Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 PLAN
09:00 En Paul Merton a la Xina
09:50 La conquista del Brasil - Els pioners
10:15 Els últims espais verges - El regne dels pops gegants: la Colúmbia Britànica
tancar

El regne dels pops gegants: la Colúmbia Britànica

A la costa de la Colúmbia Britànica, a l'oest del Canadà, tant la temperatura de l'aigua com l'abundància de nutrients, estrelles de mar, anèmones i cargols, han fet que el pop gegant s'hagi convertit en l'indiscutible rei del món submarí de la zona. Només a vegades els fa ombra un caçador més gran que ells, l'orca, però quan els pops s'organitzen en una partida de caça no acostumen a fallar.

11:10 Corals amenaçats - Les Maldives i l'oceà Índic
tancar

Les Maldives i l'oceà Índic

els esculls coral·lins són una font valuosíssima de divises per les illes. No obstant això, els beneficis van més enllà dels guanys de la indústria turística. Els esculls també són importants perquè actuen de trencaones natural i protegeixen les illes de l'arribada d'un tsunami. Aquí, l'amenaça que pateixen els esculls representa una problema nacional que cal afrontar tant per part de l'estat com de la societat civil. El programa analitza el ventall de mesures proteccionistes que s'estan duent a terme.

12:05 Invasió - Hotel califòrnia
tancar

Hotel califòrnia

Lady Lumina manté Elroy Dunn en un estat d'al·lucinació permanent.

12:55 Zona de ball - Zona de ball especial Nadal
13:55 Zona zàping - Zona zàping
14:15 Tot un món - + info
tancar

+ info

Capoeira na roda És dansa, lluita, sentiment i tradició. La capoeria és una expressió cultural procedent del Brasil que presenta diferents facetes. Amb motiu del Festival Brasil Noar, diversos grups i mestres de capoeira de Catalunya s'han reunit a l'Espai Palmarès de Barcelona per practicar una roda. Entre ells trobem Gabriel Torres, conegut al món de la capoeria com a contramestre Papagaio.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Papa cangur
tancar

Papa cangur

Es tracta d'una comèdia que explica la història de Charlie i Phil, dos companys de feina que es queden a l'atur després d'haver fracassat una campanya publicitària seva. Els dos homes s'han de quedar a casa i treure els seus fills de l'acadèmia privada on estudiaven perquè l'economia de les famílies no pot sostenir aquesta despesa. Com que no tenen gaires opcions de feina a la vista i s'adonen que saben tenir cura dels seus nens, munten un negoci junts: faran de cangurs per als fills d'altres famílies.

17:25 Documentals - ENTRENANT LA PERFECCIÓ
tancar

ENTRENANT LA PERFECCIÓ

L'equip espanyol de natació sincronitzada va fer història a Roma. A Roma van guanyar el seu primer títol mundial i el seu primer or. I a Roma la Gemma Mengual es va consolidat com la millor nedadora de tots els temps. La barcelonina té més medalles mundials que altres estrelles internacionals de la natació com Michael Phelps o Mark Spitz. La Gemma és la cara més visible, la més mediàtica, d'un equip que formen 13 nedadores. Un equip de TV3 va conviure una setmana amb elles, abans d'aquest Mundial, amb la intenció d'esbrinar com es prepara un equip campió.

18:00 Just for laughs
18:30 Concert de Sant Esteve - Concert de Sant Esteve 2009
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Pel·lícula - El vol del Fènix
tancar

El vol del Fènix

Un avió s'estavella al desert de Mongòlia. Els supervivents s'enfronten a les dures condicions climàtiques, a la manca de provisions i a la nul·la esperança d'un rescat. A mesura que el temps passa, l'única idea que tenen per poder sobreviure és gairebé un impossible: construir un nou avió amb les peces que no van quedar danyades en l'accident.

23:50 Pel·lícula - La casa de les dagues voladores
tancar

La casa de les dagues voladores

La Xina, any 859 a.c. La dinastia Tang està en declivi, tot i que havia estat un dels imperis més poderosos del país. L'emperador actual és un incompetent i dins del govern hi ha molta corrupció. El malestar del poble es manifesta a través de tota una colla d'exèrcits rebels, el més prestigiós dels quals és "La casa de les dagues voladores".

01:50 Pel·lícula - L'assassinat de Richard Nixon
tancar

L'assassinat de Richard Nixon

La pel·lícula, basada en fets reals, explica la història de Samuel Bicke, un venedor de mobles d'oficina que, endut pels seus rígids principis i per tota una vida de fracassos i decepcions, va tramar un complot per assassinar Richard Nixon.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:30 Ritmes poprock
08:00 Ritmes col·leccions
08:35 Ritmes cat
09:05 De prop - Pau riba i jordi pujol
tancar

Pau riba i jordi pujol

En Pau Riba i en Jordi Pujol van gravar, ara fa 30 anys, una sèrie de cançons que van veure la llum en format single. Membres del "Grup de folk", en Pau i en Jordi han reeditat ara aquelles cançons en un disc compacte (Joguines d'època i capses de mistos. Inicis no nicis) en què recuperen grans cançons, com ara "Taxista", "Jo penso en tu", "En Pere Gallerí", "El bon caçador"... Aquestes cançons són la base d'aquest concert, una posada en escena en què les joguines creen un ambient màgic incomparable.

10:05 Totes aquelles cançons - 1970-1972: Cabaret d'esquerres
tancar

1970-1972: Cabaret d'esquerres

El programa d'avui recull l'activitat d'un grup d'intel·lectuals i artistes aplegats a la sala Bocaccio, de Barcelona, amb el sobrenom de "Gauche Divine", terme de clares referències sartrianes inventat per Joan de Sagarra en les seves cròniques al TeleXprés de l'època. Joan Manuel Serrat, Enric Barbat o Guillermina Motta són alguns dels cantants que van mantenir més contacte amb el grup.

10:35 Sputnik - + info
tancar

+ info

El punk el van posar en marxa bandes com The Ramones i The Sex Pistols, però la cultura del punk no va desaparèixer amb ells. Aquest és el punt de partida del documental "Punk's not dead". La segona part de "Punk's not dead" d'avui arrenca amb la lluita per la supervivència dels grups més veterans i arriba fins a bandes actuals tan populars com My Chemical Romance o Good Charlote. El seu èxit planteja una pregunta: què és l'autèntic punk?

11:25 RITMES
11:25 Ritmes.cat - Hit parade
11:50 TR3S C
12:00 Caminant entre dinosaures: Terra de gegants - Caminant entre dinosaures: Terra de gegants
12:30 quèquicom - L9. Un metro únic al món.
tancar

L9. Un metro únic al món.

Trens sense conductor i túnels de dos pisos, en l'obra d'enginyeria més complexa de la història de Catalunya. El sistema de construcció de la línia 9 del metro de Barcelona és únic al món. Una de les seves grans singularitats és l''automatisme dels combois, que funcionaran sense conductor, teledirigits des d'un centre de control. "Quèquicom" viatja al subsòl de Barcelona a bord d'una de les màquines més sofisticades que hi ha al planeta: una tuneladora.

12:55 Karakia - Geografia criolla-1
tancar

Geografia criolla-1

La Cecília és de Veneçuela i en aquest capítol la vam acompanyar a una escola del Poble-sec mentre ensenyava als alumnes a fer arepas, un dels mites gastronòmics de Veneçuela. Les arepas admeten mil farciments. Amb pollastre i alvocat reben el nom de reina pepeada. Veurem com la prepara la Yracelis, una advocada que fa un programa sobre temes d'estrangeria al Canal Latino, una emissora de televisió que hi ha a Sabadell.

13:35 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" s'ocuparà del llibre digital. El programa econòmic del 33 aprofundirà en el coneixement i possibilitats d'aquesta innovació tecnològica, ja que les grans empreses del sector editorial treballen en l'edició de continguts que es puguin llegir a les pantalles. Tot i això, hi ha dubtes sobre la viabilitat del llibre digital i la pregunta de difícil resposta és saber si s'acabaran convertint en una eina imprescindible a les llars.

14:00 L'Ànima del 33 - REPORTATGE SPANISH MOVIE
14:05 La vida secreta del rellotge biològic - La vida secreta del rellotge biològic
tancar

La vida secreta del rellotge biològic

Des del dia que naixem fins que expirem, les nostres vides estan regulades per tota una sèrie de rellotges. Els nostres òrgans principals tenen el seu propi mecanisme i marquen les hores dins els nostres cossos. En aquest reportatge descobrirem per què els nens acostumen a néixer a primera hora de la matinada, o per què hi ha més atacs de cor entre les 8 i les 10 del matí. Així doncs, si voleu dormir més, millorar la vostra dieta o aconseguir que l'exercici que feu sigui més efectiu, estigueu atents a aquest programa.

15:00 Planeta Terra
15:00 Els set campions de l'Àfrica - Els set campions de l'Àfrica
tancar

Els set campions de l'Àfrica

A la riba nord de Sand River, a la reserva de Mala-Mala Game, Sud-àfrica, viuen set magnífics animals en una zona de la mida de l'illa de Manhattan. Els hem seguit durant 24 hores per donar a conèixer les amenaces invisibles que els uneixen en un drama quotidià interminable. Cada animal té els seus punts forts i febles, però veure'ls en acció sempre resulta impressionant. Durant un dia i una nit hem presenciat com tracten amb els seus veïns, com vigilen el seu territori i sotgen la mateixa presa, com arrisquen la vida i interactuen cautelosament o s'eviten els uns als altres. Aquests animals increïbles, però, tenen tots el seu taló d'Aquil·les i, en ocasions, el nostre relat inclou una lluita per la supervivència, de la mateixa manera que qualsevol altre animal de la vida salvatge a l'Àfrica. Per a aquests set magnífics animals no hi ha dinar gratuït. Alguns en pagaran el preu més alt i altres seran ells mateixos el dinar. Aquí no hi ha lloc per pusil·lànimes: aquesta és una història de poder, confiança, fam, desesperació i eufòria, una aventura inoblidable.

15:50 Empaitant cavalls salvatges - Empaitant cavalls salvatges
tancar

Empaitant cavalls salvatges

És un documental que parla de la bellesa. Robert Dutesco, el fotògraf de moda i de roba interior més important de Nova York, es dedica a retratar la bellesa humana. La seva obra apareix a les portades de moltes revistes importants. Però des de petit, ha tingut una passió artística molt especial: els cavalls salvatges corrent amb llibertat per les dunes. Aquest documental ens parla d'una batalla èpica per la supervivència, documentada per l'habilitat artística i la dedicació d'un fotògraf.

16:40 Secrets de la natura - Els falcons de Toronto
17:05 Batecs de natura
17:15 Marilyn: les últimes sessions
18:01 Marilyn: les últimes sessions
18:50 Circ Cric, 35 anys de Tortell Poltrona - CIRC CRIC, 35 Anys de Tortelll Portrona
tancar

CIRC CRIC, 35 Anys de Tortelll Portrona

El 33 emet l'espectacle del Circ Cric i Tortell Poltrona "Els racons de la memòria: 35 anys fent el pallasso". L'espectacle es fonamenta en un repàs de la trajectòria del Circ Cric i ofereix una tria dels números que han fet història, els més recordats i els més emocionants. En definitiva, un recorregut pels números que han convertit el Tortell Poltrona en un dels pallassos catalans amb més projecció nacional i internacional.

20:55 Tot un món - Mosquit, mosquit, mosquit!
tancar

Mosquit, mosquit, mosquit!

El mosquit que transmet la malària és una realitat quotidiana al Senegal i a altres països de l'oest d'Àfrica. Cada 30 segons provoca la mort d'un nadó o d'una dona embarassada. Aquesta és la tesi principal de l'últim documental del director Moussa Touré, que cada any ve a Barcelona convidat per la Mostra de Cinema Africà. Touré és també l'artífex de la col·laboració cinematogràfica entre alumnes de la seva escola de Dakar i alumnes de l'escola ESCAC de Terrassa.

21:00 Tot un món - Irènia
tancar

Irènia

Irènia és un grup de professionals i docents que treballen pel coneixement de les diferents cultures i les desigualtats del món. Ho fan a les escoles amb jocs i contes per a infants. En Yorgos Konstantinou és un dels membres d'Irènia. El veurem al taller "L'oli de contes", que parla sobre la solidaritat i el respecte a la diferència a través de contes escenificats.

21:05 Nydia - + info
tancar

+ info

Circ musical amb l'Always Drinking Marching Band & El misteri de les danses I músiques de l'Antic Egipte Encetem el programa amb un reportatge que aquests dies es pot veure al circ La Vela de Vilanova i la Geltrú. L'Always Drinking Marching Band, una de les fanfares més potents del país, han muntat un espectacle en què combinen música i circ. La professora Maria Isabel Panosa ens convida a endinsar-nos en el misteri de les danses i músiques de l'Antic Egipte. Amb el coreògraf Toni Gómez ha preparat un espectacle que, en clau contemporània, ens trasllada fins a la màgia ritual de les danses i les músiques. Notícies, novetats discogràfiques i l'agenda d'actes que no et pots perdre.

21:30 Loto 6/49
21:35 Pere i el llop - Pere i el llop
22:10 Sala 33 documental - Cravan vs Cravan
00:35 Filmoteca 33. Cicle Billy Wilder - Irma, la douce
tancar

Irma, la douce

Nestor Pitou és acomiadat de la policia de París a causa d'una desafortunada batuda de prostitutes a Les Halles. Nestor torna a aquest barri, vestit de paisà, i es converteix en el protector d'una prostituta, Irma, després d'haver-la alliberat del seu macarró, el temible Hipòlit. Enamorat d'Irma, Nestor no vol haver de compartir-la amb ningú i, per això, es disfressa d'un lord anglès que compra la companyia exclusiva d'Irma. Aquest estratagema li resulta molt car i Nestor ha de treballar durament com a camàlic. A més, acaba sent presoner del seu doble i no troba cap més sortida que "matar-lo".

02:50 Clàssica - Ainhoa Arteta a Girona
tancar

Ainhoa Arteta a Girona

Concert enregistrat a l'Auditori del Palau de Congressos de Girona el 28 d'abril de 2009. Dins de l'any commemoratiu del centenari de la mort d'Isaac Albéniz, la soprano Ainhoa Arteta, nascuda a Tolosa, Guipúscoa, acompanyada de l'Orquestra de Cadaqués, dirigida per Gianandrea Noseda, interpreta sis magnífiques cançons, amb text en italià, d'Isaac Albéniz, i quatre tonadilles d'Enric Granados, que canta des del principi de la seva carrera. Aquestes cançons han estat arranjades per Albert Guinovart.

03:40 Nydia - + info
tancar

+ info

Circ musical amb l'Always Drinking Marching Band & El misteri de les danses I músiques de l'Antic Egipte Encetem el programa amb un reportatge que aquests dies es pot veure al circ La Vela de Vilanova i la Geltrú. L'Always Drinking Marching Band, una de les fanfares més potents del país, han muntat un espectacle en què combinen música i circ. La professora Maria Isabel Panosa ens convida a endinsar-nos en el misteri de les danses i músiques de l'Antic Egipte. Amb el coreògraf Toni Gómez ha preparat un espectacle que, en clau contemporània, ens trasllada fins a la màgia ritual de les danses i les músiques. Notícies, novetats discogràfiques i l'agenda d'actes que no et pots perdre.

04:05 Rodasons
04:30 Batecs de natura - El barb cua-roig
04:35 El món perdut de la Gran Bretanya
05:00 RITMES
05:00 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Glissando, Pep Sala, Josep Puntí, Albert Pla, Gerard Quintana, Estopa, Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Manel, Cram, Espart, Albert Fibla, Lax¿n¿busto, La increïble història de Carles Carolina, Joan Miquel Oliver, El perir de cal Eril, Plouen Catximbes, Abus, The Gruixut's i Ramon Sailo.

05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: Fito y Fitipaldis, Ariel Rot, La cabra mecànica, Gari, Manu Chao, David Demaria, Feliu Ventura, Alondra Bentley, Scissors for lefty, Yeah yeah yeahs, Prin¿ la la, Jeremy Enigk, El Moya, Raül y trio miniña, i Miau miau.

06:50 Ritmes concert - RITMES CONCERT "LEONARD COHEN LIVE IN LONDON" 1 PART
tancar

RITMES CONCERT "LEONARD COHEN LIVE IN LONDON" 1 PART

"Ritmes Concert" estrena la primera part del concert amb què Leonard Cohen va obrir la seva gira l'any passat a l'O2 Arena de Londres, una actuació que suposava el retorn als escenaris després de 15 anys d'un dels artistes més respectats del món de la música. La nit de l'1 de gener, el programa n'oferirà la segona part. Pocs artistes han arribat a aconseguir el respecte, l'admiració i la consideració que té el canadenc Leonard Cohen. Aquest etern seductor ha estat capaç de construir una carrera musical, que sembla més la d'un escriptor i poeta que no pas la d'un músic dins el circ del rock. Onze discos en estudi i onze llibres (entre poesia i prosa) fan de Leonard Cohen un dels escriptors de cançons més sòlids de la cultura del pop de la segona meitat del segle XX. El 2008, amb gairebé 74 anys,Leonard Cohen va tornar a pujar als escenaris després de 15 anys. Amb un nou grup, en què hi ha l'aragonès Javier Mas, un gran guitarrista format en l'escena barcelonina, Leonard Cohen repassa el millor de la seva carrera. Aquest divendres (25 de desembre i divendres que ve: 1 de gener) "Ritmes concert" ofereix el concert amb què es va reestrenar en directe, el 17 de juliol del 2008, en el O2 Arena de Londres. "Live in London" és també el títol del doble CD que va editar, així com del DVD que recull el concert sencer d'aquella nit màgica en què Leonard Cohen va demostrar que la seva música és capaç de superar el pas del temps, les modes i les tendències. "Live in London",com comprovareu, és un concert extraordinari.

Progrmació BD ....
07:00 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
07:30 Zoe Kezako - Cap. 35 Bon vent!
tancar

Cap. 35 Bon vent!

Després d'haver destrossat en Super Duper en una cursa de patins, la Zoe ja està preparant la festa per celebrar-ho. A mitja festa, però, arriba una notícia que els cau a tots com un gerro d'aigua freda: en Super Duper se'n va a viure a una altra ciutat! Li hauran de fer una festa de comiat. Però, i la de la Zoe?! Ella no es pensa pas quedar sense la seva festa!

07:41 Zoe Kezako - Cap. 36 El bumerang
tancar

Cap. 36 El bumerang

La Dallonses acaba de tornar de viatge d'Austràlia i, de regal, li ha portat un bumerang a la Zoe. Però encara que sembli increïble, també n'ha portat un altre per en Super Duper, que l'hi havia demanat abans d'anar-se'n. L'única pega és que en Super Duper és un geni amb el bumerang. I en Valentine li ha demanat a la Zoe que li ensenyi a tirar-lo! No li pot pas dir que no en sap!

07:55 mic 3
07:55 La Franny i les sabates màgiques - L'esquirol despistat
tancar

L'esquirol despistat

Avui uns esclops foradats portaran la Franny al jardí més gran que ha vist mai. Allà hi coneixerà l'Olivia, una esquirol que fa temps que guarda glans, però que no se'n recorda on les ha deixades. Les ha de trobar abans que arribi el fred, però és tan despistada que no hi ha manera. La Franny segur que l'hi pot ajudar, i l'Alex encara més! No t'ho perdis!

08:05 Figures - Els tres peixos gat
08:15 Claude, l'entremaliat - Cap. 19 Fotos
tancar

Cap. 19 Fotos

D'una de les coses que s'ha adonat el Claude, de la seva nova llar, és del munt de fotos que hi ha a tot arreu. Avui ha anat a casa del Boris, que també és plena de fotos, i el seu amic li ha regalat, precisament, un marc de fotos. Ara hi haurà de posar una foto de la cosa que li agradi més. L'àvia li deixarà la seva càmera, però l'elecció no serà gens fàcil!

08:35 LMN'S
08:35 LMN'S
09:05 Creature comforts - La monarquia
tancar

La monarquia

Què passa si un elefant indi entra al palau de Buckingham? Per què voldrien els corbs reials que la reina trobés una feina com Déu mana? Quina opinió tenen els gossos d'atura de la col·lecció de la reina? I com li va, a la flora del jardí reial, això d'haver d'escoltar el príncep Carles? Monàrquics i republicans agrupats sota la bandera de la Gran Bretanya.

09:13 Creature comforts - Magnetisme animal
tancar

Magnetisme animal

Com s'ho fa un pobre hàmster per trobar parella? Per què les rates s'exciten menjant entrepans? Què passa si un gos d'atura reial s'enamora d'un gos de carrer? I què fa que un porc trobi sexy un altre porc? Tota una colla de romàntics empedreïts ens revelaran l'art de la seducció i els perills d'enamorar-se.

09:25 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Unes obres al clavegueram de la ciutat podrien fer que es descobrís el secret del Club dels Caçamonstres, i la nau espacial que tenen enterrada a sota del jardí de la Cathy! Més que res perquè els treballadors són àliens que tenen com a objectiu acabar amb el Club! A més, hi ha una llegenda que diu que pel clavegueram hi volta un fantasma!

09:55 Caçadors de dracs - El provocador de naufragis
tancar

El provocador de naufragis

Una tempesta ha sorprès en Gwizdo i en Lian Chu mentre tornaven de cacera amb el Sant Jordi i han anat a parar a una illa desconeguda. Quan es desperten, s'adonen que el Sant Jordi ha desaparegut i que l'illa està habitada per una colla de comerciants molt rics, però que tenen un problema: són presoners d'un drac molt malvat! Els nostres herois ja tornen a tenir feina!

10:18 Caçadors de dracs - L'illot del tresor
tancar

L'illot del tresor

La Zoria, enamorada d'en Malo, el pirata, i mestressa d'un drac gegant capaç de tibar tot un vaixell, ha demanat a en Gwizdo que els llegeixi el mapa d'un tresor. La intenció és trobar-lo i repartir-se'l, però en Malo té altres plans pels nostres amics... i fins i tot per la seva estimada Zoria i el seu drac! En Lian Chu ja ho deia, que no ho veia gens clar...

11:00 El detectiu Conan - L'angle mort del karaoke. Primera part
11:24 El detectiu Conan - L'angle mort del karaoke. Segona part
12:00 Inuyasha - La seducció de la bella misteriosa
tancar

La seducció de la bella misteriosa

La Sango i en Miroku investiguen una princesa dimoni que es dedica a prendre la joventut als nois.

12:31 Inuyasha - Tot va passar a la nit de l'Arcàdia (1)
tancar

Tot va passar a la nit de l'Arcàdia (1)

La Sango marxa per arreglar el Hiraikotsu, i l'Inuyasha i els altres es troben amb un arbre demoníac que s'alimenta d'humans per poder produir la fruita de la immortalitat. El dimoni els atrapa a tots, i a sobre és nit de lluna plena, que és quan l'Inuyasha es torna humà.

13:01 Inuyasha - Tot va passar a la nit de l'Arcàdia (2)
tancar

Tot va passar a la nit de l'Arcàdia (2)

La Sango marxa per arreglar el Hiraikotsu, i l'Inuyasha i els altres es troben amb un arbre demoníac que s'alimenta d'humans per poder produir la fruita de la immortalitat. El dimoni els atrapa a tots, i a sobre és nit de lluna plena, que és quan l'Inuyasha es torna humà!

13:10 15 love - Cops d'efecte
tancar

Cops d'efecte

La Megan i en Sebastien han estat seleccionats per assistir al prestigiós torneig de Hamsteads. Tant l'Squib com l'Adena s'han quedat sorpresos de no ser ells, els escollits. El que està clar és que de vegades la vida t'envia cops d'efecte, i la notícia que rebran avui els alumnes de l'Acadèmia Cascadia, els marcarà per tota la vida.

13:33 15 love - Recuperació
tancar

Recuperació

Un mes després de la tràgica mort de la Megan i en Sebastien, l'Squib i l'Adena continuen sense aixecar el cap. L'Squib vol venjar la pèrdua amb en Cameron, fent servir la raqueta vella d'en Sebastien. L'Adena, d'altra banda, no vol que l'ajudi ningú, ni tan sols la Cody. El senyor Bates té clar que la clau és escollir-los uns bons companys d'habitació...

14:00 Creature comforts - Bon Nadal
tancar

Bon Nadal

Per què un gos guia empaita el porter d'una propietat? I què en pensen, del Pare Noel els rens? Per què als hàmsters els fan por els jocs de química? I què en pensen els ratolins, dels pastissos de carn? Tots els animals celebren el Nadal, no només els gossos.

14:10 Els Podcats - Cap. 24 Troll
tancar

Cap. 24 Troll

En Senzo s'ha convertit en un troll i no té ni idea de quant duren, aquests encanteris. La màgia amb trolls no és gens delicada, però quan funciona dura molt temps! La Gala té clar que han de trobar el contraencanteri abans del gran concert. Per cert, ho saps que hi ha tres menes de trolls actualment? Els Podcats te n'expliquen tots els detalls!

14:20 Els Podcats - Cap. 25 Tanc
tancar

Cap. 25 Tanc

En Mimo ha explicat a la Gala i a la Bella la millor estratègia contra els trolls, la tècnica del Tanc, és a dir, posar-se una súper armadura i anar carregat d'armes súper canyeres. L'únic problema és que els tancs són poc manejables i aviat les nostres amigues ho comprovaran de primera mà! Les teories d'en Mimo no són del tot certes...

14:30 Els Podcats - Cap. 26 Figures
tancar

Cap. 26 Figures

Avui en Mimo està decidit a demostrar-li a en Senzo què són les figures. Ell és de la teoria que per gaudir amb el monopatí només cal inspirar-te en els elements que t'envolten. La pega és que hi ha un superheroi voltant per la xarxa amb ganes de fer la punyeta... Prepara't, que avui va d'acrobàcies!

14:35 Quin cap, en Fred! - Cap. 16 Un conte de Nadal
15:05 La casa de la Dani - Cap. 10 Celebritat
tancar

Cap. 10 Celebritat

Avui la Dani, a més d'estar molt contenta perquè l'han nominat a un premi per la millor actriu, també està emocionada perquè veurà la Molly, una amiga seva que se'n va anar a Los Angeles a provar fortuna en el món de l'espectacle i, segons ella, no va fer mai res. Però, pot ser que es tracti de la Mo White, la famosa presentadora de televisió?!

15:35 Noies enamorades - Cap. 10 Les noies surten fins tard
tancar

Cap. 10 Les noies surten fins tard

En Greg ha fet públic que està enamorat de la Magda, la Nadine ha rebut una carta d'amor d'un admirador secret i l'Ellie... s'ha tornat a quedar sola, com de costum! El que no sap encara és que avui coneixerà en Russell, un noi de setze anys que li robarà el cor. El que sí que té clar és que l'amor ideal no existeix... O potser sí?!

16:00 Doraemon - Una guerra interestel.lar a les golfes
16:22 Doraemon - Qualsevol temps passat va ser millor
16:50 mic 3
16:50 Zoomix - + info
tancar

+ info

El Khepri es lleva sempre molt d'hora, així que surt el sol. Avui ha trobat una pila d'excrements d'elefant, n'ha recollit un tros i n'ha fet una pilota. La portarà rodant fins al seu niu. Quina feinada! Cada dia pot moure fins a dues-centes vegades el seu propi pes en pilotes d'excrements. T'imagines on ponen els ous, les femelles?! En Zoomix t'ho explica!

17:00 Pepa, la porqueta - Singlot
tancar

Singlot

Avui en Jordi s'ha menjat l'esmorzar massa de pressa i li ha vingut singlot. D'entrada, a la Pepa li fa molta gràcia, però quan veu que, per culpa del singlot, no poden ni jugar, decideix fer-li passar... a la seva manera! Saps com es pot fer passar, tu, el singlot? La Pepa té moltes idees, però a veure si encara l'acabarà agafant ella, el singlot!

17:05 Pepa, la porqueta - Les bicicletes
tancar

Les bicicletes

Avui en Daniel, la Rebeca, la Carina, en Pere i la Susanna s'han presentat a casa de la Pepa amb les bicicletes. I és que és tan divertit, anar en bicicleta! La Pepa explica als seus amics que en Jordi és molt petit i encara va en tricicle. Però la Pepa encara va amb rodetes, i tots els seus amics ja van sense! Ja saps què li toca, oi, avui, a la Pepa?!

17:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia té unes sabates vermelles brillants que són les millors del món. No les canviaria per cap altres, però resulta que ja li van petites. Com s'ho pot fer? El pare n'hi vol fer comprar unes altres, però ella diu que ni parlar-ne! Pot ser que se n'emprovi cent parells i que no n'hi agradi cap?! A veure quina una se n'empesca, aquest cop, en Carles...!

17:35 Una mà de contes - En Salvador i l'oca de nadal
tancar

En Salvador i l'oca de nadal

Aquesta història transcorre a Fuà, ciutat famosa per les oques. Allà hi vivia en Salvador, un nen que estava fart de menjar sempre la mateixa sopa, perquè a casa seva no tenien diners per a res més. Per Nadal era l'única ocasió que canviaven l'àpat. Un Nadal, però, en Salvador va tenir una idea genial...

17:45 Petites faules
17:50 Bali - Cap. 40 Hi ha una festa!
tancar

Cap. 40 Hi ha una festa!

En Bali i en Tito està molt contents, perquè saben que avui faran una festa al terrat de casa. Ells també voldrien ajudar a preparar-la, la festa, però no saben ben bé què fer. El pare no vol que l'ajudin a ajustar la càmera de fotos i la mare no els vol a la cuina, però els ha dit que rumiïn alguna cosa que puguin fer tots dos i que pugui agradar a tothom. Què podria ser?!

18:07 Bali - Cap. 52 Visca! És Nadal!
18:30 La llei de Ueki - La llei de l'anon fet Déu
tancar

La llei de l'anon fet Déu

L'equip d'en Ueki ha passat a la quarta fase, la darrera lluita de totes! Mentrestant, el combat entre en Margarette i el Rei Celestial sembla que no s'acaba mai, tot i els atacs de les armes divines de deu estrelles. Precisament, quan estan a punt de pactar un empat entre el món infernal i el món celestial, apareix l'Anon, amb ganes de vessar més sang!

18:54 La llei de Ueki - La llei de la quarta fase
tancar

La llei de la quarta fase

L'Anon, després de vèncer i cruspir-se el Rei Celestial, ha decidit que la quarta fase comença immediatament! El que aconsegueixi derrotar-lo, serà el guanyador! Però és clar, si no hi ha cap rival que el pugui vèncer, podrà dur a terme el seu pla de destruir tota la humanitat. En Margarette aturarà en Ueki, decidit a lluitar contra l'Anon. Amb quina intenció...?

19:25 One piece - El passat ocult
tancar

El passat ocult

La Nojiko comença a explicar la història del seu passat amb la seva germana, la Nami, i amb la seva mare adoptiva, Bellemere, que va morir per salvar les seves vides.

19:49 One piece - La causa de la Nami i la Bellemere
tancar

La causa de la Nami i la Bellemere

La Bellemere va salvar la vida de les dues germanes, la Nami i la Nojiko, se'n va fer càrrec i elles van ser la seva raó de viure, fins al dia de la seva mort.

20:15 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La platja
tancar

La platja

En Zuko, l'Azula, la Mai i la Ty Lee són a l'illa d'Ember de vacances, a casa de la Lo i la Li. La intenció és que es coneguin millor... D'altra banda, l'Aang i companyia s'hauran d'enfrontar a un enemic que sembla impossible de vèncer. Com el poden guanyar un paio que fa esclatar coses amb la ment?!

20:40 Avatar: l'últim mestre de l'aire - L'Avatar i el senyor del foc
tancar

L'Avatar i el senyor del foc

Dues aventures paral·leles de l'Aang i en Zuko els faran conèixer molt més bé els seus avantpassats. L'Aang ha d'entendre com va començar la guerra, si la vol acabar. La història d'en Roku amb el Senyor del Foc Sozin l'hi podria ajudar. D'altra banda, la història de la mort del besavi d'en Zuko, li revelarà el seu propi destí.

06:00 mic 3
06:00 Zoomix - + info
tancar

+ info

El Khepri es lleva sempre molt d'hora, així que surt el sol. Avui ha trobat una pila d'excrements d'elefant, n'ha recollit un tros i n'ha fet una pilota. La portarà rodant fins al seu niu. Quina feinada! Cada dia pot moure fins a dues-centes vegades el seu propi pes en pilotes d'excrements. T'imagines on ponen els ous, les femelles?! En Zoomix t'ho explica!

06:05 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia té unes sabates vermelles brillants que són les millors del món. No les canviaria per cap altres, però resulta que ja li van petites. Com s'ho pot fer? El pare n'hi vol fer comprar unes altres, però ella diu que ni parlar-ne! Pot ser que se n'emprovi cent parells i que no n'hi agradi cap?! A veure quina una se n'empesca, aquest cop, en Carles...!

06:15 Pepa, la porqueta - Singlot
tancar

Singlot

Avui en Jordi s'ha menjat l'esmorzar massa de pressa i li ha vingut singlot. D'entrada, a la Pepa li fa molta gràcia, però quan veu que, per culpa del singlot, no poden ni jugar, decideix fer-li passar... a la seva manera! Saps com es pot fer passar, tu, el singlot? La Pepa té moltes idees, però a veure si encara l'acabarà agafant ella, el singlot!

06:20 Pepa, la porqueta - Les bicicletes
tancar

Les bicicletes

Avui en Daniel, la Rebeca, la Carina, en Pere i la Susanna s'han presentat a casa de la Pepa amb les bicicletes. I és que és tan divertit, anar en bicicleta! La Pepa explica als seus amics que en Jordi és molt petit i encara va en tricicle. Però la Pepa encara va amb rodetes, i tots els seus amics ja van sense! Ja saps què li toca, oi, avui, a la Pepa?!

06:30 Els Fruittis - Un fruitti a parís
tancar

Un fruitti a parís

La Kumba i en Gaspatxo van a París. Allà hi coneixeran el jove Jean, que els ensenyarà els llocs més bonics de la ciutat. Durant el trajecte, en Gaspatxo s'enamora d'una bella pinya, a qui ajudarà a destruir una màquina construïda pel malvat Monus, amb la qual pretén contaminar les aigües potables de París.

Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Vampirs a l'internat - El desvetllament
21:27 Vampirs a l'internat - El costat fosc
21:45 Extres Coproduccions - Estrena (sèrie d'animació)
21:50 Pel·lícula - Primavera, estiu, tardor, hivern i... primavera (v.o.s)
tancar

Primavera, estiu, tardor, hivern i... primavera (v.o.s)

En un petit temple budista de Corea, un monjo vell fa de mestre a un nen amb la intenció d'educar-lo en la saviesa i la compassió a través de l'estudi i la disciplina. Anys més tard, el nen es converteix en un jove que descobreix l'amor quan una noia va al temple a demanar al mestre que la guareixi. El jove vol explorar la seva sexualitat i marxa del temple. Al cap d'un temps, però, després de passar moltes vicissituds, tornarà a buscar el seu mestre perquè l'ajudi a obtenir la redempció espiritual.

23:25 Quico (de l'1 al 26) - L'apartament
tancar

L'apartament

Tota la família conspira perquè en Quico compri un apartament. Per això la Filo li tira les cartes i li prediu que viurà al costat del mar, que tindrà problemes de salut i que lligarà. Misteriosament tot comença a fer-se realitat.

23:50 Laura
00:45 Nova ficció - Rigor mortis
tancar

Rigor mortis

El tiet Sebas, un home gran, amb una dosi d'egoisme important i que maltracta les persones i les coses que estima, entre les quals hi ha la seva dona, és pressionat per la cosina Suplici en qüestions d'herència, ja que en Sebas pretén fer donació dels seus calers a una residència de gats. Una sobtada visita de la cosina Suplici al tiet Sebas, farà que ell es faci passar per mort per evitar-la, un joc al qual troba gust, fins al punt de ser gairebé enterrat.

01:10 Lobster comedies
01:30 Clàssics del cinema - Oliver Twist (v.o.s.)
tancar

Oliver Twist (v.o.s.)

La mare d'Oliver, una pobra indigent, mor en el part i el nen creix en un orfenat, sense que ningú tingui cura d'ell. Un dia, amb els altres nens, Oliver demana més menjar i el fan fora de l'orfenat. Aleshores fa d'aprenent en una funerària però, tip de la seva vida miserable, decideix escapar-se i anar a Londres. Allà coneixerà el món de la delinqüència però també trobarà un home que li explicarà la veritat sobre la seva família.

03:10 Clàssics del cinema - Cita d'amor
tancar

Cita d'amor

En un vaixell, tornant d'Europa cap a Amèrica, Nickie Ferrante troba Terry McKay i s'enamoren. Ella està promesa amb el milionari Bradley i ell s'ha de casar amb la rica hereva Lois Clarke. Decideixen que, per fer possible el seu amor, han de trencar amb un passat de vida luxosa a costa d'altres i que se separaran sis mesos per trobar cadascun una feina que els faci autosuficients. Passat aquest temps es trobaran al cim de l'Empire State Building. Les coses els van bé: ella canta en un club nocturn i ell pinta quadres que es venen. El dia de la retrobada a l'Empire State, un cotxe atropella Terry i la deixa paralítica. Per això ella no fa res per retrobar Nicky, que se sent abandonat. Lentament, tots dos refan les seves antigues relacions, ella amb Bradley i ell amb Lois, fins que un dia coincideixen casualment en un teatre.

04:35 Lobster comedies
04:50 Clàssics del cinema - Ingenu i afortunat (v.o.s.)
tancar

Ingenu i afortunat (v.o.s.)

Bertie s'ha enamorat d'Agnes, la fillola del seu pare, el milionari Nicholas van Alstyne. Per conquistar-la es fica en un bon embolic i el seu pare el repudia i dóna la direcció del negoci al seu fillastre Mark. La intervenció d'Agnes, que confessa que també està enamorada de Bertie, propicia el perdó de Van Alstyne que, a més, els finança el matrimoni. Una mala acció de Mark fa esclatar un escàndol financer, que perjudica el milionari. Per salvar la reputació del seu pare, Bertie es fa responsable del que ha passat.