TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem José Montilla, primer secretari PSC. Des de Rampa Jordi Sanuy ens explica el viatge d'Antoni Pallarols en Harley Davidson fins a Wembley. La Laura Borràs ens porta la poesia de Màriu Torres i el temps de denúncia la Magdalena Oliver parla amb una mare que té un fill epilèptic i no el deixen anar de colònies. Veurem els nominats a català de l'any 2010 que se celebra aquesta nit.

13:16 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Un carregador universal
tancar

Un carregador universal

La Comissió Europea ha promogut la fabricació d'un carregador universal per a telèfons mòbils. Això evitarà que canviar d'aparell signifiqui haver de llençar el carregador.

14:30 Telenotícies migdia
15:32 Cuines - Sopa de patata, moll de l'os, trompetes de la mort i verdures
15:45 La Riera - Cap. 294 La Jordina contra l'Elisenda
tancar

Cap. 294 La Jordina contra l'Elisenda

La Jordina ha entès que l'Elisenda pot ser un perill i es proposa neutralitzar-la amb el pitjor estil, i sorgeix un obstacle per la relació Mercè-Toni. A can Flaquer, l'Albert i la Núria posen en marxa el pla anti-Ferran. Es diu Pep Costa. En Sergi és conscient que troba molt a faltar la Maribel i necessita fer alguna cosa. I l'Ernest descobreix que el seu germà Claudi contracta prostitutes, i ho explica a la Sònia...

16:34 Divendres - + info
tancar

+ info

Quines coses podem canviar realment? Arran de les acampades dels indignats, intentarem esbrinar fins a quin punt és possible canviar el sistema, en companyia d'experts i estudiosos de la política i els moviments socials. La nutricionista doctora Montse Folch ens explicarà tot el que cal saber sobre la dieta Dukan, que s'ha posat de moda i que es basa a consumir només proteïna i verdura.

18:36 Julie Lescaut - Sortida al Sena
20:17 Esport Club
20:38 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest dimarts farem un vol amb planejador a l'"Espai Terra". Per això ens hem desplaçat fins a la comarca de l'Anoia, a l'aeròdrom d'Òdena, on ens explicaran com aprofiten els corrents tèrmics per enlairar-se fins a grans alçades, tal com ho fan els ocells. Ara bé, per volar amb un planejador és indispensable conèixer a la perfecció les condicions atmosfèriques del dia.

21:00 Telenotícies vespre
21:55 Català de l'any
22:44 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

Al programa d'humor "APM?" l'Homo APM? visita la Passarel·la Gaudí Núvies per agafar idees de cara a un possible enllaç matrimonial. A l'Homo li falta el més important, però: una parella que l'entengui. D'altra banda, l'humorista Josema Yuste explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura"; s'escalfarà la prèvia de la final europea de Wembley amb el tràiler "Pirates de la Champions"; es recuperarà el "Canti qui pugui" amb una versió d'"El Mar" de Manel cantada per Ferran Andechaga; hi haurà un repàs de l'última hora de les eleccions i les acampades; s'escollirà el "Català de l'any", i es presentaran els 5 "millors" de la setmana.

23:16 L'endemà - + info
tancar

+ info

La Maria Freixas, mestra d'Educació Especial, està a punt de marxar a Jerusalem. Ja hi ha anat diverses vegades, sempre com a brigadista en grups de suport a la població i a la causa palestina. Però aquesta vegada la Maria hi va com a mestra, per ajudar en una escola i hospital per a nens sords i autistes, a la zona de majoria Palestina. Viatjarà i treballarà en solitari, per primera vegada.

00:17 Entre línies - Com es prepara una òpera al Gran Teatre del Liceu
tancar

Com es prepara una òpera al Gran Teatre del Liceu

El programa fa un seguiment dels preparatius de les òperes "Cavalleria rusticana" i "I Pagliacci", que recentment es van representar al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. El reportatge dóna una idea molt clara de tot el que mobilitza un espectacle d'aquestes característiques, tant a nivell artístic com de producció, així com la dificultat que representa coordinar tots els elements perquè a escena tot surti a la perfecció.

00:47 Infidels - Cap. 27
tancar

Cap. 27

La Dani necessita un altre treball, una casa on viure... i sentir-se una més entre les amigues. La Paula li donarà suport en tot moment, mentre acaba la primera versió de la seva novel·la. La Francina té abduïda l'Arlet, que fins i tot canvia d'imatge, deixant astorades les amigues. Tot plegat portarà l'Arlet a un conflicte moral amb totes elles. La Lídia i el Salva continuen la seva aventura... però tots dos tenen objectius ben diferents, fet que provocarà un xoc entre tots dos.

01:46 Julie Lescaut - Sortida al Sena
03:11 Jazz a l'estudi - Joan Diaz
tancar

Joan Diaz

Un dels pianistes de jazz més inquiets, que combina les seves actuacions amb la composició de bandes sonores per al cinema.

04:11 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
05:10 Videoclips catalans - ZULU 9.30:Tu te vas
05:14 Videoclips catalans - LINN YOUKI:Ouch - Miau
05:18 Videoclips catalans - EIKOSTATE:A life less painful
05:22 Videoclips catalans - PRAGA:After all i'm needles of the clock
05:26 Videoclips catalans - JORDI TORRENT: Llunes roges
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:05 Ciència bàsica - L'explorador aeri
07:35 El jardiner de ciutat - Cardiff
08:00 Les muntanyes del món - Ehiopie - Ras- Dashen
08:44 Planeta solitari: el millor d'Àsia - Atraccions urbanes d'Àsia
09:08 Planeta solitari: el millor d'Àsia - Àsia creativa
09:32 Catalunya des del mar - Catalunya des del mar
tancar

Catalunya des del mar

Setè dia de navegació: des de Mataró fins al Besòs. Un recorregut per la façana marítima del Maresme amb els seus pobles i platges.

10:03 Segle XX - Diari d'un jove feixista
tancar

Diari d'un jove feixista

"Diari d'un jove feixista" és el títol d'un documental franco-italià del 2008 que explica com i per què, entre el 1919 i el 1922, en tot just quatre anys convulsos, Mussolini va seduir un sector molt important de la societat italiana. Per fer-ho, el guió es fonamenta en el dietari d'un jove florentí, Mario Piazzesi, enrolat en les esquadres feixistes des dels disset anys i quadre del partit fins a la caiguda del règim, un quart de segle més tard.

10:55 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

STEPHEN WOOLF Steve Woolf és el propietari d'un bar que va viure al sud-est de l'Àsia 8 anys. Després de trencar amb la nòvia, va tornar a Europa i es va instal·lar a Kosice, Eslovàquia, amb el seu fill de 15 anys, Lionel. Entre tots dos es fan càrrec de l'establiment. El pare toca rock-and-roll amb el piano i el fill fa jocs malabars. L'Steve vol quedar-se a Kosice, casar-se i viure feliç. Per això decideix trucar a la seva exnòvia filipina, a qui no ha vist des de fa dos anys, per proposar-li que vagi a Kosice per viure junts.

11:06 Signes del temps reportatges - Los Ronderos
11:15 Singulars - Eduardo Galeano
tancar

Eduardo Galeano

El convidat, l'escriptor uruguaià Eduardo Galeano, és un d'aquells personatges a qui resulta difícil definir o etiquetar. Multifacètic, en la seva extensa obra Galeano ha barrejat tots els gèneres: la narració, l'assaig, la poesia i la crònica. Tot amb un objectiu clar i inamovible: denunciar els abusos del poder i reclamar la dignitat dels ciutadans anònims.

12:03 Què en sabem del menjar? - Pollastre
12:33 Van ser feliços i van menjar...
12:54 Batecs de natura - Travertins a les coves del Mamut
13:00 Els misteriosos peixos del riu Congo - Els misteriosos peixos del riu Congo
tancar

Els misteriosos peixos del riu Congo

Al cor de l'Àfrica hi ha un predador de la mida d'un home que solca les aigües del riu més gran del continent. Pels científics, aquest parent de la piranya podria resultar clau per entendre l'autèntica història d'un dels ecosistemes més importants de l'Àfrica, la conca del riu Congo. I, per caçar-lo, emprenen una expedició de pesca que els portarà al bell mig de l'Àfrica. De camí cap al campament base, podrem assaborir les millors vistes fluvials del planeta, amb una gran concentració de biodiversitat.

13:51 Naturalesa salvatge - + info
tancar

+ info

La Michaela pren part en un cens. Els animals del zoo de Chester s'han de recomptar cada any. La Dominique surt a la recerca d'uns exemplars de trencalòs i en Nick rep una lliçó de fotografia submarina.

14:20 Naturalesa salvatge
14:45 Batecs de natura - Peixos autòctons en vies d'extinció
14:58 Ciència bàsica - El vaixell enfonsat
15:28 Ciència bàsica - Perduda al mar
16:00 L'or negre d'Alaska - L'or negre d'Alaska
tancar

L'or negre d'Alaska

El Refugi Nacional per a la Fauna de l'Àrtic és una extensió enorme situada a la part més alta del món, on cada estiu té lloc un desplaçament de cent mil caribús. Aquest territori és un autèntic tresor nacional. Però just sota la superfície, hi ha una altra mena de tresor, la promesa d'una gran quantitat de petroli. Podríem dir que el petroli és qui governa el planeta.

16:53 Enciclopèdia breu - Maria Sklodowska-Curie
17:02 Cronos - El gran terratrèmol de San Francisco (part 2)
tancar

El gran terratrèmol de San Francisco (part 2)

San Francisco, 18 d'abril de 1906. Un terratrèmol devastador acaba de destruir la ciutat. Però quan sembla que res pitjor no pot passar, comencen a esclatar incendis arreu de la ciutat. Les canonades de gas, rebentades, han calat foc a les cases caigudes, però també propietaris sense escrúpols cremen les propietats per tal de cobrar les assegurances.

17:54 Retalls de món - Glaceres de Yakutat
18:04 Ànima - Carlos Latre i el Primavera Sound
tancar

Carlos Latre i el Primavera Sound

Què ens fa riure i quins són els mecanismes de l'humor? És una de les preguntes que formularem al plató a Carlos Latre. L'actor i humorista és a Barcelona amb un xou unipersonal en què desplega més de 70 personatges. Aprofitant la visita de Carlos Latre, la reportera Júlia Bertran s'ha trobat amb altres humoristes i altres sentits de l'humor, com el del showman i dibuixant Miguel Noguera i els equips del diari satíric "El Mundo Today" i del programa de ràdio "La competència".

18:57 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

STEPHEN WOOLF Steve Woolf és el propietari d'un bar que va viure al sud-est de l'Àsia 8 anys. Després de trencar amb la nòvia, va tornar a Europa i es va instal·lar a Kosice, Eslovàquia, amb el seu fill de 15 anys, Lionel. Entre tots dos es fan càrrec de l'establiment. El pare toca rock-and-roll amb el piano i el fill fa jocs malabars. L'Steve vol quedar-se a Kosice, casar-se i viure feliç. Per això decideix trucar a la seva exnòvia filipina, a qui no ha vist des de fa dos anys, per proposar-li que vagi a Kosice per viure junts.

19:08 Extres Coproduccions - The Pelayo's
tancar

The Pelayo's

"The Pelayo's" és un film basat en part en fets reals i en part recreats que narra l'emocionant aventura d'un grup de joves amb poques perspectives de futur a qui es presenta la gran oportunitat de canviar la seva sort a base de dur una vida contra corrent: buscar les imperfeccions de les ruletes per desbancar els casinos d'arreu del món.

19:16 Blog Europa
19:37 Catalunya, natura viva - Parc Natural del Delta de l'Ebre
tancar

Parc Natural del Delta de l'Ebre

El Parc Natural del Delta de l'Ebre es troba a les comarques del Baix Ebre i el Montsià. La seva protecció arrenca de l'any 1983, amb una ampliació l'any 1996. Té una superfície de 7.802 hectàrees. Inclou 7 reserves naturals i de fauna i es distribueix entre els municipis de l'Ampolla, Deltebre, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja.

20:06 Què en sabem del menjar? - Pollastre
20:37 Van ser feliços i van menjar...
21:00 La Riera - Cap. 294 La Jordina contra l'Elisenda
tancar

Cap. 294 La Jordina contra l'Elisenda

La Jordina ha entès que l'Elisenda pot ser un perill i es proposa neutralitzar-la amb el pitjor estil, i sorgeix un obstacle per la relació Mercè-Toni. A can Flaquer, l'Albert i la Núria posen en marxa el pla anti-Ferran. Es diu Pep Costa. En Sergi és conscient que troba molt a faltar la Maribel i necessita fer alguna cosa. I l'Ernest descobreix que el seu germà Claudi contracta prostitutes, i ho explica a la Sònia...

21:39 Km33 - Turquia. Passaport a la felicitat
tancar

Turquia. Passaport a la felicitat

El Gonçal, que és tècnic de so, no pot viatjar a Turquia i quedar-se sense coneixe'n els instruments musicals. Amb la Míriam es passejarà per les botigues i els basars d'Istanbul. A la Capadòcia es perdran per les roques i les esglésies rupestres. I no marxaran sense relaxar-se en un hammam i menjar un quants plats típics.

22:21 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" parlarà demà de la utilitat de les fires i la seva utilitat en l'època de l'internet i en temps de crisi. El programa econòmic del 33 plantejarà la pregunta genèrica: "De què serveixen les fires?". Serveix d'alguna cosa anar a una fira en èpoques de crisi i de comunicacions per internet, en què totes les empreses poden promocionar-se globalment sense moure's de l'oficina?

22:49 60 minuts - Em puc col·locar legalment?
tancar

Em puc col·locar legalment?

En aquest reportatge, "60 minuts" se submergeix en el món de les drogues que es distribueixen de manera legal al Regne Unit. Són els productes coneguts com a "legal highs". Aquests productes es venen de manera oberta i totalment legal a determinades botigues del Regne Unit i també per internet. Hi ha milers de píndoles diferents, productes en pols i herbes que prometen els mateixos efectes que les drogues il·legals però que, aparentment, el seu consum implica conseqüències molt menys greus.

23:50 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano parla amb Amadeu Cuito sobre les seves memòries, "Memòries d'un somni", acabades d'editar per Quaderns Crema. També hi serà al plató l'editor Quim Torra (A Contra Vent), amb el seu llibre, "Honorables", al que parla, entre d'altres, d'Amadeu Hurtado (avi d'Amadeu Cuito), de qui Edicions 62 acaba de publicar el diari "Quaranta anys d'advocat. Història del meu temps 1894-1936".

00:53 Les muntanyes del món - Ehiopie - Ras- Dashen
01:37 Planeta solitari: el millor d'Àsia - Atraccions urbanes d'Àsia
02:00 Planeta solitari: el millor d'Àsia - Àsia creativa
02:24 Els nous paradisos - Madagascar
03:07 Km33 - Turquia. Passaport a la felicitat
tancar

Turquia. Passaport a la felicitat

El Gonçal, que és tècnic de so, no pot viatjar a Turquia i quedar-se sense coneixe'n els instruments musicals. Amb la Míriam es passejarà per les botigues i els basars d'Istanbul. A la Capadòcia es perdran per les roques i les esglésies rupestres. I no marxaran sense relaxar-se en un hammam i menjar un quants plats típics.

03:46 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" parlarà demà de la utilitat de les fires i la seva utilitat en l'època de l'internet i en temps de crisi. El programa econòmic del 33 plantejarà la pregunta genèrica: "De què serveixen les fires?". Serveix d'alguna cosa anar a una fira en èpoques de crisi i de comunicacions per internet, en què totes les empreses poden promocionar-se globalment sense moure's de l'oficina?

04:12 Blog Europa
04:31 Els misteriosos peixos del riu Congo - Els misteriosos peixos del riu Congo
tancar

Els misteriosos peixos del riu Congo

Al cor de l'Àfrica hi ha un predador de la mida d'un home que solca les aigües del riu més gran del continent. Pels científics, aquest parent de la piranya podria resultar clau per entendre l'autèntica història d'un dels ecosistemes més importants de l'Àfrica, la conca del riu Congo. I, per caçar-lo, emprenen una expedició de pesca que els portarà al bell mig de l'Àfrica. De camí cap al campament base, podrem assaborir les millors vistes fluvials del planeta, amb una gran concentració de biodiversitat.

05:21 RITMES
05:21 Ritmes.clips - ELS AMICS DE LES ARTS:A vegades
05:26 Ritmes.clips - MANEL:En la que el Bernat se't troba
05:31 Ritmes.clips - ESTEVE SABATER: Dolça companyia
05:36 Ritmes.clips - JOAN AMAT: Un grapat de cendra
05:41 Ritmes.clips - MAZONI. Ei, que surt el sol!
05:46 Ritmes.clips - DANI FLACO. Fuerzas de flaqueza
05:50 Ritmes.clips - AFFONIKS:misteri d'encanteri
05:54 Ritmes.clips - ELÈCTRIC VAILETS. A Betlem me'n vull anar 2008
05:56 Ritmes.clips - TERÀPIA DE SHOCK. Ara
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - ROGER MAS. Anem
06:03 Ritmes.clips - CHICOS DEL SÁBADO. Boulevard
06:07 Ritmes.clips - JAUMET. El consol està tot mort
06:12 Cultures vives - El Morin Khuur, l'ànima dels genets mongols
Progrmació BD ....
07:00 Els barrufets - Una història molt llarga per l'avi
07:27 El xai Shaun - Qui és el cadi?
tancar

Qui és el cadi?

El granger ha trobat els seus pals de golf vells, però, tot just començar, s'ha fet mal a l'esquena. En Bitzer està desesperat per demostrar la seva gran tècnica, però té feina cuidant el seu amo. Ara el que té l'oportunitat d'aprendre a jugar a golf és en Shaun... Aparteu les criatures!

07:34 El xai Shaun - Quina gaita!
tancar

Quina gaita!

Avui, els xais s'han trobat una gaita vella a les escombraries i s'han pensat que era un animaló que estava malalt. Abans de tornar-lo a deixar en llibertat, l'hauran de curar, esclar... I curar un gaita, a part de còmic, pot arribar a ser una mica complicat...

07:41 El xai Shaun - Tancat
tancar

Tancat

El granger, mentre s'estava preparant per anar a dormir, s'ha quedat tancat a fora de casa en pijama. Al final ha decidit que passarà la nit al corral amb els xais, però ronca tan fort que no deixa dormir ningú. En Shaun ja ha engegat un dispositiu per portar-lo fins al seu llit sense despertar-lo. Vols dir que se'n sortirà?!

07:52 Doraemon - El polvoritzador de fer parlar / La llanterna...
08:16 Doraemon - L'anella de l'amistat / L'adhesiu del protagonista
08:42 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avui és l'últim dia d'escola i en Timmy està convençut que li donaran el premi d'assistència. També sap, però, que l'últim dia d'escola en Francis es dedica a pegar tots els nens, amb el seu cop de puny especial de fi de curs. La solució és ben senzilla: desitjarà tornar-se invisible i llestos! Però si no el veu ningú tindrà una falta d'assistència i es quedarà sense premi!

08:58 mic 3
08:58 Els cap de drap - La bona sort de la Mumu
09:07 Pepa, la porqueta - El joc de la pilota
09:14 Bob, el manetes - La gran idea del Giratomb
09:25 Bob, el manetes - Net al so d'un xiulet
09:37 Bob, el manetes - L'aventura de neu de la Centella
09:47 Bob, el manetes - Ràdio Bob FM
09:57 Pingu - En Pingu ajuda l'avi
10:03 Pingu - En Pingu té un mal dia
10:08 Pingu - En Pingu perd l'aposta
10:14 L'hora del Timmy - Els comptes del Timmy
10:24 L'hora del Timmy - La remullada del Timmy
10:34 L'hora del Timmy - La bola de neu del Timmy
10:47 Els Teletubbies - Un passeig pel bosc
11:11 Els Teletubbies - collim maduixes
11:36 El xai Shaun - Astut com una guineu
11:43 El xai Shaun - Un mal vent
11:50 El xai Shaun - Tot nevat
11:59 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

En Gegé Grotube ha vist la manera de remuntar la carrera d'en Buffalo Bull casant-lo amb la Vaca, que se n'ha enamorat només de veure'l. Serà un casament de famosos a Vaca-Vegas: el rei del country Tifa es casa amb la reina vaca! Però, pot ser que la Lulú tingui un motiu per oposar-se a la unió?! No en té un, no. En té deu! No t'ho perdis!

12:06 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú, sense voler, s'ha empassat un invent d'en Chico que segons la senyora Mandarina es tracta de l'amplificador universal, un aparell que fa realitat tot el que desitges. La pega és que ara la Lulú no desitja res, per això s'han quedat tota la família en el no res! El cert és que la Lulú té tot el poder i s'ha convertit en la Mega Power Lulú! Aparteu les criatures!

12:13 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Avui, els Mandarina s'han quedat atrapats a l'edat de pedra, mentre que els seus cosins prehistòrics, els Mandarina and Cro, gaudeixen de la comoditat de l'edat moderna i es fan d'or estenent per tot el món la moda Cro. El senyor Cro fins i tot està disposat a presentar-se a les eleccions! Com s'ho poden fer per capgirar la situació?! Ho tenen complicat des del passat!

12:23 Tom i Jerry - L'exterminador de ratolins
12:30 Tom i Jerry - Problema triple
12:37 Tom i Jerry - La treva
12:45 El xou de Tom i Jerry - Vigileu amb el vigilant / Els supermotoristes / La gateta policiaí
13:12 Bugs Bunny - El conill emmascarat
13:20 Bugs Bunny - El conill i la tortuga
13:28 Bugs Bunny - Rapsodia conillera
13:35 Bugs Bunny - Problemes amb el conill
13:43 Bugs Bunny - Esquirols esquerps
13:54 Els pingüins de Madagascar - Un dinar lunar / L'hàbitat encantat
tancar

Un dinar lunar / L'hàbitat encantat

Tips d'haver d'aguantar en Julien, els pingüins han decidit anar-se'n de vacances... a la Lluna! Allà hi coneixeran un gat lunar, que té uns plans ben especials per als nostres amics... Més tard, la Marlene i el Capità baixaran a les clavegueres que hi ha a sota del zoològic per investigar d'on vénen uns sorolls que semblen terrorífics...

14:22 Els pingüins de Madagascar - El dormilega poruc / L'abraçada letal
tancar

El dormilega poruc / L'abraçada letal

Sense voler, els pingüins han llançat en Leonard, el coala, fora del zoo i ha anat a parar enmig de Manhattan. Ara l'únic que han de fer és rescatar-lo..., però abans que es faci fosc! Més tard, els pingüins començaran a sospitar de la nova boa constrictor que acaba d'arribar de Hoboken. I és que estan desapareixent tots els mamífers menuts del zoo!

14:48 Els Dalton - Per fi lliures !
14:55 Els Dalton - Els Dalton fan de cangurs
15:01 Els Dalton - EL nadal dels Dalton
15:08 Els Dalton - Són bojos, els Dalton
15:18 Un drama total, acció! - Ocean's eight, or nine
tancar

Ocean's eight, or nine

La primera part de la prova d'avui és rescatar l'Owen i la Leshawna, tots dos tancats en unes cambres cuirassades ultrasegures. Tot seguit, els tocarà atracar el primer banc nacional per continuar amb reptes cada vegada més salvatges. Per cert, avui treuen els ferros a l'Owen i torna una concursant mítica... Vols saber de qui es tracta?!

15:40 Un drama total, acció! - Un milió de dòlars a.C.
tancar

Un milió de dòlars a.C.

Ja es poden anar preparant els vuit concursants que queden vius, perquè torna la Courtney. Això sí, amb regles noves, només per ella, gràcies als seus advocats, és clar. La pega, per ella, és que arriba just quan comencen les proves de l'època paleolítica! Avui sortiran els instints més primaris! Te'ls imagines tota la colla vestits de neandertal?

16:01 Doraemon - El gas substitutori / La cònsola per jugar amb persones
16:26 Els barrufets - L'amic entremaliat dels barrufetons
16:51 Els barrufets - Les arrels del mal
17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La "muuuravillosa" vaqueria del Bolquet
17:25 Pingu - En Pingu fa ombres xineses
17:32 Chiro
17:42 La Lua i el món - La princesa dormilega
tancar

La princesa dormilega

No fa gaire temps, en un lloc gens llunyà, hi havia una princesa que es passava el dia dormint... i, esclar, es perdia moltes coses!

17:45 La Lua i el món - Què hi ha, per berenar?
tancar

Què hi ha, per berenar?

La Lua sempre, sempre i sempre, vol berenar pastisset... encara que li hagi de prendre a algú altre.

17:51 mic 3
17:51 L'hora del Timmy - El trencaclosques del Timmy
18:05 Una mà de contes - El llum
tancar

El llum

Aquesta és una rondalla molt famosa a Mallorca. És la història d'en Biel i la seva mare, que eren molt pobres i demanaven almoina per sobreviure. Però un dia la pluja els va portar a una casa que semblava abandonada. Allà, gràcies a un llum, les seves vides van canviar molt...

18:17 La Betty atòmica - L'elixir de l'eternitat / Va d'abelles
18:45 Marsupilami - L'espectacle dels marsupilamis
tancar

L'espectacle dels marsupilamis

La família Dujardin han decidit organitzar un espectacle per evitar l'enderroc d'un teatre molt antic. Han de reunir molts diners i faran el que faci falta per salvar-lo... fins i tot acceptar que en Marsupilami faci el seu número! I Déu n'hi do, quin número! Si tens ganes de riure una bona estona, no te'l perdis! Ah! I hi ha moltes més sorpreses!

19:07 Marsupilami - El sisè marsupilami
tancar

El sisè marsupilami

Segons la tradició, si es volen convertir en "autèntics marsupilamis", en Bibu, en Bobo i la Bibi han de travessar un pantà que fa molta por, sols i sense l'ajuda de ningú. En Marsupilami ha donat permís a l'Amanda perquè els filmi d'amagat. El que no sap és que hi ha un quart candidat, en Theo, que està convençut que també pot ser un gran marsupilami!

19:30 Info k
19:43 Què hi ha, Scooby-Doo? - Gana desenfrenada a la petita Tòquio
tancar

Gana desenfrenada a la petita Tòquio

La construcció d'un nou moll per fer-hi una fàbrica a la petita Tòquio podria fer que una antiga llegenda es fes realitat. La llegenda parla d'un monstre gegant que pot aparèixer a través del cos de qualsevol persona... o animal! Te l'imagines en Shaggy convertit en un monstre gegant amb una gana desenfrenada? Doncs en té tots els números!

20:09 Els pingüins de Madagascar - Escarabats al poder / Sortida de camp
tancar

Escarabats al poder / Sortida de camp

Avui torna l'Agent Ics, reciclat en l'Exterminador Ics! Per culpa dels pingüins el van despatxar de Control d'Animals i ha arribat l'hora de venjar-se. També ha arribat l'hora que el Recluta superi la por als escarabats. Si no, no podrà salvar els seus amics! Més tard, els pingüins hauran d'aturar un nen que ha descobert una de les seves missions secretes.

20:36 Tom i Jerry - La cançó trista del gat
20:42 Tom i Jerry - En Tom juga a bitlles
20:50 Tom i Jerry - Un amic sempre és un amic
20:58 Tom i Jerry - El gat del Calypso
21:06 El xou de Tom i Jerry - Problemes greus / Els toreros / Mascota de creuer
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - Espies
06:13 Megaminimals - Classe de gimnàstica
06:19 Tork - Un gronxador fantàstic
06:26 Tork - En Tork no pot volar
06:34 La legió de superherois
Progrmació BD ....
21:31 One piece - Confusió i lluita inevitable. L'ambició d'en Wetton i la Torre Irisada
tancar

Confusió i lluita inevitable. L'ambició d'en Wetton i la Torre Irisada

Arriba la Nami lligada a una corda a rescatar els seus companys a la boira de l'arc de Sant Martí, però en Ruffy i en Rapanui han desaparegut. L'Ian ho aprofita, i amenaçant en Rongo aconsegueix tornar al món real juntament amb el seu antic cap, en Wetton.

21:57 Comedy Inc.
22:25 Doctor Who - Cap. 60 La terra famolenca
tancar

Cap. 60 La terra famolenca

L'any 2020 la Terra es troba a prop de començar una batalla enorme i de la qual res serà igual una vegada acabi. El Doctor, l'Amy i en Rory es veuran involucrats en una guerra entre els habitants d'una petita vila i una antiga raça.

23:17 Els visitants - Cap. 8 No podem guanyar
tancar

Cap. 8 No podem guanyar

Chad i Anna es dirigeixen a Ginebra, Suïssa, amb motiu de la Cimera sobre l'Energia de les Nacions Unides. Allà, Anna ha de presentar al món un regal de la tecnologia. Mentrestant, Erica sap que el grup de treball Visitant està investigant la Quinta Columna i Valerie fuig sabent que hi ha alguna cosa diferent en el seu nadó i dubta de si pot confiar en Ryan.

00:01 Crackòvia - Cap. 105 Crackòvia
tancar

Cap. 105 Crackòvia

En aquesta edició, el davanter del Barça David Villa (Bruno Oro) es prepara a consciència per afinar la seva punteria de cara a la final de la Champions. El vestidor del Barça s'adona que la relació entre Piqué (Òscar Garcia) i Shakira (Mireia Portas) no és tan positiva com semblava. Fins i tot comencen a veure-hi semblances amb una parella de famosos del passat: pot ser Shakira la nova Yoko Ono?

00:34 Blog Europa
00:54 One piece - Confusió i lluita inevitable. L'ambició d'en Wetton i la Torre Irisada
tancar

Confusió i lluita inevitable. L'ambició d'en Wetton i la Torre Irisada

Arriba la Nami lligada a una corda a rescatar els seus companys a la boira de l'arc de Sant Martí, però en Ruffy i en Rapanui han desaparegut. L'Ian ho aprofita, i amenaçant en Rongo aconsegueix tornar al món real juntament amb el seu antic cap, en Wetton.

01:19 Comedy Inc.
01:47 Doctor Who - Cap. 60 La terra famolenca
tancar

Cap. 60 La terra famolenca

L'any 2020 la Terra es troba a prop de començar una batalla enorme i de la qual res serà igual una vegada acabi. El Doctor, l'Amy i en Rory es veuran involucrats en una guerra entre els habitants d'una petita vila i una antiga raça.

02:37 Eureka seven (v.o.s.)
03:01 Eureka seven (v.o.s.)
03:27 Crackòvia - Cap. 105 Crackòvia
tancar

Cap. 105 Crackòvia

En aquesta edició, el davanter del Barça David Villa (Bruno Oro) es prepara a consciència per afinar la seva punteria de cara a la final de la Champions. El vestidor del Barça s'adona que la relació entre Piqué (Òscar Garcia) i Shakira (Mireia Portas) no és tan positiva com semblava. Fins i tot comencen a veure-hi semblances amb una parella de famosos del passat: pot ser Shakira la nova Yoko Ono?

04:00 Blog Europa
04:19 Blog Europa
04:38 Més Dinamita - Cap. 3 El secret de la felicitat
tancar

Cap. 3 El secret de la felicitat

Tothom està revolucionat perquè Oriol Sugranyès, el prestigiós estudiós de Buñuel, ha trobat la fórmula de la felicitat.

05:03 Imp - Pecats
05:04 Imp - L'arbust
05:06 Imp - El bisó
05:07 Imp - Alçada
05:09 Imp - Invents malèfics
05:10 Imp - Buzzz...
05:12 Imp - Pirateria
05:13 Comedy Inc.
05:36 Imp - El Púlpit del Mal
05:40 One piece - Confusió i lluita inevitable. L'ambició d'en Wetton i la Torre Irisada
tancar

Confusió i lluita inevitable. L'ambició d'en Wetton i la Torre Irisada

Arriba la Nami lligada a una corda a rescatar els seus companys a la boira de l'arc de Sant Martí, però en Ruffy i en Rapanui han desaparegut. L'Ian ho aprofita, i amenaçant en Rongo aconsegueix tornar al món real juntament amb el seu antic cap, en Wetton.