Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Jorge Fernández Diaz, diputat del PPC al Congrès. Al tema del dia parlarem de les patrulles urbanes contra les defecacions canines amb diversos convidats. A la secció de la denúncia parlarem de com als convidats els fan pagar un cotxe que no tenen. A més, parlarem amb l'àvia Remei que ara presenta els seus millors plats.

13:11 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - Mosaic 27/02/09
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Lasanya de poma amb caramel d'espígol
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1738
tancar

Cap. 1738

En Iago ha de començar a dir mentides a tothom. La vida d'en Beni està en perill. La Paquita no pot agafar l'avió per culpa de la tempesta i es troba la Vicky a la pensió. La noia li diu una cosa... inquietant. En Joel fa una proposició indecent a la Marga. En Fidel i la Patrícia s'acomiaden després de la sortida, però ella s'ha deixat les claus de casa. I plou... I l'Orpinell torna abans d'hora...

16:31 El club - + info
tancar

+ info

El periodista i expert en cases reials Jaime Peñafiel ens visita per parlar-nos del seu nou llibre, "El mini azul Borbón", on es narren anècdotes viscudes dins dels cotxes de la família Borbó. Com cada divendres, "Passem Revista" als personatges i cares de la setmana amb Xavier Graset, Sílvia Tarragona, M. J. Jordan, Enric Bayon i Eduard De Vicente. Hi haurà els "Impactes Visuals" de Bibiana Ballbé i el Night Club amb Xantal Llavina. Coneixerem de més a prop algun dels actors d"El cor de la ciutat. Gilbert Solsona ens portarà a la passarel·la d'"El Club" una desfilada de moda. I acabarem el programa amb el KARAOKE CLUB, amb la participació de tres concursants. El club busca la millor veu de Catalunya. El jurat està format per Joan Reig, Mercè Comas i Gilbert Solsona.

18:26 Tarda de cine - La Pantera Rosa torna a atacar
tancar

La Pantera Rosa torna a atacar

L'inspector cap Dreyfus està internat en un hospital recuperant-se d'un greu atac de nervis provocat per l'inspector Clouseau. La recuperació de Dreyfus s'interromp precipitadament quan Closeau decideix visitar-lo. Dreyfus es torna pràcticament boig, deixa la policia i jura venjar-se personalment de Clouseau. La persecució s'estén per tot el continent i Dreyfus, després d'enderrocar l'edifici de les Nacions Unides, planteja a tot el món una sèrie de condicions. Els països hi accedeixen, però havent encarregat a uns assassins professionals la missió de buscar l'inspector, s'acabaran matant entre ells. Finalment, el joc es torna a jugar entre Dreyfus i Clouseau, que no té rival.

20:19 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:53 Zona zàping - Zona zàping
22:23 La gran pel·lícula - Training day: dia d'entrenament
tancar

Training day: dia d'entrenament

Jake Hoyt vol ser agent de policia de Los Angeles en l'especialitat de persecució del tràfic de drogues. Fa una pràctica de 24 hores amb un agent veterà, Alonso Harris, que ja porta deu anys en la feina i que es caracteritza per uns mètodes molt discutibles. Al llarg d'un dia sencer, Hoyt s'ha de plantejat tota mena de dilemes ètics davant la duresa i la complexitat d'aquesta feina.

00:32 Sense ficció - Bye bye Belgium
tancar

Bye bye Belgium

"Sense Ficció"emet un documental que va causar una enorme polèmica a Bèlgica. Es tracta d'un treball de la Televisió Pública Belga Francesa (RTBF), on s'anunciava, a través d'un informatiu especial, la partició del pais i la fugida del rei belga. El documental, fet per estimular la participació en un debat sobre el futur de Bèlgica, va fer que milers de persones creguessin que el que era una ficció fos pres com un fet real i va aixecar una enorme polseguera. El 13 de desembre del 2006, el presentador del telenotícies de la televisió belga francòfona va anunciar el final de Bèlgica: el rei havia decidit anar-se'n, el Parlament flamenc havia declarat la independència i el conflicte irresoluble entre comunitats provocava el final del país. Al llarg del programa es va presentar una sèrie de reaccions polítiques i d'esdeveniments derivats de la secessió flamenca de manera que els teleespectadors, atònits, van tenir la sensació que estaven assistint a la partició del país.

01:54 Pel·lícula - Camps de maduixes
tancar

Camps de maduixes

Eloi, un estudiant de Filosofia, prepara amb els seus amics la primera festa rave de l¿estiu. Abans, però, Eloi coneix Luci, una altra estudiant que el captiva. Acaben fent l¿amor i ell li demana que l'acompanyi a la festa. Un cop allà, troben el Mosca, un traficant que vol introduir al mercat espanyol "maduixes", una droga nova. Luci acaba a l'hospital com a conseqüència d'haver ingerit una "maduixa". Eloi busca el Mosca per aconseguir una altra "maduixa" que permeti a la doctora que atén Luci saber a què s'enfronta i poder evitar un desenllaç fatal.

03:16 Pel·lícula - Projecte Cassandra
tancar

Projecte Cassandra

La doctora Laura es trasllada a Barcelona per fer-se càrrec de la plaça d¿obstetrícia a una clínica privada. Uns mesos després, la seva brillant carrera es veu trencada quan una de les seves pacients mor per un avortament i ella és acusada de negligència. Suspesa de feina i sou i convençuda de la seva innocència, Laura comença a investigar pel seu compte les circumstàncies que envolten aquella mort i descobreix el Projecte Cassandra. Algú està experimentant amb embrions que s¿implanten a pacients que segueixen el tractament de fertilitat.

04:35 El club - + info
tancar

+ info

El periodista i expert en cases reials Jaime Peñafiel ens visita per parlar-nos del seu nou llibre, "El mini azul Borbón", on es narren anècdotes viscudes dins dels cotxes de la família Borbó. Com cada divendres, "Passem Revista" als personatges i cares de la setmana amb Xavier Graset, Sílvia Tarragona, M. J. Jordan, Enric Bayon i Eduard De Vicente. Hi haurà els "Impactes Visuals" de Bibiana Ballbé i el Night Club amb Xantal Llavina. Coneixerem de més a prop algun dels actors d"El cor de la ciutat. Gilbert Solsona ens portarà a la passarel·la d'"El Club" una desfilada de moda. I acabarem el programa amb el KARAOKE CLUB, amb la participació de tres concursants. El club busca la millor veu de Catalunya. El jurat està format per Joan Reig, Mercè Comas i Gilbert Solsona.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 De pesca amb el Mark Krupa - Minipi
07:23 De pesca amb el Mark Krupa - Great Slave Lake
07:47 Món animal - The kangaroos of the Mecklenburg
tancar

The kangaroos of the Mecklenburg

Sempre relacionem els cangurs amb terres llunyanes, però també els podem trobar a Alemanya, vivint en llibertat. Fa uns 5 anys, uns brètols van obrir les portes del zoo de Burg Stargard a Mecklenburg i van deixar anar cries de cangur. Els animals van sobreviure i ara ja s'han adaptat al medi.

08:15 Planeta Terra
08:15 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El centre històric de Varsòvia
08:29 A la natura - Ewan McGregor: Óssos polars
09:25 Tot un món - Visca els nuvis
tancar

Visca els nuvis

La Fabiola i en Luc acaben de casar-se. Ella és nascuda a Xile i ell, a Bèlgica, i formen una parella mixta. A Barcelona, cada vegada hi ha més parelles en què els nuvis són de diferents nacionalitats. Abans de casar-se, els nuvis han de presentar una sèrie de documents, traduïts al castellà quan estan escrits en una altra llengua i ratificats pel consolat pertinent. En aquest cas, la Fabiola podrà sol·licitar la nacionalitat belga d'aquí a tres anys, cosa que pensa fer perquè considera que un passaport europeu facilita la vida.

09:30 L'or de l'Himàlaia: nòmades del Ladakh - L'or de l'Himàlaia: nòmades del Ladakh
tancar

L'or de l'Himàlaia: nòmades del Ladakh

Els nòmades Changpa viuen aïllats de la resta del món, en un altiplà desert situat a 4.000 metres d'altitud, al sud-est de Ladakh, la regió muntanyosa del Caixmir annexionada per l'Índia. En aquesta regió tan inhòspita, on el bestiar ha de rondar molts quilòmetres per trobar aliment, s'hi amaga un tresor molt especial. Les cabres "chang ra" produeixen una llana molt delicada a l'interior del pelatge, però només a altituds molt extremes i en hiverns molt freds. A començaments d'estiu, els afaiten aquesta llana i la venen a la ciutat. És la preuada "pashmina", l'"or de Changthang". El documental ens explica la vida de Norbu, de dinou anys, que ha segrestat la seva esposa, Tashi, de Leh, la capital de Ladakh. El robatori de núvies no és gens estrany entre els Changpa, però el costum exigeix que es demanin disculpes al pare de la noia.

10:24 Viatges i aventures - Del baix Rin al Mar del Nord
tancar

Del baix Rin al Mar del Nord

Aquest segon viatge culinari se centra en la pesca. Gràcies a la millora de les aigües del Rin, els pescadors tornen a tenir futur. Després d'un llarg període durant el qual el peix del riu era incomestible, estudis recents diuen que ja torna a ser apte per al consum. Però la diversitat culinària de la regió del Baix Rin no es basa només en el peix. Per exemple, a Walbeck, el que té més nom són els espàrrecs. Aprofitarem per fer una volta turística per Holanda i farem un tast dels famosos formatges de Gouda.

10:53 Trasllats colossals - Rescats arriscats
tancar

Rescats arriscats

En aquest capítol veurem com es trasllada un far sencer de Massachusetts que pesa 500 tones i que corre el perill de desplomar-se a l'Atlàntic, ara que s'acosta l'època d'huracans. I també veurem un poble sencer de Suècia, que està a punt de caure a l'avenc d'una mina, i que s'ha de traslladar a causa del gran risc que corre.

11:41 Què va passar ? - FARINERA
11:47 Cuina passada de rosca - Ous ferrats
12:09 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano parla amb Julià Guillamon del seu últim llibre, "El dia revolt", al que fa un repàs d'escriptors catalans exiliats al llarg del franquisme. L'acompanya al plató la editoria Maria Bohigas. A la segona part, els col·laboradors Víctor Amela i Carles Álvarez parlen de novetats literàries. I com sempre, el programa tanca amb l'actuació de Tornasol.

13:02 quèquicom - "Neurorehabilitació: aprendre dels encerts"
tancar

"Neurorehabilitació: aprendre dels encerts"

Un simple mirall pot fer desaparèixer el dolor d¿un membre amputat fent creure al cervell que l¿extremitat perduda es mou. Això és una de les coses aparentment impossibles que fan a l¿Institut Guttmann. Una altra és aconseguir la recuperació del moviment en persones que han patit una lesió important, però no absoluta, del sistema nerviós. En tots dos casos apliquen tècniques basades en el reforçament positiu per restablir els camins neuronals perduts en un accident. Quèquicom descobreix com reacciona el cos humà quan perd la mobilitat a causa d¿una lesió medul·lar o d¿un traumatisme cranial. Alba López és una noia de 19 anys que després d¿un accident va quedar tetraplègica. A més, necessitava el suport d¿un respirador. Ara ja respira per si mateixa gràcies al procés de rehabilitació neuronal i és capaç de seguir dues carreres.

13:27 Temps de neu
13:59 Túrmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

FOO FIGHTERS --- LEARN TO FLY CASSIUS --- TOOP TOOP THE HIVES --- WALK IDIOT WALK JAMIROQUAI --- DEEPER UNDERGROUND EL GUINCHO --- PALMITOS PARK QUIMI PORTET --- MASSA PER ACCELERACIO RADIOHEAD --- NO SURPRISES DOMINIQUE A --- JE T¿AI TOUJOURS AIMEE AMADOU ET MARIAM --- LA REALITE CITY AND COLOUR --- WAITING... ESSER --- SATISFIED NORAH JONES --- THINKING ABOUT YOU ANTONIA FONT --- AMAZONES A SA LLUNA XIU XIU --- POX NEIL YOUNG --- ROCKIN¿ IN THE FREE WORLD BAD RELIGION --- NEW DARK AGES MADONNA --- GIVE IT TO ME

15:00 Viatges per la natura - Madagascar. Als boscos dels lèmurs
tancar

Madagascar. Als boscos dels lèmurs

Encara que l'illa de Madagascar formi part del continent africà, s'hi pot trobar una flora i una fauna completament diferents, un indret on viuen animals que no es poden trobar enlloc més. Els fotògrafs Dirk Blumenberg i Telse Meyer han fet un recorregut per la part més desconeguda, al sud-oest de l'illa. El seu objectiu és arribar a un antic bosc d'arbustos espinosos, l'hàbitat dels lèmurs, mamífers nocturns que només viuen a Madagascar. L'equip també troba altres habitants de l'indret com iguanes de tres ulls, camaleons amb els colors de l'arc de sant Martí i serps devoradores d'ous. L'arribada dels homes a aquests boscos durant els últims 20 anys ha fet que s'hagin convertit en un hàbitat en perill de desaparició.

15:49 Perills i accidents de les filmacions de la fauna salvatge - Perills i accidents de les filmacions de la fauna salvatge
tancar

Perills i accidents de les filmacions de la fauna salvatge

Els animals i la natura són imprevisibles i quan les càmeres filmen el món natural, hi ha molts detalls que es perden. En aquest documental l'espectador tindrà l'ocasió de veure les escenes que normalment no veu: taurons que tallen els cables de les gàbies que protegeixen els càmeres, elefants que envesteixen els vehicles, lleopards que entren en els espais protegits, hipopòtams que fan fora de l'aigua els realitzadors, o dugongs mascles que prenen els fotògrafs per femelles de la seva espècie i moltes altres escenes on es revelen els comportaments imprevisibles dels animals "actors".

16:45 Món animal - Attractive male loris
17:13 Bèsties clip - el teixo
17:19 Thalassa - Claire al món de les tenebres. El patí català
tancar

Claire al món de les tenebres. El patí català

Claire al món de les tenebres: Ens endinsarem als canals submarins més profunds, un món ple de tenebres ple d'estranyes criatures abissals. El patí català: Navegarem amb el patí català. Aquest veler, simple i divertit, continua atraient navegants a tot arreu.

18:03 Islàndia: el regne dels déus - Islàndia: el regne dels déus
tancar

Islàndia: el regne dels déus

Aquest documental ens porta a un país màgic on les forces de la naturalesa esculpeixen el paisatge davant dels nostres ulls i inflamen la imaginació dels seus habitants. Enlloc més del món hi ha tants mites i tantes llegendes. Enlloc més es creu amb tanta passió en els follets. Veurem glaceres extraordinàries, salts d'aigua majestuosos, banys termals i volcans en erupció. Els diferents elements de la naturalesa lluiten els uns contra els altres per modelar aquest medi tan fantàstic.

18:48 Avenços fenomenals - Superoïda
19:03 Cuina passada de rosca - Ous ferrats
19:24 El medi ambient - L'anella verda de Girona
19:30 Cànon Lletres - Gabriel García Márquez: l'escriptura embruixada
tancar

Gabriel García Márquez: l'escriptura embruixada

El vessant narratiu d'aquest documental s'ha construït d'una forma aparentment desordenada en el temps, tal com l'autor ha fet en les seves novel·les i, en particular, a "Cien años de soledad". El retrat de l'escriptor pren la forma d'una conversa amb un vell amic que no hem vist fa molt de temps. Això ha estat possible gràcies a la magnífica entrevista que García Márquez va concedir a casa seva, a Cartagena de Indias, als autors del documental, que, segons ells, vol ser un pont entre la realitat d'un continent ple d'històries i màgia, i la vida d'un home que s'ha convertit en la veu més fidel d'aquesta realitat.

20:18 Territori Curts - Sub rosa
20:27 Les tribus - La tribu d'Anuta
21:20 In situ - In Situ Redux DANI PÉREZ "Avions"
21:24 In situ - In Situ Redux DANI PÉREZ "Esquí"
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Kong - Cançons sagrades
tancar

Cançons sagrades

El doctor Amador, que treballa amb els aborígens australians, ha demanat ajut a la doctora Jenkins. Resulta que hi ha tot d'animals que, atrets per una força desconeguda, han començat a comportar-se d'una manera ben estranya. Uns ultrasons creats per en De La Porta en són els responsables. Però, com s'ho faran aquest cop per aturar-lo?

07:32 Els barrufets - Les nimfes dels bosc
tancar

Les nimfes dels bosc

En Pocatraça ja n'ha tornat a fer una altra de les seves. Despistat com sempre, ha anat a parar més enllà del riu, sense adonar-se'n, i s'ha plantat al País dels Follets, uns éssers amables i molt simpàtics, però que tenen uns enemics que només veure'ls n'hi ha per sortir corrents! Els barrufets han d'ajudar en Pocatraça com sigui... I els follets també!

07:59 Doraemon - El ninot guardià personal / On era en aquell moment?
tancar

El ninot guardià personal / On era en aquell moment?

On era en aquell moment? - El ninot guardià personal

08:28 Doraemon - Vull fer de príncep / El fantasma dels lavabos
tancar

Vull fer de príncep / El fantasma dels lavabos

Vull fer de príncep - El fantasma dels lavabos

08:53 Domo - + info
tancar

+ info

Avui coneixerem un ós molt afamat que està decidit a enredar en Domo per ficar-lo dins de la cassola... per cruspir-se'l! Sort que en Domo se la sap molt llarga i sempre en té alguna d'amagada. Segur que se li acut alguna cosa. Vés a saber... Potser el senyor Usaji els convidaria tots dos a sopar...!

08:56 mic 3
08:56 El teatre de l'Isop - La llebre i la tortuga
tancar

La llebre i la tortuga

Avui la colla del Teatre de l'Isop ens explicarà una història que, d'entrada, sembla que no té ni cap ni peus. La llebre és ràpida i la tortuga és lenta, però la tortuga acaba guanyant la llebre. Quin sentit té? Almenys això és el que pensa en Libbit, el conill, que fins i tot s'ha enfadat amb l'Isop i ha fet que tothom estigui de mal humor. Com s'acabarà tot plegat?!

09:07 Elias, el vaixell remolcador - La capitana Pólvora
09:19 Tork - El monstre de la nit
tancar

El monstre de la nit

És negra nit, en Batt repta en Tork a travessar el bosc tot sol... En Tork té por de la nit i de tot el que amaga, però en aquest episodi podrà descobrir que els animalons que s'amaguen en la foscor no són dolents. En Batt, en canvi, veurà que no és tan valent com es pensa i aprendrà a no espantar els seus amics.

09:34 Club Super3
09:34 Rovelló - Fent de guineu
tancar

Fent de guineu

El guineuot Comfuig enreda en Rovelló perquè el substitueixi a la seva parcel×la de bosc per evitar que s'hi instal·li cap altra guineu mentre ell és fora. El que no sap en Rovelló és que es prepara una batuda per caçar la guineu.

10:01 La brigada dels fossers - Guerra publicitària
tancar

Guerra publicitària

Madame Cendra ha començat una campanya publicitària a la televisió per promocionar la seva incineradora. Els fossers aprofiten per colar-se en el programa i fer-se també propaganda.

10:15 Info k
10:27 Un forat a la butxaca - Televisió
10:36 Club Super3
10:36 La màgica Do-Re-Mi - Fem l'examen del Quart Nivell
tancar

Fem l'examen del Quart Nivell

Aquesta vegada no s'examinen les nenes, sinó les seves fades: la Dodó, la Reré i la Mimí. Les hauran d'ajudar a arribar a la meta abans que la llebre i que la tortuga, com en el conte.

11:02 Espies de veritat - Món zeta
tancar

Món zeta

Arreu del planeta han començat a desaparèixer nens. Les nostres heroïnes hauran d'anar a investigar un programa de televisió amb un presentador que prepara nens i nenes perquè controlin el món dels adults.

11:24 La tata - Me and mrs. joan
11:47 La tata - The taxman cometh
12:14 Club Super3
12:14 Enigma - La casa del dr. Encerat
tancar

La casa del dr. Encerat

La cantant Zaza Soprà ha desaparegut misteriosament. El mateix ha passat amb en Jack Bidel i l'Oliver Twist, el mag. En Tsing Pao ha proposat una endevinalla a l'Enigma: "Si segueixes el creador de l'Eternitat, tindràs l'essencial...".

12:38 El xou de la granota - Cap. 56 No et mengis el meu amor
tancar

Cap. 56 No et mengis el meu amor

Aquesta nit el príncep Maxim va a sopar a cada de la princesa, que necessita una poció d'amor perquè s'enamori d'ella. I és que és tan guapo! Però ja saps que la bruixa Pustula sempre en fa de les seves... Aquesta vegada n'organitzarà una que no sé pas com s'acabarà! El llop s'enamorarà de la granota, l'ós de la bruixa... i la bruixa de la fura!

12:50 Megaman, el ciberguerrer - Es busca en Prisman
13:14 Hattori el ninja - Estrany regal de cap d'any / Knit. te mal panxa / Ulls
13:33 Hattori el ninja - Kag. està enamorat / És dur ser famós / Recup. pistola p
13:46 3xl.cat
13:46 El detectiu Conan - Un Kogoro borratxo de sake genuí. 2a part
tancar

Un Kogoro borratxo de sake genuí. 2a part

A la destil·leria de Kagoshima, en Conan, en Kogoro i la Ran hi coneixen el director, en Shiraishi, la seva dona, la Fumiko, i el gestor, en Tatsumura. Justament llavors, algú segresta en Tatsumura, i al cap de dos dies el troben mort. Qui pot haver estat l'assassí? En Conan disposa d'una pista: en Tatsumura s'havia anat a fer una revisió mèdica just el dia abans.

14:12 El detectiu Conan - La història d'amor dels investigadors de la policia metropolitana 6. 1a part
tancar

La història d'amor dels investigadors de la policia metropolitana 6. 1a part

Els inspectors Takagi i Sato viuen una història d'amor i ara sembla que envien en Takagi a fer una investigació a la central metropolitana de Tottori, on la policia persegueix uns lladres que han comès robatoris per tot el país. Però just llavors, un home mor apunyalat, i els inspectors Takagi i la seva estimada Sato han d'anar immediatament a resoldre el cas...

14:36 Viewtiful Joe - Tenim un futur, nosaltres!
15:01 Maison Ikkoku - Una dona va de part. La tragicomèdia d'en Godai
tancar

Una dona va de part. La tragicomèdia d'en Godai

Ha arribat el dia de la gran entrevista de feina d'en Godai, i la Yagami li dóna un amulet perquè li porti bona sort. Assistirem a l'inici d'una carrera plena d'èxits o a l'inici de vés a saber què? A la Maison Ikkoku les coses no van mai com seria d'esperar!

15:27 One piece - La família Franky i el senyor Iceberg
tancar

La família Franky i el senyor Iceberg

En Ruffy, la Nami i l'Usopp han aconseguit 300 milions de "bellies" a canvi d'una part de l'or del seu tresor, i es dirigeixen cap a les drassanes. Allà hi coneixen l'Iceburg, l'alcalde de Water 7, que també és el director de les grans drassanes de l'illa. L'Iceburg accepta reparar el Going Merry i s'ofereix per ensenyar les drassanes a en Ruffy. Però de sobte, l'Usopp s'adona que les dues maletes amb els diners han desaparegut, i veu uns homes que s'allunyen amb ells damunt d'un "Yagara Bull"...

15:51 Freqüència 04
16:16 Samantha ups! - La cacera
16:21 Babylon 5 - L'ascens de la foscor
17:03 Curiositats del món animal - A pescar
17:08 Món salvatge - L'ornitorinc
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:21 La Franny i les sabates màgiques - El mico brut
tancar

El mico brut

Avui la Franny està de sort perquè torna a la selva, un dels llocs que li agrada més. A més, es retrobarà amb dos vells amics, la Zelda, la porqueta salvatge, i en Morrison, el mico més desendreçat que hagis conegut mai. Precisament, avui en Morrison ha perdut la seva estimada pilota... i si no aprèn a ser una mica més polit, potser no la trobarà mai més.

17:36 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia està molt amoïnada perquè ha perdut el Guinot, i ara també té por de perdre's a l'excursió sorpresa de l'escola. Ella té molt clar que s'hi emportarà roba ben llampant, un xiulet i pedretes blanques brillants, com en Hansel i la Gretel. El que no sap la Laia és que l'excursió és en un lloc on ja és normal que la gent s'hi perdi. T'imagines on pot ser?!

17:53 Una mà de contes - El ratpenat
18:03 Club Super3
18:03 Els petits fantasmes - Superfantasma
tancar

Superfantasma

Després d'haver estat escoltant el seu programa de ràdio preferit, en Jordi s'ha convertit en el Superfantasma. El problema és que al castell no hi ha cap missió per ell i l'Enric, la Lucy i en Jordi ja comencen a estar una mica desesperats. La solució és anar de visita al castell d'en McGregor, on el perill té forma d'eixam d'abelles! Que no els passi res!

18:15 Mila - Els follets màgics
tancar

Els follets màgics

El conte dels follets màgics i el sabater potser ja l'has sentit alguna vegada, però avui la Mila te n'explicarà una altra versió que et deixarà amb un pam de nas! En Néo i en Noé eren dos follets que es van instal·lar a casa d'un sabater que tenia un gat que es deia Mitjanit. El gat, per enveja, va vendre els follets a un circ... i vols saber què els va passar? No t'ho perdis!

18:23 Els increïbles germans Adrenalini - L'illa de la solitud
tancar

L'illa de la solitud

Una tempesta tropical ha engegat a rodar l'últim número dels Adrenalini i els ha enviat a tots tres en una illa desèrtica, però en platges separades. L'Adi és al paradís, l'Enk l'han adoptat una colla de micos, i en Xan... En Xan corre com un boig per salvar la pell davant d'un porc senglar! Com s'ho faran per retrobar-se i per fugir de l'illa?!

18:35 Doraemon - 1ª Hist.: El paper superabsorbent. 2ª Hist.: La palleta màgica
tancar

1ª Hist.: El paper superabsorbent. 2ª Hist.: La palleta màgica

Avui sort en tindran de la Dorami, en Nobita i en Doraemon! Ha vingut a ensenyar-los un invent nou que acaben de posar a la venda al segle XXII, ideal baixar escombraries... i per moltes altres coses! No t'ho perdis! Per cert, et fan por els fantasmes? En Nobita ha quedat com un poruc i està decidit a tornar-s'hi... en forma d'esperit!

19:03 Equip Galaxy - Caramels megalluna
tancar

Caramels megalluna

La Yoko ha vist un anunci a la Revista del Cadet Especial d'una oportunitat única d'un negoci: "vendre Caramels Megalluna, refrescants i deliciosament addictius." Les vendes són tot un èxit... i la desaparició dels compradors, també! Aviat descobriran que els caramels els fabrica un alenígena en un planeta veí que té la intenció de fer-se amo de tot l'univers!

19:30 Info k
19:43 3xl.cat
19:43 One piece - Galley la company. El gran moll 1
tancar

Galley la company. El gran moll 1

Després d'alguns maldecaps, els pirates aconsegueixen recuperar els diners i, en Ruffy, la Nami i l'Usopp visiten el gran moll de l'empresa Galley La Company. Els impressiona la seva grandiositat i la popularitat de l'Iceburg, però mentre l'Usopp admira un canó, els homes de la família Franky l'ataquen. Un dels desballestadors que treballen a les drassanes troba les dues maletes i les torna a en Ruffy i la Nami, però l'Usopp... ha desaparegut! A més, reben una altra mala notícia. Segons la gent de les drassanes, el problema del Going Merry no es pot arreglar de cap manera.

20:08 Get Backers - Uns assassins enigmàtics: els germans Miroku
20:33 Samantha ups! - Un dia de pluja
20:38 Joves fora de serie - Inventant jocs
tancar

Inventant jocs

L¿Andrea fa de monitora cada dissabte a l¿esplai de Polinyà. Però amb un dia a la setmana no en té mai prou i, sempre que pot, busca un moment per tornar al cau a fer-hi feina. Des de fa un temps, ella i els seus companys han muntat un ludoteca per als nens i nenes de tot el poble. De moment ja han rebut un premi de la Fundació La Caixa pel compromís social de la seva iniciativa.

20:44 La tata - An affair to dismember
21:06 La tata - Tattoo
Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1738
tancar

Cap. 1738

En Iago ha de començar a dir mentides a tothom. La vida d'en Beni està en perill. La Paquita no pot agafar l'avió per culpa de la tempesta i es troba la Vicky a la pensió. La noia li diu una cosa... inquietant. En Joel fa una proposició indecent a la Marga. En Fidel i la Patrícia s'acomiaden després de la sortida, però ella s'ha deixat les claus de casa. I plou... I l'Orpinell torna abans d'hora...

22:05 Ventdelplà - Cap. 151
tancar

Cap. 151

En David està amoïnat pel futur de la Bruna, ja que sap que la nena pateix la tensió entre l'Eugènia i l'Albert. En David s'adona que Martí ja és del tot independent. El Julià diu a Mònica que últimament la Carme arriba tard a la consulta i no rendeix com abans. En Monràs inaugura l'hotel.

22:59 Ventdelplà - Cap. 152
tancar

Cap. 152

La relació laboral entre l'Enric i la Teresa és cada cop més tensa i la Teresa no n'entén el motiu. L'Ester ha tingut un malson on apareixia el seu fill i ha quedat fotuda. La Mònica explica a la Nuri que hi ha un home que vol parlar amb elles del llibre de les fosses, però la Nuri ho vol consultar a la Teresa. El Ramiro no se'n surt al bar sense l'ajuda de la Marcela.

23:53 El meu heroi - Cap. 9
tancar

Cap. 9

La desgràcia cau sobre la felicitat domèstica d'en Termoman quan arriba la seva exnòvia, Xil, d'Ultron, a qui havia perdut pràcticament la pista. A la Janet se li posen els pèls de punta quan s'assabenta que, segons la llei ultroniana, en George està obligat a casar-se amb la Xil, però no té la més mínima intenció de renunciar al seu home. Ni els plans més audaços d'en George per dissuadir la Xil, ni el poder de persuasió de dona a dona de la Janet no donen fruit. Però quan sembla que ja està tot perdut, la Janet fa un descobriment revelador.

00:23 El meu heroi - Cap. 10
tancar

Cap. 10

Arnie, el cosí d'en Termoman, un superheroi frustrat, vol recuperar els seus poders. En George accedeix a donar-li un cop de mà: parlarà amb el Consell Superior d'Ultron amb la condició que l'Arnie es comporti i es faci càrrec de salvar el món mentre ell estalvia per comprar-li un cotxe a la Janet. Malauradament, l'Arnie no resisteix a la temptació i roba les Joies de la Corona, amb la qual cosa tot torna a ser com abans. Ara bé, la Janet sí que aconsegueix el cotxe, finalment.

00:52 Mar de fons - El dubte
tancar

El dubte

El Carles vol demostrar a la seva família que la Judit diu la veritat, encara que això impliqui embrutar el bon nom dels Revert i de Babel. Per la seva banda, la Montserrat no està disposada que es malmeti la memòria de l'avi Carles. L'Amèlia pressiona el Ramon per tal que li demostri que realment ha canviat d'actitud. El Canals està pendent del Delacruz i l'Eva perquè no veu clar què és el que tots dos porten entre mans.

01:46 Beverly Hills - Retallades pressupostàries
02:28 Beverly Hills - Facin joc
03:13 Riviera - + info
tancar

+ info

El "matí següent" és molt estrany per a Christophe i Elizabeth. Clara visita per primer cop Villa Olympia. Laurent demana a Jackie ajuda per convèncer Christophe que torni a Parfums de Courcey.

03:38 Riviera - + info
tancar

+ info

Denise adverteix a Daniel que el seu matrimoni està en perill perquè treballa massa. Laurent sorprèn Beatrice a la vil·la de la seva família a Orvieto. Daniel creu que ja ha resolt el cas i Marguerite descobreix una cosa molt important a Villa Olympia.

04:05 Mar de fons - El dubte
tancar

El dubte

El Carles vol demostrar a la seva família que la Judit diu la veritat, encara que això impliqui embrutar el bon nom dels Revert i de Babel. Per la seva banda, la Montserrat no està disposada que es malmeti la memòria de l'avi Carles. L'Amèlia pressiona el Ramon per tal que li demostri que realment ha canviat d'actitud. El Canals està pendent del Delacruz i l'Eva perquè no veu clar què és el que tots dos porten entre mans.

04:58 El cor de la ciutat - Cap. 1738
tancar

Cap. 1738

En Iago ha de començar a dir mentides a tothom. La vida d'en Beni està en perill. La Paquita no pot agafar l'avió per culpa de la tempesta i es troba la Vicky a la pensió. La noia li diu una cosa... inquietant. En Joel fa una proposició indecent a la Marga. En Fidel i la Patrícia s'acomiaden després de la sortida, però ella s'ha deixat les claus de casa. I plou... I l'Orpinell torna abans d'hora...

05:34 Beverly Hills - Retallades pressupostàries
06:16 Beverly Hills - Facin joc