Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

TERTÚLIA Rafael NADAL Joan B. CULLA Sílvia CÒPPULO Antoni SEGURA ENTREVISTA Esther TUSQUETS, escriptora Òscar TUSQUETS, arquitecte Lead: "Temps que van ser", els records d'infantesa dels germans Tusquets TEMA: JOVES I CONDUCCIÓ Martí GIRONELL Eduard ESTIVILL Montse DOMÈNECH Lead: Els riscos dels joves i la conducció TEMA: REPOR CONGRESSISTES MÒBIL Míriam PINA Lead: Com veuen Catalunya els participants del Mobile Congress Laura BORRÀS Lead: La passió romàntica de Pablo Neruda TEMA: CUINEM PÈSOLS Antoni GRAUPERA, president Gremi Hostaleria Maresme Enric CODERCH, cuiner Lead: Els pèsols, un producte exquisit de temporada ESPAI SALUT Cristina MACIAS Francesc PARRI, cirurgià pediàtric Lead: Els accidents domèstics més comuns amb les criatures ACTUACIÓ + ENTREVISTA SIDONIE Interpreten: "A mil años luz" (Directe 3 minuts) Lead: Els Sidonie presenten avui el nou disc "El fluido García" al Palau de la Música Bibiana BALLBÉ Lead: Al llit amb l'actriu Aina Clotet Xavi ORTELLS Lead: Classes de claqué: el ritme a les sabates TEMA VIOLINES Y TROMPETAS Joan PERA, actor Lloll BERTRAN, actriu Ferran RAÑÉ, actor Lead: "Violines y trompetas", una obra que homenatja a Paco Morán

13:15 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Beneficis i costos ambientals de l'AVE
tancar

Beneficis i costos ambientals de l'AVE

Beneficis i costos ambientals de l'AVE Se sol dir que el Tren d'Alta Velocitat és energèticament més eficient que l'avió, i també més que un cotxe que porti menys de 3 ocupants. Però aquests estudis no solen considerar els costos ambientals totals, que inclouen totes les obres, a partir del moment en què es remouen les terres.

14:30 Telenotícies migdia
15:36 Cuines - Pa de cervesa amb sègol ecològic
tancar

Pa de cervesa amb sègol ecològic

El forner Jordi Morera, de l'Espiga d'Or de Vilanova i la Geltrú, ens prepara un "Pa de cervesa amb sègol ecològic".

15:47 La Riera - Cap. 441
tancar

Cap. 441

La Sònia i l'Ernest es barallen fins i tot davant de l'Ariadna, i s'adonen que han de posar punt final a un plet que no fa res més que perjudicar la seva filla. La situació del bufet de l'Albert Flaquer és realment desesperada. Ha de demanar diners, però a qui? En Lluís s'endú un bon revés per culpa d'en Llorenç. El projecte de Can Sureda fa aigües. A la cuina continua el mòbing a l'Olga, i la Nora decideix intervenir-hi.

16:29 Divendres - + info
tancar

+ info

El mòbil ha canviat molts dels nostres hàbits quotidians. En un sopar amb amics, quin lloc ocupen els telèfons? Què fem quan ens sona al transport públic? En parlarem amb Xavier Sardà, Màrius Carol, Imma Sust i Sílvia Soler. També coneixerem les principals novetats en mòbils que protagonitzaran el World Mobile Congress. El 2012 és any de traspàs. Què vol dir això? Per què els mesos es divideixen en 30 o 31 dies? Per què les setmanes tenen set jornades? Coneixerem aquestes i altres curiositats sobre els calendaris amb Salvador Ribas. Des de Mont-roig del Camp parlarem de la cuina del pop; sabrem com preparar-lo i en coneixerem les propietats nutricionals amb la doctora Folch. Visitarem un dels espais d'inspiració de Joan Miró, la masia de Mont-roig del Camp, i en parlarem amb l'Angelina, que en va ser la masovera.

18:34 Julie Lescaut - Instinct paternel
20:14 Esport Club
20:34 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Moltes vegades, quan llencem la brossa ens preguntem on va a parar tota aquesta quantitat de deixalles. Les plantes de triatge s'encarreguen de donar una segona vida a tot allò que es pugui reciclar i convertir-ho en matèria primera per fabricar nous productes o en font d'energia. La reportera Mireia Segú visitarà una planta de reciclatge de Gavà, al Baix Llobregat, on arriben, cada any, 23.000 tones de deixalles, només dels contenidors grocs d'una part de l'àrea metropolitana de Barcelona. Sabrem com es reclassifiquen i es preparen per al nou ús.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?") l'humorista Florentino Fernández s'enfrontarà a les seves pròpies pífies en el "Pressing APM?". D'altra banda, l'Homo APM? s'infiltrarà en un curset de cuina. La resta d'alumnes quedaran d'allò més desconcertats. També hi haurà l'última hora del "cas Urdangarin", Rajoy passarà per la cerimònia dels Premis Goya, Francisco Camps anirà a "Quién quiere casarse con mi hijo", es recuperarà la secció "Fem una pausa" i el conseller Mas-Colell demostrarà que no es repeteix . Tot això, i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.

22:29 Mestres - Cap. 5 Família i escola
tancar

Cap. 5 Família i escola

Els mestres reclamen més col·laboració i suport dels pares i la societat, als que acusen de delegar en l'escola una part cada vegada més important de l'educació de les criatures. Hi ha pares i mares molt actius, que volen participar i donar suport a l'escola, però les famílies han canviat i moltes tenen dificultats per implicar-se en la formació dels fills.

23:26 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" es fixarà demà en els aspectes legals dels negocis que es fan a internet, amb el títol genèric "Internet: enemic o aliat". El sector mou 7.000 milions d'euros en negocis, però les empreses només n'ingressen una cinquena part. Per què? El tancament del servidor Megaupload ha estat un cop dur per a les baixades il·legals de continguts, i ha posat en primer pla la realitat. Tanmateix, després del tancament del servidor, s'ha acabat la cultura del "tot de franc"? Hi ha noves oportunitats per consumir cultura a la xarxa respectant els drets d'autor?

00:02 Pel·lícula - Ens vam odiar tant
tancar

Ens vam odiar tant

El 33 emet per primera vegada a Catalunya el documental "Ens hem odiat tant", i ho fa coincidint amb el 60è aniversari de la Declaració Schuman. És el nom amb què es coneix el discurs pronunciat pel ministre d'Afers Estrangers francès Robert Schuman i que va constituir el primer pas per a la formació de la Unió Europea. Schuman proposava un tractat segons el qual el carbó i l'acer d'Alemanya i França se sotmetien a una administració conjunta.

02:03 Les germanes McLeod - Cap. 220 Cada pas que facis
tancar

Cap. 220 Cada pas que facis

El marit de l'Ingrid, el Paul, segueix investigant els robatoris de bestiar a la zona i això fa incomodar l'Ingrid. Mentrestant, el Phil mira d'animar la Moira i planeja una vetllada molt especial per a tots dos. La Tayler treu mala nota en redacció i el Patrick, la millor puntuació; ella decideix no dir-l'hi, però tampoc no sap com preparar-se per al pròxim control.

02:44 Ventdelplà - Cap. 122
tancar

Cap. 122

Sembla que la Mònica i el Julià han après a dir-se el que senten l'un per l'altre directament i de forma sincera. La Roser segueix en contacte amb els mossos; ara però, aquests li demanen que faci un pas més. La Berta demana a la Dora que l'acompanyi al ginecòleg. El Martí rep una trucada de la Isona des de Nova York.

03:36 Jazz a l'estudi - Joan Diaz
tancar

Joan Diaz

Un dels pianistes de jazz més inquiets, que combina les seves actuacions amb la composició de bandes sonores per al cinema.

04:36 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
05:35 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:22 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Resines, rajoles naturals, parquets fets a mida, moquetes de nova generació, formigó o fins i tot pell: tenim la felicitat als nostres peus!

07:49 Retalls de món
08:02 La volta al món en 80 jardins
09:03 Chiloé
09:32 Euskal Herria: la mirada màgica - Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia
tancar

Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia

Entre els racons secrets de l'Illa d'Izaro i les aigües reposades del port d'Ondarroa s'estén la Costa Oriental de Biscaia. Bermeo té una reputació marinera centenària i és coneguda en tots els ports de l'Atlàntic. És el port més septentrional de la costa biscaïna, que quan va néixer aspirava a ser cap de Biscaïa però que, aïllat de les valls interiors per les per les Muntanyes Sollube, va ser desbancat per Bilbao.

10:03 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

"Al vostre gust" comença un seguit de viatges que posaran al descobert els aspectes més singulars de la gastronomia catalana. Al costat de pagesos i pescadors, o bé compartint taula i fogons amb els xefs més prestigiosos, submergint-se en les últimes tendències, reivindicant el paisatge o escoltant la tradició, el programa s'endinsarà en els plaers que rodegen la bona taula i oferirà una atractiva i amena mirada del món que ens envolta.

10:32 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
11:02 Segle XX - A cara descoberta: Abdallah de Jordània
tancar

A cara descoberta: Abdallah de Jordània

Un documental francès produït l'any 2006 ens proposa avui la semblança, el perfil d'un dels dirigents àrabs més joves i interessants del moment actual: el rei Abdalà II de Jordània. Ho fa a través de les declaracions del mateix monarca, i també dels testimonis de persones que l'han tractat durant les diverses etapes de la seva vida.

11:56 Valor Afegit Innovació
12:05 Segle XX - L'empremta de Kennedy
tancar

L'empremta de Kennedy

Mentre, entre el gener de 2011 i el novembre de 2013, es desenvolupa el cinquatenari de la seva estada a la Casa Blanca, els proposem un documental nord-americà del 2008 que té com a títol L'empremta de Kennedy, i com a tema una reflexió sobre el llegat, sobre la influència póstuma de John Fitzgerald Kennedy en la política i la societat dels Estats Units del segle XXI. Hi trobaran, entre altres, contribucions de Norman Mailer, d'Alec Baldwin, de Ben Brandlee, de Martin Sheen, d'Ariana Huffington, del ja desaparegut Ted Kennedy o d'Arthur Schlesinger.

12:59 La genialitat dels simis - La genialitat dels simis
tancar

La genialitat dels simis

Els grans primats (ximpanzés, bonobos, orangutans i goril·les) són els nostres parents més propers. Són dels animals amb el cervell més gros en proporció al cos, però fins a quin punt s'assemblen les nostres ments? Només un observador mesquí pot negar que els primats experimenten les mateixes emocions que nosaltres: amor i dolor, fúria i plaer, por i alegria. Si acceptem que són capaços de sentir, què n'hem de dir de la seva habilitat per pensar? Com són d'intel·ligents? Podem detectar les primeres albors de la nostra intel·ligència en els nostres cosins?

13:53 Aventures al desert del Namib
14:39 Batecs de natura
14:55 Ciència bàsica
15:24 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

El motor més gran que hagi dut mai un tot terreny podria destrossar el vehicle, si no és que es replanteja la màquina al complet. Un rentat de cotxes d'estil túnel neteja el cotxe i protegeix la pintura tot amb una tassa d'aigua. L'ascensor és una idea molt antiga que no va prosperar fins que no es va perfeccionar el fre de seguretat. Veurem també com els caixers automàtics t'analitzen, contrasten la informació amb el teu banc i t'entreguen els diners. Episodi 9: All Terrain Vehicle, Automatic Car Wash, Passenger Elevator, Automated Teller Machine

15:51 Demà: un món sense glaç
16:45 Retalls de món
16:58 El Màster de TV3
17:10 La Sonora - + info
tancar

+ info

Al primer reportatge de La Sonora coneixem dos griots excepcionals que viuen a Catalunya: Sam Sussoh i Nino Galissa Els griots són trobadors de la cultura mandinga, de l'Àfrica Occidental, on avui hi ha Senegal, Gàmbia, i les guinees (Konakri, Bissau...) Fan música amb la Kora, un híbrid d'arpa i llaüt de 21 cordes amb el què canten notícies, es fan ressò de les injustícies i sobretot promouen la pau. Walt Whitman és una llegenda viva del gospel, director dels Soul Children of Chicago. Hem asistit al taller de gospel que ha ofert durant uns dies a Barcelona . Assistim a una trobada de tubistes per trencar tòpics a l'entorn de la tuba.

17:36 Extres Coproduccions - ANY DE GRÀCIA
tancar

ANY DE GRÀCIA

Sinopsi: El David té vint anys i arriba a Barcelona buscant una oportunitat. La Gràcia en té seixanta-i-uns-quants i li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció. La seva convivència esdevé, des del principi, explosiva. S'adonaran a temps que es necessiten? Fitxa tècnica: Direcció: Ventura Pons Guió: Carme Morell, Jaume Cuspinera i Ventura Pons Interpretació: Oriol Pla, Rosa Mª Sardà, Santi Millán, Amparo Moreno, entre d'altres. Producció executiva: Ventura Pons Director de fotografia:Sergi Gallardo Música: Manel, Sanjosex, Manzoni, Mishima i El Petit de Cal Eril

17:42 Ànima - + info
tancar

+ info

El programa rep a plató el músic Albert Guinovart. El pianista celebra els seus 50 anys i és responsable de part de l'orquestració de "The artist", una de les grans protagonistes de la nit dels Oscars. Una nit que també comentarem amb l'Àlex Gorina (director de "Sala 33"). Aquesta setmana també entrevistem Rodrigo Cortés, director de "Red Lights" ("Llums vermells"), una coproducció catalana rodada amb Robert de Niro i Sigourney Weaver.

18:38 Cronos - + info
tancar

+ info

U de juliol de 1916, nord de França, a la riba del riu Somme... Està a punt de desencadenar-se una de les batalles més sagnants de la Primera Guerra Mundial. Els soldats alemanys han patit un bombardeig brutal i sense treva durant l'última setmana. Els britànics confien que tantes bombes hauran destruït totes les defenses i que la seva infanteria avançarà sense gaires problemes.

19:36 Euskal Herria: la mirada màgica - Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia
tancar

Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia

Entre els racons secrets de l'Illa d'Izaro i les aigües reposades del port d'Ondarroa s'estén la Costa Oriental de Biscaia. Bermeo té una reputació marinera centenària i és coneguda en tots els ports de l'Atlàntic. És el port més septentrional de la costa biscaïna, que quan va néixer aspirava a ser cap de Biscaïa però que, aïllat de les valls interiors per les per les Muntanyes Sollube, va ser desbancat per Bilbao.

20:03 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

"Al vostre gust" comença un seguit de viatges que posaran al descobert els aspectes més singulars de la gastronomia catalana. Al costat de pagesos i pescadors, o bé compartint taula i fogons amb els xefs més prestigiosos, submergint-se en les últimes tendències, reivindicant el paisatge o escoltant la tradició, el programa s'endinsarà en els plaers que rodegen la bona taula i oferirà una atractiva i amena mirada del món que ens envolta.

20:33 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
21:05 La Riera - Cap. 441
tancar

Cap. 441

La Sònia i l'Ernest es barallen fins i tot davant de l'Ariadna, i s'adonen que han de posar punt final a un plet que no fa res més que perjudicar la seva filla. La situació del bufet de l'Albert Flaquer és realment desesperada. Ha de demanar diners, però a qui? En Lluís s'endú un bon revés per culpa d'en Llorenç. El projecte de Can Sureda fa aigües. A la cuina continua el mòbing a l'Olga, i la Nora decideix intervenir-hi.

21:45 Via llibre - + info
tancar

+ info

L'humor serà el tema central de l'edició de demà de "Via Llibre", que oferirà una entrevista amb l'escriptor suec Jonas Jonasson, un dels màxims exponents de l'humor nòrdic, que ha traspassat fronteres i s'ha convertit en un fenomen mundial, i que acaba de publicar la novel·la "L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra". Per la seva part, l'escriptor Jordi Nopca i el periodista Iu Forn conversaran al voltant de la seva experiència a l'hora de treballar l'humor com a recurs per a la comunicació.I l'escriptor basc Juan Bas presentarà la seva darrera novel·la "Ostras para Dimitri".

22:13 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" es fixarà demà en els aspectes legals dels negocis que es fan a internet, amb el títol genèric "Internet: enemic o aliat". El sector mou 7.000 milions d'euros en negocis, però les empreses només n'ingressen una cinquena part. Per què? El tancament del servidor Megaupload ha estat un cop dur per a les baixades il·legals de continguts, i ha posat en primer pla la realitat. Tanmateix, després del tancament del servidor, s'ha acabat la cultura del "tot de franc"? Hi ha noves oportunitats per consumir cultura a la xarxa respectant els drets d'autor?

22:40 Singulars - Pedro Nueno: la globalització en positiu
tancar

Pedro Nueno: la globalització en positiu

Entrevista a Pedro Nueno, una de les persones que probablement coneix més a fons l'impacte real de la globalització en l'economia mundial. Sobretot pel que fa a la irrupció de la Xina com a gran potència econòmica. És arquitecte tècnic i enginyer industrial i es va doctorar a Harvard en Administració d'Empreses. Des de 1987 és professor d'Administració i Direcció d'Empreses a l'Escola de Negocis IESE de Barcelona. I és l'impulsor i l'ànima del projecte CEIBS, China Europe International Business School, a Xangai.

23:28 60 minuts - facebook i les revoltes àrabs 2
tancar

facebook i les revoltes àrabs 2

Aquest episodi ens trasllada a unes revoltes que s'han hagut d'enfrontar a poderosos exèrcits, que han utilitzat la repressió per intentar frenar l'allau de protestes. Des de Líbia fins al Iemen, des de Síria a Bahrain, aquesta és la crònica d'uns activistes disposats a arriscar les seves vides per obtenir la llibertat, la manera com internet ha permès a aquests activistes estar connectats amb l'exterior a pesar dels esforços dels règims per fer callar les seves veus.

00:26 Chiloé
00:54 La volta al món en 80 jardins
01:54 Euskal Herria: la mirada màgica - Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia
tancar

Pescadors i mariners, costa oriental de Biscaia

Entre els racons secrets de l'Illa d'Izaro i les aigües reposades del port d'Ondarroa s'estén la Costa Oriental de Biscaia. Bermeo té una reputació marinera centenària i és coneguda en tots els ports de l'Atlàntic. És el port més septentrional de la costa biscaïna, que quan va néixer aspirava a ser cap de Biscaïa però que, aïllat de les valls interiors per les per les Muntanyes Sollube, va ser desbancat per Bilbao.

02:19 Via llibre - + info
tancar

+ info

L'humor serà el tema central de l'edició de demà de "Via Llibre", que oferirà una entrevista amb l'escriptor suec Jonas Jonasson, un dels màxims exponents de l'humor nòrdic, que ha traspassat fronteres i s'ha convertit en un fenomen mundial, i que acaba de publicar la novel·la "L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra". Per la seva part, l'escriptor Jordi Nopca i el periodista Iu Forn conversaran al voltant de la seva experiència a l'hora de treballar l'humor com a recurs per a la comunicació.I l'escriptor basc Juan Bas presentarà la seva darrera novel·la "Ostras para Dimitri".

02:45 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" es fixarà demà en els aspectes legals dels negocis que es fan a internet, amb el títol genèric "Internet: enemic o aliat". El sector mou 7.000 milions d'euros en negocis, però les empreses només n'ingressen una cinquena part. Per què? El tancament del servidor Megaupload ha estat un cop dur per a les baixades il·legals de continguts, i ha posat en primer pla la realitat. Tanmateix, després del tancament del servidor, s'ha acabat la cultura del "tot de franc"? Hi ha noves oportunitats per consumir cultura a la xarxa respectant els drets d'autor?

03:13 Singulars - Pedro Nueno: la globalització en positiu
tancar

Pedro Nueno: la globalització en positiu

Entrevista a Pedro Nueno, una de les persones que probablement coneix més a fons l'impacte real de la globalització en l'economia mundial. Sobretot pel que fa a la irrupció de la Xina com a gran potència econòmica. És arquitecte tècnic i enginyer industrial i es va doctorar a Harvard en Administració d'Empreses. Des de 1987 és professor d'Administració i Direcció d'Empreses a l'Escola de Negocis IESE de Barcelona. I és l'impulsor i l'ànima del projecte CEIBS, China Europe International Business School, a Xangai.

03:56 Jazz a l'estudi - Jordi Rossy
04:55 Jazz a l'estudi - Dani Nel.lo
05:55 Videoclips catalans
06:00 Videoclips catalans - DEPT, No diguis mai
06:02 Videoclips catalans - JOAN PAU, Torna enrere
06:07 Videoclips catalans - PAU VALLVÉ, Amic dels cirerers
06:10 Aventures al desert del Namib
06:55 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Materials de fibra òptica, Wi-Fi, electrodomèstics d'alta tecnologia, domòtica¿ La tecnologia s'ha instal·lat a casa nostra per facilitar-nos la vida. Bones notícies: la casa intel·ligent ja està disponible, aquí i per sempre.

Progrmació BD ....
07:05 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot i en Kétou han anat a l'hospital a veure la Mimi, que s'ha fet mal en caure a la muntanya. Allà descobriran que el director de l'hospital és un pallasso que, a més de fer riure els nens, també els vol arrencar els secrets més ben guardats. Se n'han de desempallegar abans que expliqui un munt de coses al director de l'escola! I és que n'han fet moltes, últimament!

07:21 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Amadeus
tancar

Les tres bessones i Amadeus

Les Tres Bessones són a classe de música quan entra la mestra i es troba tothom ballant una música infernal. La Bruixa Avorrida aprofita per enviar les nenes a Viena, ciutat de la música, en ple segle XVIII. Allà coneixeran Salieri, el músic de la cort, i ajudaran Mozart a presentar-se davant de l'emperador i a convertir-se en el seu músic preferit.

07:50 Doraemon - L'espai recuperador d'objectes perduts / el ...
08:14 Doraemon - El mirall intercanviador d'imatges / el meu...
08:41 Léonard - Idees de bomber
tancar

Idees de bomber

Està més que demostrat que, en cas d'incendi, una galleda plena d'aigua és la solució perfecta. Però potser comença a ser hora de modernitzar una mica el mètode, oi? Per això avui en Léonard s'ha inventat un camió amb un dipòsit, mànegues i una escala! Ara només s'ha de posar a prova! La Mathurine serà l'encarregada de cridar: foooc! I en Basile, t'imagines què li tocarà fer?!

08:50 Léonard - Sempre la veritat
tancar

Sempre la veritat

Avui una altra inspiració genial ha travessat el front del grandíssim Léonard i s'ha inventat el detector de mentides! Qui el posarà a prova?! En Basile, és clar! I l'haurà de portar dia i nit! Estàs preparat per saber tots els secrets del deixeble?! Això és tot un èxit! En Léonard guanyarà tants diners que li tocarà inventar-se la caixa forta amb explosius!

09:00 mic 3
09:00 Zoobabu - Picot
09:04 Els cap de drap - La Rita és una xerraire
09:13 Pingu - En Pingu fa ombres xineses
09:21 Animals divertits - El panda Charley
09:24 En Thomas i els seus amics - La prevenció de riscos d'en Henry
09:35 En Thomas i els seus amics - En Thomas fa "pum"
09:45 Bob, el manetes - La Mixa i els ratolins de camp
09:55 Bob, el manetes - El pastís de carbassa del a Vadora
10:05 Bob, el manetes - On és le Bolquet?
10:15 Pepa, la porqueta - La tos d'en Pere
10:20 Pepa, la porqueta - La biblioteca
10:25 Pepa, la porqueta - L'autocaravana
10:30 Les endevinalles de la Rac-Rac - El cavallet marí
10:38 Bali - Cap. 49 Les golfes de l'àvia!
tancar

Cap. 49 Les golfes de l'àvia!

En Bali ha demanat als pares que li comprin la nova robonau d'en Robobot, però avui se'n van a passar el dia a casa dels avis i no hi ha temps de res. El que no sap en Bali és que l'àvia té uns tresors tan o més fabulosos que aquesta nau! I aviat ho descobrirà fent un viatge al·lucinant a les seves golfes! L'hi acompanyes?!

10:50 Bali - Cap. 51 Iaio, iaia, on sou?
tancar

Cap. 51 Iaio, iaia, on sou?

Avui és Halloween i la Tamara i en Tito han anat a casa d'en Bali per disfressar-se. D'entrada, tot va molt bé, però al cap d'una estona els tres amics es comencen a barallar perquè no volen compartir les coses. En somnis, en Bali coneixerà tres bruixes que volen fer una poció i que no paren de discutir-se... Això li donarà una idea genial!

11:01 Bali - Cap. 2 La fàbrica de piruletes
tancar

Cap. 2 La fàbrica de piruletes

Avui el pare, en Bali i la Lea se'n van a comprar. Mentre el pare arregla la roda espatllada del carretó del supermercat, en Bali intenta consolar la Lea, que s'ha quedat sense cap piruleta de les que regala el senyor Piruleta. Aviat en Bali es trobarà en una fàbrica gegant de piruletes, però amb la màquina espatllada! Potser podrien fer el mateix que el pare, en Bali i en Kikú! No t'ho perdis!

11:12 Bali - Cap. 4 Auxili, Nanú
tancar

Cap. 4 Auxili, Nanú

La Nanú, que avui ha portat en Bali, en Tito i la Lea al parc, els ha deixat ben clar que no juguessin a pilota prop d'un arbre molt alt. Ja et pots imaginar que no han trigat gaire a penjar-hi la pilota. Per postres, en Tito, que s'ha fet el valent, s'hi ha quedat atrapat. Segons en Bali, només el pot ajudar a baixar amb un avió... dins d'un somni, és clar. No t'ho perdis!

11:25 Contes clàssics - La intel.ligència i la sort
tancar

La intel.ligència i la sort

Temps era temps, el senyor Intel·ligència i el senyor Sort es van trobar en un camí rural. No va passar gaire estona que ja estaven embrancats en la discussió de sempre. El senyor Sort deia que ell era el més important. El senyor Intel·ligència, en canvi, creia que ell era molt superior. Vols saber com s'ho van fer per resoldre la qüestió?!

11:30 Contes clàssics - El bigoti del tigre
tancar

El bigoti del tigre

Fa molt de temps, vivia a Corea la Yun Ok, que estimava molt el seu fill Hansu, i estava molt emocionada perquè, després de molts anys a la guerra, per fi tornava a casa. Quan va arribar, però, es va adonar que havia canviat molt. Ara ja no reia mai. De fet, ni tan sols somreia. Vols saber com s'ho va fer la Yun Ok perquè el seu fill tornés a ser feliç?!

11:35 Contes clàssics - El petit holandès
11:40 Contes clàssics - El gos armat
11:45 Contes clàssics - El bufó i el rei
11:51 Un minut al museu - Endanvat minyons - Robert Combas
11:52 Un minut al museu - Marilyn - Andy Warhol
11:57 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

La Secundina està provant una poció d'invisibilitat del professor Fosfè per poder narrar en primera persona un experiment sense precedents. Això vol dir que s'ha tornat invisible! El problema és que no és l'única que té la poció. En Zantàfic també l'ha aconseguida, i té intenció de fer-la servir per fer el cop del segle: robar el diamant negre, el més valuós del món!

12:24 Bugs Bunny i els seus amics - Un hivern a la vora del foc
12:30 Bugs Bunny i els seus amics - Amunt el teló
12:37 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill congelat
12:45 Bugs Bunny i els seus amics - La cursa de llebres
12:51 Bugs Bunny i els seus amics - Una nit agitada
12:58 Bugs Bunny i els seus amics - Amb el collar de gos
13:09 El llibre de la selva - La reina dels micos
tancar

La reina dels micos

La Masha, que li ha pres les ulleres del Baloo al Mowgli, s'ha autoproclamat la reina de la selva. El Mowgli, que està molt trist pel que ha passat, ha decidit anar-les a recuperar tot sol... i de nit! El Shere Khan ho té molt bé avui per cruspir-se el Mowgli... i la Masha de postres! A més, el Baloo, sense ulleres, no veu tres micos dalt d'un elefant!

13:20 El llibre de la selva - El pitó adormit
tancar

El pitó adormit

El Mowgli s'ha quedat sense el seu amulet de la sort i ha acusat el Bala de ser un trampós. El Baloo li ha explicat al Mowgli que aquestes baralles amb el seu germà són perquè creixi fort i perquè aprengui les lleis de la selva, i que s'hauria de disculpar. Ara, sense l'amulet, també s'haurà d'enfrontar al Shere Khan... i tot sol!

13:34 Els pingüins de Madagascar - La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau
tancar

La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau

En Nigel, l'oncle del Recluta, s'ha presentat al zoo assegurant que el seu objectiu és l'Esquirol Vermell. Tothom creia que era un mite, una invenció, i avui, per fi, sabrem la veritat del més pèrfid dels malvats! Més tard, els pingüins descobriran que a en Maurice només li queden 24 hores de vida! Avui, fins i tot, el rei Julien li oferirà el tron! T'ho imagines?

13:57 Els pingüins de Madagascar - Operació: canvi de veí / Els superagents
tancar

Operació: canvi de veí / Els superagents

Els pingüins estaven tips de les festes constants i eixordadores dels lèmurs i, finalment, han aconseguit que els traslladin al zoo infantil. El que no sabien era que el nou veí seria en Roger! Ni s'ho imaginen, el que els espera! Més tard, se n'aniran d'aventura a les profunditats de l'oceà, a la recerca d'un tresor submarí! Els hi acompanyes?!

14:24 Martin Mystery - L'atac de l'Home Sorra
tancar

L'atac de l'Home Sorra

En Martin, la Diana i en Java investiguen un fenòmen ben estrany en una universitat de Sidney, Austràlia. Els alumnes es queden adormits i no hi ha manera de despertar-los. Tot plegat és cosa de l'Home de Sorra. Per aturar-lo els nostres herois s'hauran d'endinsar en el món dels somnis i afrontar les seves pròpies pors.

14:46 Martin Mystery - Atrapats sota la terra
tancar

Atrapats sota la terra

Per accident, un arqueòleg que treballava en unes excavacions del Perú ha obert un portal que connecta amb el submón i ha alliberat una antiga civilització d'alienígenes que vivien al centre de la Terra. Ara, tenen intenció d'eliminar tots els humans i fer-se amos del planeta. Tot està a mans d'en Martin, la Diana i en Java...

15:10 El detectiu Conan - El famós detectiu acorralat: el cas dels dos grans assassinats en sèrie (2)
15:35 El detectiu Conan - El famós detectiu acorralat: el cas dels dos grans assassinats en sèrie (3)
16:01 Inuyasha - La Shiori i la mare, i els sentiments de l'Inuyasha
tancar

La Shiori i la mare, i els sentiments de l'Inuyasha

Per poder trencar la barrera d'en Naraku, l'Inuyasha ha de fer més forta la Tessaiga i, per aconseguir-ho, ha de fer-li absorbir la sang del dimoni ratpenat que protegeix el cau que hi ha al costat d'un escut molt poderós. Però la situació canvia quan l'Inuyasha i els altres hi arriben, perquè resulta que el dimoni que protegia l'escut és mort i ara se n'ha d'encarregar la seva filla, que és una nena semidimoni. L'Inuyasha no pot parar de recordar que malament que ho va passar de petit.

16:23 Inuyasha - L'espasa d'ullal de ferro rogent destrueix la barrera màgica
tancar

L'espasa d'ullal de ferro rogent destrueix la barrera màgica

L'Inuyasha ha de decidir si vol fer més forta la Tessaiga o bé salvar la vida de la Shiori...

16:49 Les Tres Bessones - Les tres bessones i en Patufet
tancar

Les tres bessones i en Patufet

La Bruixa envia les Bessones a casa d'en Patufet. Elles ho troben molt divertit, això de ser tan petit, però els pares d'en Patufet no el deixen ni sortir de casa sol. Animat per les nenes, en Patufet surt tot sol de casa i acaba a la panxa del bou.

17:16 mic 3
17:16 Bob, el manetes - El Samsó i la bèstia
17:27 La Lua i el món - La princesa rondinaire
17:30 Zoobabu - Tauró
17:34 En Thomas i els seus amics - La caixa màgica d'en Henry
17:48 L'hora del Timmy - El Timmy i el drac
18:06 Una mà de contes - La guerra dels peixos
tancar

La guerra dels peixos

Un dia, els peixos més grossos i ferotges decideixen menjar-se els més petits. Es reparteixen les captures i comencen l'atac. Però poc es poden imaginar que els sortirà el tret per la culata.

18:18 La Supermots - Lliçons d'educació amb la dama redundant
tancar

Lliçons d'educació amb la dama redundant

Després de comprovar que molta gent és mal educada amb ella, la Beatrix Bixby ha decidit tornar-se a convertir en la coneguda i malvada Dama Redundant. El seu pla és escampar còpies i còpies d'ella per tota la ciutat perquè siguin molt i molt mal educades amb totes les persones. Avui la Supermots tindrà més feina que mai! No t'ho perdis!

18:30 La Supermots - Les batalletes amb els robots de la Iaio
tancar

Les batalletes amb els robots de la Iaio

A casa de la Beti comença un matí de dissabte ple d'emocions, perquè esperen la visita del iaio, l'avi de la Beti, i en TJ. Per cert, ho sabies que el iaio era un expert a derrotar robots abans que existís la Supermots?! Aviat tindrà ocasió de demostrar-ho davant d'en Tobi! Avui aprendràs què volen dir les paraules "invencible" i "ficció"!

18:41 La Supermots - Les nines i els calés del senyor peixgròs
tancar

Les nines i els calés del senyor peixgròs

El senyor Peixgròs ha tret al mercat una nina de la Supermots que parla i camina. El que no sap ningú és que les nines porten implantat un potent aparell de control mental. Quan l'activin, faran servir la veu de la nina per fer que la gent en compri tots els complements. Això si la Supermots de veritat els ho permet, és clar!

18:57 El llibre de la selva - La pilota de goma
tancar

La pilota de goma

El Mowgli s'ha trobat una pilota feta de saba d'arbre i s'ha tornat tan egoista que ara ningú no vol jugar amb ell. L'únic que li va al darrere és el Shere Khan, per proposar-li de jugar a "menjar-se el cadell d'home". Com sempre, el Mowgli haurà de confiar en els seus amics perquè no se'l cruspeixi el tigre. Però avui ningú no vol saber res d'ell!

19:08 El llibre de la selva - El cocodril vermell
tancar

El cocodril vermell

El Mowgli s'ha trobat una cria de cocodril vermell i l'ha confiat a la Masha perquè li faci de mainadera mentre és a classe amb el Baloo. La pega és que ara els micos estan convençuts que es tracta del Cocodril de la Llegenda, una criatura amb el poder de foragitar Thuu i el seu poble verinós del Regne Mig. Com s'ho farà el Mowgli per recuperar el pobre Dentetes?!

19:18 El llibre de la selva - Tornar-se mico
tancar

Tornar-se mico

El Mowgli i el Phaona, que se les han tingut, han quedat avui al penya-segat del costat de cal Baloo, quan el sol sigui al seu punt més alt, per veure quin dels dos és més valent. El problema és que el Mowgli té molts números per fer tard, perquè s'ha trobat un mico perdut per la selva i l'haurà d'acompanyar fins a casa seva. Un mico que el farà tornar mico!

19:30 Info k
19:45 El xou de l'Scooby-Doo - El joc del cocodril fantasma
tancar

El joc del cocodril fantasma

La visita al restaurant de la família Skillet s'ha convertit en una altra cacera de fantasmes... i de monstres amb cap de cocodril! Està clar que hi ha algú que li interessa que el restaurant es quedi sense clientela. Ara només falta resoldre el misteri del cocodril fantasma! La Màquina dels Misteris ja està en marxa! I no hi ha res que els aturi!

20:08 El xou de l'Scooby-Doo - Un embolic de ca l'ample al triangle de les Bermudes
tancar

Un embolic de ca l'ample al triangle de les Bermudes

El que havien de ser unes vacances paradisíaques en veler aviat es convertiran en un embolic de ca l'ample al Triangle de les Bermudes. L'Scooby-Doo i companyia ajudaran el Servei Naval d'Intel·ligència a resoldre el misteri de la desaparició d'una pila d'avions. Pot ser que hi tinguin alguna cosa a veure, els ovnis i l'Home Esquelet?!

20:33 Els pingüins de Madagascar - El caos de les crispetes / Vist i no vist
tancar

El caos de les crispetes / Vist i no vist

L'Alice, una de les cuidadores del zoo, està decidida a imposar el "no doneu menjar als animals". Això vol dir que s'han acabat les crispetes. I per aquí els nostres amics no hi passen! Més tard, la desaparició d'en Maurice, que s'havia discutit amb el rei Julien, farà que el Capità i companyia hagin d'aclarir uns fets molt misteriosos...

21:02 Tom i Jerry - Hem de treure el ratolí
21:09 Tom i Jerry - L'àngel de la guarda
21:16 Bugs Bunny i els seus amics - Esquirols esquerps
21:23 Tom i Jerry - La cançó trista del gat
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Estalviant electricitat
06:04 Megaminimals - La suma de colors
06:10 Megaminimals - La baldufa
06:16 La vaca Connie - La gorreta d'en Wally
06:28 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot ho té molt cru aquesta vegada. En Max, el seu arxienemic, l'ha desafiat a un combat al parc dissabte al matí. Per sort, aviat coneixerà en Chuta, el Gran Mestre xaolín, que li ensenyarà l'art del kung fu. En Max domina el crit paralitzador, però l'Eliot està a punt d'aprendre la tècnica del crit pudent. T'imagines què s'haurà de menjar abans?!

06:41 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot, la Mimi i en Kétou han fet un pacte de fidelitat, com el dels Tres Mosqueters. Un per a tots! I tots per a un! Però què passa si l'Eliot enxampa els seus amics tramant-ne alguna amb en Max, el seu arxienemic? A partir d'ara s'haurà d'enfrontar sol amb tots els altres per descobrir "el secret". Avui toca misteri. No t'ho perdis!

06:53 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Després de veure la maqueta de l'Apol·lo 73 del pare i que la Suzie s'emprovava un vestit d'astronauta, l'Eliot està convençut que tota la família se'n va a viure al planeta Venus. D'entrada, s'ha posat molt content, però de seguida s'ha adonat que no vol perdre els seus amics. És clar, la solució és sabotejar el coet, perquè no puguin marxar! Missió Apol·lo 73 en marxa!

Progrmació BD ....
21:33 Bola de drac - La cova dels mil perills
tancar

La cova dels mil perills

El combat entre el general Blue i en Son Goku continua amb més violència que mai, però just quan en Blue ha aconseguit paralitzar el nostre heroi, la cova dels pirates ha començat a esfondrar-se. L'única manera que tenen de fugir-ne és amb un minisubmarí dels pirates, però abans en Son Goku, la Bulma i en Krilin hauran de trobar la Bola de Drac del fons de l'oceà.

21:57 Bola de drac - Campi qui pugui
tancar

Campi qui pugui

Després de fugir pels pèls de la cova dels pirates, en Son Goku, la Bulma i en Krilin arriben a l'illa més propera. Aviat descobriran que es tracta de la base del general Blue. Allà, continuaran els combats per poder-ne fugir i arribar a l'illa del Follet Tortuga. El general Blue encara no els ha perdut la pista, i està decidit a recuperar les tres Boles de Drac d'en Son Goku.

22:23 Pel·lícula - El viatge de Chihiro
tancar

El viatge de Chihiro

La Chihiro Ogino és una noia de 10 anys d'edat, molt capriciosa i tossuda, que pensa que tot l'univers s'ha de sotmetre als seus desitjos. Quan els seus pares anuncien que s'han de traslladar i canviar de casa, la Chihiro acull la notícia amb molta hostilitat. Durant el viatge, ella s'aferra a la memòria dels seus amics com l'última manifestació tangible de la seva vida passada. Quan arriben a un cul-de-sac, la família s'enfronta a un immens edifici vermell que hi ha al mig i que, com una enorme boca, obre pas a un túnel sense fi. A l'altre costat del passatge, hi ha una ciutat fantasma, un món ple d'antics déus i governat per una bruixa. Afortunadament, per comprendre el misteri d'aquest estrany univers, la Chihiro troba un aliat.

00:28 Waterloo Road - Cap. 46 T4E6
tancar

Cap. 46 T4E6

La Melissa ha organitzat una jornada de prevenció contra les drogues amb tests voluntaris, però en Ralph Mellor, policia i pare de la Flick, intentarà aprofitar-ho per expulsar en Marley Kelly de l'escola i, d'aquesta manera, allunyar-lo de la seva filla. Això farà que es vegi obligat a dimitir del consell escolar i l'odi cap a la família Kelly el portarà a emprendre accions amb conseqüències devastadores.

01:19 Chuck - Cap. 6 En Chuck contra el cuc de Dune
tancar

Cap. 6 En Chuck contra el cuc de Dune

Quan en Chuck coneix un altre agent estatal amb una doble vida, un geni dels artefactes, aquest haurà de decidir si entregar l'agent a la Sarah i en Casey o si ajudar-lo a escapar. D'altra banda, és Halloween, una festa que significa molt pels amics Chuck i Morgan, però que aquest any és un xic diferent perquè en Morgan sent que en Chuck està oblidant els seus records d'infància i també la seva amistat.

02:01 One piece - Retrobament amb en Ruffy! La lluita de tots els pirates del barret de palla junt
tancar

Retrobament amb en Ruffy! La lluita de tots els pirates del barret de palla junt

En Ruffy aconsegueix escapar-se del perill del penya-segat i es dirigeix cap al tribunal. En Zoro i els altres, amb l'ajuda dels membres de la família Franky i dels homes de Galley La Company, lluiten contra els soldats que defensen l'illa, amb l'objectiu d'intentar reunir-se amb en Ruffy. A la torre judicial, l'Spandam s'ho passa d'allò més bé pensant que té captius en Franky i la Robin, les dues persones que poden tornar a l'activitat l'arma antiga que tant busca, i que li donaria un poder absolut.

02:26 Doctor Who - Cap. 1 Rose
tancar

Cap. 1 Rose

Rose Tyler topa amb un misteriós desconegut, anomenat el Doctor, i la seva vida ja mai no tornarà a ser el que era. De seguida s'adona que la seva mare, el seu xicot i tot el planeta Terra corren perill. L'única esperança de salvar-se es troba dins d'una caseta de policia blava d'aspecte ben peculiar...

03:14 Waterloo Road - Cap. 46 T4E6
tancar

Cap. 46 T4E6

La Melissa ha organitzat una jornada de prevenció contra les drogues amb tests voluntaris, però en Ralph Mellor, policia i pare de la Flick, intentarà aprofitar-ho per expulsar en Marley Kelly de l'escola i, d'aquesta manera, allunyar-lo de la seva filla. Això farà que es vegi obligat a dimitir del consell escolar i l'odi cap a la família Kelly el portarà a emprendre accions amb conseqüències devastadores.

04:06 Els informàtics - No sé què ha passat
tancar

No sé què ha passat

En Douglas s'ha fet d'una religió anomenada Espaciologia i està convençut que tots els desitjos se li fan realitat gràcies a l'Entrega Astroespacial. La Jen s'ha enrotllat amb un paio que toca en un grup de rock i està convençuda que aquesta vegada ha trobat l'home de la seva vida. En Roy té un mal d'esquena terrible i busca desesperat la manera de fer-se'l passar.

04:30 Waterloo Road - Cap. 46 T4E6
tancar

Cap. 46 T4E6

La Melissa ha organitzat una jornada de prevenció contra les drogues amb tests voluntaris, però en Ralph Mellor, policia i pare de la Flick, intentarà aprofitar-ho per expulsar en Marley Kelly de l'escola i, d'aquesta manera, allunyar-lo de la seva filla. Això farà que es vegi obligat a dimitir del consell escolar i l'odi cap a la família Kelly el portarà a emprendre accions amb conseqüències devastadores.

05:20 Imp - L'ós de peluix
05:22 Imp - De nenes
05:23 Imp - Telèfon
05:24 Imp - Dia de pluja
05:29 Crackòvia - Cap. 126
tancar

Cap. 126

Sandro Rosell decideix retirar la samarreta d'Urdangarin del Palau Blaugrana. El president del Barça pren una decisió que portarà greus conseqüències. El president de l'Espanyol, Ramon Condal, visita el plató del programa per enfrontar-se al seu doble en un nou "Un contra Un". A l'"Efectivament", Jordi Grau explica com hauria de ser la classificació de la Lliga segons els seus propis càlculs. A Madrid, es descobrirà per què Mourinho no riu mai i sempre fa cara d'estar molt enfadat.