Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem José Montilla, president de la Generalitat. Des de Girona la Marta Casagolda ens explica la protesta dels funcionaris de Trànsit. La psicòloga Núria Merín parlarà de la intel·ligència emocional per afrontar els reptes. En el temps dels pintors veurem la pintura sense límits i un cartellista de cinema clàssic. A la denúncia d'avui la Juani Sánchez ens comentarà que està insatisfeta amb la seva assegurança mèdica.

13:08 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - L'altruisme com a estratègia
tancar

L'altruisme com a estratègia

L'altruisme enfront de l'egoisme és una via evolutiva que es dóna en moltes espècies animals que, en certes situacions, s'estimen més beneficiar els congèneres en comptes de mirar només per un mateix. Per estimular-lo, la natura ha hagut de fer que ajudar els altres doni plaer.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Llagostins macerats en fulles de cítrics
15:50 La Riera - Cap. 96
tancar

Cap. 96

En Lluís no suporta més el seu cap i decideix marxar del port. El problema és que no té diners per comprar la droga que li ofereix en Ferran. I en Joan li dóna una idea perillosa. La Mercè i l'Ignasi, després de la nit d'amor, s'han quedat una mica en fals. El seu fill Ernest no sap com fer-s'ho per dir a la Sònia que vol anar a viure amb ella i l'Ariadna. I en Claudi pateix de debò per l'Ona. Que la noia hagi marxat de casa l'ha deixat ben tocat.

16:38 Divendres - + info
tancar

+ info

Els espectadors del programa tindran l'ocasió de conèixer el primer cyborg del món reconegut oficialment. Es tracta d'un noi que hi veu en blanc i negre, però que, gràcies als avenços tecnològics, pot sentir de quin color és el que veu. Es de Cambrils es farà cada dia, durant aquesta setmana, un nou "Divendres". Com cada dilluns, es podran conèixer les particularitats del llenguatge de la zona, amb Xavi Cassadó

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 205 Una cursa salvatge
tancar

Cap. 205 Una cursa salvatge

Una amiga de quan la Stevie feia "rodeos" ve de visita i el Marcus sacrifica les seves possibilitats en una carrera de cavalls de més resistència per salvar l'Ingrid d'un genet perillós. Mentrestant, la Kate s'implica de ple en la feina de capatassa.

19:18 Rex - Cap. 28 Sobre les teulades de Viena
20:15 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dilluns, farem una visita al Museu de Ciències Naturals del parc de la Ciutadella de Barcelona, abans del seu trasllat al Fòrum. Entre esquelets d'elefant, óssos de mamuts, col·leccions de mol·luscos i coleòpters cavernícoles, pelicans dissecats... Salvador Sala ens mostra el valor científic de tota aquesta riquesa museística.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 Crackòvia - Cap. 7 Resum Temporada 2009/2010
tancar

Cap. 7 Resum Temporada 2009/2010

Pedro (Carlos Latre) i Puyol (Jordi Rios) marxen al Mundial, però abans repassaran alguns dels millors gags de l'any i recordaran alguns dels moments viscuts aquesta temporada com la renovació de Guardiola, el dia que van nomenar Cruyff seleccionador català, la victòria al Santiago Bernabéu o el videoclip de Goteborg.

22:29 La Sagrada Família - Cap. 15 Rituals d'aparellament
tancar

Cap. 15 Rituals d'aparellament

Una parella que prepara el seu casament, acaba tirant-se els trastos pel cap per culpa de les famílies, dels compromisos i de voler fer una boda digna de Lady Di. En paral·lel, l'Ivan i l'Eduard decideixen casar-se en secret, però a poc a poc, totas la família ho acaba sabent.

23:40 Àgora - + info
tancar

+ info

Xavier Bosch entrevistarà el conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, per analitzar, entre altres temes, la retallada i el pla d'austeritat que el govern té previst anunciar aquest cap de setmana en una reunió extraordinària del Consell Executiu i que ha d'entrar en vigor el dimarts 1 de juny.

00:54 Pel·lícula - Mou-te, que això és Nova York
tancar

Mou-te, que això és Nova York

Comèdia juvenil en què dues germanes bessones, Jane i Roxy, han d'anar a Nova York per motius ben diferents. Jane, molt bona estudiant, per participar en un concurs per unes beques d'estudis, i Roxy, més esbojarrada, per veure el seu grup musical favorit.

02:17 Dawson's creek - El petó (segona temporada)
tancar

El petó (segona temporada)

La perspectiva d'anar a estudiar un any a París posa en dubte l'amistat de Dawson i Joey, però un petó ho capgira tot. Dawson ho explica a Pacey i la germana de Joey vol saber més detalls; a la vegada s'assabenten que l'avi de Jennifer ha mort, fet que crea un ambient incòmode. Pacey fa una broma a una estudiant nova, Andie, que s'acaba de traslladar a Capeside. Aquesta, per tornar-s'hi, promet a Pacey que li presentarà Christy Livingston.

02:59 Divendres - + info
tancar

+ info

Els espectadors del programa tindran l'ocasió de conèixer el primer cyborg del món reconegut oficialment. Es tracta d'un noi que hi veu en blanc i negre, però que, gràcies als avenços tecnològics, pot sentir de quin color és el que veu. Es de Cambrils es farà cada dia, durant aquesta setmana, un nou "Divendres". Com cada dilluns, es podran conèixer les particularitats del llenguatge de la zona, amb Xavi Cassadó

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:03 Identitats - Juan German Schroeder
07:48 Tot un món - Els esplais i l'escola
tancar

Els esplais i l'escola

Què fan els nens quan surten de l'escola? La Susana és mestra de cinquè de Primària del CEIP Collaso i Gil, ubicat al barri del Raval, i després de classe visita l'Esplai Estel d'Assís. Aquest esplai acull, cada tarda, alumnes de la Susana. Ella es coordina amb la Yolanda, monitora de l'esplai, per fer un seguiment dels alumnes immigrants que necessiten una atenció especial.

07:52 Tot un món - Integrar-se a França
tancar

Integrar-se a França

A França, la població estrangera representa el sis per cent del total dels habitants del país. D'aquests, uns quatre milions i mig són musulmans, la majoria provinents del nord d'Àfrica: del Marroc, Algèria i Tunísia. Darrerament, les lleis s'han endurit i els nous immigrants troben moltes més dificultats que el col·lectiu que va arribar durant els anys seixanta i setanta. Carles Prats, corresponsal de TV3 a París, ha retratat la vida d'algunes famílies magrebines i els clar-obscurs del seu procés d'integració a França.

07:57 Parcs salvatges - Grand Canyon
08:50 Planeta Terra
08:50 Batecs de natura - Les guixeres de Vilobí
09:04 Carrer dels lèmurs - El destí d'en Guizmo
09:29 Horitzons
09:29 A peu per Europa - El camí dels highlands occidentals
09:56 Descobrir el món - Jordània, la memòria del Pròxim Orient
10:50 Mars del món - Pommersche Bucht / Pommeranian bay
tancar

Pommersche Bucht / Pommeranian bay

Des de Greifswald a Stettin, la vida té el seu propi ritme: la llum del far gira a l'inrevés, les famílies es visiten a bord dels seus bots i alemanys i polonesos van plegats al poble. Cada primavera l'encarregat de l'illa llença les seves xarxes japoneses. Atrapa centenars d'ocells que s'aturen a descansar en aquest indret en el viatge migratori.

11:36 L'Ànima del 33
11:41 L'Ànima del 33
11:45 Un tast pel món - Als Antípodes
12:09 RITMES
12:09 Ritmes concert - "Yo la tengo"
tancar

"Yo la tengo"

El trio de Hoboken (Nova Jersey) va celebrar a l'escenari del festival Primavera Sound de Barcelona, el 2009, 25 anys de carrera. Una trajectòria admirable, ja que, al llarg de tot aquest temps, han mantingut una actitud i una coherència artística impecables. Amb tretze discos en estudi i un munt de singles, ep's, col·laboracions, etc., s'han guanyat una inqüestionable reputació més enllà de l'escena independent.

12:50 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

Maja Herdoman és una jove estilista que ha tingut molt èxit maquillant artistes. Actualment està intentant fer front a la recent mort del seu germà. Ha trobat els seus propis mètodes per fugir dels problemes de la seva família i del de la drogoaddicció que hi ha en el seu veïnat.

13:01 Champions Magazin - Champions Magazín
13:25 Ral·li de Portugal - Ral·li de Portugal
14:19 L'Ànima del 33
14:24 L'Ànima del 33
14:28 Extremadura des de l'aire - Vermellosa i verda
14:56 Planeta Terra
14:56 Vist des del cel - + info
tancar

+ info

En aquest episodi tan sorprenent, Yan Arthus-Bertrand ens convida a emprendre un viatge cap a França i al voltant del món per conèixer els pagesos que lluiten contra l'espiral descendent de l'agricultura moderna i el productivisme. També descobrirem que si els consumidors canviem els nostres hàbits podem fer canviar les coses, pel bé de la nostra salut i d'un desenvolupament sostenible.

15:52 National Geographic: Specials - Els transformistes
tancar

Els transformistes

Des de la fertilització de l'ou, qualsevol ser vivent experimenta una odissea de transformacions fins al seu naixement. Però per algunes criatures, aquests processos no estan ja finalitzats al moment d'arribar al món. Veurem com un peix que comença la seva vida com un mascle, acaba sent una femella. Com els cap-grossos es tronen granotes i les eruges es tornen papallones.

16:50 Carrer dels lèmurs - Sol a casa
17:12 Thalassa - El pas del nor-oest/Es guardians de Joal-Fadiout
tancar

El pas del nor-oest/Es guardians de Joal-Fadiout

Abastir els pobles de l'Àrtic Central és una tasca difícil, a causa de les complicades rutes marítimes. Laberints de glaç compliquen la feina dels vaixells que fins ara no gosaven passar pel pas del Nord-Oest. Amb l'escalfament global, però, part del glaç s'ha desfet i és possible convertir aquestes rutes, abans impossibles, en vies de transport comercial segures.

17:57 Horitzons
17:57 L'imperi de la reina Victòria
18:59 Cànon
18:59 Cànon Visions - Pols d'estrelles: la història de Bette Davis
tancar

Pols d'estrelles: la història de Bette Davis

"Pols d'estrelles: la història de Bette Davies" és un documental sobre l'extraordinària carrera filmogràfica de Bette Davis, amb accés il·limitat als arxius personals de l'actriu. Bette Davis va ser una de les actrius més dotades i versàtils que va donar el sistema de Hollywood.

19:59 Taller - Baton, retrat d'estudi
tancar

Baton, retrat d'estudi

El procés de realització d'un collage és el punt de partida per conèixer Andriy Baton Atonovskiy, un artista i poeta ucraïnès que viu a Barcelona. A través de les seves paraules ens esbossarà un retrat de si mateix fet amb no gaires pinzellades de la seva vida i les seves idees.

20:27 Futbol Cat.
20:57 La Riera - Cap. 96
tancar

Cap. 96

En Lluís no suporta més el seu cap i decideix marxar del port. El problema és que no té diners per comprar la droga que li ofereix en Ferran. I en Joan li dóna una idea perillosa. La Mercè i l'Ignasi, després de la nit d'amor, s'han quedat una mica en fals. El seu fill Ernest no sap com fer-s'ho per dir a la Sònia que vol anar a viure amb ella i l'Ariadna. I en Claudi pateix de debò per l'Ona. Que la noia hagi marxat de casa l'ha deixat ben tocat.

21:36 Cronos - Els espies que van sorgir del mar
tancar

Els espies que van sorgir del mar

A l'agost de 1942, els submarins alemanys havien penetrat en el majestuós riu San Lorenzo i havien enfonsat 21 vaixells amb un resultat de més de 250 morts. Alemanya havia aconseguit el seu objectiu i havia tancat el riu a tots els combois canadencs destinats a la Gran Bretanya. La gent que vivia a la vora del riu va començar a témer un desembarcament alemany.

22:32 Singulars - Montserrat del Pozo
tancar

Montserrat del Pozo

La convidada d'aquest últim dilluns de maig és Montserrat del Pozo, pedagoga experimentada i formada amb els educadors més innovadors dels Estats Units, Itàlia i França. Entre els seus referents hi ha Glenn Doman, que prioritza l'educació i estimulació primerenca dels infants, i Howard Gardner, creador de la Teoria de les Intel·ligències Múltiples.

23:15 Ànima - + info
tancar

+ info

L'arquitecta italiana, establerta a Barcelona, Benedetta Tagliabue visita dilluns el plató d'ÀNIMA. Ho farà després d'inaugurar un dels projectes seus que més ressò ha tingut: el pavelló espanyol a l'Expo2010 de Xangai. L'arquitecta és l'ànima de l'estudi Miralles-Tagliabue EMBT, amb seu a Barcelona, i que ella mateixa va fundar amb Enric Miralles, mort l'any 2000.

00:10 Segle XX - + info
tancar

+ info

Anthony Charles Lynton Blair va néixer a Edimburg el 1953, fill d'un advocat i professor universitari. Llicenciat també en dret per Oxford, es va afiliar al partit laborista el 1975, i cinc anys després es va casar amb la també advocada Cherie Booth. Diputat a la Cambra dels Comuns des del 1983, la seva personalitat política es va forjar sota el thatcherisme, mentre el Labour acumulava derrotes i cremava líders a gran velocitat.

01:09 Taller - Baton, retrat d'estudi
tancar

Baton, retrat d'estudi

El procés de realització d'un collage és el punt de partida per conèixer Andriy Baton Atonovskiy, un artista i poeta ucraïnès que viu a Barcelona. A través de les seves paraules ens esbossarà un retrat de si mateix fet amb no gaires pinzellades de la seva vida i les seves idees.

01:36 Cànon
01:36 Cànon Visions - Pols d'estrelles: la història de Bette Davis
tancar

Pols d'estrelles: la història de Bette Davis

"Pols d'estrelles: la història de Bette Davies" és un documental sobre l'extraordinària carrera filmogràfica de Bette Davis, amb accés il·limitat als arxius personals de l'actriu. Bette Davis va ser una de les actrius més dotades i versàtils que va donar el sistema de Hollywood.

02:37 Futbol Cat.
03:02 Singulars - Montserrat del Pozo
tancar

Montserrat del Pozo

La convidada d'aquest últim dilluns de maig és Montserrat del Pozo, pedagoga experimentada i formada amb els educadors més innovadors dels Estats Units, Itàlia i França. Entre els seus referents hi ha Glenn Doman, que prioritza l'educació i estimulació primerenca dels infants, i Howard Gardner, creador de la Teoria de les Intel·ligències Múltiples.

03:43 Ànima - + info
tancar

+ info

L'arquitecta italiana, establerta a Barcelona, Benedetta Tagliabue visita dilluns el plató d'ÀNIMA. Ho farà després d'inaugurar un dels projectes seus que més ressò ha tingut: el pavelló espanyol a l'Expo2010 de Xangai. L'arquitecta és l'ànima de l'estudi Miralles-Tagliabue EMBT, amb seu a Barcelona, i que ella mateixa va fundar amb Enric Miralles, mort l'any 2000.

04:33 Pel·lícula - El preu d'una miss
tancar

El preu d'una miss

Una periodista amb càmera oculta participa en el concurs organitzat per la delegació d'Alacant del certamen de Miss Europa. Els seus col·la boradors, fent-se passar per una empresa de moda, havien aconseguit comprar el títol de Miss Alacant, que es va concedir, tot i les protestes, a la periodista i falsa Miss. Continuant amb la investigació, la periodista entra en la final del certamen de Miss Espanya amb les guanyadores de la resta de les províncies espanyoles. Inicien les negociacions per comprar el títol nacional, però descobreixen la periodista abans que el frau pugui cometre's.

05:49 RITMES
05:49 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - IRAKUNDA. Que Dios reparta suerte
06:03 Ritmes.clips - MENAIX A TRUÀ. Secrets
06:07 L'Ànima del 33
06:13 L'Ànima del 33
06:17 Travelogue of masterpieces
06:22 Travelogue of masterpieces
06:28 RITMES
06:28 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Vitruvi, Miquel Mariano, Anna Roig i l'ombre de Ton Chien, Dept, The Gruixut's, Ix!, Els surfing sirles, Joan Miquel Oliver, Joanjo Bosk, Kitsch.

Progrmació BD ....
07:06 Daniel, el trapella - Venedor desafort./daniel se'n va a venècia/jove s
07:32 El xai Shaun - Has ficat la pota
tancar

Has ficat la pota

El granger avui està d'obres. Ha fet un terra nou de ciment i, mentre s'asseca, ha deixat en Bitzer que vigili que no hi passi ningú pel damunt. Ja et pots imaginar que per en Shaun i companyia és una temptació molt difícil de resistir. Però, com s'ho poden fer per despistar en Bitzer? Segur que a en Shaun se li encén la bombeta...

07:39 El xai Shaun - Dia de bugada
tancar

Dia de bugada

Que n'és de divertit jugar amb la roba que hi ha al penjador! La roba neta del granger, és clar. Llàstima que el joc acabarà malament. En Shaun i companyia s'enredaran amb les cordes i deixaran tota la bugada feta una porqueria. Ara els toca tornar a rentar tota la roba abans que se n'adoni el granger... O en Bitzer!

07:46 El xai Shaun - El detector de metalls
tancar

El detector de metalls

Sembla divertit el detector de metalls del granger. A en Shaun li faria molta gràcia poder-hi jugar una estona. Fa un sorollet molt curiós i es poden trobar un munt de coses. Fins i tot l'anell que porta el toro al nas! Això de córrer davant d'un toro no n'és tant, de divertit! I si no, pregunta-ho a en Shaun i companyia!

07:58 Doraemon - El bolígraf màgic / El rei de l'edat de pedra
08:17 Doraemon - Els pantalons que fan córrer per força / El caramel de portar-se bé / La gorra dels desitjos
08:30 Doraemon - El retoprojector / El pot de l'antipatia
08:48 Lou! - Passió pel croquet
09:04 mic 3
09:04 Bob, el manetes - El Pansit al rescat
tancar

El Pansit al rescat

El Pansit té molta por de les altures i el Carbassot, que sempre té ganes de fer el trapella, se'n riu. Més endavant, té un accident i es queda penjat dalt d'un arbre. L'únic que el pot salvar és el Pansit, però és clar, haurà de superar la por a les altures.

09:16 Louie - Louie, dibuixa'm un fantasma
tancar

Louie, dibuixa'm un fantasma

Avui la Yoko i en Louie juguen a fer-se por. En Louie li ha donat un ensurt molt gros, a la seva amiga. La Yoko, en canvi, no sap com fer-s'ho per espantar en Louie. En Louie, molt decidit, dibuixarà un fantasma perquè el joc sigui més divertit... i més terrorífic! Però no tots els fantasmes saben fer por... També n'hi ha que són molt porucs!

09:26 Les coses de casa - Les tisores i l'agulla
tancar

Les tisores i l'agulla

Vet aquí unes tisores, que volen ser ballarines. La seva amiga, l'agulla, en veure la ballaruga, va i els diu que no tenen cura. Les tisores s'enfaden i se'n van amb un cop de porta. L'agulla, crida que crida i les segueix per tot el planeta, sense saber si algun dia, voldran tornar cap a caseta.

09:34 La Supermots
09:46 La Supermots
09:46 La Supermots
09:58 La Supermots
09:58 La Supermots
10:01 Info k
10:15 Lucy: quina mandra! - Música de veritat
tancar

Música de veritat

En Tom i la Jasmine han estudiat molt perquè soni bé la cançó que han de tocar a classe. La Lucy també tocarà la flauta amb ells, però si ha de bellugar els dits amunt i avall per tocar només uns minuts, es cansarà moltíssim. Segur que troba una manera més còmoda de fer-ho. Potser, amb la imaginació que té, fins i tot s'inventarà un instrument nou!

10:24 Martin Mystery - Sortir d'una capsa
tancar

Sortir d'una capsa

Els nostres herois són al poble més tètric que et puguis imaginar per investigar tot de fenomens que no tenen explicació: tots els camins que en surten tornen al poble i hi ha un noi amb cos de cabra... En una botiga d'antiguitats hi descobreixen una capsa que els duu a una altra dimensió.

10:46 Martin Mystery - Glaçats de por
tancar

Glaçats de por

En un centre turístic dels Alps Suïssos ha aparegut un monstre de neu que té tothom glaçat de por. Només arribar-hi, els nostres herois són testimonis d'un dels atacs d'aquesta bèstia descomunal. L'única solució és localitzar el seu cau i plantar-li cara. És fàcil de dir, però...

11:12 Sakura, la caçadora de cartes - Sakura i el judici final
11:36 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i l'alumne misteriós
12:04 Capità Fracasse - L'espasa venjadora
12:32 L'abella Maia - Cap. 55 Concert a l'aire lliure
tancar

Cap. 55 Concert a l'aire lliure

La Tecla està assajant per al concert que s'organitza cada any a l'aire lliure. L'Alexandre també s'hi ha apuntat, i també ha portat la Clotilde, una soprano de primera. Això de no ser la número u, a la Tecla no li ha fet gens ni mica de gràcia.

12:59 Martin Mystery - Sortir d'una capsa
tancar

Sortir d'una capsa

Els nostres herois són al poble més tètric que et puguis imaginar per investigar tot de fenomens que no tenen explicació: tots els camins que en surten tornen al poble i hi ha un noi amb cos de cabra... En una botiga d'antiguitats hi descobreixen una capsa que els duu a una altra dimensió.

13:21 Martin Mystery - Glaçats de por
tancar

Glaçats de por

En un centre turístic dels Alps Suïssos ha aparegut un monstre de neu que té tothom glaçat de por. Només arribar-hi, els nostres herois són testimonis d'un dels atacs d'aquesta bèstia descomunal. L'única solució és localitzar el seu cau i plantar-li cara. És fàcil de dir, però...

13:44 Tags
14:06 Sakura, la caçadora de cartes - Sakura i el judici final
14:33 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i l'alumne misteriós
14:57 Els Podcats - Cap. 40 Mod
tancar

Cap. 40 Mod

En Mimo i la Bella se les tenen per un MOD. En Senzo i la Gala, en canvi, estan encantats de la vida. Però, què és, en realitat, un MOD?! És la transformació del joc inicial en un altre joc, creada sovint per un jugador apassionat. De vegades un MOD pot canviar-ho tot, fins i tot el que no s'hauria de canviar per res del món! Avui ho comprovarem!

15:08 Doraemon - El bolígraf màgic / El rei de l'edat de pedra
15:21 Doraemon - Els pantalons que fan córrer per força / El caramel de portar-se bé / La gorra dels desitjos
15:34 Doraemon - El retoprojector / El pot de l'antipatia
15:51 Espies de veritat - De vacances
tancar

De vacances

Quan les noies arriben al seu destí de vacances, Hawaii, es troben immerses en un misteri que implica la desaparició d'alguns investigadors del volcà de l'illa. Quan descobreixen qui hi ha darrere de tot aquest entramat, les noies intenten parar-li els peus i s'infiltren al seu cau. Malauradament, però, no ho aconsegueixen. Finalment, tot resulta una prova que en Jerry ha elaborat expressament per saber si han de rebre més instruccions.

16:12 Espies de veritat - Atrapades a l'edat mitjana
tancar

Atrapades a l'edat mitjana

La Sam, la Clover i l'Alex viatgen al passat per perseguir un delinqüent i evitar que faci servir la tecnologia moderna per canviar el curs de la història. A més, també és Halloween i es preparen per anar a un concurs de disfresses.

16:37 Un drama total d'illa - Amb l'aigua al coll!
tancar

Amb l'aigua al coll!

El repte d'avui és una travessa amb canoa fins a la funesta "Illa del Ossos". El primer equip que arribi a la platja del campament aconseguirà la immunitat. Això sí, segons la llegenda, si t'endús alguna cosa de l'illa, estàs maleït per sempre! Ah! I no t'ho perdis! Avui en Cody li tira els trastos a la Gwen... unes vuitanta vegades!

17:02 Els petits fantasmes - Misteri musical
tancar

Misteri musical

Els Petits Fantasmes han començat a assajar pel concert que han promès que els farien a en McGregor i a la tieta Gigi. Però, com s'ho faran, si no saben tocar cap instrument?! La batuta màgica d'un dels seus avantpassats els aniria molt bé! Vés-te preparant per un dia de concert... i per una nit molt musical! Aquesta batuta no calla mai!

17:12 mic 3
17:12 Pingu - El barret nou de la mare
tancar

El barret nou de la mare

Que poc que ha durat el barret nou de la mare! En Pingu i la Pinga s'hi han posat a jugar i l'han fet malbé. Ara l'hauran d'arreglar sense que la mare se n'adoni. Vols dir que se'n sortiran? Ja s'hi poden fixar bé, que la mare n'estava molt, del seu barret nou.

17:19 Els cap de drap - Ens ataquen els esquirols
17:30 L'hora del Timmy - El Timmy aprèn a endreçar
17:43 Una mà de contes - La meva iaia no viu sola
tancar

La meva iaia no viu sola

Aquesta temporada, "Una mà de contes" diversifica les seves plataformes i , a més de l'emissió televisiva, s'obre pas a la xarxa amb una web pensada i dissenyada per a tots els públics: per al nen que simplement vol veure un conte i jugar, per a la família que busca informació i participació, per a la comunitat educativa que necessita material per organitzar continguts i activitats o per a l'artista que busca inspiració.

17:52 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo li ha demanat a en Bagú que li deixi fer una volta amb el seu patinet, però és clar, tot té un preu. Si no aconsegueix una moneda, es quedarà sense anar en patinet. Però la Petúnia té una guardiola! En Loopdidoo, amb les presses per treure la moneda de la guardiola, la trencarà... i la Petúnia haurà d'investigar qui és el lladre! L'hi ajudes, amb en Basili?!

18:03 La Supermots
18:14 La Supermots
18:15 La Supermots
18:26 La Supermots
18:27 La Supermots
18:33 Animalades al corral - El club Otis / Les cròniques de Corralàndia
tancar

El club Otis / Les cròniques de Corralàndia

L'Otis i els altres animals mascles han deixat clar que la Germandat del Corral, el seu club secret, és una associació només per a nois. Però l'Abby i les altres noies també en saben, de fer clubs! Avui ho comprovarem de primera mà! Més tard, el Mocós enxamparà l'Otis i companyia jugant a "Corrals i masmorres" i acabarà convençut que ha entrat en un món màgic. No t'ho perdis!

19:02 El meu amic gegant - Cap. 27 La meva mare és una alienígena!
tancar

Cap. 27 La meva mare és una alienígena!

Per evitar que el castiguin per haver faltat a l'escola, en Linus ha convençut un alienígena que acaba de salvar perquè es faci passar per la seva mare i vagi a parlar amb el director. Després de descobrir-los, salta l'alarma i arriben la mare d'en Linus i els agents de l'SDC, que la confonen amb l'alienígena i la capturen. Avui toca salvar la mare!

19:15 El meu amic gegant - Cap. 28 Stotorm
tancar

Cap. 28 Stotorm

La Veronica, deixeble de l'Stotorm, el mestre dels Torbs, ha vingut a la Terra per preparar-ne l'arribada. Segons ella, vol estudiar els fenòmens meteorològics del nostre planeta. El que passa és que en Taki se n'ha enamorat i la Veronica no ha complert la seva missió... Ara el mestre dels elements és capaç de qualsevol cosa!

19:30 Info k
19:47 Espies de veritat - De vacances
tancar

De vacances

Quan les noies arriben al seu destí de vacances, Hawaii, es troben immerses en un misteri que implica la desaparició d'alguns investigadors del volcà de l'illa. Quan descobreixen qui hi ha darrere de tot aquest entramat, les noies intenten parar-li els peus i s'infiltren al seu cau. Malauradament, però, no ho aconsegueixen. Finalment, tot resulta una prova que en Jerry ha elaborat expressament per saber si han de rebre més instruccions.

20:10 Espies de veritat - Atrapades a l'edat mitjana
tancar

Atrapades a l'edat mitjana

La Sam, la Clover i l'Alex viatgen al passat per perseguir un delinqüent i evitar que faci servir la tecnologia moderna per canviar el curs de la història. A més, també és Halloween i es preparen per anar a un concurs de disfresses.

20:34 Tom i Jerry - El magnifico
20:41 Tom i Jerry - Tom el forçut
20:47 Tom i Jerry - El ratolí napolità
20:54 Tom i Jerry - La nit de Nadal
21:03 Tom i Jerry - El gatet enginyós
21:10 Tags
21:27 Sincopats - Amor i amics 2
06:00 mic 3
06:00 Louie - Louie, dibuixa'm un mussol
tancar

Louie, dibuixa'm un mussol

Es comença a fer de nit i ja no s'hi veu gaire bé. En Louie ha sortit al jardí a buscar l'osset de peluix de la Sophie, però ja és molt fosc i no hi ha manera de trobar-lo. Hi ha algun animal que hi vegi molt bé de nit? És clar! Un mussol! En Louie dibuixarà un mussol perquè l'ajudi a trobar l'osset de peluix de la seva amiga!

06:07 Tork - Cançó de bressol
tancar

Cançó de bressol

En Tork i en Batt desperten uns ocellets mentre canten una cançó. Els ocells els demanen una cançó de bressol per dormir. En Tork i en Batt són incapaços de trobar-ne una que els agradi, i els animals no en poden trobar cap del seu gust, tampoc. Fins i tot l'Iris fracassarà en el seu intent. Podran calmar-se els ocells i tornar a dormir?

06:14 La Lua i el món - Com s'omple la nevera?
tancar

Com s'omple la nevera?

A casa hi tenim un munt d'aparells que van amb piles. Les piles no s'han de llançar mai a les escombraries. Les hem d'anar apilant a casa i, de tant en tant, llençar-les als contenidors especials per a piles gastades.

06:17 La Lua i el món - El regal d'aniversari
tancar

El regal d'aniversari

Quan anem al camp o a la muntanya hem de mirar de no deixar-hi coses com ara llaunes, ampolles, bosses de plàstic, burilles, etcètera. Al moment de marxar hem de recollir totes les deixalles i emportar-nos-les cap a casa.

06:20 La Lua i el món - La reina de la casa
tancar

La reina de la casa

Quan fregim aliments i ens queden restes d'oli no els hem de llençar mai per l'aigüera. Hauríem de tenir un emvàs dedicat especialment a guardar-hi aquest oli i portar-lo a qualsevol de les deixalleries que hi ha a les nostres ciutats.

06:24 Lucy: quina mandra! - Música de veritat
tancar

Música de veritat

En Tom i la Jasmine han estudiat molt perquè soni bé la cançó que han de tocar a classe. La Lucy també tocarà la flauta amb ells, però si ha de bellugar els dits amunt i avall per tocar només uns minuts, es cansarà moltíssim. Segur que troba una manera més còmoda de fer-ho. Potser, amb la imaginació que té, fins i tot s'inventarà un instrument nou!

06:30 Lucy: quina mandra! - Sant tornem-hi
tancar

Sant tornem-hi

Avui la mare ha proposat a en Paul i a la Lucy de fer tot de dibuixos per enviar de felicitacions de Nadal. Pels avis, pels oncles, per les tietes... La Lucy de seguida ha vist ben clar que si ha de fer tants dibuixos, es cansarà moltíssim. Segur que hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho! El que passa és que només té dues mans... Com s'ho manegarà?!

06:40 Capità Fracasse - L'espasa venjadora
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - La Samantha a la recepció
21:35 Samantha ups! - Els retalls inèdits del dissabte
21:40 Samantha ups! - Grip a la casa rural
21:45 Freqüència 04
22:07 Extres Coproduccions - Lucky Fred
22:13 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Lleó ha marxat de casa, enfadat amb sa mare, la Beatriu. Ella, penedida. Els nois preparen una partida de cartes a la torre. Apareix la Beatriu. La Cristina, acabat el treball, vol estar sola.

22:38 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi ha de passar la ITV i no té diners. Es busca un professor d'anglès per a la Nuri, el Pere suggereix... el Sergi! El Pere, enamorat de la Bàrbara.

23:01 Laura - El petit príncep
tancar

El petit príncep

Monarquia o República? La presencia d'un client secret farà plantejar-se la forma d'estat a tota la família Masdéu.

23:45 Invasió - Tot sobre l'eddie
00:30 Estació d'enllaç - La concessió
tancar

La concessió

La presència del Robert a casa de les seves filles comporta una sèrie d'incomoditats, com pot constatar la Laura, la petita, que es veu forçada a prendre partit en una guerra entre pare i mare que no és la seva guerra. Mentrestant, a l'estació d'enllaç, la tensió amb què es viu la malaltia de la Teresa es veu complicada per les decisions definitives que es prenen sobre la renovació de la concessió del bar del Manel.

01:16 Estació d'enllaç - El desengany
tancar

El desengany

La Dolors és una dona gran que arriba a l'estació d'enllaç acompanyada pel seu fill. La previsió del fill és que la seva germana ja els estigui esperant, per quedar-se amb la mare, perquè ell té molta pressa. Però les coses no surten com havia pensat. Coneixerem també la història del Rafel, un ferroviari amic del Pere que té un problema molt greu.

02:05 Samantha ups! - La Samantha a la recepció
02:10 Samantha ups! - Els retalls inèdits del dissabte
02:15 Samantha ups! - Grip a la casa rural
02:19 Freqüència 04
02:41 Extres Coproduccions - Lucky Fred
02:48 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Lleó ha marxat de casa, enfadat amb sa mare, la Beatriu. Ella, penedida. Els nois preparen una partida de cartes a la torre. Apareix la Beatriu. La Cristina, acabat el treball, vol estar sola.

03:13 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi ha de passar la ITV i no té diners. Es busca un professor d'anglès per a la Nuri, el Pere suggereix... el Sergi! El Pere, enamorat de la Bàrbara.

03:36 Laura - El petit príncep
tancar

El petit príncep

Monarquia o República? La presencia d'un client secret farà plantejar-se la forma d'estat a tota la família Masdéu.

04:20 Les estrelles responen
04:21 Les estrelles responen
04:22 Les estrelles responen
04:23 Les estrelles responen
04:24 Estació d'enllaç - La concessió
tancar

La concessió

La presència del Robert a casa de les seves filles comporta una sèrie d'incomoditats, com pot constatar la Laura, la petita, que es veu forçada a prendre partit en una guerra entre pare i mare que no és la seva guerra. Mentrestant, a l'estació d'enllaç, la tensió amb què es viu la malaltia de la Teresa es veu complicada per les decisions definitives que es prenen sobre la renovació de la concessió del bar del Manel.

05:11 Estació d'enllaç - El desengany
tancar

El desengany

La Dolors és una dona gran que arriba a l'estació d'enllaç acompanyada pel seu fill. La previsió del fill és que la seva germana ja els estigui esperant, per quedar-se amb la mare, perquè ell té molta pressa. Però les coses no surten com havia pensat. Coneixerem també la història del Rafel, un ferroviari amic del Pere que té un problema molt greu.