Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Entrevista a Joan Manel Tresserres, conseller de cultura. Amb diversos convidats experts debatrem si els ciclistes han de complir la mateixa llei que la resta de vehicles. A la secció de la denúncia, Magdalena Oliver, ens presenta Rosa Gotanegra, mare nen P3 sense plaça pública i altres persones afectades. També debatrem el fet de si reapareixen les malaties venèries i connectarem amb Pol Marsà des de Barcelona per tenir coneixement de la denúncia contra E-Cristians.

13:11 TVist - + info
tancar

+ info

Aquest dilluns estarà amb nosaltres el Francesc Latorre que ens comentarà com ha anat la Formula 1 aquest cap de setmana. A més a més la Mariló farà les prediccions de l'actualitat i moltes coses més!

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Els ducs del Maresme
14:30 Telenotícies migdia
15:33 Toc de Llum - Cap. 4 Una imatge trencadora
tancar

Cap. 4 Una imatge trencadora

El disseny gràfic, tant en el vessant creatiu com en el tecnològic, ha crescut al mateix temps que ho ha fet TV3. Del dibuix a mà i la composició amb retalls de paper hem passat al grafisme en 3D en el qual el presentador interactua amb la imatge. Repassarem aquesta evolució amb els professionals del Departament de Disseny Gràfic de Televisió de Catalunya.

15:44 El cor de la ciutat - Cap. 1571
tancar

Cap. 1571

En Xavi segueix la Clara i la Paquita. L'episodi de la cafeteria descol·loca totalment en Pau. L'Eli, encara atabalada per l'episodi de l'ascensor. En Beni té dos compromisos per divendres i ha de triar. En Fede i la Irene no saben tractar-se amb normalitat.

16:22 El club - + info
tancar

+ info

El periodista i presentador de la televisió José Manuel Parada passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria professional. La parella que ens comentarà l'actualitat està formada pels periodistes Núria Ribó i Sílvia Tarragona. El catedràtic Sebastià Serrano analitzarà les històries personals de diversos testimonis i donarà consells per millorar les relacions humanes i socials. I farem tertúlia esportiva amb els nostres convidats habituals, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport.

18:36 Cine de cine - Una altra teràpia perillosa
tancar

Una altra teràpia perillosa

El cap de la màfia Paul Vitti està complint condemna a la presó de Sing Sing. Els agents de l'FBI que el vigilen estan desconcertats perquè dia rere dia han anat observant com el personatge més perillós de Nova York passeja per la seva cel·la en un estat gairebé catatònic i, només de tant en tant, es posa a cantar cançons de "West Side Story". Quan Vitti surt de la presó torna a visitar el seu psiquiatre, el doctor Ben Sobel, perquè l'ajudi a superar la depressió.

20:20 Bocamoll - Cap. 98
21:00 Telenotícies vespre
21:46 Ventdelplà - Cap. 216
tancar

Cap. 216

Un home, amb les mans ensangonades i una ferida, apareix als voltants del poble. Només pronuncia una paraula: "Ventdelplà". Els companys del David el collen perquè accepti la direcció del bufet a la nova seu de Barcelona. L¿Albert i la Bruna visiten la família. L¿Albert els parla de l¿última recaiguda de l¿Eugènia. L¿Enric se n¿ha d¿anar al Sàhara a exercir de metge. La Isona no s¿acaba de trobar bé: està marejada i té basques. L¿Alícia i el Julià es troben inesperadament en un carrer de Barcelona. La Mònica se¿n va a viure a Barcelona. La Marcel·la admet que possiblement sigui el millor que pot fer. El Monràs creu que ha de netejar el seu nom davant la gent del poble.

23:06 Els diaris de Pascal - 1.934
tancar

1.934

Gener de 1934. Només fa dos mesos que la dreta va guanyar les eleccions generals i el clima polític cada vegada s¿escalfa més. La mort del president Macià ha deixat Catalunya òrfena i en Companys, el seu successor, no tindrà el mateix suport ni despertarà el mateix afecte que l¿Avi. S¿acosten temps difícils. Mentre a Madrid la ultradreta va guanyant poder i vol retallar drets i llibertats, a Catalunya el govern d¿esquerres haurà d¿aprendre a conviure amb el conflicte. Les classes benestants estan descontentes i els obrers, encara més. Pel fotògraf Pascal Danglà, els darrers mesos han estat els més durs des que va arribar a Barcelona. La Lilian, el seu amor impossible, ha perdut el fill que esperava i no ho ha explicat al Planes, el seu company. Ha estat el Pascal qui li ha donat suport.

23:41 La nit al dia - + info
tancar

+ info

I dilluns, a La Nit al Dia, - José Manuel Lara, president del Grupo Planeta, del Grupo Antena 3 i del Cercle d'Economia

01:15 Invasió - Redempció
tancar

Redempció

El xerif Underlay vaga entre el passat i el present després que un intrús li ha disparat, i reviu l'accident d'avió del 1996 que va suposar el seu renaixement. Mentrestant, sabedor que la vida de la seva esposa i del fill que espera poden estar en perill, en Rusell ha d'aturar el reportatge de la Larkin sobre la veritat dels híbrids.

01:57 Pel·lícula - Persecució implacable
tancar

Persecució implacable

La pel·lícula retrata la lluita de Xipre per independitzar-se de les lleis militars imposades per l'imperi britànic, l'any 1950. En aquest rerefons destaca una història d'amor protagonitzada per un oficial britànic i una dona de l'illa.

03:46 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent no vol anar al quiròfan fins que pugui veure Gabriella casada. Gabriella vol la benedicció de Sam. Bernardo demana a Denise que li doni una altra oportunitat.

04:12 El club - + info
tancar

+ info

El periodista i presentador de la televisió José Manuel Parada passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria professional. La parella que ens comentarà l'actualitat està formada pels periodistes Núria Ribó i Sílvia Tarragona. El catedràtic Sebastià Serrano analitzarà les històries personals de diversos testimonis i donarà consells per millorar les relacions humanes i socials. I farem tertúlia esportiva amb els nostres convidats habituals, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Sentinelles de la natura - El mar d'Iroise
07:50 Bona pesca!
08:13 A cals suricates - Quan Flor va trobar Anníbal
08:37 Anníbal, l'enemic de Roma - + info
tancar

+ info

El programa del 33 "Cronos" presenta el segon capítol d'"Anníbal, l'enemic de Roma", una superproducció que descriu la travessa pels Alps i la lluita contra els romans del general cartaginès. "Anníbal, l'enemic de Roma" és una producció de dos capítols que segueix la vida d'un dels caps militars més importants de la història. El documental analitza les proeses del general cartaginès, que, amb la seva espectacular ofensiva contra Roma, va transformar el món occidental. Portat per l'honor, la glòria i la determinació de complir els desitjos del seu pare, Anníbal va capitanejar una incansable lluita contra els romans. El general sempre serà recordat pel seu viatge èpic pels Alps. Amb un exèrcit excepcional, que incloïa 37 elefants, va travessar la serralada en ple hivern i va aconseguir derrotar totes les tropes romanes que se li van enfrontar. La seva campanya militar va culminar en una batalla perfecta que ha estat objecte d'estudi d'estrategs de tots els temps, la batalla de Cannes. Gràcies a les últimes tecnologies, la producció ofereix imatges de gran realisme, com ara la recreació de les batalles. Però, sens dubte, la seqüència més espectacular d'"Anníbal" és la que reprodueix la travessa pels Alps. El documental mostra com, enmig d'una intensa nevada i suportant unes temperatures gèlides, el general va conduir el seu exèrcit d'elefants.

09:25 Hi havia una vegada... - L'aleta de tauró
09:31 Viatge al centre de la Terra - Journey to the center of the earth
tancar

Journey to the center of the earth

A l'home sempre l'ha fascinat el que té sota els seus peus, la Terra, però fins a quin punt ens hi hem endinsat? Els miners ens revelaran algunes de les mines més profundes que s'han fet mai i, per la seva banda, els enginyers navals ens ensenyaran un submarí capaç de perforar 7.000 metres per sota del fons marí. Al laboratori, enginyers civils parlen d'adaptar tecnologies de la NASA per desenvolupar una superforadadora capaç d'arribar al centre de la Terra. I els científics expliquen que hi ha realment vida prop del nucli, tal com Verne va predir.

10:22 Graduï's ara en Secundària: comunicació - El paisatge
tancar

El paisatge

Àmbit de la Comunicació

10:52 Fora del mapa - Jordània
11:17 Paisatges de Grècia - Naxos, l'illa més gran de les Cíclades
11:40 Horitzons
11:40 Vestits d'arreu del món - Japó
12:06 Zoom - El festival aquàtic - Phnom Penh, Cambodja
12:07 Zoom - Els cowboys - Montana, Estats Units
12:12 El documental - Cartes a un dictador
tancar

Cartes a un dictador

Un centenar de cartes escrites per dones portugueses l'any 1958, es van trobar per atzar en un vell brocanter que no les va llegir pensant que es tractava de cartes d'amor. Responen a una circular enviada per un misteriós moviment de suport a la dictadura portuguesa, del qual els historiadors no havien sentit a parlar mai. La circular de partida no ha estat mai trobada, però a partir de les respostes de què disposem, podem entendre que es tracta d'una crida a les dones per a mobilitzar-se en nom de la pau, l'ordre i, sobretot, en defensa del salvador de la pàtria: Salazar. En totes les cartes, les dones parlen de la gratitud i de l'admiració que sentien pel dictador.

13:13 Cinema tres
13:39 In situ - In Situ Redux IÑAKI URRUTIA "Avies"
13:43 Motor a fons - Cap. 334
14:14 Túrmix concerts - Cap. 46
tancar

Cap. 46

Programa que aquesta setmana emet el concert que el grup Macaco va oferir al festival Mataró Cruïlla de Cultures 2007.

15:38 Cròniques de l'oceà - Once uòn a time
15:44 Cròniques de l'oceà - Life is a circus
15:48 Cròniques de l'oceà - Night shift
15:54 Tenis - Open Sabadell Atlántico-Barcelona 2008
17:42 Bèsties clip - LÒliba
17:48 El medi ambient - Biocombustibles de proximitat
17:51 El medi ambient - Conservació d'ocells endèmics a Madeira
17:56 L'aventura de Jeff Corwin - L'Índia: entre el tigre i el lleó
18:40 City folk (versió curta) - Turku-3
18:49 Fora del mapa - Jordània
19:13 Tot un món - Cap. 266
tancar

Cap. 266

L'exdiaca de l'església evangèlica de Badalona Moisès Nuñez i Abdelatif Bekari, mediador cultural, es reuneixen a la Casa del Tibet amb el seu director, Wan Chen. Tots tres parlen del seu punt de vista sobre el sentit de l'humor i s'expliquen acudits. Un capítol divertit que ens descobreix si el sentit de l'humor és universal o no.

19:18 Tot un món - Cap. 264
tancar

Cap. 264

Avui és el dia del conte al CEIP Perú del barri de Sants a Barcelona. La peculiaritat del Perú és que un 87% dels seus alumnes són fills de famílies immigrades. En Layner i la Yamna són dels alumnes més grans de l'escola i avui explicaran als més menuts el conte de "La rateta que escombrava l'escaleta". Una manera d'afavorir el contacte dels nens amb la llengua i les tradicions de Catalunya.

19:22 Tot un món - Cap. 265
tancar

Cap. 265

L'antropologia social estudia les maneres de viure de les diferents societats, l'evolució de les llengües, la cultura i les tradicions. En els últims vint anys, la cultura s'ha convertit en un concepte territorial. La catedràtica d'antropologia social Verena Stolcke alerta del risc que suposa limitar les cultures a les fronteres i que una cosa i l'altra són incompatibles.

19:30 Cànon Visions - Germanes en la vida
tancar

Germanes en la vida

Durant l'estiu del 2002, tres dones -una noruega, una sueca i una danesa- van passar uns quants dies plegades a Klitgaarden, una de les cases més boniques del nord de Dinamarca i antiga residència d'estiu del rei. Les tres han estat amigues durant dècades. Les actrius Bibi Anderson, Liv Ullmann i Ghita Borby són gairebé germanes. El documental inclou seqüències de les seves pel·lícules més famoses mentre elles parlen sobre la vida, la sexualitat, el fet de fer-se gran i, en particular, les dificultats que es van trobar com a artistes i com a éssers humans. Des de la seva maduresa parlen de les seves respectives carreres, especialment sota la direcció d'Ingmar Bergman.

20:28 Naturalesa africana - Muntanyes
21:19 Mons petits
21:32 Futbol Cat.
22:02 Àgora - + info
tancar

+ info

Dilluns, "Àgora" analitzarà els valors de la revolta estudiantil que hi va haver a París durant el mes de maig del 1968, ara que es compleixen 40 anys. Per tractar aquest tema, Xavi Coral reunirà Ferran Mascarell, Xavier Rubert de Ventós, Ferran Sáez i Xavier Sala i Martín. Què queda del maig del 68? Aquest mes es compleixen quaranta anys de la revolta estudiantil del Maig del 68, el moviment de protesta, que va sorgir de les universitats, i que va culminar amb una vaga de milions de treballadors a França. No només aquest país va ser escenari de revoltes. Aquell mateix any, també n'hi va haver a Mèxic, Polònia, Txecoslovàquia i Califòrnia, entre altres.

23:29 Segle XX - Entre Gandhi i Hitler
tancar

Entre Gandhi i Hitler

Un documental alemany produït el 2007 ens aproxima avui la interessant i exòtica figura de Subhas Chandra Bose, un líder nacionalista indi que va començar la seva trajectòria a l'esquerra de Gandhi però la va acabar al costat de Hitler i del mariscal Tojo. Subhas Chandra Bose havia nascut el 1897 a Calcuta, en el si de l'èlit anglòfila d'allò que aleshores era l'Índia britànica. El 1920, després d'haver cursat estudis a Cambridge, va iniciar-se en l'activisme nacionalista i es va situar aviat en posicions més radicals que Gandhi; presidí els sindicats entre 1929 i 1931 i encapçalà l'ala esquerra del moviment patriòtic a través de l'anomenat Forward Block o Bloc Endavant.

00:24 Cànon Visions - Germanes en la vida
tancar

Germanes en la vida

Durant l'estiu del 2002, tres dones -una noruega, una sueca i una danesa- van passar uns quants dies plegades a Klitgaarden, una de les cases més boniques del nord de Dinamarca i antiga residència d'estiu del rei. Les tres han estat amigues durant dècades. Les actrius Bibi Anderson, Liv Ullmann i Ghita Borby són gairebé germanes. El documental inclou seqüències de les seves pel·lícules més famoses mentre elles parlen sobre la vida, la sexualitat, el fet de fer-se gran i, en particular, les dificultats que es van trobar com a artistes i com a éssers humans. Des de la seva maduresa parlen de les seves respectives carreres, especialment sota la direcció d'Ingmar Bergman.

01:21 Museus d'art del món - Cap. 13 El Mauritshuis: l'espurna del blau màgic de Vermeer
01:45 Àgora - + info
tancar

+ info

Dilluns, "Àgora" analitzarà els valors de la revolta estudiantil que hi va haver a París durant el mes de maig del 1968, ara que es compleixen 40 anys. Per tractar aquest tema, Xavi Coral reunirà Ferran Mascarell, Xavier Rubert de Ventós, Ferran Sáez i Xavier Sala i Martín. Què queda del maig del 68? Aquest mes es compleixen quaranta anys de la revolta estudiantil del Maig del 68, el moviment de protesta, que va sorgir de les universitats, i que va culminar amb una vaga de milions de treballadors a França. No només aquest país va ser escenari de revoltes. Aquell mateix any, també n'hi va haver a Mèxic, Polònia, Txecoslovàquia i Califòrnia, entre altres.

03:04 Segle XX - Entre Gandhi i Hitler
tancar

Entre Gandhi i Hitler

Un documental alemany produït el 2007 ens aproxima avui la interessant i exòtica figura de Subhas Chandra Bose, un líder nacionalista indi que va començar la seva trajectòria a l'esquerra de Gandhi però la va acabar al costat de Hitler i del mariscal Tojo. Subhas Chandra Bose havia nascut el 1897 a Calcuta, en el si de l'èlit anglòfila d'allò que aleshores era l'Índia britànica. El 1920, després d'haver cursat estudis a Cambridge, va iniciar-se en l'activisme nacionalista i es va situar aviat en posicions més radicals que Gandhi; presidí els sindicats entre 1929 i 1931 i encapçalà l'ala esquerra del moviment patriòtic a través de l'anomenat Forward Block o Bloc Endavant.

03:57 Túrmix concerts - Cap. 46
tancar

Cap. 46

Programa que aquesta setmana emet el concert que el grup Macaco va oferir al festival Mataró Cruïlla de Cultures 2007.

04:53 De la terra - De la terra
05:03 De la terra - De la terra
05:13 El medi ambient - Conservació d'ocells endèmics a Madeira
05:16 El medi ambient - Biocombustibles de proximitat
05:19 L'esperit de les llegendes - Els Sunderbans, la mel o el tigre
tancar

Els Sunderbans, la mel o el tigre

Sunderbans significa "selva bonica" en bengalí. És un manglar immens regat per les aigües del riu Ganges, a l'Índia, abans de la desembocadura al Golf de Bengala. A un centenar de quilòmetres al sud de Calcuta, Sunderbans és una terra estranya plena de vida salvatge. Abans d'endinsar-s'hi per recollir la mel de les abelles gegants procedents de l'Himàlaia, els homes reten un homenatge als déus de la selva, sobretot perquè els protegeixi del rei de la zona, el gran tigre.

05:45 Paisatges de Grècia - Naxos, l'illa més gran de les Cíclades
06:09 Els últims espais verges - La Patagònia: l'imperi del còndor
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - Les flors inodores
07:31 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Ai, els deures! Inventem el dia 32 d'agost!
07:57 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Cric, cric, cric, una banda de rock de grills
08:27 Codi: Lyoko - El gran mix
tancar

El gran mix

Qui ho hauria dit, oi, que l'Aelita tindria tan bona oïda per la música electrònica? Està feta una D.J. de primera! Però no tot són bones notícies. A través d'en Jim, el XANA segrestarà l'Aelita. Els nostres herois hauran de vèncer un Jim cada cop més poderós.

08:54 Els petits fantasmes - Fantasma del desert
tancar

Fantasma del desert

Avui els Petits Fantasmes hauran de dur a terme una missió molt perillosa. I és que al castell els ha arribat un paquet per un tiet seu que viu al Desert de l'Oblit. Només arribar-hi, La Lucy, l'Eduard i l'Enric perdran la memòria per culpa d'una tempesta de sorra. Ara tot depèn d'en Jordi! Per cert, com és que no ha perdut la memòria, ell?! I el tiet, on deu ser?!

09:02 mic 3
09:02 Ja arriba en Noddy! - El cotxe d'en Noddy té problemes
tancar

El cotxe d'en Noddy té problemes

En Noddy i el seu taxi han començat a discutir per decidir cap on havien d'anar i, al final, el cotxe se n'ha anat a la seva. Ni s'ho imagina la mà de coses que li passaran i el grapat d'aventures que viurà! En Noddy, en canvi, es passarà tot el dia buscant el seu estimat cotxe i, segurament, no el trobarà fins que no estigui disposat a demanar-li perdó...

09:13 Ja arriba en Noddy! - El dia del Saltiró
tancar

El dia del Saltiró

Avui en Noddy ha convidat el Saltiró a repartir paquets i a fer encàrrecs per la Ciutat de les Joguines. El Saltiró està tan content de poder acompanyar el seu amic de l'ànima que no se'n sap ni avenir! Però, és clar, el Saltiró és una mica graponer i entremaliat i, de vegades, sense voler, fa enfadar una mica la gent. Vols dir que no se'n penedirà, en Noddy...?

09:24 Yoko! Jakamoko! Toto! - El ball
tancar

El ball

El cant de la brisa ha despertat en Toto, que ha agafat una canya i s'ha posat a tocar una tonada. Aleshores, ha passat una cosa màgica: els animals nocturns s'han posat a ballar la melodia d'en Toto. Les lluernes són les encarregades d'il·luminar la vetllada. T'hi apuntes, a una festa nocturna?

09:29 Pepa, la porqueta - Cap. 60
tancar

Cap. 60

Avui, per anar al parc, la Pepa, en Jordi i els pares es posaran l'abric, el gorro i la bufanda. Ha arribat la tardor i fa molta fresca. Les fulles han canviat de color i s'ha començat a girar un vent molt empipador. De fet, per culpa del vent, la pilota ha caigut a l'estany. I s'ha emportat el gorro d'en Jordi, que ha quedat dalt d'un arbre! Com l'agafaran, ara?!

09:34 Carrer del zoo 64 - Cap. 3 La història del Joey, el cangur
tancar

Cap. 3 La història del Joey, el cangur

A la Lucy li passa exactament el mateix que li passava a en Joey, el cangur, que no sap saltar! Avui el Ribit, la granota, ens explicarà la seva història. Resulta que en Joey era un canguret que vivia a Austràlia. Quan va néixer era tan petit que no podia fer res tot sol. La mare l'havia de dur a tot arreu amb la seva bossa. Fins que va conèixer el Ribit, que aviat ens ho explicarà tot!

09:45 Una mà de contes - Hermenegild i Top
09:53 Beverly Hills - Aloha, Beverly Hills
10:33 Beverly Hills - Aloha Beverly Hills (segona part)
11:20 Hora Tòquio
11:20 Fruits basket - Amistat invencible
tancar

Amistat invencible

La Tohru té dues amigues, la Hana i l'Uo que sempre l'han volgut protegir una mica massa. Per això, quan ella els confia que viu amb la família Sohma, el més normal és que elles ho vulguin comprovar de primera mà! Les noies es queden a dormir amb la Tohru i en Shigure, en Yuki i en Kyo hauran de fer mans i mànigues per vigilar que quan arribin les noies ningú faci cap pas en fals i que no surti a la llum el secret de la família!

11:44 Els dotze regnes - L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres. Capítol 6
tancar

L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres. Capítol 6

La Sugimoto guanya la Yoko amb el poder d'un hinman, i la Yoko es desmaia. Quan es desperta, la Yoko es troba a les mans d'una criatura que és meitat bèstia, en Rakushun. En Rakushun tracta la Yoko molt bé, tot i així ella no es mostra disposada a afluixar. En Rakushun la porta a En, un reialme on es tracta a tots els éssers d'iguals. Però pel camí uns monstres ataquen la Yoko i en Rakushun, i la Yoko contraataca, ara amb un somriure als llavis.

12:11 Club Super3
12:11 El xou dels espies - L'horripilant món dels polls
tancar

L'horripilant món dels polls

Després del fracàs estrepitós del nou experiment del Professor Professor per fer créixer els cabells, en Victor i l'Anna tenen els minuts comptats per aconseguir el gen de la calvície del seu germà bessó idèntic. I és que la cabellera del professor està a punt de recobrir tot el planeta! T'imagines de quina mida deuen ser els polls?!

12:28 Rei - El monstre que no arriba
tancar

El monstre que no arriba

En Xiroi està que s'enfila per les parets! Resulta que ha de venir una asímptota, un monstre esgarrifós, però que no arriba. De fet, aquest és el problema! Que no arriba mai! El que està més malament és en Vernon, que pateix el pitjor cas d'estrès per asímptota que s'hagi vist mai. L'han de portar al Rellotger, que se n'ha anat a viure al Pou Sense Fons! Com hi arribaran?!

12:54 La màgica Do-Re-Mi - Un poder nou per recuperar la Flor!
tancar

Un poder nou per recuperar la Flor!

La reina ha atorgat nous poders a les nenes perquè puguin vèncer l'Oyajide. Ara, quan fan el conjur de l'escenari màgic, canvien d'uniforme, tenen un poró circular i es converteixen en patrines reials.

13:23 Rantaro - Els llops de riu d'en Kisanta / Dóna'm sopa dolça de mongetes vermelles / Fora d'aquí!
13:48 Domo - + info
tancar

+ info

Avui a en Domo i companyia els ha agafat la dèria de doblegar una cullera. D'entrada, no sembla gaire complicat. Però la qüestió és que ho han de fer sense tocar-la. Només poden fer servir el poder de la ment. En Domo està convençut que se'n sortirà. Els altres, en canvi, només són capaços de fer-ho si hi ha en Domo a prop. Quin misteri, oi?!

13:59 3xl.cat
13:59 El detectiu Conan - El segrest dels cantants famosos (2)
14:25 Inuyasha - Les belles germanes es fan deixebles
tancar

Les belles germanes es fan deixebles

Mentre la Sango és al seu poble per arreglar el Hiraikotsu, es troba amb dues germanes que li demanen que els ensenyi totes les tècniques dels exterminadors de dimonis.

14:47 Inuyasha - La sacerdotessa negra i la seva maledicció de cinquanta anys
tancar

La sacerdotessa negra i la seva maledicció de cinquanta anys

En Naraku aconsegueix que la Tsubaki, una sacerdotessa sinistra que fa cinquanta anys que li té rancúnia a la Kikyo, l'ajudi a segrestar la Kagome i fer-la servir d'esquer per matar l'Inuyasha.

15:09 La fàbrica de salsitxes - A pèl
tancar

A pèl

En un nou intent d'impressionar Lisa, Zack s'apunta a l'equip d'atletisme, però al cap de poc protagonitza una portada "interessant" de la revista de l'escola. Mentrestant, Gilby canvia de caràcter en sentit positiu per seduir una companya de classe però el resultat de l'esforç és el contrari de l'esperat.

15:30 Doctor Who - Cap. 19 L'era de l'acer
tancar

Cap. 19 L'era de l'acer

(segona part de l'episodi) Els ciberhomes prenen control de Londres i comencen a convertir la població. Jackie cau en mans de Lumic i el Doctor, Rose i Mickey queden reduïts a fugitius en un món de terror. Un atac desesperat a la ciberfàbrica és l'única opció que tenen, però sobreviuran tots?

16:16 3xl.cat
16:16 Tots cinc - Els contraris distreuen
17:01 mic 3
17:01 Bumba
17:06 Les coses de casa - El llapis i la goma
tancar

El llapis i la goma

El llapis dibuixava, un núvol i el sol. La goma esborrava, com aquella que no vol. El llapis s'enfada i guixa tot el full, la goma hi dibuixa, amb tot el seu orgull. El llapis no parava, el paper patia molt, la goma no ho deixava i el paper va dir prou. Però, ull! Què hi ha, darrere del full?

17:09 Pepa, la porqueta - Cap. 61
tancar

Cap. 61

Avui, al casal, la Pepa i els seus amics faran una càpsula del temps. La senyora Gasela els explicarà que una càpsula del temps és una cosa que serveix per ensenyar a la gent del futur com vivim ara nosaltres. Cadascú triarà una cosa per guardar-hi i després l'enterraran sota terra. I potser fins i tot desenterraran la que van fer els seus pares quan eren petits!

17:16 Carrer del zoo 64 - Cap. 4 La història de l'Snowbert, l'ós polar
tancar

Cap. 4 La història de l'Snowbert, l'ós polar

Avui en Boris farà un esforç molt gran per explicar-nos una història ben especial. És una mica tímid i és un ós de poques paraules. La qüestió és que ens explicarà la història de l'Snowbert, un ós polar grandiós que vivia molt a prop del Pol Nord, en una caseta de gel que s'havia fet. Es trobava molt sol, fins que un bon dia, va conèixer la Sidney... No t'ho perdis, que continua!

17:34 Una mà de contes - L'àvia Pepa i el refredat
17:43 La cuina dels titelles - LA CAPUTXETA
tancar

LA CAPUTXETA

La Caputxeta ens ensenya a fer un pastís de xocolata com el que li va portar a la seva àvia. Però la Caputxeta no ha vingut sola, el Llop, amagat al rebost de la cuina, s'encarregarà d'enredar l'Ajudant i, cada vegada que l'envia a buscar un ingredient, el farà anar per un camí equivocat. A l'hora de guarnir el pastís hi ha un conflicte entre la Caputxeta i l'Ajudant sobre com s'ha de fer. El Cuiner hi troba la solució. Frega la tetera màgica perquè en surti el Geni, el millor cuiner del món, i els doni un consell: a la cuina s'ha de tenir imaginació.

18:09 Club Super3
18:09 Combat Xaolín - Els escurçons negres
18:35 Espies de veritat - En Jerry s'enamora
tancar

En Jerry s'enamora

En Jerry es casa! Les espies s'han quedat de pedra. No sabien ni que sortia amb algú! En realitat, la senyoreta Myrna Beesbottom, li controla el cervell a través d'un anell. La Clover i l'Alex ja veuen que serà la boda de l'any. La Sam, en canvi, veu altres coses que no li agraden gens...

18:57 Domo - + info
tancar

+ info

La Tacchana i en Domo estan molt contents, perquè se'n van de creuer en una barca! En Domo ja ho té tot a punt. Se n'hi vol endur un munt de coses. La Tacchana, en canvi, sembla que no necessita res, per anar-se'n de viatge. La veritat és que l'excursió es presenta molt emocionant. Encara que la barca no sigui gaire grossa per tot el que porta en Domo!

19:03 Keroro - En Joriri, records d'infantesa! A formar!
tancar

En Joriri, records d'infantesa! A formar!

En Keroro i els seus amics, quan eren petits, jugaven en un amagatall que s'havien construït ells mateixos. Avui intentaran reviure aquella època explicant un munt d'històries als Hinata, amb la intenció de reforçar la seva amistat. També recordaran en Joriri, un keronià molt i molt especial que els va marcar la vida a tots. No t'ho perdis!

19:30 Info k
19:42 Àlia - Cap. 5 200 metres-taca
19:53 3xl.cat
19:53 One piece - La derrota d'en Kuro i la decissió de L'Usopp
tancar

La derrota d'en Kuro i la decissió de L'Usopp

En Ruffy i l'Usopp s'enfronten al capità Kuro, mentre la Kaya i la banda de l'Usopp són perseguits per l'Hipnotitzador.

20:18 Somnis d'estiu
20:44 Doctor Who - Cap. 20 La caixa tonta
tancar

Cap. 20 La caixa tonta

Som a l'any 1953, moment de la coronació de Sa Majestat, la reina Elisabet II. El poble britànic està s'aglomera al voltant dels aparells de ràdio i televisió per atendre el gran esdeveniment. Darrere les celebracions corren rumors de monstres pels carrers i el turmentat Mr. Magpie amaga un estrany secret alienígena...

Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1571
tancar

Cap. 1571

En Xavi segueix la Clara i la Paquita. L'episodi de la cafeteria descol·loca totalment en Pau. L'Eli, encara atabalada per l'episodi de l'ascensor. En Beni té dos compromisos per divendres i ha de triar. En Fede i la Irene no saben tractar-se amb normalitat.

22:01 Diagnòstic: Assassinat - On és, el cadàver?
tancar

On és, el cadàver?

L'aniversari del Dr. Sloan no resulta gens festiu quan troba el cos d'un important jutge de divorcis a la farmàcia de l'hospital. Quan l'Steve arriba, no hi ha manera de trobar el cos. En Mark i en Jack hauran de treballar intensament per mirar de trobar el cos i, alhora, el culpable entre els potencials culpables.

22:45 Diagnòstic: Assassinat - Els meus quatre marits
tancar

Els meus quatre marits

Una famosa actriu, pacient del Community General, es veu implicada en l'assassinat d'un dels seus quatre exmarits. Malgrat les evidències, en Mark creu en la seva innocència i mira de provar-la.

23:34 Pel·lícula - Intriga a la platja
tancar

Intriga a la platja

La pel·lícula està basada en una de les primeres novel·les d'espies angleses, escrita per Erskine Childers. L'any 1901, en l'apogeu de l'imperi britànic, dos homes descobreixen per casualitat que el kàiser alemany Guillem té plans secrets per envair Anglaterra.

01:13 Beverly Hills - Aloha, Beverly Hills
01:53 Beverly Hills - Aloha Beverly Hills (segona part)
02:41 Dallas - Tenir i retenir
tancar

Tenir i retenir

April, tota aterroritzada, sucumbeix a la força bruta dels homes que l'amenacen i confessa la identitat de Nicholas. JR es prepara per a la batalla amb el doctor Styles, però Kimberly tem per la salut feble del seu pare.

03:28 Dallas - Càstig mortal
tancar

Càstig mortal

Clayton esclata de ràbia quan David Shulton revela a Ellie la cita que ha tingut amb Laurel. L'idil·li entre Bobby i Kay avança decididament. Quan torna de l'aeroport on ha acompanyat Jenna i Charlie, Ray ajuda una noia que té problemes.

04:16 Pel·lícula - Intriga a la platja
tancar

Intriga a la platja

La pel·lícula està basada en una de les primeres novel·les d'espies angleses, escrita per Erskine Childers. L'any 1901, en l'apogeu de l'imperi britànic, dos homes descobreixen per casualitat que el kàiser alemany Guillem té plans secrets per envair Anglaterra.

05:55 Just kidding
06:09 Just kidding
06:12 Dallas - Tenir i retenir
tancar

Tenir i retenir

April, tota aterroritzada, sucumbeix a la força bruta dels homes que l'amenacen i confessa la identitat de Nicholas. JR es prepara per a la batalla amb el doctor Styles, però Kimberly tem per la salut feble del seu pare.