TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Masias, del tèxtil als residus
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Sant Pere amb ametlles i pebrot
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1847
tancar

Cap. 1847

En Peris té una idea per ajudar en David. En Sàhara es veu obligat a tornar a anar a la presó, perquè la psicosi que està creant en Tomàs es fa insuportable. En Beni té un disgust a la xurreria. La nova assistenta del senyor Juan és... peculiar. El negoci de les coartades d'en Paco funciona la mar de bé, però les coses sempre es poden espatllar.

16:30 Divendres - + info
tancar

+ info

El director i presentador d'"Els matins" de TV3 visitarà el plató del programa i comentarà les notícies de la secció d'actualitat. El periodista Josep Cuní s'incorporarà demà a la secció d'actualitat de "Divendres" per oferir el seu expert punt de vista des del sofà del programa. A més, el Xavi Coral entrevistarà l'actor Jordi Rebellón, conegut pel seu paper de doctor Vilches a la popular sèrie de Telecinco "Hospital Central". També visitarà el plató l'hipnòleg Jaume Brodes. Per altra banda, el magazín de tarda de TV3 també oferirà la secció habitual de televisió, amb els col·laboradors Anna Boadas i Carles Sánchez.

18:10 Les germanes McLeod - Cap. 51 Per donar-ho als gossos
tancar

Cap. 51 Per donar-ho als gossos

Becky veu més coses estranyes en el passat de Jake quan aquest la convenç per ajudar-lo a salvar un cavall de carreres molt valuós d'una colla de lladres. Sally es vol fer amiga de Tess, però es tira pedres al seu terrat quan es deixa una porta oberta i un ramat sencer d'ovelles fa malbé els camps de blat orgànic de Nick i Tess. A pesar dels esforços per mantenir-se ocupada i tenir vida social, Jodi segueix enyorant molt Alberto i es planteja si no va cometre un error deixant-lo marxar. Meg proposa a Terry anar-se'n a viure junts.

19:00 Just for laughs
19:25 Bocamoll
20:00 Esport Club - Cap. 27
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Avui el nostre equip, amb en Salvador al capdavant, se submergirà amb els buscadors de l'anomenat or vermell. Amb la piqueta i el sac treballen de pressa. Al seu voltant, l'aigua, com una gran manta, els pot ofegar en qualsevol moment. Cada any hi ha un coraller que no torna a pujar a la superfície.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna pregunta més?" , l'Homo APM? es passejarà pels afores del Camp Nou fent la guitza als pobres barcelonistes. D'altra banda, el periodista català Albert Castillón passarà una mala estona en el Pressing APM?, hi haurà el tràiler de "Mapa dels sons de Tòquio", se sabrà què li va fer tanta a gràcia a Barack Obama en l'entrevista amb Lettermann, com li va anar a Zapatero per la CNN i què passaria si els reporters d'"Está Pasando" fossin corresponsals dels TN de TV3. A més a més, es descobrirà que els nostres polítics també truquen als "call tv shows". Tot això i molt més, en un programa de 35 minuts.

22:34 A la presó - + info
tancar

+ info

El Michael, el David i el Quique tenen en comú que són joves i estan en una presó aïllats dels adults per poder treballar millor la seva reinserció. Són tres històries plenes de frescor i espontaneïtat, perquè els joves s¿expressen sense tabús. L¿equip viu amb ells el repte de buidar la vella presó de la Trinitat i engegar el nou i modern centre de joves de la Roca del Vallès. ¿Este talego es más talego¿. De seguida que arriben al nou centre detecten que hi han guanyat en comoditat, però no en llibertat de moviments. I és que joventut i disciplina carcerària són paraules difícilment compatibles. ¿Yo vivo del robo¿. El Michael confessa sense pudor que no suporta treballar, però sap que, si vol sortir de tercer grau i tenir permisos, cal que aprengui un ofici i que compleixi laboralment. El Quique està pendent de judici per haver clavat una ganivetada a un altre jove. Ell ho nega. I la jutge ordena que el Quique s¿enfronti a la víctima en una roda de reconeixement. I el David. És un dels molts interns que tutela el pare Manel, un voluntari que ha dedicat tota la vida a donar un cop de mà als presos, en especial als més joves. ¿La presó per si sola no reinsereix, si després la societat no respon.¿

23:30 Entre línies - + info
tancar

+ info

El programa "Entre línies" emetrà els reportatges: "365: Compartir l'amor", sobre relacions poliamoroses, i "Pis d'acollida", habitatges per a la rehabilitació de toxicòmans. 3/65 "Compartir l'amor" Ara fa un any vam conèixer en Roland, la Juliette i la Laurel, poliamorosos, és a dir, que mantenien entre tots tres una relació sentimental i sexual estable. Una pràctica que té els seus orígens als Estats Units dels anys seixanta i que ells, al cap de 365 dies del primer reportatge, han dut a la seva màxima expressió anant a viure plegats perquè han estat pares. L'"Entre línies els ha retrobat per conèixer com afronten aquests canvis tan importants en la seva vida, tant en la relació entre ells com legalment, amb el tipus de família que formen. Un reportatge de Francis Manzano i Núria Peraire. "Pis d'acollida" Com és la vida en un pis tutelat on es rehabiliten toxicòmans? Quines són les etapes per recuperar-se i reinserir-se a la societat? El programa ha conegut usuaris d'aquests pisos que l'Associació d'Ajuda al Toxicòman té a l'Hospitalet de Llobregat i a Igualada, i que provenen dels CAS, els Centres d'Atenció i Seguiment de les drogodependències. Un reportatge de Laia Niubò i Anna Torras.

00:00 Zona Champions - Zona Champions
00:40 Fiscal Chase - Prodigal son
tancar

Prodigal son

Un alcohòlic en fase de rehabilitació és acusat d'assassinat. La defensa al·lega que s'ha tractat d'un brot psicòtic, però Annabeth creu que darrera s'amaga un patró de violència en estat ebri.

01:25 Fiscal Chase - Conducció agressiva
tancar

Conducció agressiva

Escrit per: Tom Smuts, Deirdre Shaw Dirigit per: Joseph Berger-Davis Un professor mata un obrer en un incident violent a la carretera. Annabeth fa un seguiment d'algunes incoherències i li costa creure l'al·legació del professor, que afirma haver actuat en defensa pròpia.

02:05 Divendres - + info
tancar

+ info

El director i presentador d'"Els matins" de TV3 visitarà el plató del programa i comentarà les notícies de la secció d'actualitat. El periodista Josep Cuní s'incorporarà demà a la secció d'actualitat de "Divendres" per oferir el seu expert punt de vista des del sofà del programa. A més, el Xavi Coral entrevistarà l'actor Jordi Rebellón, conegut pel seu paper de doctor Vilches a la popular sèrie de Telecinco "Hospital Central". També visitarà el plató l'hipnòleg Jaume Brodes. Per altra banda, el magazín de tarda de TV3 també oferirà la secció habitual de televisió, amb els col·laboradors Anna Boadas i Carles Sánchez.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Món natural - Titus, el rei goril.la
tancar

Titus, el rei goril.la

El 24 d'agost de 1974 va veure néixer un minúscul goril·la anomenat Titus. Malauradament, l'alegria i la pau infantils aviat van quedar estroncades. Digit, un goril·la llegendari i un dels mascles secundaris del grup de Titus, va aparèixer decapitat. Quan Titus només tenia quatre anys, va presenciar com uns caçadors furtius assassinaven el seu pare. El grup es va quedar sense líder i Beatsme, un mascle jove i foraster, va aprofitar l'ocasió per coronar-se rei. L'ambició de Beatsme li va fer matar la germana petita de Titus, encara un nadó, i va provocar que la seva mare l'abandonés per anar a buscar un nou líder. Sol a la jungla, amb només quatre anys, el seu únic destí semblava ser la mort, però Beatsme, precisament el goril·la que tant dolor li havia causat, el va adoptar i li va ensenyar a sobreviure a la selva.

07:50 El món submarí salvatge - Les morenes. Les misterioses caçadores de les profunditats
08:15 Viure Catalunya - Castellfollit del boix
08:30 Trasllats colossals - Cases històriques
tancar

Cases històriques

A St. Louis, Missouri, observem com la família de transportadors de mansions més important de Nord-amèrica, els germans Matyiko, intenten traslladar tot un complex agrícola d'estructures històriques. A New Glasgow, Nova Escòcia, acompanyem un equip que divideix una enorme casa d'època en quatre parts per desplaçar-la a l'altra banda de la ciutat.

09:20 Zoom
09:30 Horitzons
09:30 Fora del mapa - Etiòpia
09:55 Enciclopèdia breu - Sòfocles
10:00 Cròniques mediterrànies - Romania: l'école de reves
10:25 Meravelles i tradicions de l'Àsia del sud - Les muntanyes on viuen els déus budistes: El Bhutan
10:55 Itineraris: Escòcia - Les Hèbrides
11:40 Les costes d'Europa des del cel
11:45 Van ser feliços i van menjar...
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

El programa inclourà una entrevista a Tim Robbins, director de l'adaptació teatral del clàssic "1984" de George Orwell, dies abans de l'estrena a Barcelona. També entrevistarem al cineasta Iñaki Lacuesta, director de "Los condenados", film que s'acaba de estrenar oficialment al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià. Actuació dels gironins The Pepper Pots, una de les bandes més destacades de l'any que entusiasmarà els amants de la música negra amb el seu característic estil inspirat en el so dels antics discs de la llegendària Motown.

12:40 Dos museus - Dos museus
tancar

Dos museus

"Dos museus" és una exploració cinematogràfica de la memòria i se situa en el marc incomparable de les praderies canadenques del Southwest Saskatchewan. Aquesta primera pel·lícula de Lea Nakonechny segueix dues dones, una a l'inici de la seva trajectòria vital adulta i l'altra quasi al final, per a retratar la bellesa cíclica de la vida a les granges. La Selma Siemens és l'àvia paterna de la realitzadora. Amb 75 anys, continua vivint sola a la seva granja i té la reputació de ser una gran col·leccionista de trastos. Allison Sambrook és una noia d'un petit poblet que treballa com a directora del museu de Morse, una ciutat a tocar de la granja de la Selma. La realitat viva de la vida agrícola la representa en Carl Siemens, el fill gran de la Selma i únic fill que manté la tradició familiar. "Dos museus" teixeix les vides d'aquestes persones en una experiència universal que ens parla de la natura de la identitat enfrontada als canvis. L'Allison Sambrook va créixer en una petit ciutat i va arribar a Morse amb vint-i-un anys. Degut a la manca de gent jove a la comunitat, es va trobar ràpidament dirigint el museu de la ciutat. El Museu Morse, on treballa, és un monument al somni optimista de la vida a les granges; la seva col·lecció és tot allò que ha quedat de les onades d'immigrants que van establir-se al territori a la recerca de millor fortuna vivint del conreu de la terra. La Selma Siemens és l'àvia de la realitzadora i viu sola a la seva granja, pocs kilòmetres més enllà d'on va néixer. Gran part dels artefactes que són al museu que dirigeix l'Allison són objectes que la Selma recorda haver usat en el passat; va ser testimoni de la Gran Depressió des d'una barraca amb dues habitacions on va viure amb els seus pares i nou germans, cap dels quals va sobreviure. La casa on va viure la seva infància s'està ensorrant i serveix per poc més que de refugi pels ocells i pel bestiar.

13:30 City folk (versió curta)
13:40 Futbol Cat.
14:10 RITMES
14:10 Ritmes clàssica - + info
tancar

+ info

"CONCERT DE JAZZ AL LUZ DE GAS" La música de Chopin metamorfosejada en jazz és el concert que proposa el pianista i compositor polonès Andrzej Jagodzinski amb el seu trio. El repertori de Jagodzinski Trio es basa íntegrament en obres de Chopin. Preludis, nocturns, masurques i valsos són tractats pel grup amb respecte, rigor i imaginació: pot interpretar la peça sense modificar-la, només afegint-hi el ritme, o prendre el tema com un estàndard de jazz i improvisar sobre les harmonies clarament romàntiques de Chopin.

15:00 Planeta Terra
15:00 Sentinelles de la natura - Els Pirineus
15:55 El planeta indòmit - Alaska
16:40 El món submarí salvatge - Entre peixos arquers i camaleons. Els franctiradors del regne animal
17:15 Segle XX - Els nazis a Roma
18:15 Escenaris de la cultura universal - Atenes, el neixement de la democràcia
19:05 Van ser feliços i van menjar...
19:30 CANON
19:30 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Aquest documental ens introdueix al món dels mariachis. A través de diferents grups més o menys famosos, de ciutat i del camp, el programa arriba fins als orígens d'aquesta música popular. Descobrirem d'on provenen els seus costums i acompanyarem els músics en la seva vida diària. Una part del programa està dedicada als corridos, una forma de cançó popular que es va originar en la revolució mexicana.

20:30 Trasllats colossals - Esglésies enormes
tancar

Esglésies enormes

A Manning, Iowa, no ens perdem l'excursió camp a través de l'església luterana de la Trinitat. L'expert en trasllats d'edificis Ron Holland, de la regió central dels EUA, farà que aquesta immaculada estructura arribi d'una sola peça fins a un parc de patrimoni cultural. A Florida, el transportador d'estructures Brett Johnson i els seus fills desmunten la icònica església de Crocker per traslladar-la a través dels carrers atapeïts del centre.

21:20 In situ
21:30 60 minuts - El negoci de la fam
tancar

El negoci de la fam

"60 MINUTS", 29 DE SETEMBRE DEL 2009. CANAL 33 "El negoci de la fam". Un documental d'ARTE. Realitzat per Jihan el-Tahri. Cada any, milers de tones d'aliments es distribueixen a les persones que pateixen fam i a les més necessitades de més de 82 països d'entre els més pobres del món. Tothom dóna per fet que aquesta ajuda alimentària és un acte de caritat i generositat. La comunitat internacional l'ha convertida en l'estri per trobar solució a les crisis. No obstant, en intentar resoldre el problema de la fam, l'ajuda alimentària crea nous problemes, menys visibles, però, sovint, igual de perjudicials. "El negoci de la fam" es proposa identificar quines són les conseqüències d'un negoci que no sempre és beneficiós per a totes les parts. Si distribuir els aliments que sobren al Primer Món fos un acte per ajudar els països que pateixen gana, per què alguns d'aquests països que es beneficien d'aquesta ajuda diuen: "Prou!"? Per què diuen que l'ajuda alimentària pot ser un bon negoci per als Estats Units, però que no ho és, necessàriament, per a Àfrica? Quines són les conseqüències que poden portar milions de dòlars distribuïts per la xarxa laberíntica de les agències d'ajuda humanitària? Què s'amaga darrere d'aquest acte de presumpta generositat? Mentre que el reportatge fa una acurada autòpsia al cas de la crisi alimentària que va afectar Zàmbia l'any 2003, "El negoci de la fam" indaga per saber què s'amaga realment darrere de les operacions de socors, de les missions presumptament humanitàries que es fan als països que, suposadament, es beneficien dels actes solidaris i humanitaris del Primer Món.

22:30 Singulars - + info
tancar

+ info

"SINGULARS" ESTRENA DEMÀ NOVA TEMPORADA AMB EL NEURÒLEG ÁLVARO PASCUAL-LEONE El catedràtic de Neurologia de Harvard serà el primer convidat de la temporada del programa d'entrevistes que presenta Jaume Barberà. La segona temporada de "Singulars" arriba al 33. Ho fa amb una entrevista al prestigiós neuròleg Álvaro Pascual-Leone, catedràtic de Neurologia de l'Escola Mèdica de Harvard i director del Centre per a l'Estímul no invasor del Cervell de Boston. L'investigador valencià, de 48 anys, és impulsor de la tècnica d'estimulació magnètica transcranial, capaç de canviar comportaments. És la realitat la que veiem amb els ulls, o bé és la que veiem amb el cervell? Què ens fa ser el que som? Pascual-Leone respondrà a aquestes i altres preguntes que li formularà el periodista Jaume Barberà. "Singulars" és un programa d'entrevistes a personatges que destaquen en l'àmbit on interactuen. Personatges que parlen amb claredat dels seus coneixements, de la realitat que els envolta, del que els preocupa i de tot allò que els ha conformat com el que són.

23:15 Arròs covat - Arròs a banda
tancar

Arròs a banda

El Xavi és un jove dissenyador, modern i cosmopolita, que viu amb la seva nòvia de tota la vida, la Sònia. Ell creu ser feliç fins que un dia¿ se n'adona que se li cova l'arròs. Ja té 30 anys, i té la sensació de que la vida li passa per davant sense fer-hi res.

23:30 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Jaume Balagueró, director, juntament amb Paco Plaza, del film de terror "REC 2". Després de l'èxit que van obtenir a la primera part, la nova entrega de la pe·lícula arribarà a les sales el pròxim divendres 2 d'octubre. El programa també inclourà una entrevista als escriptors Martin Amis i Isabel Fonseca. Actuació en directe del prestigiós músic australià Scott Matthew i la seva banda de folk.

00:05 El documental - El club
tancar

El club

"El Club" (El Club) Rose Kowalski (Catalunya, 2009; 52 minuts) Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Polar Star Films amb el suport del Programa MEDIA de la Unió Europea. Retrat sensual del dia a dia d'un club de natació tot explorant els desitjos, les ambicions i les fragilitats de l'ésser humà. En una ubicació privilegiada amb vistes a la platja, al port i a la ciutat de Barcelona, on àvies bronzejades, atletes d'èlit i fans del culte al cos convergeixen en la seva recerca de benestar. La pel·lícula segueix els alts i baixos de la vida: l'espontaneïtat de la infantesa, els reptes de l'adolescència, l'amor i l'ambició de l'edat adulta, les crisis de la mitjana edad i la soledat i l'alliberament de la vellesa. Veiem com una entitat fundada en els ideals de les classes treballadores evoluciona al llarg d'un segle cap a una comunitat diversa i tolerant que esdevé, per als seus socis, una casa fora de la seva llar. "El Club" és una peça coral amb tres protagonistes principals i un fil narratiu que es desenvolupa al llarg d'un any. La Maria Borrella (12) té la idea fixa de ser nedadora olímpica i el seu primer pas és batre el rècord espanyol de crol. Mentre s'entrena per assolir el seu objectiu, encara el conflicte entre l'esport i el que la seva entrenadora descriu com a còctel explosiu d'institut, discoteques i nois. La Sònia Montes (33) també busca una medalla. Ballarina retirada, explica com va coneixer l'Òscar, el seu marit, al gimnàs del Club i com aquest la va introduïr al món del culturisme. A mesura que la Sònia s'entrena per a aconseguir un lloc a les finals de Bodyfitness, l'exigent règim d'entrenaments comença a passar-li factura, tan hormonal com psicològicament. En Joan Sagarra (80) ens explica la desolació que va sentir en jubilar-se i veiem com troba un nou alè de vida en el Club. En Joan és l'ànima d'un grup de gent gran que amb les seves converses diàries posen el punt reflexiu a la narració. Una sèrie de personatges secundaris acompanyen els protagonistes per reforçar les històries principals. A mesura que passen els dies i les estacions, l'espectador es veu atrapat en el món captivador del cos humà i per la metàfora de la roda de la vida, personificada en els diferents personatges i les seves històries entrellaçades. Fitxa tècnica: Direcció: Rose Kowalski Producció: Madeleine Sheahan Productor executiu: Carles Brugueras Productor executiu TVC: Jordi Ambròs Direcció de fotografia: Anna Molins Edició: Judith Miralles So: Amanda Villavieja, Elena Coderch i David Paco Amb la participació de: Joan Sagarra, Manel Domènech, Sonia Montes, Víctor García, Gabriel Hernández, Maria Borrella, Joan Antoni Sierra, Marco Pasciuta, Petar Trbojevic, Conxita García, i amb: Joan Ferrer, Aleix Claveri, Cristina Nogueroles, Desirée Navarro, Santi Fernández, Sílvia García, Nuria Plantado, Lola Armengol, Júlia Domènech, Mapi Escriche, David Pol, Ana Paz Pérez, i tots els socis, empleats, equips i usuaris del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

00:55 CANON
00:55 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Aquest documental ens introdueix al món dels mariachis. A través de diferents grups més o menys famosos, de ciutat i del camp, el programa arriba fins als orígens d'aquesta música popular. Descobrirem d'on provenen els seus costums i acompanyarem els músics en la seva vida diària. Una part del programa està dedicada als corridos, una forma de cançó popular que es va originar en la revolució mexicana.

01:50 Singulars - + info
tancar

+ info

"SINGULARS" ESTRENA DEMÀ NOVA TEMPORADA AMB EL NEURÒLEG ÁLVARO PASCUAL-LEONE El catedràtic de Neurologia de Harvard serà el primer convidat de la temporada del programa d'entrevistes que presenta Jaume Barberà. La segona temporada de "Singulars" arriba al 33. Ho fa amb una entrevista al prestigiós neuròleg Álvaro Pascual-Leone, catedràtic de Neurologia de l'Escola Mèdica de Harvard i director del Centre per a l'Estímul no invasor del Cervell de Boston. L'investigador valencià, de 48 anys, és impulsor de la tècnica d'estimulació magnètica transcranial, capaç de canviar comportaments. És la realitat la que veiem amb els ulls, o bé és la que veiem amb el cervell? Què ens fa ser el que som? Pascual-Leone respondrà a aquestes i altres preguntes que li formularà el periodista Jaume Barberà. "Singulars" és un programa d'entrevistes a personatges que destaquen en l'àmbit on interactuen. Personatges que parlen amb claredat dels seus coneixements, de la realitat que els envolta, del que els preocupa i de tot allò que els ha conformat com el que són.

02:30 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Jaume Balagueró, director, juntament amb Paco Plaza, del film de terror "REC 2". Després de l'èxit que van obtenir a la primera part, la nova entrega de la pe·lícula arribarà a les sales el pròxim divendres 2 d'octubre. El programa també inclourà una entrevista als escriptors Martin Amis i Isabel Fonseca. Actuació en directe del prestigiós músic australià Scott Matthew i la seva banda de folk.

03:00 El documental - El club
tancar

El club

"El Club" (El Club) Rose Kowalski (Catalunya, 2009; 52 minuts) Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Polar Star Films amb el suport del Programa MEDIA de la Unió Europea. Retrat sensual del dia a dia d'un club de natació tot explorant els desitjos, les ambicions i les fragilitats de l'ésser humà. En una ubicació privilegiada amb vistes a la platja, al port i a la ciutat de Barcelona, on àvies bronzejades, atletes d'èlit i fans del culte al cos convergeixen en la seva recerca de benestar. La pel·lícula segueix els alts i baixos de la vida: l'espontaneïtat de la infantesa, els reptes de l'adolescència, l'amor i l'ambició de l'edat adulta, les crisis de la mitjana edad i la soledat i l'alliberament de la vellesa. Veiem com una entitat fundada en els ideals de les classes treballadores evoluciona al llarg d'un segle cap a una comunitat diversa i tolerant que esdevé, per als seus socis, una casa fora de la seva llar. "El Club" és una peça coral amb tres protagonistes principals i un fil narratiu que es desenvolupa al llarg d'un any. La Maria Borrella (12) té la idea fixa de ser nedadora olímpica i el seu primer pas és batre el rècord espanyol de crol. Mentre s'entrena per assolir el seu objectiu, encara el conflicte entre l'esport i el que la seva entrenadora descriu com a còctel explosiu d'institut, discoteques i nois. La Sònia Montes (33) també busca una medalla. Ballarina retirada, explica com va coneixer l'Òscar, el seu marit, al gimnàs del Club i com aquest la va introduïr al món del culturisme. A mesura que la Sònia s'entrena per a aconseguir un lloc a les finals de Bodyfitness, l'exigent règim d'entrenaments comença a passar-li factura, tan hormonal com psicològicament. En Joan Sagarra (80) ens explica la desolació que va sentir en jubilar-se i veiem com troba un nou alè de vida en el Club. En Joan és l'ànima d'un grup de gent gran que amb les seves converses diàries posen el punt reflexiu a la narració. Una sèrie de personatges secundaris acompanyen els protagonistes per reforçar les històries principals. A mesura que passen els dies i les estacions, l'espectador es veu atrapat en el món captivador del cos humà i per la metàfora de la roda de la vida, personificada en els diferents personatges i les seves històries entrellaçades. Fitxa tècnica: Direcció: Rose Kowalski Producció: Madeleine Sheahan Productor executiu: Carles Brugueras Productor executiu TVC: Jordi Ambròs Direcció de fotografia: Anna Molins Edició: Judith Miralles So: Amanda Villavieja, Elena Coderch i David Paco Amb la participació de: Joan Sagarra, Manel Domènech, Sonia Montes, Víctor García, Gabriel Hernández, Maria Borrella, Joan Antoni Sierra, Marco Pasciuta, Petar Trbojevic, Conxita García, i amb: Joan Ferrer, Aleix Claveri, Cristina Nogueroles, Desirée Navarro, Santi Fernández, Sílvia García, Nuria Plantado, Lola Armengol, Júlia Domènech, Mapi Escriche, David Pol, Ana Paz Pérez, i tots els socis, empleats, equips i usuaris del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

03:50 Expedients de l'espai
04:00 Zoom
04:05 Les costes d'Europa des del cel
04:10 Guies de viatges - Les millors immersions del món
tancar

Les millors immersions del món

Acompanyarem els presentadors en un viatge que els porta fins a 15 indrets des d'on es poden descobrir les meravelles del món submarí.

04:55 Visions monumentals - Sri Lanka
05:20 Sentinelles de la natura - Els Pirineus
06:15 RITMES
06:15 Ritmes clàssica - + info
tancar

+ info

"CONCERT DE JAZZ AL LUZ DE GAS" La música de Chopin metamorfosejada en jazz és el concert que proposa el pianista i compositor polonès Andrzej Jagodzinski amb el seu trio. El repertori de Jagodzinski Trio es basa íntegrament en obres de Chopin. Preludis, nocturns, masurques i valsos són tractats pel grup amb respecte, rigor i imaginació: pot interpretar la peça sense modificar-la, només afegint-hi el ritme, o prendre el tema com un estàndard de jazz i improvisar sobre les harmonies clarament romàntiques de Chopin.

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Starla i les amazones de les joies - La venjança de la pedra negra
tancar

La venjança de la pedra negra

Mentre les Amazones de les Joies intenten localitzar l'última Joia Encantada per tornar la màgia a la Capsa d'en Merlí, la Caluixa ha aconseguit entrar al Palau de Cristall amb la intenció d'apoderar-se de totes les altres joies. Si ho aconsegueix, les nostres heroïnes quedaran totalment indefenses...

07:30 Inspector Gadget - En gadget a holliwood
07:55 Doraemon - Cinta per portar-se bé / Màquina descobrir propietari
tancar

Cinta per portar-se bé / Màquina descobrir propietari

La cinta per protar-se bé - La màquina per descobrir el propietari

08:17 Doraemon - Sol·licitud llibres futur / Guants copiar habilitats
tancar

Sol·licitud llibres futur / Guants copiar habilitats

La sol·licitud dels llibres futurs - Els guants per copiar les habilitats dels altres

08:50 SamSam - En SamSam, invisible
tancar

En SamSam, invisible

En SamSam s'ha adonat que la SamMare i el SamPare no li fan gens de cas. De fet, fan ben bé com si no hi fos. Ara que, ben mirat, van tan atrafegats que és normal que no tinguin gaire temps pel seu fill. En SamSam, però, creu que hi podria haver una altra explicació. Potser és que no el veuen, perquè s'ha tornat invisible!

09:00 mic 3
09:00 Bob, el manetes - La sorpresa de palla pel Carbassot
tancar

La sorpresa de palla pel Carbassot

El Carbassot, tot recollint ous per esmorzar, s'ha trobat amb un munt de palla i ha sentit en Bob i el senyor Rasclet dient que era per construir una cosa nova. De seguida s'ha imaginat que volien fer un espantaocells nou per substituir-lo a ell. Ja et pots imaginar que el pobre Carbassot s'ha quedat desfet... On anirà, ara? I a què es dedicarà?

09:15 Les tres bessones bebès - Juguem a fet
09:20 Tork - Quin golafre!
tancar

Quin golafre!

En Batt té un dia de molta gana i deixa de fer la seva feina per agafar el menjar dels animals, cosa que du a constants rebomboris al bosc. L'Iris i en Tork li comenten que no pot agafar el menjar dels altres, però no se n'adonarà fins que els altres animals, aliats, li agafin el seu.

09:30 Club Super3
09:30 Els Hoobs - Guants
tancar

Guants

Si vols fer un suc de hubicactuspunxós d'una fulla de hubicactuspunxós has d'anar amb molt de compte de no punxar-te. Però com t'ho pots fer per no acabar amb les mans plenes de punxes?

10:05 Info k
10:15 Méteo K - Cap. 11
10:20 Club Super3
10:20 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Goril.la i els deures
10:45 Combat Xaolín - Un viatge pel temps (2a part)
tancar

Un viatge pel temps (2a part)

El viatge en el temps de l'Omi ha canviat tot el curs de la història i ha regirat el món sencer. La bona notícia és que ara en Chase és al bàndol dels bons. La dolenta, que el mestre Guan s'ha aliat amb en Hannibal i la Wuya, i que els monjos xaolín s'han quedat sense temple i s'han vist obligats a amagar-se al bosc.

11:10 Els misteris de Roswell - El circuit. 1a part
11:29 Els misteris de Roswell - El circuit. 2a part
11:55 El xou de la granota - Cap. 29 La bruixa i la granota
tancar

Cap. 29 La bruixa i la granota

La bruixa Pústula ha demostrat al general que la seva darrera creació funciona. Es tracta d'una poció especial de saliva de granota que converteix qualsevol objecte en un poderós amulet de la mala sort. T'imagines que pot passar si l'objecte de la mala sort és la granota? Que magra que la passarà, avui, la pobra fura!

12:10 Hattori el ninja - Deleg. per un dia / Anem buscar el pare que plou / Truc
12:35 Vaca i pollastre - Cap. 12 La vaca espacial - La llegenda del gat pla - Bones vacances babuïnes
tancar

Cap. 12 La vaca espacial - La llegenda del gat pla - Bones vacances babuïnes

Tant la Vaca com en Pollastre han guanyat un concurs que els permetrà durant un dia fer l'ofici que vulguin. La Vaca farà d'astronauta. I en Pollastre, per què et sembla que es decidirà?! Més tard, prepara't per sentir la història més esgarrifosa que s'hagi explicat mai: "la llegenda del gat pla." I per veure les trampes que li pararà en Babuí al Pare Noel! Està molt empipat amb en Mostela i algú ho ha de pagar.

13:00 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Segons la senyora Mandarina les mates són la solució universal, ho expliquen tot i no enganyen mai. Per això ha decidit resoldre els problemes de la vida familiar, que cada cop són més, amb una equació. El que passa és que després de ficar tots els membres de la família dins dels seus càlculs, els ha deixat sense cos! I és que de vegades les mates són abstractes!

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - Amb un plat per esmorzar n'hi ha prou / No m'agrada barallar-me
tancar

Amb un plat per esmorzar n'hi ha prou / No m'agrada barallar-me

Pasta de peix: un aliment típic de les sopes japoneses. El més normal seria que s'enfrontés amb en Tennosuke, perquè al capdavall tots dos són aliments! I en Bobobo? Dons es passarà tot l'episodi sense ficar cullerada fins al final. Esperem com a mínim, que llavors valgui la pena!

13:40 Tags
13:55 Sweesters -virtual room- - Ultra Ji Lan
13:57 Sweesters -virtual room- - El talent ocult de l'Olívia
14:05 3xl.cat
14:05 El detectiu Conan - Continua la història d'amor a la comissaria central (part 1)
14:30 El detectiu Conan - Continua la història d'amor a la comissaria central (part 2)
14:50 Club Super3
14:50 Els increïbles germans Adrenalini - Els gladiadors del desconcert
tancar

Els gladiadors del desconcert

Després de saltar a l'arena i de ser considerats uns bàrbars, l'emperador romà Timorat ha decidit la sort dels germans Adrenalini. El més gros, l'Adi, es convertirà en gladiador. L'Enk, en canvi, serà esclau de l'emperador. I al més esprimatxat, en Xan, li tocarà... engreixar els lleons! Això si no en fa alguna de les seves abans, és clar...

15:00 3xl.cat
15:00 Inuyasha - Perill al present. La màscara de la maledicció: la Tessaiga
tancar

Perill al present. La màscara de la maledicció: la Tessaiga

Un poderós dimoni en forma de màscara sembra el caos en el món de Kagome.

15:25 Get Backers - El preu de la traïció
15:55 Edgemont - El príncep del conte
tancar

El príncep del conte

El triangle amorós d'en Mark, la Jennifer i la Laurel comença a ser de domini públic. L'Erin diu a en Chris que ja sap allò de la juguesca. I la relació de l'Scott amb la Brenda fa un gir inesperat.

16:20 Club Super3
16:20 Equip Galaxy - Fent de pagès
tancar

Fent de pagès

Els atacs a un dissenyador de parcs d'última generació i alta tecnologia interestel·lar han dut els nostres herois a investigar una de les poques granges espacials que queden en tota la galàxia. S'hi infiltraran d'incògnit, fent-se passar per pagesos... i aviat s'adonaran que és molt més dur que fer de brigada espacial! Però, què tenen a veure els parcs amb la granja...?

16:45 La màgica Do-Re-Mi - No em deixis anar la mà!
tancar

No em deixis anar la mà!

Tantes ganes que tenia la Flor d'anar al festival, al final s'ha acabat perdent! Com s'ho farà, ara? La Do-Re-Mi, l'Aiko, la Hazuki i l'Onpu estan desesperades! No la troben enlloc! I el noi tan misteriós que ha conegut la Flor? Qui deu ser? I què ho fa que s'està tota l'estona amb ella?

17:10 Pau, la petita guineu roja - Un bany nocturn
tancar

Un bany nocturn

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat amb un pam de nas quan han vist que l'estany era buit. Com s'ho faran ara per rentar-se?! La Fromage ja els ha dit que ella sap un lloc genial, d'on en sortiran nets com una patena. És el mateix lloc on els humans renten els cotxes. L'aventura està assegurada! I les corredisses també! No t'ho perdis!

17:15 mic 3
17:15 Saari - Tornada a casa
tancar

Tornada a casa

En Pulpo, la Pii i en Rikitiki tornen a casa en globus amb la Rakataka i veuen tota l'illa Saari des de l'aire. És impressionant!

17:18 Saari - Preparant la sopa
tancar

Preparant la sopa

La Pii se'n va a l'hort i recull els ingredients que necessita per preparar una sopa boníssima, per llepar-se'n els dits!

17:25 Chiro - + info
tancar

+ info

Tot jugant a fet i amagar, en Chiro, que és el que para, s'ha trobat una cuca que està atrapada sota d'una pedra, l'ha salvat i la cuca li ha donat una bala que li farà realitat tres desitjos. El primer desig serà trobar de seguida els seus amics. El segon serà fer-los desaparèixer perquè no li demanin més la bala. I el tercer, quin et sembla que serà? En Chiro s'ha quedat tot sol!

17:35 Bob, el manetes - El Llampec tot-terreny
tancar

El Llampec tot-terreny

Avui el Llampec està molt il·lusionat amb la planta d'assecatge que han de construir pel senyor Rasclet. El Trasto també està molt emocionat i no para de fer la guitza a tothom. Quina desil·lusió que s'endurà el Llampec! Avui la seva feina serà endur-se el Trasto a fer un volt perquè pari de molestar. El que no sap és que descobriran una pista de curses al·lucinant!

17:50 Una mà de contes - Bona nit Jesús
tancar

Bona nit Jesús

Conte basat en l'obra del MNAC "Frontal d'Avià", cap a l'any 1170-1190.

18:00 Club Super3
18:00 Mila - Tundé, l'elefant regròs
tancar

Tundé, l'elefant regròs

Avui la Mila t'explicarà la història d'en Tundé, un elefantot que li encantava destrossar cases. Després de comprovar que ni els guerrers més valents no eren capaços d'aturar-lo, l'Amidou, el cap del poble, va decidir demanar ajut als animals de la sabana. I encara que tots se n'hi riguessin, la Saba, la rateta del poble, també s'hi va apuntar...

18:05 Contes clàssics - La princesa granota
tancar

La princesa granota

Fa molt de temps, a l'antiga Rússia, hi vivia un príncep que tenia tres fills. Un dia, els va dir: "Nois, llanceu una fletxa enlaire i, allà on caigui, hi trobareu la vostra dona. Els dos primers van estar de sort, però l'Ivan, el més jove, va llançar la fletxa al bell mig d'un aiguamoll, al costat d'una granota, que no era gens bonica. Vols saber si van ser feliços?

18:15 Petites faules - + info
tancar

+ info

S'acosta l'hivern i la formiga ja no té temps per jugar. No para de buscar menjar per quan arribi el fred. Pel grill, en canvi, tot és una festa. I és que encara falten molts dies perquè arribi l'hivern! Aviat, però, es començaran a escurçar els dies, arribarà el vent i la pluja, i el grill haurà d'aprendre que hi ha moments per jugar, però que també s'ha de fer la feina.

18:25 Bali - Cap. 12 A l'abordaaatge!
tancar

Cap. 12 A l'abordaaatge!

Avui l'avi, que ha vingut de visita, ha regalat la seva gorra de capità a en Bali i, tot seguit, se'ls ha emportat a ell, a en Tito i a la Tamara al parc. Però fer de capità no vol dir només manar... Si no, et pots quedar sense amics! En un somni, envoltat de pirates, en Bali aprendrà que per ser un bon capità també s'ha de ser just... Preparat per a l'abordatge?!

18:40 Asha - Cap. 12 Un gnom, dos gnoms, tres gnoms
tancar

Cap. 12 Un gnom, dos gnoms, tres gnoms

La Sita és tota una experta en mitologia universal i té respostes gairebé per a tot, excepte per a una cosa: els gnoms. Juntament amb l'Asha buscaran més dades sobre aquesta qüestió i s'adonaran que aquests éssers tenen més a veure amb la superstició i la fantasia que no pas amb la mitologia. És clar que aquesta vegada les respostes no les trobaran als llibres i en Mutala els donarà alguna pista...

19:00 Mandarina & Cow
19:10 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

Per fi en Shaggy i l'Scooby Doo han aconseguit fer realitat el somni de la seva vida: obrir el seu parc d'atraccions particular! Res, absolutament res, els pot espatllar aquest gran moment! Tret d'un missatge de l'oncle Albert, és clar... I que el malvat doctor Phibes s'hagi posat entre cella i cella de destruir el parc... el dia de la inauguració!

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Per primera vegada a la vida el Perky ha pronunciat una frase que ha deixat l'Erky amb un pam de nas: "No tinc gana." I és que el Perky està enamorat! De la Sajuica! A més, el Frenzel li ha ofert un rosegó de l'amor: qui se'l mengi, s'enamorarà de la primera cuca que vegi. Però, i si se'l menja l'Erky... i veu la Margaret Malcarada?! Que no li passi res!

19:50 Inuyasha - Tatarimokke i el petit esperit maligne
tancar

Tatarimokke i el petit esperit maligne

Una noia que s'acaba de morir es passeja pel món de Kagome i espanta la seva mare i el seu germà. Kagome intenta apaivagar la seva fúria.

20:15 Sweesters -virtual room- - Ultra Ji Lan
20:17 Sweesters -virtual room- - El talent ocult de l'Olívia
20:20 Tags
20:40 Minúscul - Cap. 63 La patrulla Zzzzz
tancar

Cap. 63 La patrulla Zzzzz

"Que bé que s'hi dorm al bosc a mitja tarda", pensa la marieta. És el lloc ideal per fer-hi la becaina. Llàstima que aviat apareixerà una patrulla de vespes decidides a trencar la barrera del so! I és clar, amb aquest xivarri no hi ha manera de clapar! Però compte, que aquesta marieta no es pensa quedar de braços creuats...

20:45 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Pau manté una relació molt estreta amb el seu petit i antic aparell de televisió però és advertit per Pau-e que li caldrà un descodificador. Un què? Per començar a investigar Pau es deixa caure en una botiga d'electrodomèstics, ha de saber ben bé què és això del descodificador i com es connecta. Pau descobreix que tot i el passat gloriós la tele no té entrada d'euroconnector...

20:50 3xl.cat
20:50 Dawson's creek - La força d'en Pacey
tancar

La força d'en Pacey

Joey organitza una festa sorpresa per Pacey i això agreuja el conflicte emocional latent en la família Witter.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1847
tancar

Cap. 1847

En Peris té una idea per ajudar en David. En Sàhara es veu obligat a tornar a anar a la presó, perquè la psicosi que està creant en Tomàs es fa insuportable. En Beni té un disgust a la xurreria. La nova assistenta del senyor Juan és... peculiar. El negoci de les coartades d'en Paco funciona la mar de bé, però les coses sempre es poden espatllar.

22:00 Crims - Cronos
tancar

Cronos

Cronos L'Eulàlia, una jove amb un grau lleu d'esquizofrènia, recorre a Tor Investigadors perquè li resolguin un dubte que l'angoixa: a través d'un tractament hipnòtic ha recordat que ha matat la seva mare. Però no n'està segura. Té records fragmentaris del lloc on és el cos. L'Olga i el Cesc el troben, però alguna cosa no els encaixa. Entre altres coses, l'Eulàlia té una estranya manera de recordar. Sembla que aquests records siguin implantats...

22:50 Crims - Melpomene
tancar

Melpomene

Melpomene L'Executor fa temps que segueix de prop les investigacions de l'Olga sobre la mort de la seva germana Cristina. Fent xantatge al Felip, un dels detectius de Tor, ha aconseguit tenir un còmplice dins de l'agència que, a contracor, obeeix les seves indicacions i manipula proves que dirigeixen l'Olga cap a un sospitós: el Cardona, un perillós assassí a sou. Al mateix temps, seguint una precisa estratègia, l'Executor posa el Cardona contra l'Olga. La vol matar.

23:40 Extres Coproduccions - Tres dies amb la família
tancar

Tres dies amb la família

La Lea, una noia de 22 anys, viatja de Tolosa a Girona per assistir a l'enterrament del seu avi. En els tres dies que dura el procés del funeral, la noia presencia la destructiva separació dels seus pares, a qui comunica que vol abandonar la carrera d'enginyeria i obrir un bar cultural amb el seu company francès. El Miquel, pare de la Lea, vol persuadir la seva filla aconseguint-li una feina a Barcelona a través del seu influent germà, Pere. Després del funeral, tota la família se'n va a dinar a la casa que l'avi tenia a s'Agaró. Durant aquest dinar, els conflictes sorgeixen amb tota la seva esplendor. La Lea i els seus cosins es retroben allà amb records d'infància. Tot i que no s'assabenta mai que l'oferta de treball que ha rebut ha estat promoguda pel seu pare, la Lea decideix quedar-se a Barcelona per fer-li companyia i abandonar el projecte del bar i el seu company francès.

23:45 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Cesc està convençut de la culpabilitat del Salvador. El xantatge del Ferran a la Raquel es fa cada cop més gros. El Salvador posa en marxa el seu pla de venjança. La Cèlia i el Martorell estan a punt de trobar-se, però...

00:20 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Martorell coneixerà la veritat sobre la "mort" de la Cèlia. El Cesc, que continua aterroritzat pel Salvador, marxa de casa. L'Oriol continua donant maldecaps al Quim.

00:50 Beverly Hills - Bloquejats per la neu
01:32 Beverly Hills - L'elecció de la Nancy
02:15 Riviera - + info
tancar

+ info

Per venjar-se de Diego, Clara troba un amant. Beatrice es posa d'acord amb Christophe per anar en contra de Laurent.

02:40 Riviera - + info
tancar

+ info

Per venjar-se de Diego, Clara troba un amant. Beatrice es posa d'acord amb Christophe per anar en contra de Laurent.

03:05 Extres Coproduccions
03:10 Crims - Cronos
tancar

Cronos

Cronos L'Eulàlia, una jove amb un grau lleu d'esquizofrènia, recorre a Tor Investigadors perquè li resolguin un dubte que l'angoixa: a través d'un tractament hipnòtic ha recordat que ha matat la seva mare. Però no n'està segura. Té records fragmentaris del lloc on és el cos. L'Olga i el Cesc el troben, però alguna cosa no els encaixa. Entre altres coses, l'Eulàlia té una estranya manera de recordar. Sembla que aquests records siguin implantats...

04:00 Crims - Melpomene
tancar

Melpomene

Melpomene L'Executor fa temps que segueix de prop les investigacions de l'Olga sobre la mort de la seva germana Cristina. Fent xantatge al Felip, un dels detectius de Tor, ha aconseguit tenir un còmplice dins de l'agència que, a contracor, obeeix les seves indicacions i manipula proves que dirigeixen l'Olga cap a un sospitós: el Cardona, un perillós assassí a sou. Al mateix temps, seguint una precisa estratègia, l'Executor posa el Cardona contra l'Olga. La vol matar.

04:50 El cor de la ciutat - Cap. 1847
tancar

Cap. 1847

En Peris té una idea per ajudar en David. En Sàhara es veu obligat a tornar a anar a la presó, perquè la psicosi que està creant en Tomàs es fa insuportable. En Beni té un disgust a la xurreria. La nova assistenta del senyor Juan és... peculiar. El negoci de les coartades d'en Paco funciona la mar de bé, però les coses sempre es poden espatllar.

05:20 Joking around
05:35 Beverly Hills - Bloquejats per la neu
06:17 Beverly Hills - L'elecció de la Nancy