millor la setmana. Per a aquesta edició, el convidat del proper diumenge és l'actor sevillà, Paco León, acostumat per la seva professió a treballar els festius. A banda de xerrar amb ell, també donarem remeis casolans per a combatre la ressaca i sobreviure als empatxos dels dinars familiars. Demanarem als espectadors que ens expliquin les excuses que donen per no anar a treballar els dilluns i veurem videos de tècniques per escaquejar-nos i alhora quedar com a bons treballadors davant dels nostres caps. La Susanna Vergés sortirà al carrer a demanar signatures per tirar endavant una iniciativa al parlament per fer dels dilluns un dia festiu, i no laborable. Pel que fa a tècniques per combatre l'estrès organitzarem una guerra de coixins popular al mig de La Rambla.

00:33 Investigadors - Art
tancar

Art

L'empresa passa per dificultats econòmiques greus i Harlan es veu obligat a acomiadar empleats. Roben tres quadres de Van Gogh d'una exhibició i Harlan arriba a un acord amb la pèrita Vanessa Leary (REBECCA McFARLAND) per recuperar-los a canvi d'un tant. Harlan recorre a l'agent de l'FBI Matthew Hale (RICHARD BURGI), mentre que Nora i Trish intenten esbrinar com van robar els quadres. Hale publica un anunci als diaris oferint una compensació de cinc milions de dòlars per qualsevol informació relacionada amb la devolució dels Van Gogh. Els truca un home anomenat Xavier Young (JON SKLAROFF) tot proposant-los un canvi, però l'FBI l'arresta, fet que provocarà la destrucció d'un dels quadres. Finalment, recuperen les altres dues obres d'art i Xavier queda detingut. Paral·lelament, Marwan Al-Rashid (PHILLIP RHYS) demana a JRM que l'ajudin a trobar la seva promesa, Sameera Fayyadh (ATOSSA LEONI), desapareguda sobtadament. Meg i Chris s'encarregaran del cas i descobriran una sorprenent connexió entre les famílies Al-Rashid i Fayyadh. Quan els investigadors van a visitar el restaurant dels Fayyadh, de seguida sospiten que el pare de Sameera està darrere de la desaparició. Escrit per: Sera Gamble Raelle Tucker Dirigit per: Michael Zinberg

01:13 Parlament - + info
tancar

+ info

El projecte de pressupostos de la Generalitat per a l'any 2008, lliurat aquesta setmana pel conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, a la cambra catalana, serà el tema principal de l'edició de "Parlament". El programa del 33 oferirà un reportatge amb les dades més rellevants del projecte i les crítiques de les diferents formacions parlamentàries. L'espai d'entrevista l'ocuparà Judit Carreras, diputada del grup Partit dels Socialistes de Catalunya. I el reportatge recull la situació del servei de Rodalies de Renfe i el reflex que tindrà en l'agenda d'activitats de la cambra catalana la setmana que ve.

01:35 Pel·lícula - Cementiri Yakuza
tancar

Cementiri Yakuza

Rikuo Ishimatsu és un home solitari que es guanya la vida rentant plats a la cuina d'un restaurant. Un dia, un grup de membres de la màfia Yakuza entren al restaurant per matar el cap d'una banda rival, però la inesperada intervenció de Rikuo li salva la vida. El cap yakuza, com agraïment, li ofereix treballar per a ell a l'organització criminal.

03:44 Pel·lícula - 20.000 llegües sota el mar
tancar

20.000 llegües sota el mar

El 1867 la Marina demana al professor Aronnax, un famós biòleg marí, que identifiqui el misteriós animal que ha inutilitzat un vapor a l'Atlàntic nord. Ell accepta participar a l'expedició i s'hi afegeix la seva filla Sophie, que també és biòloga, però que s'ha de difressar d'home per poder-hi anar. Quan localitzen l'animal, el vaixell expedicionari l'envesteix i Aronnax i la seva filla cauen a l'aigua. És així com descobreixen que el misteriós ésser és el submarí Nautilus dirigit pel capità Nemo, que els convida a navegar amb ell si renuncien a tornar a sortir. El submarí és una meravella tecnològica i, a més, Nemo disposa d'equips de submarinisme per explorar el fons marí.

05:14 Dones enamorades
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:05 Músiques del món
07:10 La Cova de Villa Luz: Secrets de la cova àcida - La cova de Villa Luz: Secrets de la cova àcida
tancar

La cova de Villa Luz: Secrets de la cova àcida

Al sud de Mèxic hi ha un riu d'aigües blanques que neix en una misteriosa cova plena d'àcid sulfhídric. És la cova de Villa Luz. L'equip de rodatge s'hi va haver d'endinsar entre estalactites d'àcid i va haver de gravar amb molta rapidesa: estar-s'hi massa estona hauria estat perillós a causa de les emanacions d'àcid sulfhídric.

08:00 El tresor - El tresor
tancar

El tresor

Aquest documental tracta de la descoberta del vaixell mercant més antic trobat al fons del mar: una nau de 70 metres d'eslora pertanyent al període de la cinquena dinastia xinesa, del segle X. Es va aconseguir pujar a la superfície aproximadament un milió de peces, des d'una profunditat d'uns 60 metres, i, d'aquestes, unes 200.000 estaven en perfectes condicions. Aquesta troballa és de gran importància i interessa museus de tot el món.

09:00 Clàssica
09:50 Parlament - + info
tancar

+ info

El projecte de pressupostos de la Generalitat per a l'any 2008, lliurat aquesta setmana pel conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, a la cambra catalana, serà el tema principal de l'edició de "Parlament". El programa del 33 oferirà un reportatge amb les dades més rellevants del projecte i les crítiques de les diferents formacions parlamentàries. L'espai d'entrevista l'ocuparà Judit Carreras, diputada del grup Partit dels Socialistes de Catalunya. I el reportatge recull la situació del servei de Rodalies de Renfe i el reflex que tindrà en l'agenda d'activitats de la cambra catalana la setmana que ve.

10:10 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

Relleu a l'Escolania de Montserrat Aquest curs l'Escolania de Montserrat ha estrenat director. Es tracta de Bernat Vivancos, antic escolà, deixeble del Pare Ireneu Segarra i reconegut músic i compositor. Un relleu que obre una nova etapa en una institució emblemàtica del monestir que forma els nens tant des del punt de vista musical com humà. Signes dels temps entrevista Bernat Vivancos, nou director de l'Escolania de Montserrat. Altres temes: - Resum dels actes celebrats a Roma amb motiu de la beatificació de 498 màrtirs del segle XX. - Testimoni de Carmen González, advocada argentina i dona d'un advocat desaparegut durant la dictadura militar. - Presentació del Mapa Religiós de Badalona, elaborat per Unescocat i l'Ajuntament de Badalona. - Espai d'idees. - Agenda d'activitats. - L'apunt de l'evangeli.

11:00 Missa conventual de Montserrat
12:20 TR3S C
12:30 Esports 33
12:30 Basquetmania - AXA F. C. Barcelona - Alta Gestión Fuenlabrada: homenatge a Roberto Dueñas
14:15 NBA total - NBA total
tancar

NBA total

"NBA TOTAL" OBRE DIVENDRES LA NOVENA TEMPORADA Amb una edició especial des de Memphis per seguir el debut de Navarro "NBA Total", el programa que presenta i dirigeix Jordi Robirosa, obre demà la novena temporada amb una edició especial des de Memphis, per seguir el debut de Juan Carlos Navarro a la lliga de bàsquet nord-americana. Durant tota la temporada, "NBA Total" dedicarà una atenció especial a les evolucions de Juan Carlos Navarro amb els Grizzlies, on "la Bomba" torna a compartir files amb el seu amic Pau Gasol. A banda del seguiment exhaustiu de les intervencions de Navarro i també de Gasol, el programa dedicarà també reportatges a la trajectòria de les principals estrelles del bàsquet americà i oferirà el repàs de les jugades més espectaculars que s'hagin pogut veure cada setmana a la Lliga. Com és habitual, no faltaran els reportatges històrics, els concursos i la participació de convidats en les presentacions del programa.

14:45 Hoquei patins
16:30 Hoquei patins
16:30 Notícies - Notícies
17:00 Futbol - R. C. D. Espanyol B - C. E. L'Hospitalet
19:00 Vela: Seamaster sailing - Vela: Seamaster Sailing
19:30 Motociclisme - Trial indoor de Girona
20:00 Zona zàping - Zona Zàping
20:30 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

VALLS, VILAFRANCA I MATARÓ TANQUEN TEMPORADA Bona part de les colles castelleres més importants tanquen temporada aquesta setmana. Diumenge, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls van fer la seva darrera actuació a Vila-rodona. L'atenció se centrava en l'intent de dos de vuit sense folre de la Vella, que no van poder carregar. A Mataró, els Capgrossos també van tancar temporada amb la seva diada, en què van carregar el quatre de vuit amb l'agulla. El programa també va incloure un resum de l'actuació de Tots Sants, amb què van acabar els Castellers de Vilafranca, descarregant el pilar de vuit amb folre i manilles. (Tots aquests castells els podeu veure a l'apartat Els Millors Vídeos). El programa també va incloure una entrevista amb l'actriu tarragonina Agnès Busquets, coneguda per les seves imitacions al programa "Polònia".

21:00 Nydia - + info
tancar

+ info

La coreògrafa Marta Carrasco i els enigmes musicals de David Puertas El primer reportatge de NYDIA és una aproximació a una de les coreògrafes mes arriscades de la dansa a Catalunya: Marta Carrasco. A partir de l'espectacle "¿J'arrive!", en què fa un repàs a la seva trajectòria, Carrasco explica la seva vivència de la dansa-teatre. El segon reportatge de NYDIA ens porta David Puertas, un especialista en enigmes a l'entorn de la música: ens explicarà la seva visió, entre molts altres enigmes, del misteri de les novenes simfonies o dels violins Stradivarius. A més, recomanacions editorials i discogràfiques, i un clip del grup Kaulakau, liderat per Marc Egea a la viola de roda i Jordi Molina a la tenora.

21:30 Esports 33
21:30 Motor a fons - Motor a fons
22:00 Gol a gol - Gol a gol
23:45 Zona Mixta - Zona Mixta
00:15 Temps d'aventura - "Racons" el llibre escrit pels teleespectadors
tancar

"Racons" el llibre escrit pels teleespectadors

Els protagonistes del "Temps d'aventura" de la setmana que ve seran un llibre i un grapat de seguidors del programa. Gràcies a la col·laboració dels teleespectadors, el llibre "Racons" del "Temps d'aventura" és una realitat. En el reportatge de la setmana que ve us oferirem una proposta inclosa al llibre d'aquest any i una altra que podria formar part del llibre de l'any vinent, i que ja està en marxa: la ruta per la Garrotxa del maqui Quico Sabaté.

00:45 Basquetmania - AXA F. C. Barcelona - Alta Gestión Fuenlabrada: homenatge a Roberto Dueñas
02:30 Transworld sport - Transworld Sport
03:30 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
04:00 Aratta: a l'alba de les civilitzacions - Aratta: a l'alba de les civilitzacions
tancar

Aratta: a l'alba de les civilitzacions

A Jiroft, al sud de l'Iran, un canvi en el curs del riu va descobrir restes d'una civilització de fa més de 5.000 anys i de la qual no sabíem res. Ara, els arqueòlegs estan convençuts que es tracta del mític regne d'Aratta, descrit en les llegendes sumèries més antigues.

04:50 Músiques del món
04:55 Turmix concerts - + info
tancar

+ info

Fragments dels concerts enregistrats en el Festival Primavera Sound de Barcelona del 2007 dels grups: BLONDE REDHEAD, GIRLS AGAINST BOYS i SONIC YOUTH

05:50 Turmix clàssics - Beat Club
tancar

Beat Club

Beat Club va ser un programa musical molt popular de la TV britànica que es va emetre també a la TV alemanya durant els anys 60 i 70. Pel seu plató van passar els artistes de més èxit del pop i del rock d'aquelles dècades prodigioses pel que fa a la música popular. Cada dimecres us n'oferim una mostra. DONOVAN - Catch the Wind DOOBIE BROTHERS - China Groove EMMYLOU HARRIS - C'est la Vie RICHIE HAVENS - Lady Madonna JIMI HENDRIX - Purple Haze THE HOLIES - Jennifer Eccles INCREDIBLE STRING BAND - Eveything Is Fine Right Now JETHRO TULL - With You There To Help Me JUICY LUCY - Chicago North Western LITTLE FEAT - Oh Atlanta REDBONE - Witch Queen of New Orleans BACHMAN TURNER OVERDRIVE - Hey You BEACH BOYS - Breakaway BLOOD SWEAT & TEARS - Sail Away PASSPORT - Uranus

06:45 Ritmes.clip
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Pas a pas
07:25 Ja arriba en Noddy! - El gran esternut
tancar

El gran esternut

En Murri i en Pillet estan decidits a fer un encanteri a en Noddy perquè no pari d'esternudar. Resulta, però, que són tan capsigranys que s'equivoquen i l'hi fan al senyor Jumbo, l'elefant. Quin desastre! Al final, de tant esternudar, s'infla i surt volant. Sort que en Noddy té una avioneta!

07:36 Ja arriba en Noddy! - La goma d'esborrar màgica
tancar

La goma d'esborrar màgica

En Rodanxonet s'ha trobat una goma d'esborrar màgica de l'Orelles! Quina sort! Pot fer desaparèixer tot el que vulgui! Quina mà d'entremaliadures que podrà fer! La pega és que aviat caurà a mans dels Follets, que la faran servir per fer entremaliadures encara més grosses. Qui et sembla que els pot aturar?

07:48 Bumba
07:53 Pau, la petita guineu roja - El parc
tancar

El parc

En Pau, la Poppy i en Carbasseta es passen tot el dia jugant al cau. De fet, no és gaire gran, i quan ve l'Helena, l'eriçó, allò sembla can Seixanta. L'Eixerit, que s'ha adonat que el pare i la mare ja estan una mica tips de tant desordre, avui els ensenyarà el lloc on els humans porten els seus fills quan són petits. Potser no és tan mala idea. S'ho passen prou bé!

08:03 Club Super3
08:03 Els barrufets - El barrufet-llop de les ulleres / El putxinel·li de...
tancar

El barrufet-llop de les ulleres / El putxinel·li de...

Tard o d'hora li havia de passar, això, a l'Ulleres. Avui li ha vingut una necessitat enorme de sentir-se... diferent! La pega és que ha triat una manera una mica terrorífica de fer-ho... i força perillosa! En Bromista ja en té una altra a punt! Avui es dedicarà a espantar els barrufets amb un putxinel·li en forma de drac. Però ves amb la poció màgica del Gran Barrufet! Els drac de veritat no fan gaire gràcia!

08:31 Els quatre fantàstics - Fils
tancar

Fils

El Titellaire, un personatge ben sinistre, ha aconseguit, des de l'interior de la presó i amb poders telepàtics, que tota la ciutat i l'opinió pública es posin en contra dels 4 Fantàstics. Ara els nostres herois tenen dues feines: netejar la seva reputació i evitar que el Titellaire dugui a terme el seu pla final: controlar la ment de tots els habitants del planeta!

09:00 Hattori el ninja - Hattori contra les gran/el secret de la sub/la mar
09:26 Doraemon - El realitzador d'expressions / l'intercanviador d'
tancar

El realitzador d'expressions / l'intercanviador d'

El realitzador d'expressions - L'intercanviador d'habitacions

09:57 Doraemon - El retolador de fer gargots
tancar

El retolador de fer gargots

El retolador de fer gargots

10:09 Doraemon - El retallador de paisatges / l'avió missatger
tancar

El retallador de paisatges / l'avió missatger

El retallador de paisatges - L'avió missatger

10:27 Codi: Lyoko
10:59 Codi 3xl
10:59 Turc per principiants - On faig una relliscada
tancar

On faig una relliscada

Ara que finalment la Lena i la Yagmur es comencen a acostar, han buscat alguna activitat per fer juntes. La Yagmur voldria jugar a escacs, però la Lena se la vol emportar a una discoteca. I al final la convenç, però la sortida acaba en desastre i la Doris i en Metin s'han de plantejar quanta llibertat haurien de donar als joves de la casa. És una decisió que cadascú haurà de prendre per separat amb els seus fills?

11:24 Turc per principiants - On no trobo amics
tancar

On no trobo amics

En Metin no vol que a casa celebrin el Ramadà, però la Yagmur es nega a menjar fins que es pongui el sol. Mentrestant, la Lena es nega a anar a la seva nova escola i la Doris, que per alguna cosa és psicòloga, s'adona immediatament del que passa. Li diu a la Lena que en realitat li fa por no poder fer amics, i la noia s'indigna i immediatament se n'inventa una dotzena. Però podrà mantenir la mentida gaire temps?

11:55 Samantha ups!
12:02 Bit@bit
12:18 El món perdut - L'edat glacial
tancar

L'edat glacial

Un misteriós meteorit porta el Plateau cap a una nova i mortal edat glacial que amenaça el món. Quan un meteorit amb una brillantor que enlluerna impacta el Plateau, en Challenger, en Roxton i la Marguerite decideixen investigar el lloc de l'impacte. Com més si acosten, més fredes són les temperatures, tant que fins i tot en Challenger admet que necessita roba d'abric i millors instruments per estudiar aquest fenomen inusual. Mentre els investigadors tornen enrere, descobreixen el que sembla és una víctima del fred intens -una dona, bonica, de pell blava, inconscient i pràcticament congelada-. Per salvar-l'hi la vida, els exploradors se l'enduen amb ells. Però amb les temperatures més càlides la dona empitjora. En Challenger sospita que les coses no són el que semblen. En Roxton i la Marguerite són atacats per un grup de guerrers de pell blava. Guió. Shane Brennan i Guy Mullally Direcció: Michael Carson Actors convidats: Sam Healy, John Adams, Aaron Cash

13:01 Ritmes.clip - + info
tancar

+ info

... la marxa enrera està de moda! Grups com Dunno, La Casa Rusa o Montse Castellà fan servir aquesta fòrmula per donar un aspecte original al seus videoclips. T¿ho ensenyarem. A més prepara¿t per aconseguir un mp3 del nou disc dels Antònia Font, un so real pel teu mòbil i entrar en un sorteig per veure¿ls a Mallorca en el primer concert de la gira. Estrenem secció, El Personatge, on descobriras un grup que no és un grup... o potser sí? Les Flequillos. I si això et sembla poc, tenim a punt el més nou d¿Obrint Pas, Els Pets i Ojos de Brujo i una selecció dels concerts que no et podràs perdre!

13:28 Codi 3xl
13:28 One piece - Neva al mar i la Nami cau malalta
tancar

Neva al mar i la Nami cau malalta

Després de ser salvats pels gegants i continuar rumb a Alabasta, la Nami es comença a trobar malament. La Vivi, en saber que el seu poble està en perill i en veure la Nami molt malalta, pren una gran decisió com a reina.

13:52 One piece - L'atac sorpresa d'en Wapol Bliking
tancar

L'atac sorpresa d'en Wapol Bliking

Mentre van a buscar un metge per a la Nami, en Ruffy i els seus camarades són interceptats per un vaixell pirata i es posen en perill, ja que la Nami està molt greu.

14:18 Codi 3xl - Codi 3XL - Jo ballo oriental
tancar

Codi 3XL - Jo ballo oriental

Dança del ventre, ball Bhangra, dança oriental... Dues bessones que es mouen moooolt bé ens ilustren. A més de ballar per nosaltres és clar.

14:30 Fruits basket - Un episodi d'adults - En Yuki enfurismat per una serp
tancar

Un episodi d'adults - En Yuki enfurismat per una serp

Mentre s'ocupa del jardí amb en Yuki, la Tohru té una trobada força anguniosa: ha conegut un altre membre del Zodíac, l'Ayame Sohma, la serp. Però la sorpresa de debò arriba quan la Tohru descobreix que l'Ayame és el germà gran d'en Yuki! L'Ayame ha fet una visita especial a casa d'en Shigure per mirar de llimar les diferències que el separen d'en Yuki. Però si vol sortir-se'n, potser caldrà que la Tohru li doni un cop de mà.

14:55 Codi 3xl - Codi 3XL - Donar la nota (MGE)
tancar

Codi 3XL - Donar la nota (MGE)

El Japó està de moda, això ja ho sabem, però fins a quin punt? El Codi3XL fa una incursió en el món dels videojocs musicals japonesos. Descobreix com un grup de fans dels videojocs musicals organitzen una trobada per donar a conèixer videojocs com el del famós ball japonès "para-para".

15:07 Hora Tòquio
15:07 Get Backers - Duel a l'alba. L'emperador llampec contra el Dr. Xacal
15:31 Trigun - La nau voladora
15:56 Jugamón - En Jan i el pi
tancar

En Jan i el pi

En Jan viu al Montseny amb els seus pares. És un expert en construccions i té molt clar que de gran serà físic quàntic. Amb ell, correrem i ens amagarem dins del bosc en una partida de Pi.

16:17 mic 3
16:17 Pingu - + info
tancar

+ info

Avui obren la nova botiga de gormanderies i en Pingu és el primer de la cua! Han vingut pingüins de tota l'Antàrtida per l'ocasió. Però, què passa si tothom llença els embolcalls a terra? Quedarà tot fet un desastre! A més, en Pingu sap que ell ha sigut el primer, de llençar el paper a terra. Li toca buscar una solució.

16:27 Bob, el manetes - Carbassot, el muntador
16:37 Bob, el manetes - El Corró i els seus amics
16:48 Hora Local
16:48 Les Tres Bessones - L'home de cromanyó
tancar

L'home de cromanyó

Les bessones van a parar al Paleolític. Allà veuran com vivien els nostres avantpassats i descobriran noves maneres de sobreviure. L'experiència serà tan intensa, que ni s'adonaran que hi passaran tot un any.

17:12 Rovelló - Canta que cantaràs (les caramelles)
tancar

Canta que cantaràs (les caramelles)

Avui els carrers de Navell s'omplen de música. No hi ha res més bonic que et dediquin un cançó. L'Oriana també voldrà que en Llisot li canti una serenata d'amor. En Rovelló, per voler ajudar el seu amo, que no sap cantar, encara enredarà més la troca.

17:38 Sidèria
17:38 Invasió - El peix que tenia pulmons
tancar

El peix que tenia pulmons

Cade investiga el cas d'uns peixos que, suposadament, poden viure fora de l'aigua.

18:24 Time Jam, Valerian & Laureline - La nit del temps
18:49 El món perdut - El joc final
tancar

El joc final

La mort pren la forma d'una dona bonica i arriba amb la determinació de reclamar l'ànima d'en Roxton. Guió: Nick Jacobs i Guy Mallally Direcció: Karl Zwicky Actriu convidada: Danielle Carter (la mort)

19:34 Codi 3xl
19:34 Som així - As if
19:58 Som així - As if
20:23 HUMANG
20:23 El nan roig - L'epidema
20:52 El nan roig - Nanarquia
21:21 La màgia dels il·lusionadors
21:26 Imp - Creació Animal
21:28 Imp - Rock
Progrmació BD ....
21:30 Roseanne - Satan estimat
21:52 Roseanne - El populatxo coneix gent refinada
22:15 Pel·lícula - Aro Tolbukhin, dins la ment de l'assassí
tancar

Aro Tolbukhin, dins la ment de l'assassí

Aro Tolbukhin és un immigrant hungarès que crema set persones a l'infermeria d'una Missió a Guatemala. La pel·lícula fa un viatge cap al passat per descobrir que l'ha portat a fer-ho, des de la seva arribada a Guatemala fins a la seva infantesa, a Hongria.

23:50 Acapulco H.E.A.T. - La noia dels seus somnis
00:31 Roseanne - Satan estimat
00:53 Roseanne - El populatxo coneix gent refinada
01:17 Casats... i amb fills - Kiss of the coffee woman
01:40 Pel·lícula - Aro Tolbukhin, dins la ment de l'assassí
tancar

Aro Tolbukhin, dins la ment de l'assassí

Aro Tolbukhin és un immigrant hungarès que crema set persones a l'infermeria d'una Missió a Guatemala. La pel·lícula fa un viatge cap al passat per descobrir que l'ha portat a fer-ho, des de la seva arribada a Guatemala fins a la seva infantesa, a Hongria.

03:15 Acapulco H.E.A.T. - La noia dels seus somnis
03:56 Lobster comedies - Mabel al volant
04:14 Clàssics en blanc i negre - El nostre poble
tancar

El nostre poble

El senyor Morgan ens explica com ha estat la vida a Grovers Corners, una petita ciutat de New Hampshire, del 1901 al 1913. Durant aquests 12 anys hi han passat coses importants: naixements, casaments, defuncions, etc. El film es centra en les família dels Gibbs i dels Webb, a partir del moment que George Gibbs, el fill del metge, fa la cort a Emily Webb, la filla del director del diari local.

05:41 Clàssics en blanc i negre - El jutge Priest
tancar

El jutge Priest

EL JUTGE PRIEST (Judge Priest) Idioma versió original: anglès Producció: Sol Wurtzel per a 20th Century Fox, 1934 (Estats Units) Direcció: John Ford / Durada: 76 minuts Guió: Dudley Nichols i Lamar Trotti, basat en unes narracions d'Irving S. Coob Fotografia: George Scneiderman (blanc i negre) Intèrprets: Will Rogers (William Priest), Henry B. Wathall (Rev. Brandt), Anita Louise (Ellie Gillepssie), Tom Brown (Jerome Priest), Rochelle Hudson (Virginia Maydew), Hattie McDaniel (tia Dulcy) El jutge Priest presideix el judici d'un home acusat d'un atracament amb intent d'assassinat. L'acció passa l'any 1905, en una petita ciutat de Kentucky, un lloc aparentment tranquil, però que encara viu sota l'ombra dels records de la Guerra Civil. John Ford (1895-1973) va fer servir les històries del jutge William Priest, escrites per Irving S. Cobb: "El jutge Priest" (1934) i, 19 anys després, "The Sun Shines Bright" (1953). Aquestes històries, en què la realitat es confon amb la llegenda, reflecteixen alguns dels aspectes més pintorescos dels constums polítics dels Estats Units. El popularíssim actor Will Rogers interpreta el jutge Priest, un heroi típicament nord-americà, de rellevant valor moral i d'esperit democràtic.