Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
07:00 Automobilisme - 3a sessió entrenaments lliures G. P. de Malàisia
08:05 Champions Magazin - Champions Magazín
08:30 Notícies 3/24
08:55 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

Josep M. Ballarín és, probablement, el mossèn més popular de Catalunya. La seva trajectòria ha estat lligada al Santuari de Queralt i el poble de Gósol. Ha escrit més de 40 llibres entre novel·la i assaig, ha col·laborat en diverses publicacions i ha participat en nombrosos programes de ràdio i televisió. Signes dels temps entrevista Josep M. Ballarín que, malgrat tenir 90 anys, continua parlant amb saviesa i bon humor.

09:45 Automobilisme - Qualificació G. P. de Malàisia
11:25 La salut al cistell - + info
tancar

+ info

Montserrat Carulla és la convidada. I la Màbel anirà a comprar al mercat de Salt, acompanyada de la Maria Lluïsa Torrent, cuinera del restaurant Vilanova, de Salt. La Màbel i la Maria Lluïsa es reuniran en el punt de trobada més emblemàtic de la població: la plaça de les Llúdrigues. La Maria Lluïsa donarà a conèixer quins són els secrets d'una recepta típica del municipi: l'ànec amb salsafins, per alguns també conegut com l'ànec a l'estil de Salt.

12:15 Zona zàping
12:40 Automobilisme - Qualificació G. P. de Malàisia
14:20 Tot un món - Paisatge intercultural
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Barrabàs
tancar

Barrabàs

Ponç Pilat ofereix a la multitud que triï entre l'alliberament de Jesús o el de Barrabàs i la gent opta per l'últim. Barrabàs torna amb la seva dona, que el rebutja perquè creu en Jesús. A causa de les seves creences, ella mor apedregada i ell torna a delinquir, fins que el condemnen a treballs forçats en una mina italiana durant vint anys. Allà fa amistat amb Sahak, un esclau cristià. A causa d'una catàstrofe que destrueix la mina, tots dos han de fer de gladiadors.

18:15 Pel·lícula - Només tu
tancar

Només tu

Faith és una noia que als onze anys va preguntar, fent esperitisme, el nom de l'home de la seva vida. Tres anys després va tornar a preguntar-ho a una persona que llegia el futur i li va repetir el mateix nom: Damon Bradley. Però Faith no coneix Damon fins pocs dies abans de casar-se amb un altre home. Ella no dubta gens a volar fins a Itàlia per trobar-se amb Damon, que resulta ser amic d'infantesa del seu promès.

20:20 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Sevilla - Tenerife
00:00 El vestidor - El vestidor: Barça - Athletic
00:30 Pel·lícula - Justícia infinita
tancar

Justícia infinita

Joshua McCord, un especialista en la lluita contra el terrorisme, és contractat personalment pel president dels Estats Units per tal de neutralitzar un criminal molt perillós que amenaça de fer esclatar un artefacte nuclear.

02:05 El partit - Sevilla - Tenerife
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Els 60 animals més perillosos del món - Armes
07:29 Els 60 animals més perillosos del món - Assassins
08:00 Euskal Herria: la mirada màgica - Biscaia, les valls occidentals
tancar

Biscaia, les valls occidentals

Des del mont Zalama al Gorbea s'estén un territori de muntanyes verdes i vives, dislocat en un laberint de valls. Las Encartaciones, Carranza, Trucios, Arcentales, Sopuerta i Orozco seran alguns dels paratges que mostra el documental des de l'aire. Hi ha centenars de nuclis dispersos, que coneixen bé el bosc i les pastures d'estiu. Pobles antics que han viscut en contacte amb una muntanya interior, des de les grutes prehistòriques fins a l'explotació de les mines.

09:20 Jardineria del segle XXI - El jardí de l'especulació còsmica de Charles Jencks
09:50 RITMES
09:50 Ritmes col·leccions
10:20 Ritmes poprock Hit Parade
10:45 Sputnik - Les arrugues del rock
tancar

Les arrugues del rock

Parlem de madurar, de fer-se gran i d'envellir. Parlem de l'edat del rock, una cultura musical amb més de cinquanta anys d'història que viu un moment delicat. Des del seu naixement a mitjans dels anys 50, el rock ha estat associat a la jovuentut. Però el revival constant d'estils musicals anteriors, la dificultat de fer arribar al públic propostes innovadores i el domini del mercat d'artistes veterans posa en dubte la salut de la cultura rock.

11:25 RITMES
11:25 Ritmes.cat - Hit parade
11:55 TR3S C
12:05 quèquicom - Neurorehabilitació: aprendre dels encerts
tancar

Neurorehabilitació: aprendre dels encerts

Un simple mirall pot fer desaparèixer el dolor d'un membre amputat fent creure al cervell que l'extremitat perduda es mou. Això és una de les coses aparentment impossibles que fan a l¿Institut Guttmann. Una altra és aconseguir la recuperació del moviment en persones que han patit una lesió important, però no absoluta, del sistema nerviós. En tots dos casos apliquen tècniques basades en el reforçament positiu.

12:35 Karakia - The melting pot? - 2
tancar

The melting pot? - 2

Durant el segle XX, els nord-americans han sabut marcar el complex pols polític, econòmic i també cultural del món; en canvi, en un aspecte tan senzill i quotidià com és el menjar, no sembla que hagin aconseguit el mateix que a través del cinema o la música. Aparentment, coneixem moltes coses de la cultura dels Estats Units, un país que ha exportat referents arreu del món, però és evident que més enllà dels tòpics i del fast food, també hi ha molt a dir.

13:10 L'home dels lleons
13:35 Valor afegit
14:05 Temps de neu
14:30 World sport - World Sport
15:00 KM 0 - Km 0
15:30 Esport Club
16:15 Esport Club
16:15 Handbol - F. C. Barcelona Borges - Croatia Zagreb
17:45 Esport Club
18:00 Futbol - Nàstic - Recreativo
19:50 Futbol - Esport club
19:50 Esport Club
20:30 L'home dels lleons
20:52 L'home dels lleons
21:10 Tot un món - La Garoinada 1
tancar

La Garoinada 1

El mariscador Olivier Mouton és un dels pocs que es dediquen a pescar garoines a pulmó a temperatures baixes; precisament, quan està permès agafar-ne. Al llarg d'aquest reportatge veurem com l'Olivier se submergeix a la Costa Brava i ens explica tot el procés abans de vendre-les, des de les despeses que comporta fins a la pesca il·legal, alhora que ens comenta les diferències que hi ha entre la legislació de França, d'on ell és originari, i la nostra.

21:15 Tot un món - La Garoinada 2
tancar

La Garoinada 2

Les garoines són l'entrant; un combinat de gambes, calamarsons, mandonguilles i rovellons, el segon plat. El cuiner, M'barek Sadiki, conegut com a Charlie, del Restaurant Xadó, de Palafrugell, ens serveix el menú de la garoinada, típic de l'Empordà, que, sobretot, s'ofereix el cap de setmana, i ens ensenya com preparar-lo. El Charlie va arribar del Marroc fa gairebé 40 anys i va treballar de xef a l'Hotel Llafranc durant prop de 30.

21:20 Nydia - + info
tancar

+ info

La ballarina i coreògrafa Eva Mas ha treballat diferents disciplines de dansa: des del clàssic, passant pel contemporani, fins a diferents tècniques de danses orientals. L'hem visitat al Centre Internacional de les Arts, a Navata, a l'Empordà, per conèixer la seva feina al costat del músic Jordi Ralló. La pianola continua sent un instrument màgic. Una de les majors col.leccionistes de rotlles de pianola, la barcelonina Eva Muns, ens convida a una magnífica audició a casa seva.

21:45 Loto 6/49
21:50 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Entrevistes en exclusiva de Jaume Figueras als protagonistes i director de "Furia de Titanes", l'estrena estrella de la setmana en 3D. Reportatge de l'estrena infantil "La niñera mágica i el big bang" i repàs de totes les entrevistes de Cinema 3 a l'actriu protagonista Emma Thompson. Entrevista a la directora de "Lourdes", Jessica Hausner. Opinió del públic sobre "El escritor" l'última pel·lícula de Roman Polanski. I perfil de Cristina Plazas, una actriu amb molta afinitat amb Catalunya.

22:20 Sala 33 - Morir a San Hilario
tancar

Morir a San Hilario

San Hilario per a morir-se a gust. Les preses i la modernitat gaire bé han deixat el poble sense feina i és per això que, ara, esperen il·lusionats l'arribada de German Cortés. Germán, un nou client, que desitja morir al poble i això permetrà que els seus habitants es llueixin com mai i, probablement, aconseguiran refer el negoci.

23:55 Sala 33 - En-terrados
00:40 Filmoteca 33. Cicle Visions del futur - Blade runner: The director's cut (v.o.s.)
tancar

Blade runner: The director's cut (v.o.s.)

Los Angeles, 2019. El policia Deckard persegueix quatre "replicants" humanoides que s'han escapat d'un taller còsmic i s'han infiltrat a la ciutat. Són uns robots intel·ligents exactes als éssers humans, excepte que no tenen afectivitat ni memòria. Deckard comença la seva investigació a la Tyrell Corporation, el lloc on van ser fabricats. Allà li presenten un nou model, Rachel, a qui han aconseguit implantar-li records. Rachel queda trasbalsada quan descobreix que no és un ésser humà.

02:40 Clàssica - Concerts de Brandenburg 6, 4 i 2
tancar

Concerts de Brandenburg 6, 4 i 2

Els "Concerts de Brandenburg" segueixen l'estructura dels "concerti grossi" del Barroc: forma ternària, és a dir, ràpid-lent-ràpid, i la forma dialogant solistes-tutti. Bach utilitza diversos instruments, fins i tot en desús ja a l'època: parlem de les violes de gamba o la flauta de bec. La plantilla de músics varia en cada concert.

03:30 Rodasons - + info
tancar

+ info

Després d'haver complert setze anys de presència a la pantalla, i coincidint amb l'emissió número 750, el Rodasons obre un parèntesi en la seva programació habitual de concerts de música folk per presentar una sèrie d'espais dedicats a tres de les convocatòries musicals més importants que es produeixen a Catalunya i que tenen com a protagonista principal o compartida la música d'arrel.

03:55 Nydia - + info
tancar

+ info

La ballarina i coreògrafa Eva Mas ha treballat diferents disciplines de dansa: des del clàssic, passant pel contemporani, fins a diferents tècniques de danses orientals. L'hem visitat al Centre Internacional de les Arts, a Navata, a l'Empordà, per conèixer la seva feina al costat del músic Jordi Ralló. La pianola continua sent un instrument màgic. Una de les majors col.leccionistes de rotlles de pianola, la barcelonina Eva Muns, ens convida a una magnífica audició a casa seva.

04:20 RITMES
04:20 Ritmes cat - Música per compartir
tancar

Música per compartir

El programa d'avui està dedicat a col·laboracions entre diferents artistes.

04:45 Euskal Herria: la mirada màgica - Entre l'aigua i el vi, l'Ebre
tancar

Entre l'aigua i el vi, l'Ebre

Terres riques i pobles fabulosos s'enfilen des de les riberes de l'Ebre fins als confins de roca de les serres de Toloño i Cantàbria. És el país del vi, una regió marcada pel seu caràcter històric de frontera, on cada nucli havia estat un fortí, o avui és un formiguer de cellers. Obrint-se pas entre les penyes de Sobrón, l'Ebre s'ha fet una porta per entrar al País Basc. L'Ebre ha tallat les imponents muralles de la serra d'Árcena com un matxet poderós.

05:15 RITMES
05:15 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Lexu's; Joanjo Bosk; The Gruixut's; Maria Coma; Cesk Freixas; Delen; Estanislau Verdet; OBK; Sedajos; La increïble història de Carles Carolina.

05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: Spandau ballet; Rancid; Fran Gayo; El pacto; L.A.; Lexu's; Delafe y las flores azules; Grizzly bera; The killers.

06:35 Planeta Terra
06:35 Naturalesa fantàstica - Ball sincronitzat! - El Japó: Els arengs gràcils
Progrmació BD ....
07:20 Les Tres Bessones - Amadeus
tancar

Amadeus

Les Tres Bessones són a classe de música quan entra la mestra i es troba tothom ballant una música infernal. La Bruixa Avorrida aprofita per enviar les nenes a Viena, ciutat de la música, en ple segle XVIII. Allà coneixeran Salieri, el músic de la cort, i ajudaran Mozart a presentar-se davant de l¿emperador i a convertir-se en el seu músic preferit.

07:40 SamSam - Em Samferotge el piraterrible
tancar

Em Samferotge el piraterrible

En Malsòmines ha convençut en SamSam que el SamPare i la SamMare no són els seus pares de debò. Li ha fet creure que, en realitat, el seu pare és en Barbaferotge. En SamSam, no gaire decidit, se'n a a viure amb els Piraterrible... Vols dir que no se n'adonarà que en Malsòmines li ha aixecat la camisa?

07:46 SamSam - En Kikí, el lladre
tancar

En Kikí, el lladre

No se sap ben bé per què, però en Kikí s'ha tornat dolent i ha robat tot de lingots d'or d'un banc. De fet, l'únic que ho sap és en Barbaferotge, que dirigeix la nau espacial d'en Kikí amb un comandament a distància. En SamSam no ho pot pas permetre, això! A més, avui, tindrà un ajudant molt espacial: en Marrameu! Com s'ho faran per salvar en Kikí?

07:50 Explica'm un conte - Un detectiu ben curiós
08:00 Lou! - Rols dolents
08:15 Lou! - Boca a boca
08:30 mic 3
08:30 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Teo i en Riko han conegut un hipopòtam que no para de plorar. Està molt trist perquè la Kiki, l'ocelleta que li gratava l'esquena i que era la seva millor amiga, se n'ha anat. Resulta que li feia por quan badallava, amb aquella boca tan grossa, i ara no vol tornar de cap manera. Com s'ho poden fer per convence-la? Se t'acut alguna idea?!

08:40 La Franny i les sabates màgiques - El papa pingüí
08:55 Pingu - En Pingu fa de pilot
tancar

En Pingu fa de pilot

En Pingu i la Pinga juguen amb l'avió dins de l'iglú i fan tant d'enrenou, que la mare els en fa fora. Més tard, veuen un avió de veritat i decideixen fer-se'n un. En Pingu farà de pilot i la Pinga de passatgera. Creus que arribaran gaire lluny?

09:00 Bob, el manetes
09:14 Bob, el manetes
09:25 Doraemon - Els caramels dels tres estats / El coixí intercanviador
tancar

Els caramels dels tres estats / El coixí intercanviador

Per suportar una mica més bé la calor, avui en Doraemon ha tret uns caramels que et permeten canviar d'estat sòlid a líquid... i fins i tot a estat gasós! T'imagines de què és capaç en Nobita amb aquest invent?! Més tard, amb el Coixí Intercanviador en Nobita podrà fer realitat els seus somnis. Abans, però, cal saber diferenciar la realitat del somnis! No t'ho perdis!

09:49 Doraemon - La cançó d'en Doraemon / L'encenador portaguions
tancar

La cançó d'en Doraemon / L'encenador portaguions

Avui els nens del barri hauran d'anar a un altre concert d'en Gegant i, és clar, no saben com fer-s'ho per evitar-ho. Sort que en Doraemon té un invent infalible... però també té intenció de començar la seva carrera musical! Que no els passi res! Per cert, t'imagines un guió que t'obligui a fer tot el que hi està escrit?! Avui ens farem un tip de riure!

10:14 Doraemon - Increïble! En Nobita ha tret un deu / La targeta del dimoni
tancar

Increïble! En Nobita ha tret un deu / La targeta del dimoni

En Nobita, per primera vegada a la vida, ha fet un examen perfecte. Veient que no s'ho creu ningú, un robot publicitari s'encarregarà de comunicar-ho a tothom... amb unes conseqüències imprevisibles per en Nobita, és clar! Més tard, coneixerem la Targeta del Dimoni, un invent que dóna diners.. a canvi de centímetres d'altura! No t'ho perdis!

10:45 Jo sóc així - Enganys mal interpretats
tancar

Enganys mal interpretats

El pròxim examen es presenta interessant. A tots els posarà la mateixa nota, la mitjana de tot el grup. La Birch ha convençut en Liam que la Sandra té problemes d'estudi per culpa dels nois. Si no hi fan alguna cosa, segurament suspendran tots. La solució és evident: inventar-se un admirador secret. El que passa és que la Sandra no en té mai prou!

10:56 Jo sóc així - Esperit d'equip
tancar

Esperit d'equip

La Sandra ha decidit apuntar el Grup 4 a "Ho sabia", un concurs de la tele per a "nens repel·lents que ho saben tot", segons en Raffi. Segons la Sandra, si vol trobar espònsors per patrocinar-se en el món de l'skate, s'ha de fer famosa! Però això de sortir a la tele no és tan fàcil com sembla! I menys, si corres el perill de sortir-ne amb la cua entre les cames!

11:07 Jo sóc així - Retrat de gran home
tancar

Retrat de gran home

El senyor Towes té el plaer d'anunciar-vos que aquest any el guanyador del premi d'art jove és... Raffy Rodríguez! Això vol dir que la Birch ha perdut... Segons la Sandra, la Birch trigarà ben poc a explotar. En Liam ho està processant tot amb un llibre del senyor Towes. I en Raffi encara no entén com és que la Birch no s'alegra que hagi guanyat el concurs...

11:18 Jo sóc així - El llapis assassí
tancar

El llapis assassí

La Birch, de cop i volta, s'ha fet famosa per una tira de dibuixos que es diu "Vida en grup" i que algú l'hi ha publicat al diari. Hi surten tots quatre, i la Sandra de seguida s'ha queixat que els deixa com si fossin uns friquis. De fet, aviat es convertiran en la riota de tot l'institut! I això com s'arregla?! Discutint? O fent pinya?

11:29 Jo sóc així - La transformació
tancar

La transformació

En Liam està molt estrany últimament. Tant aviat va vestit d'home de negocis, com d'estrella del rock... La Sandra, la Birch i en Raffi aviat descobriran la veritat. En Liam està enamorat! I d'una noia més gran! La Cythia! L'han d'ajudar en la transformació per acostar-se a la noia dels seus somnis... Però, entre poc i massa! Que no sembli un tocat de l'ala!

11:40 Combat Xaolín - L'escorpí emperador
12:00 Combat Xaolín - Els escurçons negres
12:20 Combat Xaolín - Els crits de la sirena
12:40 Combat Xaolín - El retorn del gran panda
13:00 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

La nota final d'en Zeke depèn del treball de l'arbre genealògic, que ha d'entregar demà i que encara ha de començar! És evident que el més ràpid, en lloc de començar a remenar papers, és dibuixar els seus avantpassats al bloc i parlar-hi directament. Però compte, que un dels molts cosins que han aparegut per casa és un pispa... i li ha fet molta gràcia el bloc!

13:22 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Després de celebrar que l'han escollit per participar a "Cervell i músculs", el seu concurs preferit de la tele, en Zeke s'ha adonat que, en realitat, és una edició especial per a famílies. I que haurà de competir amb els Smartley, els més llestos de la ciutat! Si no se li acut una idea supergenial, ja pot dir adéu al viatge a Hawaii, el premi per als guanyadors!

13:44 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

En Zeke encara no se'n sap avenir! En Rip Riker, el millor patinador del món, està fent una exhibició al parc! Ha vingut per organitzar una competició per triar un noi que actuarà amb ell a la pròxima gira. En Zeke ha vist ben clar que és una oportunitat que no pot deixar escapar. El problema és que hi ha algú altre que també està disposat a fer trampes. Pot ser que sigui en Rip?!

14:07 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

En Zeke ha decidit que ha arribat el moment d'independitzar-se, de tenir un cau propi, com ara el garatge de casa, amb un espai per patinar, tele amb pantalla gegant, gelats a dojo, un lloc tranquil, on pugui jugar sempre que vulgui al Corredor Diabòlic, un lloc... que quan ho sàpiguen els altres no s'hi cabrà! Com es pot aturar aquesta invasió?!

14:35 La màgica Do-Re-Mi - L'Akatsuki, el misteriós ben plantat!
tancar

L'Akatsuki, el misteriós ben plantat!

L'Ojijide ha posat el jove Akatsuki al servei de l'Oyajide, que tot sol no aconsegueix segrestar la Flor. La Do-re-mi s'enamorarà a primera vista de l'Akatsuki, que d'aquesta manera es podrà infiltrar dins del grup. Se'n sortiran, aquesta vegada?

15:00 La màgica Do-Re-Mi - Ajudem la Kanae a fer règim!
tancar

Ajudem la Kanae a fer règim!

La Kanae menjaria fins a rebentar. No se'n pot estar. Ara bé, quan es posa a règim, es troba malament i es posa malalta. I la Flor? Vols dir que no menja massa també? La Do-Re-Mi, la Hasuki i l'Aiko n'estan convençudes. Què hi diu la Majoheart?

15:25 La màgica Do-Re-Mi - Records i calèndules!
tancar

Records i calèndules!

Tot l'equip de la Botiga Màgica se n'han anat a Kokkaido, al nord del Japó. Allà s'hi troben el senyor Harukaze amb una noia molt jove. És una amiga seva que va perdre el marit fa poc. Hi han anat a pescar per última vegada, en record d'ell.

15:45 L'abella Maia - Cap. 31 El pardal harald
tancar

Cap. 31 El pardal harald

La Maia s'ha trobat un pollet que ha caigut del niu i ha decidit fer-se'n càrrec: cuidar-lo, defensar-lo, alimentar-lo i estimar-lo. Però és clar, l'ocellet s'alimenta d'insectes, i els insectes són amics de la Maia. Què han de fer, ara?

16:10 L'abella Maia - Cap. 32 La geganta maia
tancar

Cap. 32 La geganta maia

Avui la Maia ha somiat que era una superabella, grossa com un ocell, i que tot el món dels insectes tremolava només de veure-la. Però la Maia, ni en somnis, no pot canviar la seva manera de ser, no es pot pas convertir en una abella dolenta...

16:35 L'abella Maia - Cap. 33 Fugint d'un pardal i d'una granota
tancar

Cap. 33 Fugint d'un pardal i d'una granota

La Maia les troba molt divertides, les granotes, i no s'acaba d'acostumar a veure-les com enemigues seves. Per això avui li ha anat tan just, d'acabar a la panxa d'un d'aquests animalons. Sort n'ha tingut d'un noi que passava per allà, o no...?

16:55 Pat i Stan - Cap. 35 Les grans vacances
tancar

Cap. 35 Les grans vacances

L'Stan, abans d'anar-se'n de vacances amb en Pat, ha decidit instal·lar un sistema d'alarma antirobatori que està connectat a un superordinador. La pega és que en Pat, abans de sortir de casa, ha fet saltar l'alarma i la casa ha quedat totalment segellada. Amb ells dos a dins! Ja et pots imaginar les vacances que els esperen... No t'ho perdis!

17:05 mic 3
17:05 Zoomix - + info
tancar

+ info

El pitó Biti és molt difícil de veure, perquè té una pell genial per camuflar-se. La Biti sempre té gana i les marques de la pell l'amaguen mentre caça. S'empassa les preses senceres, sense mastegar-les. Quan es menja un animal gros, pot trigar fins a un mes a pair-lo. Si acompanyes en Zoomix n'aprendràs moltes més coses! No t'ho perdis!

17:10 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

A mig assaig de la cançó que ha de cantar aquesta tarda amb la Júlia a la classe, a la Laia li ha agafat el singlot. D'entrada, fa molta gràcia, però ben aviat la veuràs fent les mil i una perquè li passi aquest singlot tan empipador. Tothom li dóna consells: que si saltar a peu coix, que si beure's un got d'aigua... I s'acosta l'hora de la gran actuació!

17:20 Pingu - El circ d'en Pingu i la Pinga
17:30 Bob, el manetes
17:44 Bob, el manetes
17:55 Una mà de contes - La família Forn
tancar

La família Forn

Conte basat en l'obra del MNAC "Cala Forn", any 1917.

18:02 Una mà de contes - La volta al món d'en Pere i en Ramon
tancar

La volta al món d'en Pere i en Ramon

Conte basat en l'obra del MNAC "Ramon Casas i Pere Romeu en un tàndem". Any 1897. Autor: Ramon Casas.

18:15 El meu amic gegant - Cap. 34 Melancòlic
tancar

Cap. 34 Melancòlic

En Boom, que fa dies que enyora molt el seu planeta, s'ha enfadat amb els seus companys i ha desaparegut. Al mateix temps, un alienígena que és exacte que ell ha començat a sembrar el pànic per la ciutat i tothom n'ha culpat en Boom. En realitat, però, es tracta d'un caçador de recompenses que vol capturar el nostre amic gegant!

18:28 El meu amic gegant - Cap. 35 Marbre
tancar

Cap. 35 Marbre

Els agents de l'SDC han capturat un Rockyrock i han decidit posar-li un xip, sense saber, esclar, que això augmentarà molt el seu poder petrificador i que pot acabar convertint en pedra tot el món. A més, els agents Chase i Sandborn volen aprofitar la missió per capturar en Boom, que també acabarà petrificat. Avui et deixaran de pedra!

18:41 El meu amic gegant - Cap. 36 Directament al cor
tancar

Cap. 36 Directament al cor

L'Iris ha quedat amb en Linus a la cafeteria per fer un treball. La Chase també ha quedat a la cafeteria amb un home misteriós i en Sandborn s'ha posat molt gelós. Aviat descobrirem que aquest home és un alienígena que vol fer servir la Chase per alliberar un company seu empresonat per l'SDC. Avui els nostres herois no tindran altra opció que ajudar-los...

18:54 El meu amic gegant - Cap. 37 MiniBoom
tancar

Cap. 37 MiniBoom

El Número 9 ha capturat la nau d'un Tarobran que transportava 23 espècies d'alienígenes protegides i miniaturitzades per qüestions de seguretat. Ara, en Linus i companyia també s'hauran de miniaturitzar per poder entrar a l'edifici de l'SDC, comandat ni més ni menys que pel cap dels Beebees! Avui pot passar de tot!

19:07 El meu amic gegant - Cap. 38 El vòrtex
tancar

Cap. 38 El vòrtex

Després de rescatar un Heisenberg de Planck de l'SDC, els nostres herois han decidit tornar-lo al seu planeta. La pega és que els Heisenbergs són incompatibles amb el vòrtex del rellotge de Scire. Però el pitjor de tot és que, mentre ho provaven, l'Iris ha anat a parar a l'altra banda de l'Univers, a una galàxia desconeguda! Com s'ho poden fer per recuperar-la?!

19:20 El meu amic gegant - Cap. 39 El convidat sorpresa
tancar

Cap. 39 El convidat sorpresa

Un alienígena paràsit s'ha introduït al cos de la Jenny, que és amb en Linus berenant al minigolf. El problema és que els agents Chase i Sandborn tenen ordres expresses del Número 9 de trobar-lo i aïllar-lo, però sense córrer riscos. I, si veuen que van mal dades, de destruir immediatament el paràsit... i el portador! És a dir, la Jenny!

19:33 El meu amic gegant - Cap. 40 Linus contra Boom
tancar

Cap. 40 Linus contra Boom

En Cornell, que s'anava a presentar a les eleccions per delegat de classe contra en Linus, ha tingut una idea encara més bona: fer-hi presentar en Boom, convençut que és ben capaç de manipular-lo. En Linus, que se sent traït per en Boom, ha decidit activar l'alarma d'incendis... O era la d'extraterrestres?! Sigui com sigui, l'SDC va de camí cap a l'escola!

19:45 En Leon - Cap. 21 Dos són companyia
tancar

Cap. 21 Dos són companyia

Un voltor que és una mica fastigós, tot s'ha de dir, està decidit a fer-se amic d'en Leon al preu que sigui. De fet, la seva intenció és substituir l'ocell que té al cap en Leon aguantant-li la cabellera. Avui li toca triar, al nostre amic... O engegar a córrer per desfer-se del voltor!

19:48 En Leon - Cap. 22 El rei de la rialla
tancar

Cap. 22 El rei de la rialla

En Leon ha vist un parell de gripaus que no paren de riure com dos beneits. Però resulta que quan s'hi ha acostat, no s'han pogut aguantar i encara s'han posat a riure molt més. Pot ser que se'n riguin d'ell?! Això s'ha d'aclarir! En Leon és el rei de la sabana, però potser també ho és de la rialla!

19:50 La missió dels Maddigan - Cap. 11 El mirador del pelegrí
tancar

Cap. 11 El mirador del pelegrí

La Fantasia dels Maddigan han arribat al Mirador del Pelegrí i ja són molt a prop de Solis. L'Yves i la Maddie cada cop estan més units i ara la Garland s'adona que encara troba a faltar més en Ferdy. De fet, en Timon li ha donat l'oportunitat de tornar a escriure la història per recuperar el seu pare, però podria posar en perill tota la missió...

20:14 La missió dels Maddigan - Cap. 12 La ciutat del llac
tancar

Cap. 12 La ciutat del llac

La Fantasia dels Maddigan només tenen dos dies per arribar a Solis. Ara, a més, han de travessar un llac que està vigilat per un monstre, la taniwha, capaç de partir una persona en dos d'un sol cop. En Boomer està convençut que en Timon els amaga una cosa, i l'Ozul i en Maska tenen uns plans que ho canviaran absolutament tot.

20:37 La missió dels Maddigan - Cap. 13 Solis
tancar

Cap. 13 Solis

Ha arribat el solstici d'hivern, l'últim dia de la Missió dels Maddigan. Si el convertidor no és a Solis abans de la mitjanit, el futur serà fosc i en Timon no es podrà curar. Tenen el convertidor, però no els mitjans per dur-lo a casa. Mentre la Maddie i l'Yves ho intenten, en Garland buscarà la Jewel. Avui l'ajuda d'en Bannister serà crucial...

21:05 Tom i Jerry - No et passis de llest
21:15 Tom i Jerry - L'ànec viatger
21:25 Tom i Jerry - Atrapat amb sortida
21:35 Tom i Jerry - El cosí poruc
06:00 mic 3
06:00 Les endevinalles de la Rac-Rac - El pingüí
06:05 La Franny i les sabates màgiques - El papa pingüí
06:15 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Teo i en Riko han conegut un hipopòtam que no para de plorar. Està molt trist perquè la Kiki, l'ocelleta que li gratava l'esquena i que era la seva millor amiga, se n'ha anat. Resulta que li feia por quan badallava, amb aquella boca tan grossa, i ara no vol tornar de cap manera. Com s'ho poden fer per convence-la? Se t'acut alguna idea?!

06:25 Els Fruittis - Una onada de calor
tancar

Una onada de calor

Una asfixiant onada de calor envaeix el volcà dels Fruittis. En Motxillo intenta combatre-la a base d'invents, però finalment haurà de venir en Punxarreta amb les seves cançons per provocar la pluja que farà canviar el temps...

06:55 Les Tres Bessones - Tom Sawyer
tancar

Tom Sawyer

Les Bessones coneixeran en Mark Twain i en Huckleberry Finn, amb qui viuran tot d'aventures pel llegendari Mississipí. L'Avorrida va de bòlit intentant que no se'n surtin, però com sempre, la que no se'n surt és ella.

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Edgemont - Decisions difícils
tancar

Decisions difícils

La Kat mira de muntar una sortida de cap de setmana amb en Kurt. La Shannon talla amb en Craig. En Kevin no acaba d'entendre per què l'Erin i la Brenda s'han emprenyat amb ell. En Chris es fa perdonar d'una manera que no s'esperava ningú (i l'Anika se n'emporta tot el mèrit). L'Erin aconsegueix convèncer en Gil perquè doni una bona lliçó a en Kevin.

21:50 L'un per l'altre - Sóc un "boques"!
tancar

Sóc un "boques"!

El Toni i la Maria reben la visita d'un cosí del Toni. El cosí es presenta amb la seva nòvia, una tal Susanna. Durant el sopar que fan tots quatre al pis, el Toni fica la pota i desvetlla que el cosí havia tingut un "rotllo" mentre ja anava amb la Susanna. Això fa que la noia trenqui amb el cosí. El Toni se sent molt culpable i provarà d'arreglar les coses, però no farà res més que empitjorar-les.

22:20 Guaita que fan ara - Guaita que fan ara
22:45 La memòria dels Cargols - Cargols i esclatasangs
tancar

Cargols i esclatasangs

La família Cargol, fugint dels sarraïns, s'instal·la a les terres del baró. A causa de la seva extrema pobresa decideixen casar la seva filla Eva amb el veí viudo, el Pere Pau, i tenir així una boca menys per alimentar. Al mateix temps, entre Bernat Cargol i la filla d'en Pere Pau, Estranya, neix una forta atracció. Però les coses no surten com estava previst i entre els dos veïns neix una antipatia que perdurarà al llarg dels segles.

23:35 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi ha hagut de passar la nit a la furgoneta perquè el Ramon l'ha fet fora del pis per insolvent. La Dolors s'ha obsessionat per un noi motorista. L'Eulàlia vol portar el Rafael Arbret a la torre.

23:52 El joc de viure - + info
tancar

+ info

L'Ignasi està convençut que té mala sort. L'Eulàlia prepara una vetllada íntima amb el Rafael Arbret a la torre, el Sergi i l'Ignasi l'ajuden a muntar-ho i l'Ignasi es lesiona el peu; apareix l'Assumpció, l'antiga minyona de la senyora, que es nega a anar-se'n de la torre; l'Eulàlia ha d'anul·lar la vetllada.

00:10 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

1975. El fracàs d'en Llorenç i l'ascensió d'en Xavier. Damunt la felicitat d'en Ramon i la Isabel, hi pesa encara la presència de la Victòria, de la mateixa manera que damunt la llibertat hi pesa el règim moribund...

01:03 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

La mort de Franco i l'arribada de la democràcia. És el temps de les noves generacions. S'ha acabat l'era de la Victòria. Ni el seu secret ha resistit els canvis...

02:10 Guaita que fan ara - Guaita que fan ara
02:35 La memòria dels Cargols - Cargols i esclatasangs
tancar

Cargols i esclatasangs

La família Cargol, fugint dels sarraïns, s'instal·la a les terres del baró. A causa de la seva extrema pobresa decideixen casar la seva filla Eva amb el veí viudo, el Pere Pau, i tenir així una boca menys per alimentar. Al mateix temps, entre Bernat Cargol i la filla d'en Pere Pau, Estranya, neix una forta atracció. Però les coses no surten com estava previst i entre els dos veïns neix una antipatia que perdurarà al llarg dels segles.

03:25 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi ha hagut de passar la nit a la furgoneta perquè el Ramon l'ha fet fora del pis per insolvent. La Dolors s'ha obsessionat per un noi motorista. L'Eulàlia vol portar el Rafael Arbret a la torre.

03:42 El joc de viure - + info
tancar

+ info

L'Ignasi està convençut que té mala sort. L'Eulàlia prepara una vetllada íntima amb el Rafael Arbret a la torre, el Sergi i l'Ignasi l'ajuden a muntar-ho i l'Ignasi es lesiona el peu; apareix l'Assumpció, l'antiga minyona de la senyora, que es nega a anar-se'n de la torre; l'Eulàlia ha d'anul·lar la vetllada.

04:00 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

1975. El fracàs d'en Llorenç i l'ascensió d'en Xavier. Damunt la felicitat d'en Ramon i la Isabel, hi pesa encara la presència de la Victòria, de la mateixa manera que damunt la llibertat hi pesa el règim moribund...

04:53 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

La mort de Franco i l'arribada de la democràcia. És el temps de les noves generacions. S'ha acabat l'era de la Victòria. Ni el seu secret ha resistit els canvis...