Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Hilari Ragué, monjo de Montserrat que ens explicarà la vida dins del Monestir de Montserrat. A la secció de la denúncia ens visiten dues vídues per queixar-se de les pensions de les vídues que es mantenen tot i les promeses. Al tema del dia parlarem del repartiment de les tasques domèstiques i a més: els nens molt prematurs, un problema ètic.

13:07 TVist
13:53 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Ictineu-3, un submarí científic
14:30 Telenotícies migdia
15:36 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

A casa del Pau hi ha una apagada de llum i tem que sigui l'apagada analògica, recuperat de l'ensurt se'n va de visita a una de les comarques on primer hi haurà l'apagada analògica per veure què estan fent des dels ajuntaments per preparar la població.

15:42 Cuines - Arròs venere i bomba amb formatge i calamarsons
16:00 El cor de la ciutat - Cap. 1814
tancar

Cap. 1814

La Marga demana a en Sergi d'anar a viure junts. Ell pensa que ha de parlar amb la Clara. En Paco, com sempre, té una idea per al guió del "Vides". L'Orpinell ha recordat prou coses per exigir explicacions a en Gerard. Però no estan sols...

16:45 El club - + info
tancar

+ info

L'empresari i cocktailman barceloní Javier de las Muelas passa per "El Club" per parlar-nos de "Cocktails & Drinks Book" el llibre on recull tota la seva experiència del món cocteler. Parlarem de l'actualitat amb els periodistes Màrius Carol i Pepa Fernández. El professor de comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Tindrem l'humor de Pep Plaza. Dijous és "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana donarem consells per l'estiu. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

18:33 Rex - Cap. 86 Una mort bonica
19:24 Rex - Cap. 87 L'engany
20:11 Bocamoll
20:43 Espai Terra - Espai terra
tancar

Espai terra

Francesc Mauri ens portarà a una àrea poc coneguda, la vall del riu Corb, una petita vall caracteritzada per un paisatge singular amb molts racons per descobrir. Passarem per Guimerà, un poble que conserva un gran encant medieval, seguirem la ruta per Vallfogona de Riucorb, i ens aturarem a Albió, on visitarem una formatgeria artesana. Tornarem a enlairar-nos i passarem per Vallbona de les Monges on farem una nova parada a la cooperativa L'Olivera.

21:00 Telenotícies vespre
21:40 APM 5 anys
21:42 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, preveient que l'acord sobre finançament serà dolent, Montilla i els seus consellers debaten a qui encolomen el marró d'explicar a l'opinió pública la xifra que han hagut d'acceptar. De cara a les properes eleccions autonòmiques, Mariano Rajoy es planta en una família catalana per conèixer la realitat del país. Però la família en què ha aterrat no és exactament una típica família catalana... A més, la inauguració de la planta dessalinitzadora del Prat de Llobregat es converteix en un gran debat sobre a qui correspon el mèrit. Les reivindicacions de l'èxit arribaran fins a personatges insospitables. En aquest programa arriba l'esperat debut del meteoròleg Francesc Mauri, que ve a queixar-se del tracte que li dóna el Tomàs Molina.

22:21 Infidels - + info
tancar

+ info

La Joana no pot evitar mostrar-se seca amb el Peter i li demana temps per pair la situació. El Francesc s'adona que la relació entre tots dos no ha prosperat. El Marc demana a la Paula que s'operi, però ella no sap què fer. La Maria porta l'Adrià al Marc perquè passi un últim dia amb el seu pare abans d'anar-se'n. La Paula coneix un llibreter amb qui queda per parlar de literatura. L'Albert està esquiu amb la Lídia. La psiquiatra tracta un pacient que té por de volar. A la Cruz li costa encarar la vida sense l'Eduard. L'Arlet i la Dani planegen un viatge a Londres. La Dani s'adona que no té prou diners per anar-hi i accepta una feina com a model. A l'Arlet no li fa cap gràcia que la seva parella s'hagi de despullar públicament.

23:26 Huff - Cap. 24 Servint el calamar
tancar

Cap. 24 Servint el calamar

Beth queda parada quan Izzy s'ofereix a ajudar-la en moments de crisi. Byrd i Eli decideixen venjar-se de James per tot el que ha fet. Huff i Russell van a la ciutat.

00:23 APM 5 anys
00:28 Pel·lícula - Storm
tancar

Storm

DD és un jove de trenta anys que viu a Estocolm i que no creu en l'amor. DD s'ha mogut sempre per plaer i per interès propi, i pensa que ho té tot controlat fins que coneix una noia fascinant, Lova. Una terrible tempesta està a punt d'arribar a la ciutat, però on realment es desencadena és a la vida de DD.

02:15 El club - + info
tancar

+ info

L'empresari i cocktailman barceloní Javier de las Muelas passa per "El Club" per parlar-nos de "Cocktails & Drinks Book" el llibre on recull tota la seva experiència del món cocteler. Parlarem de l'actualitat amb els periodistes Màrius Carol i Pepa Fernández. El professor de comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Tindrem l'humor de Pep Plaza. Dijous és "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana donarem consells per l'estiu. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

03:42 APM 5 anys
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Guerres frontereres - Guerres frontereres
tancar

Guerres frontereres

No hi ha res que pugui aturar aquests invasors que vénen de fora: ni les inundacions, ni el foc, ni els pesticides. S'ajunten i formen una marea roja brutal que mata indiscriminadament i que només deixa els ossos de les víctimes. Però en una població han buscat una arma secreta, i tenen un pla per posar-la en marxa. Les formigues de foc són uns predadors voraços que ataquen tot el que es troben al seu camí: insectes, ocells o fins i tot persones immobilitzades que no poden fugir. Van arribar als Estats Units als anys trenta, i en aquesta terra d'adopció no tenen cap predador natural.

07:53 Històries del zoo
08:16 Viure Catalunya - St Matí Sarroca (Alt Penedès)
08:27 Zoom - Cap. 108 El cinema al Japó - Japó
08:29 Mons perduts - Ambaixadors de la selva
tancar

Ambaixadors de la selva

Entre els elevats cims de Papua Nova Guinea, entapissats d'espessa vegetació, hi habiten ètnies que van inspirar relats terribles per part dels mariners occidentals d'inicis de segle. Són els talladors de caps, antropòfags bel·licosos de clans tancats que mantenen ritus guerrers molt coloristes.

09:22 Tot un món - Hi havia una vegada
tancar

Hi havia una vegada

Avui és el dia del conte al CEIP Perú del barri de Sants a Barcelona. La peculiaritat del Perú és que un 87% dels seus alumnes són fills de famílies immigrades. En Layner i la Yamna són dels alumnes més grans de l'escola i avui explicaran als més menuts el conte de "La rateta que escombrava l'escaleta". Una manera d'afavorir el contacte dels nens amb la llengua i les tradicions de Catalunya.

09:28 Viatge a un món desconegut - Tombuctú
10:13 Palaus d'Europa - Topkapi: l'edat d'or de l'imperi otomà
11:06 Zoom - Cap. 109 La lluita tradicioanl - Korgom, el Níger
11:08 Chiloé - Noruega, l'empremta dels víkings
tancar

Noruega, l'empremta dels víkings

En aquest capítol es recorreran els impressionants fiords noruecs. Es visitarà Stanverger, la ciutat sud dels fiords, i, passant per Haugesund, s'arribarà a Bergen, un els ports més dinàmics d'Europa

11:37 Horitzons
11:37 La ciutat vertical - La Torre Mayor (Ciutat de Mèxic, Mèxic)
tancar

La Torre Mayor (Ciutat de Mèxic, Mèxic)

L'edifici més sòlid del planeta, Torre Mayor, es va construir per resistir qualsevol terratrèmol que pogués mutilar un gratacel típic. Aixecat després del sisme devastador que va assotar la capital mexicana l'any 1985, aquest monument a l'enginyeria s'ha convertit en un port segur en una de les zones amb més activitat sísmica del món. La qüestió és: amb alçàries cada cop més agosarades, pot competir un gratacel amb un tifó o un terratrèmol? Serà capaç l'home de conquerir la naturalesa amb la seva obsessió per esgarrapar el cel? Presentador: Charlie Luxton

12:05 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

Ladinek Aquest jove homosexual és seropositiu i la seva família l'ha rebutjat. Ell, però, ha trobat una altra família entre els companys del teatre en què interpreta papers femenins. Els seus amics diuen d'ell que és "un home amb cervell de dona". La seva feina estable, però, la porta a terme a la "Casa de la Llum", on ajuda altres persones seropositives i promou la prevenció de la sida. En Ladinek hi organitza debats en què els joves aprenen què vol dir el sexe segur.

12:14 Què va passar ? - MINES CARBÓ
12:20 Corre abans de volar: un retrat del Cirque du Soleil - Corre abans de volar: un retrat del Cirque du Soleil
13:07 Col.leccionistes - El món del nen
tancar

El món del nen

Des dels enyorats soldadets de plàstic dels anys 60 fins a les més valuoses nines de porcellana de principis del segle XIX, el capítol d'aquesta setmana ens evoca el món del nen de la mà dels nostres col·leccionistes. Veurem també una immensa col·lecció de joguines transformada en museu i assistirem a un duel desigual entre la tecnologia lúdica dels anys 80 i la del segle XXI.

13:34 Quarts de nou. Especial Sant Joan - ESPECIAL SANT JOAN
tancar

ESPECIAL SANT JOAN

El derbi casteller de la diada de Sant Joan de Valls demà tindrà cabuda al 33. El magazín "Quarts de nou" oferirà una edició sobre el resultat de la jornada, en què s'haurà produt la primera competició de la temporada 2009 entre les dues colles dels Xiquets: la Vella i la Joves. La jornada de Sant Joan marca l' inici de la temporada vallenca i les dues colles dels Xiquets locals mesuren les seves forces en una jornada de gran rivalitat, justament perquè es tracta del dia de la Festa Major de la població. Un començament de l'any, amb un cinc de vuit descarregat per part de la Colla Joves i la voluntat d'alçar castells de nou per part de la Vella, marcaran la jornada de demà.

14:01 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

STEELEYE SPAN --- ALL AROUND MY HAT DONOVAN --- ONLY THE BLUES XERRAMEQU TIQUIS MIQUIS --- LA FERA FEROTGE QUART CREIXENT --- DOS COLORS LA CARRAU --- VIROLET ZYDECO LA TROBA KUNG FU --- CARA BELLA LES NEGRESSES VERTES --- APRES LA PLUIE LA BOINA --- NENA NO EM TREPITGIS FERMIN MUGURUZA --- BALAZALAK COMPANYIA ELECTRICA DHARMA --- ALGEMESI LA SHICA --- ZINGARA RAPERA NITIN SAWHNEY --- SUNSET LES VIOLINES --- A TOTA CORDA L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

14:47 Planeta Terra
14:47 Aventures a la naturalesa - L'illa presó
15:39 El llegat de Grzimek a Àfrica - El llegat de Grzimek a l'Àfrika
16:23 El regne salvatge - L'horitzó abrupte
16:53 Batecs de natura - Fauna a Pas de Piles
17:00 Curiositats del món animal - De caçat a caçador
17:08 L'esperit del vi - El Penedès
tancar

El Penedès

CAPÍTOL 5. EL PENEDÈS L'Esperit del vi us proposa aquesta setmana un passeig pel Penedès, que és accedir a un compendi de tot el que és possible en el món del vi. 250.000 hectàrees de vinya reconeguda pels seus vins blancs, pel cava, però també pel respecte que els seus vins negres imposen als competidors d'arreu del món. El Penedès és el bressol de les grans famílies del vi, però també de nou vinguts com Jean Leon, un asturià emigrat a Hollywood que als anys 60 va apostar per la comarca introduint les primeres plantacions de varietats foranes com cabernet sauvignon o chardonnay.

17:34 Barris de Barcelona - Les corts
tancar

Les corts

L'avinguda Diagonal obre la porta de l'antiga vila de les Corts, un barri que mai ha perdut l'encant del municipi que va ser. El ballarí i coreògraf Cesc Gelabert recorda la vida de poble que es duia a terme entorn de les seves places. La plaça Comas, el cor del barri, és l'eix a partir del qual s'expliquen les petites històries quotidianes que se succeeixen pels carrers del seu voltant. El mercat o el centre cívic són testimonis de la vitalitat de les Corts. Un batec vital molt diferent al de les Corts es troba a Pedralbes, un oasi de tranquil·litat.

18:02 Mites de la humanitat - On la terra s'acaba
18:53 La ciutat vertical - La Torre Mayor (Ciutat de Mèxic, Mèxic)
tancar

La Torre Mayor (Ciutat de Mèxic, Mèxic)

L'edifici més sòlid del planeta, Torre Mayor, es va construir per resistir qualsevol terratrèmol que pogués mutilar un gratacel típic. Aixecat després del sisme devastador que va assotar la capital mexicana l'any 1985, aquest monument a l'enginyeria s'ha convertit en un port segur en una de les zones amb més activitat sísmica del món. La qüestió és: amb alçàries cada cop més agosarades, pot competir un gratacel amb un tifó o un terratrèmol? Serà capaç l'home de conquerir la naturalesa amb la seva obsessió per esgarrapar el cel? Presentador: Charlie Luxton

19:25 Cànon Art - Richard Serra: pensant de peus a terra
tancar

Richard Serra: pensant de peus a terra

Aquest és el primer llarg documental sobre l'escultor nord-americà Richard Serra i se centra en l'obra "The matter of time", un encàrrec del Museu Guggenheim de Bilbao per un valor de 20 milions de dòlars. L'artista va muntar una instal·lació composta per vuit grans escultures d'acer de 1.208 tones. Es tracta d'un dels encàrrecs escultòrics més grans destinats a un espai concret. Aquestes escultures estan al límit d'allò que es considera factible pel que fa a dimensions, formes i tecnologia. El documental mostra la posada en marxa d'aquest projecte monumental i, al mateix temps, intenta trobar punts de connexió amb obres anteriors de l'artista.

20:59 L'últim viatge de Sorolla - L'últim viatge de Sorolla
tancar

L'últim viatge de Sorolla

Fa més de vuitanta anys, el pintor valencià Joaquim Sorolla va pintar, en catorze murals de grans dimensions, la seva visió particular de l'Espanya del moment. Era un encàrrec del mecenes i hispanista nord-americà Archer Milton Hungtinton per a la biblioteca de la Hispanic Society de Nova York. El 2007, aquelles obres de Sorolla van viatjar a Espanya gràcies a la Fundació Bancaixa, que va organitzar l'exposició "Visions d'Espanya". El documental mostra el transport i el procés de restauració d'aquestes obres que es podran veure, a partir del 20 de febrer del 2009, al MNAC de Barcelona després de l'espectacular èxit de la mostra a València, Sevilla, Màlaga i Bilbao. Producció: TVV, 2007 Guió: Teresa Orquín Realització: Víctor Martínez

21:32 NBA.CAT - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana s'acaba la desena temporada del programa "NBA.cat" i ho farà amb un reportatge estel·lar dedicat a Phil Jackson, l'entrenador que té el rècord de victòries de l'NBA. A més de repassar les milllors jugades de la temporada, s'oferirà un altre reportatge del sisè i definitiu partit entre Orlando i Cleveland, el matx en què Lebron James va quedar eliminat.

21:59 Animals extraordinaris
22:24 Temps d'aventura - Temps d'aventura
22:50 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui a "Ànima" entrevistem a Daniel Còrdoba-Mendiola, analista de tendències, i tindrem l'actuació de Pep Toni Ferrer, cantant i líder de la banda mallorquina Oliva Trencada.

23:34 Millennium - Filosofia política
tancar

Filosofia política

En el programa d'avui, Ramon Colom parlarà de maneres diverses de fer política amb el físic, filòsof i humanista argentí Mario Bunge, premi Príncep d'Astúries a les Ciències de l'any 1982 i que ara publica el llibre "Filosofía política". A la taula de debat discutirem sobre els sacrificis de la vida política amb els periodistes María Antonia Iglesias i Jordi Mercader, i el poeta Carles Duarte, exsecretari general de la Presidència de la Generalitat durant el darrer govern de Jordi Pujol. Tancarem el programa amb un recordatori especial del vintè aniversari de la violenta repressió militar als moviments estudiantils a la Plaça de Tiananmen i ho farem de la mà de Zhang Lun, un dels líders d'aquelles protestes i president adjunt de la Federació per la Democràcia a la Xina.

01:10 Cànon Art - Richard Serra: pensant de peus a terra
tancar

Richard Serra: pensant de peus a terra

Aquest és el primer llarg documental sobre l'escultor nord-americà Richard Serra i se centra en l'obra "The matter of time", un encàrrec del Museu Guggenheim de Bilbao per un valor de 20 milions de dòlars. L'artista va muntar una instal·lació composta per vuit grans escultures d'acer de 1.208 tones. Es tracta d'un dels encàrrecs escultòrics més grans destinats a un espai concret. Aquestes escultures estan al límit d'allò que es considera factible pel que fa a dimensions, formes i tecnologia. El documental mostra la posada en marxa d'aquest projecte monumental i, al mateix temps, intenta trobar punts de connexió amb obres anteriors de l'artista.

02:46 Museus d'art del món - Cap. 13 El Mauritshuis: l'espurna del blau màgic de Vermeer
03:10 Temps d'aventura - Temps d'aventura
03:35 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui a "Ànima" entrevistem a Daniel Còrdoba-Mendiola, analista de tendències, i tindrem l'actuació de Pep Toni Ferrer, cantant i líder de la banda mallorquina Oliva Trencada.

04:16 Millennium - Filosofia política
tancar

Filosofia política

En el programa d'avui, Ramon Colom parlarà de maneres diverses de fer política amb el físic, filòsof i humanista argentí Mario Bunge, premi Príncep d'Astúries a les Ciències de l'any 1982 i que ara publica el llibre "Filosofía política". A la taula de debat discutirem sobre els sacrificis de la vida política amb els periodistes María Antonia Iglesias i Jordi Mercader, i el poeta Carles Duarte, exsecretari general de la Presidència de la Generalitat durant el darrer govern de Jordi Pujol. Tancarem el programa amb un recordatori especial del vintè aniversari de la violenta repressió militar als moviments estudiantils a la Plaça de Tiananmen i ho farem de la mà de Zhang Lun, un dels líders d'aquelles protestes i president adjunt de la Federació per la Democràcia a la Xina.

05:50 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

STEELEYE SPAN --- ALL AROUND MY HAT DONOVAN --- ONLY THE BLUES XERRAMEQU TIQUIS MIQUIS --- LA FERA FEROTGE QUART CREIXENT --- DOS COLORS LA CARRAU --- VIROLET ZYDECO LA TROBA KUNG FU --- CARA BELLA LES NEGRESSES VERTES --- APRES LA PLUIE LA BOINA --- NENA NO EM TREPITGIS FERMIN MUGURUZA --- BALAZALAK COMPANYIA ELECTRICA DHARMA --- ALGEMESI LA SHICA --- ZINGARA RAPERA NITIN SAWHNEY --- SUNSET LES VIOLINES --- A TOTA CORDA L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

06:36 Expedients de l'espai - Lluny
06:46 Expedients de l'espai - Raigs X
06:56 El medi ambient - No talar per protegir el gall fer
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - La torxa olímpica
tancar

La torxa olímpica

El poblat dels Fruittis celebra amb entusiasme que han estat escollits pel Comitè Olímpic com a portadors de la torxa olímpica. En Punxa, que és qui ha de portar-la, es prepara per anar cap a Grècia, en companyia dels seus amics.

07:35 Els Hoobs - Nens i nenes
tancar

Nens i nenes

La Tula diu que als pitibadocs i a les pitibadoques no els agraden les mateixes coses. En Groove, en canvi, diu que sí. Com s'ho poden fer per saber qui dels dos té la raó?

08:00 mic 3
08:00 La vaca Connie - El dia de les fruites
tancar

El dia de les fruites

La Belinda sap un joc molt divertit: descobrir com són els animals del bosc. En Patch i la Connie s'hi apunten de seguida. Els agrada molt aprendre coses dels seus amics. Però també descobriran un munt de sorpreses d'ells mateixos, com ara perquè serveixen les seves cues.

08:09 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia aprendrà què vol dir reciclar. I és que resulta que a l'escola fan una mena de concurs: si són capaços de col·leccionar 100 llaunes, 100 coses de plàstic i 100 coses fetes de paper, guanyaran un arbre de veritat per plantar! El que passa és que la Laia encara no té gaire clar què és això de reciclar. I en Carles no té gaire temps per explicar-l'hi. L'hi vols ajudar?!

08:24 Chiro
08:35 Una mà de contes - Veig veig
tancar

Veig veig

Conte basat en l'obra del MNAC "Campament de Jaume I", anys 1285-1290. Mestre de la conquesta de Mallorca.

08:46 Club Super3
08:46 Zoe Kezako - Cap. 2 Amb penes i treballs
tancar

Cap. 2 Amb penes i treballs

Avui la Zoe se'n va amb la Mariponpon al Món de Cap Per Avall, el parc d'atraccions més hipermegaguai del món mundial! Però només hi podrà anar si troba la joguina preferida de la seva amiga, que resulta que l'hi va deixar i l'ha perdut! No, encara pitjor! Se li ha espatllat! Pot ser que es quedi sense pujar al Tirabuixó?! I sense baixar pels Ràpids de l'Huracà?!

09:01 Els barrufets - Barrufets al mar
tancar

Barrufets al mar

Avui el Gran Barrufet ens explicarà, amb tota mena de detalls, el viatge barrufafantàstic que va fer el barrufet Somiador. Va ser una travessa per mar plena d'aventures d'allò més emocionants. Va conèixer illes desertes, es va trobar cara a cara amb tortugues marines i balenes... Ah! I no et perdis la part dels pirates! És per esgarrifar-se!

09:26 L'aneguet lleig i jo - Cap. 2 La festa de les gallines
tancar

Cap. 2 La festa de les gallines

Després d'adonar-se que no els han convidat a la festa per celebrar l'arribada d'en Lester, el fill de la Cloca, en Lletget i en Ratso han decidit disfressar-se de gallines per no perdre's el sarau. A més, aviat els canviarà la vida! I és que la Cloca, que és curta de vista, confondrà en Ratso pel seu fill! I ara què, en Lletget?! Haurà de viure amb les gallines?!

09:52 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

El diorama original - Les boles per no deixar-se atrapar

10:14 Doraemon - Regal del pare-la ma pidolaire
tancar

Regal del pare-la ma pidolaire

El regal del pare - La mà pidolaire

10:25 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

El diorama original - Les boles per no deixar-se atrapar

10:31 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El Pròscar, un alienígena ben peculiar amb unes ganes boges de jugar, està a punt de fer-se l'amo de la plaça major per endur-se-la al seu planeta. El seu joc preferit és el Parxuglí i està convençut que la plaça és el tauler. Ha fet molts quilòmetres per arribar a la Terra i no se'n pensa anar amb les mans buides. Si no l'hi impedeixen el Club dels Caçamonstres, és clar!

10:56 Club Super3
10:56 Spirou i Fantàstic
11:23 Hattori el ninja - Veg. és difícil ser ninja / Curset natació a l'hivern / No jug
11:46 En Matt i els monstres
12:03 Els increïbles germans Adrenalini - El viatge del descobriment
tancar

El viatge del descobriment

Després de ser el primer de provar una càpsula experimental, en Xan s'empassarà l'Adi i l'Enk, que emprendran un viatge al centre... del seu germà! Es tractava d'una cura pel refredat comú creada pel doctor Petit, que s'ha convertit en un malson pels germans Adrenalini, un malson molt emocionant, tot s'ha de dir!

12:11 Angus i Cheryl - Control remot
tancar

Control remot

L'Angus inventa l'aparell definitiu per guanyar la batalla dels nois contra les noies: un controlador que fa que la Cheryl obeeixi totes les seves ordres.

12:17 Club Super3
12:17 Rantaro - Rikichi Yamada / Empaitem la monitora / Arròs amb brots de bambú
12:43 Angus i Cheryl - Infermer
tancar

Infermer

La Cheryl està convalescent a l'hospital i l'Angus està disposat a demostrar que pot ser el millor infermer del món... sempre que res ni ningú no l'entretinguin.

12:48 Club Super3
12:48 Valérian i Laureline - En el temps
tancar

En el temps

Any 2416. Després de la misteriosa desaparició de la Terra i tenint en compte que la nau d'en Valérian, la Tempus Fugit, ja no pot viatjar en el temps, el nostre heroi ha decidit anar a Punt Central, la capital de la Galàxia. Allà s'adonarà que no n'ha sentit parlar mai ningú, del seu planeta. I ben aviat també coneixerà els seus grans enemics: els Vlagos.

13:16 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El cometa Sozin. Segona part: Els vells mestres
tancar

El cometa Sozin. Segona part: Els vells mestres

En Zuko té clar que si l'Aang no guanya el Senyor del Foc abans que arribi el cometa, ja no quedarà món per salvar. L'Aang, en canvi, pensa que l'ha de vèncer sense haver-lo de matar. La June ajudarà els nostres herois a trobar l'Avatar, que fins i tot buscarà consell en les seves vides passades... i en els vells mestres.

13:44 Angus i Cheryl - Sopar romàntic
tancar

Sopar romàntic

En Charles ofereix a la Cheryl un sopar a la llum de les espelmes. Ella decideix plantar l'Angus a l'hamburgueseria. Però resulta que ni ella ni en Charles no són tan romàntics¿

13:46 Angus i Cheryl - L'estel
tancar

L'estel

Fins i tot fent volar estels els nois es prenen molt seriosament això de la guerra de sexes. Com sempre, les noies saben fer servir les seves armes i la seva manya davant la força bruta.

13:53 3xl.cat
13:53 El detectiu Conan - El cas del robatori de 10 milions de iens de l'organització dels homes de negre
14:17 El detectiu Conan - La noia que va venir de l'organització dels homes de negre (1)
tancar

La noia que va venir de l'organització dels homes de negre (1)

el cas de l'assassinat del professor universitari (I)

14:42 Tags
14:59 3xl.cat
14:59 One piece - Cop de peu abrasador! La nova tècnica de peus d'en Sanji
15:24 Angus i Cheryl - Per força
tancar

Per força

Que les noies són el sexe dèbil? Que els nois són més forts? S'han acabat les hipòtesis i les conjectures: una màquina per mesurar la força i l'habilitat d'uns i altres.

15:28 3xl.cat
15:28 Fushigi Yugi: el joc misteriós - Una il·lusió sospitosa
tancar

Una il·lusió sospitosa

Quan intenta tornar amb Tamahome, Miaka topa amb Soi però, curiosament, en lloc d'atacar-la, la guerrera de Seiryu li explica que en realitat Nakago no la va violar i que, si Tomo continua torturant-lo, Tamahome morirà. Quan Miaka, finalment, localitza Tomo i Tamahome, Amiboshi allibera Tamahome amb la flauta però Tomo el fa caure per un precipici i, a continuació, envia Miaka i Amiboshi a un món imaginari que s'assembla bastant al món real de Miaka. Amiboshi suplica a Miaka que deixi de creure en el miratge de Tomo, però Miaka està completament captivada. I el pitjor de tot és que Tomo es proposa seduir-la i prendre-li els poders per sempre.

15:52 Somnis d'estiu
16:20 Club Super3
16:20 Espies de veritat - L'associació femenina malèfica
tancar

L'associació femenina malèfica

La Clover té molt clar que vol entrar a la Fi Èpsilon Fi, l'associació femenina del campus. La Sam i l'Alex, en canvi, no hi estan tan interessades. I menys quan saben que la Mandy i la Mindy també se'n volen fer. La Sam i l'Alex aviat començaran a notar els canvis en la seva companya: està més contenta que mai! Massa i tot! I això fa sospitar...

16:46 La màgica Do-Re-Mi - A la senyoreta Nishizawa no l'atura res!
tancar

A la senyoreta Nishizawa no l'atura res!

La senyoreta nova, la Nishizawa, és totalment diferent que la senyoreta Seki. Tots els alumnes li prenen el pèl, no paren de fer merder a classe i es burlen tant com poden d'ella. La veus capaç de poder arribar a posar ordre, algun dia?

17:09 Lucy: quina mandra! - La Lucy planta una idea
tancar

La Lucy planta una idea

Avui la Lucy, en Tom i la Jasmine se'n van d'acampada! Els fa tanta il·lusió! Ara, que això d'haver de plantar la tenda fa una mica de mandra... La Lucy es cansarà molt i després no tindrà força per jugar... Segur que hi ha d'haver alguna manera més còmoda de fer-ho. A veure si encara acabaran dormint sota les estrelles...!

17:16 mic 3
17:16 Zoomix
17:18 Zoomix
17:22 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Quina calor que fa avui! L'Ava, en Teo i en Riko passegen pel bosc buscant una bassa per banyar-se i per beure una mica d'aigua. Aviat ensopegaran amb un mico molt juganer que es diu Ui-sí i que els diu que sí a tot. "Saps on podem trobar aigua? Ui-sí!" Avui es faran un tip de donar voltes, seguint el mico! I cada vegada tenen més set!

17:33 Bob, el manetes - Nus te'n descuidis, Bob
tancar

Nus te'n descuidis, Bob

En Bob té una agenda personal nova que li recorda totes les feines del dia. Quan la Wendy se'n va, la pantalla de l'agenda s'apaga i en Bob decideix recordar les feines fent-se nusos al mocador.

17:49 Una mà de contes - La gavina Darina
18:01 Club Super3
18:01 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

La Petúnia ja ha avisat en Loopdidoo que si escolta la música tan forta, tindrà problemes d'oïda. Ell ha continuat com si res i quan ha parat la música ha començat a sentir veus. Són les puces, que en volen una altra, però ell no ho sap! De fet, ell està convençut que s'ha tornat boig! I faria qualsevol cosa per deixar de sentir les veus! Fins i tot un duet amb en Bagú!

18:11 Tinc un coet - Tres faltes i ... eliminat!
tancar

Tres faltes i ... eliminat!

Els germans Ducky no paren de fer gamberrades, com de costum. A més, per culpa d'ells han castigat en Vinnie... i si el tornen a castigar, l'expulsaran de l'institut! En Vinnie i el coet tenen clar que l'única manera de tallar-los el rotllo és jugant al mateix joc que juguen ells, però multiplicat per mil i al seu estil, és clar! Que no els passi res, als Ducky!

18:29 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El mestre Mouretsu, el rival del mestre Kiteretsu
19:02 Animàlia
19:31 En Matt i els monstres
19:43 Mandarina & Cow
19:52 3xl.cat
19:52 One piece - L'atac ferotge de l'espasa embeinada! En Zoro contra en Kaku, la lluita final
20:16 Angus i Cheryl - Control remot
tancar

Control remot

L'Angus inventa l'aparell definitiu per guanyar la batalla dels nois contra les noies: un controlador que fa que la Cheryl obeeixi totes les seves ordres.

20:19 Angus i Cheryl - Infermer
tancar

Infermer

La Cheryl està convalescent a l'hospital i l'Angus està disposat a demostrar que pot ser el millor infermer del món... sempre que res ni ningú no l'entretinguin.

20:22 Tags
20:37 Angus i Cheryl - Per força
tancar

Per força

Que les noies són el sexe dèbil? Que els nois són més forts? S'han acabat les hipòtesis i les conjectures: una màquina per mesurar la força i l'habilitat d'uns i altres.

20:40 Minúscul - Cap. 78 El comboi
tancar

Cap. 78 El comboi

A mitja becaina, una abella ha despertat totes les seves companyes i els ha dit que la seguissin. El comboi es dirigeix cap a un jardí on hi ha una taula amb un pot de mel obert! Quin tiberi que faran! Si no hi ha cap entrebanc, és clar... Ja saps que quan menys t'ho esperes pot haver-hi una sorpresa...

20:47 3xl.cat
20:47 Dawson's creek - El ball
tancar

El ball

Dawson està preocupat pel primer petó que s'han fet amb Jen, sobretot quan la veu al ball de l'escola amb un altre; Pacey intenta mantenir viu el foc del seu idil·li amb Tamara.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1814
tancar

Cap. 1814

La Marga demana a en Sergi d'anar a viure junts. Ell pensa que ha de parlar amb la Clara. En Paco, com sempre, té una idea per al guió del "Vides". L'Orpinell ha recordat prou coses per exigir explicacions a en Gerard. Però no estan sols...

22:06 Extres Coproduccions - Cher Ami
tancar

Cher Ami

Octubre de 1918. La tranqui-la vida a la granja de Cher Ami i els seus ingenus i feliços amics es veu amenaçada bruscament per l'arribada de la Gran Guerra als boscos d'Argonne. Conscients de la seva responsabilitat, els maldestres coloms es convertiran en audaços missatgers i amb el seu extraordinari valor i coratge, intentaran salvar la vida d'un batalló de soldats americans. Una divertida i enginyosa aventura, inspirada en la història real i dirigida especialment a un públic familiar.

22:11 Pel·lícula catalana - El gran concurs
tancar

El gran concurs

Loli vol ser famosa i sortir a la tele a costa del que sigui. És per això que envia una carta a un famós concurs perquè la família hi participi. La família de Loli guanya el concurs i es fan rics, però amb els diners comencen els problemes. La noia convenç a la seva mare de muntar una boutique al barri, però fracassen perquè el lloc és massa humil. La Loli surt a la tele, és enganyada per un fotògraf que li pren el pèl i la seva popularitat aviat baixa en picat. Satur, el pare, veu que s'han gastat tots els diners que tenien i posa en dubte que la família estigui fent bé. Això el porta a barallar-se amb la seva dona i acaba a l'hospital, víctima d'un infart... Finalment, quan la Loli i la seva mare s'adonen que tot allò els està destruint, demanen perdó a Satur. Carmelo, l'oncle de la família, té uns diners estalviats per comprar-se un veler -el somni de la seva vida- però quan veu a la família en aquell estat, els dóna els diners perquè surtin de la situació.

23:36 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La Gemma i el Guillem han fet l'amor. Comença una relació sense cap futur. L'Alfred té diners i no ajuda la família. L'Aurora, decidida a investigar.

00:06 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

L'Aurora no sap què fer amb el seu embaràs. Però el drama a can Pedrós és el secret que ara descobrirem amb l'Alfred.

00:32 Beverly Hills - Filla de la nit
01:14 Beverly Hills - data límit
01:57 Riviera - + info
tancar

+ info

La família de Courcey celebra el compromís entre Klaus i Gabriella. Christophe desaprova el compromís de Gabriella, però vol esguerrar l'alegria de la seva germana. Jennifer intenta que Sam s'anyori d'Amèrica.

02:22 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam anuncia a Elizabeth el seu retorn a Nova York amb Jennifer i Sammy. Elizabeth deixa al descobert relats sobre el lloc de naixement de Sammy. Clara es troba malament i Diego està convençut que ella es`ta embarassada.

02:47 Extres Coproduccions - Cher Ami
tancar

Cher Ami

Octubre de 1918. La tranqui-la vida a la granja de Cher Ami i els seus ingenus i feliços amics es veu amenaçada bruscament per l'arribada de la Gran Guerra als boscos d'Argonne. Conscients de la seva responsabilitat, els maldestres coloms es convertiran en audaços missatgers i amb el seu extraordinari valor i coratge, intentaran salvar la vida d'un batalló de soldats americans. Una divertida i enginyosa aventura, inspirada en la història real i dirigida especialment a un públic familiar.

02:53 Pel·lícula catalana - El gran concurs
tancar

El gran concurs

Loli vol ser famosa i sortir a la tele a costa del que sigui. És per això que envia una carta a un famós concurs perquè la família hi participi. La família de Loli guanya el concurs i es fan rics, però amb els diners comencen els problemes. La noia convenç a la seva mare de muntar una boutique al barri, però fracassen perquè el lloc és massa humil. La Loli surt a la tele, és enganyada per un fotògraf que li pren el pèl i la seva popularitat aviat baixa en picat. Satur, el pare, veu que s'han gastat tots els diners que tenien i posa en dubte que la família estigui fent bé. Això el porta a barallar-se amb la seva dona i acaba a l'hospital, víctima d'un infart... Finalment, quan la Loli i la seva mare s'adonen que tot allò els està destruint, demanen perdó a Satur. Carmelo, l'oncle de la família, té uns diners estalviats per comprar-se un veler -el somni de la seva vida- però quan veu a la família en aquell estat, els dóna els diners perquè surtin de la situació.

04:16 El cor de la ciutat - Cap. 1814
tancar

Cap. 1814

La Marga demana a en Sergi d'anar a viure junts. Ell pensa que ha de parlar amb la Clara. En Paco, com sempre, té una idea per al guió del "Vides". L'Orpinell ha recordat prou coses per exigir explicacions a en Gerard. Però no estan sols...

04:53 Joking around
05:14 Nova ficció - Com pedres rodant
tancar

Com pedres rodant

Després d'una impactant primera trobada, la Paula i el Pei, viuen pel seu compte "l'endemà" i la preparació del que pels dos podria ser una apasionant història d'amor. Estira-i-arronsa dels dos personatges, que, com que veuen que poden caure sota la tirania de l'amor, lluiten i dubten entre viure'l amb la intensitat amb què ho senten o frenar-lo fins ofegar-lo, salvant així la seva solitària i independent vida actual. La manipulació dels esdeveniments per part dels personatges permetrà que les coses es desviïn cap al terreny que els és més còmode perquè és menys compromès i que, simuladament, no canvia la trajectòria de les seves vides. Aquesta manipulació a la vegada els complau, des del moment que es presenta com alliberadora de la gran responsabilitat i els fa innocents com autors del desenllaç: la separació. Repartiment: Ana Serrano (Paula), Jorge Solá (Pei), Marcelo Solá (Enano), Raúl Saez (Raúl), Anna Puig (Anna), Francesc Rocamora (guarda cotxera), Bartolomé Cuenca (cambrer), Vicenç Sendrà (client bar 1), Jordi Morales (client bar 2) Música: Enano y sus locas Muntatge: Jordi Puig Director de postproducció: Xavier Cabrera Coordinadora continguts: Rosa Duque Coordinador producció: Eduard Vallès Decorador: Xavier Millán Director fotografia: Miguel Llorenç Directora producció: Montserrat Pou Guió i direcció: Ona Planas Productors executius: Arturo Duque, Fèlix Riera Productora Delegada TVC: M. Lluïsa Farré

05:40 Beverly Hills - Filla de la nit
06:22 Beverly Hills - data límit