Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Nora D. Volkow, doctora del National Institute on Drug Abuse dels EUA. Farem un seguiment dels candidats a les europees i veurem els notaris el dia de les eleccions. També connectarem amb la manifestació contra la Llei d'Educació. A la secció de la denúncia: un accident laboral sense indemnització. I parlarem de com educar amb sentit comú, el codi penal i la conducció temerària i les Olimpíades per a gent gran.

13:06 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - Lluita contra la salinització al delta del Llobregat
14:30 Telenotícies migdia
15:36 Cuines - Déntol amb trinxat i glaça de vedella
15:53 El cor de la ciutat - Cap. 1799
tancar

Cap. 1799

A en Iago no li fa cap gràcia que s'escampi que ell i en Gonzalo s'han embolicat, però les coses encara es poden complicar més... La Júlia parla amb en Marcel del problema que els suposa tenir la Dhara a casa, i en Marcel troba una solució... bona per a ell. En Jofre s'acosta a l'Alba, i en Gerard s'assabenta del tema de l'embaràs de la Lluna. En Beni i en Rafa peten, però en Forques els recorda les condicions per concursar.

16:30 El club - + info
tancar

+ info

El cantant argentí Allan Duffy, conegut artísticament com King Africa, ens visita per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. Cantarà la seva nova cançó, Tiki y Taka, que ha compost per a "Caribe 2009: El verano es azul" que aquest any compleix 10 anys. Tindrem l'humor de Pep Plaza. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Jordi Basté i Iu Forn. Com cada dimecres, el professor Sebastià Serrano ens acostarà la seva "Guia emocional per a la gent gran". I descobrirem el repte científic de Dani Jiménez.

18:12 Rex - Cap. 55 El voyeur
18:58 Rex - Cap. 56 L'últim matx
20:00 Bocamoll
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Avui coneixerem el Parc Agrari del Baix Llobregat, una zona molt fèrtil, amb molt bon clima, però que ha quedat greument condicionada pel creixement urbà. Cori Calero hi anirà i parlarà amb els pagesos de la zona. També coneixerem els eriçons del parc i la campanya que s'està fent per facilitar que s'hi estableixin.

21:00 Telenotícies vespre
21:55 Pel·lícula - City of angels
tancar

City of angels

Maggie és una cirurgiana cardiòloga de Los Angeles. Seth és un àngel de la guarda que s'enamora de Maggie en el quiròfan on tots dos fan la seva feina. Com que Seth no pot materialitzar el seu amor, demana convertir-se en humà.

23:50 Sense ficció - La porta de la pau celestial
tancar

La porta de la pau celestial

Presentació del documental "La porta de la pau celestial" que s'emet a les 23.58 per TV3 a "Sense ficció".

00:07 Sense ficció - La porta de la pau celestial
tancar

La porta de la pau celestial

Quan es compleixen 20 anys de les revoltes estudiantils a la plaça de Tiananmen, "Sense ficció" emet un documental multipremiat que repassa com es va gestar aquest intent de reforma democràtica protagonitzat pels estudiants xinesos l'any 1989 i que va acabar amb una dura repressió dirigida per les autoritats del país. La mort de Hu Yaobang, el 15 d'abril de 1989, va desencadenar protestes nombroses arreu del país. A la plaça de Tiananmen, de Pequín, les manifestacions de dol per la mort de Hu, líder reformista que havia estat apartat del poder, es van transformar, a poc a poc, en una gran concentració humana, la major part de la qual la integraven estudiants que reclamaven més llibertats i la sortida del poder dels polítics més conservadors. El 1989, els estudiants buscaven una reforma política i democràtica, inspirada en el diàleg, un concepte de canvi gradual que no coincidia amb els ideals revolucionaris del govern.

02:23 El club - + info
tancar

+ info

El cantant argentí Allan Duffy, conegut artísticament com King Africa, ens visita per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. Cantarà la seva nova cançó, Tiki y Taka, que ha compost per a "Caribe 2009: El verano es azul" que aquest any compleix 10 anys. Tindrem l'humor de Pep Plaza. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Jordi Basté i Iu Forn. Com cada dimecres, el professor Sebastià Serrano ens acostarà la seva "Guia emocional per a la gent gran". I descobrirem el repte científic de Dani Jiménez.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Àfrica extrema - Àfrica extrema: El món perdut de Gabon
07:49 Naturalesa salvatge
08:14 Viure Catalunya - Reus (Baix Camp)
08:24 Bèsties clip - la puput
08:29 La història de la Terra - La mare Terra
tancar

La mare Terra

El primer episodi ens porta a la selva amazònica, al Perú, on des de temps immemorials netegen la terra amb el foc; al món flotant del llac Titicaca; a les muntanyes del Tibet i a la vall d'Awash, a Etiòpia, on els nòmades han quedat atrapats tot l'any al mateix lloc amb els seus ramats.

09:23 Tot un món - Viure. Accés restringit
tancar

Viure. Accés restringit

El problema de l'habitatge no és específic de la població immigrada. Tot i així, els ciutadans d'origen immigrat sovint acaben vivint en pitjors condicions. Amb el seu estudi als barris de Ciutat Meridiana i el Raval, el sociòleg Albert Terrones intenta aïllar quins són els factors pels quals això succeeix. Segons Terrones, la falta de recursos econòmics i la discriminació a l'hora d'accedir al mercat de lloguer són alguns dels factors que limiten l'accés a un habitatge digne.

09:32 Recorrent el món a peu
10:25 La bola de foc de Tutankamon - La bola de foc de Tutankamon
tancar

La bola de foc de Tutankamon

Aquesta és la història d'una joia misteriosa pertanyent a un dels collarets de Tutankamon que va portar al descobriment d'una amenaça còsmica. L'arqueòleg i geòleg italià Vincenzo de Michele passejava pel Museu Egipci del Caire quan es va fixar en una pedra verdosa, no identificada, muntada en una joia provinent de la tomba de Tutankamon. Va poder analitzar la pedra i va veure que es tractava d'un tipus de cristall que venia d'una remota zona del Sàhara egipci.

11:15 Destins alternatius - Nauru
11:44 Biosfera - Biosfera. Mont Saint Hilaire
12:11 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui tindrem a l'entrevista a Bruno Sokolowicz, conductor del programa Sputnik, que ens informarà sobre el Festival Primavera Sound. A l'actuació tindrem la cupletista Rocío Romero. I conectarem amb Toni Puntí des de la Biennal de Venècia.

12:41 Singulars - + info
tancar

+ info

"Singulars", tindrà com a convidat Fernando Pedro Méndez, advocat i registrador de la propietat. Fernando Pedro Méndez té la Gran Creu de Sant Raimon de Penyafort, la màxima condecoració que es pot concedir a un jurista a Espanya. Ha assessorat els governs de Rússia, Brasil i Mèxic i, actualment, assessora el d'Espanya. L'any 1993 va aconseguir, amb un article publicat a la premsa, que es puguin subrogar les hipoteques. Fernando Pedro Méndez, un assessor de luxe.

13:24 Un color nou - "Earth and green", de Mark Rothko
tancar

"Earth and green", de Mark Rothko

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre "Terra i verd", de Mark Rothko. Activitat: Pintura plàstica a l'aigua. En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan una pintura plàstica a l'aigua. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració de l'obra complementen les divertides i lúcides aproximacions a l'obra de Rothko.

13:47 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

La Umayya Abu-Hanna és una palestina nascuda a Israel que fa 25 anys que viu a Finlàndia. És periodista, i actualment treballa de coordinadora cultural al museu estatal d'art de Hèlsinki. A Finlàndia es va fer famosa perquè va ser la primera estrangera que va presentar un programa d'actualitat a la televisió. Li van donar la feina perquè hi aportava un punt d'exotisme i la va perdre pel mateix motiu: l'audiència finesa no estava disposada a acceptar que una estrangera parlés dels problemes de Finlàndia. Ara, professionalment se'n surt molt bé, però afectivament no ha estat capaç de trobar una relació duradora. Tot i això, ha decidit que tindrà una família i està esperant rebre en adopció una criatura de l'Àfrica del Sud.

13:57 Què va passar ? - TAPS DE SURO
14:02 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

ELENA --- PLOU JOAN MIQUEL OLIVER --- FINAL FELIÇ PLOUEN CATXIMBES --- LA BLANCA LA INCREÏBLE HISTORIA DE CARLES CAROLINA --- A PEU PLA EL PETIT DE CAL ERIL --- MANDOLINES TRALARI MAZONI --- EUFORIA ROSA LUXEMBURG --- MOLA FUMAR DE NIT DEPT --- QUAN ET MIRO ALS ULLS VERDCEL --- A MANS BESADES MARC PARROT --- AVIONS TERAPIA DE SHOCK --- 20 MINUTS D¿ESPERA XAZZAR --- IMAGINARI LAX¿N¿BUSTO --- COMENÇAR GUILLAMINO --- LA VIDA

14:52 Músiques del món - Japó
tancar

Japó

El Japó el formen diverses illes petites i quatre de grans. També es coneix com "el país del sol naixent". La música autòctona japonesa beu de les fonts del budisme i de la música tradicional de la Xina. El duet musical Himekami acosta la tecnologia de la música electrònica a la música tradicional i religiosa d'aquest territori.

15:56 Pandamónium - Mei Sheng's tale
16:45 Plantes i bolets - Plantes i bolets
tancar

Plantes i bolets

Menorca, territori insular de 700 km2 situat al centre de la Mediterrània occidental. Des del seu cim més alt, el Toro, amb una alçada de 350 metres sobre el nivell del mar, es pot contemplar gairebé tota l'illa. El seu clima és típicament mediterrani; la tramuntana sacseja freqüentment l'illa durant l'hivern. La sal que arrossega afecta el creixement de les plantes i modela la vegetació que li cedeix el pas. Malgrat ser de dimensions reduïdes, Menorca presenta una gran varietat d'ecosistemes afavorits per l'explotació respectuosa del medi ambient, que ha fet possible una gran biodiversitat de plantes, amb més de 1.200 espècies catalogades.

17:17 Memòria de Catalunya - Religiositat urbana
tancar

Religiositat urbana

El món urbà de la Baixa Edat Mitjana incideix en l'adaptació de l'Església als nous temps. Així, per les ciutats i viles s'escampen els ordes mendicants -franciscans, dominics...- tal com testimonia un art gòtic característic de nombrosos convents del país.

17:44 Memòria de Catalunya - Calls i moreries
tancar

Calls i moreries

Les conquestes del segle XII han deixat dins de la societat cristiana importants bosses de població musulmana, a la qual se suma al segle XIII una població jueva immigrada, en gran part, des d'altres llocs d'Europa. La convivència es farà mitjançant barris i lleis propis per a cada comunitat religiosa i cultural.

18:14 Veus oblidades - Cròniques i records de la humanitat. Cròniques de pobles festius. Bun Lan Xang - Les festes religioses de Laos
19:05 Biosfera - Biosfera. Mont Saint Hilaire
19:30 Cànon Mites - Els Egipcis
19:55 Cànon Mites - Els Grecs
20:20 Territori Curts - Hogar
20:30 La història de la Terra - Un equilibri fecund
tancar

Un equilibri fecund

En el segon episodi, sentirem com els paisatges ens expliquen les seves històries, i anirem des de la forja d'un ferrer etíop fins als camps de cotó dels Estats Units, els oliverars de Grècia o els camps d'arròs del Nepal.

21:23 In situ - In Situ Redux OSCARS"Taxi"
21:29 quèquicom - M.A.T. Penjats d'un fil
tancar

M.A.T. Penjats d'un fil

La MAT, o línia de molt alta tensió, té per objectiu unir la península Ibèrica amb la resta d'Europa per una línia elèctrica de 440.000 volts que travessa l'Empordà i els Pirineus. Quèquicom aporta el coneixement tècnic i científic necessari per formar-se una opinió sobre aquesta infraestructura, que és una de les més polèmiques de la història de Catalunya. Miquel Piris ha escoltat els partidaris i els detractors de la línia d'alta tensió. La primera qüestió és si s'ha d'incrementar la capacitat de la xarxa elèctrica. Xavier Quer, president Associació Municipis Contra la MAT, es pregunta si les dimensions de la nova infraestructura s'ajusten a les necessitats del consum gironí. Manel Nicolàs, del Col·legi d'Enginyers Tècnics de Barcelona, defensa la creació de la MAT, perquè la província de Girona no depengui d'una única via de subministrament.

21:51 Col.leccionistes - Vida quotidiana
tancar

Vida quotidiana

Avui visitarem la botiga de queviures dels nostres avis... passarem per la barberia i acabarem a la farmàcia. Tot plegat un viatge en el temps de la mà de col·leccionistes d'antics objectes quotidians: cartells de propaganda, ampolles de lleixiu, envasos comercials, medicaments...

22:20 Loto 6/49
22:23 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Andorra acaba de constituir el primer govern progressista de la seva història enmig d'un context de pressió internacional perquè deixi de ser considerada un paradís fiscal. "Valor afegit" fa una radiografia del país dels Pirineus i parla amb el nou cap de Govern sobre la necessària reconversió de sectors puntals de l'economia andorrana com la banca, la construcció o el comerç.

22:50 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Tim Biskup, artista del moviment pop surrealista, i actuació de la cantant Lydia Lunch. Connexió amb Toni Puntí, des de la Biennal de Venècia.

23:23 L'entrevista: europees 2009
23:52 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano entrevista Joan Solà, filòleg, catedràtic de Llengua catalana a la Universitat de Barcelona i membre de l'Institut d'Estudis Catalans, amb motiu de la publicació del seu assaig "Plantem cara. Defensa de la llengua, defensa de la terra". A més, Marina Espasa i Enric Juste entrevisten Jillian i Mariko Tamaki, autores del còmic "Skim", recentment presentat a Barcelona en el marc del Saló del Còmic. Mita Casacuberta i Víctor Amela comenten novetats literàries. El programa acabarà amb l'actuació de Tornasol.

00:53 Cànon Mites - Els Egipcis
01:18 Cànon Mites - Els Grecs
01:43 Cada quadre, una història - "Noi mossegat per un llangardaix" de Caravaggio
02:07 quèquicom - M.A.T. Penjats d'un fil
tancar

M.A.T. Penjats d'un fil

La MAT, o línia de molt alta tensió, té per objectiu unir la península Ibèrica amb la resta d'Europa per una línia elèctrica de 440.000 volts que travessa l'Empordà i els Pirineus. Quèquicom aporta el coneixement tècnic i científic necessari per formar-se una opinió sobre aquesta infraestructura, que és una de les més polèmiques de la història de Catalunya. Miquel Piris ha escoltat els partidaris i els detractors de la línia d'alta tensió. La primera qüestió és si s'ha d'incrementar la capacitat de la xarxa elèctrica. Xavier Quer, president Associació Municipis Contra la MAT, es pregunta si les dimensions de la nova infraestructura s'ajusten a les necessitats del consum gironí. Manel Nicolàs, del Col·legi d'Enginyers Tècnics de Barcelona, defensa la creació de la MAT, perquè la província de Girona no depengui d'una única via de subministrament.

02:29 Col.leccionistes - Vida quotidiana
tancar

Vida quotidiana

Avui visitarem la botiga de queviures dels nostres avis... passarem per la barberia i acabarem a la farmàcia. Tot plegat un viatge en el temps de la mà de col·leccionistes d'antics objectes quotidians: cartells de propaganda, ampolles de lleixiu, envasos comercials, medicaments...

02:55 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Andorra acaba de constituir el primer govern progressista de la seva història enmig d'un context de pressió internacional perquè deixi de ser considerada un paradís fiscal. "Valor afegit" fa una radiografia del país dels Pirineus i parla amb el nou cap de Govern sobre la necessària reconversió de sectors puntals de l'economia andorrana com la banca, la construcció o el comerç.

03:22 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Tim Biskup, artista del moviment pop surrealista, i actuació de la cantant Lydia Lunch. Connexió amb Toni Puntí, des de la Biennal de Venècia.

03:52 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano entrevista Joan Solà, filòleg, catedràtic de Llengua catalana a la Universitat de Barcelona i membre de l'Institut d'Estudis Catalans, amb motiu de la publicació del seu assaig "Plantem cara. Defensa de la llengua, defensa de la terra". A més, Marina Espasa i Enric Juste entrevisten Jillian i Mariko Tamaki, autores del còmic "Skim", recentment presentat a Barcelona en el marc del Saló del Còmic. Mita Casacuberta i Víctor Amela comenten novetats literàries. El programa acabarà amb l'actuació de Tornasol.

04:50 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

ELENA --- PLOU JOAN MIQUEL OLIVER --- FINAL FELIÇ PLOUEN CATXIMBES --- LA BLANCA LA INCREÏBLE HISTORIA DE CARLES CAROLINA --- A PEU PLA EL PETIT DE CAL ERIL --- MANDOLINES TRALARI MAZONI --- EUFORIA ROSA LUXEMBURG --- MOLA FUMAR DE NIT DEPT --- QUAN ET MIRO ALS ULLS VERDCEL --- A MANS BESADES MARC PARROT --- AVIONS TERAPIA DE SHOCK --- 20 MINUTS D¿ESPERA XAZZAR --- IMAGINARI LAX¿N¿BUSTO --- COMENÇAR GUILLAMINO --- LA VIDA

05:40 Expedients de l'espai - A l'infinit
05:50 Expedients de l'espai - Els forats negres
06:00 El medi ambient - Els piocs salvatges d'Aragó
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Surfistes del cel - El sabre dels poders
tancar

El sabre dels poders

L'Okada, un assassí renegat, ha robat el llegendari Sabre dels Poders. La seva intenció és arribar a controlar la màfia japonesa... amb l'ajut d'en Cíber, és clar. La Tallagels, com a protectora de la seva generació, està obligada a recuperar el sabre per conservar l'honor de la família. I els Surfistes del Cel no la pensen pas deixar sola davant del perill!

07:28 Els barrufets - En Gargamel, generós / Els barrufets i l'arbre de...
tancar

En Gargamel, generós / Els barrufets i l'arbre de...

Pot ser que en Gargamel es vulgui fer amic dels barrufets? Quina una en deu portar de cap? Que s'ha tornat bo de cop i volta? Ja ho diuen que, qui ho té del néixer, no ho deixa. La mare d'en Gargamel, que encara té més malícia que ell, l'ha ajudat a pensar-ne una per acabar de totes totes amb els barrufets. I és que els nostres amics blaus no saben què són els diners...

07:55 Doraemon - El martell màgic/El rellotge de sorra de la sort
tancar

El martell màgic/El rellotge de sorra de la sort

El martell màgic - El rellotge de sorra de la sort

08:23 Doraemon - El mocador taxi/L'agulla de l'agraïment
tancar

El mocador taxi/L'agulla de l'agraïment

El mocador taxi - L'agulla de l'agraïment

08:49 mic 3
08:49 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia té unes sabates vermelles brillants que són les millors del món. No les canviaria per cap altres, però resulta que ja li van petites. Com s'ho pot fer? El pare n'hi vol fer comprar unes altres, però ella diu que ni parlar-ne! Pot ser que se n'emprovi cent parells i que no n'hi agradi cap?! A veure quina una se n'empesca, aquest cop, en Carles...!

09:02 La vaca Connie - La Connie i la natura
tancar

La Connie i la natura

Un dia de primavera comença a nevar, i totes les flors del jardí de l'àvia desapareixen. La Clara explica a la Connie que la natura sempre va canviant. Les pedres del riu es tornen suaus i rodones, l'aigua es congela quan fa fred i després es fon, i la Connie creix cada dia més. Un cop desapareix la neu, tornen a sortir les flors.

09:09 La vaca Connie - A qui m'assemblo?
tancar

A qui m'assemblo?

En Patch i la Connie juguen a buscar en què s'assemblen entre si els animals. En Patch és com el llop Cyril: té el pelatge bru i el musell punxegut. Les tortugues i els cargols es mouen lentament i porten la casa a l'esquena. Però, a qui s'assembla la Connie?

09:19 Tork - el ratolí amagat
tancar

el ratolí amagat

Al bosc s'ha organitzat un mega joc de fet i amagar en què tothom busca el ratolí. Els nostres amics també hi participaran, però hauran d'enfrontar-se a les pistes falses dels animals que no volen que els guanyin. Podran trobar el ratolí abans que els altres?

09:33 Club Super3
09:33 Rovelló - Autopista a Navell
tancar

Autopista a Navell

A prop de Navell hi estan fent una autopista que posarà en perill tot el bosc que hi ha als voltants. L'única manera d'aturar les màquines seria que hi hagués alguna espècie en vies d'extinció. En Rovelló mourà cel i terra per trobar algun animal que s'hagi de protegir.

10:01 Lola & Virginia - Carnaval
tancar

Carnaval

S'acosta el carnaval i totes les escoles ja organitzen la desfilada! Al Sant Llorenç, però, no s'acaben de posar d'acord. La Virgínia, com de costum, vol ser el centre de totes les mirades. La Lola i companyia, en canvi, volen fer una cosa divertida¿ i aquesta vegada no pensen permetre que la Virgínia se surti amb la seva! De què et sembla que es disfressaran?!

10:14 Info k
10:27 Méteo K - Cap. 46
10:33 Club Super3
10:33 La màgica Do-Re-Mi - Que no us aturi res! El drama d'època de les aprenentes de bruixa
tancar

Que no us aturi res! El drama d'època de les aprenentes de bruixa

La llegenda ve de l'any 1853, quan un samurai es va trobar un nadó. Se'n va haver de fer càrrec amb l'ajut de quatre noietes, que es van haver d'enfrontar al malèfic senyor Oyajide, decidit a fer-se l'amo del món. Vols saber com continua...?

10:58 Espies de veritat - Espies a l'espai
11:20 Un forat a la butxaca - Roba i sabates
11:25 La tata - The nanny (iii)(49-72)
11:47 La tata - The nanny (iii)(49-72)
12:13 Club Super3
12:13 Rantaro - Una altra vegada a l'escola / El voluntari pesat / La paret de gel
12:42 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - A l'edat de pedra hi havia molts bolets Matsutake
13:12 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La dama pintada
tancar

La dama pintada

Avui els nostres herois arribaran a un poble pescador on l'exèrcit hi ha muntat una fàbrica d'armes. El riu està contaminat i la gent es mor de gana. L'Aang i companyia no tenen clar si els han d'ajudar o si han de continuar amb la seva missió d'acabar amb el Senyor del Foc. A més, aviat apareixerà l'esperit de la Dama Pintada...

13:38 Tags
13:56 3xl.cat
13:56 Sweesters -virtual room- - L'habitació s'encongeix
tancar

L'habitació s'encongeix

La Virtual Room s'ha espatllat i les noies estan en perill !

13:58 Sweesters -virtual room- - El joc
tancar

El joc

La Laia es connecta i es troba a la Ji Lan i a l'Olívia quietes com estàtues.

14:04 El detectiu Conan - L'assassinat de casa els ceramistes famosos (1)
14:28 El detectiu Conan - L'assassinat de casa els ceramistes famosos (2)
14:51 Hattori el ninja - Prou d'alcohol / Loteria / Llevaneu ninja
15:00 3xl.cat
15:00 Fushigi Yugi: el joc misteriós - No et deixaré mai
tancar

No et deixaré mai

Tamahome ha vingut a acabar el que va començar a Kutou, però Hotohori el desafia a un duel a mort per protegir Miaka. És un enfrontament entre guerrers de Suzaku i Miaka intenta posar-hi fi, però sembla que no hi serà a temps. L'únic que pot salvar Tamahome de la mort són els sentiments per Miaka que encara conserva en algun racó del cor. Mentrestant, a Kutou, Nakago assegura a Yui que, encara que Tamahome no mati Miaka, els ha parat una trampa que impedirà que celebrin la cerimònia d'invocació de Suzaku.

15:24 One piece - Whisky Peak, la terra on els pirates són benvinguts
tancar

Whisky Peak, la terra on els pirates són benvinguts

En Ruffy i la seva banda descobreixen el motiu pel qual la balena se sent tan trista i, per posar-hi remei, en Ruffy li promet tornar per enfrontar-s'hi.

15:49 Somnis d'estiu
16:13 Samantha ups! - La Samantha de vacances a Marràqueix 6
16:20 Invasió - Rèquiem
17:05 Curiositats del món animal - Orangutans
17:10 Món salvatge - El mascarell
17:17 mic 3
17:17 Bumba
17:23 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Hi ha un cel tan negre que l'Ava, en Riko i en Teo estan convençuts que plourà. Es podrien amagar a sota d'un arbre, però els podria caure un llamp al damunt. Sort que en Teo ha descobert una cova... que és molt fosca i que sembla que hi ha... un monstre! O potser és un esquirol?! Avui els nostres amics s'adonaran que les tempestes tampoc no fan tanta por...

17:33 Bob, el manetes - El Golut fa de capatàs
tancar

El Golut fa de capatàs

A en Bob i a la Wendy els han convidat a anar a dinar a l'ajuntament. En Bob no hi vol anar, però la Wendy convenç el Golut que es faci càrrec del taller i d'acabar el garatge nou de l'alcalde. En Bob no s'hi pot negar.

17:49 Una mà de contes - La casa daurada
tancar

La casa daurada

Conte basat en l'obra del MNAC "Retaule de Santa Bàrbara", anys 1410-1425. Atribuït a Gonçal Peris Sarrià.

17:59 Club Super3
17:59 Mila - Crapouillette, la Grenouille
tancar

Crapouillette, la Grenouille

Avui la Mila t'explicarà la història de la Rauqueta, una granota molt presumida que estava decidida a guanyar el primer premi del concurs de bellesa del bosc. Resulta que cada any el premi se l'enduia en Janeudes, el bou, només perquè era molt gros. Vols saber com s'ho va fer la Rauqueta per engreixar-se... i per convertir-se una heroïna?!

18:07 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo tenia un os amagat al jardí i no hi ha manera de trobar-lo. Fa estona que fa forats, i al final, tant treballar, li ha donat una recompensa, una senyora recompensa! Ha trobat un os tan gros que la Petúnia diu que és de mamut! I que l'han de dut al museu! Com pot ser?! Després de tot un dia de pencar, en Loopdidoo no es pensa quedar amb les potes buides!

18:16 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

Avui hi ha el concurs de mascotes més maques de Vila-rara i en Nou està convençut que amb la seva pinta d'estrella de cinema, no tindrà rival. D'entrada, ja ha guanyat la categoria de la mascota més olorosa, però amb això no en té prou. També vol la de la mascota més espavilada i, sobretot, la de més bona casta! Vols dir que s'hi hauria d'haver presentat?!

18:33 Doraemon - 1ª Hist.: Nobitalona, la millor ciutat del món. 2ª Hist.: Vull ser el millor pare del món!
19:04 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Unes obres al clavegueram de la ciutat podrien fer que es descobrís el secret del Club dels Caçamonstres, i la nau espacial que tenen enterrada a sota del jardí de la Cathy! Més que res perquè els treballadors són àliens que tenen com a objectiu acabar amb el Club! A més, hi ha una llegenda que diu que pel clavegueram hi volta un fantasma!

19:30 Info k
19:42 3xl.cat
19:42 One piece - La força dels tres sabres d'en Zoro contra la banada Baroque
tancar

La força dels tres sabres d'en Zoro contra la banada Baroque

En Zoro descobreix la banda de caçapirates d'en Baroque i lluita contra ells perquè no puguin atrapar en Ruffy i els seus.

20:07 Sweesters -virtual room- - L'habitació s'encongeix
tancar

L'habitació s'encongeix

La Virtual Room s'ha espatllat i les noies estan en perill !

20:09 Tags
20:24 3xl.cat
20:24 Sweesters -virtual room- - El joc
tancar

El joc

La Laia es connecta i es troba a la Ji Lan i a l'Olívia quietes com estàtues.

20:28 Minúscul - Cap. 14 L'hora de la migdiada
tancar

Cap. 14 L'hora de la migdiada

Hi havia una vegada una marieta que estava molt cansada i tenia ganes de fer una migdiada. Era un dia que feia molta calor, però al final va trobar un lloc ideal per fer-hi la becaina, fresquet, tranquil, tot era perfecte, fins que va començar a somiar. De cop i volta, la van despertar els crits d'una cigala i... Vols saber com s'acaba el conte...?

20:33 Minúscul - Cap. 16 El pont sobre el riu Zzzeee
tancar

Cap. 16 El pont sobre el riu Zzzeee

Una columna de formigues es troba cara a cara amb una esquerda impossible de travessar. Sembla que no sigui gran cosa, però són tan menudes que no tenen res a fer-hi. La solució s'haurà de rumiar molt, però el que està clar és que ha de ser un treball en equip. Seguint les ordres del seu cap duran a terme un pla força original: construir un avió amb un tros de diari.

20:39 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:01 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:23 Minúscul - Cap. 28 L'enciam
tancar

Cap. 28 L'enciam

Que n'és de bona, l'amanida! I si no, pregunta-ho a l'eruga que s'està cruspint un enciam que està boníssim! Però compte! Arriba el perill! S'acosta un cargol amb cara d'afamat que podria deixar l'eruga sense teca. No ve gaire de pressa, però tard o d'hora arribarà. Com s'ho pot fer l'eruga per continuar llepant-se els dits amb l'amanida!

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1799
tancar

Cap. 1799

A en Iago no li fa cap gràcia que s'escampi que ell i en Gonzalo s'han embolicat, però les coses encara es poden complicar més... La Júlia parla amb en Marcel del problema que els suposa tenir la Dhara a casa, i en Marcel troba una solució... bona per a ell. En Jofre s'acosta a l'Alba, i en Gerard s'assabenta del tema de l'embaràs de la Lluna. En Beni i en Rafa peten, però en Forques els recorda les condicions per concursar.

21:58 Sitges
22:55 Extres Coproduccions - La balada de l'estret
tancar

La balada de l'estret

El director madrileny, Jaime Botella, està rodant un telefilm en què explica una història de perdedors i de frontera. Interpretada en els papers principals per Oriol Tarrasón, Candela Fernández, Sergi Calleja, Eduard Velasco, Jaume Garcia Arija, Ana Vayón, Fermí Reixach i Josep M. Domènech, La balada de l'estret és una coproducció de Fausto Producciones, Canal Sur, Andalucine amb Televisió de Catalunya. La fotografia és de Núria Roldós, i el rodatge es farà Sevilla, Tarifa i Tànger. Sinopsi Samuel torna a la seva ciutat després de molts anys d'haver-ne fugit. Va deixar enrere la seva dona i una filla, i ara torna per fer-se càrrec de l'hotel d'en Leo, un amic que ha mort. Però en Leo tenia tractes amb l'André, un traficant de droga que ara demana comptes a en Samuel, que no està al corrent de res.

23:00 Sitges
23:43 Porca misèria - EL PUNT FEBLE
tancar

EL PUNT FEBLE

El Pere està convençut que la Dolors i el Domènec tenen un rotllo. La Gala presenta el Günther a la Natàlia i el tio se la intenta lligar. L'Ester convenç el Grimau perquè s'ocupi de les tasques administratives i així permetre que la Laia es pugui dedicar a la investigació. El Quim i el Cefa comparteixen habitació d'hospital i munten un pollastre.

00:39 16 dobles - Una vida nova
tancar

Una vida nova

Es posa al descobert l'autèntic passat de la Montserrat i això trasbalsa a tothom. Tots queden afectats i els plans s'estronquen. Tothom sobreprotegeix el patriarca, però en Lluís té una reacció ben sorprenent. Una reacció que la Cristina no està disposada a acceptar. En Pascal ha de marxar i demana a la Lídia que es reuneixi amb ell més endavant. En Marc es desespera. Hi ha una conspiració per a aconseguir que en Pau li faci cas d'una vegada a la Cati. Però hi haurà una sorpresa.

01:36 Beverly Hills - Lost in Las Vegas
02:17 Beverly Hills - If I had a hammer
02:59 Riviera - + info
tancar

+ info

Gabriella demana explicacions a Klaus pel dolor que té al cor... té la sensació que s'està enamorant. Stefan li revela els seus plans per entrar en el negoci dels perfums.

03:24 Riviera - + info
tancar

+ info

Jennifer demana ajuda a Clara per aconseguir una segona oportunitat amb Sam. Beatrice li diu a Elizabeth que es mantingui lluny de Vil·la Olympia.

03:49 16 dobles - Una vida nova
tancar

Una vida nova

Es posa al descobert l'autèntic passat de la Montserrat i això trasbalsa a tothom. Tots queden afectats i els plans s'estronquen. Tothom sobreprotegeix el patriarca, però en Lluís té una reacció ben sorprenent. Una reacció que la Cristina no està disposada a acceptar. En Pascal ha de marxar i demana a la Lídia que es reuneixi amb ell més endavant. En Marc es desespera. Hi ha una conspiració per a aconseguir que en Pau li faci cas d'una vegada a la Cati. Però hi haurà una sorpresa.

04:45 El cor de la ciutat - Cap. 1799
tancar

Cap. 1799

A en Iago no li fa cap gràcia que s'escampi que ell i en Gonzalo s'han embolicat, però les coses encara es poden complicar més... La Júlia parla amb en Marcel del problema que els suposa tenir la Dhara a casa, i en Marcel troba una solució... bona per a ell. En Jofre s'acosta a l'Alba, i en Gerard s'assabenta del tema de l'embaràs de la Lluna. En Beni i en Rafa peten, però en Forques els recorda les condicions per concursar.

05:13 Joking around
05:33 Joking around
05:36 Beverly Hills - Lost in Las Vegas
06:17 Beverly Hills - If I had a hammer