Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a Albert Rivera, president de Ciutadans. Escalfarem motors per a la temporada de trial i parlarem amb alguns pilots. També tractarem dels abandonaments de gossos per la crisi, de l'empresari de Girona acusat d'estafa, de Boston -una ciutat europea als Estats Units- i de l'engany de les dues llunes. Des de Esterri d'Àneu veurem una carnisseria amb producció pròpia, el grup "Sidonie" ens interpretarà Incendio" i farem balanç primer consell de govern després de les vacances.

12:09 Quin país - Cap. 26
12:40 Majoria absoluta - Lladres
tancar

Lladres

Un robatori a la casa es produeix la mateixa nit que el Jairo i la Carme hi han fet una festa amb uns equatorians. Mentre un paranoic, l'Eduard, fortifica la casa i la Judit aprofita la situació per preparar el seu nou llibre, un veí -que promou patrulles de vigilància- acusa el Jairo de còmplice dels lladres que actuen al barri, i a la casa es desencadena un autèntic procés judicial en família.

13:36 Joking around
13:39 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Kelp, el bosc submergit
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Les germanes McLeod - Cap. 27 Hola, desconegut
tancar

Cap. 27 Hola, desconegut

Meg queda completament descol·locada quan el seu primer amor i exmarit Kevin, el pare de Jodi, torna al cap de 18 anys.

16:36 Històries del cor - Cap. 27
tancar

Cap. 27

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 1): la relació Montse/Huari es consolida. Malaltia de Vicenta. Montse adopta Isaac. I Ivan decideix marxar a Estats Units amb el seu pare.

17:54 Tarda de western - L'americà
tancar

L'americà

Sam Dent, un ranxer americà, condueix un ramat de toros cap al Brasil, on els ha venut per una petita fortuna. Un cop allà es troba enmig d'una guerra de territoris i també amb una dona de la qual s'enamora. La preocupació de Sam és que no té clar qui són els seus amics i qui els seus enemics.

19:37 Rex - Cap. 119 Correu a l'assassina
20:28 Esport Club - Cap. 2 Esport Club
21:00 Telenotícies vespre
21:49 Estrena't - capítol 9
tancar

capítol 9

La Gabriela participa en un curs a l'escola de models Francina. La Paula i l'Ivan són músics de l'Original Jazz Orquestra Taller de Músics. Ha anat a Saragossa per actuar amb Santiago Auserón. El Carles fa tercer curs a l'ESMUC, l'Escola Superior de Música de Catalunya. Estudia piano entre 4 i 5 hores al dia. El Marc acaba aquest any el seus estudis com a director a l'Institut del Teatre.

22:24 Estrena't - capítol 10
tancar

capítol 10

La Gabriela acaba el curs de models a Francina amb l'examen final. Les noies hauran de desfilar davant un jurat extern format per fotògrafs, estilistes, dissenyadors de moda, perruquers, representants, a més del professorat del curs. I demostrar que ho saben fer. A l'Institut del Teatre, el Marc estrena "Xatrac", una obra que parla de l'ambició que mou les persones. Aquesta obra forma part del Taller integrat que fan els alumnes de l'últim curs de l'Institut. Amb aquesta obra, el Marc acaba la seva formació. A partir d'ara haurà de començar a buscar-se la vida.

23:00 Casal Rock - + info
tancar

+ info

Després de quatre mesos d'assajos, ha arribat el gran moment. TV3 emet el concert que els components de "Casal Rock" van oferir a la sala Luz de Gas de Barcelona. Amb una sala plena de públic, que els va rebre com a veritables estrelles, els membres de "Casal Rock" van saltar a l'escenari de Luz de Gas per fer realitat tot allò per què havien treballat tant durant els últims mesos. Ja no era temps per a proves, ni per a perdre el to. Quedaven enrere els repassos de les lletres, les classes de presència escènica i els mil intents fins a trobar l'entonació correcta. Era l'hora de demostrar davant de tothom que podien sonar com a veritables rockers. Acompanyats per Marc Parrot i els seus músics a l'escenari, els 25 components de "Casal Rock" van repassar el repertori de deu cançons que han assajant a Can Felipa des de l'inici del programa. Amb força van sonar temes com "Llençat", "Jo vull rock & roll", "L'Empordà", "Highway to hell", "Quizás", "Què hi ha", "Cacho a cacho", "Som el Casal Rock"...

23:58 Zona Champions - Zona Champions
00:36 Fiscal Chase - Una bona comunitat
tancar

Una bona comunitat

"Fiscal Chase" enderroca la façana de les zones residencials per posar al descobert que, a vegades, els carrers més tranquils i silenciosos poden amagar els crims més tenebrosos. Annabeth Chase és una fiscal jove i agressiva, amb uns antecedents de condemnes gairebé perfectes, que tracta casos sorgits del seu propi barri.

01:23 Fiscal Chase - Una casa dividida
tancar

Una casa dividida

Annabeth cerca proves i motius per condemnar una mare de quatre criatures per l'assassinat del seu marit. La defensa al·lega que la dona actuà en defensa pròpia.

02:07 Supernanny - La família Mihalik
tancar

La família Mihalik

Donna Mihalik és una mare soltera que ha passat diversos calvaris en els últims quatre anys. El seu fill sobrevisqué a una batalla esgotadora de dos anys contra la leucèmia, però just després el seu marit, Steve, morí sobtadament. Ara ella sola ha de criar els seus quatre fills, però amb les forces consumides no és capaç de controlar-los.

02:48 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a Albert Rivera, president de Ciutadans. Escalfarem motors per a la temporada de trial i parlarem amb alguns pilots. També tractarem dels abandonaments de gossos per la crisi, de l'empresari de Girona acusat d'estafa, de Boston -una ciutat europea als Estats Units- i de l'engany de les dues llunes. Des de Esterri d'Àneu veurem una carnisseria amb producció pròpia, el grup "Sidonie" ens interpretarà Incendio" i farem balanç primer consell de govern després de les vacances.

04:18 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Món natural - El bosc verge
tancar

El bosc verge

A pesar del seu relatiu aïllament, Kingswood i la comunitat animal que hi viu prosperen plegats. Cada habitant del bosc és conscient de qui té per veí, tant amics com enemics. Els conills saben on són les guineus, però no on cacen. Els esquirols saben on trobar els nius dels aguilots però no saben des d'on els vigilen. Aquest bosc és un lloc perillós, poc visitat pels humans i sense conservació de cap mena. Els personatges del documental són els mateixos animals del bosc per donar, així, una visió íntima de les sevs vides: des dels que es desplacen per l'aire fins als que ho fan per terra. El documental també explora les sensacions del bosc: la foscor de mal averany que porta la nit o la brillantor de l'estiu quan el cobricel brunzeix amb les cançons dels insectes i els ocells. Mitjançant noves tècniques cinematogràfiques, aquest documental emotiu ens endinsa de tal manera en el bosc que ja mai més no en voldrem sortir.

07:51 Mediterrània submarina - Calp
08:18 Viure Catalunya - Caldes de Montbui (Valles Oriental)
08:28 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 6 La caiguda de Roma
tancar

Cap. 6 La caiguda de Roma

Quan a l'any 410 aC els visigots van entrar a Roma, ningú no s'esperava el que hi passaria. Comandats per Alaric, els visigots volien intimidar l'emperador i fer que els cedís terres, però no els passava pel cap de fer tambalejar l'Imperi Romà. Amb tot, els soldats d'Alaric van saquejar Roma i després la van incendiar, al mateix temps que els visigots més extremistes van demanar a Alaric que acabés amb l'Imperi. És clar, ara ja no es podia fer marxa enrere.

09:21 Tot un món - Passen els anys
tancar

Passen els anys

Fa vuit anys que l'Alejandra Caldas va arribar a Catalunya. El seu pare, que havia vingut dos anys abans, va reagrupar la família. El 2004, "Tot un món" va parlar amb ella i en aquell moment enviaven diners per als avis i els tiets, però ara ja no ho fan. El balanç que fa d'aquests anys és positiu, perquè les coses els han anat bé, però és conscient que no és una situació generalitzable i que el treball és incert, sobretot per als immigrants. Per això no s'aventura a parlar de com serà el seu futur.

09:26 Tinc un dubte
09:29 Horitzons
09:29 Fora del mapa - Galàpagos
09:54 Enciclopèdia breu - Ròmul Augústul
10:02 Cròniques mediterrànies - Oum jaber
10:23 Exploradors d'avui
10:51 Les expedicions submarines de f.g.: alexandria... - Les expedicions submarines de f.g.: alexandria...
tancar

Les expedicions submarines de f.g.: alexandria...

Temps després de l'abandó de les piràmides i mil anys després que haguessin enterrat Tutankamon a la Vall dels Reis, Alexandre el Gran va construir, l'any 332 a. C., una gran ciutat a la desembocadura del Nil per poder dominar el Mediterrani. A partir de les aportacions de l'antic Egipte i de la Grècia clàssica, la cultura, les arts, les ciències i les matemàtiques hi van ressorgir com mai. Aquesta ciutat era Alexandria.

11:39 Les costes d'Europa des del cel
11:47 Van ser feliços i van menjar...
12:08 Músiques del món - Rússia
tancar

Rússia

La República Federal de Rússia té una superfície de 17 milions de quilòmetres quadrats, espai equivalent a tot el continent nord-americà. La música tradicional és molt diversa per la quantitat de regions i països que aplega aquesta federació. Una de les poques formacions russes que fa folk contemporani és el grup Terem Quartet, format a Moscou. Aquesta banda interpreta un exquisit repertori de cançons tradicionals i instrumentals del seu país.

12:13 El món fantàstic d'Albert Khan - + info
tancar

+ info

Entre el 1914 i el 1928, Kahn va enviar els seus millors fotògrafs a l'Orient Llunyà: Cambodja, el Vietnam, el Japó i l'Índia.

13:05 City Folk - + info
tancar

+ info

"City Folk" és una sèrie coproduïda per diverses televisions europees, entre les quals hi ha Televisió de Catalunya, en el marc del Grup de Diversitat i Interculturalitat d'Eurovisió, que té com a objectiu reflectir la diversitat de la societat europea contemporània. Cada episodi retrata la vida de tres personatges en una capital diferent. En aquest capítol, City Folk" retrata la vida de tres personatges a Ljubljana (Eslovènia).

13:31 Temps d'aventura - Temps d'Aventura
14:03 Ritmes Fusió - RITMES FUSIÓ "BELDA I BADABADOC"
tancar

RITMES FUSIÓ "BELDA I BADABADOC"

Carles Belda es va donar a conèixer com el 50% de pomada, un duet que va donar una empenta renovadora a l'escena folk catalana. Ara, en Carles ha començat una nova proposta iconoclasta i divertida, es diu El Belda i el Conjunt Badabadoc. Un quartet que fa versions de temes catalans, populars i clàssics, que formen part de la memòria col·lectiva del país. Avui us oferim el concert que van oferir en el Centre Artesà Tradicionarius amb motiu de la festa del programa Rodasons el 6 de maig del 2008.

15:00 Planeta Terra
15:00 El parc prehistòric - T-Rex returns
tancar

T-Rex returns

Fa 65 milions d'anys, les terres salvatges de la Dakota del Cretaci eren un lloc inhòspit. Malgrat això, Nigel Marven hi fa la seva primera parada per rescatar dinosaures per al Prehistoric Park. Un tiranosaure rex adult podria resultar massa difícil de tractar, però Nigel en troba dos de petits que s'acaben de quedar orfes. Malauradament, no té el temps al seu favor. Els haurà de dur al present abans que el famós meteorit que va causar l'extinció dels dinosaures impacti contra la Terra.

15:50 El planeta indòmit - El Grand Canyon
16:34 Camps de batalla animals - La tundra
16:58 Viure a sang freda - Senyals des de la selva
17:08 Psicopatologia digital - Excursionisme bloquer
17:14 Amors - Gemma i M. Ángeles
tancar

Gemma i M. Ángeles

"Amor prohibit": Gemma Sánchez, 36 anys, i M. Ángeles Ruiz, 45. Totes dues es van estar negant, durant molts anys, les seves tendències homosexuals per les pressions socials i familiars. La M. Ángeles, fins i tot, es va casar dos cops i va tenir tres filles. Fa deu anys es van conèixer a la Coordinadora Gai-Lesbiana i han construït una família on les nenes tenen molt assumit que ara tenen dues "mamàs".

17:41 Veterinaris - + info
tancar

+ info

L'Anna presideix l'associació SOS Galgo, que es dedica a buscar casa per a gossos que han deixat de córrer al Canòdrom i en aquest capítol veurem com es fa càrrec de dues femelles que han acabat la seva carrera esportiva. La Cecile ha d'anar a domar-lo en "Funki", un poltre que acaba de néixer, utilitza la tècnica de l'"imprinting" i els exercicis es fan al cap de poques hores d'haver nascut l'animal amb l'objectiu de facilitar la doma del cavall quan sigui gran. La "Kènia" és una cria de girafa que ha nascut al Zoo de Barcelona, feia 14 anys que no en naixia cap i els responsables del zoo no han volgut que surtis a fora i, com que l'accés a les instal·lacions exteriors no és fàcil, ho intentan quan la cria té un mes i mig; la "Kènia" ha de superar una rampa i haurà de tenir prou força a les potes. L'Ester porta el seu conill d'angora al veterinari perquè no pot assumir el seu ritme de reproducció. Veurem els naixements de les cries d'una serp pitó de l'Índia i seguirem les atencions que tenen els responsables del terrari amb les cries que són separades de la mare abans de sortir de l'ou. La Diana, una gossa caçadora, ha quedat malferida per l'atac d'un senglar i l'han d'operar d'urgència.

18:11 El mar de l'home - + info
tancar

+ info

En tot el món triomfen unes idees: la democràcia, la societat del benestar, el drets humans. Provenen de la civilització mediterrània, de Grècia, l'única en el planeta que ha convertit l'home en la mesura de totes les coses. I ho ha fet a través de l'art, de la ciutadania, del pensament. Aquesta és la temàtica del primer capítol de la sèrie "El mar de l'home", a la vegada que es fa un recorregut de concomitàncies i contrastos amb les altres civilitzacions mediterrànies de l'antiguitat: la fenícia, la cretenca, l'egípcia, etc.

19:07 Van ser feliços i van menjar...
19:28 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

La periodista Eva Vila ens ofereix un recorregut per l'escena musical barcelonesa més enllà dels focus i els escenaris: Un viatge que se centra bàsicament en una comunitat de la que no se'n parla gaire: els músics. Durant un any, un petit equip de rodatge ha viscut amb els músics els processos de creació que es donen abans que s'obri el teló. El camí recorregut abans de la interpretació final de música contemporània, experimentalista, jazz... Els assajos, les gravacions, els exàmens, l'estudi, les converses de bar, les mirades... han estat captades a B-Side d'una forma intuïtiva sorgida de la improvisació. Com una peça musical, B-Side va trenant diferents històries que apareixen i desapareixen, que ressonen i es contaminen entre elles fins que acaben construint una nova història col·lectiva: la cara B de la música a Barcelona.

20:35 Horitzó: el dia en que la Terra va estar a punt de morir - Horitzó: el dia en que la Terra va estar a punt de morir
tancar

Horitzó: el dia en que la Terra va estar a punt de morir

Molt abans de l'era dels dinosaures, la Terra era un planeta esponerós. Tant els cims de les muntanyes com els fons dels mars eren plens de vida. I de cop, inexplicablement, fa 250 milions d'anys, més del 90% de la vida a la Terra va desaparèixer. Sembla que el nostre planeta va patir un dels fets més destructius de tota la història. Però aquest fet és un complet misteri. No és fins ara, i gràcies a les noves tècniques d'investigació, que es pot trobar la clau d'aquesta extinció massiva de la vida al nostre món.

21:24 Psicopatologia digital - Excursionisme bloquer
21:30 Karakia - Matrioshkas en òrbita-2
tancar

Matrioshkas en òrbita-2

En aquest acostament als nostres veïns provinents de Rússia, no podíem deixar de banda l'herència de la gran potència que va fer que, durant anys, molts anessin amb l'hora de Moscou. Ens aproparem al país del primer astronauta, Jurij Gagarin, mitjançant uns cosmonautes molt especials que ens desxifraran el llenguatge de la gastronomia russa.

22:07 60 minuts - Estem junts
tancar

Estem junts

Gravat en un orfenat de Sud-àfrica, el productor i músic Paul Taylor va quedar impressionat per les veus dels nens i va decidir fer aquest treball que ha donat voltes per tot el món. Unes veus que fan posar la pell de gallina. "Cantar em fa pensar en casa meva, perquè allà és on en vaig aprendre", diu la Slindile, una nena sud-africana de dotze anys. La Slindile viu a l'orfenat Agape de KwaZulu Natal, un centre on molts dels nens s'han quedat sense pares per culpa de la sida. Ella i altres nens de l'orfenat canten en una coral que ara és el que els dóna més consol i esperança. La Slindile va de tant en tant a la casa on vivia amb el seu pares i on ells li van ensenyar a cantar. El seu germà Sifiso encara viu allà i no està bé de salut. No saben ben bé què té, però finalment es confirma el que temia la Slindile: el Sifiso té el VIH. El Sifiso ha d'afrontar una realitat ineludible, però la família encara té forces per cantar

23:33 Tinc un dubte
23:38 En clau de vi - Veritats, tòpics i secrets del cava.Judith Mascó
00:33 El documental - Herbolarium
tancar

Herbolarium

"Herbolarium" són dues històries. La de les trementinaires i remeieres tradicionals de la Vall de Vansa, a l'Alt Urgell, i la del botànic, investigador i fundador de l'Institut Botànic de Barcelona, Pius Font Quer. L'Emilia Llorens era una nena de 7 anys quan va sortir per primera vegada de la vall acompanyant la seva àvia en un periple a peu per Catalunya venent trementina i d'altres remeis elaborats a base d'herbes medicinals. Pius Font va ser el botànic més important d'Espanya durant la primera meitat del segle XX. 8 fongs, 2 líquens, 1filicina, 1 mol·lusc i 2 insectes duen el seu nom. Aquest documental és un homenatge a una feina humil, però transmissora d'una herència cultural vinculada al coneixement exhaustiu i popular de les propietats curatives de les plantes, i, a la vegada, a la feina científica extraordinària d'un home que va ser represaliat per haver signat l'any 37 un manifest criticant els massius bombardejos que estava patint la ciutat de Barcelona en plena Guerra Civil.

01:26 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

La periodista Eva Vila ens ofereix un recorregut per l'escena musical barcelonesa més enllà dels focus i els escenaris: Un viatge que se centra bàsicament en una comunitat de la que no se'n parla gaire: els músics. Durant un any, un petit equip de rodatge ha viscut amb els músics els processos de creació que es donen abans que s'obri el teló. El camí recorregut abans de la interpretació final de música contemporània, experimentalista, jazz... Els assajos, les gravacions, els exàmens, l'estudi, les converses de bar, les mirades... han estat captades a B-Side d'una forma intuïtiva sorgida de la improvisació. Com una peça musical, B-Side va trenant diferents històries que apareixen i desapareixen, que ressonen i es contaminen entre elles fins que acaben construint una nova història col·lectiva: la cara B de la música a Barcelona.

02:32 Cases ecològiques - Residència Eco
02:56 Karakia - Matrioshkas en òrbita-2
tancar

Matrioshkas en òrbita-2

En aquest acostament als nostres veïns provinents de Rússia, no podíem deixar de banda l'herència de la gran potència que va fer que, durant anys, molts anessin amb l'hora de Moscou. Ens aproparem al país del primer astronauta, Jurij Gagarin, mitjançant uns cosmonautes molt especials que ens desxifraran el llenguatge de la gastronomia russa.

03:32 En clau de vi - Veritats, tòpics i secrets del cava.Judith Mascó
04:24 Ritmes Fusió - RITMES FUSIÓ "BELDA I BADABADOC"
tancar

RITMES FUSIÓ "BELDA I BADABADOC"

Carles Belda es va donar a conèixer com el 50% de pomada, un duet que va donar una empenta renovadora a l'escena folk catalana. Ara, en Carles ha començat una nova proposta iconoclasta i divertida, es diu El Belda i el Conjunt Badabadoc. Un quartet que fa versions de temes catalans, populars i clàssics, que formen part de la memòria col·lectiva del país. Avui us oferim el concert que van oferir en el Centre Artesà Tradicionarius amb motiu de la festa del programa Rodasons el 6 de maig del 2008.

05:21 Expedients de l'espai - De zero a infinit
05:31 Zoom - Cap. 34 El festival aquàtic - Phnom Penh, Cambodja
05:33 L'Equador
06:31 Pedres vives - Palmira: el regne de sorra
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - Cadascú a la seva
tancar

Cadascú a la seva

Els nostres amics no es posen d'acord sobre què volen fer per vacances: en Punxa vol anar al bosc; en Gaspatxo, a la Xina; en Motxillo, a les Canàries; la Kumba, a un lloc on sembla que han vist els seus pares. Així que decideixen anar-se preparant...

07:32 Els Fruittis - Una onada de calor
tancar

Una onada de calor

Una asfixiant onada de calor envaeix el volcà dels Fruittis. En Motxillo intenta combatre-la a base d'invents, però finalment haurà de venir en Punxarreta amb les seves cançons per provocar la pluja que farà canviar el temps...

07:55 mic 3
07:55 El teatre de l'Isop - L'ase silvestre i l'ase domèstic
tancar

L'ase silvestre i l'ase domèstic

Avui l'Isop, després d'ajudar un ase amb una pota trencada, aprendrà que en aquest món ningú fa res a canvi de res. Resulta que l'ase vivia al bosc en llibertat, fins que es va adonar que potser seria millor la vida dels ases domèstics, que dormien calentons i menjaven cada dia. Però en la vida dels ases domèstics no tot eren flors i violes...

08:06 Les tres bessones bebès - Un castell al fons del mar
08:14 La Franny i les sabates màgiques - Ossets, a dormir
tancar

Ossets, a dormir

S'acaba la tardor i els peus de la Franny la porten fins a un bosc on tothom es prepara per passar l'hivern. Tothom menys en Beebo, un osset que no troba mai el moment per anar a dormir. Tots els altres ossos ja han començat a hivernar, però en Beebo troba a faltar una cosa i no sap ben bé què és. El vols ajudar a buscar amb la Franny?!

08:30 Una mà de contes - Llami-Llami
08:41 Club Super3
08:41 Zoe Kezako - Cap. 45 La festa
tancar

Cap. 45 La festa

La Zoe, per fer-li la punyeta a la Lola, ha decidit organitzar un festassa i ja ho té tot a punt: la música, el pica pica, els adorns... L'únic que li falta ara és fer la llista de convidats. Quin dilema! En Super Duper no l'hi convidarà, que sempre es riu d'ella. Ara, que si no ve ell, potser els altres nois tampoc no vindran... Potser ni tan sols en Valentine! I això no pot ser!

08:56 Els barrufets - L'insomnis dels barrufets / Els barrufets...
tancar

L'insomnis dels barrufets / Els barrufets...

En Morfeu, el cruel governador del País dels Somnis, té visita: en Gargamel. Han pensat que si roben tots els xais dels somnis del barrufets, els nostres amics no podran descansar... i els podran capturar! Cada any els barrufets fan un cursa de barques. Cadascú es construeix la seva pròpia embarcació, segons el seu estil. En Gargamel també ho té tot a punt... per donar-los una bona sorpresa!

09:24 Doraemon - Màquina de l'empremta perseguidora / La robot amiga
tancar

Màquina de l'empremta perseguidora / La robot amiga

La màquina de l'empremta perseguidora - La robot amiga

09:50 Doraemon - El líquid que fa parlar fotografies/ Derrotem líquid gegant
tancar

El líquid que fa parlar fotografies/ Derrotem líquid gegant

Derrotem l'equip dels Gegants - El líquid que fa parlar les fotografies

10:18 Espies de veritat - L'hotel del mal
tancar

L'hotel del mal

La Clover, després d'intentar fer una reserva en el que diuen que és el millor hotel submarí del món, s'ha quedat feta pols. Resulta que només hi accepten persones famoses! Molt sospitós, tot plegat. Les sospites creixen quan en Jerry informa les espies que el nivell de l'aigua arreu del món augmenta a un ritme molt preocupant. Hi deu tenir cap relació?

10:47 Capità Fracasse - El dimoni de foc
11:13 Hattori el ninja - Les excursions d'en kanitxi són un embolic
11:35 En Matt i els monstres
11:47 Els increïbles germans Adrenalini - Els óssos del destorb
tancar

Els óssos del destorb

El conte dels tres ossets pot acabar convertint-se en un malson, si els Adrenalini es presenten a casa seva, és clar! Mentre els germans se'ls mengen les farinetes, els óssos s'instal·len al seu autobús... i s'hi està tan bé, que no hi ha manera de treure'ls d'allà dins! Ara tot depèn d'una Rínxols d'Or que té una mica de mala bava... per no dir molta!

11:55 Els increïbles germans Adrenalini - Els cangurs del desastre
tancar

Els cangurs del desastre

Avui en Xan, l'Adi i l'Enk estan decidits a fer la punyeta a en Bruce Milhomes, presentador del programa "Els animals més perillosos d'Austràlia". L'objectiu és demostrar que en Bruce és un cagacalces, encara que sempre se'l vegi envoltat de cocodrils, aranyes i serps verinoses! I ja saps que els Adrenalini quan s'ho proposen...

12:02 Els increïbles germans Adrenalini - El salt de la fatalitat
12:05 Els increïbles germans Adrenalini - L'oceà del terror
12:07 Angus i Cheryl - Pònting
tancar

Pònting

La Cheryl està aterrida a la plataforma de pònting. L'Angus vol donar-li lliçons de valentia com tot un home que hauria de calcular una mica més abans de saltar.

12:10 Club Super3
12:10 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú té hipermetropia i ha de portar ulleres. Només de pensar-ho li ha vingut de tot, està convençuda que quedarà molt lletja amb ulleres. La Vaca, en canvi, quan l'ha vista ha quedat tan impressionada, que faria qualsevol cosa perquè ella també n'hagués de dur. Qualsevol cosa! De fet, està convençuda que seria una estrella, si portés ulleres! No t'ho perdis!

12:21 Rantaro - Costa molt, ser un ninja de primera / Les feines d'en Kirimaru / L'increïble senyor Denzo
12:46 Angus i Cheryl - Punt de partit
tancar

Punt de partit

Final de tenis i l'Angus té clar que ha de guanyar costi el que costi. El seu invent de la pilota teledirigida contra la Cheryl sembla que funciona bé, però no està previngut del tot.

12:53 La llei de Ueki - L'escollit més fort. La llei d'en Robert Haydn'
tancar

L'escollit més fort. La llei d'en Robert Haydn'

En Ueki haurà de fer front a la tècnica mortal d'en Li Ho, el Comte de Montecristo. Després del combat es farà amic d'en B.J., un altre dels escollits que fa servir una estratègia molt sospitosa, i gens recomanable. Però aviat apareixerà el cruel Robert Haydn... un campió del qual aviat en sentirem a parlar. En Ueki no li pensa treure l'ull del damunt...

13:21 3xl.cat
13:21 Bo-Bobo - Una lluita espaterrant contra l'Al·lekurani! Mireu, sóc el superil·lusionista!
tancar

Una lluita espaterrant contra l'Al·lekurani! Mireu, sóc el superil·lusionista!

En Halekulani, l'últim dels quatre principals de l'Imperi Margarita, està obsessionat pels diners. Ataca amb els diners, treu forces dels diners, converteix la gent amb diners... I si això no funciona, sempre pot posar els enemics en un joc de l'oca i robar-los els diners. Fins i tot de l'ànima! I ho diem seriosament!

13:45 Angus i Cheryl - Arts marcials
tancar

Arts marcials

Les noies donen una lliçó als nois demostrant que el taekwondo és un esport en què s'ha de fer servir el cap. Ara l'Angus pretén aplicar-ho fil per randa.

13:47 Angus i Cheryl - El vàter terrorífic
tancar

El vàter terrorífic

D'acampada al bosc, amb tants cruixits i udols, l'Angus ha d'anar al vàter de nit obeïnt l'imperatiu de les seves necessitats. La Cheryl está disposada a donar-li l'ensurt de la seva vida.

13:52 El detectiu Conan - Una deducció massa esplèndida
14:15 El detectiu Conan - L'entrada del laberint: La fúria de la deessa (part 1)
14:38 One piece - La trampa del Casino Pluja
15:00 One piece - Comencen l'Operació Utopia i la rebel·lió
15:21 Angus i Cheryl - La màquina espenedora
tancar

La màquina espenedora

Una màquina expenedora que no torna canvi? Demanes un croissant de xocolata i et donen xiclet de clorofil·la? Això no sona a intel·ligència artificial, sinó a jugada de nois suposadament graciosos.

15:25 Get Backers - El retrobament de l'equip de recuperació
15:50 Somnis d'estiu
16:19 Club Super3
16:19 Equip Galaxy - El circ estel.lar. Primera part
tancar

El circ estel.lar. Primera part

L'última missió dels nostres herois abans de la graduació del primer curs acabarà molt malament. Tant, que els expulsaran de l'Institut Galaxy! De fet, serà una sort, perquè aviat apareixeran una alienígenes a l'institut que capturaran tots els alumnes... menys en Brett, la Yoko i en Josh, esclar, que estaven expulsats. Ara tot és a les seves mans!

16:45 La màgica Do-Re-Mi - Que destrossin la casa Maho!
tancar

Que destrossin la casa Maho!

Avui s'inaugurarà per cuarta vegada la Casa Maho que, gràcies al reclam de l'Onpu, la famosa actriu, està plena a vessar. Però l'Onpu no apareix i els fans se'n van disgustats. La Floreta, amb tota la bona intenció, convertirà un munt d'animals, i a ella mateixa, en clons de l'Onpu.

17:09 Lucy: quina mandra! - Infla que inflaràs
tancar

Infla que inflaràs

Avui a la Lucy li toca inflar una pila de globus per preparar una festa. Ara, que si els ha d'inflar tots bufant es cansarà moltíssim. Està clar que hi ha d'haver una altra manera més còmoda de fer-ho! Amb una flauta, potser? O amb una bateria? O fins i tot amb un castell inflable?! Sigui com sigui, la qüestió és fer-ho fàcil i, sobretot, divertit!

17:16 mic 3
17:16 Zoomix - + info
tancar

+ info

Amagada entre les branques d'un esbarzer hi viu la Tiki, una femella d'insecte bastó. És molt difícil de veure-la! Si s'adona que algú la mira, es queda immòbil perquè no la puguin clissar. A la Tiki li agrada menjar fulles d'esbarzer i de roser. Quan vol canviar de planta, es deixa endur pel vent amb brins d'herba seca i fulles. En vols saber més coses?! Doncs no t'ho perdis!

17:19 Zoomix - + info
tancar

+ info

El Drako és un dragó de Komodo, un depredador molt ferotge. Per sort, tots els dragons de Komodo viuen en una illa del Pacífic! A més de ser un animal esgarrifós és tan llarg com un cotxe! I quan es baralla amb altres dragons els dóna cops amb la cua! També té una llengua molt llarga que detecta olors des de 5 quilòmetres de distància. En vols saber més coses?!

17:23 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Després d'una migdiadeta de dos dies, en Tommy, el peresós, es disposa a baixar de l'arbre per anar a buscar el correu. La pega és que és tan lent i la bústia li quedat tan lluny, que quan per fi arriba a baix, tot el que diu a les cartes ja ha passat fa molt temps. I si les hi llegeixen els nostres amics, les cartes?! Però ep!, que estan escrites en peresós! Com s'ho faran, ara?!

17:35 Bob, el manetes - Bob, el fotògraf
tancar

Bob, el fotògraf

Avui en Bob té el dia lliure i se n'ha anat a la granja del senyor Rasclet per fer fotografies per un concurs. Per culpa d'una avaria, se n'ha d'anar corrents, es descuida la càmera i la troba el Carbassot, que fa fotografies i les presenta al concurs.

17:50 Una mà de contes - La volta al món d'en Pere i en Ramon
tancar

La volta al món d'en Pere i en Ramon

Conte basat en l'obra del MNAC "Ramon Casas i Pere Romeu en un tàndem". Any 1897. Autor: Ramon Casas.

17:57 Club Super3
17:57 Mila - L'Elvis
tancar

L'Elvis

La Mila avui t'explicarà la increïble història de l'Elvis, l'ase que tocava la guitarra i que volia fer-se famós. La pega que tenia era que era massa lleig per pujar dalt d'un escenari. Aviat va conèixer en Gontran, el més guapo de la ciutat, que li va proposar de sortir ell a l'escenari mentre l'Elvis tocava amagat. I si a en Gontran no li hagués pujat la fama al cap, tot hauria anat molt bé...

18:09 Pau, la petita guineu roja - En Pau, el socorrista
tancar

En Pau, el socorrista

L'Eixerit, tot esverat, ha despertat en Pau, que estava fent la migdiada. Resulta que la Fromage ha caigut dins de la piscina i no en pot sortir de cap manera. L'Eixerit ha pensat que en Pau, que és tan valent i tan decidit, potser la podria salvar. Però, vols dir que en sap, de nedar, en Pau?! Avui sortirem de dubtes. No t'ho perdis!

18:15 Tinc un coet - Les lleis cièntífiques
tancar

Les lleis cièntífiques

El doctor K té la patent que demostra que va ser ell el que es va inventar el Coet. Això vol dir que en Vinnie corre el perill que quedar-se sense el seu millor amic. Sigui com sigui, el que ho haurà de decidir és el Tribunal de Protecció de la Propietat Intel·lectual de les Patents. Serà capaç de demostrar que la seva amistat val més que una patent, en Vinnie?

18:33 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Una cursa accidentada
19:05 Combat Xaolín - Els escurçons negres
19:30 En Matt i els monstres
19:42 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

L'Adolphe Alceste Ancelin de la Chaise-à-Porteu, en Tres As, l'amic aristòcrata d'en Chico, l'ha convidat a palau pel seu aniversari. La mare no pensa permetre que un Mandarina faci el ridícul comportant-se com un carreter, però això ha fet venir la marquesa Mirabelle de Mandarina, una avantpassada seva que li ensenyarà bona educació... O no?!

19:49 3xl.cat
19:49 Angus i Cheryl - Pònting
tancar

Pònting

La Cheryl està aterrida a la plataforma de pònting. L'Angus vol donar-li lliçons de valentia com tot un home que hauria de calcular una mica més abans de saltar.

19:51 Angus i Cheryl - Punt de partit
tancar

Punt de partit

Final de tenis i l'Angus té clar que ha de guanyar costi el que costi. El seu invent de la pilota teledirigida contra la Cheryl sembla que funciona bé, però no està previngut del tot.

19:55 One piece - Comencen l'Operació Utopia i la rebel·lió
20:17 One piece - El perillós cocodril banana i el príncep blau
20:39 Angus i Cheryl - La màquina espenedora
tancar

La màquina espenedora

Una màquina expenedora que no torna canvi? Demanes un croissant de xocolata i et donen xiclet de clorofil·la? Això no sona a intel·ligència artificial, sinó a jugada de nois suposadament graciosos.

20:41 Minúscul - Cap. 29 L'aventura nocturna d'una abella
tancar

Cap. 29 L'aventura nocturna d'una abella

Una abella molt menuda s'ha allunyat del rusc, s'ha perdut i ara haurà de passar la nit fora de casa. És una nit molt fosca i hi ha perills per tot arreu. Ella està acostumada a volar de dia i acompanyada de tot el seu eixam. Arriba un moment que ja no sap què fer... De fet, només té una cosa al cap: trobar la seva família!

20:47 3xl.cat
20:47 Dawson's creek - Primers encontres a la fase directa
tancar

Primers encontres a la fase directa

Dawson participa en un festival de cine a Boston; Andie i Joey el van a visitar al campus mentre Jack explora la zona d'ambient de la ciutat.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 27
tancar

Cap. 27

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 1): la relació Montse/Huari es consolida. Malaltia de Vicenta. Montse adopta Isaac. I Ivan decideix marxar a Estats Units amb el seu pare.

22:35 Quan es fa fosc - Factor neutralitzant
tancar

Factor neutralitzant

El "justicier de la nit" investiga una gran i despietada corporació de productes químics sospitosa d'haver assassinat un agent de protecció ambiental per evitar que descobreixi els seus negocis bruts.

23:21 Quan es fa fosc - Immunitat diplomàtica
tancar

Immunitat diplomàtica

Una antiga companya de Gib comença a investigar els negocis bruts del fill del cònsol Boden, i és segrestada. Gib, Nick i el "justicier de la nit" han de rescatar-la i, al mateix temps, solucionar el cas.

00:07 Extres Coproduccions - Herois
tancar

Herois

Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarrellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, a pesar de la seva manera tan oposada de viure la vida, connectaran i acabaran rememorant l'època més mítica i emotiva de la seva infància: l'últim estiu que van passar amb la colla. Descobrirem qui van ser de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es varen sentir Herois, lluitant per tal de guanyar aquella cabana màgica que els hi concedia tots els seus desitjos. Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i finalment hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut en ell i aquella noia embogida que ha posat el seu món del revés..

00:12 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La Mati explica a la Gemma que la va veure amb el Guillem. De qui és el fill de la Gemma? La Sol, decidida que el Ramon delati l'Elies Bofarull. Això complicarà la vida a l'Esteve. El Tomàs, suspès, decideix seguir investigant pel seu compte el cas del passaport aparegut en mans del Salvador. La Raquel està molt espantada. La Raquel deixa clar a la Gemma que aquest casament no li fa gens de gràcia. La Gemma fa costat al Salvador incondicionalment. El Salvador utilitza la Mati ara que sap que ella l'estima. El Tentacle ha trobat la pista de la Mireia.

00:42 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

A ALA dedueixen que, a més de l'Elies, hi ha d'haver un altre talp de la Wheeler. Tot apunta a l'Esteve. El Quim té un pla. Paral.lelament, l'Esteve segueix intentant localitzar el Lluc Palou. El Salvador té una nova "conversa" reveladora amb el seu pare. La Gemma i el Salvador han anat al notari a fer poders matrimonials. La Mati posa en marxa un pla per evitar el casament.

01:15 Beverly Hills - Els senyor Walsh va a Washington (2a part)
01:54 Beverly Hills - Què vaig fer durant les vacances d'estiu i altres històries
02:37 Riviera - + info
tancar

+ info

Sybella troba Nicolás donant una lliçó particular a Denise en el seu dormitori a Villa Olympia. Laurent encobreix el secret de Christophe.

03:03 Riviera - + info
tancar

+ info

Beatrice visita Sam per parlar dels seus poemes i descobreix que la mare de Sam està a punt d'arribar a Riviera. Chloe menteix a la policia per protegir Franco.

03:29 Quan es fa fosc - Factor neutralitzant
tancar

Factor neutralitzant

El "justicier de la nit" investiga una gran i despietada corporació de productes químics sospitosa d'haver assassinat un agent de protecció ambiental per evitar que descobreixi els seus negocis bruts.

04:16 Quan es fa fosc - Immunitat diplomàtica
tancar

Immunitat diplomàtica

Una antiga companya de Gib comença a investigar els negocis bruts del fill del cònsol Boden, i és segrestada. Gib, Nick i el "justicier de la nit" han de rescatar-la i, al mateix temps, solucionar el cas.

05:02 Extres Coproduccions - Herois
tancar

Herois

Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarrellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, a pesar de la seva manera tan oposada de viure la vida, connectaran i acabaran rememorant l'època més mítica i emotiva de la seva infància: l'últim estiu que van passar amb la colla. Descobrirem qui van ser de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es varen sentir Herois, lluitant per tal de guanyar aquella cabana màgica que els hi concedia tots els seus desitjos. Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i finalment hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut en ell i aquella noia embogida que ha posat el seu món del revés..

05:07 Nova ficció - Cafè & clixé
tancar

Cafè & clixé

En David és un fotògraf d'uns 38 anys, conegut internacionalment. Viu per tres grans passions: el cafè, els animals tropicals i mantenir una relació audiovisual amb una veïna. La veïna és l'Àngela. És veterinària. Gairebé cada nit, quan l'Àngela ha acabat de sopar, en David li truca d'una forma anònima. Aquestes trucades no semblen trasbalsar gaire l'Àngela; fins i tot sembla que la diverteixin i li agradin. En David, des de l'anonimat i la fotografia, comparteix la seva intimitat. La relació especial entre els dos s'hauria eternitzat si en David no hagués introduït nous elements de risc en la seva passió. En David entrega a un noi gitano, que neteja parabrises de cotxes a la cantonada, un sobre que conté una fotografia de l'Àngela molt compromesa. Li paga perquè l'hi porti. El noi no fa el que li ha demanat en David. Comença una extorsió que modificarà la vida d'en David. Intèrprets: Francesc Orella (David), Sònia Franco (Àngela) I la presentació de: José Giménez (Tillo), Miguel Ángel Vigueras (Lucky), Joan Sanz (Ricard), Tomàs Marín (amant), Sandra Stefani (dona gat), Assumpció Royo (dona carret), Jorge Benavent (especialista accident) Fitxa tècnica: Guió: Joan Sanz, Manuel Balaguer Música: Eduardo Arbide Director postproducció: Xavier Cabrera Coordinadora continguts: Rosa Duque Coordinador producció: Eduard Vallès Decorador: Pau Ros Director fotografia: David Omedes Directora producció: Montserrat Bou Director: Manuel Balaguer Productors executius: Fèlix Riera, Arturo Duque Productora delegada TVC: M. Lluïsa Farré

05:33 Joking around
05:38 Beverly Hills - Els senyor Walsh va a Washington (2a part)
06:17 Beverly Hills - Què vaig fer durant les vacances d'estiu i altres històries