Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - La biodiversitat a Catalunya
tancar

La biodiversitat a Catalunya

L'Any Internacional de la Biodiversitat és un bon moment per reflexionar sobre la necessitat d'investigar i protegir aquest patrimoni.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Sopa de llet de soja amb "crumble" d'avellana
15:50 La Riera - Cap. 94
tancar

Cap. 94

En Lluís torna al costat fosc En Lluís està desesperat i sembla interessat per la droga que ha aparegut al port. A can Flaquer, descobreixen que el dolor que continua tenint l'Albert és el símptoma d'un problema important. En Joan pren consciència que el culpable és ell. A can Guitart, és l'Ignasi qui s'adona que no coneix la seva dona tant com es pensava. L'home fa un canvi d'actitud. La Txell malinterpreta la relació entre en Mauri i la Nora i torna a fer empipar el seu pare. I l'Ona, que ja estava decidida a quedar-se amb l'Ernest, trobarà una aliada que no s'esperava pas.

16:35 Divendres
18:25 Les germanes McLeod - Cap. 203 Després de la catàstrofe
tancar

Cap. 203 Després de la catàstrofe

L'obsessió de la Kate per demostrar que el Riley va sobreviure a l'accident de cotxe l'aclapara. La Grace mira de localitzar la persona misteriosa que la va rescatar després de la topada i el Patrick creu, erròniament, que és invencible i es juga la vida per demostrar-ho. L'Ingrid confessa que està fugint del seu marit perquè la maltractava. Mentrestant, les noies utilitzen un mètode ancestral per arreglar el molí de vent.

19:20 Rex - Cap. 26 Dosi mortal
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Disculpin les molèsties - L'oci a través de la tele. Del 600 al "t'agrada conduir?"
tancar

L'oci a través de la tele. Del 600 al "t'agrada conduir?"

A partir del moment que la televisió va entrar a les cases, el concepte d'oci va canviar. Cada vegada dediquem més temps a mirar la tele... Aquest capítol intenta analitzar si tot el que hem vist al llarg d'aquests anys per la televisió ha influït en els nostres hàbits de lleure i consum... "Embruixada" va ser la millor publicitat d'electrodomèstics? Les sèries americanes han contribuït a consolidar el centre comercial com una opció d'oci de cap de setmana? La teletienda ens ha fet comprar coses completament inútils? Per què els meteoròlegs són tan populars des de l'inici de la televisió? Depenem de la predicció de l'Home del temps per fer plans per sortir? "Vacaciones en el mar" va fer que la gent somiés amb un creuer? Algú va visitar Nerja després de veure "Verano azul"? La tele ens ha donat referents comuns que ens identifiquen col·lectivament: repetim frases i gags, ens vestim amb roba semblant, volem el mateix cotxe... La televisió ens ha homogeneïtzat... Però fins a quin punt?

22:25 Polònia
23:00 Els visitants - Cap. 6 El sacrifici
tancar

Cap. 6 El sacrifici

Després d'un atemptat suïcida a bord de la nau nodrissa Sydney, Anna decideix eliminar la Cinquena Columna abans no es facin més forts. Com que els seus membres han començat a sentir emocions humanes, Anna ordena a Joshua que desenvolupi un test per mesurar impulsos emocionals. Tots els que no superin la prova se'ls acusarà de traïció. Ja es poden preparar. En breu, Anna anunciarà el llançament del programa Visitant "vida a bord", que permetrà que els humans visquin dins les seves naus. En una roda de premsa prèvia a la presentació, el pare Jack cerca Chad Decker. En privat, li comenta que alguns dels seus feligresos temen que els Visitants no estan actuant amb bones intencions als centres de salut i li demana que aprofiti la seva relació amb ells per esbrinar la veritat. Jack veu que Chad ja té una lleugera sospita que alguna cosa no rutlla. Ara bé, arriscarà la seva carrera per fer-hi res? Erica pretén allunyar Tyler dels Visitants desesperadament. Fins i tot està disposada a convèncer-lo perquè vagi a estar-se amb el seu pare, Joe Evans, que viu al mig del camp. Joe comenta a Erica que Tyler creu que van trencar per culpa seva. Com que no està disposat que Tyler carregui amb aquest pes, Joe diu: "és hora que li expliquem la veritat sobre qui és en realitat". Així doncs, qui és en el fons Tyler Evans? Kyle Hobbes vol segrestar el senyal durant la pròxima videotransmissió d'Anna per enviar un missatge codificat als membres ara dispersats de la Cinquena Columna. Serà una crida a les armes. Serà, també, una missió suïcida. El doctor Leah Pearlman diu a Ryan que Valerie necessita una infusió de fòsfor per sobreviure al seu embaràs accelerat. Tanmateix, l'únic lloc on se'n pot trobar és a la nau nodrissa. Sense pensar-s'ho, Ryan es presenta voluntari en la missió per infiltrar-se a la nau.

00:00 Sense ficció - Benvingut amb els teus
01:20 Pel·lícula - Un home sol
tancar

Un home sol

Wes Steele és un pistoler que va sol pel desert, on descobreix una diligència robada. Tots els passatgers són morts. Quan aconsegueix arribar al poble més proper i explica la matança, l'acusen a ell del crim.

02:55 Dawson's creek
03:35 Divendres
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - RICARD BOFILL
07:50 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 Chimpanzees: Return to the forest (Pendent títol català) - Ximpanzés: retorn a la selva
tancar

Ximpanzés: retorn a la selva

Avui dia, a les illes cobertes de selva del riu Gàmbia hi viuen més de cinquanta ximpanzés que havien viscut en captivitat. Aquests ximpanzés, rescatats del mercat il·legal o de propietaris que se n'havien cansat, estaven destinats als zoos, als laboratoris o directament a la mort. Però ara fa vint anys, una dona que es diu Stella Brewer va adoptar aquests orfes i va posar en marxa un projecte per tornar-los a la llibertat. Aquest documental ens parla de l'extraordinari projecte de Stella, de la recerca incansable d'un territori per alliberar els ximpanzés i del procés de reintroducció d'aquests animals al seu hàbitat natural.

08:50 Carrer dels lèmurs
09:15 Viure Catalunya - Sajaüja
09:25 El medi ambient
09:30 Horitzons
09:30 Els camioners del glaç - Enmig de la resplendor blanca
tancar

Enmig de la resplendor blanca

Rick Fitch, el gestor de carreteres d'hivern de Tli Cho Landtran, ha de fer unes entregues urgents a les mines i va molt endarrerit. Per acabar-ho d'adobar, s'apropa un temporal àrtic per l'oest. El temps se li acaba. Rick decideix organitzar un comboi especial de cinc camions per expedir ràpidament la càrrega.

10:15 Pedres vives - Hatshepsut, la reina de les dues cares
10:40 L'imperi de la reina Victòria
11:40 Formatges del món - Bessones del Mediterrani: Còrsega i Sardenya
12:10 RITMES
12:10 Ritmes arrels
12:50 Singulars - Juan Antonio Belmonte
tancar

Juan Antonio Belmonte

A "Singulars", sentirem el dilluns 24 de maig un personatge enlluernador: l'arqueoastrònom Juan Antonio Belmonte. I què és un arqueoastrònom? És el científic que investiga la influència de l'astronomia en la construcció de monuments de les civilitzacions antigues. Juan Antonio Belmonte és doctor en Ciències Físiques i en Astrofísica per la Universitat de La Laguna. I és també el coordinador de projectes de l'Institut d'Astrofísica de les Canàries. És una autoritat mundial en Astronomia Cultural i Història de l'Astronomia, i és fascinant sentir-lo parlar de com la civilització egípcia va construir els seus monuments tenint en compte la posició del sol i les constel·lacions. La humanitat sempre ha mirat al cel, ens diu. El Machu Picchu dels inques, o els misteriosos i fascinants moai de l'illa de Pasqua estan també orientats a les estrelles. Sentir parlar Juan Antonio Belmonte és un plaer, ja que ens barreja amb saviesa ciència i mitologia, després d'haver viatjat a tots els racons del món buscant el rastre de les civilitzacions que ens han precedit. Juan Antonio Belmonte, l'Indiana Jones espanyol.

13:30 La lluïta per la vida - La infància
14:20 L'Ànima del 33
14:30 Planeta Terra
14:30 Extremadura des de l'aire - El regne del Pota Negra
14:55 Vist des del cel - + info
tancar

+ info

SEA AND OCEANS Més del 70% de la superfície de la Terra està coberta d'oceans. El mar, el medi natural més gran del planeta, encara està gairebé tot per explorar. Aquest episodi no només ens revelarà l'esplendor dels oceans i del seu paper fonamental en el cicle de la vida, sinó que també ens parlarà dels perills que els amenacen i de les persones que lluiten per salvar-los.

15:45 Guia de supervivència dels animals - Plains and Savannahs
16:30 Batecs de natura - Anellament científic d'aus
16:50 El documental - Les ombres
tancar

Les ombres

El documental aborda des d'una mirada molt personal la vida dels immigrants il·legals subsaharians a Alcarràs. "Les ombres" ens mostra un món paral·lel, els dels africans que miren occident des de l'anhel i la desesperació convertits en ombres en un món que desitgen però que no poden tocar. Alcarràs és una petita localitat d'alguns milers d'habitants, on l'arribada massiva de centenars de persones no deixa de provocar, cada estiu, un gran trastorn.

18:00 Hoquei patins
19:35 Cànon
19:35 Cànon Art - White Pass amb Jane Isakson
tancar

White Pass amb Jane Isakson

WHITE PASS El White Pass es troba a l'extrem sud-occidental del territori del Yukon, a prop de la frontera amb Alaska. Com que està situat a la confluència de la zona climàtica humida de la costa del Pacífic i la zona seca continental, aquest paisatge es caracteritza per unes tempestes fortíssimes i uns canvis estacionals molt ràpids. La pintora Jane Isakson analitza els colors i les formes que li ofereix aquesta naturalesa i després els trasllada a les seves teles.

20:05 La Riera - Cap. 94
tancar

Cap. 94

En Lluís torna al costat fosc En Lluís està desesperat i sembla interessat per la droga que ha aparegut al port. A can Flaquer, descobreixen que el dolor que continua tenint l'Albert és el símptoma d'un problema important. En Joan pren consciència que el culpable és ell. A can Guitart, és l'Ignasi qui s'adona que no coneix la seva dona tant com es pensava. L'home fa un canvi d'actitud. La Txell malinterpreta la relació entre en Mauri i la Nora i torna a fer empipar el seu pare. I l'Ona, que ja estava decidida a quedar-se amb l'Ernest, trobarà una aliada que no s'esperava pas.

20:50 Handbol - Partit de tornada de la final de la EHF Cup entre BM Granollers - Gummersbach
22:35 NBA.CAT
23:05 Temps d'aventura
23:35 Millennium - Parlem de silenci
01:10 Cànon
01:10 Cànon Art - White Pass amb Jane Isakson
tancar

White Pass amb Jane Isakson

WHITE PASS El White Pass es troba a l'extrem sud-occidental del territori del Yukon, a prop de la frontera amb Alaska. Com que està situat a la confluència de la zona climàtica humida de la costa del Pacífic i la zona seca continental, aquest paisatge es caracteritza per unes tempestes fortíssimes i uns canvis estacionals molt ràpids. La pintora Jane Isakson analitza els colors i les formes que li ofereix aquesta naturalesa i després els trasllada a les seves teles.

02:00 NBA.CAT
02:25 Temps d'aventura
02:50 Millennium - Parlem de silenci
04:20 Chimpanzees: Return to the forest (Pendent títol català) - Ximpanzés: retorn a la selva
tancar

Ximpanzés: retorn a la selva

Avui dia, a les illes cobertes de selva del riu Gàmbia hi viuen més de cinquanta ximpanzés que havien viscut en captivitat. Aquests ximpanzés, rescatats del mercat il·legal o de propietaris que se n'havien cansat, estaven destinats als zoos, als laboratoris o directament a la mort. Però ara fa vint anys, una dona que es diu Stella Brewer va adoptar aquests orfes i va posar en marxa un projecte per tornar-los a la llibertat. Aquest documental ens parla de l'extraordinari projecte de Stella, de la recerca incansable d'un territori per alliberar els ximpanzés i del procés de reintroducció d'aquests animals al seu hàbitat natural.

05:10 Pedres vives - Hatshepsut, la reina de les dues cares
05:35 Viure Catalunya - Sajaüja
05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a:

Progrmació BD ....
07:10 Daniel, el trapella - Sobretot el casc/bicimania/s'ha perdut un gosset
07:35 El xai Shaun - La boca tallagespa
tancar

La boca tallagespa

Què hi fa una cabra lligada al camp on pasturen en Shaun i companyia? A més de ser molt malcarada, no para d'endrapar. A aquest pas es menjarà tota l'herba! En Shaun té clar que la manera de fer-la marxar és deslligant-la. Però ves que no es quedi enganxat a la corda, en Shaun, que acabarà fent esquí per tota la granja!

07:42 El xai Shaun - El talp
tancar

El talp

Avui sembla que tots els xais estan contents. I fa un dia perfecte per ballar. S'ho estan passant d'allò més bé! Però ja se sap, sempre ha d'arribar l'esgarriacries... Avui ha sigut un talp que no para de fer la punyeta. En Shaun està decidit a donar-li una bona lliçó. Ara, que això d'atrapar un talp és més complicat del que sembla...

07:49 El xai Shaun - Pispant fruita
tancar

Pispant fruita

Quina pinta que fan les pomes del pomer que hi ha al corral dels porquets trapelles! En Shaun faria qualsevol cosa per poder-les tastar... De fet, amb una mica d'imaginació, encara els en podria pispar alguna... Ara, que els porquets també estan disposats a fer qualsevol cosa per defensar les seves pomes. Fins i tot organitzar una batalla campal!

08:00 Doraemon - Una història desgraciada
tancar

Una història desgraciada

Una història desgraciada - Venent foscor - La màquina d'ensenyar a ser agraït

08:20 Doraemon - La capsa de Pandora
tancar

La capsa de Pandora

La capsa de Pandora - En Nobita conductor - El controlador muscular

08:50 Lou! - A la pell de la Sra. Xusma
09:05 mic 3
09:05 Bob, el manetes - Carbassot, el supermanetes
tancar

Carbassot, el supermanetes

El Carbassot creu que la feina d'espantaocells és massa feixuga i decideix fer-se paleta, igual que en Bob. N'hi passaran de tots colors i s'adonarà que és molt més segur fer d'espantaocells.

09:20 Louie - Louie, dibuixa'm un flamenc
tancar

Louie, dibuixa'm un flamenc

La Yoko i la Sophie estan fent una desfilada de moda per en Louie, però resulta que hi ha un barret que no els va bé a cap de les dues. Qui el podria lluir amb elegància? En Louie tindrà una pensada brillant! Dibuixarà un flamenc, perquè sap que es mouen amb molta gràcia. Potser encara els ensenyarà com s'ha de fer per desfilar com una model de veritat...!

09:30 Les coses de casa - El paraigua i les botes d'aigua
tancar

El paraigua i les botes d'aigua

El paraigua i les botes velles van sortir a jugar al carrer, es van posar a caminar i van fer tres tombarelles. Ai, que n'eren, de trapelles! Però al carrer ja no plovia i van fer cap a la banyera, que semblava una riera, allà jugarien bé. Ara bé, com la pluja, no hi ha res...

09:35 La Supermots
09:48 La Supermots
09:49 La Supermots
10:02 La Supermots
10:03 La Supermots
10:05 Info k
10:20 Lucy: quina mandra! - Un nou joc de pilota
tancar

Un nou joc de pilota

Jugar a pilota és molt divertit, però haver d'anar a buscar-la a casa dels veïns és tota una odissea. S'ha de donar tanta volta, que et canses moltíssim. La Lucy avui està decidida a solucionar aquest problema, i si cal, és capaç fins i tot de canviar les normes del joc! És que si no, més que jugar, sembla treballar! I això, a la Lucy, ja saps que no li agrada gaire...

10:25 Lucy: quina mandra! - Tres, dos, u: un punt!
tancar

Tres, dos, u: un punt!

En Paul ha fet uns guants preciosos per l'aniversari del pare. La Lucy no vol ser menys i ha decidit que li farà una bufanda que faci joc amb els guants. La mare ja li ha dit que fer mitja és molt fàcil, però si ha de fer punts del dret i del revés tot el dia, es cansarà moltíssim. Hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho... i segur que al final, la trobarà.

10:30 Martin Mystery - Un xiscle del més enllà
tancar

Un xiscle del més enllà

A les costes de Noruega un vaixell ha topat amb un iceberg i ha alliberat una sirena que feia cinquanta anys que estava atrapada. Ara es vol venjar d'en Rolf, l'home que li va trencar el cor. El caos i la destrucció s'apoderen de la ciutat. Els cants de la sirena afecten en Martin i en Java. La Diana està sola davant del perill.

10:52 Martin Mystery - El moc llefiscós
tancar

El moc llefiscós

Les perforacions d'una companyia petroliera en una illa remota han alliberat l'Esperit Negre, una massa de moc llefiscós que ha crescut tant que no hi ha qui l'aturi. Els nostres herois descobriran que el culpable de tot plegat és un xaman molt malvat que té la intenció de fer desaparèixer tota l'illa. Però, com s'atura un moc tan gros?

11:20 Sakura, la caçadora de cartes - Un festival a les fosques
11:44 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i el comiat de la Mei Lin
12:05 Capità Fracasse - Els ulls escarlata
12:30 Els pollastres Kung Fu - El Padrí
13:00 Martin Mystery - Un xiscle del més enllà
tancar

Un xiscle del més enllà

A les costes de Noruega un vaixell ha topat amb un iceberg i ha alliberat una sirena que feia cinquanta anys que estava atrapada. Ara es vol venjar d'en Rolf, l'home que li va trencar el cor. El caos i la destrucció s'apoderen de la ciutat. Els cants de la sirena afecten en Martin i en Java. La Diana està sola davant del perill.

13:22 Martin Mystery - El moc llefiscós
tancar

El moc llefiscós

Les perforacions d'una companyia petroliera en una illa remota han alliberat l'Esperit Negre, una massa de moc llefiscós que ha crescut tant que no hi ha qui l'aturi. Els nostres herois descobriran que el culpable de tot plegat és un xaman molt malvat que té la intenció de fer desaparèixer tota l'illa. Però, com s'atura un moc tan gros?

13:45 Tags
14:05 Sakura, la caçadora de cartes - Un festival a les fosques
14:29 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i el comiat de la Mei Lin
14:55 Els Podcats - Cap. 38 Controlador
tancar

Cap. 38 Controlador

En Mimo i en Senzo ja estan a punt de començar la cursa amb el seu súper bòlit, però resulta que els falta un controlador, un programa que permet que tot funcioni correctament. Avui toca buscar-lo per la web amb el Cercaman. La Gala també sembla que té problemes amb el seu controlador, però d'una altra mena... T'apuntes al karaoke?!

15:00 Doraemon - Una història desgraciada
tancar

Una història desgraciada

Una història desgraciada - Venent foscor - La màquina d'ensenyar a ser agraït

15:20 Doraemon - La capsa de Pandora
tancar

La capsa de Pandora

La capsa de Pandora - En Nobita conductor - El controlador muscular

15:45 Espies de veritat - Que continuï l'espectacle, perquè si no...
tancar

Que continuï l'espectacle, perquè si no...

Després d'una actuació penosa de la Clover en una classe de teatre, l'estrany comportament d'en Virgil cridarà l'atenció de les Espies. A més d'anar vestit de cowboy, parla amb un accent desconegut! I no és pas l'únic! La Mandy es presentarà a classe vestida d'astronauta, i la Mindy, de minyona! A més, sembla que estiguin hipnotitzats! Tot un misteri!

16:06 Espies de veritat - Superwoohp!
tancar

Superwoohp!

L'Alex i la Sam encara no s'ho poden creure. I és que aquest any, el premi a l'agent més SuperWOOHP ha sigut per la Clover, per haver detingut el senyor Midó. A partir d'ara tindrà accés exclusiu a la limusina voladora, una ajudanta-robot i un despatx al costat d'en Jerry! Aviat, però, li pujaran els fums al cap i comenceran els problemes de debò...

16:30 Keroro - Herois de fantasia! A formar!
tancar

Herois de fantasia! A formar!

La tropa Keroro, la Mois i els germans Hinata han decidit entrar dins del món d'un videojoc de fantasia que ha dissenyat en Kururu. Aviat, però, deixarà de ser tan fantàstic i tan al·lucinant, per culpa d'uns errors de programació, és clar. Compte, perquè fins i tot està en perill la vida dels nostres amics! Com s'ho faran per sortir-ne?!

17:00 Els petits fantasmes - L'estrella caiguda
tancar

L'estrella caiguda

En Jordi, amb l'ajuda de l'Enric, la Lucy i l'Eduard, s'ha construït un arc i una fletxa. Ara només li falta provar-lo! Una petita ensopegada farà que la fletxa li surti disparada tan amunt, que farà caure una estrella del cel! Això és terrible! Com s'ho faran ara per tornar-la al seu lloc?! Sort en tindran d'un dels seus avantpassats, que sap molt d'astronomia!

17:07 Els petits fantasmes - El vol del drac
tancar

El vol del drac

És un emú? No! És un estruç? No! És un drac! La Lucy, l'Enric, en Jordi i l'Eduard s'han trobat un drac que no para de tremolar de fred! Els Petits Fantasmes aviat s'adonaran que això de tenir un drac a casa va molt bé. Els escalfa la llet cada matí i els encén el foc per escalfar-se. Però què passa si agafa el singlot?! Ai, que encara els calarà foc al castell!

17:15 mic 3
17:15 Pingu - En Pingu i la mànega
tancar

En Pingu i la mànega

En Pingu ha trobat la manera de fer bromes molt divertides sense que el descobreixin. Parlant a través d'una mànega fa creure a en Robby, a la Pinga, al pare i a l'avi que els peixos i els ninots de neu els diuen coses. Quin tip de riure! Ai, si t'enxampen, Pingu! Encara rebràs, al final!

17:20 Els cap de drap - Fem una obra de teatre
17:30 L'hora del Timmy - L'aniversari del Timmy
17:45 Una mà de contes - Tinc corda!
17:55 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo i en Bagú han fet servir un paper molt important d'en Basili per fer un avió, però el pitjor de tot és que s'ha quedat enganxat dalt d'un arbre! Sort que en Loopdidoo sempre té idees genials i ha pensat que farà un avió de paper gegant per pujar-hi ell i rescatar l'altre avionet. Se'n sortirà?! I el paper tan important d'en Basili, què deu ser?!

18:05 La Supermots
18:18 La Supermots
18:19 La Supermots
18:32 La Supermots
18:33 La Supermots
18:40 Animalades al corral - Història de dos mocosos / El nou animaló del mocós
tancar

Història de dos mocosos / El nou animaló del mocós

L'Otis, sense voler, ha deixat inconscient el Mocós, que havia anat a passar el cap de setmana a cals Beady. Ara, perquè no sospitin, en Porc s'haurà de disfressar de Mocós... i fer-se passar per ell! Més tard, serà el Mocós el que capturarà el Porc, però no per fer de mascota, sinó per fer de menjar de la seva nova mascota, la Pesta, una serp molt afamada...

19:00 El meu amic gegant - Cap. 23 Gabotz el Conqueridor
tancar

Cap. 23 Gabotz el Conqueridor

Gabotz el Conqueridor, un alienígena llegendari, ha arribat a la Terra exigint la submissió total i absoluta de tot el planeta. Els nostres herois han d'arribar a un acord amb el dictador abans que la cosa empitjori, perquè sense saber-ho, en Gabotz està servint de propaganda per a l'SDC. Aleshores, arriba la sorpresa que no s'esperava ningú...

19:13 El meu amic gegant - Cap. 24 Hally
tancar

Cap. 24 Hally

Per culpa d'un error de fabricació, un dels robots amb intel·ligència artificial de l'SDC s'ha humanitzat i ha decidit donar sentit a les hores que li queden de vida, abans d'autodestruir-se automàticament per mal funcionament. S'unirà als nostres herois per salvar tants alienígenes com pugui de l'SDC. Compte, però, que es podria tractar d'una trampa...

19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - Que continuï l'espectacle, perquè si no...
tancar

Que continuï l'espectacle, perquè si no...

Després d'una actuació penosa de la Clover en una classe de teatre, l'estrany comportament d'en Virgil cridarà l'atenció de les Espies. A més d'anar vestit de cowboy, parla amb un accent desconegut! I no és pas l'únic! La Mandy es presentarà a classe vestida d'astronauta, i la Mindy, de minyona! A més, sembla que estiguin hipnotitzats! Tot un misteri!

20:06 Espies de veritat - Superwoohp!
tancar

Superwoohp!

L'Alex i la Sam encara no s'ho poden creure. I és que aquest any, el premi a l'agent més SuperWOOHP ha sigut per la Clover, per haver detingut el senyor Midó. A partir d'ara tindrà accés exclusiu a la limusina voladora, una ajudanta-robot i un despatx al costat d'en Jerry! Aviat, però, li pujaran els fums al cap i comenceran els problemes de debò...

20:30 Tom i Jerry - El ratolí abandonat
20:38 Tom i Jerry - El gat que valia un milió de dòlars
20:45 Tom i Jerry - El ratolí perdut
21:04 Tom i Jerry - El ratolí ve a sopar
21:10 Tags
21:11 Tom i Jerry - Es ven un ratolí
21:25 Sincopats - El garatge 2
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - Epidèmia musical
tancar

Epidèmia musical

Una misteriosa epidèmia musical ha envaït el bosc. Tothom canta i balla sense parar. Trobaran els nostres amics la solució al misteri?

06:15 La Lua i el món - Una solució com una casa
tancar

Una solució com una casa

Enlloc d'eliminar els insectes dels arbres que tenim a prop, és molt millor col·locar petites cases niu per ocells que, a canvi d'aquest hostalatge, netejaran d'insectes els nostres arbres. D'aquesta col·laboració tots en treiem profit.

06:18 La Lua i el món - L'illa deserta
tancar

L'illa deserta

Les nostres llars són plenes d'electrodomestics de totes menes. Per qualsevol activitat domèstica, hi ha un electrodomestic adient. Si ens acostumem a fer més feines domèstiques manualment, estalviarem més energia de la que ens imaginem.

06:21 La Lua i el món - Cotxe o bicicleta?
tancar

Cotxe o bicicleta?

Avui coneixerem tots els personatges de la sèrie: la Lua, l'Ota, els pares, i el seu entorn.

06:25 Lucy: quina mandra! - Un nou joc de pilota
tancar

Un nou joc de pilota

Jugar a pilota és molt divertit, però haver d'anar a buscar-la a casa dels veïns és tota una odissea. S'ha de donar tanta volta, que et canses moltíssim. La Lucy avui està decidida a solucionar aquest problema, i si cal, és capaç fins i tot de canviar les normes del joc! És que si no, més que jugar, sembla treballar! I això, a la Lucy, ja saps que no li agrada gaire...

06:30 Lucy: quina mandra! - Tres, dos, u: un punt!
tancar

Tres, dos, u: un punt!

En Paul ha fet uns guants preciosos per l'aniversari del pare. La Lucy no vol ser menys i ha decidit que li farà una bufanda que faci joc amb els guants. La mare ja li ha dit que fer mitja és molt fàcil, però si ha de fer punts del dret i del revés tot el dia, es cansarà moltíssim. Hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho... i segur que al final, la trobarà.

06:40 Capità Fracasse - Els ulls escarlata
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Sopar de caçadors
21:37 Samantha ups! - Els retalls inèdits del dissabte
21:44 Samantha ups! - El comiat de l'Annabelle
21:45 Freqüència 04
22:10 Extres Coproduccions - El criminal
tancar

El criminal

El Daniel, un home d'uns 40 anys, treballa en una editorial de València. Ara, amb la seva dona Clara, està a punt d'inaugurar un hotel a la costa catalana. Les obres gairebé estan enllestides i el Daniel es disposa a començar el viatge per retrobar-se amb la seva dona i el seu fill Ivan. Abans d'agafar el cotxe, el Daniel s'atura al bar de sempre per prendre un cafè. Una jove de Romania, Iliana, li demana si pot utilitzar la càmera de fotos del seu telèfon mòbil. La jove, alegre i directa, es fa una fotografia amb el Daniel per comprovar que la màquina funciona. Inicien una conversa. Ella li fa saber que també va cap a la costa. El Daniel entra en el joc del flirteig que li proposa la Iliana i, finalment, decideix que una mica de companyia durant el viatge no li farà mal. Aquí comencen els problemes...

22:15 Pel·lícula catalana - El gran concurs
tancar

El gran concurs

Loli vol ser famosa i sortir a la tele a costa del que sigui. És per això que envia una carta a un famós concurs perquè la família hi participi. La família de Loli guanya el concurs i es fan rics, però amb els diners comencen els problemes. La noia convenç a la seva mare de muntar una boutique al barri, però fracassen perquè el lloc és massa humil. La Loli surt a la tele, és enganyada per un fotògraf que li pren el pèl i la seva popularitat aviat baixa en picat. Satur, el pare, veu que s'han gastat tots els diners que tenien i posa en dubte que la família estigui fent bé. Això el porta a barallar-se amb la seva dona i acaba a l'hospital, víctima d'un infart... Finalment, quan la Loli i la seva mare s'adonen que tot allò els està destruint, demanen perdó a Satur. Carmelo, l'oncle de la família, té uns diners estalviats per comprar-se un veler -el somni de la seva vida- però quan veu a la família en aquell estat, els dóna els diners perquè surtin de la situació.

23:40 Invasió - Cau la nit
00:25 Estació d'enllaç - Objectius indiscrets
tancar

Objectius indiscrets

El Tito és un periodista gràfic amb pocs escrúpols. Poc que s'imagina tot el que li caurà a sobre, en qüestió de minuts, a l'estació. I l'Eduard del quiosc en té força culpa.

01:07 Estació d'enllaç - Ser o no ser
tancar

Ser o no ser

Tant el Manel com l'Eduard reben unes visites que, per raons molt diferents, no els fan cap gràcia. Però el Manel té una cita fora de l'estació que, pel que sembla, té una importància extraordinària per a la seva vida.

01:50 Samantha ups! - Sopar de caçadors
01:55 Freqüència 04
02:20 Extres Coproduccions
02:25 Pel·lícula catalana - El gran concurs
tancar

El gran concurs

Loli vol ser famosa i sortir a la tele a costa del que sigui. És per això que envia una carta a un famós concurs perquè la família hi participi. La família de Loli guanya el concurs i es fan rics, però amb els diners comencen els problemes. La noia convenç a la seva mare de muntar una boutique al barri, però fracassen perquè el lloc és massa humil. La Loli surt a la tele, és enganyada per un fotògraf que li pren el pèl i la seva popularitat aviat baixa en picat. Satur, el pare, veu que s'han gastat tots els diners que tenien i posa en dubte que la família estigui fent bé. Això el porta a barallar-se amb la seva dona i acaba a l'hospital, víctima d'un infart... Finalment, quan la Loli i la seva mare s'adonen que tot allò els està destruint, demanen perdó a Satur. Carmelo, l'oncle de la família, té uns diners estalviats per comprar-se un veler -el somni de la seva vida- però quan veu a la família en aquell estat, els dóna els diners perquè surtin de la situació.

03:50 Invasió - Cau la nit
04:35 Estació d'enllaç - Objectius indiscrets
tancar

Objectius indiscrets

El Tito és un periodista gràfic amb pocs escrúpols. Poc que s'imagina tot el que li caurà a sobre, en qüestió de minuts, a l'estació. I l'Eduard del quiosc en té força culpa.

05:17 Estació d'enllaç - Ser o no ser
tancar

Ser o no ser

Tant el Manel com l'Eduard reben unes visites que, per raons molt diferents, no els fan cap gràcia. Però el Manel té una cita fora de l'estació que, pel que sembla, té una importància extraordinària per a la seva vida.