Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Al programa d'avui, Josep M. Bricall, exrector de la Universitat de Barcelona. A més, parlarem de la gespa amb Maria Ponsà. Al cara a cara, Carme Lleal, professora de secundària i Antoni Rodríguez, president de l'Associació de Majoristes de Pirotècnia de Catalunya. El tema d'avui: Prohibir els petards als menors de dotze anys També posarem damunt la taula l'atemptat terrorista d'Hipercor. D'altra banda, amb l'escriptora Carme Posadas, analitzarem el seu nou llibre, "Literatura, adulterio y una visa de platino" .

13:10 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - L'illa Farriola
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Raviolis de rap
15:53 El cor de la ciutat - EL COR
tancar

EL COR

La Paquita comença a ser conscient dels seus sentiments. La Clara confirma les seves sospites. En Max accepta anar a una festa a un local d'ambient i rep una proposta que el descol·loca. La Virgínia visita en Francisco i l'home comença una nova "teràpia". El rumor s'escampa i a la perruqueria hi ha unes quantes anul·lacions.

16:25 El club - el club
tancar

el club

L'actriu Mercè Sampietro passa per "El Club" per parlar-nos de la pel·lícula "53 días de invierno" en què interpreta el paper de Mila, una professora que ha estat un any de baixa per l'agressió d'un alumne. La parella que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia la formen els periodistes Màrius Carol i Núria Ribó. Parlarem del programa "La Masia de 1907", en què dues famílies catalanes han fet un viatge en el temps i han passat dos mesos vivint tal com es vivia a la Catalunya rural de principis del segle passat: en una casa sense aigua corrent, sense electricitat, fent-se càrrec de l'hort i del bestiar... I el cuiner Nanu Jubany compartirà fogons amb l'actor Cesc Casanovas.

18:33 Cine de cine - Crim perfecte
tancar

Crim perfecte

Per evitar que la seva dona Margot demani el divorci i s'evapori la seva fortuna, Tony planeja assassinar-la per mitjà del seu còmplice Lesgate. Mentre Tony telefona Margot des del seu club, Lesgate s'abalança sobre la dona per estrangular-la. Però Margot es defensa i, inesperadament, mata Lesgate amb unes tisores. Mark, l'amant de Margot, sospita la veritat i, amb la col.laboració de l'inspector Hubbard, posa un parany a Tony.

20:28 La cuina de l'Isma
21:00 Telenotícies vespre
21:52 Polònia - + info
tancar

+ info

El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus continguts la nova condició del president Maragall i el desgavell de rodaliesl. Polònia presentarà el president Maragall (parodiat per l'actor Queco Novell) explicitant la seva nova condició amb el màxim tacte, evitant els dramatismes extrems i "normalitzant" la malaltia. D'altra banda, Polònia se centra en altres aspectes de l'actualitat, com el desgavell de rodalies i la hipotètica arribada del TGV el 21 de desembre. Fernando Alonso i Boris Izaguirre, tots dos interpretats per Carlos Latre també tenen cabuda en aquesta edició. A més a més, Josep Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) marca perfil propi en el consell exectiu, ZP (Queco Novell) protagonitza el vídeo de la "z" i Mariano Rajoy (Queco Novell) i Ángel Acebes (Bruno Oro Pitxot) continuen escalfant la precampanya electoral. Mònica Terribas (Agnès Busquets), el general Franco (Manel Lucas) i el president Montilla (Sergi Mas) també són protagonistes d'alguns esquetxos de Polònia.

22:27 Un lloc per viure - CAPÍTOL 7
tancar

CAPÍTOL 7

L'Arantxa i l'Helena sabran si poden accedir a un pis de protecció oficial a Sant Sadurní d'Anoia. L'Arantxa vol deixar el pis perquè en el vell li han entrat a robar més d'una vegada. L'Helena paga un lloguer molt alt per un pis molt petit. No tindran la mateixa sort. La Mai viu en una zona residencial als afores de BCN i ara vol viure a la ciutat. Per trobar pis, la Mai va a Lux Habitat, una immobiliària especialitzada en pisos d'alt nivell. Li costarà trobar un pis que respongui a les seves expectatives. La Isabel i l'Òscar han decidit construir-se una casa en un terreny que s'han comprat a Sant Antoni de Vilamajor. El que tenen clar és que volen que sigui una casa de fusta. Els detalls els discutiran amb el Valentí, responsable de l'empresa Canandian Nordic House que es dedica a la construcció de cases de fusta des de fa anys. Visc en un lloc diferent La Maria i la Mercè Font viuen en una antiga colònia tèxtil, a la Colònia Borgonyà, a Osona. Gràcies a viure a la colònia tèxtil, la Maria sempre ha pogut compaginar la vida laboral i personal perquè dins la colònia hi havia una guarderia que s'adaptava als horaris de la fàbrica. Ara, això no existeix i tenir un fill és molt costós. La Maria es fa càrrec dels seus néts. I l'arquitecte Francec Pla ens parlarà dels temes següents: - Habitatges prefabricats El muntatge en sec, sense ciment, és més sostenible. Els mòduls d'habitatges Compact-habitat són un exemple de prefabricació i muntatge en sec. - L'estructura que no es veu. Tipus de fonaments Hi ha diferents tipus de fonaments segons l'edifici, el pes i el terreny sobre el qual es construeix. - Aixetes i estalvi L'aigua és un bé escàs. Per això, a l'hora de parlar d'aixetes hem de pensar en com estalviar aigua. L'empresa Hansgrohe fabrica aixetes que incorporen diferents mecanismes d'estalvi.

23:14 Material sensible - BARRAL
tancar

BARRAL

Editor nascut a Barcelona, Carlos Barral, pare del també famós escriptor Carlos Barral, va arribar a Calafell a principis dels anys 30 de manera gairebé accidental empès per una tempesta de xaloc que el va obligar a desembarcar en aquella petita localitat de pescadors. Així va néixer una llarga i fecunda relació d'aquell home de ciutat enamorat de la vida del mar que acabaria descobrint entre els pescadors un món meravellós i gairebé mític. Barques, peixos i homes de mar omplirien les seves pel·lícules, que completava amb imatges dels seus dos fills, la Marilí i el petit Carlos, el qual seguint els passos del pare, establiria un nou vincle literari amb aquell tros de Costa Daurada. El pare va morir pocs dies després d'esclatar la Guerra Civil i la càmera va quedar en desús fins que el 1945 la família la va tornar a agafar per filmar unes últimes i curioses imatges del casament del fill, l'escriptor Carlos Barral, amb Yvonne Hortet, acompanyats per tots els pescadors de Calafell.

23:43 La nit al dia
01:06 Bombers de Nova York - Zombis
tancar

Zombis

Tommy conspira amb l'exdona de Johnny per posar gelosos el seu germà i Janet; una sobredosi accidental de somnífers converteix Sean en un somnàmbul que arrasa tot el que troba. Dirigit per: John Fortenberry Escrit per: Peter Tolan & Denis Leary

01:51 Pel·lícula - Anatomia
tancar

Anatomia

Paula Henning és una estudiant de medicina que ha de participar en un concurs d'anatomia impartit per un professor llegendari. Per a ella és un somni fet realitat, però aviat esdevindrà un malson perquè es troba a la taula de disecció el cadàver d'un noi a qui coneixia. Paula, horroritzada, investiga la mort del jove i aviat s'adonarà que està relacionada amb una societat secreta que fa experiments amb éssers humans vius.

03:23 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent i Christophe es reconcilien quan Christophe sap que Laurent li va salvar la vida. Elizabeth creu que l'incendi del casino pot haver estat provocat. Sybella ofereix a Edward una alternativa al divorci: un matrimoni sense intimitat. Nicolas pregunta a Chloe quina és la seva relació amb Stefan.

03:48 El club - el club
tancar

el club

L'actriu Mercè Sampietro passa per "El Club" per parlar-nos de la pel·lícula "53 días de invierno" en què interpreta el paper de Mila, una professora que ha estat un any de baixa per l'agressió d'un alumne. La parella que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia la formen els periodistes Màrius Carol i Núria Ribó. Parlarem del programa "La Masia de 1907", en què dues famílies catalanes han fet un viatge en el temps i han passat dos mesos vivint tal com es vivia a la Catalunya rural de principis del segle passat: en una casa sense aigua corrent, sense electricitat, fent-se càrrec de l'hort i del bestiar... I el cuiner Nanu Jubany compartirà fogons amb l'actor Cesc Casanovas.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Horitzons
07:00 Una odissea tribal - La casa dels esperits
07:51 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - Mesura de triangles
08:12 El jardí vivent - Un món en miniatura
08:38 Al voltant del món amb Stephane Peyron - La patagònia, el romanç dels gautxos
09:31 Infants d'aigua - Infants d'aigua
tancar

Infants d'aigua

Aquí, en aquestes aigües turquesa del llac de la Polinèsia, Henri Pouliquen va començar a impartir classes de submarinisme. Es va especialitzar a ensenyar a nens, fins i tot als molt petits, les meravelles del fons del mar. La seva és una història extraordinària que combina la descoberta amb la passió d'un home. El món submarí de Tahití esdevé màgic a través dels ulls dels petits submarinistes..

09:58 Fora del mapa - Tailàndia
10:23 Els hereus de la Terra - El caprici dels Déus
tancar

El caprici dels Déus

FILIPINAS, EL CAPRICHO DE LOS DIOSES Un sacerdot Ifugao ens descobreix les impressionants terrasses d'arròs que els seus avantpassats van començar a construir fa 2.000 anys. Un vell Aytá recorda com era el seu món abans de l'erupció del volcà Pinatubo. El jove Rubén Enaje explica què l'impulsa a crucificar-se cada any durant la Setmana Santa de San Fernando de Pampanga.

11:16 Els apalatxians - + info
tancar

+ info

La Gran Depressió causa estralls a la regió dels Apalatxes i molts miners han de marxar cap a les ciutats per guanyar-se la vida. El president Roosevelt implementa la seva política del New Deal, que genera treball i millores a la regió.

12:11 Togethertv - Shakuntula Purra
12:12 Paletes - Matisse: tallant el color
12:45 Viatges de descoberta - Penjats d'un fil
13:45 Karakia - El pont de les amèriques-2
tancar

El pont de les amèriques-2

En aquest segon capítol continuarem passejant per l'Amèrica Central. Visitarem les comunitats més nombroses que conviuen entre nosaltres: la salvadorenca i l'hondurenya. Tots dos països viuen, des de sempre, una relació de rivalitat que també es manifesta a la cuina. Començarem veient com es cuina la flor de la iuca i, de passada, la redescobrirem com a flor de izote, símbol patri salvadorenc. La Claudia ens farà de pont entre aquest plat i les típiques pupusas, que cuinarà a casa de la Raquel, una salvadorenca o guanaca que ja fa anys va canviar la seva terra per Catalunya. Ens acostarem a Palafrugell amb una hondurenya, una catracha, paraula d'arrel catalana. La Francis farà una de les joies gastronòmiques americanes: els tamales, que ens han de servir per aprendre una mica més sobre l'univers gastronòmic que neix del blat de moro, el cereal americà per excel·lència, que ha nodrit des de sempre els nostres veïns centreamericans.

14:20 Ritmes.clip - FUFU-AI: LA RUTA DE LOS ELEFANTES
14:23 Ritmes.clip - STANDSTILL: LA RISA FUNESTA
14:30 Turmix arrels - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món.

15:27 Cançons - La lluita no s'atura
15:40 La bèstia interior: vivint amb animals salvatges - La bèstia interior: vivint amb animals salvatges
tancar

La bèstia interior: vivint amb animals salvatges

Seguiment dels individus de color d'arreu del món que viuen amb animals considerats, normalment, salvatges i perillosos. El programa examina els seus motius i mostra els forts vincles establerts entre home i bèstia.

16:39 Campions de la natura - El cangur
tancar

El cangur

La campanya de Lynette Campbell i de Marjorie Wilson per salvar els cangurs a Austràlia, inclou un orfenat on s'ha aconseguit reintroduir a la vida salvatge uns rars exemplars, els eastern grey.

17:03 Thalassa - Les rutes de la cocaïna, Batre el mar
tancar

Les rutes de la cocaïna, Batre el mar

LES RUTES DE LA COCAÏNA El Carib s'ha convertit en un centre distribuïdor de primer ordre i s'hi fan molts embarcaments de droga que travessaran l'Atlàntic. BATRE EL MAR Al golf de Sant Jordi hi ha tradicions ancestrals que no canvien. En aquest espai natural, vora la desembocadura de l'Ebre, el temps sembla que no passa. En Manolo i en Pepe, pescadors de l'Ampolla, pesquen de tota la vida d'una manera ben particular: ho fan a cops de bastó. És una tècnica antiquíssima que utilitza elements senzills i respectuosos amb l'entorn. Només calen uns bastons, una xarxa col·locada en espiral i una mica de paciència. És un joc en què s'ha d'estar disposat a mullar-se. Conèixer bé la platja del Fangar, on es barreja aigua dolça i salada a poca profunditat, és una condició imprescindible per poder recollir el peix amb les mans.

17:47 Vides privades - Moros i cristians
tancar

Moros i cristians

Quan arriba el mes d'abril, la festa esclata a Alcoi i les cares dels seus ciutadans s'il·luminen. Els moros i cristians d'Alcoi representen l'esperit de la festa mediterrània viscuda en un dels pobles amb més personalitat del País Valencià. La càmera ha seguit els personatges de Moros i Cristians pels carrers engalanats d'Alcoi, i també a les seves llars i als seus llocs de treball i d'esbarjo. "Vides privades" és una sèrie ideada i dirigida per Francesc Escribano i Joan Úbeda. Guió i realització del reportatge "Moros i cristians": Fúlvia Nicolàs i Mireia Pigrau. Imatge: Francesc Concellón. Muntatge: Joe Peire. Producció: Gabriel Barceló i Ruth Casanovas.

18:22 Dies de transició - El 23 - f
tancar

El 23 - f

23 de febrer de 1981. Aquella tarda, al Congrés dels Diputats, es votava la investidura de Calvo Sotelo com a nou president del govern espanyol. De sobte, a les 6 i 23 minuts de la tarda, 200 guàrdies civils -a les ordres del tinent coronel Tejero- van interrompre violentament la sessió parlamentària. Gràcies a la transmissió de la Cadena SER, els crits i els trets de l'interior de l'hemicicle es van poder sentir en directe. En pocs minuts, a tot arreu, es va passar de la incredulitat a la por. El 23-F va fer reviure vells fantasmes. La guerra civil, la llarga dictadura... tot semblava més a prop que mai. Van ser 18 hores de por. La nit més llarga de la democràcia.

18:59 Explica'ns la teva vida - Viure una guerra (1)
tancar

Viure una guerra (1)

Els dos últims capítols de la sèrie no retraten una sola persona, sinó una experiència col·lectiva i universal: viure una guerra. Aquests capítols són un homenatge als centenars d'homes i dones que van escriure explicant la "seva" guerra, a les trinxeres o a la reraguarda, entre 1936 i 1939. Aquest és el llegat, dolorós i inoblidable, de tota una generació. El tema no són les grans batalles, les estratègies i les ideologies, sinó les vivències que han marcat per sempre els supervivents: la gana, la por, els bombardejos, l'exili, la mort pròxima, la camaraderia, l'aventura, la derrota... Unes vivències comunes a tota la humanitat, que els nostres avis i els nostres pares, per desgràcia, ens poden explicar en primera persona.

19:33 Cànon Art - Londres amb Jacques Ferrier
20:00 Cànon Art - El dibuix. La línia d'on sorgeix tot
tancar

El dibuix. La línia d'on sorgeix tot

El traç, dibuixat o gravat, és el gest més antic i la base de totes les arts: la pintura, l'escultura, la decoració, l'arquitectura... La conquesta de la forma passa forçosament per la mestria de la línia i és el que aprenen cada dia els infants, l'aprenent i l'artista. En aquest capítol seguirem l'evolució de la línia i el traç, segons els diferents suports, i l'aparició de noves eines.

20:26 Ballarins - Tèrbola-duo
tancar

Tèrbola-duo

Joan Palau i Àngels Margarit

20:28 L'oblit del passat - Grècia
tancar

Grècia

En aquesta ocasió, el programa es trasllada fins a Síria i Jordània per explicar-nos la llarga història de vestigis heretats d'aquests dos països, després d'onze mil anys d'invasions i conquestes. En general, els països del Pròxim Orient tenen sobre el seu territori alguns dels testimonis més impressionants de les civilitzacions del passat. Síria i Jordània són dos exemples d'aquestes herències sobreposades durant segles. Però aquesta tradició de cruïlla de cultures no sempre va ser una condició brillant i enriquidora. A l'Edat Mitjana, el Pròxim Orient va ser el tràgic escenari de l'enemistat entre el cristianisme i Islam, que van lluitar acarnissadament per l'hegemonia de la fe. Els croats cristians van ser definitivament expulsats de Terra Santa a finals del segle XIII i, des d'aleshores, de generació en generació, els musulmans que van habitar aquestes terres no han deixat mai de recordar aquell passat amarg i dolorós. A Jordània, però sobretot a Síria, l'equip del programa ha buscat signes d'aquell passat, de les seves obres i de com es conserven. Una vegada més, història, cultura i religió es fonen en totes les expressions artístiques que han sobreviscut al pas del temps. A Petra, "L'oblit del passat" visita un patrimoni ocupat per milers de turistes i fet malbé per diverses alteracions naturals i artificials. A Jerash, Amman, Bosra, Aphamea i Palmira es comprova l'ús, la conservació i la reconstrucció de l'enorme patrimoni de l'Imperi Romà, i a Damasc, Alep i el Crac dels Cavallers s'hi troben els vestigis d'onze mil anys d'invasions i conquestes. Un bagatge històric que difícilment es pot oblidar.

21:31 Temps d'aventura - "Jet Man" o l'home a reacció
tancar

"Jet Man" o l'home a reacció

Aquesta setmana ens retrobarem amb un altre vell conegut del programa: Yves Rossy. Tothom el coneix com a "Jet Man" i fa un any vam veure com volava en horitzontal. Ara, "Temps d'Aventura" l'ha tornat a visitar a Empuriabrava per veure el seu últim invent: unes ales amb quatre reactors amb les quals pretén volar en vertical.

22:03 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Els escriptors Quim Monzó i Enrique Vila-Matas seran els convidats de "L'hora del lector", el programa de llibres del 33 que dirigeix i presenta Emili Manzano. Tots dos conversaran amb Manzano, sobre l'actualitat del món de la literatura i explicaran els seus últims treballs. Monzó parlarà de "Mil cretins", un llibre de contes que sortirà demà al mercat; i Vila-Matas parlarà de la novel·la "Exploradores del abismo". Per la seva part, Carles Álvarez i Víctor Amela recomanaran novetats literàries a la segona part del programa, que es tancarà amb l'actuació de Ramon Colomina.

23:02 Sputnik - "Metal: el viatge d'un heavy"(1a part)
tancar

"Metal: el viatge d'un heavy"(1a part)

"Metal: el viatge d'un heavy"(1a part) Hi ha un tipus de música rock que tot i ser molt popular gairebé mai apareix als mitjans de comunicació. Una cultura amb mil·lions de seguidors a tot el món que resulta incomprensible i pels qui no en participen. Aquest dijous, Sputnik ofereix la primera part de "Metal: el viatje d'un heavy". Un documental fet per Sam Dunn, un jove antropòleg canadenc que recorre el món parlant amb músics, fans i especialistes per explicar amb rigor la música que més li agrada. En el seu viatge, Dunn s'entrevista amb tots els grans tòtems del metal: Alice Cooper, Tony Iommi de Black Sabbath, Bruce Dickinson d'Iron Maiden, Ronnie James Dio, Tom Morello de Rage Against The Machine, Dee Snider de Twisted Sister, Vince Neil de Mötley Crüe, Tom Araya de Slayer¿ Entre tots, ofereixen una lliçó magistral sobre la cultura heavy. "Metal: el viatge d'un heavy" (títol original "Metal: a headbanger's journey") ha rebut, entre d'altres, el premi del públic del festival de documentals musicals In-èdit 2006.

23:52 Cànon Art - Londres amb Jacques Ferrier
00:18 Cànon Art - El dibuix. La línia d'on sorgeix tot
tancar

El dibuix. La línia d'on sorgeix tot

El traç, dibuixat o gravat, és el gest més antic i la base de totes les arts: la pintura, l'escultura, la decoració, l'arquitectura... La conquesta de la forma passa forçosament per la mestria de la línia i és el que aprenen cada dia els infants, l'aprenent i l'artista. En aquest capítol seguirem l'evolució de la línia i el traç, segons els diferents suports, i l'aparició de noves eines.

00:44 Paletes - Matisse: tallant el color
01:16 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Els escriptors Quim Monzó i Enrique Vila-Matas seran els convidats de "L'hora del lector", el programa de llibres del 33 que dirigeix i presenta Emili Manzano. Tots dos conversaran amb Manzano, sobre l'actualitat del món de la literatura i explicaran els seus últims treballs. Monzó parlarà de "Mil cretins", un llibre de contes que sortirà demà al mercat; i Vila-Matas parlarà de la novel·la "Exploradores del abismo". Per la seva part, Carles Álvarez i Víctor Amela recomanaran novetats literàries a la segona part del programa, que es tancarà amb l'actuació de Ramon Colomina.

02:08 Sputnik - "Metal: el viatge d'un heavy"(1a part)
tancar

"Metal: el viatge d'un heavy"(1a part)

"Metal: el viatge d'un heavy"(1a part) Hi ha un tipus de música rock que tot i ser molt popular gairebé mai apareix als mitjans de comunicació. Una cultura amb mil·lions de seguidors a tot el món que resulta incomprensible i pels qui no en participen. Aquest dijous, Sputnik ofereix la primera part de "Metal: el viatje d'un heavy". Un documental fet per Sam Dunn, un jove antropòleg canadenc que recorre el món parlant amb músics, fans i especialistes per explicar amb rigor la música que més li agrada. En el seu viatge, Dunn s'entrevista amb tots els grans tòtems del metal: Alice Cooper, Tony Iommi de Black Sabbath, Bruce Dickinson d'Iron Maiden, Ronnie James Dio, Tom Morello de Rage Against The Machine, Dee Snider de Twisted Sister, Vince Neil de Mötley Crüe, Tom Araya de Slayer¿ Entre tots, ofereixen una lliçó magistral sobre la cultura heavy. "Metal: el viatge d'un heavy" (títol original "Metal: a headbanger's journey") ha rebut, entre d'altres, el premi del públic del festival de documentals musicals In-èdit 2006.

02:53 Turmix arrels - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món.

03:51 De la terra - De la terra
04:01 El medi ambient - Plantes transgèniques contra la sida
04:04 Curts de ciència
04:20 Al voltant del món amb Stephane Peyron - La terra del foc, a la deriva a les aigües de la Patagònia
tancar

La terra del foc, a la deriva a les aigües de la Patagònia

...PATAGÒNIA

05:12 Els senders del món - Els Mongols
06:04 La bèstia interior: vivint amb animals salvatges - La bèstia interior: vivint amb animals salvatges
tancar

La bèstia interior: vivint amb animals salvatges

Seguiment dels individus de color d'arreu del món que viuen amb animals considerats, normalment, salvatges i perillosos. El programa examina els seus motius i mostra els forts vincles establerts entre home i bèstia.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Nono Chan - La Nono chan i els seus amics / Els Yamada som uns tranquils
tancar

La Nono chan i els seus amics / Els Yamada som uns tranquils

La Nonoko s'ha despertat tard, com cada dia. I avui hi ha escola! L'hi acompanyes corrents per conèixer tots els seus amics?! - Avui, a casa dels Yamada, tots els rellotges s'han aturat. De sobte, s'adonen que són més de les vuit. Però, segur que hi ha escola?

07:31 Jacob Dos-Dos - En Jacob Dos-Dos i el sidral molecular
07:59 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Entrenament en secret. En Togari es convertirà en un Rocky?
08:33 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El núvol més estrany del cel de Tòquio
08:56 En Pat i en Mat - L'ou de pasqua
09:04 mic 3
09:04 L'ós de la gran casa blava - Un ós per a tota mena de temps
09:29 Ja arriba en Noddy! - Passejant la Gateta Rosa
tancar

Passejant la Gateta Rosa

En Noddy ha rebut una oferta que no pot rebutjar! La gateta Rosa li deixarà menjar tots els gelats que vulgui amb la condició que li faci de xofer totes les hores del dia tots els dies de la setmana. El nostre amic no s'ho pensa dues vegades. Però, vols dir que no s'hi haurà de repensar...?

09:41 Bumba
09:46 Pau, la petita guineu roja - How does it grow Pablo?
09:53 Explica'm un conte - La princesa de les platges
09:59 Explica'm un conte - La princesa que feia pudor
10:06 Les plantes i els nens - La pol·linització de les plantes: flors, fruits i llavors
tancar

La pol·linització de les plantes: flors, fruits i llavors

Les plantes també necessiten reproduir-se per mantenir vives les espècies. Bé sigui per mitjà de la pol·linització amb l'ajut de les abelles, dels ocells o del vent, o per la sembra de les llavors, les plantes tenen els seus propis recursos per assegurar la vida de les següents generacions.

10:29 Món salvatge - La llúdria marina
10:33 Terra de gegants - Terra perduda
11:21 Terra de gegants - Com a casa, enlloc
12:11 Club Super3
12:11 Mona la vampira - Les nines vivents
tancar

Les nines vivents

L'Àngela ensenya a la classe unes nines que fan una pinta molt estranya. La Mona està convençuda que aquestes nines no són gens normals. Més tard, els nostres amics decideixen seguir l'Àngela a casa seva i, evidentment, confirmen les seves sospites.

12:28 Inspector Gadget - Gadget i en bregat
12:53 Els insòlits misteris d'en Ripley - L'Eternitat en venda
tancar

L'Eternitat en venda

Arrel de la desaparició d'un gerro que, suposadament, contenia la crema antienvelliment dels faraons, els nostres herois han viatjat fins a Moscou. Allà, en Cyril descobrirà unes fotots d'un empresari, en Rasilikov, que deixen clar el rejoveniment miraculós d'aquest personatge tan misteriós. Però els misteris no s'acaben aquí. És cert que funciona, la crema?!

13:27 Corrector Yui - La nena dels gira-sols
tancar

La nena dels gira-sols

La Yui i els altres correctors no aconsegueixen descobrir la identitat de la Nena Misteriosa. Sabent que li agraden tant els gira-sols, intentaran atraure-la organitzant una exposició. Però quan apareix, també ho fa el buggles, que converteix els gira-sols en criatures repugnants.

14:03 Codi 3xl
14:03 El detectiu Conan - El cas del veritable atracament a la joieria. 2a part
tancar

El cas del veritable atracament a la joieria. 2a part

Resulta que el propietari de l'empresa d'importació d'aliments que havia despatxat feia poc l'atracador de la joieria, té el seu despatx... a l'edifici del costat mateix de la joieria! És prou evident que tot això no pot ser una casualitat però d'aquí a demostrar que l'atracador no ha mort en la caiguda sinó que ha estat assassinat, hi ha un bon tros. És clar que hi ha una pregunta clau: per quin motiu van despatxar l'atracador de l'empresa d'aliments on treballava? Qui hi sortia guanyant, si aquest home callava per sempre?

14:29 One piece - Perduda? Robada? Qui ets tu?
tancar

Perduda? Robada? Qui ets tu?

Un bon matí, tota la tripulació del Going Merry es desperta completament amnèsica. Vaja, tota menys la Robin, que és l'única que ha passat la nit desperta. La Robin els intenta explicar a tots qui són i les aventures que han passat, però els altres troben que és impossible empassar-se aquella història. Mentrestant, la Nami troba l'or i fuig en el waver i en Zoro tampoc troba que hi faci res de bo, al vaixell, i se n'allunya nedant. La pobra Robin es queda sola amb en Ruffy, l'Usopp en Sanji i en Chopper, que continuen tenint la ment absolutament en blanc.

14:54 Beverly Hills - La penúltima
15:38 Codi 3xl
15:38 Turc per principiants - On tothom té co...co...complexos
tancar

On tothom té co...co...complexos

La Doris no es vol casar de blanc perquè troba que no és prou bonica i demana una boda ecologista més del seu estil. Curiosament, serà la Yagmur qui s'ocuparà de les inseguretats de la futura núvia. En Cem, per part seva, ha descobert que hi ha molts joves estrangers que quequegen a causa de la por que els fa la llengua del nou país. També ha descobert que cantar ajuda, i resulta que l'Ulla, la filla gens enrotllada del pastor protestant, porta el cor del grup de joves de l'església. Dit i fet: en costa i en Cem gairebé fan que s'enfonsi l'església.

16:02 Codi 3xl - Codi 3XL - Adéu als tàpers
tancar

Codi 3XL - Adéu als tàpers

El Codi3XL entra de ple en el tema de la cuina, i posa a prova una noia que no sap fer ni un ou farrat. Una amiga seva l'ajudarà en el tràngol. Se'n sortiran? Faran alguna cosa... menjable?

16:14 Som així - As if
16:41 Club Super3
16:41 Naturalment Sadie
17:04 mic 3
17:04 Ja arriba en Noddy! - En Noddy perd la roba
tancar

En Noddy perd la roba

A través d'un encanteri, els Follets han fet que la roba d'en Noddy tingui vida pròpia. Ara ho aprofitaran per fer tota mena d'entremaliadures i faran veure que ha estat el nostre amic. Per descobrir-los, en Noddy i la Dinah miraran de parar-los una trampa. Et sembla que se'n sortiran?

17:16 Bumba
17:23 Pau, la petita guineu roja - Changing rooms
17:35 Club Super3
17:35 L'illa de la Lili - Sort del Rizoo!
tancar

Sort del Rizoo!

El pròxim objectiu dels nostres amics és localitzar el Rizoo. El problema és que per trobar-lo han de travessar el bosc Zarbio, que és ple de criatures molt perilloses. Pel camí ensoperagan amb un explorador que xucla tot el que es troba amb una mena d'aspiradora... fins i tot nens i nenes, com la Lili i en Matthew! I l'aspiradora també és plena de criatures monstruoses!

17:59 Rei - L'efecte de l'ou
tancar

L'efecte de l'ou

En Xiroi ha creuat la frontera entre Sota i Vora Sota per collir flors. En Russell i la Tieta Primera hauran de negociar la pau, és clar. En Bob Filat no faltarà a la cita. De sobte, en plena reunió entre en Russell i la Tieta, apareix un durg i se'ls cruspeix a tots dos. Aviat apareixeran dos ous... amb en Russell i la Tieta a dins! No s'imaginen pas el que els espera!

18:30 Equip Galaxy - El secret de la Yoko
18:58 Keroro - La Momoka i la Koyuki, una batalla "termal"! / En Keroro in en Fuyuki, una plàc
tancar

La Momoka i la Koyuki, una batalla "termal"! / En Keroro in en Fuyuki, una plàc

L'oracle li ha dit a la Momoka que si no va a un balneari amb la persona de la qual està enamorada, el seu amor no es materialitzarà mai. La pobra Momoka farà mans i mànigues per fer que en Fuyuki la convidi a un balneari, sense comptar, és clar, que a última hora se'ls afegirà la Koyuki! Només li faltava que se li apuntés una espelma!

19:30 Info k
19:42 Un forat a la butxaca - Cinema
19:51 Club Super3
19:51 Naturalment Sadie
20:16 Faules delirants - El porc, la gueneu i l'elefant
20:21 Codi 3xl
20:21 Som així - As if
20:52 Codi 3xl - Codi 3XL - Per cagar-se de por
tancar

Codi 3XL - Per cagar-se de por

Quines són les teves pors? la foscor, potser un examen? En el Codi3XL d'avui descobrim les pors d'una usuària del 3XL, la "ouija", una pel·lícula japonesa i un parc misteriós...

21:03 Fòrum Júnior - Exiliats
21:28 Imp - Alçada
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - EL COR
tancar

EL COR

La Paquita comença a ser conscient dels seus sentiments. La Clara confirma les seves sospites. En Max accepta anar a una festa a un local d'ambient i rep una proposta que el descol·loca. La Virgínia visita en Francisco i l'home comença una nova "teràpia". El rumor s'escampa i a la perruqueria hi ha unes quantes anul·lacions.

21:56 Investigadors - Karma
tancar

Karma

Harlan i el seu malson, Clay Burgess (estrella convidada GREGG HENRY), són víctimes d'una falsa acusació per robatori i assassinat. Chris i Nora localitzen un assassí en sèrie. Escrit per: John McNamara Dirigit per: Tawnia McKiernan

22:36 Investigadors - Innocence
tancar

Innocence

Amb només tres dies per preparar el judici, Harlan i Leslie accepten representar Magar Zakarian, un home de negocis acusat d'assassinar el seu soci, Ron Tourneau. El dia abans de l'assassinat, diversos testimonis van veure com Zakarian es barallava a cops de puny amb la víctima. El testimoni clau de l'acusació quant al tiroteig és l'esposa de la víctima, que afirma que tot i que no va veure-li la cara a Zakarian sí que va reconèixer el seu cotxe. El mòbil de Zakarian era un empleat, Bobby, addicte a la cocaïna, fins que aquest també apareix mort. Finalment, Zakarian és absolt de la mort de Tourneau, però Harlan vol que es faci justícia amb el cas de Bobby i comunica a Hisenda els moviments sospitosos i els fraus fiscals perpetrats per Zakarian. Nora, que ha estat passant informació a Clay Burgess sobre JRM, s'hi encara després que els esbirros de Burgess mutilin el seu germà. Jeff resol el cas d'una dona que creia, equivocadament, que el seu marit li estava fent el salt. Escrit per: Aaron Zelman Dirigit per: Chris Long

23:17 Jutjant l'Amy - Trucs de l'ofici
00:00 Pel·lícula - Shiner
tancar

Shiner

Billy Simpson, a qui anomenen "Shiner", és un mànager de boxa de Londres. Shiner confia que Eddie, el seu fill de 20 anys, guanyarà el combat per al títol mundial. Arriba el dia del combat i Shiner, que ha apostat tots els diners per la victòria del noi, veu com les seves esperances se'n van en orris quan desqualifiquen Eddie en el segon assalt.

01:36 Casats... i amb fills - Live nude peg
01:59 Dallas - La marca de Caïm
tancar

La marca de Caïm

Bobby es troba en una difícil situació entre Jock i Ellie, en ocupar un lloc en el comitè del Senat on es decideix el futur de Takopa. Pam renova l'amistat que tenia amb la mare de Cliff, i Sue Ellen necessita cada vegada més Clint Ogden. Mentrestant, el matrimoni de Lucy i Mitch trontolla, i una sèrie de problemes provocats per Leslie Stewart fan que JR no se senti tan segur.

02:49 Pel·lícula - Shiner
tancar

Shiner

Billy Simpson, a qui anomenen "Shiner", és un mànager de boxa de Londres. Shiner confia que Eddie, el seu fill de 20 anys, guanyarà el combat per al títol mundial. Arriba el dia del combat i Shiner, que ha apostat tots els diners per la victòria del noi, veu com les seves esperances se'n van en orris quan desqualifiquen Eddie en el segon assalt.

04:25 Videoclips de cinema
04:29 Videoclips de cinema
04:31 Videoclips de cinema
04:35 Videoclips de cinema
04:37 Videoclips de cinema
04:40 Casats... i amb fills - A babe in toyland
05:02 Dallas - La marca de Caïm
tancar

La marca de Caïm

Bobby es troba en una difícil situació entre Jock i Ellie, en ocupar un lloc en el comitè del Senat on es decideix el futur de Takopa. Pam renova l'amistat que tenia amb la mare de Cliff, i Sue Ellen necessita cada vegada més Clint Ogden. Mentrestant, el matrimoni de Lucy i Mitch trontolla, i una sèrie de problemes provocats per Leslie Stewart fan que JR no se senti tan segur.

05:48 Jutjant l'Amy - Trucs de l'ofici
06:34 El cor de la ciutat - EL COR
tancar

EL COR

La Paquita comença a ser conscient dels seus sentiments. La Clara confirma les seves sospites. En Max accepta anar a una festa a un local d'ambient i rep una proposta que el descol·loca. La Virgínia visita en Francisco i l'home comença una nova "teràpia". El rumor s'escampa i a la perruqueria hi ha unes quantes anul·lacions.