Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la festa d'aniversari
tancar

Les Tres Bessones i la festa d'aniversari

Tots els personatges de les aventures de les tres bessones arriben al castell per celebrar l'aniversari de la bruixa Avorrida! L'Avorrida, però, no està per festes. Creus que la podran convèncer la Ventafocs, en Robin Hood, en Pinotxo, la Caputxeta, i companyia?

08:33 Atrapatoons
08:42 Doraemon - La bola de fer monstres
tancar

La bola de fer monstres

La bola de fer monstres

08:56 Doraemon - El xip del somni / l'antena de la curiositat
tancar

El xip del somni / l'antena de la curiositat

El xip del somni - L'antena de la curiositat

09:04 Doraemon - El mirall del món invers
tancar

El mirall del món invers

El mirall del món invers - El cutter especial

09:29 Doraemon - Caramels per domesticar / anem a patinar sobre rod
tancar

Caramels per domesticar / anem a patinar sobre rod

Caramels per domesticar - Anem a patinar sobre rodes

09:37 Doraemon - La base secreta d'en nobita
tancar

La base secreta d'en nobita

La base secreta d'en Nobita

09:55 La màgica Do-Re-Mi - Neda per guanyar! El secret de l'Aiko!
10:18 La màgica Do-Re-Mi - Diferent! El secret de l'Onpu!
10:44 Club Super3
10:44 Santa nit, plàcida nit - Santa nit, plàcida nit
tancar

Santa nit, plàcida nit

SANTA NIT, PLÀCIDA NIT (Stille Nacht, Eilige Nacht) Una producció per encàrrec de la WDR, 2006 Pel·lícula d'animació a partir del llibre de Nicholas Allan, publicat el 1991 a Hutchinson Children's Books Random House UK Ltd. London. Producció: ALEXANDRA SCHATZ FILMPRODUKTION Direcció: Alexandra Schatz Estudi de producció: TrickStudio Lutterbeck GmbH Estudi de so: SoundVison GmbH Música: Alexander Flucht Narradors: Jürg Löw, Reinhard Schulat El conte de Nadal des d'un altre punt de vista: el del propietari de l'hostal de Betlem. Per ell, els hostes Josep i Maria, que cerquen un lloc on passar la nit, els pastors, els tres Reis, la colla d'àngels que canten i aquella estrella que emet una llum encegadora, només són una molèstia del seu repòs nocturn¿ fins que esbrina què va passar realment en aquella nit turbulenta.

10:52 Anna and the moods (pendent títol en català) - L'Anna té llunes
tancar

L'Anna té llunes

ANNA AND THE MOODS (de mitja hora de durada) està escrit per l'escriptor islandès Sjón, nominat a un premi de l'Acadèmia, per encàrrec del Brodsky Quartet. Julian Nott, compositor de WALLACE I GROMIT, ha musicat el conte de Sjón i el Brodsky Quartet n'ha fet una versió musical, en gires en directe pel Regne Unit, amb Sjón fent la representació del conte. Les veus són de Björk, Damon Albarn, Terry Jones, Sjón i Thorunn Laurusdottir. El conte es basa en la història de l'Anna i la seva família, de com un bon dia es lleven i es troben amb una realitat espantosa. La família està esperant que la seva encantadora filla vagi a esmorzar a taula i els faci el petó de bon dia, com sempre. Però aquest matí, l'Anna s'ha llevat com si fos una trista versió de Marilyn Manson. Com que no saben què li "passa" a la seva filla, els pares de l'Anna decideixen dur-la a la clínica del Dr. Artmann per a nens amb problemes de conducta. En les proves que li fa, el Dr. Artmann empra un laberint enorme on l'Anna haurà d'afrontar diverses tasques. L'única manera que té de sortir del laberint és completant-les correctament. Un cop aconsegueix trobar una escapatòria, el Dr. Artmann treu les seves conclusions, però la "cura" serà una sorpresa ben desagradable per als pares. Gunnar Karlsson ha dirigit, dissenyat i creat els personatges, i la pel·lícula està produïda per Hilmar Sigurdsson i Arnar Thorisson de CAOZ, Reykjavík.

11:24 K QMENCI ! - La terra migranya
tancar

La terra migranya

L'actor i comediant John Sessions llegeix Muddle Earth, un homenatge divertidíssim en to de burla a "El senyor dels anells". ANTOLOGIA DE LA TERRA MIGRANYA (Muddle Earth compilation) per Paul Stewart i Chris Riddell La vida de Joe Jefferson, un escolar com qualsevol altre, i la del seu gos, Henry, està a punt de donar un gir de 360º graus. Els teleespectadors s'endinsaran en un món d'ogres, goblins, ratpenats i porcs roses i pudents, amb un llac flotant i granotes de gas que exploten. Joe ha estat cridat a Muddle Earth per un bruixot, Randalf el Savi, que es creu que és un heroi de guerra. A Muddle Earth també hi viuen un ogre, Norbert el No-Massa-Gran, i Veronica, un periquito molt sarcàstic. Narrat per John Sessions Escrit per Paul Stewart i Chris Riddell Productor i director Nick Willing Productor executius Cas Lester

12:06 Pel·lícula - El príncep i jo
tancar

El príncep i jo

Paige coneix Eddie a la universitat de Wisconsin i s'enamora d'ell. El que la noia no sap és que Eddie, en realitat, és un príncep danès que no vol seguir les tradicions dels seus pares i ha anat als Estats Units en un acte de rebel·lia abans d'assumir les seves obligacions com a fill dels reis de Dinamarca.

14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - El parc Natural de Loreto
14:30 Telenotícies migdia
15:39 Pel·lícula - La bruixa Bibi i el secret de les òlives blaves
tancar

La bruixa Bibi i el secret de les òlives blaves

Bibi és una nena que fa màgia i bruixeria. Aquests poders que té l'han allunyada dels estudis i ha tret males notes. Per això ha de passar les vacances interna en el col·legi d'Altenberg. Bibi, només arribar, comença a fer de les seves i aviat coneixerà la llegenda de les Òlibes Blaves.

17:32 Pel·lícula - Digue'm Noel
tancar

Digue'm Noel

Lucy Cullins és una productora destacada i una mica excèntrica d'un canal de telecompra que contracta un actor, Nick, per fer de Pare Noel. Però resulta que Nick és l'autèntic Pare Noel, preocupat perquè s'ha de jubilar obligatòriament, després de 200 anys de servei. Necessita trobar urgentment un substitut i el buscarà a través de Lucy Cullins.

19:06 Just kidding
19:28 Nadal a tres bandes - Cap. 13
tancar

Cap. 13

La Nit de Nadal, TV3 emet la catorzena edició de "Nadal a 3 bandes", el xou de billar de fantasia presentat i dirigit per Josep M. Farràs. Aquest any el programa tindrà com a convidats el jugador francès Modou Touré, número u del rànquing europeu de billar artístic, i el pilot Isidre Esteve.

20:26 Bocamoll - Cap. 12
21:00 Telenotícies vespre
21:47 Pel·lícula - El coronel Macià
tancar

El coronel Macià

Elisabeth Joyce, una jove historiadora irlandesa, arriba a Barcelona el novembre de 1905, tot just per assistir a l'assalt de 200 militars amb destrals a l'impremta del setmanari Cu-Cut i a la redacció del diari La Veu de Catalunya. Elisabeth presencia espantada els fets i la tempesta política que desencadenaran enfrontant l'exèrcit amb els partits catalanistes. Els militars de tota Espanya se solidaritzen amb els oficials assaltants, tret d'un que planta cara de manera decidida i ferma als seus companys. És el Tinent Coronel en cap de la Comandància d'Enginyers de Lleida. El seu nom és Francesc Macià i Llussà.

23:39 El ciutadà Macià i la jove República - Cap. 1
tancar

Cap. 1

Un documental de Montserrat Besses que repassa els esdeveniments polítics i socials d'aquell període i recorda com va néixer l'Estatut d'Autonomia del 1932. Francesc Macià admirava Charles Chaplin. El 13 d'abril del 1931 va anar al cinema Tívoli, a Barcelona, a veure una pel·lícula de Charlot. En sortir es va assabentar que Esquerra Republicana -formada a corre-cuita tres setmanes abans- havia guanyat les eleccions municipals del dia 12. Una sorpresa. Faltaven poques hores perquè la història de Catalunya, com la d'Espanya, fes un tomb. El 14 d'abril es va proclamar la República. TV3 recorda el que va ser aquella jornada: la gent que surt al carrer, expectant; Lluís Companys que entra a l'Ajuntament i fa la primera proclama republicana; Francesc Macià que arriba ràpidament a la Plaça Sant Jaume. Són hores d'improvisació i efervescència que queden recollides en el documental "El ciutadà Macià i la jove República", un treball de la periodista Montserrat Besses que TV3 va emetre per primera vegada l'abril del 2001. En aquest 2006, en què s'està renegociant l'autogovern, és útil recordar com es va ressuscitar el nom centenari de Generalitat i com va néixer l'Estatut d'Autonomia del 1932. Un Estatut que Macià va haver de reconèixer que "tot i no ésser el que reclamàvem, ens dóna facultats per a la creació del nostre govern autònom. Ja hem vist les lluites que ha provocat, les dificultats que ha calgut vèncer". Les negociacions amb el govern central portaven incloses, sempre, una bona dosi de renúncies. El mateix Macià ho havia experimentat a partir de la proclamació del nou règim. Ho explicava amb aquestes paraules: "des del moment que hi ha aquests homes comprensius i convençuts (al govern central) jo els expresso sincerament, tal com ho desitjo, com crec que cal regir Catalunya". Escoltar ara, el 2006, els discursos del 1931 i 1932 produeix una certa sensació d'actualitat. Alguns plantejaments són, encara, plenament vigents; tres quarts de segle no han aconseguit envellir-los. "El ciutadà Macià i la jove República" repassa els esdeveniments, les contradiccions, les tensions polítiques i socials d'aquell període, però també les il·lusions que van marcar els primers anys de la II República. És a dir, des de la proclamació de la República catalana com a estat integrant de la Federació Ibèrica -que va durar tres dies-, fins a les eleccions legislatives de 1933. El final del 1933 és també el final d'una etapa. D'una banda marca el final del moviment revolucionari i pacífic del 14 d'abril: "ja li ha passat el temps. Ha fet el que ha fet i el que no ha fet ja no ho podrà fer", en paraules d'Isidre Molas, catedràtic de Dret Constitucional que intervé en el programa. D'altra banda, marca també el final del mandat de Francesc Macià, que mor el dia de Nadal d'aquell any. "La mort de Macià, ateses les tensions que existeixen a l'esquerra i a la societat catalana, i atesa la conjuntura política amb Madrid, és una desaparició sobtada, inesperada¿ fins i tot oportuna, encara que sembli molt dur dir-ho així. La mort de Macià es converteix en un element que refon totes les famílies de l'esquerra", explica Enric Ucelay da Cal, catedràtic d'Història Contemporània, en una de les seves intervencions. El documental inclou el testimoni del nét de Francesc Macià, Antoni Peyrí, i de Marc Aureli Vila, cofundador d'Esquerra Republicana, que va morir el 2001. Ell explica l'ambient que va poder viure al carrer aquell 14 d'abril i a l'interior del Palau de l'encara Diputació. "El ciutadà Macià i la jove República" no només es fixa en qüestions polítiques. El 14 d'abril ho va trasbalsar tot. Fins els anuncis per vendre pólvores de talc asseguren que les dones que els utilitzin tindran "aire de naciente república". Les rebaixes de preus s'anuncien també al ritme dels esdeveniments: "Magatzems El Barato: el rei dels saldos ha abdicat, havent estat proclamada enmig del

00:36 Pel·lícula - El cel no pot esperar
tancar

El cel no pot esperar

Elizabeth està embarassada de nou mesos i està a punt de tenir el nen. Però l'ànima del nen, Milo, que està als llimbs, es nega a entrar en el cos del nadó perquè no vol néixer. Elmore, un àngel de la guarda, ha de baixar a la Terra acompanyant Milo per convènce'l que la vida que està a punt de començar val la pena de ser viscuda. Elmore només té 24 hores per acomplir la seva missió.

02:02 Pel·lícula - Tempesta virtual
tancar

Tempesta virtual

Una empresa d'investigació tecnològica ha llançat un nou satèl·lit a l'espai que serveix per controlar els fenòmens meteorològics i pot provocar tempestes. Un cop en funcionament, l'aparell no respon a les ordres que li envien des de la Terra i caldrà l'ajuda d'un pirata informàtic per evitar un desastre.

03:35 Pel·lícula - Enduts per la marea
tancar

Enduts per la marea

Amber és una dona de 40 anys atractiva, rica i egocèntrica, però no troba la felicitat amb res, malgrat que el seu marit, Tony, li dóna tots els capricis que ella vol. Tony, per sorpresa, la du a fer un creuer privat per Itàlia i Grècia amb dues parelles més. Amber, lluny d'alegrar-se'n, aboca la seva arrogància i mal humor en Giuseppe, un tripulant del creuer. Però després d'un naufragi, Giuseppe i Amber es troben sols en una illa deserta i les tornes canvien: Giuseppe, amb molts més recursos que Amber en la situació nova en què es troben, farà que ella s'empassi l'orgull.

04:58 Stargate - La tomba
05:40 Videoclips catalans - CARMEN:VIDA MIA
05:44 Videoclips catalans - SOL LAGARTO:EL CIRCO
05:48 Videoclips catalans - MAZONI:EL RIU
05:52 Videoclips catalans - MANU CHAO:RAININ'IN PARADISE
05:56 Videoclips catalans - CHE SUDAKA: MIRANDO EL MUNDO AL REVÉS
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Horitzons
07:01 Els mons de la fe - Judaisme: el Bar Mitsvà
07:15 Els mons de la fe - Malta, gairebé un somni
tancar

Malta, gairebé un somni

El trajecte comença a La Valleta, la capital, un port molt important des de fa segles. Tots hi van passar: fenicis, grecs, cartaginesos, romans i musulmans. La City, com se l'anomena, té 7.000 habitants i és una ciutat plena de vida, amb una via principal, Republic Street, d'un quilòmetre de llarg que cada dia es converteix en un riu de gent.

07:46 El poder del coneixement: les grans universitats europees - Sigmund Freud a Viena
08:39 Els Carpats - Els Carpats
tancar

Els Carpats

"Els Carpats" és una mirada a un territori multinacional que s'estèn per la part central de l'Europa de l'est. Una terra desconeguda per gran part de l'Europa occidental i un espai geogràfic també per descobrir cinematogràficament. Començant a pocs quilòmetres a l'est de Viena, passant per Eslovàquia, el sud de Polònia, Ucraïna, Romania i Hongria, l'arc dels Carpats dibuixa una cadena muntanyosa de més de 1500 quilòmetres. Els cinc estats que abasta la regió dels Carpats tenen tres trets distintius que n'expliquen el seu lligam: Fins l'any 1918 el territori va pertànyer a la monarquia multinacional austrohongaresa; deprés de 1945, els pobles dels Carpats van estar sota la influència de la Unió Soviètica. Abans de l'holocaust nazi, els jueus havien viscut en aquesta regió durant centenars d'anys. Degut al seu aïllament, aquests paisatges i les seves cultures originals s'han conservat molt millor que en d'altres zones d'Europa. Aquest documental parla de la gent, dels llocs, dels paisatges de les muntanyes dels Carpats. En el camí trobem buscadors d'or, mags, pastors amb ramats de vaques i vells jueus hassídics a la vegada que es dona una ullada a les vides d'altres grups ètnics de la regió com els Hutsul, els Goral i els Roma (gitanos).

09:43 Azalai - Azalai
tancar

Azalai

Al nord de Mali, prop del desert del Sàhara, hi viu la comunitat nòmada islamista dels kountes. Cada any, des de fa segles, els kountes viatgen amb camell a través del desert per buscar sal, "l'or blanc". La sal, que representa la vida, és molt cara i els kountes la venen als mercats, que després la distribuiran per tota l'Àfrica occidental. Aquest gran viatge s'anomena Azalai. El documental segueix M'Barak i M'Bouillrak, que porten la caravana de camells al llarg de 1.500 km a través del Sàhara fins a les mines de sal del sud d'Algèria. Són 40 dies i 40 nits de caminar sense parar enfrontant-se a tota mena de contratemps, com tempestes, gana, set, cansament, calor, fred...

10:28 Tribus perdudes - Els toulambi, primer contacte...(part 2)
10:56 Expedients de l'espai - Plutó
11:08 Horitzons
11:08 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Els karos d'Etiòpia: els enamorats del riu
11:59 Zoom - Els jardins flotants - Llac Inle, Birmània
12:05 Arquitectures - La casa de Jean Prouvé
tancar

La casa de Jean Prouvé

La Casa de Jean Prouvé a Nancy, Jean Prouvé (1953) Presentat per Robert Brufau Jean Prouvé somniava crear cases tan belles i racionals com els avions i els automòbils. L'any 1953, quan passava per la pitjor crisi de la seva vida, construeix la seva pròpia casa, creada amb urgència, improvisada, que encarna, tanmateix, les idees més innovadores de l'arquitecte.

12:31 La reina de les neus - La reina de la neu
tancar

La reina de la neu

Kay i Gerda són dos bons amics que queden separats perquè un tros de gel es clava al cor de Kay: la Reina de les Neus li ha fet un encanteri i se l'enduu al seu palau glaçat. Gerda decideix fer tot el que calgui per recuperar el seu amic i emprèn un viatge màgic per terres estranyes i perilloses, on haurà d'enfrontar-se amb monstres i gent adversa en la seva recerca de Kay. En aquesta pel·lícula fantàstica es barregen els personatges reals amb l'animació.

13:28 Cavalia - Cap. 1
tancar

Cap. 1

Programa en francés, amb subtitols en català.

14:19 Cançons - Joan manuel serrat "pare"
14:30 Túrmix documentals - Concert Elton John
tancar

Concert Elton John

El programa d'aquesta setmana "Sputnik" el dedica a Elton John, un artista extravagant i sovint excessiu. Però, per damunt de tot, Elton John és l'autor d'algunes de les millors cançons pop dels últims 30 anys. L'any passat, a Las Vegas, el cantant britànic va interpretar els millors títols de la seva carrera en un concert únic, amb projeccions i escenografia de David Lachapelle, fotògraf estrella de moda, música i publicitat, i un artista tan extravagant com Elton John. El resultat, "The red piano", és tot un espectacle pop digne de Las Vegas. Una fantàstica posada en escena pensat per il·lustrar un repertori de primer ordre: "Your song", "The bitch is back", "Candle in the wind", "Pinball wizard" i "Daniel" formen part d'aquest concert.

15:14 Cançons - Lluís llach " abril'74"
15:18 Cançons - Maria del mar bonet "carta a un amic"
15:24 Cançons - Billy joel "you may be right"
15:33 Una assassina en perill - Una assassina en perill
tancar

Una assassina en perill

La costa del Pacífic de l'Amèrica del Nord és el "laboratori" més gran del món pel que fa a la recerca sobre les condicions de vida de les orques. Aquest documental fa un repàs de la salut del nostre planeta des de la perspectiva d'aquest extraordinari animal.

16:22 Simis en perill - Els ximpanzés
tancar

Els ximpanzés

En una entrevista exclusiva, Jane Goodall explica que els mateixos ximpanzés que hem vist als mitjans de comunicació, articles i fotografies de tot el món moriran aviat si no es prenen mesures radicals per salvar-los.

16:53 Hi havia una vegada... - Els pescadors de flotador
16:58 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Cesky krumlov, una joia a la riba de Vlatava, República Txeca
17:14 Els cercles del gel - Una base a l'antàrtida
tancar

Una base a l'antàrtida

Què hi fa Espanya a l'Antàrtida? Per què és sòcia del Tractat Antàrtic? Per què i quan hi va entrar? I perquè no hi havia entrat abans? L'any 1986, i gràcies l'impuls d'un equip de científics catalans, es va muntar el primer campament espanyol a l'Antàrtida. Un any més tard, s'hi va instal·lar la base Juan Carlos I. En el reportatge expliquem quines són les raons que van portar l'Estat espanyol a interessar-se pel continent blanc. Unes raons, que no van ser gaire innocents.

17:37 Llum àrtica - Autumn
17:44 Tarasca - Fotògrafs - Els Busquets
tancar

Fotògrafs - Els Busquets

ELS BUSQUETS Els Busquets, de Reus, més coneguts com a "Niepce", una nissaga de reporters que durant mig segle han viscut pendents de l¿actualitat.

18:10 Àngel Jové - Àngel Jové
18:37 Boscos endins. Making of Dagoll Dagom - Cap. 1
19:06 Cànon Visions - Charles Chaplin: la vida de Charlot
tancar

Charles Chaplin: la vida de Charlot

Charles Chaplin: la vida de Charlot Aquest documental retrata la vida i la carrera tempestuoses de l'home que va arribar a ser conegut i estimat arreu del món. Una biografia en profunditat del còmic més brillant del segle XX.

20:38 Colors - Colors d'Europa
tancar

Colors d'Europa

Després de l'èxit de "Colors en sèrie", TV3 estrena un especial dedicat als "Colors d'Europa". Un documental de Mai Balaguer i Òscar Lorda que recorre tots els colors del continent, del blanc de la democràcia, al taronja del progrés, el vermell de la solidaritat o el negre de la memòria.

21:03 Colors - Gris plata: reflexe multicolor
tancar

Gris plata: reflexe multicolor

Gris plata: el reflexe multicolor Una de cada 10.000 persones no pot veure els colors, veu en blanc i negre El gris plata reflecteix tots els colors. En aquest capítol ens qüestionem l'ús d'aquest color per part de marques i empreses, ens preguntem per què hi ha objectes que tnen tota la paleta de colors i per què, quan tenim aquesta paleta al davant, triem un color i no un altre.

21:32 Cirque du Soleil: Alegria - Cap. 1
tancar

Cap. 1

"Alegria", un dels millors espectacles d'aquest conjunt d'artistes innovadors del món del circ. Aquest espectacle és una emoció, un estat d'esperit, manifestat a través de les fantasies i acrobàcies.

23:10 Concert de nadales Pau Riba (Jisàs de Netzerit) - Cap. 1
00:30 Cànon Visions - Charles Chaplin: la vida de Charlot
tancar

Charles Chaplin: la vida de Charlot

Charles Chaplin: la vida de Charlot Aquest documental retrata la vida i la carrera tempestuoses de l'home que va arribar a ser conegut i estimat arreu del món. Una biografia en profunditat del còmic més brillant del segle XX.

02:03 Arquitectures - La casa de Jean Prouvé
tancar

La casa de Jean Prouvé

La Casa de Jean Prouvé a Nancy, Jean Prouvé (1953) Presentat per Robert Brufau Jean Prouvé somniava crear cases tan belles i racionals com els avions i els automòbils. L'any 1953, quan passava per la pitjor crisi de la seva vida, construeix la seva pròpia casa, creada amb urgència, improvisada, que encarna, tanmateix, les idees més innovadores de l'arquitecte.

02:28 Cirque du Soleil: Alegria - Cap. 1
tancar

Cap. 1

"Alegria", un dels millors espectacles d'aquest conjunt d'artistes innovadors del món del circ. Aquest espectacle és una emoció, un estat d'esperit, manifestat a través de les fantasies i acrobàcies.

03:58 Concert de nadales Pau Riba (Jisàs de Netzerit) - Cap. 1
05:16 Túrmix documentals - Concert Elton John
tancar

Concert Elton John

El programa d'aquesta setmana "Sputnik" el dedica a Elton John, un artista extravagant i sovint excessiu. Però, per damunt de tot, Elton John és l'autor d'algunes de les millors cançons pop dels últims 30 anys. L'any passat, a Las Vegas, el cantant britànic va interpretar els millors títols de la seva carrera en un concert únic, amb projeccions i escenografia de David Lachapelle, fotògraf estrella de moda, música i publicitat, i un artista tan extravagant com Elton John. El resultat, "The red piano", és tot un espectacle pop digne de Las Vegas. Una fantàstica posada en escena pensat per il·lustrar un repertori de primer ordre: "Your song", "The bitch is back", "Candle in the wind", "Pinball wizard" i "Daniel" formen part d'aquest concert.

05:58 De la terra - De la terra
06:08 El medi ambient - Microorganismes africans al Pirineu
06:11 El medi ambient - Refrigeració sostenible i arquitectura
06:14 Una assassina en perill - Una assassina en perill
tancar

Una assassina en perill

La costa del Pacífic de l'Amèrica del Nord és el "laboratori" més gran del món pel que fa a la recerca sobre les condicions de vida de les orques. Aquest documental fa un repàs de la salut del nostre planeta des de la perspectiva d'aquest extraordinari animal.

Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Els valents de la gran casa blava
07:24 La Lua i el món - El poder de la imaginació
07:27 La vaca Connie - La flor solitària
tancar

La flor solitària

Al bosc hi ha una papallona que, tot i que l'hivern està a punt d'arribar, no se'n vol anar cap a les terres del sud, on hi fa més calor. La Connie està molt amoïnada i farà mans i mànigues per convèncer-la que se n'ha d'anar abans que arribi el fred i les nevades.

07:34 La vaca Connie - L'ocell que no sabia volar
tancar

L'ocell que no sabia volar

En Wally li ha deixat a en Patch la gorreta de llana que li ha fet la senyora aranya. Com que són tan amics... Però el gosset, que és tan enjogassat, l'ha perduda sense voler. Com s'ho farà, si no la troba? Potser la Connie, que és tan traçuda, l'ajudaria a fer-ne una altra...

07:42 mic 3
07:42 Bumba
07:47 Pau, la petita guineu roja - Una joguina que borda
tancar

Una joguina que borda

Avui en Pau, la Poppy i en Carbasseta han entrat en una botiga de joguines! Quin festival, oi?! Quin tip de jugar que es faran! A més, es poden fer amics de tota la colla d'animals que volten per allà. Són animals de joguina, però tant se val...! Però, i el gos que hi ha a la cantonada? És de joguina, o és de veritat?! Ai, que encara hauran de córrer!

07:52 Pau, la petita guineu roja - The post office
tancar

The post office

Avui en Pau s'ha llevat amb gens de fer brometes a en Carbasseta i a la Poppy. No para de donar-los ensurts i els seus germanets ja en comencen a estar una mica tips. Ara els toca a en Carbasseta i a la Poppy amagar-se, i ho faran a l'oficina de correus! Allà segur que no els troba el seu germà. I, a més, també li podran donar un bon ensurt! Estàs preparat?!

07:58 Enginy - Berta, Daniel, Paula, David
07:59 Enginy - Quadrats
07:59 Enginy - Mes series
08:04 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la festa d'aniversari
tancar

Les Tres Bessones i la festa d'aniversari

Tots els personatges de les aventures de les tres bessones arriben al castell per celebrar l'aniversari de la bruixa Avorrida! L'Avorrida, però, no està per festes. Creus que la podran convèncer la Ventafocs, en Robin Hood, en Pinotxo, la Caputxeta, i companyia?

08:33 Club Super3
08:33 Atrapatoons
08:43 Doraemon - La bola de fer monstres
tancar

La bola de fer monstres

La bola de fer monstres

08:57 Doraemon - El xip del somni / l'antena de la curiositat
tancar

El xip del somni / l'antena de la curiositat

El xip del somni - L'antena de la curiositat

09:05 Doraemon - El mirall del món invers
tancar

El mirall del món invers

El mirall del món invers - El cutter especial

09:30 Doraemon - Caramels per domesticar / anem a patinar sobre rod
tancar

Caramels per domesticar / anem a patinar sobre rod

Caramels per domesticar - Anem a patinar sobre rodes

09:38 Doraemon - La base secreta d'en nobita
tancar

La base secreta d'en nobita

La base secreta d'en Nobita

09:56 La màgica Do-Re-Mi - Neda per guanyar! El secret de l'Aiko!
10:19 La màgica Do-Re-Mi - Diferent! El secret de l'Onpu!
10:43 Club Super3
10:43 Santa nit, plàcida nit - Santa nit, plàcida nit
tancar

Santa nit, plàcida nit

SANTA NIT, PLÀCIDA NIT (Stille Nacht, Eilige Nacht) Una producció per encàrrec de la WDR, 2006 Pel·lícula d'animació a partir del llibre de Nicholas Allan, publicat el 1991 a Hutchinson Children's Books Random House UK Ltd. London. Producció: ALEXANDRA SCHATZ FILMPRODUKTION Direcció: Alexandra Schatz Estudi de producció: TrickStudio Lutterbeck GmbH Estudi de so: SoundVison GmbH Música: Alexander Flucht Narradors: Jürg Löw, Reinhard Schulat El conte de Nadal des d'un altre punt de vista: el del propietari de l'hostal de Betlem. Per ell, els hostes Josep i Maria, que cerquen un lloc on passar la nit, els pastors, els tres Reis, la colla d'àngels que canten i aquella estrella que emet una llum encegadora, només són una molèstia del seu repòs nocturn¿ fins que esbrina què va passar realment en aquella nit turbulenta.

10:51 Anna and the moods (pendent títol en català) - L'Anna té llunes
tancar

L'Anna té llunes

ANNA AND THE MOODS (de mitja hora de durada) està escrit per l'escriptor islandès Sjón, nominat a un premi de l'Acadèmia, per encàrrec del Brodsky Quartet. Julian Nott, compositor de WALLACE I GROMIT, ha musicat el conte de Sjón i el Brodsky Quartet n'ha fet una versió musical, en gires en directe pel Regne Unit, amb Sjón fent la representació del conte. Les veus són de Björk, Damon Albarn, Terry Jones, Sjón i Thorunn Laurusdottir. El conte es basa en la història de l'Anna i la seva família, de com un bon dia es lleven i es troben amb una realitat espantosa. La família està esperant que la seva encantadora filla vagi a esmorzar a taula i els faci el petó de bon dia, com sempre. Però aquest matí, l'Anna s'ha llevat com si fos una trista versió de Marilyn Manson. Com que no saben què li "passa" a la seva filla, els pares de l'Anna decideixen dur-la a la clínica del Dr. Artmann per a nens amb problemes de conducta. En les proves que li fa, el Dr. Artmann empra un laberint enorme on l'Anna haurà d'afrontar diverses tasques. L'única manera que té de sortir del laberint és completant-les correctament. Un cop aconsegueix trobar una escapatòria, el Dr. Artmann treu les seves conclusions, però la "cura" serà una sorpresa ben desagradable per als pares. Gunnar Karlsson ha dirigit, dissenyat i creat els personatges, i la pel·lícula està produïda per Hilmar Sigurdsson i Arnar Thorisson de CAOZ, Reykjavík.

11:23 Club Super3
11:23 K QMENCI ! - La terra migranya
tancar

La terra migranya

L'actor i comediant John Sessions llegeix Muddle Earth, un homenatge divertidíssim en to de burla a "El senyor dels anells". ANTOLOGIA DE LA TERRA MIGRANYA (Muddle Earth compilation) per Paul Stewart i Chris Riddell La vida de Joe Jefferson, un escolar com qualsevol altre, i la del seu gos, Henry, està a punt de donar un gir de 360º graus. Els teleespectadors s'endinsaran en un món d'ogres, goblins, ratpenats i porcs roses i pudents, amb un llac flotant i granotes de gas que exploten. Joe ha estat cridat a Muddle Earth per un bruixot, Randalf el Savi, que es creu que és un heroi de guerra. A Muddle Earth també hi viuen un ogre, Norbert el No-Massa-Gran, i Veronica, un periquito molt sarcàstic. Narrat per John Sessions Escrit per Paul Stewart i Chris Riddell Productor i director Nick Willing Productor executius Cas Lester

12:06 SamSam - La gran cursa de l'espai
tancar

La gran cursa de l'espai

En SamSam ha convençut en Pesolet perquè s'apunti a la Gran Cursa Sideral del planeta Sam. El guanyador rebrà com a premi el seu pes en cereals SamCrac! Déu n'hi do! En SamSam ho té molt bé, perquè en Pesolet no té gaires punts per guanyar. Llàstima que a l'últim moment s'ha apuntat un nou competidor: en Barbaferotge! Això es posa emocinant!

12:13 SamSam - Una pífia galàctica
tancar

Una pífia galàctica

Un tret del superestabornidor d'en SamSam ha fet malbé la nau d'en Barbaferotge. Ha estat sense voler, però el cap dels piraterribles s'ha pensat que havia sigut cosa del Rei Marxel I i ha declarat la guerra al planeta Marx. A més, sembla que la cosa no va de broma. Ara en SamSam té molta feina, si vol que aquest parell facin les paus...!

12:24 Marsupilami - El Marsupilami i la maledicció de la piràmide
tancar

El Marsupilami i la maledicció de la piràmide

En Palúmbia Jim, famós aventurer, i el seu guia, en Puntdemira, estan decidits a trobar els tresors del déu Marsupilcoatl. La manera més ràpida seria segrestant la Bibi, que estan convençuts que coneix tots els secrets de la piràmide.

12:51 Lola & Virginia - Una espatlla per plorar
13:03 Lola & Virginia - Una mica micos
13:21 Rantaro - L'error d'en Hem-Hem / El llenguatge d'en Hem-Hem / El secret de l'art del Ninjutsu
13:57 El detectiu Conan - La gran caiguda des de la muntanya Ryujin
14:23 One piece - Apareix un home misteriós! El seu nom és Sogeking
14:49 Dawson's creek - Fugida de l'illa de les Bruixes
tancar

Fugida de l'illa de les Bruixes

Dawson recluta els seus amics per filmar un documental sobre la llegenda d'una bruixa de la seva regió. Dirigit per: James Whitmore, Jr. Guió: Tom Kapinos

15:31 Sidèria
15:31 Invasió - Mata hari
tancar

Mata hari

La misteriosa mort d'un estudiant que participava en un projecte de comunicació via satèl·lit desperta la curiositat de Cade.

16:13 Invasió - Hipnòtic
tancar

Hipnòtic

Les pistes porten Cade a un grup de teràpia per víctimes d'abduccions dirigit per la doctora Rita Hagen, autora d'un llibre de gran èxit sobre encontres sexuals amb extraterrestres.

16:56 Curiositats del món animal - Rèptils marins
17:11 La porqueta Pepa: el Nadal de la Pepa - La porqueta Pepa: el Nadal de la Pepa
tancar

La porqueta Pepa: el Nadal de la Pepa

LA PORQUETA PEPA: EL NADAL DE LA PEPA És la nit de Nadal i la Pepa, en George i tots els seus amics estan preparant les cartes al Pare Noel. La Pepa s'ha demanat un io-io i en George desitja un trenet de joguina. Els seus amics volen tots joguines diferents: una nau espacial, una corda de saltar i una trompeta, per enumerar-ne només unes quantes. El Sr. Zebra i el carter prometen entregar les cartes al Pare Noel aquesta mateixa nit. Després, la Pepa se'n va amb la seva família a buscar un arbre de Nadal al viver de la Srta. Conill. L'arbre pesa molt i és tan gran que no cap en el cotxet de la Pepa, per tant el Pare Porquet l'haurà de dur arrossegant tot sol. Quan per fi tenen l'arbre a casa, la Pepa i en George gaudeixen d'allò més decorant-lo amb serrellet, boles i llums de colors. Però la major sorpresa arriba quan la Pepa i en George se'n van a dormir. El Pare Noel els fa una visita molt especial, perquè resulta que ha perdut la llista de regals de tots els nens. Per sort, la Peppa recorda exactament què havia demanat cadascú i ,així, tots reben el que volien i passen un Nadal molt feliç.

17:38 Una mà de contes - Els tres porquets
tancar

Els tres porquets

De segur que n'has sentit a parlar alguna vegada, de les aventures d'aquests tres famosos porquets. Tot va començar el dia que cadascú va haver de construir la seva pròpia casa. L'un va fer servir fulles; l'altre, branques, i el darrer, maons. Un cop instal·lats, van rebre una desagradable visita...

17:47 Atrapatoons
18:42 Equip Galaxy
19:10 Keroro
19:36 Un forat a la butxaca - Les mascotes
19:47 Inuyasha 2: el castell més enllà del mirall - Inuyasha 2: el castell més enllà del mirall
tancar

Inuyasha 2: el castell més enllà del mirall

Inuyasha 2: el castell més enllà del mirall Inuyasha, Kagome i els seus amics s'enfronten i derroten definitivament el seu arxienemic, en Naraku. Un cop eliminat, els nois recuperen la normalitat, en Miroku s'allibera de la maledicció i en Sango recupera el seu germà. Amb el dies, però, la lluna plena els indica l'arribada d'una nova amenaça: Kagura i Kanna han descobert el mirall on es troba empresonada la princesa Kaguya i conspiren per apoderar-se del món sencer. Per aconseguir el seu propòsit, però, necessiten reunir relíquies sagrades que es troben en mans dels nostres herois.

Progrmació BD ....
21:31 Ali G - La guerra
tancar

La guerra

Aquesta nit, Ali es troba amb "Boutros Boutros Boutros-Gali" a les Nacions Unides i parla de les guerres amb l'anterior conseller nacional de Seguretat, Brent Scowcroft. Borat convida el públic d'un partit de beisbol a interpretar l'himne nacional del Kazakhstan, i el primer model austríac, Bruno, va a la Setmana de la Moda de Nova York. Director: James Bobin Producció: Dan Mazer

22:00 Nip/Tuck - L'Escobar
tancar

L'Escobar

En Christian descobreix que la Kimber i en Merril estan promesos. L'Escobar continua tenint ocupats els cirurgians. Envien la Liz a les Bermudes després que els homes d'Escobar li van disparar a una cama. En Sean vol resoldre la situació. En Christian té notícies sobre la seva paternitat. La Julia es torna a fer la prova de paternitat que s'havia fet molt temps enrere. Els metges operen l'Escobar i li fan la cara de l'home més buscat per la policia, Armando Ortiz...

22:47 Nip/Tuck - L'Erica Noughton
tancar

L'Erica Noughton

En Sean acaba de fer els 40 i ja ho comença a notar. El seu cos envelleix i es planteja posar-hi remei. La Julia comenta a en Sean que la seva mare, l'Erica, el visitarà. L'Erica vol que en Sean li faci un lífting facial, però ell s'estima més que l'hi faci en Christian. Mentrestant, en Christian té una crisi d'identitat i és rebutjat per una noia de 25 anys. En Christian decideix contractar una cangur, amb qui s'acabarà embolicant. En Christian intenta convèncer en Sean que es posi botox, però ell d'entrada s'hi nega. Operen una dona a qui van disparar fa nou mesos. Hi ha complicacions en l'operació de l'Erica. En Christian té problemes amb en Wilbur i decideix trucar a la Julia perquè l'ajudi.

23:41 Pel·lícula - Starman
tancar

Starman

STARMAN (Starman) Producció: Larry J. Franco / Columbia, 1984 Direcció: John Carpenter / Durada: 115 minuts Guió: Bruce A. Evans, Raynold Gideon Música: Jack Nitszche Fotografia: Donald M. Morgan Intèrprets: Jeff Bridges (Starman), Karen Allen (Jenny Hayden), Charles Martin Smith (Mark Shermin), Richard Jaeckel (George Fox), Robert Phalen (el major Bell), Tony Edwards (el sergent Lemon) En un bosc de Wisconsin es localitza i s'abat un artefacte no identificat. El seu ocupant, Starman, es refugia a casa de Jenny Hayden, una jove viuda. Starman ha pres l'aparença del difunt marit de Jenny, però només pot sobreviure a la Terra tres dies i ha de trobar-se amb una nau espacial que el vindrà a recollir a Arizona, a més de 2.000 km d'on és ara. Jenny l'ajuda i han de fugir junts de la NORAD, una organització estatal que va darrera de Starman. Mark Shermin, responsable de l'operació de recerca, comprèn que Starman no representa cap perill per a la humanitat i està disposat a ajudar-lo.

01:32 Ali G - La guerra
tancar

La guerra

Aquesta nit, Ali es troba amb "Boutros Boutros Boutros-Gali" a les Nacions Unides i parla de les guerres amb l'anterior conseller nacional de Seguretat, Brent Scowcroft. Borat convida el públic d'un partit de beisbol a interpretar l'himne nacional del Kazakhstan, i el primer model austríac, Bruno, va a la Setmana de la Moda de Nova York. Director: James Bobin Producció: Dan Mazer

02:01 Casats... i amb fills - Damn bundys
02:24 Dallas - Un Ewing és un Ewing
03:11 Dallas - El desastre del 83
03:59 Pel·lícula - Starman
tancar

Starman

STARMAN (Starman) Producció: Larry J. Franco / Columbia, 1984 Direcció: John Carpenter / Durada: 115 minuts Guió: Bruce A. Evans, Raynold Gideon Música: Jack Nitszche Fotografia: Donald M. Morgan Intèrprets: Jeff Bridges (Starman), Karen Allen (Jenny Hayden), Charles Martin Smith (Mark Shermin), Richard Jaeckel (George Fox), Robert Phalen (el major Bell), Tony Edwards (el sergent Lemon) En un bosc de Wisconsin es localitza i s'abat un artefacte no identificat. El seu ocupant, Starman, es refugia a casa de Jenny Hayden, una jove viuda. Starman ha pres l'aparença del difunt marit de Jenny, però només pot sobreviure a la Terra tres dies i ha de trobar-se amb una nau espacial que el vindrà a recollir a Arizona, a més de 2.000 km d'on és ara. Jenny l'ajuda i han de fugir junts de la NORAD, una organització estatal que va darrera de Starman. Mark Shermin, responsable de l'operació de recerca, comprèn que Starman no representa cap perill per a la humanitat i està disposat a ajudar-lo.

05:49 Casats... i amb fills - Damn bundys
06:12 Dallas - Un Ewing és un Ewing