Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Marina Geli, consellera de salut TERTÚLIA Gemma CALVET Jordi JUAN Antonio FRANCO Hèctor LÓPEZ BOFILL CONNEXIÓ MONTMELÓ/ FRANCESC LATORRE Lead: Entrenaments lliures Campionat Espanya F1 CONCURS GLOBERS TROTTERS Jordi SANUY Lead: Sortegem entrades per veure els "Globers Troters" CONNEXIÓ PRAT/ GISELA RODRÍGUEZ Lead: Nova connexió Barcelona Nova York Xavier DIES, catedràtic energia nuclear UPC Manuel ALGARA, dir Institut oncologia radioteràpica Hospital Esperança i del Mar Lead: Efectes de la radioactivitat Manel SANROMÀ, professor URV Lead: detingut per error Josep Maria FLORES Mario ALFARO, usuari bicing Lead: Multa de 600 euros per circular en bicicleta Isabel VIÑAS, artista de labors Lead: Labors per fer a casa CONNEXIÓ St.PERE VILAMAJÓ/ MARTA CASAGOLDA Lead: Missa per què plogui Maria de la PAU JANER Antoni BOLINCHES, sexòleg Norbet BILBENY, filòsof Joan ROMEU, psiquiatra Igor MARTRET, empresari Daniel GABARRÓ, mestre i psicopedagog nova masculinitat Osvald RAJMIL, andròleg Carles CANUT, actor Enric Leira, advocat marti de Magda Oranich PERET, cantant Abel FOLK, actor Lead: Compartir el poder amb les dones

13:12 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Mosaic
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Toc de Llum - Cap. 3 4x7 =28
tancar

Cap. 3 4x7 =28

El 2001 van néixer uns quadrigèmins a Canet de Mar, el Francisco i la M. Lluïsa, pare i mare dels nens, han hagut de posar imaginació per tirar endavant la canalla. Fa uns quants anys, desesperat per la situació a casa, el Francisco es va penjar d'una grua per reclamar més atenció per a les famílies amb parts múltiples. Entre pijames i macarrons assistim a una escena quotidiana de la família Aranda Castro.

15:47 El cor de la ciutat - Cap. 1570
tancar

Cap. 1570

És el dia del càsting de l'Àngela. Reapareix en Pau, però amb ell mai no s'acaben les sorpreses. Dinar de dones amb moltes sorpreses: abans i després. Descobrirem qui va guanyar la porra de la Champions. Les coses no han canviat tant com la Trini s'esperava, a ca la Roser. I en Francisco pot acabar rebent.

16:24 El club - + info
tancar

+ info

L'expilot de motos Àlex Crivillé passa per "El Club" per parlar-nos de la campanya del Servei Català de Trànsit ha posat en marxa per reduir els accidents de moto, que ell mateix protagonitza. Com cada divendres, parlarem d'"El cor de la ciutat" amb els nostres periodistes habituals i alguns dels actors protagonistes. A "Jo vull ser", l'Eloi Vila es converteix cada setmana en aprenent de diversos oficis. Amb el periodista Eduard de Vicente repassarem les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana. El Gilbert Solsona ens portarà a la passarel·la del programa una desfilada de roba femenina de Scorpión. I acabarem el programa amb el científic d'"El Club", el Dani Jiménez, que ens resoldrà uns quants dubtes i ens ensenyarà algun truquet. Aquest divendres farem ciència de les llaminadures.

18:28 Cine de cine - El lladre que va venir a sopar
tancar

El lladre que va venir a sopar

Un analista d'ordinadors, Webster McGee, està avorrit de la monotonia de la seva vida i decideix convertir-se en un lladre de joies. El primer robatori és un èxit i, a més de les joies, s'emporta uns documents comprometedors. Es presenta a un sopar a casa de la seva víctima per fer-li xantatge amb els documents robats. En el mateix sopar coneix Laura Keaton, una noia molt bonica i arruïnada, i decideixen formar un equip. Durant una festa de disfresses que ha organitzat Laura, Webster roba unes joies molt valuoses. Webster s'està fent molt famós com a lladre i els diaris s'hi refereixen com el "lladre escaquista", perquè, al lloc del robatori, sempre hi deixa una peça d'escacs. Dave Reilly, detectiu d'una agència d'assegurances que intenta atrapar-lo, convenç el cap de la secció d'escacs d'un diari perquè desafiï el lladre de joies a fer una partida d'escacs a través de les pàgines. El lladre deixa notes indicant cada moviment del joc al lloc dels robatoris.

20:23 Bocamoll - Cap. 97
21:00 Telenotícies vespre
21:59 La gran pel·lícula - Rollerball
tancar

Rollerball

En una època futura, les grans companyies han substituït les nacions i només hi ha un esport al món, el "Rollerball", que mou milions. Només hi ha dos objectius per als jugadors de Rollerball: fer el màxim de punts i mantenir-se amb vida, perquè matar l'oponent és una opció del joc.

23:47 Pel·lícula - Gattaca
tancar

Gattaca

En un futur no gaire llunyà, la societat ha arribat a una recerca obsessiva de la perfecció i fins i tot els éssers humans són dissenyats genèticament. Però el jove Vincent encara va néixer fruit de l'amor i no del laboratori i per això és considerat imperfecte. Vincent no té cap possibilitat de tirar endavant i aleshores assumeix una identitat falsa. Farà servir mostres de pell, cabell, sang i orina d'una altra persona, Jerome, per poder passar els controls genètics, tot i saber el perill que corre si el descobreixen.

01:31 Pel·lícula - Escrit amb sang
tancar

Escrit amb sang

John Traveller és un policia acusat d'un assassinat doble: la seva dona i l'amant d'ella. Però Matthew Ransom, el seu company, no ho veu clar i continua investigant pel seu compte. Matthew descobreix que l'amant de la dona de Traveller era el fill d'un altre policia que treballa en el mateix departament.

02:58 Riviera - + info
tancar

+ info

Daniel té una missió perillosa, però no l'explica a Ghislaine. Gabriella renya Jennifer pel que li va fer a Sam. Per una provocació de Diego, Laurent té un atac de cor.

03:24 TVist
03:56 El club - + info
tancar

+ info

L'expilot de motos Àlex Crivillé passa per "El Club" per parlar-nos de la campanya del Servei Català de Trànsit ha posat en marxa per reduir els accidents de moto, que ell mateix protagonitza. Com cada divendres, parlarem d'"El cor de la ciutat" amb els nostres periodistes habituals i alguns dels actors protagonistes. A "Jo vull ser", l'Eloi Vila es converteix cada setmana en aprenent de diversos oficis. Amb el periodista Eduard de Vicente repassarem les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana. El Gilbert Solsona ens portarà a la passarel·la del programa una desfilada de roba femenina de Scorpión. I acabarem el programa amb el científic d'"El Club", el Dani Jiménez, que ens resoldrà uns quants dubtes i ens ensenyarà algun truquet. Aquest divendres farem ciència de les llaminadures.

05:31 Videoclips catalans - THE PINKER TONES:Happy everywhere
05:36 Videoclips catalans - LARUMBÉ:Por la calle
05:40 Videoclips catalans - EL TERCER HOMBRE:Atmósfera zero
05:45 Videoclips catalans - HIDROGENESSE:Fuig llop fuig llop fuig
05:49 Videoclips catalans - ALMANDRAVA:Where life and the sea...
05:54 Videoclips catalans - GOSSOS: En un instant
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Diari d'un elefant
07:53 Secrets de la natura - Els gossos salvatges: rodamóns de l'Àfrica
08:19 A cals suricates - Com a casa, enlloc
08:42 Anníbal, l'enemic de Roma
09:30 L'or de l'Himàlaia: nòmades del Ladakh - L'or de l'Himàlaia: nòmades del Ladakh
10:23 Graduï's ara en secundària: ciències socials - De les primeres civilitzacions a Roma
tancar

De les primeres civilitzacions a Roma

Àmbit de la comunicació Textos de la vida quotidiana

10:50 Parcs salvatges - Yellowstone
11:41 Kylie Kwong: la meva Xina - Hong Kong
12:06 Loops! - Cap. 126
tancar

Cap. 126

Aquest dijous a Loops!: el nou disc de Madonna, el paper de les Bandes d'acompanyament i els galàctics Roger Mas i Sisa. La reina del pop torna a atacar. Dilluns veurà la llum "Hard Candy", el nou disc de Madonna. Tot apunta que, per enèsima vegada, el seu nou treball es convertirà en el número 1.

12:37 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" estudiarà demà l'activitat econòmica del sector de la piscina i del tractament de l'aigua, ara que estem en temps de sequera. El programa oferirà dades del sector, amb les opinions d'Eloi Planes, conseller delegat de Fluidra, la gran multinacional catalana del sector de la piscina i el tractament de l'aigua. A més a més, el programa analitzarà la indústria dels embotits, que s'ha convertit en una veritable potència a Catalunya, i mostrarà com els directius aprenen i avaluen les seves capacitats a través dels cavalls.

13:03 Karakia - La rambla balcànica-1
tancar

La rambla balcànica-1

La península dels Balcans conviu amb els elements heretats de l'imperi Otomà i la influència del vell continent. Històricament ha estat un lloc de trobada i confrontació on, sovint, la cruenta realitat no ens ha permès res més que enumerar algunes de les cultures i nacionalitats que des de fa segles conviuen en aquesta terra. La Simona, una traductora que fa quinze anys que viu a Barcelona, ens orienta sobre les característiques d'aquest país petit i modern, a cavall entre la població centreeuropea i l'eslava del sud.

13:39 In situ - In Situ Redux IÑAKI URRUTIA "Adolescents"
13:43 Evasió - Travessa BBT del Sàhara i Busseig als pantans dels Pallars
14:12 City folk (versió curta) - Evora-3
14:30 Túrmix Pop Rock - Cap. 44
tancar

Cap. 44

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món LUZ - Sé feliz AROAH - En los días cuerdos GRUPO SALVAJE - Mother science DELUXE - Réquiem M-CLAN - Roto por dentro MORRISSEY - That's how people grow up SIDONIE - Los olvidados LOQUILLO Y LOS TROGLODITAS - Cadillac solitario JOSEBA GOTZON - Si has llegado a destiempo THE PINKER TONES - Happy everywhere ROSA LUXEMBURG - Himne nihilista HIDROGENESSE - Fuig llop fuig llop fuig IVÁN FERREIRO - Mentiroso mentiroso EL TERCER HOMBRE - Atmósfera cero JOY DIVISION - Transmission

15:30 L'última oportunitat per salvar - L'última oportunitat per salvar els rinoceronts
16:22 Secrets de la natura - Les grues japoneses: ballar a la neu
16:48 Zoom - El festival aquàtic - Phnom Penh, Cambodja
16:50 Zoom - Els cowboys - Montana, Estats Units
16:52 Bèsties clip - el cervol
16:59 Bèsties clip - La Tortuga mediterrània
17:05 Thalassa - Els pops del diable
tancar

Els pops del diable

Els pops del diable En aquest reportatge podrem conèixer la vida i miracles dels grans pops.Un grup d'aquariòlegs del Canadà s'ha dedicat a investigar aquets estranys animals que tantes llegendes marines han alimentat. El mar dins d'una ampolla Descobrirem l'apassionant món dels modelistes que es dediquen a fer vaixells dins d'ampolles.

17:48 El medi ambient - Reciclatge i inclusió laboral
17:51 El medi ambient - La petjada ecològica de Catalunya
17:54 El medi ambient - L'expansió de la papallona tigre
17:59 L'aventura de Jeff Corwin - Guyana, la terra dels gegants
18:43 Pedres vives - Volubilis, una ciutat berber romanitzada
19:09 Tot un món - Cap. 261
tancar

Cap. 261

"Fora de l'aula" Les activitats extraescolars afavoreixen l'empatia i la cooperació. Permeten treballar des de l'afecció per tal de superar estereotips i aquest és el cas de l'esport. Ja fa 10 anys que l'Associació Braval de Barcelona acull nens catalans i de 30 paisos més. Un total de 107 nens que juguen en la lliga escolar de Barcelona. Però els lligams i la intenció del Braval van molt més enllà de l'esport.

19:14 Tot un món - Cap. 262
tancar

Cap. 262

"Aprendre un ofici" El centre de formació ocupacional la Ginesta, que depèn de la empresa municipal Grameimpuls, de Santa Coloma de Gramenet, s'aprenen oficis relacionats amb la construcció i l'hostaleria. És el cas del curs d'electricistes que aquests dies està a punt d'acabar. El Juan forma part d'aquest curs. Malgrat la seva juventut, té moltes ganes de començar a treballar; abans, però, haurà d'esperar a obtenir el permís de treball. Aquesta és una realitat amb què s'han d'enfrontar els alumnes que provenen de països extracomunitaris.

19:19 Tot un món - Cap. 263
tancar

Cap. 263

La Maria N'Go, l'Albert i la Núria són de l'Associació de Mares i Pares del CEIP Montfalgars, un centre situat al barri de Santa Eugènia de Girona, amb un alt índex de població immigrada. L'AMPA del Montfalgars és un reflex de la diversitat de l'escola i del barri. Des de l'Associació, pares i mestres treballen per afavorir la relació entre les diverses cultures i aconseguir que els lligams entre els nens, on no hi ha diferències, siguin un exemple a seguir pels adults.

19:30 Cànon Lletres - Paul Auster: confidencial
tancar

Paul Auster: confidencial

Un retrat proper i intimista de l'escriptor de la Trilogia de Nova York, Paul Auster. El documental el segueix a casa seva, a Manhattan, i als seus llocs preferits, com el Central Park i l'estadi Shea. Auster ens parla, entre altres coses, de la seva infantesa, dels records del seu pare i del seu sentiment de soledat. Explica els seus viatges i la influència de casa seva en la seva obra, i fa "un homenatge a la memòria" com en el cas de "Moon Palace". Des del beisbol fins a la seva vida privada, Auster relata els moments àlgids de la seva vida. Per primer cop, la seva dona Siri Hustvedt parla del seu marit i de la seva obra amb una mirada plena de sentiment.

20:21 Territori Dansa - Enter
20:30 Territori Dansa - Peix
20:38 Anníbal, l'enemic de Roma - + info
tancar

+ info

El programa del 33 "Cronos" presenta el segon capítol d'"Anníbal, l'enemic de Roma", una superproducció que descriu la travessa pels Alps i la lluita contra els romans del general cartaginès. "Anníbal, l'enemic de Roma" és una producció de dos capítols que segueix la vida d'un dels caps militars més importants de la història. El documental analitza les proeses del general cartaginès, que, amb la seva espectacular ofensiva contra Roma, va transformar el món occidental. Portat per l'honor, la glòria i la determinació de complir els desitjos del seu pare, Anníbal va capitanejar una incansable lluita contra els romans. El general sempre serà recordat pel seu viatge èpic pels Alps. Amb un exèrcit excepcional, que incloïa 37 elefants, va travessar la serralada en ple hivern i va aconseguir derrotar totes les tropes romanes que se li van enfrontar. La seva campanya militar va culminar en una batalla perfecta que ha estat objecte d'estudi d'estrategs de tots els temps, la batalla de Cannes. Gràcies a les últimes tecnologies, la producció ofereix imatges de gran realisme, com ara la recreació de les batalles. Però, sens dubte, la seqüència més espectacular d'"Anníbal" és la que reprodueix la travessa pels Alps. El documental mostra com, enmig d'una intensa nevada i suportant unes temperatures gèlides, el general va conduir el seu exèrcit d'elefants.

21:24 Mons petits
21:32 NBA total - + info
tancar

+ info

El programa "NBA Total" fa un seguiment especial de Pau Gasol i del seu debut victoriós en el "play-off" amb els Lakers. A més, hi haurà reportatges sobre Jamario Moon, un exglobetrotter que ara triomfa a Toronto, i sobre Louis Williams, un discjòquei que destaca com a escorta a Filadèlfia. A part, reviurem la vint-i-dosena victòria consecutiva que van tenir els Rockets en el partit que van disputar contra els Lakers el 16 de març d'enguany. Finalment, sabrem els noms dels cinc guanyadors de les samarretes de Pau Gasol amb els Lakers i de la samarreta de la final de la ULEB, firmada per tots els jugadors de l'equip guanyador: el Joventut.

22:02 Thalassa - SOS Camarga. Caiac: la navegació més simple.
tancar

SOS Camarga. Caiac: la navegació més simple.

SOS CAMARGA Al Mediterrani no hi ha marees, en canvi, les tempestes hi són temibles. Fa una vintena d'anys que el mar no deixa d'assotar les ribes de la Camarga. Ara, la Camarga està malalta. Té el mal de mar. Perd la seva sorra i les seves platges. A més a més de l'erosió del litoral, la Camarga ha de fer front a una altra plaga: la pujada del nivell del mar degut a l'escalfament del clima mundial. La pujada del Mediterrani amenaça d'ofegar les Santes Maries de la Mar. Aquest poble, envoltat de roques, és una península en estat de setge. Tot el litoral de la Camarga, o gairebé tot, està protegit per una immensa muralla artificial, una barrera contra el Mediterrani que, entre la terra i el mar, intenta protegir-ne les ribes. Aquest dic al mar, es va construir l'any 1859 i va fixar un territori que feia segles que variava: un delta movedís, inestable, antigament sotmès a les inundacions del mar i del Roine. Actualment, la Camarga és una reunió fràgil de salines, de terres agrícoles, d'estanys... un refugi mundial dels flamencs roses. Situada entre els dos braços del Roine i el mar, gairebé és una illa. El desembre de 2003, el Roine, a vessar a causa de les pluges, trenca els dics i es desborda. El riu devasta carreteres, ciutats i pobles. L'aigua envaeix milers d'hectàrees. Set morts, milers de persones evacuades -sinistrades- una seixantena d'empreses enfonsades sota un metre d'aigua i milers de milions d'euros de pèrdues. Cada vegada les conseqüències són més dramàtiques. Però les crescudes són inevitables. Llavors, realment es pot salvar la Camarga? CAIAC, LA NAVEGACIÓ MÉS SIMPLE Hi ha passions pel mar que naveguen tan silenciosament com una piragua. Aquesta petita embarcació recreativa permet a molts aficionats gaudir de l'aigua durant tot l'any. Però hi ha gent que s'ha dedicat a rebuscar en els orígens d'aquesta petita embarcació fins a coneixe'n tots els secrets. En Narcís i en Joan Ramon han intentat esbrinar tots els secrets de la navegació i construcció de les piragües tradicionals. En Narcís s'ha instal·lat en un garatge i ja fa uns quants mesos que ha començat a construir rèpliques d'aquestes embarcacions pròpies de mars freds. Baidarques, caiacs groenlandesos i piragües¿ En poc mes de trenta anys, en Narcís ha recuperat una tradició que li permet gaudir de les aigües de la Costa Brava. Basant-se en les construccions ancestrals dels mars més freds del món, aquesta nova generació d'artesans adapta el millor de la navegació en caiacs al Mediterrani, oferint a l'oci marítim una nova alternativa.

22:54 El documental - Cartes a un dictador
tancar

Cartes a un dictador

Un centenar de cartes escrites per dones portugueses l'any 1958, es van trobar per atzar en un vell brocanter que no les va llegir pensant que es tractava de cartes d'amor. Responen a una circular enviada per un misteriós moviment de suport a la dictadura portuguesa, del qual els historiadors no havien sentit a parlar mai. La circular de partida no ha estat mai trobada, però a partir de les respostes de què disposem, podem entendre que es tracta d'una crida a les dones per a mobilitzar-se en nom de la pau, l'ordre i, sobretot, en defensa del salvador de la pàtria: Salazar. En totes les cartes, les dones parlen de la gratitud i de l'admiració que sentien pel dictador.

00:03 Taller.doc - Paul Newman, àrbitre de regional
tancar

Paul Newman, àrbitre de regional

"Taller.doc", el programa dedicat als joves realitzadors, emet el documental "Paul Newman, àrbitre de Regional", d'Alberto Ferrero. Sinopsi L'èxit de la difícil tasca de ser àrbitre és passar desapercebut i poder tornar a casa, però això és realment complicat per a en Paul Newman. No només pel seu nom, sinó també pel partit de Tercera Regional que ha d'arbitrar, perquè aquest jutge solitari haurà de suportar la pressió de jugadors, tècnics i un ambient hostil en un dels camps amb pitjor fama de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'autor Alberto Ferrero, operador de càmera i editor. Després de finalitzar el estudis de cinema ha treballat a diversos programes de televisió i produccions cinematogràfiques en diferents àmbits. Com a realitzador, aquest és el segon treball que fa en el món del documental.

00:32 Cànon Lletres - Paul Auster: confidencial
tancar

Paul Auster: confidencial

Un retrat proper i intimista de l'escriptor de la Trilogia de Nova York, Paul Auster. El documental el segueix a casa seva, a Manhattan, i als seus llocs preferits, com el Central Park i l'estadi Shea. Auster ens parla, entre altres coses, de la seva infantesa, dels records del seu pare i del seu sentiment de soledat. Explica els seus viatges i la influència de casa seva en la seva obra, i fa "un homenatge a la memòria" com en el cas de "Moon Palace". Des del beisbol fins a la seva vida privada, Auster relata els moments àlgids de la seva vida. Per primer cop, la seva dona Siri Hustvedt parla del seu marit i de la seva obra amb una mirada plena de sentiment.

01:24 Museus d'art del món - Cap. 12 La vella pinacoteca i el somni d'un rei Bavarès
01:50 Thalassa - SOS Camarga. Caiac: la navegació més simple.
tancar

SOS Camarga. Caiac: la navegació més simple.

SOS CAMARGA Al Mediterrani no hi ha marees, en canvi, les tempestes hi són temibles. Fa una vintena d'anys que el mar no deixa d'assotar les ribes de la Camarga. Ara, la Camarga està malalta. Té el mal de mar. Perd la seva sorra i les seves platges. A més a més de l'erosió del litoral, la Camarga ha de fer front a una altra plaga: la pujada del nivell del mar degut a l'escalfament del clima mundial. La pujada del Mediterrani amenaça d'ofegar les Santes Maries de la Mar. Aquest poble, envoltat de roques, és una península en estat de setge. Tot el litoral de la Camarga, o gairebé tot, està protegit per una immensa muralla artificial, una barrera contra el Mediterrani que, entre la terra i el mar, intenta protegir-ne les ribes. Aquest dic al mar, es va construir l'any 1859 i va fixar un territori que feia segles que variava: un delta movedís, inestable, antigament sotmès a les inundacions del mar i del Roine. Actualment, la Camarga és una reunió fràgil de salines, de terres agrícoles, d'estanys... un refugi mundial dels flamencs roses. Situada entre els dos braços del Roine i el mar, gairebé és una illa. El desembre de 2003, el Roine, a vessar a causa de les pluges, trenca els dics i es desborda. El riu devasta carreteres, ciutats i pobles. L'aigua envaeix milers d'hectàrees. Set morts, milers de persones evacuades -sinistrades- una seixantena d'empreses enfonsades sota un metre d'aigua i milers de milions d'euros de pèrdues. Cada vegada les conseqüències són més dramàtiques. Però les crescudes són inevitables. Llavors, realment es pot salvar la Camarga? CAIAC, LA NAVEGACIÓ MÉS SIMPLE Hi ha passions pel mar que naveguen tan silenciosament com una piragua. Aquesta petita embarcació recreativa permet a molts aficionats gaudir de l'aigua durant tot l'any. Però hi ha gent que s'ha dedicat a rebuscar en els orígens d'aquesta petita embarcació fins a coneixe'n tots els secrets. En Narcís i en Joan Ramon han intentat esbrinar tots els secrets de la navegació i construcció de les piragües tradicionals. En Narcís s'ha instal·lat en un garatge i ja fa uns quants mesos que ha començat a construir rèpliques d'aquestes embarcacions pròpies de mars freds. Baidarques, caiacs groenlandesos i piragües¿ En poc mes de trenta anys, en Narcís ha recuperat una tradició que li permet gaudir de les aigües de la Costa Brava. Basant-se en les construccions ancestrals dels mars més freds del món, aquesta nova generació d'artesans adapta el millor de la navegació en caiacs al Mediterrani, oferint a l'oci marítim una nova alternativa.

02:34 El documental - Cartes a un dictador
tancar

Cartes a un dictador

Un centenar de cartes escrites per dones portugueses l'any 1958, es van trobar per atzar en un vell brocanter que no les va llegir pensant que es tractava de cartes d'amor. Responen a una circular enviada per un misteriós moviment de suport a la dictadura portuguesa, del qual els historiadors no havien sentit a parlar mai. La circular de partida no ha estat mai trobada, però a partir de les respostes de què disposem, podem entendre que es tracta d'una crida a les dones per a mobilitzar-se en nom de la pau, l'ordre i, sobretot, en defensa del salvador de la pàtria: Salazar. En totes les cartes, les dones parlen de la gratitud i de l'admiració que sentien pel dictador.

03:35 Taller.doc - Paul Newman, àrbitre de regional
tancar

Paul Newman, àrbitre de regional

"Taller.doc", el programa dedicat als joves realitzadors, emet el documental "Paul Newman, àrbitre de Regional", d'Alberto Ferrero. Sinopsi L'èxit de la difícil tasca de ser àrbitre és passar desapercebut i poder tornar a casa, però això és realment complicat per a en Paul Newman. No només pel seu nom, sinó també pel partit de Tercera Regional que ha d'arbitrar, perquè aquest jutge solitari haurà de suportar la pressió de jugadors, tècnics i un ambient hostil en un dels camps amb pitjor fama de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'autor Alberto Ferrero, operador de càmera i editor. Després de finalitzar el estudis de cinema ha treballat a diversos programes de televisió i produccions cinematogràfiques en diferents àmbits. Com a realitzador, aquest és el segon treball que fa en el món del documental.

04:04 Túrmix Pop Rock - Cap. 44
tancar

Cap. 44

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món LUZ - Sé feliz AROAH - En los días cuerdos GRUPO SALVAJE - Mother science DELUXE - Réquiem M-CLAN - Roto por dentro MORRISSEY - That's how people grow up SIDONIE - Los olvidados LOQUILLO Y LOS TROGLODITAS - Cadillac solitario JOSEBA GOTZON - Si has llegado a destiempo THE PINKER TONES - Happy everywhere ROSA LUXEMBURG - Himne nihilista HIDROGENESSE - Fuig llop fuig llop fuig IVÁN FERREIRO - Mentiroso mentiroso EL TERCER HOMBRE - Atmósfera cero JOY DIVISION - Transmission

05:00 De la terra - De la terra
05:10 De la terra - De la terra
05:20 El medi ambient - La petjada ecològica de Catalunya
05:24 Kylie Kwong: la meva Xina - Hong Kong
05:48 Pedres vives - Volubilis, una ciutat berber romanitzada
06:14 Parcs salvatges - Yellowstone
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - Les faules d'en gaspatxo
07:33 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - A la recerca de l'annex del gran llibre d'en Kiteretsu
08:01 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Auxili des d'una illa deshabitada
08:31 Codi: Lyoko - El dia de Sant Valentí
tancar

El dia de Sant Valentí

El Dia dels Enamorats no comença gaire bé: l'Ulrich i la Yumi s'han discutit per culpa d'en William i l'Aelita ha rebut un collaret molt bonic. Ella està convençuda que és d'en Jeremy, però, en realitat, és un regal enverinat del XANA. Quan se'l posi, no podrà evitar la temptació de tornar a Lyoko...

09:02 mic 3
09:02 Ja arriba en Noddy! - El senyor guardià i el gall empresonat
tancar

El senyor guardià i el gall empresonat

Cada dia, al País de les Joguines, el sol surt quan sent la cantarella del gall. Avui, però, el senyor Guàrdia ha posat al gall a la presó per fer massa soroll i, és clar, el sol no ha sortit. Tot el dia serà de nit i la gent no sortirà al carrer. El senyor Guàrdia es quedarà sense feina i s'avorrirà... Com s'ho poden fer perquè torni a sortir el sol?

09:12 Ja arriba en Noddy! - Fa un dia gris, a la ciutat de les joguines
tancar

Fa un dia gris, a la ciutat de les joguines

Després d'haver passat tot un dia fora del País de les Joguines, l'osseta Tessie s'ha quedat esgarrifada quan ha vist que, per culpa d'una pluja molt estranya, han desaparegut tots els colors. Ara la ciutat és tota en blanc i negre. Tan bonic que era tot! Això no pot ser! Ella i en Noddy faran el que faci falta per tornar els colors al País de les Joguines.

09:23 Yoko! Jakamoko! Toto! - De matinada
tancar

De matinada

En Toto s'ha passat tota la nit despert amb en Roro, el coiot, i ha descobert la màgia de la Lluna i de les estrelles. L'endemà, és clar, està tan cansat que no pot ni jugar. La pròxima nit els tocarà a la Yoko i a en Jakamoko. Si ho fan gaire sovint, no sabran quan toca dormir i quan toca jugar...

09:29 Pepa, la porqueta - Cap. 59
tancar

Cap. 59

La Pepa i en Jordi, que avui són a casa dels avis, acaben de descobrir que de les llavors en neixen flors molt boniques. Aviat, però, també s'adonaran que les llavors desapareixen. I és que hi ha una colla d'ocells que se les mengen! Sort que l'avi ha tingut una bona pensada. Faran un espantaocells per fer-los fugir. Ah! I l'àvia també els hi ajudarà!

09:34 Carrer del zoo 64 - Cap. 2 La història del cocodril Kevin
tancar

Cap. 2 La història del cocodril Kevin

Tothom sap que els cocodrils com cal són fastigosament lletjos i terriblement dolents. Menys en Kevin, és clar. Però ell no compta, no és un cocodril de debò. Avui en Victor ens explicarà la seva història: com el va conèixer i com li va voler ensenyar a ser un cocodril de veritat. Vols saber si se'n va sortir?! Doncs estigues atent, que en Victor en sap molt, d'explicar històries!

09:45 Una mà de contes - Mares a dojo
09:54 Beverly Hills - El dia de la graduació (primera part)
10:34 Beverly Hills - El dia de la graduació (segona part)
11:20 Hora Tòquio
11:20 Fruits basket - Què hi fa una bola d'arròs en un cistell de fruita?
tancar

Què hi fa una bola d'arròs en un cistell de fruita?

La Tohru sabia des del primer dia que no es podria quedar per sempre amb la família Sohma però ara la remodelació de casa del seu avi ja s'ha acabat, i ella s'adona que no té ganes de traslladar-s'hi tan aviat. Ara, doncs, haurà de viure en una casa poc acollidora, envoltada de parents polítics de mal caràcter i s'haurà d'adaptar a la vida sense en Yuki, en Shigure i en Kyo. Però resulta que potser ells tampoc podran viure sense ella!

11:43 Els dotze regnes - L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres. Capítol 5
tancar

L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres. Capítol 5

La Yoko està molt confosa perquè ha vist l'Aozaru, però decideix continuar seguint en Takki amb la Sugimoto i l'Asano. Quan arriben a l'hotel, la Yoko s'adona que la Sugimoto tenia raó de sospitar d'en Takki. Resulta que en Takki mira de vendre-les perquè facin de prostitutes. La Yoko, la Sugimoto i l'Asano aconsegueixen escapar-se'n. Es troben amb un vell japonès que es diu Matsuyama. S'ho passen molt bé xerrant-hi, però l'endemà, en Matsuyama els denuncia a la policia a canvi de diners. El posat de "bona nena" de la Yoko no li serveix per a res. A més a més, la relació que té amb la Sugimoto i l'Asano comença a trontollar. Tot d'una, l'espasa de la Yoko comença a desprendre llum i li fa tenir una visió.

12:11 Club Super3
12:11 El xou dels espies - Missió a l'illa dels micos sonats
tancar

Missió a l'illa dels micos sonats

En Víctor i l'Anita, disfressats, s'infiltraran al complex turístic de luxe per agents d'Ells amb la intenció de descobrir els plans de la Doctora Doctora. I ho faran justament el dia que hi celebren el concurs del Millor Pla Malvat per destruir l'UZZ. Què passarà si el guanya en Víctor i es veu obligat a atacar els seus propis companys?!

12:28 Rei - A glass of memory
tancar

A glass of memory

En Cliff, antic rei de Sota, no para de molestar en Russell perquè localitzi, al Regne de Sota, un record que hi va perdre. Mentrestant, en Bob Filat busca la segona corona de Sota, que es diu que qui la trobi, es convertirà en rei. En Xiroi explicarà a en Russell que en Cliff va perdre el record al riu que esborra els records, mentre amagava la segona corona!

12:54 La màgica Do-Re-Mi - L'Oyajide torna per parar-nos una trampa!
tancar

L'Oyajide torna per parar-nos una trampa!

El rei ha encomanat a l'Oyajide la missió de segrestar la Flor a canvi de donar-li el títol de baró. Després d'enganyar les noies, agafa la Flor i desapareix. Com pot ser que l'Oyajide les hagi traït d'aquesta manera?

13:23 Rantaro - Una monitora molt sol.licitada / No vull que deixi ni una engruna al plat / Un mal costum
13:48 Domo - + info
tancar

+ info

Al senyor Usaji li està començant a pujar la mosca al nas. S'ha emportat en Domo a pescar, però no hi ha manera que piquin. A més, el pitjor de tot és que en Domo, tot jugant per l'aigua, no para d'atrapar un peix rere l'altre. Com s'ho pot fer el senyor Usaji per pescar-ne un, ni que sigui!

13:59 3xl.cat
13:59 El detectiu Conan - El segrest dels cantants famosos (1)
14:24 Inuyasha - Tot va passar a la nit de l'Arcàdia (1)
tancar

Tot va passar a la nit de l'Arcàdia (1)

La Sango marxa per arreglar el Hiraikotsu, i l'Inuyasha i els altres es troben amb un arbre demoníac que s'alimenta d'humans per poder produir la fruita de la immortalitat. El dimoni els atrapa a tots, i a sobre és nit de lluna plena, que és quan l'Inuyasha es torna humà.

14:46 Inuyasha - Tot va passar a la nit de l'Arcàdia (2)
tancar

Tot va passar a la nit de l'Arcàdia (2)

La Sango marxa per arreglar el Hiraikotsu, i l'Inuyasha i els altres es troben amb un arbre demoníac que s'alimenta d'humans per poder produir la fruita de la immortalitat. El dimoni els atrapa a tots, i a sobre és nit de lluna plena, que és quan l'Inuyasha es torna humà!

15:08 La fàbrica de salsitxes - Les eleccions
tancar

Les eleccions

Nancy i Gilby són candidats rivals en les eleccions al Consell Escolar. Un projecte d'implicació dels pares en les activitats pedagògiques acaba en desastre.

15:29 Doctor Who - Cap. 18 El ressorgiment dels ciberhumans
tancar

Cap. 18 El ressorgiment dels ciberhumans

El Tardis ha quedat atrapat en una terra paral·lela i Rose veu que el seu pare encara és viu, però una sèrie de factors sinistres s'interposen en el seu camí. Mentrestant, la societat britànica es prepara per l'ascens definitiu i un vell enemic del Doctor està a punt de tornar a néixer...

16:15 3xl.cat
16:15 Tots cinc - Net i lliure
17:00 Curiositats del món animal - Un conte de foques
17:05 mic 3
17:05 Bumba
17:10 Les coses de casa - El ganivet i la forquilla
tancar

El ganivet i la forquilla

La forquilla s'alça i amb les seves puntes, comença a fer preguntes, al trist ganivet. Vols que amics siguem, o bé que ens casem? Però el seu destí, amb un plat al mig, és un gran patir. És un amor impossible, sembla que no hi ha sortida, encara que saltin guspires, quan juguen amb un pèsol al joc de les cardires.

17:13 Pepa, la porqueta - Cap. 60
tancar

Cap. 60

Avui, per anar al parc, la Pepa, en Jordi i els pares es posaran l'abric, el gorro i la bufanda. Ha arribat la tardor i fa molta fresca. Les fulles han canviat de color i s'ha començat a girar un vent molt empipador. De fet, per culpa del vent, la pilota ha caigut a l'estany. I s'ha emportat el gorro d'en Jordi, que ha quedat dalt d'un arbre! Com l'agafaran, ara?!

17:19 Carrer del zoo 64 - Cap. 3 La història del Joey, el cangur
tancar

Cap. 3 La història del Joey, el cangur

A la Lucy li passa exactament el mateix que li passava a en Joey, el cangur, que no sap saltar! Avui el Ribit, la granota, ens explicarà la seva història. Resulta que en Joey era un canguret que vivia a Austràlia. Quan va néixer era tan petit que no podia fer res tot sol. La mare l'havia de dur a tot arreu amb la seva bossa. Fins que va conèixer el Ribit, que aviat ens ho explicarà tot!

17:37 Una mà de contes - Hermenegild i Top
17:45 Explica'm un conte - El dinosaure d'Hollywood
17:53 Club Super3
17:53 Tinc un coet - Coet incomplert
tancar

Coet incomplert

El pare d'en Vinnie pateix el bloqueig creatiu de l'inventor. Té una reducció de grans idees al cervell d'un 10 elevat a la 30 i és incapaç de trobar solucions als problemes del seu fill i del Coet. Per sort, va notar que s'acostava la crisi i va inventar el neutralitzador total multiproblemes. La pega és que només pot solucionar un únic problema. Quin et sembla que serà?!

18:11 Combat Xaolín - L'escorpí emperador
18:37 Espies de veritat - El Feng Shui està passadíssim de moda
tancar

El Feng Shui està passadíssim de moda

Segons en Jerry, en YinYang, el nou guru del Feng Shui de la WHOOP, els convertirà en persones més productives, més felices, més equilibrades... més passives. Que no s'adona que la reordenació dels continents que proposa en YinYang destruirà el planeta? També es deixaran enredar, les espies?

18:59 Domo - + info
tancar

+ info

Avui coneixerem un ós molt afamat que està decidit a enredar en Domo per ficar-lo dins de la cassola... per cruspir-se'l! Sort que en Domo se la sap molt llarga i sempre en té alguna d'amagada. Segur que se li acut alguna cosa. Vés a saber... Potser el senyor Usaji els convidaria tots dos a sopar...!

19:05 Play - Cap. 4 El temps
tancar

Cap. 4 El temps

Cada programa és un homenatge a un tema diferent, que engloba les cançons i la resta de continguts: Waiting on a sunny day (Bruce Springsteen) Blowing in the wind (Bob Dylan) Wake me up when september ends (Green Day) Weather with you (Crowded House)

19:30 Info k
19:40 Transfer - Cap. 3 Amb la casa a sobre
19:46 3xl.cat
19:46 One piece - En Ruffy es desperta i la Kaya fa una temptativa desesperada
tancar

En Ruffy es desperta i la Kaya fa una temptativa desesperada

En Zoro segueix lluitant contra els germans Nyaban. La senyoreta Kaya, en saber com és de malvat el majordom, decideix lluitar-hi en contra, però aquest, amb la seva habilitat, ho esquiva tot i està a punt de matar-la.

20:11 Somnis d'estiu
20:36 Samantha ups! - La Samantha a pagès. Segona part
20:41 Doctor Who - Cap. 19 L'era de l'acer
tancar

Cap. 19 L'era de l'acer

(segona part de l'episodi) Els ciberhomes prenen control de Londres i comencen a convertir la població. Jackie cau en mans de Lumic i el Doctor, Rose i Mickey queden reduïts a fugitius en un món de terror. Un atac desesperat a la ciberfàbrica és l'única opció que tenen, però sobreviuran tots?

Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1570
tancar

Cap. 1570

És el dia del càsting de l'Àngela. Reapareix en Pau, però amb ell mai no s'acaben les sorpreses. Dinar de dones amb moltes sorpreses: abans i després. Descobrirem qui va guanyar la porra de la Champions. Les coses no han canviat tant com la Trini s'esperava, a ca la Roser. I en Francisco pot acabar rebent.

21:59 Ventdelplà - Cap. 89
tancar

Cap. 89

S'ha pogut apagar l'incendi i el Julià, que sospita de la promotora, està disposat a tot per desemmascarar el culpable. Decidit, se'n va a veure la Isabel i intenta que recordi el que va passar. Pel poble s'estén el rumor que la promotora pot haver causat l'incendi. La Mònica assegura al Julià que el seu pare no hi ha tingut res a veure. La convivència entre el Martí i la seva família passa per uns moments difícils i això té repercussions en la seva relació amb la Isona. El Rafa deixa un client al bell mig del poble, el Llibert, un home que vinculat al passat de Ventdelplà. L'Ester va a la seva primera ecografia.

22:49 Ventdelplà - Cap. 90
tancar

Cap. 90

L'Ester truca al Julià i li diu que el Novella és el piròman. En Damià, en representació de la promotora, denuncia el Julià per difamació. La relació del Biel amb el David cada cop és més estreta i això enrabia profundament el Damià. La Isona, però, compensa la situació, ja que a poc a poc s'acosta més al seu pare. Per si no n'hi hagués prou, el Damià rep una trucada del Narváez. El David està disposat a explicar a la Teresa la veritat sobre el pare del Llibert. El Martí vol buscar una solució, perquè no pot viure més temps a casa de la Teresa.

23:41 Pel·lícula - Flashback: estiu sagnant
tancar

Flashback: estiu sagnant

Quan era una nena, Jeannette va presenciar l'assassinat dels seus pares a mans d'un psicòpata que anava amb una perruca i un vestit de dona. Des d'aleshores Jeannette ha viscut internada en un centre psiquiàtric. Ara, ja adulta i suposadament recuperada, surt de l'hospital i mira d'encarrilar la seva vida. La jove es trasllada a una zona de muntanya per fer de professora de francès a tres adolescents, però aviat comencen a passar coses estranyes que la fan sospitar que l'assassí dels pares la busca també a ella.

01:16 Beverly Hills - El dia de la graduació (primera part)
01:56 Beverly Hills - El dia de la graduació (segona part)
02:43 Dallas - Les flors del mal / Malícia a Dallas
tancar

Les flors del mal / Malícia a Dallas

April posa en perill la seva vida i la de Nicholas en saber-se la seva autèntica identitat. Preocupada per la possibilitat que Clayton tingui un embolic, Miss Ellie fuig de Southfork. Kimberly es troba amb Casey.

03:30 Dallas - Història criminal
tancar

Història criminal

April s'ha d'amagar quan uns individus la interroguen sobre Nicholas. Sue Ellen està preocupada per la conducta sobtadament misteriosa de Nicholas, i JR mira d'influir Cliff perquè no cedeixi les seves accions de Webstar.

04:19 Pel·lícula - Flashback: estiu sagnant
tancar

Flashback: estiu sagnant

Quan era una nena, Jeannette va presenciar l'assassinat dels seus pares a mans d'un psicòpata que anava amb una perruca i un vestit de dona. Des d'aleshores Jeannette ha viscut internada en un centre psiquiàtric. Ara, ja adulta i suposadament recuperada, surt de l'hospital i mira d'encarrilar la seva vida. La jove es trasllada a una zona de muntanya per fer de professora de francès a tres adolescents, però aviat comencen a passar coses estranyes que la fan sospitar que l'assassí dels pares la busca també a ella.

05:53 Just kidding
06:12 Dallas - Les flors del mal / Malícia a Dallas
tancar

Les flors del mal / Malícia a Dallas

April posa en perill la seva vida i la de Nicholas en saber-se la seva autèntica identitat. Preocupada per la possibilitat que Clayton tingui un embolic, Miss Ellie fuig de Southfork. Kimberly es troba amb Casey.