Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
13:55 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 26/06/09
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Pau-e és amant de la publicitat i sol anar al lavabo quan hi ha els programes. Pau es prepara per anar a la muntanya, visitarà els petits pobles de la Vall d'Àneu, al Pallar Sobirà per comprovar com s'ho faran a les zones de difícil orografia per fer arribar el senyal i poder veure la televisió digital.

15:40 Cuines - Llom de xai amb trompetes de la mort i polenta
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1815
tancar

Cap. 1815

La reacció de la Clara la coneix la Paquita. I no és una sorpresa per a ella. Casament d'en Pau i la Júlia. El senyor Juan té el sobre amb els resultats de l'analítica davant seu. En Paco ha de gravar la seqüència. En Gerard continua enredant l'Orpinell i torna a sotmetre la Patrícia, però avui hi ha sorpreses: en Juli fa un descobriment inquietant i a la placeta tornen les pintades...

16:25 El club - + info
tancar

+ info

La model catalana MARTINA KLEIN passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. Comptarem amb els Impactes Visuals de la BIBIANA BALLBÈ i el Night Club amb XANTAL LLAVINA. Coneixerem de més a prop algun dels actors del Cor de la ciutat. GILBERT SOLSONA ens portarà a la passarel·la d'"El Club" una desfilada de moda. I acabarem la semifinal del KARAOKE CLUB, amb la participació de 4 concursants. "El Club" busca la millor veu de Catalunya. El jurat està format per JOAN REIG, MERCÈ COMES i GILBERT SOLSONA.

18:15 Rex - Cap. 88 La nena i l'assassí
19:01 Rex - Cap. 89 Obsedit
20:00 Bocamoll
20:35 Espai Terra - Espai terra
tancar

Espai terra

Aquesta setmana Martí Boada anirà a Cànoves, al Massís del Montseny, i ens ensenyarà l'arbre més gran de Catalunya, el castanyer de Can Cuc. En aquesta zona és fàcil trobar-hi pericó, una planta antibiòtica, que segons les dites populars té virtuts esotèriques si es cull a la mitjanit el dia de Sant Joan. Per acabar el recorregut passarem pels "camins d'abast", uns corriols que s'utilitzaven temps enrere per facilitar la mobilitat entre masies.

21:00 Telenotícies vespre
21:40 APM 5 anys
21:45 Zona zàping - Zona Zàping
22:10 La gran pel·lícula - K19
tancar

K19

El capità de submarí Mikhail Polenin és apreciat i respectat pels seus homes i és el que té més experiència de l'exèrcit soviètic. Però tot i així és rellevat del seu càrrec, comandar el submarí K-19, que està a punt de fer el viatge inaugural.

00:25 APM 5 anys
00:30 Pel·lícula - L'últim salt
tancar

L'últim salt

La pel·lícula explica una història emmarcada dins la Segona Guerra Mundial. Entre les tropes britàniques, un petit grup d'homes amb el nom clau de "Capsa de llumins" tenen la missió de trobar un tresor en or i obres d'art que els nazis tenen amagat a Holanda.

02:15 El club - + info
tancar

+ info

La model catalana MARTINA KLEIN passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. Comptarem amb els Impactes Visuals de la BIBIANA BALLBÈ i el Night Club amb XANTAL LLAVINA. Coneixerem de més a prop algun dels actors del Cor de la ciutat. GILBERT SOLSONA ens portarà a la passarel·la d'"El Club" una desfilada de moda. I acabarem la semifinal del KARAOKE CLUB, amb la participació de 4 concursants. "El Club" busca la millor veu de Catalunya. El jurat està format per JOAN REIG, MERCÈ COMES i GILBERT SOLSONA.

03:55 APM 5 anys
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 El llegat de Grzimek a Àfrica - El llegat de Grzimek a l'Àfrika
07:45 El regne salvatge - L'horitzó abrupte
08:15 Viure Catalunya - Alpens (Osona)
08:30 Mons perduts - La muntanya del misteri
tancar

La muntanya del misteri

Al sud de Veneçuela hi ha una regió dominada per grans formacions rocoses de l'època precambriana rodejades per la selva verge més extensa del planeta. És el massís de les Guianes, on hi ha els majestuosos "tepuis", que vol dir "muntanya" en llenguatge pemone, que des de sempre han estat venerats i temuts pels nadius de la zona.

09:20 Tot un món - Alliberar la cultura
tancar

Alliberar la cultura

L'antropologia social estudia les maneres de viure de les diferents societats, l'evolució de les llengües, la cultura i les tradicions. En els últims vint anys, la cultura s'ha convertit en un concepte territorial. La catedràtica d'antropologia social Verena Stolcke alerta del risc que suposa limitar les cultures a les fronteres i que una cosa i l'altra són incompatibles.

09:30 Horitzons
09:30 Pedres vives - Els castells croats de Transjordània
09:55 Viatge al Planeta Terra - Mars d'herba
tancar

Mars d'herba

En el capítol, Mars d'herba (Seas of grass), es revela el perill en què es troba un dels recursos naturals bàsics: les pastures.

10:50 Construint el futur - La recerca de l'aigua
11:40 Kylie Kwong: pura màgia - L'Acadèmia de xefs de Hong Kong
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui a "Ànima" entrevistem a Daniel Còrdoba-Mendiola, analista de tendències, i tindrem l'actuació de Pep Toni Ferrer, cantant i líder de la banda mallorquina Oliva Trencada.

12:50 Millennium - Filosofia política
tancar

Filosofia política

En el programa d'avui, Ramon Colom parlarà de maneres diverses de fer política amb el físic, filòsof i humanista argentí Mario Bunge, premi Príncep d'Astúries a les Ciències de l'any 1982 i que ara publica el llibre "Filosofía política". A la taula de debat discutirem sobre els sacrificis de la vida política amb els periodistes María Antonia Iglesias i Jordi Mercader, i el poeta Carles Duarte, exsecretari general de la Presidència de la Generalitat durant el darrer govern de Jordi Pujol. Tancarem el programa amb un recordatori especial del vintè aniversari de la violenta repressió militar als moviments estudiantils a la Plaça de Tiananmen i ho farem de la mà de Zhang Lun, un dels líders d'aquelles protestes i president adjunt de la Federació per la Democràcia a la Xina.

14:20 Ritmes poprock
15:00 Planeta Terra
15:00 Aventures a la naturalesa - Australians de sang freda
15:50 Encontres perillosos - Mossegades monstruoses
tancar

Mossegades monstruoses

Torna el doctor Brady Barr amb quatre noves aventures que combinen missions plenes d'acció amb ciència i tecnologia reals. Al primer episodi, Brady recorre el planeta per caçar i estudiar set de les serps més perilloses del món. Al segon, l'acompanyarem mentre busca un cocodril enorme. Existeix una tecnologia que permet mesurar a distància la mida dels animals, però Brady insistirà a caçar el cocodril per comprovar que l'aparell funciona bé. En el tercer episodi, farem un repàs de les mandíbules més fortes i temibles del regne animal. I en l'últim episodi de la sèrie, veurem com Brady intenta crear un vestit protector que li permeti acostar-se sense perill als cocodrils salvatges del Nil.

16:45 Secrets de la natura - Mekong: el renaixament d'un riu
17:10 Curiositats del món animal
17:15 L'esperit del vi - Conca de Barberà i Montsant
tancar

Conca de Barberà i Montsant

CAPÍTOL 6. CONCA DE BARBERÀ I MONTSANT En el programa d'avui visitarem dues denominacions d'origen veïnes: la D.O Conca de Barberà i la D.O. Montsant. A la Conca, van ser els monjos del císter els qui van plantar les primeres vinyes després de l'ocupació musulmana. La recuperació de varietats com la trepat i l'impuls donat per les grans empreses que s'hi han instal·lat ha facilitat la revaloració de la comarca, on també s'hi troben alguns dels cellers més representatius de l'arquitectura modernista. La denominació Montsant, creada el 2001, comparteix comarca administrativa amb el Priorat. Terra de garnatxes i carinyena on l'exemple d'algunes cooperatives ha servit per impulsar els vins d'una de les denominacions d'origen més joves de Catalunya.

17:40 Barris de Barcelona - Sarrià - St. Gervasi
tancar

Sarrià - St. Gervasi

Pel pintor Antoni Tàpies, Barcelona és on ell ha viscut, Sant Gervasi, un refugi apartat del bullici del centre. Sarrià, Sant Gervasi o Vallvidrera són barris de muntanya. La Barcelona alta, allunyada del ritme frenètic del centre de la ciutat, és una zona de prestigi equipada amb molts centres d'ensenyament, centres religiosos i espais verds. Barris tranquils amb regust de poble on els lligams entre els veïns són estrets. La presència constant de la muntanya dignifica i caracteritza aquests barris. La muntanya és sinònim de tranquil·litat, d'espais oberts i de llibertat, un luxe difícil de trobar en una gran ciutat.

18:05 Malta: un país, dues llengües - Malta: un país, dues llengües
18:55 Kylie Kwong: pura màgia - L'Acadèmia de xefs de Hong Kong
19:30 Cànon Lletres - Simone de Beauvoir
tancar

Simone de Beauvoir

Per commemorar els centenari del naixement de Simone de Beauvoir (1908-1986), Radio-Canada va produir aquesta entrevista filmada a París al 1959. Al llarg de l'entrevista, la famosa autora parla de la seva filosofia, de les seves teories sobre l'ateisme i l'amor lliure. Entre altres coses, afirma que el matrimoni és "immoral". Aquesta entrevista no es va arribar a emetre, perquè Radio-Canada la va censurar per les pressions de l'església catòlica, que al 1959 encara dictava les normes de comportament moral.

20:10 Territori Curts
20:30 Mons perduts - Els fills de Lemúria
tancar

Els fills de Lemúria

Ara fa 80 milions d'anys Madagascar es va separar d'Àfrica i va anar a la deriva 45 milions d'anys fins arribar a la seva posició actual. Aquesta illa errant acull més de 200.000 espècies d'animals, de les quals se'n calcula que unes 150.000 són endèmiques de la zona.

21:25 In situ
21:30 10 cites - Cap. 4 Mamadou i Josep
21:50 Thalassa - El mar com aliat/Veles a Calella
tancar

El mar com aliat/Veles a Calella

EL MAR COM A ALIAT Gérard Bourdet és el capità d'una flotilla de tres embarcacions i l'encarregat de l'atípica associació "Voiles Écarlates". Es tracta d'un projecte que embarca joves delinqüents amb l'objectiu de reparar els comportaments agressius sense haver de passar per la presó. Una segona oportunitat per a aquests adolescents a la deriva. Amb el mar com a aliat, navegaran per canviar el rumb de la seva vida. Una setmana de port a port i, a cada escala, treballs per corregir els errors passats. Per a en Gérard, la presó no és una bona solució, perquè no ajuda els nois a canviar de punt de vista, sinó que contribueix a fer créixer encara més l'agressivitat del delinqüent. Cada vegada és més difícil fer del mar l'aliat d'aquests joves desorientats. El govern, centrat en la repressió, ha promès unes sancions més severes. Però en Gérard seguirà lluitant perquè el seu projecte "Voiles Écarlates", veles escarlates, continuï donant una segona oportunitat a aquests joves amb problemes. VELES A CALELLA (Rumbo Sur Produccions) Calella de Palafrugell celebra un campionat important de la vela europea, la regata de Laser Masters. Participants dels cinc continents s'han congregat en aquest campionat organitzat pel Club Vela Calella. Ara fa més de cinquanta anys que la vela va irrompre en la vida d'aquest petit poble pescador. Va ser al 1947, i, des d'aleshores, Calella s'ha convertit en un lloc de referència per a la vela i molta gent ha viscut vinculada al mar i a la navegació. El Club Vela Calella ha contribuït, des de la seva fundació, al desenvolupament social i cultural del petit poble costaner.

22:40 Ànima - + info
tancar

+ info

Com cada divendres, Bibiana Ballbè i Toni Puntí faran les recomanacions de l'Ànima per al cap de setmana.

22:55 Sputnik
23:45 Ritmes concert - RITME CONCERT MISHIMA
tancar

RITME CONCERT MISHIMA

Els Mishima van formar part d'aquella generació de grups independents catalans que van començar les seves carreres cantant en anglès. Tot i que els mitjans de comunicació més importants els van donar l'esquena, aquell temps els va servir per madurar i créixer musicalment. Després, quan van fer servir el català, se'ls van obrir moltes portes i, cosa més important, van arribar a un públic més ampli. Així doncs, els Mishima són, a hores d'ara, una de les bandes indiscutibles del panorama català. A Ritmes Concert us oferim el concert que van fer a l'Auditori Enric Granados de Lleida el 29 d'abril. Una oportunitat per sentir i veure els Mishima més actuals, més madurs i més consolidats.

00:25 Territoris Dansa - APOSTES
tancar

APOSTES

La segona temporada de Territoris Dansa presenta tretze nous capítols amb una durada aproximada de trenta minuts cada un. Una sel.lecció de les millors obres internacionals en què la dansa, el cos i el moviment són subjectes protagonistes de la narració audiovisual. La selecció inclou obres clàssiques com Blue yellow (Anglaterra, 1995), de J. Burrows i A. Roberts, una producció realitzada dins el programa Evidentia que dirigia la famosa ballarina Silvie Guillem; 21 études à danser (França, 1999) del cineasta i compositor Thierry de Mey; o l'emblemàtica Amelia (Canadà, 2002) una superproducció d'un dels grans noms de la dansa contemporània, Édouard Lock director de la prestigiosa companyia La la la Human Steps. També presenta les darreres produccions de joves creadors com Sergio Cruz, de qui veurem Animalz (Anglaterra, 2006), DIY de Royston Tan (Singapur, 2005) o el català Felip Prunyonosa amb Tik tak tok taktil (Espanya,2005) entre altres. Dins la programació també s'inclou l'estrena televisiva de les noves produccions guanyadores del concurs de projectes 2007 i 2008 coproduïdes per TVC i l'obre Se fondre, d'Antonin de Bemels, guanyadora del premi internacional VideoDansa, Barcelona del festival IDN. Territoris Dansa és una producció de NU2¿s - associació per a la creació per a Televisió de Catalunya, dirigit per Núria Font i Jordi Lara, realitzat per Ramon Millà, amb producció de Gala Pujol i direcció executiva de Francesc Fàbregas. NU2's es una associació sense ànim de lucre amb la seu a Barcelona, dirigida per Núria Font i creada el 2004 per gestionar el projecte Imatge, Dansa i Nous Mitjans/videodansa. Aquest projecte es genera amb l 'objectiu de mantenir i millorar l'ajut a la producció i difusió; crear espais d'investigació i debat entorn les noves tecnologies; programar obres de videodansa, exposicions i performances en les que els diferents llenguatges dialoguen. NU2's té el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Per a més informació: info@nu2s.org www.nu2s.org www.tv3.cat/territorisdansa APOSTES El plaer d'apostar és el plaer d'avançar-se a la incertesa. A Territoris Dansa, apostem pel treball dels tres joves creadors que el 2006 es van imposar al concurs de projectes de videodansa que convoca l'associació Nu2's, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i Televisió de Catalunya. Inclou els vídeos: APROP Catalunya 2006 Realització: Aitor Echevarría Intèrprets: Carolina Alejos i Silvia Marín Comencem apostant fort. "Aprop" captura la coreografia de la pell quan fem l'amor. Una mirada al detall d'una relació amorosa entre dues noies. Però tota aposta té un risc... VARIACIONS EN UNA RECTA Catalunya 2006 Realització: Miquel Àngel Raió i Francesc Sitges-Sardà Interpretació: Nora Sitges-Sardà Música: David Sitges-Sardà Una altra mirada: els ulls que miren una mateixa cosa des de diferents punts de vista. És el tema amb variacions portat a la dansa. El punt de partida era una sola frase coreogràfica de la ballarina Nora Sitges. Amb tres dies de rodatge, centenars de plans i set mil fotografies, Francesc Sitges-Sardà i Miquel Àngel Raió ens proposen cinc maneres de veure una mateixa frase coreografica. PARAOFFELIAS Catalunya 2006 Realització, coreografia i edició: Beatriz Sánchez Música: David Dalmazzo En art, crear vol dir escollir, descartar. Apostar per alguna cosa. Començant per un mateix. Beatriz Sánchez aposta per l'estètica de la pintura barroca. Formada com a artista plàstica, ens proposa el goig de la pura contemplació. A "Paraoffelias" parteix del personatge shakesperià d'Ofèlia ofegada. Però no hi ha una sola Ofèlia. N'hi ha moltes, i totes¿sobreviuen.

00:55 Cànon Lletres - Simone de Beauvoir
tancar

Simone de Beauvoir

Per commemorar els centenari del naixement de Simone de Beauvoir (1908-1986), Radio-Canada va produir aquesta entrevista filmada a París al 1959. Al llarg de l'entrevista, la famosa autora parla de la seva filosofia, de les seves teories sobre l'ateisme i l'amor lliure. Entre altres coses, afirma que el matrimoni és "immoral". Aquesta entrevista no es va arribar a emetre, perquè Radio-Canada la va censurar per les pressions de l'església catòlica, que al 1959 encara dictava les normes de comportament moral.

01:35 Museus d'art del món - Cap. 14 El Louvre: tot va començar amb un somriure enigmàtic
tancar

Cap. 14 El Louvre: tot va començar amb un somriure enigmàtic

Museus d'art del món II La majoria de museus atresoren col·leccions d'art que inicialment van ser propietat de la reialesa o de la noblesa, o inclús de milionaris que abocaren sumes ingents de diners per aplegar-les. Tenint això present, en visitar un museu d'un determinat país un pot experimentar i conèixer allò que la gent va considerar bell dins la seva nació i cultura. "Museus d'art del món II" ens presenta les col·leccions d'art més importants de museus de tot el món. Amb imatges excepcionals filmades en alta definició, aquesta sèrie, a més d'oferir una introducció a les belles arts, dóna una perspectiva de les diferents facetes que s'amaguen darrere les obres d'art, des de la reialesa i altres propietaris, fins a històries de col·leccionistes i museus, passant pels relats ocults entre els artistes i les seves creacions.

02:00 10 cites - Cap. 4 Mamadou i Josep
02:15 Thalassa - El mar com aliat/Veles a Calella
tancar

El mar com aliat/Veles a Calella

EL MAR COM A ALIAT Gérard Bourdet és el capità d'una flotilla de tres embarcacions i l'encarregat de l'atípica associació "Voiles Écarlates". Es tracta d'un projecte que embarca joves delinqüents amb l'objectiu de reparar els comportaments agressius sense haver de passar per la presó. Una segona oportunitat per a aquests adolescents a la deriva. Amb el mar com a aliat, navegaran per canviar el rumb de la seva vida. Una setmana de port a port i, a cada escala, treballs per corregir els errors passats. Per a en Gérard, la presó no és una bona solució, perquè no ajuda els nois a canviar de punt de vista, sinó que contribueix a fer créixer encara més l'agressivitat del delinqüent. Cada vegada és més difícil fer del mar l'aliat d'aquests joves desorientats. El govern, centrat en la repressió, ha promès unes sancions més severes. Però en Gérard seguirà lluitant perquè el seu projecte "Voiles Écarlates", veles escarlates, continuï donant una segona oportunitat a aquests joves amb problemes. VELES A CALELLA (Rumbo Sur Produccions) Calella de Palafrugell celebra un campionat important de la vela europea, la regata de Laser Masters. Participants dels cinc continents s'han congregat en aquest campionat organitzat pel Club Vela Calella. Ara fa més de cinquanta anys que la vela va irrompre en la vida d'aquest petit poble pescador. Va ser al 1947, i, des d'aleshores, Calella s'ha convertit en un lloc de referència per a la vela i molta gent ha viscut vinculada al mar i a la navegació. El Club Vela Calella ha contribuït, des de la seva fundació, al desenvolupament social i cultural del petit poble costaner.

03:00 Ritmes concert - RITME CONCERT MISHIMA
tancar

RITME CONCERT MISHIMA

Els Mishima van formar part d'aquella generació de grups independents catalans que van començar les seves carreres cantant en anglès. Tot i que els mitjans de comunicació més importants els van donar l'esquena, aquell temps els va servir per madurar i créixer musicalment. Després, quan van fer servir el català, se'ls van obrir moltes portes i, cosa més important, van arribar a un públic més ampli. Així doncs, els Mishima són, a hores d'ara, una de les bandes indiscutibles del panorama català. A Ritmes Concert us oferim el concert que van fer a l'Auditori Enric Granados de Lleida el 29 d'abril. Una oportunitat per sentir i veure els Mishima més actuals, més madurs i més consolidats.

03:40 Territoris Dansa - APOSTES
tancar

APOSTES

La segona temporada de Territoris Dansa presenta tretze nous capítols amb una durada aproximada de trenta minuts cada un. Una sel.lecció de les millors obres internacionals en què la dansa, el cos i el moviment són subjectes protagonistes de la narració audiovisual. La selecció inclou obres clàssiques com Blue yellow (Anglaterra, 1995), de J. Burrows i A. Roberts, una producció realitzada dins el programa Evidentia que dirigia la famosa ballarina Silvie Guillem; 21 études à danser (França, 1999) del cineasta i compositor Thierry de Mey; o l'emblemàtica Amelia (Canadà, 2002) una superproducció d'un dels grans noms de la dansa contemporània, Édouard Lock director de la prestigiosa companyia La la la Human Steps. També presenta les darreres produccions de joves creadors com Sergio Cruz, de qui veurem Animalz (Anglaterra, 2006), DIY de Royston Tan (Singapur, 2005) o el català Felip Prunyonosa amb Tik tak tok taktil (Espanya,2005) entre altres. Dins la programació també s'inclou l'estrena televisiva de les noves produccions guanyadores del concurs de projectes 2007 i 2008 coproduïdes per TVC i l'obre Se fondre, d'Antonin de Bemels, guanyadora del premi internacional VideoDansa, Barcelona del festival IDN. Territoris Dansa és una producció de NU2¿s - associació per a la creació per a Televisió de Catalunya, dirigit per Núria Font i Jordi Lara, realitzat per Ramon Millà, amb producció de Gala Pujol i direcció executiva de Francesc Fàbregas. NU2's es una associació sense ànim de lucre amb la seu a Barcelona, dirigida per Núria Font i creada el 2004 per gestionar el projecte Imatge, Dansa i Nous Mitjans/videodansa. Aquest projecte es genera amb l 'objectiu de mantenir i millorar l'ajut a la producció i difusió; crear espais d'investigació i debat entorn les noves tecnologies; programar obres de videodansa, exposicions i performances en les que els diferents llenguatges dialoguen. NU2's té el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Per a més informació: info@nu2s.org www.nu2s.org www.tv3.cat/territorisdansa APOSTES El plaer d'apostar és el plaer d'avançar-se a la incertesa. A Territoris Dansa, apostem pel treball dels tres joves creadors que el 2006 es van imposar al concurs de projectes de videodansa que convoca l'associació Nu2's, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i Televisió de Catalunya. Inclou els vídeos: APROP Catalunya 2006 Realització: Aitor Echevarría Intèrprets: Carolina Alejos i Silvia Marín Comencem apostant fort. "Aprop" captura la coreografia de la pell quan fem l'amor. Una mirada al detall d'una relació amorosa entre dues noies. Però tota aposta té un risc... VARIACIONS EN UNA RECTA Catalunya 2006 Realització: Miquel Àngel Raió i Francesc Sitges-Sardà Interpretació: Nora Sitges-Sardà Música: David Sitges-Sardà Una altra mirada: els ulls que miren una mateixa cosa des de diferents punts de vista. És el tema amb variacions portat a la dansa. El punt de partida era una sola frase coreogràfica de la ballarina Nora Sitges. Amb tres dies de rodatge, centenars de plans i set mil fotografies, Francesc Sitges-Sardà i Miquel Àngel Raió ens proposen cinc maneres de veure una mateixa frase coreografica. PARAOFFELIAS Catalunya 2006 Realització, coreografia i edició: Beatriz Sánchez Música: David Dalmazzo En art, crear vol dir escollir, descartar. Apostar per alguna cosa. Començant per un mateix. Beatriz Sánchez aposta per l'estètica de la pintura barroca. Formada com a artista plàstica, ens proposa el goig de la pura contemplació. A "Paraoffelias" parteix del personatge shakesperià d'Ofèlia ofegada. Però no hi ha una sola Ofèlia. N'hi ha moltes, i totes¿sobreviuen.

04:10 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

SANTOGOLD --- L.E.S. ARTISTES MADONNA, JUSTIN TIMBERLAKE, TIMBALAND --- 4 MINUTES AMARAL --- KAMIKAZE MORRISSEY --- IRISH BLOOD, ENGLISH HEART MISHIMA --- EM DEURIA ENAMORAR DOMINIQUE A --- JE T¿AI TOUJOURS AIMEE ASTRUD --- TODO NOS PARECE UNA MIERDA JOAN MIQUEL OLIVER --- SURFISTES EN CAMERA LENTA KATY PERRY --- I KISSED A GIRL THE GRUIXUT¿S --- VOLEM FESTA! ESTANISLAU VERDET --- M¿AGRADARIA SER UN LEMUR El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra.

04:50 Expedients de l'espai
05:10 El medi ambient
05:15 Mites de la humanitat - On la terra s'acaba
06:05 Aventures a la naturalesa - La terra dels somnis
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Els Fruittis - Els fruittis a amèrica
tancar

Els fruittis a amèrica

Els residus d'una indústria química estan contaminant les aigües dels Fruittis. La Kumba i els seus amics aniran a Nova York per convèncer el propietari de la indústria que hi posi una depuradora d'aigües.

07:35 Els Hoobs - El vent
tancar

El vent

L'Iver ha vist com el vent feia ballar una ploma. Seria hubàstic tenir una cosa així al hubmòbil. Però com s'ho poden fer per fer ballar una ploma, si el vent és fora del hubmòbil?

08:00 mic 3
08:00 La vaca Connie - Jugant a observar
tancar

Jugant a observar

Últimament, al bosc passen coses molt estranyes. Desapareixen totes les fruites com per art de màgia. Això és que algú se les emporta totes. Però, qui deu ser? En Patch i la Connie faran d'investigadors per descobrir qui és el misteriós lladre de menjar.

08:10 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia té moltes ganes d'arribar a l'escola, perquè sap que li donaran un llibre nou per llegir ella soleta. La mestra també els ha explicat que faran números grans i potser també escriuran! El que passa és que el llibre té paraules que són molt llargues i quan toca fer coses difícils la Laia de seguida es desanima. Sort que en Carles té tanta paciència...!

08:25 Chiro
08:40 Una mà de contes - Vull una corona
08:50 Club Super3
08:50 Zoe Kezako - Cap. 3 La model del parc
tancar

Cap. 3 La model del parc

Decidida a recuperar el seu títol de "Nena més guai de l'escola", la Zoe farà el que sigui per deixar en ridícul la Lola. I és que la Loa es passeja pel parc com si fos una model i no para de fer-se la interessant amb la seva llibreteta, i tothom se la mira i diu que és tan guai... Però, en realitat, és tan antipàtica! I tant presumida! O potser no...?!

09:05 Els barrufets - La capsa de les males jugades / Els barrufets somnàmbuls
tancar

La capsa de les males jugades / Els barrufets somnàmbuls

Què hi deu haver dins de la capsa que s'han trobat els barrufets a la vora del riu? Si ho sabessin, no tindrien la temptació d'obrir-la... i no caurien a mans d'en Gargamel... En Gargamel està convençut que per fi ha trobat la manera de capturar els barrufets. Té una flauta màgica que els durà tota mena de malsons... Com se'n sortiran aquesta vegada?

09:35 L'aneguet lleig i jo - Cap. 3 Un altre dia de règim
tancar

Cap. 3 Un altre dia de règim

Avui tots els nens de l'escola hauran d'anar a treballar amb els seus pares per decidir què volen ser quan siguin grans. Precisament el dia que en Ratso se les ha enginyat per fer d'entrenador personal de l'Esmeralda i demostrar-li que pot arribar a estar més prima que ell! L'única solució és que en Ratso s'engreixi a base de gra. Però, d'on el traurà?!

10:00 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

El diorama original - Les boles per no deixar-se atrapar

10:30 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El Club dels Caçamonstres estan investigant un cas ben estrany: un cavernícola alienígena ha entrat a l'institut amb la intenció de fer de la directora Rollins la reina de Guznar, el seu planeta. El pitjor de tot, però, és que primer s'hi vol casar! La farà passar pel trànsit nupcial guznarià, i l'anell de casament té el doble de la superfície de Singletown!

11:05 Spirou i Fantàstic
11:30 Hattori el ninja
11:55 En Matt i els monstres
12:15 Els increïbles germans Adrenalini - El viatge del descobriment
tancar

El viatge del descobriment

Després de ser el primer de provar una càpsula experimental, en Xan s'empassarà l'Adi i l'Enk, que emprendran un viatge al centre... del seu germà! Es tractava d'una cura pel refredat comú creada pel doctor Petit, que s'ha convertit en un malson pels germans Adrenalini, un malson molt emocionant, tot s'ha de dir!

12:20 Angus i Cheryl - Vòlei platja
tancar

Vòlei platja

Un dia de platja. Un partit de vòlei per parelles. Un petó d'agraïment de l'Amanda a l'Angus i comença la guerra de la gelosia.

12:25 Club Super3
12:25 Rantaro - Els pirates es maregen en terra / Les barques dinosaure / La credibilitat de l'Hipo Hieta
12:50 Angus i Cheryl - A martellades
tancar

A martellades

L'Angus clava uns quants quadres i pòsters a la seva habitació. La Cheryl ho fa a la seva. Com era d'esperar, tot es complica i la paret comença a tremolar.

12:55 Club Super3
12:55 Valérian i Laureline - La nit del temps
tancar

La nit del temps

Any 2416. Punt Central. En Valérian i la Laureline ja tenen clar que són els únics terrícoles que queden en tota la galàxia. Avui coneixeran tres personatges d'allò més misteriosos, els shingouz, que estan disposats a pagar-los una fortuna per una missió aparentment molt senzilla: recuperar l'Àmfora Sagrada d'un planeta on el passat i el present conflueixen.

13:20 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El cometa Sozin. Tercera part: entrada a l'infern
tancar

El cometa Sozin. Tercera part: entrada a l'infern

El cometa Sozin està a punt d'arribar, igual que els destins de tots els nostres herois. En Sokka i companyia miraran d'aturar la flota aèria del foc. L'Aang, per enfrontar-se al pare d'en Zuko, encara ha d'aprendre una última tècnica: la de redirigir el llamp. A més, per fi s'ha adonat que si vol vèncer el Senyor del Foc no té altra elecció: l'haurà de matar.

13:50 Angus i Cheryl - Viatge en globus
tancar

Viatge en globus

L'Angus i la Cheryl decideixen fer una volta en globus aerostàtic. De cop i volta la situació es complica i ell vol demostrar que ho té tot controlat¿ més o menys.

13:52 Angus i Cheryl - Angus el Mag
tancar

Angus el Mag

L'Angus està fent un espectacle de màgia a l'escola i el públic l'aplaudeix entusiasmat. La Cheryl surt com a voluntària en el número final. Qui farà desaparèixer a qui?

13:55 3xl.cat
13:55 El detectiu Conan - La noia que va venir de l'organització dels homes de negre (2)
tancar

La noia que va venir de l'organització dels homes de negre (2)

el cas de l'assassinat del professor universitari (II)

14:20 El detectiu Conan - La noia que va venir de l'organització dels homes de negre (3)
tancar

La noia que va venir de l'organització dels homes de negre (3)

el cas de l'assassinat del professor universitari (III)

14:45 Tags
15:00 3xl.cat
15:00 One piece - L'atac ferotge de l'espasa embeinada! En Zoro contra en Kaku, la lluita final
15:25 Angus i Cheryl - Dobles parelles
tancar

Dobles parelles

En Buddie i l'Amanda gaudeixen d'una tarda al parc amb ensurts, gelats i sorpreses d'enamorats. L'Angus intenta copiar-los però la Cheryl serà un os dur de convèncer...

15:30 3xl.cat
15:30 Fushigi Yugi: el joc misteriós - Un amor fraudulent
tancar

Un amor fraudulent

Tomo adopta la forma d'un jove i atractiu estudiant i enganya totalment Miaka. Però el record de les aventures que ha viscut amb els set de Suzaku i de l'amor de Tamahome continuen presents fins i tot en el món imaginari de Tomo i, finalment, Miaka surt de la hipnosi. Llavors intenta desesperadament escapar-se del control de Tomo amb l'ajuda d'Amiboshi però, finalment, és Suboshi qui els salva a tots dos. Suboshi decideix donar la poció de l'oblit al seu germà. Miaka li està molt agraïda, però el guerrer de Seiryu li vol fer pagar el que li va passar a la seva estimada Yui.

15:55 Somnis d'estiu
16:20 Club Super3
16:20 Espies de veritat - Gimnastes malignes
tancar

Gimnastes malignes

Avui en Jerry s'endurà les noies a París, a la filial europea de la WOOHP, situada a sota de la Torre Eiffel. La missió és a Bucarest, per investigar la desaparició d'una noia de l'equip romanès de gimnàstica. En arribar-hi, però, l'entrenador els explica que, tot plegat, ha estat una falsa alarma. Una pista del zoo de París podria tornar a activar la missió...

16:40 La màgica Do-Re-Mi - En Kotake contra l'Igarashi, l'entrenador implacable!
tancar

En Kotake contra l'Igarashi, l'entrenador implacable!

Fa temps, la Do-Re-Mi havia estat enamorada de l'Igarashi, que ara torna a ser l'entrenador de l'equip de futbol de primària. Què ho fa, però, que no fa sortir en Tetsuya de titular? Deu tenir un bon motiu per fer-ho! Però, quin?

17:05 Lucy: quina mandra! - La pilota és al teu camp
tancar

La pilota és al teu camp

Jugar a tennis és molt divertit, però haver de recollir les pilotes ja fa una mica més de mandra. La Lucy té clar que si es dedica a recollir les pilotes una per una es cansarà tant que no tindrà força per jugar més. Ha de buscar una altra solució que sigui més còmoda. I com que ja saps que la Lucy és de les que no es rendeix mai, segur que ho aconsegueix!

17:15 mic 3
17:15 Zoomix
17:19 Zoomix
17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Avui, els nostres amiguets s'han trobat una llebre al bosc que els ha desafiat a una cursa. En Riko s'ha posat molt content i ja salta d'alegria. A en Teo, en canvi, no li ha fet tanta gràcia. Sap que sempre que fa curses acaba caient de cul a terra. L'Ava i en Riko li han dit que no s'amoïni, que ja l'ajudaran. Estigues atent, que comença la cursa! Preparats, llestos, ara!

17:40 Bob, el manetes - El detectiu Trasto
tancar

El detectiu Trasto

El senyor Ellis decideix enterrar una càpsula amb tot d'objectes perquè la trobin al futur. Quan ja és plena, la troba el Carbassot i se l'emporta pensant-se que són escombraries. Sort n'hi ha que el veu el Trasto i avisa els altres!

17:55 Una mà de contes - Els ulls de Taüll
tancar

Els ulls de Taüll

Conte basat en les pintures de Sant Climent de Taüll, cap a l'any 1123.

18:05 Club Super3
18:05 Mila - El marit de la bruixa
tancar

El marit de la bruixa

La Mila avui t'explicarà la increïble història d'en Gildas, el marit de la bruixa Enora, un home que no desconfiava mai de res. De fet, no sospitava ni que la seva estimada esposa fos una bruixa. Resulta que un dia va sortir per investigar les catàstrofes que estaven provocant una colla de bruixes malfactores... i no diries mai què es va trobar. No t'ho perdis!

18:10 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo ha aprofitat que en Bagú feia la becaina per donar-li un ensurt amb un xiulet que li ha regalat en Basili. Ara en Bagú s'hi vol tornar i ho farà amb un xiulet d'ultrasons, que només senten els animals, tot un instrument de tortura! Sobretot si te l'empasses! Ara en Bagú, cada cop que obre la boca, xiula com un desesperat! Com s'ho faran?!

18:15 Tinc un coet - Multa de la bliblioteca
tancar

Multa de la bliblioteca

En Vinnie s'ha adonat que té tres llibres de la biblioteca de l'insitut que hauria d'haver tornat fa dies i el coet ja ha tingut una de les seves idees fantàstiques. Enlloc de pagar la multa, faran un petit salt en el temps. Un petit error de càlcul farà que el nostres amic acabi devent una fortuna milionària a la biblioteca. D'on treuran els calés?!

18:25 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Una sorpresa en el futur! En Korosuke li fa petons a la seva dona!
19:00 Animàlia
19:30 En Matt i els monstres
19:45 Mandarina & Cow
19:50 3xl.cat
19:50 One piece - En Zoro, el Déu ferotge! L'encarnació de l'Asura a través de la seva ànima
20:15 Angus i Cheryl - Vòlei platja
tancar

Vòlei platja

Un dia de platja. Un partit de vòlei per parelles. Un petó d'agraïment de l'Amanda a l'Angus i comença la guerra de la gelosia.

20:20 Angus i Cheryl - A martellades
tancar

A martellades

L'Angus clava uns quants quadres i pòsters a la seva habitació. La Cheryl ho fa a la seva. Com era d'esperar, tot es complica i la paret comença a tremolar.

20:25 Tags
20:40 Angus i Cheryl - Dobles parelles
tancar

Dobles parelles

En Buddie i l'Amanda gaudeixen d'una tarda al parc amb ensurts, gelats i sorpreses d'enamorats. L'Angus intenta copiar-los però la Cheryl serà un os dur de convèncer...

20:45 Minúscul - Cap. 78 El comboi
tancar

Cap. 78 El comboi

A mitja becaina, una abella ha despertat totes les seves companyes i els ha dit que la seguissin. El comboi es dirigeix cap a un jardí on hi ha una taula amb un pot de mel obert! Quin tiberi que faran! Si no hi ha cap entrebanc, és clar... Ja saps que quan menys t'ho esperes pot haver-hi una sorpresa...

20:50 3xl.cat
20:50 Dawson's creek - El preludi d'un petó
tancar

El preludi d'un petó

Dawson es veu obligat a fer un vídeo sobre un rival per la qual cosa vol enregistrar el seu primer petó amb Jen; Joey enganya un pretendent molt ric i Pacey aprofita les males notes per atreure l'atenció de Tamara.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1815
tancar

Cap. 1815

La reacció de la Clara la coneix la Paquita. I no és una sorpresa per a ella. Casament d'en Pau i la Júlia. El senyor Juan té el sobre amb els resultats de l'analítica davant seu. En Paco ha de gravar la seqüència. En Gerard continua enredant l'Orpinell i torna a sotmetre la Patrícia, però avui hi ha sorpreses: en Juli fa un descobriment inquietant i a la placeta tornen les pintades...

22:00 Ventdelplà - Cap. 183
tancar

Cap. 183

L'Albert i la Bruna visiten la Teresa i el David. L'Albert els explica que se'n va a viure a Mallorca. El David lamenta que no podrà veure a la Bruna gaire sovint. La Teresa està capficada amb un cas mèdic que no veu clar. El Paco explica a la Berta que el Monràs paga part del seu sou d'amagat. El Monràs es justifica davant de la Berta i ella es convenç que es tracta d'un gest que l'honora. L'Ester i el Rafa aniran a Càceres a veure el Ramiro.

23:00 Extres Coproduccions - El darrer senyor dels Balcans
23:05 Ventdelplà - Cap. 184
tancar

Cap. 184

La família Clarís torna de Menorca. La Teresa truca als mossos per si hi ha alguna novetat sobre l'assetjament. Ells creuen que no es tracta del brètol, però saben qui podria ser. El Monràs passa per la cara al Paco el viatge que ha fet amb la Berta. La Dora s'adona que a la seva filla el súper li ha quedat petit. L'Elisabet coneix el Martí i s'adona de la relació que té amb la Cristina. La Ruth vol buscar altres feines i la Marcela en té una de pensada.

00:05 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La Gemma, ja reconciliada amb el Salvador, es guanya la confiança del Consell d'ALA. La Mercè descobreix el que passa realment a ca la senyora Cèlia. L'Esteve, convençut que la Mercè li fa el salt, decideix prendre mesures dràstiques. La Gemma i el Guillem es tornen a trobar.

00:35 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La relació de la Gemma amb el Salvador està tocada. Apareixen publicades unes fotos de la Gemma i el Guillem. A l'Aurora se li acumulen els problemes: l'embaràs, l'Alfred, l'Eloi. La Gemma rebrà una desagradable sorpresa.

01:00 Beverly Hills - Friends in deed
01:42 Beverly Hills - Comic relief
02:25 Riviera - + info
tancar

+ info

Jennifer urgeix Klaus perquè fixi una data per casar-se amb Gabriella i marxa a Alemanya, lluny de Sam i de les memòries de Riviera. Denise admet que no ha deixat d'estimar Bernardo, però ell ha triat el joc per sobre d'ella.

02:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam decideix fer el bateix del bebé a Riviera i convida Laurent i els de Courcey. Elizabeth i Nicolas busquen en els arxius del Dr. Rocher a St. Hilaire, i hi descobreixen que Jennifer no estava embarassada quan hi va ser.

03:15 Ventdelplà - Cap. 183
tancar

Cap. 183

L'Albert i la Bruna visiten la Teresa i el David. L'Albert els explica que se'n va a viure a Mallorca. El David lamenta que no podrà veure a la Bruna gaire sovint. La Teresa està capficada amb un cas mèdic que no veu clar. El Paco explica a la Berta que el Monràs paga part del seu sou d'amagat. El Monràs es justifica davant de la Berta i ella es convenç que es tracta d'un gest que l'honora. L'Ester i el Rafa aniran a Càceres a veure el Ramiro.

04:15 Extres Coproduccions - El darrer senyor dels Balcans
04:20 Ventdelplà - Cap. 184
tancar

Cap. 184

La família Clarís torna de Menorca. La Teresa truca als mossos per si hi ha alguna novetat sobre l'assetjament. Ells creuen que no es tracta del brètol, però saben qui podria ser. El Monràs passa per la cara al Paco el viatge que ha fet amb la Berta. La Dora s'adona que a la seva filla el súper li ha quedat petit. L'Elisabet coneix el Martí i s'adona de la relació que té amb la Cristina. La Ruth vol buscar altres feines i la Marcela en té una de pensada.

05:20 Joking around
05:35 Beverly Hills - Friends in deed
06:17 Beverly Hills - Comic relief