Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Club Super3
08:00 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la gaita meravellosa
tancar

Les Tres Bessones i la gaita meravellosa

Les bessones són en un palau on ningú no pot riure fins que no ho faci la princesa Amàlia. El rei diu que qui la faci riure, s'hi casarà. Gràcies a les nenes, en Pessoa aconseguirà la Gaita Meravellosa, l'única cosa que pot fer riure la princesa.

08:30 Què hi ha, Scooby-Doo? - El Nadal de l'Scooby-Doo
09:00 Hattori el ninja - Estrany regal de cap d'any/knit.te mal panxa/ulls
09:25 Doraemon - Rescat a la muntanya nevada / El davantal màgic
tancar

Rescat a la muntanya nevada / El davantal màgic

En Nobita està convençut que ell i la Shizuka estan destinats a casar-se, però poden passar coses que impedeixin el casament. El Televisor del Temps d'en Doraemon el treurà de dubtes. I potser haurà de viatjar al futur per arreglar les coses! En Nobita ha viatjat al futur i ha descobert una cosa que li ha fet molt mal. I és que d'aquí a uns quants anys la Shizuka i en Dekisugi formaran una parella. I, a més, tindran un fill molt bonic! Com pot ser?! No s'havia de casar amb en Nobita, la Shizuka?!

09:50 Doraemon - La planta habitatge / El cèrcol transformador amb targetes
tancar

La planta habitatge / El cèrcol transformador amb targetes

En Nobita i els seus amics donarien el que fos per tenir una habitació més gran on no els molestés ningú, sobretot les mares. La solució és la planta-habitatge, que acaba de sortir al mercat! Una habitació sota terra al gust de cadascú! En Gegant, en Suneo i la Shizuka s'ho passen molt bé nedant al mar. En Nobita, en canvi, no sap nedar i s'ha de quedar tot sol a la platja. Sort del seu amic, en Doraemon, que sempre té solucions per tot. Quina una se n'empescarà, aquesta vegada?!

10:25 L'hotel zombi - Oh, en altre temps!
tancar

Oh, en altre temps!

En Francis ha trobat un tresor al celler de l'Hotel Zombi. Per desgràcia, el guarda un esperit maligne que el convertirà en un monstre malvat. Tot seguit, convencerà l'oncle Von que l'ajudi a conquerir el món: faran uns cacauets que transformaran la gent en robots durant tres dies. És un pla que no pot fallar... o potser sí!

10:50 Els increïbles germans Adrenalini - la ciutat dels herois
tancar

la ciutat dels herois

Els Germans Adrenalini estan desesperats! I és que hi ha un Súper Heroi que, per seguretat, no para d'engegar-los a rodar totes les seves acrobàcies! En Xan està convençut que té el pla perfecte per parar-li els peus. Ja et pots imaginar que, si es tracta d'un pla d'en Xan, segur que serà tot un èxit... O no?! Ben mirat, què pot anar malament?!

10:57 Els increïbles germans Adrenalini - Les feines del risc
tancar

Les feines del risc

Els Germans Adrenalini actuaran tota la setmana en un zoo i en Xan farà qualsevol cosa per impressionar el públic, com ara llançar els seus germans a les feres més salvatges de tot el recinte. L'Enk i l'Adi, indignats, decidiran plegar i deixar que en Xan s'espavili tot sol. Se'n poden sortir, per separat, els Germans Adrenalini? O es tornaran a reunir...? Tot un misteri!

11:10 Keroro - Tal dia farà un any, que diuen! Any Nou, deures nous! A formar!
tancar

Tal dia farà un any, que diuen! Any Nou, deures nous! A formar!

La tropa Keroro han decidit que celebrarien el Cap d'Any a l'estil pokopenià, o sigui, a l'estil japonès. En Keroro haurà de fer una sopa especial. No et perdis la reacció de la Mois! Més tard, arribaran les felicitacions dels nens keronians... Amb un avís de la comandància per en Keroro! Quina una n'ha fet, aquesta vegada? O potser és que s'ha deixat de fer alguna cosa?

11:34 Keroro - La gran batalla del joc de taula! A formar! La flama d'en Dororo! A formar!
tancar

La gran batalla del joc de taula! A formar! La flama d'en Dororo! A formar!

La Natsumi i en Keroro s'han discutit per una ximpleria i han decidit resoldre les seves diferències amb un joc de taula on els desitjos es fan realitat. D'altra banda, en Dororo, que de vegades sembla que no tingui sang a les venes, agafarà en Kogoro com a exemple de comportament... i acabarà encomanant-ho a tota la tropa! Que no els passi res!

12:05 No em ratllis! - Cap. 42
tancar

Cap. 42

Lloll Bertran i Albert Om a "No em ratllis!" L'actriu i el periodista parlaran amb Júlia Otero i els infants presents al plató, del cos humà Lloll Bertran i Albert Om seran els convidats demà a "No em ratllis!" L'actriu, que entre molts altres personatges va encarnar en programes de TV3 els de la Vanessa i la Sandra Camaca, i el periodista, director i presentador del programa de TV3 "El club", parlaran amb Júlia Otero i els infants presents al plató, sobre el cos humà.

13:10 APM? Extra - apm?Extra
tancar

apm?Extra

L'"Alguna pregunta més?" extra de diumenge esbrina si els veïns de Manlleu saben explicar acudits amb gràcia. Carmen Sevilla i Juan Carlos Cerezo, de "Cine de barrio", protagonitzaran un capítol de "Friends", i es farà una nova edició de "La nit al dia". A més a més, en el doblatge es parlarà de les opcions del Barça a la lliga, hi haurà un repàs a alguns dels millors moments de Juan y Medio i es comprovarà que embarbussar-se és més fàcil del que sembla. Tot això i molt més, en un programa de 40 minuts de durada amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".

13:35 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Carod (Toni Albà) i Puigcercós (Cesc Casanovas) miren de llimar les seves diferències sense gaire èxit i reben unes visites molt especials. Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell) decideix comunicar-li a Ángel Acebes (Bruno Oro) que no compta més amb ell. Se'n sortirà? D'altra banda, Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) porten els seus Matins a les diferents televisions de l'estat, Justo Molinero (Carlos Latre) se sotmet al test del programa Silenci? i la consellera de Sanitat, Marina Geli, s'enfronta a la seva rèplica "polaca" (Agnès Busquets). També passaran pel Polònia Duran Lleida (Xavier Serrano), el president Montilla (Sergi Mas) i Eduardo Zaplana (Cesc Casanovas), entre d'altres.

14:10 Tot un món - Cap. 283
tancar

Cap. 283

La Yoyi Álvarez fa 40 anys que va arribar a Catalunya, de León, i es va instal·lar a Nou Barris. Ara forma part activa de l'assocació Nou Barris Acull, formada per unes 60 entitats que conformen un dinàmic teixit associatiu, des d'on fan activitats i acompanyament legal als nouvinguts. Avui, la Yoyi passeja pel barri amb la Lilit Nalbandyan, una noia armènia que viu a Catalunya des de fa 2 anys i mig i que ha trobat en les entitats del barri un gran suport d'acollida.

14:15 Tot un món - Cap. 288
tancar

Cap. 288

Al barri d'Artigues de Badalona, diversos veïns han format un grup d'opinió. Volen, a diferència del que passa en algunes associacions de veïns, que hi participin els diferents col·lectius immigrats per posar en comú els problemes i buscar-hi solucions per contribuir a la millora el barri. Des d'un banc de la plaça, l'Àngel Vendrell, el Richard Bossman i l'Ahmed Arroub conversen sobre la realitat amb què es troba el grup Veïns d'Artigues.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - El sergent de ferro
tancar

El sergent de ferro

Tom Highway, veterà de les guerres de Corea i de Vietnam, no sap adaptar-se a la societat. Estan a punt d'expulsar-lo de l'exèrcit per barallar-se amb els seus superiors, però gràcies al seu brillant full de serveis el destinen com a instructor al cos de "marines". Quan arriba al campament, topa amb el comandant Powers, que el considera un fòssil. El vell sergent, malgrat l'ambient hostil que l'envolta, s'esforçarà perquè els reclutes es converteixin en veritables soldats.

18:05 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"Alguna pregunta més?" extra de diumenge escollirà el seu Català de l'Any entre diversos candidats, com Magdalena Álvarez i Bernd Schuster. Qui guanyarà? A més a més, comprovarà si els sabadellencs saben explicar acudits a "Un país d'acudit", farà un recull dels millors moments televisius de la setmana i ho explicarà tot sobre els funcionaris. D'altra banda, navegarà pel blog del polifacètic Àngel Llàcer, parodiarà el programa "Els nous catalans" i farà broma d'anuncis molt coneguts. Tot això i molt més, en un programa de 40 minuts amb el ritme habitual de l'"Alguna pregunta més?".

19:00 Gol a gol
19:35 Just kidding
19:55 Especial Bocamoll - + info
tancar

+ info

El concurs que cada tarda presenta Espartac Peran i que fa dues setmanes va regalar el pot rècord del programa, 16.440 ¿, fa tres edicions especials, la primera de les quals s'emetrà diumenge, a les 19.55. Les següents seran el 6 i el 13 d'abril. En aquest cas concursaran alumnes de 5è i 6è curs, és a dir, que tindran entre 10 i 12 anys, provinents de diferents indrets de Catalunya. El programa tindrà una durada més llarga (50 minuts) i el premi no serà en diners, sinó en jocs i materials per a nens. La dinàmica és gairebé la mateixa. Una novetat és que en aquestes edicions les proves del "Triangle" les faran totes les parelles. És a dir, totes faran "Fent ganyotes" (mímica), el "Cançoner" i els "Jeroglífics". I per la prova del cançoner hi haurà música en directe al plató a càrrec de Marc Parrot i Quim Vila. Una altre especificitat d'aquests especials és que hi haurà dos vídeos al llarg del programa, un d'embarbussaments -la gent del carrer dirà un embarbussament- i l'altre de bocamolls, gent que parla molt i molt ràpid. Així quedarà palesa la quantitat de paraules que es poden arribar a dir en molt poc temps. El concurs, que ja fa gairebé 3 mesos que s'emet a TV3, tracta temes de llengua i cultura general d'una manera amena, lúdica i divertida. El dinamisme i la diversitat en les proves són unes de les característiques més atractives del programa.

21:00 Telenotícies vespre
21:45 30 minuts - Es busca metge: incorporació immediata
tancar

Es busca metge: incorporació immediata

Catalunya té una de les ràtios metge/1.000 habitants de les més altes d'Europa: 3,7 metges per cada 1.000 habitants. No obstant això, sembla que en falten, especialment de determinades especialitats, com ara pediatres, ginecòlegs, radiòlegs i anestesiòlegs, i també en determinades àrees geogràfiques. Aquesta paradoxa s'explica pel model sanitari que tenim: molt pròxim i accessible, gràcies a la xarxa d'ambulatoris i hospitals comarcals existents, i a una cartera de serveis que és de les més grans d'Europa, universal i gratuïta. Un model que funciona les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any i que, per tant, necessita molts metges i infermeres per cobrir totes les places i tots els torns horaris.

22:25 Qui els va parir! - Cap. 8
tancar

Cap. 8

Les primeres vegades sempre són especials. Per la Cristina, una noia de 14 anys, anar per primera vegada a la discoteca va ser tota una aventura. La Mireia Segú, la reportera del programa, la va acompanyar per saber com va ser aquella experiència, com ho va viure o si va lligar o no. També va parlar amb els pares per saber com es viu la preadolescència d'una filla. Coneixerem també l'experiència d'una parella que dóna per primera vegada farinetes a les seves filles, trigèmines! Com s'ho fan per donar de menjar a totes 3 alhora?

23:25 Fiscal Chase - Prodigal son
tancar

Prodigal son

Un alcohòlic en fase de rehabilitació és acusat d'assassinat. La defensa al·lega que s'ha tractat d'un brot psicòtic, però Annabeth creu que darrera s'amaga un patró de violència en estat ebri.

00:10 Fiscal Chase - Conducció agressiva
tancar

Conducció agressiva

Escrit per: Tom Smuts, Deirdre Shaw Dirigit per: Joseph Berger-Davis Un professor mata un obrer en un incident violent a la carretera. Annabeth fa un seguiment d'algunes incoherències i li costa creure l'al·legació del professor, que afirma haver actuat en defensa pròpia.

00:55 Pel·lícula - Frankenfish
tancar

Frankenfish

Una criatura creada a través d'enginyeria genètica a l'Àsia arriba a una zona pantanosa de Louisiana, als Estats Units. Es tracta d'una mena de peix monstruós que ataca brutalment les persones. Ben aviat, els habitants de la zona s'adonaran que la temible bèstia també pot sobreviure fora de l'aigua. Un grup format per biòlegs, investigadors i policies miraran de capturar-la.

03:15 Parlament - + info
tancar

+ info

La preocupació pel terrorisme islamista va arribar aquesta setmana a la cambra catalana, on va comparèixer el conseller d'Interior Joan Saura per informar-ne els membres de la comissió de Justícia. "Parlament" oferirà un resum d'aquesta intervenció en què el conseller, entre altres coses, va dir que Catalunya no és el centre d'operacions de cap grup terrorista, i que hi ha el mateix risc d'atemptat que a la resta d'Europa o del món occidental. En el curs d'aquesta intervenció, Saura va negar també un augment del joc, com denuncien les associacions contra la ludopatia i els parlamentaris de l'oposició. D'altra banda, els parlamentaris van aprovar per unanimitat una proposta perquè el govern demani al ministeri de Foment la posada en marxa d'un sistema d'abonaments per als clients habituals del TGV, ja que els preus del trajecte entre Barcelona i Madrid s'han triplicat des de l'arribada a la capital catalana del servei del tren d'alta velocitat. L'espai d'entrevista l'ocuparà Carles Sala, diputat del grup de Convergència i Unió per Tarragona.

03:35 Pel·lícula - El tresor amagat
tancar

El tresor amagat

Cyd Morse vol fer realitat els seus somnis, però de moment ha de treballar a l'hotel Eden Roc fent de sirena seductora. Coneix Woody, un home que entra a la seva vida per canviar-la completament. Però Woody és assassinat i tot seguit el criminal persegueix Cyd. Llavors apareix Jack Cornett, un jugador de golf que intenta ajudar-la, però que li crearà més problemes.

04:00 Pel·lícula - Marina
tancar

Marina

John, un home de mar que es dedica al rescat submarí, coneix en un bar una dona anomenada Marina. Marina és rica i atractiva però també misteriosa, i sedueix John per arrossegar-lo a una espiral de passió i d'intrigues.

05:20 Riviera
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:10 Músiques del món
07:20 Mars del món - Matrosenschmiede unter Palmen / Training sailors under palm trees
tancar

Matrosenschmiede unter Palmen / Training sailors under palm trees

Al Centre d'Entrenament de Mariners que es troba a la petita illa-república de Kiribati, al Pacífic central, li costa absorbir la gran quantitat de peticions que rep. De les 1.500 sol·licituds anuals, només poden acceptar-ne 150.

08:05 La natura des de dins - Primates and plant diversity
08:55 Clàssica - Txaikovski: Concert per a violí i orquestra
tancar

Txaikovski: Concert per a violí i orquestra

Des de l'Església de la Chaise-Dieu i dintre del seu festival d'estiu, se'ns ofereix una brillant versió del Concert per a violí en re major de Txaikovski a càrrec de l'extraordinari violinista italià Salvatore Accardo. L'únic concert que Txaikovski va escriure va ser compost a Clarens (Suïssa) el 1878, però el violinista Adolph Brodsk no el va poder estrenar fins al 1881, perquè el dedicatari de l'obra, Leopold Auer,havia considerat que era intocable.

09:45 Parlament - + info
tancar

+ info

La preocupació pel terrorisme islamista va arribar aquesta setmana a la cambra catalana, on va comparèixer el conseller d'Interior Joan Saura per informar-ne els membres de la comissió de Justícia. "Parlament" oferirà un resum d'aquesta intervenció en què el conseller, entre altres coses, va dir que Catalunya no és el centre d'operacions de cap grup terrorista, i que hi ha el mateix risc d'atemptat que a la resta d'Europa o del món occidental. En el curs d'aquesta intervenció, Saura va negar també un augment del joc, com denuncien les associacions contra la ludopatia i els parlamentaris de l'oposició. D'altra banda, els parlamentaris van aprovar per unanimitat una proposta perquè el govern demani al ministeri de Foment la posada en marxa d'un sistema d'abonaments per als clients habituals del TGV, ja que els preus del trajecte entre Barcelona i Madrid s'han triplicat des de l'arribada a la capital catalana del servei del tren d'alta velocitat. L'espai d'entrevista l'ocuparà Carles Sala, diputat del grup de Convergència i Unió per Tarragona.

10:05 Néixer de nou
10:20 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

El Pare Claret i Pere Casaldàliga Amb motiu dels 200 anys del naixement de Sant Antoni M. Claret, Signes dels temps dedica un programa a la família claretiana. Estrena a la televisió del documental "Pere Casaldàliga: el llegat de Claret". Una producció sobre un claretià universal, el bisbe emèrit de Sao Félix do Araguaia al Brasil, Pere Casaldàliga. Conversa amb Màxim Muñoz, provincial dels Missioners Claretians de Catalunya. Altres temes: - Agenda d'activitats. - L'apunt de l'Evangeli.

11:05 Terres místiques - La terra del drac tro
11:30 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Pamukkale, turquia
11:45 Cinema tres
12:15 TR3S C
12:30 Esports 33
12:30 Basquetmania - Ricoh Manresa - DKV Joventut
14:15 NBA total - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana el programa "NBA Total" dedica un reportatge als començaments de Dwight Howard, dels Magic, amb algunes imatges inèdites de High School. Recordarà la intensa nit del "draft" del 2004 en què Howard va disputar fins a l'últim segon el primer lloc amb Emeka Okafor. A més, s'oferiran imatges històriques de Larry Bird i el concurs de triples de l'All-Star i es reviurà l'enfrontament de Dominique Wilkins i Michael Jordan en el concurs de mats de l'All-Star de 1988.

14:45 Hoquei gel - Hoquei gel: final Copa del Rei des de Puigcerdà.
16:30 Hoquei gel - Handbol 100 x 100
16:30 Notícies - Notícies
17:00 Futbol - Girona F. C. - C. E. Sabadell
18:55 Ritmes.clips
19:20 Nydia - Nydia
tancar

Nydia

El compositor Xavier Benguerel / La companyia de dansa Roseland El compositor Xavier Benguerel (Barcelona, 19XX) és el protagonista del primer reportatge de NYDIA. Benguerel és un dels noms essencials en la història de la música contemporània a Catalunya, Marcel Casellas i La Principal de la Nit han posat en escena un concert insòlit. Una orquestra formada per desenes de motos del Moto Club Esplugues de Llobregat. La coreògrafa Marta Almirall i la companyia de dansa Roseland són els protagonistes del seghon reportatge de NYDIA. Dansa per a petits i grans. A més, notícies, novetats discogràfiques i editorials.

19:50 Esports 33
19:50 Zona zàping - Zona zàping
20:15 Zona Mixta - Zona mixta
20:45 Forat 18 - Forat 18
21:15 Motor a fons - Cap. 330
22:00 Gol a gol - Gol a gol
23:30 Temps de neu
00:00 Futbol indoor - Sevilla - Madrid
01:00 Transworld sport - Transworld Sport
03:00 Basquetmania - Ricoh Manresa - DKV Joventut
03:30 Futbol marroquí - Wydad Casablanca (WAC) - Raja Casablanca (RCA)
04:00 De la terra
04:10 El medi ambient
04:15 La natura des de dins - Primates and plant diversity
05:00 Túrmix concerts - Cap. 97
tancar

Cap. 97

Exmemebres de bandes històriques dek hardcore català com ara Aina o Shanty Rd. O The Moon Men, van formar Nueva Vulcano i el 2004 van debutar amb "Principal Primera" (B-core). Ara al 2007, ha aparegut "Los días señalados", un EP que, malgrat la seva brevetat, fa un pas endavant molt significatiu per al grup.

05:50 Túrmix clàssics - Cap. 15
06:18 Túrmix clàssics - Cap. 17
06:45 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:00 Els Hoobs - Coses toves, rodones i planes
tancar

Coses toves, rodones i planes

Quan els hubs no troben els hubaramas, evidentment no poden jugar al joc del hubarama. Hi deu haver alguna cosa tova, rodona i plana, al planeta badoc, que la puguin fer servir de hubarama?

07:30 mic 3
07:30 La vaca Connie - L'orquestra de la Connie
tancar

L'orquestra de la Connie

La Connie sent tocar la banda del bosc i decideix formar la seva pròpia orquestra amb en Patch i en Grouch. Però primer han de tenir instruments. Amb l'ajuda dels seus amics, els fan amb materials naturals: flors seques, un tronc buit i unes quantes fulles, i comencen a tocar.

07:39 La vaca Connie - Un esmorzar diferent
tancar

Un esmorzar diferent

A l'estiu, la Connie menja herba fresca al prat, però a l'hivern, quan tot està cobert de neu, no n'hi ha i ha de menjar amb els seus pares l'herba seca que han guardat a l'estable. La Connie vol variar d'esmorzar i la seva àvia li diu que en pot fer un de molt bo, però la Connie haurà de buscar l'ingredient que li falta: el blat. El blat només creix a l'altre costat de les muntanyes i la Connie i en Patch hauran de fer un llarg camí per trobar-ne.

07:45 Bumba
07:50 Louie - Louie, dibuixa'm un gos
tancar

Louie, dibuixa'm un gos

En Louie no sap què ha fet de la bufanda. No la troba enlloc. Li cal algú que l'ajudi a trobar-la. Qui podria ser? Ha de ser algú que tingui un bon sentit de l'olfacte. És clar! En Louie dibuixarà un gos perquè l'ajudi a trobar la bufanda! Però, vols dir que només ha perdut la bufanda el nostre amiguet? Ai, que n'arriba a ser, de despistat!

08:00 Club Super3
08:00 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la gaita meravellosa
tancar

Les Tres Bessones i la gaita meravellosa

Les bessones són en un palau on ningú no pot riure fins que no ho faci la princesa Amàlia. El rei diu que qui la faci riure, s'hi casarà. Gràcies a les nenes, en Pessoa aconseguirà la Gaita Meravellosa, l'única cosa que pot fer riure la princesa.

08:30 Què hi ha, Scooby-Doo? - El Nadal de l'Scooby-Doo
09:00 Hattori el ninja - Estrany regal de cap d'any/knit.te mal panxa/ulls
09:25 Doraemon - Rescat a la muntanya nevada / El davantal màgic
tancar

Rescat a la muntanya nevada / El davantal màgic

En Nobita està convençut que ell i la Shizuka estan destinats a casar-se, però poden passar coses que impedeixin el casament. El Televisor del Temps d'en Doraemon el treurà de dubtes. I potser haurà de viatjar al futur per arreglar les coses! En Nobita ha viatjat al futur i ha descobert una cosa que li ha fet molt mal. I és que d'aquí a uns quants anys la Shizuka i en Dekisugi formaran una parella. I, a més, tindran un fill molt bonic! Com pot ser?! No s'havia de casar amb en Nobita, la Shizuka?!

09:50 Doraemon - La planta habitatge / El cèrcol transformador amb targetes
tancar

La planta habitatge / El cèrcol transformador amb targetes

En Nobita i els seus amics donarien el que fos per tenir una habitació més gran on no els molestés ningú, sobretot les mares. La solució és la planta-habitatge, que acaba de sortir al mercat! Una habitació sota terra al gust de cadascú! En Gegant, en Suneo i la Shizuka s'ho passen molt bé nedant al mar. En Nobita, en canvi, no sap nedar i s'ha de quedar tot sol a la platja. Sort del seu amic, en Doraemon, que sempre té solucions per tot. Quina una se n'empescarà, aquesta vegada?!

10:25 L'hotel zombi - Oh, en altre temps!
tancar

Oh, en altre temps!

En Francis ha trobat un tresor al celler de l'Hotel Zombi. Per desgràcia, el guarda un esperit maligne que el convertirà en un monstre malvat. Tot seguit, convencerà l'oncle Von que l'ajudi a conquerir el món: faran uns cacauets que transformaran la gent en robots durant tres dies. És un pla que no pot fallar... o potser sí!

10:50 Els increïbles germans Adrenalini - la ciutat dels herois
tancar

la ciutat dels herois

Els Germans Adrenalini estan desesperats! I és que hi ha un Súper Heroi que, per seguretat, no para d'engegar-los a rodar totes les seves acrobàcies! En Xan està convençut que té el pla perfecte per parar-li els peus. Ja et pots imaginar que, si es tracta d'un pla d'en Xan, segur que serà tot un èxit... O no?! Ben mirat, què pot anar malament?!

10:57 Els increïbles germans Adrenalini - Les feines del risc
tancar

Les feines del risc

Els Germans Adrenalini actuaran tota la setmana en un zoo i en Xan farà qualsevol cosa per impressionar el públic, com ara llançar els seus germans a les feres més salvatges de tot el recinte. L'Enk i l'Adi, indignats, decidiran plegar i deixar que en Xan s'espavili tot sol. Se'n poden sortir, per separat, els Germans Adrenalini? O es tornaran a reunir...? Tot un misteri!

11:10 Keroro - Tal dia farà un any, que diuen! Any Nou, deures nous! A formar!
tancar

Tal dia farà un any, que diuen! Any Nou, deures nous! A formar!

La tropa Keroro han decidit que celebrarien el Cap d'Any a l'estil pokopenià, o sigui, a l'estil japonès. En Keroro haurà de fer una sopa especial. No et perdis la reacció de la Mois! Més tard, arribaran les felicitacions dels nens keronians... Amb un avís de la comandància per en Keroro! Quina una n'ha fet, aquesta vegada? O potser és que s'ha deixat de fer alguna cosa?

11:34 Keroro - La gran batalla del joc de taula! A formar! La flama d'en Dororo! A formar!
tancar

La gran batalla del joc de taula! A formar! La flama d'en Dororo! A formar!

La Natsumi i en Keroro s'han discutit per una ximpleria i han decidit resoldre les seves diferències amb un joc de taula on els desitjos es fan realitat. D'altra banda, en Dororo, que de vegades sembla que no tingui sang a les venes, agafarà en Kogoro com a exemple de comportament... i acabarà encomanant-ho a tota la tropa! Que no els passi res!

12:00 Programa curt - .
12:25 Creature comforts - Gats o gossos?
tancar

Gats o gossos?

Què en pensen els gossos, dels concursos canins? Als gats els agrada que els amanyaguin? I qui fa millor el paper d'alarma antirobatori? Agafeu seients de primera fila per contemplar el cara a cara dels dos animals de companyia més famosos en una batalla que es lliura des de fa segles.

12:35 Sheena - El retorn del fill pròdig
13:15 Ritmes.clips
13:45 3xl.cat
13:45 One piece - 10% de probabilitats de sobreviure. El mestre dels mantres, el sacerdot Satori
tancar

10% de probabilitats de sobreviure. El mestre dels mantres, el sacerdot Satori

En Ruffy i companyia decideixen entrar a la prova de la bola, i allà coneixen en Satori, un dels sacerdots que és a les ordres del Deú Eneru. El sacerdot s'anticipa sempre als seus moviments, i té un poder increïble al qual s'han d'enfrontar mentre el vaixell avança pel bosc.

14:08 One piece - El judici de la bola! Lluita desesperada al bosc perdut
tancar

El judici de la bola! Lluita desesperada al bosc perdut

En Satori ataca els nois amb boles explosives i amb llances. En Chopper, que s'ha quedat a l'altar dels sacrificis, ha de fer servir el xiulet perquè el sacerdot Shura s'ha presentat disposat a matar-lo.

14:30 Kimagure Orange Road - La Madoka està estranya! Sinceritat al 120% amb els bolets de la veritat
14:55 Kimagure Orange Road - Arrels d'infart. La Madoka en el poble misteriós
15:20 Samantha ups!
15:35 Hora Tòquio
15:35 Get Backers - Combat a la zona mitjana: en Ginji contra en Masaki
16:00 Trigun - El puny mortal
16:25 Mira'm bé - La caracterització
tancar

La caracterització

Convidada: Carme Clos

16:50 mic 3
16:50 Pingu - + info
tancar

+ info

Han rigut tant amb la broma que li han fet a la mare, en Pingu i la Pinga, que ara l'hi volen fer al pare. La Pinga s'amaga dins d'una capsa i en surt de cop quan ningú no s'ho espera. Però el pare s'emporta la capsa convençut que és un dels paquets que ha de repartir. Ja pots córrer, Pingu, que s'enduen la Pinga!

16:55 Pau, la petita guineu roja - El dormilega
tancar

El dormilega

Avui en Pau s'ha despertat molt d'hora i ha decidit anar-se'n tot sol a explorar la ciutat. Normalment hi van de nit, que no hi ha tanta gent, ni tan trànsit... ni tan d'enrenou! Avui el nostre amiguet descobrirà que, de dia, la ciutat és molt diferent! De fet, sembla ben bé un altre lloc. No té res a veure amb el que hi passa de nit. L'hi vols acompanyar?!

17:00 Capelito - Capelito baldufa
tancar

Capelito baldufa

En Capelito es vol convertir en un escriptor famós, per poder signar autògrafs. Però per molt que ho intenta, no li vénen idees al cap. I amb una sopa de lletres? Potser s'inspiraria! Si més no, per fer un llibre de cuina, oi?

17:05 Hora Local
17:05 Rovelló - Llisot protagonista
tancar

Llisot protagonista

Te l'imagines el Llisot de protagonista de la sèrie? Doncs avui s'entossudirà a ser-ho tant sí com no! I no només això! També en voldrà ser el guionista! Avui, doncs, el Rovelló se sentirà menys necessari que mai... Com acabarà tot plegat?

17:30 La brigada dels fossers - Tres fossers i un biberó
tancar

Tres fossers i un biberó

La vida monòtona i tranquil·la de la qual gaudeixen els fossers es veurà alterada per l'arribada d'un bebè que s'ha extraviat.

17:42 La brigada dels fossers - Quin perill!
tancar

Quin perill!

Fa uns dies que un bebè abandonat viu amb els fossers. Des de llavors, les seves vides han canviat. No poden dormir, es passen el dia donant biberons i canviant bolquers... I la feina se'ls va acumulant.

17:55 Sidèria
17:55 Invasió - El trajecte d'en francis jeffries
18:40 Time Jam, Valerian & Laureline - Temps present
19:05 Sheena - Els expedients de Maltaka
19:50 3xl.cat
19:50 Edgemont - Decisions difícils
tancar

Decisions difícils

La Kat mira de muntar una sortida de cap de setmana amb en Kurt. La Shannon talla amb en Craig. En Kevin no acaba d'entendre per què l'Erin i la Brenda s'han emprenyat amb ell. En Chris es fa perdonar d'una manera que no s'esperava ningú (i l'Anika se n'emporta tot el mèrit). L'Erin aconsegueix convèncer en Gil perquè doni una bona lliçó a en Kevin.

20:12 Edgemont - El duel
tancar

El duel

La Laurel i en Mark queden molt tocats perquè al final resulta que la Laurel ha de marxar molt abans que no es pensaven. En Gil i en Kevin es preparen per tornar la pilota a l'Erin. La Jennife descobreix que la Shannon està obsessionada per la seva identitat sexual.

20:35 Cowboy bebop - Brain scratch (rascada cerebral)
tancar

Brain scratch (rascada cerebral)

En un intent de fugir dels seus creditors, Faye ha ingressat en una secta que proposa als seus membres que transfereixin l'ànima a un format electrònic i abandonin el cos. Però la policia busca el líder de la secta, a qui acusa d'estar provocant el suïcidi dels adeptes. La tripulació de la Bebop ha de salvar Faye i evitar que mori més gent.

20:59 Cowboy bebop - El destí de la dona és dur
tancar

El destí de la dona és dur

Faye continua intentant reconstruir el seu passat i la seva identitat. Altres membres de la tripulació tenen més sort que ella: Edo ha retrobat el seu pare, encara que té un petit problema de recompenses per resoldre. Evidentment, la identitat de l'home està sota sospita però, si realment és el seu pare, què farà, Ed?

21:25 Imp - El xef
21:26 Imp - El gra
Progrmació BD ....
21:30 13 anys... i un dia - Cap. 11
tancar

Cap. 11

La delicada situació econòmica familiar fa que en Ricard obri un negoci com a terapeuta de parella, i els seus primer clients són els pares de la Sílvia. El Roger també viu una situació delicada, apareix el darrer xicot de la Sílvia, que resulta ser l'home perfecte i ofereix una vida millor a la Sílvia.

22:00 Plats bruts - Tinc set de venjança
tancar

Tinc set de venjança

La iaia no pot dormir i està hiperactiva, així que el Dr. Prim li recepta unes "herbetes" de maria. Com que la iaia n'ha de prendre, tots se n'aprofiten. Però el bon rotllo se'ls acaba quan el Lopes s'obsessiona pensant que la "secreta el persegueix".

22:36 Plats bruts - Tinc herbetes
tancar

Tinc herbetes

La iaia no pot dormir i està hiperactiva, així que el Dr. Prim li recepta unes "herbetes" de maria. Com que la iaia n'ha de prendre, tots se n'aprofiten. Però el bon rotllo se'ls acaba quan el Lopes s'obsessiona pensant que la "secreta el persegueix".

23:05 Acapulco H.E.A.T. - Les senyoretes del milió de dòlars
23:48 Acapulco H.E.A.T. - Intuïció femenina
00:35 Invasió - Gulag
01:19 Invasió - El trajecte d'en francis jeffries
03:05 Acapulco H.E.A.T. - Les senyoretes del milió de dòlars
03:35 Cinema tres
03:48 Acapulco H.E.A.T. - Intuïció femenina
04:05 Lobster comedies
04:15 Clàssics en blanc i negre - El jutge Priest
tancar

El jutge Priest

El jutge Priest presideix el judici d'un home acusat d'un atracament amb intent d'assassinat. L'acció passa l'any 1905, en una petita ciutat de Kentucky, un lloc aparentment tranquil, però que encara viu sota l'ombra dels records de la Guerra Civil.

05:35 Clàssics en blanc i negre - El pirata negre (v.o.s.)
tancar

El pirata negre (v.o.s.)

Una banda de pirates es dedica a capturar vaixells i matar-ne tots els ocupants. En un dels atacs, però, hi ha dos supervivents, un jove de la noblesa i el seu pare, que acaba morint a causa de les ferides. El jove jura venjar-se i per això s'infiltra a la colla de pirates. Els malfactors capturen un vaixell i fan presonera una noia. El jove haurà de protegir-la sense aixecar les sospites dels pirates.