Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Travelogue of masterpieces
09:04 Travelogue of masterpieces
09:10 Entre el cel i la terra - Fills del sol
10:01 PLAN
10:01 La ciència de les grans tempestes - La ciència de les grans tempestes
tancar

La ciència de les grans tempestes

Cada vegada hi ha més huracans i més potents que flagel·len la línia costanera dels Estats Units. És per això que augmenta la pressió per aconseguir solucions que permetin defensar les vides i els béns que estan en risc. I tot i que la possibilitat de modificar huracans pot semblar una cosa inimaginable, els científics ja han intentat modificar aquests fenòmens, sovint amb conseqüències inesperades i devastadores.

10:57 Destins clàssics - London, Thaxted and Cheltenham: Gustav Holst & Ralph Vaughan Williams
tancar

London, Thaxted and Cheltenham: Gustav Holst & Ralph Vaughan Williams

Tornem a Londres i als camps anglesos per repassar les vides de dos grans compositors anglesos, Gustav Holst i Ralph Vaughan Williams. També ens acostarem al poblet encantador de Thaxted on Holst va passar molts anys de la seva vida. Aquest episodi és ben bé una postal de la vida tradicional de camp a Anglaterra.

11:29 Viatge al centre de la Terra - Journey to the center of the earth
tancar

Journey to the center of the earth

A l'home sempre l'ha fascinat el que té sota els seus peus, la Terra, però fins a quin punt ens hi hem endinsat? Els miners ens revelaran algunes de les mines més profundes que s'han fet mai i, per la seva banda, els enginyers navals ens ensenyaran un submarí capaç de perforar 7.000 metres per sota del fons marí. Al laboratori, enginyers civils parlen d'adaptar tecnologies de la NASA per desenvolupar una superforadadora capaç d'arribar al centre de la Terra.

12:25 Pel·lícula - La maledicció de les bruixes
tancar

La maledicció de les bruixes

Luke és un nen de nou anys que es converteix en ratolí a causa de les maquinacions d'una bruixa que vol fer el mateix amb tots els nens de Gran Bretanya fent-los beure una poció diabòlica. Luke es proposa frustrar aquests plans amb l'ajuda de la seva àvia.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Control d'invasors acquàtics
tancar

Control d'invasors acquàtics

Des del mes d'octubre, pescadors professionals romanesos treballen en la prova pilot per erradicar espècies exòtiques al tram català del riu Ebre. Capturen fonamentalment silurs. És una més de les iniciatives de l'Agència Catalana de l'Aigua per eliminar espècies invasores, com el musclo zebrat o el cranc americà.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 Zodíac - Cap. 2
17:27 Pel·lícula - El miracle de la neu
tancar

El miracle de la neu

Durant la nit de Nadal cau una tempesta de neu espectacular. A l'endemà, sembla que la neu hagi fet miracles durant la nit màgica perquè la vida de moltes persones ha canviat.

19:02 Just for laughs
19:13 Just for laughs
19:24 Rex - Cap. 52 La conspiració
20:19 Bocamoll
20:47 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Plou a casa dels paus. L'ambient és melangiós. Pau s'enyora del passat i explica a Pau-e com anava això del teletext. Pau-e és digital i això d'anar a fer tombs per tornar al mateix lloc no ho acaba d'entendre. I el futur? Què ens depara el futur? Com mirarem la televisió? Hi podrem interactuar? Cal investigar nous usos i possibilitats de la televisió.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'"Alguna pregunta més?" intentarà resumir en un especial de 40 minuts el millor i pitjor d'aquest 2009 que estem a punt de deixar enrere.

22:37 Buscant La Trinca - + info
tancar

+ info

El Teatre Auditori de Granollers acull la gala. En la gala hi participen els components de La Trinca (Toni Cruz, Josep M. Mainat i Miquel Àngel Pascual), la cantant Beth i el jurat dels càstings, integrat per l'actriu i cantant Lloll Bertran, la periodista Imma Sust i l'actriu Carme Conesa.

23:38 Entre línies - + info
tancar

+ info

Malgrat que finalment s'ha reformat a la baixa l'impost de successions -que entrarà en vigor el 2010-, el fet que no tingui efectes retroactius continua perjudicant les persones que actualment tenen aquest problema. Fins que no s'acabi l'any, els afectats hauran de continuar pagant una mitjana d'un terç del valor de l'herència si és que la volen rebre.

00:18 Pel·lícula - Superman 2
tancar

Superman 2

Uns terroristes s'apoderen de la torre Eiffel i amenacen de fer explotar una bomba atòmica. Superman la llança a l'espai i l'explosió allibera el general Zod, Ursa i Non, condemnats a errar per l'espai. Tots tres arriben a la Terra, també amb superpoders, i sembren el terror. Kal-El (Superman), l'home d'acer, haurà de salvar el món.

02:17 Vic Mackey - Anar per feina
03:03 Vic Mackey - Control animal
04:03 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:09 Planeta Terra
07:09 Corals amenaçats - Les Maldives i l'oceà Índic
tancar

Les Maldives i l'oceà Índic

Els esculls coral·lins són una font valuosíssima de divises per les illes. No obstant això, els beneficis van més enllà dels guanys de la indústria turística. Els esculls també són importants perquè actuen de trencaones natural i protegeixen les illes de l'arribada d'un tsunami. Aquí, l'amenaça que pateixen els esculls representa una problema nacional que cal afrontar tant per part de l'estat com de la societat civil. El programa analitza el ventall de mesures proteccionistes que s'estan duent a terme.

07:59 El pescador aventurer - Costa Rica
08:23 Viure Catalunya - Ribes de freser
08:32 Tot un món - Veus del meu barri
tancar

Veus del meu barri

El xilè Derek i la catalana Valèria Macias han participat aquest mes en un taller de documental al barri del Poble Sec juntament amb altres joves catalans i d'arreu del món. Aquest taller, que dirigeix el director de documental d'origen grec Philippos Vardakas, té per objectiu la creació d'audiovisuals que reflecteixin la diversitat cultural i lingüística del barri. A partir de la seva observació i de la gravació de les vivències dels veïns del Poble Sec, Derek, Valèria i Philippos reflexionen sobre la convivència gradual entre els residents de tota la vida i els que tot just hi acaben d'arribar, i sobre com l'experiència els ha permès conèixer millor l'entorn on viuen.

08:39 Mars del món - Cercadors de diamants
tancar

Cercadors de diamants

El "Seahawk" puja i baixa amb les onades i es manté en posició gràcies a vuit grans àncores. El capità Wilson es mira una gran banyera que serveix per rentar les pedres que xuclen enormes mànegues que rastregen el fons marí. Gary Wilson baixa a buscar-hi diamants des de fa 24 anys.

09:24 Els anys brillants
10:15 Pel·lícula - Ets el meu heroi
tancar

Ets el meu heroi

En Ramón arriba amb els seus pares a Sevilla l'any 1975. Ell comença l'adolescència en un ambient hostil fins que aprèn a fer-se respectar. Si fins ara les seves regles d'or eren no barallar-se, no delatar i no plorar, conforme es fa gran s'adona de la facilitat amb què les pot violar totes tres. Es baralla amb els companys, el pressionen per delatar un professor antifranquista i plora quan veu que la noia de qui s'ha enamorat s'enreda amb un altre.

11:52 L'Ànima del 33
12:00 La veritat sobre el menjar - Cap. 2 Per ser atractius
tancar

Cap. 2 Per ser atractius

Hem explorat les connexions profundes que hi ha entre els aliments i el sexe,i hem fet evident la veritat que s'amaga al darrere dels diferents mites relacionats amb el menjar i el sexe, que estan profundament arrelats en la nostra cultura. Parlem de la raça i del gust de l'esperma. Aquest experiment pot ferir la sensibilitat d'alguns espectadors.

12:51 Batecs de natura - L'avenc d'Esteles
12:58 Ales sobre l'Antàrtida - Ales sobre l'Antàrtida
tancar

Ales sobre l'Antàrtida

A començaments de març de l'any 2007, tres paracaigudistes espanyols van assolir un repte que mai ningú havia fet abans: sobrevolar l'Antàrtida amb un vestit d'ales. L'únic antecedent que hi havia fins aleshores era el d'un grup de paracaigudistes americans que va acabar amb un final tràgic. El documental és un seguiment que va des del disseny dels vestits d'ales fins el mateix moment del salt - en què les adversitats climatològiques gairebé provoquen un desastre.

13:51 Tons
14:02 L'Ànima del 33
14:08 RITMES
14:08 Ritmes clàssica - Riccardo Chaill interpreta Schumann
14:51 Músiques del món - Califòrnia
tancar

Califòrnia

Nickel Creek (Califòrina - EUA) Califòrnia, als EUA, és també conegut amb el sobrenom de Golden State (la nació daurada), per la riquesa natural del seu territori. El bluegrass és un dels estils més genuïns dels EUA, rejovenit ara pels Nickel Creek, una jove banda de l'àrea de San Diego formada per dos nois i una noia. Discografia: "Nickel Creek"(2000).

14:58 Planeta Terra
14:58 Paranys de la natura - Llaços familiars / Unes famílies molt especials
15:19 Paranys de la natura - Supervivients sorprenents
15:43 Diari d'un ós
16:37 El pescador aventurer - Texas
17:02 Curiositats del món animal - El tigre
17:07 Curiositats del món animal - La grua damisel.la
17:13 Marilyn: les últimes sessions
17:15 Marilyn: les últimes sessions
17:50 Discovery atlas: descobrint Mèxic - Discovery Atlas: Mexico revealed
18:34 Tot un món - Primera acollida
tancar

Primera acollida

En Syed Saeed Raza és un mediador intercultural d'origen pakistanès de la Fundació Bayt al-Taqafa, que ofereix diversos programes i serveis que tenen com a objectiu facilitar l'acollida dels immigrants d'origen arabomusulmà. Mireia Aguado és la coordinadora de l'equip de treball d'en Syed. Tots dos reflexionen sobre les necessitats i evolució de la comunitat pakistanesa en la societat catalana, que tot i ser un grup d'immigració relativament nouvingut, constitueix el gruix majoritari d'usuaris de la fundació.

18:42 Blogs Europa - Praga Artistes
18:48 Cànon
18:48 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Els cantants d'òpera han de ser grassos? Hi ha una relació entre massa corporal i qualitat de veu? És un tòpic vincular l'obesitat amb l'òpera. Aquestes són les preguntes que amb tant d'humor com arguments científics respon aquesta insòlita peça on apareixen artistes com ara Renata Scotto, Sharon Sweet, Maria Callas, Placido Domingo, Kiri Te Kanawa o Deborah Voigt, entre altres.

19:46 L'Ànima del 33 - REPORTATGE SPANISH MOVIE
19:53 Mars del món - Déus, mites, rituals
tancar

Déus, mites, rituals

Aquest documental viatja pels mars del món en busca d'històries de déus, mites i rituals extraordinaris.

20:39 Guies de butxaca - Venècia
20:51 In situ - In Situ Redux ALBERT BOIRA "Farmàcia"
20:56 Navegant pels sabors - Hunter Valley
21:27 Caminant entre dinosaures: Monstres marins - A Walking with dinosaurs trilogy
tancar

A Walking with dinosaurs trilogy

L'explorador lliura una batalla mortal amb escorpins de mar i un orthocon gegant i ple de tentacles, i se submergeix dins d'una reforçada gàbia antitaurons per seguir un Dunkleosteus - de la mida d'una balena assassina, amb mandíbules com unes tisores. Però les barres d'acer són suficients per protegir-lo d'aquesta criatura letal?

21:59 60 minuts - Un fill per salvar el seu germà
tancar

Un fill per salvar el seu germà

El Jayson i la Michelle Whitaker tenen un fill greument malalt, el Charlie. La seva única esperança de trobar una cura per al Charlie, que té un tipus d'anèmia irreversible, i de salvar-li la vida és fer servir una tecnologia genètica polèmica: tenir un altre fill que sigui un germà "genèticament perfecte" per al Charlie i cultivar les cèl·lules mare del cordó umbilical del nadó. És ètic fer servir un nen per salvar la vida d'un altre? Què passa si es concep un fill per salvar la vida del seu germà?

23:00 Marató Arròs covat - MARATÓ ARROS COVAT
01:36 Blog Europa
01:52 Cànon
01:52 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Els cantants d'òpera han de ser grassos? Hi ha una relació entre massa corporal i qualitat de veu? És un tòpic vincular l'obesitat amb l'òpera. Aquestes són les preguntes que amb tant d'humor com arguments científics respon aquesta insòlita peça on apareixen artistes com ara Renata Scotto, Sharon Sweet, Maria Callas, Placido Domingo, Kiri Te Kanawa o Deborah Voigt, entre altres.

02:50 Navegant pels sabors - Hunter Valley
03:16 Blog Europa
03:31 Els anys brillants
04:25 La veritat sobre el menjar - Cap. 2 Per ser atractius
tancar

Cap. 2 Per ser atractius

Hem explorat les connexions profundes que hi ha entre els aliments i el sexe,i hem fet evident la veritat que s'amaga al darrere dels diferents mites relacionats amb el menjar i el sexe, que estan profundament arrelats en la nostra cultura. Parlem de la raça i del gust de l'esperma. Aquest experiment pot ferir la sensibilitat d'alguns espectadors.

05:15 Paranys de la natura - Llaços familiars / Unes famílies molt especials
05:36 Paranys de la natura - Supervivients sorprenents
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - TERÀPIA DE SHOCK. Ara
06:03 Ritmes.clips - DANI FLACO. Fuerzas de flaqueza
06:08 L'Ànima del 33
06:12 RITMES
06:12 Ritmes concert - Leonard Coen 1a part.
Progrmació BD ....
07:15 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Adéu, Korosuke! Adéu, gran llibre del mestre Kiteretsu!
07:44 La ciutat dels poppets - Xiula mentre treballes
07:55 La ciutat dels poppets - Els germans wacka wacka
08:08 SamSam - La gran cursa de l'espai
tancar

La gran cursa de l'espai

En SamSam ha convençut en Pesolet perquè s'apunti a la Gran Cursa Sideral del planeta Sam. El guanyador rebrà com a premi el seu pes en cereals SamCrac! Déu n'hi do! En SamSam ho té molt bé, perquè en Pesolet no té gaires punts per guanyar. Llàstima que a l'últim moment s'ha apuntat un nou competidor: en Barbaferotge! Això es posa emocinant!

08:14 SamSam - Retorn a Marx
tancar

Retorn a Marx

En Pesolet es mor de ganes de tornar a Marx, el planeta d'on va fugir amb els seus pares. En SamSam diu que l'hi acompanyarà, però, quan són a Marx, en Pesolet està tan content de tornar a ser a casa seva, que deixa de banda en SamSam. Aviat el capturaran els guardes del Rei Marxel Primer. En SamSam ja té feina... i no gens fàcil!

08:25 mic 3
08:25 Pingu - Avui ve l'avi
tancar

Avui ve l'avi

En Pingu i la Pinga només volen menjar peix i pastís per sopar. L'avi, que els entén perfectament, s'acaba tot el que els néts no han volgut. Aleshores, arriba el pare i ho descobreix tot: "Avi, què és això de malcriar els néts d'aquesta manera?"

08:30 Pingu - El viatge d'en Pingu
tancar

El viatge d'en Pingu

En Pingu ja ho té tot preparat per anar-se'n d'expedició. El que no sap és que la Pinga l'ha descobert i s'ha amagat al trineu. Què farà, en Pingu, quan se n'adoni? Potser la Pinga li haurà esguerrat l'excursió. O potser no...?

08:37 Bob, el manetes - L'embolic de remolcs del Robust
08:54 Asha - Cap. 9 Eleccions
tancar

Cap. 9 Eleccions

Hi ha eleccions de delegats i a la classe de l'Asha ningú no es vol presentar. Però, finalment, i per sorpresa, ho acaba fent l'Ahmed: ningú millor que ell podrà defensar els seus propis interessos. L'Asha decideix, també a última hora, presentar-se i el Roc, que volia donar el seu suport a l'Asha, acaba sent el tercer candidat. Tots tres faran campanya per aconseguir els vots dels seus companys...

09:07 Asha - Cap. 10 Fragilitat
tancar

Cap. 10 Fragilitat

Al Roc se li ha mort la seva estimada mascota, el peix de la peixera de casa. I no sap què fer amb el cadàver. La mare, molt pràctica, li suggereix que el llenci a les escombraries sense més preàmbuls. Però el Roc no pot fer-ho i consulta amb els Carotes. Els consells dels seus amics el confonen encara més. El cos de l'animaló en qüestió comença a fer pudor i cal prendre una decisió urgent.

09:23 Doraemon - Vuit dies al castell de Ryugu (2ª part)
09:51 Doraemon - 1ª Hist.: L'embolic dels retallables de paper. 2ª Hist.: D'on han sortit, aquests dinosaures?
10:20 L'hivern de Leo - L'hivern de Leo
10:50 Pat i Stan: el tresor de Pit i Mortimer - Pat i Stan: el tresor de Pit i Mortimer
11:21 Els pingüins de Madagascar - Un dinar lunar / L'hàbitat encantat
tancar

Un dinar lunar / L'hàbitat encantat

Tips d'haver d'aguantar en Julien, els pingüins han decidit anar-se'n de vacances... a la Lluna! Allà hi coneixeran un gat lunar, que té uns plans ben especials per als nostres amics... Més tard, la Marlene i el Capità baixaran a les clavegueres que hi ha a sota del zoològic per investigar d'on vénen uns sorolls que semblen terrorífics...

11:43 Els pingüins de Madagascar - Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien
tancar

Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien

Als nens cada dia els agraden més els Morts de peluix que venen a la botiga del zoo. De fet, en Julien, que n'està molt gelós, ja se n'ha encarregat. Els ha fet tornar tots a la fàbrica, fins i tot el Mort de veritat! Més tard, en Maurice subornarà tots els animals del zoo perquè celebrin el Dia del Rei Julien. L'únic que no hi està d'acord és el Capità, però què pot fer-hi?!

12:09 Blue dragon - Cap. 45 Un altre pla
tancar

Cap. 45 Un altre pla

Consternats per la traïció de la Zola, en Shu i companyia intenten salvar la gent dels pobles del costat. La Delphinium té clar que, si es queden de braços plegats, les Tenebres no trigaran a engolir el món sense distingir el Bé del Mal. En Logi també busca informació a Lògica que li permeti combatre les Tenebres d'una vegada per totes.

12:31 Blue dragon - Cap. 46 Discordança
tancar

Cap. 46 Discordança

En Shu per fi s'ha adonat que necessita l'ajuda del General Logi per evitar que les Tenebres acabin engolint tot el món. Ben mirat, l'única esperança que queda són els últims descendents dels Guerrers de la Llum. Això sí, en Shu haurà d'acceptar unes condicions d'en Logi que poden acabar sent molt perilloses.

12:57 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i la Sakura del país de les meravelles
13:23 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura, en Kero i una trobada molt dolça
13:47 Minúscul - Cap. 9 El somni de l'eruga
tancar

Cap. 9 El somni de l'eruga

L'eruga, des d'un arbust, observa embadalida tot d'insectes voladors. No sap ben bé per què, però a ella també li agradaria molt poder volar. És un sentiment que li surt de dins i que no el pot evitar. És el somni de la seva vida, poder volar. I potser algun dia se li farà realitat, vés a saber...!

13:53 Minúscul - Cap. 10 El pícnic
tancar

Cap. 10 El pícnic

Una aranya ha detectat una mosca que s'ha quedat enganxada dins d'un pot de melmelada. No hi ha manera de sortir-ne. De fet, és la presa ideal. Però treure una mosca empastifada de melmelada de dins d'un pot no és tan fàcil com sembla. Sort que aviat vindran més aranyes a ajudar-la. Ara, que siguin més, no vol dir que se n'hagin de sortir...

13:59 Play - Cap. 45
14:25 Contes animats d'arreu del món - El fill del sabater. Un conte d'Armènia
14:40 Contes fantàstics polonesos - El sastre filaprim
14:53 Contes clàssics - Tiddalik
tancar

Tiddalik

Fa molt de temps, quan la terra era jove i els animals vivien en el que coneixem com el món dels somnis, hi havia una granota que es deia Tiddalik, la granota més grossa que ha existit mai. Un matí, es va despertar amb tanta set que va acabar bevent-se tota l'aigua del món! Sort que els altres animals eren tan llestos que amb un esclat de rialles van salvar el planeta! Com s'ho van fer?

15:00 Gat i gos - La bogeria dels 4x4 / L'or del gatigos
15:26 El conte de fantasmes del senyor Scrooge - El conte de fantasmes del senyor Scrooge
tancar

El conte de fantasmes del senyor Scrooge

És la nit de Nadal en un poblet prop de Londres a l'Anglaterra victoriana. A l'oficina de Scrooge i Marley, Ebenezer Scrooge, un brètol vell i pansit, compta els diners que té. Està massa enfeinat tirant endavant el negoci i guanyant diners com per agafar-se uns dies lliures. No és conscient que a la nit rebrà la visita d'un fantasma i tres esperits que li canviaran la seva visió de les coses...

16:17 El Nadal d'un nen a Gal·les - El Nadal d'un nen a Gal·les
16:46 Contes de com va ser - "Com se li va fer, a la balena, aquesta gola que té" i "Com se li va fer al rino
tancar

"Com se li va fer, a la balena, aquesta gola que té" i "Com se li va fer al rino

Al principi dels temps més antics, hi havia una balena que es cruspia tots els peixos que trobava. Fins que, a còpia de temps, només en va quedar un en tot el mar. Aquell peix era molt viu i li va preguntar si havia tastat mai l'home. Això, precisament, va ser la seva perdició. I el rinoceront que es va menjar el Pastís Celestial, saps com va acabar?!

17:00 Contes clàssics - La marmita d'or
tancar

La marmita d'or

Als verds turons de l'illa d'Irlanda hi vivia un noi molt pobre que es deia Niall O'Leary. Un bon dia, en Niall es va trobar un follet, i és clar, com tots els irlandesos, sabia dues coses molt importants dels follets. Una era que sempre tenen una marmita d'or a prop, i dues, que si els atrapes i els prems amb molta força, t'han de dir on la tenen. Què devia fer, en Niall...?

17:05 Contes clàssics - Les dotze princeses ballarines
tancar

Les dotze princeses ballarines

Una vegada hi havia un rei que tenia dotze filles molt boniques. Les dotze princeses dormien en dotze llits i cada matí saludaven el rei dotze vegades. Això sí, passava una cosa molt rara: cada matí, els dotze parells de sabates de les princeses estaven desgastats, com si s'haguessin passat tota la nit ballant. Era tot un misteri... que aviat descobrirem!

17:14 Mila - Lisa, la golosa
tancar

Lisa, la golosa

La Mila avui t'explicarà la història de la Lisa, una nena molt golafre que vivia amb els pares i amb l'Hugo, el seu germà. A casa també hi havia l'Arseni, un ase que se l'estimaven molt, fins que un bon dia el pare els va comunicar que se l'haurien de vendre, perquè no els quedava res per menjar. Sort que de veí tenien en Marcus, un mag extraordinari. Vols saber com els va ajudar?

17:22 Mila - La princesa Rac
tancar

La princesa Rac

Avui la Mila t'explicarà la història de la Cassandra, una princesa que era tan feliç que es passava el dia cantant amb una veu encisadora. La seva madrastra, l'Arxifalsa, li tenia molta enveja i, com que era una mica bruixa, un dia la va convertir en granota i la va fer fora de palau. Vols saber com s'ho va fer per tornar-se a reunir amb el seu estimat pare?

17:29 La cuina dels titelles - La Ventafocs
tancar

La Ventafocs

La Ventafocs no ha pogut vestir-se per a l'ocasió i amb un vestit vell no vol sortir a la televisió. El Cuiner hi troba la solució. Fa disfressar l'Ajudant de fada perquè amb la seva vareta màgica pugui fer un encanteri i donar-li un vestit nou.

17:48 mic 3
17:48 Pingu - En Pingu ajuda a incubar l'ou
tancar

En Pingu ajuda a incubar l'ou

Avui en Pingu ha quedat amb un amic, però la mare li ha demanat que vigilés la seva germana. Mentre juguen, la Pinga, que s'havia quedat soleta, desapareix. En Pingu haurà d'explicar a la mare el que ha passat. Ja es pot anar preparant...

17:56 Bob, el manetes - Corri, Senyor Bonvent
18:09 El carrer dels ocells - Jugar o no jugar
tancar

Jugar o no jugar

En Samuel i la Rudy avui no s'acaben d'entendre. Estan jugant junts, però no es posen d'acord. A en Samuel no li agraden els jocs de la Rudy, i la Rudy tampoc no vol jugar als d'en Samuel. Mig discutint-se, la Dolça els ha portat a ca la Mimi, que els té una sorpresa preparada. La vols saber?!

18:26 Els contes de les 1001 nits - Aladí i l'escrivent deshonest
18:38 Els contes de les 1001 nits - Aladí i l'asceta de la muntanya
18:54 Contes fantàstics polonesos - La pomera daurada
19:07 Contes fantàstics polonesos - La muntanya de gel
19:24 Els contes de les 1001 nits - Aladí i el drac ferotge
19:36 Els contes de les 1001 nits - Aladí i la cobra
19:50 Contes de com va ser - "Com se li va fer, a la balena, aquesta gola que té" i "Com se li va fer al rino
tancar

"Com se li va fer, a la balena, aquesta gola que té" i "Com se li va fer al rino

Al principi dels temps més antics, hi havia una balena que es cruspia tots els peixos que trobava. Fins que, a còpia de temps, només en va quedar un en tot el mar. Aquell peix era molt viu i li va preguntar si havia tastat mai l'home. Això, precisament, va ser la seva perdició. I el rinoceront que es va menjar el Pastís Celestial, saps com va acabar?!

20:08 Contes animats d'arreu del món - El fill del sabater. Un conte d'Armènia
20:24 Estrena ! - Tortell de festa major
tancar

Tortell de festa major

Què fa cadascú en el seu temps lliure?

20:34 Noies enamorades - Cap. 11 Amb dos n'hi ha de sobres
tancar

Cap. 11 Amb dos n'hi ha de sobres

Ja és oficial: l'Ellie està enamorada. És una cosa màgica, meravellosa... i no té temps per a res més! De fet, està passant olímpicament de la família i de les amigues... I és que ara només té ulls per a en Russell! L'únic que l'ha fet reaccionar és que han ingressat l'Anna a l'hospital... Pot ser que ja sigui massa tard per rectificar?!

06:01 mic 3
06:01 Megaminimals - Els músics del bosc
tancar

Els músics del bosc

L'Eric vol ser músic quan sigui gran però no té ritme. Els Megaminimals aniran al racó de la disfresses a buscar als músics del bosc (una granota, una abella, un ocell i un camaleó) perquè ajudin a l'Eric. Els músics tocaran una melodia, ensenyaran que és el ritme, i tots tocaran diferents ritmes. L'Eric descobrirà que té ritme i decidirà que vol ser un músic de la selva.

06:07 Bumba
06:13 Bumba
06:17 Louie - Louie, dibuixa'm una fura
tancar

Louie, dibuixa'm una fura

En Louie i la Yoko juguen a botxes i els ha anat a parar una de les botxes dins d'una cova. La cova és molt fosca i s'hi senten uns sorolls molt sospitosos. Això és que hi deu haver algú... Com que no gosen entrar-hi, per fer sortir el bromista, en Louie dibuixarà una fura. Qui deu ser el que els està aixecant la camisa? Aviat ho sabrem!

06:25 Els Hoobs - El dia de la hubicapsa-encàrrec
tancar

El dia de la hubicapsa-encàrrec

Avui és el dia de la Hubicapsa-encàrrec. En Hubba Hubba envia a tots els hubs de l'univers una capsa amb un encàrrec. La Tula i en Groove estan molts contents amb el que els ha tocat. L'Iver, en canvi, està desesperat.

06:54 Hattori el ninja - Un pastís de nadal i la neteja de casa
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Get Backers - Recuperar els vincles trencats
21:24 La tata - The heather biblow story
21:48 La tramuntada - La inesperada
23:18 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Aurora, decidida a adoptar una criatura. La Rita pretén que la Gemma col.labori en el seu llibre. El Jacques, decidit a conèixer els Pedrós i les seves intencions.

23:46 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Agnès i el Jacques, enfrontats per la tàctica d'ell. Però urgeix vendre l'hotel de Cotlliure. La Mireia ha estat absolta. Avui torna a casa. El retrobament amb el Quim.

00:15 Beverly Hills - La penúltima
00:56 Beverly Hills - Oda a l'alegria
01:39 Dawson's creek - Cine de guerrilla
tancar

Cine de guerrilla

Dawson batalla per dirigir el guió d'un company de classe i Joey es planteja el que sent pel professor Wilder.

02:21 La tramuntada - La inesperada
03:52 Joking around
04:05 Cròniques de la veritat oculta - Mirades profundes
tancar

Mirades profundes

Després d'un any a l'estranger, el senyor Arnau torna per trobar la seva dona, a qui no ha vist des que va marxar embarassada. Ella el convenç que ha estat fecundada per la profunda mirada d'un desconegut. El senyor Arnau busca el consol i l'aprovació d'un eminent doctor que trigarà temps a sortir de la seva sorpresa.

04:33 Beverly Hills - La penúltima
05:15 Beverly Hills - Oda a l'alegria