Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu
12:09 Quin país - Cap. 25
12:40 Majoria absoluta - Evasions
tancar

Evasions

Després d'un premi inesperat, els Anglada decideixen fer un viatge amb la família al complet. La impossibilitat de pactar un acord per la via diplomàtica per decidir el destí de les vacances, origina estratègies diverses que enfronten els uns amb els altres i afavoreix el tràfic de influències i pactes inconfessables.

13:46 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Interaccions en la contaminació de l'aire
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Les germanes McLeod - Cap. 26 La guerra dels pous
tancar

Cap. 26 La guerra dels pous

Claire i Nick arriben a les mans pel subministrament d'una aigua que és vital en temps de sequera. La baralla entra en el terreny personal i els amics acaben enemistats.

16:42 Històries del cor - Cap. 26
tancar

Cap. 26

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 1): relació Montse/Jordi. Jordi maltracta Narcís. Montse coneix Huari. I Narcís coneix el seu pare.

18:01 Tarda de western - L'últim explorador
tancar

L'últim explorador

Aquesta pel·lícula de ciència-ficció situa l'acció a finals del segle XXI. Una mutació genètica fa que cada cop més persones tinguin una intel·ligència i una capacitat física sobrehumanes. La societat els tracta com a marginats i el govern els tem, fins al punt que decideixen exterminar-los.

20:00 Joking around
20:07 Joking around
20:26 Esport Club - Cap. 1 Esport Club
tancar

Cap. 1 Esport Club

Durant la primera setmana, l'ESPORTCLUB es realitzarà en directe des de Mònaco el dijous 27, després del sorteig de la Champions, i el divendres 28 abans de transmetre la Supercopa d'Europa, primera cita internacional del calendari del Barça de Pep Guardiola.

21:00 Telenotícies vespre
22:02 Cicle cinema d'acció - Ultraviolet
tancar

Ultraviolet

Aquesta pel·lícula de ciència-ficció situa l'acció a finals del segle XXI. Una mutació genètica fa que cada cop més persones tinguin una intel·ligència i una capacitat física sobrehumanes. La societat els tracta com a marginats i el govern els tem, fins al punt que decideixen exterminar-los.

23:44 Cicle cinema d'acció - Calibre 45
tancar

Calibre 45

AI i Kat són una parella que es guanyen la vida amb la venda il·legal d'armes a petita escala. Però Kat, tipa de malviure en un dels barris més perillosos de Nova York i del mal caràcter d'Al, que la maltracta, decideix deixar-lo i ampliar el negoci sense tenir-lo en compte a ell.

01:24 Pel·lícula - Tara Road
tancar

Tara Road

Marilyn i Greg, un matrimoni d'Estats Units, perden el seu fill de 15 anys en un tràgic accident. Després de la mort del noi, Greg, que és professor, es trasllada a Hawaii, però Marilyn no l'acompanya, ja que el culpa de l'accident. Per una altra banda, Ria i Danny viuen amb els seus fills Brian i Annie a la seva acollidora casa de Tara Road, a Dublin. Però aquesta imatge de felicitat només és aparent: Ria vol tenir un altre fill i Danny, pertorbat per la situació, li confessa que ell està a punt de ser pare de nou, però amb una altra dona. D'aquesta manera, Marilyn i Ria es troben totes dues en un moment difícil de les seves vides i decideixen intercanviar-se les cases per un parell de mesos.

02:58 Els matins d'estiu
04:22 Videoclips catalans - PRESIDENTE: Porqué te vas?
04:26 Videoclips catalans - ISMAEL COLOMER: Un cant a la llibertat
04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Els Alps: el reialme de l'àguila daurada - El llegat del Període Glacial
07:54 Secrets de la natura - La rata dormidora japonesa: petits miracles
08:21 Viure Catalunya - L¿Escala
08:32 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 5 Constantí
tancar

Cap. 5 Constantí

Veurem com l'emperador Constantí porta el Cristianisme al món occidental en una història de guerra, traïció, amor i mort. Al 312 aC, l'imperi romà estava dividit en quatre parts que lluitaven entre elles. Aleshores, un Constantí molt militar va unificar-ho tot utilitzant de pilar la religió cristiana. Constantí de ben jove ja pintava símbols cristians en els seus escuts i finalment va estendre el cristianisme per tot l'occident, fins al punt que si les nostres arrels són cristianes és gràcies a ell.

09:23 Tot un món - Un negoci familiar
tancar

Un negoci familiar

Quan Wang Xueying es va casar, ella i el seu marit van decidir muntar un negoci propi. Vivien a Santa Coloma de Gramenet i van decidir agafar un bar de tapes que es traspassava a Esparreguera. N'han mantingut l'ambient i el tipus d'oferta culinària, i també la clientela. Ara tenen l'ajuda del germà i els cunyats de la Xueying, cosa que els permet anar més descansats i tenir més temps lliure.

09:28 Tinc un dubte
09:32 Horitzons
09:32 Ciutats de Déu - Jerusalem
10:32 Quaderns de viatge - Islande
11:00 Rutes de l'art - Síria: Alep i el Nord
11:46 Creant espai
12:11 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

La Festa Major de l'Arboç del Penedès, última trobada abans de Sant Fèlix de les colles Castellers de Vilafranca, Joves Xiquets de Valls i Vella dels Xiquets de Valls,. Dimecres 19, la Festa Major de Sant Magí reuneix a Tarragona les 4 colles locals amb anunci de castells de nou per part de les colles Jove i Xiquets. I dissabte al Catllar, marc d'un duel molt particular entre Vella i Vilafranca, es trobaran aquestes dues colles amb la Jove Xiquets de Tarragona.

12:37 World sport - World Sport
13:01 Motor a fons
13:33 No vulguis morir jove - El cor
14:03 Què va passar ? - FRANCO I BITLLETS
14:08 Ritmes concert - Coldplay
tancar

Coldplay

El Ritmes Concert d'avui us ofereix una producció molt especial de la BBC britànica. Es tracta d'un recull de gravacions en directe, en diferents escenaris i platós, dels COLDPLAY realitzades per la televisió pública britànica al llarg de la fulgurant carrera, plena d'èxits, del grup encapçalat per Chris Martin.

14:59 Planeta Terra
14:59 L'Equador
16:00 Món natural - El bosc verge
tancar

El bosc verge

A pesar del seu relatiu aïllament, Kingswood i la comunitat animal que hi viu prosperen plegats. Cada habitant del bosc és conscient de qui té per veí, tant amics com enemics. Els conills saben on són les guineus, però no on cacen. Els esquirols saben on trobar els nius dels aguilots però no saben des d'on els vigilen. Aquest bosc és un lloc perillós, poc visitat pels humans i sense conservació de cap mena. Els personatges del documental són els mateixos animals del bosc per donar, així, una visió íntima de les sevs vides: des dels que es desplacen per l'aire fins als que ho fan per terra. El documental també explora les sensacions del bosc: la foscor de mal averany que porta la nit o la brillantor de l'estiu quan el cobricel brunzeix amb les cançons dels insectes i els ocells. Mitjançant noves tècniques cinematogràfiques, aquest documental emotiu ens endinsa de tal manera en el bosc que ja mai més no en voldrem sortir.

16:49 Mediterrània submarina - Calp
17:16 Amors - Paco i Maria Luz
tancar

Paco i Maria Luz

"Amor contra corrent": En Paco té 48 anys i fa de mestre a l'Associació de Gitanos de Lleida. Està casat amb la Maria Luz, que no és gitana, i tenen tres fills. La Maria Luz es va quedar embarassada d'ell quan eren molt joves i els pares d'ella no han acabat d'acceptar-lo mai. Els fills estan casats amb parelles gitanes. Les diferències racials han provocat dificultats en l'amor entre el Paco i la Maria.

17:42 Veterinaris - + info
tancar

+ info

En aquest capítol de "Veterinaris" seguirem el cas d'una femella de cèrvol del Pare David que hi ha al zoo de Barcelona. Aquèsta espècie es va donar per desapareguda, fins que el 1865, el pare Armand David en va descobrir un ramat als jardins del Palau imperial de Pequín. El missioner va aconseguir recuperar-ne alguns exemplars i així es va poder salvar l'espècie. El Jak és un pequinès que gairebé no pot caminar a causa d'una hèrnia discal, seguirem l'operació a que l'han de sotmetre per curar-lo. La Roser fa servir la tècnica de les esponges per fer que les ovelles quedin prenyades totes alhora. El falcó llaner que va néixer al Cim d'Àligues comença les classes de vol per a l'espectacle de vol lliure que ofereix el centre. La tortuga de l'Índia del Sergi té un problema i no creix, el Xavier li fa diverses proves per determinar l'origen del problema. En aquest capítol de "Veterinaris" coneixerem la tècnica de l'imprinting per domar un cavall.

18:14 Els rius i la vida - El Nil
19:08 Creant espai
19:34 Cànon Visions - Bruno Ganz
tancar

Bruno Ganz

Coincidint amb el llançament internacional de la pel·lícula sobre els darrers dies de Hitler, The downfall: Hitler and the end of the third reich, dirigida per Oliver Hirschbiegel, l'actor Bruno Ganz, que fa el paper de Hitler, ens descobreix les raons per les quals va acceptar una interpretació tan controvertida. El documental fa un repàs de la seva carrera d'actor. Una conversa entretinguda amb un dels grans actors europeus.

20:27 Territori Curts - Soldados
20:37 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 6 La caiguda de Roma
tancar

Cap. 6 La caiguda de Roma

Quan a l'any 410 aC els visigots van entrar a Roma, ningú no s'esperava el que hi passaria. Comandats per Alaric, els visigots volien intimidar l'emperador i fer que els cedís terres, però no els passava pel cap de fer tambalejar l'Imperi Romà. Amb tot, els soldats d'Alaric van saquejar Roma i després la van incendiar, al mateix temps que els visigots més extremistes van demanar a Alaric que acabés amb l'Imperi. És clar, ara ja no es podia fer marxa enrere.

21:31 Karakia - Matrioshkas en òrbita-1
tancar

Matrioshkas en òrbita-1

Les múltiples expressions culturals d'un dels països més grans de món s'unifiquen molt sovint a taula. En el primer capítol dedicat a la comunitat russa comprovarem com les masses farcides o el vodka són presents a llars caucàsiques, als Urals, a la Sibèria o a la gran Sant Petersburg.

22:07 City Folk - + info
tancar

+ info

"City Folk" és una sèrie coproduïda per diverses televisions europees, entre les quals hi ha Televisió de Catalunya, en el marc del Grup de Diversitat i Interculturalitat d'Eurovisió, que té com a objectiu reflectir la diversitat de la societat europea contemporània. Cada episodi retrata la vida de tres personatges en una capital diferent. En aquest capítol, City Folk" retrata la vida de tres personatges a Ljubljana (Eslovènia).

22:37 Nit d'espectacle al 33 - Cirque du Soleil: Dralion
tancar

Cirque du Soleil: Dralion

"Dralion" és un dels quinze espectacles que Cirque du Soleil ha muntat des de la seva creació, l'any 1984. A "Dralion" hi trobem la fusió entre la tradició del circ de l'antiga Xina i l'aposta que des de sempre ha fet la companyia pel circ de vanguàrdia i de qualitat. El muntatge està inspirat en la filosofia oriental, amb una recerca interminable per l'harmonia entre el gènere humà i la naturalesa. La vida, l'aigua, el foc, la terra i l'aire tot barrejat amb una imaginació sense límits es converteix en un espectacle especial, únic, però amb una marca d'autor inconfusible. "Dralion" es manté fidel a l'estil dels anteriors muntatges d'aquesta companya de circ, oferint un món de màgia, amb acròbates xinesos, ballarines exòtiques i molts altres clàssics de Cirque du Soleil.

00:06 Tinc un dubte
00:09 El món fantàstic d'Albert Khan - + info
tancar

+ info

Entre el 1914 i el 1928, Kahn va enviar els seus millors fotògrafs a l'Orient Llunyà: Cambodja, el Vietnam, el Japó i l'Índia.

01:03 Taller.doc - 39
tancar

39

El documental "39" és fruit del projecte de recuperació de la memòria històrica "Arxiu de la memòria: Torelló (1931 - 1955)", i ódona veu a 39 persones que van viure la Guerra Civil i els primers anys de la dictadura franquista a Torelló, un poble de l'interior de Catalunya. A partir dels 39 testimonis en primera persona, es narra la vida quotidiana, les pors, alegries, frustracions, esperances i les múltiples contradiccions d'un poble dividit per la guerra. El treball ha estat produït per l'Associació Cultural El Cosidor Digital www.elcosidordigital.gesbisaura.cat . I ha estat dirigit i realitzat pel productor de TV Jordi Campàs (1968) i l'historiador Santi Molera (1973).

01:42 Cànon Visions - Bruno Ganz
tancar

Bruno Ganz

Coincidint amb el llançament internacional de la pel·lícula sobre els darrers dies de Hitler, The downfall: Hitler and the end of the third reich, dirigida per Oliver Hirschbiegel, l'actor Bruno Ganz, que fa el paper de Hitler, ens descobreix les raons per les quals va acceptar una interpretació tan controvertida. El documental fa un repàs de la seva carrera d'actor. Una conversa entretinguda amb un dels grans actors europeus.

02:32 Cases ecològiques - Wis Tavern
02:59 Karakia - Matrioshkas en òrbita-1
tancar

Matrioshkas en òrbita-1

Les múltiples expressions culturals d'un dels països més grans de món s'unifiquen molt sovint a taula. En el primer capítol dedicat a la comunitat russa comprovarem com les masses farcides o el vodka són presents a llars caucàsiques, als Urals, a la Sibèria o a la gran Sant Petersburg.

03:34 Nit d'espectacle al 33 - Cirque du Soleil: Dralion
tancar

Cirque du Soleil: Dralion

"Dralion" és un dels quinze espectacles que Cirque du Soleil ha muntat des de la seva creació, l'any 1984. A "Dralion" hi trobem la fusió entre la tradició del circ de l'antiga Xina i l'aposta que des de sempre ha fet la companyia pel circ de vanguàrdia i de qualitat. El muntatge està inspirat en la filosofia oriental, amb una recerca interminable per l'harmonia entre el gènere humà i la naturalesa. La vida, l'aigua, el foc, la terra i l'aire tot barrejat amb una imaginació sense límits es converteix en un espectacle especial, únic, però amb una marca d'autor inconfusible. "Dralion" es manté fidel a l'estil dels anteriors muntatges d'aquesta companya de circ, oferint un món de màgia, amb acròbates xinesos, ballarines exòtiques i molts altres clàssics de Cirque du Soleil.

05:04 Ritmes concert - Coldplay
tancar

Coldplay

El Ritmes Concert d'avui us ofereix una producció molt especial de la BBC britànica. Es tracta d'un recull de gravacions en directe, en diferents escenaris i platós, dels COLDPLAY realitzades per la televisió pública britànica al llarg de la fulgurant carrera, plena d'èxits, del grup encapçalat per Chris Martin.

05:54 Expedients de l'espai - La recerca
06:04 Expedients de l'espai - Grans esperances
06:14 Zoom - Cap. 31 Un casament tradicional - Bali, Indonèsia
06:17 Zoom - Cap. 32 Passejades en globus al castell - Chantilly, França
06:18 Zoom - Cap. 33 Celebracions d'any nou - Luang Prabang, Laos
06:20 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La stravkirke d'Urness, la fusta de l'arbre Yggdrasil. Noruega
06:35 L'ànima viatgera
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - L'aniversari d'en gaspatxo
tancar

L'aniversari d'en gaspatxo

S'acosta l'aniversari d'en Gaspatxo i ningú del poblat sembla que se'n recordi. Fins i tot els més propers a ell sembla que ho han oblidat. En Gaspatxo, dolgut, es refugiarà al bosc per reflexionar. Finalment comprendrà que tot és un muntatge per celebrar una festa sorpresa en honor seu.

07:30 Els Fruittis - La inspiració d'en punxarreta
tancar

La inspiració d'en punxarreta

En Punxarreta, el cosí mexicà d'en Punxa, té una crisi creativa. Només ha compost una cançó, s'ha quedat embussat en la versió fruitera de "La Bamba". Van al volcà dels Fruittis perquè en Gaspatxo i companyia l'ajudin a recuperar la inspiració.

07:55 mic 3
07:55 El teatre de l'Isop - La cua de la serp
tancar

La cua de la serp

En Libbit diu que l'Isop té la culpa que les funcions siguin tan avorrides i ha decidit que, a partir d'ara ell serà el director, l'escriptor i el protagonista de totes les obres. Tothom hi ha estat d'acord i l'Isop, tot moix, s'ha posat a escriure. L'endemà, en Libbit, incapaç d'escriure res, acceptarà l'obra que li ha escrit l'Isop. Tota una lliçó! No te la perdis!

08:07 Les tres bessones bebès - Flors i Papallones
08:16 La Franny i les sabates màgiques - Sota el mar
tancar

Sota el mar

La Franny està a punt de viure una aventura submarina que no oblidarà mai de la vida. Avui es farà amiga d'en Gus, un peixet molt esverat que ha perdut la família. Però és clar, el mar és molt gran, i de peixos n'hi ha molts. De fet, fins i tot hi ha taurons! Com s'ho farà la Franny per trobar els pares d'en Gus?! Segur que aviat se li acut alguna idea de les seves...

08:29 Una mà de contes - La casa daurada
tancar

La casa daurada

Conte basat en l'obra del MNAC "Retaule de Santa Bàrbara", anys 1410-1425. Atribuït a Gonçal Peris Sarrià.

08:41 Club Super3
08:41 Zoe Kezako - Cap. 44 Aquí mano jo!
tancar

Cap. 44 Aquí mano jo!

Avui és el Dia de la Mare Natura i l'Steven, el fotògraf de la Gaseta del Parc, vol fer una foto d'un cirerer molt petitó amb un nen o una nena al costat. Abans, però, ha de triar qui sortirà a la foto de la portada. Evidentment, tots es volen fer famosos i la solució és fer una votació. Però, on s'ha ficat el cirerer?! Ha desaparegut! I la Maripompom també!

08:57 Els barrufets - Els bolquers encantats / Els barrufantasmes
tancar

Els bolquers encantats / Els barrufantasmes

En Gargamel s'ha construït un globus amb una mena de vànova i s'ha acabat rebentant. Però, què passa si fan servir un tros de la vànova per fer de bolquer? El resultat pot ser sorprenent! En Peewit és al castell dels seus amics: en Selwyn i la Tallulah. L'oncle Fenwick, un fantasma que és un bonàs, li ha demanat que l'ajudi a perseguir uns parents seus. Saps qui l'hi ajudarà?! Els barrufets, és clar!

09:26 Doraemon - El te camaleó / L'equip dels ninges
tancar

El te camaleó / L'equip dels ninges

El te camaleó - L'equip dels ninges

09:49 Doraemon - L'esprai per fer de trampolí / El cèrcol per amorosir
tancar

L'esprai per fer de trampolí / El cèrcol per amorosir

El cèrcol per amorosir - L'esprai per fer de trampolí

10:16 Espies de veritat - Fes woohping!
tancar

Fes woohping!

La Sam, la Clover, l'Alex i la Britney no s'ho acaben de creure! S'han trobat un grup d'estudiants al campus fent els exercicis de combat oficials i supersecrets de la WOOHP! Segons la Mandy i la Mindy és l'última moda. Fins i tot n'hi ha un DVD! En Jerry es quedarà tan parat com les noies, que aviat en descobriran el responsable: el Mestre Mario!

10:43 Capità Fracasse - La princesa dels pobres
11:11 Hattori el ninja - Tècnica ninja per viatjar en el temps
11:35 En Matt i els monstres
11:47 Els increïbles germans Adrenalini - Els bolquers de la desesperança
tancar

Els bolquers de la desesperança

Un petit error en una de les seves acrobàcies, farà que confonguin l'Adi i l'Enk, disfressats de pallasso, per cangurs! En Xan encara ho tindrà més complicat. A ell el confondran per un psicòpata! Qui et sembla que ho tindrà més difícil, en Xan amb la policia al darrere, o l'Adi i l'Enk amb una colla de bebès que no paren de plorar?!

11:54 Els increïbles germans Adrenalini - Els coets de la fúria
tancar

Els coets de la fúria

Arrel d'una confusió, els germans Adrenalini hauran de dur a terme una missió a Mart que se suposava que havien de protagonitzar els seus grans rivals del Grimzimistan. A més, n'hi ha més d'un que no vol que arribin sans i estalvis a Mart. Sigui com sigui, està clar que serà un petit pas per la humanitat, però un pas de gegant pels Adrenalini!

12:02 Els pirates robacalçotets - Els calçocreps
12:05 Club Super3
12:05 Angus i Cheryl - Cara o creu
tancar

Cara o creu

L'Angus i la Cheryl troben una moneda i ara han de decidir qui l'ha vista primer. Mai un "a cara o creu" va ser tan decisiu per acabar una baralla de nois contra noies.

12:08 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La senyora Mandarina ha convidat en Dennis a menjar pizza a casa per provar amb ell el seu nou reductor. Segons ella, Premi Nobel segur, és clar! La pega és que n'hi ha donat una dosi massa alta i el pobre elefant s'ha tornat de la mida d'un microbi. I a més ha caigut dins la pizza! Ara tota la família s'haurà de reduir per salvar-lo d'uns perills gegantins! Els hi acompanyes?!

12:19 Rantaro - Al director li ha agafat per cremar el cul / El pou enverinat / La dona del senyor Denzo
12:44 Angus i Cheryl - El lampista
tancar

El lampista

Abans que la Cheryl pugui trucar un llauner per arreglar una fuita, l'Angus apareix com el manetes salvador. Disposat a posar pegats on calgui... i on no calgui també.

12:50 La llei de Ueki - L'home dels arts marcials: la llei d'en Li Ho
tancar

L'home dels arts marcials: la llei d'en Li Ho

Després de guanyar el combat contra en Hayao Adachi, un nou escollit amb el poder de transformar el cotó en piques, en Ueki fa una cosa fora de lloc: el seu sentit de la justícia l'empeny a fer mal a una persona aliena a la lluita. A punt de perdre tots els dons, el seu pròxim rival serà en Li Ho, la mena d'escollit que confia més en les arts marcials que en els seus poders.

13:17 3xl.cat
13:17 Bo-Bobo - Al·lekurani, et derrotarem!
tancar

Al·lekurani, et derrotarem!

El combat entre en Bo-Bobo i els seus amics i els Germans Infernals s'allarga massa. Ha arribat l'hora que els jutgin per les seves males accions, encara que, al final, tots acabaran rebent. No hi ha res que els separi d'en Halekulani, res a banda... d'un munt de diners!

13:40 Angus i Cheryl - El jardí
tancar

El jardí

La Cheryl deixa l'Angus d'encarregat de les seves plantes. Només les ha de regar una miqueta per allí i una miqueta per allà: tot molt fàcil, sempre que en Keke no hi rondi a la vora.

13:42 Angus i Cheryl - Galeria d'art
tancar

Galeria d'art

L'Angus i la Cheryl van de visita al museu amb tota la classe. Aviat proven de fer més divertits el quadres i les estàtues avorrits, sense que el guarda de seguretat sospiti d'ells.

13:46 Els increïbles germans Adrenalini - Les piràmides del pànic
tancar

Les piràmides del pànic

Per la ira del déu Seth! Els germans Adrenalini, tot conduint pel desert en plena tempesta de sorra, acaben de destruir dues piràmides de Cleòpatra! Si no volen acabar a la panxa dels cocodrils, ja es poden espavilar a recontruir-les! A més, sense adonar-se'n, han despertat una mòmia, que encara hi ha de dir la seva! Que no els passi res!

13:54 El detectiu Conan - Una història d'amor a la comissaria 3 (part 1)
14:17 El detectiu Conan - Una història d'amor a la comissaria 3 (part 2)
14:38 3xl.cat
14:38 One piece - En Ruffy contra la Vivi, la promesa de companys de tripulació
15:00 One piece - La guerra d'Alabasta. La ciutat dels somnis i la base pluvial
15:21 Angus i Cheryl - Aletes i fotos
tancar

Aletes i fotos

Un dia tranquil de pesca. L'Angus fa gala de les seves capacitats marineres fins que s'espanta amb un peixet, just quan la Cheryl ha tret la seva càmera.

15:25 Get Backers - Explosió: la fúria de l'emperador llampec
15:51 Somnis d'estiu
16:19 Club Super3
16:19 Equip Galaxy - Brett al quadrat
tancar

Brett al quadrat

Després d'un incident en el qual en Brett s'ha quedat atrapat entre dos forats negres, el nostre heroi s'endurà la sorpresa més gran de la seva vida. L'endemà al matí es despertarà al costat d'una rèplica d'ell mateix. Físicament són exactes, però mentalment, un s'ha quedat amb la part infantil d'en Brett i l'altre amb els talents que el converteixen en un geni.

16:45 La màgica Do-Re-Mi - No deixaré que la Floreta em passi la mà per la cara!
tancar

No deixaré que la Floreta em passi la mà per la cara!

Les noies han de fer servir un teler i no saben ni per on començar. Només hi ha una experta en telers: la Majocloth. On la poden trobar? De totes maneres, val més que s'espavilin, que la Floreta ja ha passat el novè nivell de bruixeria com si res i ha ajudat la Popi a superar el sis.

17:09 Lucy: quina mandra! - Quina feinada
tancar

Quina feinada

Tot jugant, el pare ha dit a la Lucy i a en Paul que si volen convertir-se en cavallers del Castell Net, han de netejar el drac, o sigui en Flinki, perquè sembli un gos de veritat. Però és clar, si l'han de rentar i pentinar amb un raspall tan petit, es cansaran moltíssim. Hi ha d'haver una altra manera més còmoda i divertida de fer-ho! I la Lucy segur que la trobarà!

17:16 mic 3
17:16 Zoomix - + info
tancar

+ info

Què fan unes quantes branques movent-se per l'aigua? Però si tenen ulls... i cara! És clar! És l'ant Rocco, que travessa el riu! Li encanta nedar i menjar algues i arrels. El Rocco perd les banyes cada any, i cada cop li tornen a créixer més grosses! És gran com un cavall... i amb aquestes banyes fa una mica de por i tot! En vols saber més coses?! No t'ho perdis!

17:19 Zoomix - + info
tancar

+ info

El tigre Shiva viu gairebé sempre sol a les profunditats de la selva. És gros i ràpid com una moto. Caça sempre de nit i té molt bona vista. Es pot arribar a menjar cent hamburgueses l'una rere l'altra! També li encanta nedar i de vegades fins i tot captura peixos! Per cert, ho sabies que és un animal molt intel·ligent?! Si en vols saber més coses, estigues ben atent!

17:23 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Ha parat de ploure, però encara cauen gotes dels arbres... que fan una música divina! L'Ava, en Riko i en Teo s'han començat a animar i han decidit fer un grup musical! Ara busquen voluntaris per apuntar-se a la gresca. D'entrada, ja s'hi han afegit un parell d'esquirols i un mussol que tenen molt ritme. I a tu, t'agrada fer música?! Doncs no t'ho perdis, que també t'hi volen!

17:34 Bob, el manetes - La Panxona, gossa d'atura
tancar

La Panxona, gossa d'atura

En Bob i les màquines estan construint una quadra pels xais del senyor Rasclet, que ha reunit tot el ramat i s'ha adonat que n'hi faltava un. L'encarregat d'anar-lo a buscar és el Trasto. La Panxona es queda impressionada i també vol fer de gos d'atura.

17:50 Una mà de contes - El pare sense veu
17:58 Club Super3
17:58 Mila - Les casetes dels tres porquets
tancar

Les casetes dels tres porquets

Avui la Mila t'explicarà un conte que ja deus saber, el dels Tres Porquets. El que potser no saps és que es diuen Ronquet, Llépol i Pim-pam: el dormilega, el golut i el de les idees fantàstiques. I que el llop, en realitat, és un toro que es diu Grunys. Per cert, no et perdis el final! És ben bé que la Mila cada vegada fa volar més la imaginació...

18:10 Pau, la petita guineu roja - Juguem a l'acuit
tancar

Juguem a l'acuit

T'agrada jugar a fet i amagar? A en Pau, la Poppy i en Carbasseta els encanta! És un dels seus jocs preferits. A més, és molt important que aprenguin a amagar-se per la ciutat... Es poden estalviar molts maldecaps. El que passa és que també han d'aprendre a tornar-se a trobar! I en un lloc tan gran no és gens fàcil! T'hi apuntes a jugar amb ells?!

18:17 Tinc un coet - Coet incomplert
tancar

Coet incomplert

El pare d'en Vinnie pateix el bloqueig creatiu de l'inventor. Té una reducció de grans idees al cervell d'un 10 elevat a la 30 i és incapaç de trobar solucions als problemes del seu fill i del Coet. Per sort, va notar que s'acostava la crisi i va inventar el neutralitzador total multiproblemes. La pega és que només pot solucionar un únic problema. Quin et sembla que serà?!

18:36 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La venjança d'en Goril.la
19:06 Combat Xaolín - L'escorpí emperador
19:34 En Matt i els monstres
19:46 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Per l'aniversari de casament, el pare ha decidit portar la mare un cap de setmana a Venècia. La senyora Mandarina encara no se'n sap avenir, i ja té a punt el seu armari antiarrugues, que la convertirà en una... joveneta que no para d'anar a festes "new wave". I del viatge a Venècia, què se n'ha fet?! Això del rejoveniment li ha agafat molt fort, a la mare!

19:53 3xl.cat
19:53 Angus i Cheryl - Cara o creu
tancar

Cara o creu

L'Angus i la Cheryl troben una moneda i ara han de decidir qui l'ha vista primer. Mai un "a cara o creu" va ser tan decisiu per acabar una baralla de nois contra noies.

19:56 Angus i Cheryl - El lampista
tancar

El lampista

Abans que la Cheryl pugui trucar un llauner per arreglar una fuita, l'Angus apareix com el manetes salvador. Disposat a posar pegats on calgui... i on no calgui també.

20:00 One piece - La guerra d'Alabasta. La ciutat dels somnis i la base pluvial
20:22 One piece - La trampa del Casino Pluja
20:43 Angus i Cheryl - Aletes i fotos
tancar

Aletes i fotos

Un dia tranquil de pesca. L'Angus fa gala de les seves capacitats marineres fins que s'espanta amb un peixet, just quan la Cheryl ha tret la seva càmera.

20:47 Dawson's creek - Quatre no es barallen si un no vol
tancar

Quatre no es barallen si un no vol

Dawson sospita que Pacey i Joey s'estan embolicant i Andie anima Jack a acceptar una cita a cegues amb un altre noi gai.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 26
tancar

Cap. 26

En el capítol d'avui repàs a la família Crespo (temporada 1): relació Montse/Jordi. Jordi maltracta Narcís. Montse coneix Huari. I Narcís coneix el seu pare.

22:34 Extres Coproduccions - A la deriva
tancar

A la deriva

A la deriva és la història de l'Anna, que al tornar d'Àfrica, on ha treballat com infermera en una ONG en primera línia de conflictes, es contracta com guàrdia de seguretat en un exclusiu centre de salud. Allí hi coneix un jove conflictiu amb el que estableix una relació de dependència, però ella no pot treure's els horrors d'Àfrica del cap..

22:39 De professio: API - El col·lega
tancar

El col·lega

En Narcís Camprodon i Galo és col.lega del Sr. Millet. És de Girona, on té el despatx. Es varen examinar junts a Madrid fa molts anys i, avui, en Camprodon porta el seu fill al despatx d'en Millet perquè aprengui bé l'ofici d'API.

23:08 Tot un senyor - La victoria es nostra
tancar

La victoria es nostra

La Rosa encara no coneix la germana d'en Narcís. En Narcís i la Rosa aprofiten un diumenge per anar a Barcelona, a veure la Victòria.

23:34 Sóc com sóc - Identitat i qualitat
tancar

Identitat i qualitat

Aquest és el lema comú a moltes indústries i comerços. Els grans magatzems del senyor Ribalta aixó ho fan palès mitjançant una desfilada de models exclusius.

00:01 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

Amb l'aparició del passaport a l'habitació del Salvador, la Raquel se sent atrapada: torna a necessitar la Isabel. Han d'anar a la bòvila a veure què ha passat, però la policia les segueix. Els nens han trobat la pistola del Tomàs. Es prepara una nova tragèdia.

00:27 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

La Gemma ha estat ferida. Lleu. Al Tomàs l'espera un bon correctiu. Durant la cura, la Gemma rep una notícia que de moment calla però que coneixerem al final del capítol. El Víctor segueix extorsionant el senyor Bofarull. L'Esteve provoca un altercat al Calypso i l'Asensi ho veu. La Sol descobrirà què és el que passa i voldrà jugar-ho a favor del Ramon. La Cèlia continua empudegant la relació entre l'Esteve i la Mercè. El Salvador sentirà una conversa entre els nens i deduirà que saben coses que impliquen la Raquel amb el passaport. Buscarà informació sobre la Gina.

00:56 Beverly Hills - Signes vitals
01:40 Beverly Hills - Els senyor Walsh va a Washington (1a part)
02:30 Riviera - + info
tancar

+ info

Marguerite intenta convèncer Daniel que deixi definitivament el cos de policia. Christophe segueix el consell de Sam i renegocia el tracte amb Diego sobre la propietat del Casino.

02:56 Riviera - + info
tancar

+ info

Gabriella es posa gelosa quan veu Sam amb una altra dona. Elizabeth i Christophe surten a nevegar amb el vaixell.

03:23 Extres Coproduccions - A la deriva
tancar

A la deriva

A la deriva és la història de l'Anna, que al tornar d'Àfrica, on ha treballat com infermera en una ONG en primera línia de conflictes, es contracta com guàrdia de seguretat en un exclusiu centre de salud. Allí hi coneix un jove conflictiu amb el que estableix una relació de dependència, però ella no pot treure's els horrors d'Àfrica del cap..

03:28 De professio: API - El col·lega
tancar

El col·lega

En Narcís Camprodon i Galo és col.lega del Sr. Millet. És de Girona, on té el despatx. Es varen examinar junts a Madrid fa molts anys i, avui, en Camprodon porta el seu fill al despatx d'en Millet perquè aprengui bé l'ofici d'API.

03:57 Tot un senyor - La victoria es nostra
tancar

La victoria es nostra

La Rosa encara no coneix la germana d'en Narcís. En Narcís i la Rosa aprofiten un diumenge per anar a Barcelona, a veure la Victòria.

04:23 Sóc com sóc - Identitat i qualitat
tancar

Identitat i qualitat

Aquest és el lema comú a moltes indústries i comerços. Els grans magatzems del senyor Ribalta aixó ho fan palès mitjançant una desfilada de models exclusius.

04:50 Nova ficció - El cor robat
tancar

El cor robat

És la història d'un viatge en autocar. En el viatge coincideixen dos homes molt diferents entre si: l'Eduard (un professor d'institut) i el Xavi (un soldat). Per tots dos, el viatge és crucial. El primer ha acceptat un canvi de feina i es dirigeix a la seva nova destinació, encara que, en el fons, el que fa és fugir del compromís amb la Marta, la seva amant. El segon va a retrobar-se amb la Iolanda, la seva xicota, que està embarassada, per comunicar-li que està disposat a ser el pare. La relació amb el Xavi, incòmoda al començament i més íntima a mesura que avança el viatge, farà que l'Eduard experimenti una transformació, deixa de ser un home amb por al compromís sentimental i s'adona que necessita compartir la seva vida amb la Marta. Intèrprets: Ramon Madaula (Albert), Miquel Sitjar (Xavi), Muntsa Rius (Marta), Bibiana Guzman (Iolanda), Agustí Esteve (Agustí), Eva Trullàs (Eva), Kim Aubert (Kim), Natàlia Botinas (Natàlia), Mireia Rourera (doctora Casavella), Alicia Paz (noia Hipoie), Mariona Bosch (dona sofisticada), Gemma Grau (noia jove), Sara Vilanova (passatgera 1), Carmen Bazán (passatgera 2), Consuelo Pérez (passatgera 3), Francesc Rocamora (passatger), José González (cambrer), Cayetano González (conductor), Antonio Gzález. Ledesma (taxista) Guió: Maria Jaén, Carmen Fdez. Villalba Música: Xavier Capellas Muntatge: Jordi Puig Director de postproducció: Xavier Cabrera Coordinadora de continguts: Rosa Duque Coordinador de producció: Eduard Vallès Decorador: Matías Tikas Director de fotografia: Javier F. De Valderrama Directora de producció: Montserrat Bou Direcció: Carmen Fdez. Villalba Productors executius: Arturo Duque, Fèlix Riera Productora delegada TVC: M. Lluïsa Farré

05:16 Joking around
05:23 Beverly Hills - Signes vitals
06:07 Beverly Hills - Els senyor Walsh va a Washington (1a part)