Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Residus químics i ocells d'aiguamoll
tancar

Residus químics i ocells d'aiguamoll

A l'embassament de Flix han començat les obres prèvies per retirar vuit-cents mil metres cúbics de sediments contaminats amb residus químics. Els responsables de la Reserva Natural de Sebes demanen més mesures de protecció perquè el procés no afecti aquest espai ni les aus aquàtiques.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Terrina tèbia de cap de vedella amb escarola
15:50 La Riera - Cap. 92
tancar

Cap. 92

L'Ona descobreix com és el seu pare En Daniel rebutja l'Ona i li explica com és en realitat en Claudi. A la noia li costa creure'l i vol parlar amb el seu pare. A casa dels Guitart, la Mercè fa confidències a l'Ernest sobre la seva joventut i les renúncies que va haver de fer. En Lluís, que ja no està tan content amb la feina, rep dues visites inesperades: la Carol i la Irene. I el seu amic Joan pren una iniciativa per guanyar-se els companys de la cuina.

16:35 Divendres
18:25 Les germanes McLeod - Cap. 201 Missatges confusos
tancar

Cap. 201 Missatges confusos

Marcus creu que Heath enganya Grace, però quan Heath la sorprèn amb un regal, Grace deixa de dubtar del seu amor per ella.

19:20 Rex - Cap. 24 El perfum de la mort
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més
22:20 Casal Rock
23:20 Entre línies
23:50 The nine. Després de la por - Confessions
tancar

Confessions

Kathryn s'està acostant perillosament a Nick. Torbat pels seus pecats, Jeremy fa una confessió escandalosa i Lizzie s'enfronta a una crisi de consciència pel que fa a Lucas.

00:35 Pel·lícula - Els problemes creixen: el retorn dels Seaver
tancar

Els problemes creixen: el retorn dels Seaver

Ara que els fills de la família Seaver han marxat de casa, Jason i Maggie, els pares, volen jubilar-se i vendre la casa. Cadascun dels fills té la seva pròpia idea sobre la venda de la casa: Mike i Carol miren d'impedir-ho, mentre que Ben necessita que es vengui, ja que n'és l'agent immobiliari. Enmig d'aquesta situació, Chrissy, la filla petita, torna a la casa familiar perquè l'han desallotjada del seu apartament.

02:00 Dawson's creek
02:40 Divendres
04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - NESTOR LUJAN
07:50 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 Australàsia salvatge - Illes Arca
tancar

Illes Arca

El mar australià és ple d'un seguit d'illes, des de la tropical Nova Guinea fins a la freda Nova Zelanda, cadascuna amb un paisatge i una fauna propis. Hi ha cangurs que viuen als arbres, ocells del paradís, mamífers que ponen ous, misteriosos ocells que no volen i el rar kea, un lloro de muntanya que juga amb la neu.

08:50 Batecs de natura - Pel riu de Montsant
09:05 Carrer dels lèmurs - Dormint amb l'enemic
09:30 Horitzons
09:30 Veus oblidades - L'Amazònia - Seguint el rastre del jaguar
10:25 La història de la Terra - Els continents xoquen
11:15 Tresors del passat - Una terra sagrada
11:40 Tendències - + info
tancar

+ info

Tothom que es mogui en el món de la música associa la marca Stradivarius als creadors dels violins més magnífics i més cars. Els seus instruments i altres de semblants representen inversions excel·lents i a més, des de sempre, la demanda d'instruments de corda de qualitat ha superat l'oferta. L'inconvenient és que els mateixos músics s'estan quedant fora del mercat a causa dels preus cada cop més elevats. Si aneu darrere d'aquell complement especial que donarà un toc de glamur al vostre vestuari i no us fa res gastar més per una marca de luxe, sapigueu que no sou els únics. Arran del nombre creixent de consumidors d'articles de luxe, els accessoris com ara unes sabates o una bossa de disseny s'han convertit en el sector que més ràpidament prospera en la indústria del luxe. Viatgem fins a Nova York per esbrinar què els fa tan irresistibles. Per als amants del bon vi, escollir entre els millors cellers d'Europa és una tasca d'enormes proporcions, però a la vegada emocionant, amb gustos i textures per a tots els paladars. Per a l'inversor en vins, en canvi, tot plegat resulta molt més senzill: el gust és irrellevant i el que importa és un bon balanç econòmic final. El turisme mèdic, és a dir, quan un pacient viatja d'un país a un altre per rebre tractament mèdic, ha esdevingut una indústria que fa circular milions de dòlars per tot el món. Un dels països capdavanters és l'Índia, que està començant a apostar per la subcontractació, tot oferint serveis mèdics per descongestionar els sistemes d'assistència sanitària dels països occidentals. Aquells que aspiren a comprar-se una casa rebrien amb els braços oberts qualsevol proposta que aconseguís abaixar els preus de la vivenda. Però què passa amb les cases prefabricades? Es tracta de cases produïdes en sèrie que després es munten "in situ". Davant la falta incisiva d'habitatge, les cases prefabricades es presenten com una alternativa de vida més barata. La carrera per a la clonació de cavalls està en curs a tot Europa. Un grup de científics italians van ser els primers a clonar un cavall, l'any 2003, i ara una empresa francesa n'investiga el potencial comercial. Mentre que els animals clonats no poden participar en carreres, altres esports eqüestres estarien encantats de poder recrear els seus campions, a pesar de tota la controvèrsia que això suposaria.

12:10 Clàssica - Quartet per a la fi del temps
tancar

Quartet per a la fi del temps

CONCERT DEL MES QUARTET PER A LA FI DEL TEMPS Des de l'AUDITORI DE LA MERCÈ de GIRONA Solistes de l'Ensemble Intercontemporain Alain Damiens, clarinet; Dimitri Vassilakis, piano; Jeanne-Marie Conquer, violí; Pierre Strauch, violoncel Perejaume, intervenció escènica Héctor Parra (1976) Trio Wortschatten Olivier Messiaen (1908 - 1992) Quartet per a la Fi del Temps Des de l'Auditori de la Mercè de Girona, els Solistes de l'Ensemble Intercontemporain de París interpreten el Trio Wortschatten de Héctor Parra i l'impressionant Quartet per a la Fi del Temps de Messiaen. Dintre del Festival de Músiques Religioses i del Món de Girona es programava en ocasió del centenari del naixement d'Olivier Messiaen un especial concert on hi participava la música i una instal·lació plàstica de l'artista Perejaume en forma d'una campana. Sens dubte un dels compositors essencials al s. XX va ser Messiaen, nascut a Avignon. Va estudiar orgue i composició al Conservatori de París amb mestres com Dukas, Widor i Dupré. Va ser organista de l'Església de La Trinitat de París des del 1931 fins a la seva mort. Desenvolupà un llenguatge musical propi basat en la religiositat alhora que el treballava desde la racionalitat: Harmonia pròpia i desenvolupament rítmic inspirats en la músicia hindú i en compositors com Stravinsky. La seva passió i gran coneixement de l'ornitologia el porta a incloure sons d'ocells en les seves obres. El Quatet per a la Fi del Temps va ser composat en el camp de presoners a Görlitz (Polònia) durant la Segona Guerra Mundial. Allà va conèixer tres músics (Jean Le Boulaire, violí, Henri Akoka, clarinet, i Étienne Pasquier, violoncel) L'obra es va estrenar el 15 de gener de 1941, davant d'uns 5000 presoners. D'aquell concert Messiaen va dir: "mai m'han escoltat amb tanta atenció i comprensió". El Quartet està estructurat en vuit moviments. Els set primers relacionats amb els set àngels de l'Apocalipsis de Sant Joan, mentre que el vuitè és una lloança del compositor a la "inmortalitat de Jesús". Completa el programa el Trio wortschatten, per a violí, cello i piano del jove compositor barceloní afincat a París, Héctor Parra.

13:15 Ànima
14:05 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

L'humorista Berto Romero és el protagonista d'aquest capítol. A bord del "cotxe fantàstic", la Bibiana i el Berto aniran del barri de Gràcia a Pont d'Armentera passant per Vilanova i la Geltrú. Pel camí es trobaran els Wanda Barcelona, reis de l'origami; la coreògrafa Sònia Gòmez; la banda de pop Gentle Music Men; el guionista Jair Domínguez i a l'Andreu Buenafuente.

14:30 Planeta Terra
14:30 Extremadura des de l'aire - Extremadura
15:25 Vist des del cel - + info
tancar

+ info

Deu seqüències extraordinàries de la reserva de Masai Mara, la tribu dels masai i el mont Kilimanjaro. The Earth from Above també viatge a altres regions del planeta plenes d'una biodiversitat sorprenent: el Pantanal, al Brasil; el Congo amb els seus hipopòtams en perill; Austràlia i la desforestació de Tasmània; o Groenlàndia i els óssos polars gegants.

16:10 Vida salvatge
17:00 Carrer dels lèmurs - El joc de l'aparellament
17:20 Segle XX - Albània, el país de davant
18:20 Horitzons
18:20 Viatges amb un tangerí - Les vies del comerç
19:20 Cànon
19:20 Cànon Sons
20:15 Blog Europa
20:35 Esports
21:00 La Riera - Cap. 92
tancar

Cap. 92

L'Ona descobreix com és el seu pare En Daniel rebutja l'Ona i li explica com és en realitat en Claudi. A la noia li costa creure'l i vol parlar amb el seu pare. A casa dels Guitart, la Mercè fa confidències a l'Ernest sobre la seva joventut i les renúncies que va haver de fer. En Lluís, que ja no està tan content amb la feina, rep dues visites inesperades: la Carol i la Irene. I el seu amic Joan pren una iniciativa per guanyar-se els companys de la cuina.

21:40 Karakia - Paisatges nòmades-1
tancar

Paisatges nòmades-1

El Tibet i Mongòlia són dues regions de l'Àsia Central que avui dia continuen fascinant tothom. La seva relació històrica i social es basa sobretot en molts aspectes de la vida nòmada que comparteixen, però també en la religió budista tibetana que els mongols van adoptar a partir del segle XIII. En Baada i la família de l'Ogui, uns dels pocs mongols que s'estan a Catalunya, obren les portes de casa seva al programa per parlar de l'energètica cuina de Mongòlia, el país mare de la pasta i d'un munt de tradicions que no s'han oblidat al seu país. La major part dels tibetans que viuen a Barcelona es dediquen al sector comercial i a la restauració, com la Chung o la família d'en Tashi, que va obrir el primer restaurant tibetà de la ciutat. La Pasang, la seva mare, farà un te tibetà, sopa o uns farcellets de verdura, els tsel momo. El lama Tubteng, el representant del dalai-lama a Barcelona, explicarà algunes tradicions i folklore tibetans i descobrirà els secrets del capse, unes pastes fregides presents a totes les festivitats; i també tsampa, la popular massa de farina amb mantega.

22:20 Karakia - Paisatges nòmades-2
22:55 Latituds - + info
tancar

+ info

Cada any milers de temporers arriben a Catalunya per recollir fruita, buscant oportunitats per una vida millor. Més d'un miler vénen des de Colòmbia, un país amb grans desigualtats socials, amb zones amb alts nivells de pobresa, i que des de fa dècades pateix un conflicte armat. La Dilubis Castillo i en Diamareth Patiño formen part d'aquest miler de temporers que venen a Catalunya a recollir fruita. Venen contractats des de Colòmbia per Unió de Pagesos, però un cop aquí, també els ajuden a definir projectes econòmics que els permetin no haver de marxar lluny de casa per guanyar-se la vida. La idea és que destinin part dels estalvis a engegar projectes econòmics, que busquin suport financer complementari, i que els projectes incideixen en el bé de les seves comunitats d'origen. Així, la Dilubis ha posat en marxa una cooperativa de ramaders per criar cabres i vendre productes làctics, i en Diamareth impulsa una cooperativa per comercialitzar flors exòtiques. Des de Catalunya, Joan Josep Vergé i Montse Rodríguez, de Pagesos Solidaris, d'Unió de Pagesos, expliquen la seva política de formar als treballadors temporers perquè quan tornin als seus països millorin l'ús dels seus estalvis per a iniciatives econòmiques en benefici propi i de les seves comunitats.

23:25 60 minuts - Osama Bin Laden, viu o mort?
tancar

Osama Bin Laden, viu o mort?

"60 Minuts", 25 de maig del 2010. Canal 33. "Osama Bin Laden, viu o mort?" Una producció de la BBC. Títol original: The Conspiracy Files: Osama Bin Laden, Dead or Alive? El reportatge que emet "60 minuts" explora totes les històries que s'han construït al voltant de la possibilitat que Osama Bin Laden estigui malalt o, fins i tot, mort. El que és evident des del primer moment és la manca d'informació dels serveis d'intel·ligència sobre Bin Laden. El treball recull el testimoni de diversos experts, agents dels serveis d'intel·ligència i periodistes, que avalen o contradiuen les desenes de teories que circulen per internet sobre la figura de Bin Laden. Un dels testimonis del reportatge és l'home que va rebre l'encàrrec del president Obama de revisar la política dels EUA a l'Afganistan i al Pakistan. L'exagent de la CIA Bruce Riedel ha tingut accés a la informació elaborada pels serveis d'intel·ligència sobre Bin Laden i la conclusió contundent a què ha arribat és que "no n'hi ha cap més pista". "No és que estigui fred", diu, "està congelat". Riedel, que ha assessorat tres presidents dels EUA, admet que tot i que al voltant de Bin Laden s'ha dut a terme la cacera humana de més envergadura de tota la història "mai no hem trobat l'objectiu durat més de vuit anys ... i no tenim ni idea d'on és." En els últims vuit anys, la figura d'Osama Bin Laden s'ha envoltat de mites i rumors. Hi ha hagut informes i notícies d'algunes de les organitzacions de notícies més importants del món que suggereixen que Bin Laden ha estat greument malalt -que patia una malaltia renal- i, fins i tot, algunes informacions afirmen que és mort. El principal diari francès, Le Figaro, i Ràdio França Internacional van informar que a Osama Bin Laden li havien fet diàlisi renal d'emergència a l'Hospital Americà de Dubai, uns mesos abans de l'11-S. Per la seva part, la CBS va publicar un article en el seu principal noticiari de la nit on suggeria que Bin Laden va rebre un tractament amb diàlisi renal a l'Hospital Militar del Pakistan, a Rawalpindi, el dia abans de l'11-S. Sovint, aquestes notícies provenen de diaris petits, com el Pakistan Observer, que va afirmar que Osama Bin Laden va morir d'una complicació pulmonar durant la batalla de Tora Bora, a finals del 2001, i que va ser enterrat a les muntanyes de l'est de l'Afganistan. Aquest informe va ser recollit i difós per tot el món. Amb tot, aquestes històries es van diluir en els canals oficials, a poc a poc, però ara internet les ha tornat a recuperar i les emmagatzema i recicla sense parar. Anys després, les històries es presenten com un fet, sense cap control. Els hospitals de Dubai i del Pakistan neguen les històries sense reserves. Tots dos han investigat els informes i han comprovat els registres de pacients. Robert Baer va treballar durant 21 anys per a la CIA com a oficial a l'Orient Mitjà, amb destinacions al Sudan, el Líban i l'Iraq. Ell se sorprèn pel poc que se sap sobre el terrorista més buscat del món, però és mordaç amb els informes que parlen de la possible malaltia renal de Bin Laden. "Probablement està en una llitera a prop d'Elvis Presley... No es pot amagar una cosa així a Dubai!", diu Baer. "Són les notícies escombraria que la gent llegeix a internet i que s'acaben creient", afegeix l'exagent de la CIA. L'editor del diari àrab Al Quds, Abdel Bari Atwan, va entrevistar Bin Laden a Tora Bora als anys 90. És crític amb els que es queden a la seva oficina i no surten a buscar notícies sobre Osama Bin Laden i Al-Qaeda. Però hi ha una rèplica immediata per part dels escèptics. David Ray Griffin, professor de filosofia a Califòrnia, ha escrit un llibre suggerint que hi ha moltes evidències que Bin Laden és mort. Posa en dubte els motius dels funcionaris i exfuncionaris que contradiuen la seva teoria: "Sabem que, històricament, les persones han mentit sota pressió o promesa de diners o el que sigui. No estic fent cap acusació. Estic dient que

00:30 La lluïta per la vida - La infància
01:20 Blog Europa
01:35 Cànon
01:35 Cànon Sons
02:25 Esports
02:50 Karakia - Paisatges nòmades-1
tancar

Paisatges nòmades-1

El Tibet i Mongòlia són dues regions de l'Àsia Central que avui dia continuen fascinant tothom. La seva relació històrica i social es basa sobretot en molts aspectes de la vida nòmada que comparteixen, però també en la religió budista tibetana que els mongols van adoptar a partir del segle XIII. En Baada i la família de l'Ogui, uns dels pocs mongols que s'estan a Catalunya, obren les portes de casa seva al programa per parlar de l'energètica cuina de Mongòlia, el país mare de la pasta i d'un munt de tradicions que no s'han oblidat al seu país. La major part dels tibetans que viuen a Barcelona es dediquen al sector comercial i a la restauració, com la Chung o la família d'en Tashi, que va obrir el primer restaurant tibetà de la ciutat. La Pasang, la seva mare, farà un te tibetà, sopa o uns farcellets de verdura, els tsel momo. El lama Tubteng, el representant del dalai-lama a Barcelona, explicarà algunes tradicions i folklore tibetans i descobrirà els secrets del capse, unes pastes fregides presents a totes les festivitats; i també tsampa, la popular massa de farina amb mantega.

03:25 Karakia - Paisatges nòmades-2
04:00 Latituds - + info
tancar

+ info

Cada any milers de temporers arriben a Catalunya per recollir fruita, buscant oportunitats per una vida millor. Més d'un miler vénen des de Colòmbia, un país amb grans desigualtats socials, amb zones amb alts nivells de pobresa, i que des de fa dècades pateix un conflicte armat. La Dilubis Castillo i en Diamareth Patiño formen part d'aquest miler de temporers que venen a Catalunya a recollir fruita. Venen contractats des de Colòmbia per Unió de Pagesos, però un cop aquí, també els ajuden a definir projectes econòmics que els permetin no haver de marxar lluny de casa per guanyar-se la vida. La idea és que destinin part dels estalvis a engegar projectes econòmics, que busquin suport financer complementari, i que els projectes incideixen en el bé de les seves comunitats d'origen. Així, la Dilubis ha posat en marxa una cooperativa de ramaders per criar cabres i vendre productes làctics, i en Diamareth impulsa una cooperativa per comercialitzar flors exòtiques. Des de Catalunya, Joan Josep Vergé i Montse Rodríguez, de Pagesos Solidaris, d'Unió de Pagesos, expliquen la seva política de formar als treballadors temporers perquè quan tornin als seus països millorin l'ús dels seus estalvis per a iniciatives econòmiques en benefici propi i de les seves comunitats.

04:25 El documental - Les ombres
tancar

Les ombres

El documental aborda des d'una mirada molt personal la vida dels immigrants il·legals subsaharians a Alcarràs. "Les ombres" ens mostra un món paral·lel, els dels africans que miren occident des de l'anhel i la desesperació convertits en ombres en un món que desitgen però que no poden tocar. Alcarràs és una petita localitat d'alguns milers d'habitants, on l'arribada massiva de centenars de persones no deixa de provocar, cada estiu, un gran trastorn.

05:30 Viure Catalunya - Agramunt
05:40 Travelogue of masterpieces
05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes concert - Nacho Vegas
tancar

Nacho Vegas

L'asturià Nacho Vegas és una de les estrelles incontestables sorgides de l'escena independent espanyola del segle XXI. Aquest compositor, cantant i guitarrista, fundador d'un altre dels noms mítics de la independència, el grup Manta Ray, ha conquerit al llarg dels últims 10 anys un territori propi en què ha desenvolupat una carrera musical i literària que l'ha diferenciat de la resta dels seus companys de viatge.

Progrmació BD ....
07:10 Daniel, el trapella - Una de vampirs/llibert.d'en daniel/sr.wilson alcal
07:35 El xai Shaun - Tot nevat
07:42 El xai Shaun - Bon Nadal al corral!
07:49 El xai Shaun - Agafa'l!
tancar

Agafa'l!

En Bitzer, el gos que vigila el ramat d'en Shaun, s'ha enamorat d'una gosseta del càmping que hi ha a la vora de la granja. Quin vigilarà, ara, les ovelles?! Si no hi ha algú que posi una mica d'ordre, això acabarà sent un orgue de xais! Sort que en Shaun sap com fer-ho perquè en Bitzer torni a la feina...

08:00 Doraemon - Doraemon (i)(1-260)
tancar

Doraemon (i)(1-260)

Telepatia - El quadre que valia milions - La cabina dels desitjos

08:20 Doraemon - Les tapes de lloro
tancar

Les tapes de lloro

Les tapes de lloro - El refredat - El robot telepàtic

08:50 Lou! - Acampada salvatge
09:05 mic 3
09:05 Bob, el manetes - Corre, Corró
tancar

Corre, Corró

El Corró, que s'ha quedat adormit, comença a rodolar cap al poble i destrossa tot el que es troba pel camí. En Bob i els altres hauran de fer les mil i una perquè no li passi res. Quan el Corró es desperta, no entén com és que tothom està tan cansat.

09:20 Louie - Louie, dibuixa'm un coala
tancar

Louie, dibuixa'm un coala

En Louie i la Yoko s'han trobat un munt de móres i tots dos estan d'acord que estarien molt més bones amb una mica de nata. Però si van a buscar la nata i deixen les móres soles, potser quan tornin ja no hi seran. Necessiten algú que els les vigili. I si dibuixen un coala?! Només mengen fulles d'eucaliptus i els encanta estar-se dalt dels arbres!

09:30 Les coses de casa - El pastís i el motllo
tancar

El pastís i el motllo

Un ou i un altre ou, fan un salt i alcen el vol, cap al bol, que hi falta gent, i la clara, que fa un castell, el rovell també s'hi apunta, i tots junts fan una massa, fins que queda ben carbassa. La taronja, la canyella i la farina, que barrina: "Cap al forn tots a suar!" A veure si saps què en sortirà?

09:35 La Supermots
09:48 La Supermots
09:49 La Supermots
10:02 La Supermots
10:03 La Supermots
10:05 Info k
10:20 Lucy: quina mandra! - El despertador del rock del gall
tancar

El despertador del rock del gall

El Doody, el gall de l'avi de la Jasmine, es lleva molt d'hora cada matí. Això vol dir que la Lucy i la Jasmine, encara que estiguin de vacances, també s'hauran de llevar d'hora! Quina mandra! Hi ha d'haver alguna manera de fer que es llevi més tard. Li podrien fer fer exercici, per exemple. Així es cansaria i dormiria més, encara que el sol surti a la mateixa hora...

10:25 Lucy: quina mandra! - El camí de la neu
tancar

El camí de la neu

Avui s'ha posat a nevar i la Lucy, la Jasmine i en Paul volen anar fins al cobert per treure el trineu. Però per arribar al cobert han de treure un munt de neu! I la Lucy es cansarà moltíssim! Hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho, i la nostra amiga està convençuda que la trobarà. No t'ho perdis, que avui hi haurà més d'una patinada!

10:30 Martin Mystery - El portal del mal (part 1)
tancar

El portal del mal (part 1)

La M.O.M. era de vacances a Jamaica i no ha tornat. En Billy ja ha avisat els nostres herois, que aviat s'adonaran que la seva cap era en una missió secreta per descobrir el Portal del submón. La seva intenció era destruir-lo, però ha acabat convertint-se en una criatura malèfica. La podran aturar abans que destrueixi tot el planeta?

10:52 Martin Mystery - El portal del mal (part 2)
tancar

El portal del mal (part 2)

Finalment, en Martin, la Diana i en Java, després de molts esforços, han aconseguit que la M.O.M. tornés a ser la d'abans. Ara el problema és que se les han d'enginyar per fer que les criatures del submón tornin al lloc d'on han sortit, abans que puguin apoderar-se de tot el planeta. Serà una cursa contra rellotge, i contra uns enemics molt difícils d'aturar...

11:20 Sakura, la caçadora de cartes - La sakura va a collir maduixes
11:44 Sakura, la caçadora de cartes - Un dia de febre
12:05 Capità Fracasse - El misteri de la pedrera
12:30 L'abella Maia - Cap. 53 Alexandre el gran
tancar

Cap. 53 Alexandre el gran

Ha tornat a arribar la primavera i la Maia i els seus amiguets han deixat d'hivernar. La Maia i en Willi, acompanyats d'un ratolí que es diu Alexandre el Gran, surten a buscar en Flip, que fa temps que ha desaparegut.

13:00 Martin Mystery - El portal del mal (part 1)
tancar

El portal del mal (part 1)

La M.O.M. era de vacances a Jamaica i no ha tornat. En Billy ja ha avisat els nostres herois, que aviat s'adonaran que la seva cap era en una missió secreta per descobrir el Portal del submón. La seva intenció era destruir-lo, però ha acabat convertint-se en una criatura malèfica. La podran aturar abans que destrueixi tot el planeta?

13:22 Martin Mystery - El portal del mal (part 2)
tancar

El portal del mal (part 2)

Finalment, en Martin, la Diana i en Java, després de molts esforços, han aconseguit que la M.O.M. tornés a ser la d'abans. Ara el problema és que se les han d'enginyar per fer que les criatures del submón tornin al lloc d'on han sortit, abans que puguin apoderar-se de tot el planeta. Serà una cursa contra rellotge, i contra uns enemics molt difícils d'aturar...

13:45 Tags
14:05 Sakura, la caçadora de cartes - La sakura va a collir maduixes
14:29 Sakura, la caçadora de cartes - Un dia de febre
14:55 Els Podcats - Cap. 36 Nivell
tancar

Cap. 36 Nivell

En Senzo, per fi, ha arribat al nivell 25! Per superar-lo, haurà de vèncer l'enemic final i salvar una princesa en perill, la qual cosa no ha fet gaire gràcia a la Bella, que ha decidit donar-li una poma per convertir-la en un troll fastigós. Ara resulta que la princesa és lletja com un pecat... i està a punt d'abraçar en Senzo! Vols dir que passarà de nivell?!

15:00 Doraemon - Doraemon (i)(1-260)
tancar

Doraemon (i)(1-260)

Telepatia - El quadre que valia milions - La cabina dels desitjos

15:20 Doraemon - Les tapes de lloro
tancar

Les tapes de lloro

Les tapes de lloro - El refredat - El robot telepàtic

15:45 Espies de veritat - Enemics virtuals
tancar

Enemics virtuals

Després de ser víctimes de diverses agressions a la Universitat de Malibú, la Sam, l'Alex i la Clover comencen a sospitar que, per l'estil els atacs, s'ha de tractar de vells enemics. Segons en Jerry els possibles autors estan tots tancats a la presó de la WOOHP i, ara com ara, la principal sospitosa, encara que sembli impossible, és la Britney!

16:06 Espies de veritat - L'hotel del mal
tancar

L'hotel del mal

La Clover, després d'intentar fer una reserva en el que diuen que és el millor hotel submarí del món, s'ha quedat feta pols. Resulta que només hi accepten persones famoses! Molt sospitós, tot plegat. Les sospites creixen quan en Jerry informa les espies que el nivell de l'aigua arreu del món augmenta a un ritme molt preocupant. Hi deu tenir cap relació?

16:30 Keroro - Tresors d'estiu! A formar!
tancar

Tresors d'estiu! A formar!

En Keroro ha sentit una notícia que li ha fet recordar una aventura que va viure al planeta Aldeó, quan encara era un capgròs, amb en Giroro i en Dororo. Hi van anar a buscar el tresor d'en Víper, el pirata espacial. Ara hi tornaran per comprovar que hi ha coses que han canviat radicalment, però que n'hi ha d'altres que són ben iguals. Quins records!

17:00 Els petits fantasmes - La fira ambulant
tancar

La fira ambulant

Avui els Petits Fantasmes estan molt de sort. Resulta que ha aparegut un dels seus avantpassats amb entrades per la fira ambulant! La sala dels miralls és espectacular. Tant, que l'Eduard en sortirà amb un aspecte que no és el seu! En Jordi, la Lucy i l'Enric es faran un tip de riure, però a l'Eduard no li fa tanta gràcia. Com s'ho farà, ara?!

17:07 Els petits fantasmes - Quatre fantasmes en remull
tancar

Quatre fantasmes en remull

Els Petits Fantasmes, que estan molt amoïnats perquè en Fin no menja, han decidit endur-se'l a nedar fora de la peixera. I si no torna?! Avui l'Enric, la Lucy, l'Eduard i en Jordi muntaran una expedició submarina per rescatar els seu estimat peixet. Una aventura plena de sorpreses, pops i altres misteris passats per aigua. No te la perdis!

17:15 mic 3
17:15 Pingu - En Pingu va brut
tancar

En Pingu va brut

En Pingu no suporta l'olor de la sopa de peix, però se l'ha d'acabar tota, si es vol aixecar de la taula. I si se l'amaga a la bossa de l'escola? Potser en Robby se la menjarà O potser se l'acabaran tirant pel damunt, aquest parell! Segurament, a en Pingu, al final del dia, li convindrà una bona banyada.

17:20 Els cap de drap - Records
17:30 L'hora del Timmy - El tractor del Timmy
17:45 Una mà de contes - Llami-Llami
17:55 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Avui els nostres amics, abans de menjar-se el pastís de la Petúnia, han decidit jugar una estona a fet i amagar. Li toca parar a en Bagú, i la senyora Talp, que sap on s'han amagat tots, està disposada a xerrar-l'hi a en Bagú, a canvi d'un bon tros de pastís. Aviat, però, descobrirem que hi ha algú amagat a l'armari de les golfes... i que la clau no és enlloc! Qui deu ser el, o la presonera?!

18:05 La Supermots
18:18 La Supermots
18:19 La Supermots
18:32 La Supermots
18:33 La Supermots
18:40 Animalades al corral - El gran circ del corral / Porcmalió
tancar

El gran circ del corral / Porcmalió

El Circ de la Gran Juanita és al poble i d'aquí a cinc minuts desfilarà pel carrer Major! L'Otis i companyia no s'ho pensen perdre per res del món! El que no saben és que acabaran fent d'artistes, si no volen que el circ tanqui per sempre! Per cert, ho sabies que el Porc té sang reial?! Segons l'Otis és descendent del Príncep Fripplehoot! Avui sabrem la veritat!

19:00 El meu amic gegant - Cap. 19 El formidable Wormby
tancar

Cap. 19 El formidable Wormby

Avui tot són malentesos. En Linus i l'Iris no es volen ni veure. En Cornell, en canvi, s'ha convertit en un dels seus millors amics. Fins i tot la Chase sembla que es vulgui lligar en Sandborn! Tot plegat ho provoca un wormby, un alienígena que emet unes ones ultrasòniques que capgiren el que sent tothom que és a la vora. L'han de trobar com sigui!

19:13 El meu amic gegant - Cap. 20 Te'l menjaries
tancar

Cap. 20 Te'l menjaries

En Linus avui s'ha compromès a fer-se càrrec del gosset de la Jenny. El que no s'esperava és la reacció d'en Boom, que tremola només de veure'l. A més, resulta que se'ls ha escapat! Més tard, els agents Chase i Sandborn posaran en marxa el seu últim projecte: fer servir un zgrumpf per patrullar la ciutat, el depredador natural d'en Boom, que és clavat al gosset de la Jenny!

19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - Enemics virtuals
tancar

Enemics virtuals

Després de ser víctimes de diverses agressions a la Universitat de Malibú, la Sam, l'Alex i la Clover comencen a sospitar que, per l'estil els atacs, s'ha de tractar de vells enemics. Segons en Jerry els possibles autors estan tots tancats a la presó de la WOOHP i, ara com ara, la principal sospitosa, encara que sembli impossible, és la Britney!

20:06 Espies de veritat - L'hotel del mal
tancar

L'hotel del mal

La Clover, després d'intentar fer una reserva en el que diuen que és el millor hotel submarí del món, s'ha quedat feta pols. Resulta que només hi accepten persones famoses! Molt sospitós, tot plegat. Les sospites creixen quan en Jerry informa les espies que el nivell de l'aigua arreu del món augmenta a un ritme molt preocupant. Hi deu tenir cap relació?

20:30 Tom i Jerry - La meva vida amb en tom
20:51 Tom i Jerry - El petit ànec
20:58 Tom i Jerry - El petit fugitiu
21:05 Tom i Jerry - Escola per ratolins
21:10 Tags
21:25 Sincopats - Bona nit
21:25 Tom i Jerry - El ratolí solitari
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - La prova final
tancar

La prova final

Últimament l'Iris passa molt de temps fora del bosc i ha de deixar en Tork i en Batt com a màxims responsables. Per veure si en són capaços, l'Iris els proposa una prova: han de descobrir què és el més valuós del bosc.

06:15 La Lua i el món - La cançó dels bolets
tancar

La cançó dels bolets

Si volem anar a buscar bolets, hem de fer-ho bé. D'entrada, s'ha de mirar que siguin comestibles i, en cas que ho siguin, cal collir-los amb cura, respectant el seu entorn, perquè tornin a créixer any rere any.

06:18 La Lua i el món - Un bon passeig
tancar

Un bon passeig

Tots sabem que caminar és molt saludable. Hauríem d'aprofitar els desplaçaments no gaire llargs per anar a peu. Descobriríem coses de la nostra ciutat i, si menys gent agafés el cotxe, també hi hauria menys contaminació.

06:21 La Lua i el món - El lladregot d'otes
tancar

El lladregot d'otes

Quan sortim d'excursió a la muntanya trobem coses que ens criden l'atenció: una flor, una pedra, i ens agrada endur-nos-les a casa. És recomanable, sempre que es pugui, portar una càmera i emportar-nos a casa només la imatge de l'objecte que volem.

06:25 Lucy: quina mandra! - El despertador del rock del gall
tancar

El despertador del rock del gall

El Doody, el gall de l'avi de la Jasmine, es lleva molt d'hora cada matí. Això vol dir que la Lucy i la Jasmine, encara que estiguin de vacances, també s'hauran de llevar d'hora! Quina mandra! Hi ha d'haver alguna manera de fer que es llevi més tard. Li podrien fer fer exercici, per exemple. Així es cansaria i dormiria més, encara que el sol surti a la mateixa hora...

06:30 Lucy: quina mandra! - El camí de la neu
tancar

El camí de la neu

Avui s'ha posat a nevar i la Lucy, la Jasmine i en Paul volen anar fins al cobert per treure el trineu. Però per arribar al cobert han de treure un munt de neu! I la Lucy es cansarà moltíssim! Hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho, i la nostra amiga està convençuda que la trobarà. No t'ho perdis, que avui hi haurà més d'una patinada!

06:40 Capità Fracasse - El misteri de la pedrera
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Amor campestre
21:37 Samantha ups! - A la sala
21:44 Samantha ups! - Festa a la casa rural 1
21:45 Freqüència 04
22:10 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

El 23-F. Alguns, com el Nasi, el van patir a la "mili". Ha arribat el moment de deixar coses enrera, però també ha arribat el moment de planejar el futur. La Isabel se sent amb la satisfacció de la feina feta. Li ha arribat l'hora. La seva mort li sobrevé amb una dolçor que mai no hauria pogut imaginar al llarg d'aquells anys foscos... Al llarg d'aquells temps de silenci... I la Núria encara té molt temps per trobar la seva pròpia felicitat...

23:00 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

Any 86. La nova vida de l'Andreu i la Núria. La difícil convivència entre parelles que s'estimen, però on tots dos tenen no només passat... ara també, home i dona tenen present. I les contradiccions: en Jaumet i la Renee viuen una relació inevitablement fiscalitzada pels pares. I és que la joventut post-hippy també entra en crisi...

23:50 Extres Coproduccions - El criminal
tancar

El criminal

El Daniel, un home d'uns 40 anys, treballa en una editorial de València. Ara, amb la seva dona Clara, està a punt d'inaugurar un hotel a la costa catalana. Les obres gairebé estan enllestides i el Daniel es disposa a començar el viatge per retrobar-se amb la seva dona i el seu fill Ivan. Abans d'agafar el cotxe, el Daniel s'atura al bar de sempre per prendre un cafè. Una jove de Romania, Iliana, li demana si pot utilitzar la càmera de fotos del seu telèfon mòbil. La jove, alegre i directa, es fa una fotografia amb el Daniel per comprovar que la màquina funciona. Inicien una conversa. Ella li fa saber que també va cap a la costa. El Daniel entra en el joc del flirteig que li proposa la Iliana i, finalment, decideix que una mica de companyia durant el viatge no li farà mal. Aquí comencen els problemes...

23:55 Invasió - El robatori
00:40 Estació d'enllaç - Pallassos
tancar

Pallassos

Molta gent es pensa que els pallassos són una gent que sempre està contenta. A l'episodi d'avui, uns pallassos volen agafar el tren per anar a fer riure els nens de Sarajevo. Entre el grup de pallassos esclaten les desavinences. I entre el Pere i la Fina, també.

01:17 Estació d'enllaç - A les set en punt
tancar

A les set en punt

El Tomàs és massa tafaner. Ja li ho diu el seu pare, però ell, per desgràcia, no en fa cas. Si arribés a imaginar-se, ni que sigui de lluny, el perill que corre, segur que actuaria d'una altra manera.

02:00 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

El 23-F. Alguns, com el Nasi, el van patir a la "mili". Ha arribat el moment de deixar coses enrera, però també ha arribat el moment de planejar el futur. La Isabel se sent amb la satisfacció de la feina feta. Li ha arribat l'hora. La seva mort li sobrevé amb una dolçor que mai no hauria pogut imaginar al llarg d'aquells anys foscos... Al llarg d'aquells temps de silenci... I la Núria encara té molt temps per trobar la seva pròpia felicitat...

02:50 Temps de silenci - + info
tancar

+ info

Any 86. La nova vida de l'Andreu i la Núria. La difícil convivència entre parelles que s'estimen, però on tots dos tenen no només passat... ara també, home i dona tenen present. I les contradiccions: en Jaumet i la Renee viuen una relació inevitablement fiscalitzada pels pares. I és que la joventut post-hippy també entra en crisi...

03:45 Extres Coproduccions
03:50 Invasió - El robatori
04:40 Estació d'enllaç - Pallassos
tancar

Pallassos

Molta gent es pensa que els pallassos són una gent que sempre està contenta. A l'episodi d'avui, uns pallassos volen agafar el tren per anar a fer riure els nens de Sarajevo. Entre el grup de pallassos esclaten les desavinences. I entre el Pere i la Fina, també.

05:17 Estació d'enllaç - A les set en punt
tancar

A les set en punt

El Tomàs és massa tafaner. Ja li ho diu el seu pare, però ell, per desgràcia, no en fa cas. Si arribés a imaginar-se, ni que sigui de lluny, el perill que corre, segur que actuaria d'una altra manera.