Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Alcaldes amb energia: Borredà
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Calçotada de corbina
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1737
tancar

Cap. 1737

Torna la Lydia, la germana d'en Marc, i el fa reaccionar. S'activa el pla d'en Sergi i en Iago, però en Radovan és massa llest per deixar-se atrapar. Sap on pot fer mal a en Iago... En Fidel i la Patrícia, cada cop més propers, queden per anar plegats a una exposició. En Paco continua fent progressos amb la monitora del gimnàs. El senyor Felip demana la revenja a la Roser. La Lara s'ha quedat sola i li falta temps per fer venir la Vicky.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

La cantant ALASKA passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran el periodista MÀRIUS CAROL i l'advocada MAGDA ORANICH. El professor de comunicació LLUÍS PASTOR analitzarà les imatges de la setmana. Els dijous són "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana coneixerem com es banyen les mascotes i veurem el que es porta ara en perruqueria canina. I acabarem amb l'actuació del MAG LARI, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

18:20 Tarda de cine - El meu germà Jack
tancar

El meu germà Jack

La pel·lícula retrata un període de 10 anys de la vida d'una família italoamericana a Manhattan. Els Casale han d'afrontar la dura situació de tenir un germà addicte a l'heroïna.

20:00 Just for laughs
20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:45 13 anys... i un dia - Cap. 21
tancar

Cap. 21

El Roger es presenta a un famós concurs musical de televisió. Ningú pensa que el puguin seleccionar, però l'agafen. Per aconseguir guanyar calen molts SMS, de manera que s'ha de pensar una estratègia. Quina serà la millor? Per la seva banda, el Ricard, ajudat pel Google, crea una còpia d'una pàgina web del banc per obtenir dades de clients que els aportin diners.

22:10 Polònia
22:45 Huff - Cap. 8 Un cor glaçat
tancar

Cap. 8 Un cor glaçat

En Huff està desesperat en veure que Melody torna a aparèixer a les seves fantasies sexuals, normalment en els moments més inoportuns. En Russell acaba el règim de neteja i purificació del cos just a temps per convidar a sopar la Laura, una de les sòcies del seu bufet. En Byrd rep fortes pressions dels seus companys per robar medicaments del seu pare. Mentrestant, la Beth té una petita topada amb la policia en una botiga. En Russell pressiona l'Izzy perquè firmi els papers del divorci.

23:50 HORA Q
01:00 Pel·lícula - Pistolers de Laredo
tancar

Pistolers de Laredo

Després que Ben Keefer mati la dona de Gil Reardon, Gil busca revenja. Per accident, Gil dispara contra un dels homes de Keefer, que resulta mort. Keefer fa que sembli un assassinat i envien Gil a la presó.

02:05 Pel·lícula - És la vida, camarada!
tancar

És la vida, camarada!

Vázquez és el propietari d'una petita editorial francesa, que pretén honorar la memòria del seu pare, un heroi de la Guerra Civil espanyola. Vol construir un museu dedicat a l'exili dels republicans espanyols. Removent papers per casa, troba unes cartes del seu pare i comença a investigar fins que descobreix que el seu pare no era el que ell esperava.

03:35 TVist
04:20 El club - + info
tancar

+ info

La cantant ALASKA passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria personal i professional. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran el periodista MÀRIUS CAROL i l'advocada MAGDA ORANICH. El professor de comunicació LLUÍS PASTOR analitzarà les imatges de la setmana. Els dijous són "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana coneixerem com es banyen les mascotes i veurem el que es porta ara en perruqueria canina. I acabarem amb l'actuació del MAG LARI, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Món animal: escenari del crim - L'assassí de l'oceà
07:50 Món animal - The autumn of the red deer
tancar

The autumn of the red deer

Tot i que és l'animal salvatge més gran dels boscos centreuropeus, hi ha poca gent que tingui idea de com és el cérvol. Es tracta d'un animal molt recelós, que s'amaga de l'home. Els caçadors el busquen perquè consideren que fa malbé els boscos, sobretot a l'hivern quan rosega l'escorça dels arbres.

08:20 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Hallstatt. 3.000 anys de mines de sal. austràlia
08:30 A la natura - Julia Roberts: Els genets de Mongòlia
tancar

Julia Roberts: Els genets de Mongòlia

Mongòlia, un territori salvatge i desolat que separa Rússia de la Xina al cor de l'Àsia central, està ple de misteris i d'història. La terra d'on va sorgir el gran conqueridor Genguis Khan ha estat tancada al món occidental durant molts anys per circumstàncies polítiques. Julia Roberts s'hi va traslladar per descobrir més coses de la vida dels nòmades que habiten les grans planúries i el perquè de la importància dels cavalls en la vida dels mongols. Va conviure amb una família mongola i va tenir l'oportunitat d'admirar la destresa dels genets. Ella també és una gran aficionada a muntar a cavall i va emprendre la recerca del lloc de naixement del cavalls salvatges asiàtics, els takhi.

09:25 Tot un món - Mare i filla
tancar

Mare i filla

Millet Chipongian és una de les primeres filipines que van acabar una carrera universitària a Catalunya. Es va llicenciar en filologia anglesa, però, en no trobar feina en la seva especialitat, va començar a servir taules en un restaurant. L'opció d'estudiar no és la més corrent entre els filipins, que volen posar-se directament a treballar i solen deixar penjats els estudis. La Millet no perd l'esperança de trobar una bona feina relacionada amb el que va estudiar; però, de moment, no pot deixar l'hostaleria perquè ha de mantenir la seva família.

10:20 Horitzons
10:20 La conquista del Brasil - La maledicció del Sertao
10:45 Islàndia: el regne dels déus - Islàndia: el regne dels déus
tancar

Islàndia: el regne dels déus

Aquest documental ens porta a un país màgic on les forces de la naturalesa esculpeixen el paisatge davant dels nostres ulls i inflamen la imaginació dels seus habitants. Enlloc més del món hi ha tants mites i tantes llegendes. Enlloc més es creu amb tanta passió en els follets. Veurem glaceres extraordinàries, salts d'aigua majestuosos, banys termals i volcans en erupció. Els diferents elements de la naturalesa lluiten els uns contra els altres per modelar aquest medi tan fantàstic.

11:30 Què va passar ?
11:40 Horitzons
11:40 Recreacions de l'Eden - Quan tot el que és vell torna a ser nou. Barnsley house
12:10 Cinema tres - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui: la travessa dels Oscar 24 hores abans de la cerimònia. A més, veurem un reportatge sobre "The Westler" (El luchador) que pot suposar un Oscar per a Mickey Rourke, tot sobre "Vals con Bachir", un dels títols favorits de cara als Oscar de parla no anglesa. I a més, balanç final de la Berlinale 2009 i una valoració del palmarès.

12:40 En clau de vi - El vi al restaurant.Ferran Adrià
13:35 Motor a fons
14:05 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

PATRIARCAS DE LA RUMBA, MACACO, PAU DONES, JOAN GARRIGA --- LA QUE SE HA LIAO LA TROBA KUNG FU --- STOP BLOOD BIG MAMA --- AFRICA CESARIA EVORA --- ANGOLA PAPA WEMBA --- YOLELE TEREM QUARTET --- TSIGANKA RAYNALD COLOM --- BUENOS AIRES RAY PACI, RAI ARETUSKA PACI --- STEREMAMBO DR. CALYPSO --- PARDALETS MATISYAHU --- KING WITHOUT A CROWN JOAO AFONSO --- VERDADE E MENTIRA ROGER MAS --- PASSIO DE SON NORAH JONE --- SINKIN¿ SOON

15:00 Planeta Terra
15:00 Viatges per la natura - L'home-guepard. Una trobada increïble de l'home i la bèstia
tancar

L'home-guepard. Una trobada increïble de l'home i la bèstia

Aquest és un documental poc usual sobre una relació poc usual. Tracta d'un home que afirma: "Sóc un guepard!!" I les imatges proven la relació que existeix entre aquest home i aquests felins. L'autora d'aquest episodi Ilona Rothin i el càmera Rudolf Runge van buscar l'home guepard durant més de dues setmanes. I es va produir el sorprenent encontre: Matto Barfuss, un fotògraf alemany s'havia fet amic d'un família de guepards al Serengeti, a Tanzània. Vivia com un membre més de la família dels felins i els acompanyava a caçar. La confiança entre Motto i els guepards va arribar a ser tant estreta que fins i tot la mare guepard el deixava com a guardià dels petits. Aquest documental retrata una vida de família que no s'havia vist mai abans a la natura de l'estepa africana.

15:45 De pesca amb el Mark Krupa - Tuckamore
16:09 De pesca amb el Mark Krupa - Minipi
16:35 Món animal - The kangaroos of the Mecklenburg
tancar

The kangaroos of the Mecklenburg

Sempre relacionem els cangurs amb terres llunyanes, però també els podem trobar a Alemanya, vivint en llibertat. Fa uns 5 anys, uns brètols van obrir les portes del zoo de Burg Stargard a Mecklenburg i van deixar anar cries de cangur. Els animals van sobreviure i ara ja s'han adaptat al medi.

17:10 Curiositats del món animal
17:15 Bèsties clip
17:20 Thalassa - El "Queen Mary 2" / San Pietro: l'illa de la "tonnara"
tancar

El "Queen Mary 2" / San Pietro: l'illa de la "tonnara"

El "Queen Mary 2": viatjar a bord d'aquest transatlàntic és molt més que una simple travessia. Per als qui ho fan sembla que l'itinerari és només un accessori. El que realment es viu a dalt del "Queen Mary 2" és luxe i glamour, un somni que neda sobre les aigües del mar. San Pietro, l'illa de la "tonnara": San Pietro, la petita illa del sud-oest de Sardenya, ha estat lligada a la pesca de la tonyina des que la van ocupar grecs, fenicis i romans. Té una gran vinculació amb el mar. Sant Pere, el patró de l'únic poble habitat de l'illa, Carloforte, és també el sant de tots els pescadors i es prega i es venera perquè el mar continuï sent font de vida.

18:05 Urgan: el nen de l'Himàlaia - Urgan: el nen de l'Himàlaia
tancar

Urgan: el nen de l'Himàlaia

La vall de Nubra a Ladakh, al nord de l'Himàlaia, es va obrir als visitants el 1993. S'ha de caminar uns quants dies per arribar a Tangyer, un poble solitari a 3.800 metres d'altura. Els seus habitants han estat sempre budistes i fins i tot segueixen el costum que el fill més jove ha de ser sacerdot budista o lama. L'Urgan té 9 anys. No ha conegut mai res més que la seva terra envoltada de pics nevats. Aquest mes de gener, però, ha de deixar la seva família i travessar el pas de Wori, a 5.000 metres d'altura, per arribar al monestir. L'acompanyarà el seu oncle, un caravaner que es dirigeix a l'altra banda de la vall per vendre els seus iacs. Després continuarà amb el seu cosí Norbou.

19:00 Recreacions de l'Eden - Quan tot el que és vell torna a ser nou. Barnsley house
19:25 El medi ambient
19:30 Cànon Art - Les pinzellades mestres de Rembrandt
tancar

Les pinzellades mestres de Rembrandt

Rembrandt, probablement el pintor més important de l'edat d'or holandesa, volia que les seves pintures tinguessin una brillantor especial. El mestre aconseguia reflexos lluminosos donant volum a algunes seccions de la superfície pintada mitjançant pinzellades gruixudes. Però no només ho feia amb els pinzells; també necessitava pintures molt especials, amb uns ingredients i unes mescles que sempre va voler mantenir en secret.

20:00 Territori Curts - Kontrol scape
20:05 NBA.CAT
20:30 Bàsquet - Alba Berlín - Regal F. C. Barcelona
22:20 Temps de neu
22:55 L'hora del lector
23:50 Sputnik - The Police des de dintre
tancar

The Police des de dintre

L'any 1978, quan encara eren uns desconeguts, The Police van anar per primera vegada als Estats Units. El bateria del grup, Stewart Copeland, va comprar una càmera de súper-8. La portava a tot arreu: a la furgoneta de la gira, a les rodes de premsa, a les sessions de fotos, als camerinos i fins i tot a l'escenari. La càmera de Copeland mostra com el món del rock es va rendir a l'energia, les melodies i el carisma de Sting, Stewart Copeland i Andy Summers que en el moment de la seva disol·lució, l'any 1984, era la banda més gran del món. Coincidint amb la gira de retorn de The Police, Copeland ha desenterrat aquelles gravacions i ha donat forma a un documental que mostra la banda des d'un punt de vista privilegiat. La relació entre els músics, els egos, la manera en que donaven forma a les cançons i la forma d'encarar l'èxit.

01:10 Cànon Art - Caravaggio
tancar

Caravaggio

David i Goliat

02:00 Paletes - La Tour: L'altra cara de les cartes
02:30 Temps de neu
03:00 L'hora del lector
03:50 Sputnik - The Police des de dintre
tancar

The Police des de dintre

L'any 1978, quan encara eren uns desconeguts, The Police van anar per primera vegada als Estats Units. El bateria del grup, Stewart Copeland, va comprar una càmera de súper-8. La portava a tot arreu: a la furgoneta de la gira, a les rodes de premsa, a les sessions de fotos, als camerinos i fins i tot a l'escenari. La càmera de Copeland mostra com el món del rock es va rendir a l'energia, les melodies i el carisma de Sting, Stewart Copeland i Andy Summers que en el moment de la seva disol·lució, l'any 1984, era la banda més gran del món. Coincidint amb la gira de retorn de The Police, Copeland ha desenterrat aquelles gravacions i ha donat forma a un documental que mostra la banda des d'un punt de vista privilegiat. La relació entre els músics, els egos, la manera en que donaven forma a les cançons i la forma d'encarar l'èxit.

05:05 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

PATRIARCAS DE LA RUMBA, MACACO, PAU DONES, JOAN GARRIGA --- LA QUE SE HA LIAO LA TROBA KUNG FU --- STOP BLOOD BIG MAMA --- AFRICA CESARIA EVORA --- ANGOLA PAPA WEMBA --- YOLELE TEREM QUARTET --- TSIGANKA RAYNALD COLOM --- BUENOS AIRES RAY PACI, RAI ARETUSKA PACI --- STEREMAMBO DR. CALYPSO --- PARDALETS MATISYAHU --- KING WITHOUT A CROWN JOAO AFONSO --- VERDADE E MENTIRA ROGER MAS --- PASSIO DE SON NORAH JONE --- SINKIN¿ SOON

05:55 El medi ambient
06:00 Sense pedres - Sense pedres
tancar

Sense pedres

Sense pedres "Sense pedres" és una producció de Lost Artist Sàrl (Suïssa) amb la col·laboració de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna), la IPYL (International Palestinian Youth League) i Infinia, dirigida per Quim Fuster i Pau Itarte. "Sense pedres" és la història de dos nens de 10 anys al llarg d'un curs escolar en contextes molt diferents. Es presenta com un joc de miralls en què les mirades de dos nens conflueixen i permeten l'espectador acostar-se d'una manera senzilla i honesta al seu món. En Sergi viu a Barcelona, al barri del Poble Sec. Porta una vida força convencional en què l'estudi, l'esport i el suport de la família són els eixos de la seva existència. En Yazan viu a Hebron, a Palestina. La seva vida, retratada en paral·lel a la d'en Sergi té molt poc a veure amb la tranquil·litat aparent normalitat que vivim a casa nostra. Els controls israelians, la omnipresència jueva, la militarització a tots els nivells (fins i tot l'escolar) de la vida quotidiana fan que la vida d'en Yazan pateixi totes les conseqüències pròpies d'un assetjament. Malgrat tot, tots dos són nens de la mateixa edat i el documental mostra els evidents punts de contacte entre infàncies diverses: els amics, l'escola, l'esport, la família... constitueixen el nucli central de la seva vida. Fitxa tècnica: Direcció: Quim Fuster i Pau Itarte Fotografia: Marc Zumbach Muntatge: Guillermo de la Cal So: Roger Orcau Música: Pepet i Marieta

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Kong - Retorn a Redwood
tancar

Retorn a Redwood

En un temple antic d'una illa grega, els nostres herois han descobert una placa de bronze amb informació sobre les Pedres Cardinals robades. En De La Porta, que els segueix els passos, no trigarà gaire a fer-se amo de la placa i de la majoria de pedres. La seva intenció és fer servir una de les pedres per viatjar en el temps i evitar la creació d'en Kong. Se'n sortirà?!

07:30 Els barrufets - Els barrufets olímpics
tancar

Els barrufets olímpics

Als barrufets els convé molt fer exercici per posar-se en forma. Sobretot per poder córrer quan els persegueix el murri d'en Gargamel. Per això el Gran Barrufet s'ha inventat els Jocs Olímpics! Això sí, en Gargamel aprofitarà l'oportunitat per fer-ne una de les seves. I més ara que té el malèfic Medalló de Posidó! Ja podeu córrer, barrufets!

08:00 Doraemon - El megàfon hipnotitzador
tancar

El megàfon hipnotitzador

El megàfon hipnotitzador

08:22 Doraemon - Xeringa per transportar coses
tancar

Xeringa per transportar coses

La xeringa per transportar coses - La berrera perquè no passi ningú

08:55 mic 3
08:55 El teatre de l'Isop - El ratolí, la granota i el corb
tancar

El ratolí, la granota i el corb

L'Isop fa estona que intenta escriure una obra, però no es pot concentrar perquè els Boletes no paren de jugar a fer bombolles de sabó a prop seu. I avui, precisament, l'obra anirà d'això: de dos amics que juguen a fer-se bromes pesades i de molt mal gust. Per cert, que sàpigues que sempre acaben malament. I si no, pregunta-ho al ratolí... i a la granota!

09:10 Elias, el vaixell remolcador - El remei màgic del Sinus
09:20 Tork - Els clons d'en Batt
tancar

Els clons d'en Batt

En Tork i en Battery volen ajudar l'Iris. Quan descobreixen que en Battery pot crear clons d'ell mateix, ho aprofiten per fer moltes coses alhora. Però els clons, tot i les bones intencions, no són gaire hàbils i crearan el caos. Per sort, l'Iris arreglarà la situació.

09:30 Club Super3
09:30 Rovelló - Rovelló invisible
tancar

Rovelló invisible

En Pauet, la Nyera i en Llisot creuen que en Rovelló se sent massa el centre del món i decideixen ignorar-lo durant uns dies. Això, i la broma que li fan en Mullat i la Sanda, fan que en Rovelló s'acabi creient que és invisible.

09:55 La brigada dels fossers - La clausura del cementiri
tancar

La clausura del cementiri

Sembla una epidèmia. Fa setmanes que no arriba cap mort al cementiri, per la qual cosa el Consell de Cementiris decideix tancar-lo. Els fossers no estan d'acord amb aquesta decisió, i tractaran d'enganyar l'inspector enterrant tot el que se'ls posi davant.

10:10 Info k
10:20 Un forat a la butxaca - Altres residus
10:30 Club Super3
10:30 La màgica Do-Re-Mi - La nova alumna és una aprenenta de bruixa?
tancar

La nova alumna és una aprenenta de bruixa?

L'Onpu Segawa, una jove estrella, arriba a l'escola de Misora. Es presenta a un càsting per fer d'actriu principal i, com que és aprenenta de bruixa, fa servir màgia prohibida per influir en la decisió del jurat, pensant que no li passarà res.

10:55 Espies de veritat - El dia de la mare
tancar

El dia de la mare

Avui és el Dia de la Mare. Les espies decideixen celebrar-ho portant les seves mares a un balneari de luxe. Quan són allà, s'adonen que les mares es comencen a comportar d'una manera molt estranya. Fins al punt que intentaran matar-les...!

11:20 La tata - The rosie show
11:42 La tata - Frieda needa man
12:10 Club Super3
12:10 Enigma - Els tèrmits i l'home de vidre
tancar

Els tèrmits i l'home de vidre

En Glazier, el constructor immobiliari més important de Summerfield, ha proposat d'enderrocar tots els edifidis de fusta de la ciutat per poder-la convertir en Glazierville, la ciutat de vidre. Creus que el podran aturar entre l'alcalde i l'Enigma?

12:35 El xou de la granota - Cap. 55 La classe del xou de la granota
tancar

Cap. 55 La classe del xou de la granota

Avui en Fred, el fill del president, ha de preparar una xerrada per la classe de biologia i no sap ni com posar-s'hi. Qui l'hi pot donar un cop de mà? El científic, és clar! El president en persona li ha demanat que ajudi el seu fill a treure un excel·lent! La xerrada serà sobre la granota, però hi ha un altre alumne que s'ha colat a la classe. Pot ser que tingui forma de fura...?

12:50 Megaman, el ciberguerrer - La porta de xips de combat
13:15 Hattori el ninja - Gis. és un gos ninja / Kan. no li agrada sortir al car
13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - La cacofonia de l'Stradivarius. Coda
tancar

La cacofonia de l'Stradivarius. Coda

En Conan ha deduït que els suposats accidents de casa de la Hasuki en realitat són assassinats en sèrie planejats amb molta intel·ligència. Però... i el mòbil dels crims? Doncs de vegades és una mica difícil trobar el mòbil d'un crim, sobretot si es remunta a coses que van passar fa més de trenta anys. Però segur que un stradivarius falsificat i un accident desafortunat hi tenen alguna cosa a veure...

14:09 El detectiu Conan - Un Kogoro borratxo de sake genuí. 1a part
tancar

Un Kogoro borratxo de sake genuí. 1a part

En Kogoro serà el convidat especial del desè aniversari de Nichiuri TV, i la Ran i en Conan l'acompanyen al programa. Allà, per quedar bé, en Kogoro fa propaganda del sake genuí que s'elabora a Kagoshima, el "Satsuma". En Kogoro està tan entusiasmat que l'endemà, la gent de Kagoshima el convida a visitar la destil·leria on es fa el famós licor. Un cop allà, però, comencen a passar coses estranyes...

14:35 Viewtiful Joe - El combat decisiu a la base de Jadow!
15:00 Maison Ikkoku - El somni d'una nit d'estiu? Pot ser, que en Godai ja tingui feina?
tancar

El somni d'una nit d'estiu? Pot ser, que en Godai ja tingui feina?

Amb la pobra formació que arrossega no hi haurà manera que en Godai trobi feina sense alguna recomanació. I resulta que podria ser que la Yagami tingués la clau de l'èxit. Però aconseguirà ficar els peus en una nova feina, en Godai, o només en una de les noves trampes de la noia?

15:25 One piece - Aventura a l'illa de l'aigua. Cap a les drassanes gegants
tancar

Aventura a l'illa de l'aigua. Cap a les drassanes gegants

En Ruffy, la Nami i l'Ussop arriben a l'illa de les drassanes. Quan passen pel districte de les botigues, hi veuen molta gent que porta màscares de carnaval, La Robin i en Chopper, justament, també han baixat a terra ferma i, mentre fan un volt per aquest barri de botigues, un home emmascarat passat pel costat de la Robin i murmura: "CP9"! La Robin es posa d'allò més nerviosa, però les coses estranyes no s'acaben aquí perquè un grup d'homes també ataca en Zoro que s'havia quedat a bord del Going Merry per vigilar-lo.

15:50 Freqüència 04
16:15 Samantha ups!
16:20 Babylon 5 - Meditacions a l'abisme
17:00 Curiositats del món animal - A pescar
17:05 Món salvatge - L'ós gris
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 La Franny i les sabates màgiques - Festa Fais Do Do
tancar

Festa Fais Do Do

Avui unes botes duran la Franny als pantans de Florida, on hi coneixerà en Zydeco, un caiman que és tan tímid que no para d'inventar-se excuses per no haver d'anar a la festa Fais Do Do. En Gumbo també hi ha convidat la Franny, que té moltes ganes d'anar-hi: hi haurà un munt de menjar, es faran un tip de ballar... i en Zydeco ens deixarà tots amb un pam de nas! No t'ho perdis!

17:35 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia s'ha quedat tan al·lucinada quan ha sentit en Carles i en Marcel aprenent castellà, que ella no vol ser menys. Fins i tot diu que se'n vol anar a Espanya ara mateix, a aprendre castellà! I si no pot, farà el seu propi país: Laialàndia! S'haurà d'inventar el seu menjar, la seva música... i la seva llengua! Vols saber com parlen els de Laialàndia?!

17:50 Una mà de contes - No sóc una paleta
18:05 Club Super3
18:05 Els petits fantasmes - Aventures glaçades
tancar

Aventures glaçades

Ja fa dies que fa una calor insuportable. La font del jardí s'ha assecat i al castell s'han quedat sense aigua. L'única manera que tenen els Petits Fantasmes de refrescar-se és bevent llimonada amb gas ben glaçada. Però és clar, amb tant gas, han començat a flotar i han acabat dins de la cova de l'oncle Federico i el seu pingüí, un animaló molt especial!

18:15 Mila - El marit de la bruixa
tancar

El marit de la bruixa

La Mila avui t'explicarà la increïble història d'en Gildas, el marit de la bruixa Enora, un home que no desconfiava mai de res. De fet, no sospitava ni que la seva estimada esposa fos una bruixa. Resulta que un dia va sortir per investigar les catàstrofes que estaven provocant una colla de bruixes malfactores... i no diries mai què es va trobar. No t'ho perdis!

18:20 Els increïbles germans Adrenalini - Els visitants de la venjança
tancar

Els visitants de la venjança

Amb l'esperança de poder-se escapar de vacances, l'Enk s'ha construït el seu propi substitut, el RoboEnk; d'amagatotis dels seus germans, és clar. Però les vacances no comencen amb gaire bon peu. D'entrada, un OVNI l'ha capturat... i no sembla pas que se'l vulguin emportar a Hawaii! Pot ser que es quedi perdut per l'espai... per sempre?!

18:35 Doraemon - 1ª Hist.: El pescanúvols. 2ª Hist.: L'ombra guerrera
tancar

1ª Hist.: El pescanúvols. 2ª Hist.: L'ombra guerrera

En Nobita es queixa que no el deixen mai tranquil. La mare no li deixa fer la migdiada, li fa endreçar l'habitació, el fa estudiar... I mentrestant, en Doraemon dorm com un tronc dalt d'un núvol. I si es canvien els papers?! Per cert, avui en Gegant té ganes de jugar als espadatxins i no hi ha ningú que li faci ombra... fins que arriba l'Ombra Guerrera d'en Nobita!

19:00 Equip Galaxy - Conferen-tació!
tancar

Conferen-tació!

La desaparició de diversos alienígenes just abans de la celebració de la Conferència de Pau Intergalàctica, ha fet que en Kirkpatrick hagi enviat dos equip a investigar. Aviat descobriran que tot plegat és cosa d'un científic extraterrestre que vol crear un superalienígena per aturar la conferència. Però, qui hi ha, en realitat, darrere del científic?!

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 One piece - La família Franky i el senyor Iceberg
tancar

La família Franky i el senyor Iceberg

En Ruffy, la Nami i l'Usopp han aconseguit 300 milions de "bellies" a canvi d'una part de l'or del seu tresor, i es dirigeixen cap a les drassanes. Allà hi coneixen l'Iceburg, l'alcalde de Water 7, que també és el director de les grans drassanes de l'illa. L'Iceburg accepta reparar el Going Merry i s'ofereix per ensenyar les drassanes a en Ruffy. Però de sobte, l'Usopp s'adona que les dues maletes amb els diners han desaparegut, i veu uns homes que s'allunyen amb ells damunt d'un "Yagara Bull"...

20:05 Get Backers - Recuperar els braços de la deessa
20:30 Samantha ups! - La cacera
20:35 Joves fora de serie - Agafant les regnes
tancar

Agafant les regnes

La Judit va començar a anar al centre Carriegos per aprendre a muntar a cavall. Allà va coincidir amb grups que feien hipoteràpia i s'hi va interessar. Com podrien ajudar els cavalls a persones que tenen discapacitats físiques o psíquiques? Ara no només ho sap, també col·labora en aquestes teràpies fent de monitora. Perquè està del tot convençuda que els cavalls són molt més que una distracció.

20:45 La tata - Me and mrs. joan
21:07 La tata - The taxman cometh
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1737
tancar

Cap. 1737

Torna la Lydia, la germana d'en Marc, i el fa reaccionar. S'activa el pla d'en Sergi i en Iago, però en Radovan és massa llest per deixar-se atrapar. Sap on pot fer mal a en Iago... En Fidel i la Patrícia, cada cop més propers, queden per anar plegats a una exposició. En Paco continua fent progressos amb la monitora del gimnàs. El senyor Felip demana la revenja a la Roser. La Lara s'ha quedat sola i li falta temps per fer venir la Vicky.

22:00 Estació d'enllaç - Un negoci fabulós
tancar

Un negoci fabulós

La relació del Manel i la Teresa es retroba en un desenllaç commovedor mentre a l'estació regna la picaresca.

22:52 Estació d'enllaç - + info
tancar

+ info

EL MARTIRI DE L'ÀNGEL La marxa ara definitiva del Manel es veu enterbolida per una tragèdia.

23:55 El meu heroi - Cap. 7
tancar

Cap. 7

Els pares de la Janet estan convençuts que George no hi toca i ella decideix explicar-los qui és en realitat, cosa que en lloc de resoldre l'assumpte encara provoca més problemes. Els ultronians també fan de les seves en aquesta temporada: un enemic, una exnòvia de fa molts i molts anys i fins i tot el cosí Arnie, que roba les Joies de la Corona. La Janet queda embarassada i en George li infon superpoders per protegir la criatura. El temps de gestació ultroniana és només de sis dies o sigui que la parella s'ha d'afanyar a casar-se abans no neixi el nen.

00:23 El meu heroi - Cap. 8
tancar

Cap. 8

En George aixafa la guitarra als pares de la Janet quan, enmig d'una representació nadalenca amateur, crida a plens pulmons que tot plegat és una farsa. La Janet creu que si els explica que en George en realitat és en Termoman, apaivagarà la seva fúria. Tot i que ara els pares sí que se l'estimen, se'ls complica la vida per una altra banda quan tothom se n'assabenta, sobre tot quan la Sra. Raven pretén oferir-li el seu cos.

00:55 Mar de fons - Documents
tancar

Documents

La Judit i les impressions oposades que desperta provoquen que el Carles es distanciï de la seva família. La Montserrat vol que l'Eva li expliqui tot el que ha descobert sobre la Judit. La Jana continua sense fer el menor cas del Francesc i de la seva maqueta. El Ferran, la Mireia i el Jordi planegen anar a un concert. La Laura no sap si hi anirà. Les coses entre el Ramon i l'Amèlia no milloren, malgrat tots els esforços d'ell.

01:45 Beverly Hills - El casament
02:31 Beverly Hills - L'endemà al matí
03:10 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam i Elizabeht comparteixen els seus sentiments per Gabriella i Christophe. Laurent veu, finalment, que Gabriella no serà mai més la nena del pare.

03:35 Riviera - + info
tancar

+ info

Marguerite s'ofereix per ajudar Ghislaine a comprar la casa dels seus somnis a canvi que accepti convèncer Daniel que deixi el departament de policia. Sybella fa una escena al cafè Bernardo.

04:00 Mar de fons - Documents
tancar

Documents

La Judit i les impressions oposades que desperta provoquen que el Carles es distanciï de la seva família. La Montserrat vol que l'Eva li expliqui tot el que ha descobert sobre la Judit. La Jana continua sense fer el menor cas del Francesc i de la seva maqueta. El Ferran, la Mireia i el Jordi planegen anar a un concert. La Laura no sap si hi anirà. Les coses entre el Ramon i l'Amèlia no milloren, malgrat tots els esforços d'ell.

04:55 El cor de la ciutat - Cap. 1737
tancar

Cap. 1737

Torna la Lydia, la germana d'en Marc, i el fa reaccionar. S'activa el pla d'en Sergi i en Iago, però en Radovan és massa llest per deixar-se atrapar. Sap on pot fer mal a en Iago... En Fidel i la Patrícia, cada cop més propers, queden per anar plegats a una exposició. En Paco continua fent progressos amb la monitora del gimnàs. El senyor Felip demana la revenja a la Roser. La Lara s'ha quedat sola i li falta temps per fer venir la Vicky.

05:30 Beverly Hills - El casament
06:16 Beverly Hills - L'endemà al matí