Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Jordi MERCADER, autor "Mil dies amb Pasqual Maragall" TERTÚLIA Manuel MILIAN MESTRE Maria Eugènia CUENCA Jordi GARCÍA SOLER Esther GÓMEZ, psiquiatra coordinadora unitat entitat de gènere Hosp. Clínic Barcelona Beatriz ESPEJO, col.lectiu transexual Catalunya Manel ELBAILE, servei reproducció Inst. Marquès Ivan MAÑERO, cirurgià plàstic Lead: Un transexual embarassat Jordi VILARÓ, pres.col.lectivitat regants 12 canals Urgell Javier ANTÚNEZ, pres.junta rectora col.lectitat 12 canals Urgell Lead: Els regants de l'aigua contra el transvasament del Segre Anna CISTERÓ, cap servei al.lergia Clínica Dexeus Jordina BELMONTE, biòloga UAB Lead: Les al.lèrgies i la sequera DENÚNCIA MAGADALENA OLIVER Lead: Una facultat de Magisteri desastrossa LA JORNADA/ ÀNGEL "PICHI" ALONSO Jordi SANUY Maria Josep SOLER Lead: Pintor amateur EL COTXE/ MARIA ÀNGELS PUJOL Lead: El descapotable

13:05 TVist - + info
tancar

+ info

El dilluns ens visita el Marc Clotet. L'actor que interpreta el paper de Iago a "El cor de la ciutat" parla amb el Marc Villanueva de la seva feina en aquesta coneguda sèrie catalana i de la seva carrera professional. També repassarem com va anar la gala del català de l'any. A més a més, el Dario Porras presenta una nova edició de la secció dels 25 anys de tv3 en que parlarà de "Cantants professionals". I moltes coses més, així que no t'ho perdis

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Les balenes amistoses a Califòrnia
14:30 Telenotícies migdia
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1551
tancar

Cap. 1551

En Paco fa el que vol amb en Fidel. La Clara i en Max rematen la feina i es tornen a barallar. No tot són flors i violes entre en Marc i la Noèlia. En Pau continua preocupant l'Òscar.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

L'escriptora Teresa Pàmies passa per "El Club" per parlar-nos del seu nou llibre "Informe al difunt" en què l'autora repassa la seva vida al costat del seu difunt marit, el polític Gregorio López Raimundo. La parella que ens comentarà l'actualitat està formada per l'editor Ernest Folch i el periodista Jordi Basté. El catedràtic Sebastià Serrano analitzarà les històries personals de diversos testimonis i donarà consells per millorar les relacions humanes i socials. I, finalment, farem tertúlia esportiva amb els nostres convidats habituals, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport.

18:30 Cine de cine - Intriga a la platja
tancar

Intriga a la platja

La pel·lícula està basada en una de les primeres novel·les d'espies angleses, escrita per Erskine Childers. L'any 1901, en l'apogeu de l'imperi britànic, dos homes descobreixen per casualitat que el kàiser alemany Guillem té plans secrets per envair Anglaterra.

20:25 Bocamoll - Cap. 79
21:00 Telenotícies vespre
21:45 Els diaris de Pascal - 1.929
tancar

1.929

Febrer de 1929. Barcelona està en obres. La ciutat es transforma per acollir l'Exposició Internacional, i els canvis urbanístics provoquen canvis socials. L'arribada de milers de treballadors murcians canvia el moviment obrer a Catalunya. Fa set anys que el país viu sota la dictadura del general Primo de Rivera, amb el suport del rei Alfons XIII. Però el règim cada vegada rep més crítiques. No hi ha drets ni llibertats, i, mentre una minoria conserva els privilegis, gran part de la població passa dificultats. En aquest moment, el Pascal Danglà arriba a Barcelona. És un fotògraf francès, fill de mare catalana, que ha aconseguit feina de corresponsal a la ciutat. Però el motiu principal del seu viatge és l'esperança de retrobar la Lilian, el seu primer amor.

22:13 Els diaris de Pascal - 1.930
tancar

1.930

L'Exposició Universal de Barcelona ha deixat de ser notícia i els obrers que van arribar per treballar-hi ara estan a l'atur. La dictadura de Primo de Rivera passa per moments difícils i la monarquia d¿Alfons XIII, també. L'oposició clandestina els vol fer caure. I en Macià, des del seu exili a Bèlgica, mou fils per tornar a Catalunya. El fotògraf Pascal Danglà fa un any que és a Barcelona. S¿ha introduït en el món intel·lectual i més elitista de la ciutat, però també coneix el moviment obrer gràcies a Joan Peiró, el líder de la CNT. Ara, en Pascal ho comença a veure tot amb ulls propis. El retrobament amb la Lilian, el seu primer amor, no ha estat com s¿esperava. Ella viu amb el Josep M. Planes, un periodista jove i brillant. S'han fet amics, però el Pascal pateix perquè creu que no és l'home ideal per a ella.

23:00 Zoo - + info
tancar

+ info

En Max intenta animar Diana, però ella, que se sent en fals, li surt amb un estirabot. Impotent davant la tristor de la noia, en Max demana a en Conrad que si la veu provi d'animar-la; potser ell tindrà més sort. La gent es pregunta quin serà el futur d'en Dídac. La Diana assenyala la Gisela com a futura directora del zoo. La Lola torna encantada del seu viatge a París. Ara sent que al costat de l'Abel podria formar una família. L'Iris està molt amoïnada per en Pep, però ningú més li fa costat, tothom ha deixat de banda al noi. La Diana està marejada i va cap al bar a prendre alguna cosa. La Gisela s'amoïna. En Conrad vol parlar amb la Diana, però ella el defuig.

00:25 La nit al dia - + info
tancar

+ info

El convidat d'avui de La Nit al Dia és: - Arcadi Oliveres, president Justícia i Pau

01:55 Vic Mackey - Exiliat
02:40 Pel·lícula - Algú espera
tancar

Algú espera

Leon és un noi de bon cor que no para de tenir maldecaps. Quan un seguit d'esdeveniments tràgics provoquen la mort de la seva mare, el seu pare torna a la llar. Es tracta d'un home violent i alcohòlic, que es fa càrrec de Leon i dels seus germans. Leon l'odia perquè el creu responsable de la mort de la mare i això empitjora la seva relació, fins al punt que una discussió acaba amb la mort del pare. Leon vol fer-se càrrec dels germans, però haurà de fugir de la persecució de la policia.

04:05 El club - + info
tancar

+ info

L'escriptora Teresa Pàmies passa per "El Club" per parlar-nos del seu nou llibre "Informe al difunt" en què l'autora repassa la seva vida al costat del seu difunt marit, el polític Gregorio López Raimundo. La parella que ens comentarà l'actualitat està formada per l'editor Ernest Folch i el periodista Jordi Basté. El catedràtic Sebastià Serrano analitzarà les històries personals de diversos testimonis i donarà consells per millorar les relacions humanes i socials. I, finalment, farem tertúlia esportiva amb els nostres convidats habituals, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Les Rocoses - Les Rocalloses. Segona part. Estat Units d'Amèrica. Estiu a muntanya a l'Oest Americà
07:55 Secrets de la natura - Els catxalots: viatgers de les profunditats
08:20 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Marràqueix, la perla del sud, Marroc
08:35 L'espai - La vida
tancar

La vida

En aquest episodi descobrirem que tots som matèria espacial. Tots els elements que configuren la Terra i la vida que hi ha es van formar durant un cataclisme provinent de la mort d'una estrella enorme. Això va passar aquí, però que va passar en altres llocs? En aquest capítol es buscarà entre les estrelles per trobar signes de vida intel·ligent fora del nostre planeta.

09:30 Horitzons
09:30 Hawai: una llengua reviu - Hawaii, une langue revit
10:25 Graduï's ara en Secundària: comunicació - Àmbit de la comunicació. Literatura castellana
10:55 Fora del mapa - Mali
11:20 Terres, homes, aventures - La vida a la vall de Schnals, al Tirol del sud
tancar

La vida a la vall de Schnals, al Tirol del sud

A les altes pastures del sud del Tirol molta gent continua vivint com els seus avantpassats. Durant generacions, cada mes de juny els pastors porten els ramats d'ovelles des de Schnalstal fins a Àustria pels Alps. Fortunat Gurschler és un pastor que té uns 2.000 animals. El camí cap a les pastures estiuenques passa per la glacera de Hochjoch, a més de 3.000 metres d'alçada, a la frontera entre Àustria i Itàlia. En condicions normals no hi ha cap problema, però el mal temps pot ser molt traïdor.

12:10 Taller.doc - Humildad
tancar

Humildad

HUMILDAD Una dona nonagenària viu a la falda del Penyagolosa (mítica muntanya del País Valencià), amb l'única companyia del seu gos i les seves ovelles.

12:30 El documental - Retorn a la terra lliure
tancar

Retorn a la terra lliure

L'any 1979, en plena transició espanyola a la democràcia, l'organització armada Terra Lliure va començar les seves accions. La seva presentació oficial es va fer a través d'uns fulls volants durant un acte en defensa de la llengua i la cultura catalana al Camp Nou el 1981. Des d'aquell moment i fins la seva dissolució definitiva l'any 1995, Terra Lliure va realitzar dos-cents atemptats, va provocar desenes de ferits i cinc morts, quatre dels quals eren militants de la pròpia organització mentre preparaven accions.

13:25 Cinema tres
13:55 In situ - In Situ Redux ALBERT BOIRA "Piset"
14:00 Motor a fons - Cap. 330
14:30 Túrmix concerts - Cap. 98
tancar

Cap. 98

Sanpedro Mazoni Refree Sambeat, Colina, Miralta Giulia Valle Quintet Sanjosex Madee Unfinished Sympathy Nueva Vulcano Antonia Font Miquel Gil Ai Ai Ai....

15:30 Planeta Terra
15:30 Els apalatxians - Els apalatxians
tancar

Els apalatxians

Se centra en els primers pobladors dels Apalatxes, fonamentalment els indis cherokees. Els europeus arriben a la zona a començaments del s. XVIII i comencen a colonitzar-la.

16:25 Secrets de la natura - El pingüí d'Adèlia: una lluita amb els elements
16:55 Bèsties clip - porc senglar
17:00 Bèsties clip - Gat mesquer
17:05 Thalassa - Thalassa
tancar

Thalassa

La cala del capità A Caiena, capital de la Guaiana Francesa, veurem com viuen al barri tradicional de La Cala. El somni de l'Antàrtida L'aventura de Sinto Bestard, el navegant invident que acaba d'iniciar una expedició a l'Antàrtida. Records d'un vaixell enfonsat Una visita al Marmoler, un vaixell enfonsat a uns 40 metres davant de cala Montgó.

17:50 El medi ambient
18:00 Mons perduts - La terra dels óssos gegants
tancar

La terra dels óssos gegants

Al nord-oest del continent americà, a la tundra, s'inicia cada any una cursa per completar el cicle vital en el poc temps que proporciona l'estació càlida. És el moment en què l'ós bru, el més gran de l'espècie, es desperta després d'haver estat cinc mesos en hivernació, sense menjar. El seu objectiu principal són els salmons. Veurem com els peixos intenten remuntar el curs dels rius o com escapen dels seus predadors. Però no tan sols els óssos depenen de l'arribada dels salmons; la vida de la resta dels habitants d'Alaska també hi està lligada.

18:50 Fora del mapa - Mali
19:20 Tot un món - Cap. 221
tancar

Cap. 221

L'Abdul fa divuit anys que viu a Catalunya i sempre ha treballat per fomentar la participació social. Ara forma part d'un grup de persones que han creat un col·lectiu d'Ajuda Financera i entre tots s'ajuden econòmicament per poder realitzar els seus projectes. Això serveix per fomentar la solidaritat i el comunitarisme entre grups i treballar aquesta solidaritat a través d'aquesta mena de banc comunitari.

19:24 Tot un món - Cap. 222
tancar

Cap. 222

A Catalunya hi ha moltes persones d'origen estranger que, a mesura que es van arrelant al país, comencen els tràmits de reagrupació familiar. És un procés lent, que necessita moltes gestions, i és el govern espanyol qui, finalment, atorga o nega el visat als familiars. Un dels passos és obtenir un informe positiu de l'habitatge, un tràmit que gestionen els ajuntaments. A Barcelona, el consistori informa els districtes de tots els processos que tenen el vistiplau pel que fa a les condicions d'habitatge.

19:30 Cànon Visions - Els secrets de la felicitat
tancar

Els secrets de la felicitat

Quins són els secrets per ser feliç? Amor? Diners? Bellesa? Èxit? Una mica de cadascuna d'aquestes coses hi ajuda, però no són les claus de la felicitat. De fet, el diner i la bellesa poden encaminar cap a una vida ben mesquina. Aquest documental, rodat a Gran Bretanya i a Nord-amèrica, entrevista milionaris i models de moda i descobreix per què no són gaire feliços. Mostra com n'és d'important un bon matrimoni i revela que la felicitat de la parella està condicionada per les relacions d'infantesa.

20:20 Territori Dansa
20:30 L'espai - Supervivència
tancar

Supervivència

El segon capítol ens adverteix que l'univers és un lloc extremament perillós. Coneixerem l'experiència dels planetes destruint la vida dels asteroides, eliminant cometes i sabent per què els forats negres són considerats els últims caníbals còsmics. Fins ara, la humanitat ha pogut evitar aquests fenòmens destructors, però no se sap si ho podrà fer a partir d'ara.

21:20 Fet a mà
21:30 Futbol Cat.
22:05 Àgora - + info
tancar

+ info

Dilluns, "Àgora" analitzarà la sequera i les solucions que vol aplicar el govern d'entesa. Per tractar d'aquest tema, Xavi Coral reunirà experts i afectats: Josep Alabern, enginyer industrial; Gabriel Borràs, de l'Agència Catalana de l'Aigua; Ramon Folch, biòleg; Narcís Illa, portaveu de les comunitats de regants del riu Ter, i Manel Tomàs, portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. Catalunya passa per la pitjor sequera dels últims 70 anys, que afecta, sobretot, la conurbació de Barcelona. A hores d'ara, els nivells dels embassaments del sistema Ter-Llobregat, que subministren a la ciutat, voregen el 20% de la seva capacitat, mentre les reserves d'aigua es troben a la meitat que les de l'any passat.

23:30 Segle XX - L'illa de la mort
tancar

L'illa de la mort

Com molts de vostès saben, el director i actor cinematogràfic Clint Eastwood va dirigir, l'any 2006, dues pel·lícules que formaven una mena de díptic sobre la batalla potser més mítificada de tota la campanya del Pacífic, durant la Segona Guerra Mundial: la conquesta d'Iwo Jima. Els films són Banderes dels nostres pares, que reflecteix aquell episodi bèl·lics des del costat nord-americà, i Cartes des d'Iwo Jima, que ho fa des del punt de vista japonès. Doncs bé, avui, a SEGLE XX, els presentem una mena de versió documental de Cartes des d'Iwo Jima, un interessant treball televisiu basat en els testimonis d'alguns dels pocs supervivents japonesos de la batalla, si bé complementats per la visió d'excombatents americans.

00:30 Cànon Visions - Els secrets de la felicitat
tancar

Els secrets de la felicitat

Quins són els secrets per ser feliç? Amor? Diners? Bellesa? Èxit? Una mica de cadascuna d'aquestes coses hi ajuda, però no són les claus de la felicitat. De fet, el diner i la bellesa poden encaminar cap a una vida ben mesquina. Aquest documental, rodat a Gran Bretanya i a Nord-amèrica, entrevista milionaris i models de moda i descobreix per què no són gaire feliços. Mostra com n'és d'important un bon matrimoni i revela que la felicitat de la parella està condicionada per les relacions d'infantesa.

01:25 Paletes - Pompeia: Cerimònies secretes
01:55 Àgora - + info
tancar

+ info

Dilluns, "Àgora" analitzarà la sequera i les solucions que vol aplicar el govern d'entesa. Per tractar d'aquest tema, Xavi Coral reunirà experts i afectats: Josep Alabern, enginyer industrial; Gabriel Borràs, de l'Agència Catalana de l'Aigua; Ramon Folch, biòleg; Narcís Illa, portaveu de les comunitats de regants del riu Ter, i Manel Tomàs, portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. Catalunya passa per la pitjor sequera dels últims 70 anys, que afecta, sobretot, la conurbació de Barcelona. A hores d'ara, els nivells dels embassaments del sistema Ter-Llobregat, que subministren a la ciutat, voregen el 20% de la seva capacitat, mentre les reserves d'aigua es troben a la meitat que les de l'any passat.

03:10 Segle XX - L'illa de la mort
tancar

L'illa de la mort

Com molts de vostès saben, el director i actor cinematogràfic Clint Eastwood va dirigir, l'any 2006, dues pel·lícules que formaven una mena de díptic sobre la batalla potser més mítificada de tota la campanya del Pacífic, durant la Segona Guerra Mundial: la conquesta d'Iwo Jima. Els films són Banderes dels nostres pares, que reflecteix aquell episodi bèl·lics des del costat nord-americà, i Cartes des d'Iwo Jima, que ho fa des del punt de vista japonès. Doncs bé, avui, a SEGLE XX, els presentem una mena de versió documental de Cartes des d'Iwo Jima, un interessant treball televisiu basat en els testimonis d'alguns dels pocs supervivents japonesos de la batalla, si bé complementats per la visió d'excombatents americans.

04:05 Túrmix concerts - Cap. 98
tancar

Cap. 98

Sanpedro Mazoni Refree Sambeat, Colina, Miralta Giulia Valle Quintet Sanjosex Madee Unfinished Sympathy Nueva Vulcano Antonia Font Miquel Gil Ai Ai Ai....

05:05 De la terra
05:15 El medi ambient
05:25 Mars del món - Der Stokz von Danzig / The pride of Gdansk
tancar

Der Stokz von Danzig / The pride of Gdansk

Les tres ciutats de la badia de Gdansk, Gdynia, Sopol i la mateixa Gdansk, sempre han viscut amb el mar i del mar: les drassanes, la pesca i el turisme són les seves principals fonts d'ingressos.

06:10 Mons perduts - La terra dels óssos gegants
tancar

La terra dels óssos gegants

Al nord-oest del continent americà, a la tundra, s'inicia cada any una cursa per completar el cicle vital en el poc temps que proporciona l'estació càlida. És el moment en què l'ós bru, el més gran de l'espècie, es desperta després d'haver estat cinc mesos en hivernació, sense menjar. El seu objectiu principal són els salmons. Veurem com els peixos intenten remuntar el curs dels rius o com escapen dels seus predadors. Però no tan sols els óssos depenen de l'arribada dels salmons; la vida de la resta dels habitants d'Alaska també hi està lligada.

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Els Fruittis - La muntanya dels esperits
tancar

La muntanya dels esperits

Una antiga llegenda explica que els esperits malignes habiten en una muntanya que s'alça al mig del desert. Els Fruittis no creuen en la llegenda fins que un dia sorgeix de la muntanya un huracà que s'emporta la sorra del desert.

07:30 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Tongari, el pilot més veloç
07:55 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un viatge a la muntanya amb la barca tortuga
08:25 Codi: Lyoko - D'un pèl
tancar

D'un pèl

Després d'un altre intent frustrat de donar vida a l'Aelita, el programa de la nostra heroïna virtual s'ha penjat. Ara corre el perill de desaparèixer de Lyoko per sempre! En Jeremy té el temps comptat. Ha de solucionar el problema abans que el XANA activi el seu pròxim atac. Si no...

08:55 Els petits fantasmes - Fantasma de neu
tancar

Fantasma de neu

L'Enric, la Lucy, l'Eduard i en Jordi s'han posat més contents que mai quan han vist la nevada que ha caigut avui. Ja ho tenen decidit! Després d'una bona sopa de curri ben calentona sortiran a fer un fantasma de neu! A més, l'Enric ha tingut la idea genial de donar-li vida amb un barret màgic! Però, què passarà si resulta que és un trapella?!

09:05 mic 3
09:05 Ja arriba en Noddy! - En Rodanxonet juga amb els noms
tancar

En Rodanxonet juga amb els noms

L'osset Rodanxonet s'ho passa molt bé posant sobrenoms a tots els habitants del País de les Joguines. A més, no s'adona que els seus companys no s'ho acaben d'agafar gaire bé. Potser canviarà quan s'adoni que els altres també en saben, de posar sobrenoms. Com li diries, tu, a en Rodanxonet?

09:16 Ja arriba en Noddy! - En Noddy vol ajudar
tancar

En Noddy vol ajudar

Avui en Noddy s'ha llevat amb ganes de no fer res. Es passaria tot el dia ajagut al llit... De sobte, però, se'n recorda que havia promès a uns quants amics seus que els ajudaria. Està tan cansat, que no li ve gens de gust... Però són els seus amics... Aviat sí que n'estarà, de cansat...!

09:25 Yoko! Jakamoko! Toto! - El nou amic
tancar

El nou amic

La Yoko s'ha fet amiga d'un camaleó i el troba molt més divertit i interessant que en Toto i en Jakamoko. En Toto que n'està molt gelós, també es busca un nou amic, un mico que es diu Doo-Da. En Jakamoko, que se sent molt sol, tria una tortuga. Però no hi ha res com els amics de tota la vida...

09:30 Bumba
09:35 Pepa, la porqueta - Cap. 40
tancar

Cap. 40

Avui fa tanta calor que la Pepa i en Jordi farien qualsevol cosa per trobar un bassal de fang per refrescar-se... i per saltar-hi una estona! Sort que la mare sempre té idees genials! I si es posen els banyadors i inflen la piscina?! Quina bona pensada! I per fer passar la calor també va molt bé menjar-se un gelat! I el pare, com se la fa passar, la calor?!

09:40 Tork - Un joc ridícul
tancar

Un joc ridícul

En Tork i en Batt s'avorreixen i se'ls acut jugar a fer veure que no veuen ni senten ningú. Els animals que volen parlar amb ells s'empipen molt. L'Iris els fa invisibles perquè entenguin que no és divertit ignorar els altres.

09:45 Una mà de contes - La senyora Fortuna i el senyor Diners
09:55 Explica'm un conte - En Cristòfol, el pescador
10:00 Món salvatge - El fraret
10:05 Made in Catalunya - Hotel Axel
tancar

Hotel Axel

Al centre de Barcelona hi ha el primer hotel de luxe per a públic gay del món. Els germans Julià tenien ganes de treballar en el sector hoteler des de fa anys. Van veure que en el mercat homosexual podia haver-hi un forat i van decidir omplir-lo. L'hotel s'ha convertit en un referent, els mitjans de comunicació de tot el món n'han parlat. Estan pensant en ampliar, hi ha mesos que és impossible trobar habitació.

10:09 Made in Catalunya - La Fageda
tancar

La Fageda

La Fageda és una productora de iogurts i postres làctics d'Olot que neix amb la voluntat de donar feina a persones amb discapacitats físiques i psíquiques. Produeixen 400.000 iogurts de gran qualitat a la setmana. Hi ha empreses on el valor primordial és l'humà i no l'econòmic.

10:10 Fòrum Júnior - Pubertat: complexos i acceptació
10:35 Pinzellades d'art
10:40 Beverly Hills - Encendre el misto
11:22 Beverly Hills - El moment de la veritat
12:10 Club Super3
12:10 El xou dels espies - Quan el menjar bo es fa dolent
tancar

Quan el menjar bo es fa dolent

El Plasti-nyam, el nou invent del malvat Chef que dóna vida a les hortalisses, ha fet que en Víctor, després de menjar-se una pastanaga que parlava, s'hagi convertit en un delinqüent. El pitjor de tot, però, és que el Chef ha quedat com un heroi! La humanitat sencera està convençuda que el Plasti-nyam és la seva salvació! Està complicada, la cosa!

12:25 Rei - Han sigut les pispes
tancar

Han sigut les pispes

Avui resulta que, a Sota, no paren de desaparèixer coses i tothom en dóna la culpa a la persona més propera que tenen. En Bob Filat ha fet fer una rèplica de la corona a en Larry i té la intenció de canviar-la per l'autèntica. Precisament en Russell també ha anat a veure en Larry, perquè li arregli un braçalet de la seva germana. Quina coincidència, oi?!

12:55 La màgica Do-Re-Mi - No t'adormis! L'examen de la Popi!
tancar

No t'adormis! L'examen de la Popi!

Avui la Popi té examen d'aprenenta de bruixa. Què et sembla, que s'adormirà? Sort que hi ha la Flor, que no para de plorar i l'ajudarà a estar ben desperta quan sigui l'hora. I estarà tan desperta, que és capaç de superarar quatre nivells de cop!

13:20 Rantaro - Estic massa tip / Només faig comèdia
13:50 3xl.cat
13:50 El detectiu Conan - El segrest del cranc i la balena
14:15 Inuyasha - Enamorat de la Kagome
tancar

Enamorat de la Kagome

Koga esta disposat a acabar amb Inuyasha per tal de guanyar-se el cor de Kagome. Els dos es veuran obligats a lluitar junts contra els dimonis ocell.

14:45 Entrampat
14:50 Dawson's creek - L'Ego baixa a les portes de l'infern
tancar

L'Ego baixa a les portes de l'infern

L'addicció a la beguda d'Audrey fa que Joey s'adoni que la seva companya d'habitació està perdent el control de la seva vida; arriben notícies que el professor Freeman es trasllada a Chicago i Jack s'haurà de plantejar algunes coses. Direcció: Jason Moore Guió: Anna Fricke

15:30 Latitud junior - Indígenes, guardians de l' Amazònia d' Equador
tancar

Indígenes, guardians de l' Amazònia d' Equador

Fanny Kaekat és una jove indígena que viu a la selva amazònica de l'Equador. La Fanny és shuar, un poble de tradició guerrera conegut també com a "jívaros". Ella és mestra, i com altres joves shuar intenta recuperar la seva identitat i la seva cultura de l'oblit provocat per la colonització, mantenint el seu estil de vida en plena selva, en comunió amb la natura. Els shuar consideren la natura un déu protector, i per això defensen l'Amazònia dels qui la volen malmetre. Després de veure el reportatge, noies i nois de l'IES Montsoliu d'Arbúcies opinen sobre els esforços dels shuar per defensar la seva identitat i l'Amazònia.

15:55 Programa curt - PROGRAMA CURT
16:15 3xl.cat
16:15 Tots cinc - Dificultats
17:00 Curiositats del món animal - Quines rates!
17:05 mic 3
17:05 Bumba
17:15 Pepa, la porqueta - Cap. 41
tancar

Cap. 41

Anar a casa de la Clàudia sempre és molt divertit! I més avui, que la cosina de la Pepa i en Jordi està preparant un espectacle de titelles! La Pepa i en Jordi també aprendran a fer-se una titella i, tots tres junts, prepararan l'espectacle pels pares i pels tiets. Haurà de ser molt entretingut perquè els pare i el tiet no s'adormin! Quin parell de dormilegues!

17:25 Tork - No em copiïs, Batt
tancar

No em copiïs, Batt

En Tork està fart que en Batt sempre l'imiti i vulgui fer el mateix que fa ell. Però gràcies a l'Iris, s'adona que en Batt l'imita perquè l'admira molt i vol ser com ell.

17:35 Una mà de contes - Els calçotets
17:50 Atrapa-sons - La contaminació acústica i el silenci
18:10 Club Super3
18:10 Combat Xaolín - La nit del drac de safir
tancar

La nit del drac de safir

Els dracs Xaolín han descobert un nou Shen Gong Wu que amaga un poder que ningú no s'hauria imaginat mai. Un cop alliberat es converteix en un drac que transforma tot aquell que es troba en una estàtua de safir. L'únic que se'n salva és en Dojo, que haurà de fer la feina tot sol.

18:35 Espies de veritat - Això s'acaba de veritat. Segona part
19:00 Keroro - Recordeu-vos de Plutó! A formar!
tancar

Recordeu-vos de Plutó! A formar!

Ahir, mentre en Fuyuki observava les estrelles, va veure que la tropa Keroro atacava un alien gegant totalment desconegut. Incomprensiblement, l'endemà al matí, el sergent no se'n recorda de res. És molt sospitós, tot plegat! Fins i tot la Momoka Nishizawa ha oblidat que ha arribat una noia nova! Aquí en passa una de grossa! Què deu ser?!

19:30 Info k
19:40 Àlia - Cap. 1 3 x 2 ? No m'ho crec !
19:50 3xl.cat
19:50 Tots cinc - Zap
20:35 Samantha ups!
20:45 Doctor Who - Cap. 1 Rose
tancar

Cap. 1 Rose

Rose Tyler topa amb un misteriós desconegut, anomenat el Doctor, i la seva vida ja mai no tornarà a ser el que era. De seguida s'adona que la seva mare, el seu xicot i tot el planeta Terra corren perill. L'única esperança de salvar-se es troba dins d'una caseta de policia blava d'aspecte ben peculiar...

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1551
tancar

Cap. 1551

En Paco fa el que vol amb en Fidel. La Clara i en Max rematen la feina i es tornen a barallar. No tot són flors i violes entre en Marc i la Noèlia. En Pau continua preocupant l'Òscar.

22:00 Diagnòstic: Assassinat - Nirvana
tancar

Nirvana

En Chet Brooks, un vell amic d'en Jack, amb reconeguts problemes amb el joc, necessita ajuda. En Jack, a contracor, li deixa el seu cotxe. Tot just en Chet l'agafa, el cotxe explota en una forta col·lisió. En Jack haurà de buscar què va passar en el laberint dels baixos fons.

22:43 Diagnòstic: Assassinat - Tremolors
tancar

Tremolors

Un pres que està sent tractat al Country General, aconsegueix retenir un ostatge i demana cobertura informativa del fet. Quan assassinen el periodista que cobria la noticia, el Dr. Sloan es pregunta què és el que ha anat malament.

23:30 Pel·lícula - Sang fàcil: el muntatge del director
tancar

Sang fàcil: el muntatge del director

Nova versió de la pel·lícula de 1983 que inclou algunes escenes inèdites. Julian Marty, l'amo d'un bar d'un poble de Texas, té la certesa que la seva dona, Abby, es fica al llit amb Ray, un dels seus empleats, gràcies a les fotografies que li mostra Visser, un sòrdid detectiu privat que ha contractat. Ray, humiliat i excitat per la gelosia, proposa al detectiu que liquidi els dos amants a canvi d'una bona quantitat de dòlars. Visser fa creure a Marty, gràcies a una foto trucada, que ha fet la feina i quan cobra els diners mata el seu client i deixa al costat del cadàver el revòlver d'Abby.

01:05 Beverly Hills - Encendre el misto
01:47 Beverly Hills - El moment de la veritat
02:30 Dallas - Com el gat i la rata
tancar

Com el gat i la rata

Bobby descobreix finalment la causa del comportament misteriós de JR. Calhoun continua espantant JR amb el seu joc perillós. Bobby i Pam temem que Sue Ellen hagi tornat a la beguda una nit que no torna a l'hora.

03:17 Dallas - Última jugada
tancar

Última jugada

Tement per la seguretat de les seves famílies, JR i Bobby envien Sue Ellen, Pam, John Ross i Christopher a Califòrnia per escapar de l'amenaça de Calhoun, però JR es veu abocat a un enfrontament mortal quan els terrorista els localitza.

04:05 Pel·lícula - Sang fàcil: el muntatge del director
tancar

Sang fàcil: el muntatge del director

Nova versió de la pel·lícula de 1983 que inclou algunes escenes inèdites. Julian Marty, l'amo d'un bar d'un poble de Texas, té la certesa que la seva dona, Abby, es fica al llit amb Ray, un dels seus empleats, gràcies a les fotografies que li mostra Visser, un sòrdid detectiu privat que ha contractat. Ray, humiliat i excitat per la gelosia, proposa al detectiu que liquidi els dos amants a canvi d'una bona quantitat de dòlars. Visser fa creure a Marty, gràcies a una foto trucada, que ha fet la feina i quan cobra els diners mata el seu client i deixa al costat del cadàver el revòlver d'Abby.

05:45 Dallas - Com el gat i la rata
tancar

Com el gat i la rata

Bobby descobreix finalment la causa del comportament misteriós de JR. Calhoun continua espantant JR amb el seu joc perillós. Bobby i Pam temem que Sue Ellen hagi tornat a la beguda una nit que no torna a l'hora.

06:30 El cor de la ciutat - Cap. 1551
tancar

Cap. 1551

En Paco fa el que vol amb en Fidel. La Clara i en Max rematen la feina i es tornen a barallar. No tot són flors i violes entre en Marc i la Noèlia. En Pau continua preocupant l'Òscar.