Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:05 Club Super3
08:05 Les Tres Bessones - King kong
tancar

King kong

Uns exploradors capturen en King Kong i el porten a Barcelona. Les Bessones el passejaran per tota la ciutat: la Pedrera, el monument de Colom, la Sagrada Família... Al final, el goril·la, s'enamorarà de l'Anna.

08:33 Atrapatoons
08:43 Doraemon - Guix especial per canviar la data
tancar

Guix especial per canviar la data

El guix especial per canviar la data - Noves espècies

09:05 Doraemon - Record de la sabata vermella
tancar

Record de la sabata vermella

El record de la sabata vermella - Les cintes de la capacitat

09:15 Doraemon - Lliçó saltamartí / patiment home de la pluja
tancar

Lliçó saltamartí / patiment home de la pluja

La lliçó del saltamartí - El patiment de l'home de la pluja

09:41 La màgica Do-Re-Mi - El record dels anissos! / El secret de la teta!
tancar

El record dels anissos! / El secret de la teta!

La Hazuki està molt amoïnada per la Teta, la seva institutriu. L'ha trobada plorant tota sola a la seva habitació i està decidida a esbrinar què és el que la posa tan trista. Amb les seves amigues entraran d'amagatotis a l'habitació de la Teta i hi descobriran un disc trencat del Trencanous. Potser amb una mica de màgia parlaria, el Trencanous!

10:10 La clau de la llum
10:43 Viatge a Mart - Viatge a Mart
tancar

Viatge a Mart

VIATGE A MART L'Antonio és un nen que vol viatjar a Mart i té la sort que el seu avi sap com arribar-hi. "Viatge a Mart" és una pel·lícula d'animació que aborda la fantasia dels infants des de la perspectiva dels adults. Dirigida i animada per Juan Pablo Zaramella, es basa en una vivència de la infància del guionista Mario Rulloni que li va servir de base per desenvolupar una història fantàstica, una història que va trigar dos anys a ser completada i que es va fer de forma totalment independent. S'ha fet amb la tècnica d'animació amb plastilina, i el tractament dels diferents elements narratius es basa en vivències reals de persones de veritat. "Viatge a Mart" ha participat en els principals festivals de cinema i animació de tot el món, i ha guanyat més de 40 premis. Direcció i animació: Juan Pablo Zaramella Guió: Mario Rulloni i Juan Pablo Zaramella Idea original: Mario Rulloni Any de producció: 2004

11:09 K QMENCI ! - L'osset polar
tancar

L'osset polar

L'OSSET POLAR En la versió animada d'aquest llibre infantil tan popular, un petit ós polar, en Lars, es fa amic d'una foca, anomenada Robbie, malgrat les objeccions dels pares. Lars, Robbie i els seus amics fan pinya per evitar una desgràcia quan un enorme pesquer posa en perill la seva font d'aliment. Directors: Thilo Graf Rothkirch, Piet de Rycker Productors: Thilo Graf Rothkirch Autors: Hans de Beer - llibre Warner Bros. presenta una producció de Rothkirch/Cartoon-Film en coproducció amb Warner Bros. Filmproduktion GmbH

12:20 Pel·lícula - La maledicció de les bruixes
tancar

La maledicció de les bruixes

Luke és un nen de nou anys que es converteix en ratolí a causa de les maquinacions d'una bruixa que vol fer el mateix amb tots els nens de Gran Bretanya fent-los beure una poció diabòlica. Luke es proposa frustrar aquests plans amb l'ajuda de la seva àvia.

14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - L'ambre, un retrat del passat
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Lo Cartanyà - Tirana
tancar

Tirana

El Cartanyà i l'Alejandra preparen la seva boda. La Tilda intenta boicotejar-la mentre que l'Anselmo li demana al Garretó si vol compartir amb ell el rol de padrí de noces. La Bordonida i l'Angawa, per la seva banda, rivalitzen per a preparar el menú de la boda.

16:15 La pitjor setmana de la meva vida - + info
tancar

+ info

Casar-se hauria de ser la millor experiència de la teva vida. En Howard i la Mel es lleven dilluns al matí disposats a enllestir els últims preparatius de la setmana abans del seu gran dia... què podria esguerrar-se?

16:53 La pitjor setmana de la meva vida - + info
tancar

+ info

És dimarts i en Howard encara ho té una mica complicat. Coneixerà la nova xicota del seu pare i haurà de fer mans i mànigues per garantir la seguretat dels anells de noces. Com a mínim, tot i el batibull, els propers dies podrà relaxar-se a casa amb seva futura dona, la Mel.

17:26 La pitjor setmana de la meva vida - + info
tancar

+ info

Som a mitja setmana i en Howard i la Mel encara duen un ritme frenètic. Veurem com en Howard es troba amb una ex, assisteix en un enterrament i esquiva la vida amorosa de la seva futura cunyada. Es pot embolicar encara més la troca?

18:01 La pitjor setmana de la meva vida - + info
tancar

+ info

Comença el compte enrere pel gran dia d'en Howard i la Mel. Avui el problema són unes impressions i els respectius comiats de solters, i és que, qui s'hauria pogut imaginar que la vetllada acabaria així?

18:37 La pitjor setmana de la meva vida - + info
tancar

+ info

És la vigília del gran dia i en Howard i la Mel tenen l'assaig del casament. Aconseguiran sortir-se'n i a continuació sobreviure al gran sopar de família que els espera?

19:04 La pitjor setmana de la meva vida - + info
tancar

+ info

Finalment, el gran dia despunta. El temps és ideal, els convidats ja van arribant i tot fa pensar que en Howard i la Mel no oblidaran mai aquesta data...

19:29 La pitjor setmana de la meva vida - + info
tancar

+ info

Per fi, en Howard i la Mel ho han aconseguit i amb els cabells plens de confeti emprenen una lluna de mel perfecta. Després de suar la cansalada podran deixar tots els seus problemes enrere.

19:56 Just kidding
20:24 Bocamoll - Cap. 14
21:00 Telenotícies vespre
21:52 Polònia: Pastorets àdhuc!
22:22 Caçadors de bolets. Operació Cardona - CAÇADORS DE BOLETS. OPERACIÓ CARDONA
tancar

CAÇADORS DE BOLETS. OPERACIÓ CARDONA

TV3 estrena la quarta temporada de Caçadors de Bolets, aquesta vegada amb la convocatòria d'un concurs per trobar els millors boletaires de Catalunya. La sèrie mostrarà el procès de selecció dels concursants i el seguiment del concurs posterior, realitzat a Cardona a finals de novembre.

23:27 Zona 2007 - Cap. 167
00:05 Pel·lícula - La viuda de Saint Pierre
tancar

La viuda de Saint Pierre

L'any 1849, a l'illa francesa de Saint-Pierre, prop de Canadà, dos borratxos assassinen brutalment un home. En capturen un i el condemnen a morir guillotinat. El condemnat, Neel Auguste, queda sota la custòdia del capità de la guàrdia de l'illa fins que arribi la guillotina des de París. Durant l'espera, la dona del capità, Madame La, fa tots els possibles per rehabilitar Neel a través de l'estudi i les bones obres, fins al punt que es converteix en un home apreciat i imprescindible a Saint-Pierre. Però finalment arriba la guillotina i s'ha de fer justícia.

01:50 Pel·lícula - Revelation
tancar

Revelation

Fa més de dos mil anys que les forces de la llum i de la foscor s'enfronten per aconseguir una relíquia sagrada: el "Loculus". Amb la combinació de certs coneixements de geometria, astrologia, criptografia i cibernètica, el Loculus pot donar un poder infinit i terriblement destructiu. Després de molts segles desaparegut, l'aparell es troba al sud d'Europa. El Gran Mestre, un malvat ésser immortal, hi va al darrere des del temps de l'Imperi Romà, però el multimilionari Magnus Martel, amb l'ajuda del seu fill Jake, està disposat a donar-ho tot, fins i tot la vida, per impedir que el Loculus vagi a parar a les seves mans.

03:33 Pel·lícula - Tres solters i una boda
tancar

Tres solters i una boda

Jay, Dewey y Phil són tres joves que van al casament del seu amic Scott. Durant el viatge, Dewey proposa una juguesca a Jay: si Jay aconsegueix ficar-se al llit amb alguna noia durant el cap de setmana del casament, li regalarà el seu cotxe. Quan arriben a la mansió on se celebrarà la festa, els joves coneixen les dames d'honor i també la núvia, Reese, que havia estat nòvia de Jay.

04:56 Stargate - Entre dos focs
05:38 Videoclips catalans - Ja t'ho diré: "L'univers"
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Els últims nòmades - Cristianisme: les flors de maig
07:15 Horitzons
07:15 Chiloé - Irlanda, al voltant d'una pinta
tancar

Irlanda, al voltant d'una pinta

Belfast, una de les ciutats més importants del nord d'Irlanda, és el punt de partida d'aquest nou viatge. Maider Egues mostra els racons més característics de la ciutat i visita l'espectacular i màgica costa d'Antrim.

07:44 El poder del coneixement: les grans universitats europees - Marie Curie a París
08:38 Evolució - La perillosa idea de Darwin (II)
tancar

La perillosa idea de Darwin (II)

2.- DARWIN'S DANGEROUS IDEAS En els dos primers capítols d'aquesta sèrie veurem perquè la "idea perillosa" de Charles Darwin interessa ara més que mai. També sabrem com explica el passat i prediu el futur de la Terra. En aquests dos episodis es barregen la dramatització de la vida de Darwin i les seqüències documentals a fi d'introduir els conceptes claus de l'evolució.

09:36 Els últims nòmades - Els viatgers de la selva
tancar

Els viatgers de la selva

Viuen a les selves més impenetrables i verges del planeta i no coneixen un altre món. Amb els indis Hoti a Veneçuela es torna a la prehistòria. I es pot dir el mateix dels pigmeus Baka de Camerún els quals encara es llimen les dents i guarden amb cura el foc, el seu tresor més apreciat.

10:29 Àlbum de Mèxic - Mais, Cacao et tequila
10:56 La Polinèsia - La vida als pobles
11:13 Curts de ciència
11:28 Horitzons
11:28 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Somniar amb els mokens, els nòmades del mar
12:23 Arquitectures - La casa de ferro
tancar

La casa de ferro

La Casa de ferro de Brusel·les, Victor Horta (1895-1897) Presentat per David Ferrer Victor Horta va introduir el ferro a la casa, emprant-lo com a material de construcció i, simultàniament, pels ornaments lineals i flexibles. La casa ofereix una varietat impressionant de formes bidimensionals que sobrepassen les exigències constructives i es basen en un estudi exacte de plantes i flors.

12:53 Cronos - Jesse James: llegenda, bandit, terrorista
13:46 Boscos endins. Making of Dagoll Dagom - Cap. 1
14:15 Cançons - La remor del mar
14:30 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món.

15:24 Cançons - Exercisis de constància
15:36 Ghosts of the rainforest (pendent títol català) - Els óssos fantasma de la selva pluvial
16:27 Simis en perill - Els goril·les
tancar

Els goril·les

El 80% dels goril·les de muntanya viuen al Parc Nacional Kahuzi-Biega, a la República Democràtica del Congo, enmig d'una zona en guerra.

16:55 Bèsties clip - porc senglar
17:01 Hi havia una vegada... - Els últims caçadors wayanes
17:06 Thalassa - Bojos per les petxines
tancar

Bojos per les petxines

BOJOS PER LES PETXINES Des de l¿antiguitat, l¿home ha consumit mol·luscos per alimentar-se, però també per fer-ne servir les petxines. En el reportatge coneixerem el món apassionant de les petxines de mar i els seus col·leccionistes a casa nostra. I també anirem a l¿arxièlag de les Açores LES BALENES DE L¿ILLA DE PICO L¿illa de Pico, una illa de les Açores dedicada fins al 1977 al comerç balener. El final d¿aquest món va marcar un canvi profund en la vida dels seus habitants. LES ILLES VOLCÀ A les Açores es viu damunt d¿un volcà, com a l¿illa de Faial, on de sobte, l¿any 1957, va sorgir un petit con fumejant: va créixer i, finalment, va modificar i engrandir el mapa de l¿illa i dels habitants.

17:47 Vides privades - Terrassa
tancar

Terrassa

El "Vides privades" d'aquesta setmana està dedicat a Terrassa. Alguns dels temes que es retraten en aquest episodi són la industrialització i el creixement de la ciutat, el record de la riuada del 1962 -i com aquesta va obligar els habitants a unir forces per reconstruir-ho tot-, la passió per l'hoquei, el jazz i els seus veterans, l'experiència d'un noi d'un poble costaner que va a estudiar a una ciutat de l'interior, la recerca de la bellesa per part d'un fotògraf, elfet casteller des de dins... En definitiva, el capítol tracta del pas del temps en una ciutat com Terrassa; vist, com sempre, a través de les vides de persones anònimes. "Vides privades és una sèrie ideada i dirigida per Francesc Escribano i Joan Úbeda. Guió i realització de l'episodi "Terrassa": Anna Lasaga i Joe Peire. Imatge: Paulí Subirà, Eugeni de Haro, Eduard Porta. Muntatge: Eugeni de Haro. Producció: Ruth Casanovas.

18:23 Tarasca - Fotògrafs - Els Claverol
tancar

Fotògrafs - Els Claverol

Fotògrafs Són quatre capítols que ens apropen a quatre nissagues de fotògrafs, quatre estils fotogràfics amb una idea: conèixer alguns del protagonistes anònims de la història gràfica catalana. Coneixerem com treballaven fa cent anys i, ja en clau actual, com treballen ara. Els Claverol, fotògrafs oficials d¿Andorra; els Casanovas, de Palafrugell; els Busquets, de Reus, i els Campañá, que fa anys i anys que trepitgen i fotografien els carrers de Barcelona. Són famílies de fotògrafs que fa 100 anys que viuen de la fotografia, i han passat el negoci de pares a fills i de fills a néts. Tots estimen el seu ofici. Cadascun la seva especialitat, cadascun en el seu racó de país. Tots plegats construeixen la història fotogràfica de Catalunya. ELS CLAVEROL Els Claverol, d¿Andorra. Fotògrafs "oficials" del petit estat: a les seves fotos no sempre ensenyen la cara amable del país.

18:50 Nòmades de la condició humana - La missió d'educar
tancar

La missió d'educar

Irma Turtle a Níger. La missió d¿educar El primer cop que va viatjar a Níger, a l¿Àfrica, Irma Turtle era una executiva de Nova York que dirigia una poderosa agència de publicitat. Allà es va enamorar dels Wodaabe i els Tuareg, dues tribus nòmades que van aportar sentit a la seva vida. Ara ja han passat quinze anys des que va decidir dedicar la seva vida a aquestes tribus i va crear una associació que treballa especialment en l¿educació d¿aquests grups nòmades, com a forma de protegir les seves tradicions i aconseguir un paper en l¿escena política del país.

19:18 Tot un món - Aprendre i conèixer - Priorat
19:23 Cànon Art - Passió per l'Ermitage: Una llum tènue als ulls
tancar

Passió per l'Ermitage: Una llum tènue als ulls

La realitzadora holandesa Aliona van der Horst ens mostra la faceta humana d'un dels museus més importants del món, l'Ermitage de Sant Petersburg, i ho fa a través de la mirada dels seus treballadors i conservadors veterans: els "Hermitage-niks", els habitants de l'Ermitage. A llarg de la Segona Guerra Mundial, durant l'època d'Stalin i en el decurs de la guerra freda, aquest petit grup de treballadors entusiastes van protegir aquest bastió de l'art i la cultura. Avui ens expliquen les seves històries envoltats d'obres mestres mundialment famoses i de l'esplendor del vell Palau d'Hivern que les allotja. Al llarg de dos episodis serem testimonis, entre d'altres situacions, d'un diàleg íntim entre dos treballadors a propòsit de les seves obres d'art favorites; dels records dels anys de la Segona Guerra Mundial per part d'un dels empleats de més edat; de com altres empleats del museu recorden l'agressió salvatge que va patir la Dànae de Rembrandt l'any 1985.... També es recorda l'època d'Stalin i el seu intent de liquidar les millors peces de la col·lecció per acabar amb el relat del contrast entre el període de Catalina la Gran, on es van fer gran part de les adquisicions més costoses i valuoses, i l'austeritat d'avui en dia, mentre les mirades dels escolars bocabadats recorren les esplendoroses sales de l'antic Palau d'Hivern dels Tsars de Rússia/ Guió i direcció: Aliona van der Horst/ Director de fotografia: Maasja Ooms/ So: Maria Mok, Marjo Postma, Hens van Rooij/ Muntatge: Teun Pfeil/ Música: Harry de Wit/ Producció: Manu Hartsuyker, Jorinde Sorée, Iris Otten, Karina Sinenko/ Imatges d'arxiu: Znaki Production Company, Russian State Archive Krasnogorsk/

19:23 Cànon Art - Passió per l'Ermitage: Marcs buits
tancar

Passió per l'Ermitage: Marcs buits

La realitzadora holandesa Aliona van der Horst ens mostra la faceta humana d'un dels museus més importants del món, l'Ermitage de Sant Petersburg, i ho fa a través de la mirada dels seus treballadors i conservadors veterans: els "Hermitage-niks", els habitants de l'Ermitage. Al llarg de la Segona Guerra Mundial, durant l'època d'Stalin i en el decurs de la guerra freda, aquest petit grup de treballadors entusiastes van protegir aquest bastió de l'art i la cultura. Avui ens expliquen les seves històries envoltats d'obres mestres mundialment famoses i de l'esplendor del vell Palau d'Hivern que les allotja. Al llarg de dos episodis serem testimonis, entre d'altres situacions, d'un diàleg íntim entre dos treballadors a propòsit de les seves obres d'art favorites; dels records dels anys de la Segona Guerra Mundial per part d'un dels empleats de més edat; de com altres empleats del museu recorden l'agressió salvatge que va patir la Dànae de Rembrandt l'any 1985.... També es recorda l'època d'Stalin i el seu intent de liquidar les millors peces de la col·lecció per acabar amb el relat del contrast entre el període de Caterina la Gran, on es van fer gran part de les adquisicions més costoses i valuoses, i l'austeritat d'avui en dia, mentre les mirades dels escolars bocabadats recorren les esplendoroses sales de l'antic Palau d'Hivern dels tsars de Rússia. Guió i direcció: Aliona van der Horst/ Director de fotografia: Maasja Ooms/ So: Maria Mok, Marjo Postma, Hens van Rooij/ Muntatge: Teun Pfeil/ Música: Harry de Wit/ Producció: Manu Hartsuyker, Jorinde Sorée, Iris Otten, Karina Sinenko/ Imatges d'arxiu: Znaki Production Company, Russian State Archive Krasnogorsk/

20:15 Planeta música - ELS BERROS DE LA CORT
tancar

ELS BERROS DE LA CORT

Els Berros de la Cort és un grup format per músics provinents de diferents companyies del món de la música, teatre i l'espectacle de Girona i que, amb la intenció de descobrir noves formes d'expressió al carrer, reinterpreten la música medieval. El grup ha agafat de base el repertori medieval català, ha introduït alguns temes propis, així com versions tradicionals d'altres països, i els hi ha fet un tractament harmònic, de dinàmiques i de tímbrica molt actual. Una ruta de festa i força medieval, de contes, personatges i instruments únics. El seu so es basa en una contundent percussió i instruments de vent de doble canya, com la tarota o la gralla. També hi afegeixen sacs de gemecs, corns i cornamuses. L'espectacle està servit. Amb el Berros de la Cort, la música popular puja a l'escenari sense cap perjudici.

20:40 Bàsquet - DKV Joventut - Unicaja
22:37 Temps de neu - L'estil lliure a "Temps de neu"
tancar

L'estil lliure a "Temps de neu"

L'estil lliure a "Temps de neu" La setmana passada "Temps de neu" va dedicar una gran part del programa al telemarc, la modalitat més antiga de l'esquí. Aquesta setmana, en canvi, ens centrarem en la més moderna: el "freeski". I ho farem a través d'una pel·lícula, "Jibberama", que van realitzar durant la temporada passada dos catalans, l'Oriol Puig i l'Aleix Vilardebó. Com diuen ells, amb aquesta pel·lícula van aconseguir omplir del millor "freestyle" la pitjor temporada de la història. Salts impressionants, baranes impossibles, sessions d'esquí urbà... A part de veure imatges del film, hem pogut parlar amb dos dels seus protagonistes, Pako Benguerel i Luka Melloni, que ens explicaran què és per a ells això de l'estil lliure i que es compararan amb els esquiadors catalans de fa 100 anys. I en l'última part del reportatge, els millors "riders" del Pirineu ens iniciaran en l'estil lliure i ens ensenyaran a passar un calaix.

23:12 Sputnik - Music of Michael Jackson
tancar

Music of Michael Jackson

La vida i la música de Michael Jackson En els darrers temps, la figura de Michael Jackson ha estat més lligada als escàndols i el sensacionalisme que a la música. Però durant molts anys, Jackson va ser el número 1 del pop de més èxit i un músic amb molt de talent. Aquesta setmana us proposem un viatge per la carrera i la vida de Michael Jackson, des dels primers passos amb els seus germans fins als darrers discos en solitari. Músics propers, com les cantants Gladys Knight i Liza Minelli, familiars de Jackson i experts en la seva música apareixen en un programa que inclou fragments d'actuacions i clips tan cèlebres com "Thriller" i "Bad".

00:03 Cànon Art - Passió per l'Ermitage: Una llum tènue als ulls
tancar

Passió per l'Ermitage: Una llum tènue als ulls

La realitzadora holandesa Aliona van der Horst ens mostra la faceta humana d'un dels museus més importants del món, l'Ermitage de Sant Petersburg, i ho fa a través de la mirada dels seus treballadors i conservadors veterans: els "Hermitage-niks", els habitants de l'Ermitage. A llarg de la Segona Guerra Mundial, durant l'època d'Stalin i en el decurs de la guerra freda, aquest petit grup de treballadors entusiastes van protegir aquest bastió de l'art i la cultura. Avui ens expliquen les seves històries envoltats d'obres mestres mundialment famoses i de l'esplendor del vell Palau d'Hivern que les allotja. Al llarg de dos episodis serem testimonis, entre d'altres situacions, d'un diàleg íntim entre dos treballadors a propòsit de les seves obres d'art favorites; dels records dels anys de la Segona Guerra Mundial per part d'un dels empleats de més edat; de com altres empleats del museu recorden l'agressió salvatge que va patir la Dànae de Rembrandt l'any 1985.... També es recorda l'època d'Stalin i el seu intent de liquidar les millors peces de la col·lecció per acabar amb el relat del contrast entre el període de Catalina la Gran, on es van fer gran part de les adquisicions més costoses i valuoses, i l'austeritat d'avui en dia, mentre les mirades dels escolars bocabadats recorren les esplendoroses sales de l'antic Palau d'Hivern dels Tsars de Rússia/ Guió i direcció: Aliona van der Horst/ Director de fotografia: Maasja Ooms/ So: Maria Mok, Marjo Postma, Hens van Rooij/ Muntatge: Teun Pfeil/ Música: Harry de Wit/ Producció: Manu Hartsuyker, Jorinde Sorée, Iris Otten, Karina Sinenko/ Imatges d'arxiu: Znaki Production Company, Russian State Archive Krasnogorsk/

00:03 Cànon Art - Passió per l'Ermitage: Marcs buits
tancar

Passió per l'Ermitage: Marcs buits

La realitzadora holandesa Aliona van der Horst ens mostra la faceta humana d'un dels museus més importants del món, l'Ermitage de Sant Petersburg, i ho fa a través de la mirada dels seus treballadors i conservadors veterans: els "Hermitage-niks", els habitants de l'Ermitage. Al llarg de la Segona Guerra Mundial, durant l'època d'Stalin i en el decurs de la guerra freda, aquest petit grup de treballadors entusiastes van protegir aquest bastió de l'art i la cultura. Avui ens expliquen les seves històries envoltats d'obres mestres mundialment famoses i de l'esplendor del vell Palau d'Hivern que les allotja. Al llarg de dos episodis serem testimonis, entre d'altres situacions, d'un diàleg íntim entre dos treballadors a propòsit de les seves obres d'art favorites; dels records dels anys de la Segona Guerra Mundial per part d'un dels empleats de més edat; de com altres empleats del museu recorden l'agressió salvatge que va patir la Dànae de Rembrandt l'any 1985.... També es recorda l'època d'Stalin i el seu intent de liquidar les millors peces de la col·lecció per acabar amb el relat del contrast entre el període de Caterina la Gran, on es van fer gran part de les adquisicions més costoses i valuoses, i l'austeritat d'avui en dia, mentre les mirades dels escolars bocabadats recorren les esplendoroses sales de l'antic Palau d'Hivern dels tsars de Rússia. Guió i direcció: Aliona van der Horst/ Director de fotografia: Maasja Ooms/ So: Maria Mok, Marjo Postma, Hens van Rooij/ Muntatge: Teun Pfeil/ Música: Harry de Wit/ Producció: Manu Hartsuyker, Jorinde Sorée, Iris Otten, Karina Sinenko/ Imatges d'arxiu: Znaki Production Company, Russian State Archive Krasnogorsk/

00:57 Arquitectures - La casa de ferro
tancar

La casa de ferro

La Casa de ferro de Brusel·les, Victor Horta (1895-1897) Presentat per David Ferrer Victor Horta va introduir el ferro a la casa, emprant-lo com a material de construcció i, simultàniament, pels ornaments lineals i flexibles. La casa ofereix una varietat impressionant de formes bidimensionals que sobrepassen les exigències constructives i es basen en un estudi exacte de plantes i flors.

01:25 Sputnik - Music of Michael Jackson
tancar

Music of Michael Jackson

La vida i la música de Michael Jackson En els darrers temps, la figura de Michael Jackson ha estat més lligada als escàndols i el sensacionalisme que a la música. Però durant molts anys, Jackson va ser el número 1 del pop de més èxit i un músic amb molt de talent. Aquesta setmana us proposem un viatge per la carrera i la vida de Michael Jackson, des dels primers passos amb els seus germans fins als darrers discos en solitari. Músics propers, com les cantants Gladys Knight i Liza Minelli, familiars de Jackson i experts en la seva música apareixen en un programa que inclou fragments d'actuacions i clips tan cèlebres com "Thriller" i "Bad".

02:08 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món.

03:03 De la terra - De la terra
03:13 El medi ambient - Energia intel.ligent
03:16 El medi ambient - El cranc de riu al Montsant
03:19 Enginy natural - Rellotges, criogènia i la màquina del temps
03:48 La Polinèsia - La vida als pobles
04:03 Els últims nòmades - Els viatgers de la selva
tancar

Els viatgers de la selva

Viuen a les selves més impenetrables i verges del planeta i no coneixen un altre món. Amb els indis Hoti a Veneçuela es torna a la prehistòria. I es pot dir el mateix dels pigmeus Baka de Camerún els quals encara es llimen les dents i guarden amb cura el foc, el seu tresor més apreciat.

04:55 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Els karos d'Etiòpia: els enamorats del riu
05:47 Ghosts of the rainforest (pendent títol català) - Els óssos fantasma de la selva pluvial
06:31 Simis en perill - Els goril·les
tancar

Els goril·les

El 80% dels goril·les de muntanya viuen al Parc Nacional Kahuzi-Biega, a la República Democràtica del Congo, enmig d'una zona en guerra.

Progrmació BD ....
07:01 mic 3
07:01 L'ós de la gran casa blava - Anem de compres
07:25 La Lua i el món - El regal d'aniversari
tancar

El regal d'aniversari

Quan anem al camp o a la muntanya hem de mirar de no deixar-hi coses com ara llaunes, ampolles, bosses de plàstic, burilles, etcètera. Al moment de marxar hem de recollir totes les deixalles i emportar-nos-les cap a casa.

07:28 La vaca Connie - La festa sorpresa
tancar

La festa sorpresa

La Connie s'ha trobat una formiga que transporta un pot de mel i està molt cansada. Com s'ho poden fer per ajudar-la? Potser si amb en Patch trobessin la senyora aranya, els faria una hamaca perquè la formiga pogués descansar...? Però, on es deu haver amagat, la senyora aranya?

07:35 La vaca Connie - El niu d'en Wally
tancar

El niu d'en Wally

La Connie, tot passejant pel bosc, s'ha trobat un ocellet que ha perdut el niu. La nostra amiga sempre està disposada a ajudar tots els animalons, però abans haurà de saber quin tipus de nius fan, els ocellets... Qui l'hi podria explicar? Algun dels seus amics del bosc, potser...?

07:43 mic 3
07:43 Bumba
07:48 Pau, la petita guineu roja - L'estel
tancar

L'estel

La Poppy, tot jugant pel jardí de casa, s'ha trobat un objecte ben estrany. Sembla un arc de Sant Martí de papallones! Però és un estel! I com es fa per fer volar un estel?! Sort en tenen que en Sebastià n'és tot un expert! Diu que poden volar molt enlaire i que, fins i tot poden fer giravolts! I tu, que també en vols aprendre? Doncs no t'ho perdis!

07:53 Pau, la petita guineu roja - L'abominable monstre de les clavagueres
tancar

L'abominable monstre de les clavagueres

En Pau, en Carbasseta i la Poppy s'han trobat un túnel immens i estan decidits a entrar-hi. És una mica fosc i la veritat és que fa una mica de por. L'Eixerit els hi acompanya. Diu que encara són una mica petits i que es podrien perdre. A més, també els pot aparèixer l'abominable monstre pudent de les clavegueres! T'hi apuntes?!

08:00 Enginy - Imatges
08:00 Enginy - Mosques
08:05 Les Tres Bessones - King kong
tancar

King kong

Uns exploradors capturen en King Kong i el porten a Barcelona. Les Bessones el passejaran per tota la ciutat: la Pedrera, el monument de Colom, la Sagrada Família... Al final, el goril·la, s'enamorarà de l'Anna.

08:31 Club Super3
08:31 Atrapatoons
08:41 Doraemon - Guix especial per canviar la data
tancar

Guix especial per canviar la data

El guix especial per canviar la data - Noves espècies

09:03 Doraemon - Record de la sabata vermella
tancar

Record de la sabata vermella

El record de la sabata vermella - Les cintes de la capacitat

09:13 Doraemon - Lliçó saltamartí / patiment home de la pluja
tancar

Lliçó saltamartí / patiment home de la pluja

La lliçó del saltamartí - El patiment de l'home de la pluja

09:39 La màgica Do-Re-Mi - El record dels anissos! / El secret de la teta!
tancar

El record dels anissos! / El secret de la teta!

La Hazuki està molt amoïnada per la Teta, la seva institutriu. L'ha trobada plorant tota sola a la seva habitació i està decidida a esbrinar què és el que la posa tan trista. Amb les seves amigues entraran d'amagatotis a l'habitació de la Teta i hi descobriran un disc trencat del Trencanous. Potser amb una mica de màgia parlaria, el Trencanous!

10:08 La clau de la llum
10:40 Club Super3
10:40 Viatge a Mart - Viatge a Mart
tancar

Viatge a Mart

VIATGE A MART L'Antonio és un nen que vol viatjar a Mart i té la sort que el seu avi sap com arribar-hi. "Viatge a Mart" és una pel·lícula d'animació que aborda la fantasia dels infants des de la perspectiva dels adults. Dirigida i animada per Juan Pablo Zaramella, es basa en una vivència de la infància del guionista Mario Rulloni que li va servir de base per desenvolupar una història fantàstica, una història que va trigar dos anys a ser completada i que es va fer de forma totalment independent. S'ha fet amb la tècnica d'animació amb plastilina, i el tractament dels diferents elements narratius es basa en vivències reals de persones de veritat. "Viatge a Mart" ha participat en els principals festivals de cinema i animació de tot el món, i ha guanyat més de 40 premis. Direcció i animació: Juan Pablo Zaramella Guió: Mario Rulloni i Juan Pablo Zaramella Idea original: Mario Rulloni Any de producció: 2004

11:06 K QMENCI ! - L'osset polar
tancar

L'osset polar

L'OSSET POLAR En la versió animada d'aquest llibre infantil tan popular, un petit ós polar, en Lars, es fa amic d'una foca, anomenada Robbie, malgrat les objeccions dels pares. Lars, Robbie i els seus amics fan pinya per evitar una desgràcia quan un enorme pesquer posa en perill la seva font d'aliment. Directors: Thilo Graf Rothkirch, Piet de Rycker Productors: Thilo Graf Rothkirch Autors: Hans de Beer - llibre Warner Bros. presenta una producció de Rothkirch/Cartoon-Film en coproducció amb Warner Bros. Filmproduktion GmbH

12:23 Marsupilami - Marsu-superstar
tancar

Marsu-superstar

En Walter Menut, director de Hollywood, està rodant a la selva palombiana l'última de la sèrie de pel·lícules de Zartan: "Zartan contra el Marsupilami." En Puntdemira, disfressat, ha d'interpretar el paper de Marsupilami, però a l'hora del rodatge hi haurà un canvi de papers inesperat.

12:51 Lola & Virginia - Ella no!
13:04 Lola & Virginia - L'Hugo s'enamora
13:24 Rantaro - El senyoret del castell del pi / Els dos senyorets / Els bolets tranquils
14:00 El detectiu Conan - La mansió de la llegenda de l'estany dels 5 colors (part 2)
14:26 One piece - Duel al sostre del vagó! En Franky contra en Nero
14:52 Dawson's creek - Quatre no es barallen si un no vol
tancar

Quatre no es barallen si un no vol

Dawson sospita que Pacey i Joey s'estan embolicant i Andie anima Jack a acceptar una cita a cegues amb un altre noi gai. Dirigit per: James Whitmore, Jr. Guió: Gina Fattore

15:34 Sidèria
15:34 Invasió - El peix que tenia pulmons
tancar

El peix que tenia pulmons

Cade investiga el cas d'uns peixos que, suposadament, poden viure fora de l'aigua.

16:18 Invasió - El llibre de les ombres
tancar

El llibre de les ombres

Cade assisteix al judici de Diane Blake, que està acusada d'un triple assassinat.

17:03 Curiositats del món animal - De caçat a caçador
17:09 Louie - Louie, dibuixa'm un mico
tancar

Louie, dibuixa'm un mico

Ho sabies que a en Louie i a la Yoko els encanten els plàtans? Però els plàtans són dalt de l'arbre i ells no hi arriben... Com s'ho poden fer per collir-los? Se t'acut algú que els hi pugui ajudar? És clar! En Louie dibuixarà un mico! I és un mico que també li agraden molt, els plàtans... Potser massa i tot! Ai, que encara es quedaran sense, els nostres amiguets!

17:17 Bumba
17:26 Tork - + info
tancar

+ info

En Tork i en Batt juguen a veure qui aguanta més temps despert. Tots dos fan el que poden per a què l'altre s'adormi, però a mesura que avança la nit tenen més son i estan més cansats... Qui s'adormirà primer?

17:42 Una mà de contes - El sastre valent
tancar

El sastre valent

El protagonista d'aquest conte és un sastre que un bon dia, després de matar set mosques va fer-se un cinturó on va brodar la frase "Set d'un cop!". Tothom en llegir-ho imaginava que era un heroi, molt valent. I bé que va demostrar ser un heroi, sense fer servir la força en cap moment...

17:51 Atrapatoons
18:01 La Creepie creix - Dolça llar encantada
tancar

Dolça llar encantada

La Carolina ha contractat la Bunny Hollyruller, mare de la Crisàlide, perquè li vengui la Mansió. La Creepie i els seus germans faran el que sigui perquè no la comprin, fins i tot fer veure que està encantada!

18:22 El xou dels espies - L'horripilant món dels polls
18:42 Equip Galaxy - Les plantes depredadores de l'espai exterior (2a part)
19:10 Keroro - En Fuyuki i el dia dels esports! A formar! La gateta torna a fer de les seves! A
tancar

En Fuyuki i el dia dels esports! A formar! La gateta torna a fer de les seves! A

En Fuyuki està tot moix, perquè aviat se celebra el dia dels esports de l'escola i sap que, com cada any, li toca fer el ridícul. Aquest any, però, li ha agafat el rampell de participar en la cursa de relleus! Així m'agrada, Fuyuki! Que siguis valent! En Keroro i companyia l'ajudaran a entrenar-se! I en Giroro perdrà la foto de la seva estimada Natsumi!

19:38 Club Super3
19:38 Els pirates robacalçotets - L'illa dels calçotets
19:42 Els pirates robacalçotets - L'odissea dels calçotets
19:51 Codi 3xl
19:51 Tots cinc - Party of five
20:39 Samantha ups! - Samantha al jardí
tancar

Samantha al jardí

La Samantha i la Chantal passen l'estona al jardí planejant com s'ho poden fer per sortir a la tele.

20:44 Samantha ups! - Samantha al gimàs 3a part
tancar

Samantha al gimàs 3a part

La Samantha i la Chantal tornen al gimnàs. Aquestes noies no estan fetes per suar gaire!

20:53 Programa curt
21:19 Angry Kid - Inflat
tancar

Inflat

El nostre heroi juga amb l'al·lèrgia a les nous de l'Speccy.

21:21 Angry Kid - Males notícies
tancar

Males notícies

El pare dóna les males notícies als seus fills amb tacte.

21:22 Imp - El gra
21:23 Imp - Dia de pluja
21:25 Imp - Classificats
Progrmació BD ....
21:29 Ali G - La ciència
tancar

La ciència

Ali G presenta una xerrada sobre ciència i a més entrevista el líder del partit ecologista, Ralp Nader, i el cap del servei federal de sanitat entre 1981 i 1989, Everet Koop. També, parla amb persones d'un campament de pau a Nevada. Borat esbrina coses sobre l'esport nacional, el beisbol, i visita l'equip Sand Gnats, de Savannah. Director: James Bobin Producció: Dan Mazer

21:29 Ali G - La ciència
tancar

La ciència

Ali G presenta una xerrada sobre ciència i a més entrevista el líder del partit ecologista, Ralp Nader, i el cap del servei federal de sanitat entre 1981 i 1989, Everet Koop. També, parla amb persones d'un campament de pau a Nevada. Borat esbrina coses sobre l'esport nacional, el beisbol, i visita l'equip Sand Gnats, de Savannah. Director: James Bobin Producció: Dan Mazer

21:58 Estació d'enllaç - Pares i fill
tancar

Pares i fill

Pares i fills La Matilde i la seva filla han perdut el tren. Això posa molt neguitosa la dona. Tant de bo que no l'hagués perdut, perquè els seus problemes personals repercutiran, i de quina manera, en els nostres amics de l'estació.

22:45 Estació d'enllaç - Homes com pedres
tancar

Homes com pedres

Una història d'amor. No, dues històries d'amor. Que no: tres històries d'amor... La Teresa, la dona del Manel, està a un punt de ser operada del cor i fa els preparatius.

23:36 Pel·lícula - Deep blue, la pel·lícula del Planeta Blau
tancar

Deep blue, la pel·lícula del Planeta Blau

Es tracta d'una pel·lícula documental basada en la sèrie de la BBC "El planeta blau". Per primer cop es mostren imatges úniques del món oceànic, reunides durant diversos anys de rodatge. La pel·lícula ens introdueix en l'espectacle grandiós del mar en un viatge que s'estén des de les platges caribenyes, les costes de l'Antàrtic i els coralls de la superfície fins als abismes més profunds de l'oceà. Flora i fauna marines són descobertes des de punts de vista inèdits.

01:04 Ali G - La ciència
tancar

La ciència

Ali G presenta una xerrada sobre ciència i a més entrevista el líder del partit ecologista, Ralp Nader, i el cap del servei federal de sanitat entre 1981 i 1989, Everet Koop. També, parla amb persones d'un campament de pau a Nevada. Borat esbrina coses sobre l'esport nacional, el beisbol, i visita l'equip Sand Gnats, de Savannah. Director: James Bobin Producció: Dan Mazer

01:33 Casats... i amb fills - How to marry a moron
01:56 Dallas - Germans i germanes
02:43 Dallas - Contacte amb el Carib
03:32 Pel·lícula - Deep blue, la pel·lícula del Planeta Blau
tancar

Deep blue, la pel·lícula del Planeta Blau

Es tracta d'una pel·lícula documental basada en la sèrie de la BBC "El planeta blau". Per primer cop es mostren imatges úniques del món oceànic, reunides durant diversos anys de rodatge. La pel·lícula ens introdueix en l'espectacle grandiós del mar en un viatge que s'estén des de les platges caribenyes, les costes de l'Antàrtic i els coralls de la superfície fins als abismes més profunds de l'oceà. Flora i fauna marines són descobertes des de punts de vista inèdits.

04:59 Casats... i amb fills - How to marry a moron
05:25 Dallas - Rèquiem
06:12 Dallas - Herència