Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA: Joan HERRERA, secretari general ICV TERTÚLIA Joan B. CULLA Joan TAPIA Sílvia CÒPPULO Joan Josep QUERALT + Josep BORRELL, president Institut Universitari Europeu de Florència i expresident Parlament Europeu Llibre: "La crisis del euro. De Atenas a Madrid" Lead: Josep Borrell reflexiona sobre la crisi de l'euro TEMA: LLIBRE PILAR URBANO Pilar URBANO, periodista Lead: "El precio del trono", interioritats desconegudes del rei Joan Carles CONNEXIÓ SANT JOAN DESPÍ / LAURA GIMENO ((Jordi DESOLA, dtor i cap servei Cambra Hiperbàrica H. Moisès Broggi)) Lead: Alerta amb les intoxicacions per la mala combustió de les estufes Laura BORRÀS Lead: "El petit príncep", una obra intergeneracional TEMA: DONACIÓ MEDUL·LA - HELENA Enric CARRERAS, fundació Carreras Roman RODRIGUEZ, pare de nen transplantat Maria del Camí PALOMARES, mare nen transplantat Joel RODRÍGUEZ, nen transplantat Neus FARRÉ, membre AMPA Escola Flama de Manresa Lead: La donació de medul·la, imprescindible per salvar vides CONNEXIÓ CIUTAT DE LA JUSTÍCIA / FERRAN VERGÉS Lead: Comença el judici pels incendis del Berguedà de 1994 TEMA: ABUSOS A MENORS - ARIADNA Ruth COSO Maite CARRANZA, escriptora Cristina MOMPEAT, antropòloga i terapeuta corporal Pilar POLO, psicòloga Fundació Vicki Bernadet Lead: El sofriment dels menors que pateixen abusos ACTUACIÓ + ENTREVISTA ESTOPA Interpreten: "Naturaleza" Lead: "Estopa 2.0", un nou disc amb noves energies Bibiana BALLBÈ Lead: Gerard Quintana entre llençols Xavi ORTELLS Lead: De tapes per Barcelona Maria Josep SOLER Lead: "Picasso 1936", les impressions del pintor en un moment difícil

13:15 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Electricitat: un futur 100% renovable?
tancar

Electricitat: un futur 100% renovable?

Alguns estudis apunten que les energies renovables no només tindran un gran protagonisme en el futur, sinó que podrien ser els únics protagonistes en la generació d'electricitat.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Xili cheese burger
tancar

Xili cheese burger

Oriol Rovira Sagàs pagesos i cuiners & Co Barcelona

15:48 La Riera - Cap. 391
tancar

Cap. 391

L'Ona nota que hi ha massa complicitat entre en Santi i la seva mare, i no li sembla una bona idea, així que decideix intervenir-hi. L'Ariadna vol organitzar una festa sorpresa per al seu pare i demana ajuda a la Marta! Arriba una noia a la fonda a demanar feina: l'Olga. La rep en Sergi. En Lluís no para de fer disbarats i la Mercè se n'adonarà. Per la seva banda, l'Elisenda pateix per la seva relació amb l'Agustí, ara que el noi s'ha quedat sense feina.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Com ha de ser el lideratge en temps de crisi? Com s'ha d'exercir l'autoritat al govern, però també a la família, o a l'empresa? En parlarem amb Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Jose Corbacho, Tian Riba i Ana Boadas. A les portes d'un nou clàssic a la Lliga, es compleix un any del 5-0 del Barça al Madrid. Ho recordarem amb Lluís Canut, Ernest Folch i Ricard Torquemada, que acaba de publicar el llibre "Fórmula Barça".

18:27 Julie Lescaut - El voyeur
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

A l'"Espai Terra" d'aquest dimarts visitarem el Parc Molló, al Ripollès. Molts dels animals abandonats o ferits que aconsegueixen recuperar-se però que són salvatges i no poden ser donats en adopció o allibertats tenen aquí un bon refugi: com ara les marmotes que viuen en aquest parc. Tot i que ara ja estan hivernant, les vam poder veure abans que comencessin el seu llarg hivern. La nostra reportera Esther Miró també ens ensenyarà altres animals d'aquest parc, com ossos i cérvols.

21:00 Telenotícies vespre
21:47 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM entrevista el cantant David Bustamante. El problema és que Bustamante es pensava que l'entrevista seria convencional i no que passaria el que va passar. D'altra banda, l'actriu Concha Velasco parlarà clar i castellà sobre la tele a "Televisió és cultura". A més a més, s'emetrà un nou capítol de "Dr. Mas"; Alfredo Pérez Rubalcaba participarà a "The Walking Dead"; es descobrirà algun secret sobre els ministres de Rajoy; s'estrenarà el tràiler de "Tontín" i hi haurà els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de trenta minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.

22:26 Barcelona Ciutat Neutral - Barcelona Ciutat Neutral
00:25 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La política fiscal que el nou govern del PP fixi serà sotmesa a estudi demà a "Valor afegit". Amb el títol "Canviaran els impostos?, el programa econòmic del 33 reflexionarà sobre quina serà la línia del govern de Rajoy: Podrà abaixar impostos com va prometre? O acabarà apujant-ne alguns, com per exemple l'IVA? Es podrà recaptar més dels que més tenen? El programa oferirà també dos reportatges. Un sobre "Veritas", una cadena de supermercats de productes ecològics que no ha parat de créixer. I un altre sobre els comerciants pakistanesos, integrants d'una de les comunitats d'immigrants amb més vocació comercial.

00:48 Les germanes McLeod - Cap. 168 Control de desperfectes
tancar

Cap. 168 Control de desperfectes

Durant una nit de tempesta, Jodi té un malson amb Rob intentant escapar del seu assassí. Mentrestant, Fiona rep l'alta mèdica i torna a Killarney amb el seu ex en un ambient molt tens. Riley necessita que Jodi l'ajudi a buscar un brumby i Stevie descobreix per què Alex no va acudir a la cita.

01:29 Ventdelplà - Cap. 57
tancar

Cap. 57

L'Alfons es presenta a casa de la Teresa amb una notícia inesperada: una institució cultural voldria incloure en el seu fons la correspondència que el Gustau va mantenir amb alguns literats catalans de renom. La Nuri conclou que aquesta correspondència s'hauria de publicar. La Isona i el Martí creuen que si se'n van a casa del noi podran tenir una mica d'intimitat, però entre la Rosalia i el Biel, ho tenen complicat.

02:17 Jazz a l'estudi - Biel Ballester
03:16 Jazz a l'estudi - Gabriel Amargant
04:16 Divendres - + info
tancar

+ info

Com ha de ser el lideratge en temps de crisi? Com s'ha d'exercir l'autoritat al govern, però també a la família, o a l'empresa? En parlarem amb Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Jose Corbacho, Tian Riba i Ana Boadas. A les portes d'un nou clàssic a la Lliga, es compleix un any del 5-0 del Barça al Madrid. Ho recordarem amb Lluís Canut, Ernest Folch i Ricard Torquemada, que acaba de publicar el llibre "Fórmula Barça".

05:56 Videoclips catalans - RAYDIBAUM, Alfabet
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:19 El geni francès - La seda de lió
07:44 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El casc antic de Panamà. 500 anys de bons negocis. Panamà
08:01 Viatges extraordinaris - Sud-àfrica
08:51 Paradisos asiàtics - Rajasthan, India
09:15 El Mediterrani des de l'aire - Camí del Cap
09:29 Extremadura des de l'aire - Badajoz, la ciutat estratègica
tancar

Badajoz, la ciutat estratègica

10:02 Formatges del món - Formatges artesans dels Estats Units
10:28 La meva cuina grega
10:51 Retalls de món
11:08 Segle XX - La presa del poder
tancar

La presa del poder

El naixement del feixisme és inseparable de la traumàtica experiència dels italians durant la Gran Guerra, de 1915 a 1918, de la frustració que va deixar en el país el magre botí de la victòria, i també de la forta personalitat d'un líder, Benito Mussolini, que procedia de l'extrema esquerra.

12:05 Segle XX - Mussolini al poder
tancar

Mussolini al poder

Aquells que la historiografia considera els "anys daurats" del feixisme, fins al 1935, estan marcats pel fort enquadrament social i ideològic de la població italiana a través del Partito Nazionale Fascista, dels sindicats corporatius, de l'Opera Nazionale Balilla dedicada als infants i joves, de l'Opera Nazionale Dopolavoro, que organitzava el lleure dels treballadors, i d'una propaganda omnipresent i adoctrinadora.

12:56 Humans contra animals - El Japó: un ós al menjador
13:02 Animals sentinella - Alerta! Un terratrèmol
13:52 Sentinelles de la natura - Tailàndia
14:44 Reportatges ecosistemes marins - Reserva marina Cabo de Palos
14:52 Fabrica que fabricaràs
15:13 ExperiMental - + info
tancar

+ info

L'episodi d'avui s'estrena amb una mica de moda perquè estigueu en contacte, literalment, amb la vostra parella. Es tracta d'una samarreta inflable que permet enviar i rebre abraçades a través del mòbil. Us agrada el menjar picant? La boca us seguirà cremant, però almenys enganyareu el cervell. Us direm quina beguda alleuja ràpidament els símptomes d'un curri fort. Creieu que teniu una visió de 20/20? Molts de nosaltres ens perdem una pila de coses.

15:42 Paradisos en perill - El Txad, un llac amenaçat
16:40 Taller - Buits
17:10 Ànima - Estopa i Lluís Soler
tancar

Estopa i Lluís Soler

El magazín cultural del 33, presentat i dirigit per Toni Puntí, rep a plató dilluns, 28 de novembre, Estopa, un grup amb disc nou al mercat, "Estopa, 2.0", on els germans Muñoz diuen haver-se reinventat. També ens acompanya a plató l'actor Lluís Soler que ha decidit aprendre's els 4.334 versos del "Canigó", de Jacint Verdaguer. Soler ens explicarà aquest nou projecte que es farà al nou Thêatre Archipel de Perpinyà, al festival Temporada Alta i al TNC. En l'àmbit teatral, també hem seguit el procés d'assaig del nou espectacle de l'actor Sergi López (de nou, amb Jorge Picó en la dramatúrgia), després del gran èxit que va suposar "Non solum".

18:04 Quarts de nou - Resum TEMPORADA
18:35 Cronos - Capítol 4: Ciutats
tancar

Capítol 4: Ciutats

Centenars de milers de nous emigrants; acer barat; la invenció de l'ascensor; els gratacels... A finals del segle XIX, el món modern comença a transformar els Estats Units. Les ciutats creixen sota el nou impuls de la indústria i dels serveis. A més, les ciutats s'electrifiquen, a Texas es descobreix una mar subterrani de petroli i els cotxes comencen a ser barats.

19:32 Extremadura des de l'aire - Badajoz, la ciutat estratègica
tancar

Badajoz, la ciutat estratègica

20:04 Formatges del món - Formatges artesans dels Estats Units
20:32 La meva cuina grega
21:00 La Riera - Cap. 391
tancar

Cap. 391

L'Ona nota que hi ha massa complicitat entre en Santi i la seva mare, i no li sembla una bona idea, així que decideix intervenir-hi. L'Ariadna vol organitzar una festa sorpresa per al seu pare i demana ajuda a la Marta! Arriba una noia a la fonda a demanar feina: l'Olga. La rep en Sergi. En Lluís no para de fer disbarats i la Mercè se n'adonarà. Per la seva banda, l'Elisenda pateix per la seva relació amb l'Agustí, ara que el noi s'ha quedat sense feina.

21:42 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" tractarà demà el tema de la felicitat. I per parlar-ne, el programa ha convidat el filòsof Xavier Rubert de Ventós i Àlex Rovira, dos experts de la reflexió, i els ha demanat que expliquin on creuen que es troba la felicitat. A més, Àlex Rovira acaba de publicar el llibre "El mapa del tresor", del qual farà una ressenya. A més, a "Via Llibre" hi haurà també un personatge, Ferran Adrià, que, tot i no ser escriptor, ha ocupat amb el seu llibre "La comida de la familia" les portades i les pàgines de la premsa internacional. I Lou Marinoff, l'escriptor de llibres supervendes com "Més Plató i menys Prozac", ens parlarà del seu nou llibre "El poder del Tao", una obra d'autoajuda sobre la felicitat. Finalment, hi haurà recomanacions lectores des de la coneguda llibreria de Sabadell.

22:08 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La política fiscal que el nou govern del PP fixi serà sotmesa a estudi demà a "Valor afegit". Amb el títol "Canviaran els impostos?, el programa econòmic del 33 reflexionarà sobre quina serà la línia del govern de Rajoy: Podrà abaixar impostos com va prometre? O acabarà apujant-ne alguns, com per exemple l'IVA? Es podrà recaptar més dels que més tenen? El programa oferirà també dos reportatges. Un sobre "Veritas", una cadena de supermercats de productes ecològics que no ha parat de créixer. I un altre sobre els comerciants pakistanesos, integrants d'una de les comunitats d'immigrants amb més vocació comercial.

22:31 Singulars - Convidat: Franco Berardi
tancar

Convidat: Franco Berardi

El dimarts dia 29 entrevistarem un activista social, un agitador de consciències, que no ens deixarà indiferents. És el filòsof i escriptor italià Franco Berardi, que va ser un dels líders de les revoltes del 68 a la Universitat de Bolonya. Berardi conserva intacte el seu tarannà contestatari i ens diu que a partir de la crisi que s'ha instal·lat en el cor d'Europa, estem immersos en una nova lògica: la de sacrificar el nostre nivell de vida actual per poder pagar els deutes acumulats per l'elit financera.

23:17 60 minuts - Oligarques, art i dòlars
00:15 Viatges extraordinaris - Sud-àfrica
01:07 Paradisos asiàtics - Rajasthan, India
01:31 El Mediterrani des de l'aire - Camí del Cap
01:45 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" tractarà demà el tema de la felicitat. I per parlar-ne, el programa ha convidat el filòsof Xavier Rubert de Ventós i Àlex Rovira, dos experts de la reflexió, i els ha demanat que expliquin on creuen que es troba la felicitat. A més, Àlex Rovira acaba de publicar el llibre "El mapa del tresor", del qual farà una ressenya. A més, a "Via Llibre" hi haurà també un personatge, Ferran Adrià, que, tot i no ser escriptor, ha ocupat amb el seu llibre "La comida de la familia" les portades i les pàgines de la premsa internacional. I Lou Marinoff, l'escriptor de llibres supervendes com "Més Plató i menys Prozac", ens parlarà del seu nou llibre "El poder del Tao", una obra d'autoajuda sobre la felicitat. Finalment, hi haurà recomanacions lectores des de la coneguda llibreria de Sabadell.

02:10 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La política fiscal que el nou govern del PP fixi serà sotmesa a estudi demà a "Valor afegit". Amb el títol "Canviaran els impostos?, el programa econòmic del 33 reflexionarà sobre quina serà la línia del govern de Rajoy: Podrà abaixar impostos com va prometre? O acabarà apujant-ne alguns, com per exemple l'IVA? Es podrà recaptar més dels que més tenen? El programa oferirà també dos reportatges. Un sobre "Veritas", una cadena de supermercats de productes ecològics que no ha parat de créixer. I un altre sobre els comerciants pakistanesos, integrants d'una de les comunitats d'immigrants amb més vocació comercial.

02:33 Singulars - Convidat: Franco Berardi
tancar

Convidat: Franco Berardi

El dimarts dia 29 entrevistarem un activista social, un agitador de consciències, que no ens deixarà indiferents. És el filòsof i escriptor italià Franco Berardi, que va ser un dels líders de les revoltes del 68 a la Universitat de Bolonya. Berardi conserva intacte el seu tarannà contestatari i ens diu que a partir de la crisi que s'ha instal·lat en el cor d'Europa, estem immersos en una nova lògica: la de sacrificar el nostre nivell de vida actual per poder pagar els deutes acumulats per l'elit financera.

03:16 L'aventura del jaguar
04:02 Formatges del món - Formatges artesans dels Estats Units
04:27 La meva cuina grega
04:51 Fabrica que fabricaràs
05:13 ExperiMental - + info
tancar

+ info

L'episodi d'avui s'estrena amb una mica de moda perquè estigueu en contacte, literalment, amb la vostra parella. Es tracta d'una samarreta inflable que permet enviar i rebre abraçades a través del mòbil. Us agrada el menjar picant? La boca us seguirà cremant, però almenys enganyareu el cervell. Us direm quina beguda alleuja ràpidament els símptomes d'un curri fort. Creieu que teniu una visió de 20/20? Molts de nosaltres ens perdem una pila de coses.

05:37 Reportatges ecosistemes marins - Reserva marina Cabo de Palos
05:41 Videoclips catalans - GESPA, Crida maduixes
05:44 Videoclips catalans - BRAMS, Més
05:49 Videoclips catalans - XAVISS, Canvis
05:53 Videoclips catalans - BRUNO ORO, Geloso
05:56 Videoclips catalans - LLONGUE, Tossa
06:00 Videoclips catalans - EL PETIT DE CAL ERIL, I tantes figues
06:07 L'aventura del jaguar
06:53 Revista de decoració - La casa d'alta tecnologia
tancar

La casa d'alta tecnologia

Materials de fibra òptica, Wi-Fi, electrodomèstics d'alta tecnologia, domòtica¿ La tecnologia s'ha instal·lat a casa nostra per facilitar-nos la vida. Bones notícies: la casa intel·ligent ja està disponible, aquí i per sempre.

Progrmació BD ....
07:19 Les Tres Bessones - Les tres bessones i l'índi Gerónimo
tancar

Les tres bessones i l'índi Gerónimo

L'indi Gerónimo i la seva tribu viuen feliços al seu campament, fins que l'home blanc hi construeix un gran centre comercial a la vora. Les Bessones volen ajudar els indis a adaptar-se a la vida moderna, però en Gerónimo fuig.

07:51 Doraemon - L'anell de l'amistat / El sorteig
tancar

L'anell de l'amistat / El sorteig

08:15 Doraemon - Una mica d'emoció / El micròfon xerraire
08:43 Léonard - Idees de bomber
tancar

Idees de bomber

Està més que demostrat que, en cas d'incendi, una galleda plena d'aigua és la solució perfecta. Però potser comença a ser hora de modernitzar una mica el mètode, oi? Per això avui en Léonard s'ha inventat un camió amb un dipòsit, mànegues i una escala! Ara només s'ha de posar a prova! La Mathurine serà l'encarregada de cridar: foooc! I en Basile, t'imagines què li tocarà fer?!

08:52 Léonard - La depiladora
tancar

La depiladora

Comença un nou dia, desbordant de promeses d'invents genials. En Léonard és molt amable amb en Basile. Això vol dir que ha tingut una altra idea de les seves i vol que el seu deixeble la posi a prova. Avui s'ha inventat la depiladora! Però en Basile no té pèls enlloc! Això rai! Una mica de plantapèl i llestos! Segur que totes les dones del món l'hi agrairan...

09:03 mic 3
09:03 Pingu - En Pingu i la gavina
09:10 En Thomas i els seus amics - Cau la neu
09:24 L'Ava, en Riko i en Teo
09:35 Carrer del zoo 64 - Cap. 24 La història de la serp Esmeralda
09:47 Bob, el manetes - La gran idea del Runós
09:56 Bob, el manetes - La Vadora i la bèstia
10:06 Bob, el manetes - El cobert d'en Pansit
10:16 Bob, el manetes - El fitxatge del Golut
10:27 Pat i Stan - Cap. 123 Acné
10:28 Pat i Stan - Cap. 128 Depressió
10:29 Pat i Stan - Cap. 133 Saltar i parar
10:29 Pat i Stan - Cap. 135 Reflexos
10:29 Pat i Stan - Cap. 141 La tornada pesa
10:30 Pat i Stan - Cap. 150 Disfressats
10:31 Pat i Stan - Cap. 156 La tempesta
10:31 Pat i Stan - Cap. 159 Pasqua
10:31 Pat i Stan - Cap. 233 Insomni
10:32 Pat i Stan - Cap. 235 Barret
10:33 Pat i Stan - Cap. 241 Bum
10:33 Pat i Stan - Cap. 239 Allau
10:33 Pat i Stan - Cap. 237 Patzilla
10:34 Pat i Stan - Cap. 243 Espera
10:34 Pat i Stan - Cap. 245 Per l'aire
10:35 Pat i Stan - Cap. 247 El grup de rock
10:39 Els barrufets - Jan i trencapins: L'anell de Castellac
11:03 Els barrufets - Jan i trencapins: El retorn del barrufet mecànic
11:31 Daniel, el trapella - Lladre bici./terror de la nina/festa an.de la mar
11:52 Daniel, el trapella - Sorolls noct./daniel visita hollywood/ajuda del pe
12:17 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

El senyor Crocker aprofitarà l'excel·lent que ha tret en Timmy per convidar-se a casa seva, regirar-ho tot i trobar la prova de l'existència dels padrins màgics. Precisament el mateix dia que en Cosmo ha decidit organitzar la convenció secreta del Món Màgic al lavabo de casa d'en Timmy! Avui hi pot passar de tot en aquesta casa! No t'ho perdis!

12:29 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avui en Cosmo ha decidit donar el dia lliure la Wanda, que s'ho mereix perquè sempre està molt pendent d'ell i d'en Timmy. Ells ho aprofitaran per fer un treball de biologia i ella per anar-se'n al Centre Termal del Món Màgic. D'entrada, tot va com una seda, fins que els sensors de la Wanda s'activen per informar que "en Cosmo ha posat en Timmy en perill de mort"!

12:45 Els germans Kratt - El guepard bòlid
tancar

El guepard bòlid

L'animal més ràpid del món és el guepard, i, segons els germans Kratt, pel terreny accidentat de la sabana africana, és del tot impossible córrer més que un guepard. L'Aviva no hi està d'acord i ja està treballant en el seu nou invent per desmuntar la teoria d'en Martin i en Chris. Però atenció, perquè en Zach també s'ha apuntat a la cursa! Qui serà el més ràpid?!

13:12 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

L'Esquadró B, l'Estupenda, el Penombra, la Tata Bunyol... Tots els superherois tenen la seva pròpia pel·lícula. Com és que ningú fa una pel·lícula dels Supermalvats? És una pregunta que no es podrà fer mai més, perquè el Gran Voltar té intenció d'escriure, dirigir i protagonitzar el millor espectacle cinematogràfic que s'ha fet mai. Llums, càmera... Aaaau!

13:23 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

El Gran Esquelet anuncia cereals, la Puma té una marca de salses i el Comandant Caos ven iogurts probiòtics. El Gran Voltar no vol ser menys i vendrà Xamp-gum, un xampú fet amb mel, almívar, xiclet fos i melassa. Es tracta d'un xampú superenganxós que triga dies a marxar, però que agrada molt a les formigues! A tot un exèrcit de formigues!

13:35 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

La primera fase del nou pla del gran Voltar ha estat un èxit. Ha aconseguit robar tots els rotlles de paper de vàter de Metrociutat i ara es disposa a cobrir tots els arbres de la ciutat de paper higiènic. Abans, però, haurà de passar comptes amb el doctor Boddlington von Pantaló Tercer, el seu rival de quan anaven a l'escola infantil de Supermalvats.

13:50 Els pingüins de Madagascar - Pam, patapam! / El casc
tancar

Pam, patapam! / El casc

En Rico, de cop i volta, s'ha posat a les ordres del rei Julien i ha començat a solucionar-li tots els problemes a base de patapams! Ara la feinada serà aturar-lo! Comença l'Operació Recuperem en Rico! No t'ho perdis! Més tard, en Julien robarà l'últim invent d'en Kowalski: un casc que fa realitat tot el que penses! Ja es poden anar preparant els pingüins!

14:15 Els pingüins de Madagascar - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
tancar

Capità o capitana? / En Phil és un marrà

Després que l'Alice comentés que un dels pingüins és femella, el Capità ha tingut una crisi d'identitat. És capità? O capitana?! La Marlene està decidida a convèncer el Capità que no cal que deixi de fer de comando perquè sigui una noia! Per cert, en Phil i en Mason s'han discutit i en Mason s'ha instal·lat amb els pingüins! Que no els passi res!

14:41 Capità Bíceps - En Zàping
tancar

En Zàping

El malvat Zàping ha arribat a la Capital amb el seu comandament a distància que serveix per a la vida real a filmar la seva última pel·lícula d'acció: "En Zàping contra la ciutat." Ho té tot a punt, ho té tot controlat... Saltarà de la finestra del seu despatx al pis 105, el President? Això és el que intentarà impedir el Capità Bíceps! Llums! Càmera! I acció!

14:49 Capità Bíceps - El Superlloro
tancar

El Superlloro

El Superlloro s'ha presentat a la Capital amb un únic objectiu: fer tornar boig el President repetint totes les coses que diu. D'entrada, sembla que ha de ser una missió de pa sucat amb oli, però el Superlloro té més d'un cop amagat i ha aconseguit segrestar el President fent servir la seva metralleta de cacauets. Bocepscervell en acció!

14:57 Capità Bíceps - El Superxef
tancar

El Superxef

L'esbojarrat Superxef s'ha presentat a la Capital amb la intenció de convertir-la en la seva obra culinària mestra. Començarà amb un paté de porc amb base de carter i salsa de segell i amb un suflé de parc públic amb acompanyament d'herba segada fresca! I no t'ho perdis, que de l'edifici presidencial en vol fer un pastís! Està clar que és una missió per al... Capità Bíceps!

15:05 Capità Bíceps - El Superbàrbar
tancar

El Superbàrbar

El Superbàrbar ve d'un territori llunyà que es diu Brol i és el príncep que mana els temibles Rondaires, sanguinaris i esquitxadors com ells sols! Tip de viure sempre amb el fang fins a mitja cama, ara ha decidit envair la Capital. Qui l'aturarà, aquest monstre capaç de rostir els ronyons del Capità Bíceps en suc de llimac per esmorzar?! Sembla invencible!

15:16 El detectiu Conan - El famós detectiu que es va encongir
15:38 El detectiu Conan - Compte amb els ídols
16:04 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

Fa molt de temps, en Xampinyac i dos dels seus col·legues científics van construir una arma revolucionària, definitiva. La seva inestabilitat va fer que l'haguessin de desmuntar fins que la perfeccionessin. En van fer tres parts i les tenen amagades en llocs diferents. Ara en Zantàfic les busca per al Diablo, un dictador amb deliris de dominar tot el món. No t'ho perdis!

16:26 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

En Yamanoke, de la Companyia Invenció, l'empresa de robòtica més moderna del món, s'acaba d'inventar un raig emissor d'AOB capaç d'animar objectes. El professor Xampinyac és el padrí del seu invent i en faran una demostració al museu, d'on aviat se n'escaparan unes armadures de samurai que saquejaran tota la ciutat. Com les aturaran?!

16:52 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Frankenstein
tancar

Les tres bessones i Frankenstein

Les Tres Bessones apareixen a la consulta del Dr. Frankestein, que en aquesta ocasió és un veterinari que pot crear animals al gust de tothom: gallines amb cua de peix, vaques amb ales, etc. Aquesta curiosa habilitat li comporta un excés de feina i necessita ajudants. L'Anna la Teresa i l'Helena s'hi apunten de seguida.

17:17 mic 3
17:17 Bob, el manetes - El bolquet i el mur vell de l'escola
17:29 La Lua i el món - L'atac de la gana
17:32 La Lua i el món - Equip espacial
17:37 En Thomas i els seus amics - Spencer el magnífic
17:50 L'hora del Timmy - El Timmy ens fa riure
18:08 Una mà de contes - El plegador de carrers
18:20 Lila - Endrecem
tancar

Endrecem

La Lila desitja no ha d'endreçar l'habitació---i aconsegueix que siguin els bessons els que ho facin per ella. Però...ara no troba res! I què fan els mitjons a l'armari de les joguines?

18:26 Lila - Bojos per les bicis
tancar

Bojos per les bicis

La Lila desitja conduir la bicicleta de l'oncle Antonio, tot i que ¿s massa gran per ella. Precisament per això, el passeig es convertirà en tota una aventura.

18:35 Els Dalton - Els Dalton, a l'aigua
tancar

Els Dalton, a l'aigua

En el marc del taller de la cultura índia, en Falcó Fabulós iniciarà els presos en l'art misteriós de buscar aigua. En Joe, després de les explicacions, ha tingut una idea genial: trobarà aigua a l'interior de la presó, provocarà una inundació, en Peabody haurà d'obrir les portes per deixar marxar tota l'aigua i ells podran fugir. Aquesta vegada, sí!

18:42 Els Dalton - La melé dels Dalton
tancar

La melé dels Dalton

L'arribada d'un nou pres que ve d'Escòcia i és jugador de rugbi ha donat la idea a en Peabody de fer una jornada de portes obertes per organitzar un partit entre presos. "Portes obertes" és una expressió que en Joe no deixa escapar, encara que hagi de practicar esport, una cosa que detesta. El que ningú no s'espera és que en Joe sigui un crac del rugbi!

18:49 Els Dalton - Mamma mia!
tancar

Mamma mia!

La mare dels Dalton ha segrestat la mare d'en Ming Li Foo, l'encarregat de rentar la roba dels presos. A més, ha convençut en Peabody que és molt més saludable i més higiènic rentar la roba a l'exterior de la presó, i que per fer-ho necessita uns quants voluntaris: els seus fills, esclar! Aquesta vegada sembla que l'evasió ja és un fet!

18:55 Els Dalton - Els Dalton fan la neteja
tancar

Els Dalton fan la neteja

En Llop Boig ha proposat a en Peabody d'emportar-se uns quants presos a la seva tribu per demostrar l'eficàcia del seu sistema penitenciari. Una presó sense barrots ni cadenes on els presos treballen en llibertat i s'acaben integrant a la tribu. En Joe no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de presentar-se voluntari. No sap pas on s'ha ficat!

19:08 Què hi ha, Scooby-Doo? - L'oncle Scooby i l'Antàrtida
tancar

L'oncle Scooby i l'Antàrtida

En Shaggy s'ha estat fent càrrec d'un pingüí al zoo i ara té la gran missió d'acompanyar-lo a l'Antàrtida, perquè pugui continuar fent vida en el seu hàbitat natural. Hi anirà amb tota la colla, a l'estació antàrtica de Cap Dart. I sort en tindrà! Perquè aviat descobriran que un monstre mig humà mig peix s'ha endut el doctor Zola, un científic molt important!

19:30 Info k
19:43 El llibre de la selva - Dos pel preu d'un
tancar

Dos pel preu d'un

El Phaona ha vist el Mowgli a prop del poblat i ha convocat una reunió per explicar que el cadell d'home ha provocat els humans i ha fet que travessessin el riu. És evident que el Mowgli és un perill pels animals de la selva i que, segons el Phaona, ha de tornar al poblat... per sempre! Sigui com sigui, avui el Phaona està decidit a desfer-se del Mowgli.

19:54 El llibre de la selva - És que és humà
tancar

És que és humà

Tota la selva en va plena: el Rikki Tikki Tavi ha hagut de salvar el Mowgli d'un atac del Tabaqui i ara tots els animals estan convençuts que el cadell d'home és un covard. Ha arribat a un punt que el Mowgli té la sensació que el poblat és l'únic lloc on l'acceptaran tal com és. Hauria de passar-ne una de molt grossa perquè es quedés a la selva...

20:08 Els pingüins de Madagascar - El tresor perdut de l'esquirol daurat
tancar

El tresor perdut de l'esquirol daurat

El Capità i companyia, per evitar que es faci realitat la llegenda i que el tresor de l'Esquirol Daurat caigui a mans de les rates, n'han acabat robant la clau. Es tracta d'una clau que representa la promesa de misteris, aventures, pistes falses, dobles jocs diabòlics i un clímax final d'infart. T'hi apuntes, a la recerca del tresor perdut?!

20:34 Els pingüins de Madagascar - Sense ritme / La llei de la selva
tancar

Sense ritme / La llei de la selva

El rei Julien ja no sap què fer per recuperar l'atenció del públic. I és que els babuïns estan enlluernant tothom amb els seus moviments! Avui toca sabotatge! Més tard, una apagada al zoo farà que el rei Julien convenci tothom el zoo s'ha convertit en una selva. I qui és el rei de la selva?! El mateix que el rei de zoo, és clar! Que comenci el caos!

20:56 Tom i Jerry - Un problema problemàtic
21:04 Tom i Jerry - Escala cap el cel
21:15 Bugs Bunny i els seus amics - Vull dormir
21:22 Tom i Jerry - Alerta amb el xarampió
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Cada casa és un món
06:04 Megaminimals - La baldufa
06:10 Megaminimals - El poderós Nick
06:16 Zoomix
06:19 Zoomix
06:22 Zoomix
06:26 Pat i Stan - Cap. 269 La bella de Cadis
06:31 Inspector Gadget - La connexió japonesa
06:53 Inspector Gadget - En gadget al país de les mil i una nits
Progrmació BD ....
21:34 Bola de Drac Z Kai - Duel en un planeta que s'esfondra ! L'ultim enfrontament !
22:02 L'un per l'altre - Hem de fer-ho més
tancar

Hem de fer-ho més

La Maria, gràcies al Calafell, arriba a la conclusió que ella i el Toni fan l'amor per sota de la mitjana de població. Tant ella com el Toni es preocupen perquè això vol dir que estan perdent la passió i decideixen recuperar-la. Per la seva banda, el Calafell està passant una crisi i ja fa massa dies que no lliga. Potser si li tira l'ham a la Joana...

22:32 Pel·lícula - Anamorph
tancar

Anamorph

Un assasí en sèrie comet un seguit de crims brutals en els quals els cosses de les víctimes són transformats en grotesques obres d'art. El criminal basa l'aspecte dels seus crims en el concepte artístic de l'anamorfosi, una tècnica pictòria que manipula les lleis de la perspectiva.

00:21 Waterloo Road - Cap. 6
01:14 Farscape - Mentides, pistoles i diners 3: plan b
tancar

Mentides, pistoles i diners 3: plan b

La tripulació de Moya es troba sense diners, amb una nau ferida i amb tota una tropa de mercenaris exaltats. A més, Crichton s'ha lliurat a Scorpius per salvar Jothee. Però Aeryn no està disposada a rendir-se i convenç els altres que el pla continua vigent: en lloc de rescatar Jothee han de rescatar Crichton. Quan els mercenaris pregunten amb què els pensen pagar, els recorda que el magatzem d'Scorpius conté més riqueses de les que hagin pogut somiar mai.

02:01 One piece - Picaparet al penya-segat
tancar

Picaparet al penya-segat

En Foxy, que ha guanyat la primera prova, pot triar un membre de la tripulació adversària i tria la Nico Robin. La segona prova és una mena de joc de picaparet, i els pirates del barret de palla se'n surten prou bé. Però un dels pirates de l'equip Foxy, el monstre Hamburg, per una casualitat absolutament casual acaba tocant l'objectiu abans que els altres, que ja el tenien a tocar dels dits. L'equip Foxy ha tornat a guanyar...

02:25 Berlín, Berlín - Melbourne, Melbourne
tancar

Melbourne, Melbourne

La Lolle pateix terriblement veient l'Sven i la Vero davant de l'altar, però vol que la seva millor amiga i l'Sven siguin feliços. Abans del "sí" decisiu, però, apareix en Harald i proclama la seva teoria respecte a la felicitat de l'Sven. L'amor de la seva vida no és la Vero sinó la Lolle. Es fa un silenci glacial a l'església. L'Sven protesta, i insisteix que estima la Vero. La Lolle està desconcertada. Per què les coses no poden tenir un final feliç?

02:52 Vampirs a l'internat - Rates
tancar

Rates

Un nou estudiant de torn diürn arriba a l'Acadèmia i Sherry s'enamora immediatament d'ell. Drew, que es posa gelós, decideix espiar el nouvingut i s'adona de seguida que no és qui sembla. Mentrestant, Merrill ha perdut la seva rateta ensinistrada.

03:16 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El comiat. Els camins se separen
03:44 Berlín, Berlín - Jocs de noces
tancar

Jocs de noces

La Lolle i en Matthias s'han enamorat. Ella accepta la invitació que ell li ha fet perquè vagin junts al casament d'una persona del seu cercle d'amistats. La Lolle no s'imagina gens el que l'espera: una festa sense la més mínima marxa, on els convidats peten la xerrada comentant les primes de les assegurances de vida i els plans familiars. Dels presents, només els nens són més joves que la Lolle, que se sent com si li haguessin fet fer un viatge en coet cap al seu futur. Quin horror!

04:08 Berlín, Berlín - L'Svènia
tancar

L'Svènia

L'Alex torna a ser a Berlín, i la Lolle té moltes ganes de veure'l. Però què li dirà? "Li podries demanar disculpes", li diu en Lenny amb tota claredat. La Lolle s'arma de valentia i truca al timbre de casa de l'Alex. Però el seu ex-nòvio no es pot dir que estigui gaire content de veure-la.

04:32 Waterloo Road - Cap. 6
05:24 Imp - Rock
05:26 Imp - Llum Negra
05:35 Berlín, Berlín - Melbourne, Melbourne
tancar

Melbourne, Melbourne

La Lolle pateix terriblement veient l'Sven i la Vero davant de l'altar, però vol que la seva millor amiga i l'Sven siguin feliços. Abans del "sí" decisiu, però, apareix en Harald i proclama la seva teoria respecte a la felicitat de l'Sven. L'amor de la seva vida no és la Vero sinó la Lolle. Es fa un silenci glacial a l'església. L'Sven protesta, i insisteix que estima la Vero. La Lolle està desconcertada. Per què les coses no poden tenir un final feliç?