Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
10:14 Planetari
10:14 Un estrany entre els óssos - Down the barrel of a gun
10:35 Discovery atlas: descobrint la Xina - Descobrint la Xina
11:36 La batedora, gustos i idees
12:07 Mirall trencat - + info
tancar

+ info

Després de la mort del Salvador, la seva filla Sofia decideix comunicar a l'Eladi, el seu promès, que hauran de portar dol rigorós durant dos anys, abans de contraure matrimoni. Eladi ho accepta, tot i que no comparteix el criteri de la Sofia. La Teresa avisa a la seva filla del perill que aquest ajornament pot suposar per a la seva relació. Tal com en Salvador va avançar a la Sofia, aquesta es converteix en l'hereva universal de la seva fortuna. La Teresa, per la seva part, hereta la casa familiar, cosa que no acaba d'agradar a la Sofia.

13:00 Mirall trencat - + info
tancar

+ info

La Sofia, després d'una tempestuosa nit de noces, sembla maleir la seva sort. Però immediatament s'adona que ha de resoldre un problema. Paral·lelament, la Pilar es compadeix de la seva situació. L'Eladi li envia diners regularment, però les seves visites cada vegada són més infreqüents. Fins que l'adéu és inevitable. La Sofia anuncia, més endavant, que està embarassada.

14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Copa del Clima, campionat d'eficiència
14:30 Telenotícies migdia
15:44 La profecia d'Avinyó - + info
tancar

+ info

En morir en David, l'Estelle es veu obligada a fugir, amb l'ajuda d'Olivier Royal. Es refugien a Pernes-les-Fontaines, a la mansió de la Dona Flores, que esperava la visita de l'Estelle.

16:36 La profecia d'Avinyó - + info
tancar

+ info

Mentre l'Estelle i l'Olivier es veuen atrapats en una processó a Pernes-les-Fontaines, a Avinyó, en Medhi i en Gil descobreixen casualment una gàrgola medieval amagada al celler del seu cafè.

17:28 Zodíac
19:24 Rex - Cap. 124 Calibre 7.65
20:16 El Petit Dictat - El Petit Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:54 Pel·lícula - Harry Potter i el calze de foc
tancar

Harry Potter i el calze de foc

Harry Potter viu turmentat per nombrosos malsons i per un dolor cada cop més fort a la seva cicatriu. Harry va amb els seus amics Ron i Hermione a la Copa del Món de Quidditch, però hi apareix la Marca Tenebrosa, el senyal del malvat Voldemort que enterbolirà el campionat.

00:30 Sense ficció - Kinshasa symphony
00:32 Sense ficció - Kinshasa symphony
02:10 Les germanes McLeod - Cap. 185 En l'amor i en la guerra tot s'hi val
tancar

Cap. 185 En l'amor i en la guerra tot s'hi val

Stevie i Alex combinen les seves respectives festes de comiat de solter amb una batalla de làsers. Després d'anys sense estar en contacte, arriba la mare de Stevie, i Rose intenta forçar una reconciliació. Els homes de Killarney discuteixen sobre qui es farà càrrec de la propietat mentre Alex estigui de lluna de mel i Kate torna d'Àfrica després de posar fi a la seva relació amb Dave.

02:52 Ventdelplà - Cap. 78
tancar

Cap. 78

La ràpida decisió de la Teresa i el David de viure junts és rebuda amb alegria per la resta de la família. Però el Martí no té gaire clar que vulgui abandonar casa seva. Les pors del Biel són cada cop més freqüents: el noi assegura que sent sorolls a la nit. El Vilarroya proposa al Monràs construir pisos on ara hi ha el súper. La por del Monràs que la Dora rebi una contraoferta l'obliga a accelerar els tràmits de la venda.

03:45 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
04:45 Jazz a l'estudi - Diego Amador
05:27 Videoclips catalans - 4T 1a, 8 Punts
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:42 Enciclopèdia breu
07:49 Enciclopèdia breu
07:57 Ray Mears a les terres del nord - Samuel Hearne, el pioner desconegut
tancar

Samuel Hearne, el pioner desconegut

Ray segueix el rastre de Samuel Hearne, el primer home blanc que va travessar el Canadà i contemplar l'oceà Àrtic; el mateix en qui Coleridge es va basar per escriure el seu famós poema "The Ancient Mariner".

08:58 Paisatges a través del temps amb David Dunlop - Els impressionistes nord-americans a Giverny, França
09:26 Extremadura des de l'aire - + info
tancar

+ info

09:56 Una altra mirada - Mil turons
tancar

Mil turons

Una monja mallorquina - Teresa Cànaves - fa anys que viu a Ruanda, on s'encarrega d'un hospital llar infantil i centre de salut. En aquest documental, la Teresa ens explica com és i com ha estat la seva peripècia vital.

10:50 Nydia - + info
tancar

+ info

Un Nadal amb míster Scrooge & La vida de Pau Casals en titelles El cor Infantil Sant Cugat, dirigit per Elisenda Carrasco, ha presentat "Un Nadal amb míster Scrooge", una cantata amb velles nadales angleses basada en el relat de Dickens posat en escena per Marc Rosich. Seguint tècniques de titelles de la tradició txeca i japonesa, Forani Teatre presenta un espectacle deliciós sobre la vida del músic i humanista Pau Casals. Hem assistit als preparatoris i a l'espectacle per veure-ho per dins i per fora.

11:14 Tot un món. D'aquíd'allà. Perú - Plataforma global
tancar

Plataforma global

Quan termes com retroalimentació o web 2.0 ens semblem cada dia més próxims, hi ha iniciatives associatives com Ràdio Paca, una ràdio de dones que emet només per Internet, que aprofiten les possibilitats que ofereix una xarxa de comunicacions cada cop més global. Des d'allà, Lilia Villafuerte ens acostarà al món de les noves tecnologies.

11:23 Cròniques salvatges
11:52 Què en sabem del menjar?
12:22 Cultivem els nostres remeis - Les arrels
12:53 Gossos extraordinaris - + info
tancar

+ info

Diesel, un bull terrier, treballa pel programa de conservació de carnívors d'Endangered Wildlife Trust tot localitzant restes fecals de guepards. L'anàlisi d'aquestes restes serveix per determinar espècies, sexes i fins i tot identitats individuals per tal d'estimar l'extensió i la distribució de la població i així mirar de salvar una espècie amenaçada.

13:17 Els animals més letals del món - La selva urbana
14:12 Sobreviure a la natura - Els óssos grisos
15:04 Vida - Mamífers
tancar

Mamífers

Les noves tècniques d'enregistrament revelen comportaments que abans eren impossibles de captar en indrets extrems. Volarem al bell mig d'una de les migracions més multitudinàries de la Terra, la de més de deu milions de ratpenats frugívors deixant enrere la conca del Congo i convergint en uns pocs arbres molt especials de Zàmbia per alimentar-se.

15:58 Arquitectures - El castell de Maisons
16:28 L'hotel del gel - L'hotel del gel
tancar

L'hotel del gel

Cada any, de la riba d'un dels rius més verges i menys contaminats d'Europa, a 200 quilòmetres al nord del cercle polar, emergeix un hotel fet completament de gel. Quatre mil tones del gel més pur del món. Trenta mil tones de neu transportada pel vent. Un equip internacional de dos-cents arquitectes, escultors i artistes s'apleguen per crear una de les estructures colossals més extraordinàries que s'han vist mai.

17:19 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" s'ocuparà de denunciar el malbaratament que es fa del menjar en aquesta època de crisi. La contradicció que suposa aquest fenomen es farà constar en els continguts que aquest dia s'oferiran, amb el títol genèric "Menjar malbaratat". D'altra banda, el programa mostrarà com s'està produint la tornada a casa d'empreses. Hi ha sectors, com el del tèxtil, que comencen a "relocalitzar" perquè fabricar a la Xina els és massa car i poc eficient. Quatre històries empresarials il·lustraran aquest nou moment del sector.

17:49 60 minuts - Malalts de comprar: la crisi del consumisme
tancar

Malalts de comprar: la crisi del consumisme

Els occidentals som massa materialistes? Estem destrossant l'ecologia del planeta per satisfer els desitjos i els impulsos del nostre ego? ¿I què o qui empeny aquesta força seductora tan poderosa? Aquest reportatge presenta una mirada crítica a la injustícia social, al pic petrolier, a l'esgotament dels recursos i a la necessitat que tenim arrelada tan profundament de relacionar-nos amb els altres per mitjà del que consumim. A més, el reportatge també analitza el ritme frenètic del materialisme que ens provoca estrès i esgotament

18:42 Especial Festa de les llums - Festa de les llums
tancar

Festa de les llums

Televisió de Catalunya emet un programa especial dedicat a la Festa de les Llums (Hanukkà). Aquesta festivitat, que cada any celebren totes les comunitats jueves del món, commemora el retorn del Temple de Jerusalem a mans jueves i la seva purificació l'any 165 a. C. El programa especial inclou una cerimònia enregistrada el 21 de desembre a la sinagoga de la Comunitat Israelita de Barcelona (CIB). En la festa hi van participar el rabí Meyer Bar-Hen i els alumnes del Col·legi Hatikva.

19:19 Extremadura des de l'aire - + info
tancar

+ info

19:46 Què en sabem del menjar?
20:15 Cultivem els nostres remeis - Les arrels
20:48 Caçadors de bolets - Juan Mari Arzak
tancar

Juan Mari Arzak

El protagonista és Juan Mari Arzak, un dels millors cuiners del món. Arzak és un personatge que toca totes les tecles. Tan aviat parla de l'ou, els remenats, el peix i de com netejar els bolets com de la globalització i els seus efectes sobre el pèsol o de per què els bolets desperten tanta passió en algunes cultures, com la catalana i la basca.

21:23 Gossos extraordinaris - + info
tancar

+ info

Diesel, un bull terrier, treballa pel programa de conservació de carnívors d'Endangered Wildlife Trust tot localitzant restes fecals de guepards. L'anàlisi d'aquestes restes serveix per determinar espècies, sexes i fins i tot identitats individuals per tal d'estimar l'extensió i la distribució de la població i així mirar de salvar una espècie amenaçada.

21:45 Loto 6/49
21:49 quèquicom - La vida privada de les bèsties
tancar

La vida privada de les bèsties

"Quèquicom" mostrarà imatges de la vida "privada" dels animals. Amb el títol "La vida privada de les bèsties" oferirà un reportatge de Sam Vall i Dani Vallvé sobre la manera quotidiana d'actuar de diverses espècies. El naturalista Jaume Sañé ofereix unes imatges espectaculars del tiberi d'uns voltors. Gràcies a una càmera col·locada a l'interior d'un cérvol mort, es veuen aquestes aus necròfagues arrencant amb el seu poderós bec la carn de l'animal mort.

22:18 quèquicom - La joia de les mines prehistòriques de Gavà
tancar

La joia de les mines prehistòriques de Gavà

El reporter Miquel Piris s'enfunda el barret d'Indiana Jones i s'endinsa al subsòl de Gavà per buscar variscita, la joia que va moure els miners del neolític a excavar fins a 3500 quilòmetres de galeries mineres sota aquesta ciutat. Aquestes mines van ser explotades al llarg de tot un mil·lenni fa entre 5000 i 6000 anys. Amb l'arqueòleg especialista en el neolític, Antoni Palomo, Piris comença a cavar una mina utilitzant aixades de fusta i de pedra. Per comparar la tècnica neolítica amb les que s'utilitzaven al segle XX, Piris visita les explotacions de carbó de Cercs amb el Dr. Josep Font, enginyer de mines de la Universitat Politècnica, UPC. Al plató, Marc Boada ensenya a fer una làmpada prehistòrica amb materials actuals.

22:48 2012, la profecia final - 2012, la profecia final
tancar

2012, la profecia final

Els maies van vaticinar l'adveniment del cristianisme i la conquesta espanyola de l'Amèrica Central. Les profecies maies, escrites fa més de vuit-cents anys, van predir la Primera Guerra Mundial, l'ascens de Hitler i el tsunami de desembre del 2006, que va devastar el sud-est asiàtic. Doncs bé, els maies també presagien que d'aquí pocs anys, el 21 de desembre del 2012, una catàstrofe natural de proporcions mai vistes destrossarà la terra i provocarà l'extinció de la humanitat.

23:44 Cineastes en acció - Cineastes en acció
tancar

Cineastes en acció

"Cineastes en acció" aprofundeix en els judicis celebrats a París en defensa dels drets morals de John Huston per un cas d'acolorit electrònic, a Copenhaguen en defensa de Sydney Pollack, que va sofrir el "panning-scanning" en un dels seus films i a Estocolm per la denúncia de Vilgot Sjoman i Claes Ericksson davant la interrupció de les seves pel·lícules a televisió per talls publicitaris. També es tracten diverses manipulacions i temes sorprenents relacionats amb el "Final Cut" i es recrea la primera reunió que van tenir cineastes de tot el món l'any 1956 a París per a defensar els seus drets.

01:27 Ray Mears a les terres del nord - Samuel Hearne, el pioner desconegut
tancar

Samuel Hearne, el pioner desconegut

Ray segueix el rastre de Samuel Hearne, el primer home blanc que va travessar el Canadà i contemplar l'oceà Àrtic; el mateix en qui Coleridge es va basar per escriure el seu famós poema "The Ancient Mariner".

02:27 Paisatges a través del temps amb David Dunlop - Els impressionistes nord-americans a Giverny, França
02:54 quèquicom - QQC respon 1
03:21 quèquicom - La joia de les mines prehistòriques de Gavà
tancar

La joia de les mines prehistòriques de Gavà

El reporter Miquel Piris s'enfunda el barret d'Indiana Jones i s'endinsa al subsòl de Gavà per buscar variscita, la joia que va moure els miners del neolític a excavar fins a 3500 quilòmetres de galeries mineres sota aquesta ciutat. Aquestes mines van ser explotades al llarg de tot un mil·lenni fa entre 5000 i 6000 anys. Amb l'arqueòleg especialista en el neolític, Antoni Palomo, Piris comença a cavar una mina utilitzant aixades de fusta i de pedra. Per comparar la tècnica neolítica amb les que s'utilitzaven al segle XX, Piris visita les explotacions de carbó de Cercs amb el Dr. Josep Font, enginyer de mines de la Universitat Politècnica, UPC. Al plató, Marc Boada ensenya a fer una làmpada prehistòrica amb materials actuals.

03:46 L'E42 o EUR: Símbol i somni del Novecento - L'E42 o EUR: símbol i somni del Novecento
tancar

L'E42 o EUR: símbol i somni del Novecento

Tothom que ha fet turisme per Roma ha tingut notícia o ha tret el nas en un barri perifèric, diferent, conegut per la misteriosa sigla EUR. Avui, un documental italià del 2005, produït per l'Istituto Luce, ens explicarà la història d'aquesta sigla i d'aquest barri, que és la història d'un dels projectes més megalòmans del règim de Mussolini.

04:51 Ones de xoc - Ones de xoc
tancar

Ones de xoc

Aquest "60 minuts" narra la història d'una ràdio que lluita per la pau, que dóna la paraula a la gent d'un país on s'imposa el silenci a punta de fusell. Al Congo, un país on l'índex de violació dels drets humans és dels més elevats de tot el món, els periodistes de Radio Okapi - una emissora que va néixer l'any 2002 - denuncien contínuament, posant les seves vides en perill, els pitjors abusos als quals la població civil està sotmesa.

05:43 Videoclips catalans - LA PORTA DELS SOMNIS, Aire lliure
05:47 Videoclips catalans - MIQUEL ABRAS, L¿últim adéu
05:50 Videoclips catalans - ELS AMICS DE LES ARTS,Jean-Luc
05:55 Videoclips catalans - SANJOSEX, Futur incert
06:00 Videoclips catalans - EL PETIT DE CAL ERIL, La Caterineta per la Merçé
06:03 Videoclips catalans - ERM, L¿home que gira
06:07 Travessies en camió
06:56 El Mekong: l'ànima d'un riu - Tailàndia i Laos, mare d'aigua
Progrmació BD ....
07:19 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la màquina del temps
tancar

Les Tres Bessones i la màquina del temps

Un inventor ha construït una màquina per viatjar pel temps. Les Bessones l'acompanyaran cap al futur, fins a una època en què les persones no han de fer cap esforç perquè tot ho fan les màquines. Però això és tan avorrit, que tots quatre tornen al passat per rescatar unes màquines que només fan riure, unes màquines anomenades joguines.

07:42 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i les pirates
tancar

Les Tres Bessones i les pirates

Les Bessones són a l'època en què els pirates eren els amos del mar. Disfressades de mariners, naveguen pel Carib en un vaixell. Allà coneixen Mary Reed, una noia que es fa passar per noi per poder ser mariner. Però aviat cauen en mans del temible John Rackam i la seva companya, Anne Bonny, la parella de pirates més famosa del Carib¿

08:08 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el follet Holet
tancar

Les Tres Bessones i el follet Holet

El gegant Mandrònius viu amb la seva filla Mandronieta en un bosc de la Vall d'Aran on no permet l'entrada dels romans. Per això els romans, gràcies a la traïció del follet Holet, segresten la Mandronieta. Les Bessones hauran de fer servir totes les seves habilitats, i també les de l'Avorrida, per convèncer l'Holet que les ajudi a alliberar la Mandronieta.

08:36 El llibre de la selva - El tresor del Cau Fred
tancar

El tresor del Cau Fred

El Kaa acaba de portar un missatge urgent i molt preocupant al Baloo. Resulta que el Thuu, el guarda del Tresor del Cau Fred, s'ha posat malalt i ha desaparegut. Sense ell ja no hi ha res que pugui impedir que els humans trobin el preuat tresor. El Mowgli, amb l'ajuda de la seva nova amiga, la Langur, ja va de camí cap al Cau Fred...

08:47 El llibre de la selva - La llegenda de l'urpa gegant
tancar

La llegenda de l'urpa gegant

El Mowgli, el Bagheera i el Baloo han sentit un rugit espantós i estan convençuts que només hi ha un animal a la selva capaç de cridar d'aquesta manera: l'Urpa Gegant. La curiositat del Mowgli l'ha dut a buscar el misteriós animal, però el Baloo ja l'ha avisat que la imaginació és més forta que qualsevol cosa que es pugui trobar. Què deu haver volgut dir?!

09:00 mic 3
09:00 Els cap de drap - Sorolls estranys
09:11 Pingu - En Pingu per la pilota
09:19 L'hora del Timmy - La galeta del Timmy
09:35 L'Scooby-Doo. On és, la mòmia? - L'Scooby-Doo. On és, la mòmia?
10:51 Doraemon - La càmera capturadora / El cinturó de campió
11:16 Doraemon - Els guants de neu / La xarxa de mares
11:44 Els pingüins de Madagascar - El tresor perdut de l'esquirol daurat
tancar

El tresor perdut de l'esquirol daurat

El Capità i companyia, per evitar que es faci realitat la llegenda i que el tresor de l'Esquirol Daurat caigui a mans de les rates, n'han acabat robant la clau. Es tracta d'una clau que representa la promesa de misteris, aventures, pistes falses, dobles jocs diabòlics i un clímax final d'infart. T'hi apuntes, a la recerca del tresor perdut?!

12:05 Els pingüins de Madagascar - El perill porta capa / Operació dormir
tancar

El perill porta capa / Operació dormir

El Capità està convençut que els còmics de superherois que han anat a parar a les mans del Recluta són un perill. I ben aviat descobrirem que té tota la raó del món! Avui va de superherois... i de supermalvats, és clar! Més tard, el Capità començarà a sospitar que el Recluta s'ha convertit en un agent doble i que s'ha passat al bàndol dels lèmurs. I si fos veritat?!

12:28 Els pingüins de Madagascar - El dormilega poruc / L'abraçada letal
tancar

El dormilega poruc / L'abraçada letal

Sense voler, els pingüins han llançat en Leonard, el coala, fora del zoo i ha anat a parar enmig de Manhattan. Ara l'únic que han de fer és rescatar-lo..., però abans que es faci fosc! Més tard, els pingüins començaran a sospitar de la nova boa constrictor que acaba d'arribar de Hoboken. I és que estan desapareixent tots els mamífers menuts del zoo!

12:54 EspieZ! Nova generació - Operació Gus Jr
tancar

Operació Gus Jr

Després de descobrir que hi ha problemes a les xarxes de comunicació de tot el món, els Espiez han començat a investigar en Boogie Gus, un delinqüent que coneixien molt bé les espies de Beverly Hills. Material específic per a la missió 401: el Bot pneumàtic virtual WOOHP, l'Aferrador superelàstic, l'Onada desbocada i la Pastilla del que s'esquitlla.

13:15 EspieZ! Nova generació - Operació Creuer accidentat
tancar

Operació Creuer accidentat

Algú ha entrat al sistema de seguretat de la WOOHP i és possible que hagi descobert la identitat secreta dels Espiez. Precisament avui, que els nostres herois se n'anaven de creuer! Poques vacances faran... Material específic per a la missió 848: el Rellotge raig de remolí, l'Esprai de pebrot picant Naga Jolokia i els Binocles d'ones cerebrals.

13:40 Un drama total, acció! - Cadena perpètua
tancar

Cadena perpètua

Avui és el dia de la pel·li de la presó: confinament, claustrofòbia, menjar fastigós, desconfiança... Cada capità haurà de triar un presoner de l'altre equip, que serà l'encarregat de superar els reptes. El primer: menjar-se el ranxo vomitiu que prepararan els xefs de cada equip. Qui guanya? L'últim de treure les tripes, és clar!

14:02 Un drama total, acció! - Algú va emmalaltir sobre el cucut
tancar

Algú va emmalaltir sobre el cucut

La tornada de l'Izzy ha deixat tothom descol·locat. Ningú s'imaginava que la Gwen fos capaç de fer un pacte amb l'altre equip, però les traïcions estan a l'ordre del dia, ja se sap. Per cert, avui toca jugar a metges! El primer repte, després d'haver memoritzat una pila de llibres de medicina, serà reconstruir un mort amb les parts desmembrades de dos cadàvers! Vols saber el segon?!

14:28 Fanboy i Chum Chum - El Dracuboy / Un monstre a la boira
tancar

El Dracuboy / Un monstre a la boira

En Fanboy està convençut que un vampir l'ha mossegat i en Chum Chum també vol convertir-se en un! Però com s'ho farà en Fanboy per fer d'en Chum Chum un vampir si el seu amic no té coll? En Boog creu que ha vist un monstre al Fresquimercat i confiarà la seva seguretat a en Fanboy i en Chum Chum, que s'han autoproclamat caçamonstres professionals.

14:50 Fanboy i Chum Chum - Fuga de cervells / El supernòvio
tancar

Fuga de cervells / El supernòvio

A causa d'un formidable i particular aterratge, el cervell d'en Fanboy surt del seu lloc i el nostre protagonista perd la memòria... Podrà recuperar-se a temps i evitar que la Yo segresti en Chum Chum? En Fanboy està practicant per ser un superheroi i, casualment, salva una damisel·la que té problemes, la Lupe. Quan ella decideix que, a partir d'ara, siguin nòvios, en Fanboy s'adonarà que ser un superheroi no és tan divertit com sembla.

15:16 Gat i gos - Els nous veïns
15:44 El llibre de la selva: Xafarranxo a la selva - El llibre de la selva: Xafarranxo a la selva
16:48 Un regal per a en Selim - Un regal per a en Selim
tancar

Un regal per a en Selim

En Selim, el fill del sultà farà set anys. Per al seu aniversari, pot triar el regal que més li agradi d'entre tots els que porta el mercader de curiositats. Després de veure com funcionen totes les joguines, en Selim tria un titella, una petita ballarina. Aviat descobrirà que el regal és molt més especial del que mai hauria imaginat.

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El grandot i la gavina
17:27 La Lua i el món - Perdona'm, Esquiroleta
17:30 La Lua i el món - El camí més curt
17:36 En Thomas i els seus amics - Un bon desig
17:48 L'hora del Timmy - El Timmy fa figures
18:03 La cuina dels titelles - La rateta
tancar

La rateta

A la Rateta li agrada molt el formatge i és per això que ens ensenya a fer croquetes de formatge. Per fer aquesta recepta necessitem llet i a la cuina no n'hi ha. Han d'avisar l'Aconseguidor perquè en vagi a buscar. L'Aconseguidor surt al món exterior i va a veure les vaques, descobreix que fan llet, però que ha d'anar a la botiga a comprar-ne. Com que la Rateta és molt presumida i tothom la troba molt bonica, tots els personatges li demanen per casar-s'hi.

18:25 La Supermots - L'hora de la màgica princesa Bella i el sr. Peixgròs
tancar

L'hora de la màgica princesa Bella i el sr. Peixgròs

Per fi el gran somni de la Supermots s'ha fet realitat! Avui farà de protagonista del seu programa de tele preferit: "L'hora màgica de la princesa Bella i el seu poni màgic."! I si no fos perquè tot plegat és una maquinació del senyor Peixgròs, li hauria sortit rodó... Avui aprendràs què volen dir les paraules "entabanar" i "enlairar-se"!

18:37 La Supermots - Endreça el passadís onze!
tancar

Endreça el passadís onze!

En Boi serà el substitut de la Supermots a la cerimònia d'inauguració del Passadís Onze. Així la Beti podrà anar a la sessió especial del debat a l'escola. El problema és que a la inauguració també hi assistirà la Dama Redundant... i amb moltes ganes de gresca! Avui aprendràs què volen dir les paraules "debat" i "substitut"!

18:53 El xou de l'Scooby-Doo - Els monstres marins
tancar

Els monstres marins

L'Scooby-Doo i companyia han anat a ajudar un amic seu a escorcollar un vaixell enfonsat on hi podria haver un tresor amagat d'un valor incalculable. De seguida s'adonaran que el fantasma del capità Piscado i els seus dos monstres, un pop i un varec, no tenen cap intenció de deixar-los treballar amb tranquil·litat. I ben aviat sabrem per què!

19:16 El xou de l'Scooby-Doo - Amenaça a Venècia
tancar

Amenaça a Venècia

L'Scooby-Doo i companyia han anat fins a Venècia a visitar el seu gran amic Antonio. Allà descobriran l'existència del Fantasma del Gondoler, que només té ulls per un collaret que porta l'Antonio, molt semblant al de la Daphne. Potser és per això que el fantasma els ha segrestat a tots dos! Avui toca resoldre un misteri entre gòndoles i canals!

19:41 Els pingüins de Madagascar - Vigília de Nadal accidentada
tancar

Vigília de Nadal accidentada

Cada any, el zoo de Central Park tanca des de la vigília de Nadal fins al matí del 26 de desembre. Els animals aprofiten l'absència d'humans per organitzar una gran festa pels fills de les famílies animals, una activitat que anomenen Nen-Nadal. Aquest any, però, el rei Julien està decidit a saltar-se la tradició... i vés a saber com pot acabar!

20:02 Els pingüins de Madagascar - El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt
tancar

El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt

El Noi d'Amarillo i el senyor Tux, és a dir, el Recluta, tenen un compte pendent. Tenen un historial d'odi i de frustració molt llarg i avui resoldran les seves diferències en un combat brutal de... minigolf?! Te'l perdràs?! Més tard, el Recluta, per superar una prova d'ascens, s'haurà d'enfrontar a la bèstia més temible de la selva d'asfalt: el bus del Cementiri Vuit.

20:27 Els pingüins de Madagascar - L'amic de la capsa / Orgull de toixó
tancar

L'amic de la capsa / Orgull de toixó

En Kowalski gairebé té enllestit el Psicopatró, un invent que els permetrà escoltar els pensaments més íntims de tothom. Només li falta una placa base amb prou potència, com la del joc electrònic d'en Mort! I està disposat a qualsevol cosa per aconseguir-la! Per cert, ho saps que el recluta té pànic als toixons? Avui, la Marlene descobrirà per què. No t'ho perdis!

20:55 Tom i Jerry - No et passis de llest
21:01 Tom i Jerry - Quin fred que fa!
21:09 Bugs Bunny i els seus amics - Concert concentrat
21:16 Tom i Jerry - L'agent super-ratolí
21:23 Tom i Jerry - El ratolí ve a sopar
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Potes de granota
06:04 La Lua i el món - Jocs i llums
06:07 Megaminimals - Arbre de Nadal
06:13 Megaminimals - Fulles seques
06:19 Zoomix
06:22 Zoomix
06:25 Zoomix
06:29 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

En Timmy ha demanat a en Cosmo i a la Wanda que creïn el nòvio perfecte per la Vicky. D'aquesta manera estarà tan enfeinada que no li podrà fer de cangur. La pega és que en Ricky, perquè li agradi a la Vicky, ha de ser tant o més cruel que ella! Ara en Timmy té dos cangurs que li fan la vida impossible... I els padrins màgics no hi poden fer res quan hi ha amor autèntic!

06:41 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Després de comprovar que a la Trixie li encanta la gent que fa riure, en Timmy ha demanat a en Cosmo i a la Wanda que el converteixin en el nen més graciós de la Terra. El problema és que ara ningú no se'l pren seriosament. Ni els pares quan els demana la paga, ni els seus padrins màgics quan els demana que desfacin l'encanteri! Preparat per fer-te un tip de riure?!

06:52 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avorrit de veure que tota la gent és normal, en Timmy ha demanat que tot sigui com en els còmics del Mentó Roig. Aviat, però, el malvat Negamentó l'enredarà perquè desitgi que només tinguin poders els dolents. Com s'ho faran en Timmy, en Cosmo, la Wanda i el Mentó Roig per evitar que en Negamentó s'apoderi del món, si no tenen poders?!

Progrmació BD ....
21:32 Bola de Drac Z Kai - Aquest és el poder d'un supernamekià ! L'A17 contra en Cor Petit !
21:57 L'un per l'altre - L'estafa perfecta
tancar

L'estafa perfecta

El Cabanes es presenta a l'hostal amb tot d'ecultures que li ha deixat en herència una parenta llunyana. Un alemany que s'allotja a l'hostal descobrirà una figura d'un important escultor. El Calafell, la Maria, El Toni i la Rosa s'empescaran la manera d'estafar el Cabanes i quedar-se amb la figureta, encara que, finalment, els estafats seran ells mateixos.

22:37 Skins - Tony
23:23 Skins - Effy
00:14 Misfits - T1E3
tancar

T1E3

Després de la tempesta estan passant coses molt estranyes. Per a tots menys per en Nathan, que no aconsegueix saber quin poder ha adquirit. Les coses per als nois es posen complicades quan veuen que al pont on van amagar els cadàvers estan construint una estació de control mediambiental.

01:00 Farscape - Possibilitats infinites (ii): ícar perdura
tancar

Possibilitats infinites (ii): ícar perdura

Talyn ha quedat encegada, i l'única possibilitat de supervivència de la tripulació és completar l'arma definitiva.

01:46 One piece - El pirata segrestat i el vaixell pirata esperant la mort
tancar

El pirata segrestat i el vaixell pirata esperant la mort

En Ruffy i la Nami es neguen a creure que el Going Merry no es pugui arreglar, i discuteixen amb la gent de les drassanes. Però els encarregats de les drassanes no canvien d'opinió i els diuen que hi tornin quan vulguin comprar un vaixell nou. En Ruffy i la Nami, a més, s'adonen que algú els ha canviat les maletes, i que els 299 milions de "bellies" han desaparegut. La Nami s'adona immediatament del que ha passat: algú ha segrestat l'Usopp. Se'n torna al vaixell a guardar-hi els 100 milions de "bellies" que encara els queden, i pel camí troba l'Usopp, que ha rebut una bona pallissa. Els membres de la família Franky li han pres els diners. Sense esperar cap resposta de la Nami, l'Usopp se'n va de dret a Franky House per enfrontar-se als seus atacants...

02:10 L'un per l'altre - L'estafa perfecta
tancar

L'estafa perfecta

El Cabanes es presenta a l'hostal amb tot d'ecultures que li ha deixat en herència una parenta llunyana. Un alemany que s'allotja a l'hostal descobrirà una figura d'un important escultor. El Calafell, la Maria, El Toni i la Rosa s'empescaran la manera d'estafar el Cabanes i quedar-se amb la figureta, encara que, finalment, els estafats seran ells mateixos.

02:50 Misfits - T1E3
tancar

T1E3

Després de la tempesta estan passant coses molt estranyes. Per a tots menys per en Nathan, que no aconsegueix saber quin poder ha adquirit. Les coses per als nois es posen complicades quan veuen que al pont on van amagar els cadàvers estan construint una estació de control mediambiental.

03:37 L'un per l'altre - L'estafa perfecta
tancar

L'estafa perfecta

El Cabanes es presenta a l'hostal amb tot d'ecultures que li ha deixat en herència una parenta llunyana. Un alemany que s'allotja a l'hostal descobrirà una figura d'un important escultor. El Calafell, la Maria, El Toni i la Rosa s'empescaran la manera d'estafar el Cabanes i quedar-se amb la figureta, encara que, finalment, els estafats seran ells mateixos.

04:20 Misfits - T1E3
tancar

T1E3

Després de la tempesta estan passant coses molt estranyes. Per a tots menys per en Nathan, que no aconsegueix saber quin poder ha adquirit. Les coses per als nois es posen complicades quan veuen que al pont on van amagar els cadàvers estan construint una estació de control mediambiental.

05:05 Dotze+1 - La fe amb Fra Eduard Rey
tancar

La fe amb Fra Eduard Rey

La fe amb fra Eduard Rey. Es parla de la religió i els joves, de la intransigència de l'església catòlica amb temes com l'homosexualitat o els anticonceptius i de l'existència de Déu.

05:22 L'un per l'altre - L'estafa perfecta
tancar

L'estafa perfecta

El Cabanes es presenta a l'hostal amb tot d'ecultures que li ha deixat en herència una parenta llunyana. Un alemany que s'allotja a l'hostal descobrirà una figura d'un important escultor. El Calafell, la Maria, El Toni i la Rosa s'empescaran la manera d'estafar el Cabanes i quedar-se amb la figureta, encara que, finalment, els estafats seran ells mateixos.