Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

CONNEXIÓ BARCELONA/ POL MARSÂ Lead: Es posen a la venda entrades Bruce Springsteen Lluís Martínez SISTACH, Cardenal, arquebisbe de Barcelona TERTÚLIA Maria Eugènia CUENCA Lluís FOIX Antonio FRANCO Ignasi RIERA Arantxa Coca, psicopedagoga familiar Carlos SANCHEZ, advocat i medidador familiar Rosa RIBAS, advocada Lead: La síndrome d'alienació parental Montserrat BESSES Lead: "Del pintallavis a la bala" Maria Josep SOLER Lead: Susanne George a Barcelona Alexis GAINZA, dissident cubà. Dir. revista Miscelànies Cuba Ramon COLAS, dissident cubà, Fundador biblioteques independientes Carlos SALBRIGAS, dissident cubà. Pres. Cuba Story Group Claudia PUJOL, autora llibre "Dissidents" Carles LLORENS, autor llibre "Dissidents" Lead: Les espectatives de la dissidència cubana Gisela RODRÍGUEZ Lead: Un negoci lligat a la crisi ferroviària CONNEXIÓ BARCELONA/ MARTA CASAGOLDA Lead: Concentració de ramaders a Barcelona DENÚNCIA MAGDALENA OLIVER Sanaa BUUJDADI Lead: Discriminació quan busca un pis LES NOIES D'OR Núria FELIU Sílvia SOLER Margarita PUIG Miquel CALZADA CONNEXIÓ BARCELONA/ JORDI SANUY Lead: El Barça i la Marató de Tv3 REPARACIONS DOMÈSTIQUES/ CLIMENT VERDAGUER Lead: Reparar cables

13:15 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Terra Alta, jaciment a cel obert
14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Rap embolicat amb cansalada ibèrica
15:53 El cor de la ciutat - Cap. 1480
tancar

Cap. 1480

En Rafa aconsegueix la seva venjança. Però no com ell s'esperava¿ En Max ha arribat al límit i l'Enric no se n'adona. En Marc no pot més amb en David. Noves experiències per a en Beni. I en Richard sap com engalipar-lo. La Sara vol deixar la feina. Avui troba un altre motiu per fer-ho.

16:28 El club - + info
tancar

+ info

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, JOAQUIM NADAL, passa per "El Club" per parlar-nos de l'actualitat política, centrada en els problemes de l'AVE. La parella que ens comentarà l'actualitat i que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia està formada pels periodistes MÀRIUS CAROL i MARISOL GALDÓN. I en MAG LARI ens soprendrà amb els seus números de màgia. I el cuiner NANDO JUBANY compartirà fogons amb ??

18:32 Cine de cine - Els ponts de Madison
tancar

Els ponts de Madison

El 1965, en uns dies que està sola perquè té el marit i els nens en una fira, Francesca Johnson veu alterada la seva pacífica vida de mestressa de casa a causa de l'aparició de Robert Kincaid, un fotògraf de la revista National Geographic, que prepara un reportatge sobre els ponts del comtat de Madison. Durant quatre dies ella l'acompanya a localitzar els ponts i viu un idil·li agredolç que necessita recollir en el seu diari. Un cop morta, els fills el troben i són conscients de les il·lusions i la soledat que havia experimentat Francesca.

21:00 Telenotícies vespre
21:49 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el govern català comptarà amb un conseller molt especial: Tortell Poltrona. Veurà el president Montilla (Sergi Mas) amb bons ulls la nova incorporació? A Convergència, un ocupat Artur Mas (Bruno Oro) mira de pair el sobtat "èxit" de la seva conferència sobre la casa gran, mentre que l'expresident Pujol (Carlos Latre), visita La Nit al Dia per parlar de les seves memòries i per rememorar alguns dels interrogatoris a què va ser sotmès... o a què va sotmetre. D'altra banda, Carod-Rovira (Toni Albà) intenta explicar la nova Llei de Cultes als principals afectats i Acebes (Bruno Oro) ajuda un Rajoy molt canviat (Queco Novell) a superar la seva por de volar. També veurem com el cuiner més famós del món, Ferran Adrià (Cesc Casanovas), se sotmet al test del programa Silenci?, presentat per Bibiana Ballbè (Agnès Busquets). També passaran per Polònia Jordi Hereu (David Olivares), Duran Lleida (Xavier Serrano) i el rei d'Espanya (Toni Albà), entre altres.

22:24 Del pintallavis a la bala. La indústria de guerra a Catalunya - DEL PINTALLAVIS A LA BALA. La indústria de guerra a Catalunya
23:50 La nit al dia - + info
tancar

+ info

Els convidats d'avui a La Nit al Dia són: - Isidre Fainé, president de La Caixa

01:14 Vic Mackey - Cercles
01:59 Pel·lícula - Febre blanca
tancar

Febre blanca

Un grup de joves parelles fan turisme d'acampada. Un dia senten trets i un dels campistes, que és policia, decideix esbrinar què passa. D'aquesta manera tot el grup es veurà involucrat en una perillosa baralla entre narcotraficants.

03:23 TVist
03:57 El club - + info
tancar

+ info

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, JOAQUIM NADAL, passa per "El Club" per parlar-nos de l'actualitat política, centrada en els problemes de l'AVE. La parella que ens comentarà l'actualitat i que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia està formada pels periodistes MÀRIUS CAROL i MARISOL GALDÓN. I en MAG LARI ens soprendrà amb els seus números de màgia. I el cuiner NANDO JUBANY compartirà fogons amb ??

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Horitzons
07:00 Una odissea tribal - La lluita per la selva
07:50 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - Les reaccions químiques
tancar

Les reaccions químiques

Àmbit de les Matemàtiques, la Ciència i la Tecnologia

08:12 El jardí vivent - Viure entre les flors
08:40 Al voltant del món amb Stephane Peyron - La Xina, del riu Li a la terra dels Dong
09:34 L'home que va trobar el Titanic - L'home que va trobar el Titanic
tancar

L'home que va trobar el Titanic

L'any 1985 el govern dels Estats Units va contractar Robert Ballard, el millor explorador submarí, per examinar les restes de dos submarins nuclears enfonsats durant la guerra freda. Durant aquella missió Ballard va descobrir que en els naufragis l'enfonsament era diferent a gran profunditat que en aigües menys profundes i va adonar-se també de com els corrents els afecten. Temps després va posar en pràctica aquestes teories per trobar el Titanic. 20 anys després Ballard torna al Titanic amb un ROV (vehicle amb control remot) que ens permet veure per primer cop imatges del naufragi en alta definició.

10:26 Els majestuosos cavalls blancs - Els majestuosos cavalls blancs
tancar

Els majestuosos cavalls blancs

Aquest documental ens porta a conèixer els famosos cavalls Lipizzan d'Àustria i el lloc on viuen, la famosa Escola Espanyola d'Equitació de Viena, des que són joves fins que arriben a l'excel·lència en les seves actuacions. Durant més de 400 anys, aquesta escola té la seu en una obra d'art de l'arquitectura barroca.

11:05 La massacre de la família reial maia - La massacre de la família reial maia
tancar

La massacre de la família reial maia

En una fossa comuna es van descobrir setze esquelets, les restes d'una família reial maia del segle IX, i així sortia a la llum una sòrdida història de sexe, rivalitat i cobdícia. Qui eren, aquests homes? Quina trama tràgica i violenta els va enviar al fons d'una cisterna? Van morir per causes naturals, d'inanició o assassinats? Un equip d'experts de la Fundació Antropologoforense de Guatemala està sobre la pista. Aquesta tomba és diferent de totes aquelles que havien investigat fins ara, perquè aquesta guerra i aquestes morts - si finalment es tracta d'assassinats - van tenir lloc al segle IX aC a la rica ciutat maia de Cancun. A l'imperi maia totes les ciutats va anar desapareixent al llarg de només un segle. Què va provocar aquesta devastació? Alguns diuen que la causa va ser una gran sequera; d'altres parlen de la superpoblació i la falta d'aliments, i hi ha d'altres teories que apunten a una lluita entre famílies reials rivals.

11:57 L'art en qüestió - El rai de la medusa
12:04 Paletes - Gauguin
12:36 Cronos - Hermann Goering
tancar

Hermann Goering

Segon capítol de la sèrie "Nuremberg: els nazis a judici", dedicat a Hermann Goering, successor de Hitler. Aquest és Hermann Goering, el successor de Hitler quan el Führer es va suïcidar, al final de la Segona Guerra Mundial. Goering va ser el principal nazi capturat i jutjat pels aliats durant els judicis de Nuremberg, que van començar pocs mesos després d'acabada la guerra. Goering era el més simpàtic i extravertit dels dirigents nacionalsocialistes. Però també era un toxicòman, que es distingia pel seu grau de corrupció dins d'un règim corrupte, i va ser el fundador de la Gestapo, la policia secreta del règim, responsable directa de desenes de milers d'assassinats. Davant dels magistrats de les potències aliades, Goering es va mostrar tal com era: brillant i ocurrent en moltes respostes; cruel i desagradable quan el que es deia no li agradava, i fanàtic i messiànic en la seva concepció del món i de la guerra. La televisió pública britànica, la BBC, ha produït aquest episodi dedicat al judici dels jerarques nazis a Nuremberg. Poques vegades s'ha pogut veure amb tant de rigor el judici més famós i més important del segle XX. Una lliçó d'Història i una de les grans superproduccions de la pantalla.

13:35 Loops! Concert - MUCHACHITO BOMBO INFIERNO (Cruilla Cultures 07)
tancar

MUCHACHITO BOMBO INFIERNO (Cruilla Cultures 07)

Aquest dimecres a "Loops! Concert" Muchachito Bombo Infierno Són com una big band però un pèl més canalla i amb un instrument afegit, un pinzell. Amb aquests ingredients, els concerts de Muchachito Bombo Infierno són de tot menys avorrits. Ho pots comprovar ara mateix, amb el directe que van fer aquest estiu, a Mataró, on presentaven el segon disc, "Visto lo visto". Loops! Concert, Muchachito Bombo Infierno, al festival Cruïlla de Cultures.

14:01 Planeta música - DONES CELTES
tancar

DONES CELTES

"Celtic Woman", es un espectacular concert de música celta, interpretat per quatre magnifiques veus femenines irlandeses, i una sorprenent violinista, totes acompanyades per l'Orquestra The Irish Film, sota la direcció de, David Downes. Nosaltres oferirem set temes d'aquest concert que es va celebrar al HELIX CENTRE de Dublín, Irlanda.

14:29 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - EDUARD INIESTA
tancar

EDUARD INIESTA

Eduard Iniesta és un multiinstrumentista, compositor i arranjador de Barcelona. És un músic hiperactiu que ha col·laborat amb multitud de projectes al llarg de la seva carrera. La seva música s'inspira amb els sons dels pobles de la Mediterrània.

14:52 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - LES BATINSES
tancar

LES BATINSES

Les Batinses, traduïble com "Els Inquiets", és el nom d'una banda de referència dins el panorama musical del Quebec. Destaquen per atrevits, creatius i revitalitzadors. La seva música podríem emmarcar-la dins el nou folk contemporani. Parteixen de melodies tradicionals però incorporen estils que van des de la salsa, els ritmes balcànics, el rock, el jazz o el hip-hop. Uns veritables centrifugadors d'idees que no obliden el seu orígens.

15:17 Cançons - Cercant el repòs
15:30 Els nadons de la natura - Les planes del triangle de Mara
16:25 Món animal - Els tretze turons dels orangutans
16:55 Bèsties clip - La llúdriga
17:01 Bèsties clip - Les papallones diürnes
17:07 Thalassa - La llagosta, reina dels Fiords, Els mariscadors del Delta
tancar

La llagosta, reina dels Fiords, Els mariscadors del Delta

LA LLAGOSTA, REINA DELS FIORDS Al sud de l'illa del Sud, hi ha el Fiordland. Una de les regions més boniques de Nova Zelanda i la més salvatge. Aquí hi ha una fauna marítima intensa i sota l'aigua, un tresor de pesca: la llagosta. Aquest "crustaci rei" que viu en aigües fredes es paga a preu d'or als mercats asiàtics. La llagosta neozelandesa s'exporta viva. Passen poc més de quaranta-vuit hores entre que surt del mar i arriba als restaurants de la Xina Popular o de Hong Kong. Els neozelandesos han trobat la via ideal: inundar el planeta en el moment en què les pesques de la competència de Mèxic, el sud d'Àfrica o Austràlia encara no han començat. Amb una mica de màrqueting, la llagosta neozelandesa es fa valer la categoria internacional. ELS MARISCADORS DEL DELTA Amb la primavera també arriba la bona època per recollir marisc al Delta de l'Ebre. És a partir d'ara i fins a l'estiu quan els mariscadors artesanals, com en Lamberto Berbegal, treballen amb més rendiment. Malgrat això, i com ja és gairebé una premissa, cada any és més complicat fer una bona collita. La disminució de peix i de marisc de les aigües del Delta respon a diversos factors com l'explotació, la contaminació i el poc cabal d'aigua que baixa pel riu i la consegüent disminució de plàncton. De mariscadors artesanals a Catalunya cada vegada en queden menys, només en vint-i-cinc anys i a la Confraria de Deltebre han passat de 130 mariscadors inscrits a 35. Però mentre el Delta sigui delta i les seves aigües donin, poc o molt, el seu fruit, sempre hi haurà gent que hi treballarà.

17:51 Vides privades - La franja del Matarranya
tancar

La franja del Matarranya

Entre Catalunya i Aragó hi ha un passadís de parla catalana. Les comarques de la Franja de Ponent han crescut entre aquestes dues cultures i això els ha proporcionat una personalitat única. El capítol d'avui ofereix un retrat del Matarranya, una de les comarques més característiques de la Franja. Veurem la peculiar relació dels seus habitants amb la terra. Personatges d'orígens diversos que omplen el seu temps amb ocupacions tan variades com la poesia, el pasturatge d'ovelles, l'automobilisme, l'escultura, la paleontologia o la impressió de llibres. En resum, el capítol ens mostra, d'una forma atípicca, la vida a la conca del Matarranya; una zona sovint oblidada però propera en molts aspectes. Els ambients han estat rodats a Calaceit, Vall-de-Roures, Vall del Tormo, Freixneda, Fontdespatla i altres poblacions de la comarca del Matarrnya. "Vides privades" és una sèrie ideada i dirigida per Francesc Escribano i Joan Úbeda. Guió i realització del reportatge "La Franja del Matarranya": Blanca de la Torre i Miquel Garcia. Imatge: Ferran Prat. Muntatge: Joan Pavia. Producció: Gabriel Barceló i Ruth Casanovas.

18:27 Tarasca - Poetes Maleïts: Gabriel Ferrater
tancar

Poetes Maleïts: Gabriel Ferrater

Poetes Maleïts ¿Poetes maleïts¿ és la sèrie que obrirà el ¿Tarasca¿ d¿aquesta temporada. El repte és mostrar l¿obra de quatre poetes catalans a través de la televisió. I sobretot es vol fer arribar la poesia a la gent jove. Per aconseguir-ho s'han escollit estudiants joves d¿una disciplina artística i se¿ls ha proporcionat un dossier amb fragments de l¿obra del poeta. Ells són els encarregats de reinterpretar-la i rellegir-la a la seva manera, en només una setmana. La càmera ja hi és quan els alumnes reben els textos. El resultat, espectacular. GABRIEL FERRATER Reus, 1922 - Sant Cugat del Vallès, 1972 Els encarregats de fer reviure l¿obra de Gabriel Ferrater són els alumnes de l'Escola Massana. El resultat és la interpretació de l¿obra de Ferrater a través de les escultures dels alumnes. A més, els amics de tertúlia de Ferrater a Sant Cugat, Paco Soler i Pep Codó, en parlen. Carmen Tejedor, psiquiatra, en valora la personalitat, i Maria Àngels Cabré, biògrafa del poeta, destaca els moments clau de la seva vida.

18:55 Nòmades de la condició humana - Preguntes sobre l'univers
tancar

Preguntes sobre l'univers

Grup d¿astrofísics Shelios a Austràlia. Preguntes sobre l¿Univers El novembre de 2001, el grup d¿astrofísics espanyols Shelios de l¿Institut Astrofísic de Canàries es va desplaçar fins al cor d¿Austràlia per poder veure en directe la pluja d¿estels de les Lleònides, la pluja d¿asteroides més intensa del segle. Amb ells vam descobrir la curiositat de l¿ésser humà vers l¿Univers i ens vam plantejar la brevetat que representa una vida humana en relació amb el cosmos. Gràcies als astrònoms Shelios, vam realitzar un apassionant viatge pel territori del nord i el centre d'Austràlia, des de Darwin fins a Uluru, la muntanya sagrada dels aborígens autralians.

19:25 Tot un món - Visions d'integració- Maresme
19:30 Cànon Art - Pequín amb Paul Andreu
19:56 Cànon Art - El guió: Explicar una història amb pintura
20:24 Ballarins - Aiguardent
tancar

Aiguardent

Marta Carrasco

20:28 Ballarins - Parole, parole
tancar

Parole, parole

Mercedes Recacha

20:32 El salvatge Oest - L'última batalla de Custer
21:23 Cançons - Angelique Kidjo "Ne cedez jamais"
21:30 Temps d'aventura - L'últim "Temps d'aventura" de l'any
tancar

L'últim "Temps d'aventura" de l'any

L'últim "Temps d'aventura" de l'any Aquesta setmana s'emet l'últim "Temps d'aventura" de l'any. I ho aprofitarem per fer un repàs a les millors imatges d'una temporada molt intensa. Però, a més, us parlarem de dues duríssimes competicions a través del testimoni de participants catalans. D'un costat, la Transalpine Run, on s'han de recórrer els Alps al llarg de mig Europa. I de l'altre, la Crocodile Trophy, o el que és el mateix: travessar una part d'Austràlia amb BTT. 1.400 quilòmetres en deu dies. En el programa també podrem veure, en el nostre apartat de "Racons", una excursió al Pirineu d'Osca. Concretament, l'ascensió al Casc de Marboré. També us farem saber què heu de fer per participar en la segona edició de Racons, el llibre més aventurer de TV3, que queda obert fins a final d'any

22:02 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

El dibuixant Max serà el convidat demà de "L'hora del lector", el programa de llibres del 33. A partir de les 22.00, Max, autor de còmics i il·lustrador, comentarà amb Emili Manzano, presentador i director del programa, les influències literàries que es poden trobar en la seva obra. Max, guanyador, entre altres premis, del guardó nord-americà Ignatz, va publicar l'any passat el volum "Hechos, dichos, ocurrencias y andanzas de Bardín el Superrealista". En la segona part, Valèria Bergalli, Carles Álvarez i Víctor Amela s'incorporen a la conversa per recomanar llibres que s'acaben de publicar. I Tornasol tancarà la sessió, amb la seva representació.

23:00 Premis Sona 9 - Premis Sona 9 (2007)
tancar

Premis Sona 9 (2007)

BIKIMEL, MANEL i THE GRUIXUT'S finalistes del 7è Concurs de Maquetes Sona 9 La final del Sona 9 2007 celebrada el dijous 22 de novembre a la Sala Razzmatazz 1 de Barcelona, amb les actuacions de XAZZAR i LAX'N'BUSTO BIKIMEL (cançó pop, Sabadell), MANEL (cançó folk, Barcelona) i THE GRUIXUT'S (rock'n'roll, la Bisbal d'Empordà) són les tres propostes classificades per a la gran final de la 7a edició del Concurs de Maquetes Sona 9, que tindrà lloc el dijous 22 de novembre a la sala Razzmatazz 1 de Barcelona, a partir de les 20.30. Els guanyadors del Sona 9 2007 es faran públics en aquesta gala, en què també actuaran com a convidats Xazzar, grup guanyador de l'edició del 2006 i LAX'N'BUSTO. El Concurs de Maquetes Sona 9 l'organitza el Grup Enderrock, iCat fm, Televisió de Catalunya i Ritmes.cat, amb el suport de la Secretaria General de Joventut i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En la festa de la setena edició del concurs de maquetes Sona 9 s'entregaran els guardons de les quatre categories: Premi Sona 9. El decidirà el jurat especialitzat i serà per al guanyador de la final. Aquest premi consisteix en la gravació i edició d'un disc, una campanya de promoció i publicitat, una gira de concerts promocionals per tot Catalunya i la gravació d'un videoclip. Premi Joventut. S'atorgarà al segon classificat de la final del Sona 9, segons votació del jurat. Aquest premi consisteix en l'edició, gravació i distribució d'un mini-CD amb un màxim de 4 cançons, a més d'una minigira per Catalunya amb 5 concerts promocionals a festivals i sales de Catalunya. Premi Èxit. S'atorgarà al tercer classificat de la final del Sona 9, escollit pel jurat. Aquest premi consisteix en una dotació de 3.000 euros en material musical. Premi per votació popular. S'atorgarà per votació del públic a qualsevol dels 18 grups que hagin accedit a la primera fase del concurs. Aquest premi consisteix en la participació del grup guanyador en els concerts promocionals del Sona 9 i campanya de difusió als mitjans dels concurs. El Sona 9 és l'aparador de la nova escena musical catalana tant per la dotació dels premis com pel nombre de grups participants; aquest 2007 es va arribar a les 100 maquetes presentades de tots els estils musicals, provinents d'arreu dels Països Catalans. La final de l'edició 2007 arriba després de mig any en què els 18 grups classificats d'inici han anat competint per superar un seguit de proves: actuar en directe en alguns dels principals festivals dels país; adaptar al català un tema internacional i musicar un poema, a més d'actuar en format acústic als estudis d'iCat fm i gravar un tema en un estudi professional, sota la supervisió dels productors i músics professionals Josep Thió (Sopa de Cabra), Jaume Pla (Mazoni) i Xavi Ciurans (Gertrudis); Els guanyadors del Sona 9 en les sis darreres edicions han estat, en la categoria de pop-rock: Sapo (2001), Sanpedro (2002), Shitting Milks (2003), Gàtaca (2004) i Miquel Abras (2005). Ho van ser en l'apartat de folk/noves-músiques: Xot (2001), Gadegang (2002), Baetúria (2003), Rauxa (2004) i La Boina (2005) i en cançó d'autor: Túrnez & Sesé (2001), Quim Vila & Eutanàsia Col lectiva (2002), Relk (2003), Carnal (2004) i Lluís Cartes (2005) L'any 2006, el concurs estrenava categoria de guanyador únic, i el premi se'l van endur les barcelonines Xazzar.

23:57 Cànon Art - Pequín amb Paul Andreu
00:23 Cànon Art - El guió: Explicar una història amb pintura
00:49 Paletes - Gauguin
01:20 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

El dibuixant Max serà el convidat demà de "L'hora del lector", el programa de llibres del 33. A partir de les 22.00, Max, autor de còmics i il·lustrador, comentarà amb Emili Manzano, presentador i director del programa, les influències literàries que es poden trobar en la seva obra. Max, guanyador, entre altres premis, del guardó nord-americà Ignatz, va publicar l'any passat el volum "Hechos, dichos, ocurrencias y andanzas de Bardín el Superrealista". En la segona part, Valèria Bergalli, Carles Álvarez i Víctor Amela s'incorporen a la conversa per recomanar llibres que s'acaben de publicar. I Tornasol tancarà la sessió, amb la seva representació.

02:05 Premis Sona 9 - Premis Sona 9 (2007)
tancar

Premis Sona 9 (2007)

BIKIMEL, MANEL i THE GRUIXUT'S finalistes del 7è Concurs de Maquetes Sona 9 La final del Sona 9 2007 celebrada el dijous 22 de novembre a la Sala Razzmatazz 1 de Barcelona, amb les actuacions de XAZZAR i LAX'N'BUSTO BIKIMEL (cançó pop, Sabadell), MANEL (cançó folk, Barcelona) i THE GRUIXUT'S (rock'n'roll, la Bisbal d'Empordà) són les tres propostes classificades per a la gran final de la 7a edició del Concurs de Maquetes Sona 9, que tindrà lloc el dijous 22 de novembre a la sala Razzmatazz 1 de Barcelona, a partir de les 20.30. Els guanyadors del Sona 9 2007 es faran públics en aquesta gala, en què també actuaran com a convidats Xazzar, grup guanyador de l'edició del 2006 i LAX'N'BUSTO. El Concurs de Maquetes Sona 9 l'organitza el Grup Enderrock, iCat fm, Televisió de Catalunya i Ritmes.cat, amb el suport de la Secretaria General de Joventut i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. En la festa de la setena edició del concurs de maquetes Sona 9 s'entregaran els guardons de les quatre categories: Premi Sona 9. El decidirà el jurat especialitzat i serà per al guanyador de la final. Aquest premi consisteix en la gravació i edició d'un disc, una campanya de promoció i publicitat, una gira de concerts promocionals per tot Catalunya i la gravació d'un videoclip. Premi Joventut. S'atorgarà al segon classificat de la final del Sona 9, segons votació del jurat. Aquest premi consisteix en l'edició, gravació i distribució d'un mini-CD amb un màxim de 4 cançons, a més d'una minigira per Catalunya amb 5 concerts promocionals a festivals i sales de Catalunya. Premi Èxit. S'atorgarà al tercer classificat de la final del Sona 9, escollit pel jurat. Aquest premi consisteix en una dotació de 3.000 euros en material musical. Premi per votació popular. S'atorgarà per votació del públic a qualsevol dels 18 grups que hagin accedit a la primera fase del concurs. Aquest premi consisteix en la participació del grup guanyador en els concerts promocionals del Sona 9 i campanya de difusió als mitjans dels concurs. El Sona 9 és l'aparador de la nova escena musical catalana tant per la dotació dels premis com pel nombre de grups participants; aquest 2007 es va arribar a les 100 maquetes presentades de tots els estils musicals, provinents d'arreu dels Països Catalans. La final de l'edició 2007 arriba després de mig any en què els 18 grups classificats d'inici han anat competint per superar un seguit de proves: actuar en directe en alguns dels principals festivals dels país; adaptar al català un tema internacional i musicar un poema, a més d'actuar en format acústic als estudis d'iCat fm i gravar un tema en un estudi professional, sota la supervisió dels productors i músics professionals Josep Thió (Sopa de Cabra), Jaume Pla (Mazoni) i Xavi Ciurans (Gertrudis); Els guanyadors del Sona 9 en les sis darreres edicions han estat, en la categoria de pop-rock: Sapo (2001), Sanpedro (2002), Shitting Milks (2003), Gàtaca (2004) i Miquel Abras (2005). Ho van ser en l'apartat de folk/noves-músiques: Xot (2001), Gadegang (2002), Baetúria (2003), Rauxa (2004) i La Boina (2005) i en cançó d'autor: Túrnez & Sesé (2001), Quim Vila & Eutanàsia Col lectiva (2002), Relk (2003), Carnal (2004) i Lluís Cartes (2005) L'any 2006, el concurs estrenava categoria de guanyador únic, i el premi se'l van endur les barcelonines Xazzar.

02:58 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - EDUARD INIESTA
tancar

EDUARD INIESTA

Eduard Iniesta és un multiinstrumentista, compositor i arranjador de Barcelona. És un músic hiperactiu que ha col·laborat amb multitud de projectes al llarg de la seva carrera. La seva música s'inspira amb els sons dels pobles de la Mediterrània.

03:20 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - LES BATINSES
tancar

LES BATINSES

Les Batinses, traduïble com "Els Inquiets", és el nom d'una banda de referència dins el panorama musical del Quebec. Destaquen per atrevits, creatius i revitalitzadors. La seva música podríem emmarcar-la dins el nou folk contemporani. Parteixen de melodies tradicionals però incorporen estils que van des de la salsa, els ritmes balcànics, el rock, el jazz o el hip-hop. Uns veritables centrifugadors d'idees que no obliden el seu orígens.

03:45 De la terra - De la terra
03:55 El medi ambient - Els boscos d'argània del Marroc
03:58 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Mongòlia, l'estrella de l'estepa
05:22 Els nadons de la natura - Les planes del triangle de Mara
06:13 Món animal - Els tretze turons dels orangutans
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Nono Chan - Quin desgavell! Hi ha una passa de refredats (1) / Quin desgavell! Hi ha una pas
tancar

Quin desgavell! Hi ha una passa de refredats (1) / Quin desgavell! Hi ha una pas

El doctor Hirooka està molt content, perquè a l'hivern se li omple la clínica. La senyoreta Fujiwara també, perquè la classe gairebé queda buida... - Els Yamada estan tots malalts i la Nonoko s'ha de fer càrrec de totes les feines de casa. Si no es recuperen aviat, això serà una olla de cols!

07:30 Martin Mystery - L'esperit del llop
tancar

L'esperit del llop

La desaparició d'uns treballadors que havien destrossat un cementiri indi ha posat en alerta els nostres herois. Els nadius han fet servir la "medicina" dels seus avantpassats per convertir-se en homes llop. En Martin, la Diana i en Java intenten aturar-los, però acaben apareixent al món dels esperits.

08:03 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Pobre Goril·la! La seva mare ha d'ingressar a l'hospital!
08:37 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un estiu especial per a un trio de fugitius
09:06 mic 3
09:06 L'ós de la gran casa blava - Perdut i trobat
09:31 Louie - Louie, dibuixa'm un tobogan
tancar

Louie, dibuixa'm un tobogan

Un dels somnis d'en Louie seria poder volar, igual que la Yoko! Com s'ho pot fer? I si dibuixa un avió? Però volar no és tan fàcil com sembla. Sort que té una professora de primera! La seva millor amiga n'hi ensenyarà, és clar! Avui s'ho passarà molt bé en Louie volant! I a la Yoko també! T'hi apuntes?!

09:37 Bumba
09:43 Tork - + info
tancar

+ info

En aquesta aventura, en Tork i en Batt s'enfrontaran a un trapella més trapella encara que ells: LA BOLA QUE VOLA SOLA!! Per ella, hauran de recórrer tot el bosc i s'hauran d'enfrontar amb una aranya rondinaire que no els la vol tornar! Hauran d'aguditzar l'enginy si volen acabar el dia jugant amb aquesta bola màgica!

09:49 Explica'm un conte - El gos monstruós i al princesa de les roses
09:55 Explica'm un conte - La princesa de les princeses i el monstre dels monstres
10:01 Ciències físiques per a nens - Tot sobre els sòlids, els líquids i els gasos
tancar

Tot sobre els sòlids, els líquids i els gasos

Tots sabem que l'aigua es pot refredar i convertir-se en gel i que també es pot bullir i transformar-se en vapor. Per què es produeixen aquests canvis? I què els provoca en altres substàncies? Veiem el rol dels àtoms en aquestes transformacions i els factors que causen els canvis en la forma de la matèria.

10:25 Món salvatge - La morsa
10:30 Món salvatge - L'òliba
10:34 Món salvatge - El castor
10:39 Beverly Hills - La nit de Halloween
11:22 Beverly Hills - D'aquí a cinquanta anys
12:09 Club Super3
12:09 SamSam - El planeta dels monstres
tancar

El planeta dels monstres

El SamPare i en SamSam, els homes de la casa, se'n van d'acampada cap a un planea desconegut. El nostre superheroi còsmic, aprofitant que el seu pare dorm, coneixerà una colla de monstres esgarrifosos que l'únic que saben fer és espantar la gent. Ara que, per variar, també podrien aprendre a jugar a algun joc divertit. T'hi apuntes, tu?

12:18 La recerca del foc - Les portes de pedra
tancar

Les portes de pedra

La situació cada cop és més complicada i els nostres amics, enlloc de continuar junts sense discutir-se, han decidit separar-se. Aviat s'adonaran que l'Odys, que coneix el secret del foc i sap com aconseguir-lo, és una peça clau per la seva supervivència. El que no té clar l'Odys és si estan realment preparats per posseir-lo. Ben mirat, el foc atorga un poder molt gran!

12:44 Surfistes del cel - La muntanya de la por
tancar

La muntanya de la por

En Cíber s'ha apoderat d'una estació d'esquí i n'ha segrestat tots els personatges rics i famosos. La seva intenció és xuclar-los tota la informació que tenen al cervell per tal de fer un robatori a gran escala. Però resulta que en Jack i companyia, casualment, també estan de vacances a l'estació d'esquí. L'emoció ja està servida!

13:11 Megaman, el ciberguerrer - Roll, l'emperadriu malvada (1a part)
tancar

Roll, l'emperadriu malvada (1a part)

Els Tres Mundials n'han fet una de les seves perquè la Maddy i el senyor Match continuïn a la competició després d'haver estat eliminats. S'hauran d'enfrontar a en Megaman i la Roll. Els Tres Mundials enredaran la Maylu perquè descarregui un programa que transformarà la Roll en un NetNavi malvat, decidit a eliminar en Megaman.

13:46 Codi 3xl
13:46 El detectiu Conan - Un retorn perillós: en Shinichi ha tornat
14:19 One piece - Adéu per sempre? La Nico Robin, una dona amb un passat fosc
tancar

Adéu per sempre? La Nico Robin, una dona amb un passat fosc

Tot el poble busca els pirates del barret de palla però, de moment, en Chopper i en Sanji estan fora de perill, perquè ningú sap quin aspecte tenen. Mentre recorren l'illa buscant la Robin, en Chopper, de sobte, sent la seva olor, i la troba. La Robin admet que la nit anterior va entrar a la mansió de l'Iceburg i, inesperadament, els diu adéu i els avisa que pensa encolomar l'intent d'assassinat de l'Iceburg als pirates del barret de palla!

14:45 Dawson's creek - S'ha escrit sobre sexe
tancar

S'ha escrit sobre sexe

Una carta anònima revela que una parella ha tingut relacions sexuals i Abby es prepara per fer sortir a la llum els culpables. Direcció: Nick Marck Guió: Mike White & Greg Berlanti

15:30 Codi 3xl
15:30 Turc per principiants - On en Costa clava un cop de puny a en Lukas
tancar

On en Costa clava un cop de puny a en Lukas

La Yagmur descobreix qui és la persona amb qui ha xatejat durant setmanes, i es queda de pedra. I tot i que el seu admirador cibernètic la salva d'uns neo-nazis, ella no el vol veure mai més. O potser només ho fa veure? La Lena descobreix gràcies al seu pare que la seva amiga Ulla també és la seva més gran enemiga perquè a totes dues els agrada en Cem. En Markus vol ajudar la Lena a recuperar en Cem... Amb pràctiques xamàniques!

15:56 Codi 3xl - Codi 3XL - De groc
tancar

Codi 3XL - De groc

Cansat de comprar la roba a les mateixes botigues? Cansada d'anar sempre a la moda que marquen les grans marques? Al Codi3XL d'avui coneixerem una altra manera de vestir-se: fer-se un mateix la roba.

16:07 Som així - + info
tancar

+ info

La Sooz se sent terriblement culpable perquè ha comès un error i ha posat en perill de debò la seva relació amb en Jamie. De fet, la Sooz se sent tan culpable que pren una decisió inimaginable, i trenca la relació. En un moment de gran sinceritat emocional amb en Rob, li aboca tot el que no s'atrevia a expressar.

16:34 Club Super3
16:34 Naturalment Sadie
16:58 mic 3
16:58 Louie - Louie, dibuixa'm un avió
tancar

Louie, dibuixa'm un avió

Als nostres amiguets se'ls ha vessat l'ampolla de llet i ara no es poden fer la xocolata desfeta. Amb les ganes que en tenien! Només d'imaginar-se-la ja es llepaven els dits... D'on poden treure una mica de llet? És clar! En Louie pot dibuixar una vaca! Però com es fa per munyir una vaca? Vols dir que se'n sortiran la Yoko i en Louie?

17:05 Bumba
17:14 Tork - + info
tancar

+ info

En Tork i en Battery descobreixen un niu buit. És el niu de les orenetes i els dos amics es preocupen perquè han desaparegut els ous. Els dos amics començaran la recerca dels ous perduts, i després de preguntar a molts dels animals trobaran el que es pensen que és un dels ous de l'oreneta. Amb moltes peripècies aconsegueixen tornar l'ou al niu... Llàstima que l'ou no és de l'oreneta.

17:24 Una mà de contes - Txa Txa Txa
tancar

Txa Txa Txa

"Txa-txa-txa" és un conte que parla de dues persones en aparença ben diferents però que comparteixen un secret ple de romanticisme, petons i llunes plenes. Es tracta d'una narració original de Montse Ginesta adaptada a la televisió per Eulàlia Carrillo. La música ha estat enregistrada en directe per Jaume Sisa i les il·lustracions són de l'artista internacional Gino Rubert.

17:40 Club Super3
17:40 La Creepie creix - El petit hivernacle dels horrors
tancar

El petit hivernacle dels horrors

La Creepie i en Budge han d'anar a fer un treball a l'hivernacle del parc de Middlington. En Borinot i en Pauly també s'hi apunten, sense saber que és ple de plantes carnívores!

18:01 El xou dels espies - Quan el menjar bo es fa dolent
tancar

Quan el menjar bo es fa dolent

El Plasti-nyam, el nou invent del malvat Chef que dóna vida a les hortalisses, ha fet que en Víctor, després de menjar-se una pastanaga que parlava, s'hagi convertit en un delinqüent. El pitjor de tot, però, és que el Chef ha quedat com un heroi! La humanitat sencera està convençuda que el Plasti-nyam és la seva salvació! Està complicada, la cosa!

18:24 Equip Galaxy - El planeta bonavida
18:54 Keroro - El castell d'en Keroro! A formar! El castell ambulant... d'en Keroro! A formar!
tancar

El castell d'en Keroro! A formar! El castell ambulant... d'en Keroro! A formar!

El sergent Keroro està obsessionat. Avui li ha agafat la dèria de convertir-se en un shogun i ser amo d'un castell. Precisament en Kururu, amb els seus invents de nanotecnologia, el podria ajudar a fer créixer una de les seves maquetes! La d'un castell amb un esperit de l'època feudal... que encara s'acabarà apoderant de la fortalesa!

19:30 Info k
19:46 Club Super3
19:46 Naturalment Sadie
20:17 Som així - + info
tancar

+ info

Després que tota la qüestio de la Nicki i en Rob l'hagi ferit molt profundament, la Sasha decideix que es prendrà les relacions de tota una altra manera. Pensa tenir relacions purament d'una sola nit perquè està convençuda que si les coses van tan de pressa, no la podran ferir. Però llavors comença a barrejar els negocis amb el plaer, i les coses es compliquen.

20:45 Codi 3xl
20:45 Codi 3xl - Codi 3XL - Lligues o et lliguen?
tancar

Codi 3XL - Lligues o et lliguen?

Tires la canya o te la tiren? Fas el primer pas o et talles de seguida. Al Codi 3XL d'avui un grup d'amics no es tallen i ens exlpiquen com s'ho fan per lligar

20:57 Programa curt
21:28 Imp - Llum Negra
Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1480
tancar

Cap. 1480

En Rafa aconsegueix la seva venjança. Però no com ell s'esperava¿ En Max ha arribat al límit i l'Enric no se n'adona. En Marc no pot més amb en David. Noves experiències per a en Beni. I en Richard sap com engalipar-lo. La Sara vol deixar la feina. Avui troba un altre motiu per fer-ho.

22:01 Estació d'enllaç - L'admirador
tancar

L'admirador

Un escriptor que espera el tren que va a Girona es troba involucrat en uns fets que l'afecten directament, tant a ell com la novel·la que acaba d'escriure. L'Eduard, l'home que regenta el quiosc, fa el que pot per ajudar-lo. El Manel, l'amo del bar, impel·lit pels esdeveniments, ens fa unes revelacions sobre el seu passat, força sorprenents.

22:42 Estació d'enllaç - L'espot
tancar

L'espot

A l'estació s'està rodant un espot publicitari. Una de les persones que hi intervé té una relació molt concreta amb l'Ester i la Laura. I, per descomptat, amb la seva mare. El Pere, que estava tan tranquil, rep una notícia referida a la Fina que li fa trontollar els seus esquemes.

23:22 Jutjant l'Amy - Agafar-ho aviat
00:05 Pel·lícula - Records
tancar

Records

RECORDS (Stardust memories) Idioma versió original: anglès Produció: Charles H. Joffe i Jack Rollins per a United Artists, 1980 (Estats Units) Direcció i guió: Woody Allen Durada: 84 minuts Fotografia: Gordon Willis (blanc i negre) Música: Dick Hyman Intèrprets: Woody Allen (Sandy Bates), Charlotte Rampling (Dorrie), Jessica Harper (Daisy), Marie-Christine Barrault (Isabel), Tony Roberts (Tony), Amy Wright (Shelley) Sandy Bates acut a desgrat a l'homenatge que li han organitzat a l'hotel Stardust, de Long Island, on projectaran la seva obra cinematogràfica i es faran col·loquis amb el públic. Durant el cap de setmana s'esforça a suportar els fans que l'assetgen, dels quals només li interessa Daisy, una violinista virtuosa. Mentrestant, rememora les seves relacions amb l'actriu Dorrie, busca l'estabilitat i l'amor amb Isabel, la seva amiga francesa, i encara té temps per anar a veure la seva germana.

01:33 Casats... i amb fills - Live nude peg
01:56 Dallas - Xantatge
02:43 Pel·lícula - Records
tancar

Records

RECORDS (Stardust memories) Idioma versió original: anglès Produció: Charles H. Joffe i Jack Rollins per a United Artists, 1980 (Estats Units) Direcció i guió: Woody Allen Durada: 84 minuts Fotografia: Gordon Willis (blanc i negre) Música: Dick Hyman Intèrprets: Woody Allen (Sandy Bates), Charlotte Rampling (Dorrie), Jessica Harper (Daisy), Marie-Christine Barrault (Isabel), Tony Roberts (Tony), Amy Wright (Shelley) Sandy Bates acut a desgrat a l'homenatge que li han organitzat a l'hotel Stardust, de Long Island, on projectaran la seva obra cinematogràfica i es faran col·loquis amb el públic. Durant el cap de setmana s'esforça a suportar els fans que l'assetgen, dels quals només li interessa Daisy, una violinista virtuosa. Mentrestant, rememora les seves relacions amb l'actriu Dorrie, busca l'estabilitat i l'amor amb Isabel, la seva amiga francesa, i encara té temps per anar a veure la seva germana.

04:08 Dallas - La venjança
04:55 Dallas - Xantatge
05:42 Videoclips de cinema
05:48 Jutjant l'Amy - Agafar-ho aviat
06:30 El cor de la ciutat - Cap. 1480
tancar

Cap. 1480

En Rafa aconsegueix la seva venjança. Però no com ell s'esperava¿ En Max ha arribat al límit i l'Enric no se n'adona. En Marc no pot més amb en David. Noves experiències per a en Beni. I en Richard sap com engalipar-lo. La Sara vol deixar la feina. Avui troba un altre motiu per fer-ho.