TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Felip PUIG, conseller d'interior TERTÚLIA Joan B.CULLA Josep Antoni SOROLLA Núria AMAT, escriptora Lead: Presentem "Amor i guerra", premi Ramon Llull CONNEXIÓ BARCELONA/ MARTA CASAGOLDA Lead: Concurs de tapes a Barcelona DENÚNCIA MAGDALENA OLIVER Núria VERGÈ, vidua Lead: Demana pensió de viduïtat per la mort del seu marit al Marroc PRESENTEM TEMA DIA Sergi ATIENZA, advocat David del CASTILLO, advocat Lead: La pena de telenotícies

13:15 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Nous mecanismes contra la deforestació
tancar

Nous mecanismes contra la deforestació

Les Nacions Unides han creat un nou mecanisme perquè el desenvolupament dels països pobres no hagi de passar necessàriament per liquidar els boscos on viuen aquestes comunitats. S'anomena REDD (Reducció d'Emissions per Desforestació i Degradació).

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Arròs caldós de gambes de Palamós amb botifarra negra
15:47 La Riera - Cap. 299 La Núria i els aspirants a gendre
tancar

Cap. 299 La Núria i els aspirants a gendre

La Núria, sense voler, té l'oportunitat de posar a prova en Ferran i en Pep. La Mireia i ella tornen a discrepar, però... d'una manera diferent. En Claudi, efectivament, l'hi ha tornat la pilota a en Balló. La Victòria, a la desesperada, compleix la seva amenaça a en Toni. En Sergi, amb les seves atencions a la Maribel, aconsegueix atabalar tothom. Fins i tot, la Laura.

16:38 Divendres - + info
tancar

+ info

La nostra habitual Taula de la vida debatrà sobre tot allò que ens passa, des de l'òptica de dones i d'homes, amb Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba. Des de la Bisbal, descobrirem el recuit de drap i analitzarem el valor calòric de les postres amb la doctora Montse Folch. S'acosta l'estiu, i amb ell els previsibles conflictes pel soroll nocturn entre veïns i propietaris de bars, especialment arran de la prohibició de fumar a l'interior dels locals.

18:39 Les germanes McLeod - Cap. 1 Benvinguda a casa
tancar

Cap. 1 Benvinguda a casa

Tess, espontània i audaç, i Claire, reticent i tossuda, es retroben per la mort del seu pare, Jack. Les dues germanes formen una "estranya parella". Un petit error de Tess desencadena uns esdeveniments que faran que Claire hagi de prendre decisions difícils.

19:26 Les germanes McLeod - Cap. 2 Ànecs a l'estany
tancar

Cap. 2 Ànecs a l'estany

És època d'esquilar i un dels homes que arriba té fama d'assassí. Tess és testimoni de tripijocs estranys i descobreix un secret, mentre que Claire s'esforça per imposar-se entre els esquiladors, i està desesperada per si no arriba a temps de vendre la llana.

20:16 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Coneixerem de prop com és i com funciona un parc eòlic. Per això el reporter de l'"Espai Terra" Eduard Querol s'ha desplaçat fins al municipi de la Granadella, a les Garrigues. Allà hem visitat el parc eòlic de Sant Antoni que consta de 5 molins que generen 2,5 megawatts de potència i que està previst que s'ampliï amb quinze aparells més. També farem un recorregut de manteniment per l'estructura interior d'uns dels aerogeneradors.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

Al programa d'humor "APM?" es veurà la indignació que va provocar l'Homo APM? a l'acampada de plaça Catalunya. Els "indignats" es van quedar de pedra amb les estranyes actituds de l'Homo. D'altra banda, l'actor de "Crackòvia" i "Polònia" Bruno Oro explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura"; se celebrarà la quarta Champions del Barça; Mourinho es dirigirà a l'afició madridista des dels estudis d'Ase TV; es presentarà el tràiler de "Castor ZP": hi haurà una paròdia del nou anunci d'Estrella Damm i els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.

22:22 L'endemà - + info
tancar

+ info

La Marta i el Gabi són parella des de fa tretze anys. Ja en els primers dies de sortir jugaven a posar noms als fills que pensaven tenir. Sempre han volgut ser pares i sempre havien tingut clar que tindrien un fill biològic i un fill adoptiu. Durant uns quants anys ho van deixar per més endavant: tots dos estaven abocats a la feina, ella d'administrativa i ell de fotògraf de premsa. Però quan van decidir posar-s'hi, el fill biològic no arribava.

23:21 Entre línies - Port Aventura
tancar

Port Aventura

El programa descobrirà les interioritats del parc d'atraccions Port Aventura; com es revisen les atraccions, quins controls de seguretat hi ha i quina preparació han de tenir els empleats. Un equip ha estat els dies previs a la obertura del parc i ha fet un seguiment de tots els preparatius tant tècnics com d'intendència. Veurem l'operari que cada dia , des de fa 10 anys, es munta a primera hora del matí a l'atracció estrella del parc, el Dragon Khan, per controlar que funciona correctament.

23:55 Infidels - Cap. 28 Qui collons ha escrit el guió de la meva vida?
tancar

Cap. 28 Qui collons ha escrit el guió de la meva vida?

El Peter i la Joana segueixen veient-se d'amagat de tothom, però la situació farà un gir quan la Joana descobreixi que la Gabriela està embarassada... i la Gabriela pretén que això quedi entre elles. Després de ser despatxada, la Cruz busca feina i el Jesús, que sempre n'està pendent, li ofereix ajuda. El Robert demana a la Cruz adoptar la Clàudia com a pare.

00:50 María Félix: la creació d'un mite - María Félix: la creació d'un mite
tancar

María Félix: la creació d'un mite

D'entre totes les estrelles hispanoamericanes, no hi ha dubte que María Félix ocupa un lloc d'honor. Va ser sobretot actriu, però també cantant i font d'inspiració de tota una generació d'artistes. Va representar l'ideal femení i, sempre en busca de la perfecció, va trencar totes les normes fins que es va convertir en l'emblema de l'ambivalència. La jet-set americana i europea la va triar com la personalitat més exòtica i atractiva dels anys 60 i 70. María Félix marca una era.

01:50 Jazz a l'estudi - Tharrats-Coloma
02:49 Jazz a l'estudi - Javier Colina
tancar

Javier Colina

Autor de "Lágrimas negras" i protagonista de "Calle 54", de Fernando Trueba.

03:48 Divendres - + info
tancar

+ info

La nostra habitual Taula de la vida debatrà sobre tot allò que ens passa, des de l'òptica de dones i d'homes, amb Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba. Des de la Bisbal, descobrirem el recuit de drap i analitzarem el valor calòric de les postres amb la doctora Montse Folch. S'acosta l'estiu, i amb ell els previsibles conflictes pel soroll nocturn entre veïns i propietaris de bars, especialment arran de la prohibició de fumar a l'interior dels locals.

05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:26 El jardiner de ciutat - Rushden
07:50 Retalls de món - Els gats de Roma
07:59 Les muntanyes del món - Cameroun - Mont Cameroun
08:44 Viatges i aventures - Les illes ABC: Aruba, Bonaire i Curaçao
tancar

Les illes ABC: Aruba, Bonaire i Curaçao

Les tres illes situades més meridionals de les Antilles Holandeses han estat sempre marcades per l'època colonial holandesa i han adquirit un caràcter en què es barregen les cultures europea, llatinoamericana i africana. A Aruba, la més petita de les tres illes, la influència holandesa hi és present en tots els aspectes: en els noms dels carrers, en la forma dels parcs o fins i tot en el molí de vent. Bonaire és la més tranquil·la de les tres.

09:13 Guies de butxaca - Brisbane
09:26 Catalunya des del mar - Catalunya des del mar
tancar

Catalunya des del mar

Dotzè dia de navegació: des de l'Ametlla de Mar fins a la platja del Marjal. Recorregut pel Delta de l'Ebre i les platges de la comarca del Baix Ebre

09:59 Segle XX - Divorci a l'albanesa
tancar

Divorci a l'albanesa

El documental germano-búlgar que els proposem aquesta setmana fa un viatge al cor de la dictadura personal més llarga, i ideològicament més paranoica, que Europa ha conegut en tot el segle XX. Al mateix temps, aquest excel·lent treball televisiu ens mostra com n'és de complexa la memòria històrica d'un règim repressor, com n'és de difícil conciliar la memòria de les víctimes i la dels botxins.

11:06 Signes del temps reportatges - Shay Cullen Pederàstia
11:14 Singulars - Florian Mück
tancar

Florian Mück

l convidat d'avui es defineix com a europeu i és un entusiasta defensor de la idea d'Europa.Es diu Florian Mück, és alemany, té 37 anys i fa prop de 10 anys que viu a Barcelona. Emprenedor, inquiet i amb un optimisme contagiós, Florian Mück és va llicenciar en empresarials a Alemanya, on va reballar durant uns quants anys en una firma d'assessoria financera.

11:54 Tot un món - Consultes
tancar

Consultes

Omar Diata és de Casamance i se sent plenament català, com la colombiana Omaira Beltrán. Tots dos participen amb l'associació Barcelona Decideix en l'organització de la consulta sobre la independència de Catalunya que es farà aquest diumenge, 10 d'abril, a Barcelona. La seva aposta és pel sí a la independència, ja que consideren que tindrien l'oportunitat de convertir-se en ciutadans de primera si Catalunya es convertís en un nou estat.

12:03 Què en sabem del menjar? - El peix
12:32 Van ser feliços i van menjar...
12:53 Batecs de natura - Els cingles de Vilanova de Sau
13:01 Duna - Duna
tancar

Duna

El desert africà del Namib és un món en moviment, un món de torbs, forces invisibles i criatures alienígenes, un món on res és el que sembla. Marees de sorra són expulsades de la riba castigada de l'oceà Atlàntic per vents intensos que les endinsen a l'interior inhòspit del sud-oest africà.

13:50 Naturalesa salvatge
14:15 Naturalesa salvatge
14:43 Batecs de natura - El corb marí gros
14:56 Batecs de natura - Caixes per a ratpenats a la Vall d'Horta
15:02 Ciència bàsica - La mina
tancar

La mina

A la gent de l'equip els espera una tasca més que atrevida. Han de trobar la manera de detectar roques radioactives i gasos inflamables. Però la cosa no s'acaba aquí. Han d'explorar una mina fosca i humida utilitzant el detector de gas i una font de llum fiable. Hermione decideix elaborar una càmera de boira a partir d'un pot de melmelada. Confia que amb això veurà el rastre de destrucció causat per les partícules radioactives.

15:32 Ciència bàsica - La fotografia
tancar

La fotografia

L'equip de la sèrie afronta el seu desafiament final. Han d'immortalitzar el molí i enviar-lo a Kate per via aèria, travessant una vall. Mike i Hermione decideixen fer una fotografia amb nitrat de plata mentre Ellen i Jonathan construeixen un globus d'hidrogen per fer arribar la imatge a Kate. Com que als inicis de la fotografia es feien servir components de plata, Hermione confia que algunes de les roques que van extreure de la mina que van explorar l'últim dia contindran plata per fer la fotografia.

16:03 Construint el futur - La solució al problema energètic
16:54 Enciclopèdia breu - Martí Luter
17:06 Cronos - + info
tancar

+ info

Qui va inventar la penicilina? Alexander Fleming és la resposta, no? Doncs no exactament i el documental del "Cronos" d'avui els ho explicarà. La penicilina va ser el primer antibiòtic utilitzat sistemàticament per tractar les infeccions bacterianes. Abans de la penicilina, qualsevol ferida podia dur molt fàcilment a una infecció i de la infecció, sovint se'n derivava la mort. Fleming, el 1928 va descobrir de manera casual la penicilina, però no va saber treure partit del descobriment.

17:51 Retalls de món - La impremta de Derge
18:01 Ànima - + info
tancar

+ info

L'actriu Clara Segura i el polifacètic Àngel Llàcer, aquí en el paper de director, seuran al plató d'ÀNIMA. Aquesta mateixa setmana comencen al Teatre Borrás de Barcelona les funcions de "Madame Melville", que Llàcer ha dirigit i Segura protagonitza. Un equip del programa ha estat als assajos i també ha parlat amb el coprotagonista de l'obra, en Carlos Cuevas, un joveníssim actor de 15 anys que debuta al teatre i que els espectadors de TV3 coneixen de la sèrie "Ventdelplà".

19:01 Blog Europa
19:23 Extres Coproduccions - Barcelona, Ciutat Neutral 2
tancar

Barcelona, Ciutat Neutral 2

La Primera Guerra Mundial acaba d'esclatar i, en un vaixell que no arriba a salpar mai del port, es coneixen el Karl i la Glòria. Ell és un jove de bona família que intenta fugir d'una vida en què se sent atrapat; ella, una sindicalista plena d'ideals. En una època turbulenta marcada per la intriga i els canvis socials, la seva serà una història d'amor més enllà de les diferències que els separen, en una ciutat que s'esforça per viure el somni d'una neutralitat impossible.

19:32 L'Ebre, camins d'aigua - Cap. 2 De Miranda de Ebro a Alfaro
tancar

Cap. 2 De Miranda de Ebro a Alfaro

El capítol d'avui el dedicarem al recorregut de l'Ebre per terres de la Rioja amb una espectacular escapada seguint el riu Zadorra, el gran afluent que discorre per territori alabès. Com a cruïlla de camins d'aigua, el passat de la Rioja està construït de retalls d'art i cultures diferents. La Rioja, com els seus vins, fa olor i té gust de barreja, una barreja ricament condimentada amb tradicions tan arrelades com innovadores.

20:07 Què en sabem del menjar? - El peix
20:36 Van ser feliços i van menjar...
21:00 La Riera - Cap. 299 La Núria i els aspirants a gendre
tancar

Cap. 299 La Núria i els aspirants a gendre

La Núria, sense voler, té l'oportunitat de posar a prova en Ferran i en Pep. La Mireia i ella tornen a discrepar, però... d'una manera diferent. En Claudi, efectivament, l'hi ha tornat la pilota a en Balló. La Victòria, a la desesperada, compleix la seva amenaça a en Toni. En Sergi, amb les seves atencions a la Maribel, aconsegueix atabalar tothom. Fins i tot, la Laura.

21:40 Km33 - Portugal. Tan proper, tan captivador
tancar

Portugal. Tan proper, tan captivador

La Susanna, una dissenyadora de moda, i la Mariona, una guia turística, se'n van a conèixer la Lisboa amb més arrel i alhora més contemporània. Des de la capital portuguesa, s'escapen per descobrir els plaers gastronòmics i la calma que ofereix una regió poc coneguda, amb paisatges àrids, pobles blancs i una costa de platges i penyasegats espectaculars: l'Alentejo.

22:26 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La crisi del consum serà tractada demà, a "Valor afegit". Amb el títol genèric "El consum no aixeca cap", el programa econòmic del 33 oferirà dades que mostren com no hi ha recuperació en les vendes de les botigues i les cadenes de distribució de material informàtic i electrodomèstics, a causa de la forta caiguda del consum dels particulars. I, a mes, intentarà donar resposta a una sèrie de dubtes: Quan es recuperaran aquests sectors, tal com ja està passant amb les exportacions o el turisme? Es podrà tornar mai als alts nivells que s'havien vist en els anys de bonança? Fins a quin punt influeixen les noves pautes de conducta del consumidor? D'altra banda, el programa analitzarà la moda dels descomptes, un hàbit introduït per empreses de descomptes, com Let's Bonus o Groupon, que fan que aquest sigui un dels negocis que més creix a la xarxa. Hi haurà també una explicació de com funcionen aquests negocis i de quines prevencions han de tenir els consumidors.

22:53 60 minuts - Menjar de rebuig
23:50 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano entrevista la professora Anna Maria Saludes, encarregada de l'edició de les cartes a Mercè Rodoreda d'Armand Obiols, la professora Maria Campillo i l'escriptor Biel Mesquida sobre la publicació de "Cartes a Mercè Rodoreda", d'Armand Obiols, a càrrec de la Fundació La Mirada. Al primer reportatge, la Marina Espasa i l'Enric Juste parlen amb l'encarregada de la biblioteca que aquests dies funciona a l'acampada de la plaça de Catalunya.

00:56 Les muntanyes del món - Cameroun - Mont Cameroun
01:42 Viatges i aventures - Les illes ABC: Aruba, Bonaire i Curaçao
tancar

Les illes ABC: Aruba, Bonaire i Curaçao

Les tres illes situades més meridionals de les Antilles Holandeses han estat sempre marcades per l'època colonial holandesa i han adquirit un caràcter en què es barregen les cultures europea, llatinoamericana i africana. A Aruba, la més petita de les tres illes, la influència holandesa hi és present en tots els aspectes: en els noms dels carrers, en la forma dels parcs o fins i tot en el molí de vent. Bonaire és la més tranquil·la de les tres.

02:12 Guies de butxaca - Brisbane
02:23 Km33 - Portugal. Tan proper, tan captivador
tancar

Portugal. Tan proper, tan captivador

La Susanna, una dissenyadora de moda, i la Mariona, una guia turística, se'n van a conèixer la Lisboa amb més arrel i alhora més contemporània. Des de la capital portuguesa, s'escapen per descobrir els plaers gastronòmics i la calma que ofereix una regió poc coneguda, amb paisatges àrids, pobles blancs i una costa de platges i penyasegats espectaculars: l'Alentejo.

03:07 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La crisi del consum serà tractada demà, a "Valor afegit". Amb el títol genèric "El consum no aixeca cap", el programa econòmic del 33 oferirà dades que mostren com no hi ha recuperació en les vendes de les botigues i les cadenes de distribució de material informàtic i electrodomèstics, a causa de la forta caiguda del consum dels particulars. I, a mes, intentarà donar resposta a una sèrie de dubtes: Quan es recuperaran aquests sectors, tal com ja està passant amb les exportacions o el turisme? Es podrà tornar mai als alts nivells que s'havien vist en els anys de bonança? Fins a quin punt influeixen les noves pautes de conducta del consumidor? D'altra banda, el programa analitzarà la moda dels descomptes, un hàbit introduït per empreses de descomptes, com Let's Bonus o Groupon, que fan que aquest sigui un dels negocis que més creix a la xarxa. Hi haurà també una explicació de com funcionen aquests negocis i de quines prevencions han de tenir els consumidors.

03:33 Blog Europa
03:53 Mars del món - Der Stokz von Danzig / The pride of Gdansk
tancar

Der Stokz von Danzig / The pride of Gdansk

Les tres ciutats de la badia de Gdansk, Gdynia, Sopol i la mateixa Gdansk, sempre han viscut amb el mar i del mar: les drassanes, la pesca i el turisme són les seves principals fonts d'ingressos.

04:38 El jardiner de ciutat - Rushden
05:02 Construint el futur - La solució al problema energètic
05:51 RITMES
05:51 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - MANEL:En la que el Bernat se't troba
06:04 Ritmes.clips - FRENÈTIC:Altres tempestes
06:08 Horitzó: el món perdut - Horitzó: el món perdut
tancar

Horitzó: el món perdut

El llac Vostok és una enorme bossa d'aigua que ha estat atrapada durant milions d'anys a quatre quilòmetres de profunditat sota la capa de gel de l'Antàrtida. A cap altre lloc de la Terra hi ha una aigua que hagi estat tan aïllada, ni durant tant de temps. Els científics fan grans esforços per explorar aquest llac ja que els mitjans per fer-ho no han de danyar el delicat equilibri d'aquest món perdut.

06:57 Ciència bàsica - Muntanya
tancar

Muntanya

Aquest any la base de l'equip es troba al pendent d'una muntanya esplèndida: Mount Kendall. El repte d'aquesta setmana és arribar a conèixer aquest pic a fons, determinar quina alçada té i quant pesa. I no només la part que veiem que sobresurt del molí, sinó també les arrels de la muntanya, ben bé a sota de l'escorça terrestre. Per aconseguir-ho hauran de combinar moltes operacions matemàtiques amb una mica d'astúcia i geologia de camp.

Progrmació BD ....
07:00 Els barrufets - La segona infància de Gargamel / Els polterbarruf...
07:28 El xai Shaun - En Shaun ho soluciona
07:35 El xai Shaun - A la vora del foc
07:42 El xai Shaun - Comença el joc
tancar

Comença el joc

El xai Shaun s'acaba de trobar una col que ha caigut d'un camió que passava per la granja. Serà ideal per fer un partit de futbol! Amb tot el ramat hi ha jugadors de sobres! I de ganes, no els en falten! Apa, doncs, que comenci el joc! Llàstima que els porquets trapelles estan decidits a engegar-ho tot a rodar...

07:53 Doraemon - L'adhesiu per intercanviar el paper de la mare / La presa de terra contra el pànic
08:17 Doraemon - La butaca automàtica / Els adhesius d'esclau
08:43 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

En Timmy, tip de d'aguantar la Vicky, ha demanat a en Cosmo i a la Wanda que els canviïn els papers. Ara serà ell el que farà de cangur d'una Vicky de cinc anys que, per cert, també té Padrins Màgics! La venjança pot ser terrible! Ho té molt complicat en Timmy per convèncer el Món Màgic que la Vicky és una nena feliç i que no li calen padrins...

08:58 mic 3
08:58 Els cap de drap - El niu de la Mumu
09:08 Pepa, la porqueta - Fem volar l'estel
09:15 Bob, el manetes - El futbolista Pessic
09:25 Bob, el manetes - A dormir, Pessic!
09:39 Bob, el manetes - El pansit i el monstre
09:49 Bob, el manetes - La Panxona vigila
09:59 Pingu - La Pinga té el singlot
10:04 Pingu - Tal el pare, tal en Pingu...
10:09 Pingu - Les escultures de gel d'en Pingu
10:14 L'hora del Timmy - El Timmy i el kart
10:24 L'hora del Timmy - El titella del Timmy
10:34 L'hora del Timmy - El Timmy ens fa riure
10:50 Els Teletubbies - Anem a fer bales
11:13 Els Teletubbies - Vull ser veterinaria
11:38 El xai Shaun - La casa del terror
tancar

La casa del terror

En Timmy no havia vist mai cap pel·lícula de por. Avui no se'n podrà estar i, molt encuriosit, entrarà a la casa del granger per veure la televisió. En Shaun sap que si el troben, li arrissaran el pèl. Per això ha decidit organitzar una missió per rescatar-lo. El pla està estudiat fins a l'últim segon. El granger fins i tot es pensarà que la casa està encantada...!

11:45 El xai Shaun - Pispant fruita
tancar

Pispant fruita

Quina pinta que fan les pomes del pomer que hi ha al corral dels porquets trapelles! En Shaun faria qualsevol cosa per poder-les tastar... De fet, amb una mica d'imaginació, encara els en podria pispar alguna... Ara, que els porquets també estan disposats a fer qualsevol cosa per defensar les seves pomes. Fins i tot organitzar una batalla campal!

11:52 El xai Shaun - Febre del dissabte a la nit
tancar

Febre del dissabte a la nit

Avui en Shaun s'ha trobat un tocadiscos vell del granger i no se li ha acudit altra cosa que organitzar una festa a l'estable. La música serà boníssima, es faran un tip de ballar, la diversió està assegurada... Fins que apareguin els porquets trapelles, és clar. La festà continuarà, però d'una altra manera! Comencen les corredisses!

12:03 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Convençuda que la casa ha perdut el "feng shui", la senyora Mandarina ha decidit posar a prova el seu últim invent digne, com sempre, d'un Premi Nobel: l'autopintura molecular de propagació viral. És a dir, pintar tota la casa sense fer ni brot. L'única pega és que els efectes secundaris són que ho fa desaparèixer tot... On viuran, ara, els Mandarina?!

12:10 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Vaca, que com sempre li toca fer de conillet d'Índies amb els experiments de la senyora Mandarina, serà la "voluntària" per posar a prova el filtre d'amor. Que potser més tard els farà falta al pare i a la mare! Resulta que s'han discutit i quan ella l'ha trucat ha contestat una persona amb una veu molt femenina. Aquí en passa alguna...!

12:17 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Després de comprovar que la Vaca no té prou veu per participar en el concurs "Gold-singer, la veu d'or", la senyora Mandarina ha decidit col·locar microdifusors amb essència de mel per tota la casa. Se suposa que li han de fer la veu més dolça... Però obre bé els ulls i tapa't les orelles, que l'episodi d'avui rebenta els timpans! No t'ho perdis!

12:28 Tom i Jerry - Gats en conflicte
12:34 Tom i Jerry - Anem de creuer
12:41 Tom i Jerry - Dissenys per en jerry
12:48 Bugs Bunny - El conill i la mongetera
12:58 Tom i Jerry - L'a-tom-inable home de les neus
13:04 Tom i Jerry - Un bebè entremaliat
13:11 Bugs Bunny - La conilleta vermella i els tres porquets
13:17 Bugs Bunny - La camera d'Elmer
13:25 Bugs Bunny - L'Elmer vol una mascota
13:32 Bugs Bunny - Quin lleomes ferotge
13:40 Bugs Bunny - En Bugs i l'Elmer artista
13:51 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

14:19 Els pingüins de Madagascar - Un invent perillós / El cotxet viatger
tancar

Un invent perillós / El cotxet viatger

El Capità ha ordenat a en Kowalski que pari de jugar a fer el científic boig. Els seus invents posen en perill tot el zoo... i tot Manhattan! Però en Kowalski no pot parar, i avui s'inventarà el raig d'invisibilitat... sense que el vegi ningú, esclar! Més tard, els pingüins hauran de perseguir un cotxet per tota la ciutat per tornar-lo al zoo. Els hi acompanyes?!

14:44 Els Dalton - Els reis del ring
14:52 Els Dalton - El temple asteca
14:58 Els Dalton - Els Dalton fan el cim
15:05 Els Dalton - La cortina d'aigua
15:14 Un drama total, acció! - 2008: Un Owen de l'espai
tancar

2008: Un Owen de l'espai

Avui, els cinc concursants hauran d'afrontar reptes que no són d'aquest món. I tothom sap que una bona pel·lícula de l'espai té tres coses obligatòries: la gravetat zero, unes forces G bestials i que no es recicla res, ni tan sols els excrements! Les proves d'avui seran realment "espacials" i fastigoses! Per cert, aconseguirà dur a terme el seu sabotatge, l'Owen?!

15:36 Un drama total, acció! - El gos sergent
tancar

El gos sergent

Després de l'eliminació d'en Harold, avui toquen pel·lis d'animals. I el tema central, és clar, serà el vincle entre persones i animals. El concursant que aconsegueixi que l'animal que ha triat s'assembli més a ell, guanyarà la prova... i el pas a la final! Qui seran els dos finalistes amb possibilitats d'endur-se el milió de dòlars a casa?! Avui ho sabrem!

16:00 Doraemon - On era en aquell moment? / El ninot guardià personal
16:27 Els barrufets - El llibre de contes del poeta
16:51 Els barrufets - Barrefeu el quisso
17:16 mic 3
17:16 Bob, el manetes - La patinada del Golut
17:26 Pingu - En Pingu es perd
17:34 Chiro
17:43 La Lua i el món - Un peix i un gos
tancar

Un peix i un gos

Quin és el millor animal del món? La Lua ho té clar: el seu peix. El Demi no hi està d'acord: és el seu gos! Tots dos tenen qualitats... qui guanyarà?

17:46 La Lua i el món - Necessito una tele
tancar

Necessito una tele

Quan està a punt de començar la pel·lícula de la Princesa Sideral, s'espatlla la tele. Ostres! El Demi i la Lua han de trobar una solució de seguida!

17:52 mic 3
17:52 L'hora del Timmy - El pícnic del Timmy
18:07 Una mà de contes - El sol i la lluna
tancar

El sol i la lluna

Segons els sioux, una tribu índia de l'Amèrica del Nord, antigament el Sol i la Lluna eren grans amics, fins que un bon dia es van adonar que eren tan diferents com la nit i el dia. Va ser aleshores quan van tenir una gran baralla que explica per què quan l'un se'n va a dormir, l'altra tot just es desperta...

18:15 La Betty atòmica - L'atac dels mocosos malcriats / Un fong molt viu
18:42 Marsupilami - Fort Marsupilami
19:05 Marsupilami - Una gana perillosa
19:30 Info k
19:43 Què hi ha, Scooby-Doo? - Pompeia i circumstància
tancar

Pompeia i circumstància

Les vacances per Itàlia de l'Scooby-doo i companyia aviat deixaran de ser vacances. I és que segons el capità Guzman, les aparicions d'un gladiador viu són fruit d'una llegenda que assegura que va sobreviure al Vesubi com un zombi. Encara ara volta per Pompeia sembrant el caos i destruint tot el que troba. Una missió feta a mida per la nostra colla!

20:08 Els pingüins de Madagascar - Desitjos perillosos / El dia dels innocents
tancar

Desitjos perillosos / El dia dels innocents

El Recluta ha convençut en Mort que si tires una moneda a la font, se't concedeixen els desitjos. I en Mort no és l'únic que s'ho creu! Avui tothom demana desitjos! No t'ho perdis! Més tard, el rei Julien descobrirà que pel Dia dels Innocents pots gastar bromes i ningú s'enfada. L'única pega és que estem a l'agost. I el Dia dels Innocents és al desembre!

20:35 Tom i Jerry - L'ànec de pasqua
20:41 Tom i Jerry - El ratolí encantat
20:48 Tom i Jerry - Un cadell amb singlot
20:54 Tom i Jerry - El gat robinson crusoe
21:00 Bugs Bunny - El capità Barballebre
21:07 Bugs Bunny - Propietat compartida
21:14 Tom i Jerry - L'àngel de la guarda
21:21 Tom i Jerry - En Tom juga a bitlles
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - El ball dels Naka-Naka
06:13 Megaminimals - L'hora d'anar a dormir
06:19 Tork - Batt, no riguis
06:26 Tork - Estem perduts!
06:34 La legió de superherois
Progrmació BD ....
21:30 One piece - Els millors pirates! L'home que va explicar el seu somni i el rei de la recerca
tancar

Els millors pirates! L'home que va explicar el seu somni i el rei de la recerca

Com que en Ruffy i en Zoro no volen lluitar contra la banda d'en Bellamy, tornen al vaixell sense aconseguir gens d'informació sobre l'illa del cel. Es dirigeixen a l'altre costat de l'illa i hi topen amb en Shojo, germà d'en Masira.

21:56 Comedy Inc.
22:25 Doctor Who - Cap. 61 Sang freda
tancar

Cap. 61 Sang freda

Una de les batalles més grans de la raça humana està a punt de començar, però el Doctor no en podrà prendre part. Què podrà fer? Podrà evitar el final sanguinari? Però sobretot, està disposat a acabar amb una raça perquè pugui viure l'altra?

23:19 Els visitants - Cap. 9 El torturador
tancar

Cap. 9 El torturador

Erica, el pare Jack i Kyle Hobbes descobreixen que els Visitants estan al corrent dels noms i les adreces dels membres de la Quinta Columna i han de prendre mesures dràstiques per protegir-los. D'altra banda, Ryan finalment confessa a Valerie que és Visitant i Chad, filmat amb les càmeres de "Prime Focus", comença el procés a bord del centre mèdic de la nau d'abastament per extirpar-li l'aneurisma.

00:03 Crackòvia - Cap. 106 Crackòvia
tancar

Cap. 106 Crackòvia

En aquesta edició, la final de la Champions a Wembley és la protagonista. El programa seguirà de prop la investigació que duen a terme Sherlock Cruyff i el Dr. Rexach després del partit i es descobrirà què li va passar a Sandro Rosell. Durant el partit, el programa també centrarà l'atenció en la llotja de l'estadi, on es troben Shakira, Sandro Rosell, Artur Mas i el propietari del Manchester, Malcom Glazer, alhora que no perdrà detall del que passa a peu de gespa, amb les jugades més importants del partit des del punt de vista de "Crackòvia". A més, se sabrà com segueixen la final a dues llars molt especials. Albert Om visita Mr. Bean per aconseguir algun lloc on veure el partit, i Sergio Ramos i Eduard Punset refermen la seva amistat veient-lo junts.

00:35 Blog Europa
00:54 One piece - Els millors pirates! L'home que va explicar el seu somni i el rei de la recerca
tancar

Els millors pirates! L'home que va explicar el seu somni i el rei de la recerca

Com que en Ruffy i en Zoro no volen lluitar contra la banda d'en Bellamy, tornen al vaixell sense aconseguir gens d'informació sobre l'illa del cel. Es dirigeixen a l'altre costat de l'illa i hi topen amb en Shojo, germà d'en Masira.

01:20 Comedy Inc.
01:48 Doctor Who - Cap. 61 Sang freda
tancar

Cap. 61 Sang freda

Una de les batalles més grans de la raça humana està a punt de començar, però el Doctor no en podrà prendre part. Què podrà fer? Podrà evitar el final sanguinari? Però sobretot, està disposat a acabar amb una raça perquè pugui viure l'altra?

02:40 Eureka seven (v.o.s.)
03:04 Eureka seven (v.o.s.)
03:30 Crackòvia - Cap. 106 Crackòvia
tancar

Cap. 106 Crackòvia

En aquesta edició, la final de la Champions a Wembley és la protagonista. El programa seguirà de prop la investigació que duen a terme Sherlock Cruyff i el Dr. Rexach després del partit i es descobrirà què li va passar a Sandro Rosell. Durant el partit, el programa també centrarà l'atenció en la llotja de l'estadi, on es troben Shakira, Sandro Rosell, Artur Mas i el propietari del Manchester, Malcom Glazer, alhora que no perdrà detall del que passa a peu de gespa, amb les jugades més importants del partit des del punt de vista de "Crackòvia". A més, se sabrà com segueixen la final a dues llars molt especials. Albert Om visita Mr. Bean per aconseguir algun lloc on veure el partit, i Sergio Ramos i Eduard Punset refermen la seva amistat veient-lo junts.

04:02 Blog Europa
04:22 Blog Europa
04:42 Més Dinamita - Cap. 12 Mare només n'hi ha una
tancar

Cap. 12 Mare només n'hi ha una

Presentació del llibre "De mare, només n'hi ha una, i, amb una, potser n'hi ha massa i tot".

05:07 Comedy Inc.
05:30 Imp - Domòtica
05:31 Imp - Txatis
05:33 Imp - L'horòscop
05:36 One piece - Els millors pirates! L'home que va explicar el seu somni i el rei de la recerca
tancar

Els millors pirates! L'home que va explicar el seu somni i el rei de la recerca

Com que en Ruffy i en Zoro no volen lluitar contra la banda d'en Bellamy, tornen al vaixell sense aconseguir gens d'informació sobre l'illa del cel. Es dirigeixen a l'altre costat de l'illa i hi topen amb en Shojo, germà d'en Masira.