Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Jugar al golf, alimentar peixos
14:30 Telenotícies migdia
15:40 La Mari - + info
tancar

+ info

La Mari és més forta i més oberta. Ha aconseguit portar a Barcelona els fills, Paquito i Estrella, i la mare, la senyora Rosa. La relació amb ella serà molt difícil ja que a la mare li costarà molt entendre els costums i la mentalitat d'una gran ciutat i d'uns nous temps. Som a finals dels anys seixanta i la Mari està totalment adaptada al barri

16:55 Julie Lescaut - La mort rosa
18:30 Tarda de cine - Nadine
tancar

Nadine

Nadine Hightower, que està fent tràmits per divorciar-se del seu marit Vernon, vol recuperar unes fotos seves on apareix despullada. Quan va a reclamar-les al fotògraf que les va fer, Nadine és testimoni de l'assassinat de l'home.

20:00 Telenotícies vespre
20:20 Zona Champions - Zona Champions
20:45 Futbol : Champions League - Arsenal - F. C. Barcelona
22:45 Zona Champions - Zona Champions
23:20 Banda Ampla - + info
tancar

+ info

Ja som a les portes de Setmana Santa. Enguany, milions de ciutadans es mouran per anar de vacances. Ara bé, com afectarà la crisi aquestes vacances? Les farem més curtes, gastarem menys? Com veiem els turistes que vénen de fora a casa nostra? I a nosaltres, com ens veuen al món? S'està esgotant el model de sol i platja que hem venut durant tants anys?

01:00 Pel·lícula - L'inventor alemany
tancar

L'inventor alemany

La pel·lícula, basada en fets reals, explica la història d'un científic alemany que va viure en una illa d'Escòcia. Tots els habitants de l'illa van seguir amb interès els intents del jove per connectar-los amb el món exterior a través de la construcció d'un coet que serviria com a servei postal. Però, quan tot estava preparat, va esclatar la Segona Guerra Mundial i el científic va rebre pressions per prendre-hi part. S'hi va negar, però el govern alemany va segrestar la seva família per obligar-lo.

02:45 Pel·lícula - Dolça meva
tancar

Dolça meva

Quan la Luara rep una carta de la seva mare, de qui no tenia cap notícia des de fa 10 anys, la seva vida pren un rumb totalment diferent. Laura decideix anar a Holanda per veure la seva mare però per fer-ho s'haurà d'enfrontar amb la seva germana gran, l'Àngela que l'ha cuidat com si fos la seva filla. L'Àngela, una jove policia, intentarà retenir la seva germana per tots els mitjans. La Laura anirà descobrint tot un seguit de noves sensacions: la por, la desesperació, la traició, etc.

04:20 Dawson's creek - Completament sobris
tancar

Completament sobris

Pacey i Jack organitzen una festa plena de sorpreses; Dawson visita Audrey a la clínica i es troba amb un mite dels directors de cine.

05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:15 Identitats - Carles Rexach
08:10 Planeta Terra
08:10 Com caigudes del mar - Com caigudes del mar
tancar

Com caigudes del mar

Al llarg d'aquest documental, analitzarem les nostres relacions amb les balenes i els dofins. Creiem que coneixem aquests animals, els cacem, els salvem, els estudiem i els considerem mascotes. Algunes persones fins i tot els adoren. Però, què en sabem, en realitat? El documental està format per diferents filmacions curtes, cada una amb un estil propi, que, com si es tractés d'un mosaic, van elaborant una imatge molt completa de les relacions que hem establert amb aquests animals.

09:00 Secrets de la natura - La península de Shiretoko: Un hivern d'abundància
09:30 Horitzons
09:30 Ciutats de Déu - Jerusalem
10:30 Els últims nòmades - Els viatgers de les estepes
tancar

Els viatgers de les estepes

Com és la vida d'aquests nòmades a les estepes gelades? Des de la nevada taigà de Sibèria on viuen els Tsatan en els seus tipis i amb els seus ramats de rens, es viatja fins als Andes bolivians on viuen els Callahuayas, hereus del coneixement de l'antic imperi del Tiahuanaco. Finalment veurem els genets mongols, els Darkhad, els fills de Gengis Khan.

11:20 Dèria viatgera i bon paladar - Grècia
tancar

Grècia

És impossible fugir de la màgia de Grècia, però pocs entusiastes trobaríem de la cuina grega. Per desfer el mite que els grecs no tenen art culinària, el nostre equip emprèn un viatge de descobriment gastronòmic. El ritme de vida caòtic de la metròpolis que és Atenes sorprèn els que la visiten per primer cop, i molt pocs es perden pels seus carrerons per buscar-hi restaurants de primera categoria.

11:40 Grans idees per a un petit planeta - Ginys
12:10 RITMES
12:10 Ritmes cat
12:45 City folk (versió curta)
12:55 La veritat sobre el menjar - Cap. 5 Com mantenir-nos joves i guapos
tancar

Cap. 5 Com mantenir-nos joves i guapos

Un cop d'ull als aliments i begudes que consumim diàriament, i com ens poden ajudar a combatre el procés d'envelliment des de dins i des de fora. Els experiments inclouen: la dieta Detox, els espinacs i la vista, els tomàquets i la protecció de la pell, l'aigua i la pell, la prova del vi, i els fruits del bosc i la memòria.

13:45 Karakia - The melting pot? - 2
tancar

The melting pot? - 2

Durant el segle XX, els nord-americans han sabut marcar el complex pols polític, econòmic i també cultural del món; en canvi, en un aspecte tan senzill i quotidià com és el menjar, no sembla que hagin aconseguit el mateix que a través del cinema o la música. Aparentment, coneixem moltes coses de la cultura dels Estats Units, un país que ha exportat referents arreu del món, però és evident que més enllà dels tòpics i del fast food, també hi ha molt a dir.

14:20 L'Ànima del 33
14:30 Planeta Terra
14:30 Euskal Herria: la mirada màgica - Entre l'aigua i el vi, l'Ebre
tancar

Entre l'aigua i el vi, l'Ebre

Terres riques i pobles fabulosos s'enfilen des de les riberes de l'Ebre fins als confins de roca de les serres de Toloño i Cantàbria. És el país del vi, una regió marcada pel seu caràcter històric de frontera, on cada nucli havia estat un fortí, o avui és un formiguer de cellers. Obrint-se pas entre les penyes de Sobrón, l'Ebre s'ha fet una porta per entrar al País Basc. L'Ebre ha tallat les imponents muralles de la serra d'Árcena com un matxet poderós.

15:00 Els 60 animals més perillosos del món - El making of
15:29 Els 60 animals més perillosos del món - En perill d'extinció
16:00 La natura des de dins - Animals en perill d¿extinció
16:45 Secrets de la natura - L'Harpia: El ranpinyaire de les capçades
17:10 L'Ànima del 33
17:15 60 minuts - Cas obert a Mississipí
tancar

Cas obert a Mississipí

"Cas obert a Mississipí" és la dramàtica i commovedora crònica dels esforços d'un ciutadà, Tom Moore, per portar davant de la justícia els membres del Ku Klux Klan que van matar el seu germà, més de quatre dècades enrere. És un reportatge que va ser determinant a l'hora d'aconseguir que les autoritats nord-americanes, finalment, inculpessin els sospitosos de dos brutals assassinats comesos el 1964.

18:10 Horitzons
18:10 Gent del planeta - Des dels terrats del Caire
tancar

Des dels terrats del Caire

Al Caire s'ha muntat una ciutat sobre una ciutat, un lloc on la vida al carrer es reflecteix ben amunt, a la "ciutat del cel" com l'anomenen els seus residents. A causa de la gran falta d'habitatge en condicions, les teulades del nucli antic del Caire s'han convertit en un desgavell de barraques que formen carrerons i places diminutes.

19:05 Cànon Panorama - Biografies: Katherine Hepburn
tancar

Biografies: Katherine Hepburn

La vida i la carrera de Katharine Hepburn són llegendàries. Va ser una actriu de primera categoria durant 60 anys, guanyadora de quatre premis de l'Acadèmia. La seva trajectòria comença en una família extraordinària, una família rodejada per una aurèola de misteri i tragèdia. Les relacions tumultuoses que va mantenir amb Howard Hugues, John Ford i, sobretot, amb Spencer Tracy van deixar fascinat el públic. Katharine Hepburn va ser un model a seguir per a moltes generacions de dones nord-americanes.

19:55 L'Ànima del 33
20:00 El Màster de TV3 - Expedient Bolonya
tancar

Expedient Bolonya

"Expedient Bolonya". Lluís Royo, Montse Rosell i Jordi Pueyo, estudiants del màster expliquen perquè han triat el conflicte universitari sobre el Pla Bolonya com a tema per al seu documental, perquè li han posat aquest títol i què han volgut explicat amb el seu treball.

20:35 KM 0 - Km 0
21:00 L'home dels lleons
21:21 L'home dels lleons
21:45 Loto 6/49
21:55 quèquicom - Neurorehabilitació: aprendre dels encerts
tancar

Neurorehabilitació: aprendre dels encerts

Un simple mirall pot fer desaparèixer el dolor d'un membre amputat fent creure al cervell que l'extremitat perduda es mou. Això és una de les coses aparentment impossibles que fan a l¿Institut Guttmann. Una altra és aconseguir la recuperació del moviment en persones que han patit una lesió important, però no absoluta, del sistema nerviós. En tots dos casos apliquen tècniques basades en el reforçament positiu.

22:20 quèquicom - El pa que s'hi dóna
tancar

El pa que s'hi dóna

Aquest any la farina procedent del blat espanyol ha estat de pèssima qualitat pel seu baix contingut en gluten i una elevada propensió a la colonització per fongs. Els elaboradors han pogut compensar aquests defectes barrejant-la amb farina d'importació, de manera que el pa que es comercialitza no en patirà les conseqüències. Quèquicom investiga quins són els paràmetres de qualitat del pa amb els experts de Laboratoris Girona.

22:45 Valor afegit
23:15 Zona Champions - Zona Champions: Inter de Milà - CSKA de Moscou
00:20 RITMES
00:20 Ritmes concert - Herman Dune
tancar

Herman Dune

El francès d'origen suec David Ivar va fundar, amb el seu germà André i el músic suís Néman, el grup Herman Dune el 1999, que va cridar de seguida l'atenció pel seu so folk, que molts van situar dins el corrent de l'antifolk de Nova York. L'any 2000 el llegendari locutor de la BBC John Peel els va descobrir en una de les seves mítiques Sessions i la seva empenta els va situar en primera línia de l'escena independent europea.

01:00 El Màster de TV3 - Expedient Bolonya
tancar

Expedient Bolonya

"Expedient Bolonya". Lluís Royo, Montse Rosell i Jordi Pueyo, estudiants del màster expliquen perquè han triat el conflicte universitari sobre el Pla Bolonya com a tema per al seu documental, perquè li han posat aquest títol i què han volgut explicat amb el seu treball.

01:30 Cànon Panorama - Biografies: Katherine Hepburn
tancar

Biografies: Katherine Hepburn

La vida i la carrera de Katharine Hepburn són llegendàries. Va ser una actriu de primera categoria durant 60 anys, guanyadora de quatre premis de l'Acadèmia. La seva trajectòria comença en una família extraordinària, una família rodejada per una aurèola de misteri i tragèdia. Les relacions tumultuoses que va mantenir amb Howard Hugues, John Ford i, sobretot, amb Spencer Tracy van deixar fascinat el públic. Katharine Hepburn va ser un model a seguir per a moltes generacions de dones nord-americanes.

02:18 KM 0 - Km 0
02:43 quèquicom - Neurorehabilitació: aprendre dels encerts
tancar

Neurorehabilitació: aprendre dels encerts

Un simple mirall pot fer desaparèixer el dolor d'un membre amputat fent creure al cervell que l'extremitat perduda es mou. Això és una de les coses aparentment impossibles que fan a l¿Institut Guttmann. Una altra és aconseguir la recuperació del moviment en persones que han patit una lesió important, però no absoluta, del sistema nerviós. En tots dos casos apliquen tècniques basades en el reforçament positiu.

03:08 quèquicom - El pa que s'hi dóna
tancar

El pa que s'hi dóna

Aquest any la farina procedent del blat espanyol ha estat de pèssima qualitat pel seu baix contingut en gluten i una elevada propensió a la colonització per fongs. Els elaboradors han pogut compensar aquests defectes barrejant-la amb farina d'importació, de manera que el pa que es comercialitza no en patirà les conseqüències. Quèquicom investiga quins són els paràmetres de qualitat del pa amb els experts de Laboratoris Girona.

03:33 Valor afegit
04:00 Viure a sang freda - A la recerca de cròtals
04:10 Pel·lícula - Viure sense por
tancar

Viure sense por

Ana, amb 30 anys i una nena de mesos, viu angoixada per l¿amenaça del seu marit Jero, que és a la presó complint condemna per haver-la maltractat. Però sap que algun dia en sortirà i voldrà fer-li pagar la seva humiliació. Quan arriba aquest dia , Ana fuig de casa i torna al poble de la seva infantesa. Allí coneix Federico, un home de 50 anys que li ofereix feina i una convivència respectuosa . A poc a poc la relació entre ells es va fent més forta i sincera.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:08 L'Ànima del 33
06:15 Travelogue of masterpieces
06:20 Clàssica - + info
tancar

+ info

XX FESTIVAL DE GUITARRA, Des de la Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona. Orquestra de Guitarres de Barcelona i Orquestra Catalana de Guitarres.

Progrmació BD ....
07:00 Les Tres Bessones - Frankenstein
tancar

Frankenstein

Les Tres Bessones apareixen a la consulta del Dr. Frankestein, que en aquesta ocasió és un veterinari que pot crear animals al gust de tothom: gallines amb cua de peix, vaques amb ales, etc. Aquesta curiosa habilitat li comporta un excés de feina i necessita ajudants. L¿Anna la Teresa i l¿Helena s¿hi apunten de seguida.

07:24 Les Tres Bessones - Les mines del rei Salomó
tancar

Les mines del rei Salomó

A la Bruixa Avorrida cada vegada li és més difícil trobar indrets per castigar les tres bessones, i decideix no fer-ho, però davant de les seves reclamacions, les envia a les mines del rei Salomó.

07:50 El xai Shaun - Els testos s'asssemblen a les olles
07:57 El xai Shaun - Els porcs la fan grossa
08:04 El xai Shaun - En Bitzer, el monstre
08:11 El xai Shaun - Ànecs zebrats del Serengeti
08:15 mic 3
08:15 Spirello - La reina pantera
08:20 Bob, el manetes - Futbol Club Corró
08:34 Bob, el manetes - El futbolista Pessic
08:45 La Neli i en Cèsar - Cap. 50 La festa de la Mina
tancar

Cap. 50 La festa de la Mina

La Mina ha convidat tots els seus amics i amigues a la seva festa d'aniversari, però resulta que la invitació de la Neli s'ha perdut. La Neli, que ja li tenia el regal a punt, està molt trista i es pensa que la seva amiga no l'hi ha volgut convidar. El cas és que el dia de la festa la Neli no s'hi presenta, i la Mina no entén per què, és clar. Com s'ha d'arreglar, això?!

08:50 Bali - Cap. 7 Amunt els blaus!
tancar

Cap. 7 Amunt els blaus!

Després de perdre una partida de futbolí amb en Tito, en Bali s'ha posat molt content de saber que el pare els portarà a veure un partit de futbol de veritat! L'estrella de l'equip, en somnis, explicarà a en Bali que per ser bo, el que s'ha de fer és entrenar-se molt cada dia. Potser així podrà guanyar a en Tito al futbolí! No t'ho perdis, que comença el partit!

09:02 Bali - Cap. 8 El xef sóc jo!
tancar

Cap. 8 El xef sóc jo!

Avui és l'aniversari de la mare, i aprofitant que ha sortit amb la Lea, en Bali i el pare li faran un pastís sorpresa. L'única pega és que no saben com posar-s'hi. Sort que en Bali, en els seus somnis, sempre aprèn moltes coses! Com ara que per fer un pastís, l'únic que cal fer és seguir les instruccions de la recepta! T'hi apuntes a fer un pastís per a la mare d'en Bali?!

09:14 Bali - Cap. 9 Vull ser gran!
tancar

Cap. 9 Vull ser gran!

Avui en Bali s'ha adonat que és el més baixet de tots els amics i, és clar, no li ha fet gaire gràcia. Ja saps que en somnis, però, a en Bali sempre li passen les mil i una! Avui, per exemple, es farà gran com un edifici! I potser també acceptarà que cadascú creix al seu ritme. Són coses que no es poden triar... No t'ho perdis, avui en Bali et necessita més que mai.

09:30 Doraemon - El mirall traspassable/ El xiclet per la tv
09:52 Doraemon - La canya per fer huracans/ L'estora per tranquilitzar
10:25 El meu amic gegant - Cap. 9 Operació portes obertes
10:41 El meu amic gegant - Cap. 10 Mutis
10:58 El meu amic gegant - Cap. 11 La caça del plook
tancar

Cap. 11 La caça del plook

En Linus i els seus amics estan intentant ajudar un plook de Magellan a fugir dels agents de l'SDC. D'altra banda, en Cornell vol convèncer en Boom perquè l'ajudi a atrapar l'alienígena per impressionar els agents Chase i Sandborn, i així poder entrar a formar part de l'SDC. Què et sembla que farà en Boom?!

11:15 El meu amic gegant - Cap. 12 Solidaritat amb la gent gran
tancar

Cap. 12 Solidaritat amb la gent gran

Aprofitant que aquest cap de setmana comença la campanya de solidaritat amb la gent gran, la Marlene ha convidat a casa la senyora Poborski, una dona que està convençuda que l'SDC els protegeix dels "maleïts alienígenes"! Com s'ho faran perquè no s'adoni que en Boom és un d'aquests "maleïts alienígenes"?! Avui ho tenen complicat!

11:20 Espies de veritat - El cuiner de sushi malvat
tancar

El cuiner de sushi malvat

Poc després de l'alliberament d'en Jazz Handz, el mim més malvat de tota la història, en Jerry informa les espies d'una sèrie d'atacs sorprenents que han afectat diversos restaurants de sushi. El descobriment de marques circulars, dents gegants i melamina per terra fa pensar que es podria tractar de pops gegants. Però, qui hi deu haver al darrere?

11:41 Espies de veritat - Dits de seda
tancar

Dits de seda

L'Alex i la Clover comencen a sospitar de les activitats secretes de la Sam, que està seguint la pista d'en Jazz Handz. Desobeint les ordres d'en Jerry, seran testimonis de la trobada de la seva amiga amb el mim més malvat de la història i engegaran a rodar una missió altament confidencial. Per aturar en Jazz les Espies han d'estar més unides que mai...

12:03 Espies de veritat - Un món de mims
tancar

Un món de mims

En Jazz Handz acaba d'inaugurar el Món del Mim, un parc temàtic dedicat exclusivament al mim. Ben mirat, no és cap delicte. Però les nostres heroïnes estan convençudes que, tot plegat, forma part d'un altre dels plans malèfic d'en Jazz. Aviat descobriran que la seva intenció és crear un exèrcit de mims invencible... reclutant el públic del parc!

12:25 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
12:50 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:16 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:50 Tags
14:05 Tsubasa: les cròniques perdudes - Un nou demà
tancar

Un nou demà

L'atac d'en Tambal, fent servir les seves arts secretes, ha anul·lat en Sorata i companyia, que han quedat sota el control del malèfic governador. La Cyunyan, guiada per la Sakura, podrà parlar amb l'esperit de la seva mare, que li donarà un mirall per intentar aturar en Tambal. En Syoran no se'n surt tot sol... Sembla impossible vèncer en Tambal!

14:29 Tsubasa: les cròniques perdudes - Un somriure càlid
tancar

Un somriure càlid

Els nostres herois se'n van del país de Nayutaya per entrar en un altre món. Aquest cop la Mokona els farà arribar a la vora d'un llac. Té la intuïció que dins de l'aigua hi ha una de les plomes de la Sakura. Mentre en Syoran la busca, un peix enorme apareix davant de la Sakura per preguntar-li què fa en aquell indret. D'on ha sortit aquesta criatura...?

15:00 Doraemon - El mirall traspassable/ El xiclet per la tv
15:22 Doraemon - La canya per fer huracans/ L'estora per tranquilitzar
15:50 Gat i gos - El gat i gos i el gran misteri dels pares (i)
16:13 Gat i gos - El gat i gos i el gran misteri dels pares (ii)
16:40 Keroro - Des del cel amb amor! A formar! / La Momoka i la Mois... a la batalla de paletes
tancar

Des del cel amb amor! A formar! / La Momoka i la Mois... a la batalla de paletes

En Keroro, després de descobrir els estels, intentarà convèncer tota la tropa que engeguin una invasió a gran escala des del cel. Ell diu que ho té tot controlat. A la seva manera, és clar... D'altra banda, la Momoka organitzarà un campionat de paletes. Hi estan tots convidats. A més, hi ha moltes coses en joc. Sobretot per la Momoka!

17:10 mic 3
17:10 Bob, el manetes - Futbol Club Corró
17:24 Bob, el manetes - El futbolista Pessic
17:30 Spirello - El senglar pacient
17:40 Una mà de contes - La senyora número 3
17:55 El xai Shaun - Els testos s'asssemblen a les olles
18:02 El xai Shaun - Els porcs la fan grossa
18:09 El xai Shaun - En Bitzer, el monstre
18:16 El xai Shaun - Ànecs zebrats del Serengeti
18:20 El meu amic gegant - Cap. 39 El convidat sorpresa
tancar

Cap. 39 El convidat sorpresa

Un alienígena paràsit s'ha introduït al cos de la Jenny, que és amb en Linus berenant al minigolf. El problema és que els agents Chase i Sandborn tenen ordres expresses del Número 9 de trobar-lo i aïllar-lo, però sense córrer riscos. I, si veuen que van mal dades, de destruir immediatament el paràsit... i el portador! És a dir, la Jenny!

18:36 El meu amic gegant - Cap. 40 Linus contra Boom
tancar

Cap. 40 Linus contra Boom

En Cornell, que s'anava a presentar a les eleccions per delegat de classe contra en Linus, ha tingut una idea encara més bona: fer-hi presentar en Boom, convençut que és ben capaç de manipular-lo. En Linus, que se sent traït per en Boom, ha decidit activar l'alarma d'incendis... O era la d'extraterrestres?! Sigui com sigui, l'SDC va de camí cap a l'escola!

18:49 El meu amic gegant - Cap. 41 Gogalem
tancar

Cap. 41 Gogalem

L'Iris i en Taki, que participen en un concurs de reportatges amateurs, han descobert que a la ciutat hi ha un nou xèrif: un Gogalem reclutat pel Número 9 que, a partir d'ara, substituirà els agents Chase i Sandborn. El que no saben els de l'SDC és que han alliberat una arma capaç de destruir tot el planeta. T'imagines qui seran els encarregats de neutralitzar-lo?!

19:05 Gat i gos - El gat i gos i el gran misteri dels pares (i)
19:28 Gat i gos - El gat i gos i el gran misteri dels pares (ii)
19:55 Espies de veritat - La màquina encongidora de cervells
tancar

La màquina encongidora de cervells

Un sonat que es vol convertir en la persona més evolucionada del planeta, s'ha inventat una màquina que encongeix el cervell i deixa la gent en un estat més primitiu. La societat cada cop és més salvatge i les espies tenen les hores comptades per aturar aquesta bogeria.

20:20 Espies de veritat - Més que un ascens, és un malson (1)
tancar

Més que un ascens, és un malson (1)

La Sam, la Clover i l'Alex ja són, oficialment, espies secretes d'elit de la WHOOP, la qual cosa vol dir més perills i més missions! Fins i tot missions malèfiques d'en Terence, que ha segrestat en Dean, el seu entrenador! Com ara, robar el microxip que porta en Jerry amagat al cos.

20:35 Els Podcats - Cap. 58 Jocs clàssics
tancar

Cap. 58 Jocs clàssics

Avui, en Senzo ha desenterrat un joc de tota la vida, el primer videojoc del món, una autèntica relíquia, el joc clàssic de ping-pong. En Mimo està disposat a jugar-hi, però abans el modernitzarà una mica, esclar. La que s'ha quedat ben enganxada al "Laberint", que també és un dels clàssics, és la Bella. O més aviat s'hi ha quedat atrapada! Com se'n sortirà?

20:45 Tom i Jerry - Problemes a hawaii
20:51 Tom i Jerry - Experiments amb gats
21:13 Tom i Jerry - Atrapat amb sortida
21:15 Tags
21:20 Tom i Jerry - Te per dos
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - T'estimo, marieta
tancar

T'estimo, marieta

Un encanteri equivocat fa que en Batt i en Tork s'enamorin d'una marieta i es barallin contínuament per demostrar qui és millor xicot. Tots dos amics acaben barallant-se mentre l'Iris busca una solució per l'encanteri. Finalment l'encanteri es trencarà i la marieta trobarà un altre pretendent.

06:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia i la Júlia juguen a fer de botigueres i tenen una botiga on hi venen absolutament de tot, fins i tot les ulleres de nedar d'en Carles! En Carles les hi ha deixat només una estona, perquè més tard anirà a la piscina amb en Marcel, però resulta que les ha acabat comprant en Morten, que no les pensa tornar a canvi de res. Com s'ho farà en Carles per recuperar-les?!

06:25 Els Fruittis - L'aniversari d'en gaspatxo
tancar

L'aniversari d'en gaspatxo

S'acosta l'aniversari d'en Gaspatxo i ningú del poblat sembla que se'n recordi. Fins i tot els més propers a ell sembla que ho han oblidat. En Gaspatxo, dolgut, es refugiarà al bosc per reflexionar. Finalment comprendrà que tot és un muntatge per celebrar una festa sorpresa en honor seu.

06:55 Explica'm un conte - En Jules i en Pepet
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Un dia de tele
21:37 Samantha ups! - Els retalls inèdits del dissabte
21:40 Freqüència 04
22:00 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Xavier demana ajuda al Ferran per amagar la Charo. En Manel no acaba de tenir sort amb la nova feina. La Marta Jardí diu a l'Helena que farà córrer las eva relñació amb en Joan Grau. En Martí ha guanyat un concurs a l'escola. La Cristina vol que el seu marit faci les paus amb en Juame.

22:27 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Eudald Balcells ha pactat amb els veïns la ubicació del monument. En Martí s'assabenta que el dibuix amb el qual ha guanyat el concurs és el que li va regalar a la Clàudia. La Rosa ja sap que la seva filla està embarassada. En Marc reclama a l'Antonio el deute que té del supermercat. L'Esther reté el Jaume a casa seva. L'Anna està desesperada perquè el Jaume no torna a casa.

22:59 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio està pressionat pel Marc, que vol que li vengui l'1% del supermercat. En Jaume marxa de casa de l'Esther, però entre ells no hi ha hagut res. En Ferran retreu tot el que està fent a la seva família.

23:25 Extres Coproduccions - Caravaggio
23:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Les coses empitjoren a cal Quim. La Mireia n'és plenament conscient. Tornen vells fantasmes... El Salvador vol prevenir la Mati del que espera al Cesc, si continua per aquest camí. I arriba el moment...

23:59 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Al pont hi arriben el Salvador i la Mati. El Cesc està a punt de caure... L'Iñaki proposa a la Gemma una trobada amb el Salvador... La Mireia es troba amb l'Aurora, que acaba de tornar. Després marxa ambiguament... I el Quim i l'Aurora es retroben...

00:30 Babylon 5 - Llegats
01:11 Babylon 5 - Crisàlida
01:55 Samantha ups! - Un dia de tele
02:02 Samantha ups! - Els retalls inèdits del dissabte
02:05 Freqüència 04
02:30 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Xavier demana ajuda al Ferran per amagar la Charo. En Manel no acaba de tenir sort amb la nova feina. La Marta Jardí diu a l'Helena que farà córrer las eva relñació amb en Joan Grau. En Martí ha guanyat un concurs a l'escola. La Cristina vol que el seu marit faci les paus amb en Juame.

02:57 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Eudald Balcells ha pactat amb els veïns la ubicació del monument. En Martí s'assabenta que el dibuix amb el qual ha guanyat el concurs és el que li va regalar a la Clàudia. La Rosa ja sap que la seva filla està embarassada. En Marc reclama a l'Antonio el deute que té del supermercat. L'Esther reté el Jaume a casa seva. L'Anna està desesperada perquè el Jaume no torna a casa.

03:29 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio està pressionat pel Marc, que vol que li vengui l'1% del supermercat. En Jaume marxa de casa de l'Esther, però entre ells no hi ha hagut res. En Ferran retreu tot el que està fent a la seva família.

03:55 Extres Coproduccions
04:05 Cròniques de la veritat oculta
04:35 Babylon 5 - Llegats
05:16 Babylon 5 - Crisàlida