Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - Embruixats i barrufats
tancar

Embruixats i barrufats

La Barrufeta, tot passejant pel bosc, s'ha trobat un medalló preciós. És una barrufada! El que no sap, però, és que es tracta del medalló de la bruixa Hogata, amb uns poders increïbles. La bruixa farà amistat amb en Gargamel perquè l'ajudi a trobar-lo. I en Gargamel, és clar, ja sap per on començar a buscar¿

08:34 Els quatre fantàstics - Joc de trilers
tancar

Joc de trilers

Després de ser atacats pel que sembla una versió de l'armadura que portava l'Home de Ferro, els 4 Fantàstics decideixen anar a veure el creador de l'invent: en Tony Stark. Ell està tan sorprès com els nostres herois per l'atac i l'atribueix al doctor Mort, que ha creat tot un exèrcit d'armadures gairebé invencible. L'emoció està servida!

09:04 Hattori el ninja - Bola que ronca/buscant una noia amable
09:33 Doraemon - Fotos al teu gust
tancar

Fotos al teu gust

Fotos al teu gust - Puc veure què faràs?

10:03 Doraemon - El casc bombolla
tancar

El casc bombolla

El casc bombolla - L'àlbum retroactiu

10:20 Codi: Lyoko - Una bomba a Kàdic
10:52 Codi 3xl
10:52 Turc per principiants - On apareix un mòbil perpetu
tancar

On apareix un mòbil perpetu

La Diana, la germana petita de la Doris, torna a Berlín. Ara és professora d'una escola, i per això es comença a preocupar de l'educació dels nens consentits de la família Schneider-Öztürk. I resulta que, segons ella, en Nils és un superdotat! Per altra banda, en Cem finalment té proves que l'Axel no es va voler suïcidar, i que només s'aprofita dels sentiments de culpa de la Lena. Però és que algú se'l creurà?

11:17 Turc per principiants - On va de sexe i pistoles
tancar

On va de sexe i pistoles

La Doris es resisteix a perdre el seu Nils enviant-lo intern a un col·legi Suís per superdotats, i ara, a més, ha perdut els resultats del seu test d'intel·ligència. El seu petit s'enfonsa en una crisi depressiva perquè s'ha convençut que és del tot estúpid. Mentrestant, la mentida del suïcidi de l'Axel ha sortit a la llum. En Cem tenia raó, però la Lena no aconsegueix abraçar el seu germanastre turc. I també té lloc un accident en què hi ha involucrat un regueró.

11:50 Samantha ups! - Samantha a la centraleta
tancar

Samantha a la centraleta

La Samantha troba feina en una centraleta, però no és ben bé el que s'esperava. Això de treballar és molt dur.

11:55 Samantha ups! - Samantha a l'oficina
tancar

Samantha a l'oficina

La feina a l'oficina demana molt esforç: respondre trucades, fer fotocòpies... Sort que la Chantal sempre és a prop per donar un cop de mà a la Samantha!

12:08 L'aventura de Jeff Corwin - Indonèsia: el viatge cap a la llibertat de l'orangutan
13:03 La tata - La tata (ii)
13:27 La tata - La tata (ii)
13:54 Salut ! - Prevenir els mals de cap
tancar

Prevenir els mals de cap

Al menys una vegada a la vida, un 90% de la població ha tingut mal de cap. Tot i que la seva incidència sol ser més alta en dones que en homes, aquest dolor pot aparèixer en qualsevol edat. Moltes vegades és un dolor que apareix associat amb altres malalties, però si es té de manera aïllada i crònica, ja cal considerar-lo una malaltia per si mateix. Hi ha prop de 300 tipus de mals de cap. Tots tenen en comú el fet que, segons la intensitat del dolor que produeixen, ens poden incapacitar per dur una vida normal. Els més comuns de tots els mals de cap són les cefalees tensionals i les migranyes. En aquest capítol de Salut! la infermera Magda Tarrés serà a Figueres, on es trobarà amb la Pilar, una professora que té migranya quan bufa la Tramuntana. Quan passa això, la Pilar no sap què fer per evitar-ho i decideix no sortir de casa; la Magda també conversarà amb una professora de piano i el seu alumne que acostumen a tenir mal de cap després de moltes hores d'assaig. La doctora Montserrat Baré es desplaçarà a l'Hospitalet de Llobregat i donarà alguns consells a una classe de primer d'ESO, sobre com es pot evitar el mal de cap canviant alguns petits mals hàbits diaris. També visitarà el Sergio, un noi de 12 anys que té migranya. Amb ell aprendrem què es pot fer a casa quan es té una crisi migranyosa. El doctor Jordi Schlaghecke entrarà en una oficina de venda telefònica i ens ensenyarà com podem millorar l'ergonomia a la feina per evitar que acabem el dia amb mal de cap; coneixerà el cas d'un home que té migranya "postestrès" i també s'acostarà a una benzinera, un lloc on els derivats del petroli poden desencadenar algunes crisis de mal de cap. Amb tots coneixerem, a "Salut!", els factors que provoquen el mal de cap i aprendrem a saber com els podem evitar per millorar la nostra qualitat de vida.-

14:20 Tot un món - Propietari i llogater
tancar

Propietari i llogater

És la llei del mercat: molta demanda i poca oferta igual a preus elevats. L'escassetat de pisos de lloguer fa que aquest sigui un mercat cada cop més inaccessible. Però, a aquesta dificultat, cal sumar-li el fet que el llogater sigui de fora. Ximo Garcia, propietari, i Jamal Abdelmoujoud, llogater, parlen de les seves experiències personals en aquest terreny a Roquetes, al Baix Ebre.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Tarda de cine - Druides
tancar

Druides

La pel·lícula explica la història de Vercingétorix, el mític personatge gal que va lluitar contra els romans. L'heroi té una infantesa feliç però veu com el seu pare, Celtill, és assassinat. Ja adult, el jove ingressa a les files de Juli Cèsar, però després de ser traït pels romans decideix formar el seu propi exèrcit i lluitar per la independència de la Gàl·lia.

17:51 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, el líder de convergència i Unió, Artur Mas (Bruno Oro), refundarà el catalanisme. Secundat per Jordi Pujol (Carlos Latre) i Duran i Lleida (Xavi Serrano), Artur Mas farà una conferència per explicar les seves idees davant d'una audiència incrèdula. Altres protagonistes de la setmana seran la Ministra de Foment, Magdalena Álvarez (Mireia Portas) i el Conseller Joaquim Nadal (Cesc Casanovas). Els dos polítics es posaran a dirigir l'operatiu d'autocars que substitueixen els trens de rodalies, però amb resultats dubtosos. D'altra banda, Josep Cuní (Queco Novell) reuneix en el seu plató al rei Joan Carles (Toni Albà) i Hugo Chávez (Carlos Latre) perquè resolguin les seves diferències en directe. I també veurem com el cuiner més famós del món, Ferran Adrià (Cesc Casanovas), se sotmet al test del programa Silenci?, presentat per Bibiana Ballvé (Agnès Busquets). A més, al Polònia d'aquesta setmana hi intervindran Joan Saura (Cesc Casanovas), Ángel Acebes (Bruno Oro), Jordi Hereu (David Olivares) i el General Franco (Manel Lucas), entre d'altres.

18:38 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"Alguna Pregunta Més?" extra de diumenge es desplaça a Girona per veure quins acudits expliquen els veïns. En l'"APM? Extra" de diumenge es veurà quins acudits expliquen els veïns de Girona, es donaran a conèixer més aventures del marit de la Maruja a "La parabòlica", es parodiarà el programa "La rentadora", s'estrenarà la secció "Què m'has dit?", amb les "millors" pífies lingüístiques, i es recuperarà la secció "Xof". Tot això i molt més en un programa de 35 minuts de durada amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més".

19:16 Just kidding
19:33 La Masia de 1907 - Cap. 13
tancar

Cap. 13

A "La Masia de 1907" arriben temps difícils per a la família Pérez. Ja fa dies que a la Carol li costa comunicar-se amb la seva família. En canvi, amb els Camañes s'hi entén molt bé. Per això, es declara obertament Carol Camañes, i això entristeix la Berta. A la masia arriba una carta que els notifica que d'aquí a ben poc han d'anar a vendre al mercat. Cada família ha de fer objectes i qui en tregui més diners, podrà tenir, per un dia, l'aliment que vulgui. Per la Carol, competir contra els Camañes seria com competir contra la seva pròpia família, així que comença una campanya en contra de que les dues famílies lluitin per un premi. Menys en Fèlix, la Carol aconsegueix convèncer tothom i acorden que, guanyi qui guanyi, compartiran el premi. El fet que la Carol hagi convençut tothom per no competir ha molestat tant el Fèlix, que a casa els Pérez qualsevol ximpleria acaba en crits, plors i baralles. A Can Pérez hi ha mala maror i la tempesta tot just acaba de començar.

20:04 La Masia de 1907 - Cap. 14
20:30 Gol a gol
21:00 Telenotícies vespre
21:49 30 minuts - Després de la bombolla
tancar

Després de la bombolla

Després de la bombolla "30 Minuts" reprèn el fil del reportatge "La fi de la bombolla", del mes de març passat. Aquest any, el mercat immobiliari s'ha capgirat, i el "boom" de preus i vendes ja és història. Aquí, i a mercats com el del Regne Unit o Irlanda. Promotors, constructors, agents immobiliaris, notaris, banquers, alts càrrecs europeus i acadèmics comenten aquest canvi de cicle del sector, i com a la frenada immobiliària s'hi ha afegit un altre factor desequilibrant: la crisi de confiança financera. Per descriure aquest nou panorama, "30 Minuts" recupera algun dels protagonistes del reportatge anterior, i també es desplaça als Estats Units per descriure l'origen de les turbulències financeres, les hipoteques subprime i els productes d'inversió que, a totes dues bandes de l'Atlàntic, s'han estructurat al voltant del crèdit hipotecari. L'accés al crèdit en els mercats financers s'ha fet més difícil, i la sensació de risc s'ha traduït en tipus d'interès més alts i condicions més dures pel finançament. Els diners no flueixen amb la facilitat de fa uns anys, i això ho noten els promotors i també els particulars a l'hora de demanar una hipoteca. Davant de tot plegat, i per garantir la salut del sistema financer, les autoritats monetàries han descartat, com a mínim, de moment, nous increments dels tipus d'interès. En paraules de Mike Larson, analista immobiliari nord-americà de Weiss Research, "Qui pot saber què passarà si la Reserva Federal i el Banc Central Europeu tornen a fer massa fàcil l'accés al crèdit? On es crearà la pròxima bombolla? Això és el que ens hem de preguntar, perquè, si ara rescatem la gent que ha causat el problema, ens trobarem més endavant amb una altra crisi". Un reportatge de: Francesc Serra, Mireia Pigrau, Carles Guàrdia Imatge: Josep Maria Domènech, Ferran Prat Producció: Cristina Rivas Muntatge: Xavi Martín

22:24 Porca misèria - Roger Brunet 1975-2007
tancar

Roger Brunet 1975-2007

El Fredy s'ha matat mentre conduïa el cotxe del Roger i tothom creu que qui ha mort en l'accident és el Roger. El Roger decideix començar una nova vida amb una falsa identitat, però descobrim que ha estat un deliri i que qui ha tingut realment l'accident és el Roger. El Roger surt il·lès, i decideix refer la seva vida, però descobrim que es tracta d'un nou deliri i que en realitat ha mort en l'accident. Totes les persones del seu entorn refan les seves vides sense el Roger. Finalment veurem que aquestes tres històries són fruit del coma que ha patit el Roger, que finalment se'n surt de l'accident.

23:30 Boqueria 357 - + info
tancar

+ info

TV3 presenta una nova edició de"Boqueria 357", que tindrà com a convidat el cantant David Bustamante. El tema del programa: el fenomen fans. El programa que dirigeix i presenta Santi Millán a TV3 convida aquest diumenge el cantant David Bustamante que, a més de presentar el seu últim disc titulat "Al filo de la irrealidad" tindrà l'oportunitat de conèixer els seus seguidors, els quals formen un dels clubs de fans més nombrosos d'Europa, amb més de mil set-centes persones només a Catalunya. Es convocarà els fans a la Rambla i se'ls farà passar unes proves per veure qui és el seguidor número 1. Aquesta persona podrà pujar al pis i conèixer el seu ídol. Jordi Rios haurà anat aquesta setmana a dos concerts a Barcelona, el dels Backstreet Boys i el de Marilyn Manson, per comprovar les semblances i diferències entre els seus seguidors. La Susi Bergés ensenyarà els vídeos més curiosos i divertits que circulen per internet protagonitzats per fans i es mostrarà, a través de la càmera oculta del programa, com Toni Moog ha aprofitat una feina en una botiga de discos per intentar vendre una maqueta seva.

00:28 Ali G - El respecte
00:54 Parlament - + info
tancar

+ info

LES CLAUS DEL PRESSUPOST DEL 2008, A "PARLAMENT" Les àrees de Salut i Ensenyament són les més importants pel que fa a despesa, segons les partides detallades pel projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2008. Un pressupost que ja ha vist rebutjades totes les esmenes a la totalitat presentades pels tres grups de l'oposició a cada una de les comissions legislatives. El programa d'aquesta setmana exposa les claus del projecte, que destina les principals partides a la despesa social. A l'entrevista, té la paraula Anna Figueras, diputada del grup parlamentari de Convergència i Unió. Amb ella, el programa "Parlament" visita el barri barceloní de Sant Andreu. I el reportatge d'aquesta setmana recull l'informe sobre presons catalanes que el síndic de greuges ha presentat al Parlament. Rafael Ribó i el seu equip han elaborat un estudi sobre la situació del sistema penitenciari a Catalunya i l'han comparat amb altres sistemes penitenciaris europeus. Els grups van acollir favorablement les propostes del síndic, tot i que van subratllar la feina feta fins ara.

01:15 Pel·lícula - Focus
tancar

Focus

A les acaballes de la Segona Guerra Mundial, Lawrence Newman i la seva dona viuen a Brooklyn. Els veïns, antisemites, els prenen per jueus i els van aïllant poc a poc.

02:54 Pel·lícula - Les quatre plomes
tancar

Les quatre plomes

Harry pertany a una distingida família de militars i per això ingressa de seguida a l'exèrcit amb els seus amics de joventut, Durrance, Willoughby i Burroughs. Però no acaba d'adaptar-s'hi i, quan té l'oportunitat de casar-se, abandona l'exèrcit. El seu regiment està a punt de partir cap a la guerra del Sudan i els amics de Harry interpreten el seu abandó com un acte de covardia. Per això, cadascun li envia la tradicional ploma blanca com a signe de menyspreu. La quarta li arrenquen del barret de la seva promesa. Harry, ferit en el seu orgull, se'n va sol cap al Sudan, travessa el desert per trobar el seu regiment i salva la vida a un dels seus amics.

04:44 Riviera - + info
tancar

+ info

Stefan rebutja cooperar amb la investigació de Daniel, i l'envien a presó. Marguerite anima René a assignar un altre cas a Daniel. Klaus torna a la Costa Blava per estar al costat de Gabriella.

05:09 Stargate - El cinquè home
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient - Resseguint el cilce del paper
07:02 El medi ambient - Recuperació dels aiguamolls del Baix Ter
07:05 El medi ambient - Festival de cinema de medi ambient 2007
07:09 Músiques del món - Bolívia
tancar

Bolívia

K'ALA MARKA (Bolívia) Bolívia es caracteritza pel fort contrast entre la zona andina i les terres baixes. Més de la meitat de la població la componen indis natius. El grup K'ala Marka el formen dos músics que interpreten, amb un ritme modern, cançons inspirades en els antics indis dels Andes. Discografia: "Aguas claras" (1992) i "Por la igualdad de razas y derechos" (2001).

07:13 Músiques del món - Índia
tancar

Índia

RAVI SHANKAR (Índia) L'Índia és un estat federal i cada territori té la seva pròpia cultura. L'instrument del país més conegut mundialment és el sitar. Ravi Shankar és el músic que més ha popularitzat el sitar, a través de concerts arreu del món. Discografia: "Tana Mana" (1989) i "Concert for Peace" (1995).

07:17 El planeta amb música
07:21 El planeta amb música
07:27 La màgia del Volga - L'esperit de Carelia
08:11 Travessies en camió - El Quebec: la carretera del nord
tancar

El Quebec: la carretera del nord

Forestville, prop de la badia de Comeau, a les vores del riu Sant Llorenç, és el cor de la regió paperera del Canadà. Els molins paperers són l'eix econòmic de tota la regió. David Morneau ha passat 29 anys a la carretera transportant la fusta del Gran Nord pels paisatges que va recórrer Jeremiah Johnson o que va descriure Jack London. En David ens guiarà per aquells esplèndids i gelats paisatges.

09:04 Clàssica - Europa Konzert 2005 from Budapest (Clàssica)
09:55 Parlament - + info
tancar

+ info

LES CLAUS DEL PRESSUPOST DEL 2008, A "PARLAMENT" Les àrees de Salut i Ensenyament són les més importants pel que fa a despesa, segons les partides detallades pel projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2008. Un pressupost que ja ha vist rebutjades totes les esmenes a la totalitat presentades pels tres grups de l'oposició a cada una de les comissions legislatives. El programa d'aquesta setmana exposa les claus del projecte, que destina les principals partides a la despesa social. A l'entrevista, té la paraula Anna Figueras, diputada del grup parlamentari de Convergència i Unió. Amb ella, el programa "Parlament" visita el barri barceloní de Sant Andreu. I el reportatge d'aquesta setmana recull l'informe sobre presons catalanes que el síndic de greuges ha presentat al Parlament. Rafael Ribó i el seu equip han elaborat un estudi sobre la situació del sistema penitenciari a Catalunya i l'han comparat amb altres sistemes penitenciaris europeus. Els grups van acollir favorablement les propostes del síndic, tot i que van subratllar la feina feta fins ara.

10:17 Néixer de nou
10:34 Signes dels temps
11:21 Fonaments de la fe - Cristianisme
tancar

Cristianisme

Cristianisme El primer gran cisma del cristianisme va tenir lloc fa uns mil anys quan les comunitats romanes i ortodoxes es van separar. 500 anys després, durant la Reforma, les esglésies protestants i la catòlica romana va prendre camins diferents. Al llarg dels segles següents els protestants s'han anat dividint en nombroses comunitats.

11:45 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

- Tot sobre REC, la triomfadora moral de l'últim festival de Sitges - Antologia de Fernando Fernán Gómez amb fragments de diverses pel·lícules i declaracions d'Emma Vilarasau i Roger Coma, companys de repartiment seus a "Para que no me olvides" - José Luis Garci parla de "Luz de domingo" i enquesta. - Beowulf, numero 1 als EUA i les seccions habituals d'estrenes i llepafilms

12:13 TR3S C
12:24 Basquetmania - DKV Joventut - Akasvayu Girona
14:28 NBA total - NBA total
tancar

NBA total

Aquesta setmana, el programa "NBA Total" té com a convidat udy Fernández, l'espectacular jugador del Joventut de Badalona i pròxim jugador de Portland. A més de comentar quina impressió li fa el fet de donar el salt la temporada vinent a la lliga americana, Rudy Fernández donarà la seva impressió sobre el retorn dels Hornets a Nova Orleans i el de Vlade Divac a Belgrad. A més, el programa repassarà l'actuació dels jugadors catalans a la NBA i les millors jugades de la setmana.

14:58 Basquetmania - Transworld Sport
15:54 Basquetmania - Escoltisme català: escola de llibertat
tancar

Escoltisme català: escola de llibertat

Cada estiu, 20.000 nois i noies passen uns dies en uns campaments a l'aire lliure, lluny dels pares i de totes les tecnologies que tenen a l'abast. Són... els escoltes! Per aquesat setmana, us estem preparant un reportatge que té cent anys d'història, des que Robert Baden-Powell va fundar els Boy Scouts. A Catalunya fa més de 80 anys que ho va endegar Josep M. Batista Roca. Fulards, camises, banderes... un moviment educatiu ple de símbols... Farem un repàs en la història de l'escoltisme: passat, present i futur, dijous que ve, a Temps d'aventura, Els escoltes. En el programa també podrem veure l'últim Open Natura de la temporada; la Copa del Món d'escalada; i una excursió, en el nostre apartat de "Racons" per la serra del Boumort. També us farem saber què heu de fer per participar en la segona edició de Racons, el llibre més aventurer de TV3.

16:22 Handbol 100 x 100 - Handbol 100 x 100
16:33 Notícies - Notícies
17:00 Zona zàping - Zona Zàping
17:27 Forat 18 - Forat 18
17:57 Basquetmania - Atletisme: Jean Bouin
18:45 Vela - Resum Barcelona World Race
18:59 Handbol - Ivry - F. C. Barcelona
19:40 Handbol 100 x 100 - Handbol 100 x 100
19:46 Handbol - Ivry - F. C. Barcelona
20:33 Quarts de nou
21:01 Nydia - + info
tancar

+ info

La dansa per a petits i grans de Marta Almirall i l'acte central del centenari de Joaquim Serra Al primer reportatge de NYDIA la coreògrafa Marta Almirall, premi Nacional de Dansa 2007, ens explica com crea els seus espectacles de dansa per a petits i grans amb la companyia Roseland. Després, acompanyem Antoni Ros Marbà dirigint "Puigsoliu" de Joaquim Serra al Palau de la Música Catalana, cinquanta anys després, en l'acte central del centenari del compositor, un concert amb la presència de la Cobla de Cambra de Catalunya, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i la cobla Mediterrània dirigides per Antoni Ros Marbà, Jesús Ventura i Salvador Brotons. A més, recomanacions editorials i discogràfiques, i "La dansa del Velatori", una coreografia d'Albert Sans.

21:31 Motor a fons - Motor a fons
22:00 Gol a gol - Gol a gol
23:48 Zona Mixta - Zona Mixta
00:18 Basquetmania - DKV Joventut - Akasvayu Girona
02:07 Handbol - Ivry - F. C. Barcelona
03:30 Handbol 100 x 100 - Handbol 100 x 100
03:40 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
04:03 Kogis: el missatge dels últims homes - Kogis: el missatge dels últims homes
tancar

Kogis: el missatge dels últims homes

Al nord de Colòmbia, els kogis són els darrers hereus de les grans civilitzacions precolombines. El director Éric Julien, que els coneix des de fa 20 anys, els filma amb un gran respecte i intenta explicar la lluita d'aquest poble per preservar la seva memòria i la seva identitat.

04:56 Turmix concerts - + info
tancar

+ info

Fragments dels concerts enregistrats en el Festival Primavera Sound de Barcelona de 2007 dels grups: WILCO, LOS PLANETAS y THE FALL

05:52 Turmix clàssics - Beat Club
tancar

Beat Club

Beat Club va ser un programa musical molt popular de la TV britànica que es va emetre també a la TV alemanya durant els anys 60 i 70. Pel seu plató van passar els artistes de més èxit del pop i del rock d'aquelles dècades prodigioses pel que fa a la música popular. Cada dimecres us n'oferim una mostra. JOHNNY CASH - I walk the line RANDY NEWMAN - Old Kentucky home PAUL REVERE & THE RAIDERS - Out on that road POCO - C'mon PROCOL HARUM - Salty dog JOHNNY RIVERS - Memphis' 72 SANTANA - Black magic woman SMALL FACES - Itchycoo Park SPENCER DAVIS GROUP - Keep on running SPOOKY TOOTH - The weight CAT STEVENS - Bad night TOMMY JAMES & TEH SHANDELS - Money money BILL WITHERS - Harlem ALICE COOPER - Eighteen YES - Yours Is no disgrace

06:52 Ritmes.clip - PASTORA: CUANTA VIDA
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - La seva història, la nostra història
07:25 Ja arriba en Noddy! - En Noddy i els cons màgics
tancar

En Noddy i els cons màgics

En Noddy s'ha comprat uns cons màgics que tenen el poder de canviar les veus de les persones... i dels animals... i de les joguines! T'imagines el senyor Jumbo amb la veu de la gateta Rosa? I en Noddy piulant com un ocellet? I si els agafen els Follets? De què creus que poden ser capaços...?!

07:36 Ja arriba en Noddy! - El senyor guàrdia s'empetiteix
tancar

El senyor guàrdia s'empetiteix

No hi ha dret que en Harley i la Cecília, dos insectes molt menuts, hagin de seguir les mateixes normes del País de les Joguines que tothom. El senyor Guàrdia aviat se n'adonarà, d'això, perquè, per equivocació, el deixaran de la mida d'un mosquit! Ara veurà el pa que hi donen i potser serà més flexible...

07:48 Bumba
07:53 Pau, la petita guineu roja - El viage amb tren
tancar

El viage amb tren

L'Eixerit avui s'ha endut en Pau, la Poppy i en Carbasseta a l'estació a veure els trens. En Pau se'n moria de ganes i faria qualsevol cosa per pujar dalt d'un tren. Però, és clar, no se'n pot pas anar tot sol... Com s'ho faria per tornar? Doncs, precisament, tot tornant cap a casa, el nostre amiguet tindrà l'oportunitat de pujar en el seu propi tren! No t'ho perdis!

08:03 Club Super3
08:03 Els barrufets - Embruixats i barrufats
tancar

Embruixats i barrufats

La Barrufeta, tot passejant pel bosc, s'ha trobat un medalló preciós. És una barrufada! El que no sap, però, és que es tracta del medalló de la bruixa Hogata, amb uns poders increïbles. La bruixa farà amistat amb en Gargamel perquè l'ajudi a trobar-lo. I en Gargamel, és clar, ja sap per on començar a buscar¿

08:34 Els quatre fantàstics - Joc de trilers
tancar

Joc de trilers

Després de ser atacats pel que sembla una versió de l'armadura que portava l'Home de Ferro, els 4 Fantàstics decideixen anar a veure el creador de l'invent: en Tony Stark. Ell està tan sorprès com els nostres herois per l'atac i l'atribueix al doctor Mort, que ha creat tot un exèrcit d'armadures gairebé invencible. L'emoció està servida!

09:04 Hattori el ninja - Bola que ronca/buscant una noia amable
09:32 Doraemon - Fotos al teu gust
tancar

Fotos al teu gust

Fotos al teu gust - Puc veure què faràs?

10:02 Doraemon - El casc bombolla
tancar

El casc bombolla

El casc bombolla - L'àlbum retroactiu

10:19 Codi: Lyoko - Una bomba a Kàdic
10:51 Codi 3xl
10:51 Turc per principiants - On apareix un mòbil perpetu
tancar

On apareix un mòbil perpetu

La Diana, la germana petita de la Doris, torna a Berlín. Ara és professora d'una escola, i per això es comença a preocupar de l'educació dels nens consentits de la família Schneider-Öztürk. I resulta que, segons ella, en Nils és un superdotat! Per altra banda, en Cem finalment té proves que l'Axel no es va voler suïcidar, i que només s'aprofita dels sentiments de culpa de la Lena. Però és que algú se'l creurà?

11:15 Turc per principiants - On va de sexe i pistoles
tancar

On va de sexe i pistoles

La Doris es resisteix a perdre el seu Nils enviant-lo intern a un col·legi Suís per superdotats, i ara, a més, ha perdut els resultats del seu test d'intel·ligència. El seu petit s'enfonsa en una crisi depressiva perquè s'ha convençut que és del tot estúpid. Mentrestant, la mentida del suïcidi de l'Axel ha sortit a la llum. En Cem tenia raó, però la Lena no aconsegueix abraçar el seu germanastre turc. I també té lloc un accident en què hi ha involucrat un regueró.

11:49 Samantha ups! - Samantha a l'oficina
tancar

Samantha a l'oficina

La feina a l'oficina demana molt esforç: respondre trucades, fer fotocòpies... Sort que la Chantal sempre és a prop per donar un cop de mà a la Samantha!

11:54 Samantha ups! - Samantha a l'ascensor
tancar

Samantha a l'ascensor

La Samantha i la Chantal passaran una bona estona dins un ascensor. Quina claustrofòbia!

12:02 Bit@bit - Com fer-se una pàgina web
12:17 El món perdut - Els impostors
tancar

Els impostors

La Finn ha de lluitar amb un enemic del seu passat quan en Challenger, en Roxton i la Marguerite són reemplaçats per tres dimonis. Guió: Guiy Mullally Direcció: Catharine Miller Actors convidats: Rod Mullinar, Freya Stafford, Brett Tucker

13:00 Ritmes.clip - + info
tancar

+ info

... la música l¿escrivim amb "M"! L¿actualitat musical catalana ve marcada per la lletra "M", de Mesclat, Mürfila, Marc Parrot, Mazoni, Manos de Topo... I si vols més "m", el líder dels Madee, Ramón Rodríguez, serà protagonista de la secció El Personatge. Saps quin va ser el primer concert on va anar en la seva vida i que li fa vergonya dir-ho? Ho descobriràs aquesta setmana. I a més, tenim preparades un munt de notícies sobre Lax¿n¿busto, Subterranean Kids... i també t¿oferirem els nous clips de Dunno i Josep Thió!

13:30 Codi 3xl
13:30 One piece - Els cirerers florits d'en Hiruluk, el miracle de Drum
13:52 One piece - Adéu, illa de Drum! Em faig a la mar!
14:16 Codi 3xl - Codi 3XL - Enseriades
tancar

Codi 3XL - Enseriades

Berlin Berlin, Som Així i Turc per a principiants. Tres de vosalters expliquen al Codi 3XL perquè són fans d'aquestes sèries.

14:28 Fruits basket - La vida secreta d'Ayame
tancar

La vida secreta d'Ayame

En Yuki ha decidit que vol mirar de comprendre millor el seu estrany germà gran, i per això ell i la Tohru van a fer una visita a la botiga de roba de l'Ayame. L'Ayame està contentíssim que el seu germà l'hagi vingut a veure. I l'assistent de l'Ayame, la Mine Kurame també està contentíssima de veure la Tohru perquè això vol dir que ha trobat una nova víctima per vestir-la amb..... "la cosa"!

14:54 Codi 3xl - Codi 3XL - Només amics?
tancar

Codi 3XL - Només amics?

Compartiu gustos, amics i els secrets més inconfessables. Passeu hores i hores plegats i us telefoneu cada dia... tot i això continueu defensant que només sou amics... segur? El Codi3XL aprofundeix en aquesta qüestió...

15:07 Hora Tòquio
15:07 Get Backers - Infiltrar-se a la fortalesa il·limitada. Missió: recuperar l'il
15:31 Trigun - Sota un cel tan blau
15:56 Jugamón - En Pablo i els països
tancar

En Pablo i els països

En Pablo i la seva família venen d'Equador. És molt bromista i li agradaria tenir un gos gran a casa. Ens portarà a una plaça del Carmel per jugar als paÏsos i pagar penyores.

16:17 mic 3
16:17 Pingu - + info
tancar

+ info

Avui a en Pingu li toca acompanyar la mare al saló de bellesa. Ja saps que el nostre amic no se sap estar quiet gaire estona, i ben aviat començarà a fer de les seves. Te l'imagines a sota d'un assecador amb una tovallosa de color rosa al cap? No t'ho perdis, que et faràs un tip de riure!

16:24 Bob, el manetes - El salze del Samso
16:34 Bob, el manetes - No corris tant, Llampec
16:49 Hora Local
16:49 Les Tres Bessones - Cristòfol Colom
tancar

Cristòfol Colom

L'Anna, l'Helena i la Teresa veuen un anunci on demanen hostesses per un viatge en vaixell. Cada una s'apunta a una de les Tres Caravel·les: la Pinta, la Niña i la Santa Maria. Gràcies a elles Cristòfor Colom passarà a la història com el descobridor d'Amèrica.

17:14 Rovelló - Els diables
tancar

Els diables

En Llisot haurà de fer de diable a les festes de Navell, però no s'atreveix ni a agafar la maça. En Rovelló tampoc no sap que ben aviat haurà de vèncer la por que té a l'aigua.

17:42 Sidèria
17:42 Invasió - Atzavara blava
tancar

Atzavara blava

Cade retroba Susan Tannen, la millor amiga de la seva difunta dona. L'advocat de Tannen, que s'havia compromès a ajudar-lo, mor sobtadament i Cade hi veu l'ombra d'una conspiració.

18:27 Time Jam, Valerian & Laureline - Mals temps
18:53 El món perdut - L'elixir
19:40 Codi 3xl
19:40 Som així - + info
tancar

+ info

En aquest episodi, la Sooz i en Jamie s'han d'enfrontar a més problemes en la seva relació perquè la Sooz comença a pensar que la passió entre els dos comença a decréixer. En Jamie fa una amiga, la Katie, i no l'hi diu a la Sooz. I la Sooz, a la facultat de Belles Arts, també coneix un noi que l'atrau molt. El noi es diu Tyler. El descontrol emocional i l'angoixa no triguen a aparèixer.

20:04 Som així - + info
tancar

+ info

En Rob es troba entre l'espasa i la paret. Per una banda, surt amb l'Amber, i per l'altra banda les coses no acaben d'anar bé amb els seus amics. A causa de l'Amber, gairebé planta la Nicki el dia del seu aniversari. La Nicki treu foc pels queixals. En Rob i l'Amber acaben anant a la celebració de l'aniversari de la Nicki, però és per anunciar-hi una cosa que ningú s'espera: que es casen.

20:27 HUMANG
20:27 El nan roig - Equilibri de forces
20:56 El nan roig - Tot esperant Déu
21:25 Imp - El maletí
21:27 Imp - El refredat
21:28 Imp - L'ós de peluix
Progrmació BD ....
21:30 Roseanne - Una fusió encantada
21:52 Roseanne - Una segona oportunitat
22:18 Pel·lícula - Evil (El Mal)
tancar

Evil (El Mal)

Erik és un jove de 16 anys violent i conflictiu. L'expulsen de l'escola i l'envien a un internat com a últim recurs perquè acabi els estudis i vagi pel bon camí. Però a l'internat Erik es troba que els estudiant més veterans humilien i maltracten els altres nois amb total impunitat.

00:07 Acapulco H.E.A.T. - Verd fals
00:49 Roseanne - Una fusió encantada
01:15 Pel·lícula - Evil (El Mal)
tancar

Evil (El Mal)

Erik és un jove de 16 anys violent i conflictiu. L'expulsen de l'escola i l'envien a un internat com a últim recurs perquè acabi els estudis i vagi pel bon camí. Però a l'internat Erik es troba que els estudiant més veterans humilien i maltracten els altres nois amb total impunitat.

03:04 Acapulco H.E.A.T. - Verd fals
03:49 Clàssics en blanc i negre - El pirata negre
tancar

El pirata negre

EL PIRATA NEGRE (The black pirate) Pel·lícula muda Producció: Douglas Fairbanks per a Elton Corporation, 1928 (Estats Units) Direcció: Robert Parker Durada: 82 minuts Guió: Doglas Fairbanks i Jack Cunningham Fotografia: Henry Sharp (blanc i negre) Música: Mortimer Wilson Intèrprets: Bille Dove (princesa Isobel), Tempe Pigott (Duenna), Donald Crisp (MacTavish), Sam De Grasse (lloctinent), Anders Randolf (capità), Charles Stevens Una banda de pirates es dedica a capturar vaixells i matar-ne tots els ocupants. En un dels atacs, però, hi ha dos supervivents, un jove de la noblesa i el seu pare, que acaba morint a causa de les ferides. El jove jura venjar-se i per això s'infiltra a la colla de pirates. Els malfactors capturen un vaixell i fan presonera una noia. El jove haurà de protegir-la sense aixecar les sospites dels pirates.

05:12 Videoclips de cinema - LA NOVIA CADÀVER "Remains Of The Day"
05:13 Videoclips de cinema - LA PROMESA
05:17 Clàssics en blanc i negre - El fill de Monte Cristo
tancar

El fill de Monte Cristo

El dictador Gurko Lanen té sota el seu domini el país de la duquessa Zona. El comte de Monte Cristo reuneix un exèrcit per enderrocar el dictador. Lanen pacta amb l'ambaixador rus per rendir Lichtenburg al tzar i instal·lar-se ell mateix com a dirigent. Per consolidar els seus poders obliga la duquessa a casar-se amb ell. El comte de Monte Cristo obliga l'ambaixador perquè li confessi la traïció, però Lanen se n'assabenta, i tanca el comte a la presó. Però ell s'escapa a temps per impedir la boda i per venjar-se de Lanen, el dictador.