Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Carles Mundó, secretari de Mitjans de Comunicació i Giovanni Maria Vian, director d'Osservatore Romano. Emili Teixidor ens presenta la seva novel·la "Els convidats". Marta Casagolda assistirà a la concentració dels treballadors d'Acesa i Aucat i en Pol Marsà explica que avui és l'apagada analògica. Ens visita Quim Rodríguez, guanyador de la Volta a Catalunya. I amb la Magda Carlas parlarem de les mones i els bunyols de Pasqua.

13:06 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Reproducció de coral en captivitat
tancar

Reproducció de coral en captivitat

En el medi natural, el coral és un organisme de creixement molt lent, fins i tot de desenes o centenars d'anys. L'aquariofília ha fet possible la cria de coral en condicions controlades, en què s'aconsegueix incrementar notablement la velocitat de creixement d'aquests organismes.

14:30 Telenotícies migdia
15:43 La Mari - + info
tancar

+ info

La Mari presencia com treuen el cadàver del seu marit de les mines d'Alosno. Viuda prematurament, es troba en la situació d'haver de pujar dos fills en una època molt difícil, i decideix emigrar ella sola cap a Barcelona. L'acullen en un internat de monges per a òrfenes i allí coneix la Reme, una noia extravertida que li ensenyarà la manera d'obtenir el suc dolç de la vida.

16:50 Julie Lescaut - Barri alt, barri baix
18:40 Tarda de cine - Hansel i Gretel
tancar

Hansel i Gretel

Basada en el conte dels germans Grimm, la pel·lícula explica l'aventura dels germanets Hansel i Gretel, que s'endinsen al bosc i troben una casa feta de llaminadures, l'esquer d'una bruixa malvada per atraure els nens.

19:56 Just for laughs
20:15 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

El ruc català és la millor raça de ruc del món. Molt utilitzats en l'antiguitat per treballar durament, actualment fan una molt bona feina netejant terrenys de males herbes, i la seva llet és prou coneguda per les propietats cosmètiques que té. Cori Calero farà el seguiment d'una parella de guarans en plena efervescència primaveral.

21:00 Telenotícies vespre
21:53 Alguna pregunta més
22:35 Buscant La Trinca - + info
tancar

+ info

En la final, serà el director d'aquesta pel·lícula, Joaquim Oristrell, l'encarregat d'escollir La Trinca del segle XXI, juntament amb el jurat. Les veus del Cor Vivaldi interpretaran la mítica cançó de La Trinca "Ningú no comprèn ningú". I la presentadora del programa, la Beth, també cantarà amb els sis finalistes. S'estrenarà una cançó composta pels aspirants que han arribat a la final. I, a més, hi haurà convidats sorpresa i es recordaran els millors moments del programa.

00:47 Entre línies - + info
tancar

+ info

Hem conegut joves que han comès un delicte lleu com a conseqüència d'una addicció a les drogues i que, després de passar uns mesos a la presó, han acceptat acabar de complir la pena a través de la mesura penal alternativa que els ha ofert el jutge. El segon reportatge explica que Catalunya es va situant al nivell europeu pel que fa al nombre d'empreses tecnològiques que es dediquen a la millora de l'autonomia de les persones discapacitades.

01:20 Zona Champions - Olympique Lió - F. C. Girondins de Bordeus
02:23 Pel·lícula - El miracle de la neu
tancar

El miracle de la neu

Durant la nit de Nadal cau una tempesta de neu espectacular. A l'endemà, sembla que la neu hagi fet miracles durant la nit màgica perquè la vida de moltes persones ha canviat.

03:48 Pel·lícula - Els sotasignants
tancar

Els sotasignants

El primer actor d'una companyia de teatre en gira per Espanya mor en un accident de cotxe. Un nou actor, Jorge Ruíz, el relleva. Atractiu, jove i revolucionari, la seva arribada genera tensió, gelos i desconfiança entre la resta del repartiment.

05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:04 Identitats - Josep M. Flotats
08:02 Tot un món
08:07 Planeta Terra
08:07 National Geographic: Specials - El tauró tigre
tancar

El tauró tigre

El mar és ple de criatures que ens inspiren por, però n'hi ha una que sobresurt per sobre de totes. És el més ferotge dels depredadors marins: el tauró tigre. Aquest animal, potser és el responsable de més atacs a humans que cap altre tauró. Tanmateix, el seu comportament proporciona beneficis a la natura.

09:02 Secrets de la natura - La llúdria marina: una vida de jeure i rascar-se a la panxa
09:30 Horitzons
09:30 El tresor més gran de Saba - El tresor més gran de Saba
tancar

El tresor més gran de Saba

Els arqueòlegs han aconseguit espolsar la sorra del temps per treure a la llum objetes sofisticats procedents d'una cultura molt exquisida que va florir tres mil anys enrere en una regió remota del sud d'Aràbia: el mític regne de Saba. Tanmateix, el major tresor de Saba continua sent tant important ara com ho era abans.

10:19 Gent del planeta - Des dels terrats del Caire
tancar

Des dels terrats del Caire

Al Caire s'ha muntat una ciutat sobre una ciutat, un lloc on la vida al carrer es reflecteix ben amunt, a la "ciutat del cel" com l'anomenen els seus residents. A causa de la gran falta d'habitatge en condicions, les teulades del nucli antic del Caire s'han convertit en un desgavell de barraques que formen carrerons i places diminutes.

11:15 Quaderns de viatge - Guatemala
11:42 Tendències - + info
tancar

+ info

Fins fa pocs anys, la roba d'home gran ni tan sols existia en la indústria de la moda japonesa. Ara, però, és un dels sectors que creix amb més rapidesa. Marxem cap a Tòquio a fer un cop d'ull a aquest fenomen. Gairebé tothom està d'acord que un lloc de treball més bo augmenta la productivitat dels empleats, però què és el que determina que un lloc de treball sigui millor?

12:09 Clàssica - + info
tancar

+ info

XX FESTIVAL DE GUITARRA, Des de la Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona. Orquestra de Guitarres de Barcelona i Orquestra Catalana de Guitarres.

12:55 City folk (versió curta)
13:05 Taller - Mercat
tancar

Mercat

Les experiències que marquen la vida no tenen preu; però, tanmateix, poden tenir un valor afegit a través d'una pel·lícula documental. Aquest és el cas de "Mercat", un documental produït per l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya - ESCAC - i dirigit col·lectivament per Javier Pernas, Gustavo C. Mascareño, Bruno Contin, Milene Marqués i Francisco Blanco. És una obra amb què podem intercanviar experiències i vivències amb els personatges que s'hi retraten.

13:36 Ànima - + info
tancar

+ info

L'actor Jordi Boixaderas, en ple èxit de la representació d'"Un déu salvatge", seurà al sofà d'ÀNIMA. També ens acompanyarà l'actriu Candela Peña, pocs dies abans de l'estrena de la seva última pel·lícula, "La isla interior", dirigida per Dunia Ayaso i Félix Sabroso. inclou un reportatge sobre l'escriptora Empar Moliner, a dos dies de la sortida del seu nou llibre de contes, "No hi ha terceres persones".

14:31 Planeta Terra
14:31 Euskal Herria: la mirada màgica - La ciutat dels anells, Vitòria
tancar

La ciutat dels anells, Vitòria

Fundada fa 800 anys pels reis de Navarra, Vitòria va néixer adossada a la Collada de Gasteiz. Actualment és la capital de la Comunitat Autonòma del País Basc. La Catedral de Santa Maria, construïda sobre una antiga església, segueix sent, encara avui, l'edifici més alt de la ciutat. Cent anys després d'haver nascut, la ciutat s'obre a orient. Les edificacions de famílies influents i riques són més recents. La Casa Torre de Doña Otxanda i l'Església de San Pedro les van construir aprofitant les muralles de la Ribera del riu Zapardiel, que actualment flueix soterrat pel carrer Siervas de Jesús.

14:58 Els 60 animals més perillosos del món - Els descartats
15:27 Els 60 animals més perillosos del món - Entre bastidors
15:57 Com caigudes del mar - Com caigudes del mar
tancar

Com caigudes del mar

Al llarg d'aquest documental, analitzarem les nostres relacions amb les balenes i els dofins. Creiem que coneixem aquests animals, els cacem, els salvem, els estudiem i els considerem mascotes. Algunes persones fins i tot els adoren. Però, què en sabem, en realitat? El documental està format per diferents filmacions curtes, cada una amb un estil propi, que, com si es tractés d'un mosaic, van elaborant una imatge molt completa de les relacions que hem establert amb aquests animals.

16:50 Secrets de la natura - La península de Shiretoko: Un hivern d'abundància
17:19 Segle XX - A cara descoberta: Mikhail Gorbatxov
18:12 Horitzons
18:12 Viatges misteriosos - Viatges misteriosos
tancar

Viatges misteriosos

Un monstre com el del llac Ness apareix al llac Okanaga a la Colúmbia Britànica. Un professor que estudia fenòmens paranormals porta els seus estudiants a un hotel de la costa de Califòrnia on apareixen fantasmes. Una dona jove que es dirigia a San Francisco desapareix misteriosament.

19:06 Cànon
19:06 Cànon Sons
19:32 Cànon Sons
19:56 L'Ànima del 33
20:05 Blog Europa
20:24 Superhome - Superhome
20:56 L'home dels lleons
21:20 Bàsquet - R. Madrid - Regal F. C. Barcelona
23:15 Zona Champions - Olympique Lió - F. C. Girondins de Bordeus
00:20 La cursa de l'espai - La cursa dels coets
tancar

La cursa dels coets

Aquest primer programa comença durant la Segona Guerra Mundial, amb els Estats Units desesperats per aconseguir els secrets més ben guardats del programa espacial de Hitler abans que els russos. La màxima recompensa és el reclutament del director del programa V-2, Wernher von Braun. Mentrestant, a Rússia, els científics més destacats en tecnologia de coets, reclosos temps enrere per Stalin en gulags, són alliberats a cuita-corrents.

01:11 Blog Europa
01:26 Cànon
01:26 Cànon Sons
01:53 Cànon Sons
02:16 Superhome - Superhome
02:46 La cursa de l'espai - La cursa dels coets
tancar

La cursa dels coets

Aquest primer programa comença durant la Segona Guerra Mundial, amb els Estats Units desesperats per aconseguir els secrets més ben guardats del programa espacial de Hitler abans que els russos. La màxima recompensa és el reclutament del director del programa V-2, Wernher von Braun. Mentrestant, a Rússia, els científics més destacats en tecnologia de coets, reclosos temps enrere per Stalin en gulags, són alliberats a cuita-corrents.

03:36 L'home dels lleons
03:59 L'art de menjar - El poder del mar
tancar

El poder del mar

Quina importància té el marisc per als pintors? I com s'ho va fer un artista del segle XVI de terra endins per elaborar un quadre amb seixanta-dues espècies marines diferents? Oliver Peyton comença a investigar sobre l'art i el peix amb l'obra de l'artista suís Paul Klee "Fish Magic" (1925), d'aspecte semblant a un còmic.

04:26 Pel·lícula - Tempus fugit
tancar

Tempus fugit

"Tempus Fugit" conta la historia d'un rellotger de barri a qui un peculiar individu del futur li anuncia la imminent fi del món. El rellotger intentarà posar-hi remei amb l'ajuda d'Angie. Però quant el seu veí, un fanàtic seguidor del Futbol Club Barcelona, descobreixi accidentalment que el seu equip serà apallissat una setmana després a la final de la Champions, preferirà que el món s'acabi abans que permetre que això passi...

05:54 RITMES
05:54 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - Lexu's: "Sent amb mi"
06:03 L'Ànima del 33
06:07 L'Ànima del 33
06:12 Travelogue of masterpieces
06:17 Travelogue of masterpieces
06:23 RITMES
06:23 Ritmes concert - Mishima
tancar

Mishima

Els Mishima van formar part d'aquella generació de grups independents catalans que van començar les seves carreres cantant en anglès. Tot i que els mitjans de comunicació més importants els van donar l'esquena, aquell temps els va servir per madurar i créixer musicalment. Després, quan van fer servir el català, se'ls van obrir moltes portes i, cosa més important, van arribar a un públic més ampli.

Progrmació BD ....
07:01 Les Tres Bessones - Cleopatra
tancar

Cleopatra

Les tres bessones ajuden Juli Cèsar a aconseguir l'amor de Cleopatra i a desfer els entrebancs que els posa Potino, que naturalment s'alia amb la Bruixa Avorrida per tirar endavant el seu pla d'esdevenir faraó d'Egipte.

07:24 Les Tres Bessones - L'home de Mayapán
tancar

L'home de Mayapán

Les bessones se'n van d'excursió amb l'escola. A la primera entremaliadura l'Avorrida les envia a Mayapan. Juan, que els farà d'amfitrió, les introduirà al món de la cultura maia.

07:49 El xai Shaun - La barca
07:55 El xai Shaun - Què passa, gos?
08:01 El xai Shaun - Quic-quiri-Shaun!
08:07 El xai Shaun - L'entrenament d'en Bitzer
08:18 mic 3
08:18 Spirello - La girafa amb una bufanda
08:24 Bob, el manetes - Golut, l'artista
08:34 Bob, el manetes - El Pansit i la marea alta
08:45 La Neli i en Cèsar - Cap. 49 Un peix escaldat. Hàbitats d'animals
tancar

Cap. 49 Un peix escaldat. Hàbitats d'animals

En Xof, el peix de la Neli i en Cèsar, està intentant dir-los que vol menjar, però no hi ha manera que l'entenguin. Ells es pensen que no para de donar voltes a la peixera perquè està avorrit, però ni les joguines ni un volt pel parc no el fan content. Com els ho pot dir, que el que té és gana?! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a trobar cases d'animals!

08:58 Bali - Cap. 4 Auxili, Nanú
tancar

Cap. 4 Auxili, Nanú

La Nanú, que avui ha portat en Bali, en Tito i la Lea al parc, els ha deixat ben clar que no juguessin a pilota prop d'un arbre molt alt. Ja et pots imaginar que no han trigat gaire a penjar-hi la pilota. Per postres, en Tito, que s'ha fet el valent, s'hi ha quedat atrapat. Segons en Bali, només el pot ajudar a baixar amb un avió... dins d'un somni, és clar. No t'ho perdis!

09:10 Bali - Cap. 5 Ni gota de por!
tancar

Cap. 5 Ni gota de por!

Avui, a en Bali li costa una mica més que de costum adormir-se. Hi ha molts sorolls i al final ha agafat una mica de por. A més, el llum no s'encén... i a l'habitació hi ha un monstre! Però no t'espantis, que és un monstre bo que li ensenyarà a en Bali que la nit pot ser molt divertida, si la saps escoltar bé! T'hi apuntes?! Avui, aprendrem a no tenir por de la foscor!

09:21 Bali - Cap. 6 Un esforç més!
tancar

Cap. 6 Un esforç més!

Avui en Bali i el pare han de repartir una pila d'invitacions a tots els veïns de l'edifici. Per fer-ho més divertit, s'han vestit d'escaladors i fan veure que les escales són una muntanya. Esgotat, en Bali apareixerà en un somni per trobar-se... amb el Ieti, l'Abominable Home de les Neus! I ell diu que cantant es pugen més bé les muntanyes!

09:35 Doraemon - La tassa que incrementa el contingut/ La bandera de
10:02 Doraemon - La canya elevadora
10:28 El meu amic gegant - Cap. 5 Prototip
tancar

Cap. 5 Prototip

El Número 9 ja té un nou supersoldat: un densitoide, un alienígena que transforma l'energia cinètica en massa corporal. És a dir, que com més li pegues, més creix. Avui en Linus i companyia van al cinema, i s'hi emporten la Sophie, la seva germana petita, que aviat es convertirà en la protagonista d'un episodi de pel·lícula! No t'ho perdis!

10:41 El meu amic gegant - Cap. 6 El meu guardaespatlles
tancar

Cap. 6 El meu guardaespatlles

Per defensar-se d'una colla de nois que sempre la molesten quan va a l'escola, la Sophie ha convençut en Boom que li faci de guardaespatlles, però adoptant la seva forma alienígena! Aviat arribaran veus a l'SDC que hi ha un monstre que es passeja per la ciutat, un extraterrestre vermell i gegant! Els ho ha posat fàcil, avui, en Boom!

10:53 El meu amic gegant - Cap. 7 El duel
11:05 El meu amic gegant - Cap. 8 Àlies Dicoya
11:21 Espies de veritat - Fes woohping!
tancar

Fes woohping!

La Sam, la Clover, l'Alex i la Britney no s'ho acaben de creure! S'han trobat un grup d'estudiants al campus fent els exercicis de combat oficials i supersecrets de la WOOHP! Segons la Mandy i la Mindy és l'última moda. Fins i tot n'hi ha un DVD! En Jerry es quedarà tan parat com les noies, que aviat en descobriran el responsable: el Mestre Mario!

11:44 Espies de veritat - L'hotel del mal
tancar

L'hotel del mal

La Clover, després d'intentar fer una reserva en el que diuen que és el millor hotel submarí del món, s'ha quedat feta pols. Resulta que només hi accepten persones famoses! Molt sospitós, tot plegat. Les sospites creixen quan en Jerry informa les espies que el nivell de l'aigua arreu del món augmenta a un ritme molt preocupant. Hi deu tenir cap relació?

12:05 Espies de veritat - Un misteri molt pelut
tancar

Un misteri molt pelut

Després del descobriment d'una criatura semblant al Ieti, en Jerry informa la Sam, la Clover i l'Alex que ha aparegut un ésser que està fent estralls a la luxosa estació d'esquí de Chateau Saint Shee-shee, als Alps. Aviat s'adonaran que no són pas les úniques que investiguen el cas: en Martin treballa amb els casos paranormals més espectaculars del món.

12:30 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
12:56 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:21 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:47 Tags
14:09 Tsubasa: les cròniques perdudes - Una dona misteriosa
tancar

Una dona misteriosa

En Fay està convençut que la font d'energia de les arts secretes d'en Tambal és una de les plomes de la Sakura. Si fos així, la ploma de la Sakura hauria de ser a l'interior del castell, que intentaran entrar-hi amb l'ajuda de la Yuko. Després de molts entrebacs es trobaran amb una dona anomenada Kiishimu, tot un misteri i un pou de sorpreses.

14:34 Tsubasa: les cròniques perdudes - El mirall de la separació
tancar

El mirall de la separació

En Fay i en Kurogane intentaran aturar la Kiishimu mentre en Syoran continua tot sol la recerca de la ploma. Aviat, però, es trobarà cara a cara amb en Bulgal, fill d'en Tambal. Si aconsegueix vence'l, tot i la lesió que té a la cama, en Syoran, per recuperar la ploma de la Sakura, haurà de superar un últim combat amb en temible Tambal.

15:01 Doraemon - La tassa que incrementa el contingut/ La bandera de
15:23 Doraemon - La canya elevadora
15:50 Gat i gos - Vampirs
16:13 Gat i gos - El dia de les animalades
16:38 Keroro - Any Nou, Keroro nou! A formar! / La visita de la iaia! A formar!
tancar

Any Nou, Keroro nou! A formar! / La visita de la iaia! A formar!

Coincidint amb l'Any Nou, en Kururu i en Giroro han decidit crear una pistola que cambiarà radicalment la personalitat d'en Keroro. La seva intenció és fer que s'agafi una mica més a la valenta això de la invasió de Pokopen. Vols dir que se'n sortiran? En Koyuki, a més, viurà el primer Cap d'Any de la seva vida en família!

17:05 mic 3
17:05 Bob, el manetes - Golut, l'artista
17:15 Bob, el manetes - El Pansit i la marea alta
17:27 Spirello - El porc formiguer curiós
17:36 Una mà de contes - El senyor Res
17:49 El xai Shaun - La barca
17:55 El xai Shaun - Què passa, gos?
18:01 El xai Shaun - Quic-quiri-Shaun!
18:07 El xai Shaun - L'entrenament d'en Bitzer
18:18 El meu amic gegant - Cap. 36 Directament al cor
tancar

Cap. 36 Directament al cor

L'Iris ha quedat amb en Linus a la cafeteria per fer un treball. La Chase també ha quedat a la cafeteria amb un home misteriós i en Sandborn s'ha posat molt gelós. Aviat descobrirem que aquest home és un alienígena que vol fer servir la Chase per alliberar un company seu empresonat per l'SDC. Avui els nostres herois no tindran altra opció que ajudar-los...

18:31 El meu amic gegant - Cap. 37 MiniBoom
tancar

Cap. 37 MiniBoom

El Número 9 ha capturat la nau d'un Tarobran que transportava 23 espècies d'alienígenes protegides i miniaturitzades per qüestions de seguretat. Ara, en Linus i companyia també s'hauran de miniaturitzar per poder entrar a l'edifici de l'SDC, comandat ni més ni menys que pel cap dels Beebees! Avui pot passar de tot!

18:48 Gat i gos - Vampirs
19:11 Gat i gos - El dia de les animalades
19:39 Espies de veritat - Halloween
tancar

Halloween

Precisement la nit del Halloween, la Clover s'haurà de quedar a fer de cangur d'en Chucky, el fill de la millor amiga de la seva mare. Per sort, la Sam i l'Alex li aniran a fer companyia. Per desgràcia, un enemic de les espies convertirà el barri en un malson ple de monstres i fantasmes.

20:02 Espies de veritat - El poder del ioga
tancar

El poder del ioga

La gran popularitat de la nova professora de ioga és tot un misteri. De la nit al dia, han aparegut seguidors de tot el món disposats a fer el que faci falta per ella. Les espies han descobert que es tracta, ni més ni menys, que de la Shirley, una dona diabòlica, prou coneguda per les nostres heroïnes.

20:27 Els Podcats - Cap. 57 Jocs de gestió
tancar

Cap. 57 Jocs de gestió

Està clar que els jocs de gestió no són el fort de la Gala. I és que són com una cadena: si falla una cosa, tot a fer punyetes! S'ha de tenir sentit de la planificació i de l'estratègia, i cal gestionar bé tots els recursos. La Bella, en canvi, és molt més organitzada. I en Senzo i en Mimo, com ho porten, això dels jocs de gestió? Aviat ho sabrem...

20:37 Tom i Jerry - Anem de safari
20:44 Tom i Jerry - L'ànec viatger
20:50 Tom i Jerry - Ha arribat la primavera
20:58 Tom i Jerry - Aquest ratolí és meu
21:06 Tags
21:23 Pat i Stan - Cap. 122 El senyor i la senyora
21:23 Pat i Stan - Cap. 123 Acné
21:24 Imp - El pastís
21:25 Imp - La silueta
06:01 mic 3
06:01 Bumba
06:06 Tork - Fem teatre
tancar

Fem teatre

En Tork i en Batt volen fer alguna cosa especial per la festa dels ocells. Després de molt discutir, decideixen preparar una versió del conte de Sant Jordi. Però les coses no sempre surten com s'han previst...

06:13 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui a la Júlia li han regalat la bicicleta gran del seu cosí i ja no va en tricicle. La Laia no vol ser menys i en Carles també li ha donat la seva bicicleta vella. Però resulta que la Júlia ja va sense rodetes, i és clar, la Laia també en vol aprendre. Ella no vol ser menys! Ara, que això d'anar sense rodetes és més difícil del que sembla. Sort d'en Carles, que té tanta paciència!

06:25 Els Fruittis - Tots els camins porten a París?
tancar

Tots els camins porten a París?

Els nostres amics es disposen a visitar París, però hi ha una errada en el rumb del globus i els porta a l'Àrtic. Allà coneixen el cèlebre Yeti, una discreta criatura sense ganes de ser descoberta. En tornar al poblat, fingiran haver estat a París...

06:50 Explica'm un conte - La gran aventura dels emperadors
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Grip a la casa rural
21:37 Samantha ups! - La visita mèdica
21:40 Freqüència 04
22:00 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

1975. El fracàs d'en Llorenç i l'ascensió d'en Xavier. Damunt la felicitat d'en Ramon i la Isabel, hi pesa encara la presència de la Victòria, de la mateixa manera que damunt la llibertat hi pesa el règim moribund...

22:53 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

La mort de Franco i l'arribada de la democràcia. És el temps de les noves generacions. S'ha acabat l'era de la Victòria. Ni el seu secret ha resistit els canvis...

00:00 Extres Coproduccions - Caravaggio
00:05 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Desconcert del Quim davant l'estrany comportament de la Mireia. El Víctor es posa en marxa. Se li acut una perillosa manera de fer diners. L'Elisa segueix rondant-lo. L'Iñaki ajudarà el Salvador a reunir-se amb la Gemma.

00:36 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador segueix els passos del Cesc amb la banda: el noi ha de passar la "gran prova". Els empleats d'ALA reben la notícia de l'existència de les càmeres ocultes. La Sol se sent atrapada. La Mireia continua fent disbarats.

01:05 Babylon 5 - Una veu en la immensitat - 2a part
01:46 Babylon 5 - Babylon al quadrat
02:30 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

1975. El fracàs d'en Llorenç i l'ascensió d'en Xavier. Damunt la felicitat d'en Ramon i la Isabel, hi pesa encara la presència de la Victòria, de la mateixa manera que damunt la llibertat hi pesa el règim moribund...

03:23 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

La mort de Franco i l'arribada de la democràcia. És el temps de les noves generacions. S'ha acabat l'era de la Victòria. Ni el seu secret ha resistit els canvis...

04:30 Extres Coproduccions
04:35 Babylon 5 - Una veu en la immensitat - 2a part
05:16 Babylon 5 - Babylon al quadrat