Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 PLAN
09:00 Els rebels silenciosos de Déu - Els rebels silenciosos de Déu
tancar

Els rebels silenciosos de Déu

A l'oest de Montana, en un lloc anomenat Libby, hi viu un amish que es diu Ora Miller. Viu aquí amb la seva família, els seus fills, els seus néts i unes quantes desenes de seguidors. Els amish formen una comunitat cristiana que desconfia de la tecnologia moderna.

09:29 Escenaris de la cultura universal - Borobudur, la muntanya dels déus
tancar

Borobudur, la muntanya dels déus

El temple de Borobudur, situat al mig de la jungla de Java, a Indonèsia, està considerat una de les meravelles del món. Aquest santuari del segle IX és el temple budista més gran del món. Està construït amb gairebé dos milions de blocs de roca volcànica. Però encara hi ha molts misteris al seu voltant: quines van ser les raons per les quals es va construir, quina va ser la seva funció i per què va ser abandonat tan sols cent anys després de ser construït.

10:32 Discovery atlas: descobrint Mèxic - Discovery Atlas: Mexico revealed
11:21 Eugenèsia canina - Eugenèsia canina
tancar

Eugenèsia canina

Els hem fet servir de guardians de castells, de rescatadors, de caçadors, d'accessoris de moda i de pastors. Amb 400 races i més que van apareixent, des del diminut chihuahua fins a l'immens bullmastiff, els gossos són l'espècie animal que presenta més diferències morfològiques del planeta. En aquest programa explorarem les raons que fan del gos el millor amic de l'home.

12:17 Pel·lícula - Allibereu Willy 2
tancar

Allibereu Willy 2

Fa dos anys que Jesse va ajudar l'orca Willy a ser lliure. Ara Jesse viu amb els seus pares adoptius, però quan s'assabenta que la seva mare biològica ha mort, farà un viatge durant el qual es retrobarà amb Willy i amb el seu vell amic Randolph.

14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Viure en un oasi
tancar

Viure en un oasi

Als oasis, petites taques verdes que apareixen enmig d'un desert com a conseqüència d'un aflorament d'aigua subterrània, la planta més representativa és la palmera datilera. Però, en alguns grans oasis, hi ha mercats de bestiar on és fàcil veure quins són els animals més ben adaptats al desert.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 Zodíac - Cap. 1
17:36 Pel·lícula - Com gats i gossos
tancar

Com gats i gossos

Sense que els humans hagin sospitat mai res, des del principi de la civilització s'ha desenvolupat una guerra. És una guerra secreta però que es pot trobar a dins de qualsevol casa. La lluita la protagonitzen dos bàndols rivals: els gossos i els gats que, d'un temps ençà, han declarat una treva. Però ara un gat encapçala un pla per inhabilitar la població mundial dels gossos i, d'aquesta manera, deixar els humans sense protecció.

18:55 Just for laughs
19:04 Just for laughs
19:23 Rex - Cap. 51 Passió mortal
20:20 Bocamoll
20:49 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Pau està sorprès de la gran quantitat de canals que ofereix la TDT. Però, com s'ho farà per encabir-los tots en el seu comandament a distància? Finalment aconseguirà grans èxits tecnologics: programar una torradora, ajudar els amics de la tieta a sintonitzar canals de TDT... És una fera.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 Crackòvia - Cap. 6 Crackòvia Especial
tancar

Cap. 6 Crackòvia Especial

TV3 presenta "Crackòvia", una visió de l'actualitat esportiva a través del gag. En aquesta edició, el programa presenta un especial resum de l'any. Puyol (Jordi Rios) i Guti (Xavi Serrano) presenten una selecció dels millors gags del 2009. El programa repassa els sis títols aconseguits pel Barça, sense oblidar els fets més destacats del Madrid i l'Espanyol.

22:30 Documentals - L'arbitre
tancar

L'arbitre

Què passa en el vestidor d'un àrbitre de Primera Divisió abans d'un gran partit? I al final? Què passa quan fa un error greu? I la seva família, com ho viu? TV3 estrena en obert el documental "L'àrbitre", que veu la llum després d'haver estat embargat pel Comitè d'Àrbitres i per la Federació Espanyola de Futbol. Aquest documental mostra, per primera vegada, les converses entre un àrbitre de Primera Divisió, els jutges de línia i els jugadors. Som davant d'un treball que explica, des de dins, un món desconegut però que cada partit és en boca de tothom.

23:20 L'any perfecte: El Barça de les 6 copes - L'ANY PERFECTE: el Barça de les 6 Copes
tancar

L'ANY PERFECTE: el Barça de les 6 Copes

"L'any perfecte: el Barça de les sis copes", un especial dirigit per Bernat Miró i Santi Padró, amb les imatges de la millor temporada de la història del Barça.

23:38 L'any perfecte: El Barça de les 6 copes - La temporada perfecta
tancar

La temporada perfecta

"La temporada perfecta" és rograma especial de 50 minuts que resumeix el millor del Barça del 2009 a través de les millors imatges de l'equip que es va proclamar campió de Copa, Lliga i Champions. "La temporada perfecta" és el vídeo que al Pep Guardiola li agradaria regalar a tots els jugadors de la plantilla, perquè així tindrien guardades per sempre les millors jugades de millor temporada que hagi fet mai cap equip en tota la història del Futbol Club Barcelona.

00:40 Pel·lícula - 2001: una odissea de l'espai
tancar

2001: una odissea de l'espai

Kubrick es va basar en un relat d'Arthur C. Clarke, "The Sentinel", per fer una aportació decisiva a la ciència ficció. La idea que el va atraure va ser pensar que deuen existir formes de vida intel·ligent superiors i més antigues que els éssers humans. A la pel·lícula, dos astronautes de la nau "Discovery", que viatja a Júpiter, estan en mans de l'ordinador Hal 9000 que els controla la nau. Però un dia la màquina incorre en un error i els astronautes decideixen anul·lar les seves funcions superiors i mantenir només les mecàniques. Però Hal s'adona dels seus propòsits i es rebel·la.

03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:04 L'Ànima del 33
07:08 Jimmy Doherty al jardí de Darwin - Idees perilloses
tancar

Idees perilloses

Amb la ment plena de records dels milers d'espècies que havia observat per tot el planeta, Darwin va iniciar una sèrie d'experiments a casa seva, Down House. Va analitzar com les llavors viatjaven pel món a través dels corrents oceànics i va confirmar la seva idea sobre la diversitat observant un prat que tenia a la vora. La increïble quantitat de plantes diferents que hi va trobar, més de 140, va reforçar la confiança en la seva teoria.

08:07 Planeta Terra
08:07 El pescador aventurer - Quebec
08:32 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - L'Antiga Olímpia. Per l'honor i la branca d'olivera. Grècia
08:49 Mars del món - Exquisideses del mar
tancar

Exquisideses del mar

Aquesta volta al món en clau gastronòmica inclou la visita a Carry le Rouet, a la Costa Blava, on només set pescadors tenen llicència per criar eriçons de mar, una espècie amenaçada d'extinció.

09:33 Els anys brillants
10:28 Pel·lícula - La bona veu
tancar

La bona veu

Pepe és un taxista molt a prop dels 60, avorrit i amb problemes de cor al que la vida està a punt de canviar-li radicalment. Descobreix que té un fill d'uns vint anys del que no sabia res, fruit d'una vella relació amb la millor amiga de la seva dona. Jordi, el fill de Pepe, arriba a la vida del seu pare com un terbolí. Intel·ligent, homosexual, enamorat, seropositiu i apassionat de la vida, Jordi s'apropa al seu desconegut pare amb moltes preguntes que Pepe no té resposta.....però el sacrifici, l'amor i la veritat pot canviar tots els prejudicis.

11:58 L'Ànima del 33
12:03 La veritat sobre el menjar - Cap. 1 Com estar sà
tancar

Cap. 1 Com estar sà

En lloc d'engolir medicaments per evitar i tractar les malalties, una solució més bona seria consumir els aliments adequats. Hem investigat els consells i les dietes de salut que es venen com a protecció contra malalties i hem esbrinat què s'ha de donar al cos per evitar infeccions. La dieta Evo: Hem viatjat enrere en el temps per examinar la "dieta evolutiva" i per saber si el que menjaven els nostres avantpassats primitius té el secret per combatre els problemes de salut de la civilització occidental actual. Nou addictes al menjar ràpid seguiran una dieta de primats en un clos de Paignton Zoo. La prova dels calçotets flatulents: Gràcies a aquesta peça de roba interior hem descobert la quantitat de gas que arriba a produir una persona i quina és la bactèria que el provoca.

12:54 L'Ànima del 33
12:58 Postals des de l'Antàrtida - Postals des de l'Antàrtida
tancar

Postals des de l'Antàrtida

L'Antàrtida és actualment l'únic territori pràcticament verge del planeta que es conserva, gràcies a les seves condicions climatològiques i geogràfiques i perquè està sotmès a un tractat internacional de protecció, el Tractat Antàrtic, que prescriurà l'any 2041. Però darrerament s'ha desenvolupat de manera espectacular l'única activitat econòmica legal que es pot dur a terme al continent, el turisme. Sobre un nou interrogant: pot arribar a ser un perill per aquest continent? Entrevistarem Tomàs Molina, meteoròleg i Martí Boada, geògraf, naturalista i doctor en Ciències Ambientals. Tots dos van viatjar amb l'expedició del documental.

13:50 Travelogue of masterpieces
13:55 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ MICROCOSMOS TEATRE
14:00 RITMES
14:00 Ritmes concert - Leonard Coen 1a part.
14:56 L'Ànima del 33
15:00 Paranys de la natura - Defenses diabòliques
15:21 Paranys de la natura - Lladres llaminers
15:46 Planeta Terra
15:46 Corals amenaçats - Les Maldives i l'oceà Índic
tancar

Les Maldives i l'oceà Índic

Els esculls coral·lins són una font valuosíssima de divises per les illes. No obstant això, els beneficis van més enllà dels guanys de la indústria turística. Els esculls també són importants perquè actuen de trencaones natural i protegeixen les illes de l'arribada d'un tsunami. Aquí, l'amenaça que pateixen els esculls representa una problema nacional que cal afrontar tant per part de l'estat com de la societat civil. El programa analitza el ventall de mesures proteccionistes que s'estan duent a terme.

16:38 El pescador aventurer - Costa Rica
17:03 Curiositats del món animal - Gat pescador
17:08 Curiositats del món animal - La pantera dels neus
17:14 L'Ànima del 33
17:18 Marilyn: les últimes sessions
18:17 Basars d'orient - Basars d'orient
tancar

Basars d'orient

Aquest documental és un viatge cap als principals mercats de l'Àsia, mercats que van aparèixer a l'època de la Ruta de la Seda i que encara es mantenen vius. Alguns estan tal com els va descobrir l'explorador italià Marco Polo, i altres mantenen l'ambient dels llocs fins al punt que sembla que el temps s'hagi aturat. L'espectador se sentirà transportat a l'època en què en aquests mercats només hi arribaven les caravanes.

19:07 Blogs Europa - Paris Artistes
19:14 Cànon
19:14 Cànon Visions - Wim Wenders: història dels primers temps
tancar

Wim Wenders: història dels primers temps

En converses íntimes, Wim Wenders parla sobre l'educació protegida que va rebre en l'Alemanya de la postguerra. El documental el segueix en un viatge al passat que el durà a París, on va viure com a jove pintor i on va prendre la decisió de convertir-se en cineasta. Wenders narra les seves experiències, èxits i fracassos com a estudiant de cinema en el seu camí cap a la direcció. També expressa les actituds i l'eufòria que es respirava entre la primera promoció d'estudiants a l'escola de cinema que s'acabava d'inaugurar a Munic. Algunes imatges de les primeres produccions de Wenders il·lustren com, una vegada rere l'altra, el director representa gent que ha conegut i experiències autèntiques. Aquesta, però, només és una de les maneres com aquest documental fa nova llum a les primeres pel·lícules de Wim Wenders.

20:08 Mars del món - Cercadors de diamants
tancar

Cercadors de diamants

El "Seahawk" puja i baixa amb les onades i es manté en posició gràcies a vuit grans àncores. El capità Wilson es mira una gran banyera que serveix per rentar les pedres que xuclen enormes mànegues que rastregen el fons marí. Gary Wilson baixa a buscar-hi diamants des de fa 24 anys.

20:51 Guies de butxaca - Istanbul
21:00 Navegant pels sabors - Nova Núrsia
21:30 Caminant entre dinosaures: L'urpa gegant - Caminant entre dinosaures: L'urpa gegant
22:02 Especial Lluna
22:34 Especial Lluna - A l'ombra de la lluna
tancar

A l'ombra de la lluna

El 20 de juliol es compleixen 40 anys d'un esdeveniment que va captivar tot el món: l'arribada de l'home a la lluna; la primera vegada, però no la darrera, que l'home posaria el peu en aquest satèl·lit. "Sense ficció" emet un documental excepcional que recull el testimoni de tots els astronautes, la majoria dels quals són, avui en dia, avis septuagenaris, que van arribar a la lluna amb totes les missions del programa Apol·lo, vigent fins a l'any 1972. En aquest documental, que mostra imatges inèdites fins ara ocultes en els arxius de la NASA, Michael Collins i Buzz Aldrin són només alguns dels noms que narren amb les seves pròpies paraules el somni d'arribar a la lluna. "In the shadow of the moon" aconsegueix reunir per primera vegada, i molt probablement l'última, els membres supervivents de totes les missions de l'Apol·lo que es van dirigir a la lluna.

00:11 Especial Lluna - La lluna: una atracció fatal
tancar

La lluna: una atracció fatal

Una mirada desenfadada al nostre veí més pròxim i més romàntic del cel: la lluna. Ja fa quaranta anys que l'home la va trepitjar per primer cop, i la relació es renova constantment. Ja hi ha empreses privades que construeixen coets per anar a la lluna. La NASA té previst instal·lar-hi un assentament humà, i els científics diuen que la llum del sol reflectida a la lluna podria resoldre els problemes d'energia actuals. A més a més, també veurem com ha influït la lluna en la nostra cultura, des de les obres més romàntiques de Shakespeare fins a les cançons més populars.

00:55 Taller - Al seu aire
tancar

Al seu aire

Ell viu al seu cercle, on giren les seves idees. Tota una filosofia de vida. Per en Quico, un pessimista només és un que té un punt de vista equivocat. L'altre està enamorat del carrer, la seva dona de tota la vida. En Pep pensa que val més morir d'avorriment que d'amor. Cap dels dos no ha treballat mai. En Quico veu els diners en guitarres i en Pep camina per la vida amb els seus llibrets plens de silenci. Tenien ideals i després d'anys de vivències i cúmuls d'experiències els mantenen. Juguen amb la vida, van al seu aire, a la seva. Es reinventen a cada tirada i es posicionen enfront el món. Si el joc tornés a començar, canviarien?

01:16 Dissonàncies - Dissonàncies
tancar

Dissonàncies

Dissonàncies "Disonancias" és una plataforma que uneix un artista a una empresa durant nou mesos, el temps per desenvolupar un projecte d'innovació proposat per l'empresa. Dins d'aquest marc, el reportatge segueix el desenvolupament de dos projectes. El primer se centra en la metodologia i processos de treball d'un departament de TV3 i el segon mostra la construcció de dues "arquitectures" amb requisits molt especials. Caroline Fournier (Poitiers, 1982) Diplomada de Belles Arts a Estrasburg, es forma a la Gestió Cultural a la Universitat de Barcelona, cultivant el seu interès per la dansa i videodansa. Estableix la seva primera experiència en l'àmbit de la creació audiovisual al taller de Videodansa de l'Institut del Teatre, realitzant el seu primer curt de videodansa. Des d'aleshores, amplia també la seva pràctica cap al documental com a forma d'investigació d' iniciatives destacables.

01:34 Cànon
01:34 Cànon Visions - Wim Wenders: història dels primers temps
tancar

Wim Wenders: història dels primers temps

En converses íntimes, Wim Wenders parla sobre l'educació protegida que va rebre en l'Alemanya de la postguerra. El documental el segueix en un viatge al passat que el durà a París, on va viure com a jove pintor i on va prendre la decisió de convertir-se en cineasta. Wenders narra les seves experiències, èxits i fracassos com a estudiant de cinema en el seu camí cap a la direcció. També expressa les actituds i l'eufòria que es respirava entre la primera promoció d'estudiants a l'escola de cinema que s'acabava d'inaugurar a Munic. Algunes imatges de les primeres produccions de Wenders il·lustren com, una vegada rere l'altra, el director representa gent que ha conegut i experiències autèntiques. Aquesta, però, només és una de les maneres com aquest documental fa nova llum a les primeres pel·lícules de Wim Wenders.

02:27 Navegant pels sabors - Nova Núrsia
02:54 Taller - Al seu aire
tancar

Al seu aire

Ell viu al seu cercle, on giren les seves idees. Tota una filosofia de vida. Per en Quico, un pessimista només és un que té un punt de vista equivocat. L'altre està enamorat del carrer, la seva dona de tota la vida. En Pep pensa que val més morir d'avorriment que d'amor. Cap dels dos no ha treballat mai. En Quico veu els diners en guitarres i en Pep camina per la vida amb els seus llibrets plens de silenci. Tenien ideals i després d'anys de vivències i cúmuls d'experiències els mantenen. Juguen amb la vida, van al seu aire, a la seva. Es reinventen a cada tirada i es posicionen enfront el món. Si el joc tornés a començar, canviarien?

03:15 Dissonàncies - Dissonàncies
tancar

Dissonàncies

Dissonàncies "Disonancias" és una plataforma que uneix un artista a una empresa durant nou mesos, el temps per desenvolupar un projecte d'innovació proposat per l'empresa. Dins d'aquest marc, el reportatge segueix el desenvolupament de dos projectes. El primer se centra en la metodologia i processos de treball d'un departament de TV3 i el segon mostra la construcció de dues "arquitectures" amb requisits molt especials. Caroline Fournier (Poitiers, 1982) Diplomada de Belles Arts a Estrasburg, es forma a la Gestió Cultural a la Universitat de Barcelona, cultivant el seu interès per la dansa i videodansa. Estableix la seva primera experiència en l'àmbit de la creació audiovisual al taller de Videodansa de l'Institut del Teatre, realitzant el seu primer curt de videodansa. Des d'aleshores, amplia també la seva pràctica cap al documental com a forma d'investigació d' iniciatives destacables.

03:32 Espai Lluna
04:05 Paranys de la natura - Defenses diabòliques
04:26 Paranys de la natura - Lladres llaminers
04:48 La veritat sobre el menjar - Cap. 1 Com estar sà
tancar

Cap. 1 Com estar sà

En lloc d'engolir medicaments per evitar i tractar les malalties, una solució més bona seria consumir els aliments adequats. Hem investigat els consells i les dietes de salut que es venen com a protecció contra malalties i hem esbrinat què s'ha de donar al cos per evitar infeccions. La dieta Evo: Hem viatjat enrere en el temps per examinar la "dieta evolutiva" i per saber si el que menjaven els nostres avantpassats primitius té el secret per combatre els problemes de salut de la civilització occidental actual. Nou addictes al menjar ràpid seguiran una dieta de primats en un clos de Paignton Zoo. La prova dels calçotets flatulents: Gràcies a aquesta peça de roba interior hem descobert la quantitat de gas que arriba a produir una persona i quina és la bactèria que el provoca.

05:38 Viure Catalunya - Torroella de montgrí
05:47 Curiositats del món animal - Gat pescador
05:53 RITMES
05:53 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - IRAKUNDA. Que Dios reparta suerte
06:04 Ritmes.clips - MENAIX A TRUÀ. Secrets
06:07 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ MICROCOSMOS TEATRE
06:12 RITMES
06:12 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Glissando, Pep Sala, Josep Puntí, Albert Pla, Gerard Quintana, Estopa, Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Manel, Cram, Espart, Albert Fibla, Lax¿n¿busto, La increïble història de Carles Carolina, Joan Miquel Oliver, El perir de cal Eril, Plouen Catximbes, Abus, The Gruixut's i Ramon Sailo.

Progrmació BD ....
07:15 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Kumahachi i la síndrome de quedar en primer lloc
07:45 La ciutat dels poppets - La Patty i el meravellós esquirol volador
07:56 La ciutat dels poppets - El poder del clubhouse
08:08 SamSam - El fillaixtre d'en Marxel Primer
tancar

El fillaixtre d'en Marxel Primer

Tot tornar cap a casa de comprar amb en SamSam, el plat volador de la SamMare s'ha espatllat i han hagut de fer un aterratge d'emergència al planeta Marx. Tampoc no seria tan greu, si no fos perquè el Rei Marxel I s'ha enamorat bojament de la SamMare! I si l'arribés a convèncer que es casin, en SamSam es convertiria en el seu fillastre! Quina creu!

08:14 SamSam - L'atac dels pixaners
tancar

L'atac dels pixaners

Abans de sortir de casa, la SamMare ha avisat en SamSam que ha d'anar amb molt de compte. Però, ben mirat, ja no és una criatura... Segur que no tindrà cap accident! El que no s'espera és que quan aterri al desert, els tres Pixaners l'ataquin sense pensar-s'ho dues vegades. De fet, són coses que et poden passar, encara que siguis un heroi còsmic!

08:23 mic 3
08:23 Pingu - En Pingu fa esquí de muntanya
tancar

En Pingu fa esquí de muntanya

Avui en Pingu ha sortit a fer esquí de muntanya amb un amic seu. Pel camí es troben un pingüí gran que també esquia, i se'n comencen a riure, fins que a en Pingu se li trenquen esquís. Què et sembla? Es mereixen que els ajudi, el pingüí gran?

08:28 Pingu - En Pingu al Museu d'Art
tancar

En Pingu al Museu d'Art

En Pingu i en Robby no han parat de fer entremaliadures durant la visita al museu d'art. El director els va al darrere arreglant tot el que van espatllant, però cada vegada la fa més grossa. No sé pas com acabarà, tot plegat...?

08:34 Bob, el manetes - Flex, el fantàstic
08:51 Asha - Cap. 7 Un rei negre
tancar

Cap. 7 Un rei negre

Arriba Nadal. El Makari, el pare del Mutala, ha trobat feina de patge del rei negre, o de "carter temporal de cartes de nens", que és com ho explica als Carotes, perquè ni ell ni la seva família coneixen encara la tradició dels Reis d'Orient. Quan els Carotes li expliquen de què va tot plegat, el Mutala s'indigna amb la poca consideració que els Reis d'Orient han tingut amb el seu poble. El noi acabarà parlant amb el rei negre en persona, que, amb l'Asha, li faran entendre que cada cultura té les seves tradicions i li recordarà que al Senegal també hi ha un dia ("El Axor") en què es fan regals als nens...

09:03 Asha - Cap. 8 Sospitós habitual
tancar

Cap. 8 Sospitós habitual

Al Roc li ha desaparegut la videoconsola. Sembla que algú ha obert la seva motxilla i se l'ha endut. Moltes sospites recauen en l'Ahmed, de la colla dels Barroers, el "sospitós habitual" de l'escola i del barri. Fins i tot, l'Asha i altres Carotes el consideren culpable. Però el Roc els fa veure que no poden acusar ningú sense tenir-ne cap prova. L'Asha troba una pista que implica el Nabil, el seu germà gran, i el segueix d'amagat per comprovar-ho. Sembla que el noi amaga alguna cosa important i l'Asha no es rendirà fins a descobrir el secret del seu germà. I, finalment, el Roc recuperarà la videoconsola...

09:20 Doraemon - 1ª Hist.: La guerra de les maquetes (1ª part). 2ª Hist.: La guerra de les maquetes (2ª part)
09:50 Doraemon - Vuit dies al castell de Ryugu (1ª part)
10:19 El Nadal d'un nen a Gal·les - El Nadal d'un nen a Gal·les
10:49 Perdut i trobat - Perdut i trobat
11:18 Els pingüins de Madagascar - El caos de les crispetes / Vist i no vist
11:40 Els pingüins de Madagascar - Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona
12:05 Blue dragon - Cap. 43 Els set guerrers de la llum
12:27 Blue dragon - Cap. 44 La veritat
12:52 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i la bici espantadissa
13:19 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i el calendari de records
13:43 Minúscul - Cap. 7 El zepelí
tancar

Cap. 7 El zepelí

A l'aguait, esperant que alguna presa quedi atrapada a la teranyina, l'aranya s'ha endut un ensurt que l'ha deixat amb la boca oberta. Resulta que a les branques del costat de casa seva, s'hi ha quedat un globus enganxat! Decidida a desfer-se d'aquest objecte tan empipador, hi puja a sobre i... Sorpresa! El globus surt volant... amb l'aranya al damunt!

13:49 Minúscul - Cap. 8 Groc
tancar

Cap. 8 Groc

El centpeus és l'animaló més poruc que s'arrossega per la capa de la Terra. Tot li fa por! Una fulla que cau, el sorollet més petit, qualsevol cosa l'espanta. El que no sap, pobre, és que s'acosta una tempesta de llamps i de trons... On s'amagarà? A sota d'un got de plàstic? A dins de la mànega del jardí? Aquest potser no és gaire bon lloc...

13:56 Play - Cap. 44
14:24 Contes animats d'arreu del món - El cuc dels gerds. Un conte de Finlàndia
14:39 Contes fantàstics polonesos - Dotze mesos
14:53 Contes clàssics - El vestit nou de l'emperador
tancar

El vestit nou de l'emperador

Fa molts i molts anys, en un palau molt gran, hi vivia un emperador que li encantava dur roba bonica, elegant i extraordinàriament cara. Un bon dia van arribar dos estafadors molt astuts amb un pla d'allò més enginyós: li farien un vestit amb una tela que era invisible per les persones curtes de gambals. Ell s'ho va empassar... però en va aprendre una bona lliçó!

15:02 Gat i gos - La bogeria dels 4x4 / L'or del gatigos
15:26 Pat i Stan - Cap. 146 Un regal de Nadal per a la Stéphanie
15:31 Ja torna a ser Nadal - Ja torna a ser Nadal
16:40 Pat i Stan - Cap. 185 Tortell de reis
16:45 Contes de com va ser - La papallona que va picar de peus a terra
tancar

La papallona que va picar de peus a terra

Al principi dels temps més antics, el destí de l'home més poderós del món va quedar totalment trastocat, perquè la papallona més diminuta havia fet batre les ales. Avui coneixerem la història del sultà Suleiman Bin Daoud, un sobirà molt savi que entenia tot el que deien les bèsties, les flors i les roques, i que estava casat amb 999 dones. No t'ho perdis!

16:59 Pat i Stan - Cap. 224 Figures amb estil
17:01 Contes clàssics - Les sandàlies màgiques
tancar

Les sandàlies màgiques

Fa molts anys, l'emperador del Japó governava una terra de cirerers, grans temples i santuaris daurats. Al camp hi havia moltes riqueses, però la ciutat era plena de gent pobra. Un d'ells era en Taro, un noi que tenia la mare malalta i moltes dificultats per sobreviure. Fins que un bon dia, un avi li va regalar unes sandàlies màgiques... I vols saber què va passar?

17:06 Contes clàssics - El gat amb botes
tancar

El gat amb botes

Fa molt temps, en un país molt llunyà, hi vivia un moliner pobre que tenia tres fills. Quan es va fer vell va decidir donar als seus fills tot el que posseïa, que no era gran cosa. A l'hereu, li va donar el molí. Al segon, li va donar l'ase. Però al petit només li va poder donar... un gat que li va canviar la vida! I només amb una bossa i unes botes noves!

17:11 Pat i Stan - Cap. 239 Allau
17:17 Mila - Tundé, l'elefant regròs
tancar

Tundé, l'elefant regròs

Avui la Mila t'explicarà la història d'en Tundé, un elefantot que li encantava destrossar cases. Després de comprovar que ni els guerrers més valents no eren capaços d'aturar-lo, l'Amidou, el cap del poble, va decidir demanar ajut als animals de la sabana. I encara que tots se n'hi riguessin, la Saba, la rateta del poble, també s'hi va apuntar...

17:24 Mila - En Rodolf i en Karlo
tancar

En Rodolf i en Karlo

Avui la Mila està molt decebuda amb la Lucy i se sent com en Karlo, un eriçó que es pensava que en Rodolf, la guineu més popular del bosc, era amic seu. No saps el conte?! Doncs la Mila te l'explica! En Karlo es va adonar que no es podia refia d'en Rodolf un dia que el va deixar tot sol davant d'en Pit, l'ós bru. Vols saber com s'ho va fer per donar-li una lliçó?!

17:32 La cuina dels titelles - Alí Babà
tancar

Alí Babà

L'Alí Baba ens ensenya a fer una recepta del seu país, tabule, però com que a la cuina no tenen bulgur, han d'avisar l'Aconseguidor perquè en busqui. Aquest despistat va a buscar bulgur per diferents botigues ètniques. De mica en mica es va veient que a la cuina van desapareixent coses i descobrim que els 40 lladres han seguit l'Alí, i li buiden sigil·losament totes les caixes del rebost.

17:56 mic 3
17:56 Pingu - La presentació d'en Pingu
tancar

La presentació d'en Pingu

En Pingu i els seus amics accepten jugar un partit d'hoquei sobre gel amb la colla de l'Hugo. Però fer un partit no vol dir barallar-se i discutir-se. Em fa l'efecte que val més que es dediquin només a patinar, que així segur que no prendran mal.

18:04 Bob, el manetes - La pel.lícula del Carbassot
18:16 El carrer dels ocells - La nostra coral
18:33 Els contes de les 1001 nits
18:50 Contes fantàstics polonesos - La cabra mentidera
19:04 Play - Cap. 51
19:35 Contes fantàstics polonesos - La muntanya de vidre
19:52 Contes de com va ser - La papallona que va picar de peus a terra
tancar

La papallona que va picar de peus a terra

Al principi dels temps més antics, el destí de l'home més poderós del món va quedar totalment trastocat, perquè la papallona més diminuta havia fet batre les ales. Avui coneixerem la història del sultà Suleiman Bin Daoud, un sobirà molt savi que entenia tot el que deien les bèsties, les flors i les roques, i que estava casat amb 999 dones. No t'ho perdis!

20:09 Contes animats d'arreu del món - El cuc dels gerds. Un conte de Finlàndia
20:23 Estrena ! - Truita a la francesa
tancar

Truita a la francesa

Durant l'adolescència dels petits problemes se'n fa una muntanya, sinó pregunteu-ho als germans Lleó i Rita.

20:36 Agents secrets - Cap. 25 Operació: Salvem el Nadal
06:01 mic 3
06:01 Megaminimals - La porta dels secrets
tancar

La porta dels secrets

La Bonnie proposa als Megaminimals anar a buscar la porta dels secrets, una porta que està enmig de la jungla i que guarda un secret molt important. Els Megaminimals es preparen per viure una aventura com autèntics aventurers.

06:07 Bumba
06:13 Bumba
06:18 Louie - Louie, dibuixa'm un gat
tancar

Louie, dibuixa'm un gat

Avui la Yoko i en Louie han sortit a fer un pícnic. Porten moltes coses per menjar, però el que els agrada més és el formatge. Està per llepar-se'n els dits. I si no, preguntar-ho al ratolí que els l'ha pispat! Com s'ho faran per recuperar-lo? En Louie ho té molt clar: dibuixarà un gat perquè l'atrapi. Això sí, ha de ser un gat que no sigui gaire gandul...!

06:26 Els Hoobs - Hubivam
tancar

Hubivam

S'ha de ser molt famós per entrar al hubivam. L'únic que és una mica famós és en Groove, per les seves col·leccions. La Tula i l'Iver descobriran que arribar a ser famós no és gens fàcil, i en Groove s'adonarà que ser famós tampoc no ho és gens, de fàcil.

06:54 Hattori el ninja - Desafiar el sistema de seguretat
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Get Backers - Les inicials són G B
21:25 La tata - The boca story
21:50 Quico (de l'1 al 26) - La febre de dissabte a la nit
tancar

La febre de dissabte a la nit

L'Alfred, el director d'art de l'agència de publicitat on treballa en Quico, és envejat pels seus companys ja que té la intenció de passar un cap de setmana de Londres amb una joveneta de 19 anys. Quan en Quico s'assebenta de qui és la joveneta, farà tot el que pugui per desfer aquest viatge.

22:17 Quico (de l'1 al 26) - Somnis d'un seductor
tancar

Somnis d'un seductor

Després d'un incident amb la Candy Halloway, una famosa estrella de la pantalla, en Quico té seriosos problemes que posen en perill la seva integritat física. Tots els diaris se'n fan ressò i en Quico passa a ser considerat entre la família i els amics com un gran seductor.

22:45 Laura - + info
tancar

+ info

Arriba el cap de la Laura amb el seu fill, que també és advocat, i ofereixen a la Laura un ascens al despatx però ella no les té totes... D'altra banda els fills, el Joan i el Pere, pateixen les conseqüències de la separació dels pares. El Joan està convençut que la seva mare té un amant i el Pere creu que la Laura li ha agafat mania.

23:35 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Rita torna a can Aymerich, però no serà ben rebuda. El Quim torna de Madrid i es troba una nova inquilina a casa. La Rosa l'adverteix que la Mireia ha canviat molt. La Rita demana ajuda al Tomàs. El comissari té un pla. El Salvador troba nous recursos per bellugar-se amb avantatge. Assistim a una conversa del Tentacle amb la seva exdona. L'Esperança ha de parlar seriosament amb la seva filla.

00:05 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador comença a acostar-se al guàrdia. El Jacques té por de perdre l'herència de l'Esperança. Se cita amb el Menestral. La Rita i el Salvador continuen amb la seva "col.laboració".

00:35 Beverly Hills - L'amor és cec
01:16 Beverly Hills - Me n'alegro per tu, de veritat
01:55 Dawson's creek - Alguna cosa més salvatge
tancar

Alguna cosa més salvatge

Dawson reprèn l'escola de cine i la gran felicitat de Jen posa en perill el seu programa de ràdio; Joey ha acceptat dues invitacions per sopar i s'enfronta a una decisió complicada.

02:35 Quico (de l'1 al 26) - La febre de dissabte a la nit
tancar

La febre de dissabte a la nit

L'Alfred, el director d'art de l'agència de publicitat on treballa en Quico, és envejat pels seus companys ja que té la intenció de passar un cap de setmana de Londres amb una joveneta de 19 anys. Quan en Quico s'assebenta de qui és la joveneta, farà tot el que pugui per desfer aquest viatge.

03:02 Quico (de l'1 al 26) - Somnis d'un seductor
tancar

Somnis d'un seductor

Després d'un incident amb la Candy Halloway, una famosa estrella de la pantalla, en Quico té seriosos problemes que posen en perill la seva integritat física. Tots els diaris se'n fan ressò i en Quico passa a ser considerat entre la família i els amics com un gran seductor.

03:30 Laura - + info
tancar

+ info

Arriba el cap de la Laura amb el seu fill, que també és advocat, i ofereixen a la Laura un ascens al despatx però ella no les té totes... D'altra banda els fills, el Joan i el Pere, pateixen les conseqüències de la separació dels pares. El Joan està convençut que la seva mare té un amant i el Pere creu que la Laura li ha agafat mania.

04:15 Joking around
04:35 Beverly Hills - L'amor és cec
05:16 Beverly Hills - Me n'alegro per tu, de veritat