Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 PLAN
09:00 Basars d'orient - Basars d'orient
tancar

Basars d'orient

Aquest documental és un viatge cap als principals mercats de l'Àsia, mercats que van aparèixer a l'època de la Ruta de la Seda i que encara es mantenen vius. Alguns estan tal com els va descobrir l'explorador italià Marco Polo, i altres mantenen l'ambient dels llocs fins al punt que sembla que el temps s'hagi aturat. L'espectador se sentirà transportat a l'època en què en aquests mercats només hi arribaven les caravanes.

09:55 Meravelles fetes per l'home: el pont de la badia de Hangzhou - Meravelles fetes per l'home: el pont de la badia de Hangzhou
tancar

Meravelles fetes per l'home: el pont de la badia de Hangzhou

Aquest documental ofereix una perspectiva aprofundida de les meravelles arquitectòniques més enginyoses de la Xina, tant modernes com antigues, inclosos els edificis que s'han construït a Pequín per als Jocs Olímpics de 2008.

10:40 Corrent amb els rens - Corrent amb els rens
tancar

Corrent amb els rens

Els rens són una de les espècies animals àrtiques més autèntiques, adaptades per sobreviure en les condicions més dures. Els samis de la Lapònia basen els seus desplaçaments estacionals en les migracions naturals dels ramats de rens. Aquesta connexió, antiquíssima, es remunta a milers d'anys enrere. Segurament no hi ha cap altre poble en aquest planeta on les vides dels animals i de les persones estiguin tan estretament vinculades.

11:15 Pel·lícula - Digue'm Noel
tancar

Digue'm Noel

Lucy Cullins és una productora destacada i una mica excèntrica d'un canal de telecompra que contracta un actor, Nick, per fer de Pare Noel. Però resulta que Nick és l'autèntic Pare Noel, preocupat perquè s'ha de jubilar obligatòriament, després de 200 anys de servei. Necessita trobar urgentment un substitut i el buscarà a través de Lucy Cullins.

12:50 Gossos d'atura - Concurs de Gossos d'atura de Torroella de Montgrí. Campionat de Campions
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 25/12/09
tancar

Mosaic 25/12/09

Metrobús, un transport menys contaminant; La granota que ha aturat una autopista; Llibres: "La meva primera guia d'arbres" i "Guia d'arbres per a nois i noies".

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Pel·lícula - Un seguit de desgràcies catastròfiques de Lemony Snicket
tancar

Un seguit de desgràcies catastròfiques de Lemony Snicket

El comte Olaf és un malvat que, amb les seves disfresses i els seus terribles estrategemes, està decidit a prendre la fortuna familiar dels tres germanets Baudelaire, que s'han quedat orfes. Els pares van morir en un incendi i ara els nens passen de mà en mà d'uns parents que el comte anirà eliminant.

17:40 Pel·lícula - Un convidat per Nadal
tancar

Un convidat per Nadal

La vida d'una família dóna un tomb quan un ant que parla s'instal·la a casa seva. L'animal explica que ha tingut un accident mentre feia un vol de proves amb el trineu del Pare Noel. Bertil i la seva germana Kiki estaran encantats de tenir un nou amic. Però les coses es torcen perquè l'amo de la casa on viuen els nens amb la seva mare és un caçador que vol capturar l'ant que parla.

19:20 Pere i el llop - Pere i el llop
20:00 Zona de ball - Zona de ball especial Nadal
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Zona zàping - Zona zàping
tancar

Zona zàping

"Zona Zàping" celebra el seu cinquè aniversari el dia de Nadal. I ho fa amb l'emissió d'un programa especial que recollirà les imatges més divertides i espectaculars ofertes al llarg d'aquests cinc anys. "Zona Zàping", convertit en un referent en l'àmbit dels programes esportius d'entreteniment, presentarà nou grafisme i format panoràmic.

22:20 La gran pel·lícula - Nàufrag
tancar

Nàufrag

Chuck Noland, un enginyer de la companyia de transports FedEx, té un accident d'avió sobre el Pacífic. Es desperta en una costa desconeguda i s'adona que està sol en una illa tropical. Chuck sobreviu allà durant quatre anys amb l'esperança de tornar a casa i retrobar-se amb la Kelly, la seva promesa, de la qual ha pogut conservar una fotografia.

00:55 Pel·lícula - Contes de Nadal
tancar

Contes de Nadal

La pel·lícula mostra les diferents històries d'uns quants habitants de Nova York. És vigília de Nadal i Rose Harrison, una dona divorciada, pateix per la seva mare, ingressada en un hospital a causa de l'Alzheimer. Nina Vasquez trenca el seu prometatge amb Mike perquè l'home la mortifica amb els seus gelos malaltissos. Jules recorda amb nostàlgia el millor Nadal de la seva vida, quan era un adolescent i estava en un hospital.

02:25 Pel·lícula - Mare Teresa
tancar

Mare Teresa

Calcuta, 1950. Una ciutat caòtica i plena de gent desgraciada, malalts i pobres que, sense esperança de sobreviure, vagaregen pel carrer. El pare Sullivan arriba a Calcuta enviat pel Vaticà per recollir informació sobre la Mare Teresa, una monja que ha demanat la creació d'una nova congregació.

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Ritmes. 50 anys de la Nova Cançó - MARIA DEL MAR BONET i MIGUEL POVEDA + P.J. HARVEY
tancar

MARIA DEL MAR BONET i MIGUEL POVEDA + P.J. HARVEY

Dos artistes, dues trajectòries i una col·lecció d'imatges. "Perfils" reuneix en un sol programa i en dues parts la història resumida de dos artistes vinculats per estil musical o ideologia o actitud davant el món de la música. Dues cares d'una moneda en un repàs fet a base de cançons: Maria del Mar Bonet i Miguel Poveda.

08:00 Ritmes. 50 anys de la Nova Cançó - Ritmes 50 anys de la nova canço
tancar

Ritmes 50 anys de la nova canço

Programa especial que ofereix una mostra de la implantació de la cançó d'autor a diversos països d'Europa.

09:05 Concert Quico Pi de la Serra - MMVV_2006:Pi de la Serra
tancar

MMVV_2006:Pi de la Serra

Concert pre-inaugural del Quico Pi de la Serra al Festival de Música Viva de Vic. Amb més de quaranta anys de carrera i gaudint del respecte dels més importants cantautors d'arreu, ens trobem amb un artista que ha compost, cantat i tocat, sempre, el que li ha vingut de gust. De les seves cançons en resulten cròniques vitals de l'autor i l'època que li ha tocat viure, i els seus directes no han perdut, amb els anys, gens d'energia, irreverència i genialitat.

10:05 Lluís Llach a París - .
tancar

.

Lluís Llach, després de 6 anys de no haver actuat a la capital francesa, torna a París per oferir dos recitals del seu espectacle "Poetes". I ho fa acompanyat de músics francesos d'estils i orígens diversos, amb qui interpreta versions molt especials d'algunes de les seves cançons. Per exemple, "A força de nits" amb el músic Pascal Comelade i els seus instruments de joguina, o "L'estaca" amb Mouss i Hakim, cantants d'origen algerià i fundadors de l'aclamat grup compromès Zebda.

11:00 RITMES
11:00 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Roger Mas, Turnez & Sese, Immigrasons, Eduard Iniesta, El fill del mestre, Jordi Batiste, Sanjosex, Muhel, Quimi Portet, Jordi Boixados, Xaviss, Dani Flaco, Verdcel, Maria Coma, Adrià Puntí, Elena i Sanjosex.

12:05 L'Ànima del 33
12:10 Ritmes. 50 anys de la Nova Cançó - Raimon: trenta anys d'Al vent
tancar

Raimon: trenta anys d'Al vent

Recopilació dels millors moments del concert de Raimon celebrat al Palau Sant Jordi de Barcelona el 23 d'abril del 1993 amb motiu dels 30 anys de la cançó "Al Vent". Van acompanyar Raimon en aquella celebració intèrprets d'arreu del món, tots amics del cantautor, com Daniel Viglietti, Joan Manuel Serrat, Luís Cilia o Pi de la Serra.

14:05 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ AMICS DE LES ARTS
14:10 RITMES
14:10 Ritmes poprock
15:00 Planeta Terra
15:00 Paranys de la natura - Virtuosos del vol
15:21 Paranys de la natura - Migracions meravelloses
15:40 Jimmy Doherty al jardí de Darwin - Idees perilloses
tancar

Idees perilloses

Amb la ment plena de records dels milers d'espècies que havia observat per tot el planeta, Darwin va iniciar una sèrie d'experiments a casa seva, Down House. Va analitzar com les llavors viatjaven pel món a través dels corrents oceànics i va confirmar la seva idea sobre la diversitat observant un prat que tenia a la vora. La increïble quantitat de plantes diferents que hi va trobar, més de 140, va reforçar la confiança en la seva teoria.

16:45 El pescador aventurer - Quebec
17:10 L'Ànima del 33 - REPORTATGE RUTA LA BISBAL
17:15 Cronos - Els jueus: història d'un poble (2)
tancar

Els jueus: història d'un poble (2)

Després de la diàspora dels jueus, milers d'aquests homes i dones tan particulars es van estendre pel món, especialment pel centre d'Europa i per la riba del Mediterrani. Obligats a marxar de la regió on sempre havien viscut, s'emporten amb ells les seves dues característiques principals, una religió monoteista i una llengua pròpia. Malgrat l'exili, els jueus no oblidaran mai que formen part d'un sol poble. Aquesta ferma voluntat farà que a molts llocs i en molts segles diferents els seus veïns els mirin amb mals ulls.

18:05 L'art de la creu - L'art de la creu
tancar

L'art de la creu

Aquest documental analitza la manera com s'ha retratat la passió de Crist des dels temps més antics fins a l'actualitat. Des de les imatges elaborades pels primers cristians a les catacumbes romanes, passant per les extraordinàries interpretacions dels artistes del Renaixement, fins a l'estil més atrevit d'artistes moderns com Munch o Dalí.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Lletres - Viure i escriure: Joan Oliver / Pere Quart
20:00 L'Ànima del 33 - REPORTATGE CAMEOS
20:05 Mars del món - Exquisideses del mar
tancar

Exquisideses del mar

Aquesta volta al món en clau gastronòmica inclou la visita a Carry le Rouet, a la Costa Blava, on només set pescadors tenen llicència per criar eriçons de mar, una espècie amenaçada d'extinció.

20:50 Guies de butxaca - Nova York
21:00 Navegant pels sabors - Tasmània
21:30 quèquicom - L9. Un metro únic al món.
tancar

L9. Un metro únic al món.

Trens sense conductor i túnels de dos pisos, en l'obra d'enginyeria més complexa de la història de Catalunya. El sistema de construcció de la línia 9 del metro de Barcelona és únic al món. Una de les seves grans singularitats és l''automatisme dels combois, que funcionaran sense conductor, teledirigits des d'un centre de control. "Quèquicom" viatja al subsòl de Barcelona a bord d'una de les màquines més sofisticades que hi ha al planeta: una tuneladora.

22:00 GALA DE MÀGIA: Els Mandrakes d'or 2007 - Els Mandrakes d'or 2007
tancar

Els Mandrakes d'or 2007

La gala reuneix cada any a París els millors mags del món, entre ells, el català Xavier Tapias. Creats el 1990, els Mandrakes s'han convertit en el punt de trobada dels mags més famosos, que reben un guardó com a reconeixement al seu treball. Els espectadors del 33 podran veure les imatges que mostren les habilitats d'aquests especialistes.

23:30 RITMES
23:30 Ritmes concert - RITMES CONCERT "LEONARD COHEN LIVE IN LONDON" 1 PART
tancar

RITMES CONCERT "LEONARD COHEN LIVE IN LONDON" 1 PART

"Ritmes Concert" estrena la primera part del concert amb què Leonard Cohen va obrir la seva gira l'any passat a l'O2 Arena de Londres, una actuació que suposava el retorn als escenaris després de 15 anys d'un dels artistes més respectats del món de la música. La nit de l'1 de gener, el programa n'oferirà la segona part. Pocs artistes han arribat a aconseguir el respecte, l'admiració i la consideració que té el canadenc Leonard Cohen. Aquest etern seductor ha estat capaç de construir una carrera musical, que sembla més la d'un escriptor i poeta que no pas la d'un músic dins el circ del rock. Onze discos en estudi i onze llibres (entre poesia i prosa) fan de Leonard Cohen un dels escriptors de cançons més sòlids de la cultura del pop de la segona meitat del segle XX. El 2008, amb gairebé 74 anys,Leonard Cohen va tornar a pujar als escenaris després de 15 anys. Amb un nou grup, en què hi ha l'aragonès Javier Mas, un gran guitarrista format en l'escena barcelonina, Leonard Cohen repassa el millor de la seva carrera. Aquest divendres (25 de desembre i divendres que ve: 1 de gener) "Ritmes concert" ofereix el concert amb què es va reestrenar en directe, el 17 de juliol del 2008, en el O2 Arena de Londres. "Live in London" és també el títol del doble CD que va editar, així com del DVD que recull el concert sencer d'aquella nit màgica en què Leonard Cohen va demostrar que la seva música és capaç de superar el pas del temps, les modes i les tendències. "Live in London",com comprovareu, és un concert extraordinari.

00:10 Arròs covat - Arròs d'hospital
tancar

Arròs d'hospital

Després de la festa dels premis LAÜS, el Xavi i la Tieta Paquita discuteixen. Ell s'enfada molt i a la tieta li agafa un cobriment de cor, fent sentir al Xavi molt culpable. A l'hospital ella rebrà visites de persones conegudes que li descobriran al Xavi secrets del passat de la seva tia.

00:20 Territoris Mediterrani - + info
tancar

+ info

"Lacreme napolitane" té lloc la Nit de Nadal. A l'interior d'un vagó de tren, i a mig camí entre Nàpols i Milà, un home de negocis milanès i un respectable avi napolità protagonitzen una comèdia farcida de clixés italians. "Bains douches" és una simpàtica i refrescant visita a uns banys públics de la França més francesa, on els estereotips socials són a flor de pell. El director, George Spicas, especialitzat en el gènere burlesc, fa que 17 minuts passin volant.

00:45 Cànon
00:45 Cànon Lletres - Viure i escriure: Joan Oliver / Pere Quart
01:45 El bon disseny - Una armilla salvavides millor
02:10 quèquicom - L9. Un metro únic al món.
tancar

L9. Un metro únic al món.

Trens sense conductor i túnels de dos pisos, en l'obra d'enginyeria més complexa de la història de Catalunya. El sistema de construcció de la línia 9 del metro de Barcelona és únic al món. Una de les seves grans singularitats és l''automatisme dels combois, que funcionaran sense conductor, teledirigits des d'un centre de control. "Quèquicom" viatja al subsòl de Barcelona a bord d'una de les màquines més sofisticades que hi ha al planeta: una tuneladora.

02:35 Territoris Mediterrani - + info
tancar

+ info

"Lacreme napolitane" té lloc la Nit de Nadal. A l'interior d'un vagó de tren, i a mig camí entre Nàpols i Milà, un home de negocis milanès i un respectable avi napolità protagonitzen una comèdia farcida de clixés italians. "Bains douches" és una simpàtica i refrescant visita a uns banys públics de la França més francesa, on els estereotips socials són a flor de pell. El director, George Spicas, especialitzat en el gènere burlesc, fa que 17 minuts passin volant.

03:00 Viure Catalunya - L¿estany
03:10 Tresors del passat - Després de les penúries
03:35 La conquista del Brasil - L'illa dels búfals
04:00 Destins clàssics - Warsaw & Krakow: Frederic Chopin & Karl Szymanowski
tancar

Warsaw & Krakow: Frederic Chopin & Karl Szymanowski

La intrigant ciutat històrica de Varsòvia fou la llar del millor pianista i compositor de la història de Polònia, Frederic Chopin. Contrastarem la fortalesa de Varsòvia amb el bonic refugi de camp on va néixer i el van batejar, per acabar el capítol al sud del país, a la ciutat de Cracòvia, un lloc ple d'història i encant. El quartet de l'Orquestra de Cambra Australiana ens ofereix el quartet de corda n. 2 de Szymanowski.

04:25 Els últims espais verges - El regne dels pops gegants: la Colúmbia Britànica
tancar

El regne dels pops gegants: la Colúmbia Britànica

A la costa de la Colúmbia Britànica, a l'oest del Canadà, tant la temperatura de l'aigua com l'abundància de nutrients, estrelles de mar, anèmones i cargols, han fet que el pop gegant s'hagi convertit en l'indiscutible rei del món submarí de la zona. Només a vegades els fa ombra un caçador més gran que ells, l'orca, però quan els pops s'organitzen en una partida de caça no acostumen a fallar.

05:15 Paranys de la natura - Caçadors famolencs
05:36 Paranys de la natura - Els pares més estranys de la natura
05:55 RITMES
05:55 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ AMICS DE LES ARTS
06:10 RITMES
06:10 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

Progrmació BD ....
07:00 Hattori el ninja - Insectes canten en nits de tardor
07:25 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La maledicció dels peixos estel d'en Tongari
08:05 La ciutat dels poppets - En Blooter es fa una rascada
08:17 La ciutat dels poppets - El blues de la pluja
08:35 mic 3
08:35 Pingu - En Pingu fa les feines de casa
tancar

En Pingu fa les feines de casa

Avui a en Pingu i a la Pinga els ha tocat ajudar la mare a fer les feines de casa. Gaire bé no les fan, que diguem. La Pinga, per exemple, ha ficat una manta al forn, enlloc de guardar-la a l'armari. Encara estarà calentona a l'hora d'anar a dormir...!

08:40 Bob, el manetes - El giratomb i l'skatepark
08:40 Pingu - En Pingu fa un ninot de neu
tancar

En Pingu fa un ninot de neu

En Pingu, la Pinga i en Robby han fet un ninot de neu fent servir un senyal pels excursionistes. Com s'ho faran, ara, per saber cap on han d'anar? Fins que el ninot de neu no ensenyi el seu secret, ho tenen molt malament.

08:55 Asha - Cap. 5 Marcats
tancar

Cap. 5 Marcats

A tota l'escola només hi ha una motxilla sense marca, la del Mutala. Encara que la motxilla, que s'ha fet ell mateix, té el que tenen totes i és tan maca o més que les altres, aquest descobriment l'afecta molt. Els Carotes es posen en marxa i l'ajuden a preparar el llançament de la seva pròpia marca i, fins i tot, interfereixen en els anuncis de les altres marques durant un partit de futbol que emeten per televisió per substituir-les per les del Mutala... Gràcies a això, el Mutala rep un munt d'encàrrecs per fer motxilles!

09:07 Asha - Cap. 6 Bruixes i bruixots
tancar

Cap. 6 Bruixes i bruixots

El Roc admira molt la feina que l'Asha i el seu pare van fer en la construcció de l'ordinador de la seva amiga, però no entén com té la capacitat d'interferir en els aparells digitals. De manera innocent, la Sita deixa volar la seva fantasia: potser l'Asha és una bruixa i té poders. Però el Roc s'ho pren seriosament i espia l'Asha convençut que, tard o d'hora, l'enxamparà fent un encanteri. Però l'enxampa jugant a un joc on line des d'on es comunica amb una tal Sra. X. L'Asha haurà de compartir el seu secret amb el Roc...

09:30 Doraemon - Qui es, per a mi, en Momotaro?
09:50 Doraemon - Qui es, per a mi, en Momotaro?
10:15 L'últim metro de la nit de Nadal - L'últim metro de la nit de Nadal
tancar

L'últim metro de la nit de Nadal

És Nadal a Zyf-sur-Yvette, l'últim poble, alfabèticament, de tots pobles del món. Som a casa dels Zyx, l'última família de la llista. Allà hi viuen dos nens, el Pierre i la Julie. Ells somien amb videojocs, robots, nines i ordinadors, i queden decebuts quan, com cada any, troben sota el seu arbre collarets de pasta, estàtues mal pintades i tot de coses fetes per pares moderns i ecològics.

10:40 Alfa Beta - Alfa Beta
tancar

Alfa Beta

En una llar normal i corrent del suburbi, Macéo s'està preparant per celebrar els seus set anys. Té molts motius per estar content, però sembla que alguna cosa l'amoïna. Finalment ho comenta amb la seva mare: desitja de tot cor que la tieta Prune vingui a la festa d'aniversari, però en les darreres setmanes ningú no ha aconseguit parlar amb ella.

11:05 El regal endimoniat - El regal endimoniat
tancar

El regal endimoniat

Un bon dia, Lou Anne rep un regal espaordidor però meravellós. Cada vegada que es proposa allunyar-se d'aquell paquet tan curiós, sent com alguna energia extraordinària l'atreu i la fa tornar. Deixant de banda els prejudicis, la noieta es fa amiga d'una dona gran que li entrega aquest misteriós regal endimoniat.

11:35 L'àngel guardiola - L'àngel guardiola
tancar

L'àngel guardiola

La mare de la Rita necessitaria quatre braços i quatre cames per poder fer tota la feina que té. A més, el germanet de la Rita sempre demana coses que la mare no li pot comprar. Un bon dia, per demostrar-li a la mare que no és tan egoista com es pensa, la Rita decideix anar-se'n a uns grans magatzems per comprar un regal a cada membre de la família. Tot i que s'hi emporta la seva estimada guardiola, allà s'adona que tot és massa car. Quan està a punt de donar-se per vençuda, apareix un nan que l'acompanya al pis de dalt dels magatzems. Allà sí que hi ha regals! Però, serà capaç de trencar la guardiola...?!

12:10 Blue dragon - Cap. 41 Ocell engabiat
12:35 Blue dragon - Cap. 42 Despertar
13:05 Sakura, la caçadora de cartes - Sakura i el gran ós de peluix
13:29 Sakura, la caçadora de cartes - La premonició de les ovelles
14:05 Play - Cap. 43
14:35 Contes animats d'arreu del món - La història del lli. Un conte de Polònia
15:00 Gat i gos - Cantants famosos / docugatigos
15:35 Conte de Nadal (Rovelló) - Conte de Nadal (Rovelló)
tancar

Conte de Nadal (Rovelló)

És la vigília del dia de Nadal. El Rovelló vol celebrar-ho d¿una manera peculiar. Té uns ous de perdiu que pensa cruspir-se en la més absoluta intimitat. És a dir, no pensa compartir-los amb ningú. Quan descobreix que ja no hi són, s¿enfada amb els seus amics i els acusa d¿haver-los-hi robat. A partir d¿aquell moment, el Rovelló decideix no celebrar el Nadal i aïllar-se de tothom a les golfes de la Mas Tolosa. Allà se li apareixen, un rera l¿altre, els fantasmes dels Nadals Passats, Presents i Futurs, que li faran veure la importància de tenir amics i de compartir les coses.

16:45 Hi havia una vegada un estable - Hi havia una vegada un estable
tancar

Hi havia una vegada un estable

En un lloc molt llunyà i en un temps que és passat, un estel singular en un estable es va aturar. I sota aquell vell sostre, d'un racó ben humil, un fet especial va passar... L'estel va anunciar a tots els animals l'arribada d'un rei al poble i tots es van afanyar a buscar un regal per poder-lo impressionar, sense adonar-se, és clar, de la presència d'una parella d'humans que moltes coses els farien rumiar... El naixement d'un nen a l'estable tot ho va canviar!

17:15 Mila - L'ogressa culgròs
tancar

L'ogressa culgròs

La Mila avui t'explicarà una història que va passar en un poblet on tothom tenia molta por perquè una ogressa horrible, que li encantava fer sopa de nens, sovint se'ls apareixia per recollir provisions. Aquesta vegada, però, en Lleonard, un nen molt espavilat, tenia a punt un dels seus invents: uns caramels que la convertirien en vegetariana. Però, com els hi podia fer menjar?!

17:22 Mila - El fantasma que no feia por
tancar

El fantasma que no feia por

Ja deus saber que cada any, per Halloween, tots els fantasmes surten del seu amagatall per donar ensurts a la gent. Bé, tots menys un... Avui la Mila t'explicarà la història d'en Popoll, l'únic fantasma del món que no feia por ni a un poll. En Ratapuet, el seu germà gran, sempre se'n reia, fins que va conèixer en René-Kevin, el nen que li va canviar la vida...

17:25 La cuina dels titelles - La Blancaneu
tancar

La Blancaneu

La Blancaneu ensenya a fer pomes farcides de carn. La madrastra, enfadada perquè no ha estat ella la convidada, agafa totes les pomes i les enverina perquè tots els personatges s'adormin: l'Ós, les Gallines, els Fredolics, els Fogoners... Per desfer l'encanteri, el Cuiner disfressa l'Ajudant de príncep blau. A la cuina, però, s'han quedat sense pomes i hauran de demanar ajuda a l'Aconseguidor que s'enfilarà als arbres fruiters per aconseguir-ne.

17:45 mic 3
17:45 Bob, el manetes: el Llampec al rescat
18:05 El carrer dels ocells - El teatre dels ocells
18:15 Els contes de les 1001 nits
18:27 Els contes de les 1001 nits
18:45 Contes fantàstics polonesos - Les fades de l'hivern
19:00 Contes fantàstics polonesos - El sastre filaprim
19:30 Contes animats d'arreu del món - El fill del sabater. Un conte d'Armènia
19:55 Contes de com va ser - El començament dels armadillos
tancar

El començament dels armadillos

Al principi dels temps més antics, a les ribes del tèrbol Amazones, hi vivien un eriçó eriçat-punxós i la seva amiga, una tortuga lenta-però-segura. Però a les ribes de l'Amazones també hi vivia un jaguar pintat que s'alimentava... d'eriçons i de tortugues! Vols saber com s'ho van fer perquè no se les cruspís el jaguar?!

20:10 Contes animats d'arreu del món - La història del lli. Un conte de Polònia
20:30 Estrena ! - Escudella barrejada
tancar

Escudella barrejada

L'Àlex lliga per internet.

20:35 Quin cap, en Fred! - Cap. 16 Un conte de Nadal
06:00 mic 3
06:00 Megaminimals - Els músics del bosc
tancar

Els músics del bosc

L'Eric vol ser músic quan sigui gran però no té ritme. Els Megaminimals aniran al racó de la disfresses a buscar als músics del bosc (una granota, una abella, un ocell i un camaleó) perquè ajudin a l'Eric. Els músics tocaran una melodia, ensenyaran que és el ritme, i tots tocaran diferents ritmes. L'Eric descobrirà que té ritme i decidirà que vol ser un músic de la selva.

06:06 Bumba
06:11 Bumba
06:16 Louie - Louie, dibuixa'm una cigonya
tancar

Louie, dibuixa'm una cigonya

En Louie i la Yoko han conegut una tortuga que es queixa perquè diu que ella no ha viatjat mai enlloc. Com s'ho podrien fer els nostres amics perquè pugui veure una mica de món, aquesta tortuga? És clar! En Louie pot dibuixar una cigonya, que són uns ocells que cada any migren cap a l'Àfrica! Ara només falta convèncer-la que s'hi endugui la tortuga!

06:30 Els Hoobs - Contes per l'hora d'anar a dormir
tancar

Contes per l'hora d'anar a dormir

L'Iver sap que no hi ha res com llegir contes arraulit dins del teu hubisac. Però com t'ho pots fer per llegir a l'hora d'anar a dormir sense tenir tots els altres desperts? Bona pregunta!

Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On en Cem vol ser "mestressa de casa"
21:50 Ventdelplà - Cap. 235
tancar

Cap. 235

La Dora ha d'anar a la perruqueria però es desorienta i es perd pel bosc. El Paco i el Llibert s'amoïnen en no saber-ne res. La Cristina i la Raquel tenen una fuita d'aigua al pis. Les dues noies demanen ajuda al Benet, però ell ho amaga a la Roser. Les sospites de la Roser augmenten quan s'adona que el Benet li ha dit una mentida. La Meritxell i la Marcela esperen l'arribada del Quim. La dona demana indirectament a la seva jove que es tapi.

21:51 3xl.cat
21:51 Turc per principiants - On arriba la menopausa
22:40 Extres Coproduccions - Estrena (sèrie d'animació)
22:45 Ventdelplà - Cap. 236
tancar

Cap. 236

La Teresa i el Biel discuteixen perquè ell va una mica fluix a l'escola i no ha fet els deures. L'Alba també s'enfada amb el Biel, perquè pensa que es comporta com una criatura. El Monràs reomple innecessàriament la seva piscina i el multen per fer un mal ús de l'aigua. La Raquel es reincorpora a la feina. La Isabel s'assabenta que l'ajuntament no rebrà la subvenció perquè el Llibert no va arribar a presentar la sol·licitud dins el termini.

23:40 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Noves preocupacions. Ara han enganyat el Cesc. El David vol adoptar una criatura, però no sap com proposar-ho a l'Aurora. L'Esteve i la Mercè segueixen picats. Veiem que el Jacques es comporta d'una manera diferent a l'Agnès amb la mare... El Salvador rep una visita sorpresa.

00:12 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Sembla que les coses milloren per al David i l'Aurora. L'embolic de la Mati és cada cop més gran. Descobrim les intencions de la Rita, les del Duran i les del Salvador... El Jacques es posa cada vegada més impertinent.

00:40 Beverly Hills - El conill de pasqua
01:21 Beverly Hills - I pensa a tornar-me la samarreta negra
02:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Per prevenir problemes, Laurent i Beatrice han de dir finalment que Gabriella i Sam són germans. Un assassí armat setja el casino... l'objectiu és Laurent de Courcey.

02:30 Ventdelplà - Cap. 235
tancar

Cap. 235

La Dora ha d'anar a la perruqueria però es desorienta i es perd pel bosc. El Paco i el Llibert s'amoïnen en no saber-ne res. La Cristina i la Raquel tenen una fuita d'aigua al pis. Les dues noies demanen ajuda al Benet, però ell ho amaga a la Roser. Les sospites de la Roser augmenten quan s'adona que el Benet li ha dit una mentida. La Meritxell i la Marcela esperen l'arribada del Quim. La dona demana indirectament a la seva jove que es tapi.

03:20 Extres Coproduccions
03:25 Ventdelplà - Cap. 236
tancar

Cap. 236

La Teresa i el Biel discuteixen perquè ell va una mica fluix a l'escola i no ha fet els deures. L'Alba també s'enfada amb el Biel, perquè pensa que es comporta com una criatura. El Monràs reomple innecessàriament la seva piscina i el multen per fer un mal ús de l'aigua. La Raquel es reincorpora a la feina. La Isabel s'assabenta que l'ajuntament no rebrà la subvenció perquè el Llibert no va arribar a presentar la sol·licitud dins el termini.

04:20 Joking around
04:40 Beverly Hills - El conill de pasqua
05:21 Beverly Hills - I pensa a tornar-me la samarreta negra