Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Antoni Trilla, cap de servei de medicina preventiva i epidemiologia de l'Hospital Clínic. Al tema del dia ens preguntarem si s'ha d'augmentar el límit de velocitat a les autopistes de peatge i sabrem l'opinió d'alguns conductors sobre els límits de velocitat. També parlarem del pilot de Ferrari Marc Gené que segueix a l'espera de ser pilot titular. Sabrem què fer quan ens pica un insecte. El restaurant "Can Majó" en presentarà alguns plats típics catalans i a l'actuació, el grup "La Carrau" interpreta "Aire".

12:07 Quin país - Cap. 27
12:38 Majoria absoluta - Consciències
tancar

Consciències

La convocatòria d'una manifestació contra les guerres el mateix dia que la Judit compleix els quaranta trasbalsa la vida familiar. L'Eduard, acomodat i amb compromisos amb el poder, intenta impedir que la família se li "manifesti" amb l'excusa que els vol protegir, però davant la seva actitud dictatorial la família en ple li munta una vaga de silenci mentre la Judit s'aferra als ideals més radicals com un retorn a la joventut.

13:41 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - Desajustos del canvi climàtic
14:30 Telenotícies migdia
15:44 Les germanes McLeod - Cap. 28 Sequera
tancar

Cap. 28 Sequera

Meg no sap si quedar-se al lloc que estima o marxar amb l'home que estima.

16:41 Històries del cor - Cap. 28
tancar

Cap. 28

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 2): matrimoni Montse/Huari. Negocis Huari/Ahmed. El taller de motos. I Huari, futbolista al Sant Andreu.

18:00 Tarda de western - Més enllà de Rio Grande
tancar

Més enllà de Rio Grande

A la turbulenta frontera entre Mèxic i Texas, un home viu situacions ben diverses segons estigui en un costat o en un altre. Comença a Mèxic traficant armes per un tirà local, després passa a Texas per ser un rànger al servei de la llei, torna a Mèxic a la feina anterior, i retorna a Texas a recollir la dona d'un amic, mort pels indis.

19:50 Joking around
20:05 Esport Club - Cap. 3 Esport Club
20:39 Futbol : Champions League - Play-off tornada: Fiorentina - Sporting Lisboa
21:40 Telenotícies vespre
21:48 Futbol : Champions League
22:49 Bocamoll Estiu
23:57 Zona Champions - Zona Champions
00:37 Sense ficció - Jesus Camp
tancar

Jesus Camp

Documental sobre un campament cristià per a nens, situat a Dakota del Nord, en el qual s'ensenya nens de poc més de 6 anys a ser "soldats cristians de l'exèrcit de Déu". En aquests "campaments de Jesús" s'instrueix en el cristianisme evangèlic milions de nens americans amb la missió de "conquistar Amèrica per a Crist", i se'ls entrena perquè siguin "soldats" de l'exèrcit de Déu i part del futur polític d'Amèrica. Basat en les experiències de tres nens, Levi, de 12 anys; Tory, de 10, i Rachael, de 9, que assisteixen a un campament d'estiu anomenat Kids on Fire, a l'estat de Dakota, les directores Heidi Ewing i Rachel Grady mostren la missió de la pastora Becky Fischer: formar els nens des de ben petits perquè abracin el cristianisme a través de programes intensos d'instrucció evangèlica, en què se'ls ensenya que "els bruixots són enemics de Déu".

02:01 CO2 - Cap. 37 JMJ
02:03 CO2 - Cap. 38 Orgull gai
02:05 CO2 - Cap. 39 Èxit
02:07 CO2 - Cap. 40 Pica-pica xinès
02:09 CO2 - Cap. 41 Atur
02:11 CO2 - Cap. 42 Bumgulu
02:13 CO2 - Cap. 43 La fàtua
02:15 CO2 - Cap. 44 Tendinitis
02:17 CO2 - Cap. 45 Publicitat
02:19 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Antoni Trilla, cap de servei de medicina preventiva i epidemiologia de l'Hospital Clínic. Al tema del dia ens preguntarem si s'ha d'augmentar el límit de velocitat a les autopistes de peatge i sabrem l'opinió d'alguns conductors sobre els límits de velocitat. També parlarem del pilot de Ferrari Marc Gené que segueix a l'espera de ser pilot titular. Sabrem què fer quan ens pica un insecte. El restaurant "Can Majó" en presentarà alguns plats típics catalans i a l'actuació, el grup "La Carrau" interpreta "Aire".

03:45 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 El planeta indòmit - El Grand Canyon
07:46 Camps de batalla animals - La tundra
08:11 Viure a sang freda - Senyals des de la selva
08:22 Viure Catalunya - Vilanova de Meia
08:31 Horitzó: el dia en que la Terra va estar a punt de morir - Horitzó: el dia en que la Terra va estar a punt de morir
tancar

Horitzó: el dia en que la Terra va estar a punt de morir

Molt abans de l'era dels dinosaures, la Terra era un planeta esponerós. Tant els cims de les muntanyes com els fons dels mars eren plens de vida. I de cop, inexplicablement, fa 250 milions d'anys, més del 90% de la vida a la Terra va desaparèixer. Sembla que el nostre planeta va patir un dels fets més destructius de tota la història. Però aquest fet és un complet misteri. No és fins ara, i gràcies a les noves tècniques d'investigació, que es pot trobar la clau d'aquesta extinció massiva de la vida al nostre món.

09:22 Tot un món - Llengües
tancar

Llengües

Quan Joseph Azanméné va arribar a Catalunya, venia de passar uns mesos a Ceuta, on havia après el castellà. No tenia ni idea que aqui es parlava una altra llengua, però al Camerun, país d'on prové, s'hi parlen dues llengües oficials i 280 dialectes. A més d'aprendre el català ràpidament, va decidir que aquesta seria la seva llengua a Catalunya. Encara ara se sorprèn que algunes persones utilitzin el català per dirigir-se a la població d'origen estranger.

09:27 Tinc un dubte
09:29 Horitzons
09:29 El mar de l'home - + info
tancar

+ info

Grècia desemboca en l'Imperi romà, en la plenitud total, en la grandesa d'una civilització que, en la seva construcció piramidal, però, ja portava incrustat el germen de la decadència; damunt la qual s'alçaven les religions. El judaisme, el cristianisme, l'islam desplaçaven l'home a fora de la plenitud vital, per situar Déu com a eix de totes les coses, del més enllà, vist tot a través dels grans mars mediterranis que les emmarquen en l'art, les terres, els homes.

10:26 El rápido: un autocar llegendari - El rápido: un autocar llegendari
tancar

El rápido: un autocar llegendari

Sud-amèrica és el continent més llatí de tots, i ha estat el bressol de moltes civilitzacions. En general, creiem que els països s'assemblen molt entre ells, quan en realitat la vida, els costums, la natura o la religió poden ser tan diferents com el paisatge a una banda i a l'altra de la serralada dels Andes. Quan pensem en Sud-amèrica, ens imaginem els inques, mercats bulliciosos, el Che Guevara, o uns paisatges fantàstics, però també els famosos "colectivos", els autobusos que des de fa anys transporten la població d'una punta a l'altra del continent. L'autobús és un sistema de transport ràpid i barat, i avui dia segueix sent el més popular de Sud-amèrica, on es recorren llargues distàncies, sovint per carreteres plenes de sots. Aquest documental ens convida a descobrir països i persones, la seva història i els seus paisatges, i així ens ajuda a entendre millor la seva situació.

11:20 Escapades saboroses - Al Perú
11:47 Biosfera - Biosfera. L'estret de Clayoquot
12:13 En clau de vi - Veritats, tòpics i secrets del cava.Judith Mascó
13:06 El documental - Herbolarium
tancar

Herbolarium

"Herbolarium" són dues històries. La de les trementinaires i remeieres tradicionals de la Vall de Vansa, a l'Alt Urgell, i la del botànic, investigador i fundador de l'Institut Botànic de Barcelona, Pius Font Quer. L'Emilia Llorens era una nena de 7 anys quan va sortir per primera vegada de la vall acompanyant la seva àvia en un periple a peu per Catalunya venent trementina i d'altres remeis elaborats a base d'herbes medicinals. Pius Font va ser el botànic més important d'Espanya durant la primera meitat del segle XX. 8 fongs, 2 líquens, 1filicina, 1 mol·lusc i 2 insectes duen el seu nom. Aquest documental és un homenatge a una feina humil, però transmissora d'una herència cultural vinculada al coneixement exhaustiu i popular de les propietats curatives de les plantes, i, a la vegada, a la feina científica extraordinària d'un home que va ser represaliat per haver signat l'any 37 un manifest criticant els massius bombardejos que estava patint la ciutat de Barcelona en plena Guerra Civil.

13:57 City folk (versió curta)
14:08 Ritmes cat
14:59 Planeta Terra
14:59 El parc prehistòric - A mammoth undertaking
tancar

A mammoth undertaking

Al final de l'última edat de gel, als mamuts ja els costava adaptar-se al nou clima i, a més, havien de fer front a un nou depredador: l'home. Nigel Marven troba un mamut a punt de morir. Haurà de fer mans i mànigues per mantenir-lo en vida i poder-lo portar als nostres temps. Guanya una batalla però es declara la guerra quan el mamut es nega a menjar un cop arribat. En una cursa contrarellotge, Nigel i el seu equip hauran d'unir forces per descobrir el perquè d'aquesta negativa abans que l'esplèndid mamut perdi tota l'energia i mori.

15:49 La natura des de dins - Óssos d'Alaska
16:33 Històries del zoo
16:56 Viure a sang freda - Qüestions familiars
17:06 Psicopatologia digital - Gimcana GPS
17:14 Amors - Meritxell i Jean François
tancar

Meritxell i Jean François

"Amor incondicional": La Meritxell és una noia catalana de 29 anys que té una tetraplegia. En Jean-François en té 30 i és francès. Es van conèixer al Liceu Francès de Barcelona quan tenien 16 anys i ella encara no estava malalta. Des de llavors no han parat de lluitar fins a acabar vivint junts amb una filla adoptada. L'amor entre la Meritxell i en Jean-François ha superat tantes dificultats que fa que la seva història sigui única, encara que ells pensin que és molt normal.

17:41 Veterinaris - + info
tancar

+ info

La Diana és una gossa caçadora que va ser ferida per un senglar i ara l'han d'operar d'urgència. En una granja de Cassà de la Selva hi ha un vedell que està inflat, el Xavier pensa que es tracta del rumen, un dels 4 estómacs que tenen les vaques i decideix fer-li una petita incisió per treure-li l'aire de dins, però quan l'obre s'emporta una sorpresa. El Jesús ha d'intervenir la Crema, una óssa del zoo que té 37 anys, li han de tallar les ungles i per això l'ha d'adormir i portar-la fins al quiròfan de veterinària. L'Ana, la presidenta de SOS Galgo, va anar al Canòdrom de Barcelona a recollir dues femelles de llebrer, seguirem els passos que fa per trobar una família adoptiva. El CRARC és el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya, el centre treballa en un projecte de reintroducció de la tortuga mediterrània al Parc Natural del Garraf. Alguns exemplars arriben de les donacions i el Josep Maria hi porta la Tites, una tortuga que ha tingut durant més de 20 anys.

18:10 Rutes de l'art - Síria: Alep i el Nord
18:55 Biosfera - Biosfera. L'estret de Clayoquot
19:21 Cànon d'autor - Petroli arran de casa
tancar

Petroli arran de casa

El petit poble de Sakiré, amagat a les profunditats de la vall de Borjomi, amb un dels paisatges més bonics de Geòrgia i seu de fonts d'aigua mineral conegudes a tota la regió, està vivint els dies més agitats de la seva història. Un oleoducte gegantí construït per la British Petroleum aviat travessarà aquesta pau celestial, aquest oasi d'aire pur, aquest paradís caucasià..., com si fos la cua encesa d'un drac. BP va prometre pagar compensacions a aquells vilatans que es veiessin afectats pel pas de l'oleoducte per les seves terres. Però en aquesta exrepública soviètica no hi ha manera d'averiguar amb exactitud què correspon a qui... A la vegada il·lusionats per la promesa d'una suculenta compensació en dòlars i espantats per una immensa canonada que ha de partir el seu poble en dos, Kako, Leila i els altres vilatans discuteixen sense parar i ho proven quasi tot. La tensió creix i creix. Destruïrà el monstruós oleoducte la bellesa de la vall o serà el salvador que portarà la prosperitat a la zona?

20:33 Horitzó: els secrets del disc de les estrelles - Horitzó: els secrets del disc de les estrelles
tancar

Horitzó: els secrets del disc de les estrelles

Tot va començar amb una operació policial per atrapar lladres de tombes l'any 2001 i es va convertir en un dels descobriments arqueològics més sorprenents dels darrers anys. Aquesta és la història del disc "Nebra Sky", una peça de l'Edat del Bronze feta de coure i or amb uns signes molt poc usuals: la imatge d'un vaixell solar. Com havien pogut arribar unes imatges que recordaven la cultura egípcia fins a un objecte de metall al centre d'Europa? Les investigacions que s'han dut a terme sobre el disc podrien fer reconsiderar la història de les primeres civilitzacions europees.

21:24 Psicopatologia digital - Gimcana GPS
21:30 Loto 6/49
21:37 Karakia - Els veins de dalt
tancar

Els veins de dalt

França sempre ha estat un país proper tant per distància geogràfica com per la influència de la seva cultura, llengua i manera de fer. Intentarem conèixer una mica més aquests veïns que ens ensenyaran els secrets d'una de les cuines més exquisides del món.

22:14 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Al vostre gos li agrada mirar la tele? Oi que té el nas curt? Avui us demostrarem per què els gossos amb el nas llarg veuen un món completament diferent que els gossos xatos. Descobrirem que l'heli no millora el so de les gaites i explicarem per què el fred ens fa venir ganes d'anar al lavabo. Sabeu que podeu menjar més i a la vegada perdre pes? La cosa té trampa, és clar: hauríeu de viure en un entorn sense gèrmens. Ara que, passar-se la vida en una bombolla no té gaire gràcia, de fet és un rotllo. També veurem per què els tubs respiradors tenen la llargada que tenen i aprendrem a fer foc sense llumins. I qui hauria dit que amb un filtre digital es podia aconseguir la cervesa perfecta? Per acabar, si us voleu desfer del grapat de nanos joves que sempre bloquegen l'entrada de les botigues a l'abast només us cal un crit d'allò més estrident.

22:42 A pagès - Cap. 8 L'amor a pagès
tancar

Cap. 8 L'amor a pagès

L'amor no entén ni d'edats, ni de fronteres. Les tres dones d'aquest capítol es van enamorar un dia d'un pagès i la seva vida va canviar per sempre. Treballen de sol a sol amb els seus marits, compartint alegries i penes. Elsa Marques va néixer al Brasil. Fa set anys va arribar a Barcelona per treballar al restaurant del germà d'en Manel, que després seria el seu marit. Mercedes Nuñez va deixar la República Dominicana per començar una nova vida a Catalunya. Aquí es va enamorar d'en Joan, un pagès de Pineda de Mar. I Anna Maria Vidal que un estiu es va enamorar d'un pagès de Valls.

23:12 Colors - Verd: de la vida a la mort
tancar

Verd: de la vida a la mort

1821. Napoleó mor a l'illa de Santa Elena. El culpable: el verd. El color de la natura per exel·lència representa també la llibertat a occident. En canvi, per a un islàmic, és el color sagrat. El verd és la vida en estat pur però també és el color de la tecnologia, el dels soldats, i el del "nightshot".

23:32 Tinc un dubte
23:37 La lluïta per la vida - El naixement
00:31 Cànon d'autor - Petroli arran de casa
tancar

Petroli arran de casa

El petit poble de Sakiré, amagat a les profunditats de la vall de Borjomi, amb un dels paisatges més bonics de Geòrgia i seu de fonts d'aigua mineral conegudes a tota la regió, està vivint els dies més agitats de la seva història. Un oleoducte gegantí construït per la British Petroleum aviat travessarà aquesta pau celestial, aquest oasi d'aire pur, aquest paradís caucasià..., com si fos la cua encesa d'un drac. BP va prometre pagar compensacions a aquells vilatans que es veiessin afectats pel pas de l'oleoducte per les seves terres. Però en aquesta exrepública soviètica no hi ha manera d'averiguar amb exactitud què correspon a qui... A la vegada il·lusionats per la promesa d'una suculenta compensació en dòlars i espantats per una immensa canonada que ha de partir el seu poble en dos, Kako, Leila i els altres vilatans discuteixen sense parar i ho proven quasi tot. La tensió creix i creix. Destruïrà el monstruós oleoducte la bellesa de la vall o serà el salvador que portarà la prosperitat a la zona?

01:40 Cases ecològiques - Alys Beach
02:04 Karakia - Els veins de dalt
tancar

Els veins de dalt

França sempre ha estat un país proper tant per distància geogràfica com per la influència de la seva cultura, llengua i manera de fer. Intentarem conèixer una mica més aquests veïns que ens ensenyaran els secrets d'una de les cuines més exquisides del món.

02:40 A pagès - Cap. 8 L'amor a pagès
tancar

Cap. 8 L'amor a pagès

L'amor no entén ni d'edats, ni de fronteres. Les tres dones d'aquest capítol es van enamorar un dia d'un pagès i la seva vida va canviar per sempre. Treballen de sol a sol amb els seus marits, compartint alegries i penes. Elsa Marques va néixer al Brasil. Fa set anys va arribar a Barcelona per treballar al restaurant del germà d'en Manel, que després seria el seu marit. Mercedes Nuñez va deixar la República Dominicana per començar una nova vida a Catalunya. Aquí es va enamorar d'en Joan, un pagès de Pineda de Mar. I Anna Maria Vidal que un estiu es va enamorar d'un pagès de Valls.

03:07 Colors - Verd: de la vida a la mort
tancar

Verd: de la vida a la mort

1821. Napoleó mor a l'illa de Santa Elena. El culpable: el verd. El color de la natura per exel·lència representa també la llibertat a occident. En canvi, per a un islàmic, és el color sagrat. El verd és la vida en estat pur però també és el color de la tecnologia, el dels soldats, i el del "nightshot".

03:27 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: La Principal De La Nit; Quico El Celio, El Noi I El Mut De Ferreries; Xavier Baro; Ricard Puigdomenech; Manu Guix; Miquel Mariano; Roger Mas; La Troba Kung-Fu; S¿Albaida; Els Pets; Els Convidats; Meritxell Gene.

04:17 Expedients de l'espai - La galàxia
04:28 Quaderns d'expedició - Indonèsia. L'origen dels mons
05:20 Parcs salvatges - Yellowstone
06:10 Vida salvatge
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - Una excursió d'estiu
tancar

Una excursió d'estiu

El que havia de ser una intranscendent excursió d'estiu es converteix en un continu d'aventures que en Gaspatxo, que s'ha extraviat, haurà de sortejar sense l'ajuda dels seus companys...

07:31 Els Fruittis - Els jocs fruittiolímpics
tancar

Els jocs fruittiolímpics

En el poblat dels Fruittis se celebren per primer cop els Jocs Fruittolímpics. Algú vol que fracassin, però en Gaspatxo i en Punxa, convertits en detectius del Comitè Organitzador, desfaran els plans dels antiolímpics...

07:54 mic 3
07:54 El teatre de l'Isop - La gossa i la truja
tancar

La gossa i la truja

L'Isop ha sentit una gossa i una truja embarassades discutint per veure qui serà la primera de parir i ha decidit escriure'n una obra. Aviat, però, s'assabentarà que la companyia de la Cabra Negra la setmana que ve estrenarà una obra exactament igual! Saps què passa quan vols fer les coses de pressa i corrents? Avui l'Isop aprendrà una bona lliçó!

08:04 Les tres bessones bebès - Un monstre a la sala
08:14 La Franny i les sabates màgiques - Anem al veterinari
tancar

Anem al veterinari

T'agraden els animals? Doncs avui els peus de la Franny la portaran a la consulta del doctor Vickers, un veterinari frantàstic! Allà hi coneixerà en Harry, un hàmster molt eixerit que no té cap pressa per entrar a fer-se la revisió. Què ho fa que deixa passar tots els altres animals? Potser és que li fa una mica de por, això d'anar al veterinari...

08:30 Una mà de contes - Planeta desconegut
tancar

Planeta desconegut

Conte basat en l'obra del MNAC "Mare de Déu, el Nen Jesús i Sant Joanet". Anys 1515-1525. Antor: Joan de Burgunya (?)

08:42 Club Super3
08:42 Zoe Kezako - Cap. 46 A l'atac!
tancar

Cap. 46 A l'atac!

En Super Duper s'ha apuntat al campionat de patinatge sobre rodes i necessita el tobogan per entrenar-se. La Zoe i les seves amigues estan preparant un musical i també fan servir el tobogan per assajar. La batalla és a punt de començar! Les noies tenen un personatge misteriós que les ajuda. Els nois tenen una estratègia molt bona. Qui guanyarà?

08:59 Els barrufets - El bruixot més ràpid del món / La música dels barrufetons
tancar

El bruixot més ràpid del món / La música dels barrufetons

En Gargamel ha arribat a una conclusió: si es converteix en el bruixot més ràpid del món, podrà capturar tots els barrufets que vulgui! Ara només li falta trobar la fórmula. Si fos tan fàcil...! Deu ser un conflicte de generacions, perquè quan els barrufetons canten la cançó dels barrufets, no hi ha barrufet que la suporti. Això sí, hi ha una criatura al bosc que li encanta! Qui deu ser?!

09:28 Doraemon - Fòssil instantani / La bústia per avançar
tancar

Fòssil instantani / La bústia per avançar

Fòssil instantani - La bústia per avançar la resposta

09:52 Doraemon - L'habitació del temps/ El mini ovni
tancar

L'habitació del temps/ El mini ovni

El mini ovni - L'habitació del temps

10:18 Espies de veritat - Un misteri molt pelut
tancar

Un misteri molt pelut

Després del descobriment d'una criatura semblant al Ieti, en Jerry informa la Sam, la Clover i l'Alex que ha aparegut un ésser que està fent estralls a la luxosa estació d'esquí de Chateau Saint Shee-shee, als Alps. Aviat s'adonaran que no són pas les úniques que investiguen el cas: en Martin treballa amb els casos paranormals més espectaculars del món.

10:45 Capità Fracasse - Traït
11:13 Hattori el ninja - Encara falta experiència / Tècnica per domar mosquits / Invitac
11:37 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'estàtua que ha presentat en Matt al concurs "Esculpeix la teva persona preferida" ha fet miques totes les altres obres, literalment. A més, totes les obres d'art estan sortint volant de les cases de Ciutat Alegre! A l'Agència Antimonstres estan convençuts que és una massa dinàmica en moviment que es fica per tot arreu, és a dir, un monstre terriblement artístic!

11:49 Els increïbles germans Adrenalini - Les muntanyes russes de la destrucció
tancar

Les muntanyes russes de la destrucció

Molt il·lusionats, els germans Adrenalini estan decidits a pujar a les muntanyes russes de la mort, l'atracció més bèstia que s'ha inventat mai. Però resulta que l'Enk és massa baixet i no hi pot entrar! Per això ha decidit construir-ne una encara més grossa... i més bèstia! Vols dir que hi haurà algú prou atrevit per pujar-hi?! L'Enk, és clar!

11:57 Els increïbles germans Adrenalini - El volcà del verí
11:59 Angus i Cheryl - La vacuna
tancar

La vacuna

Ha arribat l'hora de vacunar-se. Mentre tots els nois i les noies de la classe fan cua davant de la infermera, l'Angus s'inventa mil i una maneres d'evitar la punxada.

12:01 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú l'han escollit per donar el ram al guanyador de l'etapa del Tour de França que s'acaba a la seva ciutat. El pare és a Londres i, si no marxa la boira que hi ha, no podrà anar a veure el moment de glòria de la seva filla. Sortirà a la tele arreu del món! La senyora Mandarina sap que només hi ha una solució: el teletransport. Però del pare, no de la boira!

12:13 Rantaro - La monitora del menjador ha desaparegut / El senyor del castell de Kayatake / No vull que en deixeu ni una engruna al plat!
12:39 Angus i Cheryl - Fer diana
tancar

Fer diana

Abans se suposava que els nois l'encertaven, a la diana, que guanyaven el peluix gegant i que les noies l'acceptaven enamorades. Ara l'Angus i la Cheryl descobreixen un nou ordre per a la mateixa història.

12:45 La llei de Ueki - La llei de l'adéu
tancar

La llei de l'adéu

Algú ha convocat en Ueki al parc a mitjanit. Allà es trobarà amb el despiatat Robert Haydn, l'escollit que va derrotar el seu amic, en B.J.. Els poders d'en Robert són molt superiors als del nostre heroi, però el combat ja no farà marxa enrere. Afrontarà la mort, en Ueki? El senyor Kobase prendrà una decisió que no s'espera ni el propi Ueki...

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - Comença el joc de l'ocadiversió! Veniu tots, hi esteu convidats!
tancar

Comença el joc de l'ocadiversió! Veniu tots, hi esteu convidats!

L'oca d'en Halekulani no ha donat resultats i ara en Bo-Bobo està obsessionat per demostrar a en Halekulani que la seva oca és més divertida. Ah!, i també li vol demostrar que hi ha coses més importants que els diners.

13:39 Angus i Cheryl - Nadal
tancar

Nadal

Farts que només els portin un parell de coses de la llarga llista de regals que demanen, aquest any l'Angus i la Cheryl han dissenyat el pla definitiu: capturar Santa Claus i fer-se amb tot el sac.

13:41 Angus i Cheryl - L'aniversari de la Cheryl
tancar

L'aniversari de la Cheryl

Quan arriba a casa, l'Angus descobreix la festa d'aniversari de la Cheryl: és l'hora d'obrir els regals, però ell se n'havia oblidat del tot i se n'ha de sortir com sigui i de seguida!

13:47 El detectiu Conan - L'entrada del laberint: La fúria de la deessa (part 2)
14:13 El detectiu Conan - La gran caiguda des de la muntanya Ryujin
14:36 One piece - El perillós cocodril banana i el príncep blau
14:58 One piece - La clau per a l'escapada i la pilota Doru-Doru
15:19 Angus i Cheryl - Tot entrenant en Keke
tancar

Tot entrenant en Keke

La Cheryl dóna lliçons a en Keke perquè aprengui a portar-li la pilota, però el gosset no para de confondre la bola amb tot d'objectes estranys. Quins misteris ocults revelarem?

15:22 Get Backers - Col.lisió: en Shido contra l'Emishi
15:47 Somnis d'estiu
16:14 Club Super3
16:14 Equip Galaxy - El circ estel.lar. Segona part
tancar

El circ estel.lar. Segona part

Tot i que teòricament estan expulsats, en Josh, la Yoko i en Brett es veuran obligats a fer-se seva la missió de rescatar tots els alumnes de l'Institut Galaxy. Les investigacions els duran fins a un planeta molt petit, on descobriran la existència d'un circ que explota els humans presoners. Com s'ho faran per rescatar els seus companys? O potser també cauran a la trampa?!

16:38 La màgica Do-Re-Mi - L'autèntica Onpu!
tancar

L'autèntica Onpu!

L'Onpu té una agenda molt plena i no para en tot el dia. Està tan cansada que l'haurà de tornar a substituir la Floreta. De fet, la senyora Segawa i el fotògraf es quedaran amb un pam de nas en veure la naturalitat davant de les càmeres de la "nova Onpu". Algú sap quina és l'autèntica...?

17:02 Lucy: quina mandra! - Barreja de senyals
tancar

Barreja de senyals

La Lucy ha de preguntar una cosa a en Tom i la mare li diu que no cal que ho faci per telèfon. Ben mirat, és el seu veí i viu al costat de casa. Ara, que si cada vegada que li vol demanar alguna cosa ha de pujar i baixar tantes escales es cansarà moltíssim. La Lucy té clar que hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho. Ara només cal rumiar una mica...

17:07 Lucy: quina mandra! - L'espantaocells de la Lucy
tancar

L'espantaocells de la Lucy

La Lucy i la Jasmine volen collir maduixes per fer un pastís, però resulta que hi ha tot d'ocells que també tenen ganes de berenar. L'espantaocells de l'avi de la Jasmine s'ha d'arreglar i les dues amigues s'han ofert per convertir-lo en el més maco que s'hagi vist mai al món! Primer li han d'omplir tot el cos de palla... T'imagines què en pensa, oi, la Lucy? Quina mandra!

17:14 Zoomix - + info
tancar

+ info

La Shaky viu al desert, normalment tota sola. S'arrossega per terra lliscant sobre la panxa. No té gaire bona vista, però és molt bona caçadora. Té unes mandíbules molt sensibles que detecten el moviment de les preses. També té dos ullals tan afilats que semblen agulles. Vols saber com s'ho fa per caçar i per defensar-se dels perills?! Doncs no t'ho perdis!

17:17 Zoomix - + info
tancar

+ info

El pollet de l'àguila Hera acaba de sortir de l'ou! És molt petit, però no trigarà gaire a créixer i a fer-se gros com la seva mare. La Hera té un bec gros i ganxut que fa servir per arrencar trossos de carn i alimentar el seu pollet. Amb les ales ben obertes, la Hera s'enfila cel amunt per buscar menjar. I pot volar tan de pressa com un cotxe de Fórmula U! No t'ho perdis!

17:24 mic 3
17:24 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Avui l'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat dues prunes que han d'estar per llepar-se'n els dits. La pega és que només n'hi ha dues... i ells són tres. Com s'ho faran per repartir-se-les? Tots tres en volen una de sencera. I si n'enterren una perquè en surti un pruner? Llavors en tindran tantes com voldran! Això sí, s'hauran d'esperar una mica. Hi veus alguna altra solució?!

17:34 Bob, el manetes - Els trens del senyor Bonvent
tancar

Els trens del senyor Bonvent

Avui la senyora Bonvent vol donar una sorpresa al seu marit: vol que en Bob li construeixi un ferrocarril de joguina al cobert. Ara bé, quan li ensenya els trenets, se li trenca el que més li agradava al senyor Bonvent. Correm-hi tots!

17:49 Una mà de contes - La família feroç
17:56 Club Super3
17:56 Mila - El pirata botarota
tancar

El pirata botarota

Avui la Mila te n'explicarà una de pirates i et deixarà bocabadat amb les peripècies d'en Botarota, un jove pescador que tenia un nas tan gros que cap capità pirata no el volia a bord. Però el nas d'en Botarota era especial: era capaç d'ensumar l'or a milles de distància! Vols saber com va acabar sent el pirata més famós dels Set Mars?! No t'ho perdis!

18:08 Pau, la petita guineu roja - El llit més gros
tancar

El llit més gros

En Pau, en Carbasseta i la Poppy tenen curiositat de saber com viu l'Eixerit. No s'ho han pensat dues vegades: entraran a casa seva per espiar-lo! Quina emoció! D'entrada, s'ho passen molt bé... Descobreixen un munt de coses que ni se les imaginaven... Tot són flors i violes, fins que arriben els amos de casa, és clar! Ja poden començar a córrer!

18:15 Tinc un coet - Coet retro
tancar

Coet retro

L'arribada a la ciutat d'un coet més nou, més ràpid i més modern que el Coet, ha convertit l'amic d'en Vinnie en un coet retro. A més, segons les ordenances municipals "només es permet la presència d'un coet de Xenó a Ciutat Interior". Un dels dos se n'ha d'anar, i el Coet té tots els números! Només el pot salvar un miracle... o una heroïcitat!

18:31 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Ànims, Tongari! Suor i llàgrimes per quedar amb la Satsuki!
19:01 Combat Xaolín - Els crits de la sirena
19:25 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'estàtua que ha presentat en Matt al concurs "Esculpeix la teva persona preferida" ha fet miques totes les altres obres, literalment. A més, totes les obres d'art estan sortint volant de les cases de Ciutat Alegre! A l'Agència Antimonstres estan convençuts que és una massa dinàmica en moviment que es fica per tot arreu, és a dir, un monstre terriblement artístic!

19:37 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

El Comandasat, el nou invent de la senyora Mandarina, podria tenir conseqüències irreversibles. I és que tres extraterrestres han contestat el missatge d'"Es lloga petit planeta molt confortable" que ha enviat ella sense adonar-se'n! Es tracta d'una confusió, però en Flic, en Flac i en Floc no han fet 5.000 anys llum per no res! Com els faran tornar a casa, ara?!

19:45 3xl.cat
19:45 Angus i Cheryl - La vacuna
tancar

La vacuna

Ha arribat l'hora de vacunar-se. Mentre tots els nois i les noies de la classe fan cua davant de la infermera, l'Angus s'inventa mil i una maneres d'evitar la punxada.

19:47 Angus i Cheryl - Fer diana
tancar

Fer diana

Abans se suposava que els nois l'encertaven, a la diana, que guanyaven el peluix gegant i que les noies l'acceptaven enamorades. Ara l'Angus i la Cheryl descobreixen un nou ordre per a la mateixa història.

19:51 One piece - La clau per a l'escapada i la pilota Doru-Doru
20:12 One piece - En Ruffy contra en Crocodile, la batalla sense compassió
20:34 Angus i Cheryl - Tot entrenant en Keke
tancar

Tot entrenant en Keke

La Cheryl dóna lliçons a en Keke perquè aprengui a portar-li la pilota, però el gosset no para de confondre la bola amb tot d'objectes estranys. Quins misteris ocults revelarem?

20:36 Minúscul - Cap. 30 L'enfrontament dels escarabats piloters
tancar

Cap. 30 L'enfrontament dels escarabats piloters

Per un escarabat, de vegades pot arribar a ser molt complicat, això d'arrossegar una pilota. Sobretot quan hi ha un altre escarabat que t'avança amb una pilota més grossa que la teva! Que comenci la competició! Preparats, llestos, ja! Ells es preparen per córrer... Tu prepara't per fer-te un tip de riure!

20:42 Minúscul - Cap. 31 L'eruga que volia veure el mar
tancar

Cap. 31 L'eruga que volia veure el mar

Una erugueta verda s'ha trobat un tros de diari i s'ha quedat bocabadada mirant una foto en blanc i negre d'una posta de sol en una platja preciosa. Com s'hi deu arribar fins a aquest lloc tan paradisíac? Sense pensar-s'ho dues vegades, l'eruga emprendrà un viatge ple d'aventures i de sorpreses. L'hi vols acompanyar?! Potser sí que arribarà al mar!

20:48 3xl.cat
20:48 Dawson's creek - Descalços al festival de Capeside
tancar

Descalços al festival de Capeside

Jack busca la seva primera experiència homosexual i Dawson s'assabenta que la seva rival està a favor del divorci dels seus pares.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 28
tancar

Cap. 28

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 2): matrimoni Montse/Huari. Negocis Huari/Ahmed. El taller de motos. I Huari, futbolista al Sant Andreu.

22:35 Speer i Hitler - + info
tancar

+ info

Ens retrata la vida de Speer a la presó de Spandau. Condemnat a 20 anys de presó, Speer viu entre els anteriors companys nazis que l'odien i els intents per controlar la vida dels seus fills des de dintre de les parets de la presó. De criminal de guerra a l'autor que ven més, Speer es transforma, mentre reescriu la història a partir de mentides i veritats.

00:05 Extres Coproduccions - A la deriva
tancar

A la deriva

A la deriva és la història de l'Anna, que al tornar d'Àfrica, on ha treballat com infermera en una ONG en primera línia de conflictes, es contracta com guàrdia de seguretat en un exclusiu centre de salud. Allí hi coneix un jove conflictiu amb el que estableix una relació de dependència, però ella no pot treure's els horrors d'Àfrica del cap..

00:10 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La feina de l'Esteve, en perill. A ALA té detractors i un sorprenent aliat. El Tentacle continua amb el seu assetjament, de moment, telefònic. L'Esteve no té cap més solució: anirà al casament per trobar-se amb el Lluc. El Salvador, decidit a matar la Gemma.

00:48 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

El Guillem ha rebut l'anònim escrit per la Mati i corre a can Pedrós per parlar amb la Gemma. El dia del casament, el Salvador es troba una "convidada" sorpresa i l'Aguiló fa un descobriment desesperant per a ell.

01:15 Beverly Hills - Sota els efectes de l'alcohol
01:57 Beverly Hills - Començar de zero
02:40 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent està furiós amb Beatrice perquè ha donat Villa Sabatini a Christophe. Klaus ajuda Edward i Sybella a superar la pèrdua del seu fill, i la situació es torna a repetir una altra vegada. Elizabeth diu a Sam que té una aventura amorosa amb Christophe.

03:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent intenta utilitzar els seus diners i el seu poder per sabotejar el projecte del casino.

03:30 Speer i Hitler - + info
tancar

+ info

Ens retrata la vida de Speer a la presó de Spandau. Condemnat a 20 anys de presó, Speer viu entre els anteriors companys nazis que l'odien i els intents per controlar la vida dels seus fills des de dintre de les parets de la presó. De criminal de guerra a l'autor que ven més, Speer es transforma, mentre reescriu la història a partir de mentides i veritats.

05:00 Extres Coproduccions
05:05 Nova ficció
05:30 Joking around
05:35 Beverly Hills - Sota els efectes de l'alcohol
06:17 Beverly Hills - Començar de zero