TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:01 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:27 Notícies 3/24
13:25 Notícies 3/24
13:59 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:50 Cuines - Pollastre guisat amb fonoll
tancar

Pollastre guisat amb fonoll

En Marc Ribas fa un plat de cassola, a mig camí entre la cuina catalana i la cuina marroquina: pollastre guisat amb fonoll.

16:06 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Quim i la Paula han passat la nit junts. Ella s'ha adormit i ha oblidat assistir a una reunió molt important. Hi ha hagut d'anar l'Armando. Com s'ho deu haver agafat? I la Paula? Està clar que en Quim és una distracció. La Júlia vol passar la nit a casa de la González i l'Eva no ho vol de cap manera. Qui guanyarà? La Charo fa veure a l'Andreu que no té cap sentit amagar a la Marta que es veu amb en Litus i l'Ismael. L'Andreu vol imposar una reconciliació familiar.

16:47 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
22:09 APM? - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials. Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.

22:49 Joc de cartes - El millor restaurant davant del mar del Maresme
tancar

El millor restaurant davant del mar del Maresme

"Joc de cartes" visita el Maresme per trobar el millor restaurant davant del mar de la zona. Amb Marc Ribas coneixerem la Melanie, una jove propietària que, amb 26 anys, un marit, un fill de 4 anys i un altre de camí, ha aconseguit aixecar el restaurant La Mar Bonica, de 9.000 m2. També anirem a trobar la Mercè, propietària de La Caleta, amb qui tastarem peix i marisc en un restaurant obert des del 1957. Coneixerem la Fabiana i el seu Offu Sushi Bar, un restaurant que ofereix cuina japonesa, una oferta diferent, a peu de port, amb la qual està enamorant molts clients. Finalment, el Paulo i el Btakora ens faran sentir la màgia de menjar a primera línia de mar.

00:07 Joc de cartes - Millor restaurant amb vistes al mar de la Costa de Barcelona
tancar

Millor restaurant amb vistes al mar de la Costa de Barcelona

"Joc de Cartes Estiu" recorrerà les platges de la costa de Barcelona per trobar els restaurants amb més bones vistes. Amb Marc Ribas viurem l'experiència gastronòmica que ofereixen Montse Alférez i Pepe Mir, propietaris del restaurant l'Autèntik Club de Badalona on es combina la tradició marinera amb l'estil de vida surfista. A la platja del Masnou trobarem La Santa, l'establiment gestionat per Emilia Martínez i Eloi Galán que ofereix una carta que navega entre les receptes més clàssiques i les elaboracions més sofisticades. Per últim, farem parada a la capital catalana, al barri de la Barceloneta, per trobar-nos amb Uge Ribera, propietària del conegut Cal Pintxo. En aquesta competició gastronòmica l'acompanyarà la seva millor amiga, Montserrat Villanueva.

01:24 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", analitzem la confirmació del Tribunal Suprem del processament per rebel·lió de Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i 13 líders independentistes més investigats pel referèndum de l'1-O. També abordem el reportatge que ha publicat el diari "Frankfurter Allgemeine" titulat "L'única decisió assenyada", en què adverteix els jutges de Schleswig-Holstein que no facin cas a la defensa i extradeixin Carles Puigdemont, apel·lant a necessitats diplomàtiques. Entrevistem Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont; Dolors Bramon, professora emèrita d'Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat de Barcelona, i Yannick Garcia, poeta i traductor

02:54 Gran Reserva. Còmics - Metges
tancar

Metges

La sèrie transcorre en un hotel de luxe de la costa catalana, encara que podria ubicar-se a qualsevol costa i a qualsevol hotel de luxe del món.Cada capítol es compon de dues o tres situacions que protagonitzen els diferents clients que arriben aquell dia a l¿hotel i que acaben unint-se en una persecució final de tots els que hi han intervingut de la manera com acabaven les antigues historietes del "tiovivo".

03:19 Ritmes a l'estudi - PHAT FRED
tancar

PHAT FRED

Una de les formacions de funk més representatives d'Europa. De totes maneres, el quintet no es conforma a ser una banda de gènere i el seu so és una barreja de rock, funk, psicodèlia i jazz. Phat Fred són coneguts especialment pel seu directe, en què es deixen anar en el deliri i la improvisació creant el que ells en diuen punk-funk.

04:19 Jazz a l'estudi - Joan Diaz
tancar

Joan Diaz

Un dels pianistes de jazz més inquiets, que combina les seves actuacions amb la composició de bandes sonores per al cinema.

05:18 Blues a l'estudi - THE SUITCASE BROTHERS
tancar

THE SUITCASE BROTHERS

Sens dubte, els germans Puertas són el millor duo de blues acústic de tot l'estat. Influïts per duos mítics com els de Sonny Terry i Brownie McGhee o Paul Rishell i Annie Raines. Els Suitcase han desenvolupat un estil propi, ple de força i sentiment. Pere Puertas, a la guitarra i la veu, i Víctor Puertas, a l'harmònica i la veu, són els fantàstics Suitcase Brothers.

05:57 Videoclips catalans - Sanjosex - Carles Belda, "Pomeró"
Progrmació BD ....
21:24 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Quim i la Paula han passat la nit junts. Ella s'ha adormit i ha oblidat assistir a una reunió molt important. Hi ha hagut d'anar l'Armando. Com s'ho deu haver agafat? I la Paula? Està clar que en Quim és una distracció. La Júlia vol passar la nit a casa de la González i l'Eva no ho vol de cap manera. Qui guanyarà? La Charo fa veure a l'Andreu que no té cap sentit amagar a la Marta que es veu amb en Litus i l'Ismael. L'Andreu vol imposar una reconciliació familiar.

21:57 La resposta - La resposta
22:42 Univers Guissona - Univers Guissona
tancar

Univers Guissona

Enmig de la crisi general, aquest municipi de la Segarra, només té el 4% d'atur. La presència d'una de les empreses agroalimentàries més importants d'Europa permet que el poble, amb més del 50% d'immigració, visqui al seu propi univers.El documental "Univers Guissona" vol ser una fotografia actual del poble, a través de les experiències de diversos immigrants representatius dels col·lectius més nombrosos al municipi (romanesos, ucraïnesos i senegalesos). I també a partir de les entrevistes de diversos veïns que reflexionen sobre la convivència, sobre l'encara impossible integració, la importància de l'escola, el futbol o la colla castellera, sobre el paper del Grup Alimentari Guissona i sobre la pervivència del seu propi model en un moment de crisi generalitzada. Per això el documental també té el testimoni de Jaume Alsina, artífex del grup alimentari i un home poc donat a les entrevistes.

23:34 Terra d'oportunitats - Terra d'oportunitats
tancar

Terra d'oportunitats

Gràcies a una cooperativa social que elabora vins i olis a Vallbona de les Monges (Lleida), descobrim noves formes de viure i comprenem el treball al medi rural. Els projectes ecològics sostenibles i compromesos amb el territori dibuixen un nou mapa de futur.

00:35 La resposta - La resposta
01:15 Univers Guissona - Univers Guissona
tancar

Univers Guissona

Enmig de la crisi general, aquest municipi de la Segarra, només té el 4% d'atur. La presència d'una de les empreses agroalimentàries més importants d'Europa permet que el poble, amb més del 50% d'immigració, visqui al seu propi univers.El documental "Univers Guissona" vol ser una fotografia actual del poble, a través de les experiències de diversos immigrants representatius dels col·lectius més nombrosos al municipi (romanesos, ucraïnesos i senegalesos). I també a partir de les entrevistes de diversos veïns que reflexionen sobre la convivència, sobre l'encara impossible integració, la importància de l'escola, el futbol o la colla castellera, sobre el paper del Grup Alimentari Guissona i sobre la pervivència del seu propi model en un moment de crisi generalitzada. Per això el documental també té el testimoni de Jaume Alsina, artífex del grup alimentari i un home poc donat a les entrevistes.

02:07 Terra d'oportunitats - Terra d'oportunitats
tancar

Terra d'oportunitats

Gràcies a una cooperativa social que elabora vins i olis a Vallbona de les Monges (Lleida), descobrim noves formes de viure i comprenem el treball al medi rural. Els projectes ecològics sostenibles i compromesos amb el territori dibuixen un nou mapa de futur.

03:06 La resposta - La resposta
03:47 Univers Guissona - Univers Guissona
tancar

Univers Guissona

Enmig de la crisi general, aquest municipi de la Segarra, només té el 4% d'atur. La presència d'una de les empreses agroalimentàries més importants d'Europa permet que el poble, amb més del 50% d'immigració, visqui al seu propi univers.El documental "Univers Guissona" vol ser una fotografia actual del poble, a través de les experiències de diversos immigrants representatius dels col·lectius més nombrosos al municipi (romanesos, ucraïnesos i senegalesos). I també a partir de les entrevistes de diversos veïns que reflexionen sobre la convivència, sobre l'encara impossible integració, la importància de l'escola, el futbol o la colla castellera, sobre el paper del Grup Alimentari Guissona i sobre la pervivència del seu propi model en un moment de crisi generalitzada. Per això el documental també té el testimoni de Jaume Alsina, artífex del grup alimentari i un home poc donat a les entrevistes.

04:38 Terra d'oportunitats - Terra d'oportunitats
tancar

Terra d'oportunitats

Gràcies a una cooperativa social que elabora vins i olis a Vallbona de les Monges (Lleida), descobrim noves formes de viure i comprenem el treball al medi rural. Els projectes ecològics sostenibles i compromesos amb el territori dibuixen un nou mapa de futur.

05:38 Xarxa Natura - Boumort
tancar

Boumort

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:43 Xarxa Natura - Montsant
tancar

Montsant

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:49 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 La vaca Connie - La guineu rondinaire
tancar

La guineu rondinaire

La Connie i en Patch coneixen en Rondinaire, una guineu que sempre es queixa de tot. Un dia, sense fer cas dels altres, es menja un bolet que el deixa molt cansat i assedegat. Per sort, la Connie i en Patch li donaran un cop de mà.

06:08 La vaca Connie - L'ocell Wally
tancar

L'ocell Wally

La Connie surt a berenar al camp amb en Patch i en Rondinaire. Allà coneixeran en Wally, un ocell una mica beneit i despistat que ben aviat es convertirà en un més de la colla. Per culpa seva es perdran tots per un pantà.

06:14 La vaca Connie - Jugant a fet i amagar
tancar

Jugant a fet i amagar

Avui la Connie, en Rondinaire i en Wally decideixen jugar a fet i amagar. La que para és la Connie, però abans de començar a buscar es troba amb un problema: que ha de comptar fins a deu. I és que ella encara no en sap, de comptar.

06:20 La vaca Connie - L'osset
tancar

L'osset

L'hivern ja ha arribat i tot és ple de neu. Un dia la Connie surt a passejar i es troba un osset que està perdut. La nostra amigueta l'ajudarà a trobar el cau on viuen els seus pares.

06:32 Dinotrux - El fals barranc
tancar

El fals barranc

El D-Structor s'adona que les repteines reparen els dinotrux i que una manera de desfer-se dels seus enemics pot ser aniquilant aquests col·laboradors seus. Però com que té por que altres repteines ocupin el lloc del Revvit i els seus ajudants, pensa que la solució definitiva és destruir el barranc on viuen. Però els nostres amics se n'adonen i tracen un pla per escarmentar el D-Structor per sempre.

06:53 Dinotrux - La cua nova
tancar

La cua nova

Sota les ordres del Revvit els D-Trux busquen diferents tipus de roques per emmagatzemar-les i tenir-les a mà per les seves construccions. Però el D-Structor, que ha perdut la bola de demolició, està furiós i busca algú per venjar-se, però el tret li sortirà per la culata.

07:17 Zoom, el dofí blanc - La perla negra
tancar

La perla negra

En Yann i l'Auru troben un repte nou per competir entre ells: anar a buscar una perla negra per a la Timéti. La tradició de l'illa diu que qui regali una d'aquestes perles a la seva enamorada tindrà l'oportunitat de ballar amb ella a la festa de l'Heiva, la gran festa major anual de l'arxipèlag. Quin dels dos nois aconseguirà pescar-ne una?

07:29 Zoom, el dofí blanc - Un creuer mogudet
tancar

Un creuer mogudet

El Yann, la Timéti i l'Auru surten a fer fotos a sota l'aigua. Però de sobte senten els crits d'una dona demanant auxili. Pugen al iot d'en Van Crook per rescatar-la, però sense voler posen en marxa el pilot automàtic. Els nois no el saben parar i demanen ajuda desesperats, sort que per allà hi corren l'oncle Patrick i en Papà Tuanaku fent pràctiques amb el vaixell!

07:41 Les Tres Bessones - La Caputxeta Vermella
tancar

La Caputxeta Vermella

La Caputxeta Vermella no té temps d'anar a casa de la seva àvia: té una entrevista a la televisió. L'Avorrida es troba el llop, a qui retreu que no fa la seva feina¿ Ell li diu que està retirat, que ja no persegueix ningú. Ella l'entrenarà i el llop tornarà a estar en forma per perseguir les Bessones, que apareixen a casa de l'àvia vestides de Caputxeta. Allà hi ha l'Avorrida disfressada d'àvia...

08:04 Les Tres Bessones - Joan sense por
tancar

Joan sense por

El Zombi, el Carnisser i el Pallasso Boig són tres personatges que fa molts anys van apoderar-se d'un parc d'atraccions i no pensen marxar-ne fins que algú superi la prova de sobreviure-hi una nit. En Joan, un noi que no sap el que és la por, decideix provar sort. Però no estarà sol: les Tres Bessones l'acompanyaran...

08:26 El Mic i els seus amics - El Robot cantaire
tancar

El Robot cantaire

Avui el Mic es posa la disfressa de robot i canta una cançó que s'ha inventat. És un robot cantaire!

08:54 Dora, l'exploradora - Uh!
tancar

Uh!

És Halloweeen i tothom va disfressat, per això la Dora i el Botes no s'estranyen quan troben un monstre petit. Però no és cap disfressa, sinó un monstre petit de veritat que s'ha perdut i que ha de tornar a casa abans de les dotze, perquè aquesta és la norma per als monstres petits. No cal dir que la Dora i el Botes l'ajudaran, però no serà fàcil, perquè el monstre petit no sap com anar-hi.

09:17 Dora, l'exploradora - Què passa, després?
tancar

Què passa, després?

La Dora li explica el conte dels Tres Porquets al Botes, però quan s'acaba volen saber què passa després. La Dora decideix fer servir la imaginació, i resulta que després arriba un rei que troba a faltar molt la seva mare i que demana als tres porquets que la vagin a buscar. Però, com que els fa por, sabeu qui anirà a buscar la mare del rei? La Dora i el Botes, esclar!

09:44 Els germans Kratt - El viatge de l'heroïna (1a part)
tancar

El viatge de l'heroïna (1a part)

Per Nadal l'Aviva li va regalar al Chris un val per un Saltatemps. Encara no l'ha pogut fabricar però ja n'ha fet un dels elements més difícils: el propulsor temporal. El problema és que els ha caigut a l'aigua i ha quedat enganxat a un salmó roig que acaba de començar la migració riu amunt cap al lloc on va néixer. L'equip dels germans Kratt fa tot el possible per recuperar-lo.

10:04 Els germans Kratt - El viatge de l'heroïna (2a part)
tancar

El viatge de l'heroïna (2a part)

L'equip dels germans Kratt continua el seu viatge riu amunt seguint l'Heroïna i el salmó que té el propulsor temporal en el seu trajecte cap al lloc on van néixer. Però no sembla que hagi de ser gens fàcil, el riu és ple de perills i només hi arriba un salmó de cada mil. L'equip dels germans Kratt haurà de recórrer a uns quants poders animals per ajudar-los i mirar de recuperar el propulsor temporal.

10:31 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La resposta
tancar

La resposta

Durant la jornada de portes obertes de l'escola d'esgrima de l'Armand d'Argencourt, es fan les proves d'ingrés als aspirants, entre els que hi ha la Marinette. Però aquest any només hi ha una sola plaça, que serà molt disputada. Fins que apareix una misteriosa tiradora, experta en aquest esport, que està decidida a quedar-se l'única plaça lliure.

10:52 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Befana
tancar

La Befana

Avui és l'aniversari de la Marinette, i els seus amics i els seus pares li preparen una festa sorpresa. La Marinette ja s'ho imagina, i li fa molta il.lusió. Però l'arribada de la seva iaia, la Gina, trasbalsarà els plans de tothom, cosa que aprofitarà l'Esfinx per intentar apoder-se dels prodigis de Ladybug i el Gat Noir.

11:18 Lucky Fred - La dònut-màquina del temps
tancar

La dònut-màquina del temps

La Geni intenta desfer la història viatjant al passat per canviar el moment en què en Divendres es va desviar i va anar a parar a casa d'en Fred. Ella topa amb el seu propi passat, després lluita i després treballen en equip, però en Fred i en Divendres romanen junts.

11:29 Lucky Fred - Phostrònium
tancar

Phostrònium

L'Eugènia es fa amiga de la noia que acaba d'arribar a l'escola, l'Anias, ja que totes dues són secretament molt intel·ligents. En Fred s'assabenta que l'Anias és un androide que ha enviat en Cap d'Ou per robar la reserva secreta del preuiat combustible de la Geni.

11:40 Lucky Fred - La taquilla 99
tancar

La taquilla 99

Quan en Wally K anuncia que es canvia d'escola, comença una batalla per fer-se amb el seu armariet de l'escola.

11:54 Bola de drac Z - L'última esperança de derrotar el monstre Bu! Fer una immensa bola Genki!
tancar

L'última esperança de derrotar el monstre Bu! Fer una immensa bola Genki!

Mentre el Bu bo continua aguantant els atacs del Bu dolent, en Vegeta demana a tots els habitants de la Terra que donin la seva energia a en Son Goku per ajudar-lo a crear la bola Genki més poderosa que s'ha fet mai, amb la intenció d'acabar per sempre amb el monstre Bu. El problema ara és que els habitants de la Terra desconfien d'en Vegeta.

12:16 Bola de drac Z - Ja era hora! Finalment tothom posa el seu granet de sorra per fer la superbola Genki!
tancar

Ja era hora! Finalment tothom posa el seu granet de sorra per fer la superbola Genki!

Després de veure que els habitants de la Terra no fan cas de la petició d'en Vegeta i d'en Son Goku d'ajudar-los a crear la superbola Genki, el senyor Satan decideix dir que és ell, el que està lluitant contra el monstre Bu. Els habitants de la Terra el consideren un heroi, a en Satan, i comencen a aixecar les mans per col·laborar amb l'atac que podria acabar amb el monstre Bu.

12:41 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

13:02 Els pingüins de Madagascar - El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: peus reials
tancar

El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: peus reials

Els pingüins, davant de la insistència del rei Julien, han decidit desafiar els lèmurs al joc de capturar la banderola. I s'hi han jugat el televisor! I l'equip de música! I...! Qui guanyi, s'ho emporta tot! Que comenci el joc! Més tard, el rei Julien farà fora en Mort del seu hàbitat, perquè no para de trepitjar-lo. Qui li pot treure aquesta mania? Els pingüins?!

13:27 Shin Chan - Ei, que he de fer una foto! / Ei, que posem la casa de cap per avall! / Ei, que sóc un geni del kendo!
tancar

Ei, que he de fer una foto! / Ei, que posem la casa de cap per avall! / Ei, que sóc un geni del kendo!

En Masao vol que en Shin Chan faci una foto d'ell i l'Ai Chan per tenir-la com un record per tota la vida, però no hi ha manera. En Hiroshi ha de marxar cap a la feina però no troba enlloc la seva agenda i regira tota la casa buscant-la. En Kenta somia que coneix en Shinnosuke i que el confon amb un gran mestre, un geni del kendo.

13:50 Shin Chan - Ei, que fem vida de pobres per estalviar / Ei, que la Nené endevina el futur / Ei, que anem a un taller de Hai
tancar

Ei, que fem vida de pobres per estalviar / Ei, que la Nené endevina el futur / Ei, que anem a un taller de Hai

Ei, que fem vida de pobres per estalviar / Ei, que la Nené endevina el futur / Ei, que anem a un taller de Hai Kai

14:15 El detectiu Conan - La història de fantasmes de l'Institut Teitan (2a part)
tancar

La història de fantasmes de l'Institut Teitan (2a part)

Tot el que ha passat a l'Institut Teitan és molt estrany, però en Conan de seguida n'identifica tres possibles sospitosos. Són en Kunishige, un amic de la Kazumi que és a la infermeria, en Maso, que dibuixa a la sala d'art i la mateixa Kazumi. Qui va posar, doncs, el pupitre a fora mentre plovia i va aconseguir no deixar cap petjada? I com és que el paper amb la frase "el meu rancor encara no ha desaparegut", no s'havia mullat gens ni mica? La Sonoko troba la clau de cas: només cal veure quin dels tres sospitosos porta un paraigua regalimant d'aigua...

14:41 El detectiu Conan - Els corbs de la ciutat
tancar

Els corbs de la ciutat

L'Ayumi, en Conan i en Genta passen per davant d'uns pisos on hi ha hagut un assassinat. Una dona gran ha mort perquè li ha caigut un test al cap. La policia diu... que ho han fet uns corbs! Curiosament, els veïns anomenaven la senyora "l'àvia corb", perquè sempre anava vestida de negre i no parava de remenar les escombraries. Una vegada hi havia trobat un bitllet de loteria que va resultar premiat! En Conan fa les seves deduccions i... com pot ser que la veïna del pis de sobre, una noia d'allò més amable, resulti sospitosa?

15:06 Pat, el gos - El Pat fa guàrdia
tancar

El Pat fa guàrdia

La Lola està ensinistrant el Pat perquè aprengui a fer de gos guardià i el pobre repartidor del supermercat en patirà les conseqüències.

15:13 Pat, el gos - Embolic al pícnic
tancar

Embolic al pícnic

La Lola, la Lucy i l'Hugo han quedat per anar a jugar al Virtuaventura Parc, però com que han de ser parells els toca convidar-hi també el Víctor, que un cop eliminat del joc mirarà de fer la guitza als altres tres. Com sempre, el Pat haurà d'acudir al rescat.

15:20 Pat, el gos - Per art de màgia
tancar

Per art de màgia

Lola la maga i el seu ajudant Pat es disposen a fer una funció de màgia al pati de casa seva, amb la Lucy, l'Hugo i el Víctor com a espectadors. Però fer d'ajudant de mag no és tan senzill quan hi ha tres coloms disposats a esguerrar la funció.

15:27 Pat, el gos - La Lola a l'espai
tancar

La Lola a l'espai

El Víctor convida la Lola a passar un dia a la Fira de l'Espai, un parc d'atraccions pensat per a aspirants a astronauta. Però, com sempre, els coloms miraran de convertir una jornada de diversió en un dia infernal i el Pat els haurà d'aturar.

15:33 Pat, el gos - Un regal que vola alt
tancar

Un regal que vola alt

La Lola ha preparat un regal sorpresa per celebrar l'aniversari del Pat, però per culpa d'una entremaliadura del Caputxet el regal se'n va volant per la finestra i la feina serà del Pat per recuperar-lo.

15:40 Pat, el gos - El malalt imaginari
tancar

El malalt imaginari

Tot i que a la seva mare no li fa cap gràcia, la Lola no pot evitar d'arreplegar animalons perduts o malalts i portar-los a casa per cuidar-los. Aquest cop els pacients seran els tres coloms arxienemics del Pat.

15:47 Pat, el gos - El grimpador per a gats
tancar

El grimpador per a gats

La Lola està avorrida a casa, vol fer alguna cosa per passar l'estona i, com que no s'està de res, decideix construir el grimpador per a gats més alt del món perquè hi pugui jugar el Caputxet. Com sempre, el trio de coloms mirarà d'esguerrar-li els plans i el Pat hi haurà d'intervenir perquè no se surtin amb la seva.

15:56 Salve, rei Julien! - Una mentida molt, molt grossa
tancar

Una mentida molt, molt grossa

El rei Julien descobreix els preparatius d'una festa d'aniversari i es pensa que no l'han convidat. Sense que ho vegi ningú, decideix tastar el pastís, però l'enxampen, i llavors diu que no ha sigut ell sinó un drac molt alt i gros, cosa que esvera molt els lèmurs del regne. Perquè no li descobreixin la mentida, el rei Julien es fa construir un drac, però esclar, la cosa es complica.

16:18 Salve, rei Julien! - La fossa llesta
tancar

La fossa llesta

En un atac de les fosses contra els lèmurs, la Clover aconsegueix capturar-ne una. Llavors el rei Julien té una de les seves brillants idees: vol convertir la fossa en lèmur. Tothom l'hi vol treure del cap, però ell, tossut, ho intenta de moltes maneres sense èxit, fins que, per casualitat, en descobreix una que funciona: la música. El rei ensenya a ballar la fossa i la converteix en el lèmur perfecte, fins que la cosa s'espatlla.

16:43 Doraemon - L'aparició dels dinosaures (1a i 2a part) / L'alarma contra incendis
tancar

L'aparició dels dinosaures (1a i 2a part) / L'alarma contra incendis

L'aparició dels dinosaures (I)- L'aparició dels dinosaures (II)- L'alarma contra incendis

17:02 Doraemon - El robot de la propaganda / Salvem el globus / Autoescola de mini-cotxes
tancar

El robot de la propaganda / Salvem el globus / Autoescola de mini-cotxes

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

17:25 El Zack i el Quack - El globus explotat
tancar

El globus explotat

Avui és el dia de l'amistat i per celebrar-ho el Zack i els seus amics organitzen una festa i es fan regals. El Zack decideix regalar un globus personalitzat a cada amic, però el del Quack se'ls escapa. Llavors el Zack, el Quack i la Kira intentaran recuperar-lo.

17:36 El Zack i el Quack - El ninot de neu desplegable
tancar

El ninot de neu desplegable

El Zack i el Quack s'han passat l'hivern jugant amb el Nevat, el seu ninot de neu preferit. Però quan comença a picar més el sol, s'adonen que el ninot es desfà. Juntament amb la Kira s'embarquen en un llarg viatge que els portarà a un lloc on realment fa molt fred.

17:46 El Zack i el Quack - Missió a la lluna desplegable
tancar

Missió a la lluna desplegable

Una nit d'acampada el Zack i el Quack estan llegint un conte fins que se'ls apaga la llanterna per falta de piles i es queden a les fosques. Fora hi ha una foscor absoluta perquè fa una nit sense lluna. I com que el Quack té molta por de la foscor, el Zack decideix resoldre el problema d'una vegada per totes.

17:56 El Mic i els seus amics - L'estel fugaç
tancar

L'estel fugaç

El Mic i el Cargol estan esperant que passi un estel fugaç. És un estel que es mou molt ràpid i viatja pel cel. Si en veus un, pots demanar un desig.

18:24 Dora, l'exploradora - La gran patata
tancar

La gran patata

El Benny és amb la Dora i el Botes. Tot d'una, troba una vareta màgica i vol convertir una gran pedra en una patata, però és ell el que s'hi acaba convertint. Llavors la Dora i el Botes se l'emporten amb un carretó cap al castell del Mag, perquè ell el torni a transformar en toro. Però, per arribar-hi, han de travessar un jardí, una gran porta i passar pel costat d'un drac adormit. Quin perill!

18:48 Dora, l'exploradora - Viatge al planeta porpra
tancar

Viatge al planeta porpra

La Dora i el Botes coneixen uns extraterrestres que han aterrat, amb el plat volador, just davant seu. La mala sort fa que, només baixar del plat, aquest s'espatlli i es quedin sense poder tornar a casa seva, el Planeta Porpra. Els nostres amics els hi hauran de dur amb un coet que els deixa l'Isa, travessant la Via Làctia i esquivant roques de l'espai.

19:15 Dinàmiks - La compeptició de robots
tancar

La compeptició de robots

"L'experiment" d'aquest programa ens ensenyarà a construir robots. "La pregunta curiosa" ens aclarirà "Per què els cargols fan baba?""El repte" planteja com aconseguir que un ou fresc s'aguanti dret.

19:43 Home: Aventures amb la Tip i l'Oh - És un secret / La reina del cuixam
tancar

És un secret / La reina del cuixam

"És un Secret"La Tip demana a l'Oh que faci una cosa que no havia fet mai. Guardar un secret. L'Oh ha de fer autèntics esforços perquè no se li escapi el secret. Aconseguirà guardar-lo?"La reina del cuixam"La Pauline Pappernacky penja un vídeo seu a Internet, i la Lucy, en un atac d'enveja, accedeix a fer-se'n un altre per desbancar la Pauline i ser més famosa que ella, però li surt el tret per la culata.

20:09 Tom i Jerry - El gat del Calypso
tancar

El gat del Calypso

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:16 Tom i Jerry - Ratolí enllaunat
tancar

Ratolí enllaunat

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:23 Tom i Jerry - Carmen
tancar

Carmen

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:32 Tom i Jerry - El gat amunt i el ratolí avall
tancar

El gat amunt i el ratolí avall

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:38 Tom i Jerry - Gat i dupli-gat
tancar

Gat i dupli-gat

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:45 Tom i Jerry - El gat i el ratolinet marí
tancar

El gat i el ratolinet marí

El refrany popular diu que "quan el gat no hi és, les rates ballen", però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, en Jerry és feliç corrent davant d'en Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. I és que en Tom i en Jerry sempre estan com gat i gos (encara que siguin gat i ratolí!), però en Jerry és expert en les persecucions d'en Tom i sempre aconsegueix escapar-se de les urpes del seu company inseparable!

20:55 El detectiu Conan - El Furinkazan. El guerrer de l'armadura en un laberint (1a part)
tancar

El Furinkazan. El guerrer de l'armadura en un laberint (1a part)

Els assassinats d'en Koji Tatsuo i d'en Yoshiro Torada en circumstàncies molt similars han tornat a obrir les ferides d'una rivalitat entre dues famílies que fa generacions que dura. La mort ara fa sis anys d'un agent de policia i un dels millors arquers del poble, en Kuroto Kai, podria ser la primera pista d'un misteri que ha fet que, una vegada més, en Conan i en Heiji hagin de tornar a col·laborar.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:25 El Club de la Mitjanit
08:23 DTM - DTM Norisring 2
09:44 Campiones - Les germanes Maragall
tancar

Les germanes Maragall

"Campiones", és un programa que neix per fomentar l'esport femení, a través del testimoni de les protagonistes de l'esport català i internacional en la seva disciplina. Amb una durada de 6 minuts, "Campiones" serà una sèrie fruit de l'acord de col·laboració entre Televisió de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport, que explicarà l'experiència de dones esportistes: les que han guanyat títols i batut rècords, i també, les esportistes anònimes que no són famoses, però que dediquen moltes hores a l'esport.L'equip de TVC de "Campiones" està format per Imma Pedemonte, Mireia Vicente i Lluís Riola, en la direcció i realització, i Ester Poses, en la producció.

10:02 Nascar - Nascar Sonoma
11:33 Campiones - Ainara Acevedo, passió per l'arbitratge
tancar

Ainara Acevedo, passió per l'arbitratge

Futbolista des de ben petita; una casualitat la va fer entrar en el món de l'arbitratge. I el que va començar arrel de la curiositat, s'ha convertit en la seva passió. Ainara Acevedo marca el camí a seguir per les joves generacions de dones àrbitres. Ella s'ha convertit en la primera catalana a aconseguir la categoria d'àrbitre internacional FIFA.

11:40 Jocs Mediterranis - Gimnàstica Artística Finals Masculines i Femenines
15:38 Jocs Mediterranis - Lluita Lliure Finals
16:41 Jocs Mediterranis - Halterofilia Femenina
18:25 Jocs Mediterranis - Atletisme
21:44 Jocs Mediterranis - Halterofilia Masculina
22:20 Zona UFEC
22:27 Zona zàping
23:00 El Club de la Mitjanit
01:02 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:26 Jocs Mediterranis - Atletisme
04:42 Supercars - Supercars: Darwin 1