Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Club Super3
08:00 Els barrufets - Els barrufets i el riu del temps / El barrufet de...
tancar

Els barrufets i el riu del temps / El barrufet de...

Com que no hi ha cap barrufet que tingui temps de jugar amb els barrufetons, els menuts han decidit anar fins al Riu del Temps, el que conté tot el temps del món. La sorpresa que els espera és extraordinària! El Gran Barrufet i la Mare Natura han creat un arbre nou al poble dels barrufets. És un arbre especial, perquè és elàstic! És molt divertit i tot va molt bé, fins que arriba en Pocatraça, és clar...

08:30 Kong - El retorn (2a part)
tancar

El retorn (2a part)

El professor Ramone De La Porta, després de segrestar la doctora Jenkins, l'ha obligat a portar-lo a l'indret on s'hi troben les místiques i poderoses Pedres Sagrades. En Jason, en Tann i la Lua arribaran a les runes d'un temple molt antic, on aviat viuran de molt a prop un combat entre dos gegants: en Kong i l'ós prehistòric del malvat professor De La Porta.

09:00 Spirou - El tren
tancar

El tren

Els nostres herois han d'acompanyar el Comte de Xampinyac a visitar un empresari molt ric de San Martino, que està disposat a finançar alguns dels seus projectes. El viatge el faran en un tren ple de luxes i, d'entrada, tot pinta molt bé. Fins que s'adonen, és clar, que, tot plegat, és una trampa d'en Vito.

09:30 Hattori el ninja - El dinar a casa del mestre
09:55 Doraemon - Joc muntar la terra
tancar

Joc muntar la terra

El joc de muntar la terra

10:17 Doraemon - Caçaestels i el martell/Bastó de les ànimes
tancar

Caçaestels i el martell/Bastó de les ànimes

El caçaestels i el martell - El bastó de les ànimes

10:45 Els quatre fantàstics - Embruixats
11:15 Codi: Lyoko
11:45 Patates i dracs - La festa de la Rosa
tancar

La festa de la Rosa

El Drac s'està empolainant per anar a una cita a cegues i s'ha quedat sense perfum. La Regina Pashmina, una venedora de perfums, ha arribat al castell. El Rei Hugo, que encara ara està marejat de la ferum de les colònies, veu l'oportunitat de desfer-se del Drac de per vida. Però, i si li agraden, els perfums pudents?

12:00 L'aventura de Jeff Corwin - Tasmània: compassió per al diable
12:50 La tata - La tata (i)(1-24)
13:20 Un cop de mà
13:50 Zona zàping - Zona Zàping
14:20 Tot un món
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cicle James Bond - Llicència per matar
tancar

Llicència per matar

LLICÈNCIA PER MATAR (Licence to kill) Idioma versió original: anglès Producció: United Artists, UIP i Danjaq, 1989 (Estats Units) Direcció: John Glen Durada: 127 minuts Guió: Michael G. Wilson i Richard Maibaum, basat en l'obra d'Ian Fleming Fotografia: Alec Mills (color) Música: Michael Kamen Intèrprets: Timothy Dalton (James Bond), Carey Lowell (Pam Bouvier), Robert Davi (Franz Sanchez), Talisa Soto (Lupe Lamora), Anthony Zerbe (Milton Krest), Frank McRae (Sharkey) Quan James Bond es disposava a anar al casament del seu amic Felix Leiter, s'assabenta de l'arribada de Sanchez, el traficant de droga més important d'Amèrica. Els dos amics el capturen però, poc després, Sanchez s'evadeix i assassina la dona de Leiter i el llança a ell als taurons. Bond decideix venjar Leiter, que ha quedat horriblement mutilat. Aconsegueix infiltrar-se a la banda de Sanchez, però ha d'enfrontar-se als agents de la brigada d'estupefaents provinents de Hong Kong.

18:05 Desapareguts - Fins que la mort ens separi
tancar

Fins que la mort ens separi

Brooke remou cel i terra per trobar la novia del seu amic Eric Reynard, desapareguda abans del casament. Durant la investigació Brooke i Jess ensopeguen amb un home que assegura que Nadia, la núvia, està promesa amb ell per carta.

18:50 Desapareguts - Afers militars
tancar

Afers militars

La recerca d'un soldat fugitiu, aparentment mort ara fa disset anys, mena Brooke i Jess al món del cartel bolivià de la cocaïna.

19:50 Just kidding
20:25 Mr. Bean - El retorn del senyor Bean
tancar

El retorn del senyor Bean

Mr. Bean emprèn un viatge pels grans magatzems i s'entusiasma tant qmb les seves compres que, fins i tot, acompanya un altre client dels magatzems fins als lavabos. En un exclusiu restaurant, es despatxa amb un 'steak tàrtar' sense ni tan sols provar-ne un mos. Per acabar, Mr. Bean té l'honor de poder donar la mà a la reina, que realment, perd el sentit quan el coneix...

20:50 Mr. Bean - Mr. Bean cavalca altre cop
tancar

Mr. Bean cavalca altre cop

Mr. Bean demostra que és un tipus molt llest quan ressucita una víctima d'un atac de cor electrocutant-la. Després, troba una bústia que li serveix d'amagatall, tota una experiència que li és molt útil quan ha de preparar una maleta amb molt poca capacitat. Quan les coses sembla que tornen a la normalitat i mentre Mr. Bean està en un avió, fa amistat am un nen que li donarà una sorpresa amagada en la seva bossa per al mareig...

21:00 Telenotícies vespre
21:40 Avantmatx
22:00 El partit
00:05 El vestidor
00:25 Pel·lícula - Showgirls
tancar

Showgirls

Nomi Malone és una jove independent i amb empenta que arriba a Las Vegas fugint d'un passat desagradable. Troba feina com a ballarina d'striptease en un club i més endavant li arriba l'oportunitat de participar en una prova de selecció per a un paper en el nou espectacle del Casino Stardust. Però Nomi aviat s'adonarà que el món on s'ha obert camí és força hostil, i l'amistat amb la seva companya Cristal es converteix en una relació competitiva.

02:30 Pel·lícula - Jerri i Tom
tancar

Jerri i Tom

Jerry i Tom són socis a la seva empresa de venda de cotxes i també en els seus negocis il·legals: són assassins a sou. Tom és el professional i ensenya a Jerry l'ofici, però a mesura que passa el temps les diferents actituds de tots dos homes es van fent més evidents i aviat començaran els problemes.

03:05 Pel·lícula - La Pimpinella Escarlata
tancar

La Pimpinella Escarlata

Sir Percy Blakeney es comporta com un típic petimetre entre l'aristocràcia britànica que és testimoni de la Revolució Francesa. Però és una manera d'amagar les aventures que protagonitza quan s'emmascara com a P.E., el salvador dels aristòcrates francesos amenaçats per la guillotina. La seva esposa francesa, Marguerite, ignorant del seu secret, el menysprea pel seu comportament frívol. Però les autoritats franceses capturen el germà de Marguerite per obligar sir Percy a desemmascarar-se quan s'ha desplaçat a França en una de les seves missions. Marguerite sospita alguna cosa i segueix el seu marit.

04:40 Riviera
05:05 Dones enamorades
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:05 Músiques del món
07:15 Els oceans de l'home - Arts i artefactes
tancar

Arts i artefactes

7.- ARTS I ARTEFACTES Les xarxes morunes del Mar Menor (Espanya) i les seves germanes als atol·lons de Tahití. L'almadrava gaditana, la pesca de tonyines a l'estret i el seu impacte ambiental. La diva als backwaters i els homes que manipulen uns aparells mil·lenaris a Cochin (Índia): les xarxes xineses. Localitzacions: Índia, Cadis, Múrcia, Sevilla, Polinèsia francesa, Oman, Japó.

08:10 La perla negra - La gent
09:00 El poble dels rens - El poble dels rens
tancar

El poble dels rens

Als boscos sagrats de la província de Havsgol, a Mongòlia, una família dukha està preparant els seus rens per a una altra migració. La persona més estranya del poble dukha és una vident, Tsuyan, una xaman de 96 anys que protegeix la seva gent durant el viatge dels dimonis que habiten el bosc. Aquest film és l'íntim retrat d'una família nòmada dukha, amb el seu ramat de centenars de rens, i també el seu viatge a través del bosc sota la poderosa protecció de Tsuyan. Arribada l'hora, ells també entraran en el món dels esperits on es reuniran amb els seus familiars i amics desapareguts. Mentre els seus rens els guiïn, els dukha continuaran vagant pels boscos sagrats de Mongòlia.

09:50 Els hereus de la Terra - El caprici dels Déus
tancar

El caprici dels Déus

FILIPINAS, EL CAPRICHO DE LOS DIOSES Un sacerdot Ifugao ens descobreix les impressionants terrasses d'arròs que els seus avantpassats van començar a construir fa 2.000 anys. Un vell Aytá recorda com era el seu món abans de l'erupció del volcà Pinatubo. El jove Rubén Enaje explica què l'impulsa a crucificar-se cada any durant la Setmana Santa de San Fernando de Pampanga.

10:45 Fora del mapa - Tailàndia
11:10 L'Afganistan: fent camí amb els nòmades - L'Afganistan: fent camí amb els nòmades
tancar

L'Afganistan: fent camí amb els nòmades

Aquest documental segueix els moviments d'un dels pobles més antics de l'Àsia central, els balutxis. Més de 500 persones -dones, nens i homes-, 200 camells i milers d'ovelles es posen en camí cada primavera per passar del refugi d'hivern al d'estiu. La caravana recorre 20 quilòmetres cada dia i triga un mes a arribar a la destinació. Fa temps els nòmades afganesos havien arribat a subministrar tota la carn, el greix i la llet de la zona. Però la guerra i una sequera inacabable els ha perjudicat molt. Hadji Shirin, el cap de la caravana, no sap si l'any que ve podran tornar a emprendre la ruta.

12:00 Imax - Mons perduts: La vida en equilibri
tancar

Mons perduts: La vida en equilibri

Aquest documental és una gran aventura científica que endinsa els espectadors en una exploració global de la fascinant interconnectivitat que hi ha entre totes les coses vives. Visitarem la misteriosa regió de Veneçuela que va inspirar Sir Arthur Conan Doyle a escriure "El món perdut". Des del capdamunt del Salt de l'Àngel, la cascada més gran del món, ens capbussarem en els volcans actius i pujarem fins al cim del bosc tropical per ser partíceps d'una història èpica de biodiversitat i de la seva profunda importància en la vida humana.

12:45 Cànon Visions
13:30 TR3S C
13:45 Esports 33
13:45 Futbol Cat. - Futbol Cat.
14:20 Futbol int. - Futbol int.
15:00 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
15:30 Transworld sport - Transworld Sport
16:30 Futbol sala - Futbol sala: FC Barcelona Senseit - Leis Pontevedra FS
18:00 Notícies - Notícies
18:30 Futbol - Racing Ferrol - Reial Societat
20:30 Parlament
20:55 Tot un món - Treballar: Amb tots els drets
tancar

Treballar: Amb tots els drets

Combatre l'economia submergida, evitar la marginació, facilitar l'entrada dels treballadors immigrants al món laboral i aconseguir la seva integració social. Aquests són els principals objectius del CITE, Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers de CC.OO. La Maria Helena Bedoya és advocada del centre. En aquest capítol, l'Helena ens explica com l'arrelament laboral ha estat essencial per combatre el treball clandestí. Tot i així, encara hi ha moltes situacions injustes que fan que el paper dels sindicats sigui essencial.

21:00 Tot un món - Treballar: Un negoci propi
tancar

Treballar: Un negoci propi

Van venir a Barcelona amb la intenció de continuar els seus estudis de secundària, però el curs ja havia començat. La Nadia i la Najat són germanes i sempre ho han fet tot juntes així que van decidir aprendre l'ofici de carnisseria. Després de llargues jornades d'estudis i pràctiques van començar a treballar en diferents carnisseries, però el seu pare els va oferir l'oportunitat de fer el seu somni realitat: tenir un negoci propi.

21:05 Rodasons
21:30 Loto 6/49
21:40 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

Aquesta setmana al Cinema Tres: - "Casandra's dream", reportatge sobre l'última pel·lícula de Woody Allen - "Supersalidos" és la comèdia adolescent revel·lació? Reportatge i enquesta sobre l'opinió del públic - Perfil del director coreà més amic del Festival de Sitges: Park Chan-wook i... - Repàs a algunes de les pel·lícules que competiran amb "El orfanato" per ser les nominades a l'Oscar en llengua no anglesa.

22:15 Sala 33 - Sévigné
tancar

Sévigné

La vida de Júlia Berkowitz, una prestigiosa directora teatral, pren un gir inesperat quan decideix posar en escena una obra sobre Madame de Sévigné. Júlia ha d'elegir entre el seu marit -un respectat i influent crític teatral-, el seu amant -l'atractiu programador del teatre Públic- i l'imprevisible autora de l'obra sobre Madame de Sévigné.

23:45 Millennium
23:45 Millennium - MÀRTIRS DE LA GUERRA CIVIL
01:10 Clàssica - PRESENTACIÓ CONC.SANTA FLORENTINA (II)
tancar

PRESENTACIÓ CONC.SANTA FLORENTINA (II)

Presentació de la segona part del concert enregistrat el 14/07/2007 al castell de Santa Florentina.

01:11 Clàssica - Concert a Santa Florentina:Els tres tenors
02:00 Nydia - + info
tancar

+ info

La dansa i la música, en clau científica NYDIA t¿ofereix dues aproximacions en clau científica als dos llenguatges artístics més abstractes però també els més directes: la dansa i la música. I ho fem amb un primer reportatge en què conversem amb el coreògraf Cesc Gelabert, amb el seu espectacle ¿Orion¿ sobre l¿origen de la vida a l¿Univers, que ha tingut la col.laboració del científic Òscar Villaroya. Al segon reportatge, el divulgador científic Jorge Wagensberg ens convida a visitar l¿exposició ¿Física i música¿ que ofereix Cosmocaixa Barcelona. A més, novetats editorials i discogràfiques, i una coreografia de Cesc Gelabert sobre una sardana de Ricard Lamote de Grignon: ¿Enyor¿.

02:25 Rodasons
02:50 Músiques del món
03:00 Els oceans de l'home - Arts i artefactes
tancar

Arts i artefactes

7.- ARTS I ARTEFACTES Les xarxes morunes del Mar Menor (Espanya) i les seves germanes als atol·lons de Tahití. L'almadrava gaditana, la pesca de tonyines a l'estret i el seu impacte ambiental. La diva als backwaters i els homes que manipulen uns aparells mil·lenaris a Cochin (Índia): les xarxes xineses. Localitzacions: Índia, Cadis, Múrcia, Sevilla, Polinèsia francesa, Oman, Japó.

03:20 Al voltant del món amb Stephane Peyron - La patagònia, el romanç dels gautxos
03:40 Ciència al límit - Coves de glaç
04:05 Una odissea tribal - La casa dels esperits
04:55 Turmix arrels - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món.

05:50 Turmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món. LINN YOUKI PROJECT - 10 (Diecisecondi) GUILLAMINO- Somnis de Llop FACTO DELAFÉ - Mar el poder del mar ANTÒNIA FONT - Vitamina Sol MISHIMA - Miquel a l'accés 14 LE PETIT RAMON - Angoixa FANG - Van a por nosotros REFREE - La Reina de les neus GALLYGOWS - The Users ENTRE RIOS - Salven las sirenas ABÚS - Epitafi SANPEDRO - Dalinianes ELS PETS - Cercles viciosos TOKYO SEX DESTRUCTION - Power to the People SIDONIE - Joe PINKER TONES - Viva la juventud ASTRUD - Todo nos parece una mierda

06:45 Ritmes.clip
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Molt "baies" festes (1a part)
07:30 Ja arriba en Noddy! - El cotxe d'en Noddy té problemes
tancar

El cotxe d'en Noddy té problemes

En Noddy i el seu taxi han començat a discutir per decidir cap on havien d'anar i, al final, el cotxe se n'ha anat a la seva. Ni s'ho imagina la mà de coses que li passaran i el grapat d'aventures que viurà! En Noddy, en canvi, es passarà tot el dia buscant el seu estimat cotxe i, segurament, no el trobarà fins que no estigui disposat a demanar-li perdó...

07:41 Ja arriba en Noddy! - El dia del Saltiró
tancar

El dia del Saltiró

Avui en Noddy ha convidat el Saltiró a repartir paquets i a fer encàrrecs per la Ciutat de les Joguines. El Saltiró està tan content de poder acompanyar el seu amic de l'ànima que no se'n sap ni avenir! Però, és clar, el Saltiró és una mica graponer i entremaliat i, de vegades, sense voler, fa enfadar una mica la gent. Vols dir que no se'n penedirà, en Noddy...?

07:50 Bumba
07:55 Pau, la petita guineu roja - El llit més gros
tancar

El llit més gros

En Pau, en Carbasseta i la Poppy tenen curiositat de saber com viu l'Eixerit. No s'ho han pensat dues vegades: entraran a casa seva per espiar-lo! Quina emoció! D'entrada, s'ho passen molt bé... Descobreixen un munt de coses que ni se les imaginaven... Tot són flors i violes, fins que arriben els amos de casa, és clar! Ja poden començar a córrer!

08:00 Club Super3
08:00 Els barrufets - Els barrufets i el riu del temps / El barrufet de...
tancar

Els barrufets i el riu del temps / El barrufet de...

Com que no hi ha cap barrufet que tingui temps de jugar amb els barrufetons, els menuts han decidit anar fins al Riu del Temps, el que conté tot el temps del món. La sorpresa que els espera és extraordinària! El Gran Barrufet i la Mare Natura han creat un arbre nou al poble dels barrufets. És un arbre especial, perquè és elàstic! És molt divertit i tot va molt bé, fins que arriba en Pocatraça, és clar...

08:30 Kong - El retorn (2a part)
tancar

El retorn (2a part)

El professor Ramone De La Porta, després de segrestar la doctora Jenkins, l'ha obligat a portar-lo a l'indret on s'hi troben les místiques i poderoses Pedres Sagrades. En Jason, en Tann i la Lua arribaran a les runes d'un temple molt antic, on aviat viuran de molt a prop un combat entre dos gegants: en Kong i l'ós prehistòric del malvat professor De La Porta.

09:00 Spirou - El tren
tancar

El tren

Els nostres herois han d'acompanyar el Comte de Xampinyac a visitar un empresari molt ric de San Martino, que està disposat a finançar alguns dels seus projectes. El viatge el faran en un tren ple de luxes i, d'entrada, tot pinta molt bé. Fins que s'adonen, és clar, que, tot plegat, és una trampa d'en Vito.

09:25 Hattori el ninja - El dinar a casa del mestre
09:55 Doraemon - Joc muntar la terra
tancar

Joc muntar la terra

El joc de muntar la terra

10:17 Doraemon - Caçaestels i el martell/Bastó de les ànimes
tancar

Caçaestels i el martell/Bastó de les ànimes

El caçaestels i el martell - El bastó de les ànimes

10:45 Els quatre fantàstics - Embruixats
11:15 Codi: Lyoko
11:40 Patates i dracs - Preparats... pels dracs!
tancar

Preparats... pels dracs!

Ja està tot preparat per la inauguració de la nova atracció del Regne de les Patates: l'HugoWorld! Amb l'aparició del Drac, però, queda ben clar que el parc no és gaire segur. També podrien capturar el Drac i fer-lo servir com a reclam turístic... El Rei Hugo ja ho té tot planejat!

11:49 Patates i dracs - En guàrdia!
tancar

En guàrdia!

El Rei Hugo ha convençut Sir Vega, el gran espadatxí, perquè es desfaci del Drac. Aquest cavaller sempre ha defensat i protegit els més desvalguts. Si els nens li poden fer veure que el dèbil és el Drac, trobarien la manera de salvar-lo. Però el Rei és més llest del que es pensen... O no?

12:00 Info K dia a dia
12:20 El món perdut - La crida de la bruixa
tancar

La crida de la bruixa

Una poderosa bruixa s'entesta a destruir en Challenger i la seva ciència. Una poderosa bruixa, la Dame Alice, es veu amenaçada per la ciència d'en Challenger, i crida dues belles acòlites perquè l'ajudin a desfer aquest poder. Mentre les dues joves bruixes distreuen els homes d'en Challenger -Roxton i Malone- Dame Alice carrega contra en Challenger. Després de salvar-lo de l'atac d'un tiranosaure rex, en Challenger se sent atret pels poders de la bruixa, tot i que la Marguerite intenta posar-lo en guàrdia. Només l'agilitat de pensament de la Marguerite aconseguirà salvar en Challenger, però són les vides d'en Roxton i d'en Malone les que ara corren perill. Guió: Guy Mullally Direcció: Michael Pattinson Actors convidats: Jane Bladler (Dame Alice), Kym Wilson (Narina), Raelee Hill (Brywich)

13:05 quèquicom - A 80
13:30 Codi 3xl
13:30 One piece - En Ruffy s'enfada! Joc brut al duel sagrat!
tancar

En Ruffy s'enfada! Joc brut al duel sagrat!

En Ruffy, la Nami i l'Usopp veuen la lluita per l'honor. Algú està enganyant quests guerrers, i en Ruffy s'encarregarà de trobar el responsable.

13:53 One piece - En Brogy clama victòria. La batalla per Elbaf
tancar

En Brogy clama victòria. La batalla per Elbaf

Continua el duel entre els dos homes gegants...

14:20 Codi 3xl - Codi 3XL - Vull ser fantàstica
tancar

Codi 3XL - Vull ser fantàstica

Al Codi 3XL d'avui, t'oferim un punt de vista molt particular del que va ser el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. No t'ho pots perdre.

14:30 Fruits basket - El dia de Sant Valentí, per tu
tancar

El dia de Sant Valentí, per tu

Ha arribat el dia de Sant Valentí, un dia perillós per als nois de can Sohma ja que les noies de tota l'escola no els deixen ni respirar per donar-los regals. Fins i tot la Tohru ha rebut uns bombons perquè els faci arribat a en Yuki, en Kyo, en Shigure, en Momiji, en Hatori i en Hatsuharu. Però la Tohru descobreix molt aviat que aquells bombonets poden provocar molt maldecaps, sobretot quan sent què li oferirà a canvi en Momiji.

14:55 Codi 3xl - Codi 3XL - De tots colors
tancar

Codi 3XL - De tots colors

T'agrada filosofar? Parlar de tot una mica? Donar la teva opinió? Et presentem un Codi molt personal.

15:05 Hora Tòquio
15:05 Get Backers - Recuperar els vincles trencats
15:35 Trigun - Lem saberem
16:00 Atrapa-sons - Els òrgans d'un orgue
16:20 mic 3
16:20 Pingu - Pingu's pancakes
tancar

Pingu's pancakes

Avui en Pingu i la Pinga ajudaran a fer pastissets a la mare. En Pingu està tan emocionat, que no fa cas dels consells de la mare i comença a girar els pastissets llançant-los tan amunt com pot. S'enganxen al sostre, per les parets a la cara del pare! Vols dir que en quedaran per menjar?!

16:25 Pingu - Stinky Pingu
tancar

Stinky Pingu

En Pingu no suporta l'olor de la sopa de peix, però se l'ha d'acabar tota, si es vol aixecar de la taula. I si se l'amaga a la bossa de l'escola? Potser en Robby se la menjarà O potser se l'acabaran tirant pel damunt, aquest parell! Segurament, a en Pingu, al final del dia, li convindrà una bona banyada.

16:30 Bob, el manetes - Us presentem la Marjorie
16:39 Bob, el manetes - La cabana de fang del Bolquet
16:50 Hora Local
16:50 Les Tres Bessones - Tarzan
tancar

Tarzan

En Tarzan vui instal·lat en un piset del barri de Gràcia, però s'enyora molt de la selva i dels seus amics. Les Bessones superaran els entrebancs que els posarà l'Avorrida i l'ajudaran a tornar-hi.

17:15 Rovelló - El dia que el Rovelló no va poder celebrar el sant
tancar

El dia que el Rovelló no va poder celebrar el sant

Els amics del Rovelló li han preparat una festa sorpresa pel seu sant. Ell no en sap res, tot surt com estava previst. Tot menys una cosa. I l'alegria es transforma en tristor, perquè el Rovelló ha desaparegut. És clar que la policia i els seus gossos ensinistrats potser el trobaran a temps. O potser no. Haurem d'esperar al pròxim episodi per saber-ho, amics.

17:40 Sidèria
17:40 Invasió - Hipnòtic
tancar

Hipnòtic

Les pistes porten Cade a un grup de teràpia per víctimes d'abduccions dirigit per la doctora Rita Hagen, autora d'un llibre de gran èxit sobre encontres sexuals amb extraterrestres.

18:25 Els misteris de Roswell - Tercer grau
18:45 El món perdut - Companys d'armes
tancar

Companys d'armes

Un atac mortal fa que en Malone hagi de reviure les els seu bateig de foc durant la Primera Guerra Mundial, uns records que havia volgut oblidar. Guió: Judith i Garfield Reeves-Stevens Direcció: Michael Offer Actors convidats: Kim Delury, Robert Rimmer, Eddy Segal

19:30 Codi 3xl
19:30 Som així - As if
19:53 Som així - As if
20:20 HUMANG
20:20 El nan roig - Tikka per emportar
20:48 El nan roig - Prepareu-me un regal
21:20 Imp - Educació
21:21 Imp - L'instrument
Progrmació BD ....
21:30 Bombers de Nova York - Tortura
tancar

Tortura

Encara furiós per haver descobert que Janet s'està veient amb el seu germà Johnny, Tommy comprova que obligar la professora d'institut Nell Turbody a posar punt i final a l'aventura amb el seu nebot té un preu. Dirigit per: Jace Alexander Escrit per: Evan Reilly

22:16 Bombers de Nova York - Guspires
tancar

Guspires

Sean confessa a Tommy la relació que manté amb la seva germana, tot i que aquell ja n'estava al corrent; Sheila insisteix a Tommy perquè recorri a un banc d'esperma per tal de garantir la supervivència del llegat de la família Gavin. Dirigit per: Jace Alexander Escrit per: Denis Leary & Peter Tolan

23:01 Bombers de Nova York - Clamídia
tancar

Clamídia

Tommy intenta reclutar la seva excunyada perquè l'ajudi amb el seu pla per venjar-se de Johnny i Janet; Franco queda terroritzat en comprovar que la seva nova xicota li ha segrestat la filla. Dirigit per: John Fortenberry Escrit per: Evan Reilly

23:46 Bombers de Nova York - Zombis
tancar

Zombis

Tommy conspira amb l'exdona de Johnny per posar gelosos el seu germà i Janet; una sobredosi accidental de somnífers converteix Sean en un somnàmbul que arrasa tot el que troba. Dirigit per: John Fortenberry Escrit per: Peter Tolan & Denis Leary

00:30 Desapareguts - Il·lusions segades
tancar

Il·lusions segades

La Jess, la Nicole i l'Antonio van a Budapest per trobar una dona que va desaparèixer després d'una operació de cirurgia plàstica.

01:11 Desapareguts - Rescat doble
tancar

Rescat doble

Una nota de rescat apunta cap a dos grups de culpables pel segrest d'un inventor milionari.

01:50 Mar d'ànimes - Precognició
tancar

Precognició

L'equip de "Mar d'ànimes" investiga la relació que hi ha entre les habilitats d'un paracaigudista desertor per veure el futur i la maledicció que pesa contra ell per haver deixat una dona moribunda en la guerra de Bòsnia. Les visions que el Caporal Daniel Blakesmore té sobre la seva mort fa que consulti el Dr. Douglas. Després que en Blakemore sortís desarmat d'un accident, els tests li van detectar habilitats precognitives, per això en Monaghan sospita que ha patit un trauma psicològic i el deriva a un psiquiatra de l'exèrcit. Quan el soldat mor després de diversos flashbacks sobre una dona moribunda, en Monaghan s'en culpa i forçarà el seu equip, Justine McManus i Craig Stevenson, a descobrir la veritat . Direcció: Maurice Phillips (2005) Intèrprets: Bill Paterson, Dawn Steele, Iain Robertson, Danny Midwinter, Barbara Flynn

02:25 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

Aquesta setmana al Cinema Tres: - "Casandra's dream", reportatge sobre l'última pel·lícula de Woody Allen - "Supersalidos" és la comèdia adolescent revel·lació? Reportatge i enquesta sobre l'opinió del públic - Perfil del director coreà més amic del Festival de Sitges: Park Chan-wook i... - Repàs a algunes de les pel·lícules que competiran amb "El orfanato" per ser les nominades a l'Oscar en llengua no anglesa.

02:55 Casats... i amb fills
03:45 Lobster comedies
03:55 Clàssics en blanc i negre - El petit cementiri
tancar

El petit cementiri

Història de dos temeraris que lluiten infatigablement per sortir de la pobresa i per controlar el destí de la seva família. Ryan, el patriarca de la família, ha aprofitat les tensions i l'energia de les baralles que hi ha hagut a la casa durant quinze anys per emprendre una recerca impossible del mític or amagat del seu avi. Similarment, el gendre de Ray es deixa endur pel somni de remuntar el patrimoni familiar (i la vall) i torna a fer funcionar el molí, però la pau i l'harmonia semblen inassequibles.

05:50 Clàssics en blanc i negre - A l'ombra dels molls
tancar

A l'ombra dels molls

Eli Kirk és un contrabandista que llença per la borda un dels seus passatgers clandestins perquè els guardacostes no l'arrestin. Joe Miller, un reporter, jura que enxamparà Eli Kirk. Però la lluita de Miller contra el crim es complica quan coneix i s'enamora de Julie, la filla de Kirk. Seguint una pista que el porta als molls, Miller troba el cos de l'ofegat, rescatat del fons de les aigües en una operació de salvament. N'informa als guardacostes i Julie, fidel al seu pare, refusa les atencions de Miller. El mar serà testimoni mut del definitiu enfrontament entre Kirk i Miller.