Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les tres bessones i els capitans intrèpids
tancar

Les tres bessones i els capitans intrèpids

L'Avorrida ha enviat les bessones a una goleta pesquera, on en Manuel, un pescador, ha salvat en Harvey, un noi que havia caigut al mar. En Harvey vol tornar a terra de seguida, però haurà d'aprendre a tenir paciència. Queden tres mesos de pesca!

08:34 Què hi ha, Scooby-Doo? - La casa tecnològica del futur
tancar

La casa tecnològica del futur

L'Scooby-doo i companyia ens donen la benvinguda a la Fira Mundial d'Omaha, per conèixer la increïble casa d'intel·ligència robòtica artificial, l'ICIRA. Però, si és l'atracció que té més èxit de tota la fira, què ho fa que no hi ha ningú?! Pot ser que això de la intel·ligència artificial sigui més perillós del que sembla? Aviat ho descobrirem...

08:58 L'illa de la Lili - Les mosques pandes
tancar

Les mosques pandes

La Lili i companyia, que ara ja poden volar, han ensopegat amb una colla de Mosques Pandes. A més, la fada Georgette els ha acusat d'haver-li robat unes ales que guardava i els ha fet un encanteri. Si no li tornen les ales abans que es faci fosc, els convertirà en vegetals per fer-ne una sopa! Ja poden anar per feina, els nostres amics!

09:14 Hattori el ninja - Kanitxi esta en perill/un combat de bombolles/kani
09:40 Doraemon - La volta al món en globus
10:07 Doraemon - El tresor de la muntanya de la mort
10:28 Domo - + info
tancar

+ info

En Domo s'ho passa tan bé patinant sobre gel! Però, compte, que ha vist un peix a sota del gel! Avui, la curiositat farà que en Domo s'oblidi de totes les pors que té i ens faci una demostració espectacular del que és capaç de fer... fins que s'adoni del que està fent, és clar...

10:38 Keroro - La Natsumi i la Koyuki, princeses del tenis! A formar! La invasió dels ocells! A
tancar

La Natsumi i la Koyuki, princeses del tenis! A formar! La invasió dels ocells! A

La Koyuki està molt canviada últimament. Avui li ha agafat la dèria de desafiar la Natsumi costi el que costi. En Keroro els ha proposat de fer un partit de tennis i s'ha ofert per ajudar la Natsumi a polir la seva tècnica. A més, a cals Hinata ha aparegut un niu d'orenetes! Els nostres amics sembla que s'hagin tornat bojos! Déu n'hi do, quin rebombori!

11:00 + Motor
11:23 Automobilisme: GP2 - GP2
12:28 Automobilisme - G. P. d'Espanya
15:54 Telenotícies migdia
17:01 L'enigma Ventdelplà - Cap. 1
tancar

Cap. 1

Què és el que ha fet triomfar "Ventdelplà"? Hi ha res que asseguri l'èxit d'una sèrie? Aquestes incògnites són "L'enigma Ventdelplà" Coincidint amb l'estrena de la nova temporada de "Ventdelplà", TV3 emetrà aquest diumenge 27, després del "TN migdia", l'especial de producció pròpia "L'enigma Ventdelplà", de 25 minuts. L'especial s'allunyà del clàssic "making of" per descobrir-nos l'essència de "Ventdelplà", per descobrir els elements diferencials i únics que té la sèrie, el que l'ha convertida en un fenomen que s'escapa de la petita pantalla per ser part de la cultura popular del nostre país i que atreu espectadors de totes les edats, professions i procedències imaginables. A més, es veurà que "Ventdelplà" és una mostra més de com ha evolucionat el culebron, i per extensió la ficció televisiva, els últims anys, amb barreges de gèneres constants, escenaris i localitzacions molt calculats i ingredients bàsics com la tragèdia, un dolent de pes o el misteri, que són importantíssims perquè les sèries guanyin el favor del públic. Per desvelar les claus de l'èxit de "Ventdelplà", l'especial inclourà entrevistes als creadors de la sèrie, a actors i a periodistes i guionistes. Els entrevistats són: Joan Bas, productor executiu de "Ventdelplà" i de sèries TV3 com "Poble Nou" Albert Plans, guionista i cocreador de "Porca Misèria", entre d'altres. David Plana, director argumental de "Ventdelplà". Roger de Gràcia, periodista, seguidor i fan de sèries de televisió. Boris Ruiz, actor. És en Ramiro, a "Ventdelplà". Nao Albet, actor. És en Martí, a "Ventdelplà". Marc Cartes, actor. És en Julià, a "Ventdelplà". Juan Ramon Bonet, actor i presentador de televisió ("Qui corre, vola", "Caiga quien caiga"). Àlex Rigola, director del Teatre Lliure. Albert Espinosa, guionista i director de cine i televisió ("Planta 4a", "Tu vida en 65 minutos"). Jordi Basté, periodista. Treballa a RAC1 i col·labora amb "El Club", com a tertulià d'"El cor de la ciutat". Laia Aguilar, guionista de "Ventdelplà". Finalment, l'especial comptarà amb la col·laboració de Carles Capdevila, Xavi Coral i Marc Villanueva (periodistes de TV3) i l'aparició especial de J. J. Abrams, creador de sèries tan famoses com "Perdidos".

17:36 Tarda de cine - La conquesta de l'oest
tancar

La conquesta de l'oest

A la segona meitat del segle XIX, una família de Nova Anglaterra va a instal·lar-se a la fèrtil vall d'Ohio seguint l'expansió cap a l'oest. Al llarg de quatre generacions viuen les penalitats dels pioners que obren camí, dels enfrontaments amb els indis, la guerra civil, l'arribada del ferrocarril i els diversos fets que configuren la història dels Estats Units en aquells temps.

20:29 CUINA BÉ AMB L'ISMA - Cap. 4
21:00 Telenotícies vespre
21:49 30 minuts - LA CREU I LES URNES CAP 2
tancar

LA CREU I LES URNES CAP 2

"Por el camino del aborto, del divorcio exprés, de las ideologías que pretenden manipular la educación de los jóvenes... nos dirigimos a la disolución de la democracia." (Agustín García-Gasco, arquebisbe de València) "Nada será igual después del 9 marzo en relación con la jerarquía de la Iglesia católica." (José Blanco, secretari d'Organització PSOE). El gener de 1979, pocs dies després d'aprovar-se la Constitució, el Parlament espanyol donava llum verda a un conjunt de 4 acords entre l'Estat espanyol i la Santa Seu. En aquests acords, que tenen el rang de tractat internacional i, per tant, nivell legal superior a les lleis ordinàries, es regulaven temes fonamentals com el finançament de l'Església per part de l'Estat i el seu paper en el sistema educatiu.

22:33 Qui els va parir! - Cap. 12
tancar

Cap. 12

"Qui els va parir" CONVIDARÀ Joan Carles Peris, acostumat a viatjar amb criatures, i Màrius Serra que explicarà combinacions de noms i cognoms. La setmana passada el programa va fer la crida per trobar ELS MILLORS AVIS DE CATALUNYA. A partir d'aquest diumenge a cada programa anirà ensenyant alguns dels vídeos que han fet arribar els espectadors del programa. En el programa següent també hi convidarà dos avis molt mediàtics, la Montserrat Carulla i en Jordi Banacolocha. Han fet d'avis a moltes sèries de televisió i també són avis en la vida real. Parlaran sobre la diferència d'educar els fills i els néts. La Mireia portarà la història d'un pare primerenc que té dificultats per fer dormir la seva filla de 3 mesos. Ensenyarà com posa en pràctica algunes tàctiques molt personals i explicarà si li funcionen o no. El programa també abordarà el fet de viatjar amb nens. La Mireia ha acompanyat una família amb 4 nens en un trajecte amb cotxe fins a la segona residència. Per parlar d'aquest tema visitarà el plató en Joan Carles Peris, presentador del "Telenotícies cap de setmana" i gran viatger amb criatures. Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà del Consell de pares. En aquesta edició el tema central serà com triar el nom dels fills. També en parlarà l'escriptor Màrius Serra, que explicarà anècdotes divertides sobre combinacions de noms i cognoms.

23:34 Fiscal Chase - Maternal instinct
tancar

Maternal instinct

Escrit per: Hannah Shakespeare Dirigit per: Lewis H. Gould Annabeth veu què pot arribar a fer una mare per protegir el seu fill quan una dona retira la declaració on implicava el fill en l'assassinat del pare. JONATHAN SILVERMAN és l'artista convidat.

00:18 Fiscal Chase - + info
tancar

+ info

(Drink the Cup) Escrit per: Tom Smuts Dirigit per: Christopher Leitch Tot fent els preparatius per acusar un traficant de drogues d'haver assassinat un policia, Annabeth posa al descobert un possible cas de corrupció policíaca. ERIC STOLTZ i JONATHAN SILVERMAN són els artistes convidats.

01:07 Pel·lícula - La catana oculta: L'urpa del diable
tancar

La catana oculta: L'urpa del diable

A mitjan segle XIX, al Japó, els shogun i els samurais estan en decadència. Els aires de canvi que es respiren a tot el país també arriben a Unasaka, un petit feu de la costa nord-occidental. Dos amics, Munezo i Samon, van a acomiadar el seu company Yaichiro, que se'n va d'Unasaka per fer-se càrrec d'un lloc molt important en l'organització del seu clan shogun. Els dos amics tornen a casa de Munezo, on també viuen la seva mare i la seva germana.

03:15 Parlament - + info
tancar

+ info

L'activitat dels polítics durant la diada de Sant Jordi és un dels temes destacats aquesta setmana al programa "Parlament". Els diputats van estar presents a diversos actes durant tota la setmana. El més important i concorregut va ser el tradicional esmorzar ofert pel president de la Generalitat, que va tenir lloc al Palau de Pedralbes, a Barcelona. Unes sis mil persones, representants de les societats civil, política, militar i religiosa de Catalunya, van ser-hi presents. Cal destacar també diversos actes, celebrats al Parlament, per commemorar el centenari del naixement de Mercè Rodoreda. D'altra banda, la consellera de Salut, Marina Geli, ha demanat consens per continuar endavant amb el Pla de Prevenció d'Educació Sexual, que ja arriba al 80% de col·legis i instituts de Catalunya. La consellera va assegurar que la informació i la prevenció eviten embarassos no desitjats i malalties infeccioses. També es va parlar d'avortament, qüestió que tant el govern com l'oposició consideren un debat obert. I el reportatge d'aquesta setmana tracta de l'accidentat recorregut de la torxa olímpica cap a Pequín, on aquest estiu se celebraran els Jocs Olímpics. Veurem què pensen els diputats catalans sobre les amenaces de boicot als Jocs i sobre la repressió que la Xina exerceix contra el Tibet.

03:36 Pel·lícula - Jo, gran caçador
tancar

Jo, gran caçador

A les muntanyes del sud dels Estats Units, Pike viu de les pells dels animals que caça, però els indis han matat el seu soci. Pike roba un cavall preciós, famós per la seva bellesa i la seva velocitat. Per altra banda, l'indi a qui Pike ha robat el cavall assalta una diligència i segresta una de les passatgeres.

05:13 Stargate - Alteracions
05:55 Videoclips catalans - FUFÜ-AI: Puntitos
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:10 Músiques del món
07:20 Els últims espais verges - Àfrica: Kilimanjaro
08:10 L'elefanta que pensa que és una búfala - L'elefanta que pensa que és una búfala
tancar

L'elefanta que pensa que és una búfala

Aquest documental segueix Nzou, un elefant que viu amb un ramat de búfals a la reserva Imire a Zimbabwe. Murambiwa Gwenziees és el cuidador d'aquest ramat tan especial.

08:35 Clàssica. El concert del mes
09:50 Parlament - + info
tancar

+ info

L'activitat dels polítics durant la diada de Sant Jordi és un dels temes destacats aquesta setmana al programa "Parlament". Els diputats van estar presents a diversos actes durant tota la setmana. El més important i concorregut va ser el tradicional esmorzar ofert pel president de la Generalitat, que va tenir lloc al Palau de Pedralbes, a Barcelona. Unes sis mil persones, representants de les societats civil, política, militar i religiosa de Catalunya, van ser-hi presents. Cal destacar també diversos actes, celebrats al Parlament, per commemorar el centenari del naixement de Mercè Rodoreda. D'altra banda, la consellera de Salut, Marina Geli, ha demanat consens per continuar endavant amb el Pla de Prevenció d'Educació Sexual, que ja arriba al 80% de col·legis i instituts de Catalunya. La consellera va assegurar que la informació i la prevenció eviten embarassos no desitjats i malalties infeccioses. També es va parlar d'avortament, qüestió que tant el govern com l'oposició consideren un debat obert. I el reportatge d'aquesta setmana tracta de l'accidentat recorregut de la torxa olímpica cap a Pequín, on aquest estiu se celebraran els Jocs Olímpics. Veurem què pensen els diputats catalans sobre les amenaces de boicot als Jocs i sobre la repressió que la Xina exerceix contra el Tibet.

10:10 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

El 3 de maig serà beatificada a Roma la religiosa italiana Maria Magdalena de l'Encarnació, fundadora de les Adoratrius Perpètues del Santíssim Sagrament. Actualment, a Catalunya, aquestes religioses de clausura estan presents a Vic, Berga i Barcelona, i la principal ocupació és la pregària davant del Santíssim Sagrament. "Signes dels temps" visita el monestir de les Adoratrius Perpètues a Barcelona on actualment viuen 12 monges.

11:00 Missa conventual de Montserrat
12:20 TR3S C
12:30 Esports 33
12:30 Basquetmania - Unicaja - DKV Joventut
14:15 NBA total - + info
tancar

+ info

El programa "NBA Total" fa un seguiment especial de Pau Gasol i del seu debut victoriós en el "play-off" amb els Lakers. A més, hi haurà reportatges sobre Jamario Moon, un exglobetrotter que ara triomfa a Toronto, i sobre Louis Williams, un discjòquei que destaca com a escorta a Filadèlfia. A part, reviurem la vint-i-dosena victòria consecutiva que van tenir els Rockets en el partit que van disputar contra els Lakers el 16 de març d'enguany. Finalment, sabrem els noms dels cinc guanyadors de les samarretes de Pau Gasol amb els Lakers i de la samarreta de la final de la ULEB, firmada per tots els jugadors de l'equip guanyador: el Joventut.

14:45 Evasió - Travessa BBT del Sàhara i Busseig als pantans dels Pallars
15:15 Handbol 100 x 100 - Handbol 100 x 100
15:30 Futbol indoor - Deportivo - At. Madrid
16:30 Notícies - Notícies
17:00 Futbol - R. C. D. Espanyol B - U. E. Lleida
18:50 Futbol - Milla de la Sagrada Família
18:55 Ritmes.clips
19:20 Nydia - + info
tancar

+ info

El cineasta històric Agustí Fabra / Els joves sardanistes de competició tenen la paraula El cineasta terrassenc Agustí Fabra va filmar en la dècada de 1930 diferents danses tradicionals a diferents pobles de Catalunya. Nydia us ofereix un reportatge sobre aquest cineasta vinculat a l'excursionisme, amb fragments de les seves filmacions i el testimoni del seu nebot Manuel Fabra i de l'estudiosa del cinema Anna Fernández. En un moment de crisi de les colles sardanistes de competició, i a precs dels espectadors, Nydia torna a emetre el reportatge en què diferents joves sardanistes de competició expliquen com veuen aquest món. Visitem el Museu de la Música de Barcelona per descobrir-hi alguns instruments mecànics insòlits, com ara l'acordió-pianola. Entrevistem la Cobla Contemporània, que ha presentat nou disc amb músiques dedicades al món del cinema. A més, notícies, agenda i novetats discogràfiques i editorials.

19:50 Esports 33
19:50 Zona zàping - Zona zàping
20:15 Zona Mixta - Zona Mixta
20:45 Forat 18 - Forat 18
21:15 Motor a fons - Cap. 334
22:00 Gol a gol - Gol a gol
23:30 Tenis - Tenis: Black Rock Tour of Champions Cup'08
00:30 Motor a fons - Cap. 334
01:00 Transworld sport - Transworld Sport
02:00 Basquetmania - Unicaja - DKV Joventut
03:30 Futbol marroquí - .
04:00 L'elefanta que pensa que és una búfala - L'elefanta que pensa que és una búfala
tancar

L'elefanta que pensa que és una búfala

Aquest documental segueix Nzou, un elefant que viu amb un ramat de búfals a la reserva Imire a Zimbabwe. Murambiwa Gwenziees és el cuidador d'aquest ramat tan especial.

04:25 L'esperit de les llegendes - L'amic dels n'dorobo
tancar

L'amic dels n'dorobo

Al sud de Kenya cada any, quan tot floreix, els N'Dorobos se'n van al bosc a buscar mel. Per obtenir-ne, han trobat un col·laborador ben original, l'"euchoshoroi", un ocell que, des de sempre, els ha conduït cap al preciós nèctar. En Kiloussou és un N'Dorobo. Viu a prop de la reserva d'animals de Masai Mara, i amb el seu pare i el seu nebot s'endinsa cap al bosc a la recerca de la mel.

04:50 El medi ambient
04:55 Túrmix concerts - Cap. 45
tancar

Cap. 45

Programa que aquesta setmana ofereix el concert que el grup Nour va oferir al festival Senglar Rock 2007 a Lleida.

05:50 Túrmix clàssics - Cap. 20
06:17 Túrmix clàssics - Cap. 8
06:45 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:00 Els Hoobs - Patates
tancar

Patates

En Groove té una patatera preciosa. Només hi ha un problema: que no té cap patata. Què ho fa?

07:25 mic 3
07:25 La Lua i el món - Enamorada?
07:28 La Lua i el món - Fem una festa!
07:31 La vaca Connie - L'animal que tenia una poteta
tancar

L'animal que tenia una poteta

En Burt, el ratpenat, només pot sortir al bosc de nit. I és clar, no pot jugar mai amb els seus amics. Com s'ho podrien fer perquè s'ho poguessin passar bé tots plegats? La Connie, que és tan espavilada, trobarà una solució d'allò més original.

07:38 La vaca Connie - Endevina, endevinalla
tancar

Endevina, endevinalla

Avui la mare de la Connie fa un pastís d'aquells que hi canten els àngels. Només li falta un ingredient: la mel. La Connie és l'encarregada d'anar-la a buscar. Però, on en pot trobar, de mel? Sort que té tants amics al bosc, que algun sabrà on viuen les abelles que fan la mel.

07:46 mic 3
07:46 Bumba
07:51 Louie - Louie, dibuixa'm un robot
tancar

Louie, dibuixa'm un robot

La Yoko ha perdut les bales a la sorra i és molt difícil trobar-les. Com s'ho poden fer? En Louie ha tingut una bona pensada: dibuixarà un estruç, li dirà que fiqui el cap sota terra i que busqui les bales de la seva amigueta. Però hi ha una pega! Perquè l'estruç fiqui el cap sota terra, l'han d'espantar! I com es fa per espantar un estruç?! Ho vols saber?

08:03 Club Super3
08:03 Les Tres Bessones - Les tres bessones i els capitans intrèpids
tancar

Les tres bessones i els capitans intrèpids

L'Avorrida ha enviat les bessones a una goleta pesquera, on en Manuel, un pescador, ha salvat en Harvey, un noi que havia caigut al mar. En Harvey vol tornar a terra de seguida, però haurà d'aprendre a tenir paciència. Queden tres mesos de pesca!

08:32 Què hi ha, Scooby-Doo? - La casa tecnològica del futur
tancar

La casa tecnològica del futur

L'Scooby-doo i companyia ens donen la benvinguda a la Fira Mundial d'Omaha, per conèixer la increïble casa d'intel·ligència robòtica artificial, l'ICIRA. Però, si és l'atracció que té més èxit de tota la fira, què ho fa que no hi ha ningú?! Pot ser que això de la intel·ligència artificial sigui més perillós del que sembla? Aviat ho descobrirem...

08:57 L'illa de la Lili - Les mosques pandes
tancar

Les mosques pandes

La Lili i companyia, que ara ja poden volar, han ensopegat amb una colla de Mosques Pandes. A més, la fada Georgette els ha acusat d'haver-li robat unes ales que guardava i els ha fet un encanteri. Si no li tornen les ales abans que es faci fosc, els convertirà en vegetals per fer-ne una sopa! Ja poden anar per feina, els nostres amics!

09:14 Hattori el ninja - Kanitxi esta en perill/un combat de bombolles/kani
09:40 Doraemon - La volta al món en globus
10:05 Doraemon - El tresor de la muntanya de la mort
10:27 Domo - + info
tancar

+ info

En Domo s'ho passa tan bé patinant sobre gel! Però, compte, que ha vist un peix a sota del gel! Avui, la curiositat farà que en Domo s'oblidi de totes les pors que té i ens faci una demostració espectacular del que és capaç de fer... fins que s'adoni del que està fent, és clar...

10:37 Keroro - La Natsumi i la Koyuki, princeses del tenis! A formar! La invasió dels ocells! A
tancar

La Natsumi i la Koyuki, princeses del tenis! A formar! La invasió dels ocells! A

La Koyuki està molt canviada últimament. Avui li ha agafat la dèria de desafiar la Natsumi costi el que costi. En Keroro els ha proposat de fer un partit de tennis i s'ha ofert per ajudar la Natsumi a polir la seva tècnica. A més, a cals Hinata ha aparegut un niu d'orenetes! Els nostres amics sembla que s'hagin tornat bojos! Déu n'hi do, quin rebombori!

11:04 Keroro - En Dororo a: operació rescat! A formar! La granota gegant dels mars del sud! A f
tancar

En Dororo a: operació rescat! A formar! La granota gegant dels mars del sud! A f

El germà gran d'en Víper, un criminal galàctic que és més dolent que la tinya, ha tornat per venjar-se de la tropa Keroro. El final de la batalla promet ser apoteòsic, amb el sergent Keroro convertit en una granota gegant! I no t'ho perdis, perquè això només és el començament d'una altra sèrie de peripècies dels nostres amics keronians!

11:27 Domo - + info
tancar

+ info

Ho sabies que l'Esther, la guineu, sempre porta una càmera per enxampar els altres en el pitjor moment? Aprofita la mala sort dels seus "amics", per deixar-los retratats per sempre. Per cert, avui ho té molt bé. I és que en Domo té un dia d'aquells que valdria més que no s'hagués aixecat del llit.

11:32 Em dic Eve - Amics i prou
tancar

Amics i prou

L'Eve, tot i que té uns sentiments prou clars per l'Adam, està fent molts esforços per convence's que els nois i les noies poden ser amics i prou. A més, avui l'Adam havia quedat amb la Sylvie, però arrel d'un problema familiar s'haurà de quedar a dormir a casa de l'Eve. Evidentment, a la Sylvie, quan ho sàpiga, no li farà gaire gràcia...

11:55 Samantha ups! - La Samantha a pagès. Segona part
12:00 Samantha ups! - La Samantha darrere la barra del bar. Primera part
12:05 Samantha ups! - La Samantha està malalta
tancar

La Samantha està malalta

La Samantha té la grip i està bastant espantada, li sembla que està força greu...

12:11 Programa curt - PROGRAMA CURT
12:36 L'As del Llampec - Simplement humà
tancar

Simplement humà

En Gúgal ha atacat l'As del Llampec i l'ha convertit en un simple mortal. En Mark intentarà salvar la Samantha, que està atrapada en una cabana dalt d'un arbre, però acabarà segrestat. L'As intentarà salvar-lo, però ara no té poders.

12:59 L'As del Llampec - Darrere la màscara
tancar

Darrere la màscara

Avui és Halloween i en Mark ha decidit organitzar una festa. En Mala Bèstia i en Marrà han sortit de cacera. Busquen en Duff, el propietari del parc d'atraccions, que intenta fugir de les urpes del Senyor de la Por. En Chuck, a més, es presentarà disfressat d'As del Llampec.

13:23 Ritmes.clips
13:47 3xl.cat
13:47 One piece - L'ascensió de la carbassera gegant! Batalla desesperada a l'antic temple
tancar

L'ascensió de la carbassera gegant! Batalla desesperada a l'antic temple

L'Ohm tanca en Zoro, en Wiper, en Gan Forr, la Robin i alguns soldats celestials a dins d'un filferro espinós amb el seu gos, el Holy i la serp gegant, que s'empassa la Nami i l'Aisa.

14:09 One piece - El judici del ferro! Combat a mort a la gàbia de filat espinós
tancar

El judici del ferro! Combat a mort a la gàbia de filat espinós

La Laki arriba al lloc on es troba en Wiper, però Eneru el derrota. En Gan Forr i en Pierre també són a la panxa de la serp gegant, i allà hi troben en Ruffy.

14:31 Kochikame - En Terai té casa nova
tancar

En Terai té casa nova

Els membres de la comissaria van a visitar en Terai a la seva casa nova. Però la casa està a la quinta forca, i per si fos poc, enmig d'una zona de caça! Arriben els caçadors i...

14:54 Kochikame - A en Ryotsu li falta calci
tancar

A en Ryotsu li falta calci

El cap Ohara decideix enviar en Ryotsu a una escola de debat per aprendre a controlar-se. Allà, el professor adverteix que per controlar l'ira, el millor és prendre calç.

15:19 Samantha ups! - La Samantha al bany
tancar

La Samantha al bany

La Samantha és molt presumida i al seu bany hi té tota mena de productes de bellesa.

15:24 Samantha ups! - La Samantha i els plaers del càmping
tancar

La Samantha i els plaers del càmping

La Samantha i la Chantal passen uns quants dies de càmping, fent servir lavabos i dutxes comunitaris, lluitant contra els mosquits...

15:29 Samantha ups! - La Samantha a pagès. Primera part
15:35 Hora Tòquio
15:35 Blau - Feines domèstiques
tancar

Feines domèstiques

La Taeko arriba desesperada a la cabana amb les maletes fetes, necessita feina i un lloc per viure. Resulta que l'acaben de despatxar de l'última casa on treballava, i la Miyabi decideix donar-li una oportunitat. Però per desgràcia, la Taeko no té gens de traça, i tot i que s'esforça a fer les coses ben fetes, no para de trencar coses. La Miyabi se n'afarta i la despatxa. A l'últim moment hi intervé l'Aoi, que li proposa que faci un últim intent i prepari un bon sopar. La Taeko se'n surt i la Miyabi cedeix i li permet quedar-s'hi.

15:58 Trigun - En baix l'estampida
16:22 Mira'm bé - La producció
tancar

La producció

Convidats: Quim Prats i David Martín

16:43 mic 3
16:43 Pingu - + info
tancar

+ info

Amb qui s'estima més jugar la Pingi? Amb en Pingo, o amb en Pingu? Aviat ho sabràs! Primer començaran portant-li un regalet cadascun, després faran una competició per veure qui sap fer més pallassades amb la pilota. I la cosa cada cop s'esvera més. Ai, que encara acabarà rebent la Pingi!

16:49 Pau, la petita guineu roja - Un bany nocturn
tancar

Un bany nocturn

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat amb un pam de nas quan han vist que l'estany era buit. Com s'ho faran ara per rentar-se?! La Fromage ja els ha dit que ella sap un lloc genial, d'on en sortiran nets com una patena. És el mateix lloc on els humans renten els cotxes. L'aventura està assegurada! I les corredisses també! No t'ho perdis!

16:57 Capelito - Capelito Barretaire
tancar

Capelito Barretaire

Avui en Capelito ha agafat la canya, els entrepans i se n'ha anat a pescar. Tot hauria anat molt bé, si no hagués sigut per un ocellet que ha caigut del niu i se li ha cruspit totes les provisions. Ara la feina serà tornar-lo al niu...

17:06 Hora Local
17:06 Rovelló - Guaita com parlen
tancar

Guaita com parlen

En Llisot ha patentat un invent que canviarà la història! El primer traductor de gossos. Això és el negoci del segle! Al Rovelló, però, no li acaba de fer el pes la nova relació parlada amb el seu amo, i intentarà engegar-ho tot a rodar.

17:31 Lacets - Quan el Tafarell se'n va anar
tancar

Quan el Tafarell se'n va anar

Aprofitant que en Tafarell no és al poblat, la Bora intentarà fer que en Jark i la Marebora es tornin a veure i facin les paus. Però en Jark fa massa anys que viu aïllat a la Muntanya Sagrada i ja no sap ni què vol dir ser romàntic. Avui no ho té gens fàcil, la Bora...

17:56 Sidèria
17:56 Invasió - Terra d'ombres
18:40 Time Jam, Valerian & Laureline - Just a temps
19:06 L'As del Llampec - Hi havia una vegada un heroi
tancar

Hi havia una vegada un heroi

Avui en Mark s'haurà d'afrontar a les seves pors, després que en Mala Bèstia li robi el tros d'Amulet de Zoar i faci aparèixer un nou personatge: el Virus Aleatori, un cíborg que tan aviat és bo com dolent, i que té la capacitat de controlar les màquines.

19:29 L'As del Llampec - Cavallers disfressats
tancar

Cavallers disfressats

Decidida a revelar el secret de la vida d'en Mark, la Samantha entra a treballar al parc d'atraccions. En Mark i l'As del Llampec hi hauran d'anar disfressats per protegir-la. Malauradament, el Senyor de la Por ha reconegut la Samantha...

19:54 3xl.cat
19:54 La fàbrica de salsitxes - Reality bites
tancar

Reality bites

L'institut serà l'escenari d'un reality show i tota la colla hi vol sortir, fins que la càmera comença a rodar i tothom s'adona que val més no fer públics alguns aspectes de la seva vida privada.

20:15 Somnis d'estiu
20:43 Monstre - Cap. 13
tancar

Cap. 13

Ara que coneix part del secret d'en Johan, en Tenma surt a la recerca de pistes noves acompanyat d'en Dieter, que no se n'ha volgut separar per res del món. Tots dos ajudaran un home que ha tingut un accident de cotxe i coneixeran l'ancià metge Schuhmann. Quan l'acompanyen a visitar l'anciana Petra, amb qui el metge manté una relació d'amistat força tempestuosa, en Tenma descobreix que la pacient té els símptomes d'una hemorràgia subaracnoidea. Les circumstàncies l'obliguen a fer l'operació quirúrgica sense el material necessari al consultori del poble. En aquell moment apareix el policia Heinz, fill de la Petra, que persegueix en Tenma!

21:06 Monstre - Cap. 14
tancar

Cap. 14

L'inspector Lunge, de la BKA, perseguia en Tenma pels assassinats en sèrie, però ara investiga un altre cas. Ignorant les atencions de la seva esposa i la seva filla, abandona casa seva. Mentrestant, l'Eva, l'antiga promesa d'en Tenma, sembla que ha perdut les regnes de la seva vida, però...

Progrmació BD ....
21:30 Plats bruts - Tinc tota la vida per endavant
tancar

Tinc tota la vida per endavant

L'Oriol, el pare del Lopes, es jubila i s'instal·la a casa dels nois. Però, com que estar jubilat és molt avorrit, el Lopes l'anima perquè s'apunti a fer activitats en un casal d'avis. Paral·lelament, el David se sent acomplexat perquè tothom li diu que està molt prim.

22:00 Zoo - + info
tancar

+ info

Els esdeveniments es precipiten i Rossinyol es disposa a seguir les ordres que Gerard li ha donat respecte Iris. Conrat i Santi, assabentats del que passa per Diana, es proposen de fer alguna cosa per salvar Iris. Mariona s'assabenta que Gori té problemes, però Dídac, encara ressentit, es nega a ajudar-lo. Adrià prova de fer un pas endavant en la relació amb Clàudia, però ella, sorprenentment, li dóna carabasses. Diana comença a tenir clars els seus sentiments i s'adona que ha d'arreglar les coses, tant amb Max com amb Conrat. Adrià i Gori tenen una enganxada. Gori li retreu que aconseguís una feina al zoo per ser fill de Dídac. Mariona ha patit una crisi, però està molt dèbil. Lola comença a sospitar de la implicació d'Abel en tot l'assumpte del sabotatge.

23:30 Acapulco H.E.A.T. - Motoristes
00:12 Acapulco H.E.A.T. - Rip van winkle
00:55 Invasió - Desenterrat
01:39 Invasió - Terra d'ombres
02:25 Acapulco H.E.A.T. - Motoristes
03:07 Acapulco H.E.A.T. - Rip van winkle
03:55 Cinema tres
04:25 Clàssics en blanc i negre - Desviació
tancar

Desviació

Un pianista fa autostop des de Nova York a Los Angeles per reunir-se amb la seva promesa. Un dels conductors que el porta mor d'una sobredosi de pastilles, i el pianista, instintivament, amaga el cadàver i es queda amb el cotxe, els diners i la documentació. Pel camí puja una autostopista que descobreix els fets i li fa xantatge fins al punt de convertir-lo en el seu esclau i arruinar la seva vida. Molts crítics consideren aquesta pel.lícula la millor del cinema B. La realització d'Edgar G. Ulmer és intensa i claustrofòbica, rodada en sis interiors despullats. Treballa amb poquíssims personatges i presenta una esgarrifosa relació de dependència entre home i dona. El protagonista és un exemple extrem de perdedor, interpretat per un actor que en la vida real havia assassinat la seva dona i havia estat a la presó per aquest motiu. Però especialment la protagonista femenina dibuixa un personatge dominant i repel.lent, que contribueix a donar a la pel.lícula el seu caràcter únic.

05:30 Clàssics en blanc i negre - El gran Gabbo
tancar

El gran Gabbo

Gabbo és un excepcional ventríloc que es comporta millor amb el seu ninot Otto que no pas amb la seva companya, Marie. Per tant, no és estrany que ella acabi deixant-lo. Marie esdevé una gran estrella de Broadway, i, mentre Gabbo intenta que ella torni, el ninot Otto es va apoderant de la personalitat de Gabbo. Diversos números musicals s'intercalen enmig de la història.