Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a Eusebi Cima, vicepresident de Foment del Treball i president de FEPIME. També parlarem de la cursa de cotxes a Montmeló "Objectiu 24 hores". Direm que fer per no arribar a ser morosos i presentarem un nou sistema automàtic d'avís en cas d'accident. Sandra Canudas ens parlarà de dones que viatgen soles. Al tema del dia tractarem de si s'ha de legalitzar la prostitució i també parlarem de les prostitutes a la Costa Brava.

12:07 Quin país - Cap. 34
12:37 Majoria absoluta - Antagonismes
tancar

Antagonismes

La Judit retroba la Pilar, una excompanya de l'escola amb qui va tenir un enfrontament mai resolt, i que ara es troba en una situació ruïnosa. La Judit decideix ajudar-la, cosa que la Pilar aprofita per cobrar-se un antic greuge. L'Eduard s'assabenta que la Norma ha suspès totes les assignatures a l'escola i que ha falsificat la seva firma al butlletí. La Carme dubta de si vol seguir la seva relació amb el Fede i el pressiona perquè deixi la dona.

13:47 Joking around
13:50 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Ictineu-3, un submarí científic
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Les germanes McLeod - Cap. 34 Assetjat
tancar

Cap. 34 Assetjat

Frank Da Costa, el nou policia de la zona, ha agafat mania a Terry. Quan aquest, sense ser-ne conscient, compra un parell d'alpaques robades i les revèn a Tess, Frank aprofita l'ocasió per enfrontar-s'hi durament; el conflicte aclarirà la causa de la seva animadversió.

16:35 Històries del cor - Cap. 34
tancar

Cap. 34

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 5): mort de Teresa. La relació Marta/Ivan fa aigües. Montse, entre Sàhara i Tomàs¿

17:57 Tarda de western - Nevada exprés
tancar

Nevada exprés

L'acció transcorre en un tren que transporta tropes de la cavalleria cap a Fort Humbolt, que està assetjat. Un dels passatgers és John Deakin, un agent secret que investiga una trama per robar l'or i la plata que s'emmagatzemen al fort. Però, mentre el tren travessa les muntanyes, comencen a passar fets inexplicables. Primer mor el fogoner. Després troben mort el doctor Molyneux al seu compartiment. La tercera víctima és el reverend Peabody. I, finalment, els tres vagons on viatgen els soldats es desenganxen i cauen muntanya avall. Deakin acaba descobrint que el tren transporta d'amagat rifles i municions, i, quan lliga caps, totes les sospites apunten cap al governador.

19:41 Rex - Cap. 121 Finalment la bèstia és morta
20:31 Esport Club - Cap. 10
21:00 Telenotícies vespre
21:53 Segrestat - Cap. 12 Reconeixement
tancar

Cap. 12 Reconeixement

Totes les pistes apunten cap a Mèxic, on Conrad, Knapp i King aniran a buscar Leo.

22:41 Segrestat - Cap. 13 La resolució
tancar

Cap. 13 La resolució

Leo torna sa i estalvi a casa. Més tard, surt a la llum que l'autèntic cervell de l'operació era un agent de l'FBI que es volia venjar per la mort del seu propi fill.

23:37 Herois - Cap. 21 El mès difícil
tancar

Cap. 21 El mès difícil

El Nathan i la seva família es preparen per a les eleccions. L'Hiro i l'Ando fan front a la tasca difícil de salvar el món tot i saber el que passarà si fallen. El Nathan vol assegurar-se el triomf en les eleccions. La Jessica i DL comencen a entendre quina relació hi ha entre la seva família i els plans de Linderman. El Thompson atrau una persona nova a la seva companyia, i el Sylar visita la seva mare amb les mans tacades de sang.

00:24 Herois - Cap. 22 Victòria aclaparadora
tancar

Cap. 22 Victòria aclaparadora

Quan està preparat per convertir-se en un membre del Congrés, el Nathan pensa què pot comportar això per a la seva família. El Hiro es prepara per enfrontar-se a mort amb el Sylar quan rep notícies sobre el llinatge del seu pare. Diversos herois arriben a Nova York, i el Peter i el Ted intenten marxar-ne abans de la inevitable explosió. L'HRG i el Matt descobreixen què hi ha al darrere del sistema de seguiment que fan servir amb les persones amb habilitats especials.

01:11 Pel·lícula - El gal moribund
tancar

El gal moribund

Elaine Tishop, una exguionista de cine, avorrida del seu matrimoni i de la seva vida, descobreix el món dels xats d'internet. A través de la xarxa, Elaine coneix Robert i comencen a relacionar-se virtualment. Un dia, per casualitat, Elaine descobreix que Robert coneix el seu marit. La seva reacció serà sorprenent.

02:40 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a Eusebi Cima, vicepresident de Foment del Treball i president de FEPIME. També parlarem de la cursa de cotxes a Montmeló "Objectiu 24 hores". Direm que fer per no arribar a ser morosos i presentarem un nou sistema automàtic d'avís en cas d'accident. Sandra Canudas ens parlarà de dones que viatgen soles. Al tema del dia tractarem de si s'ha de legalitzar la prostitució i també parlarem de les prostitutes a la Costa Brava.

03:59 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 La natura des de dins - Els animals de muntanya i la seva supervivència
07:45 Rèptils i amfibis de Menorca - Rèptils i amfibis de Menorca
08:12 Curiositats del món animal - Veu de granota
08:18 Curiositats del món animal - Atac i mat
08:25 Viure Catalunya - Santa Coloma de Queralt
08:36 Les tribus - La tribu Dassanech
tancar

La tribu Dassanech

En el lloc de naixement del riu Omo, el Llac Turkana, la vida és una lluita per la supervivència. Bruce Parry arriba aquí, a la plana deserta d'Etiòpia, per passar un temps amb els Dassanech o els Delta. Moltes de les tribus depenen de les vaques o les cabres per sobreviure, però algunes obtenen aliment del llac, pescant o capturant cocodrils. Bruce s'afegeix als pescadors i ha de viatjar en una petita canoa i estar molt a prop de la boca dels cocodrils si l'atac inicial amb l'arpó fallés.

09:29 Tot un món - L'oli d'Argan
tancar

L'oli d'Argan

La Fatima Souki va conèixer el que ara és el seu marit, el Joan Carles Andreu, en una conferència sobre cultura amaziga de l'IEMED. A la conferència, la Fatima va parlar de la seva cultura i de la feina amb les dones de les cooperatives que fan l'oli d'Argan, un oli molt valorat per les seves propietats i molt desconegut al nostre país. D'allà, en va sortir una relació de parella que va acabar en matrimoni. Al començament, la Fatima va treballar netejant pisos i en cuines de restaurants i ara és mediadora sociosanitaria a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Abans que la Fàtima trobés aquesta feina, van decidir muntar una botiga, que ha acabt portant el Joan Carles i on l'oli d'Argan té cada vegada més presència.

09:37 Horitzons
09:37 Islàndia: el regne dels déus - Islàndia: el regne dels déus
tancar

Islàndia: el regne dels déus

Aquest documental ens porta a un país màgic on les forces de la naturalesa esculpeixen el paisatge davant dels nostres ulls i inflamen la imaginació dels seus habitants. Enlloc més del món hi ha tants mites i llegendes o es creu amb tanta passió en els follets. Veurem glaceres extraordinàries, salts d'aigua majestuosos, banys termals i volcans en erupció. Els diferents elements de la naturalesa lluiten els uns contra els altres per modelar aquest medi tan fantàstic.

10:22 Enciclopèdia breu - Gneu Pompeu Magne
10:30 A l'ombra dels gegants vermells - A l'ombra dels gegants vermells
tancar

A l'ombra dels gegants vermells

L'any 1964 es va descobrir l'arbre més gros del món, el "Coastal Redwood". Ara sentim parlar d'un arbre encara més gros i aquest documental segueix les passes de dues expedicions, primer a través de Califòrnia i després a l'Extrem Orient, a la Xina, per trobar-lo. Aquestes històries van estretament lligades a la lluita dels animals que conviuen amb aquests magnífics arbres: els óssos negres de Califòrnia i els pandes Gegant i Vermell a la Xina.

11:20 L'ànima viatgera
11:44 Les costes d'Europa des del cel
11:53 Remeis naturals - La casa del metge Meredith
12:18 La lluïta per la vida - La infància
13:09 A pagès - Cap. 9 A casa l'àvia
tancar

Cap. 9 A casa l'àvia

Tres dones d'edat avançada fan un balanç de la seva vida. Segueixen aixecant-se quan surt el sol per fer el que sempre han fet: treballar de pagès. Recorden amb nostalgia el passat, però és més confortable el present. Maria Rosa Camprubí es va casar amb l'hereu de la Casa Llimós i ha dedicat la seva vida a la casa, el marit i els fills. Engràcia Punset viu a Sant Joan les Fonts amb el seu fill, la jove i dos néts. Maria Costa viu amb el seu marit, el seu fill, la jove i dos nétes.

13:37 ExperiMental - + info
tancar

+ info

L'episodi d'avui s'estrena amb una mica de moda perquè estigueu en contacte, literalment, amb la vostra parella. Es tracta d'una samarreta inflable que permet enviar i rebre abraçades a través del mòbil. Us agrada el menjar picant? La boca us seguirà cremant, però almenys enganyareu el cervell. Us direm quina beguda alleuja ràpidament els símptomes d'un curri fort. Creieu que teniu una visió de 20/20? Molts de nosaltres ens perdem una pila de coses. S'anomena "ceguera de canvi" (change blindness) i la culpable és una part molt petita del cervell. Provarem quines sabates s'agafen millor i la resposta us farà rebentar de riure. Encara que sembli impossible, els sandvitxos nord-americans no caduquen fins al cap de tres anys; el secret és l'envàs. Us demostrarem per què el llavi inferior té un paper determinant a l'hora de fer pets amb la boca. Teniu por de perdre el gos? Doncs llavors us hem trobat el mòbil perfecte! Us permet cridar-lo i amb el GPS que du incorporat el podreu localitzar fàcilment si s'escapa.

14:02 City folk (versió curta)
14:12 Ritmes arrels
15:03 Planeta Terra
15:03 Illes de somni - St. Pierre and Miquelon
15:55 Viatges per la natura - Taurons pelegrins davant de Helgoland
tancar

Taurons pelegrins davant de Helgoland

Una fosca cavitat proveïda de grans ganyes s'obre com una finestra al món exterior. És el primer indici que un tauró balena s'acosta. Els taurons balena són els peixos més grans i possiblement els més misteriosos de tots els habitants del mar. Poden arribar a fer deu metres de llarg i la seva aparença monstruosa ha servit de model per a temibles dracs marins de ficció. En realitat, aquests gegants són molt pacífics.

16:39 El regne salvatge - Llegendes d'aigua
17:05 Curiositats del món animal - Aranyetes
17:10 Psicopatologia digital - Borsa per internet
17:17 Catalunya des de l'aire - Tarragonès
tancar

Tarragonès

TARRAGONÈS

17:42 Veterinaris - + info
tancar

+ info

A l'Aquarium de Barcelona, han arribat 4 taurons grisos, els han traslladat des de Miami en un vol directe que ha durat 9 hores. I ho han fet en unes caixes especials per garantir-ne la supervivència. Un cop a Barcelona, els responsables de l'Aquarium descobreixen que hi ha problemes amb un dels exemplars. L'Estrella és una femella de Yorkshire que ha quedat paralítica a causa d'un accident, l'han d'operar però primer caldrà veure si està en condicions. El José Manuel Rey és veterinari rural i té un cas d'un vedell amb la pota trencada. A la clínica d'Exòtics de Barcelona, ha arribat un periquito amb les potes trencades i l'hauran d'enguixar. El Toni de Roses és naturalista i es dedica a criar 5 oques, els fa de pare i els ensenya que el segueixin a tot arreu.

18:18 El mar de l'home - + info
tancar

+ info

¿Quantes vegades no hem volgut que el món fos una meravella? Dons hi va haver fa cinc-cents anys una època en què realment tot va somriure encantat: el Renaixement, el Mediterrani llatí convertit en una festa, en la qual l'ésser humà tornava a ser "la mesura de totes les coses" . Aquest tercer i últim capítol de la sèrie "El mar de l'home" presenta la puixança de l'Imperi otomà, el paper fonamental de Solimà I el Magnífic, i segueix amb el període històric que comprèn des del descobriment d'Amèrica i la gran pintura italiana fins a l'art del segle XX i el sorgiment del fenomen sociològic del turisme que conquista l'actual Mediterrani.

19:12 Remeis naturals - La casa del metge Meredith
19:36 Cànon Art - Lina Font, personatge polièdric
tancar

Lina Font, personatge polièdric

Aquest documental proposa una mirada personal sobre la primera dona crítica d'art a l'estat espanyol i té com a punt de partida l'escultura que Àngel Camino està fent per al municipi de Begues (Barcelona). També parla de la col·lecció d'art de l'Ajuntament de Begues i de la persona que va fer la donació d'aquest fons, la crítica d'art i poetessa Lina Font.

20:00 Cànon Art - Les pinzellades mestres de Rembrandt
tancar

Les pinzellades mestres de Rembrandt

Rembrandt, probablement el pintor més important de l'edat d'or holandesa, volia que les seves pintures tinguessin una brillantor especial. El mestre aconseguia reflexos lluminosos donant volum a algunes seccions de la superfície pintada mitjançant pinzellades gruixudes. Però no només ho feia amb els pinzells; també necessitava pintures molt especials, amb uns ingredients i unes mescles que sempre va voler mantenir en secret.

20:31 Les tribus - La tribu matís
21:23 Psicopatologia digital - Borsa per internet
21:31 Karakia - Esperit somrient
tancar

Esperit somrient

Indonèsia és un dels arxipèlags més paradisíac del món, les 13.000 illes acullen una de les poblacions més grans del món i alhora més heterogènia. El nombre d'indonesis que viuen a Catalunya no arriba a un centenar i, potser pel fet de ser una comunitat tan petita, els hem trobat molt ben integrats en la nostra societat.

22:08 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

Avui parlarem dels orígens del surf a Europa. I per això ens n'anirem fins a Euskadi, porta d'entrada d'aquest esport al Vell Continent ara fa 50 anys. Concretament a Biarritz, al País Basc francès. Des d'aquell dia, el surf ha arrelat amb molta força a Euskadi, que compta amb platges ideals per a la pràctica d'aquest esport com les de Mundaka, que cada any acull una prova de la Copa del Món de surf, Zarautz o Sopelana. I d'Euskadi és d'on han sortit alguns dels millors surfistes d'Europa. Com el guipuscoà Aritz Aranburu, que als 23 anys és un dels pocs europeus que milita en la primera divisió del surf mundial. O com els "caçadors" d'onades gegants Asier Muniain i Ibon Amatriain, que compten en el seu palmarès amb algunes de les onades més grans de la història. A tots ells els veurem en acció i els sentirem en el "Temps d'aventura" d'aquesta setmana.

22:36 30 Minuts, l'any dels 25 - L'Argentina, punt i seguit
tancar

L'Argentina, punt i seguit

L'Argentina ja té el desaparegut 30.001. Es tracta de Julio López, l'home que ha tingut el trist honor de convertir-se en el primer desaparegut de la democràcia. Després d'un any de la seva desaparició sembla que ha tornat un dels malsons de la dictadura: els detinguts desapareguts. López va ser un testimoni fonamental en el judici que es va fer contra un dels repressors més cruels de la dictadura argentina, Miguel Etchecolatz. Julio López, l'home que va desaparèixer l'any 76 i que va sobreviure a la tortura, ha tornat a desaparèixer, ara sembla que definitivament. Policies en actiu que van ser col·laboradors de la repressió militar podrien estar darrere de la desaparició. Les organitzacions de drets humans han hagut de tornar a sortir al carrer amb velles consignes reclamant l'aparició amb vida dels desapareguts. Però l'impacte per la desaparició de López no ha pogut atemorir els testimonis i els judicis continuen: fa pocs dies, per primera vegada es va condemnar un capellà, Christian von Wermich, per la seva implicació en tortures i assassinats de detinguts. Un equip del programa ha entrevistat el premi Nobel de la Pau, Adolfo Pérez Esquivel, la presidenta de Abuelas de Plaza de Mayo, Estela de Carlotto, a més de diversos testimonis, víctimes, jutges i advocats d'aquests judicis. Si la llei de punt final va intentar que els culpables visquessin en la impunitat, la justícia vol ara que sigui a Argentina, un punt i seguit.

23:30 Una altra mirada - + info
tancar

+ info

Sis famílies de mares lesbianes o pares gais de Catalunya i el País Valencià expliquen com van tindre les criatures, a quines reaccions s'han hagut d'enfrontar i com els va canviar la vida després dels canvis legals de 2005 que permeten el matrimoni i l'adopció per parelles homosexuals. 'Homo Baby Boom' dóna veu als protagonistes d'un fenomen que no és nou, però que en els últims anys ha augmentat molt: les famílies amb dos pares o dues mares que han optat per la reproducció assistida o l'adopció i que fins fa molt poc no tenien cap protecció legal. Ara ja compten amb el mateix reconeixement que qualsevol altra família, però encara causen sorpresa al seu voltant. Com reacciona l'altra gent? I a les escoles? I les seves pròpies famílies? Què en pensen els fills que ja són adolescents o adults? I què diuen els estudis que s'han fet sobre les famílies homoparentals? De tot això parla aquest documental, amb testimonis molt directes i sincers que ens permet mirar de posar-nos en la pell dels protagonistes. FITXA TÈCNICA Directora: Anna Boluda Guió, càmera, realització, muntatge: Anna Boluda Producció: Associació de Famílies Lesbianes i Gais, FLG Música: Borja Penalba PREMIS - Millor documental, Festival Fic-Cat 2009, Roda de Barà. - Premi Valors Humans i Integració Social, Festival Dunas 2009, Fuerteventura.

23:58 Herois quotidians - Cap. 10
00:25 Cànon Art - Lina Font, personatge polièdric
tancar

Lina Font, personatge polièdric

Aquest documental proposa una mirada personal sobre la primera dona crítica d'art a l'estat espanyol i té com a punt de partida l'escultura que Àngel Camino està fent per al municipi de Begues (Barcelona). També parla de la col·lecció d'art de l'Ajuntament de Begues i de la persona que va fer la donació d'aquest fons, la crítica d'art i poetessa Lina Font.

00:49 Cànon Art - Les pinzellades mestres de Rembrandt
tancar

Les pinzellades mestres de Rembrandt

Rembrandt, probablement el pintor més important de l'edat d'or holandesa, volia que les seves pintures tinguessin una brillantor especial. El mestre aconseguia reflexos lluminosos donant volum a algunes seccions de la superfície pintada mitjançant pinzellades gruixudes. Però no només ho feia amb els pinzells; també necessitava pintures molt especials, amb uns ingredients i unes mescles que sempre va voler mantenir en secret.

01:18 Cases ecològiques - Vinya
01:42 Karakia - Esperit somrient
tancar

Esperit somrient

Indonèsia és un dels arxipèlags més paradisíac del món, les 13.000 illes acullen una de les poblacions més grans del món i alhora més heterogènia. El nombre d'indonesis que viuen a Catalunya no arriba a un centenar i, potser pel fet de ser una comunitat tan petita, els hem trobat molt ben integrats en la nostra societat.

02:17 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

Avui parlarem dels orígens del surf a Europa. I per això ens n'anirem fins a Euskadi, porta d'entrada d'aquest esport al Vell Continent ara fa 50 anys. Concretament a Biarritz, al País Basc francès. Des d'aquell dia, el surf ha arrelat amb molta força a Euskadi, que compta amb platges ideals per a la pràctica d'aquest esport com les de Mundaka, que cada any acull una prova de la Copa del Món de surf, Zarautz o Sopelana. I d'Euskadi és d'on han sortit alguns dels millors surfistes d'Europa. Com el guipuscoà Aritz Aranburu, que als 23 anys és un dels pocs europeus que milita en la primera divisió del surf mundial. O com els "caçadors" d'onades gegants Asier Muniain i Ibon Amatriain, que compten en el seu palmarès amb algunes de les onades més grans de la història. A tots ells els veurem en acció i els sentirem en el "Temps d'aventura" d'aquesta setmana.

02:42 30 Minuts, l'any dels 25 - L'Argentina, punt i seguit
tancar

L'Argentina, punt i seguit

L'Argentina ja té el desaparegut 30.001. Es tracta de Julio López, l'home que ha tingut el trist honor de convertir-se en el primer desaparegut de la democràcia. Després d'un any de la seva desaparició sembla que ha tornat un dels malsons de la dictadura: els detinguts desapareguts. López va ser un testimoni fonamental en el judici que es va fer contra un dels repressors més cruels de la dictadura argentina, Miguel Etchecolatz. Julio López, l'home que va desaparèixer l'any 76 i que va sobreviure a la tortura, ha tornat a desaparèixer, ara sembla que definitivament. Policies en actiu que van ser col·laboradors de la repressió militar podrien estar darrere de la desaparició. Les organitzacions de drets humans han hagut de tornar a sortir al carrer amb velles consignes reclamant l'aparició amb vida dels desapareguts. Però l'impacte per la desaparició de López no ha pogut atemorir els testimonis i els judicis continuen: fa pocs dies, per primera vegada es va condemnar un capellà, Christian von Wermich, per la seva implicació en tortures i assassinats de detinguts. Un equip del programa ha entrevistat el premi Nobel de la Pau, Adolfo Pérez Esquivel, la presidenta de Abuelas de Plaza de Mayo, Estela de Carlotto, a més de diversos testimonis, víctimes, jutges i advocats d'aquests judicis. Si la llei de punt final va intentar que els culpables visquessin en la impunitat, la justícia vol ara que sigui a Argentina, un punt i seguit.

03:33 Herois quotidians - Cap. 10
03:59 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen. En el capítol d'avui veurem a: La Carrau; Gecko Turner; Remate; Joi; Gertrudis; Busta Rhymes; Death cab for cutie; Missy Elliott; El ultimo de la fila; Madee; The Streets; Guillemots; Veracruz; Ari.

04:49 Expedients de l'espai - La Lluna
04:59 Expedients de l'espai - Bocabadats
05:09 Zoom - Cap. 44 L'art de fer pinzells - Taiwan
05:11 Viure Catalunya - La Seu d¿Urgell
05:20 Parcs salvatges - Yosemite
06:10 El parc prehistòric - The bughouse
tancar

The bughouse

A Nigel Marven li caldrà alguna cosa més que un caçapapallones i un pot de melmelada per capturar aquests éssers grimpadors de quatre potes. Fa tres-cents milions d'anys, els insectes del període Carbonífer eren extremadament grans. Ara bé, n'hi hauria prou amb l'aire que respirem actualment per matar-los. Per portar-los al Prehistoric Park, Nigel haurà de dissenyar i construir una contenidor especial perquè els insectes disposin d'una major quantitat d'oxigen.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - En Gaspatxo cuida animals
07:30 Els Fruittis - Missió: la Terra
07:53 mic 3
07:53 El teatre de l'Isop - El lleó enamorat
tancar

El lleó enamorat

Després de saber que el rei lleó ara té més tirada pel circ, l'Isop comença a escriure la que podria ser la seva última obra de teatre. Ha de ser una obra mestra, que arribi al cor de la gent. Avui s'hi juguen molt els nostres amics comediants i estan disposats a lluitar fins al final. L'Isop i companyia necessiten més públic que mai. No hi faltis!

08:06 Les tres bessones bebès - Mal al braç
08:13 La Franny i les sabates màgiques - Patina que patinaràs
tancar

Patina que patinaràs

T'agrada patinar sobre gel? Doncs avui els peus de la Franny la portaran a un canal que a l'hivern es converteix en la pista de gel més gran del món. Allà hi coneixerà la Marie, una nena que té por d'aprendre a patinar. Les vegades que ho ha provat no ha parat de caure i ja no hi vol tornar. Com s'ho farà avui la Franny? L'hi vols acompanyar?

08:29 Una mà de contes - El secret de la capsa de sabates
08:42 Club Super3
08:42 Zoe Kezako - Cap. 52 La princesa astronauta
tancar

Cap. 52 La princesa astronauta

La Zoe s'ha presentat al càsting per sortir a la nova pel·lícula d'en Jackie i està convençuda que li donaran el paper. Fins i tot la Lola diu que fa molt bé d'astronauta! Més tard, la Dallonses li explica que li han donat un paper secundari i que si l'actriu principal es posa malalta, ella la substituirà. Però, pot ser que l'actriu principal sigui la Lola?!

08:59 Els barrufets - El príncep barrufet / El veredicte barrufet
tancar

El príncep barrufet / El veredicte barrufet

En Forçut acaba de salvar la princesa Gertha! El seu pare, el rei dels Trokels, com a recompensa, l'hi vol fer casar i convertir-lo en príncep. A en Forçut, però, això de ser membre d'una família reial, no li fa cap gràcia... En Pocatraça n'ha tornat a fer una altra de les seves. Havia de cuidar el barrufet bebè i l'ha perdut. I ara l'Ulleres diu que li han de fer un judici. Com s'ho farà en Pocatraça per defensar-se? Però, vols dir que era culpa d'ell?!

09:28 Doraemon - La màquina d'escriure automàtica/ L'espècia atrauga
tancar

La màquina d'escriure automàtica/ L'espècia atrauga

La màquina d'escriure automàtica - L'espècia atraugats

09:53 Doraemon - Televisor gran de 3D / Pin que fa realitat mentides
tancar

Televisor gran de 3D / Pin que fa realitat mentides

El pin que fa realitat les mentides - El televisor gran de 3D

10:20 Espies de veritat - De pobre noi a heroi
tancar

De pobre noi a heroi

En Virgil, després de veure les noies arribar a la universitat vestides d'espies, ha descobert que l'Alex no és una noia qualsevol. Ara té més clar que mai que la manera d'impressionar-la és convertint-se en un superheroi: l'Home Megamusculat! Com s'ho farà? Fent servir una poció increïble, però amb uns efectes secundaris desastrosos!

10:48 Capità Fracasse - La rosa negra
11:17 Hattori el ninja - Una xarxa per atrapar ninja
11:40 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En Matt està a punt de suspendre el curs. No estudia mai pels exàmens i fa molt temps que no para atenció a classe. És un problema de proporcions monstruoses i cal una solució de proporcions encara més monstruoses: com ara deixar de sortir a caçar monstres! S'haurà de quedar tancat a casa a estudiar. Però qui és aquest personatge misteriós que no para de destorbar-lo?!

11:52 Els increïbles germans Adrenalini - La fàbrica dels pastifes
tancar

La fàbrica dels pastifes

Els germans Adrenalini tenen una missió molt especial: substituir el seu estimat bus! I és que després d'una acrobàcia en un volcà, s'han quedat sense mitjà de transport! Molts decidits, aniran a una fàbrica de cotxes per crear el vehicle dels seus somnis. T'imagines com poden ser els somnis de l'Enk, l'Adi i en Xan?! Complicat, oi?!

11:59 Els pirates robacalçotets - A la recerca dels calçotets perduts
12:02 Angus i Cheryl - Infermer
tancar

Infermer

La Cheryl està convalescent a l'hospital i l'Angus està disposat a demostrar que pot ser el millor infermer del món... sempre que res ni ningú no l'entretinguin.

12:05 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Tot fent proves amb el Telèpator, l'invent que li farà guanyar el Premi Nobel, aquest cop sí, la senyora Mandarina s'ha acabat canviant el cervell pel de la Vaca! De fet, la seva intenció era una altra, però ara per fi sabrà què pensa una vaca... I a la Vaca li tocarà fer de mare, i això vol dir que podrà manar! Avui pot passar de tot!

12:15 Rantaro - L'exemple del senyor Tobe / La recerca de les pedres de Nagareboshi / El pergamí misteriós
12:40 Angus i Cheryl - Per força
tancar

Per força

Que les noies són el sexe dèbil? Que els nois són més forts? S'han acabat les hipòtesis i les conjectures: una màquina per mesurar la força i l'habilitat d'uns i altres.

12:46 La llei de Ueki - La llei de la gent del Món Celestial
tancar

La llei de la gent del Món Celestial

En Ueki ha decidit entrar a formar part dels Deu d'en Robert per tal de destruir la malèfica organització des de dins. Per entrar-hi haurà de superar una prova molt severa, de tres dies de duració. D'altra banda, la família d'en Ueki donarà un llibre a la Mori anomenat: "Un regal del Cel.", una biografia d'en Ueki.

13:17 3xl.cat
13:17 Bo-Bobo - Apareix la Denbochan, la noia meravellosa. El conjur de l'amor és... la platja etc?
tancar

Apareix la Denbochan, la noia meravellosa. El conjur de l'amor és... la platja etc?

Després de vèncer en Softon, Jota, l'home ceba, s'enfrontarà als altres. Si resulta massa poderós per a ells, sempre poden recórrer a la fusió Boboboba per aconseguir el poderós BoboboPatch... sempre que no es produeixi un error terrible i aparegui una noia que no sap com barallar-se.

13:40 Angus i Cheryl - La motxilla
tancar

La motxilla

L'Angus i la Cheryl fan la motxilla per anar-se'n d'excursió: ell hi fica eines i altres elements pràctics, i ella l'omple de cosmètics i de complements roses.

13:43 Angus i Cheryl - Xarxa de xarxes
tancar

Xarxa de xarxes

A dins de la biblioteca, l'Angus i els nois estan emocionats mirant fotos de noies per Internet. La Cheryl, tota indignada, decideix avisar el professor.

13:47 El detectiu Conan - Els detectius reunits. En Sinichi Kudo contra en Kid el lladre (part 2)
14:19 El detectiu Conan - Els detectius reunits. En Sinichi Kudo contra en Kid el lladre (3a part)
14:39 One piece - En Koza alça la bandera blanca, final de la batalla
15:00 One piece - El retorn de l'heroi
15:22 Angus i Cheryl - Vòlei platja
tancar

Vòlei platja

Un dia de platja. Un partit de vòlei per parelles. Un petó d'agraïment de l'Amanda a l'Angus i comença la guerra de la gelosia.

15:26 Get Backers - El combat final: en ginji contra en makubex
15:50 Somnis d'estiu
16:20 Club Super3
16:20 Equip Galaxy - El planeta bonavida
tancar

El planeta bonavida

En Kirkpatrick ha enviat en Brett, en Josh i la Yoko a investigar tot de planetes que s'estan refredant. I és que resulta que els han desaparegut els sols! La sorpresa dels nostres herois serà quan tornin a la Terra, que es trobaran una nau alienígena robant el sol del nostre planeta! Les pistes els duran fins al planeta Bonavida, el complex turístic d'en Pompadour!

16:46 La màgica Do-Re-Mi - Nara! Una trobada predestinada!
tancar

Nara! Una trobada predestinada!

La classe de sisè ha decidit anar de viatge a Nara, la ciutat on hi ha el Buda més gran del Japó i el parc dels cérvols. El que no s'esperen és trobar-se el grup dels Flat Four: l'Akatsuki, en Tooru, en Fujio i en Leon, els prínceps mags que van intentar segrestar la Floreta.

17:10 Lucy: quina mandra! - Caigudes a la neu
tancar

Caigudes a la neu

Avui estan tots molt contents, perquè se n'han anat a esquiar. El primer que cal fer és aprendre a aguantar l'equilibri, però la Lucy de seguida ha vist que si ha de fer tants esforços per no caure, es cansarà moltíssim. Hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho. Potser la solució seria inventar-se uns esquis anticaigudes. Només cal una mica d'imaginació!

17:17 mic 3
17:17 Zoomix - + info
tancar

+ info

Què és aquesta pila de pèl gris? És una manta vella? No! És el Mimo, un ós formiguer! Dorm com un tronc, embolicat amb la seva cua peluda. Quan es fa de nit es desperta mig adormit i busca un formiguer ben gran ple de formigues. Vols saber com s'ho fa per fer-les sortir i per cruspir-se-les?! Doncs estigues ben atent! No t'ho perdis!

17:20 Zoomix - + info
tancar

+ info

A les aigües d'un mar tropical hi trobem el Bubu, un peix globus. És un peixet de colors que viu entre les roques. Quan se li acosta un peix més gros es converteix en un globus. És la manera que té de defensar-se! Quan s'infla és massa gros perquè l'altre peix no se'l pugui cruspir! Però, saps com s'ho fa per inflar-se?! Estigues ben atent! No t'ho perdis!

17:26 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Hi ha un cel tan negre que l'Ava, en Riko i en Teo estan convençuts que plourà. Es podrien amagar a sota d'un arbre, però els podria caure un llamp al damunt. Sort que en Teo ha descobert una cova... que és molt fosca i que sembla que hi ha... un monstre! O potser és un esquirol?! Avui els nostres amics s'adonaran que les tempestes tampoc no fan tanta por...

17:36 Bob, el manetes - La desfilada de moda de la Molly
tancar

La desfilada de moda de la Molly

La Molly proposa de fer una desfilada de models per fer diners per acabar el Centre d'Art. Mentre ho organitzen tot, la Panxona tira un pot de pintura pel damunt de la Molly i li dóna una idea molt bona. Ara ja sap com fer els models per la col·lecció.

17:50 Una mà de contes - El ball de màscares
tancar

El ball de màscares

Conte basat en l'obra del MNAC "El minuet". Any 1756. Autor: Giandomenico Tiepolo

17:58 Club Super3
17:58 Mila - La Chantal i la Noémie
tancar

La Chantal i la Noémie

La Mila avui t'explicarà la història de la Noémie, una formiga que es passava tot el dia netejant, escombrant i fregant la casa. La tenia neta com una patena i no hi convidava mai ningú, fins que un dia es va trencar la cama i el metge li va dir que havia de fer repòs. Aleshores va arribar la Chantal, la cigala, per ajudar-la a portar la casa... de cap per avall, però amb molta alegria!

18:10 Pau, la petita guineu roja - Una nova llar per l'Helena
tancar

Una nova llar per l'Helena

L'Helena, com tots els eriçons, es passa tot l'hivern ben calentona tancada dins del seu cau, i no en surt fins que no se'n va el fred. Però, és clar, abans de tancar-se té molta feina a preparar coses. Ha de buscar un bon lloc, amb un llit ben còmode, menjar per molts dies... Avui en Pau, al Poppy i en Carbasseta l'ajudaran amb els preparatius. T'hi apuntes?

18:16 Tinc un coet - Companys d'habitació
tancar

Companys d'habitació

Després de destrossar la casa dels Ducky, sense voler, és clar, en Vinnie els haurà de buscar un lloc per viure. I això vol dir que els haurà d'instal·lar a casa seva! A més, tant el Professor Q com la senyora Ducky ja tenen clar que aquesta situació es podria allargar de per vida! Evidentment, ni en Vinnie ni els Ducky no hi estan d'acord. Cal buscar una solució urgent!

18:32 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La rival d'en Korosuke. L'Ochappi a verdures Hachi.
19:02 Combat Xaolín - L'aprenent
19:26 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En Matt està a punt de suspendre el curs. No estudia mai pels exàmens i fa molt temps que no para atenció a classe. És un problema de proporcions monstruoses i cal una solució de proporcions encara més monstruoses: com ara deixar de sortir a caçar monstres! S'haurà de quedar tancat a casa a estudiar. Però qui és aquest personatge misteriós que no para de destorbar-lo?!

19:38 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú, sense voler, s'ha empassat un invent d'en Chico que segons la senyora Mandarina es tracta de l'amplificador universal, un aparell que fa realitat tot el que desitges. La pega és que ara la Lulú no desitja res, per això s'han quedat tota la família en el no res! El cert és que la Lulú té tot el poder i s'ha convertit en la Mega Power Lulú! Aparteu les criatures!

19:47 Angus i Cheryl - Infermer
tancar

Infermer

La Cheryl està convalescent a l'hospital i l'Angus està disposat a demostrar que pot ser el millor infermer del món... sempre que res ni ningú no l'entretinguin.

19:49 Angus i Cheryl - Per força
tancar

Per força

Que les noies són el sexe dèbil? Que els nois són més forts? S'han acabat les hipòtesis i les conjectures: una màquina per mesurar la força i l'habilitat d'uns i altres.

19:53 3xl.cat
19:53 One piece - El retorn de l'heroi
20:15 One piece - Cocodril de sorra i Ruffy d'aigua. El duel de dos assalts
20:38 Angus i Cheryl - Vòlei platja
tancar

Vòlei platja

Un dia de platja. Un partit de vòlei per parelles. Un petó d'agraïment de l'Amanda a l'Angus i comença la guerra de la gelosia.

20:41 Minúscul - Cap. 34 A la recerca del xupa-xup rosa
tancar

Cap. 34 A la recerca del xupa-xup rosa

Una colònia de formigues s'han trobat un xupa-xup rosa i no s'ho han pensat dues vegades: se l'enduran al formiguer. Aviat, però, arribaran les mosques, que també farien el que fos per poder-se cruspir això que fa tan bona pinta. Està clar que se l'emportarà el més fort. Que comenci el combat i que guanyi el millor!

20:47 3xl.cat
20:47 Dawson's creek - La història de la Ventafocs
tancar

La història de la Ventafocs

Joey s'assabenta que hi ha algú més a la vida d'A.J. i Dawson ajuda la seva mare a obrir un restaurant.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 34
tancar

Cap. 34

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 5): mort de Teresa. La relació Marta/Ivan fa aigües. Montse, entre Sàhara i Tomàs¿

22:36 Extres Coproduccions - Herois
tancar

Herois

Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarrellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, a pesar de la seva manera tan oposada de viure la vida, connectaran i acabaran rememorant l'època més mítica i emotiva de la seva infància: l'últim estiu que van passar amb la colla. Descobrirem qui van ser de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es varen sentir Herois, lluitant per tal de guanyar aquella cabana màgica que els hi concedia tots els seus desitjos. Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i finalment hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut en ell i aquella noia embogida que ha posat el seu món del revés..

22:41 Investigadors - Innocence
tancar

Innocence

Amb només tres dies per preparar el judici, Harlan i Leslie accepten representar Magar Zakarian, un home de negocis acusat d'assassinar el seu soci, Ron Tourneau. El dia abans de l'assassinat, diversos testimonis van veure com Zakarian es barallava a cops de puny amb la víctima. El testimoni clau de l'acusació quant al tiroteig és l'esposa de la víctima, que afirma que tot i que no va veure-li la cara a Zakarian sí que va reconèixer el seu cotxe. El mòbil de Zakarian era un empleat, Bobby, addicte a la cocaïna, fins que aquest també apareix mort. Finalment, Zakarian és absolt de la mort de Tourneau, però Harlan vol que es faci justícia amb el cas de Bobby i comunica a Hisenda els moviments sospitosos i els fraus fiscals perpetrats per Zakarian. Nora, que ha estat passant informació a Clay Burgess sobre JRM, s'hi encara després que els esbirros de Burgess mutilin el seu germà. Jeff resol el cas d'una dona que creia, equivocadament, que el seu marit li estava fent el salt. Escrit per: Aaron Zelman Dirigit per: Chris Long

23:22 Investigadors - Whistleblower
tancar

Whistleblower

Harlan i Nora es fan càrrec d'una important empresa farmacèutica acusada per un informador de falsificar assajos clínics. Mentrestant, Meg i Chris ajuden a trobar la filla d'una parella benestant que feia temps que estava desapareguda. El germà de Nora és agredit i hospitalitzat. Escrit per: Tom Smutts John Belluso Dirigit per: Marcos Siega

00:03 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

L'Esteve sap, per l'Andreu, el que va passar entre els Palou i els Pedrós. Ara necessita, més que mai, enfrontar-se amb el Lluc. Només té una opció: el vol inaugural. La Raquel, a punt d'ensorrar-se pel tema de la Gina. Parla amb el Tomàs. El Salvador pren un sobtat interès en el viatge. Coneixerem el seu pla. Paral.lelament envia un anònim a l'Alícia, amb intenció de desfer-se de la Raquel. L'Alfred té una idea descabellada pel que ha passat amb l'Abelard. Trobarà el Tronera.

00:42 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

L'Alfred tira endavant el seu pla amb el Tronera. L'Alícia amaga al Tomàs que escorcollaran la bòbila. Continuen els preparatius per al viatge. També els del Salvador. L'Alfred ha vist son pare begut i està a punt de caure en la temptació de la droga. L'Esteve, begut, té un accident amb el David.

01:18 Beverly Hills - Injustícia per a tots
02:01 Beverly Hills - Nadal sempre cau en aquesta època de l'any
02:44 Riviera - + info
tancar

+ info

Denise adverteix a Daniel que el seu matrimoni està en perill perquè treballa massa. Laurent sorprèn Beatrice a la vil·la de la seva família a Orvieto. Daniel creu que ja ha resolt el cas i Marguerite descobreix una cosa molt important a Villa Olympia.

03:09 Riviera - + info
tancar

+ info

Elizabeth va a demanar ajut a Christophe , però queda sorpresa pel que troba al vaixell. Daniel captura el lladre P.L.R.G.

03:35 Extres Coproduccions - Herois
tancar

Herois

Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarrellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, a pesar de la seva manera tan oposada de viure la vida, connectaran i acabaran rememorant l'època més mítica i emotiva de la seva infància: l'últim estiu que van passar amb la colla. Descobrirem qui van ser de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es varen sentir Herois, lluitant per tal de guanyar aquella cabana màgica que els hi concedia tots els seus desitjos. Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i finalment hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut en ell i aquella noia embogida que ha posat el seu món del revés..

03:40 Investigadors - Innocence
tancar

Innocence

Amb només tres dies per preparar el judici, Harlan i Leslie accepten representar Magar Zakarian, un home de negocis acusat d'assassinar el seu soci, Ron Tourneau. El dia abans de l'assassinat, diversos testimonis van veure com Zakarian es barallava a cops de puny amb la víctima. El testimoni clau de l'acusació quant al tiroteig és l'esposa de la víctima, que afirma que tot i que no va veure-li la cara a Zakarian sí que va reconèixer el seu cotxe. El mòbil de Zakarian era un empleat, Bobby, addicte a la cocaïna, fins que aquest també apareix mort. Finalment, Zakarian és absolt de la mort de Tourneau, però Harlan vol que es faci justícia amb el cas de Bobby i comunica a Hisenda els moviments sospitosos i els fraus fiscals perpetrats per Zakarian. Nora, que ha estat passant informació a Clay Burgess sobre JRM, s'hi encara després que els esbirros de Burgess mutilin el seu germà. Jeff resol el cas d'una dona que creia, equivocadament, que el seu marit li estava fent el salt. Escrit per: Aaron Zelman Dirigit per: Chris Long

04:20 Investigadors - Whistleblower
tancar

Whistleblower

Harlan i Nora es fan càrrec d'una important empresa farmacèutica acusada per un informador de falsificar assajos clínics. Mentrestant, Meg i Chris ajuden a trobar la filla d'una parella benestant que feia temps que estava desapareguda. El germà de Nora és agredit i hospitalitzat. Escrit per: Tom Smutts John Belluso Dirigit per: Marcos Siega

05:02 Nova ficció - Rigor mortis
tancar

Rigor mortis

És la història del caçador caçat, reviscuda a partir de l'anècdota de fer-se pasar per mort. El tiet Sebas, un home gran, amb una dosi d'egoisme important i que maltracta les persones i les coses que estima, entre les quals hi ha la seva dona, és presonat per la cosina Suplici en qüestions d'heréncia, ja que en Sebas pretén fer donació dels seus calers a una residència de gats. Una sobtada visita de la cosina Suplici al tiet Sebas, fará que ell es faci passar per mort per tal d'evitar-la, un joc al que li troba gust fins al punt de ser quasi enterrat. La Suplici ensenya en el moment de la sepultura la seva carta amagada: amb quatre duros ha comprat la residència dels gats i, per tant, ara ella, com pretenia, és l'hereva dels calers del tiet. En Sebas torna a la vida espectacularment a prop del sot, en ple cementiri, i, amb les seves exigències sempre, fa córrer tothom per anar a trobar l'advocat Virgili, qui li ratificarà el dia i hora de l'obertura del seu testament, però en el que ell, com a mort, no hi té res a dir. L'Elvira, la dona d'en Sebas, de cop s'adona del que això significa i ràpidament pactarà amb la cosina Suplici, que recollirà en la residència dels felins el Sebas com un gat abandonat, però sempre molt atenta a permetre que no l'emprenyi, perquè, com el seu amant, el doctor Espluga, diu: "Des de quan és un crim matar un mort?" Intèrprets: Vicenç Domènech Sebas Saskia Giró Elvira Montse Miralles Suplici Enric Arquimbau Virgili Ramon Enrich Dr. Espluga Vicenç Cendra capellà Joan Serrats mosso d'esquadra Fran Ruiz Curado mosso d'esquadra Guió: Carles Bonet Música: Manel Gil Ruddy Gnutti Muntatge: Jaime Torelló Director de Postproducció: Xavier Cabrera Coordinadora de Continguts: Rosa Duque Coordinador de Producció: Eduard Vallés Decorador: Francesc Candini Director de Fotografia: Xavier Giménez Directora de Producció: Montserrat Bou Direcció: Aurora Corominas Productors executius: Arturo Duque Fèlix Riera Productora delegada TVC: M. Lluïsa Farré

05:27 Joking around
05:30 Joking around
05:34 Beverly Hills - Injustícia per a tots
06:17 Beverly Hills - Nadal sempre cau en aquesta època de l'any