Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Aturar les flames amb la prevenció
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Garrí desossat i cruixent, amb peres caramel·litzades
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1893
tancar

Cap. 1893

Ara sembla que la Maise no està gaire entusiasmada amb el casament. Un fet entranyable i un altre de lamentable aconseguiran que la Sandra i la Mercè es tornin a acostar. La Roser s'examina de conduir i somia amb el seu difunt marit. L'Àlex no té remei, sembla. A casa dels Crespo continua l'angoixa. En Narcís trucaria a en Sàhara...

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Òscar Garcia Junyent. El segon de Johan Cruyff a la selecció catalana de futbol ens concedeix la seva primera entrevista televisiva. Dalí, de primera mà L'Espartac Peran reunirà a Figueres tres persones que van conèixer Salvador Dalí i que ens en explicaran anècdotes desconegudes. Gemma Mengual Les bombolles Freixenet repeteixen anunci i és que són més actuals que mai després de la seva actuació en l'últim mundial de natació d'aquest estiu a la ciutat de Roma.

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 96 Per amor o per diners
tancar

Cap. 96 Per amor o per diners

Quan el passat l'està a punt d'atrapar, Stevie decideix tornar a fugir, però aquesta vegada demana a Kane que l'acompanyi.

18:45 Rex - Cap. 37 A la recerca del cadàver
19:40 Bocamoll
20:15 Esport Club - Cap. 71
20:35 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Dijous sobrevolarem amb Cori Calero la comarca del Maresme, i ens enlluernarem amb l'esplendor de l'art modernista. Vivendes, cooperatives i botigues són el testimoni del talent d'un grup d'arquitectes i artistes catalans que van quedar captivats per la llum del Maresme i van saber modelar-la de manera que perdurés al llarg del temps.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Afers exteriors - Seychelles
tancar

Seychelles

Al paradís no tot són flors i violes. L'"Afers exteriors" descobrirà que complicat que és conciliar la vida familiar i la passió per preservar el patrimoni. També visitarà un informàtic que se'n va anar per amor i que viu envoltat de balises al jardí de casa. I amb una mare de família comprovarà les dificultats per trobar productes de primera necessitat al supermercat.

22:25 Polònia
23:05 Sexes en guerra - Salut
tancar

Salut

Segons les estadístiques, les dones viuen, de mitjana, set anys més que els homes. Els factors hormonals en poden ser el motiu, però també n'hi ha d'altres. Tot i que es diu que les dones són el sexe dèbil, els científics estan molt a prop de demostrar que el cos de l'home suporta pitjor les situacions d'estrès, i "Sexes en guerra" ho posarà aprova. Els homes moren abans i el tòpic els continua dibuixant com els pitjors malalts. També ho pensen el 50% dels catalans, segons l'enquesta que ha encarregat el programa. Què ens fa mal? Qui aguanta més bé el dolor? Com ens ataquen les malalties mentals a homes i dones? Parlarem amb experts i professionals de la sanitat per saber què en pensen i ens descobriran diferents que som a l'hora d'afrontar la mort.

23:45 Sense ficció - Fet a Los Angeles
01:05 Pel·lícula - Esperança frustrada
tancar

Esperança frustrada

Per aconseguir la rehabilitació dels assassins juvenils, surt una nova llei que els obliga a conviure un temps amb la família d'una víctima. Els familiars s'han d'oferir voluntàriament i es tracta de conscienciar l'assassí de la pèrdua que ha provocat. Juan Sánchez és un jove delinqüent de Los Angeles que passa per aquesta experiència amb la família Romero. Són una parella amb una filla, Kate, que han perdut un noi que va ser brutalment assassinat. Els tres membres de la família pateixen de forma diferent la pèrdua del noi i la Kate comença a ajudar Juan a estabilitzar la seva vida, tornant a l'escola. Però la colla de la qual formava part Juan també manté una influència contrària sobre el seu comportament.

02:50 Divendres - + info
tancar

+ info

Òscar Garcia Junyent. El segon de Johan Cruyff a la selecció catalana de futbol ens concedeix la seva primera entrevista televisiva. Dalí, de primera mà L'Espartac Peran reunirà a Figueres tres persones que van conèixer Salvador Dalí i que ens en explicaran anècdotes desconegudes. Gemma Mengual Les bombolles Freixenet repeteixen anunci i és que són més actuals que mai després de la seva actuació en l'últim mundial de natació d'aquest estiu a la ciutat de Roma.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 La natura des de dins - La supervivència en un medi canviant
07:45 El diari dels grans fèlids
08:15 Curiositats del món animal - L'ós polar
08:20 Viure Catalunya - Benifallet
08:35 Una odissea tribal - Els Massai. L'últim ball dels guerrers
tancar

Els Massai. L'últim ball dels guerrers

Set joves guerrers d'una petita població de Kenya, a l'Àfrica oriental, estan a punt de passar per la cerimònia més important de la seva vida. El ritual de l'Eunoto farà que deixin de ser uns guerrers despreocupats, atractius i de cabells llargs i es converteixin en uns adults calbs i reflexius en tan sols cinc dies. Quan hagin superat la cerimònia de l'Eunoto, els guerrers abandonaran la vida de llibertat, es casaran i acceptaran les responsabilitats d'un massai adult.

09:30 Horitzons
09:30 Tresors de l'islam al Mediterrani - Tunísia: minarets entre el desert i l'aigua
tancar

Tunísia: minarets entre el desert i l'aigua

Darrer episodi de la sèrie que ens explica com els guerrers sants van convertir a l'islam els berbers de Tunísia i ens fa visitar grans ciutats com Karuan i Nefta, i també els oasis del sud del país, pioners en sistemes de canalització d'aigua.

10:15 Escenaris de la cultura universal - Persèpolis: l'escenari dels reis
tancar

Persèpolis: l'escenari dels reis

No se sap ben bé d'on va sortir el poble que va construir la ciutat de Persèpolis, ja abans que els romans establissin el seu imperi. Es creu que era una tribu de pastors que es van instal·lar al sud-oest de l'actual Iran el segle VIII a.C. Aquesta regió era coneguda com Persa, o Persis, com l'anomenaven els grecs. Quan l'any 550 a.C. va pujar al tron Cir de la dinastia aquemènida, l'imperi persa no va tardar a convertir-se en un temible oponent. Un dels seus successors, Darios I, va establir la seva residència a Persèpolis, que va arribar a ser coneguda com "la ciutat més rica sota el sol".

11:10 El món perdut de la Gran Bretanya
11:35 L'Ànima del 33 - REPORTATGE VINCENT MOON
11:40 Horitzons
11:40 El bon disseny - A better razor
12:10 Taller - La Rosa no està sola
tancar

La Rosa no està sola

La Rosa té 70 anys i té una cistelleria al barri del Clot, que va pertànyer al seu avi i després al seu pare. Viu a la rebotiga en una situació força precària. Des de fa 20 anys pateix la pressió del propietari de la finca, que insisteix a fer-la fora. La raó: la Rosa té un lloguer de renda antiga. Aquest documental parla de l'enfortiment de la protagonista com a persona arran de la lluita que du a terme per poder continuar vivint i treballant on ho ha fet sempre. "La Rosa no està sola" és l'últim capítol d'una trilogia sobre dones lluitadores de Barcelona, que va començar Xavier Artigas en col·laboració amb la realitzadora Diethild Meier. Els altres capítols d'aquesta trilogia són: "L'últim vestit de la Júlia" i "Bar Leo".

13:00 (S)avis - + info
tancar

+ info

Joan Triadú i Font va néixer a Ribes de Freser, al Ripollès, l'any 1921. Fill únic de pares humils i obrers, va obtenir a 16 anys el títol de professor de català. Llicenciat en llengües clàssiques, va ser el cofundador de la revista clandestina Ariel. Escriptor i pedagog, va ser amic i deixeble de Carles Riba. Defensor del monolingüisme, va intervenir en la preparació dels primers professors de català de la postguerra. No és d'estranyar que hagi estat guardonat amb diversos premis, com el Premi d'Honor Jaume I, el Premi Atlàntida, per la feina feta com a crític literari, i el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, entre d'altres.

13:50 Blog Europa
14:05 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ TAPEANDO TAP OLÉ
14:10 RITMES
14:10 Ritmes arrels
15:00 Planeta Terra
15:00 Els nous paradisos - Egipte
15:45 Naturalesa africana - Muntanyes
16:40 El diari dels grans fèlids
17:10 L'Ànima del 33 - REPORTATGE MAYUMANA
17:15 Planeta Terra
17:15 Curiositats del món animal - Els planadors del mar
17:20 El documental - Barcelona o la mort
tancar

Barcelona o la mort

Barcelona o la mort és un documental africà rodat al Senegal que reflexiona sobre la immigració cap a Europa i la sensibilització a propòsit de la pròpia identitat i les possibilitats de quedar-se al lloc on s'ha nascut. Thiaroye ja no és el petit poblet pescador que havia estat... Alguns dels seus habitants van ser dels primers a organitzar viatges en pastera des del Senegal amb destinació a les Canàries. A Thiaroye, tots els pescadors volen marxar. Als seus 30 anys en Modou n'és un. En dues ocasions s'ha embarcat, arriscant la seva vida, en aquests vaixells precaris que intenten fer la travessa clandestina fins a Europa en condicions molt perilloses. Novament a Dakar, en Modou només té un pensament: tornar a intentar-ho.

18:15 Rutes de l'art - Hunan: monjos, pintors,mòmies
tancar

Hunan: monjos, pintors,mòmies

A la Xina s'ha disparat el turisme internacional, que ja és un dels sectors de més creixement del país. Els viatgers se senten atrets pels tresors culturals del país, i són rebuts amb els braços oberts. Aquesta nova obertura ens permet veure millor aquesta civilització que té milers d'anys d'antiguitat. Poques cultures hi ha que generin tanta curiositat com la xinesa, amb tots els aspectes contradictoris que té.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Art - Diego Rivera
tancar

Diego Rivera

Diego Rivera va néixer a Guanajuato, Mèxic, l'any 1886. Considerat un dels pintors mexicans més grans del s. XX, Diego Rivera va tenir una gran influència en el món de l'art internacional. Se li atribueix la introducció del fresc en l'art modern i en l'arquitectura. El seu posicionament polític radical i el seu idil·li tempestuós amb la pintora Frida Khalo continuen intrigant. Per exemple, l'any 1933, els Rockefeller li van encarregar un mural per al vestíbul de l'edifici RCA, al Rockefeller Center de Nova York. Havia de representar les possibilitats socials, polítiques, industrials i científiques que oferia el segle vint. Rivera, però, va afegir una escena de la gran manifestació de treballadors celebrada l'1 de maig, Dia dels Treballadors. Els patrons no es van encendre tant pel tema sinó pel retrat de Lenin presidint la manifestació que havia pintat Rivera. El pintor es va negar a treure la figura i el gran mural va ser destruït.

19:45 L'Ànima del 33 - REPORTATGE FOTOPRESS
19:50 Una odissea tribal - Els Pokot. El pas a l'edat adulta
tancar

Els Pokot. El pas a l'edat adulta

Als immensos i àrids territoris del nord de Kenya hi viu la tribu Pokot. Són uns guerrers temibles, i estan en conflicte constant amb els seus veïns. Els Pokot viuen aïllats del món exterior i mantenen vives les seves tradicions seculars i les seves cerimònies secretes. Cada any, durant la curta temporada de pluges, fan la cerimònia sagrada d'iniciació dels joves, l'Spana. Tots els nois han de passar per aquesta cerimònia si volen convertir-se en guerrers. Aquesta cerimònia té rituals secrets i sorprenents, sempre acompanyats de música i dansa. Lomali és un noi de 22 anys que encara no ha fet la cerimònia, perquè la seva família no es pot permetre la gran despesa que representa.

20:45 Bàsquet - Regal F. C. Barcelona - Fenerbahce Ulker
22:35 NBA.CAT
23:00 Temps de neu
23:35 Ànima
00:05 Millennium - Expulsats: la tragèdia dels moriscos
01:35 Cànon
01:35 Cànon Art - Diego Rivera
tancar

Diego Rivera

Diego Rivera va néixer a Guanajuato, Mèxic, l'any 1886. Considerat un dels pintors mexicans més grans del s. XX, Diego Rivera va tenir una gran influència en el món de l'art internacional. Se li atribueix la introducció del fresc en l'art modern i en l'arquitectura. El seu posicionament polític radical i el seu idil·li tempestuós amb la pintora Frida Khalo continuen intrigant. Per exemple, l'any 1933, els Rockefeller li van encarregar un mural per al vestíbul de l'edifici RCA, al Rockefeller Center de Nova York. Havia de representar les possibilitats socials, polítiques, industrials i científiques que oferia el segle vint. Rivera, però, va afegir una escena de la gran manifestació de treballadors celebrada l'1 de maig, Dia dels Treballadors. Els patrons no es van encendre tant pel tema sinó pel retrat de Lenin presidint la manifestació que havia pintat Rivera. El pintor es va negar a treure la figura i el gran mural va ser destruït.

02:20 El restaurant xinès més gran del món - Empenta
02:50 Temps de neu
03:20 Ànima
03:50 Millennium - Expulsats: la tragèdia dels moriscos
05:20 Curiositats del món animal - L'ós polar
05:25 Viure Catalunya - Benifallet
05:35 El mirall del món - Mali: arrels sota la sorra
tancar

Mali: arrels sota la sorra

Tombouctú es troba a la ruta principal que connecta l'Àfrica occidental i la Mediterrània, al bell mig del desert del Sàhara. Des d'aquí i al llarg dels meandres del riu Níger, anirem descobrint territoris i fauna diversa, i a la vegada la història del país, la seva gent i les diverses identitats que hi conviuen.

06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ TAPEANDO TAP OLÉ
06:10 RITMES
06:10 Ritmes cat
Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - La casa d'en gat i gos
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Avui la Delilah ha pronunciat una profecia: "A una bola de llana, no li creixen banyes." El Perky ja tremola. Que potser li han de créixer banyes?! I si el cap li pesa tant que li acaba caient?! Com sabrà que és ell, la Sajuica, sense cap?! Aviat, però, arribarà el Vermit, un ésser capaç de llegir el pensament i predir el futur. No t'ho perdis!

07:40 Al país del Pare Noel
07:50 Doraemon - El guia turístic robot
tancar

El guia turístic robot

En Nobita es mor d'enveja perquè en Suneo, en Gegant i la Shizuka tenen fotos amb animals. Ell, en canvi, no té ni una trista foto amb un gat o un gos. I ja no parlem d'animals salvatges... Per això li ha demanat a en Doraemon que li salvi una vegada més la vida i se l'endugui d'excursió a l'Amazones! Per cert, hi aniran molt ben acompanyats! No t'ho perdis!

08:13 Doraemon - El xiclet antibrossa
tancar

El xiclet antibrossa

En Nobita i en Doraemon cada dia estan més amoïnats per la quantitat de brossa que llença la gent pels carrers, al camp i a la muntanya. Fins i tot el Pol Sud és ple de brutícia! És ben bé que avui dia la gent no té educació. De sobte, un objecte caigut del cel els fa pensar que potser és gent d'altres planetes, els que llencen la brossa a la Terra. I això s'ha d'investigar!

08:50 Contes clàssics - L'elefantet
09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 34 El Herbert i la síndria maleïda
tancar

Cap. 34 El Herbert i la síndria maleïda

Avui el Victor, el cocodril, ens explicarà la història del seu amic, el Herbert, i del dia que va voler anar a jugar al bassal amb tots els seus amics. Com que els cocodrils solen ser dolents, els altres animals no l'hi van voler i, a través del Herbert i la seva síndria maleïda, va trobar la manera ideal per venjar-se de tothom. Vols saber quina una en va fer?!

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un tren
tancar

Louie, dibuixa'm un tren

Avui en Louie i la Yoko se'n volen anar d'excursió amb la seva amiga, la vaca. Però resulta que volen anar a molts llocs, i caminant no arribaran gaire lluny. I si dibuixen un tren?! Dit i fet! Dibuixaran un tren amb un vagó per la vaca. Ara, que si dibuixen més vagons, potser poden convidar-hi més amics. T'hi apuntes, tu, a l'excursió?!

09:20 Pingu - En Pingu fa de músic
tancar

En Pingu fa de músic

En Pingu, l'Hugo i en Robby han sortit a jugar a fet i amagar. Però què passa? En Pingu ha desaparegut. Què és aquesta música que se sent? Semblen campanes. L'Hugo i en Robby no se'n poden estar. Han d'anar a veure d'on surt, aquesta música.

09:30 Els Hoobs - Portafarcells
tancar

Portafarcells

"Rehubillamps i rehubitrons!", crida en Groove. I és que està molt enfadat, perquè la Tula, sense voler, li ha tirat per terra la safata de hubiflams. Surt corrents, fet una fera, a explicar-ho a l'Iver. Però no sé pas si és el millor moment...

10:05 Info k
10:15 En Matt i els monstres - Deixeu les mantes en pau
tancar

Deixeu les mantes en pau

La situació a l'aquari cada vegada és més misteriosa. Qui ha hipnotitzat tot els guardes? Sembla una feina per l'Agència Antimonstres, que aviat descobrirà que es tracta d'un monstre amb escates metàl·liques que hipnotitza la gent només per defensar-se. Pels hipnotitzats, l'únic antídot és l'aroma del narcís silvestre, que es troba en un bosc on hi ha un altre monstre! Quina feinada, avui!

10:30 Sakura, la caçadora de cartes - Sakura, Yukito i la lluna diürna
10:55 Blue dragon - Cap. 26 El deliri de la Cíntia
11:15 El detectiu Conan - Els quatre Porsche. 2ª part
tancar

Els quatre Porsche. 2ª part

L'inspector Megure i els seus homes comencen les investigacions. Però en Conan té una idea millor: per què no deixar que sigui la Sonoko qui tregui l'entrellat de tot plegat? Perquè... com es poden combinar les finestres elèctriques d'un Porsche, un cotxe teledirigit i un fil gairebé invisible per cometre un assassinat sense deixar cap pista?

11:39 El detectiu Conan - El secret amagat al lavabo. 1a. part
tancar

El secret amagat al lavabo. 1a. part

El doctor Agasa ha descobert que el doctor Miyano, el pare de l'Ai tenia un amic de la infantesa, en Dejima, que és dissenyador. En Dejima que va ajudar el pare de l'Ai a fer un llibre que li va suposar el reconeixement de tota la professió. Potser si localitzen el seu amic podran descobrir més coses dels homes de negre i dels pares de l'Ai... Quan van a veure en Dejima, descobreixen que la germana gran de l'Ai va amagar alguna cosa al lavabo de l'estudi de disseny en una ocasió en què va visitar-lo. I per acabar de complicar les coses, mentre ells són allà, en Dejima es menja l'hamburguesa del dinar i cau rodó a terra: l'han enverinat.

12:00 El xou de la granota - Cap. 4 Granotes a dojo
tancar

Cap. 4 Granotes a dojo

Gràcies a la nova màquina de clonar que s'ha inventat el Científic, en Maurice ja no tindrà més problemes per cuinar granotes. Avui ve un autobús de turistes i els vol servir la seva especialitat: suprema de granota acompanyada amb "pommes de terre a la Maurice". Però, què passa si la fura té altres plans per la granota? Com s'ho faran per clonar-la?!

12:10 Hattori el ninja - Ves en compte amb el cul
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La descoberta del segle! Un ieti nascut a l'Himàlaia i criat al Japó
13:10 Al país del Pare Noel
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - Sakura, Yukito i la lluna diürna
13:40 Sweesters -virtual room- - Sentiments
tancar

Sentiments

L'Olívia queda conmocionada al descobrir una part d'ella desconeguda fins al moment.

13:45 Sweesters -virtual room- - Princesa Olívia
13:50 Tags
14:05 Imp - Els gripaus de la guerra
14:06 Imp - Retallades
14:15 El detectiu Conan - El secret amagat al lavabo. 2ª part
tancar

El secret amagat al lavabo. 2ª part

Qui ha enverinat en Dejima? Com pot ser que només hi hagi restes de verí a la seva mà esquerra, als forats del cinturó, i al seu mocador? L'Ai té por que els homes de negre no estiguin involucrats en el cas. Les sospites recauen damunt els empleats del despatx, i el culpable no podrà fugir de les deduccions d'en Conan i el doctor Agasa. Ah! I què havia deixat al lavabo la germana gran de l'Ai? Unes cintes on hi ha gravada la veu de la seva mare! Els ajudaran a descobrir més coses dels homes de negre?

14:38 El detectiu Conan - La núvia del Huis Ten Bosch. 1ª part
tancar

La núvia del Huis Ten Bosch. 1ª part

La Sonoko convida en Conan i la Ran al casament del seu amic Shinya al parc Huis Ten Bosch, un lloc preciós. Un cop al casament, les coses es compliquen perquè l'anell que havia de dur la núvia, un anell amb un robí enorme que ha anat passant de generació en generació, desapareix. El matrimoni s'haurà de posposar fins que es trobi la famosa joia perquè, de moment, al lloc on era joia hi ha aparegut... una fotografia!

15:00 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La descoberta del segle! Un ieti nascut a l'Himàlaia i criat al Japó
15:30 Doraemon
16:10 Gat i gos - La casa d'en gat i gos
16:40 Keroro - En Fuyuki coneix una noia / Fuyuki, el missatger dels Nontroma! A formar!
tancar

En Fuyuki coneix una noia / Fuyuki, el missatger dels Nontroma! A formar!

Els Hinata i els keronians, decidits a conquerir el mar, se'n van en submarí a envair... i a jugar a la platja. Allà, en Fuyuki coneixerà una noia molt bonica, però la seva dèria pels misteris el durà fins a una fossa abissal, on es trobarà amb els Nontroma, uns éssers misteriosos que habiten les profunditats marines. El misteri està servit...!

17:10 Pau, la petita guineu roja - Per molts anys!
tancar

Per molts anys!

On s'han ficat els pares dels tres cadells? En Pau, la Poppy i en Carbasseta estan una mica amoïnats. Només despertar-se s'han adonat que els pares han desaparegut. No són enlloc. A més, tots els seus amics es comporten d'una manera molt estranya. Que ha passat alguna cosa? O potser és que els preparen una sorpresa?! No t'ho perdis!

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - El ball
tancar

El ball

És el dia del pare i els Megaminimals decideixen preparar un ball per a donar-los una sorpresa. Però els Megaminimals no saben ballar gaire. La Cassie s'encarrega de donar les instruccions seguint les instruccions de l'Eric, que un dia va veure un ball de veritat. Al final, més que preparar un ball, el ball els troba a ells.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 34 La festa de pijames
17:30 Bob, el manetes - La "muuuravillosa" vaqueria del Bolquet
17:50 Una mà de contes - EL PETIT INUIT
18:10 El xai Shaun - Quan la calor és insuportable
tancar

Quan la calor és insuportable

Avui és un dia d'aquells que no hi ha manera que s'acabi. Fa una calor que no s'aguanta i en Shaun i companyia ja no saben què fer per refrescar-se. De fet, sí que saben què fer. Es podrien anar a remullar a l'estany, però resulta que el granger hi està prenent el sol i el té tot per ell. Com s'ho poden fer? Segur que en Shaun ja en té alguna de pensada...

18:20 En Leon - Cap. 17 Com a la tele
tancar

Cap. 17 Com a la tele

Avui en Leon ha descobert tot de material d'un científic en una tenda de campanya. Fins i tot hi ha vídeos i televisors! De fet, aviat descobrirà unes tècniques per caçar que semblen força interessants. I fins i tot les podria posar en pràctica! No t'ho perdis!

18:30 Pat i Stan - Cap. 34 Una petita pausa
18:40 Al país del Pare Noel
18:45 En Matt i els monstres - Deixeu les mantes en pau
tancar

Deixeu les mantes en pau

La situació a l'aquari cada vegada és més misteriosa. Qui ha hipnotitzat tot els guardes? Sembla una feina per l'Agència Antimonstres, que aviat descobrirà que es tracta d'un monstre amb escates metàl·liques que hipnotitza la gent només per defensar-se. Pels hipnotitzats, l'únic antídot és l'aroma del narcís silvestre, que es troba en un bosc on hi ha un altre monstre! Quina feinada, avui!

19:05 Blue dragon - Cap. 27 Cap a la nau d'en Logi
19:30 Info k
19:45 Els Podcats - Cap. 37 Warp Zone
19:55 Els Podcats - Cap. 38 Controlador
20:20 Tags
20:35 La casa de la Dani - Cap. 7 Una serp terrorífica
06:00 Megaminimals - L'espantapingüins
tancar

L'espantapingüins

Els Megaminimals descobreixen que algú s'ha menjat les verdures de l'hort. Creuen que ha estat un cuc, però el cuc delata l'autèntic culpable: els ocells. Els Megaminimals construeixen un espantaocells per protegir les seves verdures, però un cop l'acaben s'adonen que el Pickle s'espanta cada vegada que el veu. Creuen que potser han fet un espantapingüins en comptes d'un espantaocells, però el que en realitat passa és que els pingüins són aus, com els ocells. Finalment, els Megaminimals decideixen deixar l'espantaocells i apartar una mica de menjar al pati perquè els "familiars" d'en Pickle puguin menjar sense espantar-se.

06:10 mic 3
06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 33 El planador d'en Fred
tancar

Cap. 33 El planador d'en Fred

En Fred està tan content amb el seu planador nou, que ha anat corrents a ensenyar-lo a la Neli i a en Cèsar. Primer el provarà la Neli, i després li tocarà a en Cèsar, que està molt impacient. Tant, que sense voler, se li trencarà una ala. Com s'ho pot fer per arreglar-la? En Fred és el seu millor amic i no vol que s'enfadi. La Neli sempre té solucions. O gairebé sempre...

06:15 Bob, el manetes - El llenyataire Carbassot
06:25 Els Hoobs - El suc calent
tancar

El suc calent

La Tula ha sortit a fora a pintar un quadre d'uns pingüins. Però quin fred que fa! Saps què li fa falta? Una bona tassa de hubisuc calent. Però com s'ho pot fer perquè no se li refredi el hubisuc? Vols dir que podrà acabar el quadre els pingüins?

06:55 Explica'm un conte - El petit pirata molt, molt i molt modern
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On la festa no continua
tancar

On la festa no continua

A causa de les grans quantitats d'alcohol que s'hi han consumit, la Lena és incapaç de controlar el que passa a la festa. Realment s'ho pot muntar amb en Cem? O ell s'estima més fer-s'ho per la seva banda? Resulta, a més, que quan la Doris sent "Purple Rain", comet un error terrible. Ho sabrà, en Metin? I la Yagmur s'enamora per primera vegada. I de quina manera!

21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1893
tancar

Cap. 1893

Ara sembla que la Maise no està gaire entusiasmada amb el casament. Un fet entranyable i un altre de lamentable aconseguiran que la Sandra i la Mercè es tornin a acostar. La Roser s'examina de conduir i somia amb el seu difunt marit. L'Àlex no té remei, sembla. A casa dels Crespo continua l'angoixa. En Narcís trucaria a en Sàhara...

22:00 Extres Coproduccions - La mosquitera
tancar

La mosquitera

Lluís (Franz) viu la seva adolescència entre les discussions dels seus pares: Alícia (Suárez) i Miquel (Fernández), un matrimoni en crisi. El film mostra com els personatges imposen barreres als seus sentiments fins que l'aparició del conflicte és inevitable.

22:05 Pel·lícula catalana - Prenent-te
tancar

Prenent-te

Gabi, una escriptora de 28 anys torna a la seva ciutat, Barcelona, per rebre un reconegut premi literari eròtic. Durant la roda de premsa li insinuen que ha guanyat el premi a conseqüència dels "favors" que ha fet i això fa que abandoni l'event i que es refugiï a casa d'una amiga, la Raquel. Uns mesos més tard, la Gabi coneix al Jalil, un indi musulmà que treballa a la floristeria del costat de casa la Raquel. Entre ells sorgeix un sentiment molt intens que acaba en enamorament. Però amb el temps comencen els conflictes pels diferents estils de vida.

23:35 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La conclusió de la policia és que el Ferran és l'home que va veure l'Alba. Els preparatius per al casament del Víctor i la Fàtima només fan gràcia a una persona. El Víctor passa a l'acció definitiva contra el Teo. Trobada macabra entre el Ferran i el Salvador.

00:04 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador ha decidit solucionar els seus problemes per la via ràpida. Aires de comiat entre l'Alfred i la Mònica. La Isabel s'està posant en evidència per culpa de la Rita, que segueix el seu pla. Trucades angoixants a can Aymerich.

00:40 Beverly Hills - Tècniques de supervivència
01:22 Beverly Hills - Coses que es perden
02:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Elizabeth i Christophe creen una nova estrella. Ara que Laurent ha donat la seva paraula de no intervenir més en el casino, dedica tota la seva energia a protegir Chloe. Edward decideix tornar a Kent, però Sybella no està d'acord a fer el paper de la senyora d'Edward Casington.

02:30 Extres Coproduccions
02:35 Pel·lícula catalana - Prenent-te
tancar

Prenent-te

Gabi, una escriptora de 28 anys torna a la seva ciutat, Barcelona, per rebre un reconegut premi literari eròtic. Durant la roda de premsa li insinuen que ha guanyat el premi a conseqüència dels "favors" que ha fet i això fa que abandoni l'event i que es refugiï a casa d'una amiga, la Raquel. Uns mesos més tard, la Gabi coneix al Jalil, un indi musulmà que treballa a la floristeria del costat de casa la Raquel. Entre ells sorgeix un sentiment molt intens que acaba en enamorament. Però amb el temps comencen els conflictes pels diferents estils de vida.

04:05 Nova ficció
04:35 Beverly Hills - Tècniques de supervivència
05:17 Beverly Hills - Coses que es perden