Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les set cabretes
tancar

Les set cabretes

Les Bessones arriben al conte de Les Set Cabretes. La mare ha deixat les cabretes soles a casa, i el llop es farà passar, entre altres coses, per repartidor de pizzes i venedor d'enciclopèdies per enredar-les.

08:29 Atrapatoons
08:39 Kong - La nit de les urpes
tancar

La nit de les urpes

Després de segrestar els pares d'en Tann a París, en De La Porta ha obligat en Tann a parar una trampa als seus amics. Molt confós, en Tann farà seguir una pista falsa a en Jason i a en Kong per tal de poder dur la Lua a un castell situat als afores de París. Allà, els espera una sorpresa que no s'espera ningú, amb una batalla final sense precedents

09:04 Hattori el ninja - Secret del poder nin./rellotge ha de ser exacte/po
09:29 Doraemon - La pintura de la maledicció/el llibre de diorama
tancar

La pintura de la maledicció/el llibre de diorama

La pintura de la maledicció - El llibre de diorama

10:01 Doraemon - Els adhesius dels senyals de transit/la fletxa per
tancar

Els adhesius dels senyals de transit/la fletxa per

Els adhesius dels senyals de trànsit - La fletxa perseguidora

10:21 Doraemon - El líquid goku / Les pigues programades
tancar

El líquid goku / Les pigues programades

El líquid goku - Les pigues programades

10:40 Codi: Lyoko - Bragging rights
11:05 Els increïbles germans Adrenalini
11:12 Els increïbles germans Adrenalini
11:23 Naturalment Sadie - + info
tancar

+ info

La Sadie no pot evitar de fer comparacions entre els humans que l'envolten i les criatures de la naturalesa. Com avui, a classe de natació, que ha dit que la Chelsea Breuer, la noia més popular de l'institut, semblava un hipopòtam angoixat! En Rain també té un bon embolic, perquè no es vol passar la resta de la vida treballant al restaurant de casa seva. Com s'ho farà?!

11:54 Naturalment Sadie - + info
tancar

+ info

L'estupidesa d'en Hal cada dia té més desconcertada la Sadie. Fins al punt que la nostra amiga comença a posar en dubte les teories d'en Darwin! Però el que començarà com un experiment, en un concurs anunciat per la ràdio, acabarà en una batalla per demostrar quin dels dos germans té més voluntat. D'altra banda, en Rain i la Margaret tenen problemes de calés!

12:21 No em ratllis! - + info
tancar

+ info

En l'última edició de l'any del programa, els infants comentaran les notícies més importants del 2007, com ara l'enfrontament del rei amb el president de Veneçuela, els casos Malaya i Madeleine McCann, o els problemes de l'AVE. Els comentaris els contrastaran amb els convidats: Ramon Pellicer i Mònica Terribas, que els explicaran què és una notícia, o com es fa un telenotícies, un informatiu de ràdio o un diari.

13:20 Dolça Catalunya - Cap. 1
tancar

Cap. 1

TORRONS D'AGRAMUNT. O dur com el marbre, lleuger com la ploma. Farcit de mel i ametlla i recobert de pa d'àngel, el torró d'Agramunt ja es va servir en el convit de la filla de Jaume I. Aquesta delícia catalana té, però, molts parents arreu del món, veurem com torrons i luxe esdevenen sinònims per al nostre paladar.

13:51 Salut ! - Prevenir els problemes de la pell
tancar

Prevenir els problemes de la pell

La pell és l'òrgan més gran del nostre cos. Amb una superfície de prop de 2 metres quadrats, compleix una funció de vital importància: mentre la seva superfície es manté intacta, ens protegeix d'agressions exteriors. Però quan la pell es deteriora -com ara, per talls, pel fred, pel sol, per l'aigua, per sabons poc adequats o per cosmètics i productes químics- les conseqüències poden ser molt greus. En aquest capítol de Salut! la infermera Magda Tarrés serà a Sabadell, on es trobarà amb dues dependentes de grans magatzems que són al·lèrgiques al tint i al maquillatge. Amb elles coneixerem alternatives per seguir cuidant la nostra imatge sense perill de tenir reaccions al·lèrgiques. També visitarà les instal·lacions del Club Natació Sabadell i ens mostrarà com protegir-nos d'uns petits però molestos enemics: els fongs. La doctora Montserrat Baré es desplaçarà fins a Les Llosses, al Ripollès. Allà es trobarà amb el Joan, un pagès que pateix les conseqüències de la seva feina en la pròpia pell, com el rigor del fred i el contagi d'infeccions pel contacte amb els animals. Sense moure's de Les Llosses, la doctora Baré també visitarà l'Uriel, un nen de 2 anys que té dermatitis atòpica. Coneixerem de prop les conseqüències de la malaltia i aprendrem com ha de ser el bany d'un nen amb aquest tipus de pell. El doctor Jordi Schlaghecke es mourà pel Mercat de Santa Caterina, a Barcelona. Allà trobarà alguns professionals que per la seva feina solen patir problemes a la pell, especialment a les mans, i els aconsellarà com cuidar-la millor,. El doctor Schlaghecke completarà el seu recorregut parlant amb la Neus, una noia que té dermatitis per contacte amb la pell del préssec i amb altres substàncies que no sap identificar. Sabrem què s'ha de fer per conèixer l'origen d'aquestes reaccions tan molestes. Aquest diumenge, a "Salut!", sabrem com cuidar la nostra pell, un teixit amb gran capacitat per a regenerar-se però que, alhora, pot patir lesions greus que cal saber prevenir.

14:17 Tot un món - Aprendre un ofici
tancar

Aprendre un ofici

"Aprendre un ofici" El centre de formació ocupacional la Ginesta, que depèn de la empresa municipal Grameimpuls, de Santa Coloma de Gramenet, s'aprenen oficis relacionats amb la construcció i l'hostaleria. És el cas del curs d'electricistes que aquests dies està a punt d'acabar. El Juan forma part d'aquest curs. Malgrat la seva juventut, té moltes ganes de començar a treballar; abans, però, haurà d'esperar a obtenir el permís de treball. Aquesta és una realitat amb què s'han d'enfrontar els alumnes que provenen de països extracomunitaris.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Tarda de cine - Estic fet un animal
tancar

Estic fet un animal

Marvin és un jove que sempre ha desitjat ser policia però a causa de la seva constitució dèbil no ho ha aconseguit mai. La seva sort canvia quan, després d'un greu accident de cotxe, un científic boig li trasplanta òrgans d'animals per salvar-lo. Un cop refet, Marvin s'adona que és fort i que ha desenvolupat els seus sentits. Però molt aviat els instints animals li passaran factura i provocaran un seguit de situacions còmiques.

17:02 Polònia - + info
tancar

+ info

El programa de sàtira política de TV3, "Polònia", inicia una nova temporada mantenint els signes d'identitat però incorporant novetats com la presència dels actors Carles Latre i Mireia Portas. El contingut del programa continuarà nodrint-se de l'actualitat política i social i dels personatges que la protagonitzen. En el primer programa destaquen el nou president del PP català, Daniel Sirera, Jaime Peñafiel, Justo Molinero i Ramon Pellicer (creacions de Latre) i la ministra de foment, Magdalena Álvarez, parodiada per Portas. Les gran apagada de Barcelona d'aquest estiu, les cues als peatges i els problemes ferroviaris són l'excusa d'alguns gags. La ministra de Foment apareixerà en el plató de"Polònia" acompanyada de Zapatero (Queco Novell) amb resultats perniciosos per l'equip i les instal·lacions del programa. Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) s'entrevistarà amb el dalai lama sota l'atenta mirada de Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) i la plana major del PP català farà l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb Josep Piqué (Xavier Serrano) camuflat entre el públic assistent. El programa també comptarà amb un discurs institucional del president Montilla (Sergi Mas), un debat moderat per Josep Cuní (Queco Novell), una cançó de Lluís Llach i la presència de la família reial, el Papa, Justo Molinero i Ramon Pellicer (Carles Latre), que s'estrenarà com a nou conductor de l'espai informatiu "Polonews".

17:41 APM? Extra
18:30 Caçadors de bolets. Operació Cardona - CAÇADORS DE BOLETS. OPERACIÓ CARDONA
tancar

CAÇADORS DE BOLETS. OPERACIÓ CARDONA

TV3 estrena la quarta temporada de Caçadors de Bolets, aquesta vegada amb la convocatòria d'un concurs per trobar els millors boletaires de Catalunya. La sèrie mostrarà el procès de selecció dels concursants i el seguiment del concurs posterior, realitzat a Cardona a finals de novembre.

19:38 Just kidding
19:54 La Masia de 1907 - Cap. 23
tancar

Cap. 23

Regrés al futur Els Pérez i els Camañes afronten les seves últimes 48 hores a la masia a l'espera de la gran festa de la casa, que fa més d'una setmana que estan preparant. Ells encara no ho saben, però els convidats seran els seus familiars i amics més pròxims, que podran comprovar en directe com han sobreviscut aquests dos mesos a "La Masia de 1907". Però abans d'això, una gran sorpresa per als Pérez: l'arribada del promès de la Carolina, que desencadenarà l'explosió de felicitat més gran vista mai a la casa. I, passada la festa, és hora de marxar, un moment trist que pocs podran encarar sense deixar anar més d'una llàgrima. Els Camañes i els Pérez tornaran a la "civilització" i faran una repassada de com ha anat la seva estada a "La Masia de 1907".

20:28 La Masia de 1907 - Cap. 24
tancar

Cap. 24

21:00 Telenotícies vespre
21:41 Missatge del President de la Generalitat
21:57 Llibre de reclamacions - + info
tancar

+ info

LLIBRE DE RECLAMACIONS Els serveis informatius repassen el més destacat de l'any que s'acomiada en "Llibre de reclamacions", un especial dirigit per Jordi Aguilera i presentat per Raquel Sans i Núria Solé que recorda, entre altres grans temes del 2007, la crisis de les infrastructures i l'any de la cultura catalana a Frankfurt . El títol de l'especial respon a dues idees. La primera fa referència a les incidències relacionades amb infraestructures que han hagut de patir al llarg de l'any que s'acaba milers de catalans; sobretot en relació amb les obres de l'AVE i el caos de rodalies però també amb altres fets com la gran apagada de Barcelona, l'incendi que va deixar sense llum l'hospital de la Vall d'Hebron o el colapse de l'operació sortida d'estiu, amb cues de fins a 75 quilómetres a l'AP-7 i l'aixecada final de barreres. La segona idea recull el concepte de llibre, en l'any que la cultura catalana ha estat la convidada de la Fira de Frankfurt. En relació a aquesta segona informació s'ha vertebrat l'estructura del programa. Les noticies de l'any s'han dividit en una dotzena de grans blocs i s'ha titulat cadascún d'aquests blocs amb el títol d'una obra de la literatura catalana de tots els temps. Per exemple, el bloc de noticies internacionals, dominat pel conflicte d'Iraq, es titula "Quanta, quanta guerra", com la novel.la de Mercé Rodoreda, el bloc que fa referència a la lluita contra el canvi climàtic, es diu "Desglaç", com una novel.la de Maria Mercé Marçal, el bloc de noticies relacionades amb el terrorisme es diu "Joc Brut", com l'obra de Manuel de Pedrolo, el que agrupa les noticies sobre política es diu "El tema del tema", com el llibre de Quim Monzó, el record als morts de l'any l'encapçala la portada de "Llibre d'Absències" de Miquel Martí i Pol, i el bloc del caos a rodalíes es diu "Vía Crucis", com una obra de teatre d'Ignasi Iglesias. Altres blocs són el d'immigració ("Crónica de nàufrags" de Teresa Pàmies), desastres naturals ("Entre Flames" de Joaquim Ruyra), la bombolla inmobiliària ("Mots i Maons" de J.V. Foix), la crónica negra i la rosa ("Vida privada" de Josep Maria de Sagarra) o la cultura i els espectacles (Tarda, sessió continua" de Jaume Fuster)... Per reforçar aquest concepte d'homenatge al llibre català, la presentació del programa, que anirà a càrrec de les presentadores Raquel Sans i Nuria Solé, s'ha enregistrat a la Biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra, l'anomenat Dipòsit de les Aigües. El programa té una durada al voltant d'una mitja hora i manté un ritme molt àgil, prescindint, quan es possible, de la narració en off per deixar pas al testimoni dels protagonistes o al propi só ambient de les noticies. Direcció I Guió: Jordi Aguilera Realització: Montse Trillo Producció: Lluís Mabilón Aj. de realització: Montserrat Arbiol Aj. de producció: Edgar Ger Muntatge: Gerard Molinas, Xavier Martínez Grafisme: Rafel Ràfols Documentació: Raquel Vizcaya Muntatge Musical: Albert Carlota Operador d'imatges: Josep Mª Suñé Il·luminador: Paco Marín

22:36 Pel·lícula - Inconscients
tancar

Inconscients

Barcelona, 1913. L'Alma és potser una de les dones més modernes del seu temps. El seu pare, el doctor Mira, es el neurocirurgià més prestigiós del país. El seu marit, León Pardo, exerceix també la medicina com a psiquiatre. Aquell estiu va visitar Viena, on es posa al servei del revolucionari dr. Freud i les seves teories sobre la histèria i la sexualitat. Tot comença la tarda en què l'Alma arriba a casa i troba el seu marit amb els ulls plens de llàgrimes i sense donar cap explicació se'n va i ella queda sola i a punt de donar a llum.L' Alma va a veure el seu cunyat, el Salvador, també psiquiatre i profundament enamorat d'ella. Li demana que li ajudi a trobar el seu marit. L'única pista és un manuscrit sobre la histèria i la sexualitat femenina basat en quatre pacients. Seguint aquests indicis, l'Alma i el Salvador inicien una aventura estil Sherlock Holmes, a on la hipnosi, l'amor, el perill i tots els tabús imaginables es barregen.

00:31 Pel·lícula - Dracs i masmorres
tancar

Dracs i masmorres

L'imperi d'Izmer s'ha convertit en un país dividit. Els Mags són un grup d'elit que governa negant els drets als plebeus. La jove emperadriu Savina voldria igualtat i prosperitat per a tothom, però el malvat mag Profion conspira per destronar-la i li vol prendre el ceptre amb què ella controla els Dracs d'Or. Veient les seves intencions, Savina busca la llegendària vareta de Savrille, que li permetria controlar els Dracs Vermells, encara més poderosos que els d'Or.

02:09 Pel·lícula - Perseguint un somni
tancar

Perseguint un somni

Després de cinc anys de relació sentimental, Sarah li planteja un ultimàtum a David: ja és hora de casar-se. Quan Tyler, faldiller empedreït, anuncia la seva propera boda, David se sent encara més pressionat. Un viatge de negocis fa que Sarah hagi de marxar uns dies de la ciutat i David aprofitarà l'ocasió per explorar diverses opcions.

03:29 Pel·lícula - Efecte Iris
tancar

Efecte Iris

Sarah Hathaway lloga un detectiu privat per trobar Thomas, el seu fill, que va marxar de casa deu anys enrere després d'una forta discussió i del qual no ha sabut mai més res. Seguint les noves pistes Sarah viatja a Rússia, on la recerca s'anirà complicant.

04:53 Riviera - + info
tancar

+ info

Marguerite avisa la policia de la renúncia de Daniel. Rene escolta, sense acabar de creure-s'ho com ella justifica la revenja contra els de Courcey amb el suicidi del seu marit.

05:17 Stargate - Forat de cuc, x-trem
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
06:56 Ritmes.clip - MOJINOS ESCOZÍOS:No se puede fumá
07:00 El medi ambient - Laurissilva, el bosc relíquia
07:03 El medi ambient - Les plantes carnívores autòctones
07:06 Músiques del món - Armènia
tancar

Armènia

HAIG YAZDJIAN (Armènia) Armènia forma part de la Confederació d'Estats Independents. La cultura musical d'aquest país és rica i mil.lenària. Un dels seus instruments, el "duduk", una combinació de flauta i oboè, és un dels més antics de la terra. Haig Yazdjian és un músic i compositor que sap eixamplar les fronteres geogràfiques i estètiques del so que ve d'Orient. Discografia: "Garin" (1998) i "Yeraz" (2002).

07:10 Músiques del món - Cuba
tancar

Cuba

VIEJA TROVA SANTIAGUERA (Cuba) La música tradicional de Cuba és una de les més riques i conegudes d'Amèrica. Està arrelada als antics esclaus africans sota la dominació espanyola i s'ha desenvolupat amb una gran personalitat i una gran varietat de ritmes i maneres de cantar. La Vieja Trova Santiaguera és una formació veterana i respectada que canta a ritme del que s'anomena so afrocubà. Discografia: "Gusto y Sabor" (1995) i "Hotel Asturias".

07:15 Madagascar: odissea dalt dels arbres - Madagascar: odissea dalt dels arbres
tancar

Madagascar: odissea dalt dels arbres

La gegantina estació inflable per a la recerca i l'estudi de les capçades dels arbres és a l'illa de Madagascar. Uns 50 científics d'arreu del món es trobaran al dirigible, que sobrevola els arbres d'una de les últimes selves verges que queden al planeta. Es tracta d'estudiar la flora i la fauna de la regió i la manera de preservar-les per al futur.

08:06 L'equador - Els esculls de l'abundància
09:00 Clàssica. Concert de Sant Esteve 2007 - + info
tancar

+ info

El tradicional concert de Sant Esteve que l'Orfeó Català ofereix cada any la tarda d'aquesta diada arribarà puntual a la cita, en el marc únic del Palau de la Música Catalana de Barcelona, amb els diversos cors de l'entitat. En la primera part intervindran els cors de l'Escola Coral i Enric Arquimbau farà lectures poètiques. En la segona, l'Orfeó interpretarà, entre altres, l'Ave Maria de Mendelssohn, la nadala polonesa Dzisiaj w Betlejem i Quem vidistis pastores de Poulenc.

10:41 Néixer de nou
11:04 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

Resum de l'any 2007 Signes dels temps tanca l'any amb una tertúlia de periodistes per repassar les notícies més destacades dels últims dotze mesos en l'àmbit de l'Església universal, espanyola i catalana. Amb la participació de Gemma Morató, religiosa dominica de la Presentació i periodista; Francesc Romeu, capellà i professor de la Universitat Ramon Llull; Daniel Arasa, periodista i professor de la Universitat Pompeu Fabra; i Oriol Domingo, responsable de la secció de religió del diari La Vanguardia.

11:49 Cinema tres - + info
tancar

+ info

Especial musical amb els fragments més significatius del cinema de 2007. Tindrem diversos apartats: Els moments més "frikis" com Demi Moore a "Bobby", els més sensuals com Penélope Cruz a "Alta sociedad", els més moguts com els balls de "Hairspray", els més exòtics com "Transilvania" de Tony Gatliff...això i molt més.

12:16 TR3S C
12:27 Basquetmania - Vive Menorca - AXA F. C. Barcelona
14:21 Temps de neu - L'estil lliure a "Temps de neu"
tancar

L'estil lliure a "Temps de neu"

L'estil lliure a "Temps de neu" La setmana passada "Temps de neu" va dedicar una gran part del programa al telemarc, la modalitat més antiga de l'esquí. Aquesta setmana, en canvi, ens centrarem en la més moderna: el "freeski". I ho farem a través d'una pel·lícula, "Jibberama", que van realitzar durant la temporada passada dos catalans, l'Oriol Puig i l'Aleix Vilardebó. Com diuen ells, amb aquesta pel·lícula van aconseguir omplir del millor "freestyle" la pitjor temporada de la història. Salts impressionants, baranes impossibles, sessions d'esquí urbà... A part de veure imatges del film, hem pogut parlar amb dos dels seus protagonistes, Pako Benguerel i Luka Melloni, que ens explicaran què és per a ells això de l'estil lliure i que es compararan amb els esquiadors catalans de fa 100 anys. I en l'última part del reportatge, els millors "riders" del Pirineu ens iniciaran en l'estil lliure i ens ensenyaran a passar un calaix.

14:50 Futbol Cat. - Futbol Cat.
15:21 Guies de viatges - Les grans tribus
tancar

Les grans tribus

Una guia que ens parla de les grans tribus que habiten indrets aïllats del planeta i que lluiten per mantenir les seves tradicions davant la invasió del món modern.

16:10 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El centre històric de Salzburg, Àustria
16:23 Karen Blixen: una vida extraordinària - Karen Blixen: una vida extraordinària
tancar

Karen Blixen: una vida extraordinària

Aquesta és la història real que s'amaga darrera la pel·lícula guanyadora d'un Oscar, Memòries d'Àfrica. La increïble vida de la famosa escriptora Karen Blixen - Isak Dinesen -, una història tan dramàtica com les fantàstiques històries que ella escrivia. Era una dona extraordinària, imparable, una mica excèntrica i molt sensible, amb una vida caracteritzada per alts i baixos. El documental emprèn un viatge per la seva vida, explicada per persones molt pròximes a l'autora. Un viatge que no tan sols documenta la seva vida, els seus desplaçaments i les persones que va conèixer, sinó que també mostra els temps d'aventures i d'excèntrics aristòcrates, uns temps de possibilitats i d'obstacles. Karen Blixen, en persona, apareix en antigues filmacions i fragments de nombrosos programes de televisió i, amb un permís especial de la família, els directors han tingut accés a fotografies i cartes dels seus arxius privats que fins ara no s'havien mostrat al públic. Per complementar aquesta riquesa d'imatges s'ha gravat reconstruccions històriques en localitats de Dinamarca i Kènia, amb gran atenció en els detalls i amb gran èmfasi en l'autenticitat.

17:23 Hi havia una vegada - Hi havia una vegada
tancar

Hi havia una vegada

"Hi havia una vegada" és l'acte central de l'homenatge que els danesos han fet al seu autor més conegut, un espectacle complet en què es recorden els contes d'Andersen mitjançant la dansa, el circ, la música, l'animació, etc. El xou més gran que ha organitzat la televisió danesa, emès en directe el 2 d'abril, amb la participació de Tina Turner, Jean Michel Jarre, el Royal Danish Ballet, entre moltes altres estrelles, amb projeccions espectaculars en una pantalla de fons i amb molts altres elements que col·laboren a fer més màgics aquests contes tan coneguts per tothom.

19:16 Transworld sport - Transworld Sport
20:09 Sant Silvestre - Cursa Sant Silvestre de Lloret de Mar
20:23 TR3S C
20:36 Ritmes.clip
21:03 Nydia - + info
tancar

+ info

"Una música per a Europa", la fusió de la tradició catalana i escocesa, i la dansa de Roberto Oliván Al primer reportatge de NYDIA coneixem el projecte "Una música per a Europa", a partir del qual diversos músics catalans i escocesos s'han trobat per oferir una fusió de la tradició musical catalana i escocesa. Després, de la mà del Mercat de les Flors, coneixem la dansa visceral del coreògraf Roberto Oliván amb el seu espectacle "Homeland". A més, notícies i novetats discogràfiques, i un repàs a moments remarcables de la música i la dansa d'arrel d'aquest 2007.

21:31 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

En els darrers anys s'ha descobert una anomalia zoològica a l'Àfrica Central: goril·les pacífics. En una clariana anomenada Mbeli Bai, els goril·les hi busquen mejar, aigua fresca i, estranyament, relacions socials. Aquest comportament ha portat els biòlegs a reescriure els llibres de text.

22:25 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

En realitat, dels llops en llibertat, dels que han estat i són objecte d'aferrissada persecució, se'n coneix poca cosa. La dificultat de trobar i seguir aquestes tímides criatures ha fet que filmar la història completa de les seves vides hagi estat impossible. En aquest capítol de Wildlife Specials es descobreix la veritable història del llop i es revelen molts moments de la seva vida que no es coneixien.

23:15 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

Un gran rèptil que ha sobreviscut des de l'era dels dinosaures: el cocodril. Pot ser molt antic, però els 70 milions d'anys no li han fet perdre la seva imbatibilitat com a caçador d'aigües dolces. La majoria de rius tropicals estan habitats per diferents espècies d'aquests animals i són un dels pocs predadors a qui l'home encara tem. Però, com s'ho han fet per ser imbatibles durant tant de temps? Aquest documental revela l'èxit de la seva història.

00:03 Els jocs d'hivern animals - Els jocs d'hivern animals
tancar

Els jocs d'hivern animals

Dalt d'una muntanya, en mig de la neu i el gel, convergeixen éssers provinents de tots els racons del món per competir al costat dels millors atletes humans. Per poder baixar en trineu, patinar sobre gel, fer salts d'esquí, jugar a hoquei sobre gel i fer cros, els humans han d'utilitzar uns equips adequats. En canvi, els animals només es basen en les seves pròpies habilitats. Qui guanyarà al final del dia? La ingenuïtat i la tecnologia humanes o les increïbles estratègies dels animals?

00:55 L'experiència nòmada - L'experiència nòmada
tancar

L'experiència nòmada

Aquest documental, on s'uneixen intel·ligentment música i imatges per crear una subtil simfonia d'emocions, és una invitació a viatjar per un món de sensacions estimulant la reflexió sobre l'amor, l'espiritualitat i els valors humans amb l'ajuda de grans pensadors i líders espirituals.

01:47 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

La bellesa natural del nostre planeta és com una obra d'art. Un viatge per tot el món amb el repte d'intentar entendre el que significa estar viu. Des de tempestes elèctriques a onades gegants, des dels esculls de la Gran Barrera a estels fugaços. Imatges del nostre planeta acompanyades d'una banda sonora molt especial. La història natural es combina amb l'art en una simfonia d'imatge i so.

02:36 De la terra - De la terra
02:46 De la terra - De la terra
02:56 El medi ambient - Laurissilva, el bosc relíquia
02:59 Evolució - La perillosa idea de Darwin (II)
tancar

La perillosa idea de Darwin (II)

2.- DARWIN'S DANGEROUS IDEAS En els dos primers capítols d'aquesta sèrie veurem perquè la "idea perillosa" de Charles Darwin interessa ara més que mai. També sabrem com explica el passat i prediu el futur de la Terra. En aquests dos episodis es barregen la dramatització de la vida de Darwin i les seqüències documentals a fi d'introduir els conceptes claus de l'evolució.

03:56 El jardí vivent - Un món aquàtic (1a part)
04:24 El planeta amb música
04:28 Túrmix concerts
05:26 Túrmix clàssics
06:13 Túrmix clàssics
06:35 Ritmes.clip
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Preocupacions
07:25 La Lua i el món - Sense tele
tancar

Sense tele

Quan hem de tornar a prendre un medicament que ja tenim a casa, cal comprovar-ne la data de caducitat. Si està caducat, no l'hem de llençar mai a les escombreries. A les farmàcies tenen uns contenidors especials per llençar-hi els medicaments.

07:28 La vaca Connie - La Connie i els colors
tancar

La Connie i els colors

En Paddy, el porquet, passeja pel bosc tot buscant una pilota que ha perdut. Al final, la veu a sota d'un roure i comença a menjar glans. De sobte, una ombra l'espanta i surt corrents. En Patch i la Connie intentaran ajudar-lo a no tenir més por, i a descobrir qui hi ha darrere de l'ombra.

07:35 La vaca Connie - La Connie i l'ovelleta
tancar

La Connie i l'ovelleta

La Connie surt a jugar al bosc amb en Patch i, de sobte, sent un sorollet molt divertit. És la seva panxa, que fa rum-rum! És clar, avui s'ha descuidat d'esmorzar i s'ha passat tot el matí menjant fruites del bosc. Quin mal de panxa! Sort de l'àvia Clara, que coneix un munt de remeis...

07:43 mic 3
07:43 Bumba
07:48 Les tres bessones bebès - Som 3 bessones
07:53 Les tres bessones bebès - El regal de l'àvia
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les set cabretes
tancar

Les set cabretes

Les Bessones arriben al conte de Les Set Cabretes. La mare ha deixat les cabretes soles a casa, i el llop es farà passar, entre altres coses, per repartidor de pizzes i venedor d'enciclopèdies per enredar-les.

08:29 Atrapatoons
08:39 Kong - La nit de les urpes
tancar

La nit de les urpes

Després de segrestar els pares d'en Tann a París, en De La Porta ha obligat en Tann a parar una trampa als seus amics. Molt confós, en Tann farà seguir una pista falsa a en Jason i a en Kong per tal de poder dur la Lua a un castell situat als afores de París. Allà, els espera una sorpresa que no s'espera ningú, amb una batalla final sense precedents

09:04 Hattori el ninja - Secret del poder nin./rellotge ha de ser exacte/po
09:29 Doraemon - La pintura de la maledicció/el llibre de diorama
tancar

La pintura de la maledicció/el llibre de diorama

La pintura de la maledicció - El llibre de diorama

09:59 Doraemon - Els adhesius dels senyals de transit/la fletxa per
tancar

Els adhesius dels senyals de transit/la fletxa per

Els adhesius dels senyals de trànsit - La fletxa perseguidora

10:20 Doraemon - El líquid goku / Les pigues programades
tancar

El líquid goku / Les pigues programades

El líquid goku - Les pigues programades

10:38 Codi: Lyoko - Bragging rights
11:09 Club Super3
11:09 Els increïbles germans Adrenalini
11:16 Els increïbles germans Adrenalini
11:29 Naturalment Sadie - + info
tancar

+ info

La Sadie no pot evitar de fer comparacions entre els humans que l'envolten i les criatures de la naturalesa. Com avui, a classe de natació, que ha dit que la Chelsea Breuer, la noia més popular de l'institut, semblava un hipopòtam angoixat! En Rain també té un bon embolic, perquè no es vol passar la resta de la vida treballant al restaurant de casa seva. Com s'ho farà?!

12:00 Bit@bit - Resum final
12:16 Un forat a la butxaca - Regals
12:22 Sheena - La trampa per a turistes
13:05 Ritmes.clip
13:34 Codi 3xl
13:34 One piece - En Ruffy contra en Crocodile, la batalla sense compassió
13:58 One piece - Cursa per un miracle i els animals d'Alabasta
14:25 Kimagure Orange Road - Hikarui, el rebombori de l'experiència C
tancar

Hikarui, el rebombori de l'experiència C

En Kyosuke, malalt a casa a causa dels fets de l'últim episodi, menteix a la Hikaru sobre la raó per la qual no va acudir a la cita. Les germanes d'en Kyosuke els serveixen te mentre tots dos seuen al llit del noi, i la Manami comenta: «Per fi ha portat una noia a casa.» L'endemà, a l'escola, en Kyosuke s'adona que tothom es pensa que ell i la Hikaru s'ho han fet, és a dir, que han anat fins al final, quan l'únic que han fet ha estat seure al llit i fer-la petar. Qui ha començat el rumor ha estat la Kurumi i tot plegat s'ha engrandit quan ha arribat a orelles d'en Komatsu i en Hatta i, després, a la resta de l'escola. Tothom està molest amb en Kyosuke, fins i tot l'Ayukawa, i la satisfacció radiant de la Hikaru no ajuda l'Ayukawa perquè pensi que no ha passat res entre aquell parell. Més tard, la Hikaru-chan acorrala en Kyosuke i se li llança al damunt, boja d'alegria, mentre tota l'escola els observa. Avergonyit i empipat, el noi s'ensorra. A casa, les seves germanes se n'ocupen. En Kyosuke continua intentant trucar l'Ayukawa per explicar-li la veritat, però la noia, quan per fi contesta al telèfon, simplement li diu que ara mateix té molta feina. Sola, l'Ayukawa diu al seu ós de peluix: "No suportem la gent que busca excuses, oi?" Novament a l'escola, la Hikaru explica a en Kyosuke com són d'íntimes ella i l'Ayukawa des de petites, i li fa saber una anècdota en què l'Ayukawa la va salvar d'un perdonavides. Mentrestant, durant una pel·lícula, apareixen més indesitjables, que pel que sembla s'han colat al cinema, i assetgen l'Ayukawa. En Kyosuke prova d'ajudar-la fent levitar un buldòzer cap als agressors. Però li cau, perquè el refredat li afecta els poders de percepció extrasensorial. Tot i això, aconsegueix cobrir els dolents de quitrà. Al final pot convèncer l'Ayukawa que ell i la Hikaru no van fer res.

14:52 Hora Tòquio
14:52 Get Backers - L'espasa de la venjança. En Ban contra en Fudo
15:17 Love Hina - Qui és la noia tan maca que vaga per la nit de lluna? La transformació
tancar

Qui és la noia tan maca que vaga per la nit de lluna? La transformació

Una nit, Keitaro es desperta de sobte perquè nota que hi ha algú al seu llit. És Kaora, però sembla que tot plegat ha estat producte d'un malentès. Curiosament, Kentaro assegura que Kaora fa coses estranyes cada nit i que n'hi ha molts testimonis, però Keitaro diu que Kaora és innocent i que descobrirà qui és l'autèntica autora de les gamberrades.

15:40 Mira'm bé - Els documentals de natura
tancar

Els documentals de natura

Convidat: Jaume Sañé

16:02 mic 3
16:02 Bob, el manetes: un Nadal inoblidable - Bob, el manetes: un Nadal inoblidable
tancar

Bob, el manetes: un Nadal inoblidable

Bob està molt content perquè, després de molt de temps, tornarà a veure Tom, el seu germà bessó, que ha decidit passar el Nadal a casa del nostre manetes.

16:57 Atrapatoons
17:06 Club Super3
17:06 Club Súper 3 en concert: salvem la Lila - Salvem la Lila
tancar

Salvem la Lila

Aquest Nadal, el Club Super3 satisfarà l'allau de peticions que ha rebut per part dels súpers i tornarà a emetre el concert "Salvem la Lila", enregistrat a l'octubre, a la Festa dels Súpers. Aquest concert va ser el moment culminant d'una festa que va aplegar 360.000 persones a l'Anella Olímpica i que, en el moment de salvar la Lila de les malifetes del Sr. Pla, va aconseguir reunir més de 20.000 persones davant de l'escenari principal de l'Estadi de Montjuïc. Els personatges del Club Super3 -el Roc, la Lila, l'Àlex, el Pau, el Fluski, la Pati Pla i el Sr.Pla- són els protagonistes d'un espectacle de més de mitja hora en què s'interpreten cançons com "Tots som súpers", "Benvinguts al club", "Tinc la clau", "Ningú no m'entén" o "Superesmorza".

17:45 Atrapatoons
17:52 Sidèria
17:52 Invasió - Objectiu 117
18:38 Time Jam, Valerian & Laureline - La major part del temps
19:04 Sheena - Secrets enterrats
19:49 Codi 3xl
19:49 Freqüència 04 - Amistats complicades (part 1)
tancar

Amistats complicades (part 1)

En Jagger i en Pírex es troben al pub on canta la Flor i es barallen. I a més a més, ella tracta fatal en Jagger. Per a ell ha estat una nit horrorosa! L'Eva convida en Maxi a casa seva i es fan el primer petó, ara ell presumeix entre els amics dient que han passat la nit junts, però la veritat és que es va adormir i no es recorda de res. En Pedro arriba a Buenos Aires per portar la carta del seu germà a la Nataly.

20:09 Freqüència 04 - Amistats complicades (part 2)
tancar

Amistats complicades (part 2)

En Pírex repta a un partit de bàsquet en Notxa i els seus amics, però aquest es fa mal i acaba jugant en Jagger. Qui guanyarà? L'Eva explica a en Maxi el que va passar de veritat la nit que van passar junts. La Nataly veu arribar en Pedro i es pensa que és en Facundo. La Lupe ha convidat a sopar en Jagger i mentre són a casa d'ella, en Jagger posa la ràdio i sent en Pírex, que transmet des de la Freqüència 04!

20:31 HUMANG
20:31 El nan roig - Salt de dimensió
20:58 El nan roig - Fusió
21:27 Imp - La varicel·la
21:28 Imp - Seguretat
Progrmació BD ....
21:30 Pel·lícula - Luter
tancar

Luter

La pel·lícula explica la vida de Martí Luter, que va encapçalar la reforma de l'església durant el segle XVI. Luter, fill d'una família molt humil, va estudiar teologia en un monestir de frares agustins. Durant una missió a Roma s'adona de la corrupció que impera en els cercles papals. Impulsat per la seva fe i per una revisió a fons de la Bíblia, Luter va qüestionar les pràctiques religioses establertes fins al punt de posar al papa Lleó X en evidència. A partir d'aquí, un seguit de lluites de poder porten a l'església catòlica al cisma.

23:30 Acapulco H.E.A.T. - La germana vident
00:11 Acapulco H.E.A.T. - El dia dels morts
00:50 Pel·lícula - Luter
tancar

Luter

La pel·lícula explica la vida de Martí Luter, que va encapçalar la reforma de l'església durant el segle XVI. Luter, fill d'una família molt humil, va estudiar teologia en un monestir de frares agustins. Durant una missió a Roma s'adona de la corrupció que impera en els cercles papals. Impulsat per la seva fe i per una revisió a fons de la Bíblia, Luter va qüestionar les pràctiques religioses establertes fins al punt de posar al papa Lleó X en evidència. A partir d'aquí, un seguit de lluites de poder porten a l'església catòlica al cisma.

02:45 Acapulco H.E.A.T. - La germana vident
03:26 Acapulco H.E.A.T. - El dia dels morts
04:05 Lobster comedies
04:10 Clàssics en blanc i negre - El desconegut
tancar

El desconegut

L'inspector Wilson, de la comissió contra els crims de guerra, deixa sortir de la presó un antic cap d'un camp de concentració nazi, perquè creu que li servirà per descobrir on s'oculta el seu superior, Franz Kiddler. L'inspector el segueix fins a la petita ciutat de Harper, però el nazi se n'adona i el deixa fora de combat. Se'n va a veure Kinddler, que ara s'anomena Charles Rankin, i aquest, per evitar que el delati, el mata. Les recerques de Wilson el condueixen a casa de Rankin, que s'acaba de casar amb la filla del jutge. Wilson sospita de Rankin i intenta desemmascarar la seva veritable personalitat. L'estiu de 1942, la RKO va rescindir el contracte amb Orson Welles i la indústria de Hollywood el considerava un realitzador conflictiu. Welles va dirigir "The Stranger" per demostrar que podia fer una obra d'encàrrec sense crear problemes i en el temps de rodatge previst. Encara que es tracta d'un film menor, Welles interpreta amb subtilesa i convicció el paper d'un antic nazi refugiat en una petita ciutat americana.

05:40 Clàssics en blanc i negre - Adéu a les armes
tancar

Adéu a les armes

ADÉU A LES ARMES (A farewell to arms) Idioma versió original: anglès Producció: Frank Borzage per a Paramount, 1932 (Estats Units) Direcció: Frank Borzage / Durada: 78 minuts Guió: Benjamin Glazer, Oliver H. P. Garrett Fotografia: Charles Lang (blanc i negre) Música: W. Franke Harling Intèrprets: Gary Cooper, Helen Hayes, Adolphe Menjou, Mary Philips, Jack La Rue, Blanche Frederici La Primera Guerra Mundial converteix en grans amics Rinaldi, comandant de Sanitat de l'exèrcit italià, i Frederick Henry, tinent del cos nord-americà d'Ambulàncies Militars. Una esquadrilla austríaca bombardeja la població on hi ha tots dos amics. El tinent Henry es resguarda al mateix lloc on es troba Catherine, una de les infermeres angleses que acaben d'arribar al campament. Més tard, Henry és ferit greument i l'envien a un hospital de Milà, on, gràcies a les influències de Rinaldi, hi destinen Catherine. Henry haurà de tornar al front, mentre que Catherine buscarà a Suïssa un lloc per esperar el naixement del seu fill.