Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Enric REYNA, pres ass promotors i constructors Barcelona TERTÚLIA Juan José LÓPEZ BURNIOL Vicenç VILLATORO Eulàlia VINTRÓ Joan TÀPIA Jordi SANUY Joan VEHILS, director diari "Sport" Cristina CUBERO, periodista "Mundo Deportivo" Marcos LÓPEZ, periodista "El Periodico" Dagoberto ESCORCIA, cap esports La Vanguardia Lead: Canvi de cicle al Barça DENÚNCIA MAGDALENA OLIVER Núria FERRÉ, germana d'una víctima de violència domèstica Lead: L'ambaixada espanyola a República Dominicana no els ajuda Ramon FIGUERES, ex-jutge Lead: Deixa la toga decebut amb la justícia MAYKA NAVARRO Santiago TARIN, periodista Carles QUÍLEZ, periodista Joan Josep QUERALT, catedràtic dret penal Lead: El secret de sumari a debat Antoni ESTEBAN, secr. Coordinadora No a l'N-II Eduard GISBERT, alcalde del Masnou Pere COMPANYÓ, president Plataforma Cívica el Masnou 21 Andreu BOSCH, alcalde de Teià Lead: Protestes a la Nacional II CONNEXIÓ BARCELONA/ MARTA CASAGOLDA Lead: Presentació actes dels 25 anys Tv3 ECOLOGIA DOMÊSTICA/ JOSEP LLUÍS GALLEGO Lead: Contaminació acústica ANEM A SOFÀS/ JORDI LLAVINA Lead: El noi del pijama de ratlles

13:12 TVist - + info
tancar

+ info

Dimecres estarà amb nosaltres la Clara Segura, que presenta un altre cop Antígona a la Biblioteca Nacional de Catalunya. A més a més parlarem del Barça amb el Lluis Canut i el Dario Porras.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Recuperar alumini d'embolcalls
14:30 Telenotícies migdia
15:36 Toc de Llum - Cap. 6 Un any a primera
15:49 El cor de la ciutat - Cap. 1573
tancar

Cap. 1573

En Fede i la Irene: el que és inevitable és inevitable. En Francisco rep per dues bandes: la de la Roser i la de la Trini. En Rafa i la Noèlia es retroben: una mala idea amb conseqüències violentes. En Xavi no es rendeix amb la Paquita. L'Eli, que semblava indecisa, torna a tenir clara la seva posició envers l'Ivan.

16:28 El club - + info
tancar

+ info

L'economista i professor de la Universitat de Colúmbia Xavier Sala i Martín passa per "El Club" per parlar-nos de l'actualitat política i de l'actualitat esportiva que gira entorn del Barça. Ens comentaran l'actualitat, centrada en el partit de Champions del dia anterior, l'editor Ernest Folch, l'actor Carles Flavià i el periodista Carles Pérez de Rozas. I parlarem de la passió per córrer amb esportistes que han fet gestes increïbles.I repassarem la setmana amb l'actor Joan Pera.

18:43 Cine de cine - El primer texà
tancar

El primer texà

El 1832, els texans es proposen independitzar-se de Mèxic i un grup de rebels de San Antonio demana a Sam Houston, una persona ja famosa, que encapçali el moviment. Ell no ho accepta fins que el president dels Estats Units li ofereix integrar-se a la Unió si aconsegueixen la independència. Mentrestant, el general Santa Ana fa un cop d'estat a Mèxic i declara l'estat d'excepció a Texas. Llavors els texans es revolten definitivament i proclamen Houston comandant de les seves forces. Santa Ana assetja El Alamo i Houston envia tropes a ajudar els rebels.

20:06 Just kidding
20:19 Bocamoll - Cap. 100
21:00 Telenotícies vespre
21:50 No em ratllis. Especial (No m'empatollis) - Cap. 46
tancar

Cap. 46

"No em ratllis!" emetrà demà el seu últim programa, que tindrà la presència del president de la Generalitat Josep Montilla, en un especial que porta com a subtítol "No m'empatollis!" i en què els infants tornaran a ser protagonistes. En una entrevista estrictament personal i fugint de temes polítics, el president de la Generalitat, José Montilla, explicarà unes quantes coses fins ara poc conegudes de la seva vida, com ara que fa classes particulars de català dos cops a la setmana i a primera hora del matí. Pel que fa a alguns dels trets característics de la seva personalitat, com la serietat, el president assegura que "és tímid" però no es considera una persona especialment seriosa. D'altra banda, també explica que sap treballar l'hort i que alguns plats li surten prou bons, com el gaspatxo. "No em ratllis!" tanca després de 46 setmanes de presència a TV3. El programa, dirigit i presentat per Júlia Otero, es va estrenar el 15 de novembre del 2006. L'audiència mitjana dels 45 programes emesos ha estat de 582.000 espectadors i el 19,4% de quota.

22:53 Un quart de 3
23:46 La nit al dia - + info
tancar

+ info

a La Nit al Dia, - Miguel Núñez, exdirigent del PSUC

01:19 Invasió - El niu
tancar

El niu

La curiositat i la frustració treuen el millor de la Kira quan busca la veritat sobre el seu pare, la Mariel i el que està passant amb la gent de Homestead. Però la Kira veu perillar la seva vida quan, durant la recerca, ensopega amb la gent equivocada. Mentrestant, en Russell ajuda la Mariel a analitzar la seva sang per mirar de trobar anomalies i descobreix un fet xocant.

01:58 Pel·lícula - Els sis genets
tancar

Els sis genets

Joanne Hunter és una jove nord-americana que viu amb els seus avis a Holanda, sota l'ocupació dels alemanys durant la Segona Guerra Mundial. La família de Joanne es veu obligada a tenir a casa seva el tinent Braun, un oficial alemany. Braun es troba en una situació compromesa perquè no està gens d'acord amb els mètodes del seu superior, el capità Kessel, però per altra banda es veu obligat a complir les seves ordres.

03:29 TVist - + info
tancar

+ info

Dimecres estarà amb nosaltres la Clara Segura, que presenta un altre cop Antígona a la Biblioteca Nacional de Catalunya. A més a més parlarem del Barça amb el Lluis Canut i el Dario Porras.

04:03 El club - + info
tancar

+ info

L'economista i professor de la Universitat de Colúmbia Xavier Sala i Martín passa per "El Club" per parlar-nos de l'actualitat política i de l'actualitat esportiva que gira entorn del Barça. Ens comentaran l'actualitat, centrada en el partit de Champions del dia anterior, l'editor Ernest Folch, l'actor Carles Flavià i el periodista Carles Pérez de Rozas. I parlarem de la passió per córrer amb esportistes que han fet gestes increïbles.I repassarem la setmana amb l'actor Joan Pera.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Sentinelles de la natura - El país dels maures
07:54 Bona pesca!
08:18 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Rauma, la ciutat de fusta vora el mar, Finlàndia
08:34 Naturalesa africana - La sabana
09:25 Hi havia una vegada... - La confraria de la cobra
09:30 Una odissea tribal - Els Pokot. El pas a l'edat adulta
10:22 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - Cap a un món millor
tancar

Cap a un món millor

Àmbit de les matemàtiques, la ciència i la tecnologia

10:51 De Pequín a París: la gran expedició
11:47 Remeis naturals - La casa del metge Meredith
12:10 (S)avis - Cap. 6 Federico Mayor Zaragoza
tancar

Cap. 6 Federico Mayor Zaragoza

Federico Mayor Zaragoza és bioquímic, polític, diplomàtic i poeta. Però, sobretot, és el català que més poder polític ha tingut al món. Sense despentinar-se ni perdre en cap moment la seva elegància i diplomàcia, Mayor Zaragoza ens parla, entre d'altres temes, dels 12 anys que va dirigir la Unesco, en els que es va passejar per gairebé tots els països del món i va tractar de tu a tu amb els grans líders mundials. Però també reflexiona del poder, de la guerra, de la pau i del procés de pau al País Basc, de les dones, de ciència, de política, etc., tot, des de la mirada del que és, des del 1999, president de la Fundació per la Cultura de la Pau i des d'on proclama que un altre món és possible.

13:13 City folk (versió curta) - Turku-2
13:22 In situ - In Situ Redux OSCARS"Taxi"
13:25 Futbol int.
14:10 Túrmix clàssics - Cap. 21
14:38 Túrmix clàssics - Cap. 9
15:15 Tenis - Open Sabadell Atlántico-Barcelona 2008
16:37 Bona pesca!
17:02 Bèsties clip - El gripau corredor
17:08 Thalassa - La història submergida
tancar

La història submergida

La història submergida Un equip d'arqueòlegs submarins treballen a la Bretanya des de fa 20 anys per descobrir els misteris dels fons marins. Cita a l'Antàrtida Coneixerem l'última expedició d'un grup de científics catalans a l'Antàrtida.

17:50 El medi ambient - Conservar la natura a Guatemala
17:53 El medi ambient - Deteriorament biològic de monuments
17:57 El medi ambient - Menys neu als Alps
18:01 L'aventura de Jeff Corwin - Nepal: viatge al país de xauxa
18:45 City folk (versió curta) - Dublin-4
18:56 Paisatges de Grècia - Naxos, l'illa més gran de les Cíclades
19:19 Tot un món - Cap. 269
tancar

Cap. 269

Un cop més la música ha estat motiu d'unió. La vocalia de dones del barri de Rocafonda de Mataró han editat un disc amb cançons de tot el món. Són dones nascudes a Catalunya, Andalusia, el Marroc o Mèxic.

19:24 Tot un món - Cap. 270
tancar

Cap. 270

Un centenar de persones de Sèrbia, Polònia, Rússia, Bielorússia, Ucraïna i Croàcia comparteixen amb un grup de catalans la celebració del nou any ortodoxe. La data també marca l'inici de les activitats del segon any d'aquesta entitat. La Casa Eslava pretén reivindicar la cultura i les tradicions.

19:30 Cànon Mites - Moscú
20:26 Zoom - Cavalcades a les muntanyes - El Marroc
20:28 Zoom - Un casament tradicional - Bali, Indonèsia
20:31 Naturalesa africana - Deserts
21:22 Mons petits
21:33 quèquicom - El cervell i la parla
tancar

El cervell i la parla

Per primera vegada, podrem veure com es forma l'àrea del llenguatge en el cervell d'un nen gràcies a imatges preses amb la ressonància magnètica. A més a més, "Quèquicom" presencia una operació de cervell que identifica l'àrea de la parla. L'Institut d'Alta Tecnologia de Barcelona, a través d'una ressonància magnètica funcional, obté imatges de l'interior del cervell. Per primera vegada han aconseguit fer una seqüència de com s'activen les neurones responsables del llenguatge en nens de fins a tres anys.

22:00 Loto 6/49
22:06 (S)avis - Cap. 6 Federico Mayor Zaragoza
tancar

Cap. 6 Federico Mayor Zaragoza

Federico Mayor Zaragoza és bioquímic, polític, diplomàtic i poeta. Però, sobretot, és el català que més poder polític ha tingut al món. Sense despentinar-se ni perdre en cap moment la seva elegància i diplomàcia, Mayor Zaragoza ens parla, entre d'altres temes, dels 12 anys que va dirigir la Unesco, en els que es va passejar per gairebé tots els països del món i va tractar de tu a tu amb els grans líders mundials. Però també reflexiona del poder, de la guerra, de la pau i del procés de pau al País Basc, de les dones, de ciència, de política, etc., tot, des de la mirada del que és, des del 1999, president de la Fundació per la Cultura de la Pau i des d'on proclama que un altre món és possible.

23:14 Silenci? - + info
tancar

+ info

El fotògraf Albert Watson, l'home que va descobrir Kate Moss, exposa a Barcelona El fotògraf Albert Watson és un maníac de la feina que no recorda l'última vegada que va fer vacances. També guarda un diari detallat dels 12 milions de fotografies que ha fet al llarg de tres dècades de carrera. Hi registra l'hora, el dia i la persona amb qui ha treballat. Aquest fotògraf metòdic ha publicat a les grans revistes de la cultura pop, com "Vogue", "Interview" o "Rolling Stone". Ha dissenyat centenars de pòsters de pel·lícules, ha rodat 650 anuncis, i en els seus negatius s'hi acumula una gran col·lecció d'estrelles que van des d'Alfred Hitchcock fins a la primera sessió de fotos de Kate Moss. Ara exposa aquests milers de contactes a la galeria Hartmann de Barcelona i ha concedit a "Silenci?" aquesta entrevista, en la qual repassa la seva llegendària carrera. L'humorista Carlos Areces respon el qüestionari del programa No es podia imaginar Carlos Areces quan estudiava Belles Arts a Conca que acabaria a la televisió. I encara menys que personatges com "el Joven Rappel" o el "Bonico del To" tindrien un èxit rotund al programa "Muchachada Nui". Aquest espai és el culpable que la caspa, els gags absurds i les animacions delirants siguin una fórmula d'èxit de l'humor televisiu d'ara. Còmic incombustible i polifacètic, Areces publica cada setmana una vinyeta a la revista "El Jueves", que,recopilades al llibre "Ocurrió cerca de tu casa", l'han assenyalat com a l'autor revelació de l'ultim Saló del Còmic de Barcelona. A aquest qüestionari, Areces s'hi presenta en xandall i treu els draps bruts dels seus companys de fatigues catòdiques. El còmic autobiogràfic, un gènere que cada cop té més adeptes Els autors d'historietes tenen ganes d'explicar la seva vida. A les llibreries cada vegada trobem més còmics autobiogràfics. La infantesa, el primer amor, les pors, la mort d'un ésser estimat o senzillament un cap de setmana de gresca passen del record a una vinyeta. En el còmic autobiogràfic tot hi té cabuda. Vaja, tot sempre que s'hagi viscut. Ara una generació d'autors agafa, amb gran èxit comercial, el relleu de pioners com Robert Crumb o Art Spiegelman. Aquest reportatge de "Silenci?" entrevista Fredrik Peeters, Craig Thompson i Aurelia Aurita per repassar un gènere que cada cop té més adeptes. L'escriptora Llúcia Ramis debuta amb una novel·la generacional A la periodista mallorquina Llúcia Ramis li han calgut 87 litres de cervesa per escriure la seva primera novel·la: "Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys". O almenys així és com comença aquest descarat retrat generacional, que ha aconseguit destacar entre els zafons i allendes de l'últim Sant Jordi i emportar-se uns quants aplaudiments de la crítica. Malgrat no ser una autobiografia, és difícil trobar les 8 diferències entre l'escriptora Llúcia Ramis i la protagonista de la seva primera novel·la, el retrat d'una ciutat i d'una generació en què la cervesa, fresca i amarga, és una metàfora de la vida.

23:45 Loops! - Cap. 127
00:18 Loops! Concert - THE RAKES (Primavera Sound)
00:45 Cànon Mites - Moscú
01:42 Museus d'art del món - Cap. 15 El Louvre: La Venus de Milo guarda el secret de la bellesa essencial
02:06 quèquicom - El cervell i la parla
tancar

El cervell i la parla

Per primera vegada, podrem veure com es forma l'àrea del llenguatge en el cervell d'un nen gràcies a imatges preses amb la ressonància magnètica. A més a més, "Quèquicom" presencia una operació de cervell que identifica l'àrea de la parla. L'Institut d'Alta Tecnologia de Barcelona, a través d'una ressonància magnètica funcional, obté imatges de l'interior del cervell. Per primera vegada han aconseguit fer una seqüència de com s'activen les neurones responsables del llenguatge en nens de fins a tres anys.

02:32 (S)avis - Cap. 6 Federico Mayor Zaragoza
tancar

Cap. 6 Federico Mayor Zaragoza

Federico Mayor Zaragoza és bioquímic, polític, diplomàtic i poeta. Però, sobretot, és el català que més poder polític ha tingut al món. Sense despentinar-se ni perdre en cap moment la seva elegància i diplomàcia, Mayor Zaragoza ens parla, entre d'altres temes, dels 12 anys que va dirigir la Unesco, en els que es va passejar per gairebé tots els països del món i va tractar de tu a tu amb els grans líders mundials. Però també reflexiona del poder, de la guerra, de la pau i del procés de pau al País Basc, de les dones, de ciència, de política, etc., tot, des de la mirada del que és, des del 1999, president de la Fundació per la Cultura de la Pau i des d'on proclama que un altre món és possible.

03:33 Silenci? - + info
tancar

+ info

El fotògraf Albert Watson, l'home que va descobrir Kate Moss, exposa a Barcelona El fotògraf Albert Watson és un maníac de la feina que no recorda l'última vegada que va fer vacances. També guarda un diari detallat dels 12 milions de fotografies que ha fet al llarg de tres dècades de carrera. Hi registra l'hora, el dia i la persona amb qui ha treballat. Aquest fotògraf metòdic ha publicat a les grans revistes de la cultura pop, com "Vogue", "Interview" o "Rolling Stone". Ha dissenyat centenars de pòsters de pel·lícules, ha rodat 650 anuncis, i en els seus negatius s'hi acumula una gran col·lecció d'estrelles que van des d'Alfred Hitchcock fins a la primera sessió de fotos de Kate Moss. Ara exposa aquests milers de contactes a la galeria Hartmann de Barcelona i ha concedit a "Silenci?" aquesta entrevista, en la qual repassa la seva llegendària carrera. L'humorista Carlos Areces respon el qüestionari del programa No es podia imaginar Carlos Areces quan estudiava Belles Arts a Conca que acabaria a la televisió. I encara menys que personatges com "el Joven Rappel" o el "Bonico del To" tindrien un èxit rotund al programa "Muchachada Nui". Aquest espai és el culpable que la caspa, els gags absurds i les animacions delirants siguin una fórmula d'èxit de l'humor televisiu d'ara. Còmic incombustible i polifacètic, Areces publica cada setmana una vinyeta a la revista "El Jueves", que,recopilades al llibre "Ocurrió cerca de tu casa", l'han assenyalat com a l'autor revelació de l'ultim Saló del Còmic de Barcelona. A aquest qüestionari, Areces s'hi presenta en xandall i treu els draps bruts dels seus companys de fatigues catòdiques. El còmic autobiogràfic, un gènere que cada cop té més adeptes Els autors d'historietes tenen ganes d'explicar la seva vida. A les llibreries cada vegada trobem més còmics autobiogràfics. La infantesa, el primer amor, les pors, la mort d'un ésser estimat o senzillament un cap de setmana de gresca passen del record a una vinyeta. En el còmic autobiogràfic tot hi té cabuda. Vaja, tot sempre que s'hagi viscut. Ara una generació d'autors agafa, amb gran èxit comercial, el relleu de pioners com Robert Crumb o Art Spiegelman. Aquest reportatge de "Silenci?" entrevista Fredrik Peeters, Craig Thompson i Aurelia Aurita per repassar un gènere que cada cop té més adeptes. L'escriptora Llúcia Ramis debuta amb una novel·la generacional A la periodista mallorquina Llúcia Ramis li han calgut 87 litres de cervesa per escriure la seva primera novel·la: "Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys". O almenys així és com comença aquest descarat retrat generacional, que ha aconseguit destacar entre els zafons i allendes de l'últim Sant Jordi i emportar-se uns quants aplaudiments de la crítica. Malgrat no ser una autobiografia, és difícil trobar les 8 diferències entre l'escriptora Llúcia Ramis i la protagonista de la seva primera novel·la, el retrat d'una ciutat i d'una generació en què la cervesa, fresca i amarga, és una metàfora de la vida.

04:03 Loops! - Cap. 127
04:32 Loops! Concert - THE RAKES (Primavera Sound)
04:59 Túrmix clàssics - Cap. 21
05:27 Túrmix clàssics - Cap. 9
06:00 De la terra - De la terra
06:10 L'esperit de les llegendes - Ta peshala
tancar

Ta peshala

En Kami és un jove mustang de Jomsom, una regió del Nepal. Una tradició mustang diu que un jove sense un cavall no és un home. En Kami encara no té cavall, però el seu pare li ha promès que podrà participar a la gran cursa de Dzar.

06:35 Fora del mapa - Jordània
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - A l'aigua, fruittis
07:31 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - L'enciclopèdia d'en Goril·la
07:58 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un venedor de moniatos molt vergonyós
08:28 Codi: Lyoko - Apostar sobre segur
tancar

Apostar sobre segur

L'Ulrich, per evitar que la Yumi i els seus pares s'hagin de mudar, farà servir el programa de "Retorn al Passat" per comprar un bitllet de loteria. Sabent que fer servir aquest programa dóna més poder al XANA, l'Ulrich queda fora del grup. Mentrestant, el XANA farà servir en Nicolas per llançar un atac...

08:55 Els petits fantasmes - Un rat-penat amb problemes
tancar

Un rat-penat amb problemes

La Lucy, l'Enric, l'Eduard i en Jordi no troben la manera de curar el rat-penat que s'han trobat ferit al castell. De fet, ni tan sols el doctor Au no troba cap poció per fer que el pobre animaló es recuperi. No hi ha manera de fer-lo tornar a volar. Saps què els tocarà fer als Petits Fantasmes? Ensenyar-li a volar una altra vegada. Com?! Pregunta-ho a la Lucy!

09:03 mic 3
09:03 Ja arriba en Noddy! - Una bitlla especial
tancar

Una bitlla especial

Un dels fills de la senyora Bitlla té la dèria de caure tota l'estona. Es passaria el dia rodolant per terra. Ara que, en realitat, li agradaria fer altres coses, però no es veu amb cor de dir-ho a la mare. En Noddy l'animarà a provar de divertir-se d'altres maneres, i potser se'n sortirà i tot!

09:13 Ja arriba en Noddy! - La lluna de cirera
09:24 Yoko! Jakamoko! Toto! - La pudor
09:30 Pepa, la porqueta - Cap. 62
tancar

Cap. 62

La Pepa i en Jordi, quan han arribat a la platja amb els avis, s'han quedat parats de veure que és una platja sense sorra. Només hi ha roques! Tant que els agrada fer castells de sorra! Ara no podran jugar! Aviat, però, descobriran que les basses que hi ha entre les roques estan plenes de sorpreses, i potser fins i tot de tresors! No t'ho perdis!

09:35 mic 3
09:35 Carrer del zoo 64 - Cap. 5 La història de la Henrietta, la hipopòtam peluda
tancar

Cap. 5 La història de la Henrietta, la hipopòtam peluda

La Katie i la Samantha s'han rigut de la Lucy, perquè diuen que els seus cabells semblen de palla. Avui la Molly li explicarà la història de la Henrietta, la seva cosina africana. Resulta que la Henrietta vivia al riu Zambam, amb altres hipopòtams, però no era com els altres hipopòtams... Ella era peluda i tothom se'n reia. Vols saber com continua? No t'ho perdis!

09:46 Una mà de contes - El plegador de carrers
09:55 Beverly Hills - La tornada
10:37 Beverly Hills - El que cal fer
11:20 Hora Tòquio
11:20 Fruits basket - No ploris, que la neu es desfà
tancar

No ploris, que la neu es desfà

En Hatori li demana a la Tohru -o més aviat li exigeix- que faci una visita secret a les propietats dels Sohma. Però quan hi arriba, troba l'ampla escampada d'edificis pràcticament deserta. No hi ha ni en Momiji, que amb les seves bromes sempre ajuda la Tohru a no posar-se tan nerviosa. Gràcies a l'avís que li ha fet en Yuki, la Tohru té la sospita que els "assumptes importants" que en Hatori vol discutir tenen a veure amb el fet d'esborrar la memòria de la Tohru.

11:43 Els dotze regnes - L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres. Capítol 8
tancar

L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres. Capítol 8

En Ko-o obliga la Korin, que està malalta, a fer entrar un esperit hinman al cos de la Sugimoto perquè mati la Yoko. El grup de Shu-Sei amablement demana a la Yoko que agafi el vaixell per anar a En amb ells, però la Yoko decideix no fer-ho per no posar-los en perill. En Kotetsu, que abans no parava de criticar la Yoko, s'adona que ella s'hi està esforçant i li prepara un altre vaixell perquè pugui atrapar el grup. La Sugimoto es troba amb la Yoko, i queda parada de com ha canviat la seva amiga. La Sugimoto i la Yoko alliberen tots els seus sentiments durant la batalla, però tot d'un plegat les ataca un monstre marí.

12:12 Club Super3
12:12 El xou dels espies - La má
tancar

La má

En Simon Diu ha hagut de tancar la seva fàbrica de joguines i en dóna la culpa a l'UZZ i als fabricants d'un joc d'ordinador basat en una nano-pega revolucionària. Després de caure dins d'una tina de nano-pega, en Simon es trobarà que és capaç de controlar les accions de tota la gent. Toca fer el que digui en Simon! Ja ens podem ben preparar!

12:28 Rei - El tresor dels zinkes
tancar

El tresor dels zinkes

En Russell ha sentit que la mare deia que es vendrien la casa. Molt trist, el nostre heroi se n'anirà a Sota a buscar un tresor per poder-l'hi regalar a la mare. D'aquesta manera, podran conservar la casa! Després de buscar molt, en Russell, en Gus i la Modela decideixen anar a la recerca de l'Orbe de Galactosa, a la Vall Perduda dels Zinkes. Els hi acompanyes?!

12:55 La màgica Do-Re-Mi - L'Akatsuki, el misteriós ben plantat!
tancar

L'Akatsuki, el misteriós ben plantat!

L'Ojijide ha posat el jove Akatsuki al servei de l'Oyajide, que tot sol no aconsegueix segrestar la Flor. La Do-re-mi s'enamorarà a primera vista de l'Akatsuki, que d'aquesta manera es podrà infiltrar dins del grup. Se'n sortiran, aquesta vegada?

13:25 Rantaro
13:50 Domo - + info
tancar

+ info

Avui coneixeràs un fantasma molt entremaliat i amb moltes ganes de fer malifetes a en Domo i als seus amics. I quina barra que té! Els espanta tots en ple dia! Sobretot l'ós i la guineu, que està clar que són els més porucs. Però el antasma també té ganes de jugar. I en Domo i companyia juguen a un joc molt divertit. Potser encara s'hi apuntarà...!

13:58 3xl.cat
13:58 El detectiu Conan - L'assassinat de l'esquiada (1)
14:24 Inuyasha - Les sacerdotesses, blanca i vermella, que impedeixen el camí
tancar

Les sacerdotesses, blanca i vermella, que impedeixen el camí

Dues sacerdotesses principiants ajuden la Tsubaki a mantenir entretinguts l'Inuyasha i els altres mentre ella invoca el poder d'un ogre segellat.

14:46 Inuyasha - El diable gegantí de la torre prohibida
tancar

El diable gegantí de la torre prohibida

La Tsubaki aprofita la força d'un ogre segellat feia anys en un últim intent de destruir l'Inuyasha per sempre més.

15:10 La fàbrica de salsitxes - Els milions d'en Gilby
tancar

Els milions d'en Gilby

Gilby es gasta una herència de set xifres que, en realitat, només era de cinc. Zack i Lisa descobreixen els perills de sortir amb altres persones.

15:30 Doctor Who - Cap. 21 El planeta impossible
tancar

Cap. 21 El planeta impossible

(primera part de l'episodi) Rose es troba més lluny de casa que mai, a l'òrbita d'un forat negre. Atrapats en una expedició terrestre amb el misteriós Ood, els viatgers del temps s'enfronten a un perill encara major quan quelcom molt remot sota la superfície del planeta comença a despertar-se.

16:16 3xl.cat
16:16 Tots cinc - Els ximplets surten precipitadament
17:00 Curiositats del món animal - El festeig dels estruços
17:05 mic 3
17:05 Bumba
17:10 Les coses de casa - El raspall i la pasta de dents
tancar

El raspall i la pasta de dents

Raspall i pasta dibuixaven, fins que despuntava el dia, corrien i feien cabrioles, fins esgotar l'energia. De tanta pasta que gastava, es va quedar ben cargolada, lligada al raspall, pobreta, va acabar ben rebentada. I ara com s'ho farà? Es deuen estar a punt de despertar...!

17:13 Pepa, la porqueta - Cap. 63
tancar

Cap. 63

Avui la Pepa i en Jordi aprendran que hi ha moltes coses que es poden reciclar. Les coses que no es poden tornar a fer servir se les emporta el senyor Brau, que és l'escombriaire. En canvi, les que es poden aprofitar es fiquen d'uns d'unes capses especials. La vermella és pels diaris, la verda per les ampolles i la blava per les llaunes! Que divertit, oi?!

17:22 Carrer del zoo 64 - Cap. 6 La història del rialles i el pessigolles
tancar

Cap. 6 La història del rialles i el pessigolles

El Rialles i el Pessigolles no suporten que siguin els altres els que facin les bromes. Sempre han de tenir l'última paraula... per fer esclatar l'última rialla. Per això es diuen com es diuen. Avui, però, els altres animals els volen donar una bona lliçó. Saps qui els hi ajudarà? Una hiena riallera, és clar!

17:37 Una mà de contes - Tocant la vida
17:48 Club Super3
17:48 Tinc un coet - Coet retro
tancar

Coet retro

L'arribada a la ciutat d'un coet més nou, més ràpid i més modern que el Coet, ha convertit l'amic d'en Vinnie en un coet retro. A més, segons les ordenances municipals "només es permet la presència d'un coet de Xenó a Ciutat Interior". Un dels dos se n'ha d'anar, i el Coet té tots els números! Només el pot salvar un miracle... o una heroïcitat!

18:08 Combat Xaolín - El retorn del gran panda
18:34 Espies de veritat - El poder del ioga
tancar

El poder del ioga

La gran popularitat de la nova professora de ioga és tot un misteri. De la nit al dia, han aparegut seguidors de tot el món disposats a fer el que faci falta per ella. Les espies han descobert que es tracta, ni més ni menys, que de la Shirley, una dona diabòlica, prou coneguda per les nostres heroïnes.

18:55 Domo - + info
tancar

+ info

Avui a en Domo i companyia els ha agafat la dèria de doblegar una cullera. D'entrada, no sembla gaire complicat. Però la qüestió és que ho han de fer sense tocar-la. Només poden fer servir el poder de la ment. En Domo està convençut que se'n sortirà. Els altres, en canvi, només són capaços de fer-ho si hi ha en Domo a prop. Quin misteri, oi?!

19:03 Keroro - L'extinció dels Niororos! A formar! / La Rabi es casa. A formar!
tancar

L'extinció dels Niororos! A formar! / La Rabi es casa. A formar!

La tropa Keroro, tot fugint d'un Niororo, entraran dins d'un forat que els durà deu milions d'anys enrere, just quan es van originar els Niororos. Ben mirat, ho tenen molt bé per evitar la seva creació! Més tard, en Kogoro, la Natsumi i la Koyuki seran testimonis d'un fet que en Kogoro no pot permetre! Un noi demanarà a la Rabi que es casi amb ell!

19:30 Info k
19:41 Transfer - Cap. 5 L'opció més motivant
19:47 3xl.cat
19:47 One piece - L'explosió de ràbia! El final de la batalla entre en Kuro i en Ruffy
tancar

L'explosió de ràbia! El final de la batalla entre en Kuro i en Ruffy

Arriba el final de la batalla entre en Ruffy i el capità Kuro. L'Usopp veu l'oportunitat de fer realitat el seus somnis i decideix afegir-se a la banda d'en Ruffy.

20:11 Somnis d'estiu
20:36 Samantha ups! - La Samantha es treu el carnet
20:42 Doctor Who - Cap. 22 El forat de Satanàs
tancar

Cap. 22 El forat de Satanàs

(segona part de l'episodi) Rose escomet el mortífer Ood i el Doctor posa en dubte tota la seva fe quan el Pit marca un senyal. Amb el planeta a punt de caure en el forat negre, el Doctor haurà de fer un sacrifici final, però serà capaç de rescatar tot l'univers de les urpes de la bèstia?

Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1573
tancar

Cap. 1573

En Fede i la Irene: el que és inevitable és inevitable. En Francisco rep per dues bandes: la de la Roser i la de la Trini. En Rafa i la Noèlia es retroben: una mala idea amb conseqüències violentes. En Xavi no es rendeix amb la Paquita. L'Eli, que semblava indecisa, torna a tenir clara la seva posició envers l'Ivan.

22:00 Pel·lícula catalana - Caps rapats
tancar

Caps rapats

En Miki i l'Andreu són dos skinheads. El que els atrau és el poder, la diversió i la intimidació. S'avorreixen i no troben motivacions. Juntament amb Toño i l'Ira formen un grup violent, agressiu, intolerant. Sorgeix un problema greu quan, després d'una pallissa, roben una gran quantitat de droga. El camell treballa per una autèntica organització criminal vinculada a la base més dura del nacionalsocialisme skinhead.

23:33 Pel·lícula - Els actors
tancar

Els actors

La pel·lícula és una comèdia que explica la història de dos actors que passen un mal moment: O'Malley, un home gran, i Tom, un noi jove. O'Malley fa amistat amb Barreller, un delinqüent de baixa estofa, en un pub. Barreller deu molts diners a uns gàngsters de Londres i ordeix un pla que implica l'actuació dels actors. D'aquesta manera, tots tres prepararan una estafa amb l'ajuda de la neboda de Tom, una nena de 9 anys.

01:01 Beverly Hills - La tornada
01:43 Beverly Hills - El que cal fer
02:26 Dallas - L'ultim dels bons jans
tancar

L'ultim dels bons jans

JR s'aprofita de tenir la prova d que exculpa Clayton de l'assassinat de David Shulton per treure'n avantatges, però, desconeixent les activitats de Bobby a Washington, li demana ajut en l'assumpte Styles i Webstar.

03:13 Dallas - L'arma definitiva
tancar

L'arma definitiva

JR es prepara per controlar triomfalment la Webstar Oil. Nicholas revela el seu amagatall a Sue Ellen i Laurel contribueix a augmentar la indignació de Clayton explicant-li el xantatge sexual de JR.

04:00 Pel·lícula - Els actors
tancar

Els actors

La pel·lícula és una comèdia que explica la història de dos actors que passen un mal moment: O'Malley, un home gran, i Tom, un noi jove. O'Malley fa amistat amb Barreller, un delinqüent de baixa estofa, en un pub. Barreller deu molts diners a uns gàngsters de Londres i ordeix un pla que implica l'actuació dels actors. D'aquesta manera, tots tres prepararan una estafa amb l'ajuda de la neboda de Tom, una nena de 9 anys.

05:32 Dallas - L'ultim dels bons jans
tancar

L'ultim dels bons jans

JR s'aprofita de tenir la prova d que exculpa Clayton de l'assassinat de David Shulton per treure'n avantatges, però, desconeixent les activitats de Bobby a Washington, li demana ajut en l'assumpte Styles i Webstar.

06:20 Just kidding
06:31 El cor de la ciutat - Cap. 1573
tancar

Cap. 1573

En Fede i la Irene: el que és inevitable és inevitable. En Francisco rep per dues bandes: la de la Roser i la de la Trini. En Rafa i la Noèlia es retroben: una mala idea amb conseqüències violentes. En Xavi no es rendeix amb la Paquita. L'Eli, que semblava indecisa, torna a tenir clara la seva posició envers l'Ivan.