Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Champions Magazin
09:25 Planetari
09:25 Paradisos asiàtics - Bali, Indonesia
09:55 Automobilisme - 3a sessió entrenaments lliures G. P. de Turquia
11:05 Planetari
11:05 Els camioners del glaç - La gran fosa
tancar

La gran fosa

Ja fa 53 dies que rodem sobre gel. En aquests últims dies, els homes que encara queden al volant aniran a totes per assolir l'ambiciós objectiu de fer 10.000 carregaments abans que el desglaç primaveral posi punt final a la temporada. Alex Debogorski és un dels valents que s'atreveix a seguir fent transports delicats sobre gel. Alex ha sortit en una expedició de 17 camions amb 15 tones d'habitatges per a la remota Tundra Mine. Jay Westgard s'ha embarcat, sol, en una aventura única. Es dirigeix a la localitat llunyana de Deline en una missió única per portar 350.000 $ de carburant d'aviació. Vet aquí el nou repte d'aquest jove inconformista que mai abans havia recorregut aquesta via estreta i abandonada, on haurà d'acabar creuant el llac més gran del Canadà: el Big Bear Lake. Rick Yemm ha batut un rècord: conduir fins a dia d'avui a quaranta sota zero sense calefacció. Per última vegada intenta convèncer el seu cap, Hugh, perquè ho arregli, però no se'n surt. Esperava poder-lo superar i fer més diners que ell, però en lloc d'això abandona derrotat, dolgut i amb alguns signes de congelació. El supervivent més inversemblant és el debutant TJ Tilcox. Ha patit alguns dels contratemps més rigorosos de la temporada, però d'alguna manera continua endavant.

11:50 Thalassa - Espècies invasores
tancar

Espècies invasores

El delta de l'Ebre és un exemple d'ecosistema amenaçat. Cada vegada és més difícil veure-hi espècies autòctones, ja que n'hi ha moltes d'invasores que els roben l'espai. Els tècnics del Parc Natural del Delta són els encarregats de rescatar aquestes espècies i repoblar la zona, però la seva feina és cada vegada més complexa. La gambúsia, el cranc vermell o el musclo zebrat són alguns dels invasors més incontrolables. Sota l'aigua, es disputa una veritable lluita entre la fauna autòctona i la forana, i sembla que aquesta última té part de la partida guanyada, ja que algunes de les espècies més emblemàtiques ja han desaparegut i altres només es poden reproduir en captivitat. El delta de l'Ebre s'està convertint, així, en la meca d'espècies invasores provinents de tot el món.

12:05 Temps d'aventura
12:30 Automobilisme - Qualificació G. P. de Turquia
14:05 Zona zàping
14:20 Tot un món - Qbamba
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Passengers
tancar

Passengers

Un avió s'estavella i només cinc dels passatgers sobreviuen. Una jove i brillant terapeuta anomenada Claire els dóna suport psicològic per superar el trauma que han passat. Però, a poc a poc, els seus pacients desapareixen misteriosament.

17:15 Pel·lícula - El gran campió
tancar

El gran campió

Buddy és un nen que guanya un premi amb el seu vedell Hokey. Aquest és el primer pas en un seguit de competicions, però... què pot fer un nen davant d'unes empreses importants que lluiten per aconseguir el títol del Gran Campionat amb el seu bestiar?

19:10 Just for laughs
19:45 Quin país - Cap. 24
20:25 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:55 Nit d'acció - Transporter 2
tancar

Transporter 2

Frank Martin és un antic membre d'un cos de forces especials que es guanya la vida com a transportista mercenari per traslladar persones o mercaderies amb discreció i sense fer preguntes. Frank, com a favor a un amic, està fent de xofer per als Billing, una família benestant i s'encarrega de dur Jack, el fill, a l'escola. Sembla una feina senzilla, però quan segresten el nen, Frank farà mans i mànigues per rescatar-lo.

23:35 Nit d'acció - Danny the dog
tancar

Danny the dog

Es tracta de la història de Danny, un jove a qui tota la vida han tractat com un gos i que malviu esclavitzat per Bart, un home sense escrúpols que el fa servir de sicari i que el du a lluitar en baralles il·legals. En un accident de trànsit Bart queda en coma i Danny coneix Sam, un home cec que es dedica a afinar pianos. Sam mirarà de tornar la identitat humana al jove a través de la música.

01:15 Pel·lícula - Anàlisi final
tancar

Anàlisi final

ANÀLISI FINAL (Final analysis) -Pal Plus- Idioma versió original: anglès Producció: Witt-Thomas, Roven-Cavallo Entertainment i Warner, 1992 (Estats Units) Direcció: Phil Joanou / Durada: 119 minuts Guió: Wesley Strick, basat en un argument d'ell mateix i de Robert Berger Fotografia: Jordan Cronenweth (color) Música: George Fenton Intèrprets: Richard Gere (Isaac Barr), Kim Basinger (Heather Evans), Uma Thurman (Diana Baylor), Eric Roberts (Jimmy Evans), Paul Guilfoyle (Mike O'Brien), Keith David (detectiu Huggins) Isaac Barr, un destacat psiquiatre de San Francisco, enfronta la seva experiència i els seus coneixements professionals contra les ments de Heather i Diana, dues germanes misterioses i turmentades.

03:10 Dawson's creek
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Vist des del cel - + info
tancar

+ info

Deu seqüències extraordinàries de la reserva de Masai Mara, la tribu dels masai i el mont Kilimanjaro. The Earth from Above també viatge a altres regions del planeta plenes d'una biodiversitat sorprenent: el Pantanal, al Brasil; el Congo amb els seus hipopòtams en perill; Austràlia i la desforestació de Tasmània; o Groenlàndia i els óssos polars gegants.

07:45 Extremadura des de l'aire - Un paradís de pissarra i brucs
08:10 Extremadura des de l'aire - De verd i aigua
08:35 En Mike el boig i en Mark - Les vacances del boiximà
09:20 L'Ànima del 33
09:35 RITMES
09:35 Ritmes col·leccions
10:05 Ritmes poprock Hit Parade
10:30 Sputnik - Rap, Breakdance & Graffiti
11:20 RITMES
11:20 Ritmes.cat - Hit parade
11:50 TR3S C
12:00 quèquicom - Dominar la veu
12:25 Karakia - Paisatges nòmades-1
tancar

Paisatges nòmades-1

El Tibet i Mongòlia són dues regions de l'Àsia Central que avui dia continuen fascinant tothom. La seva relació històrica i social es basa sobretot en molts aspectes de la vida nòmada que comparteixen, però també en la religió budista tibetana que els mongols van adoptar a partir del segle XIII. En Baada i la família de l'Ogui, uns dels pocs mongols que s'estan a Catalunya, obren les portes de casa seva al programa per parlar de l'energètica cuina de Mongòlia, el país mare de la pasta i d'un munt de tradicions que no s'han oblidat al seu país. La major part dels tibetans que viuen a Barcelona es dediquen al sector comercial i a la restauració, com la Chung o la família d'en Tashi, que va obrir el primer restaurant tibetà de la ciutat. La Pasang, la seva mare, farà un te tibetà, sopa o uns farcellets de verdura, els tsel momo. El lama Tubteng, el representant del dalai-lama a Barcelona, explicarà algunes tradicions i folklore tibetans i descobrirà els secrets del capse, unes pastes fregides presents a totes les festivitats; i també tsampa, la popular massa de farina amb mantega.

13:00 Latituds - + info
tancar

+ info

Cada any milers de temporers arriben a Catalunya per recollir fruita, buscant oportunitats per una vida millor. Més d'un miler vénen des de Colòmbia, un país amb grans desigualtats socials, amb zones amb alts nivells de pobresa, i que des de fa dècades pateix un conflicte armat. La Dilubis Castillo i en Diamareth Patiño formen part d'aquest miler de temporers que venen a Catalunya a recollir fruita. Venen contractats des de Colòmbia per Unió de Pagesos, però un cop aquí, també els ajuden a definir projectes econòmics que els permetin no haver de marxar lluny de casa per guanyar-se la vida. La idea és que destinin part dels estalvis a engegar projectes econòmics, que busquin suport financer complementari, i que els projectes incideixen en el bé de les seves comunitats d'origen. Així, la Dilubis ha posat en marxa una cooperativa de ramaders per criar cabres i vendre productes làctics, i en Diamareth impulsa una cooperativa per comercialitzar flors exòtiques. Des de Catalunya, Joan Josep Vergé i Montse Rodríguez, de Pagesos Solidaris, d'Unió de Pagesos, expliquen la seva política de formar als treballadors temporers perquè quan tornin als seus països millorin l'ús dels seus estalvis per a iniciatives econòmiques en benefici propi i de les seves comunitats.

13:25 Valor afegit
14:00 Esports
20:30 Parlament
20:55 Tot un món
21:05 Euskal Herria: la mirada màgica - La ciutat dels anells, Vitòria
tancar

La ciutat dels anells, Vitòria

Fundada fa 800 anys pels reis de Navarra, Vitòria va néixer adossada a la Collada de Gasteiz. Actualment és la capital de la Comunitat Autonòma del País Basc. La Catedral de Santa Maria, construïda sobre una antiga església, segueix sent, encara avui, l'edifici més alt de la ciutat. Cent anys després d'haver nascut, la ciutat s'obre a orient. Les edificacions de famílies influents i riques són més recents. La Casa Torre de Doña Otxanda i l'Església de San Pedro les van construir aprofitant les muralles de la Ribera del riu Zapardiel, que actualment flueix soterrat pel carrer Siervas de Jesús.

21:30 Loto 6/49
21:35 Cinema 3
22:10 Sala 33 documental - Arropiero, el vagabund de la mort
tancar

Arropiero, el vagabund de la mort

Arropiero, el vagabund de la mort Carles Balagué (Espanya, 2008; 80 minuts) Una producció de Diafragma amb Televisió de Catalunya i la col·laboració de l'ICIC Crònica de la vida de Manuel Delgado Villegas, l'Arropiero, l'assassí en sèrie més important de la història d'Espanya. Vagabund erràtic que vivia de vendre's la seva sang, va confessar 48 assassinats, però la policia només en va poder investigar 22 i provar la seva participació en 7, alguns realitzats a França i a Itàlia. La justícia, la policia i els psiquiatres, incapaços de digerir un nivell de brutalitat com aquest, van decidir internar-lo i marginar-lo conjuntament amb el seu sumari. L'Arropiero va romandre retingut de per vida sense que es celebrés un judici pels crims que se li imputaven. Després de ser sotmès a dures "teràpies" i d'arrencar-li qualsevol rastre d'humanitat, va morir el 1998, i encara avui continuen vives moltes incògnites sobre la seva vida. Fitxa tècnica: Direcció, guió i producció: Carles Balagué Fotografia: Josep Gusi Muntatge: Carmen M. Guzmán Música original: Carles Pedragosa Producció executiva TVC: Jordi Ambròs Tècnics de so: Àlex Albors, Xavier Serra Carles Balagué és assagista i crític de cinema. Ha escrit sis llibres, l'últim dels quals titulat "Les millors pel·lícules del cinema negre". Fa 12 anys que programa les Sales Meliès de Barcelona dedicades a la recuperació del cinema clàssic i la difusió del cinema europeu i que van ser guardonades amb el Premi Sant Jordi l'any 1996. Productor, guionista i director de cinema, Carles Balagué ha dirigit quatre curtmetratges i deu llargs que han estat presentats a diversos festivals. El seu documental "La Casita Blanca" va guanyar el Premi Ciutat de Barcelona i es va presentar al Festival de Valladolid, les Setmanes del Cinema Espanyol de Nova York i de Los Ángeles. Durant més de quatre anys ha presidit el Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya.

23:55 Filmoteca 33. Cicle Nou Cinema Italià - L'últim petó
tancar

L'últim petó

La pel·lícula explica les històries de diversos personatges, les vides dels quals s'entrecreuen en una successió d'afers passionals. Francesca, de 18 anys, s'enamora de Carlo, un home de 30 que està a punt de casar-se amb Giulia. Anna, la mare de Giulia, de 50 anys i cansada del seu matrimoni, té por d'envellir i buscarà un home més jove. Per la seva banda, Paolo, Alberto i Marco, els amics de Carlo, també tenen diverses relacions.

01:55 Clàssica - L'orgue de Montserrat, concert inaugural
02:55 Rodasons
03:20 Nydia - La Sardana de l'Any & El flautista Claudi Arimany
tancar

La Sardana de l'Any & El flautista Claudi Arimany

Dissabte 15 de maig va tenir lloc a Perpinyà la final de La Sardana de l'Any, el concurs que promou la Federació Sardanista de Catalunya per escollir, entre totes les sardanes estrenades l'any anterior, la més votada pel públic. Hi van participar les cobles Mediterrània i Mil·lenària-Fidelíssima Vila de Perpinyà, a més de l'Esbart Manresà de Dansaires. Pito Chamorro es va endur el premi Federació i Sigfrid Galvany el premi "Sardana de l'Any".

03:45 RITMES
03:45 Ritmes cat - Agenda
04:15 Batecs de natura - Les guixeres de Vilobí
04:30 En Mike el boig i en Mark - Les vacances del boiximà
05:15 RITMES
05:15 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a:

05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes poprock
06:35 Planeta Terra
06:35 Naturalesa fantàstica - La macroevolució d'uns petits ocells - Les Galápagos. Els pinsans de les Galápagos
Progrmació BD ....
07:20 Rovelló - L'últim mascle
tancar

L'últim mascle

La televisió difon la notícia que el Rovelló és l'únic mascle que queda de la seva espècia. I això provoca que molts caçafortunes arribin a la comarça a capturar-lo. I al Rovelló li surt l'instint primitiu de fugir.

07:46 Rovelló - Examen de primer curs
tancar

Examen de primer curs

El Guitarra li planteja al Rovelló que ha arribar l'hora de fer-li la prova per veure si està preparat per deixar de ser un cadell. Ho ha parlat amb la Sanda i el Mullat i ells hi estan d'acord. El Rovelló en principi no vol deixar de ser un cadell. "S'està tan bé sent un cadell!" Però el Guitarra l'acaba convencent que el temps no passa perquè sí i que no es pot passar tota la vida menjant sopes de llet. El Rovelló no ho té clar.

08:10 Les Tres Bessones - Les tres bessones i els capitans intrèpids
tancar

Les tres bessones i els capitans intrèpids

La Bruixa Avorrida ha enviat les Bessones a una goleta pesquera, on en Manuel, un pescador, salva en Harvey, un noi que ha caigut al mar des d'un vapor. Ell exigeix que el portin a terra, però això és impossible; encara els queden tres mesos de pesca. En Harvey s'enfada, però les nenes i en Manuel, aconseguiran que aquella vida li acabi agradant i, sobretot, que aprengui el valor de l'amistat.

08:38 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la gasela Zeila
tancar

Les tres bessones i la gasela Zeila

Les Tres Bessones han anat a parar a l¹Àfrica, on, entre màgia i bruixeries, aconseguiran que la gasela Zeila recuperi la seva forma humana i també els tresors amagats del seu poble. El malvat bruixot que els retenia haurà de fugir i deixar finalment que el poble de la Zeila sigui el que sempre havia estat: un poble ric.

09:00 mic 3
09:00 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo, que estan fent el mico en un cocoter a la selva, han despertat la Paula, una serp que només té ganes de jugar. Als nostres amics els encanta jugar, i s'hi apunten de seguida! Podrien fer una cursa, però que les serp no tenen potes, o jugar a llançar un coco tan lluny com puguin, però tampoc no tenen braços. A què poden jugar?!

09:10 Bob, el manetes - El Golut remena la pala
tancar

El Golut remena la pala

Mentre en Bob i companyia arreglen unes canonades, la Jenny ha anat a veure la Wendy perquè s'agafi unes vacances que té molt merescudes. Però és que hi ha tanta feina! Avui, a més, el Golut, la Jenny i la resta de màquines han organitzat un ball sorpresa per en Bob i la Wendy. Però, com s'ho farà el Golut?! Ell no en sap, de ballar!

09:25 Pepa, la porqueta - La princesa Pepa
tancar

La princesa Pepa

Avui, els avis han anat a casa de la Pepa a sopar, però ella i en Jordi ja són al llit. O almenys això és el que es pensa tothom. L'àvia no se n'ha pogut estar i ha pujat a la seva habitació a veure'ls i... sorpresa! Encara estan desperts! Ara els haurà d'explicar un conte, però haurà de ser un de nou. El de la princesa Pepa i el cavaller Jordi! El vols sentir?!

09:35 Doraemon - 1ª Hist.: La corona de l'agraïment. 2ª Hist.: La porta de posar en contacte la g
tancar

1ª Hist.: La corona de l'agraïment. 2ª Hist.: La porta de posar en contacte la g

Tip que sempre s'aprofitin d'ell, en Nobita ha convençut en Doraemon perquè li deixi la Corona de l'Agraïment, per fer que els altres converteixen els seus desitjos en ordres i, a més, l'hi agraeixin! Per cert, t'imagines un invent que et permetés aparèixer a casa de la persona que volguessis?! Doncs en Doraemon el té... i en Nobita està a punt de fer-lo servir!

09:59 Doraemon - 1ª Hist.: La bruixa Shizuka. 2ª Hist.: El secret més ben guardat de la Shizuka.
tancar

1ª Hist.: La bruixa Shizuka. 2ª Hist.: El secret més ben guardat de la Shizuka.

La Shizuka sempre havia somiat ser una bruixa bona. I avui és el seu dia, perquè en Doraemon té l'invent perfecte per fer realitat els seus desitjos! Més tard serà el seu aniversari i en Nobita està decidit a fer-li un regal millor que el que li faran els seus amics. Abans, però, ha de descobrir quin és el seu secret més ben guardat. El vols saber tu també?!

10:23 Doraemon - 1ª Hist.: En Supergegant, el defensor de la justícia!. 2ª Hist.: En Superbunyol,
tancar

1ª Hist.: En Supergegant, el defensor de la justícia!. 2ª Hist.: En Superbunyol,

En Nobita s'ha trobat un invent d'en Doraemon molt especial: una capa per fer de superheroi. La pega és que en Gegant l'hi ha pres i ara haurà de ser ell el que assumeixi la responsabilitat de tenir superpoders. Més tard, en Nobita, emocionat després de veure la sèrie d'en Condorman, convencerà en Doraemon perquè el converteixi en un superheroi de debò!

10:55 Jo sóc així - L'amic invisible
10:55 Jo sóc així - L'esquinç
10:55 Jo sóc així - El món de l'espectacle
11:35 Els pollastres Kung Fu - El Padrí
11:58 Els pollastres Kung Fu - La marca del gall Bantam
12:21 Els pollastres Kung Fu - La invasió de les cuques
12:44 Els pollastres Kung Fu - El gran combat
13:07 Els pollastres Kung Fu - Els zombis del karaoke
13:35 Els desastres del Rei Artús - La rosa de vidre
tancar

La rosa de vidre

La germana del rei Artús, l'amable i gentil Lady M, és introduïda en aquest episodi quan arriben el rei Artús, Merlí i Splag al seu castell. Lady M, indignada pel fet que aquest tresor nacional vagi a parar a mans de la mimada Ginebra, adverteix al seu germà sobre les forces obscures i els pagesos enfadats.

13:58 Els desastres del Rei Artús - Els desastres del circ
tancar

Els desastres del circ

Ginebra necessita una dama de companyia temporal i el rei Artús i Merlí se'n van cap a Baden-Baden per anar a buscar la cosina de Pètal, Tatiana - una trapezista del Circ Internacional de la Comtessa Griselda. Tatiana accepta d'anar a Camelot amb la condició que hi pugui anar amb els seus dos micos. Però la malvada comtessa vol que li tornin els seus valuosos micos i envia el personal del circ a buscar-los.

14:30 Les Tres Bessones - Barbablava
tancar

Barbablava

Les bessones descobreixen que el Barbablava que han conegut no és l'autèntic pirata, sinó el seu nebot, que té la barba negra. A més, està enamorat de l'única persona que coneix el seu secret, la perruquera que li tenyeix la barba blava.

14:53 Les Tres Bessones - Els tres porquets
tancar

Els tres porquets

El llop Bernat vol construir una urbanització per a llops als terrenys dels tres porquets. No li serà gens fàcil fer-los-en fora, perquè les Bessones els ajudaran a lluitar contra ell i la bruixa Avorrida.

15:18 Les Tres Bessones - La caputxeta vermella
tancar

La caputxeta vermella

La Caputxeta Vermella no té temps d'anar a casa de l'àvia perquè té una entrevista a la televisió. L'Avorrida entrenarà el llop, que ja estava retirat, i perseguirà les bessones, que apareixen a casa de l'àvia disfressades de Caputxeta.

15:45 La Supermots - El noi del Sandvitx malvat!
tancar

El noi del Sandvitx malvat!

Avui tothom està ben confús. I és que en Chuck, el noi del Sandvitx Malvat, enlloc de robar sandvitxos, s'està dedicant a pispar or! L'altra cosa que té ben confosa la Supermots és la tradició familiar de fer "mongetes de la iaia". El senyor Quim està ben decidit a posar-la en pràctica. Primer cal aturar en Chuck! I més tard, potser el pare i tot!

15:57 La Supermots - Fora la Supermots!
tancar

Fora la Supermots!

La Iaia May ha ensarronat tothom perquè es pensin que la Supermots va servir la seva força superpoderosa per al mal i no per al bé. Ara, a més, resulta que tota la ciutat idolatra la Iaia May! Avui, la Supermots ha d'evitar que robin la tiara més valuosa del món, però el que li costarà més és fer que la gent continuï pensant que és bona! L'hi vols ajudar?!

16:10 La Supermots - Robots a la biblioteca
tancar

Robots a la biblioteca

Avui en Tobey està disposat a destruir la nova i flamant biblioteca de la ciutat que acaba d'inaugurar l'alcalde. La Supermots l'ha acusat de ser massa previsible, perquè sempre fa servir robots per destruir coses. Això no li ha fet cap gràcia, a en Tobey, i ara estan a punt de jugar-se l'honor fent una partida a la pilota presonera. No t'ho perdis!

16:23 La Supermots - Senyor Peix gros
tancar

Senyor Peix gros

El Senyor Peix Gros, un comerciant molt misteriós que parla molt misteriosament i que se la sap molt llarga, està a punt d'introduir al mercat un nou producte anomenat "La Cosa". Ningú no sap per què serveix, però tothom ha sortit a comprar-ho sense pensar-s'ho dues vegades. Avui té molta feina, la Supermots, i no sap ben bé contra què lluita!

16:40 Pat i Stan - Cap. 4 Un càmping molt salvatge
tancar

Cap. 4 Un càmping molt salvatge

El Pat està més content que un gínjol perquè se'n van de càmping. L'Stan, en canvi, fa cara de pomes agres. Entre els borinots, les aranyes, els sorollets de la nit i els zombis mutants, ben aviat la nit dins la tenda es convertirà en un malson. Vols dir que no hi ha cap solució per poder acampar amb pau i seguretat?! Aviat ho sabrem...

16:45 Bali - Cap. 10 Objectiu: Cometa!
tancar

Cap. 10 Objectiu: Cometa!

Avui en Bali i el pare han instal·lat el telescopi a la terrassa de l'edifici per veure passar el cometa Nemo. Quan el pare era petit es va adormir i no el va poder veure. Com s'ho pot fer en Bali per no adormir-se? Hi ha moltes maneres, però és força complicat... Ara, que potser la solució és als somnis... No t'ho perdis! Avui serà una nit molt llarga...

16:58 Bali - Cap. 11 En Buldo, el meu peixet!
tancar

Cap. 11 En Buldo, el meu peixet!

En Tito té un hàmster a casa, i la Tamara, un ocell de veritat. En Bali no vol ser menys i també li agradaria molt tenir una mascota que fos només d'ell. El pare ja li ha dit que és molta responsabilitat fer-se càrrec d'un animal de debò. Avui, però, en Bali tindrà l'oportunitat de provar-ho... I és que la senyora Olga els deixa l'aquari perquè l'hi cuidin! Ja se'n sortirà?!

17:15 mic 3
17:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui, que és el "dia de salvar un animal", la Laia, en Carles, en Marcel i la Júlia han decidit recollir diners per salvar un panda. La Laia està molt contenta i molt esverada perquè els tocarà fer coses molt difícils, però també molt divertides. L'endemà al matí, però, la Laia es desperta tota plena de granets i s'ha de quedar al llit. Com s'ho farà, ara, per salvar el panda?!

17:25 Pingu - En Pingu i el foraster
tancar

En Pingu i el foraster

Quan passa algun desconegut pel poble, tothom tanca les portes de casa. L'únic que té curiositat és en Pingu, que descobrirà una nova manera de pescar. Quan ho ensenyi a l'altra gent del poble es quedaran tots bocabadats.

17:30 El xou del Pingu
17:40 Pingu - En Pingu fa les feines de casa
tancar

En Pingu fa les feines de casa

Avui a en Pingu i a la Pinga els ha tocat ajudar la mare a fer les feines de casa. Gaire bé no les fan, que diguem. La Pinga, per exemple, ha ficat una manta al forn, enlloc de guardar-la a l'armari. Encara estarà calentona a l'hora d'anar a dormir...!

17:45 Una mà de contes - EL NEN INVISIBLE I LA NENA VOLADORA
18:00 Doraemon - 1ª Hist.: La corona de l'agraïment. 2ª Hist.: La porta de posar en contacte la g
tancar

1ª Hist.: La corona de l'agraïment. 2ª Hist.: La porta de posar en contacte la g

Tip que sempre s'aprofitin d'ell, en Nobita ha convençut en Doraemon perquè li deixi la Corona de l'Agraïment, per fer que els altres converteixen els seus desitjos en ordres i, a més, l'hi agraeixin! Per cert, t'imagines un invent que et permetés aparèixer a casa de la persona que volguessis?! Doncs en Doraemon el té... i en Nobita està a punt de fer-lo servir!

18:24 Doraemon - 1ª Hist.: La bruixa Shizuka. 2ª Hist.: El secret més ben guardat de la Shizuka.
tancar

1ª Hist.: La bruixa Shizuka. 2ª Hist.: El secret més ben guardat de la Shizuka.

La Shizuka sempre havia somiat ser una bruixa bona. I avui és el seu dia, perquè en Doraemon té l'invent perfecte per fer realitat els seus desitjos! Més tard serà el seu aniversari i en Nobita està decidit a fer-li un regal millor que el que li faran els seus amics. Abans, però, ha de descobrir quin és el seu secret més ben guardat. El vols saber tu també?!

18:48 Doraemon - 1ª Hist.: En Supergegant, el defensor de la justícia!. 2ª Hist.: En Superbunyol,
tancar

1ª Hist.: En Supergegant, el defensor de la justícia!. 2ª Hist.: En Superbunyol,

En Nobita s'ha trobat un invent d'en Doraemon molt especial: una capa per fer de superheroi. La pega és que en Gegant l'hi ha pres i ara haurà de ser ell el que assumeixi la responsabilitat de tenir superpoders. Més tard, en Nobita, emocionat després de veure la sèrie d'en Condorman, convencerà en Doraemon perquè el converteixi en un superheroi de debò!

19:15 Animalades al corral - Les vaques se'n van de gresca / La caça de l'Otis
tancar

Les vaques se'n van de gresca / La caça de l'Otis

Avui l'Otis, que ha hagut de sentir que s'ha tornat un tou, està decidit a demostrar que continua sent la vaca més marxosa del comtat. T'apuntes a anar de festa amb ell?! Pensa que en poden passar de tots colors! Més tard, per aprofitar tots els regals de la Setmana d'Agraïment a l'Ant, l'Otis es disfressarà d'ant, sense saber que avui en comença la temporada de caça!

19:37 Animalades al corral - El gran circ del corral / Porcmalió
tancar

El gran circ del corral / Porcmalió

El Circ de la Gran Juanita és al poble i d'aquí a cinc minuts desfilarà pel carrer Major! L'Otis i companyia no s'ho pensen perdre per res del món! El que no saben és que acabaran fent d'artistes, si no volen que el circ tanqui per sempre! Per cert, ho sabies que el Porc té sang reial?! Segons l'Otis és descendent del Príncep Fripplehoot! Avui sabrem la veritat!

19:59 Animalades al corral - Xinxesmania / La familia fura
tancar

Xinxesmania / La familia fura

L'Otis i companyia s'han convertit en estrelles del rock! No hi ha qui els aturi! Els Xinxes són el grup del moment! Ves que no els pugin els fums al cap! Més tard, l'Otis convidarà els pares d'en Freddy al seu aniversari. Els pares no saben que el seu fill és vegetarià, però és que a la granja ningú no sabia que els pares d'en Freddy eren carnívors!

20:21 Animalades al corral - Història de dos mocosos / El nou animaló del mocós
tancar

Història de dos mocosos / El nou animaló del mocós

L'Otis, sense voler, ha deixat inconscient el Mocós, que havia anat a passar el cap de setmana a cals Beady. Ara, perquè no sospitin, en Porc s'haurà de disfressar de Mocós... i fer-se passar per ell! Més tard, serà el Mocós el que capturarà el Porc, però no per fer de mascota, sinó per fer de menjar de la seva nova mascota, la Pesta, una serp molt afamada...

20:45 El meu amic gegant - Cap. 52 El raig omega (2a part)
tancar

Cap. 52 El raig omega (2a part)

Després d'haver capturat en Boom, el Número 9 està decidit a desemmascarar els còmplices de l'alienígena que els ha frustrat tantes missions. D'altra banda, la Chase comença a dubtar de la salut mental del seu cap i dels seus plans de dominar l'univers amb el Raig Omega. Amb tots els reforços que et puguis imaginar, comença... la batalla final!

21:05 Tom i Jerry - L'aneguet
21:11 Tom i Jerry - El ratolí solitari
21:18 Tom i Jerry - Anem al cinema
21:23 Tom i Jerry - L'agent super-ratolí
06:00 mic 3
06:00 Teo - En Teo visita una granja escola
06:07 Teo - En Teo dina al camp
06:15 La vaca Connie - La Connie i els colors
tancar

La Connie i els colors

En Paddy, el porquet, passeja pel bosc tot buscant una pilota que ha perdut. Al final, la veu a sota d'un roure i comença a menjar glans. De sobte, una ombra l'espanta i surt corrents. En Patch i la Connie intentaran ajudar-lo a no tenir més por, i a descobrir qui hi ha darrere de l'ombra.

06:22 La vaca Connie - La Connie i l'ovelleta
tancar

La Connie i l'ovelleta

La Connie surt a jugar al bosc amb en Patch i, de sobte, sent un sorollet molt divertit. És la seva panxa, que fa rum-rum! És clar, avui s'ha descuidat d'esmorzar i s'ha passat tot el matí menjant fruites del bosc. Quin mal de panxa! Sort de l'àvia Clara, que coneix un munt de remeis...

06:30 Els Fruittis - El món al revés
tancar

El món al revés

La pluja provocada pel Monus fa que els habitants del poblat tinguin canvis sobtats de personalitat. En Gaspatxo es torna treballador i actiu, en Motxil·lo, gandul i indolent, i la Kumba, perversa i sense escrúpols...

06:54 Els Fruittis - Les faules d'en Gaspatxo
tancar

Les faules d'en Gaspatxo

Una mentida dita per en Gaspatxo fa que al poblat el titllin de mentider. En Gaspatxo enfadat, decideix anar-se'n sol al bosc i perdre tothom de vista. Allà li succeeixen una sèrie de fets increïbles, fruit de l'atzar. Quan torna al poble, ningú no el creu, però unes fotos provaran que tot era cert...

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Els meus nois - Cap. 13 Mites
tancar

Cap. 13 Mites

Quan els plans per organitzar una festa sorpresa d'aniversari per Andy fan que tothom confirmi les sospites sobre Meredith, es descobreix el flirteig que hi va haver entre Brendan i P.J. a la universitat: això deixa ben clar el que sent per ella.

21:50 13 anys... i un dia - Cap. 9
tancar

Cap. 9

Fart de viure envoltat d'indiferència i sense ser estimat, Ricard fingeix una malaltia greu per cridar l'atenció i que estiguin per ell. La jugada no li surt prou bé, perquè el Roger s'interessa més pel botí que per la seva salut i la Margot s'interessa més pel Pedro, a més descobreixen el pastís i l'hi fan pagar amb escreix.

22:20 Oh! Europa - Bèlgica
tancar

Bèlgica

Camí de Brussel.les, l'autocar té un petit accident. L'Enric en surt amb un bon cop al nas. El cura la Pepa i sembla que neix una atracció entre els dos divorciats. Junts visiten un amic de l'Enric, que treballa a la seu central de la Unió Europea. A la nit, l'Enric convida la Pepa a prendre una copa de xampany a la seva habitació... però res no surt com ell havia previst.

22:50 La memòria dels Cargols - La tupinada
tancar

La tupinada

Les eleccions i la implantació del sufragi universal no sempre van significar democràcia i joc net. A les darreres dècades del segle XIX, la restaurada monarqia d'Alfons XII en va ser una bona mostra. Els comicis estaven totalment arreglats i el candidat governamental sortia sempre escollit gràcies a la manipulació electoral i a tota mena de tupinades. A les valls de Santa Gueraula hi ha eleccions municipals i en Bernat Cargol està ben decidit a eliminar els cacics que des de sempre tallen el bacallà.

23:40 Extres Coproduccions - El criminal
tancar

El criminal

El Daniel, un home d'uns 40 anys, treballa en una editorial de València. Ara, amb la seva dona Clara, està a punt d'inaugurar un hotel a la costa catalana. Les obres gairebé estan enllestides i el Daniel es disposa a començar el viatge per retrobar-se amb la seva dona i el seu fill Ivan. Abans d'agafar el cotxe, el Daniel s'atura al bar de sempre per prendre un cafè. Una jove de Romania, Iliana, li demana si pot utilitzar la càmera de fotos del seu telèfon mòbil. La jove, alegre i directa, es fa una fotografia amb el Daniel per comprovar que la màquina funciona. Inicien una conversa. Ella li fa saber que també va cap a la costa. El Daniel entra en el joc del flirteig que li proposa la Iliana i, finalment, decideix que una mica de companyia durant el viatge no li farà mal. Aquí comencen els problemes...

23:45 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi dóna consells a l'Ignasi sobre la Cristina: malament! Continuen els malentesos entre aquesta parella. El Sergi s'hi fica pel mig per ajudar-la a fer un transport i la "Patti" es fica enmig de tots. L'Ignasi malinterpreta tot el que ha passat.

00:07 El joc de viure - + info
tancar

+ info

La Laura Stein descobreix que l'Arbret la fa servir de tapadora. Es prepara l'aniversari de l'Eulàlia: sopar sorpresa. L'Arbret té problemes per assistir-hi, però ha de parlar amb l'Eulàlia; està fet un embolic. Apareix el cosí de l'Eulàlia: nous problemes!

00:30 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

El 23-F. Alguns, com el Nasi, el van patir a la "mili". Ha arribat el moment de deixar coses enrera, però també ha arribat el moment de planejar el futur. La Isabel se sent amb la satisfacció de la feina feta. Li ha arribat l'hora. La seva mort li sobrevé amb una dolçor que mai no hauria pogut imaginar al llarg d'aquells anys foscos... Al llarg d'aquells temps de silenci... I la Núria encara té molt temps per trobar la seva pròpia felicitat...

01:20 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

Any 86. La nova vida de l'Andreu i la Núria. La difícil convivència entre parelles que s'estimen, però on tots dos tenen no només passat... ara també, home i dona tenen present. I les contradiccions: en Jaumet i la Renee viuen una relació inevitablement fiscalitzada pels pares. I és que la joventut post-hippy també entra en crisi...

02:10 13 anys... i un dia - Cap. 9
tancar

Cap. 9

Fart de viure envoltat d'indiferència i sense ser estimat, Ricard fingeix una malaltia greu per cridar l'atenció i que estiguin per ell. La jugada no li surt prou bé, perquè el Roger s'interessa més pel botí que per la seva salut i la Margot s'interessa més pel Pedro, a més descobreixen el pastís i l'hi fan pagar amb escreix.

02:40 La memòria dels Cargols - La tupinada
tancar

La tupinada

Les eleccions i la implantació del sufragi universal no sempre van significar democràcia i joc net. A les darreres dècades del segle XIX, la restaurada monarqia d'Alfons XII en va ser una bona mostra. Els comicis estaven totalment arreglats i el candidat governamental sortia sempre escollit gràcies a la manipulació electoral i a tota mena de tupinades. A les valls de Santa Gueraula hi ha eleccions municipals i en Bernat Cargol està ben decidit a eliminar els cacics que des de sempre tallen el bacallà.

03:30 El joc de viure - + info
tancar

+ info

El Sergi dóna consells a l'Ignasi sobre la Cristina: malament! Continuen els malentesos entre aquesta parella. El Sergi s'hi fica pel mig per ajudar-la a fer un transport i la "Patti" es fica enmig de tots. L'Ignasi malinterpreta tot el que ha passat.

03:52 El joc de viure - + info
tancar

+ info

La Laura Stein descobreix que l'Arbret la fa servir de tapadora. Es prepara l'aniversari de l'Eulàlia: sopar sorpresa. L'Arbret té problemes per assistir-hi, però ha de parlar amb l'Eulàlia; està fet un embolic. Apareix el cosí de l'Eulàlia: nous problemes!

04:15 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

El 23-F. Alguns, com el Nasi, el van patir a la "mili". Ha arribat el moment de deixar coses enrera, però també ha arribat el moment de planejar el futur. La Isabel se sent amb la satisfacció de la feina feta. Li ha arribat l'hora. La seva mort li sobrevé amb una dolçor que mai no hauria pogut imaginar al llarg d'aquells anys foscos... Al llarg d'aquells temps de silenci... I la Núria encara té molt temps per trobar la seva pròpia felicitat...

05:05 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

Any 86. La nova vida de l'Andreu i la Núria. La difícil convivència entre parelles que s'estimen, però on tots dos tenen no només passat... ara també, home i dona tenen present. I les contradiccions: en Jaumet i la Renee viuen una relació inevitablement fiscalitzada pels pares. I és que la joventut post-hippy també entra en crisi...