Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Champions Magazin
10:30 Planetari
10:30 Cultures vives - La pell roja
11:30 El planeta indòmit - El Grand Canyon
12:15 Trasllats colossals - L'enfonsament del vaixell
13:10 Sheena - El retorn d'en Tyler
14:00 Zona zàping
14:20 Tot un món - En què parlem?
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Assassinat a la Casa Blanca
tancar

Assassinat a la Casa Blanca

ASSASSINAT A LA CASA BLANCA (Murder at 1600) Idioma versió original: anglès Producció: Warner Bros., 1997 (Estats Units) Direcció: Dwight Little Durada: 107 minuts Guió: Wayne Beach i David Hodgin Fotografia: Steven Bernstein Música: Christopher Young Intèrprets: Wesley Snipes, Diane Lane, Alan Alda, Daniel Benzali, Ronny Cox, Dennis Miller

17:30 Pel·lícula - Operació Tro
tancar

Operació Tro

L'organització criminal Espectre roba dues bombes atòmiques i amenaça tot el món de llançar-les sobre dues grans ciutats si no se'ls paga un rescat. James Bond ha de trobar les bombes abans que expiri el termini i, ajudat per la bella Domino, localitza l'amagatall del cap de l'organització, Emilio Largo, al Carib. Bond descobreix la cova submarina on es guarden les bombes però el tanquen allà mateix i Largo s'emporta les bombes al seu iot, camí de Miami.

19:40 Segrestat - Cap. 12 Reconeixement
tancar

Cap. 12 Reconeixement

Totes les pistes apunten cap a Mèxic, on Conrad, Knapp i King aniran a buscar Leo.

20:25 Pendent
21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - València C. F. - R. C. D. Espanyol
00:00 El vestidor - Barça - Llevant i València - Espanyol
00:45 Pel·lícula - L'àngel venjador
tancar

L'àngel venjador

L'ÀNGEL VENJADOR (Avenging angel) Un predicador perd la seva dona i la seva filla per culpa del Coronel, un despietat terratinent. L'home esdevé un caçador de recompenses que busca venjança. Després que uns homes vinculats al Coronel l'apallissin, Maggie, una dona amb un passat i un fill, acollirà el predicador a casa seva. Idioma versió original: anglès Producció: RHI Entertainment i Alpine, 2007 (Estats Units) Direcció: David S. Cass Sr. Durada: 78 minuts Guió: William Sims Myers Fotografia: Maximo Munzi Música: Joe Kraemer Intèrprets: Kevin Sorbo, Nick Chinlund, Cynthia Watros, Richard Lee Jackson, Lorin McCraley, Wings Hauser

02:05 El partit - València C. F. - R. C. D. Espanyol
03:55 Jazz a l'estudi - Amador/Medeiros/Galiana
04:54 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Uluru (Ayers Rock). Parc Nacional de Kata Tjuta. Austràlia
07:15 L'audiovisual als Països Catalans: El cinema dels anys vint - L'audiovisual als Països Catalans: El cinema dels anys vint
tancar

L'audiovisual als Països Catalans: El cinema dels anys vint

Als anys vint, el cinema als Països Catalans es va consolidar definitivament com a espectacle popular i el mercat es va veure envaït pels films nord-americans, que van implantar l'star system. La fi de l'època daurada del cinema barceloní, provocada per l'acabament de la I Guerra Mundial, es veurà compensada per l'augment de la producció a València, que arribarà a produir més que Barcelona.

07:55 Jazz - L'autèntica benvinguda
09:00 El medi ambient
09:05 De prop - Love Of Lesbian
tancar

Love Of Lesbian

Pop-Rock

10:00 Rodasons
10:25 Tons
10:40 Nydia
11:05 Quarts de nou - Resum TEMPORADA
11:35 Catalunya salvatge - El vèrtex nord
12:00 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

En Tomàs Molina ens proposa una sèrie de reportatges a l'"Espai Terra 33". Començarem parlant dels lirons, uns rosegadors molt difícils de veure en llibertat perquè són nocturns i viuen en les parts més altes dels arbres. Al programa d'aquesta setmana us mostrarem que hi ha moltes maneres d'estalviar: evitar que alguns dels grans residus que generem acabin als grans abocadors, gràcies a la iniciativa del Banc de Recursos. A més, començarem una sèrie de reportatges sobre la reparació d'objectes. En aquesta ocasió, us proposem anar fins al taller "Millor que nou, reparat", de Barcelona, per mirar d'arreglar un llum i per acabar el programa l'home del temps Dani Ramírez anirà fins a Ribes de Freser, on es trobarà amb l'arqueòleg Eudald Carbonell, fill de la població. L'antropòleg i paleontòleg és un gran coneixedor d'aquesta zona del Ripollès i ens descobrirà els seus inicis en la recerca dels primers pobladors de la vall de Ribes.

12:25 GR Pirineus - Terra de comtes i abats
12:55 Thalassa - - EL MISTERI GODARD/- ELS GUARDIANS DE LA LLUM
tancar

- EL MISTERI GODARD/- ELS GUARDIANS DE LA LLUM

Capítol 528 Emissió: 02/12/11 durada: 47'15" - EL MISTERI GODARD La història d'un metge que va desaparèixer amb els seus dos fills al mar. - ELS GUARDIANS DE LA LLUM En aquest reportatge seguirem la vida dels actuals faroners a la costa catalana.

13:40 Thalassa - En busca de les cranques perdudes
tancar

En busca de les cranques perdudes

I coneixerem els intents per repoblar de cranques les nostres costes. Aquest cranc antigament tan habitual ha desaparegut a Catalunya i les Illes Balears.

14:00 TR3S C
14:10 Viatges extraordinaris - El territori del Nord
15:00 Lonely Planet: el millor d'Àsia - El millor del millor d'Àsia
15:25 Les illes del litoral francès - Les illes Lérins
15:45 Cronos - Capítol 4: Ciutats
tancar

Capítol 4: Ciutats

Centenars de milers de nous emigrants; acer barat; la invenció de l'ascensor; els gratacels... A finals del segle XIX, el món modern comença a transformar els Estats Units. Les ciutats creixen sota el nou impuls de la indústria i dels serveis. A més, les ciutats s'electrifiquen, a Texas es descobreix una mar subterrani de petroli i els cotxes comencen a ser barats.

16:45 Segle XX - Les guerres civils
tancar

Les guerres civils

L'EXÈRCIT ROIG Avui estrenem, a SEGLE XX, una producció francesa del 1999, un documental de factura clàssica enriquit amb excel·lents imatges d'arxiu i valuosos testimonis, que ens explicarà al llarg de tres capítols la història de l'Exèrcit Roig, i amb ella també una bona part de la història soviètica. (Capítol 1: Les guerres civils) L'aparell militar de la Rússia tsarista, l'enorme exèrcit imperial, s'havia anat descomposant en el curs de la guerra mundial iniciada el 1914, i el març de 1917 va deixar de respondre a les ordres del poder polític, fent així possible la revolució democràtica. Vuit mesos després, el novembre, els bolxevics en van tenir prou amb uns milers de guàrdies rojos per executar el seu cop d'Estat a Petrograd quasi sense resistència. Però quan, al cap de poques setmanes, la resistència sorgí a la perifèria de l'imperi en forma de guerra civil, el flamant poder soviètic va haver de crear, el gener de 1918, l'Exèrcit Roig dels Obrers i els Camperols, un exèrcit ideològic, inicialment de voluntaris, que ben aviat el comissari del poble per a la Guerra, Lev Trostki, convertí en una potent màquina militar fonamentada en la lleva obligatòria i en la recuperació de milers d'oficials tsaristes, controlats -això sí- pels corresponents comissaris polítics. La primavera del 1919, els seus rengles ja aplegaven 1.800.000 homes. Victoriós sobre els blancs en la guerra civil, però vençut pels polonesos quan intentava expandir la revolució cap al centre d'Europa, l'Exèrcit Roig va seguir essent una força ideològica, el braç armat de la dictadura bolxevic per esclafar els mariners de Kronstadt o els milers de revoltes camperoles contra la col·lectivització. Al mateix temps, aquest braç armat procurava modernitzar-se (durant els anys 20, en col·laboració secreta amb l'Alemanya de Weimar), es mecanitzava i instruïa les primeres forces paracaigudistes del món, mentre enginyers com Polikarpov o Tupolev dissenyaven avions tecnològicament avançats. A mitjan anys 30, l'Exèrcit Roig tenia al seu darrere un sòlid complex militar-industrial. Tanmateix, la paranoia de Stalin va decapitar aquest brillant desenvolupament. Entre el juny de 1937 i el juliol de 1938, Tujachevski i altres quatre mariscals, 200 generals i entre 20.000 i 30.000 oficials superiors de l'Exèrcit Roig, els de mentalitat més moderna, van ser executats perquè l'amo del Kremlin no hi tenia prou confiança. A banda de la immensa pèrdua de talent professional, de capital humà, la purga stalinista va extendre per tot l'Exèrcit Roig una por paralitzadora de qualsevol iniciativa, de qualsevol innovació, de qualsevol idea pròpia. Per conservar la pell, els militars supervivents van entendre que calia obeir i callar. Una recepta suïcida de cara al futur immediat.

17:45 Els 60 animals més perillosos del món - Madagascar
18:20 Vida salvatge
19:10 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

En aquest capítol, "Bestiari il·lustrat" es passeja pel plató més gran que han trobat: Barcelona. I ho fa de la mà d'una actriu amb una gran vis còmica que confessa que es pren la vida massa seriosament: Clara Segura. L'argument de la pel·li? Trobar el paper de la seva vida. L'escenari? Del Grec al Paral·lel. El final? 25 minuts de programa. Les estrelles convidades són: Joan Ollé, un director de caràcter; Àngel Llàcer, un actor amb cara de nen trapella; Roger Bellés i Xènia Gasull, professionals de l'art i el vestuari; Maria Coma, cantautora que confirma el tòpic: toca el piano i té els dits llargs; la Núria i el Joan, la banda sonora del capítol, i la col·laboració estel·lar de dos monstres del cabaret barceloní: Merche Mar i la Terremoto de Alcorcón.

19:40 Singulars - Convidat: Franco Berardi
tancar

Convidat: Franco Berardi

El dimarts dia 29 entrevistarem un activista social, un agitador de consciències, que no ens deixarà indiferents. És el filòsof i escriptor italià Franco Berardi, que va ser un dels líders de les revoltes del 68 a la Universitat de Bolonya. Berardi conserva intacte el seu tarannà contestatari i ens diu que a partir de la crisi que s'ha instal·lat en el cor d'Europa, estem immersos en una nova lògica: la de sacrificar el nostre nivell de vida actual per poder pagar els deutes acumulats per l'elit financera.

20:20 Parlament
20:45 Tot un món
20:55 Blog Europa
21:15 Generació Digital - Smartcities
tancar

Smartcities

Smart Cities, futurisme en estat pur Josep Maria Pou, les Smart Cities, les Apps futuristes i el simuladors de l'escola Renfe. Josep Maria Pou, actor i director teatral, serà el convidat de la setmana del programa. Ens confessarà quin va ser el seu primer ordinador, que li agrada viatjar amb tren a causa del seu romanticisme literari i tindrà la seva primera experiència amb un videojoc: l'SCENE IT! El futur és impredictible, però ja ens han avançat com pot ser el futur urbà. Parlarem de l'Smart City World Congress, on ens expliquen com millorar les ciutats de manera que siguin més sostenibles i més còmodes en un futur. Repassarem aquelles pel·lícules i series futuristes que tant ens agraden com Els Jetsons i que tant han intentat predir com seran les ciutats. Visitarem una escola on s'aprèn a conduir trens, l'escola de Renfe situada a l'Hospitalet. Allà les noves tecnologies suposen una eina que estalvia temps i diners a l'ensenyament. Més enllà de la formació teòrica dels maquinistes, l'escola compta també amb un simulador que veurem com funciona. El SimCity també ocuparà un espai del programa, el videojoc on es simula la creació i organització d'una ciutat. També veurem altres simuladors on s'aprèn a gestionar els problemes urbanístics i veurem exemples de futures facilitats a les ciutats com els panells informatius a les parades d'autobús i tot el que es pretén fer en el món de les apps els pròxims anys. Per últim a l'actualitat parlarem de l'Infinity Blade II per iPad, Mario Kart 7 per N3DS i Winter Stars per Wii, entre d'altres. Per conèixer a fons el Josep Maria Pou, i saber què serà de les ciutats en els pròxims anys no us podeu perdre l'últim programa del Generació Digital

21:40 Loto 6/49
21:45 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, "Cinema 3" celebra el seu programa 1.300. Per destacar-ho, hem preparat un programa amb aquests continguts: Especial centenari de Nino Rota amb un repàs detallat de les bandes sonores més importants en la seva carrera. Entrevista al director de la nova "Jane Eyre", Cary Fukunaga. Reportatge amb entrevistes pròpies sobre "In Time", protagonitzada per Justin Timberlake i Amanda Seyfried. Carlos Sorín ens presenta el seu primer thriller, "El gato desaparece", un parèntesi en la seva filmografia de caire social. Robert Redford dirigeix "La conspiració", una història sobre el judici dels assassins del president Lincoln que s'estrena en català. Recordem l'èxit de "La teta asustada", de Claudia Llosa a propòsit del "D'aquíd'allà" dedicat al Perú. Parlem amb el públic i amb un psiquiatre sobre "Un método peligroso". I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina centren el seu debat en Roman Polanski.

22:15 Sala 33 - Aita
tancar

Aita

AITA Producció: Eddie Saeta, 2010 Guió i direcció: Jose Maria de Orbe Director de fotografia: Jimmy Gimferrer Intèrprets: Luis Pescador i Mikel Goenaga Una casa vella i deshabitada. El guarda que la cuida. El capellà del poble. Els espais, els sons, les llums i les ombres. El pas del temps. En enls racons més ocults de la casa es revela una història a la vegada íntima i col·lectiva.

23:37 Sala 33 - Apuesta
00:20 Filmoteca 33 - Belle toujours
tancar

Belle toujours

Vuit anys després de la pel·lícula "Belle de jour", de Luis Buñuel, dos dels personatges tornen a trobar-se. Un home i una dona. Ell té un secret i ella el vol saber. Es troben per sopar i ella espera que ell li reveli el secret, però la situació és tensa perquè ell, en realitat, només busca venjança.

01:25 Viatge a un món desconegut - Egipte
02:10 Sabors... - El nord
02:35 Sabors... - Sabors de Tailàndia
03:05 Lonely Planet: el millor d'Àsia - El millor del millor d'Àsia
03:30 Rodasons
03:55 Nydia
04:20 Parlament
04:50 Viatges extraordinaris - El territori del Nord
05:45 Videoclips catalans
06:00 Videoclips catalans
06:10 Tresors naturals d'Europa - Costes i riberes dels rius
Progrmació BD ....
07:09 Inspector Gadget - Sa majestat en gadget
07:35 Rovelló - El Guitarra canvia de casa
tancar

El Guitarra canvia de casa

El Llisot rep la trucada d'una admiradora secreta i queden citats per l'endemà... Quan el Rovelló se n'assabenta, tem que el Llisot i l'Oriana s'acabin distanciant. I de rebot, que la seva relació amb la Coloma perilli... El nostre gos favorit, farà tot el que pugui per impedir que el seu amo acudeixi a la cita...

08:05 Les Tres Bessones - Els cavallers de la taula rodona
tancar

Els cavallers de la taula rodona

Les tres bessones decideixen donar la seva versió del castell de Camelot i són enviades per la Bruixa Avorrida a la història dels Cavallers de la Taula rodona. El rei Artur confia plenament en el seu cosí Mordecran, però gràcies a un casset gravat per les tres nenes s'adonarà que el seu fidel Mordecran és un autèntic traïdor.

08:29 Les Tres Bessones - El gat amb botes
tancar

El gat amb botes

Les tres bessones es proposen preparar una trobada entre el Marquès de Carabàs i el Rei i la Reina, que estan buscant un marit per a la seva filla. La Bruixa Avorrida intentarà truncar l'esdeveniment i quan els reis estan a punt de trobar-se amb els candidats seran víctimes de la seva astúcia.

08:55 Al país del Pare Noel
09:00 mic 3
09:00 Bon dia, amic Mic
09:10 Els cap de drap - La cursa
09:15 Bob, el manetes - Golut, l'artista
09:30 Doraemon i la fàbrica de joguines - Doraemon i la fàbrica de joguines
tancar

Doraemon i la fàbrica de joguines

DORAEMON I LA FÀBRICA DE JOGUINES Director: Tsutomu Shibayama Durada: 94 minuts Pel·lícula d'animació Doraemon et convida a visitar una ciutat molt peculiar. Es tracta d'un lloc sorprenent, en un planeta llunyà, habitat per les joguines més divertides en què la fantasia i la imaginació no coneixen límits. Gràcies als invents del gat robot les joguines dels nostres amics han cobrat vida i habiten un món ideal, governat per l'ecologia i el respecte al mediambient, al qual només s'hi pot arribar amb la porta màgica. Tot seria perfecte si no fos per l'aparició d'un perillós lladre que, juntament amb els seus clons, pretén dominar el món de les joguines per al seu profit personal. Doraemon, Nobita, Gegant, Tsuneo i Shizuka tenen davant seu un repte d'allò més complicat: aturar els plans del criminal i tornar la ciutat a les joguines. Els invents més útils, grans quantitats d'enginy i, fins i tot, un coet espacial els ajudaran en aquesta missió emocionant.

11:15 Els pingüins de Madagascar - Operació polls / El cotxe embruixat
tancar

Operació polls / El cotxe embruixat

Convençuts que la Marlene té polls, el rei Julien i companyia han decidit aïllar tothom que tingui algun símptoma per evitar que l'epidèmia s'estengui. La por i el pànic cada cop són més evidents... Però, on són els polls?! Més tard, en Rico convertirà el cotxe dels pingüins en un cotxe posseït que no para de fer-li la punyeta! Aquest cotxe no hi ha qui l'aturi!

11:35 Els pingüins de Madagascar - El tresor perdut de l'esquirol daurat
tancar

El tresor perdut de l'esquirol daurat

El Capità i companyia, per evitar que es faci realitat la llegenda i que el tresor de l'Esquirol Daurat caigui a mans de les rates, n'han acabat robant la clau. Es tracta d'una clau que representa la promesa de misteris, aventures, pistes falses, dobles jocs diabòlics i un clímax final d'infart. T'hi apuntes, a la recerca del tresor perdut?!

12:00 Martin Mystery - Malson al campament
tancar

Malson al campament

A punt per anar-se'n de campaments, els nostres herois han hagut de fer-se càrrec d'una missió d'última hora. Precisament, resulta que, en uns altres campaments, hi ha aparegut un alienígena que s'alimenta de criatures. En Martin, la Diana i en Java tindran feina, però també tindran campaments...

12:22 Martin Mystery - El retorn del druida negre
tancar

El retorn del druida negre

En Martin, la Diana i en Java han anat a Escòcia a investigar la desaparició d'un poble sencer. Allà hi descobreixen que, tot plegat, és cosa del Druida Negre, un mag malvat que busca venjança després que, fa uns quants centenars d'anys, al poble el van convertir en un arbre.

12:50 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola Valldeflors de Tremp contra el Centre Escolar Empordà de Roses.

13:20 L'internat del forat negre - Els hemisferis
13:50 Noies enamorades - Cap. 24 Canvi de perspectiva
tancar

Cap. 24 Canvi de perspectiva

La Magda, que està convençuda que en Darius és l'home ideal, encara no té clar si ell la considera la seva nòvia, o només una amiga. L'Ellie, d'altra banda, cada vegada se sent més pressionada. I sobretot avui, que el senyor Green li ha encomanat de fer el dibuix pel nou moral de l'institut. Ha de ser un oasi de pau... però on la trobarà l'Ellie, la pau?!

14:20 Espies de veritat - Quin mal gust!
tancar

Quin mal gust!

L'Arnold, per casualitat, s'ha trobat un màquina que té la capacitat de transformar la gent en inútils sense cap mena de gust per res, i que fa que ell cada cop sigui més guai. Com s'ho faran les espies per evitar que converteixi els habitants de tot el planeta en una colla de rucs?

14:45 Espies de veritat - Massa massa muscular
tancar

Massa massa muscular

Els aficionats a la musculació d'arreu del món tenen problemes, i grossos! La massa muscular els creix sense mesura, la pell els canvia de color, tenen una força sobrehumana i una ràbia incontrolable. Tot plegat és cosa d'un ex-Mister Univers i les espies ja li segueixen la pista.

15:00 La Família del Super3 Extra
15:30 El xou de Tom i Jerry - El planeta dels gossos / Una acampada curta
15:45 Bugs Bunny i els seus amics - Exquisideses franceses
15:51 Bugs Bunny i els seus amics - La cursa de llebres
15:58 Bugs Bunny i els seus amics - Una llebre empolainada
16:05 Bugs Bunny i els seus amics - El ratolí del far
16:11 Bugs Bunny i els seus amics - La caputxeta rateta
16:25 Els Tom i Jerry petits - Els Urpes Boges / En Tyke va amb moto / Targós de la selva
16:50 Els Extra-Ordinaris - El got
16:57 Els Extra-Ordinaris - L'espaguetti
17:00 Léonard - Menjamàtic
tancar

Menjamàtic

L'objectiu d'en Basile a la vida, segons en Léonard, és servir la ciència. Amb l'invent d'avui, serà la ciència la que servirà en Basile. El Menjamàtic li permetrà menjar tenint les mans lliures per poder estar fent qualsevol altra cosa, menys dormir, és clar, que és el que li agradaria a en Basile! Avui el deixeble en quedarà ben tip, de l'invent del mestre!

17:10 Al país del Pare Noel
17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - On és, en Robert?
17:30 El carrer dels ocells - La fira dels pastissos
17:40 Pingu - En Pingu i l'organista
17:50 L'illa del far - No m'en surto !
tancar

No m'en surto !

Unes mones li roben el cor a la Dromi que s'espatlla i queda apagada. La Dana i el Micu han de recuperar la peça que fa de cor a la Dromi. Enganyen a les mones perquè els hi tornin el cor jugant amb elles i canviant el cor per una síndria. La recuperen i poden tornar a fer funcionar a la Dromi.

18:00 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El que havia de ser un eclipsi normal i corrent s'ha acabat convertint en l'esdeveniment més estrany dels últims anys. I és que no s'acaba mai! Aviat els nostres herois descobriran que en Nopa, un alienígena amb moltes ganes de gresca, està a punt d'inaugurar la discoteca més exclusiva de la galàxia: el club Singletown! Però, qui és, en realitat, aquest tal Nopa?!

18:22 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

En Gilbert, que continua estant boig per la Cathy, ha tornat a Singletown a fer-ne una altra de les seves. Aquesta vegada s'hi ha presentat amb un regal d'agraïment al club per haver-lo ajudat a reduir la seva gran col·lecció de còmics. Es tracta d'un Mec-mec rialler, un aparell que farà petar de riure a tots els habitants de la ciutat! I amb unes conseqüències imprevisibles!

18:50 Els guerrers shaolin - Amor de joventut
tancar

Amor de joventut

La desaparició del mestre Fong ha fet que els guerrers shaolin confessessin que una nit el van veure amb una noia tan bonica que tots se'n van enamorar. El mestre Sanzang de seguida ha sabut que es tractava de la Hsi Wang Mu, una fetillera que sedueix homes valents perquè li vagin a buscar fruits de l'arbre de l'eterna joventut. Cal trobar el mestre Fong immediatament!

19:12 Els guerrers shaolin - El regne de les aigües tranquil·les
tancar

El regne de les aigües tranquil·les

En Cheng i en Tang es neguen a acceptar que la Hua s'ha ofegat al llac. Segons els havia explicat ella, a sota del llac hi ha una ciutat, el regne de les Aigües Tranquil·les. Decidits a comprovar-ho, aviat descobriran que el príncep de les Aigües Tranquil·les ha proposat matrimoni a la seva amiga... i que ells dos seran el pròxim àpat d'en Goun, un monstre marí terrorífic!

19:40 Els pingüins de Madagascar - Un invent perillós / El cotxet viatger
tancar

Un invent perillós / El cotxet viatger

El Capità ha ordenat a en Kowalski que pari de jugar a fer el científic boig. Els seus invents posen en perill tot el zoo... i tot Manhattan! Però en Kowalski no pot parar, i avui s'inventarà el raig d'invisibilitat... sense que el vegi ningú, esclar! Més tard, els pingüins hauran de perseguir un cotxet per tota la ciutat per tornar-lo al zoo. Els hi acompanyes?!

20:00 Els pingüins de Madagascar - El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès
tancar

El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès

El Recluta encara no se'n sap avenir! Aquest any no l'han triat a ell per sortir a la foto de la portada del prospecte del zoo! D'entrada, sembla que hi sortirà en Mort. Si en Bada i en Bing no ho impedeixen, esclar! Per cert, avui coneixerem en Hans, el fraret més mortal de Dinamarca, l'arxienemic del Capità! T'ho perdràs?!

20:30 Tom i Jerry - El gat pistoler
20:36 Tom i Jerry - L'spike i en tyke van al camp
20:42 Tom i Jerry - El gat mecànic
20:55 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill a les estrelles
21:01 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill al trampolí
21:15 Tom i Jerry - Migdia reial
21:21 Tom i Jerry - El cavallet de mar
21:28 Tom i Jerry
06:00 Noies enamorades - Cap. 19 El noi del divendres
tancar

Cap. 19 El noi del divendres

L'Ellie té dues entrades per anar a veure la preestrena de l'última pel·li d'en Brad Pitt, però la Nadine es mor de ganes de ser una estrella del rock i la Magda ha quedat amb en Luke, el noi que li té el cor robat. Per cert: ho sabies que només hi ha una cosa pitjor que haver-te de quedar al llit? Haver-te de quedar al llit d'un hospital un divendres a la nit!

06:25 Inspector Gadget - Vint mil llegües de viatge submarí
06:47 Inspector Gadget - En gadget al pol nord
Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 116
tancar

Cap. 116

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Guti s'enfronta a Guti (Xavi Serrano) a l'"Un contra un". La trobada de l'exjugador madridista amb seu doble passarà a la història. El programa estrenarà el tràiler de la propera comèdia romàntica que arrasarà a la premsa esportiva catalana: "Alguna cosa passa amb en Pep", amb un Sandro Rosell intentant que Pep Guardiola (Pep Plaza) renovi sigui com sigui. A més, aprofitant que ja parla català, Iniesta (Oriol Cruz) decideix participar a "El Gran Dictat" amb Òscar Dalmau (Pep Plaza). Mentrestant, a Madrid, Tomàs Roncero (Carlos Latre) explica als jugadors blancs la llegenda de l' última vegada que el Reial Madrid va perdre un derbi al Bernabéu. A l'Espanyol, Ramon Condal (David Olivares) fa una roda de premsa per explicar el bon estat de l'economia del club i viatgem fins al Brasil, on Josep Lluís Merlos (Pep Plaza) procura posar interès en l'últim GP de Fórmula 1 de la temporada amb l'ajuda de Jordi Grau (David Olivares). I, com sempre, el repàs dels últims resultats del Barça, l'Espanyol i Madrid.

22:05 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM entrevista el cantant David Bustamante. El problema és que Bustamante es pensava que l'entrevista seria convencional i no que passaria el que va passar. D'altra banda, l'actriu Concha Velasco parlarà clar i castellà sobre la tele a "Televisió és cultura". A més a més, s'emetrà un nou capítol de "Dr. Mas"; Alfredo Pérez Rubalcaba participarà a "The Walking Dead"; es descobrirà algun secret sobre els ministres de Rajoy; s'estrenarà el tràiler de "Tontín" i hi haurà els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de trenta minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.

22:30 The League of Gentlemen - Anarquia a Royston Vasey
23:00 Little Britain
23:25 Comedy Inc.
23:55 L'un per l'altre - Sense video
tancar

Sense video

El Toni i la Maria gasten més del que tenen. Es juren l'un a l'altre que reduiran despeses i deixaran de comprar coses innecessàries. Però el problema és que el que resulta innecessari per a un, per a l'altre és vital. Com el vídeo, que s'espatlla i sense el qual el Toni no pot viure. A partir d'aquest moment ha de seguir diverses tàctiques per poder tenir un vídeo nou i al mateix temps no trencar el seu jurament.

00:19 L'un per l'altre - Hem de fer-ho més
tancar

Hem de fer-ho més

La Maria, gràcies al Calafell, arriba a la conclusió que ella i el Toni fan l'amor per sota de la mitjana de població. Tant ella com el Toni es preocupen perquè això vol dir que estan perdent la passió i decideixen recuperar-la. Per la seva banda, el Calafell està passant una crisi i ja fa massa dies que no lliga. Potser si li tira l'ham a la Joana...

00:45 L'un per l'altre - Fregues
tancar

Fregues

Mentre un massatgista li fa massatges pel lumbago, el Toni té una erecció. Li explica el que li ha passat al Calafell i aquest no dubte ni un moment: si li ha passat això és perquè és homosexual o bisexual. A partir d'aquest moment, tots dos començaran un regitzell de proves per esbrinar la veritable naturalesa sexual del Toni. Mentrestant la Rosa i el Poppins han decidit vendre el sex shop i retirar-se.

01:09 L'un per l'altre - Fums
tancar

Fums

De forma casual la Maria es retroba amb una antiga companya de classe. S'ha casat amb un home ric i ara està carregada de calers. La Maria no vol que la seva antiga companya descobreixi que ella és recepcionista d'un hotel de tercera i menteix sobre la seva situació. A partir d'aquest moment, la Maria i el Toni comencen a dur un tren de vida altíssim per donar credibilitat a la mentida. Però el Toni veu que això no es pot aguantar. I, la Maria, tampoc no hi ha qui l'aguanti.

01:37 L'un per l'altre - Últimes voluntats
tancar

Últimes voluntats

Durant la celebració del seu centenari, la padrina del Toni es mor a casa seva. La dona ha deixat escrit en el seu testament el que vol que el Toni faci amb les seves cendres: llençar-ne una part a Cuenca. El Toni decideix no fer-ho perquè li fa mandra haver d'anar tan lluny. A partir d'aquest moment, al Toni comencen a passar-li fets paranormals.

02:00 Crackòvia - Cap. 116
tancar

Cap. 116

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Guti s'enfronta a Guti (Xavi Serrano) a l'"Un contra un". La trobada de l'exjugador madridista amb seu doble passarà a la història. El programa estrenarà el tràiler de la propera comèdia romàntica que arrasarà a la premsa esportiva catalana: "Alguna cosa passa amb en Pep", amb un Sandro Rosell intentant que Pep Guardiola (Pep Plaza) renovi sigui com sigui. A més, aprofitant que ja parla català, Iniesta (Oriol Cruz) decideix participar a "El Gran Dictat" amb Òscar Dalmau (Pep Plaza). Mentrestant, a Madrid, Tomàs Roncero (Carlos Latre) explica als jugadors blancs la llegenda de l' última vegada que el Reial Madrid va perdre un derbi al Bernabéu. A l'Espanyol, Ramon Condal (David Olivares) fa una roda de premsa per explicar el bon estat de l'economia del club i viatgem fins al Brasil, on Josep Lluís Merlos (Pep Plaza) procura posar interès en l'últim GP de Fórmula 1 de la temporada amb l'ajuda de Jordi Grau (David Olivares). I, com sempre, el repàs dels últims resultats del Barça, l'Espanyol i Madrid.

02:25 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM entrevista el cantant David Bustamante. El problema és que Bustamante es pensava que l'entrevista seria convencional i no que passaria el que va passar. D'altra banda, l'actriu Concha Velasco parlarà clar i castellà sobre la tele a "Televisió és cultura". A més a més, s'emetrà un nou capítol de "Dr. Mas"; Alfredo Pérez Rubalcaba participarà a "The Walking Dead"; es descobrirà algun secret sobre els ministres de Rajoy; s'estrenarà el tràiler de "Tontín" i hi haurà els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de trenta minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.

02:50 The League of Gentlemen - Anarquia a Royston Vasey
03:20 Little Britain
03:55 L'un per l'altre - Sense video
tancar

Sense video

El Toni i la Maria gasten més del que tenen. Es juren l'un a l'altre que reduiran despeses i deixaran de comprar coses innecessàries. Però el problema és que el que resulta innecessari per a un, per a l'altre és vital. Com el vídeo, que s'espatlla i sense el qual el Toni no pot viure. A partir d'aquest moment ha de seguir diverses tàctiques per poder tenir un vídeo nou i al mateix temps no trencar el seu jurament.

04:19 L'un per l'altre - Hem de fer-ho més
tancar

Hem de fer-ho més

La Maria, gràcies al Calafell, arriba a la conclusió que ella i el Toni fan l'amor per sota de la mitjana de població. Tant ella com el Toni es preocupen perquè això vol dir que estan perdent la passió i decideixen recuperar-la. Per la seva banda, el Calafell està passant una crisi i ja fa massa dies que no lliga. Potser si li tira l'ham a la Joana...

04:45 L'un per l'altre - Fregues
tancar

Fregues

Mentre un massatgista li fa massatges pel lumbago, el Toni té una erecció. Li explica el que li ha passat al Calafell i aquest no dubte ni un moment: si li ha passat això és perquè és homosexual o bisexual. A partir d'aquest moment, tots dos començaran un regitzell de proves per esbrinar la veritable naturalesa sexual del Toni. Mentrestant la Rosa i el Poppins han decidit vendre el sex shop i retirar-se.

05:09 L'un per l'altre - Fums
tancar

Fums

De forma casual la Maria es retroba amb una antiga companya de classe. S'ha casat amb un home ric i ara està carregada de calers. La Maria no vol que la seva antiga companya descobreixi que ella és recepcionista d'un hotel de tercera i menteix sobre la seva situació. A partir d'aquest moment, la Maria i el Toni comencen a dur un tren de vida altíssim per donar credibilitat a la mentida. Però el Toni veu que això no es pot aguantar. I, la Maria, tampoc no hi ha qui l'aguanti.

05:37 L'un per l'altre - Últimes voluntats
tancar

Últimes voluntats

Durant la celebració del seu centenari, la padrina del Toni es mor a casa seva. La dona ha deixat escrit en el seu testament el que vol que el Toni faci amb les seves cendres: llençar-ne una part a Cuenca. El Toni decideix no fer-ho perquè li fa mandra haver d'anar tan lluny. A partir d'aquest moment, al Toni comencen a passar-li fets paranormals.